ارسالها: 24568
#81
Posted: 4 Mar 2013 11:52
من خودم ۳ سال زاهدان زندگی کردم . و میدونم که فامیل ریگی از خانواده های قدیمی بلوچستان هستند و اگر اشتباه نکنم ( چون اون زمانها من خیلی کوچک بودم ) قبیله به این نام وجود داره . پدرم همیشه می گفت که یک سری از پسرای این خانواده برای خودشون یک قدرت مافیائی بوجود آوردند که پشتش قاچاق مواد مخدر و این قبیل کارهای خلاف وجود دارد . بعدها من ارتباطمو با دوستان بلوچم حفظ کردم که تا حالا هم ادامه داره و در مورد عبدالمالک و برادرش عبدالحمید عقیده عمومی در زاهدان و بلوچستان اینه که ایشون فقط و فقط کارش قاچاق و پشتیبانی از مافیای مواد مخدر ایران بوده و بس و پشت کاراش نه مسئله سیاسی بوده و نه مسئله مذهبی و تعصب به تسنن .شاید در ظاهر هدف مخالفت با سیستم حکومتی یا تعصب مذهبی فرقه ای بوده اما در باطن گروه جندالله هم صرفا" یک شبکه نظامی تروریستی بوده به رهبری عبدالملک برای پشتیبانی نظامی از مافیای مواد مخدر . بهر حال این افکار و عقاید حاکم برقسمتی از جامعه بلوچستانه . حالا صحت یا سقمش ؟ نمیدونم .
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ویرایش شده توسط: andishmand
ارسالها: 196
#85
Posted: 28 Jun 2013 03:02
اصلاقبولش ندارم .کسایی هم که موافقش هستن بهتره یکی ازاعضای خانوادشون مثل خواهربرادرپدرمادریافرزندیاهمسر بدستشون کشته میشدتابفهمن داغ دیدن یعنی چی. بابایه ذره انسانیت به خرج بدید باهرچی موافق باشم بااین یکی به شدت مخالفم وارزوی نابودی هرچه سریعتراینجوراشغالهارودارم
پادشاه رم به کوروش گفت:
مابرای شرف می جنگیم وشمابرای ثروت.
کوروش گفت:هرکس برای نداشته هایش می جنگد
ارسالها: 24568
#89
Posted: 12 Apr 2014 20:48
آیا جیش العدل شاخه دیگری از جندالله است ؟
جیشالعدل (به فارسی: ارتش عدل) یک گروه شبهنظامی تروریستی تندروی سلفیمذهب و بلوچ میباشد که با نظام جمهوری اسلامی ایران به مبارزه مسلحانه میپردازد. این گروه بعد از نابودی جندالله، با سازماندهی تشکیلاتیتر برخی از اعضای آن، شروع به فعالیت و اعلام موجودی کرد. رهبری این گروه را صلاحالدین فاروقی از اهالی راسک به عهده دارد. این گروه تروریستی تاکنون مسئولیت چند قتل و ترور در نواحی شرقی استان سیستان و بلوچستان را بر عهده گرفته است.
گروهک جیش العدل، با آموزههای سلفی و باورهای وهابی خود از جمله حامیان سلفیهای معارض در جنگ سوریه است و یکی از دلایل اقدامات تروریستی خود علیه جمهوری اسلامی را حمایت از تکفیریهای سوری و تروریستهای معارض دولت سوریه اعلام کرده است. این گروه خود را مدافع حقوق اقلیت سنی بلوچستان ایران و مخالف "مداخله" جمهوری اسلامی در حمایت از حکومت سوریه معرفی میکند.
تشکیلات
جیش العدل سه شاخه نظامی شناخته شده دارد: «گروه نظامی با نام "عبدالملک ملازاده"، گروه نظامی "شیخ ضیایی" و گروه نظامی "مولوی نعمتالله توحیدی".»
شاخه اطلاعاتی «زبیر اسمایل زهی» هم در کنار این سه گروه فعال است. زبیر اسمایل زهی، فرمانده گروه «نعمتالله توحیدی» بود که در جریان یک عملیات نظامی کشته شد.
کشتار مرزبانان ایرانی
اعضای این گروه در تاریخ ۳ آبان ۱۳۹۲ اقدام به حملهٔ غافلگیرکننده به یک گشت مرزبانی در منطقه سراوان نمودند که در پی این کمین ۱۴ نفر از اعضای پلیس مرزبانی ایران کشته شدند و ۷ تن دیگر نیز مجروح گشتند. مهاجمان پس از حمله از مرز ایران و پاکستان عبور کرده و در کشور پاکستان مخفی شدند. در بیانیه منتشر شده در وبلاگ رسمی این گروه، علت این اقدام تروریستی «دفاع از جوانان بلوچ» و همچنین مداخله ایران در جنگ داخلی سوریه عنوان شده است. از میان ۱۴ پلیس مرزبان ایرانی، ۱۲ نفر سرباز وظیفه و ۲ نفر از پرسنل کادر نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بودند.
پس از این واقعه قوه قضائیه ایران در پی اقدامی بی سابقه ۱۶ تن از اعضای این گروه را اعدام کرد که برخی علت ترور دادستان زابل را انتفام مرگ این ۱۶ تن میدانند.
سردار حسین ذوالفقاری، رئیس پلیس مرزبانی ناجا در توضیح این اقدام عنوان کرد: «قرار نبود این محکومان به طور مشخص در آن روز اعدام شوند؛ حکم آنها از قبل صادر و به تأیید رسیده بود ولی دستگاه قضایی اجرای حکم را متوقف ساخته بود تا شاید بشود آنها را مورد رأفت اسلامی قرار داد. با وقوع حادثه تروریستی سراوان، مسئولان به این نتیجه رسیدند که آنها اهداف دیگری را دنبال میکنند و نتیجتا از رأفت صرفنظر کردند.»
سرنگونی بالگرد ایرانی
گردان نظامی شیخ ضیائی، یکی از گردانهای جیش العدل مدعی شد در ۵ آذر ۹۲ با حمله به یک بالگرد متعلق به جمهوری اسلامی در شهرستان سراوان باعث سرنگونی آن شده است. هرچند منابع دولتی علت این حادثه را نقص فنی عنوان کردهاند. جیش العدل ادعا کرد این عملیات را در پاسخ به موشکباران خانه ملا عمر شاهوزهی و کشته شدن یک کودک و چندین زن در بلوچستان پاکستان توسط ایران انجام داد.
ربودن مرزبانان ایرانی
جیش العدل در بهمن ۱۳۹۲ پنج مرزبان ایرانی را در نزدیکی مرز ایران و پاکستان ربوده و مدتی بعد عکسی از آنها را نیز منتشر ساخت. بعدها گزارش قتل یکی از مرزبانان و تهدیدهای جیش العدل مبنی بر قتل چهار مرزبان دیگر منتشر شد. جیش العدل در مقابل آزادی ربودهشدگان، خواستار آزادی پنجاه عضو زندانی این گروه، دویست نفر از شهروندان سنی مذهب زندانی در ایران و پنجاه نفر از زنان سنی ، شده بود که به گفته جیشالعدل در سوریه در بازداشت سپاه پاسداران بودهاند .
۱۹ بهمن ۱۳۹۲ گروه جیشالعدل ویدئویی را در توئیتر بارگذاری کرد که در آن تصاویری از ۵ نفر مرزبانان ایرانی حاضر در مرز ایران و پاکستان را به نمایش گذاشت که توسط افراد این گروه ربوده شده و به پاکستان برده شده بودند.اسماعیل احمدی مقدم با تایید این ربایش، موقعیت انجام آن را در منطقه جکیگور عرفی کرد و از پلیس مرزبانی پاکستان به دلیل عدم نظارت بر مرزهای مشترکش با ایران گلایه کرد.
عابد فتاحی، رئیس فراکسیون اهل سنت وقت مجلس شورای اسلامی، به این اقدام جیشالعدل واکنش نشان داده و اظهار کرد: «جیشالعدل نه تنها اهل سنت بلکه مسلمان هم نیستند. ما نمایندگان اهل سنت از نیروهای مسلح میخواهیم گروهک تروریستی جیشالعدل را حتی در خاک کشور همسایه پاکستان سرکوب و از بین ببرد. این گونه گروهها که با اقدامات خود به دنبال تفرقه میان شیعه و سنی هستند، مسلمان نیستند.»
در ابتدای اسفند همان سال، مقامات امنیتی ایران و پاکستان توافقنامهای را برای اقدامات امنیتی مشترک در طول نوار مرزی به امضا رساندند و پاکستان خود را موظف به تلاش برای بازگرداندن سربازان ربودهشده ایرانی دانست.
جیش العدل طی اعلامیهای در تاریخ ۱۵ فروردین ۱۳۹۳، با پا در میانی علمای اهل سنت اقدام به آزادی مرزبانان گروگان خواهد کرد.
کشتن یکی از مرزبانان ربوده شده
در تاریخ ۴ فروردین ماه ۹۳ خبر کشته شدن یکی از مرزبانان ربوده شده به نام جمشید دانایی فر تایید شد. جمشید دانایی فر متولد ۱۳۶۶ و یکی از مرزبانانی بود که از ۳ سال پیش در مرزبانی مشغول به خدمت شده بود.
جیش العدل ظاهرا اقدام به این عمل را در پاسخ به اعدام علی نارویی (برادر یکی از اعضای این گروه) انجام داده است. بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد این اقدام جیشالعدل را محکوم کرد. بان کی مون همچنین ابراز امیدواری کرد تلاشهای مداوم دولت جمهوری اسلامی ایران برای آزادی دیگر مرزبانان ربوده شده، هرچه سریعتر به نتایج موفقیت آمیز برسد.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند