ارسالها: 247
#61
Posted: 15 Oct 2017 11:35
من قبلاْ در مورد ترامپ نظری داده بودم و الان نظرم کاملاْ عوض شده . به نظر من وضعیت روانیش بسیار وخیمه و هر چه زودتر باید در آمریکا فکری به حالش کنند . وگرنه ممکنه باعث یک فاجعه بزرگ در کل دنیا بشه . کسی که میگه ما یک کشور (کره شمالی) را نابود میکنیم و یا یک ملیت (ایرانی ها)تروریست هستند واقعاْ حالش خوب نیست .
I am leaving this website because of discrimination agaist trans genders by admin sites
ارسالها: 12859
#63
Posted: 15 Oct 2017 19:59
MaryamBanoo1385: من قبلاْ در مورد ترامپ نظری داده بودم و الان نظرم کاملاْ عوض شده . به نظر من وضعیت روانیش بسیار وخیمه
باز هم جای خوشحالی داره که به حرف من رسیدید
این آدم موجود کینه توز و متوهم و خطرناکی برای مردم همه دنیاست
زورش زیاد است (رئیس جمهور امریکاست بالاخره!) و عقلش بسیار کمتر از زورش!
لری فلینت که بعد از هیو هفنر (مالک تازه درگذشته پلی بوی)، مهمترین ناشر پورن تلقی می شود کار جالبی کرده!!
Make the REST of your life, the BEST of your life
ارسالها: 247
#64
Posted: 16 Oct 2017 13:02
mahdi75: باز هم جای خوشحالی داره که به حرف من رسیدید
این آدم موجود کینه توز و متوهم و خطرناکی برای مردم همه دنیاست
زورش زیاد است (رئیس جمهور امریکاست بالاخره!) و عقلش بسیار کمتر از زورش!
ترامپ آدم حطرناکیه . اگر آمریکایی ها هر چه زودتر فکری به جالش نکنند مشکلات جدی و جبران ناپذیری را در آینده دنیا ایچاد میکنه .
I am leaving this website because of discrimination agaist trans genders by admin sites
ارسالها: 12859
#65
Posted: 18 Oct 2017 22:36
ترامپ هم تاریخ می داند هم جغرافی، ما ساده نباشیم
ترامپ و شرکایش در هیات حاکمه امریکا آخرین و قوی ترین فعالان اقتصادی بازمانده ماقبل انقلاب صنعتی چهارمند. سرمایه دارانی که به هر زحمتی بوده توانسته اند در مقابل کسب و کارهای نوین دنیای دیجیتال دوام بیاورند. آنها اما اینک به یمن قدرت سیاسی و نظامی که در دست گرفته اند در تلاشند تا از یکسو آخرین برندگان "بازی آخر" نفت باشند و از سوی دیگر بتوانند با خرید زمان، خود را با مشخصات و مختصات چهارمین انقلاب صنعتی تطبیق دهند و در عرصه اقتصاد مبتنی بر دانش نیز برای خود جایگاهی دست و پا کنند.
خروج از پیمان نامه زیست محیطی پاریس و خروج احتمالی از یونسکو که اصلی ترین برنامه آن در 12 سال آینده، برنامه توسعه پایدار 2030 می باشد؛ راه را برای نفس کشیدن صنایع آلاینده و البته اشتغالزای شرکای ترامپ باز می کند. تنها چیزی که باقی می ماند یک جنگ یا توهم جنگ است که بتواند به صنایع اسلحه سازی آمریکا هم جانی دوباره ببخشد و چه مکانی بهتر از خاورمیانه همیشه در آتش برای ایجاد جنگ یا سایه شوم همیشگی اش جهت فروش سلاح.
ترامپ و شرکایش تاریخ را می دانند و جغرافی هم بلد هستند انبار باروت کینه های بدر و احد و دعوای سقیفه بنی ساعده و جنگ قادسیه را می شناسند. پشت صحنه فتح فاو و حلب و موصل و نجات سوریه و عراق و لبنان را می دانند این را هم می دانند که این تاریخ پر از تخاصم و درگیری، برای فروش بیشتر سلاح کافی نیست و بسیار عالی دریافته اند که تنها چیزی که می تواند ایرانیان را از هر قوم نژاد و دین و مذهب در مقابل همه اعراب قرار دهد دعوای هویتی عربی- فارسی است و چه چیزی بهتر از نام خلیج فارس و خلیج عربی. چه خوب هم این تاکتیک جواب داد و در حالی که با شرکت ایرانیان در حج تمتع امسال، کمی از تنشهای بین اعراب به سرگردگی عربستان با ایران کاسته شده بود و امید می رفت شرایط بهتری برای ارتباط این دو قدرت منطقه ای ایجاد شود دعوای فارسی-عربی جدید در دنیای مجازی شروع شد. هر چند فعلا شاهد طوفان فارسی آن هستیم اما آرام آرام باید منتظر واکنش های عربی هم باشیم یعنی رسیدن دوباره به نقطه شروع تخاصم.
ترامپ و شرکایش احمق نیستند ما نیز ساده نباشیم و آنها را نادان فرض نکنیم. او و کسانی که او را بالا کشیدند چه مردم عادی که از دنیای جدید و تحولاتش عقب مانده اند و چه صاحبان شرکتهای بزرگ- امثال وزیر خارجه اش- اخرین برگ های برنده خود را در مقابل اقتصاد مبتنی بر دانش و فناوری رو کرده اند به امید اینکه شاید با کندکردن شتاب آن، بتوانند خود را با شیوه جدید تولید و ثروت آفرینی دنیا وفق دهند. اگر حضرت عزراییل کمکی نکند باید خود را برای دور دوم ریاست جمهوری او و شرکایش اماده کنیم زیرا برنامه های فعلی اش به اشتغالزایی بیشتر افرادی که چون او فکر می کنند، خواهد انجامید و ما باز هم در محاسباتمان به خطا خواهیم رفت.
بابک مختاری
Make the REST of your life, the BEST of your life
ارسالها: 12859
#66
Posted: 19 Oct 2017 20:28
مورد خطرناک دونالد ترامپ
باید پذیرفت که پدیده «دونالد ترامپ» زاده وضعیت کنونی است، وضعیتی که سلبریتیها در راس اخبار، کنشهای اجتماعی و فعالیتهای فرهنگی قرار دارند. وضعیتی که در آن برنده جایزه نوبل (که عمر خود را برای پژوهش در یک حوزه مشخص صرف کرده) کمتر از نیم ساعت در راس خبرها قرار میگیرد، بعد از آن عینک جدید دوستپسر «بریتنی اسپیرز» و وضعیت اندام میانی «کیم کارداشیان» به صدر اخبار برمیگردند. دونالد ترامپ بیش از آنکه سیاستمدار باشد، سلبریتی است و به نظر میرسد رگ خواب توده مردم را خوب میداند. با روی کار آمدن او، توجه به سلامت روان سیاستمداران به موضوع داغی در نشریات بینالمللی بدل شده است.
«مورد خطرناک دونالد ترامپ» عنوان کتابی است که در ماه اخیر در آمریکا چاپ شده است و در آن 27 تن از روانپزشکان و متخصصان سلامت روان به بررسی وضعیت دونالد ترامپ پرداختهاند. نویسندگان کتاب میگویند که این را وظیفه خود میدانند که دربارهی وضعیت روانشناختی دونالد ترامپ هشدار دهند. بیشتر مقالهها و تحلیلهای روانشناختی از وضعیت روانشناختی دونالد ترامپ به دو مورد اساسی تاکید میکنند: نارسیسیزم و مانیا.
نارسیسیزم؛ یک وضعیت کلی شخصیتی است. افراد نارسیستیک دارای هذیانهای بزرگمنشی و همهکارتوانی هستند. نارسیستیکهایی با هوش بالا میتوانند دیگران را اغوا و همراه کنند. همچنین کسی که هذیان همهکارتوانی دارد، درک درستی از «ناکامی و اختگی» ندارد و گمان میکند که این توانایی را دارد که هر تغییر و تحولی که بخواهد ایجاد کند، همین میشود که با کوچکترین ناکامی واکنش پرخاشگرانه نشان میدهد. تمام این مسائل در سطح فردی ممکن است آسیبرسان باشند، حالا اگر به سطح کلانی مثل ریاست جمهوری قدرتمندترین کشور دنیا تسری پیدا کند، موضوع پیچیدهتر میشود.
از سوی دیگر، مانیا به وضعیتی گفته میشود که فرد «واقعیتآزمایی» خود را از دست میدهد و عموماً همراه با همان هذیانهای بزرگمنشی است. تکانشگری (انجام آنی کاری بدون در نظر گرفتن عواقب آن)، تصمیمهای آنی و انرژی بالا از دیگر ویژگیهای افراد مبتلا به مانیاست. برای مثال توئیتهای تکانشی ترامپ در واکنش به موضوعی و پشیمانی بعدی از آن و یا تصمیم آنی برای تغییر دادن نام خلیج فارس در حین سخنرانی (خبرنگاران بیبیسی میگویند در متنی که مشاوران برای سخنرانی او آماده کرده بودند، نام خلیج فارس نوشته شده بوده است که او از عنوان خلیج عربی استفاده کرد) مثالهایی از وضعیت مانیک او هستند.
اما مهمتر از تمام اینها، «ماشا گِسِن»، هفته گذشته مقالهای در «نیویورکر» نوشته و پس از بررسی نگاههای روانشناختی متفاوت به وضعیت دونالد ترامپ، سوال جالبی را مطرح کرده است. او میگوید «سوال اصلی این نیست که فاز دونالد ترامپ دقیقاً چیست؟ بلکه بهتر است بپرسیم چرا شهروندان آمریکایی به او رای دادند؟». او برای پاسخ به این پرسش از یک روانکاو کمک گرفته و پاسخ نسبتاً قانع کنندهای برای این سوال دارد. «توماس سینگر» روانپزشک و روانکاو به او پاسخ داده که دلیل اصلی در هسته «سِلف» زخمی شده هویت گروهی آمریکایی است که دونالد ترامپ وعده داده نه تنها اجازه نخواهد داد بیش از این زخمی شود، بلکه تلاش میکند آن را درمان کند. در واقع او تلاش کرده به نیازهای پنهان شهروندان آمریکایی در مورد هویت ملیشان پاسخ دهد. این تحلیل را بگذارید کنار این ایده که روانکاوها معتقدند «گروهها همیشه مریضترین عضو خود را برای رهبری انتخاب میکنند». خودشیفتهها، اعتماد به نفس (هر چند کاذبی) را دارند که خیلی از شهروندان فاقد آن هستند.
اما واکنش شهروندان ایرانی بعد از سخنرانی اخیر دونالد ترامپ هم نکته مهمی دارد. شهروندان ایرانی به جعل عنوان خلیج فارس در سخنرانی ترامپ، بیش از اعمال تحریمهای جدید واکنش نشان دادند. شاید به خاطر اینکه خلیج فارس به هسته هویتی شهروندان ایرانی وصل است، همان هستهای که احتمالاً جراحت برداشته است. این خطر برای کشور ما نیز وجود دارد. بسیاری از شهروندان این حس جراحت در هویت ملی را تجربه کردهاند و در انتخابات آتی برگ برنده احتمالاً در دست کاندیدایی است که بتواند روی این جراحت مانور دهد و قول درمان این جراحت را بدهد. و خبر بد اینکه تنها افرادی میتوانند این قول نسبتاً ناممکن را بدهند که دچار همان حس همهکارتوانی (و واقعیت آزمایی مختلی) باشند که افراد نارسیستیکی مثل ترامپ و احمدی نژاد دارند.
دکتر مهدی میناخانی (روان درمانگر تحلیلی)
Make the REST of your life, the BEST of your life
ارسالها: 12859
#67
Posted: 26 Oct 2017 07:21
سخنرانی جف فلیک (سناتور ایالت آریزونا) .............. قسمت اول
اجازه بدهید که با یادآوری نکته ای بدیهی آغاز کنم.دفتر و منصبی که ما در اختیار داریم برای همیشه در اختیار ما نخواهد بود.ما برای همیشه در اینجا نخواهیم بود.زمانی فرا خواهد رسید که ما باید به خاطر اصول و ارزشهایمان منصب خود را به خطر بیندازیم.حالا آن زمان فرا رسیده است. لازم است که بگویم که من امروز خیلی متاسفم. این تاسف به خاطر نبود اتحاد و توافق در کشور ما است. تاسف به خاطر زوال و نابودی سیاست ما است. تاسف به خاطر بی نزاکتی در گفتار ما است. تاسف به خاطر یک تاسف بزرگ است و آن به خاطر گستاخی رئیس جمهوری ما است. منظورم این است که این موضوعی هشدار دهنده و خطرناک برای امور کشور ما است.هم اکنون زمان مشارکت ما و کمک به پایان دادن این موضوع غیرقابل پذیرش است.
ما نباید زبان گفتگوی ملی خود را با طرز بیان فردی که در صدر حکومت کشورمان قرار دارد،تنظیم کنیم. ما نباید هرگز به این موضوع به عنوان امری عادی و یا اتفاقی برخورد کنیم زیرا این موضوع هنجارها و آرمان های دموکراتیک ما را تضعیف می کند. ما هرگز نباید با ایجاد تفرقه در کشورمان موافقت کنیم. حملات شخصی، تهدیدات ضد اصول، آزادی ها و نهادها، بی احترامی آشکار به حقیقت و شایستگی، اقدامات تحریک آمیز گستاخانه که اغلب به دلایل شخصی و غیرقابل ملاحظه انجام می شوند ، هیچ نفعی برای مردمی که ما را به عنوان نماینده خود انتخاب کرده اند ، ندارد.هیچکدام از این خصوصیات نگران کننده اوضاع سیاسی کشور ما، نباید به عنوان موضوعی عادی در نظر گرفته شوند. ما هرگز نباید به خود اجازه دهیم که این لغزش ها را موضوعی عادی تصور کنیم.اگر ما به شرایط سیاسی کنونی عادت کنیم و تصور کنیم که این موضوعی عادی است ،این موضوع کمک کننده نخواهد بود.ما باید بدون هیچ گونه ترس از هرگونه عواقب و بدون در نظر گرفتن آنچه که برای مقام سیاسی ما خطرناک است این تصور را که تضعیف امور سیاسی ما و اینکه رفتار شاخه اجرایی کشورمان طبیعی هستند ، متوقف کنیم.رفتار آنها طبیعی نیست.این رفتار گستاخانه، بیشرمانه و بی ادبانه به گونه ای در نظر ما طبیعی جلوه داده شده است که ما آن را امری طبیعی تصور کنیم اما در حقیقت این رفتار حقیقتا گستاخانه،بیشرمانه و بی ادبانه است. زمانی که این رفتار از صدر دولت ما ناشی می شود این موضوع وضعیت دیگری پیدا می کند .این برای دمکراسی خطرناک است. این نوع رفتار نشان دهنده قدرت نیست زیرا قدرت ما از ارزشهای ما ناشی می شود.این نوع رفتار در عوض ، نشان دهنده فساد روح و ناشی از ضعف است. اغلب گفته می شود که کودکان در حال مشاهده رفتار ما هستند.بله آنها ما و رفتار ما را مشاهده می کنند.ما در این رابطه چه کاری انجام می دهیم؟ نسل بعدی از ما خواهند پرسید: چرا شما کاری انجام ندادید؟چرا شما انتقاد نکردید؟شما قصد دارید که چه کاری انجام دهید؟
آقای رئیس جمهور من امروز در اینجا ایستاده ام که بگویم،دیگر کافیست.ما باید خود را فدا کنیم و مطمئن باشیم که امور غیر طبیعی به اموری طبیعی و عادی بدل نشوند.با احترام و فروتنی باید بگویم که ما مدتها است که خود را فریب داده ایم. بازگشت به نزاکت و ثبات کار آسانی نیست. من امروز در اینجا ایستاده ام که بگویم که ما بایستی بهترخدمت کنیم.ما بایستی به کشور خود بهتر خدمت کنیم و به تعهداتمان بر اساس قانون اساسی و دکترین آقای مدیسون درباره جدایی قوا عمل کنیم و پایبند باشیم. نوآوری آقای مدیسون نماد حقیقی جدایی قوا است.بر این اساس بخش های مختلف دولت ما باید در توازن با همدیگر باشند و در صورت لزوم با هم اقدامی مقابله جویانه داشته باشند. اما زمانی که این موضوع ممکن نباشد چه روی خواهد داد؟ اگر ثبات از بین برود و هرج و مرج و بی ثباتی جای آن را بگیرد آنگاه چه روی خواهد داد؟اگر نزاکت از بین برود آنگاه آیا بی نزاکتی و بی ادبی جای آن را نخواهد گرفت؟اگر ما این کار را انجام دهیم اشتباه کرده ایم.
زمانی که ما ساکت می مانیم و از هرگونه اقدامی پرهیز می کنیم این سکوت و بی تحرکی به خاطر ملاحظات سیاسی اشتباه ترین کار است.ما این کار را به خاطر آن انجام می دهیم زیرا از این بیم داریم که ممکن است که هرگونه اقدام ما سبب ایجاد دشمنانی برای ما شود. ما این کار را انجام می دهیم چون از این موضوع بیم داریم که سبب می شود که چالشهایی به وجود آورد. ما از این موضوع بیم داریم که سبب آسیب دیدن جایگاهمان در حزب شود. ما از این ملاحظه کاری ها باید پرهیز کنیم و در جهت دفاع از نهادها و آزادی ها قدم برداریم.اما ما با بی تحرکی خود تعهدات خود را فراموش کرده ایم و به نهادهای خود بی توجه شده ایم.این موضوعات از امور سیاسی مهمتر هستند
Make the REST of your life, the BEST of your life
ارسالها: 12859
#68
Posted: 26 Oct 2017 07:24
سخنرانی جف فلیک (سناتور ایالت آریزونا) .............. قسمت دوم
اگر من منتقد بوده ام این به خاطر آن نبوده است که من از انتقاد از رفتار رئیس جمهوری لذت می برم.اگر من منتقد بوده ام این به خاطر این است که معتقدم که این بخشی از تعهد من است که باید انجام دهم و این به منزله وظیفه وجدانی من است.این طرز تفکر که یکی ساکت بماند و شاهد آن باشد که آرمان ها و ارزش هایی که آمریکارا قدرتمند نگه می دارند تضعیف شوند و پیمانها و توافقهایی که ثبات سراسر جهان را تضمین می کنند به طور دائم تهدید شوند،این طرز تفکر کاملا گمراه کننده است. باید بگوییم که با این رفتار دمدمی مزاجانه ما به جایی نخواهیم رسید.
زمانی که روزولت رئیس جمهور بود او درباره روابط شهروندی گفت ، رئیس جمهور به ندرت مهمترین فرد در میان افراد خدمتگذار بی شمار در کشور است،لازم است که او با آزادی کامل درباره اقداماتش سخن بگوید و لازم است زمانی که وی اقدام اشتباهی انجام داد مورد سرزنش قرار گیرد و زمانی که کار درستی انجام داد از وی تمجید شود.در هر حالتی رئیس جمهور یک شهروند آمریکایی و یک خدمتکار است. باید از رئیس جمهور انتقاد کرد و این اقدام و یا حمایت از وی باید به روشی درست انجام شود. عمل کردن بر اساس وجدان و اصول اخلاقی موضوعی است که ما به وسیله آن پایبندی خود را به اخلاق نشان می دهیم.پایبندی به وجدان و اصول موضوعی است که باید به آن توجه کرد و نباید وفاداری به یک فرد و یا یک حزب را جایگزین آن کرد. زمانی که یک رئیس جمهوری به درستی آسیب واقعی و ناامنی را در کشور ما تشخیص می دهد و به جای پاسخگویی به آن به دنبال پیدا کردن فردی است که از وی سرزنش کند آنگاه ما شاید شاهد موضوعی به جز نابودی یک جامعه تکثر گرا نباشیم. رهبر کشور باید جهان آنگونه بنگرد که لینکلن نگریست. زمانی که ما در بهترین حالت رفاهی بوده ایم ما به اصول پایبندتر بوده ایم و زمانی که ما کار خود را درست انجام داده ایم جهان هم کار خود را درست انجام داده است.
هم اکنون کارایی قدرت راهبری آمریکا در جهان زیر سوال رفته است. پس از پایان جنگ جهانی دوم نیمی از فعالیت اقتصادی جهان در اختیار آمریکا قرار داشت.در آن زمان حفظ حاکمیت ما بر کشورهایی که در جنگ شکست خورده بودند و تضعیف شده بودند،کار آسانی بود.در آن موقع تمرکز بر روی امور داخلی کشور کار آسانی بود.ما در برابر ناملایمات موجود مقاومت کردیم.ما منابع مالی برای بازسازی کشورها را فراهم کردیم و به ایجاد سازمان ها و نهادهای بین المللی که به ایجاد امنیت و افزایش رفاه در جهان کمک کردند برای بیش از هفتاد سال کمک کردیم.این موضوع سبب ایجاد آزادی و رفاه در جهان شد.اما هم اکنون افرادی موافق توقف این موضوع هستند.پیچیدگی ها و تبعات ناشی از این اقدام بسیار زیاد است و نفع برندگان این اقدام دشمنان ایدئولوژیکی ارزش های ما هستند.
خودکامگی به دنبال خلاء است و متحدان ما حالا در جایی دیگر به دنبال متحد می گردند.چرا آنها این کار را انجام می دهند؟هیچکدام از این موارد عادی نیستند.
ما به عنوان سناتورهای آمریکایی چه کاری باید انجام دهیم؟این اقدامات، امور سیاسی ما و ارزش هایی را که کشور ما بر آن پایه گذاری شده اند و برای هویت ما موضوعی ضروری هستند تضعیف کرده اند.من فرزندان و نوه هایی دارم که باید به آنها پاسخ دهم. آقای رئیس جمهور، من ساکت نخواهم ماند. من تصمیم گرفته ام که نماینده بهتری برای مردم آریزونا باشم و بتوانم بهتر از کشورم حمایت کنم.من تلاش می کنم که وجدان خود را از ملاحظه کاریهای سیاسی آزاد کنم. در پایان امروز اعلام می کنم که خدمت من در سنا در پایان ماه ژانویه سال دو هزار و نوزده به پایان خواهد رسید. در رابطه با حزب جمهوری خواه باید بگویم که این بیم وجود دارد که ما به حزب اقلیت بدل شویم.ما به روشی تحسین برانگیز در جهت عظمت کشور خود حرکت نکرده ایم.ما ضد خود عمل کرده ایم.این موضوع سبب شکاف در بین ما شده است.ما باید احزابی موثر و درست داشته باشیم.ما باید به همدیگر احترام بگذاریم.ما باید مواضع خود را بیان کنیم و از سازش با همدیگر هراسی نداشته باشیم. اگر کشور ما به ما اعتماد دارد ما هرگز نباید از انتقاد کردن بترسیم.من قصد دارم که باقیمانده زمان حضور خود در سنا را صرف این کار کنم. آقای رئیس جمهور ،آنچه که ضروری است ارزشهای ما است.ما به عنوان مردان و زنان این کشور می خواهیم که آزاد باشیم.آنچه که ضروری است دفاع از ارزشها است.ما دشمنان همدیگر نیستیم.ما دوست هم هستیم.ما نباید دشمن هم باشیم
Make the REST of your life, the BEST of your life
ارسالها: 12859
#69
Posted: 3 Nov 2017 18:40
جل الخالق!!
Make the REST of your life, the BEST of your life