ارسالها: 66
#111
Posted: 24 Apr 2012 19:01
ولی خب ولی به این اعتقاد دارم که کسی مثل محمد نمیاد کتابی نامنظم و درهم برهمی و پر از متنقضات رو بنویسه و اونو به اسم خدا منسوب کنه و آبروی خودشو ببره.
یکمی در مورد تناقضاتی علمی که در قرآن هست بیندیش که خداوند آیا میتونه این هم در مورد آنچه که آفریده فراموشکار بوده.
قرآن میاد بدون اشاره به تاریخ و مکان وقایع از رخدادهایی در گذشته خبر میده که اتفاق افتاده! ولی
کسی نتونه به ریشش برسه و از آوردن تاریخ و زمانش امتناع میکنه! از عام الفیل و اصحاب کهف و داستاد عود و ثمود و افسانه های دیگه
یه مورد از تناقضات علمی قرآن رو میارم تا باورتان بشه:
آفرینش جهان: کل جهان در حدود هیجده میلیارد سال پیش شروع شده و ایتدا اتمهای اولیه سپس ذرات، سنگها و ستاره ایجاد شده و بعدا سیاره ها در جاذبه این ستاره ها به دام افتاده و در برخی از آنها مانند کره زمین طی سالها، هوا، آب ، تک سلولیها، دایناسورها، نئاتندرها و ... تا اینکه انسان به وجود آمده و حالا هم حالا ست ستاره ها و کشکشانهایی بوجود میان و از بین میرن و... )این نظریه رو همه جوامع علمی و مذهبی قبول دارند
حالا قرآن این مسئله رو چجور بیان میکنه:
و کل جهان رو در شش روز خلق کردیم (خداوند حتما یادش رفته هنوز جهان در حال تغییره( و حتی میخواد مثلا جزئیاتشو بگه، میگه اول زمین خلق شدروز دوم آبها و گیاهان روز سوم انسان و حیوانات و .. روز ششم هم به تدبیر آسمانها پرداخت و روز هفتم بر عرش خودش مستقر گردید!
آیا خدا یادش رفته جهانو چجور خلق کرده!
ویرایش شده توسط: mehransmart
ارسالها: 71
#113
Posted: 25 Apr 2012 14:11
mehransmart: آفرینش جهان: کل جهان در حدود هیجده میلیارد سال پیش شروع شده و ایتدا اتمهای اولیه سپس ذرات، سنگها و ستاره ایجاد شده و بعدا سیاره ها در جاذبه این ستاره ها به دام افتاده و در برخی از آنها مانند کره زمین طی سالها، هوا، آب ، تک سلولیها، دایناسورها، نئاتندرها و ... تا اینکه انسان به وجود آمده و حالا هم حالا ست ستاره ها و کشکشانهایی بوجود میان و از بین میرن و... )این نظریه رو همه جوامع علمی و مذهبی قبول دارند
حالا قرآن این مسئله رو چجور بیان میکنه:
و کل جهان رو در شش روز خلق کردیم (خداوند حتما یادش رفته هنوز جهان در حال تغییره( و حتی میخواد مثلا جزئیاتشو بگه، میگه اول زمین خلق شدروز دوم آبها و گیاهان روز سوم انسان و حیوانات و .. روز ششم هم به تدبیر آسمانها پرداخت و روز هفتم بر عرش خودش مستقر گردید!
آیا خدا یادش رفته جهانو چجور خلق کرده!
جالبه خود شما جواب خودتان را با آیه مورد نظر آورده اید .
هر ملت آزاد است که مرا به پادشاهی خود بپذیرد یا نپذیرد و من برای پادشاهی بر آن ملت جنگ نخواهم . بخشی ازمنشور کوروش
ارسالها: 533
#114
Posted: 25 Apr 2012 17:17
mehransmart: آیا خدا یادش رفته جهانو چجور خلق کرده!
از این تناقضات توی قران زیاده نمونه اش
بعد مکان و زمان
خدا نميتواند محدود به زمان و مکان , باشد، زيرا محدود بودن او به زمان و مکان مسائل و مشکلات بسيار گسترده و مهمي را براي خداباوري ايجاد ميکند.
خدا اگر خارج از زمان باشد نبايد "قبل" و "بعد" براي او معني داشته باشد، براي او زمان و وقت مطرح نيست اما در آيات متعددي از قرآن ميبينيم که توالي اتفاقها وجود دارد و خدا نيز در آن حضور دارد.
سوره بقره آيه 29
هُوَ الَّذِي خَلَقَ لَكُمْ ما فِي الأَْرْضِ جَمِيعاً ثُمَّ اسْتَوى إِلَى السَّماءِ فَسَوَّاهُنَّ سَبْعَ سَماواتٍ وَ هُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ
اوست که همه چيزهايي را که در روي زمين است برايتان بيافريد ، بعد به آسمان پرداخت و هر هفت آسمان را برافراشت و خود از هر چيزي آگاه است
در اينجا الله خود را در بعد مکان و زمان قرار ميدهيد الله اول خودش را در بعد مکان زمين قرار مي دهد و سپس در بعد مکان اسمان قرار ميگيرد (بعد مکان زمين و اسمان) در ثاني اول زمين و سپس اسمان را خلق ميکند پس الله خودش را در بعد زمان هم قرار داده که با اون فرضي که خدا در بعد مکان و زمين قرار نميگيرد در تناقض است.
مسئله بعدي جداي بعد مکان و زمان اين است که ايا الله يادش رفته که عمر زمين (4 ميليارد سال) وکمتر از عمر جهان (18 ميليارد سال ) است پس چطور الله اول زمين رو ساخته بعد رفته هفت اسمون و کل جهان رو ساخته است احتمالا الله موقع نزول آيه حواسش پرت بوده خوب مگه اون دل نداره يا شايد هم اين محمد بوده که 1400 سال پيش نمي دونسته عمر زمين کمتر از عمر جهان مي باشد خوب محمد که خدا نيست اشتباه گفته ديگه
عقاید من و شما میتونه اشتباه باشه ولی انسانیت هرگز, پس همیشه انسانیتت رو بر عقایدت چیره بکن
ارسالها: 533
#115
Posted: 25 Apr 2012 17:20
ایا واقعا كسی نمیتواند كتابی مانند قران را بیاورد!؟
اگر دو تا کتاب قرآن رو که دقیقا از یک نوع کاغذ و جوهر و جلد و در یک چاپخانه چاپ شده باشند رو در کنار هم قرار بدهیم ایا میتونیم بگیم این دقیقا مانند اون یکی هست مسلما تفاوتهایی با هم دارند .
حالا اگر بنده فقط یه نقطه از یکی از حروف یکی از قرانها را پاک کنم ایا این یکی با اون یکی قران مثل و مانند هم میشه همین نقطه میشه دلیل تضاد این دو با هم
مسئله اینه که از چه نظر باید کتابی مانند قران آورد ؟
پس در نتیجه این حرف (ایا واقعا كسی نمیتواند كتابی مانند قران را بیاورد!؟) یه جور دنبال نخود سیاه فرستادن طرف مقابل هست .
حالا اگر کسی هم کتابی مشابه با قرآن بیاورد (فرقان الحق) مسلما اینقدر تضاد با قران اصلی داره که مذهبیون اثبات کنند این مشابه اون نیست پس نتیجه اینکه کسی که فرقان الحق رونوشته داشته نخود سیاه پاک میکرده است(سرکار بوده)
اگر غیر از این هست آیا کسی میتواند کتابی مانند دیوان حافظ بیاورد؟ اگر یه مقدار منطقی نگاه کنیم متوجه میشیم اگر کسی هم بتونه کتابی شبیه به دیوان حافظ بیاره باز هم تفاوتهایی داره و همین تضادها میشه دلیل عدم تشابه
عقاید من و شما میتونه اشتباه باشه ولی انسانیت هرگز, پس همیشه انسانیتت رو بر عقایدت چیره بکن
ارسالها: 533
#118
Posted: 4 May 2012 21:11
Alirezai_90:
معجزات علمي قرآن
عمر دنيا و زمين و انبساط آن (بيگ بنگ) - سياه چاله ها و ستاره هاي نوتروني همگي گوشه اي از معجزات قرآن است!
نسبت عمر دنيا به عمر زمين:
سوره ي 50 (ق): آيه 38:
"ما آسمان ها و زمين و آنچهدر ميان آنهاست در شش دوره آفريديم و هيچ گونه رنج و سختي اي به ما نرسيد"
سوره ي 41 (فصلت): آيه9:"بگو: آيا شما به آن كس كه زمين را در دو دوره آفريد كافر هستيد و براي او همانندهايي قرار مي دهيد؟ او پروردگار جهانيان است!"
امروزه دانشمندان با توجه به شواهد موجود عمر زمين را 4.5 ميليارد سال پيش بيني مي كنند.
اين در حالي است كه عمردنيا 13.5 ميليارد سال برآورد شده است.
در قرآن آمده كه زمين در دو روز و دنيا در شش دورهخلق شد. (عمر دنيا 3 برابر عمر زمين است).
اگر اين موضوع را با شواهد عيني امروز مقايسه كنيم هيچ كمبودي ديده نمي شود!عمر دنيا (13.5 ميليارد سال) را بر عمر زمين (4.5 ميليارد سال) تقسيمكنيد.
جواب 3 بدست مي آيد.
اين بدان معناست كه علمامروز نيز به اين مسئله رسيده كه عمر دنيا 3 برابر عمر زمين است
در ايات زير اشاره شده که جهان هستي در 6 روز ساخته شده است
اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَيْنَهُمَا فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ مَا لَکُم مِّن دُونِهِ مِن وَلِيٍّ وَلَا شَفِيعٍ أَفَلَا تَتَذَکَّرُونَ(السجده/4 )
خداوند کسى است که آسمانها و زمين و آنچه را ميان اين دو است در شش روز آفريد، سپس بر عرش قرار گرفت؛ هيچ سرپرست و شفاعت کنندهاى براى شما جز او نيست؛ آيا متذکّر نمىشويد؟!
وَلَقَدْ خَلَقْنَا السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَيْنَهُمَا فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ وَمَا مَسَّنَا مِن لُّغُوبٍ(ق/38 )
ما آسمانها و زمين و آنچه را در ميان آنهاست در شش روز آفريديم، و هيچ گونه رنج و سختى به ما نرسيد!
إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يُغْشِي اللَّيْلَ النَّهَارَ يَطْلُبُهُ حَثِيثًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ وَالنُّجُومَ مُسَخَّرَاتٍ بِأَمْرِهِ أَلاَ لَهُ الْخَلْقُ وَالأَمْرُ تَبَارَکَ اللّهُ رَبُّ الْعَالَمِينَ( الأعراف/54 )
پروردگار شما، خداوندى است که آسمانها و زمين را در شش روز آفريد؛ سپس به تدبير جهان هستى پرداخت؛ با شب، روز را مى پوشاند؛ و شب به دنبال روز، به سرعت در حرکت است؛ و خورشيد و ماه و ستارگان را آفريد، که مسخّر فرمان او هستند. آگاه باشيد که آفرينش و تدبير ، از آن اوست! پر برکت است خداوندى که پروردگار جهانيان است!
هُوَ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يَعْلَمُ مَا يَلِجُ فِي الْأَرْضِ وَمَا يَخْرُجُ مِنْهَا وَمَا يَنزِلُ مِنَ السَّمَاء وَمَا يَعْرُجُ فِيهَا وَهُوَ مَعَکُمْ أَيْنَ مَا کُنتُمْ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ(الحديد/4 )
او کسى است که آسمانها و زمين را در شش روز آفريد؛ سپس بر تخت قدرت قرار گرفت ؛ آنچه را در زمين فرو مىرود مىداند، و آنچه را از آن خارج مىشود و آنچه از آسمان نازل مىگردد و آنچه به آسمان بالا مىرود؛ و هر جا باشيد او با شما است، و خداوند نسبت به آنچه انجام مىدهيد بيناست!
الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَيْنَهُمَا فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ الرَّحْمَنُ فَاسْأَلْ بِهِ خَبِيرًا(الفرقان/59)
همان (خدايى) که آسمانها و زمين و آنچه را ميان اين دو وجود دارد، در شش روز آفريد؛ سپس بر عرش قرار گرفت او رحمان است؛ از او بخواه که از همه چيز آگاه است!
ولي در ايه 9-12 سوره فصلت
قُلْ أَئِنَّكُمْ لَتَكْفُرُونَ بِالَّذِي خَلَقَ الْأَرْضَ فِي يَوْمَيْنِ وَتَجْعَلُونَ لَهُ أَندَادًا ذَلِكَ رَبُّ الْعَالَمِينَ (9)
بگو : آيا به کسي که زمين را در دو روز آفريده است کافر مي شويد و براي او همتايان قرار مي دهيد ? اوست پروردگار جهانيان
وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ مِن فَوْقِهَا وَبَارَكَ فِيهَا وَقَدَّرَ فِيهَا أَقْوَاتَهَا فِي أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ سَوَاء لِّلسَّائِلِينَ(10)
و در زمين كوههاى ريشهدارى بر روى آن قرار داد و در آن خير و بركت نهاد و رزق و روزى آن را در چهار روز درست به اندازهى نياز تقاضا كنندگان تقدير نمود
ثُمَّ اسْتَوَى إِلَى السَّمَاء وَهِيَ دُخَانٌ فَقَالَ لَهَا وَلِلْأَرْضِ اِئْتِيَا طَوْعًا أَوْ كَرْهًا قَالَتَا أَتَيْنَا طَائِعِينَ(11)
سپس به آسمان پرداخت و آن دودي بود پس به آسمان و زمين گفت : خواه يا ناخواه بياييد گفتند : فرمانبردار آمديم
فَقَضَاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ فِي يَوْمَيْنِ وَأَوْحَى فِي كُلِّ سَمَاء أَمْرَهَا وَزَيَّنَّا السَّمَاء الدُّنْيَا بِمَصَابِيحَ وَحِفْظًا ذَلِكَ تَقْدِيرُ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ(12)
آنگاه هفت آسمان را در دو روز پديد آورد و در هر آسماني کارش را به آن ، وحي کرد و آسمان را به چراغهايي (ریسه کشی )بياراستيم و محفوظش داشتيم اين است تدبير آن پيروزمند دانا
الله جون ببخشيد حواست پرت شده شايد از افرينش جهان هستي خسته شدي (بیابشين برات يه چايي قند پهلو بيارم) اشتباه کردي
اگر ايام را جمع بزنيم مجموع ايام خلقت جهان هستي 8 روز ميشه
۱− دو روز زمين
۲− چهار روز استواري کوهها و تقدير اوقات و برکات
۳− دو روز محکم کردن آسمانها
8=2+4+2
البته مفسران در اينجا وارد عمل ميشوند (براي ماست مالي کردن) و ميگن منظور الله همون 6 روز و منظور الله از أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ (چهار روز) منظور تتمه چهار روز است، به اين ترتيب در دو روز اول از اين چهار روز زمين آفريده شد، و در دو روز بعد ساير خصوصيات زمين به ان اضافه شده و دو روز باقيمانده صرف آسمانها شده است .
حالا اينکه مفسران که آدميزاد و انسان هستند چطور ميتونند منظور خدا رو متوجه بشن از عجايبه نمي دونم شايد نظر خودشونو جاي نظر الله ميزارن
پس اولا ميبينی 4 یا 6 روز صرف زمين ميشه 2 روز صرف اسمان پس طبق فرض شما عمر زمين بايد دو یا سه برابر جهان باشد که اينطور نيست
در ثاني الله 2 روز اول زمين و 2روز بعدش (شايد هم 4 روز بعدش ) صرف استواري کوهها روي زمين ميکنه و 2 روز آخر رو صرف ساختن اسمان و بقيه جهان ميکنه اينجا براي من يه مشکل فلسفي پيش مياد
عمر جهان هستي که بيشتر از عمر زمين هست انوقت چطور الله اول زمين رو ميافرينه بعد کل جهان هستي و آسمونها را (کسي ميدونه )
البته در سوره بقره ایه ۲۹ اینو مستقیما گفته اول زمین رو آفریده سپس به اسمان مشغول شده است
هُوَ الَّذِي خَلَقَ لَكُمْ ما فِي الأَْرْضِ جَمِيعاً ثُمَّ اسْتَوى إِلَى السَّماءِ فَسَوَّاهُنَّ سَبْعَ سَماواتٍ وَ هُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ(بقره آیه 29)
اوست که همه چيزهايي را که در روي زمين است برايتان بيافريد ، بعد به آسمان پرداخت و هر هفت آسمان را برافراشت و خود از هر چيزي آگاه است
مسئله بعدی اینه که خدا که نبايد در بُعد زمان قرار بگيره در اينجا خدا خودشو در بُعد زمان قرار ميده و شش روز وقت صرف ميکنه تا کل جهان رو بيافرينه
پس خدايا تو هم يه کاري بوده که شش روز وقتتو بگیره پس تو هم به همه کارها توانا نيستي يه جاي کارت گيره خب کافي بود اراده کني دنيا بوجود بياد نه مثل ما آدمها براي ساختن دنيا وقت(زمان) بزاري
در اينحا باز مفسران قران وارد عمل ميشن تا قضيه رو يه جور ماست مالي کنند و ميگن منظور خدا از 6 روز, دوران بوده است نه روز تا الله در غالب ضعف و بُعد زمان قرار نگيره
ولي باز هم به يه مشکل ديگه بر ميخوريم منظور از دوران چيه؟ دوران هم اشاره به زمان ميکند(مشکل بُعد زمان) اگر بگيم مرحله با هم اشاره به زمان داره اگر بگيم مثلا 6 دفعه و بار به صورتي که معني زمان رو نشون نده اونوقت ديگه 8 روز رو نميشه به 6 روز تبديل کرد چون وقتي روز به دوران(دفعه يا بار) تبديل شود ديگه أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ 4 روز باقيمانده مفهومشو از دست ميده چون نميشه بگي تتمه چهار دوران (بي مفهومه) ولي ميشه بگي تتمه چهار روز (با مفهومه چون به زمان اشاره دارد ) پس اين تناقض 6-8 روز(دوران) خودشو نشون ميده
یه فرصیه دیگری که مفسران اینه که اصلا خدا در اينجا (9-12 سوره فصلت) درباره خلقت اسمانها صحبت نکرده است و تنها چيزي که گفته ((فَقَضَاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ)) هست که ماده قضي با خلق تفاوت دارد و معني تحکيم کردن و محکم کردن آسمانها را دارد .
پس پيش خودشون اينجور تفسير ميکنند که در اين ايه اصلا خدا به خلق اسمانها اشاره نکرده است بلکه در مورد محکم کردن آسمانهاست((فَقَضَاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ)) اشاره کرده پس تنها مي توان ميتوان گفت خلقت زمين دو روز بوده و دو یا چهار روز هم کوههاشو دو روز هم به محکم کردن اسمانها توجه داشته تا اون چراغها( خورشيد و ستاره ها) محکم باشن تا تالاپي نيفتن روي زمين .
عرب 1400 سال پيش هرگز پيش خودش فکر نميکرده اين همه سيارات و ستاره در اون بالا (آسمان )باشه و پيش خودش فکر ميکرده اينا چراغهايي هستند که خدا با اون چراغها آسمون رو ريسه کشي کرده (زَيَّنَّا السَّمَاء الدُّنْيَا بِمَصَابِيحَ ) و بايد به محکم کردن ريسه ها(تحکيم کردن و محکم کردن آسمانها) توجه کنه .
امروزه ما مي دانيم زمين در مقابل کل جهان يه دونه ارزن هم نيست اينکه چرا الله دو روز وقت گذاشته زمين رو بسازه و دو یا چهار روز هم وقت گذاشته کوههاشو بسازه و فقط 2 روز برای بقیه جهان هستی گذاشته نشونه چيه؟شاید تفکر زمین محوری یا شاید هم ...... اصلا ولش کن نتيجه گيري با خودتان
عقاید من و شما میتونه اشتباه باشه ولی انسانیت هرگز, پس همیشه انسانیتت رو بر عقایدت چیره بکن
ارسالها: 8911
#119
Posted: 4 Nov 2012 20:45
اونقد سخته که هیچ کس واقعا نمیتونه بیاوره.این دو سوره رو من نوشتم و سوره ای مثل قرآن آورم.حالا چی؟
اونقد سخته که هیچ کس واقعا نمیتونه بیاوره.این دو سوره رو من نوشتم و سوره ای مثل قرآن آورم.حالا چی؟
این کاربر بخاطر تخلف در قوانین انجمن برای همیشه بن شد.
(پرنسس)
ارسالها: 324
#120
Posted: 5 Nov 2012 04:45
پارمیدا جان دوست من به خودت زحمت نده و به جاش برو کتاب دیوان شرقی گوته شاعر المانی رو بخون بخش ساقی نامه و کلامش در مورد قران.باقی اثار و گفته های سایر نویسندگان غیرمسلمان در مورد اسلام و قران رو هم مطالعه کن.تولستوی.پوشکین شاعر روس.جرج جرداق و آنطوان بارا و سایرین.فقط امیدوارم ادعای این رو نداشته باشید که از اون بزرگان دانش بیشتری دارین.گوته: این که قرآن قدیم است من نمی دانم و این که قرآن حادث است پرسشی ندارم تنها می دانم که قرآن کتاب کتاب هاست.»
افسوس... روزی خواهد آمد که نماد روشن فکری بی دینی ست... (دكتر شريعتي)