انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
مذهب
  
صفحه  صفحه 42 از 61:  « پیشین  1  ...  41  42  43  ...  60  61  پسین »

آیا ازدواج موقت بهتره یا رابطه ی نا مشروع؟


مرد

 
rostam91: من هنوز منتظر اینم که اون جواز جهاد نکاح رو با مدرک مستند بیاری نه اینکه از خبر گزاریهای معاند اهل سنت یا یه کلیپ سر و ته قیچی کرده بزاری

به نظرت مفتی اعظم تونس و وزیر کشور تونس با اهل سنت عناد دارن

این کلیپ رو ببین جالبه


اعتراف به اینکه صدها دختر تونسی رفتن به جهاد نکاح و اعتراف به همکاری یک مقام وهابی برای اعزام اونها

Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
bachemanfi: ازدواج موقت همون ارتباط نامشروعه، با این تفاوت که بهش میگن مشروع!!! تا کی میخوایین با کلمات بازی کنین و نامشروع رو مشروع کنین؟؟؟

ببخشید

شما میخوای از مرز رد بشی ......

یکی میره یک مهر ویزا میزنه و یکی نمزنه

در حالیکه تفاوتش فقط یک مهره

تو اون کشور یکنفر جهانگرد حساب میشه و اون یکی رو اگر بگیرن به جاسوسی یا مهاجرت غیر قانونی

خیلی وقتها تفاوت یک کار قانونی و مشروع با یک کار نامشروع و غیر قانونی فقط یک کلمه ...یک مهر هست

در اسلام هم تفاوت خیای از مشروع ها و نامشروع ها به نیت یا چند کلمه است

البته برای کسی که معتقد باشه و الا کسانی که معتقد نیستند رضایت و رعایت مسائل اخلاقی کافیه

که در واقه همون قوانین اسلامه و اسلام میخواد قواعد اخلاقی رعایت بشه
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
ametis: واضح ترین سند در اثبات مشروع بودن متعه و نیز بدعت گذار بودن عمر وجود داره حدیثی صحیح از معتبر ترین کتابهای اهل سنت البته در خیلی جاهای دیگه هم اومده
انگیزه عجیب برای تحریم ازدواج موقت!

در برخی از روایتها آمده است که عمر رضي الله عنه ازدواج موقت یا همان صیغه خودمون، را حرام کرد. سؤال اینجاست که انگیزه عمر رضي الله عنه از تحریم چه بوده است. چرا که این عمل بیشتر به مذاق دنیا پرستان می خورد تا اینکه دینداران، چون معمولا دینداران از شهوات دوری می کنند، و این عمل بیشتر شبیه ارضاء شهوات است. در حالی که از نظر شیعه عمر رضي الله عنه شخصی بود که دل به دنیا سپرده بود!! و این کار یعنی حلال بودن زنان زیاد، برای حاکم دنیا پرست و شهوت ران بهتر از ممنوعیت آن است.
دلایلی که شيعه برای این موضوع بیان كرده اند چند تاست:
الف: روزی عمر علی رضي الله عنهما را به خانه دعوت کرد، و علی شب را در آنجا گذراند وقتی صبح شد، عمر به علی گفت: دیدی اشتباه می کردی زمانی که گفتی یه شب هم نمی شه بدون زن به سر برد. علی گفت: من راست گفتم، و دیشب نیز یک نفر (خواهر عمر به قول آمتیس) را صیغه کردم لذا عمر ناراحت شد و متعه را حرام کرد.
ب: عمر چون می دونست که چنین امری باعث زنا می شه صیغه را حرام کرد تا اینکه زنا زیاد شود و چون شنیده بود دشمنان علی زنا زاده اند، لذا کاری کرد که مردم به زنا بیافتند و بچه هایی که به دنیا می آیند دشمنان علی شوند.
ج: عمر روزی اومد خونه دید خواهرش بچه ای تو دستش است گفت این از کجاست گفت که از فلان مرد (به گفته آمتیس از علی)است که در ازدواج متعه با او همبستر شده است، او بر منبر رفت و آن را حرام کرد.
کدامیک:
وقتی به این روایات توجه می کنی هر سه در مورد یه چیزی اتفاق دارند، و ان اینکه عمر متعه را حرام کرده، و در یه چیز اختلاف دارند و آن انگیزه این کار بوده است. و این اختلاف خود دلیل بر ضعف روایت است، چون نمی توان یک کاری که یکبار صورت گرفته را به سه صورت متفاوت بیان نمود.
اما روایت اول:
الف: روایت اولی بطلانش بسیار واضح است و مخالف روایت دومی، چون روایت اولی دلالت بر دوستی و محبت بین علی و عمر می دهد در حالی که روایت دومی دلالت بر بغض و کینه است.( و آمتیس خوب میدونه که اون شب علی و عمر تاس کباب خوردن:laugh
ب: اگه به وضعیت اجتماعی آن دوره توجه کنیم این داستان ساختگی است! چرا؟ چون اولا: علی و عمر رضي الله عنهما خانه آندو کنار هم و تقریبا با فاصله 200 متر بیشتر نیست، و از عادت عرب چنین نبوده که جز زمانی که مسافر یا غریب هستند در خانه کسی دیگری بسر ببرند، ثانیا: علی اگه نیاز به ارضاء داشت، خانه خودش نزدیک بود و می توانست آنجا برود، و رفتن به خانه خودش به مراتب راحت از پیدا کردن یک زن صیغه ای و خیانت به فاطمه همسرش بود.
ج: علی اگر می خواست یک زن صیغه ای پیدا کند باید وقتش را حداقل 3 ساعت یا چهار ساعت به اینکار می داد و این نشان از این است که علی شبها را به شهوت رانی نعوذ بالله مشغول می شده و از یاد خدا غافل!(استغفر الله)
د: خانه عمر رضي الله عنه چنین نبوده که شخصی بیاید و در مجلسی او شب را به صبح کند و عمر رضي الله عنه متوجه نباشد.
هـ: چگونه امكان دارد كه حضرت عمر با حضرت علي رضي الله عنهما عداوت و دشمني داشته باشد و دشمن خود را به منزل دعوت نمايد و حضرت علي رضي الله عنه در نزد دشمن برود و ضيافت او را بپذيرد.
و: در ثانی، فکر کنیم عمر رضي الله عنه آن را حرام کرد چرا سایر اصحاب رضي الله عنهم و حتی علی رضي الله عنه سخنی بمیان نیاورد وخودش در هنگام خلافت خودش آن را ترویج نداد این امر شدنی بود.
روایت دوم:
الف: این روایت مثل روایت قبلی سندی صحیحی ندارد و رد پای جعال و کذاب شیعه در آن دیده می شود.
ب: این روایت با روایت اولی متناقض است چرا که دلالت بر دشمنی بین عمر و علی رضي الله عنهما دارد در حالی که روایت اول دلیل بر دوستی آنها دارد.
ج: روایت تحریم متعه در شیعه و سنی از طریق خود علی روایت شده است و این نیز دوباره دلیل بر این است که این روایت دروغ محض است.
د: و این خود دلیل بر این است که قبل از تحریم متعه باید دوستان علی زیاد بودن، چون بقول شیعه این عمل در زمان رسول الله صلی الله علیه وسلم وجود داشته لذا پس زنا زاده (البته به تعبیر شیعه) کم بودند و باید همه مردم دوستان علی می بودند، اما با این وجود باز هم علی فقط چند یار بیشتر نداشته، (البته اگه رای شیعه بپذیریم چون از نظر اهل سنت، همه اصحاب رضي الله عنهم دوستان علی رضي الله عنه بودند و علی نیز دوستان همه بوده است.)
روایت سوم:
الف: این روایت نیز مانند دو روایت قبلی ضعیف است و از اباطیل محسوب می شود خصوصا که برخی از علمای شیعه خودشون نیز آن را رد کرده اند.
ب: اگر واقعا این امر درست بوده و عیبی در آن برای فاعلش نبوده چرا عمر رضي الله عنه ناراحت شود و بخاطر خواهرش آن را نهی کند. چرا مردم نیز این دلیل را بپذیرند خصوصا عربها که مسأله زن براشون خیلی سخت تر بوده است.
ج: سایر اصحاب رضي الله عنهم چرا سکوت کردند و سخن نگفتند. حتی علی بن ابی طالب نیز سخنی به میان نیاورد.
د: در روایت شیعه اسمی را برای خواهر عمر (عفراء) ذکر کرده اند، اما عمر رضي الله عنه خواهری به چنین اسم نداشته است.
نکته مهم:
شیعه میگوید: اگر عمر رضي الله عنه این را نهی نمی کرد مردم زنا نمی کردند:
اگر از هر عاقلی سؤال کنیم که زنا چیست می گوید: زمانی که یک مردی در خلوت بدون شاهد و اذن ولی( عقد شرعی) موافقت کنند، بر مقداری از مال یا توافقا ( هیچ مالی) با هم دیگر نزدیکی کنند.
اما این عمل چه تفاوتی با زنا دارد، فقط در اینکه عده دارد و این که شرعی است، ولی در هیچ یک از شرایط با زنا تفاوتی ندارد. ( چون در روایتها، نه نیاز به شاهد است ( البته در برخی روایتها یک شاهد مرد مستحبه) و نه اذن والدین لازمه، و نه ارثی وجود داره، و نه نفقه لازمه، و مسکن نیاز نیست و انتساب بچه هم که الان بنازم قرصهای ضد بارداری)
مشکل بدتری پیش می آید، اگر در جامعه ی اسلامی کسی زنا کرد و بر زنی وارد شد، شما اگر چهار شاهد هم داشته باشی حق نداری بر آنها حد جاری کنی؟ چرا که اگر آنها ادعا کردن ما عقد موقت داشتیم شما نمی توانی هیچ ادعایی کنید.
چرا که اذن والدین شرط نیست لذا اگر دختری بر خلاف نظر والدینش با دوست پسرش قرار ملاقات گذاشت، شما نمی توانی او را متهم به نافرمانی از والدین و انجام امر فاحشه کنی.
و اگر دختری با پسری با هم خلوت کردند و توافق کردند که شب یا ساعتی را با هم خلوت کنند و... داشته باشند. و شاهدی نیز بر عقد خود نگرفتند. باز هم اشکالی ندارد و نمی شه او دو را متهم به زنا یا .. کنید. و کارشان درست بوده.
و اگر دختری حامله شد و گفت این نوزاد از متعه است حق نداریم او را متهم کنیم و .....
چرا یکی حرام و دیگری حرام نیست! حال اینکه همین رامین می تونه در همان دو شب، یا روز سوم همین قرار را با ستاره و نیلوفر بزاره! آیا واقعا این می شه اسمش ازدواج گذاشت، چه فرقی از نظر ماهیت با زنا داره من نمی دونم.
شاید برخی از دوستان شیعه بگویند، که در صحیح مسلم روایت است که عمر رضي الله عنه گفت من آن را نهی می کنم در حالی که در زمان رسول الله صلی الله علیه وسلم وجود داشته است.
البته اهل سنت فقط این حدیث ندارند، بلکه احادیث بسیاری برای بطلان متعه از زبان رسول الله صلی الله علیه وسلم دارند، روایاتی که در کتب اهل سنت در مورد متعه آمده است.
1- از حضرت حسين بن محمد بن علي و برادرش عبدالله روايت شده است كه حضرت علي به ابن عباس فرمودند: آن حضرت -صلي الله عليه وسلم- از متعه و گوشت الاغ در جنگ خيبر نهي فرمودند.
2- از حضرت اياس بن سلمه روايت شده است كه ايشان از پدر خويش نقل مي نمايند كه آن حضرت در سال اوطاس نكاح متعه و موقت را جايز و پس از آن نهي كردند.
3-از حضرت ربيع بن سبره الجهني روايت شده است كه ايشان مي فرمايند پدرم به من گفت من به همراه آن حضرت بودم كه ايشان فرمودند: اي انسانها من قبلاً به شما نكاح موقت و متعه را اجازه داده بودم و امروز خداوند متعال آن را تا قيامت حرام گردانده است و هر كسي كه زني را به صورت نكاح موقت و متعه ازدواج كرده است رها نمايد و از آن چيزي تحويل نگيرد.
4-از عبدالرحمن بن نعيم الأعرجي روايت است كه ايشان مي فرمايند: شخصي از حضرت عبدالله بن عمر درباره نكاح موقت پرسيدند ايشان بسيار خشمگين و ناراحت شدند و فرمودند قسم به ذات باريتعالي ما در زمان پيامبر صلی الله علیه وسلم زناكار و افراد بد كردار نبوديم.
5-از حضرت موسي بن ايوب روايت است كه ايشان از عمويش علي و او از حضرت علي بن ابي طالب نقل مي كند كه آن حضرت فرمودند: نكاح موقت ابتداء براي كساني جايز بود كه ثروتي نداشتند و هنگامي كه حكم نكاح دائم، طلاق و ميراث در ميان زوجين بيان شد حكم نكاح موقت منسوخ گشت.
6-از حضرت ربيع بن سبره ي روايت است كه ايشان از پدرشان نقل مي كنند كه ايشان فرمودند: ما به همراه آن حضرت در سال حجه الوداع از شهر مدينه خارج شديم تا اينكه به مكان عسفان رسيديم كه آن حضرت -صلي الله عليه وسلم- فرمودند: حج عمره با حج مفرد آميخته شده است در اين لحظه حضرت سراقه رضی الله عنه فرمودند: اي رسول خدا صلی الله علیه وسلم به ما مانند نوآموزان تعليم بده گويا ما امروز به دنيا آمده اين و از هيچ چيز خبر نداريم عمره فقط مخصوص امسال است يا اينكه تا ابد و براي هميشه خواهد بود آن حضرت فرمودند: تا روز قيامت و براي هميشه است هنگامي كه به مكه رسيديم به طواف بيت الله و سعي صفا و مروه مشغول شديم و پس از آن به عقد نكاح موقت به ما دستور (اجازه) دادند و براي روزهاي مشخصي ازدواج صورت گرفت كه من و يكي از دوستان روزي براي ازدواج موقت از منزل بيرون رفتيم و در نزديك زني خود را براي عقد موقت معرفي كرديم آن زن به قطيفه هاي (چادرهاي) هر دويمان نكاح كرد قطيفه من بهتر بود ولي من جوانتر بودم او مرا در قبال قطيفه اي كه به او دادم انتخاب و با من به ازدواج موقت راضي گشت آن شب در نزد او بودم و هنگام صبح براي اداي نماز صبح به مسجد رفتم آن حضرت -صلي الله عليه وسلم- پس از نماز صبح بر روي منبر رفت و چنين به ايراد سخنراني پرداخت: هر شخصي كه با زني عقد نكاح موقت بسته است بهاي آن را بپردازد و هرگز به نكاح موقت روي نياورد زيرا كه خداوند متعال آن را براي هميشه بر شما حرام گردانده است.
7-حَدَّثَنَا الأَشْجَعِىُّ عَنْ بَسَّامٍ الصَّيْرَفِىِّ قَالَ : سَأَلْتُ جَعْفَرَ بْنَ مُحَمَّدٍ عَنِ الْمُتْعَةِ وَوَصَفْتُهَا لَهُ فَقَالَ لِى : ذَاكَ الزِّنَا. السنن الكبرى للبيهقي وفي ذيله الجوهر النقي - (7 / 207)
از ابو جعفر بن محمد( امام صادق) در مورد متعه پرسیدم؟ ایشان به من گفتند: آن زناست.

خب اگه اینطوره پس قضیه حدیث مسلم چیه؟ و برای این حدیث، اهل سنت چنین توجیح می کنند که این عمل در زمان رسول الله صلی الله علیه وسلم چند بار حرام و دوباره حلال شده بود و در بار آخر در فتح مکه یا همان یوم عطاس رسول الله صلی الله علیه وسلم با قید الی یوم القیامة که ذکر کرده بود، برای همیشه حرام کرد. اما برخی از اصحاب مانند جابر بن عبدالله هنوز آن را ( چون اطمینان از تحریم نداشتند،) به آن معتقد بودند که عمر آن را اینگونه با صراحت بیان کردند. و با جدیت با آن برخورد نمود.
دلیل دیگری که برای این توجیح، این است که عمر رضی الله عنه اگر نظری را خلاف قول رسول الله صلی الله علیه وسلم یا کلام خدا می داد، اصحاب با او مخالفت می کردند، و این مسأله در برخی از فتاوای عمر رضی الله عنه دیده شده که اصحاب با او به مخالفت پرداخته اند و یا ایشان از نظرش برگشته اند مانند مهریه زنان (آنجا که عمر رضی الله عنه گفت مهریه زنان باید کم شود، زنی برخاست و گفت ای عمر چرا با رای قرآن مخالفت می کنی، آنجا که خداوند فرمود: مهریه اگه هم قنطار( مقدار خیلی زیاد) باشد به زن پرداخت کنید، عمر گفت آن زن راست گفت و عمر اشتباه کرد) ، یا اینکه دیگران را در رایشان آزاد گذاشته ( اگه اجتهاد شخصی بود) مانند متعه حج، یعنی جدایی بین عمره و حج که خیلی از اصحاب، رای عمر را نپذیرفته و به او اعتراض کردند(عمر نظرش این بود که عمره نباید همراه حج صورت بگیرد و اجتهاد کرده بود که اگه چنین شود مردم در روزهای دیگه به عمره نمی روند ولی برخی از اصحاب مانند علی، ابن عباس، ابی بن کعب رضی الله عنهم و... این رای نپذیرفتند و دلیلشون این بود که این عمل رسول الله صلی الله علیه وسلم انجام داده لذا اجازه هست.) و جالب این که این متعه حج و متعه زن در یک روز توسط عمر رضی الله عنه نهی شد. اما صحابه رضی الله عنهم با اولی مخالف کرده اما با متعه زن مخالفت نکردند لذا اگر قول عمر مخالف دستور رسول الله صلی الله علیه وسلم بود، آنان با تحریم متعه زن نیز مخالفت می کردند، چرا که متعه زن خصوصا خوشایندتر از متعه حج بود این بدین دلیل است که این موضوع برای خیلی از اصحاب واضح و آشکار بود که پیامبر صلی الله علیه وسلم آن را ممنوع کرده بود و الی یوم القیامة حرام شده بود. لذا بر نهی عمر بر متعه زن اعتراض نکردند ولی بر متعه حج اعتراض نمودند. چون رسول الله صلی الله علیه وسلم آن را جایز شمرده بود و آن را انجام داده بود.
شاید بگویید چرا عمر متعه حج را منع نمود حال اینکه رسول الله صلی الله علیه وسلم اجازه داد:
جواب این است که این موضوع ارتباط با بحث ما ندارد. اما برای اینکه این موضوع مشخص شود باید در مورد بدعت و اموری که بدعت محسوب می شود، سخن بگیم. چون اینگونه موضوعات از علی یا سایر علما هم دیده شده کسی آنها را متهم به بدعتگذار نکرده است.
برخی امور شرعی با نگاه به علتهای تشریع یا حکمتهای تشریع، صورتهای آن قابل تغییر است. مانند زکات اسب که در دوره رسول الله صلی الله علیه وسلم نبود اما علی ( از نظر شیعه) آن را واجب کرد، چون این عمل با حکمت تشریع از زکات همخوانی داشت، عمر رضی الله عنه نیز چون فکر کرد اگه مردم فقط در ماههای حرام همراه حج به عمره بپردازند کسی دیگر برای زیارت کعبه در ماههای دیگر نمی آید، و این با آن دستوری که در فراخوانی به زیارت کعبه در قرآن ذکر شده، همخوانی ندارد، و باعث می شود، در غیر ماههای حرام این دستور نادیده گرفته شود. لذا دستور داد که حج و عمره با هم انجام نگیرد، البته که خیلی از اصحاب رضی الله عنهم به این دستور عمل نکردند و عمر رضی الله عنه نیز آنها را آزاد گذاشت.
شاید بگویید مگه رسول الله صلی الله صلی الله علیه وسلم این را نمی دانست؟
می گویم:
مجملا: همین سؤال در مورد مسأله زکات اسب نسبت به علی رضی الهه عنه نیز وجود دارد، چون اسب در زمان رسول الله صلی الله علیه وسلم بود اما ایشان به اسب زکاتی را معلق نساخت. در حالی که ما بر ایشان اعتراض نمی گیرم لذا نباید بر عمر خرده بگیریم.
مفصلا: رسول الله صلی الله علیه وسلم فقط خودش انجام داد و نه نهی کرد و نه واجب نمود، امر مباح اگه در اثر شرایط اجتماعی باعث خیر زیاد شود، یا باعث دفع ضرر شود به سنت یا واجب تبدیل می شود، مانند ازدواج که در حالت عادی مباح است، اما اگه باعث بشه یه نفر که توانایی مالی داره از گناه دوری کنه برای اون شخص واجب می شه و بر عکس اگه باعث ضرر کم یا از بین رفتن شعائر مهم شود به کراهت یا حرام تبدیل می شود. مانند خوردن قند برای بیمار دیابتی که حکم مکروه و در برخی حالت به حرام تبدیل می شود.
این محرکات تبدیل ممکن است سیاسی، اجتماعی، یا فردی یا خود مقاصد دین باشه. مانند زکات اسب و دستور عمر رضی الله عنه نسبت به متعه حج.
     
  
مرد

 
rostam91: هنوز منتظر دیدن فتوائی هستم که گفتی وجود داره و نیاوردیش!!!!!!!!!!
البته مطمئن هستم تا قیامت هم نمیتونی بیاریش!
شما تا قیام قیامت دنباله اصل فتوا باش

به عوض انسانها یی در این دنیا با باور این فتوا و تحریک افراد معتمد دارن میرن و صدها بار بهشون تجاوز میشه


میبینم از محمود خان احمدی نزاد سوال رو با سوال جواب دادن رو یاد گرفتین ....خوبه

این شکلکها رو میزارم واسه چند هزار دختر معصوم و نادان تونسی که با فتوای جهاد علمایی که شما براشون داری سر و دست میشکنی رفتن و صدها نفر بهشون تجاوز کردن و حامله شدن و الان هم منتظرن برن بهشت

دنیا داره داد میزنه از اجرای جهاد نکاح توسط سنی هایی که به فتوای مفتی هاشون دارن عمل میکنن ....شما دنبال اصل فتوایی

جواب که ندارید بدهید ......مثل همیشه

دوست داری خوده صاحب فتوا رو هم بیارم ...........البته شما که اشنا هستید

اول گفتی کار مطبوعات و سایتهای ایرانه .........چرا هیچ جای دیگه نقل نمیشه

برات از خیرگزاریهای بین المللی اوردم ....گفتی منابع اینها بازم ماله ایرانه


برات فیلم های اعتراف مفتی اهل سنت تونسو وزیر کشور تونس رو و تصاویر راشا تو دی و رویتر رو اوردم .....دیدی راه فرار نداری حالا میگی اصل فتوا

اصل فتوار و هم بیارم والله و بالله میگی جعلی خوده صادر کننده فتوا رو بیار اونهم زنده تا شهادت بده
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
علی ع فرمود که من نماز صبحی را بدون غسل نمیخوام

عمر خواست حتی برای یک بار هم شده علی ع را دروغگو کند

ایشان را به خانه دعوت کرد و شب مکان خواب ایشان را در اتاق بالا گذاشت و خود خوابید

چون صبح از خواب برخواست حضرت را در حال نماز دید

گفت یا علی تو عم دروغ گفتی و امروز نمازت را با غسل نخواندی

علی ع خنده ای به او کرد و فرمود بهتر است از خواهرت سئوال نمایی چون او لوازم غسل را فراهم اورد

عمر از شدت ناراحتی نزد خواهر شد و چنان سیلی به گوش او زد که پوست از صورتش برآمد

به مسجد شتافت و حلال خدا را حرام کرد و گفت من دومتعه را که در زمان رسول خدا حلال بوده است حرام میکنم

بدعت گذار خود را تا ابد در جهنم بیمه میکند

این داستان علت حرام کردن متعه از سوی عمر


rostam91: برای این حدیث، اهل سنت چنین توجیح می کنند که این عمل در زمان رسول الله صلی الله علیه وسلم چند بار حرام و دوباره حلال شده بود و در بار آخر در فتح مکه یا همان یوم عطاس رسول الله صلی الله علیه وسلم با قید الی یوم القیامة که ذکر کرده بود، برای همیشه حرام کرد. اما برخی از اصحاب مانند جابر بن عبدالله هنوز آن را ( چون اطمینان از تحریم نداشتند،) به آن معتقد بودند که عمر آن را اینگونه با صراحت بیان کردند. و با جدیت با آن برخورد نمود.
این حدیث کاملا بی ارزشه

اگه اینجوری بود عمر نمیگفت

دو متعه در زمان رسول خدا حلال بود و من انها را حرام اعلام میکنم

در حالیکه ااگر این حدیث الکی درست بود ه باشه متعه در زمان رسول خدا هم حرام بوده

عمر دقیقا جمله اش مترادف اینه که خودش اعلام ممنوعیت میکنه و گرنه باید میگفت

دو متعه در زمان رسول خدا نسخ و حرام شد که عده ای از این حرمت بیخبرند لذا من مجددا انرا اعلام و انجام دهنده را حد میزنم

البته عمر اینقدر بدعت داره که این توش گم میشه منتها اعتراف به این مسئله برای اهل سنت خیلی سنگینه
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
rostam91: مشکل بدتری پیش می آید، اگر در جامعه ی اسلامی کسی زنا کرد و بر زنی وارد شد، شما اگر چهار شاهد هم داشته باشی حق نداری بر آنها حد جاری کنی؟ چرا که اگر آنها ادعا کردن ما عقد موقت داشتیم شما نمی توانی هیچ ادعایی کنید.
اهل سنت هم که عاشقه سنگسار و کشتن هستن و اینجوری نمیتونن اثبات کنن


rostam91: اما این عمل چه تفاوتی با زنا دارد، فقط در اینکه عده دارد و این که شرعی است، ولی در هیچ یک از شرایط با زنا تفاوتی ندارد. ( چون در روایتها، نه نیاز به شاهد است ( البته در برخی روایتها یک شاهد مرد مستحبه) و نه اذن والدین لازمه، و نه ارثی وجود داره، و نه نفقه لازمه، و مسکن نیاز نیست و انتساب بچه هم که الان بنازم قرصهای ضد بارداری)
باز هم دروغ

در متعه مسائل زیر واجب است

۱- زن مشکل شرعی نداشته باشد ... یعنی تمام مواردی که باعث انجام نشدن عقد دائم میشود صادق است
۲- دختر نمیتواند بدون اذن پدر متعه شود ((مگر انکه از نظر عقلی و جسمی و مالی بالغ باشد یعنی زندگی کاملا مستقل داشته باشه ))
۳- درسته که در متعه زمان میتونه از ساعت تا یک عمر باشه اما کدوم زنی حاضره برای یک ساعت متعه سه ماه عده نگه دارد پس در واقع متعه برای یکساعت و یکشب دروغ است مگر در موارد خاص که مثلا منظور محرمیت است

۴-در متعه حقوقی که در ازدواج هست برای زن و مرد جاری نیست ...از همدیگر ارث نمیبرند ....زن حق بیرون رفتن از خانه بی اذن شوهر دارد ....مرد لازم نیست نفقه بدهد و مسکن اماده کند ...بجای همه اینها مهریه ای مشخص میشود

این امر کاملا به دور اندیشی اسلام و تشیع متناظر است

انها میدانستند که روزگاری ازدواج بخاطر برخی مشکلات مانند ....نفقه ...مسکن ...مسئولیت های متقابل ....بسیار مشکل میشود و در سنسن بالا انجام میگیرد

همچنین در جامعه همواره عده زیادی بانوی بیوه وجود دارد


به هر حال این راه حل شیعه بود

اما راه حل سنی

یا ازدواج دائم کن ...یا تقوا پیشه کن ...

منعضلات

الان برید به جوانها بگویید تا ۳۵ سالگی سماق بمکن و تقوا پیشه کنن

تو جامعه ما متاسفانه مرد بیوه میتونه بره یک دختر رو بگیره ولی زن بیوه هرگز ......راه حل سنی ها ...بیوه ها برن زن دوم و سوم و چهارم مردهای متمول بشن

معظل ...واقعا یک زن بره شوهر یک زن معصوم و بیچاره رو با اون قسمت کنه و تا اخر عمر وبال باشه


خلاصه

صیغه یک مزیت دیگه هم داره

گرچهیک مرده مجرد نمیره یک زن بیوه رو به همسری دائم بگیره ولی من بارها دیدم دوستان دانشجو و همکارم یک خانم بیوه رو صیغه کردن و کم کم عشقی بینشون بوجود اومده و ازدواج کردن



یک مزیت دیگه صیغه

در اهل سنت وقتی جوون تحت فشاره میره سراغه رابطه نامشروع و خوب وقتی رابطه نامشزوع شد طرفین دیگه پایبند هیچ چی نیستن چون گناه گناهه و زن شوهر دار و یا هرروز با یک نفر بودن و حق خوردن و ترک کردن و....همه اینها بوجود میاد

اما درصیغه زن و شوهر چون میدونن گناه نمیکنن به اون قواعد پایبند هستند
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
اصلا

یک چیزه جالب تو ازدواج موقت هست که خیلی کار رو راحت میکنه

شما کافیه بدونی کسی که میخوای باهاش دوست شی یا رابطه برقزار کنی شوهر نداشته باشه یا در عده نبوده باشه از خودش هم بپرسی کافیه چون حرف زن مورد قبوله

بعد هیچ چی نمیخواد جز رضایت ...همین
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
ametis: انها میدانستند که روزگاری ازدواج بخاطر برخی مشکلات مانند ....نفقه ...مسکن ...مسئولیت های متقابل ....بسیار مشکل میشود و در سنسن بالا انجام میگیرد
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس همه این حسنات میلیونی که برای متعه عنوان شده برای این موقع بوده
ametis: معظل ...واقعا یک زن بره شوهر یک زن معصوم و بیچاره رو با اون قسمت کنه و تا اخر عمر وبال باشه
پیامبر ۸ تا از این زنها رو داشت ائمه هم تعداد زیادی داشتند امام حسین که تعداد زنهاش مشخصه و ....
پس اگه مشکلی در این زمینه هست از سرکرده های دین نشات میگیره و چیزی که بهش سنت میگن!
ametis: در اهل سنت وقتی جوون تحت فشاره میره سراغه رابطه نامشروع و خوب وقتی رابطه نامشزوع شد طرفین دیگه پایبند هیچ چی نیستن چون گناه گناهه و زن شوهر دار و یا هرروز با یک نفر بودن و حق خوردن و ترک کردن و....همه اینها بوجود میاد

اما درصیغه زن و شوهر چون میدونن گناه نمیکنن به اون قواعد پایبند هستند
الآن برای همینه که کاروان دختران ایرانی تو امارات و ترکیه صف کشیدن برای درآمد؟ آمار زنهای خیابانی ما هم که الحمدالله هر روز کم میشه
راستی چرا زنهای خیابونی ایرانی تو امارات از زنهای عربی بیشتره و از نظر تعداد نسبت به جاهای دیگه درصدشون بالاتر؟اینها مگه نمیدونن میشه متعه کرد؟چرا از راه شرعیش وارد نمیشن؟
     
  
مرد

 
rostam91: پس همه این حسنات میلیونی که برای متعه عنوان شده برای این موقع بوده

هر عملی که موجب بشه دو نفر به حرام گرفتار نشوند بی نهایت ثواب داره چه در متعه و چه در هر امر دیگر

rostam91: پیامبر ۸ تا از این زنها رو داشت ائمه هم تعداد زیادی داشتند امام حسین که تعداد زنهاش مشخصه و ....
پس اگه مشکلی در این زمینه هست از سرکرده های دین نشات میگیره و چیزی که بهش سنت میگن!
شما میتونی مثل سلفی ها همه لوازم زندگی مدرن رو از مردم بگیری و امکان تحصیل و حضور در اجتماع رو از زنان بگیری اونوقت ۴ تاشون رو بدی به یک مرد اونهم تو یک خونه تا به هم بگن خواهر

اسلام ادعا داره برای همه اعصار و قرونه و البته چنین احکامی مغایرت داره با اینکه اسلام بتونه با زندگی مردم منطبق بشه

اسلام به عنوان بهترین روش زندگی معرفی شده اما امروزه این روشها به کابوس زنان و مردان تبدیل شده

اونزمان زن محکوم بود به اون زندگی و راه دیگه ندااشت

تا همین صد سال پیش و کمتر در همین ایران مردان چند زن داشتند و همه زنها تو یک خونه بودن و یه هم میگفتن خواهر

اما امروز چی

امروز زن دوم گرفتن خیانت به شخصیت یک زنه و البته زنه دوم شدن هم ظلم بزرگیه در حق زن قبلی

نه مرداگذشته هستن که چهار زن رو از لحاظ جسمی و مالی تامین کنند نه زنان مثل گذشته که به سرنوشت محتوم و سیاه خود راضی شوند


rostam91: الآن برای همینه که کاروان دختران ایرانی تو امارات و ترکیه صف کشیدن برای درآمد؟
این یک بازار جهانی است و ربطی به تفکر مذهبی نداره این گونه هم که باز شما داری سیاه نگاری میکنی نیست

rostam91: اینها مگه نمیدونن میشه متعه کرد؟چرا از راه شرعیش وارد نمیشن؟
به خاطر شما و امثال شما و در مرحله بعد ادمهای به ظاهر متشرع که از این حکم اسلامی به نفع خودشون و ظالمانه استفاده کردن

اینها دقیقا نتیجه اعما ادمهایی است که از عمر تا امروز و امثال شما با دروغ و نیرنگ این امر رو بد جلوه میدن و بد جا می اندازن


ضمنا خانمهایی که این کار رو انتخاب میکنن مشکلشون نه جنسی است نه مالی و اغلب زیاده خواهی است

این یک شغل است در همه دنیا و در ایران هم فبل تر بوده

وجود این شغل رو برخی قبول دارن و برخی نه ولی به نظر من وجود داشتن این شغل و سرویس جنسی دادن باعث میشه سطح جامعه از خیلی مسائل مصون بمونه

مشکل جامعه ما امروز دورویی و منافق بوئدنه که دلیل اصلی اونهم دولت با محدودیت ها و تشویقهاشه

مثلا قیافه مذهبی رو تشویق میکنه و براش جوایزی میزاره و خیلی ها بدون اعتقاد و برای امتیازات و جوائز پوشش رو قبول میکنن ولی چون اعتقاد ندارن در زیر اون پوشش خیلی کارها رو انجام میدن و حتی باعث وهن و اشکال برای اون کسانی میشوند که اعتقاد دارند

در همه ابعاد جامعه ما درگیر این مسائله

پوشش ....نماز....پاچه خواری.....ظواهر مذهبی بودن ......حضور در سخنرانی ها و مراسم مذهبی....ریش گذاشتن ....چادر گذاشتن ....و خلاصه اغلی چیزها که سره رو از ناسره نمیشه تفاوت گذاشت


قبلا هرکس ریش داشت و جای مهر و تسبیح ...ادم خوبه بود

اما امروز هر کس رو این شکلی میبینی میدونی از اون پدر سوخته های نزول خور است

و به پگای همچین ادمی کسی که واقعا این شکلیه هم مسیوزه

زمان شاه کراوات کارایی خودش رو داشت و تسبیح کار خودش رو میکرد ...

منظورم بد و خوب نبودن کراوات نشانه ادمهای با کلاس و اتو کشیده و مبادی اداب بود

تسبیح هم نشونه زهد و انصاف و مردم داری

هر کس لباس و سر وضع متناسب خودش رو داشت اما امروز ادمها به فراخوره شغل و اطرافیان به لباسهای مختلف در میان بدون واقعیت و اعتقاد
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
زن

 
من فقط نظرمو بيان ميكنم راستش هنوز بقيه كامنت هاهم نخوندم با كسي هم بحث ندارم يعني فقط دارم جواب سوالو ميدم
براي حرفامم تك تك دليل دارم خواستيد دليل ميارم اما فكر كنم دليل خيلي مسائل شناخت اصل دينه ك من تا اونحد مذهبي يا داراي علم دين نيستم شرمنده
خب ميخواستم بكم:

هردو بد و غير اخلاقيه
اسلام هم نگفته ك براي عشق و حال ميشه ازدواج موقت داشت،اين قوانين براي زمان محمد(ص) اونم به اين دليل بود ك اعراب زنهارو به بردگي ميگرفتند و ارزش زن در اون زمان براي اعراب با ارزش حيوون برابر بود
دراون زمان بله اين قوانين درست بود
اما الان اين درست نيست ك براي تفريح و عشق و حال ازدواج موقت انجام بدن
خواهشا نسبت به دين بدبين نشيد
اينا مشكلات جامعه و افراد درونشه ربطي به اين دين الهي نداره
انشاالله زمان امام زمان درست ميشه همه اينها
     
  ویرایش شده توسط: armita0096   
صفحه  صفحه 42 از 61:  « پیشین  1  ...  41  42  43  ...  60  61  پسین » 
مذهب
مذهب

آیا ازدواج موقت بهتره یا رابطه ی نا مشروع؟

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA