ارسالها: 1329
#351
Posted: 15 Jan 2013 17:36
mohan1978: نسا ۳۴
الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاء بِمَا فَضَّلَ اللّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَبِمَا أَنفَقُواْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللّهُ وَاللاَّتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلًا إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا ﴿۳۴﴾
در بسياري از ترجمه هاي قرآن، لغت ضربوهن در اين آيه به صورت همسران خود را کتک بزنيد ترجمه شده است. اين لغت علاوه بر ابن به معني ترک کردن و رفتن نيز مي باشد.
مثلا در چند جاي قرآن ضربوا في الارض به معني به سفر رفتن يا بيرون شدن آمده است. بحثهاي بسياري در مورد ترجمه اين آيه بين عرب زبانها و غيره مطرح شده است و هنوز ادامه دارد.
در اينجا با توجه به اين موضوع و همچنين با در نظر گرفتن آيه قبل و بعد از اين آيه، ترجمه اصلي به صورت اصلاح شده آورده شده است. در آيه بعد آمده که اگر از جدايي بين خود بيم داريد بين خود داور تعيين کنيد. اين در صورتي که هدف کتک زدن زن باشد منطقي به نظر نمي رسد. بلکه با ترجمه خارج شدن و ترک کردن تطابق دارد.
همه لات بازیات واسه مامانه بوده خون ریزیاتم که عادت ماهانه بوده
...
ارسالها: 1329
#352
Posted: 15 Jan 2013 17:39
SHERL0CK: بله نفس عمل زدن بده
هرچند كه در اينجا هم در آخرين مرحله و درصورت مجبور شدن حرف از زدن زده و اون هم منظورش نه زدن اونچناني است.......
به این میگن داستان سرایی اگه زدنه که قصدشم بده اگه زدن نیست که من اینطور فکر میکنم موضوع تموم شدس
ولی منطقی فکر کنیم این ایه فک نکنم توهینی باشه
همه لات بازیات واسه مامانه بوده خون ریزیاتم که عادت ماهانه بوده
...
ارسالها: 91
#353
Posted: 15 Jan 2013 17:52
slash00: در بسياري از ترجمه هاي قرآن، لغت ضربوهن در اين آيه به صورت همسران خود را کتک بزنيد ترجمه شده است. اين لغت علاوه بر ابن به معني ترک کردنو رفتن نيز مي باشد.
مثلا در چند جاي قرآن ضربوا فيالارض به معني به سفر رفتن يا بيرون شدن آمده است. بحثهاي بسياري در مورد ترجمه اين آيه بين عرب زبانها و غيره مطرح شده است و هنوز ادامه دارد.
در اينجا با توجه به اين موضوع و همچنين با در نظر گرفتن آيه قبل و بعد از اين آيه، ترجمه اصلي به صورت اصلاح شده آورده شده است. در آيه بعد آمده که اگر از جدايي بين خود بيمداريد بين خود داور تعيين کنيد. ايندر صورتي که هدف کتک زدن زن باشد منطقي به نظر نمي رسد. بلکه با ترجمه خارج شدن و ترک کردن تطابق دارد
اگر اينو در نظر بگيريم ديگه اصلا ايرادي نيست آيه هم معنيش كامله.
slash00: به این میگن داستان سرایی اگه زدنه که قصدشم بده اگه زدن نیست که من اینطور فکر میکنم موضوع تموم شدس
ولی منطقی فکر کنیم این ایه فکنکنم توهینی باشه
آخه اگه اونطوري كه تو ميگي ترجمه كنيم نه بد نيست.
ولي اگه زدن منظورشه خب فكنم خودتم موافقي بده
بحث توهين با بد بودن زدن جداست.
به نظر منم توهين نيست.
من گفتم زدن بده.
ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﺪﻓﺶ ﺧﺪﻣﺖ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺎﺷﺪ، ﺍﻣﺎ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ
ﻫﺪﻓﺶ ﺧﺪﻣﺖ ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻗﻄﻌﺎ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺑﯽ ﺍﺳﺖ
سودای حجر ندارم
از تولد مهاجرم
ارسالها: 2554
#354
Posted: 16 Jan 2013 17:13
ashkanxxx00: نمیدونم شماتوهین روبه چی میدونین،ولی شماتوی دین اسلام حق اهانت به زن،حق دست بلندکردن روی زن وحتی حق امرونهی کردن به زن روهم ندارین واینم بدونین که مهریه روتوی قرآن خداآورد که حق زنه،جون هرکی رودوست دارین فقط به من بگبن که توهین به مقام زن روچی میدونین؟اینکه پیامبراسلام به دستورخدا نذاشت که زنها روزنده به گورکنند؟یااینکه به زن اجازه داد که توی جامعه زندگی کنن؟اگه منظورتون به حجابه که باید بگم این به نفع زنه چون دید نامحرم به اون نمیفته تایه پسرهوس کنه به زور بخوادبااون زن رابطه داشته باشه،یکم از
من مسلمون هستم و لی واقع بین باشیم اسلام برای اون روز زنهای عرب رهایی بخش بوده ولی نه برای زنانی که مثلا در ایران بودن و احترامشون بجا بوده یا زنان امروز
اون زمان که اگه امیر یا مالکی زنش رو میکشه اگه زنه قبیله ای نداشته خونش هدر بوده یا زنده بگور شدن ها
منتها قران اگه برای همه اعصار باید حساب زنه تحصیل کرده و فهمیده و همه فن حریف امروز رو هم میکرد ما امروز میگیم توهینه
slash00: مثلا در چند جاي قرآن ضربوا في الارض به معني به سفر رفتن يا بيرون شدن آمده است. بحثهاي بسياري در مورد ترجمه اين آيه بين عرب زبانها و غيره مطرح شده است و هنوز ادامه دارد.
با کمال احترام کلمات با هم کلا فرق میکنن یکی .............و اضربوهن ....است و یکی که شما گفتی.......... ضربوا.....
و اصربوهن به شهادت همه تراجم به معنی زدن است
در فارسی مثلا ما کلمه .....زن .....رو داریم حالا اگه این بشه ............بزن........ درسته که حروفش یکیه اما معانیش فرق داره
اگه اشتباه نکنم ضربوا به معنی اضافه کردن و افزودن است و اضربو به معنی زدن (امری)
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 1329
#355
Posted: 16 Jan 2013 17:26
mohan1978: با کمال احترام کلمات با هم کلا فرق میکنن یکی .............و اضربوهن ....است و یکی که شما گفتی.......... ضربوا.....
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر دو از ریشه ضرب هستش هن و و ضمیر بارز وا ضمیرا که مخاطب رو مشخص میکنن
mohan1978: در فارسی مثلا ما کلمه .....زن .....رو داریم حالا اگه این بشه ............بزن........ درسته که حروفش یکیه اما معانیش فرق داره
موهان در هیچ زبانی اینطور نیست!!!!!!!!!
زن در فارسی یک اسمه!! بزن از ریشه زدن میاد!! کلمات متفاوته!!
یه نگاه به ایه ۳۵بنداز.
میگه اگهنمی تونید جدا شید داور تعیین کنید بین خودتون.
منطق من میگه با توجه به ایه بعد و با توجه به اینکه ایات این سوره مخصوصا در این قسمت موقوف المعانی هستن این معنی رو میده
همه لات بازیات واسه مامانه بوده خون ریزیاتم که عادت ماهانه بوده
...
ارسالها: 1329
#356
Posted: 16 Jan 2013 17:28
mohan1978: و اصربوهن به شهادت همه تراجم به معنی زدن است
یه نگاه به ترجمه های جدید بندازی هر سه تا مترجم نظرشون عوض شده هم فولادوند هم مکارم هم خرمشاهی
همه لات بازیات واسه مامانه بوده خون ریزیاتم که عادت ماهانه بوده
...
ارسالها: 2554
#357
Posted: 16 Jan 2013 18:22
من نمونه های دیگه هم دارم مثل کلمه
کشت که با اضافه شدن ب به اون میشه بکشت هم به اینکه شخصی دیگری رو کشت و هم به معنی زارعی که زمینی را زیر کشت برد
حالا در مجمع تراجم بهمرا تفسیر علما اینگئنه عنوان شده
ضمنا از این باب معانی در قران باز هم هست
الرِّجالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّساءِ بِما فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلى بَعْضٍ وَ بِما أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوالِهِمْ فَالصَّالِحاتُ قانِتاتٌ حافِظاتٌ لِلْغَيْبِ بِما حَفِظَ اللَّهُ وَ اللاَّتي تَخافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَ اهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضاجِعِ وَ اضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَکُمْ فَلا تَبْغُوا عَلَيْهِنَّ سَبيلاً إِنَّ اللَّهَ کانَ عَلِيًّا کَبيراً
» آیت الله مشکینی
مردان سرپرست زنانند به سبب آنکه خداوند برخی را بر برخی دیگر ( مردان را بر زنان در نیروی فکری و روانی و جسمی ) برتری بخشیده ( و از این رو ولایت امر جامعه را در رتبه نبوّت و امامت و ولایت انتصابی از جانب معصوم ، از آن مردان قرار داده است ) و نیز مردان سرپرست همسران خویش اند به خاطر آنکه از اموالشان ( برای زنان ) خرج می کنند. پس زنان شایسته مطیع و فرمانبرند و به پاس آنکه خداوند ( حقوق آنها را ) نگه داشته آنها هم ( در غیاب شوهر حقوق و اسرار و اموال او را ) نگه دارنده اند. و زنانی که از نافرمانی آنها ( نسبت به مسائل معاشرت ) می ترسید ( نخست ) آنها را موعظه کنید و ( بعد ) در خوابگاه از آنها دوری نمایید و ( اگر سود نبخشید ، در محدوده دستور شرع ) آنها را بزنید ، پس اگر از شما اطاعت نمودند ، دیگر بر ( آزار ) آنها راهی نجویید ، که همانا خداوند بلند مرتبه و بزرگ است.
آیت الله مکارم شیرازی
مردان ، سرپرست و نگهبان زنانند ، بخاطر برتریهایی که خداوند ( از نظر نظام اجتماع ) برای بعضی نسبت به بعضی دیگر قرار داده است ، و بخاطر انفاقهایی که از اموالشان ( در مورد زنان ) می کنند. و زنان صالح ، زنانی هستند که متواضعند ، و در غیاب ( همسر خود ، ) اسرار و حقوق او را ، در مقابل حقوقی که خدا برای آنان قرار داده ، حفظ می کنند. و ( امّا ) آن دسته از زنان را که از سرکشی و مخالفتشان بیم دارید ، پند و اندرز دهید! ( و اگر مؤثر واقع نشد ، ) در بستر از آنها دوری نمایید! و ( اگر هیچ راهی جز شدت عمل ، برای وادار کردن آنها به انجام وظایفشان نبود ، ) آنها را تنبیه کنید! و اگر از شما پیروی کردند ، راهی برای تعدّی بر آنها نجویید! ( بدانید ) خداوند ، بلندمرتبه و بزرگ است. ( و قدرت او ، بالاترین قدرتهاست. )
آیتالله موسوی همدانی (ترجمهالمیزان)
مردان بر زنان قیمومت و سرپرستی دارند ، به خاطر اینکه خدا بعضی را بر بعضی برتری داده ، و به خاطر این که مردان از مال خود نفقه زنان و مهریه آنان را می دهند ، پس زنان صالح و شایسته باید فرمانبر شوهران در کام گیری و تمتعات جنسی و حافظ ناموس و منافع و آبروی آنان در غیابشان باشند ، همانطور که خدا منافع آنان را حفظ فرموده ، و زنانی را که بیم دارید نافرمانیتان کنند ، نخست اندرز دهید ، اگر به اطاعت در نیامدند ، با آنها قهر کنید ، و در بستر خود راه ندهید ، و اگر این نیز مؤثر نشد بزنیدشان اگر به اطاعت در آمدند دیگر برای ادامه زدنشان بهانه جویی مکنید ، و به خاطر علوی که خدا به شما داده مغرور نشوید ، که دارنده علو و بزرگی خدا است .
» استاد الهی قمشهای
مردان را بر زنان تسلط و حق نگهبانی است به واسطه آن برتری که خدا برای بعضی بر بعضی مقرر داشته و هم به واسطه آنکه مردان از مال خود نفقه دهند ، پس زنان شایسته مطیع شوهران و در غیبت آنان حافظ ( حقوق آنها ) باشند از آن رو که خدا هم ( حقوق زنان را ) حفظ فرموده است. و زنانی که از نافرمانی آنان ( در حقوق همسری ) بیمناکید باید نخست آنان را موعظه کنید و ( اگر مطیع نشدند ) از خوابگاه آنان دوری گزینید و ( اگر باز مطیع نشدند ) آنان را به زدن تنبیه کنید ، چنانچه اطاعت کردند دیگر راهی بر آنها مجویید ، که همانا خدا بزرگوار و عظیم الشأن است.
استاد مهدی فولادوند
مردان ، سرپرست زنانند ، به دلیل آنکه خدا برخی از ایشان را بر برخی برتری داده و [ نیز ] به دلیل آنکه از اموالشان خرج می کنند. پس ، زنانِ درستکار ، فرمانبردارند [ و ] به پاس آنچه خدا [ برای آنان ] حفظ کرده ، اسرار [ شوهرانِ خود ] را حفظ می کنند. و زنانی را که از نافرمانی آنان بیم دارید [ نخست ] پندشان دهید و [ بعد ] در خوابگاه ها از ایشان دوری کنید و [ اگر تاثیر نکرد ] آنان را بزنید پس اگر شما را اطاعت کردند [ دیگر ] بر آنها هیچ راهی [ برای سرزنش ] مجویید ، که خدا والای بزرگ است.
جناب آقای صفوی (بر اساس المیزان)
مردان عهده دار امور زندگی زنانند . این از آن روست که خداوند برخی از مردم را بر برخی دیگر به خردمندی و توانمندیِ بیشتر برتری داده ، و نیز از آن روست که مردان از اموال خود هزینه زندگی زنان را می پردازند . پس زنان شایسته در برابر خواسته های بحقِّ شوهرانشان فرمانبردارند و به پاس این که خداوند حقوقشان را حفظ کرده است ، در غیاب شوهرانشان نگهبان حقوق آنانند . و زنانی را که از سرکشی آنان بیم دارید پند دهید ، اگر نتیجه نداشت ، در خوابگاه ها از آنان کناره گیری کنید و اگر اثربخش نبود آنان را بزنید . پس اگر در مورد حقوقی که برعهده آنان دارید از شما اطاعت کردند ، راهی برای آزارشان مجویید که خدا بلند مرتبه و بزرگ است .
حجت الاسلام انصاریان
مردان ، کارگزاران و تدبیرکنندگانِ [ زندگی ] زنانند ، به خاطر آنکه خدا مردان را [ از جهت توان جسمی ، تحمل مشکلات و قدرت روحی و فکری ] بر زنان برتری داده ، و به خاطر آنکه [ مردان ] از اموالشان هزینه زندگی زنان را [ به عنوان حقّی واجب ] می پردازند پس زنان شایسته و درست کار [ با رعایت قوانین حق ] فرمانبردار [ و مطیع شوهر ] ند [ و ] در برابر حقوقی که خدا [ به نفع آنان برعهده شوهرانشان ] نهاده است ، در غیاب شوهر [ حقوق و اسرار و اموال او را ] حفظ می کنند. و زنانی که از سرکشی و نافرمانی آنان بیم دارید [ در مرحله اول ] پندشان دهید ، و [ در مرحله بعد ] در خوابگاه ها از آنان دوری کنید ، و [ اگر اثر نبخشید ] آنان را [ به گونه ای که احساس آزار به دنبال نداشته باشد ] تنبیه کنید پس اگر از شما اطاعت کردند برای آزار دادن آنان هیچ راهی مجویید یقیناً خدا بلند مرتبه و بزرگ است.
● فاطمه نصيري خليلي - آیتی
مردان، از آن جهت که خدا بعضى را بر بعضى برترى داده است، و از آن جهت که از مال خود نفقه مىدهند، بر زنان تسلط دارند. پس زنان شایسته، فرمانبردارند و در غیبت شوى عفیفند و فرمان خداى را نگاه مىدارند. و آن زنان را که از نافرمانیشان بیم دارید، اندرز دهید و از خوابگاهشان دورى کنید و بزنیدشان. اگر فرمانبردارى کردند، از آن پس دیگر راه بیداد پیش مگیرید. و خدا بلندپایه و بزرگ است.
» تفسیر راهنما
مردان بر زنان خود مدیریّت دارند بدان جهت که خدا بعضى از آنان (مردان) را بر بعضى (زنان) برترى داده است و نیز بدان جهت که از اموالشان [در زندگى مشترک خود] هزینه مى کنند. پس زنانِ شایسته فرمانبردارند و در غیاب [شوهر حقوق او را] حفظ مى کنند همان طور که خدا [حقوق آنان را] حفظ کرده است. و زنانى را که از ناسازگارى آنان بیم دارید [اوّل] اندرزشان دهید و [اگر سود نداد] در بستر از آنان دورى کنید و [اگر سود نداد] بزنیدشان، پس اگر از شما اطاعت کردند راهى بر زیانشان مجویید. همانا خدا بلند مرتبه و بزرگ است.
خرمدل
مردان بر زنان سرپرستند (و در جامعهی کوچک خانواده، حق رهبری دارند و صیانت و رعایت زنان بر عهده ایشان است) بدان خاطر که خداوند (برای نظام اجتماع، مردان را بر زنان در برخی از صفات برتریهائی بخشیده است و) بعضی را بر بعضی فضیلت داده است، و نیز بدان خاطر که (معمولاً مردان رنج میکشند و پول به دست میآورند و) از اموال خود (برای خانواده) خرج میکنند. پس زنان صالحه آنانی هستند که فرمانبردار (اوامر خدا و مطیع دستور شوهران خود) بوده (و خویشتن را از زنا به دور و اموال شوهران را از تبذیر محفوظ) و اَسرار (زناشوئی) را نگاه میدارند؛ چرا که خداوند به حفظ (آنها) دستور داده است. (زنان صالح چنین بودند ولیکن زنان ناصالح آنانی هستند که سرکش میباشند) و زنانی را که از سرکشی و سرپیچی ایشان بیم دارید، پند و اندرزشان دهید و (اگر مؤثّر واقع نشد) از همبستری با آنان خودداری کنید و بستر خویش را جدا کنید (و با ایشان سخن نگوئید. و اگر باز هم مؤثّر واقع نشد و راهی جز شدّت عمل نبود) آنان را (تنبیه کنید و کتک مناسبی) بزنید. پس اگر از شما اطاعت کردند (ترتیب تنبیه سهگانه را مراعات دارید و از اخفّ به اشدّ نروید و جز این) راهی برای (تنبیه) ایشان نجوئید (و نپوئید و بدانید که) بیگمان خداوند بلندمرتبه و بزرگ است (و اگر ایشان را بیش از حدّ اذیّت و آزار کنید، انتقام آنان را از شما میگیرد).
خرمشاهی
مردان باید بر زنان مسلط باشند چرا که خداوند بعضى از انسانها را بر بعضى دیگر برترى بخشیده است، و نیز از آن روى که مردان از اموال خویش [براى زنان] خرج مىکنند، زنان شایسته آنانند که مطیع و به حفظ الهى در نهان خویشتندار هستند، و زنانى که از نافرمانیشان نگرانید، باید نصیحتشان کنید و [سپس] در خوابگاهها از آنان دورى کنید [و سپس اگر لازم افتاد] آنان را ترک کنید آنگاه اگر از شما اطاعت کردند، دیگر بهانه جویى [و زیادهروى] نکنید، خداوند بلندمرتبه بزرگوار است
● مرضيه اسدي - مجتبوی
مردان بر زنان کارگزاران وسرپرستانند از آن روی که خدا برخی از ایشان مردان را بر برخی زنان فزونی و برتری داده و بدان سبب که از مالهای خویش هزینه می کنند. پس زنان نیک وشایسته (خدای و شوهران خود را) فرمانبردارند و (عفت خویش و حق شوهران را) در حال غیبت آنان به نگاهداشت حقوقی که خدا برای آنان قرار داده است نگهدارنده اند. و زنانی که از سرکشی و نافرمانیشان بیم دارید، نخست پندشان دهید و اگر مؤثر نیفتاد جامه خواب را از آن ها جدا کنید و اگر باز سودمند نشد بزنیدشان. پس اگر از شما فرمان بردند، راهی ، بهانه ای ، برای آنان برای ستم وآزار مجویید. همانا خداوند والا و بزرگ است.
نقل از سایت تدبر
در بین شیعه ها چون فلسفه جایگاه عظیمی داره میتونم مثالی برات بیارم که تعجب کنی از این علمای محترم
ما بر اساس ایه فران خمس میدیم که معنی اون رو همه اعراب از اینگئنه گفتن
از انچه به اسانی (غنیمت) بدست میاورید خمس بدهید
همه اعراب و مجامع کلمه غنیمت رو مربوط به جنگ یا انچه به اسانی و بی زحمت بدست اورید است اما علمای شیعه ساعتها بحث کردند که ثابت کنند غنیمت یعنی هر انچه کسب کنید حتی اون کارگز معدن زحمتکش تا خمس ها رو بدن به این شیخها
جالب اینجاست
ما بر اساس توقیع امام زمان از مرجع تقلید پیروی میکنیم و دقیقا دو خط بعد از این دستور امام زمان خمس را برای جلوگیری از سو استفاده و پاک شدن نسل شیعیان بر انان در زمان غیبت حلال کردند
باز در اینجا علمای شیعه ساعتها بحث کردند تا ثابت کنن که منظور امام خمس غنایم جنگی است و چون در زمان غیبت شیعه حق حمله ندارد و فقط حق دفاع دارد ثابت کردند که این گفته اصلا قابلیت اجرا نداره
حالا امام چرا اینو گفته در اون توقیع به اون مهمی ....خدا میدونه
الانم چند وقته خیلی به این مصلب واضربوهن دارن اشکال میگیرن لذا یک عده اومدن ماست مالی کنن
در حالیکه اصلا مسئله حقوق زنان حتی ۲۰۰ سال هم نیست که وارد مقولات اجتماعی شده تا قبل استقلال امریکا زنان حق هیچ دخالتی در امور اجتماعی و سیاسی نداشتن و حدود ۱۶۰ سال پیش جنبش فمنیستی تشکیل شد و از امریکا اشاعه یافت
قبل از اون زن در همه جای دنیا مال رفت و روب و بچه و پوشک و......بود و کسی اعتراض نداشت
الان هم من که میگم توهین شده چون اسلام رو میگن دین ابدی و این حرفا برا امروز بده ولی اون روزها این حرفها خیلی نرمال بوده
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 2554
#358
Posted: 16 Jan 2013 18:24
slash00: یه نگاه به ترجمه های جدید بندازی هر سه تا مترجم نظرشون عوض شده هم فولادوند هم مکارم هم خرمشاهی
این ماست مالیه
کاش جرات داشتن بگن که در شرایط امروز تعبیر و تفسیر این ایه باید تغییر کنه
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 1329
#359
Posted: 16 Jan 2013 18:35
mohan1978: کشت که با اضافه شدن ب به اون میشه بکشت هم به اینکه شخصی دیگری رو کشت و هم به معنی زارعی که زمینی را زیر کشت برد
حالا در مجمع تراجم بهمرا تفسیر علما اینگئنه عنوان شده
ضمنا از این باب معانی در قران باز هم هست
موهان کِشت از مصدر کِشتن میاد بکُشت از مصدر کُشتن
.
.
.
من میخوام این رو بگم تا ۲۰۰ ساله پیش هیچ عالمی نمیدونست و اشاره ای به متفاوت بودن سر انگشت ها نمی کرد!! بعد کشف تفاوت سر انگشت ها رساله ها نوشتن و تفسیرها کردن!!!!!!
حالا این عوض شدن نظر مث همونه! و در چاپ جدید قران ها معنی رو ترک کردن اوردن! حالا اینجا دیگه خودت باید فکر کنی . من پیش خودم میگم با توجه به ایه قبل این نمی تونه زدن باشه وسلام .
راجع به تفاسیر و معنی هایی که اوردی سه تا ترجمه بیشتر از بقیه دست مردم هستش مکارم فولادوند خرمشاهی هر سه نظر خودشون رو تغییر دادن.
همه لات بازیات واسه مامانه بوده خون ریزیاتم که عادت ماهانه بوده
...
ارسالها: 1329
#360
Posted: 16 Jan 2013 18:37
mohan1978: کاش جرات داشتن بگن که در شرایط امروز تعبیر و تفسیر این ایه باید تغییر کنه
انسان میتونه در ترجمه اشتباه کنه یا نه؟
همه لات بازیات واسه مامانه بوده خون ریزیاتم که عادت ماهانه بوده
...