انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
مذهب
  
صفحه  صفحه 42 از 69:  « پیشین  1  ...  41  42  43  ...  68  69  پسین »

آیا در دین اسلام به مقام زن توهین شده یا نه ؟


مرد

 
samira_naz2: ه چیزای مسخره ای کجای اینا توهینه؟
شما مگه مفصر قرانید؟

واقعا پس توهین چیه ؟؟؟؟؟؟

اگر قرار بود قران رو فقط مفسر ))مفصر درست نیست)) بخونه که خدا اینقدرز توصیه نمیکرد قران روبخونید و در اون تفکر و تعمق کنتید

خدا میگفت بگید مفصر قران رو بخونه و برای شما شرح بده

برخی از کامنتها باعث میشه سره ادم صوت بکشه
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
ametis: واقعا پس توهین چیه ؟؟؟؟؟؟

اگر قرار بود قران رو فقط مفسر ))مفصر درست نیست)) بخونه که خدا اینقدرز توصیه نمیکرد قران روبخونید و در اون تفکر و تعمق کنتید

خدا میگفت بگید مفصر قران رو بخونه و برای شما شرح بده

برخی از کامنتها باعث میشه سره ادم صوت بکشه
ببینید ، قران کتابی است که بر اساس زبان سمبلیک و نمادین صحبت کرده و کلا ادیان از خصوصیاتشون این هست که زبانشون نه زبان راسته بلکه زبان نمادین و سمبلیک هست و باید باشه .

قبل از اینکه نقد کنیم ... باید بدونیم که این امر یا این دستور نمادین است یا خیر ... اگر قبول کنیم که زبان قرآن نمادین است .

بنابراین اون چیزی که باید بهش پرداخته بشه در وحله ی اول نه دستورات اون بلکه روح اون است ...

بلکه جایگاه زن از دید قرآن است ...

دستورات قرآنی .. بر اساس مقتضیات زمان در زمان خودش داده و به درد همان زمان میخوره ! اما روح قرآن صحبت از برابری و برادری زن و مرد میکنه ..

مثلا .. بحث دیه ! در زمان خودش عدالت بسیار نزدیک بوده ....

چرا ؟ چون زن یک مصرف کننده بوده و مرد یک جنگاور تامین کننده ی خانواده ...

در بحث ارث .. در زمان خودش به عدالت بسیار نزدیک بوده ...

چرا ؟ چون زن از زماانی که بدنیا میامده تا اخر کاری انجام نمیداده و این پسر بوده که ثروت خانواده رو افزایش میداده و کار میکرده ! بنابراین یک امر طبیعی است که ارث پسر هم بیشتر از دختر باشد.
     
  
مرد

 
aaarash: دوست خوبم همین اندازه که قبول داری احکام اسلام درسته جای شکر داره اما این که الان کاربرد نداره و باید اصلاح بشه حرفی هستش که باید مراجع در مورد ان نظر بدن و خداوند بوسیله علما و مراجع همیشه دین رو به روز و عرفی قرار داده است
علما به اندازه کافی جرات و جسارت ندارن

همچنین این احکام به نفع اونهاست

مراجعی که ادم هستن و گرفتاره دنیا نشدن خیلی کم هستن
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
barzakh666: خدا تو قرآنش گفته اینوگفته برای همتون متاسفم

کمی تفکر در این موارد ادم رو از اتخاذ تصمیم اشتباه و تفسیر اشتباه دور میکنه

بزرگترین چیزی که شما در نظر نمیگیرید اینه که این قران در ۱۴۰۰ سال پیش نازل شده

در اون ایا در بقیه کشورها طلح بوده یا قانون زور و شمشیر ...حتی در ایران اون زمان هم دیگه احکام کوروش اجرا نمیشد و جنگهای زیادی برای کسب پول و قدرت و زمین بود

طبق معمول بعد از حمله مردان کشته میشدند و زناتن باقی میموندند و در تملک برنده بودند

در واقع من برای شما متاسف هستم که اینگونه برداشتی دارید

ایا هنوز هم در اسلام این احکام انجام میشه

در کنار این احکام هزاران حکم متمدنانه و مشفقانه هست که قاعدتا شما نمیبینید

مرد بزرگوار

تا ۲۰۰-۳۰۰ سال پیش در امریکا برده داری قانونی بود و تملک زنان برده ها ازاد بود

تا ۴۰۰ سال پیش انگلیسی ها خودشون رو مالک جان و مال و فرزند و ناموس ازاد ایرلندی ها و اسکاتلندی ها میدونتستن

هر ایرلندی که ازدواج میکرد باید همسر باکره خودش رو یکشب به حاکم انگلیسی اونت منطقه میداد


حالا باید برای چی متاسف بود ؟؟؟؟

شما تاریخ و واقعیت رو گم کردید



ایا تاسف برای این رفتاره امریکا یی ها و انگلیسی ها بیشتر موضوعیت داره یا مسلمونها


البته به نظر من هیچکدوم مایه برتری و پست تری دیگری نیست

در هر زمان اقتضائاتی هست

به نظر من همونطور که در اسلام برده داری منسوخ شد و ممنوع و در امریکا همن برده داری ممنوعشد و انگلیسی ها هم برگشتن به سرزمینهای خودشون
پ

ما هم باید هر روز با زمانه جلوئ بریم و از دیروز درس بگیریم و دنیا رو بهتر کنیم
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  ویرایش شده توسط: ametis   
مرد

 
aaarash: دوست خوبم همون مراجع خوب هم که شما میگی کم هستن حرفای شمارو قبول نمیکنن
من نگفتم قبول میکنن .....حتی اگر دلشون هم بخواد نمیتونن .......ولی برای تلطیف گام به گام جلو میرن

مثل عمل اقای سیستانی در ممنوعیت لعن بر اهل سنت و خلفا ....

در مقابلش کسی مثل شیرازی میگه لعن کردن واجب علنی است و وقتی میگن لعن باعث میشه توسط اهل سنت کشته بشیم یا بیگناهانی در سوریه از شیعیان کشته بشن میفرماید .....هر کسی یک روز میمیره و چه بهتر در راه دین بمیره ......خداییش این ادمه ؟؟؟؟

منظور من از تفاوت این بود

aaarash: در ضمن این احکام به نفع اسلام و مسلمانها است.احتمالم بده شاید شما گرفتار هوای نفس شدی و شیطان بر شما غلبه کرده خداوند همه مارو از هوای نفس و شر شیطان محافظت کنه آمین
واقعا متوجه نشدم شوخیمیکنی یا جدی میگگی

اما اگگر جدی میگی

احکام مجازات پر خشونت اسلامی

احکام فوق آپارتاید در مورد زنان

احکام سختگگیرانه در مورد انتخاب دین

احکام کشتن مرتد

احکام زناشوئئ

این احکام کجاشون به نفع اسلامه

غیر از اینکه یک چهره خشن و دگم و بسته و متعصب از اسلام نشون بده؟

اسلام با شعار مسالمت و رحم و شفقت و مهربانی نازل شده و فراگیر شده ...چرا امروز شده دین خشونت و ترور چرا با فریاد الله و اکبر مردان وزنان وکودکان بیگناه رو میکشن
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
مرد

 
وضعیت ریحانه جباری و مسئله زن در اسلام

این روزها در فضای مجازی و بیرون از آن، احتمال اعدام قریب الوقوع ریحانه‌ جباری دستخوش بحث‌های فراوانی شده است. ریحانه جباری، که متهم به قتل عمد است، مدعی است فقط از خود در مقابل مردی که قصد تجاوز به او را داشته دفاع کرده است، دفاعی که ظاهراً تنها عامل قتل مرد «تعرض‌کننده» بوده است. با این حال، دادگاه مدعای او را نپذیرفت و اکنون، پس از سال‌ها کشمکش، ریحانه جباری در یک قدمیِ چوبه‌ دار ایستاده است.

گروهی از صاحب‌نظران، پذیرفته نشدن دفاع ریحانه و وکیل‌اش در دادگاه را ناشی از برتری جنس مرد در کلیت احکام فقهی می‌دانند، احکامی که زن را عموماً تبدیل به یک قربانی در نظام‌ حقوقیِ مردسالار ساخته است. این صاحب‌نظران معتقدند در چهارچوب فقهی، زن در مقابل تعرض مردان، از نظر حقوقی بی‌پناه است.

فقه اسلامی شرایطی برای اثبات تجاوز جنسی (زنای به عنف) در نظر گرفته است، شهادت چهار شاهدِ مرد یکی از این شرایط است. اما این شرایط عملاً امکان اثبات ادعای قربانی تجاوز را ناممکن می‌سازد. زیرا بسیار بعید است که تجاوز در مکانی با حضور چهار مرد صورت پذیرد و سپس آن چهار مرد حاضر باشند روایتی -آن هم دقیق- از حادثه در پیشگاه دادگاه ارائه دهند و عدالت شاهدان هم احراز شود؛ این یعنی قربانی تجاوز، که عموماً زن است، از نظر حقوقی بی‌پناه است.

البته علم قاضی هم راه دیگری برای اثبات ادعای تجاوز به حساب می‌آید، اما توسل قاضی به علم خود می‌تواند چنان سلیقه‌ای و شخصی باشد که بی‌پناهی حقوقی قربانی تجاوز را حتی تشدید سازد. مثلا اگر قاضی با زنی مواجه شود که دارای سبک زندگی متفاوتی (به دور از هنجارهای «شرعی») است، ممکن است قاضی این امر را دلیلی بگیرد بر آن که زن به میل خود تن به رابطه‌ جنسی داده است و نه، چنان‌چه ادعا می‌کند، مورد تجاوز یا تعرض قرار گرفته باشد.

کنش‌گران اجتماعی و حقوقی (در فضای مجازی و حقیقی) هم‌چنان برای توقف حکم اعدام ریحانه جباری تلاش می‌کنند، اما وضعیت او تنها یک نمونه در میان موارد متعددی است که اغلب بخت و اقبال مطرح شدن در رسانه‌ها را هم نمی‌یابند.

برای کمک به درک پیچیدگی‌های این موضوع، نگاهی گذرا به بنیان نظریِ این بحث یعنی «نسبت زن و اسلام» ضروری به نظر می‌رسد. پژوهش‌های متنوع و جالبی در این باره انجام شده است که به ما کمک می‌کند رابطه چند لایه اسلام با وضعیت زن، تأثیر دگرگشت‌های تاریخی در شکل دادن به این رابطه و هم‌چنین تنوع آراء در این موضوع را بهتر دریابیم.

یک پژهش مهم در این باب، کتاب «امر جنسی در اسلام» (Sexuality in Islam) نوشته جامعه‌شناس تونسی، عبدالوهاب بوحدیبه است. این کتاب در اصل به فرانسه نوشته شده و به انگلیسی و عربی نیز ترجمه شده است.

بوحدیبه به طرح و بسط این ایده می‌پردازد که اسلامِ نخستین، نسبت به امر جنسی و جایگاه زن، گشوده و منعطف بود، به زن نگاه منفی نداشت و به امور زنان سختگیری نمی‌کرد. بوحدیبه می‌گوید پیامبر اسلام زنانِ چندی به همسری گرفت و از دنیای خاکی، زن و عطر را دوست می‌داشت. قرآن چنین وضعیتی را برای پیامبرش به رسمیت شناخت اما حدی بر آن زد و از زمانی به بعد مقرر کرد که حتی اگر زیباییِ زنی پیامبر را خوش آمد، دیگر حق ندارد زنی دیگر به همسری بگیرد (احزاب، ۵۲). شوخی‌های پیامبر با همسرانش، که گاهی با جزئیاتی حسّانی (sensual) در متون حدیثی نخستین آمده، نیز از دنیای منعطف و گشوده‌ای حکایت می‌کند (حتی اگر این روایات جعلی باشند، این‌ که انتساب آن‌ها به پیامبر از سوی محدثان و جامعه‌ مسلمانان کمابیش ممکن و پذیرفتنی بوده است، حکایت از وجود زیست‌جهان جنسی متفاوتی دارد). حتی در زمان امام ششم و هفتم شیعیان (که از صدر اسلامِ نخستین قدری فاصله دارند)، شاگردان و پیروان آنان پرسش‌هایی درباره جزئیات روابط جنسی خود با همسران‌شان از امامان می‌پرسیدند و ایشان پاسخ می‌دادند که نمونه‌های فراوانی از این دست در متون دینی دیده می‌شود.

به طور ویژه، رابطه‌ پیامبر با عایشه در متون دینی (اهل سنت)، عاشقانه و کاملاً دو سویه تصویر شده است. در این تصویرها عایشه گاهی حتی به پیامبر نهیب می‌زند یا بر دوش او می‌نشیند. گاهی دیگر، ابوبکر اختلاف میان زن و شوهر (عایشه و پیامبر) را فیصله می‌دهد و از دختر خود (عایشه) می‌خواهد که با شوهرش نرمی کند (چنان‌چه در بالا هم اشاره شد، جعلی بودن احتمالی این احادیث، در داوری فوق خللی وارد نمی‌کند). هم‌چنین، رابطه‌ پیامبر با دخترش فاطمه (در متون دینی شیعه و سنی، هر دو) مملو از عشق و احترام‌ تصویر شده است.

به نظر بوحدیبه انعطاف نسبت به امر جنسی در اسلام نخستین، بعدها در اسلام حفظ می‌شود اما دامنه‌ آن به مردان محدود شده، و در نتیجه تبدیل به امری ضد خود می‌گردد. در نظر وی در حالی که انعطاف نسبت به امر جنسی در اسلام نخستین رهایی‌بخش است، اما وضعیت اسلام پسین به گونه‌ای می‌گردد که راه را بر مردسالاری و هوسرانی مردانه می‌گشاید.

اگر در اسلام نخستین زنانی مانند خدیجه، فاطمه، زینب و عایشه (یعنی زنانی با رأی مستقل و اراده‌ای قوی یافت می‌شوند) اسلام پسین زمینه رشد چنین زنانی را از بین می‌برد و یا تضعیف می‌کند. اما مرد هم‌چنان فاعلیت خود را، در امر جنسی و در ترسیم رابطه‌ بیناجنسیتی و امور حقوقی، حفظ می‌کند. نتیجه‌ چنین امری بهره‌کشی از زنان و بی‌پناهی هرچه بیشتر آنان در چهارچوب فقهی است. بوحدیبه می‌گوید این وضعیت در تضاد با اسلام نخستین است.

البته نگاه بوحدیبه مخالفانی هم دارد. پژوهشگرانی مانند منصور فهمی و فاطنه آیت صبّاح معتقدند «زن‌ستیزی» اسلام کنونی، به نحوی از انحاء، ریشه در اسلام نخستین دارد.

منصور فهمی جامعه‌شناس مصری، کتابی با عنوان «وضعیت زن در اسلام» (أحوال المرأة فی الإسلام) دارد. این کتاب در اصل به فرانسه نوشته شد. اما ترجمه‌ عربی آن که مدتی بعد منتشر شد، جنجال برانگیخت و گفته می‌شود که نویسنده‌اش را به توبه واداشت. فهمی در این کتاب استدلال می‌کند که پیامبر، نظام قبیله‌ایِ عرب را، که بر اساس خون و نسب بنا شده بود، به هم ریخت و به جای آن عقیده را معیار انسجام جامعه‌ عربی قرار داد (گرچه برخی جوانب منفی نظام قبیله‌ای در فکر و عادت اسلامی باقی ماند).

به گفته منصور فهمی در نظام قبیله‌ای قواعدی وجود داشت که در مواردی از زن حمایت می‌کرد. در فضای قبیله‌ای مرد نمی‌توانست هر ظلمی در حق زن خویش روا دارد. زیرا در نظام قبیله‌ای برادرانِ زن اهمیت بسیاری داشتند و در موقع لزوم به عنوان حامیان خواهر خود وارد عمل می‌شدند. منصور فهمی ضرب المثل عربی کهنی را نقل می‌کند که می‌گوید «الاخُ لا یعوّض» یعنی [اگر شوهر هم عوض کردنی باشد] هیچ چیز جای برادر را نمی‌گیرد.

با برآمدن اسلام و سست شدن نظام قبیله‌ای و شکل‌گیری نظام عقیدتی واحد و نظراً تغییرنیافتنی‌ای که الهی خوانده شد، بسیاری از این مناسباتِ حمایتی از بین رفت و یا رو به سستی نهاد. نتیجه آن شد که با بر آمدنِ اسلام گرچه، در مقایسه با نظام قبیله‌ای، وضع زنان به شکل موردی بهتر شد، اما وضعیت آنان به شکل نظام‌مند بدتر شد، زیرا زمینه برای چانه‌زنی زنان در راه کسب حقوق‌شان از بین رفت و یا تضعیف گردید.

فهمی البته تصریح می‌کند که قصد پیامبر اسلام بهتر کردن وضع زنان بود، اما تغییرات بنیادی‌ای که در ساختار قبیله ایجاد کرد، و نیز تناقضاتی که، به نظر فهمی، در رفتار وی با زنان وجود داشت، موجب شد که تلاش‌های بهبودطلبانه‌ او در باب زنان راه به جایی نبرد. (این کتاب در سال ۲۰۰۷ میلادی از روی نسخه اصل فرانسوی به فارسی ترجمه و منتشر گردید).

داوریِ فاطنه آیت صبّاح (نام مستعار محققی مراکشی) از این هم بدبینانه‌تر است. او کتابی با عنوان «زن در ناخودآگاه اسلامی» (Woman in the Muslim unconscious) دارد که در اصل به فرانسوی نوشته شد و سپس به انگلیسی ترجمه گردید. او در تحلیل زنانه‌نگرانه‌ خود، از ایده‌ فوکوییِ «دانش و قدرت» تأثیر پذیرفته است. آیت صبّاح در این اثر می‌خواهد، به تعبیر خود، از پیام‌هایی رمزگشایی کند که نظام فرهنگی اسلام بر تنِ زنان خال‌کوبی کرده است. آیت صباح می‌گوید از نظر اسلام زنِ شایسته (یعنی برخوردار از رحمت خدا) زنی مطیع، فرزندزا، ساکت و به دور از اجتماع است و چنین زنی برای مرد مسلمان، هم مقبولیت اخلاقی و هم جذابیت جنسی دارد. در مقابل، از نظر اسلام زن ناشایست (یعنی زنی به دور از رحمت خدا) زنی است که صاحب رأی، اهل کنترل موالید، سخنور و اجتماعی باشد.


او شواهدی از قرآن و دائره المعارف‌های مهم حدیثی (مانند صحیح بخاری و مسلم) ارائه می‌کند تا نشان دهد این نوع نگاه به زن، ریشه در متون پایه‌ای اسلام دارد و نه آن که حاصل فاصله گرفتن از این متون باشد. به عنوان نمونه او به آیه‌ ۱۴ سوره‌ آل عمران اشاره می‌کند.

آیه چنین است: «محبت و عشق به خواستنی‌ها [که عبارت است] از زنان و فرزندان و اموال فراوان از طلا و نقره و اسبان نشاندار و چهارپایان و کشت و زراعت، برای مردم آراسته شده است؛ اینها کالای زندگیِ [زودگذرِ] دنیاست؛ و خداست که بازگشت نیکو نزد اوست.» (ترجمه‌ انصاریان، افزودنی‌ها از متن اصلی است). به نظر آیت صبّاح در این آیه، زن، در سطحی مساوی با سکه، کشت و زرع و چهارپایان، به عنوان کالای زندگی دنیا («متاع الحیاة الدنیا») برای مردان ترسیم شده است (در آیه «الناس» -مردم- آمده که در این‌جا منظور مردان است).

با این توضیح، او نتیجه می‌گیرد: این که در فقه اسلامی، زن مایه‌ بهره‌کشی و وسیله جنسی مرد مسلمان تصویر گردیده است، انحرافی از نظام ارزشی اسلام نیست.

بر این اساس، ما در اینجا با سه روایت متفاوت از نسبت زن و اسلام مواجه‌ایم. گرچه هر سه روایت بر ناپذیرفتنی بودن تصویر و وضعیت زن در اسلام کنونی اتفاق نظر دارند، اما هر سه روایت در باب خاستگاه این وضعیت اختلاف نظر دارند:

۱- مطابق روایت بوحدیبه، پیامبر قصد اصلاح وضع زنان را داشت و اسلام نخستین در این تلاش موفق بود، اما اسلام پسین مسیر متفاوتی را طی کرد.

۲- روایت فهمی تأیید می‌کند که پیامبر قصد بهبود وضعیت زنان را داشت و در این راه تلاش هم کرد، اما معتقد است بهبودخواهی اسلام در امور زنان، در همان تلاش‌ نخستین‌اش با شکست مواجه شد و اسلام‌ پسین میراث‌خوار آن شکست نخستین شد.

۳- آیت صبّاح اما معتقد است اسلام، درست از همان ابتدای شکل‌گیری خود، در بن و بنیاد تصویر بهبودطلبانه‌ای از زن نداشت و اسلام پسین تماماً ادامه همان میراث درونی اسلام نخستین است و نه انحرافی از آن.


داوری در باب نقاط قوت و ضعف این سه روایت از نسبت زن و اسلام، و احیاناً افزودن روایت‌هایی دیگر بر این سیاهه، از حوصله‌ این نوشتار خارج است. هدف از این نوشتار نه قضاوت در باب اعتبار و اتقان هر یک از این روایت‌ها، که تلاش برای نشان دادن این نکته است که: کسانی که به وضعیت افرادی چون ریحانه‌ جباری و احکام صادره علیه آنان معترض هستند، برای حل غیر مقطعی این مشکل، دیر یا زود باید به سراغ مسأله «زن و اسلام» بروند.

کاوش در هزارتویِ تصویر زن در اسلام، شاید وضعیت زنان در کشورهای اسلامی را در کوتاه مدت بهبود نبخشد، اما در دراز مدت ممکن است به قدم‌های ماندگاری در مسیر تحول وضعیت زنان در جوامع اسلامی منتهی شود.
     
  
مرد

 
nisha2552: آیت صبّاح اما معتقد است اسلام، درست از همان ابتدای شکل‌گیری خود، در بن و بنیاد تصویر بهبودطلبانه‌ای از زن نداشت
واقعا به نظر تو اینجوریه؟
ینی زن قبل از اسلام و بعد از اسلام حداقل تو عرب جاهلیت هیچ تغییری تو زندگیش به وجود نیومد؟
     
  
مرد

 
shakaat: واقعا به نظر تو اینجوریه؟
ینی زن قبل از اسلام و بعد از اسلام حداقل تو عرب جاهلیت هیچ تغییری تو زندگیش به وجود نیومد؟
تنها چیزی که بعد از اسلام از بین رفت زنده به گور کردن دختر بود
وگرنه تغییری در رفتار با زنان و موقعیت اونا به وجود نیومد، و هنوز اون تبیعض جنسی وجود داره
     
  
مرد

 
nisha2552: هنوز اون تبیعض جنسی وجود داره
دقیقا کدوم تبعیض جنسی؟
چرا فقط دم از حقوق زن میزنید؟مردا حقی ندارن؟
تو مکاتب غربی زن به اوج کمالش میرسه؟حقوق زن پایمال نمیشه؟از زن استفاده ابزاری و جنسی نمیشه؟
اینا فقط تو اسلام و خاص مسلمین هست؟
     
  
مرد

 
shakaat
اول اینو بگم الان متن بالا بیشتر به این مسئله تجاوز و قوانین نادرست اسلام ربط داره
صرفا یک متن فمنیستی نیست


shakaat: دقیقا کدوم تبعیض جنسی؟
نمونه اش همین ریحانه جباری چرا باید اعدام بشه؟؟
حتی قوه قضاییه قوانین اسلامی رو زیر سوال برد
وقتی که چن ماه پیش دیه زن و مرد رو برابر اعلام کرد
اگه باید قوانین اسلامی پیاده بشه چرا دیه زن و مرد رو مساوی کرد؟
اگه قوانین اسلامی مشکل داشت چرا اینقد دم از عدالت اسلام میزنن؟
یعنی کلا این دوتا مسئله باهم نمیخونه

shakaat: چرا فقط دم از حقوق زن میزنید؟مردا حقی ندارن؟
مرد که این کارو با این زن کرده هیچ حقی نداره

shakaat: تو مکاتب غربی زن به اوج کمالش میرسه؟حقوق زن پایمال نمیشه؟از زن استفاده ابزاری و جنسی نمیشه؟
اینا فقط تو اسلام و خاص مسلمین هست؟
چرا در سراسر دنیا هست
اما در اسلام و ایران بیشتر از حده
     
  
صفحه  صفحه 42 از 69:  « پیشین  1  ...  41  42  43  ...  68  69  پسین » 
مذهب
مذهب

آیا در دین اسلام به مقام زن توهین شده یا نه ؟

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA