انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
مذهب
  
صفحه  صفحه 3 از 4:  « پیشین  1  2  3  4  پسین »

اومانیسم و مسائل مربوط به آن


زن

 
با دقت در منش و شیوه ی زندگی اکثر دینداران به این نتیجه می رسیم که تکیه و وابستگی روانی ایشان به مقوله دین نه به سبب رشد و تعالی نفس و تکامل اخلاقی شان،که بیشتر به این خاطر است که اغلب آنان از این موضوع واهمه دارند که اگر دینشان را به کناری نهند چه جایگزین دیگری می توان بجای دین قرار داد؟ بیشتر وحشت ایشان از خلإ مهیبی است که باید با آن دست به گریبان شوند

"امانوئل کانت"
چون مات توام
دگر چه بازم ...!!؟!
     
  
زن

 
چون مات توام
دگر چه بازم ...!!؟!
     
  ویرایش شده توسط: hhastii   
زن

 
من بسختی می‌توانم بفهمم چگونه انسان می‌تواند آرزو کند که مسیحیت حقیقت داشته باشد.
چون متن انجیل صاف و ساده سعی می‌کند بگوید که مردمی که به مسیح عقیده ندارند تا ابد مجازات خواهند شد.
این یک دکترین لعنت‌زده است.


چارلز داروین
چون مات توام
دگر چه بازم ...!!؟!
     
  
زن

 
دانلود کتاب
"نبرد دین با علم" نوشته «برتراند راسل»
ترجمه دکتر احمد ایرانی و علی اصغر مهاجر

.........................................................


در کتاب «نبرد دین با علم» راسل به بیان بخشی از تاریخ رابطه این دو پدیده انسانی – اجتماعی می پردازد. با منطقی روشن و بیانی کوبنده آشکار می کند آنان که خود را کارشناسان علوم الهی نامیده اند همیشه سد راه پیشرفت علم و دانش بوده اند. آنان که خود را روحانی و پیام خود را آسمانی می دانند همیشه با نیرو و توانشان از گسترش حقیقت جلوگیری کرده اند. این روحانیون هوادار مهربانی و معنویت، در عمل دانشمندان را زنده سوزانیده اند؛ آنان را به خاطر بیان حقیقت علمی به دادگاه و زندان کشانده اند؛ و در طول تاریخ همواره سبب آزار و اذیت هوادارن علم و معرفت بوده اند..


http://hotfile.com/dl/91939420/a5dea5e/Nabard_Din_Ba_Elm.pdf.html
چون مات توام
دگر چه بازم ...!!؟!
     
  
زن

 
دانلود کتاب "اسرار کائنات" نوشته "ابراهیم ویکتوری"



لینک دانلود
چون مات توام
دگر چه بازم ...!!؟!
     
  
زن

 
دانلود کتاب "خدا بزرگ نیست" با نام فرعی "چگونه دین همه چیز را مسموم می‌کند"
نوشته ی "کریستوفر هیچنز"



خدا بزرگ نیست: چگونه دین همه چیز را مسموم می‌کند با نام انگلیسی God is not Great: How Religion Poisons" Everything" کتاب پرفروش نیویورک تایمز است از کریستوفر هیچنز، نویسنده و منتقد مشهور آمریکایی. هیچنز در این کتاب مدعی است که دین یک چیز خشن، غیر منطقی، متعصب و بی‌گذشت است؛ و متحد نژادپرستی، قوم پرستی و تبعیض به حساب می‌آید که بر پایه های جهالت بنا شده‌اند. و نیز دشمن آزادی اندیشه است. همچنین تحقیرکننده زن و اجبار کننده زور بر کودکان می‌باشد.

او در این کتاب همه ادیان را نقد می‌کند و یک به یک برای آنها مثال می‌زند. او در این راه از تجربه های شخصی متعدد خودش سود می‌جوید. (مثلا در جایی از کتاب از گفتگوی میان خودش و نوه خمینی می‌گوید!)

نویسنده، منتقد و صاحب نظر مکتب ضدخدایی است. مقالات و کتب او تا حدودی شدید الحن هستند، ولی از ساختار منطقی درستی برخوردارند. او خود را پیرو ارزش‌هایی از روشنگری "enlightenment" چون سکولاریسم، اومانیسم (انسان‌گرایی) و راسینالیم (خردگرایی) می‌داند.

مناظره‌های او با افراد دیندار مشهور است. به قول ریچارد داوکینز اگر شما به مناظره با کریستوفر هیچنز دعوت شدید سنگین‌تر است که مناظره را نپذیرید! (چون شکست سختی خواهید خورد!) وی نصف انگلیسی و نصف آمریکایی است. در گذشته یک چپی به شمار می رفت ولی کم کم از چپ فاصله گرفت و امروز بیشتر به جدال دموکراسی با حکومت های فاشیست دینی می پردازد. مجله فوربس او را در میان ۲۵ لیبرال بانفوذ مدیاهای آمریکا ذکر کرده‌است. از شخصیت های مورد علاقه او می‌توان جورج اورول، تامس پین و تامس جفرسون نام برد. گویا ایشان چند سال پیش سفری هم به به ایران داشته است.
[url= http://rapidshare.com/files/44677987/Christopher_Hitchens_-_God_is_not_Great.pdf]
لینک دانلود[/url]
چون مات توام
دگر چه بازم ...!!؟!
     
  ویرایش شده توسط: hhastii   
زن

 
فیلم مستند : " ریشه همه شر اثر داوکینز"
مستند «ريشهٔ همهٔ شر؟» در ژانويه سال ۲۰۰۶ در كانال ۴ بريتانيا پخش شده است. در اين مستند ريچارد داوكينز به بررسی مضرات اديان می‌پردازد. البته ريچارد داوكينز با عنوان جنجالی اين مستند موافق نبوده است؛ ولي تلويزيون روی اين فرنام پافشاری داشته است. كتاب پندار خدای داوكينز كه در سپتامبر همان سال منتشر شد به بررسی عميق‌تر موضوعات مطرح شده در اين مستند می‌پردازد.

ريچارد داوكينز، دانشمند بيخدا، زيست شناس برجسته و استاد فهم عمومی علم در دانشگاه آكسفورد است. همچنين او نويسنده كتاب های مشهوری مانند ژن خودخواه، ساعت ساز نابينا، صعود به قله‌ی ناممكن، گسيختن رنگين كمان، و پندار خدا است. اين فيلم مستند در مورد تقابل و تضاد دين و علم می‌باشد. دو راه برای مشاهده این مستند با زیرنویس فارسی موجود است:

۱: مشاده یکجا در گوکل ویدیو
۲: مشاهده در پنج بخش در یوتیوب
چون مات توام
دگر چه بازم ...!!؟!
     
  
زن

 
خداناباوری و منطق گرایی "ریچارد داوکینز"
......................................................


داوکینز آشکارا خداناباور است و از منتقدان بنام مذهب بشمار می‌آید. برخی او را بی خدایی ستیزه جو می‌دانند. داوکینز خداناباوریش را نتیجه منطقی درک خود از نظریه فرگشت و درک این که دین و علم ناسازگارند می‌داند.
داوکینز در سال ۱۹۸۶ در کتاب ساعت ساز نابینا می‌نویسد:"پیش از کشف تکامل توسط علم یک خداناباور بر پایه نظرات هیوم می‌توانست بگوید: "من برای اشکال پیچیده بیولوژیک توضیحی ندارم. تنها می‌توانم بگویم که خدا توضیح خوبی در این رابطه نیست. بهتر است که صبر کنیم و چشم امید داشته باشیم تا شخصی با نظری بهتر از راه برسد." بدون شک این دیدگاه، گرچه از نظر منطقی درست بنظر می‌رسید، ولی توان متقاعد ساختن افراد را به طور کامل نداشت. هرچند بی خدایی ممکن است پیش از داروین نیز قابل دفاع کردن بوده باشد، ولی این داروین بود که این امکان را فراهم کرد که یک فرد خداناباور، و در همان حال از نظر ذهنی متقاعد و راضی باشد."
در سال ۱۹۹۱ او در مقاله خود بنام "ویروس‌های ذهن" این امکان را مطرح کرد که بتوان بر اساس نظریه میمتیک به توضیح پدیده ایمان مذهبی و برخی دیگر از نمودهای دینی پرداخت.
به نظر داوکینز ایمان یکی از بزرگترین آفت‌های جهان است. ایمان به معنی اعتقادی است که بر پایه شواهد نیست . او ایمان را مانند آبله می‌داند بااین تفاوت که ریشه کنی ایمان بسیار دشوارتر است.
پس از واقعه ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱، هنگامی که نظر او را در مورد تغییراتی که جهان از این پس به خود خواهد دید جویا شدند، داوکینز پاسخ داد: "بسیاری از ما دین و مذهب را تنها به شکل چرندیاتی بی ضرر نگاه می‌کردیم. ما فکر می‌کردیم که گرچه ایمان ممکن است هیچ شاهدی برای اثبات خود نداشته باشد، ولی می‌تواند همانند چوب زیر بغل، تکیه گاه و تسلی خاطری برای افراد باشد و از این رو آن را بی ضرر می‌دانستیم. ۱۱ سپتامبر همه این دیدگاه‌ها را زیر و رو کرد. این واقعه به ما نشان داد که مذهب چرندیاتی بی ضرر نیست بلکه می‌تواند به چرندیاتی بسیار خطرناک و مرگبار تبدیل شود. مذهب خطرناک است زیرا به افراد اطمینان کامل و غیر قابل تغییری نسبت به بر حق بودنشان می‌دهد. مذهب خطرناک است زیرا به افراد شجاعت کاذبی برای کشتن خود می‌دهد. چنین شجاعتی به نوبه خود تمامی مرزهایی که جلوی کشتن دیگران را می‌گیرد از میان برمی دارد. مذهب خطرناک است زیرا دشمنی و کینه را نسبت به دیگران، تنها به دلیل این که رسوم به ارث رسیده متفاوتی دارند، بر می‌انگیزد. مذهب خطرناک است زیرا ما جملگی پذیرای احترام غریبی نسبت به آن هستیم که موجب شده‌است تا مذهب از هر گونه نقد و انتقادی مصون باشد. بیایید تا همگی چنین احترام احمقانه‌ای را کنار بگذاریم."
داوکینز در سال ۲۰۰۶ کتابی بنام توهمی بنام خدا نوشت. این کتاب از کلیه آثار دیگرش در سطح جهانی فروش بالاتری داشته‌است. بسیاری از اندیشمندان نگارش این کتاب را تقدیر کردند. از آن جمله می‌توان از سر هارلد کروتو , استیون پینکر و جیمز دی واتسون نام برد. برخی نیز همچون خداشناس انگلیسی و استاد دانشگاه آکسفورد, الیستر مک گرث و فیلسوف مسیحی کیث وارد کتاب وی را به باد انتقاد گرفتند. داوکینز معتقد است که "وجود خداوند یک فرضیه علمی همانند هر فرضیه علمی دیگر است." او با نظر استفن جی گولد مبنی بر این که علم و دین دو حیطه کاملا جدا از هم هستند مخالف است.
در سپتامبر سال ۲۰۰۸ دادگاهی در ترکیه دسترسی به وب سایت داوکینز را در ترکیه به اتهام "توهین شخصیتی" مسدود کرد. این تصمیم در پی شکایت آفرینش گرای اسلامی هارون یحیی گرفته شد.
در سال ۲۰۱۰ در ملبورن استرالیا داوکینز از عبارت "پاپ نازی" هنگام صحبت درباره پاپ پیوس دوازدهم استفاده کرد که این عمل داوکینز با انتقاداتی مواجه گردید.
چون مات توام
دگر چه بازم ...!!؟!
     
  
زن

 
اگر اجازه ی تعلیمات و آموزش های دینی تا قبل از رسیدن کودک به سن بلوغ داده نمی شد،ما اکنون در یک جهان کاملا" متفاوت زندگی می کردیم..!
(کریستوفر هیچنز)


همه در پیشگاه پروردگار برابرند؛ تا کنون یاوه گویی از این بالاتر بر این کره خاکی دیده نشده است !

فریدریش نیچه


پرسش اول : چه کسی جهان را بوجود آورده است؟ پاسخ : خدا . پرسش دوم : چه کسی خدا را بوجود آورده است ؟ پاسخ : خدا نیازی به بوجود آورنده ندارد. … نتیجه : پس ما قبول کردیم چیزی می تواند وجود داشته باشد که نیاز به خالق ندارد،, حال به پرسش اول برمیگردیم.
استیون هاوکینگ
چون مات توام
دگر چه بازم ...!!؟!
     
  
مرد

 
اگر شما فیلی در آفریقا دیدید، این چیزی را دربارۀ دنیا ثابت نمی‌کند.
معنی‌اش فقط این است که در آفریقا به فیلی برخورده‌اید. می‌تواند به معنای آخر کارتان باشد یا هیچ معنایی نداشته باشد. این فقط یک «داده» است.

به همین ترتیب در ذهن انسان هم به عقاید خاصی بر می‌خورید. آنها فقط آنجا هستند و این ضرورتا معنای خاصی ندارد. باید خود را از این پیش‌داوری غیر علمی، که افکارمان موجب پدید آمدن چیزی می‌شود، خلاص کنیم؛ به ندرت اتفاق می‌افتد که فکر چیزی را پدید بیاورد. فکر برای خود پدیده‌ای‌ست؛ چیزی را اثبات نمی‌کند. اینکه در این لحظه کلاغ خاصی از فراز دریاچه می‌گذرد، چیزی را ثابت نمی‌کند و معنای خاصی ندارد. کلاغ فقط پرواز می‌کند. چنین پرنده‌ای وجود دارد. ما هم چنین پرندگانی در سرمان داریم و آنها چیزی از ساختار واقعی دنیا را به اثبات نمی‌رسانند. ولی مهم است بدانیم، که دنیای ما یک واقعیت روانشناختی است.

مثلا ممکن است بگویید این چوب کبریت واقعی است. ولی چه چیزِ آن واقعی است؟ آنچه احساسش می‌کنید. کبریت را اینجا می‌بینید ولی اینجا احساسش نمی‌کنید، در مغزتان حسش می‌کنید و هیچ‌کس نمی‌داند که مغز با حواس شما چه می‌کند.

پس دنیای ما نسبت به روانمان نسبی ست؛ مهم است دربارۀ دنیا چه می‌گوییم، چون از دنیای خودمان حرف می‌زنیم. اگر دنیای دیگری وجود داشته باشد، حرف‌های ما کم ارزش‌تر می‌شود، حتی به اندازۀ یک شپش در قطب شمال هم ارزش پیدا نمی‌کند!
سمینار زرتشت نیچه . کارل گوستاو یونگ
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
صفحه  صفحه 3 از 4:  « پیشین  1  2  3  4  پسین » 
مذهب
مذهب

اومانیسم و مسائل مربوط به آن

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA