ارسالها: 2642
#62
Posted: 14 Jun 2011 20:04
s_z_annul: "أَلَمْ تَرَوْا كَيْفَ خَلَقَ اللَّهُ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ طِبَاقًا" (15) "وَجَعَلَ الْقَمَرَ فِيهِنَّ نُورًا وَجَعَلَ الشَّمْسَ سِرَاجًا" (16)
"آیا ندیدید که خدا چگونه هفت آسمان را به طبقاتی (بسیار منظم و محکم) خلق کرد،" (15) و ماه را درآن ( آسمانها) مايه روشنائي، و خورشيد را چراغ فروزاني قرار داده است
حالا شد این ترجمه صحیحه (البته به جز كلمات داخل پرانتز كه اضافیه)
حالا بگید كجاش تناقض داره؟
bilbilak: گفتی ستاره ندار گفتم قبول
ولی همفكر شما كه قبول نمیكرد
bilbilak: در ضمن آقای خدا شما برو پارادوکس رو از اول بخون شما مکی و مدنی بودن رو دقت کن سال نزولش رو دقت کن پس و پیش ها رو دقت کن .
کسی که این تناقض ها رو درآورده فکر اونجاشم کرده که سوتی نده
میشه بگی چه ربطی داشت؟ مكی و مدنی بودن چه ربطی داره؟؟؟
bilbilak: اونجا گفته ستارگان بالاترن یا پایینتر دقیق نمیدونم و ماه رو در بالاتر قرار داد .
كجا گفته ؟؟؟؟؟ منم همینو میگم دیگه. به سپتهای قبل من و دوستمون دقت كن
bilbilak: چرا هی دوست داری سفسطه کنیو هی مطلب رو به حاشیه ببری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل همیشه حرفی جز این ندارید
عقده یعنی کسی که اولین بار میره تو لیست، مدتش طبق قوانین باید سه روز باشه ولی یهو میشه دو ماه
ارسالها: 1079
#63
Posted: 14 Jun 2011 20:13
علی جان یه چیزی میگم ناراحت نشو
من خیلی دوست دارمهیچوقت هم از انسانیت به تو نگاه نمیکنمچون هردوتامون برادریم
اما شما واقعا گمراه هستید و هیچوقت هم دست از ایمان اشتباهت برنمیداری.
شاید تا به امروز به سبب بدنبال حقیقت بودنت به کامنتت جواب میدادم اما فهمیدم جدی گمراه شدی.
دلیل :
وقتی من میگم تناقض رو از اول شروع کن و رفع نقض کن تو 40 خط رفتی پایین و شروع کردی سفسطه کردن بعدش میگی مکی و مدنی یعنی چی؟
یعنی تو نمیدونی کدوم آیه زودتر اومده و کدوم ایه الله یادش رفته بیاره.
به هر حال موفق باشی اما این حرف رو به اون دوستت هم گفتم
شما قبول نکن اما حقیقت باقی خواهد ماند
این كاربر به درخواست خودش بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
ارسالها: 2642
#64
Posted: 14 Jun 2011 20:14
s_z_annul: بنده اصلا در مورد ستاره حرفی زدن
جدا خوب بلدید سفسطه كنید و حرف در دهان دیگری بگذارید
شما به این تاکید داشتی که من به معنی آیه گیر دادم. من هم به کلمه ی ستاره گیر داده بودم .غیر از اینه؟؟؟
بگذریم
bilbilak: دلیل :
وقتی من میگم تناقض رو از اول شروع کن و رفع نقض کن تو 40 خط رفتی پایین و شروع کردی سفسطه کردن
کدوم سفسطه؟ اولا" خودت قبول کردی که ستاره تو آیه ی دوم نبوده و اضافه بوده. وای به حال من و امثال من اگه چنین اشتباهی رو میکردیم دیگه ول کن نبودی
bilbilak: عدش میگی مکی و مدنی یعنی چی؟
یعنی تو نمیدونی کدوم آیه زودتر اومده و کدوم ایه الله یادش رفته بیاره
واقعا" چه ربطی داره؟؟؟؟؟
bilbilak: شما قبول نکن اما حقیقت باقی خواهد ماند
عقده یعنی کسی که اولین بار میره تو لیست، مدتش طبق قوانین باید سه روز باشه ولی یهو میشه دو ماه
ارسالها: 1079
#66
Posted: 14 Jun 2011 20:32
دوستانی که میان اینجا کامنت میدن دقیق توجه کنن چی میگم.
هر کسی میخواد تناقض ها رو رد کنه ما حرفی نداریم باور کنید خوشحال میشیم اما دو مورد اساسی رو رعایت کنه.
1 - این تناقضات سلسه ای درست شدن یعنی شما تا سوال اولش رو جواب ندی نمیتونی بری سوال بعدش چون همه ایات از قران اومدن و باید تک به تک و از بالا به پایین رفع نقض بشه در غیر اینصورت پست ها رو پاک میکنم.
2 -ما یک مغالطه ربطی داریم که اسمش هست مغالطه استدال دوری : این مغلطه تعریفش اینه که به کار بردن مقدمهای که صحت آن وابسته به صحت نتیجه استدلال است.
یعنی تناقض ما پله ای هستش وقتی از پله اول شروع کنی اونوقت استدلالن درسته نه بری از پله 40 شروع کنی بری تا پله 60 اینجوری غلطه چون ما کلی مقدمه هماهنگ داریم.
پس دوستان حواسشون باشه
این كاربر به درخواست خودش بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
ارسالها: 1079
#67
Posted: 16 Jun 2011 01:34
تناقضات قرآن در مورد عرش و آب
نظریهی خلقت با نظرات علمی کاملا در تضاد است، در نظریهی خلقت که عموما از جانب ادیان مطرح میگردد، هر پدیدهای در آغاز پیدایش همان چیزی بوده است که اکنون است، خورشید پس از اتمام پیدایشش همین خورشیدی بوده است که اکنون مشاهده مینمائیم، ماه و ستارگان هم به همین صورت، انسان نیز در آغاز خلقتش(از لحاظ صفات انسانیت) همین انسانی بوده که الان است؛ تمام پدیدهها از نقطهای آغاز شدهاند، این نقطه را خلقت آنان مینامند؛ قرآن برای تمام پدیدهها چنین چیزی را تصور کرده است، اگر منظور از پدیده، مخلوقات (در اینجا) الله باشند، پس همهی مخلوقات الله از لحظهای خاص و در مکانی مشخص خلق شدهاند، اما در اینجا دو پدیده وجود دارند که قرآن اشارهای به پیدایش آنان ندارد، یکی عرش الله و دیگری آب! کتاب یاد شده این دو پدیده را به نوعی به هم ربط میدهد بدون اینکه به پیدایش آنان اشارهای هر چند کوتاه داشته باشد.
در زیر به تناقضات قرآن در این زمینه اشاره خواهد شد:
وَهُوَ الَّذِي خَلَق السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ وَكَانَ عَرْشُهُ عَلَى الْمَاء لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا وَلَئِن قُلْتَ إِنَّكُم مَّبْعُوثُونَ مِن بَعْدِ الْمَوْتِ لَيَقُولَنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ إِنْ هَذَا إِلاَّ سِحْرٌ مُّبِينٌ (هود/7 ) او كسي است كه آسمانها و زمين را در شش روز آفريد و عرش او بر آب قرار داشت، تا شما را آزمايش كند تا كداميك عملتان بهتر است و اگر بگوئي شما بعد از مرگ برانگيخته ميشويد مسلما كافران ميگويند اين سحر آشكاري است!
برخی از الله پرستان بدون اینکه مستقیما به این آیه و تناقض آشکاری که در آن وجود دارد اشاره نمایند، ابتدا با کمک علم فلسفه و منطق، مغالطهی مصادره به مطلوب نموده، سپس از آنجائیکه وجود خدائی که کسی با هیچکدام از ابزار عقلی(حواس پنجگانه)ای که در اختیار دارد، توانائی رد کامل آن را ندارد؛ این عدم توانائی را دلیل بر اثبات وجود چنین موجودی میدانند و سپس این را مصادره نموده و آن را با خدائی که تبلیغ مینمایند یکی میدانند؛ الله خدائی است که خود اسیر ماده است، قبلا در این مورد بحث گردید، در اینجا به وجود تناقضی آشکار و بدیهی در قرآن پرداخته خواهد شد، تناقضی که قرنهاست نتوانستهاند به آن پاسخی درخور بدهند، یکی از پیدایش انواع فرق در اسلام وجود همین تناقضاتی است که در ذات الله نهفته است:
همانگونه که پیشتر بیان شده در آیهی نوشته شده از صیغهی گذشتهی فعل کان(بود) استفاده شده، بدین معناست که پیش از خلقت آسمانها و زمین، عرش الله بر روی آب قرار داشت!
اللهپرستان مسلمان در تعریف نیز آسمان دچار سردرگرمی هستند، زیرا الله بیان مینماید که ما ابتدا زمین را خلق کردیم و سپس اقدام به آفرینش آسمان نمودیم؛ در این آیه، الله میگوید: پیش از پیدایش زمین، آسمانها و ستارگان؛ عرش من بر روی آب قرار داشتند. خود قرآن بیان مینماید که ما یکی از این طبقات(پائینترین آنها) را با ستارگان زینت دادیم و این آسمان را آسمان دنیا نامید، پس: طبق تعریفی که قرآن از آسمان دنیا ارائه میدهد، پیش از پیدایش آسمان دنیا و در نتیجه خود دنیا(کل هستی) آب وجود داشت، عرش الله هم بر روی آن قرار داشت.
از آنجائیکه خود الله ازلی است و عرش او هم همیشه با اوست؛ پس آب هم ازلی است؛ آیا چنین است؟
برخی از اللهپرستان میگویند: منظور از عرش در اینجا قدرت است؛ در پاسخ باید گفت که اگر نظریهای برای خودش دلیلی نداشته باشد، ادعائی بیش نیست؛ زیرا در تمامی قرآن، هرگاه سخن از عرش به عمل آمده منظور همان تخت پادشاهی است؛ الله میگوید که روز قیامت هشت فرشته عرش من را بالای مؤمنان حمل مینماید:
وَالْمَلَكُ عَلَى أَرْجَائِهَا وَيَحْمِلُ عَرْشَ رَبِّكَ فَوْقَهُمْ يَوْمَئِذٍ ثَمَانِيَةٌ(الحاقه/17) فرشتگان در اطراف آسمان قرار ميگيرند. و آن روز عرش پروردگارت را هشت فرشته بر بالای همهی آنها حمل ميكنند.
پس: آیا فرشتگان قدرت و دانش الله را حمل میکنند؟ اگر در اینجا منظور از عرش قدرت و دانش الله باشد؛ آیا این قدرت و دانش الله پیش از پیدایش گیتی ملموس برای بشر، بر روی آب قرار داشت؟
این كاربر به درخواست خودش بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
ارسالها: 172
#68
Posted: 16 Jun 2011 06:45
mamal00740: تو خیلی احمقی كه رفتی نقص اون كسی رو بگیری كه خالقته....این خارج از معرفت و انسانیت...در ضمن این اراجیفم دیگه تو این سایت نزار
اولا توهین جایز نیستخانوم محترم
دوما شما از كجا مطمئن هستی كه قران واسه خالقته؟
این همه پست این جا واسه اینه كه به شما بگه كمی در مورد این كه آیا قران توسط خالق شما نوشته شده یا نه تفكر كنید!!!
سوما شما انسانیت رو تو چی میبینین؟
چهارما شما احتمالا واسه این كه 15 پستت تكمیل بشه این پست رو گذاشتی آره؟
ویرایش شده توسط: s_z_annul
ارسالها: 1079
#70
Posted: 16 Jun 2011 09:48
asadsanee: از دیدگاه علم منطق در تناقض چند وحدت شرط است؟
شما همون 8 شرطی که میخواید بگید رعایت شده.
شما تناقض ها رو رفع کن و اعتقاداتت رو 100 برابر محکم تر کن به قران .
این كاربر به درخواست خودش بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس