انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
مذهب
  
صفحه  صفحه 10 از 17:  « پیشین  1  ...  9  10  11  ...  16  17  پسین »

اخبار مذهبی (خواندن پست اول الزامیست)


زن

andishmand
 
افطاری مشترک مسلمانان ویهودیان در آمریکا



تعدادی از یهودیان آمریکا با حضور در مراسم افطاری مسلمانان، به آنان یادآور شدند که فارغ از نزاع های سیاسی موجود، ادیان اسلام و یهود ادیانی صلح طلب هستند.


به گزارش سرویس دینی جام نیوز، به نقل از هافینگتون پست، در حالی که حملات اسرائیل به نوار غزه هر روز شدت می گیرد، تعدادی از یهودیان آمریکا با حضور در مراسم افطاری مسلمانان، به آنان یادآور شدند که فارغ از نزاع های سیاسی موجود، ادیان اسلام و یهود ادیانی صلح طلب هستند.

در این مراسم که به همت موسسات غیر انتفاعی آمریکا برگزار شده بود، مسلمانان و یهودیان در سخنانی، ضمن محکوم کردن تلاش برای دشمن نشان دادن مسلمانان و یهودیان، اعلام کردند که هیچ دشمنی میان این دو دین بزرگ ابراهیمی وجود ندارد و مسلمانان به دیگر پیروان ادیان از جمله یهودیان احترام خواهند گذارد.

یکی دیگر از محورهای این نشست مشترک، مخالفت با فضای تبلیغاتی رسانه های غربی علیه مسلمانان بود که این رسانه ها همواره سعی در القای این مطلب به مخاطبان خود دارند که اسلام دینی یهود ستیز است و این در حالی است اسلام به پیروان خود تعامل با دیگر ادیان از جمله یهودیان را سفارش کرده است.

شایان ذکر است که بسیاری از یهودیان جهان و از جمله تعدادی از یهودیان آمریکایی، همواره از اینکه اسرائیل خود را یک دولت یهودی معرفی می کند، ابراز نارضایتی می کنند و بارها اعلام کرده اند که رژیم صهیونیستی نماینده هیچکدام از یهودیان واقعی نیست.

منبع خبر ، خبر فارسی
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  

 
دولت هلند مسئول قتل عام بیش از ٣٠٠ مسلمان بوسنیایی شناخته شد


دادگاهی در هلند حکم داده است که مسئولیت حقوقی قتل بیش از ٣٠٠ مرد و کودک مسلمان بوسنیایی در شهر سربرنینسا به دست صربها در سال ١٩٩۵ بر عهده دولت هلند است.

این افراد بخشی از ۵٠٠٠ نفر مسلمان بوسنیایی بودند که در ماه ژوئیه به سربازان حافظ صلح هلندی پناه آورده بودند.

دادگاه، دولت هلند را در رابطه با کشتار بیش از ٧٠٠٠ نفر مسلمان دیگر که در اطراف پایگاه نظامی سربازان هلندی در سربرنیتسا پناه گرفته بودند مسئول ندانست.

این سربازان بخشی از نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد در بوسنی بودند.

قتل عام سربرنیتسا بزرگترین جنایت در قاره اروپا از زمان پایان جنگ جهانی دوم محسوب می شود.

دادگاه هلندی در لاهه، پایتخت اداری آن کشور، گفت که نیروی حافظ صلح هلندی برای حمایت و حفاظت از مسلمانان بوسنیایی اقدام نکرد، در حالی که باید می دانست که خطر نسل کشی مسلمانان وجود دارد.

سربازان هلندی این افراد را به صربها تحویل دادند. به گفته دادگاه، ارتش باید می دانست که آنها در صورت تحویل داده شدن به صربها کشته خواهند شد.

دادگاه، دولت هلند را به پرداخت خسارت به خانواده های این قربانیان محکوم کرده است.

اما دولت هلند مسئول قتل بیش از ٧٠٠٠ مسلمان دیگر شناخته نشده است چون آنها به داخل مقر سربازان هلندی پناه نیاوردند، بلکه برای فرار از صربها، به مناطق جنگلی اطراف آن فرار کردند.

در طول مدت جنگ داخلی در بوسنی در سالهای ١۹٩۵-١٩٩٢، با گسترش عملیات نظامی پاکسازی قومی مسلمانان توسط صربها، بسیاری از مسلمانان بوسنی به شهر سربرنیتسا پناه آوردند که در سال ١٩٩٣ توسط سازمان ملل "محل امن" اعلام شده بود.

این شهر پس از دو سال محاصره، در سال ١٩٩۵ به دست صربها افتاد و واحدهای ارتشی هلند که به عنوان بخشی از حافظان صلح سازمان ملل متحد در شهر مستقر بودند، مسلمانان را به ارتش صربها تحویل دادند.

حدود ٨٠٠٠ مرد و پسر مسلمان بوسنیایی به دست صربها قتل عام شدند و در گورهای دسته جمعی در حاشیه شهر دفن شدند.


منبع : بی بی سی
     
  

 
۱۵ شهروند بهایی در دادگاه انقلاب شیراز به زندان محکوم شدند


دادگاه انقلاب شیراز ۱۵ شهروند بهایی را به اتهام «جرائم امنیتی» محکوم به زندان‌های تعلیقی و تعزیری کرد که کمترین این احکام یک سال و نیم حبس تعلیقی و بیشترین آنها سه سال و نیم حبس تعزیری است.

گیتی پورفاضل، وکیل این ۱۵ شهروند بهایی، روز چهارشنبه، ۲۵ تیر به خبرگزاری کار ایران، ایلنا، گفت که احکام پرونده موکلانش به رویت همکار او رسیده است و حتما در مهلت قانونی به این احکام اعتراض خواهد کرد.

به گفته او، چهار نفر از متهمان این پرونده «به تشخیص دادگاه فعالیت مستمر علیه امنیت کشور داشتند» که به سه سال و نیم حبس تعزیری و هفت متهم دیگر نیز به ۲۰ ماه حبس تعزیری محکوم شده‌اند.

وی همچنین اظهار داشت که حکم چهار موکل دیگر او یک سال و نیم حبس است که دادگاه این احکام را به مدت پنج سال تعلیق کرده است.

بهاییت از جمله آیین‌هایی است که جمهوری اسلامی ایران آن را به رسمیت نمی‌شناسد و از آن با عناوینی مانند «فرقه ضاله» یا «فرقه انحرافی» نام می‌برد.

این رویکرد به محدودیت شهروندان بهایی و نقض پاره‌ای از حقوق اساسی آنها منجر شده است که از جمله آن می‌توان به عدم برخورداری از حق تحصیل در دانشگاه‌های ایران اشاره کرد، امری که در گزارش نهادهای جهانی مانند عفو بین‌الملل نیز انعکاس یافته است.


در عین حال هفت رهبر جامعه بهایی از حدود شش سال پیش در زندان به‌ سر می‌برند که این اقدام حکومت ایران در کنار بازداشت دیگر شهروندان بهایی، اعتراض نهادهای حقوق بشری و همین طور سنای آمریکا را به دنبال داشته است.

در گزارش خبرگزاری ایلنا اشاره‌ای به اسامی این ۱۵ شهروند بهایی نشده است و تنها وکیل او تاکید کرده که به این احکام اعتراض دارد و امیدوار است که قاضی رسیدگی‌کننده به پرونده «نسبت به احکام بدوی تجدید نظر کند و میزان مجازات را تخفیف دهد».

گیتی پورفاضل همچنین وکالت سراج‌الدین میردامادی را بر عهده دارد، روزنامه‌نگاری که پارسال به ایران بازگشت و اکنون ماه‌هاست که در بازداشت به‌ سر می‌برد.

وی درباره پرونده آقای میردامادی گفت: «قرار بود پرونده موکلم به اتهام تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت در ۱۱ مردادماه رسیدگی شود اما اخیرا قاضی صلواتی، رییس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی، موافقت کرده تا این پرونده در ۳۰ تیر ماه رسیدگی شود.»

ثبت شکایت مسیح علی‌نژاد، روزنامه‌نگار، از سازمان صدا و سیما و یکی از مجریان آن در دادسرا نیز موضوع دیگری است که خانم پورفاضل از آن خبر داده است.

تلویزیون حکومت ایران چندی پیش مدعی شد که خانم علی‌نژاد به خاطر مصرف قرص‌های روانگردان در خیابان‌های لندن برهنه شده و مورد تجاوز گروهی قرار گرفته است.

این ادعا اعتراض گسترده روزنامه‌نگاران ایرانی را به دنبال داشت که تلویزیون حکومت ایران را به دروغ‌گویی متهم می‌کنند.


منبع : رادیو فردا
     
  
زن

andishmand
 
بازداشت عوامل آتش‌زدن اماکن اهل سنت در اردبیل



روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: ۵نفر به اتهام آتش زدن ۲ مکان تاریخی و مذهبی سنی‌نشین عنبران از توابع شهرستان نمین استان اردبیل دستگیر شده‌اند.

منابع آگاه می‌گویند آتش‌سوزی این مکان‌ها که محل عبادات و اجرای برنامه‌ها و مراسم اعتقادی مردم اهل تسنن محل بوده، توسط عناصر اجیرشده و با هدف ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی در منطقه و نوار مرزی بین استان اردبیل با جمهوری آذربایجان صورت گرفته است.

براساس همین گزارش علاوه بر این ۵ نفر، تعدادی نیز در روستاهای بین استان‌های گیلان و اردبیل که آموزش‌های اخلالگری طی می‌کرده‌اند دستگیر شده‌اند.

منبع خبر خبر فارسی
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  ویرایش شده توسط: andishmand   
زن

andishmand
 
داعش 'دو زن را در سوریه سنگسار کرد'




سازمان دیدبان حقوق بشر سوریه از سنگسار شدن دو زن در دو روز متوالی توسط داعش در شهر رقه سوریه خبر داده است.
بنا بر گزارش‌ها داعش این دو زن را به داشتن "رابطه نامشروع" متهم کرده بود.

به گزارش سازمان دیدبان حقوق بشر سوریه یکی از این زنان روز جمعه در یکی از میدان‌های اصلی شهر رقه، پایگاه اصلی نیروهای داعش در سوریه سنگسار شد.
شاهدان عینی گفته‌اند بعد از امتناع ساکنان محلی از شرکت در سنگسار، نیروهای داعش خود اقدام به این کار کرده‌اند.
به گفته سازمان دیدبان حقوق بشر، روز پنج‌شنبه هم یک زن جوان در حومه شهر رقه سنگسار شد.
این سازمان از شاهدان نقل کرده است که "مردم وحشت‌زده بودند اما جرات نداشتند واکنش نشان دهند."

کشتار در حمص

سازمان دیدبان حقوق بشر سوریه همچنین گفته مدارکی در دست دارد که نشان می‌دهد نیروهای داعش ۲۷۰ نفر از سربازان، محافظان و کارکنان یک میدان گازی در استان حمص را کشته‌اند.
به گفته این سازمان حقوق بشری مستقر در لندن کشتار این افراد بعد از گروگان گرفتن آنها در میدان گازی الشاعر رخ داده است.
دولت سوریه هنوز کشتار این افراد را تایید نکرده، اما تصاویر و فیلم‌هایی از اجساد در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده است.
دیروز، جمعه ۱۸ ژوئیه سازمان دیدبان حقوق بشر سوریه از کشته شدن ۱۱۵ نفر و ابهام در سرنوشت حدود ۲۵۰ نفر در این میدان گازی خبر داده بود.
نیروهای دولتی سوریه روز جمعه عملیاتی را برای پس گرفتن میدان گازی الشاعر آغاز کردند و امروز، شنبه اعلام کردند که "بخش بزرگی" از این میدان را به کنترل خود در آورده و دست کم ۴۰ پیکارجوی داعش را کشته‌اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه رامی عبدالرحمن، مدیر دیدبان حقوق بشر سوریه می‌گوید بیشتر قربانیان از فاصله نزدیک هدف قرار گرفته‌اند.
از سرنوشت حدود ۱۰۰ نفر از افرادی که در میدان گازی الشاعر کار می‌کردند، خبری در دست نیست.

منبع خبر بی بی سی فارسی
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
پدران بلژیکی که پسرانشان را داعش از آنها گرفته

دو پدر بلژیکی که چند هفته گذشته در شمال سوریه به دنبال پسرانشان بودند بدون آنها به خانه بازگشته‌اند. خبرنگار بی‌بی‌سی دانکن کراوفورد با آنها در ترکیه و قبل از اینکه سوار هواپیمای عازم بلژیک شوند صحبت کرد.
در لابی هتلی در شهر مرزی غازی عینتاب نشسته است و اشکش هر لحظه ممکن است جاری شود.

ادریس بوتالیس می‌گوید می‌خواهم پسرم را ببیننم. ولی سخت است. او حالا با گروه داعش ا‌ست.

ادریس بوتالیس چهل‌و‌پنج ساله از شهر کورتریک در بلژیک ده روز را در شمال سوریه گذراند تا بتواند پسرنوزده ساله‌اش عبدالملک را که به بیماری دیابت مبتلاست در میان گروههای جهادی پیدا کند و به خانه برگرداند.
می گوید موفق شدم خودم را به رقه برسانم و آنجا با رهبران مختلفی از گروه داعش دیدار کردم. او توضیح می‌دهد که چطور رهبران داعش که خود را امیر می‌نامند را در ادارت مختلف شهر دیده است. اوهمچنین با یک پدر روسی ملاقات کرده که او هم به دنبال پسرش بوده است.
آقای بوتالیس همراه یک پدر بلژیکی دیگر به نام پل ون هسه که پسر هجده ساله‌اش لوکاس به سوریه رفته به این کشور سفر کرد.
یکی از رهبران داعش گفت آنها در سلوک نزدیک رقه هستند. آقای بوتالیس می‌گوید ما به رقه سفر کردیم و سرانجام به ما اجازه دادند پسرانمان را ببینیم.

آنها پسران نوجوان خود را که با هم دوستان صمیمی‌اند در خانه‌ای یافتند که با باقی اروپایی‌ها و جوان هایی از دیگر ملیت ها آموزش‌های سختگیرانه شریعت اسلامی می‌بینند.

مردان مسلح گروه داعش به عبدالملک و لوکاس اجازه دادند با پدرانشان صحبت کنند. هر دو پسر نوجوان بلژیکی با ترک آنجا مخالفت کردند.


لوکاس و عبدالملک دو نوجوان بلژیکی در ترکیه و قبل از سفر به سوریه

آقای بوتالیس می‌گوید پسرش عبدالملک گفت نمی‌خواهد آنجا را ترک کند چون به محض اینکه به بلژیک برگردد پلیس او را زندانی می‌کند.
او به پسرش برای دیابتش انسولین داد ولی خیلی نگران است. به نظر نمی‌آید که انسولین در سوریه به راحتی در دسترس بیماران دیابتی باشد و پسرش بتواند آن را تامین کند.
آقای بوتالیس می‌گوید پسرش نمی‌تواند بدون دارو زندگی کند.می‌گوید یک بیمار دیابتی چهار بار در روز نیاز به انسولین دارد و اگر نتواند انسولین تزریق کند خواهد مرد.
بعد ازآن ملاقات هردو پسر با داعش باقی ماندند. ون هسه یکی از پدران بلژیکی به ترکیه بازگشت. آقای بوتالیس تصمیم گرفت در سوریه بماند، به امید اینکه بتواند پسر نوجوانش را دوباره ببیند و نظرش را عوض کند.
او در شهر منبج در نزدیکی رقه با یک خانواده سوریه ای مدتی را گذراند.

رقه پایگاه اصلی گروه داعش است، جایی که آنها تفسیر افراطی را از قوانین شرعی اسلامی به اجرا گذاشته‌اند و مردم را برای مجازات به صلیب می‌کشند و سر می‌برند.

این شهر همچنین شاهد خشونت‌های شدید بین داعش و گروههای رقیبش بوده است. گروههایی که از آغاز بحران در سوریه با نیروهای بشار اسد رئیس جمهوری در حال جنگ بوده اند.

آقای بوتالیس که ناامیدانه می‌خواهد پسرش را به خانه برگرداند می‌گوید شاهد اتفاق بی‌رحمانه ای نبوده و کسی را ندیده که به صلیب کشیده شده باشد.
با وجود تلاش‌های دوباره آقای بوتالیس برای ملاقات با فرزندش او هیچ پاسخی نگرفت.
او مطلع شد که رقه و راههای ارتباطی دیگر به سلوک برای دیدن دوباره دو نوجوان به خاطر جنگ‌هایی که در آن منطقه در جریان است خیلی خطرناکند.

آقای بوتالیس مضطرب و نگران چند روز پیش دوباره به ترکیه برگشت.

در حالیکه سعی می‌کند جلوی اشک‌هایش را بگیرد می گوید خیلی برایم سخت است. بدون او نمی‌توانم زندگی کنم.
"همسرم، فرزندانم، برادران و خواهرانش نمی‌توانند بدون او زندگی کنند. نمی‌توانند بدون پسرم زندگی کنند."
ادریس بوتالیس و پل ون هسه حالا ترکیه را ترک کرده‌اند. در زمان نگارش این مطلب آنها هیچ اطلاع و تماس دیگری با فرزندانشان لوکاس و عبدالملک در سوریه نداشتند. سفر آنها به کمک یک سرباز پیشین بلژیک دمیتری بونتیک که سال قبل پسرش را از سوریه نجات داده بود انجام شد.

منبع خبر بی بی سی فارسی
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

andishmand
 
پایان مهلت داعش برای اسلام آوردن مسیحیان موصل





بیش از یک ماه از ورود نیروهای شبه نظامی داعش به شهر موصل و تصرف دومین شهر عراق می گذرد.

این نیروهای سنی که با شعار اعتراض به شیعیان حاکم در عراق فعالیت خود را گسترش دادند، حالا اقلیت مسیحی ساکن شهر را هم تهدید کرده اند که اگر دین خود را به اسلام تغییر ندهند یا مالیاتی تحت عنوان جزیه نپردازند کشته خواهند شد.

هزاران مسیحی از شهر موصل در شمال این کشور گریخته اند و به اقلیم کردستان پناه برده‌اند.

منبع خبر بی بی سی فارسی
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  

 
یک جوان ۳۲ ساله ایرانی به سنگسار محکوم شد
یک جوان ۳۲ ساله اهل شهرستان قائم‌شهر در استان مازندران به اتهام «زنای محصنه» به اعدام محکوم شد. نام این فرد اعلام نشده است.

بلاغ، سایت خبری استان مازندران به نقل از جواد برهانی، رئیس دادگستری قائم‌شهر گزارش داد: «این مجرم انواع جرائم از جمله زنای محصنه، تجاوز به عنف، نگهداری چندین قبضه سلاح گرم و سرد و سلاح جنگی، نگهداری مشروبات الکلی و تجهیزات ماهواره‌ای را مرتکب شده است.»

زنای محصنه به معنای ارتباط جنسی مرد دارای همسر با زنی دیگر خارج از چارچوب ازدواج است.

رئیس دادگستری قائم‌شهر «دو بار اعدام، یکی با طناب دار و یکی سنگسار و ۱۵ سال حبس» را از احکام صادره برای وی برشمرد.

در قوانین جدید ایران، مجازات زنای محصنه همچون قانون قبلی سنگسار است. بر اساس این قانون «با پیشنهاد قاضی و موافقت رییس قوه قضاییه، اگر زنا با چهار شاهد یا چهار بار اقرار ثابت شده باشد، مجازات سنگسار می‌تواند به اعدام تبدیل شود. در مواردی نیز که زنا با علم قاضی ثابت شده باشد، مجازات سنگسار می‌تواند به صد ضربه شلاق تبدیل شود.»


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
شلاق زدن پنج نفر در برابر دیدگان مردم کرمانشاه به دلیل «روزه‌خواری»
به‌گفته معاون دادستان کرمانشاه پنج نفر از شهروندان این شهر به‌دلیل آن‌چه «روزه‌خواری» عنوان شد در برابر دیدگان مردم شلاق خوردند.

به‌گزارش خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، علی‌اشرف کرمی، معاون دادستان و سرپرست اجرای احکام دادگستری استان کرمانشاه با اعلام این خبر، گفت: «این پنج نفر که در ملاءعام اقدام به روزه‌خواری کرده بودند، حکم شلاق در مورد آن‌ها و در چهار نقطه از شهر کرمانشاه اجرا شد

نام این افراد اعلام نشد اما به‌گفته علی‌اشرف کرمی حکم شلاق دو نفر از آن‌ها در چهارراه نوبهار، یک نفر در میدان آزادی، یک نفر در میدان فردوسی و یک نفر در چهارراه مطهری مسکن اجرا شد.

در ایران طی ماه رمضان، خوردن و آشامیدن در ملاءعام جرم قلمداد می‌شود.

در قانون مجازات اسلامی به صراحت از جرم «روزه‌خواری» صحبت نشده است، اما در ماده ۶۳۸ این قانون آمده است که تظاهر به هر عمل حرامی در انظار عمومی، جرم است.

یک هفته پیش نیز احمدعلی گودرزی، فرمانده انتظامی استان فارس از اجرای حکم شلاق دو نفر به دلیل «روزه‌خواری» در شیراز خبر داده بود.


منبع : رادیو زمانه
     
  
زن

andishmand
 
واکنش امام جمعه اصفهان به شایعه تعطیلی چند مسجد

انتشار شایعه بسته شدن تعدادی از هیئت‌ها و حسینیه‌های اصفهان و نسبت دادن آن به مسئولان استان به موضع‌گیری صریح امام جمعه در خطبه های امروز نماز جمعه منجر شد.



به گزارش مشرق، هفته گذشته مطلبی بر روی برخی شبکه‌های مجازی درباره بسته شدن مکانی به نام "بیت‌العباس" در اصفهان با هدف جلوگیری از قرائت زیارت عاشورا در هیئت‌ها و حسینیه‌های این شهر منتشر و این خبر به مسئولان استانی و به ویژه امام جمعه اصفهان نسبت داده شد.

هر چند انتشار این مطلب در روزهای گذشته چندان مورد توجه افکار عمومی در استان اصفهان قرار نگرفت اما دامن زدن به چنین شایعاتی نگرانی مردم شهید پرور اصفهان را در پی داشت، تا جائی که اعلام شد برخورد با شایعه‌سازان در این باره، از طریق مراجع قضائی، در حال پیگیری است.

تکذیبیه دفتر امام جمعه اصفهان درباره شایعه اخیر

پس از انتشار شایعات مطرح شده در شبکه‌های مجازی، دفتر نماینده ولی فقیه در استان اصفهان در آخرین روز تیرماه با انتشار بیانیه‌ای، این موضوع را با صراحت تکذیب کرد.

در بخشی از متن تکذیبیه دفتر امام جمعه اصفهان آمده بود: شایعه نسبت دادن بستن بعضی از حسینیه‌ها و هیئت‌های مذهبی فعال به امام جمعه اصفهان، قویا تکذیب می‌‌شود.

به گزارش تسنیم، با اقدام سریع و صریح دفتر نماینده ولی فقیه در استان اصفهان در تکذیب این شایعات، موجی از درخواست‌های مردمی مبنی بر لزوم برخورد قاطع با چنین شایعاتی مطرح شد و مسئولان استان برای پیگیری این موضوع و پیدا کردن چرایی انتشار چنین شایعات تفرقه‌افکن وارد عمل شدند.

موضع‌گیری صریح آیت‌الله طباطبائی‌نژاد در نماز جمعه اصفهان

امام جمعه اصفهان که در طول دوران حضورش در استان شهید پرور اصفهان، همواره منشأ همدلی مردم و مسئولان استان بوده نیز امروز در خطبه‌های نماز جمعه امروز به شایعات مطرح شده درباره تعطیلی حسینیه‌ها و هیئت‌ها به دستور وی واکنش نشان داده و گفت: در این چند وقتی که ما نبودیم، شایعه‌ای مبنی بر اینکه امام جمعه اصفهان بنا را بر این گذاشته که تمام حسینیه‌ها را ببندد و به دادستان اصفهان دستور داده حسینه‌ها بسته شود، منتشر شد اما بعد مشخص شد دلیل این شایعه پراکنی، آن بوده که مکانی که فاقد مجوز برای هیئت بوده و تغییر کابری هم نداده بود، بسته شده است.

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد با اشاره به ضرورت دوری از تهمت زدن توسط آحاد جامعه اظهار کرد: اگر کسی جایی را به نام عباس ابن علی(ع) بسازد، نباید تهمت‌زن باشد و افرادی که ایشان را الگو قرار داده‌اند، باید درباره صحبت‌های خود تحقیق کنند.

امام جمعه اصفهان لزوم تحقیق در رابطه با مسایل مختلف را یادآور شد و خطاب به انتشار دهنگان این شایعه گفت: آیا واقعا این حرف‌ها درست است؟ متأسفانه برخی این شایعات را دنبال کردند در حالی که درست نیست بدون تحقیق و به گمان و ظن عمل کنیم.

وی افزود: اگر قرار است منتظر امام زمان باشیم، نباید با گمان و ظن اقدام کنیم، نمی‌توانیم در وادی اهل‌البیت(ع) باشیم و بدون تحقیق و بر اساس ظن حرکت کرده و تهمت بزنیم و باید بگویم زمانی که این شایعه مطرح شد، من در اصفهان نبودم.

نتیجه نهایی پیگیری‌ها به اطلاع مردم شریف اصفهان می‌رسد

مسئول دفتر امام جمعه اصفهان نیز در حاشیه برگزاری نماز جمعه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به بیانات امروز آیت‌الله طاطبایی‌نژاد درباره شایعه اخیر اظهار کرد: این موضوع از سوی دادستان استان اصفهان و مسئولان اطلاعاتی و قضایی در حال پیگیری است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین هاشمی با اشاره به دلایل منتشر شدن این شایعات بیان کرد: آنچه مشخص بوده این است که منتشر کنندگان این شایعه اهداف شیطانی داشته‌اند و نمی‌تواند این اقدام را حرکتی جاهلانه ارزیابی کرد بلکه مشخص است موضوع به طور کامل مغرضانه بوده است.

وی با رد مجدد شایعه مطرح شده در برخی صفحات مجازی گفت: در آن مقطع حاج آقا اصفهان نبوده و در جریان موضوع بیت‌العباس هم نبودند و موضوع این بوده که مقام قضایی بر اساس برخی گزارشاتی که به آنها داده شده بود، تصمیم گرفته اما اینکه می‌گویند چون زیارت عاشورا قرائت می‌شده یا اینکه می‌خواهند حسینیه‌ها و یا هیئت‌هایی که نسبت به زیارت عاشورا فعال هستند را تعطیل کنند، تهمت است.

مسئول دفتر امام جمعه اصفهان خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های مذهبی که در ایام عزاداری فاطمیه و محرم برگزار می‌شود، مراسمی بوده که در دفتر آیت‌الله طباطبایی‌نژاد برگزار می‌شود و هر روز صبح، این برنامه‌ها با قرائت زیارت عاشورا آغاز می‌شود، بنابراین بیان این چنین شایعات، از اساس هدفمند و مغرضانه است.

وی افزود: معلوم است اینها خودشان آدم‌های مسئله‌داری هستند که می‌خواهند زیر پوشش این شایعات خودشان را حفظ کنند اما و با پیگیری دقیق و عمیق قضایی، سرنخ اصلی مسئله پیدا می‌شود.

حجت‌الاسلام هاشمی خاطرنشان کرد: مسئولان در حال پیگیری موضوع هستند و انشالله زمانی که پیگیری‌ها به نتیجه نهایی رسید، به اطلاع مردم شریف اصفهان می‌رسد.

لزوم برخورد با شایعات تفرقه افکن

اصفهان در دوران حضور آیت الله طباطبایی به عنوان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، همواره بر مدار تعقل و همدلی حرکت کرده و در نقاط بحرانی و چالش‌برانگیز، این همدلی‌ها بیشتر به چشم آمده است.

این اقدامات و طرح چنین شایعاتی، به طور قطع با هدف تحت تاثیر قرار دادن این همدلی‌ها صورت گرفته و انتظار مردم شهید پرور اصفهان که در چند روز اخیر نیز ابراز شده، برخورد جدی با این دست مسایل است.

منبع خبر مشرق
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
صفحه  صفحه 10 از 17:  « پیشین  1  ...  9  10  11  ...  16  17  پسین » 
مذهب
مذهب

اخبار مذهبی (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA