انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
مذهب
  
صفحه  صفحه 17 از 17:  « پیشین  1  2  3  ...  15  16  17

اخبار مذهبی (خواندن پست اول الزامیست)



 
یک مبلغ مسیحی به دلیل تجاوز به کودکان یتیمخانه به ۴٠ سال زندان محکوم شد
یک قاضی آمریکایی برای یک مبلغ مسیحی سابق به جرم آنکه پیش‌تر به کودکان یک یتیم‌خانه در کنیا تجاوز کرده بود، حکم ۴٠ سال زندان صادر کرد.

قاضی دیوید راسل در این حکم نوشته است: « این جنایات فجیع در مورد آسیب‌پذیرترین قربانیان اتفاق افتاده است. قاضی در ادامه درباره «متیو لین دورهم» ٢١ ساله که ادعا کرده بود توسط "یک شیطان درون" تسخیر شده است، گفت : « او بدترین کابوس این قربانیان بود که به واقعیت پیوست.»



دادستانان این پرونده می‌گویند، آقای دورهم طی ٣٣ روز در سال ٢٠١۴ زمانی که به طور داوطلبانه در یتیم خانه «اوپندو» در شهر جوجای کنیا مشغول به خدمت بود، دست به این جنایات زد.

پنج تن از کودکانی که مورد سوء استفاده قرار گرفتند، سال گذشته همراه با مسئولان این یتیم خانه به عنوان شاهدان از کنیا به ایالات متحده سفر کردند تا در محاکمه «متیو دورهم» شرکت کنند.

قاضی راسل به دادگاه ایالات اوکلاهوما دستور داد تا پیش از شهادت این کودکان، محاکمه را بدون حضور خبرنگاران و به صورت غیرعلنی برگزار کند.

مارک ینسی، دادستان ایالات متحده آمریکا گفت که گرچه از قاضی راسل خواسته بود که حکم حبس ابد برای دورهم صادر کند، اما از حکم ۴٠ سال زندان ابراز رضایت می‌کند.

آقای ینسی در بیانیه‌ای گفت: « معصومیت این کودکان قربانی جبران ناپذیر است و زندگی آن‌ها هرکز مثل قبل نخواهد بود. ما امیدواریم و دعا می‌کنیم که محکوم شدن او و حکم طولانی مدتی که برایش صادر شده، روزی بتواند تا حدی التیام و آرامش برای این کودکان به همراه بیاورد.»

دادستان‌های آمریکا در اطلاعیه یادبودی گفتند که تعزضات جنسی دورهم موجب گسترش بی‌اعتمادی نسبت به دواطلبان خارجی در کنیا شده است. آن‌ها اضافه کردند: « این باور به طور واقعی در بین جامعه کنیایی محلی در اوپندو وجود دارد که بیش‌ترین تعداد پدوفیل‌ها (کودک‌ آزاران) در بین داوطلبان به خصوص مردان جوان داوطلب یافت می‌شود.»

یک وکیل مدافع می‌گوید دورهم قصد دارد به این حکم اعتراض کند.


منبع : تریبون زمانه
     
  
زن

andishmand
 
آشنایی با قدیمی‌ترین ترجمه‌های قرآن در جهان



پایگاه مصری الیوم‌السابع، در گزارشی به معرفی قدیمی‌ترین ترجمه‌های قرآن به ۸ زبان انگلیسی، فرانسوی، عبری، اسپانیولی، هلندی، روسی، ایتالیایی و سوئدی پرداخت.






خاورشناسان و مستشرقان از ديرباز براي فهم نص قرآن در صدد ترجمه آن به زبان‌هاي مختلف بوده‌اند و گاهي براي تحقق مقصود خويش اقدام به ترجمه قرآن به زبان گفتاري و عاميانه كرده‌اند.

پايگاه مصري اليوم‌السابع با اين مقدمه قديمي‌ترين ترجمه‌هاي قرآن به 8 زبان انگليسي، فرانسوي، عبري، اسپانيولي، هلندي، روسي، ايتاليايي و سوئدي را معرفي كرده كه بدين قرار است:

ترجمه قرآن به زبان انگليسي
نخستين ترجمه قرآن به زبان انگليسي توسط «الكساندر راس» از روي ترجمه فرانسوي «آندره دوريه» ارائه شد و سپس جرج‌ سيل‌ (خاورشناس انگليسى و وكيل دعاوى در 1734 ميلادى ) بعد از مطالعه‌ ترجمه‌ فرانسوي‌ دوريه‌ به‌ اين‌ نتيجه‌ رسيد كه‌ اين‌ برگردان چندان‌ دقيق‌ نيست، بنابراين تصميم‌ به‌ ترجمه‌ مجدد قرآن‌ گرفت‌. وي در سال 1734 ميلادي قرآن كريم را به صورت مستقيم از زبان عربي ترجمه كرد.

همچنين «رودول»، كشيش انگليسي اقدام به ترجمه قرآن بر اساس ترتيب نزول آيات به زبان انگليسي كرد كه اين ترجمه در سال 1833 ميلادي چاپ و منتشر شد.

ترجمه قرآن به زبان فرانسوي
«آندره دوريه»، سركنسول فرانسه در استانبول، براي نخستين‌ بار، قرآن كريم را به صورت مستقيم و بي‌واسطه از عربي به فرانسه ترجمه كرد.

اين ترجمه براي نخستين‌ بار در سال 1647 ميلادي در پاريس منتشر شد و تا سال 1775 ميلادي چندين‌بار تجديد چاپ شد و به دليل دقت بالايي كه در انتقال مفاهيم قرآن در اين ترجمه صورت گرفته بود، به عنوان منبعي براي ترجمه قرآن به ساير زبان‌هاي اروپايي مورد استفاده قرار گرفت.

ترجمه قرآن به زبان عبري
«هرمان ركندورف»، در سال 1857 ميلادي براي نخستين‌ بار قرآن را به زبان عبري ترجمه كرد، وي در اين ترجمه بر تلاش‌ها و تحقيقات مستشرقان غربي در حوزه قرآن استناد كرد و اين مسئله تأثير منفي بر تعامل وي با الفاظ و واژگان قرآن نداشت.

ترجمه قرآن به زبان اسپانيولي
در قرن سيزدهم ميلادي، «آلفونسو دهم» پادشاه اسپانيا دستور داد تا مفاهيم سوره «الإسراء» به زبان اسپانيولي ترجمه شود كه براي اين كار «ابراهيم الدون» پزشك ويژه خود را انتخاب كرد.

ترجمه قرآن به زبان روسي

قديمي‌ترين ترجمه قرآن به زبان روسي متعلق به سال 1776 ميلادي است كه در شهر «پتروگراد» (نام قديم سن پترزبورگ) در شمال روسيه انجام شد.

ترجمه قرآن به زبان ايتاليايي
در سال 1547 ميلادي «آندره‌آ آريوابنه» ( Ander Arivaben ) قرآن كريم را به زبان ايتاليايي ترجمه كرد كه قديمي‌ترين ترجمه قرآن به اين زبان به شمار مي‌آيد.

ترجمه قرآن به زبان هلندي
ترجمه هلندي قرآن مجيد، با استناد به ترجمه آلماني «شوايگر» در سال 1641 در هامبورگ عرضه شد و سپس «گلازه ماكر» اقدام به ترجمه قرآن به زبان هلندي كرد كه اين ترجمه در سال 1658 ميلادي در شهر «ليدن» هلند منتشر شد.

ترجمه قرآن به زبان سوئدي

قديمي‌ترين ترجمه قرآن به زبان سوئدي در سال 1842 ميلادي توسط «هان فردريك سباستين»، سركنسول سوئد در مراكش انجام شد كه ترجمه وي به علت عدم تسلط كافي مترجم به زبان عربي و قواعد آن با انتقادات زيادي مواجه شد.



منبع خبر : HAMSHAHRIONLINE
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  

 
«خدامی مسجد» رشته دانشگاهی شد
رشته «خدامی مسجد» در قالب طرح کرامت از سال جاری در استان تهران به صورت دانشگاهی ارائه می‌شود. خدامی که دیپلم ندارند نیز مجازند در این دوره آموزشی شرکت کنند.



به گزارش خبرگزاری مهر، طرح کرامت ویژه خادمین مساجد استان تهران با هدف ارتقای توان مهارتی خدام در مباحث بهداشت محیط از آغاز اردیبهشت و خردادماه سال جاری پیگیری شد و تاکنون چند دوره آموزشی نیز برگزار شده است.

حجت‌الاسلام حسن مزدجو، معاون شورای ائمه جماعات مساجد ناحیه مطهری در رابطه با تحصیلات خدام در رشته خدمت مسجد گفت: «تفاهم‌نامه‌ای میان دانشگاه علمی کاربردی و مرکز رسیدگی به امور مساجد بسته شده است.»

در این رشته آشنایی با بهداشت محیط مسجد و آشپزخانه، بهداشت فردی در مسجد، ضدعفونی صحیح لوازم آبدارخانه و سرویس‌های بهداشتی و شیوه اصولی مبارزه با حیوانات موذی از جمله موارد آموزشی است که خدام مساجد با آن آشنا می‌شوند.

یکی از این دوره‌های آموزشی که تاکنون برگزار شده است دوره آموزش بهداشت و سلامت ویژه خدام مساجد ناحیه علامه امینی است.

در این دوره مربیان بهداشت به تببین و آموزش بررسی وضعیت بهداشتی مساجد، ممنوعیت استعمال دخانیات، ممنوعیت بردن کفش به مساجد، ممنوعیت استفاده مشترک از لباس‌های مخصوص عزاداری، رعایت نکات بهداشتی در کفش‌داری، تجهیز مسجد به جعبه کمک‌های اولیه، استفاده از روپوش سفید در آبدارخانه مسجد و ممنوعیت خوابیدن افراد در مسجد پرداختند.

تبدیل شدن چنین مشاغلی به رشته‌های دانشگاهی فرآیندی است که از سال‌های پیش آغاز شده است. سال گذشته، محمد فراهانی، رئیس سازمان بسیج مداحان ایران خبر داد که دانشکده مداحی تا سال آینده در کشور راه‌اندازی خواهد شد.

در همین زمینه بخوانید: تا سال آینده «دانشکده مداحی» افتتاح می‌شود

از چهار سال پیش این امکان ایجاد شده بود که مداحان از دانشگاه‎ها مدرک بگیرند. علی آهی، رئیس هیأت مدیره خانه مداحان ایران، تابستان سال ۹۱ از ایجاد رشته مداحی در دانشگاه علمی کاربردی خبر داده و گفته بود: «مداحان می‌توانند با تحصیل علم در این دانشگاه مدارک کاردانی و کارشناسی دریافت کنند».

ایده گشودن دانشگاه ویژه مداحی نیز از سال‌های پیش آغاز شده بود. سال ۹۱، علی اکبر مداحی، رئیس وقت سازمان بسیج مداحان خبر داده بود که تا دو سال آینده، دانشکده «هنر و ادبیات آیینی (مداحی)» در دانشگاه بسیج راه‌اندازی می‌شود.


منبع : رادیو زمانه
     
  
زن

andishmand
 
علم‌الهدی: اختلاط میان زن و مرد در خانواده‌های مذهبی هم نفوذ کرده است






احمد علم‌الهدی٬ نماینده رهبر جمهوری اسلامی در استان خراسان رضوی با انتقاد از «اختلاط» میان زنان و مردان که به گفته وی «حتی در خانواده‌های مذهبی نیز نفوذ» کرده٬ افزوده که شوهای لباس را «دشمنان خدا» برگزار می‌کنند و برخی سیاسیون هم «مشتی ولنگار» را دور خود جمع کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم٬ احمد علم‌الهدی در خطبه‌های نماز جمعه ۱۷ دی‌ ماه مشهد گفته که «اصول اسلامی و دینی در مسئله عفت و حجاب باید رعایت شود.»

وی که در روز ۱۷ دی‌ماه٬ همزمان با سالروز قانون کشف حجاب اجباری در دوران رضا شاه پهلوی سخن می‌گفت٬ از زنان به عنوان نیروهای «انسان‌ساز» نام برده و هشدار داده که «دشمن می‌خواهد با توسعه بی‌حجابی این میدان را تخلیه کند

پس از روی کار آمدن دولت حسن روحانی بحث‌ها دربارهٔ حجاب شدت گرفته‌است.

شهیندخت مولاوردی،معاون رئیس جمهوری ایران در امور زنان و خانواده پیشتر گفته بود که در اجرای «قانون گسترش عفاف و حجاب موفق نبوده‌ایم.»

حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، روز شنبه ۳ خرداد ۹۳ طی یک سخنرانی با توصیه به این که «این‌همه هر روز در زندگی مردم دخالت نکنیم» این گونه اظهارنظر کرده بود که «نمی‌شود مردم را با زور و شلاق به بهشت فرستاد.»

این سخنان آقای روحانی واکنش شدید برخی از امامان جمعه از جمله احمد علم‌الهدی و احمد خاتمی را به دنبال داشت.

اخیرا آیت‌الله محمد اسحاق فیاض یکی از چهار مرجع مشهور در نجف، در دیدار با رییس قوه قضائیه ایران اعلام کرد که «به کارگیری زور و اجبار در امر ترویج حجاب موثر نیست».

به گفته امام جمعه مشهد٬ «الگوها و نمادهایی که از دروازه غرب به عنوان مدل تازه وارد کشور می‌شود و شوهای لباسی که دشمنان خدا تشکیل می‌دهند و موارد فسق و فجوری که به دست وابستگان غربی انجام می‌شود برای تهی کردن کشور از نیروی انسانی است.»

آقای علم‌الهدی با انتقاد از آنچه «اختلاط» میان زن و مرد نامیده٬ از این که این پدیده «حتی در خانواده‌های مذهبی» هم «نفوذ» کرده٬ ابراز تاسف کرده و خواستار «جدی» گرفته شدن آن شده است.

وی اضافه کرده که «اختلاط زنان و مردان خطرناک است و جلسات خانوادگی و مهمانی‌های این چنین خطرناک است و منشا فساد در کانون یک خانواده متدین است. این آفت اختلاط باید از زندگی برداشته شود.»

این برای نخستین‌بار نیست که انتقادهایی از وضعیت حجاب و عفاف در خانواده‌ها و شهرهای مذهبی ایران منتشر می‌شود.

۱۸ آبان سال ۹۴ نیز محمدسعید منتظرالمهدی٬ معاون اجتماعی نیروی انتظامی از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر رعایت نشدن «حجاب و عفاف» در قم خبر داده بود.

وب‌سایت خبری قم‌نگار هم ۱۳ آبان‌ماه همان سال با انتشار خبری درباره از بین رفتن تدریجی پوشش چادر به عنوان «نماد و نشانه شهر قم» ٬ از رواج «موهای هفت رنگ و آرایش تند و صدای موزیکال تق تق پاشنه کفش‌ها» در این شهر مذهبی انتقاد کرده است.

نماینده آیت الله علی خامنه‌ای در استان خراسان رضوی در ادامه خطبه‌های نماز جمعه٬ از متولیان فرهنگی ایران که فکر می‌کنند «حجاب با فرهنگ‌سازی درست می‌شود»٬ انتقاد کرده و خطاب به آنها گفته که «تا زمانی که به فکر این باشید که با یک برنامه فرهنگی حجاب را درست کنید ۱۰ برنامه شوی لباس گذاشته می‌شود که صدها برنامه فرهنگی شما برای حجاب‌سازی بی‌اثر می‌شود.»

وی پیش‌تر نیز مدعی شده بود که «دشمن» برای جمع آوری سفره دین و اسلام در جامعه اسلامی از «ترویج بی‌حجابی» استفاده می‌کند و «امروز مسئله حجاب مبدل به یک مسئله دفاعی شده است.»

به گفته امام جمعه مشهد٬ «بی‌حجابی در خيابان ناهنجاری است و جامعه را به فساد می‌کشد و ابزار دشمن در جنگ نرم و پيشقراول جنگ فرهنگی است.»

وی در بخش دیگری از اظهاراتش در نماز جمعه امروز مشهد به «برخی از سیاسیون» کشور نیز توصیه کرده از «خدا» بترسند و بدانند که «پیغمبر اینها را {بدلیل رفتارشان بازخواست می‌کند.»

علم‌الهدی خطاب به این افراد که نامی از آنها نبرده گفته که «همه هستی این قدرت‌یابی نیست که رسانه‌ای را در دست بگیرید و مشتی ولنگار را دور خود جمع کنید که به قدرت برسید.»

منبع خبر رادیو فردا
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
مرد

 
اولین همایش احیای فرهنگ چند همسری در تهران برگزار شد.






این مراسم با موضوع علل مجرد ماندن دختران و زنان به مناسبت سالگرد ازدواج امیرالمومنین(ع) و حضرت فاطمه (س) با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین خراسانی در تهران برگزار شد.

گفتنی است، یکی از سخنرانان جلسه می‌گوید خودش سه همسر و سخنران دیگر دو همسر دارند و پیش از توصیه به دیگران، خودشان عمل کرده اند.


منبع
     
  
مرد

 


چه نوع باد معده ای وضو را باطل میکند!!
     
  
زن

andishmand
 
استاد حوزه علمیه قم: مجالس عزاداری از دست روحانیت خارج شده است




بهرام دلیر: افرادی که مداحان را به حوزه سیاست کشاندند٬ بزرگ‌ترین «جنایت» را در حق دین کردند.


یک استاد حوزه علمیه قم می‌گوید مجالس عزاداری در ماه‌های محرم و صفر٬ «از دست روحانیت خارج شده»٬ افرادی که مداحان را به حوزه سیاست کشاندند٬ بزرگ‌ترین «جنایت» را در حق دین کردند و در برخی مجالی عزاداری٬ فرد نمی‌داند باید «برقصد یا سینه‌زنی کند».

بهرام دلیر٬ مدرس فلسفه عالی و عرفان حوزه علمیه قم، روز پنجشنبه ششم مهر با اعلام این موضوع در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا، «آسیب‌دیدن» هیئت‌ها در ماه‌های محرم و صفر را ناشی از «نیروهای فرادستی» دانست و بدون اینکه به نام ارگان یا افراد خاصی اشاره کند٬ افزود که «خیلی از آسیب‌ها در هیئت‌ها و محرم و صفر از نیروهای فرادستی به فرودستی سرازیر می‌شود».

این استاد حوزه علیمه قم گفت: «آنهایی که مداحان را به حوزه سیاست و حزب‌بازی کشانده‌اند، بزرگترین جنایت را در حق دین و مداحان کردند» و افزود: «مداح نباید به حوزه سیاسی که جزو تخصص او نیست وارد شود. به عنوان یک شهروند حق دارد اظهار نظر کند، اما وقتی تریبون در دست اوست نباید به شخصیت‌های حقیقی و حقوقی جامعه اهانت کند».

این روحانی خواستار خروج مداحان از حوزه «سیاست ژورنالیستی٬ روزمرگی و حرف زدن به نفع احزاب» شد و اضافه کرد که مداحان باید بدانند با روزنامه کیهان، جوان و شرق تفاوت دارند.

بهرام دلیر بسیاری از «آسیب‌های جامعه» را هم ناشی از «منبری‌های کم‌سواد و بی‌سواد» دانست و خواستار نظارت جدی از سوی سازمان‌ها و نهادهای علمی بر روی منبری‌ها و مداحان شد.

وی از اینکه شخصیت‌هایی که به مراکز مهم و علمی دعوت می‌شوند، بعضا صلاحیت علمی و حوزوی ندارند٬ انتقاد کرد و به صراحت گفت: «شاید گفتن این نکته تلخ باشد، اما مجالس محرم و صفر از دست روحانیت و حوزه‌ها خارج شده است».

به گفته این روحانی٬ در هیئت‌های عزاداری٬ مجموعه‌ای از «خرافات و سخن‌های نادرست» جایگزین گزاره‌های دینی شده است و امروز هیات‌های مذهبی٬ «مداح‌محور» شده‌اند.

بهرام دلیر با بیان اینکه «روحانیت باید مجلس گردان شود، نه مداح»٬ افزود: «تعارفات را کنار بگذاریم. برخی از منبری‌های ما لیاقت رفتن به بالای منبر را ندارند و حتی گاهی برخی از مداحان که فقط یک حنجره دارند و نه سواد مقتل‌خوانی و روضه‌خوانی مجالس را در دست گرفته‌اند».

وی با بیان اینکه خیلی از منبری‌های امروز را «جعبه سیاه» (رادیو و تلویزیون دولتی ایران) بدون آنکه «استحقاق» داشته باشند٬ به شهرت رسانده٬ گفته که «فرد نمی‌داند که باید در مجلس عزاداری برقصد یا سینه‌زنی کند.»

پیشتر مسیح مهاجری، مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی، در سرمقاله روز ۲۴ مهر سال ۹۵ این روزنامه، ضمن انتقاد از «سطحی شدن» مداحی‌ها گفته بود که «نسل جدید مداحان با ورود به عالم وعظ و خطابه، در عین حال که از محتوای دین بی‌خبرند، تلاش می‌کنند جای واعظان و خطبا را بگیرند».

به گفته آقای مهاجری، این مداحان «دخالت در سیاست و تعیین تکلیف برای مسئولین نظام و دولت را نیز به وظایف خود اضافه کرده‌اند و به این ترتیب، نظریه جمهوری مداحان را که قبلاً یک فرضیه بود، به تحقق نزدیک کرده‌اند».

همچنین علی مطهری، نایب رئیس مجلس، روز ۲۰ مهر گفت که حجم برنامه‌های مداحی در ایران «بیش از اندازه لازم است»٬ اطلاعات «ناقص» برخی مداحان می‌تواند آنها را به «ابزار دست افراد و گروه‌های سیاسی» تبدیل کند و پرداختن این گروه به مسائل سیاسی که «پیوند مستقیم با کسب قدرت» دارد ممکن است از میزان تاثیرگذاری آنها بکاهد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت،‌ وابسته به مجلس شورای اسلامی٬ آقای مطهری در عین حال چند بار تکرار کرد که نمی‌توان مداحان را از وارد شدن به مسائل سیاسی نهی کرد و مانع استفاده آنها از «نفوذ» خود در برخی اقشار جامعه شد.

پیش از این نیز بارها شماری از روحانیون از آنچه «بدعت‌گذاری» در هیات‌های مذهبی نامیده شده٬ انتقاد کرده‌ و گفته‌اند که به کار بردن موسیقی و ترانه‌خوانی در عزاداری‌ها می‌تواند این مجالس را به «انحراف» بکشاند.

با این حال مجالس مداحانی که بر اساس گزارش ها، به شیوه موسیقی پاپ روضه‌خوانی می‌کنند٬ هر سال شلوغ‌تر از مجالس روحانیون سنتی است.

ضمن اینکه گزارش‌های متعدد٬ حاکی از دریافت رقم‌های بسیار بالا از سوی مداحان و روضه‌خوانان در مجالس عزاداری ماه‌های محرم و صفر است.

در این ارتباط،‌ ناصر موسوی لارگانی٬ نماینده مجلس با انتقاد از این وضع گفته که «به جلسات عزاداری امام حسین نباید دید مادی داشت و اینکه از ابتدا برای روضه خوانی در این جلسات قیمت تعیین می‎کنند، کار اشتباهی است.»

آقای موسوی لارگانی در گفت‌و‌گو با وب‌سایت خبرآنلاین٬ از دریافتی کلان برخی مداحان انتقاد کرد و افزود که «این رفتارها در جلسات معنوی فساد برانگیزاست.»

وی نیز خواستار برگزاری مراسم عزاداری محرم و صفر به شیوه «سنتی» شده است.

منبع خبر رادیو فردا

بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
مرد

 


همزمان با کشتار دراویش گنابادی ، سُنی ستیزی هم در دستور کار قرار گرفت!


هفتم اسفند ۹۶ پلمپ دارالقران و مهد قرآنی اهل سنت در سراوان. بلوچستان
     
  
مرد

 
اهانت علنی و تعجب‌برانگیز روزنامه خراسان:
الان با آمار بالاى پيردختران و زنان مطلقه و بیوه تعدد زوجات یک واجب کفایی است!


     
  
صفحه  صفحه 17 از 17:  « پیشین  1  2  3  ...  15  16  17 
مذهب
مذهب

اخبار مذهبی (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA