انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
مذهب
  
صفحه  صفحه 6 از 17:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  16  17  پسین »

اخبار مذهبی (خواندن پست اول الزامیست)


مرد

 
حرمت بازی در نقش همسر برای زنی که همسر دارد




بازى نمودن مرد و زن اجنبى در نقش زن و شوهر در فیلم ها و تئاترها چه حکمی دارد؟

اگر زن شوهر دارد، بازی وی در نقش همسر مرد اجنبی جایز نیست؛ اما اگرزن شوهر ندارد، مرد می تواند او را به عقد خود در آورد و با هم در نقش زن و شوهر بازی کنند، ولی نباید این فیلم ها برای مردان و زنان نامحرم نمایش داده شود.


پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی محقق کابلی

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  ویرایش شده توسط: LorenzoLotto   
مرد

 
LorenzoLotto: ایشان در این سخنان «ربنا»ی شجریان را اثری هنری می‌خواند که فاقد حس و حال مناسب برای اذان ماه مبارک رمضان است!!!
خر چه داند قیمت نقل و نبات
     
  
مرد

 
آیا بالاخره قتل‌های ناموسی هم قتل عمد محسوب می شود؟






ایسنا _ «مریم، دختر هفت‌ساله‌ای که به دلیل سوءظن پدرش مبنی بر تجاوز دایی‌اش به او به دست پدرش به قتل رسید.» «نعیمه، زن جوانی از عشایر عرب و ساکن یکی از بخش‌های جنوبی استان خوزستان به دلیل طلاق از شوهر خود به دست برادرشوهرهایش کشته شد.» «شوهری زنش را به دلیل سوءظن به قتل رساند.» این‌ها فقط نمونه‌هایی از خبرهایی است که در صفحه‌های حوادث روزنامه‌ها درباره همسرکشی مردان به دلایل آنچه «ناموس» نامیده می‌شود، منتشر می‌شود؛ خبرهایی که نحوه کشته شدن زنانی در آن‌ها می‌آید که بیشتر در مناطق جنوبی ایران زندگی می‌کنند و به دست پدر، برادر یا شوهرانشان کشته می‌شوند.

مسئولان قضایی اما خیلی کم پیش آمده که دراین‌باره حرفی بزنند؛ درباره پدیده‌ای که در بعضی استان‌های جنوبی تهران وجود دارد و پرونده‌های مربوط به آن در دادگاه‌های کشور وجود دارد. اما مسئولان قضایی این استان‌ها کم و بیش پیش آمده که درباره وجود قتل‌های ناموسی در استان‌های تحت مسئولیتشان هشدار می‌دهند. بعد از آن‌که چندوقتی بود دراین‌باره حرفی پیش نیامده بود، این رییس کل دادگستری استان کرمان است که دیروز درباره قتل‌های ناموسی در مناطق جنوبی هشدار داده است. او گفته است که درست نیست به دلیل یک عمل احساسی غلط، دختر یا پسر را به گلوله بست.

علی توکلی گفته است که این قتل‌ها قطعا قتل عمد محسوب شده و هیچ توجیهی ندارد: «ریشه بسیاری از قتل‌ها که در منطقه جنوب استان کرمان اتفاق می‌افتد، ناموسی است، یعنی به صرف ارتباط یک دختر و پسر، خانواده دختر مرتکب قتل دختر یا خواهر خود می‌شوند که این رفتار غیرشرعی و غیرانسانی است.» او از سران طوایف، متنفذان منطقه، ائمه جمعه و جماعات و دست‌اندرکاران امور فرهنگی خواسته است که این دیدگاه و باور را تغییر دهند.

قبل از این مقام قضایی استان کرمان، آبان ماه سه سال پیش بود که دادستان عمومی و انقلاب تهران خواستار تشدید مجازات قتل‌هایی مبنی بر جنسیت به‌ویژه قتل‌های ناموسی و حذف یا اصلاح ماده ۶۳۰ قانون مجازات اسلامی شد. دادستان تهران که سه سال رییس کل دادگستری استان خوزستان بوده، معتقد است که «قتل‌های ناموسی در چند استان مطرح است و این قتل‌ها ناشی از سوءظن‌های اثبات‌ نشده‌ای است و در این جوامع همین که مردان به خواهر، ‌همسر، دختر یا سایر نزدیکان خود سوءظن داشته باشند همین سوءظن برای ارتکاب آن‌ها به قتل کافی است و نیاز به اثبات و شهود ندارد.»

جنایت‌های ناموسی یا قتل ناموسی به ارتکاب خشونت و اغلب قتل زنان یک خانواده به دست مردان خویشاوند خود گفته می‌شود. این زنان به علت «ننگین کردن شرافت خانواده خود» مجازات می‌شوند. این ننگ موارد گوناگونی را شامل می‌شود؛ از خودداری از ازدواج اجباری، قربانی یک تجاوز جنسی بودن، طلاق گرفتن تا رابطه با جنس مخالف یا ارتکاب زنا. برای این‌که فردی قربانی جنایت‌های ناموسی شود، فقط این گمان که او آبروی خانواده را بر باد داده ‌است کافی ا‌ست.



به اعتقاد فعالان حقوق زنان، قتل‌های ناموسی صورتی از خشونت علیه زنان محسوب می‌شود. براساس آمار صندوق جمعیت سازمان ملل، سالانه حدود پنج‌هزار زن در جهان به دلیل قتل‌های ناموسی کشته می‌شوند. بیشتر این زنان ساکن غرب آسیا، شمال افریقا و بخش‌هایی از جنوب آسیا هستند و حداقل ‌هزار زن در عرض یک سال (۱۹۹۹) به این شکل در پاکستان به قتل رسیده‌اند. پژوهش‌ها نشان می‌دهد با بالا رفتن تعداد قتل‌های ناموسی، بسیاری از زنان توسط خویشاوندان خود وادار به «خودکشی» شده‌اند. براساس گزارش پلیس، در سال ۱۳۸۸ در شهر اهواز ۱۵ زن قربانی قتل ناموسی شدند که برابر 5/24‌درصد از کل قتل‌های سال ۸۸ شهر اهواز می‌شود. البته این آمار نسبت به سال ۸۴ که میزان قتل‌های ناموسی در اهواز ۳۵‌درصد بوده، کمتر بوده است.

مصطفی اقلیما، رییس انجمن مددکاری اجتماعی ایران در این‌باره معتقد است: «در خانواده‌هایی با بضاعت مالی کم یا مسائل خانوادگی مانند اعتیاد مردان خانواده یا زندانی بودن آنان بسیاری از دختران این خانواده‌ها باید تن به ازدواج‌های اجباری بدهند یا به عنوان پرداخت قرض از سوی پدر یا برادران فروخته شوند. این دختران در چنین مواقعی یا ترجیح می‌دهند از خانه بگریزند یا دست به خودکشی بزنند. از سوی دیگر پدر معتاد خانواده که نتوانسته به مقصود خود برسد وقتی ممانعت دختر را می‌بیند به اصطلاح به دلیل حفظ آبرو دختر را به قتل می‌رساند.»



براساس ماده ۶۳۰ قانون قبلی مجازات اسلامی اگر مردی زن خود را هنگام زنا با مرد دیگری ببیند، اجازه قتل او را دارد؛ بی‌آن‌که دستگاه قضایی او را مجازات کند که البته اثبات این موضوع، کمی مشکل است. همچنین براساس قوانین قضایی، پدر یا جد پدری می‌تواند فرزند خود را به قتل برساند بی‌ آن‌ که مستحق قصاص باشد و طبق قوانین قضایی ایران قصاص قاتل منوط به شکایت اولیای‌دم است؛ به همین دلیل درباره قتل‌های ناموسی از آنجا که آمر قتل نیز جزو اولیای‌دم بوده، با شکایت نکردن او امکان قصاص قاتل منتفی شده و حداکثر درصورت لزوم، تعزیر خواهد شد.

اولین متن قانونی که درباره موضوع و حکم ماده 630 وضع شده است ماده 179 قانون مجازات عمومی مصوب دی ماه 1304 است. در این ماده آمده است: «هرگاه شوهری زن خود را با مرد اجنبی در یک فراش یا درحالی که به منزله وجود در یک فراش مشاهده می‌کند و مرتکب قتل یا جرح یا ضرب یکی از آن‌ها یا هر دو شود از مجازات معاف است و هرگاه به طریق مزبور دختر یا خواهر خود را با مرد اجنبی ببیند در حقیقت هم علقه زوجیت بین آن‌ها نباشد و مرتکب قتل شود به یک ماه تا شش ماه حبس محکوم خواهد شد و اگر درباره قسمت اخیر این ماده مرتکب جرح یا ضرب شود به حبس جنحه‌ای از 11روز تا دوماه محکوم می‌شود

بهمن کشاورز وکیل پایه یک دادگستری درباره این مواد قانونی می‌گوید: «در حال حاضر در کشور ما قوانین اجرایی خانواده راه ارتکاب این قتل‌ها را باز گذاشته است؛ به‌ طوری که اگر پدری دختر خود را به هر دلیلی به قتل برساند مجازات نمی‌شود. بنابراین افزایش ارتکاب این نوع قتل‌ها در کشور دیده می‌شود که به دلیل خلأ‌های قانونی است.»

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
مرد

 
انتشار فتواهای جدید آیت الله خامنه‌ای

گزارش ظلم مسوولان به مردم حرام است !!!

پایگاه خبری آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، مجموعه‌ای از فتواهای او را منتشر کرده است که در یک مورد آن می‌گوید گوش دادن به کسانی که از «کمبودها و ضعف‌های» جمهوری اسلامی سخن می‌گویند، «جایز نیست»




این مجموعه، آن چنان‌ که خبرگزاری تسنیم عنوان کرده، شامل «تازه‌ترین» فتواهای علی خامنه‌ای است که موضوعات گسترده‌ای از پناهندگی سیاسی، ارتباط با پیروان ادیان و آیین‌های دیگر، مانند بهاییت، رقص، موسیقی و... را در بر می‌گیرد.

خبرگزاری تسنیم می‌نویسد که این فتواها «اخیرا به صورت پراکنده» در پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله خامنه‌ای منتشر شده، اما این خبرگزاری اقدام به انتشار «یک جا»ی آنها کرده است.

در یکی از فتواهای رهبر جمهوری اسلامی ایران در رابطه با «بیان ظلم یا خیانت بعضی از مسئولین ادارات» آمده است که «گزارش دادن ظلم به مراکز و مراجع مسئول... اشکال ندارد... اما بیان آن در برابر مردم وجهی ندارد، بلکه اگر موجب فتنه و فساد و تضعیف دولت اسلامی شود، حرام است.»

آقای خامنه‌ای در سال‌های اخیر بارها به منتقدان دولت و جمهوری اسلامی هشدار داده است که از آن‌چه «سیاه‌نمایی امور کشور» می‌نامد، اجتناب کنند.


او همچنین از طرح علنی اختلافات میان مسئولان کشور انتقاد می‌کند و آن را ضربه به نظام ایران و «خوراک تبلیغات رسانه‌های بیگانه» می‌داند.

پرسش دیگری که از رهبر جمهوری اسلامی شده در رابطه با پناهندگی سیاسی به کشورهای خارجی است که آقای خامنه‌ای در پاسخ می‌نویسد: «پناهندگی سیاسی به دولت غیرمسلمان تا زمانی که مفسده‌ای بر آن مترتب نشود، فی‌نفسه اشکال ندارد».

او اما بستن کروات و دیگر لباس‌هایی را که «پوشش و لباس غیرمسلمانان» می‌نامد، جایز نمی‌داند اگر که «پوشیدن آنها منجر به ترویج فرهنگ منحط غربی شود».

پلیس ایران که فرماندهی آن را رهبر جمهوری اسلامی تعیین می‌کند، در قالب طرح‌های مختلفی مانند «امنیت اجتماعی» پوشش شهروندان ایرانی را کنترل می‌کند که هیچ‌گونه «مغایرتی با شرع» نداشته باشد.

سال گذشته حتی جانشین فرمانده پلیس ایران به روسای بیمارستان‌ها هشدار داد که اجازه ندهند پرسنل بیمارستان، اعم از پزشکان، پرستاران و... کروات ببندند یا «آرایش غلیظ» داشته باشند.


فتواهایی علیه بهاییان

اما یکی از شدیدترین فتاوی آیت‌الله خامنه‌ای، در رابطه با آیین بهاییت و پیروان آن است که پایگاه اطلاع‌رسانی آقای خامنه‌ای آن را در شمار فتاوی مربوط به «کفار» آورده است.

آقای خامنه‌ای در پاسخ به یک استفتا درباره «طهارت یا نجاست» بهاییان می‌نویسد: «آنها [بهاییان] نجس و دشمن دین و ایمانِ شما هستند. پس فرزندان عزیزم جدا از آنها بپرهیزید.»

رهبر جمهوری اسلامی در پاسخ به استفتایی دیگر در رابطه با تماس دانش‌آموزان مسلمان با دانش‌آموزان بهایی در مدارس می‌نویسد: «همه پیروان فرقه گمراه بهائیت محکوم به نجاست هستند و در صورت تماس آنها با چیزى، مراعات مسائل طهارت در رابطه با آنها، نسبت به امورى که مشروط به طهارت است، واجب است.»

او اما در عین حال فتوا می‌دهد که معلمان مدارس باید با دانش‌آموزان بهایی «بر اساس مقررات قانونی و اخلاق اسلامی» رفتار کنند.

سازمان ملل متحد نیز به‌تازگی درباره «تبعیض فراگیر» علیه بهاییان در ایران ابراز نگرانی کرده و از جمهوری اسلامی خواسته است که حقوق پیروان این آیین را محترم بشمارد.

آیت الله خامنه‌ای در یکی دیگر از فتواهای خود می‌گوید: «همه مؤمنین باید با حیله‏‌ها و مفاسد فرقه گمراه بهائیت مقابله کرده و از انحراف و پیوستن دیگران به آن جلوگیرى کنند.»

آیت الله علی خامنه‌ای، دارای عالی‌ترین مقام در جمهوری اسلامی ایران است. تعیین فرماندهان پلیس، سپاه، ارتش و نیروهای شبه‌نظامی بسیج، عزل و نصب رییس قوه قضاییه، فقهای شورای نگهبان و رییس رادیو و تلویزیون تنها بخشی از اختیارات این رهبر دینی و سیاسی در کشور ایران است. وی همچنین سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران را به مسوولان قوای سه‌گانه ابلاغ می‌کند.


ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  

 
۴۰۰ مسجد جدید در تهران ساخته می‌‌شود
یک مقام مسئول در شهرداری تهران گفته است که قرار است ۴۰۰ مسجد تازه، ظرف چهار سال آینده در تهران ساخته شود.

میثم امرودی، قائم مقام معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، با اعلام این خبر به خبرگزاری ایسنا گفت: "بودجه اعتباری این مساجد هم پیش‌بینی شده و لایحه آن نیز تنظیم و برای تصویب به شورای شهر تهران رفته است."

میثم امرودی درباره بناهای این مساجد هم گفته است:"این مساجد با ویژگی‌های یک مسجد کامل یعنی شبستان و فضای تجدید وضو و... ساخته خواهند شد."


پیش‌تر هم مهدی ناظمی اردکانی، دبیر کارگروه مدیریت کلان در شورای عالی انقلاب فرهنگی به خبرگزاری فارس گفته بود: "شهر اسلامی باید طوری طراحی شود که اگر فردی از بیرون وارد آن شد؛ اولین نمادی که می‌بینید مسجد باشد."

وی افزود: "در طرح تفصیلی شهر تهران که به مصوب شورای عالی شهرسازی هم رسیده است طی ۱۵ سال آینده هر محله تهران یک مسجد دارد که محور محله به شمار می‌رود."

ه گزارش تارنمای وزارت کشور ایران، در حال حاضر تهران بیش از دو هزار مسجد فعال دارد.

این آمار جدا از سایر مراکز مذهبی نظیر حسینیه‌ها یا تکیه‌های عزاداری است.

سرمایه‌گزاری‌های هنگفت دولت در بخش فعالیت‌ها وتبلیغ‌های مذهبی، علاوه بر نیروهای سکولار، معمولا مورد انتقاد مخالفان مذهبی حاکمیت هم قرار می‌گیرد.

طرح مصلای بزرگ تهران از سال ۱۳۶۷ آغاز شده است و بر پایه گزارش‌های رسمی تا کنون نزدیک به ۲۰۰ میلیار تومان هزینه در بر داشته است.

افزایش شمار مساجد شیعیان در تهران در حالی صورت می‌گیرد که سنی‌های ایران، حتی از داشتن یک مسجد هم در پایتخت محروم هستند.

مساجد در جمهوری اسلامی، از همان سال‌های نخست دهه ۱۳۶۰ علاوه بر کارکردهای مذهبی، به عنوان مراکزی برای سرکوب‌های اجتماعی-سیاسی، کنترل شهروندان و نیز پایگاه‌های بسیج سپاه پاسداران به کار رفته است.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
رسوایی جنسی کلیسا: پاپ بندیکت ۴۰۰ کشیش را خلع لباس کرده بود


مدارکی که به تازگی از واتیکان بیرون آمده نشان می‌دهد پاپ بندیکت شانزدهم، پیش از آنکه سال گذشته از مقام خود کناره‌گیری کند ۴۰۰ کشیش را در سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ در ارتباط با پرونده رسوایی جنسی پدران روحانی، خلع لباس کرده بود.

این آمار از میان مدارکی که روز پنجشنبه (شانزدهم ژانویه) از سوی واتیکان به سازمان ملل متحد ارایه شد، استخراج شده است.

این نخستین بار است که واتیکان به طور علنی بابت شکایت‌های متعدد سوء رفتار جنسی کشیشان با کودکان مورد مواخذه قرار می‌گیرد.

نمایندگان این اصلی‌ترین نهاد مذهبی مسیحیان، روز پنجشنبه در برابر کمیته ای از سازمان ملل متحد در ژنو حاضر شدند و درباره علت مخفی نگهداشتن این مدارک و این که واتیکان برای پیشگیری از تکرار چنین وقایعی چه کرده، به سوالات پاسخ دادند.

با وجود این، مدافعان حقوق کودکان قربانی می‌گویند کلیسا هنوز به اندازه کافی در این باره "شفاف سازی" نکرده است.

ننگ کلیسا :

فدریکو لمباردی، سخنگوی واتیکان، پس از انتشار این آمار توسط خبرگزاری آسوشیتد پرس، ابتدا آن را سوء برداشت از آمار و اسناد تفسیر کرد اما ساعاتی بعد در گفتگو با بی‌بی‌سی، اظهارات خود را اصلاح کرد و گفت که این آمار صحت دارد.

این آمار جدید نشان می‌دهد تعداد کشیشان خلع لباس شده در سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ عملا بیش از دو برابر تعداد آنها در سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ بوده است. در آن سالها واتیکان برای نخستین بار آمار کشیشان اخراجی را منتشر کرد و تعداد آنها را ۱۷۱ نفر برشمرد اما آمار جدید رقمی حدود ۴۰۰ کشیش را نشان می‌دهد که از تمامی القاب و امتیازات مذهبی خود خلع ید شده اند.

خبرگزاری آسوشیتد پرس همچنین گزارش کرده کلیسا پرونده ۴۰۰ کشیش دیگر را هم برای محاکمه در دادگاه واتیکان یا رسیدگی و برخورد اداری ارجاع کرده است.

پاپ بندیکت شانزدهم، در سال ۲۰۰۵ و هنگامی که اخبار تعدی جنسی گسترده کشیشان به کودکان برای نخستین بار علنی شده بود به عنوان پاپ ۲۶۵ ام سوگند یاد کرد.

با این حال، اوج اخبار مربوط به این رسوایی ها در سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ بود که اکنون آمار مربوط به خلع لباس‌ها هم موید آن است.

واتیکان در سال ۱۹۹۰ به معاهده حقوق کودک در سازمان ملل متحد پیوست اما از سال ۱۹۹۴ تا ۲۰۱۲ هیچ گزارشی از اقدامات این نهاد عالی مذهبی در ارتباط با حقوق کودکان به سازمان ملل متحد ارایه نشده بود.

ماه گذشته هم واتیکان از ارایه این اسناد به کمیته صیانت از حقوق کودکان سازمان ملل متحد سر باز زد و گفت این اسناد را تنها در صورتی که یک کشور مستقل آنها را برای رسیدگی قضایی به پرونده ای درخواست کند، تحویل خواهد داد.

پاپ فرانسیس که سال گذشته جانشین پاپ بندیکت شانزدهم شد، روز پنجشنبه (شانزدهم ژانویه) در مراسم موعظه ای، رسوایی جنسی پدران روحانی را "لکه ننگی بر دامن کلیسا" خواند.

او ماه گذشته اعلام کرد که واتیکان کمیته ویژه ای برای مبارزه با کودک آزاری در کلیسا تعیین کرده است.


منبع : بی بی سی
     
  

 
استعفای مفتی قرقیزستان به دلیل داشتن رابطه‌ جنسی نامشروع
شورای علمای قرقیزستان، استعفای رحمت‌الله اگم بردیف، مفتی این کشور را در پی پخش ویدئویی جنجالی از رابطه‌ی وی با "زنی نامحرم" پذیرفت. جانشین رسمی اگم بردیف، قرار است روز ۸ فوریه در کنفرانس اسلامی قرقیزستان انتخاب شود.

بنا به گفته‌ی آسان سائیپ‌اف، سخنگوی اداره‌ی روحانیت قرقیزستان، ۲۵ تن از اعضای حاضر در نشست جامعه‌ی روحانیت با استعفای اگم بردیف، موافقت کردند. در این جلسه، معاون اگم بردیف، به عنوان جانشین موقت او برای مدت یک ماه تعیین شد. سائیپ‌اف، هم‌چنین اعلام کرد که اگم بردیف، با این که به جلسه‌ی تصمیم‌گیری دعوت شده بود، ولی در آن حضور نداشت.


انتشار فیلمی جنجالی از مفتی قرقیزستان که وی را همراه با "زنی نامحرم" در حال هم‌آغوشی نشان می‌دهد، با اعتراضات گسترده‌ی مسلمانان این کشور روبرو شد. تظاهرکنندگان در شهر بیشکک، پایتخت قرقیزستان، از جمله در برابر اقامت‌گاه شخصی اگم بردیف گرد آمدند و خواستار کناره‌گیری او شدند.

اعمال نفوذ دولت :

به گزارش خبرگزاری‌ها، آلمازبک آتامبایف، رییس دولت قرقیزستان، نیز در اعتراض به این "رسوایی اخلاقی" بیانیه‌ای صادر کرد و مجلس و رهبران جامعه‌ی روحانیت قرقیزستان را تحت فشار قرار داد.

اگم بردیف که هم‌چنین به عدم پرداخت مالیات متهم شده است، در ابتدا عنوان کرد هویت شخصی که در فیلم ویدئویی دیده می‌شود، به فرد دیگری تعلق دارد. کسانی که فیلم را دیده‌اند، می‌گویند که چهره‌ی مفتی در ویدئو به‌ خوبی قابل تشخیص است.

رحمت‌الله اگم بردیف، در بیانیه‌ای دلیل استعفای خود را "پرداختن به مطالعات علمی" اعلام کرده است. در این بیانیه‌ هم‌چنین آمده است: «پرداختن به مطالعات علمی، برای روح من بهتر است. من در برابر خدا استعفا می‌دهم

توطئه‌ی حکومت :

این مفتی ۳۶ ساله، هم‌‌زمان اعلام کرده که پخش ویدئوی جنجال‌برانگیز، توطئه‌ی حکومت است. او دولت آلمازبک آتامبایف را متهم کرد که: «در نظر دارد با استفاده از تمام وسایل، مرا از مقامم برکنار کند.» به گفته‌ی اگم بردیف، حکومت می‌خواهد "بیت‌المال مسلمانان" را در اختیار خود بگیرد و رهبری را به دست مفتی‌ای بسپارد که سیاست‌های دولت را تایید کند.

از زمان روی‌کارآمدن آلمازبک آتامبایف در ۴ سال گذشته، این ششمین مفتی است که به اتهام پولشویی، رشوه‌گیری، فساد و داشتن روابط نامشروع از کار کنارگیری می‌‌کند. یکی از این مفتی‌ها، دو ماه پس از ربوده و شکنجه‌شدن درگذشت. مسئولان این "آدم‌دزدی" هنوز دستگیر نشده‌اند.

نفوذ سیاسی اسلام در آسیای مرکزی :

به نظر برخی از کارشناسان، محدود‌کردن قدرت رهبران مذهبی در قرقیزستان که پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی افزایش یافته، می‌تواند یکی از دلایل مخالفت دولت قرقیزستان با مفتی رحمت‌الله اگم بردیف باشد.

بر اساس تازه‌ترین آمار، ۷۵ درصد مردم ۵ میلیون و نیمی این کشور، مسلمان‌اند. در حال حاضر بیش از ۲ هزار مسجد در سراسر قرقیزستان فعالند.

کارشناسان سیاسی معتقدند، با افزایش چشم‌گیر قدرت اقتصادی جامعه‌ی روحانیت در این کشور، نه تنها نفوذ اقتصادی، بلکه نفوذ سیاسی اسلام در آسیای مرکزی نیز افزایش می‌یابد.


منبع : کارگاه خبر ژوپی‌آ
     
  

 
افزایش پنج درصدی بودجه فرهنگ؛ طرح دهکده قرآنی در تخت‌جمشید
حسین نوش‌آبادی، معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از رشد پنج درصدی اعتبارات فرهنگی در بودجه سال ۹۳ خبر داد. در همان حال خبرگزاری فارس اطلاع داد که دولت طرح یک دهکده قرآنی شبیه شهر مدینه بین تخت جمشید و پاسارگارد را تصویب کرده است.

آقای نوش‌آبادی در گفت‌و‌گویی که خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با او انجام داده، گفته است: «در صورت تخصیص کامل اعتبارات حوزه فرهنگ و هنر در بودجه سال آینده، شاهد جهش قابل توجهی در بخش فرهنگ خواهیم بود

او همچنین به تعهدات سنگین مالی که دولت نسبت به نهادهای متعدد فرهنگی وابسته به خود در دوره ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد به عهده گرفته خبر داد و گفت: «دولت جدید عهده‌دار پرداخت مطالبات دولت گذشته خواهد بود. با برنامه‌ریزی صورت‌ گرفته، هم به تعهدات قبلی عمل خواهد شد و هم طرح‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام فرهنگی از تخصیص برخوردار خواهد شد، لذا تعهدات سنگین گذشته مانعی برای اجرای طرح‌های جدید نیمه‌تمام نخواهد بود

علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به قم اطمینان داده بود: «گرایش دولت بر این است که در سال ۹۳ اعتبار خوبی را به پروژه‌های فرهنگی نیمه‌تمامی که از ۸۰ درصد به بالا پیشرفت دارند تخصیص دهد

بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها به گفته آقای جنتی به حج و زیارت، اوقاف و امور خیریه اختصاص دارد و خاطرنشان کرده بود که در مسائل گردشگری «نسبت به مسائل با سبقه دینی در حج و زیارت و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» توجه شود و همچنین وعده داده بود که نظارت بر کتاب‌های دینی به روحانیون قم سپرده شود.

اکنون بنا به گفته‌های معاون حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس سهم این وزارتخانه از بودجه سال ۹۳ پنج درصد افزایش دارد.

دولت موظف است لایحه بودجه سالانه کل کشور را حداکثر تا پانزدهم آذرماه هر سال به مجلس تسلیم کند. در سال جاری، حسن روحانی، رییس جمهور ایران برخلاف دولت دهم لایحه بودجه را به موقع به مجلس شورای اسلامی تحویل داد. بعد از تصویب لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق، این لایحه به صحن علنی می‌آید و بعد از بحث و گفت‌و‌گو درباره کلیات لایحه به رأی گذاشته می‌شود. در صورت تصویب، رسیدگی به لایحه در ردیف اول دستور جلسه علنی بعد قرار می‌گیرد. انتظار می‌رود که لایحه بودجه تا اواخر بهمن ماه سال جاری مراحل قانونی را طی کند و به تصویب برسد. اما از هم‌اکنون برخی نهادها از طریق رسانه‌ها، تلویحاً سهم خود را از بودجه فرهنگ طلب می‌کنند.

برای مثال خبرگزاری فارس گفت‌و‌گویی انجام داده است با یک شخص معمم به نام علیرضا شاهسونی که به عنوان مدیر مؤسسه‌ «بیت‌الاحزان» معرفی شده است. به گفته علیرضا شاهسونی هر قرآن‌آموز ۴۰۰ هزار تومان هزینه دارد.

مؤسسه «بیت‌الاحزان» قصد دارد بین تخت جمشید و پاسارگارد یک دهکده قرآنی تأسیس کند. به گزارش خبرگزاری فارس این طرح توسط هیأت دولت تصویب شده است. قرار است این دهکده به شکل شهر مدینه در زمان پیامبر اسلام درآید و در آن برای گردشگران خارجی که برای دیدن تخت جمشید و پاسارگارد به این منطقه سفر می‌کنند، برنامه‌های مختلف قرآن‌خوانی با فیلم و تئاتر عرضه شود.

راه‌اندازی پارک‌های قرآنی در شهر شیراز هم یکی دیگر از برنامه‌های متعدد «بیت‌الاحزان» است و ظاهراً این مؤسسه در این زمینه با شهردای شیراز هم به توافق رسیده است.

از سوی دیگر عده‌ای هم در نهادهای دولتی حضور دارند که در پی اصلاح برخی ساختارها هستند و بودجه پیشنهاد شده فرهنگی در سال ۹۳ را برای اجرایی کردن طرح‌هایشان کافی نمی‌دانند.

جواد هروی، رئیس فراکسیون تاریخ و توسعه گردشگری در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری میراث فرهنگی از بودجه در نظر گرفته‌شده برای میراث فرهنگی و گردشگری انتقاد کرده و گفته بود: «لایحه بودجه سال ۹۳ کپی‌برداری از لایحه بودجه سال گذشته است و همه مشکلاتی که در بودجه سال ۹۲ بود، گریبان این لایحه بودجه را هم گرفته است.»

آقای هروی گفته بود: «در بودجه سال ۹۳ برخی اولویت‌هایی که باید در مباحثی مثل میراث فرهنگی و گردشگری که به خودی خود می‌توانند اشتغال‌زا و درآمدزا باشند، مورد توجه قرار نگرفته است


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
تجاوز گروهی در هند؛ این بار به حکم شورای ده
یک شورای روستایی در هند، دختری ۲۰ ساله را به دلیل برقراری رابطه با پسری از ده همسایه، به تجاوز گروهی محکوم کرد.

پلیس هند از یک تجاوز گروهی دیگر در این کشور و این بار با زمینه‌ای عجیب خبر می‌دهد. شورای یک روستا دختر ۲۰ ساله‌ای را به خاطر دوستی با پسری از ده همسایه، نخست به جریمه‌ نقدی محکوم کرده است.

این جریمه معادل ۲۵۰ یورو بوده و خانواده دختر از عهده پرداخت آن بر نیامده‌اند. پس از این، مجازات تجاوز گروهی به دختر تعیین می‌شود.

شرح ماجرا این گونه است که دختر و دوست پسرش را اول به زمین کشیده و رویروی شورای ده به درخت بسته‌اند. رئیس شورا با شنیدن ان که پدر و مادر دختر پول جریمه را ندارند، دستور تجاوز را صادر می‌کند.

یکی از دلایل این مجازات آن بوده که مرد ده مجاور به کاست و مذهب دیگری تعلق داشته است.

این واقعه روز سه‌شنبه ۲۱ ژانویه روی داده و عاملان تجاوز که ۱۲ نفر هستند، دستگیر شده‌اند. دخترک قربانی هم اینک در بیمارستان بستری است.

رئیس شورای ده، خودش در میان متجاوزان بوده است.

شوراهای روستایی در هند، اختیارات و مقررات خود را دارند و از قوانین حقوقی رسمی تبعیت نمی‌کنند. در برخی نقاط هند، کسانی را که جلوی تصمیمات شورا می‌ایستند، از ده رانده و طرد می‌کنند.

آمار تجاوز در هند بسیار بالاست. پلیس هندوستان می‌گوید به طور میانگین در هر ۱۸ ساعت، یک زن مورد تجاوز جنسی در دهلی‌نو قرار می‌گیرد. میانگین ثبت مزاحمت‌ها و آزارهای جنسی دیگر در هند، هر ۱۴ ساعت یک‌ بار عنوان می‌شود.


منبع : رادیو زمانه
     
  

 
سهم قاریان قرآن از بودجه
هر سال به بهمن ماه که می‌رسیم، جمهوری اسلامی در پوشش دهه فجر برنامه‌های فرهنگی‌اش را هم اجرا می‌کند. این برنامه‌ها فقط در جشنواره فیلم فجر خلاصه نمی‌شود. برنامه‌های مهم‌تری هم وجود دارد: یکی از این برنامه‌ها طرح ملی تربیت حافظان قرآن است. هدف این طرح این است که در طی چند سال ۱۰ میلیون حافظ قرآن تربیت کند. حافظ قرآن به کسانی می‌گویند که بتوانند قرآن را از حفظ بخوانند.

نشست خبری طرح ملی تربیت حافظان قرآن شنبه، ۱۹ بهمن ماه برگزار شد. احمد شرف‌خانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه و سید محمد کاظم موسوی، دبیر این طرح در این نشست خبری شرکت کردند. آن‌ها خبر دادند که ۹ اسفند ماه برای حافظان قرآن یک آزمون سراسری در ۲۵۰۰ نقطه کشور برگزار خواهد شد. به گفته احمد شرف‌خانی قرار است در این آزمون ۲۰۰ هزار نفر شرکت کنند. برای شرکت‌کنندگان مشوق‌های مالی و هدایایی مانند کمک‌هزینه حج عمره، کمک‌هزینه سفر به اماکن مذهبی و تأمین هزینه سفر به مشهد در نظر گرفته شده است. یکی از معیارهای تقدیم چنین جوایزی میزان مشارکت استان‌هاست.

آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی در سال ۱۳۹۰ در دیدار با قاریان قرآن گفته بود: «بچه‌ها را، جوان‌ها را بکشانید به سمت حفظ قرآن. البته امروز با گذشته‌ ما قابل مقایسه نیست، خیلى جلو هستیم؛ اما کم است. آنچه که الان در کشور ما وجود دارد، کم است. بروند به سمت حفظ قرآن.»

احمد شرف‌خانی هم همسو با نظر آیت‌الله خامنه‌ای در نشست خبری طرح تربیت حافظان قرآن به اهمیت از حفظ کردن قرآن اشاره کرد: «حفظ نقش مهمی در اخلاق فردی و اجتماعی جامعه دارد و علت آن این است که حافظان قرآنی ذاتاً با قرآن انس می‌گیرند و رفتار و منش اجتماعی خود را با دستورات قرآنی وفق می‌دهند.»

سازمان اوقاف و امور خیریه که از سال‌های پیش از انقلاب تاکنون از سازمان‌های ثروتمند در ایران به شمار می‌آید، مجری طرح تربیت حافظان قرآن است. بخشی از بودجه این طرح را دولت و بخشی دیگر را شورای عالی انقلاب فرهنگی تأمین می‌کند.

سید محمد حسن ابوترابی‌فرد، نایب رییس مجلس شورای اسلامی درباره بودجه‌ای که دولت یازدهم برای فعالیت‌های قرآنی در نظر گرفته است به شبکه قرآن گفت در لایجه بودجه ۹۳، ۲۰۰ میلیارد تومان برای فعالیت‌های قرآنی پیش‌بینی شده.

فعالیت‌های قرآنی در جمهوری اسلامی عبارتند از: تربیت حافظان قرآن، برگزاری جشنواره ملی قرآن، چاپ قرآن و همچنین برگزاری نمایشگاه قرآن. از این میان تربیت قاری قرآن اهمیت بیشتری دارد.

علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به قم اطمینان داده بود: «گرایش دولت بر این است که در سال ۹۳ اعتبار خوبی را به پروژه‌های فرهنگی نیمه‌تمامی که از ۸۰ درصد به بالا پیشرفت دارند تخصیص دهد.»

بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها به گفته آقای جنتی به اوقاف اختصاص دارد. حسین نوش‌آبادی، معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم اعلام کرده بود که سهم وزارت ارشاد از بودجه سال ۹۳ پنج درصد افزایش دارد.

سازمان اوقاف و امور خیریه پیش‌بینی کرده است که در طی چهار سال یک میلیون حافظ قرآن تربیت کند. به گفته علیرضا شاهسونی، مدیر مؤسسه‌ «بیت‌الاحزان» هر قرآن‌آموز ۴۰۰ هزار تومان هزینه دارد.

طرح حافظان قرآن به سه گروه سنی نظر دارد:
۷ تا ۱۲ سال
۱۲ تا ۱۸ سال
بالای ۱۸ سال

از این میان بیشترین شرکت‌کنندگان در این طرح در گروه ۷ تا ۱۲ سال جای دارند. عده‌ای از قاریان و حافظان قرآن پس از تکمیل آموزش‌شان به خارج از ایران فرستاده می‌شوند که زیر پوشش سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی فعالیت تبلیغی کنند.

دولت محمود احمدی‌نژاد در بودجه سال ۹۲ ابتدا ۷۵ میلیارد تومان برای فعالیت‌های قرآنی در نظر گرفته بود، اما مجلس ۳۰۰ میلیارد تومان به این طرح اختصاص داد. در سال ۹۳ این مبلغ به ۲۰۰ میلیارد تومان کاهش پیدا کرده است.

بنا به گزارش خبرگزاری فارس در طی دولت نهم و دهم بیش از جمعیت ایران، قرآن منتشر شد و به هر ایرانی بیش از یک جلد قرآن تعلق گرفت. یک ناشر قرآنی در ایران، به ازای هر جلد قرآن که منتشر می‌کند حداقل ۲۰۰ الی ۴۰۰ درصد سود می‌برد.

احمد شرفخانی، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین از شورای عالی انقلاب فرهنگی خواسته‌ است پاسخگوی مطالبات جامعه قرآنی کشور باشند.




منبع : رادیو زمانه
     
  
صفحه  صفحه 6 از 17:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  16  17  پسین » 
مذهب
مذهب

اخبار مذهبی (خواندن پست اول الزامیست)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA