انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
مذهب
  
صفحه  صفحه 20 از 46:  « پیشین  1  ...  19  20  21  ...  45  46  پسین »

مخالفان اسلام جواب بدن


زن

 
پرنسس خانوم شما کتابايي که درباره اسلام خونديد رو ميشه معرفي کنيد؟ منبع صحبتاتون چيه؟

بعضي وقت ها تو زندگي
مجبوري جايي وايسي
که ســـخت ترين جا واسه وايسادنه .... !

     
  
مرد

 
se7en_iran

دوست من تماشای فیلم سکسی یعنی مشاهده عمل زنا بین دو یا چند نامحرم !!!!!

کجای اسلام زنا تایید میشه و به شما اجازه میده تماشاش کنید ...
در این مورد کاملا قضیه برعکسه ... نمونه اش حرام دونستن " فیسبوک " چه جنبه داشته باشی چه نداشته باشی حق نداری بری فیسبوک
هیچ فیلسوفی تا امروز هیچ روحانی را نکشته " در حالیکه روحانیون فلاسفه زیادی را کشته اند"
دنیس دیدرو
     
  
مرد

 
حکمت دو لبه بودن شمشیر ذوالفقار هم اینه که
میتونسته شمشیر دشمن مقابل رو بین دوتا دندونه شمشیر خودش گیر بندازه و قفلش کنه و با یک چرخش شمشیر حریفش رو از دستش در بیاره ....
هیچ فیلسوفی تا امروز هیچ روحانی را نکشته " در حالیکه روحانیون فلاسفه زیادی را کشته اند"
دنیس دیدرو
     
  
مرد

 
Princess: بهتره مقایسه الکی هم نکنید دنیای امروز و دیروز رو هم قاطی نکنید صلاح الان پیشرفته هست شکنجه که نمیده ایشون به قصد شکنجه شمشیرش دو لبه بوده
عزیزم ، سلاحهای الآن شکنجه نمیده ؟!
تو باغ نیستین؟!
تو همین ایران چقدر هنوز به خاطر سلاحهای شیمیایی شکنجه میشن؟!
تو چرنوبیل بعد اون اتفاق هنوز عوارضش بین مردم هست
تو هیروشیما تا چند نسل بعد تولدهای نارس و نا هنجار مشاهده میشد؟
اینا شکنجه نیست؟
     
  
مرد

 
كاش اينجا يكم بحث منطقي ميشد جالبتر بود جاي سفسطه وتوهين به اعتقادات همديگه
Signature
دلم واست تنگ شده داغونم
     
  
زن

 
امير خان گير داده به قسمت اول تايپک ول کنم نيست. دوست عزيز بيخيال، گفته تا 5شنبه درستش ميکنه. شما ادامه بحث رو انجام بده.
هرچند من نود و 5 درصد موافق حرفتونم، درست ميفرمائين.

بعضي وقت ها تو زندگي
مجبوري جايي وايسي
که ســـخت ترين جا واسه وايسادنه .... !

     
  
مرد

 
علل تعدد همسران پيامبر صلي الله عليه و اله
اين علل را مي توان به دو قسم عمومي و اختصاصي تقسيم کرد. ما ابتدا به علل عمومي، که همه ي ازدواج هاي پيامبر اسلام را به طور کلي شامل مي شود، اشاره مي کنيمو سپس به علل اختصاصي هر يک از ازدواج ها به طور جداگانه مي پردازيم:
علل عمومي
در اين بخش ابتدا به نظريات بعضي از انديشمندان اسلامي و سپس ديدگاه هاي تعدادي از محققان غربي اشاره مي کنيم. علت کلي ازدواج هايپيامبر صلي الله عليه و اله بر اساس مصالح و حکمت هايي بود که در انجام مأموريت الهي به آنها نيازمند بود؛ چرا که اگر هدف عيش و نوش وشهوتراني بود، همانند پادشاهان و سلاطين به جاي زنان سالخورده و بيوه، دختران زيبا را اختيار مي کرد. محمد رشيد رضا صاحب تفسير المنار مي نويسد: «حکمت عمومي که آن حضرت را در سال هاي آخر عمر و ايام کهولت و اشتغال به تدبير امور مردم و هنگام دفاع از دشمنان مهاجم وادار بهازدوا ج نمود، بر اساس يک سياست بسيار عالي و روشي پسنديده بود.»(10)
به عبارت ديگر، يکي از علت هاي اين ازدواج ها محکم کردن ستون ها ي ساختمان دين و ثابت نمودن پايه هاي اسلام بود. اشتياق به دعوت اسلامي، حضرت را وادار کرد تا پيوند دامادي با کساني ايجاد کند که بتوانند به عنوان تکيه گاهي براي او نيرويش را براي دعوت مردم به اسلام، چندين برابر کنند. علت ديگر اين ازدواج ها، مهر و شفقت و دلسوزي و رحمت آن حضرت نسبت به زنان بيوه و بي ياور بود. اگر نيروي هوا و هوس و عشق و شهوت بر نفس پيامبر غالب بود، پيش از نبوت مي توانست هر زني را اختيار کند؛ او در آن زمان در ابتداي جواني وکمال نيرومندي بود و هيچ قانوني نمي توانست بين او و خواسته هايش مانع شود، بخصوص که آن حضرت از اين جهت مورد رغبت و توجه شديد مردم بود و همه علاقه مند بودند هر زني را تقديم او کنند، اما آن حضرت هرگز اين کار را نکرد.
به رغم اينکه مردان عرب آن روز بر حسب عادت، زنان زيادي (حتي بيش از ده زن) مي گرفتند، اما پيامبر اسلام پيش از بعثت تنها با حضرت خديجه ازدواج کرد. شهيد مفتحدر اين باره مي نويسد: «محمد در سنجواني و در بحبوحه ي قدرت غريزه يجنسي با زن سالخورده به سر مي برد. يعني او در حالي که 25 سال دارد، خديجه 40 ساله را به عنوان همسري مي پذيرد، 25سال يا 24 سال با همين زن زندگي مي کند و همسر ديگري اختيار نمي نمايد... زناني را که پيغمبر به عنوان همسري انتخاب نمود نوعا سالخورده و شوهر رفته بودند که پيامبر اسلام شوهر دوم يا سوم آنان محسوب مي شد، اگر انگيزه ي او در اين ازدواج ها پاسخ تقاضاي غريزه بود، بايد به دختران و زنان زيبا و جوان بسياري کهافتخار مي کردند پيغمبر اسلام آنان را بپذيرد اعتنا و توجهي مي نمود و خواسته آنان را قبول مي کرد، در حالي که حضرت اين گونه پيشنهاد رارد مي کرد. »(11)
مرحوم کاشف الغطاء علل تعدد همسران پيامبر صلي الله عليه و اله راچنين بيان مي کند: پيامبر اسلام باقبول کثرت زوجات و همسران متعدد خواسته است نمونه ي بارز و برهان روشن خويشتن داري، استقامت و رعايتمساوات و عدالت را مجسم سازد. آن حضرت در تمام ادوار زندگي خانوادگي مظهر کامل عدالت و انصاف بود. با اينکه زنان آن بزرگوار از نظر سن و جمال و شرايط خانوادگي و حسب و نسب همگي در يک سطح نبودند و اختلافات فاحشي در جهات نامبرده داشتند، در عين حال، همگي در پرتو عدالت و مساوات و رعايت شأن يکديگر، بدون کوچک ترين اختلاف و ناراحتي با هم به سر مي بردند... و تنها خواسته شان اين بود که در روز قيامت به عنوان همسر پيامبر اسلام محشور گردند.
کسي که شرح زندگاني رسول خدا رامطالعه کند، در ذهن خود اين گونه مجسم مي کند که پيامبر همانند شخص فارغ البالي است که هيچ گونهغم و اندوه و اهل و عيال و يا هيچ گونه علاقه و ارتباطي با زن نداشته است. دليلش آن است که پيامبر صلي الله عليه و اله در طول زندگي خود با همسران متعدد، همواره به عنوان فرمانده لشکر اسلام، تبيين کننده احکام ديني، قاضي خصومت ها، برپا کننده نماز جماعت، زاهد و عابد (که گاهي از کثرت عبادات پاهيايش ورم مي کرد و شب تا صبحدر تهجد و شکرگزاري به سر مي برد) مطرح بود. حال چنين کسي چگونه توانسته است زنان متعدد را اداره کند و افکارش را از توجه به مسائل اساسي و بنيادي اسلام باز ندارد؟ آيا اين خود يک معجزه نيست؟ و آيا حقيقت جز اين است که اين ازدواج ها مصالح و عللي ماوراي شهوتو هواي نفس در برداشته است؟(12)
عباس محمود عقاد پس از بيان علل عمومي و اختصاصي مي گويد: «هيچ يک از همسران رسول خدا، به تشرفزوجيت وي نايل نيامدند مگر اينکه مردانگي و شرف يا مصلحت مردم و بزرگداشت آيين اسلام موجب آن گرديدو آنچه در اين وصلت ها محلي نداشت،هواپرستي و خوددوستي بود.»(13)
مرحوم علامه ي طباطبائي در تفسيرالميزان مي فرمايد: افرادي که محبت مفرط به زن و شهوت و عشق دارند فريفته آرايش و زينت و عاشق جمال و دلربايي ها و طراوت سن جوانيمي گردند، در حالي که اين گونه خصوصيات با زندگي و روش آن حضرت منطبق نمي گردد؛ چون با بيوه زنان و زنان پير و سالخورده ازدواج کرد.
پيامبر اکرم زنان خود را ميان کامجوييدنيوي و گرفتن طلاق مخير مي سازد: يا خدا و پيامبر را بگيرند و دنيا را رها سازند و يا دنيا و زينت آن را انتخاب کنند و از پيامبر طلاق بگيرند (آيات 28و29 سوره ي احزاب).(14) که اين عمل نيز با وضع مرد زندوست و جمال پرست نمي سازد. علاوه بر اينکه «رفتار آن جناب با زنان و احياي حقوق از دست رفته آنان درقرون جاهليت و تجديد حرمت به بادرفته شان و احياي شخصيت اجتماعي شان، دليل ديگري است بر اينکه آنجناب زن را تنها يک وسيله براي شهوتراني مردان نمي دانسته و تمام همش اين بوده که زنان را از ذلت و بردگي نجات داده و به مردان بفهماند که زن نيز انسان است.»(15)
دکتر هيکل نيز در اين باره مي گويد: پيامبر کسي نبود که هوس بر عقل او غالب شود و از اين رو، زناني را که به عقد خويش درآورد، به اقتضاي عشق و شهوت نبود.
این كاربر به علت تخلف در قوانین انجمن بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
     
  
مرد

 
سخنان مستشرقان درباره ي زن دوستي پيامبر چنان ناپسند و پوچ است که درباره ي مردان عادي و مادي نيز روا نيست تا چه رسد به فرد بزرگي که پيغمبري او صحنه ي زندگاني و جريان تاريخ جهان را عوض کرده است.(16)
وي همچنين معتقد است که پيامبر صلي الله عليه و اله در اثناي جنگ هاي مسلمانان که گروهي از آنان کشته ميشدند و طبعا زنانشان بيوه مي ماندند، اقدام به ازدواج با آنها مي کرد. آيا واقعا تعدد زوجات پس از جنگ ها و شورش ها که هزاران نفر تلف مي شوند و عده ي زيادي از زنان بي شوهر مي مانند، بهتر از اکتفا به يک زن نبود؟(17)
هيکل در پاسخ به اين سؤال که چرا پيامبر صلي الله عليه و اله ازدواج با بيش از چهار زن را بر ديگران حرام کرده اما براي خود جايز شمرده و بيش از چهار همسر اختيار کرده است، مي گويد:آيه ي 3 سوره ي نساء(18) که انتخاب همسر را به چهار زن محدود مي کند، در اواخر سال هشتم هجرت نازل گرديد و تا زمان نزول اين آيه محدوديتي در کار نبود و همه ي مسلمانان مي توانستند بيش از چهار همسر داشته باشند و تمام ازدواج هاي رسول خدا قبل از آن تاريخصورت گرفته بود؛ چون آخرين ازدواجبا ميمونه بود که در سال هفتم هجرت واقع گرديد، و پيامبر اسلام بعد از نزول اين حکم الهي ديگر همسري اختيار نکرد.(19)
محمد محمود صواف علت تعدد همسران پيامبر صلي الله عليه و اله رااين چنين بيان مي کند: تعدد همسران پيامبر خود يکي از عوامل اصلي و مهم تبليغ و گسترش دين اسلام بوده است. به اعتقاد وي هرگاهدعوتگران زياد شوند، توجه مردم به آن دعوت زياد شده و طرفداران و حاميان آن دعوت چندين برابر مي شوند. بديهي است که اگر اين دعوتهمراه با پيوند خويشاوندي باشد، مؤثرتر و ماندگارتر است. رسول خدا در مورد اکثر ازدواج هاي خود (به جز ازدواج با زينب دختر خزيمه، ام سلمه و زينب دختر جحش که از قبل نسبت فاميلي با پيامبر داشتند.) چنين هدفيرا دنبال مي کرد، به گونه اي که هريک از اين همسران، دعوتگراني براي اسلام شده و هر کدامشان به تنهاييمدرسه اي براي آموزش مردم و مربياني براي زنان و مردان امت اسلامي در همه موضوعات زنانگي، احکام شرعي، آداب زناشويي و دستورات اسلامي محسوب مي شدند. سياست رسول خدا در زمينه ي ازدواج با زنان متعدد، همان سياست هوشيارانه اي بود که دعوت اسلامي در آن زمان اقتضا مي کرد.(20)
احمد جاد المولي در اين باره مي گويد: تعداد قابل توجهي از احکام اسلامي مختص به زنان بوده است. در اوايل ظهور اسلام بيان اين احکام به عهده ي شخص پيامبر بود. اما از آنجا که پيامبر بسيار با حيا بود پاسخ به سؤالات زنان برايش بسيارمشکل بود و از طرفي هم نمي خواست هيچ سؤالي بدون پاسخ بماند و چه بسا زنان هم به خاطر شرمو حيايي که داشتند از پرسيدن از رسول خدا امتناع مي کردند. بنابراين،بهترين راه حل اين بود که احکام زناناز زبان کساني بيان شود که رابطه همسري با پيامبر داشته باشند تا صفت حيا مانع بيان احکام اسلامي نشود. بدون شک تعدد همسران پيامبر نقش بسيار مهمي را در ترويجو عمل به احکام اسلامي (به ويژه احکام زنان) ايفا کرد.(21) و به تعبيرمحمد رشيد رضا اگر پيامبر صلي الله عليه و اله يک همسر اختيار مي کرد، يقينا تأثير نه همسر در تعليم احکام زنان را نداشت.(22)
استاد مهدي پيشوايي قراين و شواهدي را در مورد ازدواج هاي پيامبر ذکر مي کند که برانگيزه ي مقدس و نيت پاک آن حضرت دلالت دارد. مادر اينجا به سه مورد آن اشاره مي کنيم:
الف. ازدواج هاي بعدي پيامبر [پساز خديجه] پس از پنجاه سالگي او (اندکي پيش از هجرت و اغلب بعد از هجرت) بوده که از طرفي، سال هاي پيري و از طرف ديگر، دوران گرفتاري ها و اوج مشکلات سياسي، اجتماعي و نظامي آن حضرت بوده است. آيا مي توان باور کرد که کسي با اين وضع در فکر هوسرانيباشد؟ آيا اصولا پيامبر، در مدينه فرصت پرداختن به اين گونه کارها را داشت؟
ب. آيا زندگي با زناني که داراي اخلاق و سليقه هاي گوناگون بودند و برخي از آنها با ناسازگاري ها و حسادت هاي زنانه، همواره پيامبر را رنجانده و آزده خاطر مي ساختند(23) با عيش و خوشگذراني سازگار است؟
ج. هر يک از همسران پيامبر از يک قبيله بودند و با هم هيچ خويشاوندي نداشتند. آيا وصلت با قبايل مختلف، تصادفي بود [يا به خاطر ايجاد علقه ميان قبايل و ترويج و تقويت اسلام]؟(24)
البته دلايل ديگري را نيز مي توان با توجه به شرايط آن روزگار در نظرگرفت؛ از جمله اينکه: زنان در آن روزگار نيازهاي گوناگوني از قبيل نفقه، خوراک و پوشاک داشتند که تهيه ي آنها با توجه به اوضاع صدراسلام- که مسلمانان از مکه به مدينه مهاجرت کرده بودند و مانند آوارگان بي پناه بر روي سکويي به نام صفه(25) زندگي مي کردند- بسيار مشکل بود. علاوه بر آن، براي زنان ممکن نبود همچون مردان در صفهاجتماع کنند، بلکه به مأوا و مسکني که داراي امنيت باشد نياز داشتند. خداوند در آيات 59 تا 61 سوره ي احزاب (26) علاوه بر دستور حجاب به زنان، به منافقان و بيماردلان مدينه که براي زنان ايجاد مزاحمت مي کردند هشدار مي دهد که اگر از کار خود دست برندارند، درگير جنگ شديد با پيامبر و اخراجاز مدينه و حتي محکوم به قتل خواهندشد.
از طرفي، در آن روزگار پيوندهاي قبيله اي محکم ترين و مطمئن ترين پيوندها بود. از اين رو، چون زنان بيوه ي مهاجر که از قبيله ها ي خود، جدا شده بودند از اين حمايت و پشتيباني برخوردار نبودند، تزويج انصار با آنها راه حل مناسبي به نظر مي رسيد.
پيامبر اکرم صلي الله عليه و اله با ازدواج هاي خود بخصوص با زنان بيوه ي مهاجر، اولا مشکل تعدادي از اين زنان را برطرف کرد و آنها را تحت حمايت و سرپرستي خود قرار دادو ثانيا، اوج ايثار و فداکاري خود را در مقام عمل به انصار نشان داد تا آنها نيز براي اين کار تشويق شوند و سرپرستي زنان بيوه ي مهاجر را برعهده بگيرند.(27)
اگرچه اصل شبه ي مورد نظر توسط برخي مستشرقان جاهل يا کينه توزمطرح شده است، اما بعضي ديگر ازآنها با تحقيقات گسترده به حقيقت مسئله پي بردند. اکنون به نظريات تعدادي از آنها اشاره مي کنيم
این كاربر به علت تخلف در قوانین انجمن بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
     
  
مرد

 
جان ديون پورت با توجه به آيه ي تخيير(28) که زنان پيامبر را ميان دو امر طلاق و ترک زينت مخير گذاشت،مي گويد: «عده اي اهل عناد و الحاد و دسته اي از کوته نظران تصور مي کنند که رسول اکرم صلي الله عليه و اله از راه هواي نفس با زنان متعددي ازدواج کرده است. متأسفانه تصور ايناشخاص به صورت گمان و از گمان به صورت شبهه و از شبهه به صورت سوءظن و از سوءظن به درجه ي سخافت رأي مي رسد. ولي چيزي [که] نزد من مسلم است اين است که همه ي اين افراد مردمي کوتاه نظر و نادان هستند؛ زيرا آيه ي قرآن که اساس آن حاکي از نفي زينت و منع همه ي زنان پيغمبر از استعمال آن است، و از آن گذشته رابطه زناشويي رابر اساسي قرار مي دهد که مطلقا منافي زندگاني جنس لطيف است، و ضمنا ارتباط بين پيغمبر و زنانش را به طرز روشني که کاملا مخالف هوا و هوس است، بيان مي نمايد و از اين بالاتر مي بينيم که خداوند متعال به پيغمبر دستور مي دهد که در غير اين صورت همه ي آنان طلاق بگيرند و مانند ساير زنان از هوس هاي زنانه در مورد استعمال زيور و زينت برخوردار شوند، و الا با طبيعت ديگري که مخالف طبيعت دنيوي است خوگرفته و راه زهد پيش گيرند. هر کسي مي تواند به سهولت تشخيص دهد که همه ي اطراف و جوانب اين آيه ، برخلاف شهوات و تمايلات نفساني است؛ زيرا در عرف شهوت پرستي هيچ گاه کلماتي بدين صورت صريح و قاطع و تا حدي خشن استعمال نمي شود... .
دليل ديگر بر برائت رسول اکرم ازهوسراني اين است که زوجاتش را از نظر تمتع که نيروي خيال عامل آن است تزويج ننمود؛ زيرا اگر ازدواج وي مولود شهوت بود، لازمه ي آن استعمال زينت و زيور، و نمايش ظرافتو زيبايي است، در حالي که رسول اکرم با کمال صراحت آنها را از استعمال زينت منع نمود تا جايي که اگر تحمل پذيرفتن اين امر را نداشته باشند، مي توانند طلاق بگيرند. با توجه به اين سابقه آيا جادارد که کسي اين نحوه فکر را جزوافکار شهواني بداند و آيا غير از نمايش کمال انسانيت در اين عمل نکته ديگري ملاحظه مي شود و آيا تبعيت نه زن از پيغمبر معظم و صرفنظر کردن از زينت، جز اين است که ما آن را دليل بر وصول به مرحله کمال انسانيت و حصول درجه ي عالي عظمت بدانيم.»(29)
توماس کارلايل معتقد است «به رغم دشمنان، هرگز محمد مرد شهوت پرست نبود، از روي ستم و عناد او را متهم به شهوتراني نموه اند. چقدر ستم و بي انصافي است که شخصيمانند محمد صلي الله عليه و اله را به شهوتراني متهم کنيم... . ميان محمد صلي الله عليه و اله و شهوت و لذت پرستي بسيار فاصله است.»(30)
گئورگيو شرم و حيا را ويژگي ممتاز پيامبر مي داند و پس از نقل داستان هايي درباره ي حياي پيامبر صلي اللهعليه و اله مي نويسد: «با اينکه پيغمبر نه زن داشت مردي بود بسياربا حيا و چندين روايت راجع به شرم و حياي محمد صلي الله عليه و اله در کتب تذکره نويسان اسلامي ديده مي شود.»(31)
بدين سان، از نظر بعضي انديشمندان غربي هم ازدواج هاي پيامبرصلي الله عليه و اله به خاطر شهوتراني و هوا و هوس نبوده است، بلکه علت آن را بايد در مقاصد عالي و اهداف تبليغي، اسلامي و انساني پيامبر صلي الله عليه و اله جست و جو کرد.
بسه يا علتهاى اختصاصيشم بگم
این كاربر به علت تخلف در قوانین انجمن بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
     
  
مرد

 
ذوالفقار شمشیری دو دم بوده است، نه دوشاخه!!!... دو دم، یعنی هر دو سوی شمشیر برنده بوده است، شمشیری با دو لبه تیز، همه شمشیرها دارای یک لبه تیزند که به سمت دشمن گرفته می شود، و لبه دیگر سوهان خورده و صیقلی است و بدون خاصیت برندگی و شمشیرزن این لبه امن را به سوی خود می گیرد، به همین دلیل ذوالفقار را نشانه شجاعت امام علی می دانند چون ایشان واهمه ای از مرگ نداشته است و برای اینکه در جنگ سرعت عمل بیشتری داشته باشد و بتواند از هر حرکت شمشیراستفاده کند، هر دو لبه شمشیر آبدیده و تیز بوده است، بی آنکه آنحضرت بیم حفظ جان خود را داشته باشد.
به اميد درك مطلب
Signature
دلم واست تنگ شده داغونم
     
  
صفحه  صفحه 20 از 46:  « پیشین  1  ...  19  20  21  ...  45  46  پسین » 
مذهب
مذهب

مخالفان اسلام جواب بدن


این تاپیک بسته شده. شما نمیتوانید چیزی در اینجا ارسال نمائید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA