ارسالها: 767
#1
Posted: 8 Jul 2011 19:52
از چه دیدگاهی به دین نگاه می كنید تاپیكی با این عنوان میخاستم (لطفا)
...
به نظر من دین جزئی از زندگی نه تمام ان
در ايران صنعت بزرگي دارم به نام صنعت دين در اين صنعت براي رفع و ارضاي قدرت طلبي ولايت فقيه و براي نياز مالي خمس و زكات و براي ارضاي نیاز جنسي صيغه وجود دارد
ارسالها: 1079
#4
Posted: 12 Jul 2011 17:57
سلام
این سوالی كه شما كردی بسیار سنجیده و زیباست اما این سوال بیشتر جنبه ی كلی داره تا جزیی اما من مختصر توضیحی در مورد دیدگاه خودم نسبت به ادیان بیان میكنم.
ببینید در اساس دین یعنی اجماعی از قواعد و دستورات و اخلاق و تكلیف كه به وسیله عقل جمعی توسط شخصی مكتوب یا شفاهی بیان میشه و شده و آن رو برای راهنمایی اون قوم یا جامعه یا همبودگاه عرضه داشته.
ادیان در كل به دو گروه ادیان ابراهیمی و ادیان اشرافی شرقی تقسیم میشن كه البته این دو گروه فقط كلی گفته میشه وگرنه ادیان شاخه های ریزتر هم داره كه حالا نقطه ی ثقل ما اون دیدگاه نیست.
ببین در ادیان شرقی مثل مثلا مزدك یا زردتشت یا مانی و غیره... عقل و خرد نقطه ی ثقل استدلال در واقعایت بیان میشه كه مستقیم سعی در اتصال شما به حقیقت داره و دیدگاه اون به تعالی بشر در حد زمین به زمین بیان میشه كه برای حیوانی چون انسان ملموس تر و زیباتر باشه.
اما در ادیان ابراهیمی دیگه قضیه بدین وجه نیست و پیامبران و شریعت اونها مستقیم شما رو در تسلیم گفته های خودشون وا میدارن یعنی اساسا جای هیچ استدلال عقلی برای شما نمیزارن و حیطه ی تسلیم در انتظار شماست بدون هیچگونه شك و تردید.
اساس در این كتاب شاید بیان شده باشه كه بله برید فكر كنید اما در عمل شما درگیر تكلیف و واجبات هستید و عملا شما رو از تعقل و تفكر نهی میكند.
ادیان ابراهیمی هم هیچ فرقی با هم ندارن همشون سروته یه كرباسن.
دیدگاه دیگه ی دین خداشناسی اون هستش كه باز این تفكیك میشه.
شما دریابید كه در ادیان شرقی و ملموس همیشه خدا و ضعف همیشه در سطح زمین به زمین بررسی میشه و این خیلی منطقی تر از ادیان ابراهیمی است در صورتی كه ادیان ابراهیمی در توهم اسمانی به سر میبرن و همیشه در پی توهم هستند تا واقعیت اینم مشكل دیگه ادیان و دیدگاه هاشون.
و در اخر ترویج اخلاق از دیدگاه ادیان است :
من بارها گفتم چون اخلاق از بدو تولد در وجود انسان است و با اموزش ساخته میشه ، دین میاد میگه من تكمیل كننده اخلاق و مروج اخلاق هستم و اخلاق رو منصوب به خودش میكنه و خودمحوری در اخلاق رو در اعم كارهای خود بیان میكنه كه باز مشكل كلیه ی ادیان است بویژه ادیان ابراهیمی
این كاربر به درخواست خودش بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
ارسالها: 287
#5
Posted: 7 Jan 2012 10:05
بنظر من دین هرکسی از این دید به ادیان نگاه میکنه که در موردش اطلاع داره , مثلا اکه دیپلم داری میتونی درباره دکترا نظر بدی اما یکم اینکارت نامعقوله . خلاصه کلام ما باید در همون حدی که بلدیم راجب هر چیز حرف بزنیم و ربطی به زاویه دیدمون نداره .
شاید ان نقطه نورانی دشت , چشم گرگان بیابان باشد .
ارسالها: 128
#6
Posted: 19 Jan 2012 06:19
دین خیلی خوبه اگه دین نباشه سنگ رو سنگ بند نمیشه
جدی میگم حیات وحش و ببینید
این كاربر به علت تخلف در قوانین انجمن بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
ارسالها: 416
#10
Posted: 21 Jun 2012 13:23
derrick: دین از دید اکثر مردم عادی یک پدیده لازمه و حتما باید وجود داشته باشه . دلیلشو نمیدونن ولی فکر میکنن لازمه .
از دید مذهب گراها دین و مذهب )مذهب از اصل دین براشون مهمتره ، از نون شب واجبتره . اکثرشون هم دلیلشو نمیدونن فقط طبق ملاکهایی که به خوردشون داده شده ، نسبت به مذهب احساس نیاز میکنن .
از دید سیاستمداران و دولتمردها وجود دین بسیار مفید و سود بخشه .
از نظر اهل فکر و اندیشه ، وجود خدا حتمی است . ولی دلیلی نداره با کسی حرف بزنه و به عنوان نماینده خودش معرفیش کنه . اگر اینقدر توانمند بوده که تمام دنیا و موجوداتش رو به وجود بیاره ، دلیلی نداشته اینقدر گیر بده به کره زمین و موجودات داخلش که باید بیاین منو عبادت کنید تا ببرمتون بهشت و حوری و......... .
دین در اصل همون قواعد و قوانین و قراردادهای اجتماعی بین انسانهاست ، که انسان n سال پیش قادر به درکش نبوده . یه آدم باهوش پیدا شده (پیامبرها ) و این قراردادها رو به سلیقه و با روش خودشون به خورد مردم اون زمان و اون مکان دادن .
دین باعث رستگاری میشه. ارامشی که خداپرستی به انسان میده با هیچ چیزی نمیشه مقایسه کرد
دوستان عزيز گول يوزر منو نخورين .اين يوزرو به عشق عشقم درست كردم. هميييييييييييييييين