ارسالها: 3620
#11
Posted: 6 Jun 2011 08:15
١٢/١ درصد از زندانیان زن در ایران مبتلا به ایدز هستند
مرضیه فرنیا ،مدیرکل بهداشت و درمان سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور با ابراز خرسندی از کاهش شیوع ایدز در میان زنان زندانی درایران، اعلام کرد: حدود هفت هزار و ٥٠٠ نفر از زندانیان کل کشور زنان هستند و هماکنون ١٢/١ درصد از زندانیان زن در ایران، مبتلا به ایدز هستند.
خانم فرنیا، در افتتاحیه دوره دوم کارگاه آموزشی «ارتقاءی برنامههای پیشگیری و مراقبت از اچآیوی (ایدز) برای زنان مصرفکننده تزریقی مواد»نیز گفت: ۵۷درصد از جمعیت ورودی به زندانها سوءمصرف موادمخدر دارند و بر همین اساس در زندانها خدمات درمانی اعتیاد به صورت سمزدایی، رواندرمانی و درمان نگهدارنده با متادون ارائه میشود.
وی با بیان اینکه ٧٦ درصد از زنان زندانی متاهل هستند، افزود: از نظر سطح تحصیلات، ٣١ درصد این زنان بیسواد هستند و این موضوع یکی از عواملی است که فرد را مورد سوءاستفاده قرار میدهد و وی را به سمت جرم و بزهکاری میکشاند. میانگین سنی این زندانیان میان ۱۹ تا ۴۰ سال است.
خانم فرنیا گفت: در حال حاضر نیز ٣٧ هزار و ٥٥٤ نفر از زندانیان مرد و ٦٩٩ نفر از زندانیان زن تحت درمان نگهدارنده با متادون هستند.
وی خاطرنشان کرد: کلینیکهای مثلثی با سه ضلع ایدز، اعتیاد و بیماریهای مقاربتی به منظور ارتقای آگاهی و تغییر نگرش زندانیان، اجرای مداخلات کاهش آسیب و درمان عفونتهای فرصتطلب و بیماریهای مقاربتی، در زندانهای کل کشور ایجاد شدهاند.
مدیرکل بهداشت و درمان سازمان زندانها اظهار کرد: در حال حاضر ١٣٣ کلینیک در زندانهای کشور و مراکز مراقبت بعد از خروج وجود دارند و هدف ما گسترش این کلینیکها به کلیه زندانهای با جمعیت بالای ٣٠٠ نفر و ادغام فعالیت آنها در برنامه مراکز بهداشتی و درمانی زندانهای زیر ٣٠٠ نفر جمعیت است.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#12
Posted: 6 Jun 2011 08:17
باورهای نادرست کاندوم
آیا کاندوم مانع ویروس ایدز می شود؟
ویروس ایدز می تواند از لایه کاندوم نفوذ کند اما اگر جنس کاندوم از لاتکس باشد خطر سرایت تا حد قابل ملاحظه ای کاهش می یابد. تاکنون عمده ترین و موثرترین وسیله جلوگیری از ابتلا به ویروس ایدز در بین کسانی که با دیگران مقاربت جنسی داشته اند کاندوم بوده است. درست است که امکان نفوذ ویروس ایدز از لایه کاندوم هست ولی این نفوذ همیشه صورت نمی گیرد ولی استفاده نکردن از کاندوم باعث سرایت 100% می شود ( اگر یکی از دو طرف حامل ویروس ایدز باشد.
کاندوم و ایدز :
استفاده از کاندوم تا حدود زيادی از ابتلای آقايان به ايدز جلوگيری می کند اما هميشه درصد شکستی در آن وجود دارد، يعنی همان درصدی که در مورد حاملگی وجود دارد. شرط استفاده از کاندوم اين است که در تمام مدت تماس جنسی از آن استفاده شود، يعنی از اول تا آخر و جنس کاندوم خوب باشد و از آن تنها يک بار استفاده شود که حتی در اين مورد نيز اندکی امکان مؤثر نبودن آن وجود دارد....
كاندومهاي زنانه در برابر ايدز :
آسوشتيدپرس: كشور هند در نظر دارد با توليد كاندومهاي زنانه در اواخر امسال به مقابله با ايدز بپردازد. اين كشور ميخواهد با عرضه كاندومهاي ارزان قيمت زنانه به زنان خياباني از گسترش ويروس ايدز در جمعيت ميلياردي هند جلوگيري كند. يك مطالعه دولتي نشان داده است كه با وجود فروش 1/6 ميليارد كاندوم مردانه در كشور هند، موارد آلودگي به ايدز به 5/1 ميليون نفر رسيده و هند پس از آفريقاي جنوبي دومين كشور آلوده به ايدز دنياست. يك سوم مبتلايان به ايدز در اين كشور زنها هستند.
استفاده از کاندوم با توجه به ارزان بودن و استفاده آسان آن در مقابل ابتلا به انواع بیماریهای مقاربتی و ایدز امری عقلانی است، چرا که ابتلا به آنها هزینههای درمانی سنگین و خلاهای روانی بسیاری را پیآمد خواهد داشت.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#13
Posted: 6 Jun 2011 08:21
واکسن ایدز(گزارشات)
اميدهايي براي دست يابي به واكسن ايدز :
:Health Day كشف جديد دانشمندان آمريكايي مسير دستيابي به واكسن و درمان بيماري ايدز را هموار كرد. بر اساس نتايج تحقيقات دانشمندان دانشگاه نيويورك ، نوعي سلول بدن انسان به نام سلول دندانهدار پلاسمايي ميتواند ويروس اچ.آي.وي را مهار كند. اين سلولها توليدكننده اصلي ماده اي به نام اينترفرون1 - هستند كه در بروز التهاب و كنترل عفونتهاي بدن انسان نقش كليدي دارد. دانشمندان آمريكايي در اين تحقيق دريافتند، ويروس اچ.آي.وي در برخي موارد باعث تحريك اين سلولها شده و آنها را بر عليه خود فعال ميكند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#14
Posted: 6 Jun 2011 08:27
جدیدترین اخبار درباره واکسن ایدز
روز جهانی مبارزه با ایدز (هر ساله، اول دسامبر "روز جهانی مبارزه با ایدز" نام دارد.)
ویروس ایدز را میتوان مشهورترین ویروس تاریخ بشر دانست. دانشمندان در مورد این ویروس تحقیقات متعددی انجام دادهاند، ولی با وجود اطلاعات فراوانی که به دست آمده، تا کنون واکسن موثری علیه آن شناخته نشده است. سرانجام پس از 15 سال آزمایش و خطا در این زمینه، دانشمندان موسسه تحقیقاتی scripps و IAVA خبرهای جدید و امیدوارکنندهای در مورد واکسن ایدز منتشر ساختند.
این موسسات دو پادتن مهم علیه ویروس ایدز کشف کردهاند. به گفته دانشمندان احتمال ساخت واکسن ایدز با استفاده از این پادتنها بسیار بیشتر از گذشته شده است. البته در گذشته پادتنهای دیگری هم برای ویروس ایدز پیدا شده بودند، ولی به نظر میرسد قدرت این دو پادتن جدید برای مقابله با ویروس، 10 برابر بیشتر از انواع دیگر باشد. به این ترتیب دانشمندان چند قدم دیگر به ساخت واکسن این بیماری نزدیک شدهاند.
ویروس ایدز گونههای بسیار متعددی دارد. تقریبا هر قارهای با گونه خاصی از ویروس احاطه شده است. جالب اینجاست که این پادتنهای جدید علیه همه گونههای ویروس ایدز قدرت مقابله دارند. همین نکته باعث شده است این پادتنها گزینههای اصلی برای تولید واکسن ایدز باشند. واکسن اوریون، سرخجه و اکثر واکسنهای معروفی که در دوران کودکی تزریق میشوند، همه با روشی مشابه عمل میکنند. آنها با تحریک سیستم ایمنی، موجب ساخت پادتن در بدن علیه ماده موجود در واکسن میشوند. پادتن مادهای است که در سلولهایی از سیستم ایمنی بدن موسوم به سلول B ساخته میشود.
دنیس برتون، محقق و عضو موسسه scripps است. به گفته برتون از میان 162 گونه مختلف ویروس ایدز، 120 تا 130 تای آنها توسط این دو پادتن جدید خنثی میشوند. گرچه آنها روی همه انواع ویروس ایدز به طور کامل موثر نیستند، اما از بین بردن 80 درصد از گونهها، آن هم توسط تنها یک نوع پادتن بسیار امیدوارکننده است.
از زمان پیدایش ایدز تا کنون همیشه مهمترین مشکل برای دستاندرکاران ساخت واکسن ویروس ایدز، تغییر سریع گونه ی این ویروس بوده است. این جهشهای ناگهانی در ژنوم ویروس ایدز باعث شده است که بخش ثابتی در ویروس برای هدف قرار گرفتن توسط واکسن پیدا نشود.
در سال 2007 کمپانی مرک قول ساخت واکسنی موثر علیه ویروس ایدز را داده بود، اما این پروژه شکست خورد. افرادی که واکسن ساخته شده به آنها تزریق شده بود در برابر ویروس ایدز ایمنی پیدا نکردند و بدتر از آن احتمال عفونت آنها با ویروس نسبت به افراد عادی افزایش پیدا کرد. علت موفق نبودن کمپانی مرک هنوز مشخص نشده است. کمپانی مرک برای حمل پروتئینهای ویروس ایدز که قادر به تحریک سیستم ایمنی بدن باشند، از ویروس غیرفعال سرماخوردگی استفاده کرده بود. بعضی محققان معتقدند همین ویروس سرماخوردگی باعث شکست پروژه شد. به عقیده آنها چون بدن اکثر افراد معمولا با ویروس سرماخوردگی تماس دارد، نوعی مقاومت نسبت به این ویروس در بدن آنها به وجود می آید. به دلیل همین مقاومت، سیستم ایمنی، واکنشی به ورود ویروس سرماخوردگی و ملحقات آن نشان نداد.
واکسن ایدز :
با توجه به این تجربه ی ناموفق، این بار گروه برتون تصمیم به ساخت واکسن با روشی متفاوت گرفت. مرک و همه تیمهای قدیمیتر که اقدام به ساخت واکسن کرده بودند، سعی داشتند بخشی از ویروس ایدز را شناسایی کنند که پاسخ سیستم ایمنی بدن را برمیانگیزد. ولی اعضای گروه برتون به جای این روش ناموفق، شروع به جمعآوری همه پادتنهای ضدویروس ایدز کردند. این گروه تصمیم گرفت با هر روشی که امکانپذیر است، سیستم ایمنی را مجبور به ساخت این پادتنها کند. گروه برتون برای پیدا کردن موثرترین پادتنها از روشهای محاسباتی و بیولوژیک خاصی استفاده کرد. با این روشها، توالی ژنوم ویروس کاملا نقشهبرداری شد. همچنین سرم خون 1800 فرد آلوده به ویروس ایدز از سراسر جهان را جمعآوری کردند. سپس این نمونههای آلوده در مواجهه با سلول های B قرار گرفت. در پایان نتایج بسیار جالبی به دست آمد. سلولهای B قادر به خنثی کردن تعداد محدودی از گونههای ویروسی بودند، اما پس از مواجهه با ویروس، دو پادتن توسط سلولهای ایمنی شناخته شدند که اثرگذاری فوقالعادهای از خود نشان دادند.
دکتر آنتونی فوسی، رییس موسسه ملی بیماریهای عفونی و آلرژی آمریکا معتقد است که یافتن پادتنهای موثر در محلی غیر از سرم افراد آلوده به ویروس کاری بسیار تحسین برانگیز است، اما او دو سوال مهم را نیز طرح میکند:
اولا چرا که این پادتنها ضد همه انواع ویروس ایدز ساخته نمیشوند؟ و ثانیا چرا این پادتن به طور طبیعی در خون همه افراد وجود دارند؟
البته پاسخ قطعی به این سوالات مشکل است، ولی محققان فرضیههایی در این مورد عنوان کردهاند. ممکن است ویروس ایدز این توانایی را داشته باشد که خود را از سلولهای B مخفی کند. این ویروس بخشهایی از ژنوم خود را تحت محافظت بیشتری قرار میدهد. البته طبیعتا بخشی که مراقبت بیشتری روی آن باشد آسیبپذیرتر خواهد بود. همین مخفی ماندن باعث میشود بدن انسان پادتنی علیه آن بخش تولید نکند. به هر ترتیب، در تحقیق گروه برتون پادتنها علیه ژنوم بدون پوشش ویروسی تولید شدند. اگر واکسن جدیدی بر همین اساس ساخته شود احتمالا با تحریک سیستم ایمنی بدن موجب صفآرایی قدرتمندی از پادتنها علیه ویروس ویروس ایدز خواهد شد.
این کشفیات جدید موجب تغییر عقیده محققان در زمینه ساخت واکسن ایدز شده است. نحوه مقابله این پادتنها با ویروس ایدز از نظر آزمایشگاهی کاملا روشن و اثبات شده است. پادتنها با جلوگیری از اتصال ویروس ایدز به سلول ایمنی، مانع تغذیه ی ویروس میشوند و همین امر موجب مرگ ویروس میشود. اما گام بعدی برای ساخت واکسن موثر جور کردن صحیح پروتئینهای ویروسی است که قادر به تحریک سیستم ایمنی برای ساخت این پادتنها باشند. دکتر ست برکلی یکی از اعضای گروه IAVI میگوید حالا که پادتن موثر پیدا شده است، باید چند قدم به عقب برگشت و سیگنال تولید کننده این پادتن را پیدا کرد. سپس میتوان این سیگنال را تولید کرد و به شکل واکسن مورد استفاده قرار داد.
شناسنامه ای برای ایدز :
حوالی سال 1980 بود که پزشکان در قاره آفریقا با شیوع بیماری کشندهای مواجه شدند. این بیماری موجب ضعف پیشرونده و تدریجی در بدن فرد بیمار میشد. نهایتا عفونتهای شدید و غیرقابل کنترلی در بدن فرد بیمار بهوجود میآمد و پایان این بیماری، مرگ بود. این بیماری در زنان محلی آفریقا "SLIM" نامگذاری شد. معنی "اسلیم"، مرگ در اثر تحلیل تدریجی بدن است.
در همین زمان قاره آمریکا هم با بیماری مشابهی مواجه شد. عفونت ریوی نادری در کالیفرنیا و نیویورک شایع شد و مرگ و میر زیادی به وجود آورد. همچنین آمار ابتلا به کاپوسی سارکوما در همجنسگرایان نیویورک افزایش پیدا کرد. کاپوسی سارکوما از انواع خوشخیمتر سرطان است که در سالمندان و مبتلایان به نقص ایمنی دیده میشود. درسال 1982 در آمریکا این بیماری "سندرم نقص ایمنی اکتسابی" یا AIDS نامیده شد. دو سال بعد بود که رابرت گالو، سرپرست یک گروه محقق آمریکایی اعلام کرد گروه او عامل بیماری AIDS را شناسایی کرده است. این عامل بیماریزا، همان ویروسی است که امروزه HIV خوانده میشود.
ردپای شامپانزه :
نشریه نیچر در سال 1999 مقاله تکاندهندهای را چاپ کرد. مقاله حاوی نظریهای علمی بود که مورد حمایت کارشناسان این رشته قرار گرفت. بر اساس این نظریه، ویروس عامل بیماری ایدز از طریق شامپانزه به انسان منتقل شده است. البته این انتقال در اثر تغذیه از گوشت حیوانات آلوده به ویروس بوده است.
گینه بیسائو منطقهای واقع در غرب آفریقا محلی است که این نقل و انتقال در آن صورت گرفته است. البته خود شامپانزه هم دو نوع ویروس را از میمونهایی به نام مانگابی دماغ قرمز و گونهای دیگر به نام دماغ خالدار گرفته است. این ویروسها در بدن شامپانزه تبدیل به گونهای جدید شدهاند و نهایتا با ورود به بدن انسان تبدیل به HIV ،همان عامل سندرم نقص ایمنی اکتسابی یا AIDS شدهاند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#15
Posted: 6 Jun 2011 08:27
آزمایش موفقیت آمیز واکسن ایدز در میمون ها
محققان آمریکایی از تولید واکسنی خبر داده اند که میمون ها را در برابر ابتلا به بیماری ایدز مصون می کند،به گفته آنها واکسن جدید در ایجاد مصونیت در ۱۳ میمون از ۲۴ میمون مورد آزمایش موفقیت آمیز بوده است،آنها می گویند، در دوازده مورد مصونیت ایجاد شده بیشتر از یک سال دوام داشته است،این محققان در گزارشی که در نشریه نیچر منتشر کرده اند، گفته اند دستاوردهای این تحقیق نقش مهمی در تولید واکسن ایدز برای انسان ها خواهد داشت.
محققان موسسه واکسن سازی و درمان ژنتیک اورگان در مطالعات خود واکسنی را که حاوی ویروس cmv بود را به ۲۴ میمون ماکاک تزریق کردند،ویروس تزریق شده از نظر ساختار وراثتی دچار تغییراتی شده بود تا پس از تزریق، آنتی ژن مورد نیاز برای هجوم به ویروس نقص ایمنی میمونی (siv) را تولید کند،ویروس معادل ویروس نقص ایمنی انسانی (hiv) است که عامل به وجود آورنده بیماری ایدز است،آزمایش ها نشان داد که ۱۳ میمون از گروه دریافت کننده واکسن در برابر ویروس مصون شدند.
این مصونیت در دوازده میمون برای بیشتر از یک سال برقرار بود،به گفته محققان، تزریق این واکسن با تحریک سیستم ایمنی میمون دریافت کننده دارو، باعث تولید نوع خاصی از لنفوسیت های تی می شود،لنفوسیت های تی از سلول های سیستم ایمنی بدن هستند،این نوع خاص از لنفوسیت تی تا مدت ها پس از سرکوب عفونت در بدن فعال خواهد بود و نسبت به عفونت های بعدی مقاومت خواهند کرد،پروفسور لوئیس جی پیکر، سرپرست محققان این نوع از لنفوسیت های تی را به سربازانی تشبیه کرده است که در آماده باش به سر می برند.
آقای پیکر به بی بی سی گفت: "سربازانی دارید که همراه با اسلحه های خود در پایگاه هستند و سپس شاهد حضور آنها در جبهه خواهید بود."
نتیجه تحقیقات نشان داده است که واکسن مورد آزمایش آثار ابتلا به ایدز را در میمون ها از بین برده است. هیچ کدام از آزمایش های انجام شده بر روی انسان چنین نتیجه ای را به همراه نداشته است،کارشناسان با استقبال از نتیجه این آزمایش درباره ضرورت احتیاط در به کارگیری این واکسن در انسان ها هشدار داده اند،پرفسور سر اندرو مک مایکل از دانشگاه آکسفورد با اشاره به ویروس اس آی وی به عنوان منشا ایجاد ویروس اچ آی وی، مدل به کار گرفته شده در این تحقیق را درست ارزیابی کرد ولی هشدار داد که استفاده از این واکسن می تواند باعث بروز بیماری در انسان ها شود.
تولید واکسن اچ آی وی به چالش بزرگی برای محققان تبدیل شده است ولی تاکنون موفقیت هایی در این رابطه به وجود آمده است،محققان تایلندی در سال ۲۰۰۹ گزارشی را در نشریه لنست منتشر کردند که خبر از تولید واکسنی آزمایشی می داد که احتمال آلودگی به اچ آی وی را یک سوم کاهش می داد،سال گذشته نیز مقاله ای در نشریه پزشکی نیوانگلند منتشر شد که نشان می داد یکی از داروهای به کارگرفته شده در درمان بیماران مبتلا به ایدز می تواند در جلوگیری از آلودگی مردان همجنس خواه به ویروس اچ آی وی موثر باشد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 57
#16
Posted: 6 Aug 2011 06:31
تاریخچه بیماری ایدز
در سال ۱۹۸۱ هشت مورد و خیم از ابتلا به بیماری " کاپوسی سارکوما"، یکی از انواع خوش خیم تر سرطان که معمولا در میان افراد سالمند شایع است، در میان مردان هم جنس گرای نیویورک گزارش شد.تقریباً همزمان با این موارد، شمار مبتلایان به یک عفونت ریوی نادر در کالیفرنیا و نیویورک بالا رفت.با این که در آن زمان عامل شیوع ناگهانی این دو بیماری مشخص نشده بود، اما معمولا از این دو واقعه پزشکی به عنوان آغاز ایدز یاد می کنند.در طی یک سال این بیماری بدون نام، گسترش زیادی داشت تا سرانجام در ۱۹۸۲ آن را ایدز(Syndrome Deficiency Immune (Aquired نامیدند.به مرور شمار بیشتری متوجه این بیماری جدید شدند، چون گروه های گسترده تری از مردم، و نه فقط همجنس گرایان، را مبتلا می کرد.بیماران هموفیل و معتادان تزریقی با علائمی مشابه ایدز به پزشک مراجعه می کردند.همزمان با ظهور ایدز درآمریکا، درآن سوی اقیانوس آتلانتیک پزشکان در فقیرترین قاره جهان آفریقا، متوجه شیوع یک پدیده جدید بهداشتی شدند.
این بیماری که در زبان محلی" اسلیم"(SLIM) – مرگ در اثرتحلیل تدریجی بدن – نام گرفته بود، در آفریقا به معضلی عمیق تبدیل می شد.در وهله اول پزشکان دلیلی نمی دیدند که ایدز، بیماری شایع درمیان همجنس گرایان آمریکای ثروتمند، را با اسلیم مرتبط بدانند.اما تحقیقات بعدی و شیوع علائمی مشابه درمیان زنان و دگر جنس گراها نشان داد که هر دوی این بیماری ها یکی بوده وهمان ایدز است.درهیاهویی از جنجال ها و ابهامات گسترده درباره این بیماری کشنده جدید، تلاش ها برای تشخیص علت بروز ایدز و نحوه انتقال آن، با شتابی بی سابقه آغاز شد.در سال ۱۹۸۴ یک گروه محقق آمریکایی به ریاست" رابرت گالو" اعلام کرد که آنها عامل بیماری ایدز را کشف کرده اند، یعنی همان ویروسی که ما آن را حالا اچ آی وی می خوانیم.البته این ادعا با اعتراض " لوک موننتیر" و گروه محققان فرانسوی او، که ماه ها قبل این ویروس را شناسایی کرده بودند، روبرو شد.در بحبوحه این جنجال ها محققان برای پیدا کردن درمان ایدز بسیج شدند: جستجویی که هنوز هم ادامه دارد.آزمایش های خون نشان داد که ویروس اچ آی وی سراسر جهان را در پنجه مهلک خود گرفته و در مدت زمانی کم به تمام قاره ها گسترش یافته است.تلاش ها برای درک این ویروس به موضوعی بسیار اضطراری تبدیل شد. این که از کجا آمده و چرا در قرن بیستم هم زمان در دو نقطه مختلف یعنی آفریقا و آمریکا ظهور کرده بود؟
منشا اچ ای وی :
طبق شواهد روشن و قانع کننده ای که وجود دارد، شکی نیست که ایدز از ویروس اچ آی وی ناشی می شود. اما درحال حاضر تاکید بر این موضوع است که درک سر منشا ویروس اچ آی وی برای کشف واکسن و درمان های موثرتر امری حیاتی است.براساس آخرین تحقیقات در زمینه مختصات ژنتیکی اچ آی وی، عامل انتقال ایدز، مشخص شده این ویروس از ترکیب دو ویروس مختلف در میمون شامپانزه به وجود آمده است.این ویروس ها از نوع ویروس" اس آی وی"( Virus Simian Immunodeficiency ) هستند که در میمون ایجاد بیماری می کند.این تحقیقات نظریه ای رایج را که می گوید ایدز در طی یک قرن گذشته در جنگلهای غرب آفریقا ظهور کرده است، تایید می کند.درسال ۱۹۹۹ نشریه" نیچر" در شماره ماه فوریه خود یک نظریه عملی را به چاپ رساند که مورد حمایت گسترده کارشناسان این رشته قرار گرفت.براساس این نظریه ویروس عامل ایدز ابتدا از طریق یکی از زیر گونه های شامپانزه در آفریقا به انسان سرایت کرده است.به اعتقاد دانشمندان انسان اولین بار در نیمه نخست قرن گذشته در نتیجه شکار و تغذیه گوشت شامپانزه، سنتی که هنوز در آفریقا ادامه دارد، به این ویروس آلوده شد.اس آی وی در گذشته ای نه چندان دور وارد بدن انسان شد و پس از جهش ژنتیکی به اچ آی وی تبدیل شد.به احتمال قریب به یقین ناحیه گینه بیسائو درغرب آفریقا مکانی است که این نقل و انتقال درآن صورت گرفته است.
بسیاری از دانشمندان بر این باورند که انتقال ویروس بیش از یک بار روی داده است، چون نمونه های گوناگونی از این ویروس، درانسان باعث بروز ایدز می شود.اما تعیین زمان دقیق انتقال از حیوان به انسان مشکل آفرین تر است.نکته قابل توجهی که در تحقیقات مشخص شد این بود که در قرن نوزدهم هیچ یک از میلیون ها آفریقایی که به زور به بردگی کشیده و به کشورهای خارجی منتقل شدند، به این ویروس آلوده نبودند.بنابراین ایدز باید پس ازسال ۱۸۶۰ بروز کرده باشد. ویروس اچ آی وی اولین بار در سال ۱۹۵۹ درنمونه پلاسمای خون یک مرد اهل کنگو ردیابی شد.ویروس اچ آی وی، اولین بار در سال ۱۹۵۹ در نمونه خون یک مرد از کشور کنگو ردیابی شد.هر چند نخستین نمونه از ایدز در آمریکا، در سال۱۹۸۱ گزارش شد، اما براساس شواهد اولین قربانی ایدز دراین کشور به سال ۱۹۶۹ باز می گردد.درآن سال یک جوان سیاه پوست در شهر " سنت لوئیز" آمریکا دراثر ابتلا به ایدز درگذشت.تحقیقات درمورد سرعت واگرایی ژنتیکی میان دو خانواده اصلی ایدز، اچ آی وی – ۱ و اچ آی وی – ۲، نشان می دهد که انتقال ویروس به انسان در حدود سال ۱۹۴۰ ( با ضریب خطای حدود ۲۰) سال روی داده است.
مطالعه ژنتیکی بر روی ویروس اس آی وی، که به درک بهتر انتقال آن از گونه میمون ها به انسان کمک کرد، توسط گروهی از دانشمند بین المللی انجام گرفت و درنشریه علمی "Science چاپ شد.این گروه مدعی است که دو ویروس مختلف از دو نوع میمون در شامپانزه ترکیب شده و ویروس اس آی وی را به وجود آورده است.تنظیم کنندگان این مقاله علمی می گویند رشته ای از آلودگی و عفونتهای پی در پی در میمون " مانگابی دماغ قرمز" و گونه ای بزرگ تر به نام Spot – Nose منجر به خانواده ای از ویروس ها موسوم به " اس آی وی سی پی زی" (SIVcpz ) شده است.نکته مهم این که هر دو این گونه ها خوراک شامپانزه بوده و زیستگاه آنها در غرب آفریقای مرکزی قرار دارد.الیزاب بیلز از دانشگاه ناتینگام، بریتانیا، و همکارانش می گویند کشف این موضوع که ویروس اس آی وی در شامپانزه دارای منشائی دوگانه است، پیامدهای مهم علمی را به دنبال دارد.
>>>>>>>>>>>>>EMINEM<<<<<<<<<<<<<<<
You better lose yourself in the music, the moment
بهتره خودت رو توی موسیقی رها کنی،این لحظه ایه که میخوای
You own it, you better never let it go
بهتره هرگز از دستش ندی
You only get one shot, do not miss your chance to blow
فقط یه تیر داری فرصت شلیکش رو از دست
ارسالها: 3620
#18
Posted: 17 Nov 2011 19:06
غولی که هنوز نفس می کشد
هنوز درمانی قطعی برای بیماری ایدز در جهان پیدا نشده و به صورت تصاعدی بر تعداد مبتلایان به ایدز در جهان افزوده می شود. اگر چه تا کنون بارها بر لزوم پیشگیری از این بیماری در برابر درمان ناممکن آن تاکید شده است اما به نظر می رسد هنوز این مسئله در سنین پرخطر ،(یعنی سنینی که احتمال ابتلای فرد به ایدز بیشتر است) نهادینه نشده است.
بر اساس گزارشهای منتشر شده در روزجهانی ایدز هم اکنون این بیماری مهلک در سرتاسر جهان افزایش یافته است.این یعنی خطر و فاجعه ای که همه بشریت را تهدید می کند.
در کشور ما نیز همه مردم ،مخصوصا نسل جوان باید نسبت به این بیماری و عواقب و تبعات سخت آن آگاه شوند.در این خصوص وزارت آموزش و پرورش و صدا وسیما می توانند نقش مهمی ایفا نمایند.واقعیت امر این است که عدم آگاهی و اطلاع رسانی محدود در این زمینه نمی تواند مولد پیشگیری کامل از این بیماری سخت باشد.
تا امروز شاهد بیش از ۳۳ میلیون نفر قربانی ایدز در جهان هستیم.براین اساس تا کنون ۲۵ میلیون نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.از این رو خطر ایدز خطری جدی است و باید جدی گرفته شود!در کشور ما نیز باید اطلاع رسانی های کامل در این زمینه انجام گیرد.هر بیمار ایدزی علاوه بر اینکه خود به این بیماری مبتلاست می تواند دیگران را نیز به این بیماری مبتلا کند.
همچنین باید مبتلایان به این بیماری را تحت آخرین درمانهای شناخته شده در این خصوص قرار داد و آنها را به حال خود رها نکرد.بنابر این آگاهی بخشی عمومی نسبت به بیماری ایدز و راههای انتقال آن باید بیش از پیش در دستور کار نهادهای اطلاع رسانی عمومی در کشور قرار گیرد.تا زمانی که نسل امروز نسبت به خطرناک بودن این بیماری پی نبرد به صورت خودکار نمی تواند تلقی صحیحی از آن داشته باشد.آمارهای وزارت بهداشت ایران در پنج سال گذشته حاکی از آن است که بیش از ۷۰ درصد مبتلایان به ایدز از طریق تزریق مواد و استفاده از سرنگهای مشترک، ۸ درصد رابطه جنسی و ۲۰ درصد به صورت نامشخص به این بیماری مبتلا شده اند که بر اساس اعلام وزارت بهداشت از تعداد ۲۰ هزار بیمار مبتلا به ایدز ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر مرد و یک هزار و ۵۰۰ نفر زن هستند.
اما در این خصوص آمارهایی نیز به صورت موازی و غیر رسمی منتشر می شود که منجر به افزایش نگرانی ها می شود.بر این اساس برخی آمارها نشان می دهد که حدود یکصد هزار مبتلا به ایدز در کشور وجود دارد.در هر صورت بسیاری از مبتلایان هنوز شناسایی نشده و یا جهت تشخیص بیماری خود به مراکز مشخص مراجعه نکرده اند .
برخی بررسیها نشان می دهد که بیش از ۱۰۰ هزار نفر در کشور مبتلا به ویروس اچ آی وی ایدز هستند که تنها حدود یک چهارم از این افراد شناسایی شده اند. این درحالی است که انتقال این بیماری در سالهای اخیر از طریق رفتارهای پرخطر جنسی رو به افزایش است که می تواند زنگ خطری برای تهدید سلامت نسل جوان جامعه باشد.این زنگ خطر امروز در سرتاسر دنیا به صورتی جدی به صدا در آمده است.نگرانی های به وجود آمده در خصوص افزایش تصاعدی بیماری ایدز در کشورها نشان می دهد که دنیا در وضعیت خوبی در این خصوص قرار ندارد.در چنین شرایطی وظیفه اطلاع رسانی عمومی ،خصوصا اطلاع رسانی به نسل جوان بیش از پیش به چشم می آید.
جدا از آمار و ارقامی که اکثر رسانه های داخلی و خارجی به آن می پردازند بسیاری از مردم به طور کامل با بیماری اچ آی وی یا همان ایدز آشنا نیستند و اطلاعات کاملی از آن ندارند به طوری که وزیر بهداشت نیز به تازگی عدم آگاهی نسل جدید از ایدز را بزرگترین خطر پیش روی نظام سلامت کشور عنوان کرد. این ناآگاهی خود یکی از اصلی ترین عوامل افزایش ابتلا به این بیماری می باشد.فردی که نسبت به عواقب هولناک بیماری ایدز آگاه باشد مسلما سوی مواد مخدر نرفته یا رفتارهای پرخظر جنسی انجام نمی دهد.از این حیث بیماری ایدز باید به صورتی همه جانبه و دقیق برای همه اقشار جامعه مخصوصا نسل جوان تشریح شود .
همان گونه که مسئولین بهداشتی کشور تاکید کرده اند امروزه مهمترین اقدام پیشگیرانه برای کنترل عفونت اچ آی وی آگاهی بخشی به نسل نوجوان و جوان در مدارس، دبیرستان ها و دانشگاههاست.روابط پرخطر جنسی در دهه آینده بیشتر از هر قشری، قشر نوجوان و جوان را تهدید می کنداز این رو باید اطلاع رسانی کافی در این خصوص به نسل جوان و نوجوانان صورت بگیرد.
نکته مهم دیگر آنکه اساسا دیگر راههای انتقال ایدز به مسائل جنسی یا استفاده از سرنگهای مشترک ختم نمی شود و راههای انتقال آن نسبت به گذشته متنوع تر شده است.از این رو باید به روز رسانی اطلاعات در خصوص بیماری ایدز را نیز مدنظر قرار دهیم. به عنوان مثال وجود آرایشگاه های زیرزمینی و غیر رسمی تهدیدی جدی برای افزایش بیماری ایدز در به شمار می رود.
بسترهای ناموزون در جامعه برای رشد بیماری ایدز وجود دارد که سبب نگرانی شده است. یکی از راه های انتقال ایدز، وجود آرایشگاه ها و دندانپزشکی های غیر مجاز است که باید در این زمینه به طور جدی برخورد شود. بیماری ایدز بیشتر در سنین جوانی و نوجوانی در محدوده ۱۵ تا ۳۵ سال بروز می کند در حالی که تنها ۱۶ درصد از این گروه نسبت به بیماری ایدز اطلاع دارند.
لازم به ذکر است که وزیر بهداشت اخیرا هشدار داده است که آنچه خطر جدی است مسائل مربوط به ارتباطات اخلاقی است که منجر به بیماری ایدز شده و پیش بینی می کنیم ممکن است در چهار پنج سال آینده با روندی که پیش رو داریم تعداد مبتلایان پنج برابر شود.
درنهایت اینکه ایدز یک بیماری سخت و علاج ناپذیر است و باید در این خصوص انواع پیشگیریهای لازم را به کار گرفت.ایدز در دنیا همچنان قربانی می گیرد و عدم آگاهی نسبت به این بیماری و جزئیات انتقال آن می تواند عواقب و تبعات سختی برای جوانان داشته باشد.
از این رو نباید زمان را از دست داد و باید اطلاع رسانی گسترده و شفاف را از طریق رسانه ها و مدارس و سایر ابزارهای ارتباط جمعی به نسل جوان منتقل نمود .
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 484
#20
Posted: 15 Mar 2012 13:53
looti5551: سلام
من با یک خانوم سکس داشتم که هنگام سکس کاندوم پاره شد و چند ثانیه بعد کاندوم رو عوض کردم !! آیا امکان مبتلا به بیماری ایدز وجود داره ؟ راستی خانومه هم یک جنده بود(یعنی با خیلیا سکس داشته )
ممنونم
الودگی به این بیماری زیاد به زمان نیاز نداره و یک خراش هم میتونه انسان رو الوده کنه بله امکانش هست شما الوده شده باشین البته اگر اون خانوم این بیماری رو داشته باشه از نظر من شما سریع ازمایش بدین در ضمن دوست من خوب از یک مارک خوب واسه کاندومت استفاده میکردی بعدم واسه سکس بیشتر در مورد شریک جنسیت وسواس داشته باشه ۱۰ دقیقه لذت ارزش یک عمر نکبتو نداره
انشالله که موردی پیش نیوده ولی به هر حال در اینده دقت کن شاد باشی
این کاربر به دلیل تخلف در قوانین انجمن بن شد
(پرنس و پرنسس)