ارسالها: 3620
#24
Posted: 24 Aug 2011 11:40
bsmax1359: سلام دوست عزیز
آیا لا ترك كردن خودارضایی می شه از عوارضش جلوگیری كرد؟
100% هر زمانی كه اراده كنی
انزال زودرس ناشي از خود ارضايي نيست. اين حالت در بسياري از افراد بدون هيچ علت شناخته شده خاصي وجود دارد. اينكه بخواهيد به علت اين مشكل از ازدواج منصرف شويد اصولا كاردرستي نيست. همانطور كه بارها در اين قسمت در مورد انزال زودرس توضيح داديم پس از ازدواج با همكاري همسرتان ميتوانيد پس از تمرين و هماهنگي، كنترل خود را به دست بياوريد. اما در مورد خود ارضايي شما بايد 2 تا 3 نكته را حتما تاكيد كنيم. اولا اين مسئله يك مشكل بسيار شايع و در ضمن قابل حل است. از وجود اين مشكل نگراني چنداني به خود راه ندهيد و فقط سعي در برطرف كردن آن داشته باشيد. در مورد ازدواج بايد بگوئيم كه ازدواج ميتواند كمك زيادي در حل مشكل به شما كند. اما نبايد فكر كنيد كه با ازدواج اين عادت بهطور كلي از بين ميرود. مهمترين توصيه ما اين است كه كاري كنيد تا اين عادت بهطور كامل در كنترل شما باشد. در غير اينصورت اثرات منفي اين حالت تمام زندگي شما را تحت تاثير قرار ميدهد و باعث نزول شخصيتي و اجتماعي شما خواهد شد. ازدواج راهحل مناسبي است و ما نيز آن را توصيه ميكنيم. اما همه مشكلات با آن حل نميشود. تقويت اراده حتما بايد مدنظر شما باشد. فعاليتهاي مفيد زندگي خود را افزايش دهيد. ورزش و فعاليتهاي تفريحي سالم زندگي خود را بيش از پيش انجام دهيد. سعي كنيد كمتر تنها باشيد. تمام مسائل محرك را از خود دور كنيد. اگر فيلم يا عكسهاي تحريككننده داريد حتما تمام آنها را نابود كنيد.
خود ارضايی اگر تحت فشار روانی برای زود انزال شدن باشد ممکن است باعث شرطی شدن شما شود و در هر بار تحريک جنسی زود انزال شويد. مثلا برای کسانی که نمی خواهند کسی آنها را ببيند و سريع می خواهند خود ارضايی کنند. اما در غير اينصورت باعث انزال زودرس نمی شود.
در مورد سئوال دومتان، احساس خود ارضايی و دخول دو حس متفاوت است و چون محرک ها در اين دو مورد با هم متفاوت است جای نگرانی وجود ندارد. برای بعضی از افرادی که خودارضايی را با فشار زياد بر روی آلت انجام می دهند شايد مشکل باشد تا به تحريک های واژن پاسخ بدهند اما اين مسئله بعد از مدتی که رابطه مداوم با همسرتان داشته باشيد بر طرف می شود.
هیچگونه شواهدی مبنی بر ارتباط خود ارضائی و زود انزالی وجود نداره
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ویرایش شده توسط: e_h_s_a_n
ارسالها: 3620
#25
Posted: 30 Aug 2011 10:05
تاریخچه ی خودارضایی از دوران ما قبل تاریخ تا امروز و ریشه باورهای غلط رایج در مورد آن
با اینکه از تصاویر یافته شده در غارها و دیگر یافته های موجود از دوران ما قبل تاریخ شواهدی دال بر خودارضایی یافت نمیشود با اینحال خودارضایی گونه ای از شامپانزه به نام بونوبو که دارای 98.4% DNA مشترک با انسان است به احتمال خود ارضایی انسان اولیه قوت می بخشد. تصویر خودارضایی مردها در جهان باستان تصویری دور از ذهن و عجیب نیست. برای مثال مصریان خود ارضایی را به عنوان عملی که از طریق آن خدای خورشید, "اتوم" اولین معادل آدم و حوا یعنی "شو" و "تفنوت" را خلق کرد, جشن میگرفتند.سومری ها که اولین زبان نوشتاری غربی را اختراع کردند از خودارضایی خدای خود "انکی" یاد میکنند که از اسپرمش آب روانی در رودخانه تیگریس جاری میشد!
محکوم کردن خودارضایی قدمتی به اندازه بارورپرستی بشر دارد و احتمالن ریشه در این حقیقت دارد که انسان اولیه امنیت بیشتر خود را در زندگی بصورت گروهی و قبیله ای دید. هر چه قبیله ای بزرگتر بود شانس بیشتری برای تصاحب قلمرو جدید و گسترش پایه های قدرت خود داشت. از لحاظ تئوری دلیل آنکه هر گونه عمل جنسی که منجر به افزایش جمعیت نمیشود (مثل سکس دهانی, سکس اینال, همجنسگرایی و خودارضایی) از دید عموم غلط و غیر اخلاقی شمرده میشود همین موضوع است. در حالیکه که این تئوری در جهان پر جمعیت امروز منطقی به نظر نمیرسد ولی این ساختار عقیدتی کماکان طرز فکر بسیاری از مردم را تحت عنوان "ارزشهای اخلاقی" تشکیل میدهد.اولین بار در سده های 17 و 18 میلادی بود که این تصور اشتباه که خودارضایی موجب اختلال های فیزیکی و روانی میشود بوجود آمد. برخی از دانشمندان, پزشکان برجسته, فلاسفه و رهبران مذهبی باور داشتند که خودارضایی باعث جنون, کوری , مشکلات جدی برای سلامتی مانند عقب ماندگی ذهنی, مشکلات شنوایی و صرع میشود.
در حقیقت خودارضایی را عامل بروز بالغ بر 60 درصد بیماری های روانی و جسمی میدانستند.در همان سالها حتی قفسهای فلزی ساخته و پشنهاد شد که دور آلت پسران قرار میگرفت و با وجود اینکه امکان نعوظ آلت آنها در این قفسها وجود داشت ولی نمیتوانستند این عضو خود را لمس کنند تا عملا خودارضایی برای آنها ممکن نباشد. در قرن بیستم بود که افرادی از جوامع پزشکی در صحت اینکه خود ارضائی باعث بروز بیماریهایی میشود شک کردند...
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#26
Posted: 30 Aug 2011 10:12
آیا خود ارضائی ممکن است خطر سرطان پروستات را زیاد کند ؟
اطلاعاتی که در این زمینه وجود دارد کمی مبهم است. در سال 2003 یک تحقیق نشون داد که انزال های مکرر در اوائل زندگی خطر سرطان پروستات در سالهای بعدی رو کم می کنه . در سال 2004 نیز تحقیق دیگر که در مجله انجمن پزشکی آمریکا نیز چاپ شد گزارش کرد که سرطان پروستات ارتباطی با انزال های مکرر ندارد. هم خود ارضائی و هم مقاربت با شریک جنسی شامل انزال های مکرر می شود
.در تحقیقی که اخیرا در مجله بین المللی ارولوژی منتشر شد گزارش کرد که انجام خود ارضائی در سنین کم خطر سرطان سنین بالا را زیاد می کند ولی انجام خود ارضائی در سنین بالا این خطر را کم می کند و مقاربت با شریک جنسی تاثیری در بالا بردن احتمال سرطان پروستات ندارد.
محققان در توجیه نتیجه این تحقیق اینطور استدلال می کنند که این خود انجام خود ارضائی نیست که در سنین20 یا 30 باعث افزایش خطر سرطان پروستات می شود بلکه ممکنه در این افراد میل جنسی بالا باشه و هورمون های مردانه بیشتری داشته باشند... و این هورمونها باعث بروز مشکل برای پروستات شوند. اما در سنین 50 انجام خود ارضائی باعث تخلیه مواد سمی و مضر از پروستات می شود.
------------------------------
خود ارضايي[Masturbation] دركودكان پيش دبستاني :
تعريف:
خود ارضايي يك رفتار خود تحريكي است كه به منظور كسب لذت صورت ميپذيرد. كودكان ممكن است خود را با دست يا شئي ديگري مالش دهند. آنها هنگام انجام اين عمل معمولاً مشغول، برافروخته و مبهوت به نظر ميرسند. ممكن است يك كودك اين عمل را چندين بار در روز يا فقط يك بار در هفته انجام دهد. خود ارضايي به طور شايع زماني رخ ميدهد كه كودك خواب آلود، خسته و تحت فشار است يا مشغول ديدن تلويزيون ميباشد.
عـــلل:
بروز خودارضايي به صورت گهگاه رفتاري طبيعي در بسياري از نوپايان و كودكان پيش دبستاني است. قريب به يك سوم كودكان در اين محدوده سني وقتي مشغول كاوش دربارة اندام خويش هستند پديده خودارضايي را كشف ميكنند و اغلب اين عمل را ادامه ميدهند چون احساس خوبي نسبت به آن پيدا ميكنند. برخي از كودكان به كرات خود را ارضا ميكنند چرا كه از چيزي ناراحت هستند، مثل وقتي كه پستانك از آنها گرفته شده است. برخي ديگر در واكنش به تنبيه يا فشار براي متوقف كردن كامل خود ارضايي، آن را ادامه ميدهند. خود ارضايي هيچ دليل پزشكي مشخصي ندارد. تحريك نواحي تناسلي (مثلاً در اثر عفونت) منجر به درد يا خارش ميشود، نه خودارضايي.
سير قابل انتظار:
وقتي كودك شما به پديده خودارضايي پي ميبرد، به ندرت آن را به صورت كامل كنار ميگذارد و ممكن است هر زمان ناراحتي يا منازعهاي در منزل رخ ميدهد به آن روي آورد. تا سن 5 يا 6 سالگي، اكثر كودكان برخي ملاحظات را در نظر ميگيرند و ممكن است فقط در خلوت خود به آن اقدام نمايند. در زمان بلوغ در پاسخ به جهش ناگهاني هورمونها و سائقهاي جنسي خودارضايي به شكل پديدهاي عمومي در ميآيد.
سوء تعبيرهاي رايج:
خود ارضايي به هيچ نوع آسيب يا صدمه جسمي منجر نميگردد. اين پديده غير طبيعي يا شديد محسوب نميشود مگر آنكه به شكل ارادي و پس از 5 يا 6 سالگي در ملأ عام انجام شود.
به خاطر داشته باشيد خودارضايي بدين معني نيست كه كودك شما انحراف جنسي دارد، بيمبالات است يا ميل جنسي در او بيش از حد افزايش يافته است. فقط در مواردي كه بزرگسالان در پاسخ به خودارضايي يك كودك واكنش شديد نشان دهند و آن را پديدهاي كثيف يا پليد معرفي نمايند، ممكن است كودك از نظر هيجاني لطمه ببيند و مثلاً دچار احساس گناه شود.
نكاتي را درباره خودارضايي كودكان مرور كنيم:
1- اهداف و نگرش واقعي داشته باشيد؛ خاتمه بخشيدن به خودارضايي غير ممكن است. اين واقعيت را بپذيريد كه كودك شما اين عمل را فرا گرفته است.
2- خودارضايي را در هنگام چرت زدن و خوابيدن ناديده بگيريد.
در چنين زمانهايي كودك خود را تنها بگذاريد. كودك را از دمر خوابيدن منع نكنيد و اگر دستانش ميان پاهايش است از او پرس و جو نكنيد.
3- در ساير وضعيتها توجه كودك خود را به امر ديگري منعطف سازيد يا در مورد او انضباط مقرر را انجام دهيد. ابتدا سعي كنيد حواس او را به يك وسيله بازي يا فعاليت ديگر معطوف نماييد.
4- اين روش را با پرستار يا مربي مهد كودكتان در ميان بگذاريد. از مراقب يا مربي كودكتان بخواهيد مانند شما ابتدا سعي كنند حواس كودك را پرت نمايند. اگر اين مسئله كارساز نبود، آنها بايد با گفتن توصيههايي مانند «تو بايد الآن به ما ملحق شوي»، توجه او را به خودشان جلب نمايند. خودارضايي در مهد فقط در زمان خواب قابل چشمپوشي ميباشد.
5- تماس فيزيكي خود را با كودكتان افزايش دهيد. برخي كودكان وقتي در طول روز بيشتر در آغوش گرفته ميشوند و مورد نوازش قرار ميگيرند كمتر دست به خودارضايي ميزنند. سعي كنيد مطمئن شويد كودكتان حداقل يك ساعت از زمان اختصاصي براي بودن با شما و دريافت عواطف به شكل تماس جسمي برخوردار ميباشد.
6- اشتباهات شايع. شايعترين اشتباهي كه والدين انجام ميدهند سعي در خاتمه بخشيدن كامل به خودارضاييست. اين امر منجر به جنگ قدرتي ميگردد كه در نهايت والدين بازنده آن خواهند بود. كودكان نبايد به خاطر خودارضايي كتك بخورند، سخنراني بشنوند يا مورد عتاب قرار بگيرند. خودارضايي را با صفاتي مانند بد، كثيف، شيطاني يا گناهآلود ملقب نفرماييد.
دستان كودك را نبنديد، هيچ نوع بند و بستي به كار نبريد. تمام اين روشها تنها به مقاومت كودك و احتمالاً به مهار جنسي او در آينده منجر خواهد گشت.
با پزشك كودك خود تماس بگيريد اگر:
- كودك شما وقتي ديگران در اطراف او هستند به عمل خود ادامه ميدهد.
- حدس ميزنيد كسي خودارضايي را به كودك شما ياد داده است.
- كودك شما سعي ميكند ديگران را تحريك و ارضا كند.
- احساس ميكنيد كودكتان شاد نيست.
- شما به هيچ وجه قادر به پذيرش خودارضايي توسط كودكتان نيستيد.
كاربرد روش توصيه شده ظرف مدت يك ماه بهبودي به همراه نداشته است و سئوالات يا نقطه نظرات ديگري برايتان مطرح ميباشد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#27
Posted: 30 Aug 2011 10:13
hasirabad: کاشکی میگفتی چطور میشه ترک کرد
Elminio: چچچچچچی کاااااار بااااااید کنننننننننه؟
miar: سلام دوست عزیز من الان 12 سال این مشكل رو دارم هر كاری میكنم نمیتونم تركش كنم الان بد جور ناراحتی عصبی گرفتم خیلی داغونم چی كار كنم
1) اجتناب از تنهايي و محيطهاي محرک که فکر شما را متوجه اين مساله ميکند.
2) عدم استفاده از لباسهاي تنگ و چسبان
3) تخليه مثانه شبها پيش از خواب و استفاده از غذاي سبک در شبها و نخوابيدن روي شکم در رختخواب
4) از نگاهکردن، شنيدن و خواندن مطالب شهوتانگيز بپرهيزيد. در واقع اين موضوع ميتواند همان عامل محرکي باشد که بايد مورد پرهيز قرار گيرد.
5) هرگاه افکار جنسي به شما وارد شد از روشهاي پرتکننده حواس استفاده کنيد مثل بستن يک کش پول به مچ دست و کشيدن و رها کردن آن تا محرک دردناک حاصل شود.
6) استفاده از مجالس مذهبي، دعا و توسل و انجام فرايض ديني ميتواند باعث شود احساس کنترل بيشتري روي خود داشته باشد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ویرایش شده توسط: e_h_s_a_n
ارسالها: 3620
#28
Posted: 30 Aug 2011 10:17
خود ارضائی و سلامتی ما
خودارضایی (Masturbation)
هیچ نوع فعالیت جنسی بیش از خودارضایی مورد بحث قرار نگرفته، صریح تر و آشکارتر محکوم نشده و جهانگیرتر انجام نگرفته است.
شیوع :
تحقیقات آلفرد کنیزی در مورد شیوع خودارضایی حاکی از آن است که تقریباً همه مردان و سه چهارم همه زنان زمانی در عمر خود به آن دست زده اند.
کودک در سن 15 تا 19 ماهگی همان طور که در عمل انگشتان و دهان خود کاوش می کند یاد می گیرد که در مورد دستگاه تناسلی خود نیز چنین کند.
احساس لذتی که از تماس این ناحیه به او دست می دهد به همراه میل عادی برای کاوش بدن سبب علاقه ای طبیعی به لذت خودارضایی در این دوره می شود که توصیه می شود چنین تجاربی با ترس گناه آلود مهار نشود چراکه بعدها در زندگی زناشویی این ترس مانع لذت بردن او از یک ارتباط جنسی سالم می شود.
با نزدیک شدن سن بلوغ و صعود ناگهانی هورمونهای جنسی کنجکاوی جنسی تشدید می شود.
نوجوانان از لحاظ جسمی توانایی نزدیکی و رسیدن به ارگاسم را دارا هستند ولی معمولا با مهارهای اجتماعی کنترل می شوند. تا این که در سنین بزرگسالی این مسئله به طور طبیعی جای خود را به رابطه جنسی و ازدواج می دهد.
عوارض :
تحریم های اخلاقی بر علیه خودارضایی موجب پدید آمدن افسانه هایی مثل پیدایش و ایجاد بیماری روانی یا کاهش توانایی جنسی در نتیجه این عمل شده است. هیچ شواهد اختصاصی به نفع این ادعاها وجود ندارد. باور به این افسانه ها خود موجب نگرانی و اضطراب می شود.
آیا خودارضایی امری طبیعی محسوب می شود یا یک نوع اختلال ؟
خودارضایی هنگامی غیرطبیعی محسوب می شود که تنها شکل فعالیت جنسی در بزرگسالی باشد یا چنان به افراط صورت گیرد که حاکی از وجود یک وسواس عملی یا کژکاری جنسی باشد یا وقتی مستمراً به رابطه جنسی با فردی دیگر ترجیح داده شود.
در گذشته خودارضایی گونهای از انحراف جنسی و ذهنی تلقی میشد. اما اکنون از لحاظ پزشکی هیچ مدرکی وجود ندارد که خودارضایی چه از لحاظ جسمی یا روحی روانی مضر باشد ؛ با این وجود، این باور ریشهدار که خودارضایی باعث عوارضی همچون مشکلات عصبی، سیاهی دور چشمها، قوس کمر، کوری، سکتهٔ قلبی، مشکلات جنسی، یا لرزش دست میشود هنوز در میان بسیاری از عوام شایع است. امروزه متخصصان، خودارضایی را گونهای از فعالیت جنسی میدانند که طبیعی، سالم، مطلوب و امن است. تنها هنگامی خودارضایی میتواند مشکلساز شود که فرد را از برقراری رابطهٔ با شریک جنسیاش باز دارد.
بنا بر نظر اکثریت پزشکان و بر خلاف باور عموم، از لحاظ پزشکی خودارضایی چه در مردان چه در زنان، در صورت میانهروی هیچ عارضهٔ خاصی در بدن ایجاد نمیکند و میتواند نوعی از رفتار جنسی فرد محسوب شود و به حفظ سلامت جنسی انسان کمک کند. خودارضایی در ریزش مو، به وجود آمدن آکنه و ضعف منی و نطفه شخص بیتاثیر است. همچنین استمناء در ظاهر فرد تاثیرگذار نیست. خودارضایی همچنین به خودی خود هیچ مشکل روانی و ذهنی ایجاد نمیکند. خودارضایی باعث برطرف شدن افسردگی میشود و به بالابردن اعتماد به نفس شخص کمک میکند. خودارضایی در ضعف بینایی و بطور کلی تحلیل قوای جسمانی هیچ نقشی ندارد. تنها چندین بار خودارضایی متوالی میتواند باعث ایجاد خستگی به مدت حدودا یک روز شود. همچنین در جوامعی که خودارضایی گناه محسوب میشود و دیدگاه بدی در مورد آن در بین عوام وجود دارد، خودارضایی میتواند بطور تلقینی باعث احساس ندامت، پشیمانی و گناه شود.
خودارضایی در اکثر زنان باعث کاهش فشارهای عصبی قبل از قاعدگی میشود. علاوه بر آن خودارضایی در زنان میتواند در اینکه چطور به ارگاسم برسند کمک کند. در مردان این عمل با افزایش زمان انزال و کنترل بیشتر آن، در رابطهٔ جنسی مفید خواهد بود. خودارضایی خصوصا در روابطی که یکی از شرکای جنسی خواهان سکس بیشتری است میتواند مفید واقع شود. البته زیادهروی بیش از حد در استمناء (بیشتر از ۲۰ بار در ماه) میتواند در مردان از عوامل سرطان پروستات در آینده محسوب شود. اما از طرفی استمناء مرتب خصوصاً در سنین بالای ۵۰ سال بخاطر دفع عوامل بیماریزا از داخل پروستات از بروز این بیماری پیشگیری میکند.
در سال ۲۰۰۳ یک گروه تحقیقاتی ِ استرالیایی با سرپرستی ِ گراهام گیلز از انجمن سرطان استرالیا به این نتیجه رسیدند که خودارضایی به طور مکرر، احتمال ابتلا به سرطان پروستات در مردان را کاهش میدهد. مردانی که در دههٔ سوم زندگی خود (۲۰ تا ۳۰)، به طور متوسط ۵ بار یا بیشتر در هفته انزال داشتند، به طور قابل توجهی با خطر کمتر ابتلا به سرطان پروستات روبرو بودند. با این وجود این آزمایشها نتوانستند ارتباط عِلّی مستقیم بین این دو را نشان دهند. این پژوهش همچنین نشان داد که افزایش تعداد دفعات انزال از طریق خودارضایی در مقایسه با افزایش انزالهای ناشی از آمیزش جنسی برای افراد مذکر سودمندتر است. زیرا آمیزش جنسی با خطر ابتلا به بیماریهای آمیزشی همراه است که این خود میتواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. البته این مزیت به سن افراد نیز بستگی دارد. تحقیقی دیگری در سال ۲۰۰۸ نشاان داده که انزالهای مکرر بین سنین ۲۰ تا ۴۰ سالگی میتواند با خطر بیشتر ابتلا به سرطان پروستات همبستگی (و نه رابطهٔ علی) داشته باشد. اما در همین تحقیق معلوم شد که انزالهای مکرر در دههٔ ششم (۵۰ تا ۶۰) زندگی فرد، میتواند با خطر کمتر ابتلا به سرطان پروستات همبستگی داشته باشد.
استمنا یک یا دو بار در هفته همچنین میتواند باعث افزایش تولید گلبولهای سفید خون در مردان شود و از این طریق سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشد.
در زنان، این باور عامی که خودارضایی رسیدن به ارگاسم را کند میکند یا باعث مختلشدن یا کمشدن لذت جنسی در آنها میشود صحت ندارد. حتی مشاهدات نشان میدهد زنانی که خودارضایی میکنند از آنجا که مناطق حساس جنسی خود را بهتر درک کردهاند با هدایتکردن شریک جنسی خود زودتر و بهتر به اوج لذت جنسی میرسند.
در افراد مذهبی و جوامعی که خودارضایی در آن مذموم است در فرد ممکن است در طی خودارضایی یا پس از آن احساس ندامت یا انجام گناه دست دهد. اما از طرفی خودارضایی باعث بهبود خواب فرد و کاهش استرس میشود. این عمل همچنین سبب بهبود حس احترام به نفس در شخص میگردد و با افزایش ترشح اندروفین در مغز، فرد سلامتی روحی و جسمی را احساس میکند.
سوال جواب در مورد خود ارضائی :
- چون در باره تعداد استمناء زیاد سوال می شود باید عرض شود تا وقتی حالت اعتیاد گونه پیدا نکرده بدون اشکال است. منظور از اعتیاد این هست که آنقدر به این روش وابسته شده است که در مسیر زندگی عادی اش اختلال ایجاد کرده است.
آیا استمناء را نوعی فعالیت جنسی تلقی می کنند؟
استمنا سکس واقعی است و هر نوع استمنا فعالیت جنسی محسوب می گردد.وقتی شما استمنا می کنید تحریک می شود و به ارگاسم میرسید.از دیدگاه سلامت عمومی همانطور که مقاربت واژنی , مقاربت دهانی و مقاربت مقعدی و بوسیدن نوعی فعالیت جنسی تلقی می شود استمنا هم همینطور است. تحقیقات نشان داده است که حتی کسانی که شریک جنسی نیز دارند گاهی استمنا می کنند واین مسئله با باور های جامعه که استمنا را فقط برای مجرد ها تلقی می کنند در تضاد است
آیا در زنها هم استمناء وجود دارد؟
در حالی که اغلب آمار ها حکایت از این دارد که مردها بیشتر استمنا می کنند ولی این به مفهوم این مطلب نیست که طبیعت بدن مردها باعث می شود که استمنا کنند.حقیقت این هست که چون جامعه به استمنا زنان نگاه مثبتی ندارد در اغلب نظر خواهی ها و مطالعاتی که انجام می شود زنها از ابراز عقایدشان اکراه دارند. هیچ مطالعه ای نشان نداده است که تمایل به انجام استمنا ارتباطی به طبیعت فیزیولوژیک و جنس افراد داشته باشد
آیا استمناء فقط در مجردین هست؟
یک علت این مسئله و این باور این است که کسانی که شریک جنسی دارند استمنا کردنشان را از شریکشان پنهان می کنند،نظر خواهی ها نشان داده است که تمام کسانی که شریک جنسی دارند ... خواه در هر سنی ... گاه به گاه استمنا می کنند،مطالعه محقق معروف Kinsey's نشان داده است که 40% مردان و 30% زنانی که شریک جنسی دارند استمنا می کنند.
مطالعه ای که توسط سایت playboy انجام شده نشان داده است که 72% مردان متاهل استمنا می کنند. و مطالعه ای که توسط سایت Redbook از خوانندگانش انجام شده نشان داده است که 68% زنان متاهل استمنا می کنند.
آیا استمناء فقط در شخصیت های خاصی وجود دارد؟
مطالعه این مسئله را رد می کند. چه اینکه شما 19 ساله باشید یا 99 ساله , چه اینکه شما مذهبی باشید یا محافظه کار یا بی دین باشید , چه اینکه شما پدر و مادر باشید یا پدر بزرگ و مادر بزرگ ,چه اینکه عمو باشید یا عمه ,چه اینکه کاملا سالم باشید و یا اینکه در ویلچر باشید , و یا هر شخصیتی داشته باشید فرقی نمی کند. همه افراد با هر طبقه و با هر موقعیت اجتماعی و شغلی و تحصیلی و سنی استمنا می کنند و ارتباطی به شخصیت های خاص ندارد.
آیا استمناء کردن خانمها باعث اختلال ارگاسم می شود؟
نه ارتباطی بین استمنا کردن قبلی و تعداد آنها و یا حتی استمنا کردن فعلی و تعداد آن با مشکلات فعلی وجود ندارد.
ممکنه بعد از چند بار استمنا کردن نوعی بیحسی و ناراحتی و درد خیلی مختصر ناحیه تناسلی تون وجود داشته باشد ولی به هیچ وجه تاثیر دراز مدت و عارضه دراز مدت نخواهد گذاشت و اصلا با منطق بیولوژیک هم سازگاری ندارد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#29
Posted: 30 Aug 2011 10:25
دیدگاه ادیان مختلف جهان در باره استمناء
نگرش دینی به استمناء :
در میان مذاهب جهان ، نگرش به استمناء بسیار متفاوت است. بعضی از ادیان به آن به عنوان یک عادت روحی مضر نگاه میکنند، برخی آن را از نظر روحی مضر نمی دانند و دیگران نگرش موقعیتی دارند. در میان ادیان اخیر که به آن اشاره شد، برخی به استمناء با نگاه مجاز به عنوان وسیله ای در جهت کنترل میل جنسی و یا به عنوان بخشی از خود اکتشافی سالم مینگرند ، اما اگر با انگیزه اشتباه و یا به عنوان اعتیاد انجام شود، نمی پذیرند.
بودائیسم :
جوامع آسیایی که با سنتهای بودایی شکل گرفته اند، در امور انسانی و بطورخاص رفتار جنسی ، از نظر اخلاقی، قوی ظاهر شده اند . با این حال ، بر خلاف مذاهب دیگر جهان ، بیشتر اختلافات بودائی به سمت جزئیاتی مانند چه چیزی صحیح است و چه چیزی اشتباه است، نمیرود. استمناء (یا هر جزئیات دیگری از رفتار جنسی مرتبط با این موضوع) صریحا در هیچ یک از کتب آسمانی مذاهب اشاره نشده است. رایج ترین فرمول اخلاق بودایی" پنج معانی" و" مسیر هشت حصار" است ، نه کسی باید دلبستگی و نه اشتیاق به لذت نفسانی داشته باشد. این احکام شکل داوطلبانه دارند ، تعهدات شخصی هستند ، حکم الهی و یا دستور العمل نیستند. بخش سوم از پنج معانی " خودداری از ارتکاب سوء رفتار جنسی " است. ممکن است که خود استمناء شامل "سوء رفتار جنسی" باشد. با این حال ، "سوء رفتار جنسی" از جمله واژه های گسترده است ، و موضوعی است برای تفسیر و مرتبط با هنجارهای اجتماعی پیروانش. در واقع ، در کشورهای بودائی مذهب، استمناء توسط شخص غیر روحانی، شکستن پند سوم نیست.
قوانین و تعهدات تعصبی برای راهبان بودایی :
دلبستگی به لذت نفسانی در دومین جلد " حقیقت ناب " به عنوان علت درد و رنج، توصیف شده است. استمناء می تواند به معنای حواس پرتی و یا اجتناب از تقویت معنوی یا پیشرفت باشد. برای کسب یک تمرکز کامل در تقویت معنوی و روحانی ، راهبان بودائی کاملا متدین احتمالا شامل ممنوعیت در روابط جنسی هستند، از جمله استمناء، که ممکن است وابسته به سنتهای متعصبانه خود راهبان بودایی باشد. با توجه به خادمان، این موضوع بیشتر یک تعریف انتخاب شده شخصی توسط شرایط است. برای خادمان، لزومی به شکستن پند سوم وجود ندارد. می توان استدلال کرد که حتی برای ، می توان گفت که تاکید بیش از حد در لذت جنسی از طریق استمناء یک حاشیه ای است که نوشته شده و ادامه "راه میانی " نیست.
مسیحیت :
کلیسای کاتولیسم رم :
کلیسای کاتولیک روم، بطور موکد می آموزد که استفاده عمدی از قوه جنسی خارج از ازدواج، اساسا برخلاف هدف اولیه آن یعنی تولید مثل و هدف ثانویه یعنی وحدت زن و شوهر در ازدواج است، علاوه بر این ، کلیسا می آموزد که همه فعالیتهای جنسی از جمله استمناء ، همجنسگرایی ، لواط ، و روابط جنسی خارج از ازدواج یا قبل از آن (فساد) ، و استفاده به هر شکلی از وسایل پیشگیری از بارداری، علاوه بر تنظیم خانواده بطور طبیعی - بشدت نهی شده است ، چون نظم طبیعی ، هدف ، و غایت تمایلات جنسی را از بین میبرد.
تعلیم و دستور مذهبی کلیسای کاتولیک استمناء را به عنوان یکی از جرایم "ضد عفت " معرفی کرده است.
با استمناء است که تحریک عامدانه اندام تناسلی به منظور رسیدن به لذت جنسی درک میشود. "هم در کلیسای Magisterium در یک دوره سنت پایدار، و هم در احساس اخلاقی مومن، هیچ تشکیکی وجود نداشته است و بسیار تاکید شده است که استمناء ذاتا و بشدت یک اقدام نهی شده است". " استفاده عمدی از توان جنسی به هر دلیل ، خارج از ازدواج، اساسا بر خلاف هدف آن است". در مورد استمناء، لذت جنسی خارج از این عنوان است : "رابطه جنسی که توسط دستور اخلاقی دنبال میشود و اینکه معنای کل خود ارضائی متقابل و تولید مثل انسان در چهار چوب عشق حقیقی به دست می آید". برای یک قضاوت عادلانه در مورد مسئولیت اخلاقی افراد و هدایت چوپان مابانه ، نا بالغی عاطفی ، نیروی کسب عادت ، شرایط اضطراب و یا دیگر عوامل اجتماعی کاهش یافته فرد را باید در نظر گرفت ، حتی اگر به حداقل مجرمیت اخلاقی تنزل نکرده باشد.
پاپ ژان پل دوم ، در کتاب خود بنام "الهیات بدن" ، که اصطلاحی است "به معنای تعالی بدن" این نیت الهی اشاره شده در بدن را بطور فیزیکی توصیف کرده است. شرح او از رفتارهای جنسی انسان به کمال رسیدن شخصیت روحانی در این کتاب بوده است ، حالت جنسی باید یک عمل کاملی باشد از خود ارضائی متقابل ، که تنها در ازدواج یک زوج ممکن است که تصمیم به انعقاد نطفه ی یک کودک جدید دارند.
اگر چه "گفته میشود که روانشناسی و جامعه شناسی نشان می دهد که [استمناء] یک پدیده طبیعی رشد جنسی است، به ویژه در میان جوانان ،" موضوع اشاره شده این واقعیت را تغییر نمی دهد که آن یک عمل ذاتی و کاملا بدون اختیار است" و هرچه برای اقدام این روش انگیزه باشد ، و در استفاده از نیروی جنسی خارج از روابط طبیعی ازدواج اندیشه شود، اساسا حتمیت این استعداد رد میشود. در مقابل عدم ارتباط جنسی بروش اخلاقی، مستلزم شیوه اخلاقی است یعنی رابطه ای که حس کامل خود ارضائی متقابل و تولید مثل انسان را در چهار چوب عشق واقعی تائید کند.
مسیحیت ارتودوکس شرقی :
کلیسای ارتدکس شرقی و یا کلیسای مسیحی ارتدکس به تمایلات جنسی به عنوان یک هدیه آسمانی مینگرد که تکامل خود را در روابط زناشوئی می یابد. کلیسای ارتدکس به رابطه جنسی به عنوان یک گناه نگاه نمیکند ، بلکه سوء استفاده از هدیه تمایلات جنسی را گناه میداند. از آنجا که عمل استمناء خود خواسته است، و طبیعت آن از اظهار عشق و نگرانی به فرد دیگری ناتوان است ، به آن به عنوان یک انحراف در استفاده از هدیه تمایلات جنسی نگاه شده است. این امر به ویژه هنگامی آشکار میشود که استمناء بصورت یک اعتیاد درآید. دست کم ، عادت خود ارضائی به عنوان ارج نهادن به هدیه خدا یا همان تمایلات جنسی نیست.
از اسقفها و علمای کلیسای دوران اولیه مسیحیت ، سنت جان کریسوستوم و سنت باسیل بزرگ در سال (330 م) تا علمای مسیحی ارتدکس دنیای مدرن، مانند استنلی هاراکاس ، الکساندر اسکممان و توماس هاپکو، آموزش ارتدوکس در زمینه اخلاق جنسی استوار است .
گناهان جنسی فحشا و زنا ، استمناء و سکس مجازی، و همچنین تنفر ، حسادت ، مستی و گناهان دیگر قلبی، گناه بدنی نیز محسوب میشوند. تصور میشود که دوری از گناه های جنسی دوری از تن آسائی به منظور ارضاء نفس است. مسیحیت ارتودوکس به جای رفتن به سمت تمایلات شهوانی، رفتن به سمت روح القدس را مطرح میکند، که ثمره اش اعتقاد به عشق ، شادی ، صلح ، صبر ، مهربانی ، خوبی ، سرسپردگی ، ملایمت و خود کنترل کردن است.............
ادامه مطلب در پست بعدی
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#30
Posted: 30 Aug 2011 10:26
ادامه ی پست قبلی
پروتستانیسم :
پروتستانیسم به طور سنتی ، عمل استمناء را محکوم میکند، با این حال بعضی از فرقه های امروزی نقطه نظر متفاوتی دارند. علمای دینی نسبت به اواسط قرن بیستم، شروع به تجدید نظر در آموزه های قبلی کرده اند، و حتی امروزه بعضی ها نقطه نظراتی در طرفداری از استمناء دارند . اکثر فرقه های محافظه کار به آن به عنوان یک عمل تن آسائی و گناه شهوانی مینگرند و معتقدند که این عمل اصولا بخاطر دعوتش به شهوت به عنوان یک گناه در نظر گرفته شده است. کسانی که به آن در محدوده رفتار جنسی مجاز مینگرند، آن را بعنوان محافظی در برابر زنا، رابطه جنسی پیش از زناشویی و یا سایر اشکال غیر مجاز در رفتار جنسی ، و به عنوان یک روش ایجاد توازن بین زن و شوهر پیشنهاد میکنند.
پروتستان انجیلی :
جیمز دابسون ، رئیس هیات مدیره یک سازمان غیر انتفاعی مسیحی بنام "توجه به خانواده" ، آن را بخشی از اکتشاف طبیعی نوجوان معرفی کرده است و به شدت خواستار است که والدین، فرزندان خود را بخاطر یک عمل انجام نشده شرمسار نکنند که سپس به دلیل شرم تمایلات جنسی خود، مشکلات زناشوئی خواهند داشت. در عین حال، معتقد است که این عادت به اعتیاد و برای بعضی ها به فرار از صمیمیت تبدیل خواهد شد و در مخالفت با این مورد جای بحث وجود دارد. آموزش ریچارد دوبینس به کودکان شما در مورد حقایق رابطه جنسی یک روش مشابه ای را اتخاذ میکند. رویکرد کلی او یکی از "نه متهم کردن و نه چشم پوشی کردن" است. نگاه چند عاملی او برای تعیین اصول اخلاقی است. او توصیه های بسیاری در این مورد به والدین میکند. هربرت جی مایلز در کتاب تفاهم جنسی قبل از ازدواج نیز یک رویکرد مشابه ارائه میدهد.
او در حالی که به احتلام شبانه مردان اشاره میکند به این عمل به عنوان یک ابزار کنترل برای خود کنترلی در سکس برای مردان مجرد نگاه میکند. نگاه او نسبت به زنان مجرد در این موضوع در زمینه بیولوژی هر یک از آنها و عدم تخمک گذاری متفاوت است ، و مصرانه از زنان و دختران جوان می خواهد که برای تجربه اورگاسم با شوهران خود، منتظر بمانند ، در حالی که اگر استمناء کنند، گناه نیست. دابسون و مایلز تا آنجا به بحث ادامه میدهند که مجاز بودن استمناء بستگی دارد به احساس تصورات فرد در حال استمناء. دابسون می گوید پدران باید فرزندان خود را وادار کنند، اگر استمناء میکنند، به همسر آینده خود فکر کنند، و هرگز به دختری که می شناسد فکر نکند. این نظرات ، با این حال ، ممکن است منعکس کننده نگرش فرقه های محافظه کار انجیلی نباشد.
متفاوت :
الن جی وایت ، یکی از بنیانگذاران گروهSeventh-day Adventist Church ، در اواسط – دهه 1800 ادعا کرد که داشتن نگاه معنوی از خدا، او را در زندگی مسیحیت هدایت کرده است. بر علیه تحریک کنندگان خوردن بیش از حد ، سکس ، و استمناء، هشدار داد که او آنرا " گناه انفرادی " می نامد. به پیروانش هشدار داد که دیدگاه او از انسان منحرف و عواقب استمناء اینستکه نه تنها زندگی فرد را نابود میکند ، بلکه از دسترسی به بهشت پس از مرگ نیز جلو گیری میکند. او ادعا می کند که استمناء علت بسیاری از بیماریها در افراد بزرگسال از سرطان تا بیماری ریوی بوده است. وایت حتی اظهار داشت که استمناء عامل بسیاری از گناههای ناخواسته زندگی است. او اعتقاد داشت که رژیم غذایی ارتباط مستقیمی با تمایل به استمناء دارد. او ادعا کرد که یک رژیم غذایی ملایم و مطلوب شامل سبزیجات ، نان گندم ، و آب تمایل به استمناء راتقلیل داده و در نتیجه منجر به زندگی سالمتر و در نهایت برای نسل های آینده باعث هدایت میشود او ادعا کرد که گناه انفرادی علت جنون موروثی ، سرطان ، و دیگر بیماری های کشنده میشود ؛ کاملا روشن است که والدین با درگیر نکردن خود به گناه انفرادی از کودکان خود محافظت می کنند.
مورمونیسم می آموزد که استمناء یک عادت گناهی است که یکی از ارواح را به سرقت میبرد و ایجاد تنش عاطفی میکند. اسپنسر دبلیو کیمبال ، رئیس دوازدهم کلیسایthe Church of Jesus Christ of Latter-day Saints به شدت اصرار دارد که مورمونها این عادت را قبل از رفتن به یک ماموریت برای دریافت مقام کشیش مقدس ، و یا رفتن به معبد برای دعا، کنار بگذارند. او می آموزد که استمناء نشان " بنده گی تن است ، و نه تسلط به آن و رشد به سوی الوهیت که هدف از زندگی فانی است". " استمناء، بدون در نظر گرفتن اینکه ممکن است توسط کسانی گفته شود که هنجارهای پائین تری دارند، نه از طرف پروردگار مورد تایید است و نه از طرف کلیسای او '' ( سخنان کیمبال رئیس دوازدهم کلیسا در [سالت لیک سیتی : شرکت دزرت بوک، 1981] ، ص 10).
مانند مورمونیسم، شاهدان یهوه می آموزند که استمناء عادتی است از یک شکل ناپاکی، که نسلها تصور میکنند که میتواند از لحاظ ذهنی فساد وجود داشته باشد.
هندوئیسم :
نوشتار اصلی : Brahmacharya ،با توجه به آئین هندو ، زندگی در Brahmacharya یا در مرحله "دانش آموزی" آغاز می شود، مرحله ای که از روی پاکی هدایت میشوند و از راه تعلیم و تربیت خود پیشرفت میکنند و بطور معنوی خود را برای یک زندگی ثانویه dharma ( وظایف اجتماعی ، شغلی ، سرپرستی فرزند و غیره ) و مراسم karma ( اعمال دنیوی صحیح ) آماده میکنند ؛ فقط یک بار به Grihastya یا مرحله "سرپرستی خانوار" می رسند مرحله ای که از طریق مشاغل خود می توانند به دنبال kama (لذت فیزیکی) و artha (دست آورد دنیوی ، رفاه مادی) باشند. لذت جنسی، بخشی از kama ، یعنی یکی از چهار هدف زندگی است. در موضوع استمناء ، کتابهای مقدس هندو سکوت کرده اند، نه برچسب بد می زنند و نه تشویق می کنند.
با این حال ، خلوص جنسی / نظم و انضباط (Brahmacharya) یکی از پایه های آیین هندو و استمناء یکی از موانع خلوص جنسی در طول Brahmacharya است. کلمه brahmacharya اشاره دارد به یک معنای ضمنی و استفاده از نظم و حفظ انرژی جنسی و همچنین بطور گسترده در یوگا به عنوان "پرهیز از روابط جنسی" ، که می تواند در مفاهیم مختلف بطور مناسب کاربرد داشته باشد (به عنوان مثال وجود دیانت در ازدواج ، تجرد برای کسب معنویت و غیره) ، در عبارتهای افراطی تر (تجرد کامل توقف کامل) و یا در عبارت مشخص تر مرتبط با حفظ و افزایش انرژی جنسی مرد به جای از دست دادن آن از طریق انزال.
Patanjali's Yoga Sutras, Brahmacharya یکی از 5 یاما ها هستند، لزوم بنیادی برای تمرین یوگا و نتیجه نهایی یا ثمره آن یک Brahmacharya با تجربه برای کمال انرژی بیکران یا زنده دلی.
بسیاری از فنون یوگا، مانند تمرکز و آسانا (به عنوان مثال شیرزآسانا) می تواند برای رسیدن به Brahmacharya به عنوان امتناع از ازدواج و یا کنترل سختگیرانه از تمایلات جنسی کمک کند.
بسیاری از هندو های محافظه کار به استمناء به عنوان ناخالصی و اعتیاد نگاه میکنند ، هنگامی که میبینند باعث انحراف از هدف خودشناسی و دستیابی به مشاغل آنها میشود. Brahmacharya که عامل اصلی پیشرفت های مذهبی در هندوئیسم است، استمناء و زندگی جنسی نا مشروع را محکوم میکند.
آثار بسیاری با موضوع Brahmacarya توسط روحانیون معروف هندو نوشته شده است مانند Swami Sivananda ، Asaram Bapu ، Sivaya Subramuniyaswami ، Sri Vidyaprakasananda Giri ، Stephen Knapp ، و غیره.
اسلام :
در قرآن و یا اهل تسنن حدیث صحیحی در مورد ممنوعیت استمناء وجود ندارد. با این وجود ، این عمل توسط برخی محققان رد شده است، و مدعی هستند تنها هنگام ترس از ارتکاب رابطه جنسی نامشروع (زنا یا فساد) میتوان انجام داد؛ ولی پیش از آن، جایگزینهایی از قبیل ازدواج و یا روزه داری در اولویت هستند ، همانطور که در احادیث اشاره شده است.
استمناء :
پژوهشگران اسلامی به طور کلی استمناء را تایید نمی کنند مگر در شرایطی با تخفیف. جمله ای در قرآن وجود دارد "و آنان که عفت خود را به جز همسران خود حفظ میکنند، مبرا از سرزنش هستند، اما هر کس که به دنبال فراتر از آن است، از خطاکاران است" سوره مومنون آیات 5-7 .
در اسلام ، روابط جنسی خارج از ازدواج گناه بزرگی است که باعث میشود فاعل این کار در این دنیا و قیامت مجازات شود. با این حال اگر تمایلات کسی بسیار طاقت فرسا باشد بطوریکه ممکن است اشتباه بزرگی را توسط رابطه جنسی خارج از ازدواج انجام دهد، استمناء به عنوان ضرورت مجاز می شود ، اما در آن حالت مانند خوردن گوشت خوکی است که هیچ غذایی دیگری در دسترس نباشد. لذا قرآن می گوید "و کسانی که ازدواج نکرده اند باید سعی کنند در عفت زندگی کنند ، تا خدا آنها را بلطف خود بی نیاز گرداند" (قرآن ، سوره نور آیه 33)
استمناء ، مانند هر نوع رابطه جنسی که در آن منی یا ترشحات واژن آزاد و در طول ساعات روز انجام شده باشد، روزه را باطل میکند و نیاز به غسل دارد.
به گفته شیخ حامد العلی : "استمناء در طول مدت روز ماه مبارک رمضان روزه را باطل میکند، بر اساس حدیثی که میگوید یک مسلمان روزه دار بخاطر خدا از غذا خوردن ، نوشیدن ، و تمایلات جنسی پرهیز میکند. از آنجا که استمناء نوعی میل جنسی است ، یک مسلمان روزه دار باید از آن اجتناب کند. بنابراین، استمناء مانند خوردن مواد غذایی منع شده و به عنوان یکی از گناهانی است که اگر کسی آنرا انجام دهد حرمت این ماه را نقض کرده است ".
دیدگاه شیعه :
استمناء، کاملا در مذهب شیعه ممنوع است. امام علی (ع) میفرمایند "کسی که مرتکب گناه استمناء شود برابر است با اینکه مرا هشتاد بار کشته باشد".
دیدگاه اهل سنت :
چهار مکتب فقهی اهل تسنن (معروف به مذاهب -- حنفی ، شافعی، مالکی و حنبلی) مواضع متفاوتی در مورد این مسئله دارند. برخی آنرا در بعضی از موارد ممنوع میدانند (به عنوان مثال اگر منجر شود که مرد / زن از رابطه جنسی با همسر خود چشم پوشی کند) اما هنگامی توصیه می شود که در آن شر کمتری نسبت به رابطه جنسی نامشروع داشته باشد.
یهودیت :
ارتدکس و یهودیت محافظه کار :
استمناء در کتب مقدس عبری به صراحت ممنوع نشده است. با این حال یک عبارت در شرح تورات میگوید " از دانه های خود برای عبور یا کشت، به بت مولخ ندهید ". در اینجا دانه می تواند به عنوان نطفه و یا زادو ولد تفسیر شود. این عبور می تواند به عنوان ممنوعیت مذهبی استمناء برای خدای خارجی، قلمداد شود. برای مثال ، در مصر باستان فرعون سالانه درون رود نیل به عنوان مراسم حاصلخیزی استمناء میکرد. تلمود(مجموعه قوانين شرعى وعرفى يهود) استمناء مرد را ممنوع کرده است، چون به ریختن غیر ضروری منی ، یا به ناپاک شدن افکار زنان غیر از همسران قانونی مردان منجر میشود. این ممنوعیت از روایت کتاب مقدس اونان (تلمود Niddah 13a) مشتق شده است. تلمود (همان منبع) این اقدام را به قتل و بت پرستی تشبیه کرده است.
خشم خدا نسبت به اونان بخاطر انزال نکردن منی نبود، بلکه بخاطر نافرمانی خدا در آبستن کردن بیوه برادرش بود (نگاه کنید به داستان کتاب پیدایش 38:8-10). دیگران تصور میکنند حکم شدید اعدام، در عدم پیروی از اجرای صحیح قوانین ازدواج با همسر برادر فوت شده بوده است -- در کتاب مقدس، مجازات برای امتناع از ازدواج با همسر برادر فوت شده، انداختن آب دهان در ملاء عام ، توسط زنی بوده که درخواست وی رد شده است. از آنجا که مجازات اونان بسیار شدیدتر بوده است، آنها بر این باورند که ریخته شدن منی به بیرون جرم او بوده است. اونان استمناء کننده نبوده است، بلکه با پس کشیدن در حالت جماع، جلوگیری میکرده است.
به عقیده Kitzur Shulchan Aruch، " تخلیه بی مورد مایع منی ممنوع است . در تورات این گناه سنگینتر از گناه های دیگر است". با این حال ، Beis Shmuel شرح میدهد که این معنی اصلی آن نیست ، بلکه برای انسان متوحشی است که از گناه اجتناب کند.
در میان poskim (احکام یهود) اختلاف وجود دارد، که آیا استمناء برای تهیه منی در تلقیح مصنوعی و یا لقاح خارج از رحم ممنوع است.
یهودیت نه به طور کلی ممنوع کرده و نه مانع استمناء زنان شده است، اگر چه برخی از اولیای امور معتقدند که استمناء زن لزوما شامل "افکار نا درست" است.
استمناء متقابل :
Johnathan Margolis معتقد است که در آهنگ سلیمان(Song of Solomon) یک دستورالعمل برای راهنمائی خوشایند شریک جنسی یک مرد توسط استمناء قبل از مقاربت با او استنباط می شود : "اجازه دهید دست چپ او زیر سر من باشد و دست راست او مرا در آغوش گرفته باشد".
جنبشهای دیگر :
خاخام در جنبش های پیشرو (برای مثال ، اصلاحات و جنبشهای Reconstructionist) به نتیجه گیری های لیبرالی بیشتری رسیده است. خاخام الکسیس رابرتز عضو Reconstructionist، مدعی است که "استمناء بی ضرر ، طبیعی و سالم است. ممکن است تخلیه و لذت فراهم کند و همچنین نظر شخصی من این است که در یک رابطه جنسی لذت بخش با شریک جنسی، مفید است. این عمل ممکن است تخلیه جنسی در افراد جوان که در سال های اوج نیروی روابط عاشقی قرار دارند را آسان تر کند ". اصلاحات خاخام جاناتان استین ، در یک اسکیمای پیشنهادی برای ارزیابی از فعالیت های اصولی اصلاحات مختلف جنسی ، این بود که استمناء، "mutar" در نظر گرفته شود، این عبارت به طور کلی به عنوان "مجاز" ترجمه شده ، اما او عنوان"قابل تحمل" ارائه می دهد. دست خط خاخام والتر یعقوب، از طرف کمیته اصلاحات فتاوا، حاکیست ، "با وجودی که این احکام سنت، بسیار روشن هستند ، ما باید در پرتوی جریان اندیشه روانشناختی، یک نگاه متفاوت به استمناء، داشته باشیم. استمناء باید تقبیح شود ، اما نباید آن را مضر و یا گناه بدانیم.
تائوئیسم :
برخی از معلمان و دست اندر کاران طب سنتی چینی ، افکار تائوئیست و هنرهای رزمی، می گویند که استمناء می تواند موجب کاهش سطح انرژی در مردان شود. آنها می گویند که انزال به شیوه " qi " منشع بهبود کیفیت را در ناحیه " dantian " کاهش می دهد، مرکز انرژی که در پایین شکم واقع شده است. برخی معتقدند که رابطه جنسی با شریک زندگی این کار را نمی کند چرا که شرکای جنسی، هر یک از نقاط qiرا پر میکنند. بنابراین برخی از دست اندر کاران می گویند که مردان به مدت حداقل 48 ساعت پس از عمل استمناء، نباید هنرهای رزمی انجام دهند در حالی که دیگران تا شش ماه تجویز میکنند، به دلیل از دست رفتن منبع Qi، اجازه داده نمی شود که در این مدت، qi جدید ایجاد شود.
تائوئیست شدیدا زنها را از استمناء منع میکند. زنان را به انجام تمرین تکنیک های ماساژ بر روی خود تشویق میکند ، اما همچنین اگر حس خوشایندی پیدا کردند، دستور به اجتناب از تفکر در افکار جنسی میدهد. در غیر این صورت ،لبهای فرج زن باز و ترشحات جنسی خارج خواهد شد. باز اگر این اتفاق افتاد ، زن بخشی از نیروی زندگی خود را از دست میدهد و این امر می تواند بیماری زا باشد و زندگی را کوتاه کند.
ویکا :
ویکا ، مانند دیگر ادیان ، پیروانی با طیفی از نگاه محافظه کارانه به آزاد اندیشی دارد. ویکا به طور کلی دوگم نیست ، و چیزی در فلسفه ویکا استمناء را ممنوع نمی کند. در مقابل ، اخلاق ویکا ، خلاصه شده در پندهای ویکا "هیچ آسیبی نخواهد رسید ، حتی اگر پژمرده شده باشی" توسط بسیاری به عنوان مسئول حمایت از همه نوع فعالیت های جنسی تفسیر شده است. این نظر درCharge of the Goddess قوت گرفته است، یک عبارت مهم در ادبیات ویکا وجود دارد که در آن الهه می گوید : "همه اعمال عاشقی و لذت بخش، از شعائر من هستند".
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب