انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
Sexology - سکسولوژی
  
صفحه  صفحه 3 از 4:  « پیشین  1  2  3  4  پسین »

شايع ترين اختلالات جنسی مردان


مرد

 
علل و راه‌حل بی‌میلی جنسی در مردان
سلامت نیوز : دکتر سیدکاظم فروتن دانشیار دانشگاه شاهد، رییس کلینیک سلامت خانواده/علل و راه‌حل بی‌میلی جنسی در مردان را توضیح میدهد .

بی‌میلی جنسی یکی از انواع شایع اختلال‌های جنسی، به ویژه در زنان، است که البته در مردان نیز بروز می‌کند. فردی که به این اختلال جنسی مبتلا می‌شود، تصورات و تخیلات جنسی و رغبت و تمایل خود را به فعالیت جنسی از دست می‌دهد.... بی‌میلی جنسی ممکن است از ابتدای بلوغ تظاهر کند یا در درازمدت و پس از مدتی طولانی بروز کند. توجه به این موضوع نیز ضروری است که آیا بی‌میلی جنسی فقط نسبت به همسر اتفاق افتاده یا فرد نسبت به همه افراد جنس مخالف چنین حسی دارد.

در اغلب موارد، بی‌میلی جنسی یا سردمزاجی در مردان منشا و علت روانی دارد اما ممکن است بر اثر بیماری‌های جسمی هم بروز کند. در مردان مبتلا به بی‌میلی جنسی، در صورتی که بیماری آشکاری مانند بیماری قلبی‌عروقی، دردهای مزمن و نظایر آن وجود نداشته باشد، باید غدد جنسی، هیپوفیز و تیرویید از نظر اختلال‌های هورمونی احتمالی بررسی شود. همچنین بی‌میلی جنسی در مردان به علت بیماری‌های روان‌پزشکی مانند افسردگی و اختلال‌های اضطرابی به وفور مشاهده می‌شود.

بی‌میلی جنسی بدون علت جسمی :

گروه عمده‌ای از مردان که به علت بی‌میلی جنسی به کلینیک مراجعه می‌کنند، به بیماری‌های جسمی یا روانی دچار نیستند و علت بی‌میلی جنسی در آنها را باید در مسایل دیگری جست‌وجو کرد. بسیاری از مردانی که با بی‌میلی جنسی مراجعه می‌کنند، وقتی با دقت بیشتری بررسی می‌شوند، گاه به اختلال جنسی هم‌زمان دیگری مبتلا هستند. به‌عنوان نمونه، مردانی که به ناتوانی جنسی و اختلال در نعوظ دچار هستند، در صورتی که برای درمان آن اقدام نکنند، به تدریج میل و رغبت خود را به روابط زناشویی از دست می‌دهند.

ناسازگاری‌‌های زناشویی نیز از علل دیگری است که ممکن است باعث مهار و سرکوب میل‌جنسی در مردان شود. این نوع بی‌میلی جنسی، ثانویه به سایر مشکلات و اختلال‌های خارج از بستر، رخ می‌دهد.

انواع و اقسام استرس‌ها نیز از دیگر علل مهم کاهش میل جنسی در مردان به شمار می‌روند. استرس‌های شغلی،اختلال‌های خواب، استرس تولد فرزند ناخواسته، استرس‌های اقتصادی و نظایر اینها فرد را به بی‌میلی جنسی دچار می‌کند. گاهی اوقات، بی‌میلی جنسی در مردان، ثانویه به بی‌میلی جنسی همسران آنهاست. ناهماهنگی در مسایل جنسی زن و شوهر از جمله مواردی است که باید با مشاوره به موقع زوجین به رفع یا کاهش آن اقدام کرد.
مصرف برخی داروها، سیگار، الکل و مواد مخدر از دیگر علل ابتلا به بی‌میلی جنسی در مردان است. افزایش سن از جمله علل دیگری است که به‌طور طبیعی باعث کاهش تدریجی میل جنسی در مردان می‌شود.

باید توجه داشت که آراستگی و توجه زنان به ظاهر خود نقش عمده‌ای در میزان تمایلات جنسی همسران آنها دارد. بدیهی است که سائقه جنسی، مانند اشتها به غذا خوردن، تابع برخی ویژگی‌های ظاهری زوجین است و همچنان که رنگ، بو، طعم و ظرف غذا در افزایش اشتها نقش مهمی دارد، توجه زنان به ظاهر و پوشش خود نیز در میزان تمایلات شوهران آنها اثرگذاراست.

درمان باید به‌موقع باشد :

علل بی‌میلی جنسی در مردان هرچه که باشد نیازمند بررسی و درمان به‌موقع است. بی‌میلی‌های جنسی در مردان را به خوبی می‌توان با شناسایی و رفع علل زمینه‌ساز آن درمان کرد. نکته مهم در درمان بی‌میلی جنسی مردان این است که مبتلایان به بی‌میلی جنسی نباید خودسرانه به دارودرمانی اقدام کنند زیرا علاوه بر عوارضی که این‌گونه داروها در صورت مصرفی بی‌رویه دارند، گاه به علت بی‌توجهی به منشأ بی‌میلی جنسی بی‌اثر خواهند بود یا به‌صورت مقطعی اثر می‌کنند. نکته مهم دیگر این‌که فرد مبتلا به بی‌میلی جنسی نباید به این اختلال، بی‌توجه باشد زیرا ترک یا کاهش روابط زناشویی به علت این اختلال، شدت بی‌میلی جنسی را افزایش می‌دهد و فرد را در آینده به بحران‌های جدی زندگی زناشویی دچار می‌کند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
علت کاهش هورمون تستوسترون
مدتي است که احساس مي‌ کنيد ميل جنسي ‌تان کاهش يافته، قدرت استخوان‌ها و حجم عضلات ‌‌تان کم شده، دچار اضافه وزن و بي‌ خوابي و افسردگي شده‌ايد و ... . اين ها مي‌ تواند نشانه‌ هاي آندروپوز (Andropause) يا يائسگي مردانه باشد. ولي نگران نباشيد. براي يائسگي مردانه نيز راه‌ حل‌هايي وجود دارد تا همانند يائسگي زنانه، عوارض آن را کاهش دهيد.

از جمله عوامل بروز يائسگي مردانه، افزايش سن و کاهش ميزان هورمون تستوسترون در بدن است که بر سلامت جسم و روان فرد اثر مي‌ گذارد و عوارض آن از 50 سالگي به بعد نمايان مي‌ شود.بررسي ‌ها نشان داده است، 7 درصد مردان 10 تا 60 سال، 22 درصد مردان 60 تا 80 سال و 36 درصد مردان 80 تا 100 سال دچار کمبود تستوسترون هستند.

در مردان غدد هيپوتالاموس و هيپوفيز وظيفه کنترل ترشح تستوسترون را بر عهده دارند. ترشح نوعي هورمون به نام GnRH توسط هيپوتالاموس به هيپوفيز کمک مي‌ کند تا هورموني موسوم به LH را ترشح کند که بر سلول‌ هاي خاص بيضه (سلول‌هاي ليديگ) تاثير مي‌ گذارد.

نشانه ‌هاي کاهش تستوسترون در مردان چندان قابل تشخيص نيست، چون مکانيسم‌ هاي کمکي نظير توليد هورمون ‌هاي آندروژن توسط غدد فوق ‌کليوي بر آن تاثير مي ‌گذارد. وقتي ميزان ترشح تستوسترون کاهش مي ‌يابد، بدن مقداري از هورمون پيش ساز تستوسترون را تبديل به تستوسترون مي‌ کند، اما از نشانه‌ هاي کاهش تستوسترون در بدن مي ‌توان به سردرد، کاهش قدرت ديد، کوتاهي قد در نتيجه ي پوکي استخوان و کم خوني جزيي اشاره کرد.

هورمون ‌درماني جايگزين :

هورمون درماني جايگزين از سال 1990 در آمريکا به وجود آمد و طرفداران زيادي پيدا کرد، به طوري که تجويز آن بين سال ‌هاي 1999 تا 2002 به 170 درصد رسيد.

پزشکان معمولا تستوسترون را از راه درون عضله ‌اي يا زيرپوستي تزريق مي ‌کنند. در مرداني که به اندازه کافي بدن شان تستوسترون توليد نمي ‌کند، دريافت اين هورمون مي ‌تواند مفيد باشد و بر حجم ماهيچه ‌اي، اخلاق و خواب آن ها تاثير بگذارد، اما به نظر نمي ‌رسد تزريق اين هورمون بر ميل جنسي و قدرت بدني چندان تاثيري داشته باشد. البته بايد به اين موضوع نيز توجه داشت که هورمون درماني جايگزين در مردان مي ‌تواند خطراتي نيز به دنبال داشته باشد و پزشک مربوطه بايد پروستات و ميزان هموگلوبين خون را در مردان تحت معالجه، زير نظر داشته باشد.

چگونه مي‌ توان از کاهش تستوسترون جلوگيري کرد؟

به جز افزايش سن، عوامل بسياري در کاهش تستوسترون دخيل هستند؛ به عنوان مثال، انجام ورزش هاي استقامتي، استرس و افسردگي مي‌ تواند سبب کاهش ترشح هورمون تستوسترون شود. برخي تحقيقات نيز روشن کرده است که جايگاه اجتماعي مردان بر ميزان ترشح تستوسترون در بدن شان تاثير مي‌ گذارد. تحريک جنسي نيز سبب افزايش ميزان تستوسترون در خون مي ‌شود. محققان بيان داشته اند که تاثير مواد غذايي بر ميزان ترشح هورمون تستوسترون در مردان گياهخوار و گوشتخوار يکسان است، اما ميزان ترشح نوعي هورمون به نام SHBG در گياهخواران بالاتر است که مي ‌تواند سبب کاهش تستوسترون در دسترس شود. جالب ‌تر آن که ميزان ترشح هورمون تستوسترون در افرادي که در ارتفاعات زندگي مي‌ کنند، بسيار پايين ‌تر از ميزان ترشح اين هورمون در ساکنان سواحل درياست.

عوامل کاهش دهنده ي ترشح تستوسترون :

  • استرس :

استرس اثري مخرب بر کارکرد غدد هيپوتالاموس و هيپوفيز که مراکز کنترل هورمون تستوسترون هستند، دارد. استرس همچنين سبب کاهش LH (هورمون محرک ترشح تستوسترون در سلول ‌هاي بيضه) و کاهش کلي ترشح اين هورمون در بدن مي‌ شود. تحقيقات پژوهشگران ژاپني روي موش ‌هاي آزمايشگاهي نشان داده است ميزان ترشح تستوسترون در يک استرس شديد کاهش چشم ‌گيري پيدا مي ‌کند.

  • کمبود خواب :

کمبود خواب نيز بر ميزان تستوسترون ترشحي در بدن تاثير مي ‌گذارد. تحقيقات پژوهشگران دانشگاه شيکاگو بر 12 مرد سالم 64 تا 74 ساله نشان داده است که رابطه مستقيمي بين ميزان خواب شبانه و ميزان ترشح تستوسترون در روز وجود دارد.

  • ديابت و سندرم متابوليک :

تحقيقات بسياري ثابت کرده است بدن افراد مبتلا به ديابت نوع 2 و سندرم متابوليک که هر دو به چاقي پايين تنه يا فشار خون بالا دچار هستند، ميزان تستوسترون کمتري نسبت به ديگران توليد مي ‌کند. بين 20 تا 64 درصد مردان مبتلا به ديابت، تستوسترون کمي دارند. اين موضوع به ويژه در مردان مسن بيشتر است.

  • افسردگي :

پايين بودن تستوسترون خون مي ‌تواند به دليل افسردگي باشد. محققان در پژوهشي 44 مرد افسرده 40 تا 65 سال را مورد بررسي قرار دادند و بين ساعت 8 تا 11 صبح، خون افراد ناشتا را بررسي کردند. نتايج بررسي‌ ها نشان داد ميزان تستوسترون در افراد مبتلا به افسردگي کمتر از افراد سالم است. جالب است که مصرف تستوسترون در افراد جوان و سالخورده سبب از بين رفتن افسردگي مي‌ شود.

  • الکل :

مصرف الکل بر غدد کنترل کننده و ترشح کننده تستوسترون نظير هيپوتالاموس، هيپوفيز داخلي و بيضه اثر مخرب دارد و مي‌ تواند سبب کاهش توانايي جنسي و ناباروري آن ها شود. الکل بر سلول ‌هاي ليديگ بيضه که ترشح ‌کننده تستوسترون هستند، تاثير مي گذارد و مي ‌تواند سبب کاهش ترشح تستوسترون و در نتيجه افت تمايل جنسي شود.

  • آفت‌کش‌ها :

مواد شيميايي موجود در برخي آفت ‌کش‌ ها مي‌ توانند ترشح هورمون‌ ها را مختل کنند. محققان دانشگاه هاروارد نشان دادند مرداني که با برخي آفت‌کش‌ها کار مي‌ کنند، ميزان تستوسترون خون شان در مقايسه با ديگر مردان پايين تر است.

محققان با بررسي پرونده پزشکي 286 مردي که بين سال‌هاي 2000 تا 2003 به مرکز ناباروري ماساچوست مراجعه کرده بودند، متوجه شدند رابطه نزديکي بين وجود مواد شيميايي آفت‌کش‌ها در خون و پايين بودن ميزان هورمون تستوسترون وجود دارد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
التهاب پروستات


غده پروستات یک غده کوچک و گردو شکل است که در زیر مثانه آقایان قرار گرفته است و بوسیله پیشابراه احاطه شده است. این غده قسمت اعظم مایع منی را تولید می کند. دردناک شدن این غده را پروستاتیت گویند که معمولا با التهاب همراه است.پروستاتیت یک مشکل بهداشتی بین المللی است. نتایج تحقیقات اپیدمیولوژیک در سه قاره اروپا، آمریکا و آسیا نشان میدهد که تقریبا 10-2 درصد آقایان از نوع مزمن بیماری رنج می برند و حدود 50 % مردان حداقل یکبار در طول زندگی خود از علائم این بیماری رنج برده اند.

پروستاتیت مهمترین مشکل اورولوژیک در مردان جوانتر از 50 سال و سومین بیماری شایع اورولوژیک در مردان بالای 50 سال است.این بیماری می تواند باعث ایجاد درد شدید، علائم ادراری، اختلالات جنسی، ناباروری و کاهش کیفیت زندگی گردد.علت پروستاتیت کاملا مشخص نیست؛ در نیمی از مردانی که پروستاتیت دارند هیچگونه علائم التهاب و یا علت مشخصی دیده نمی شود؛ در بیمارانی هم که التهاب وجود دارد فقط در 10 % موارد عفونت باکتریایی وجود دارد. در بیش از نیمی از بیماران علائم در زمستان تشدید می شود.

انواع پروستاتیت:

  • پروستاتیت حاد، عفونت پروستات است و علائم آن معمولا ناگهانی ایجاد میگردد.
  • پروستاتیت باکتریایی مزمن، یک عفونت طولانی مدت پروستات است و علائم آن معمولا به تدریج ایجاد میشود.
  • پروستاتیت و یا سندرم درد لگنی غیر التهابی، ( که قبلا به نام درد پروستات یا پروستوداینی خوانده می شد.) پروستات دردناک بدون عفونت یا التهاب است.
  • پروستاتیت التهابی بدون علامت، التهاب پروستات است که درد یا علامت دیگری ندارد.

نشانه های پروستاتیت چیست؟

نشانه ها و علائم در همه انواع پروستاتیت مشابه است ؛ به جز در پروستاتیت حاد و پروستاتیت بدون علامت. در بیماری حاد علائم به صورت شدید و ناگهانی ایجاد می شود و با تب و لرز همراه است. علائم انواع مزمن پروستاتیت ممکن است خفیف باشد و بتدریج در طی هفته ها یا ماهها ایجاد گردد.

علائم پروستاتیت شامل یک و یا چند علامت زیر است:

  • احساس فوریت برای دفع ادرار، حتی اگر مقدار ادرار کم باشد.
  • احساس سوزس هنگام ادرار کردن
  • سختی در شروع ادرار و قطع مکرر جریان ادرار ( یعنی ادرار به جای اینکه یکنواخت جریان یابد به صورت موجی جریان می یابد و متناوبا به صورت کم فشار و سپس با فشار معمولی جریان می یابد.
  • احساس دفع ناقص ادرار و خالی نشدن کامل مثانه
  • احساس درد و یا ناراحتی در کمر، ناحیه بین بیضه ها و مقعد، پایین شکم، قسمت بالای رانها و ناحیه لگن. درد ممکن است در طی حرکات روده بدتر گردد.
  • احساس درد و ناراحتی مبهم در طول و یا بعد از انزال
  • درد در نوک آلت

پروستاتیت چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک بعد از اطلاع از علائم بیمار بوسیله یافته هایی که در معاینه بالینی بدست می آورد بیماری را تشخیص می دهد.ممکن است آزمایشات خون و ادرار هم برای تعیین نوع پروستاتیت لازم باشد.

چگونه پروستاتیت را درمان می کنند؟

درمان بستگی به نوع پروستاتیت دارد. ممکن است دارو برای کنترل درد، کاهش التهاب، نرم شدن مدفوع و رفع انقباضات عضلات مثانه لازم باشد. اگر پروستاتیت باکتریایی باشد آنتی بیوتیک تجویز خواهد شد.

نگاه دقیقتر به انواع پروستاتیت :

حدود 90% مردان مبتلا به پروستاتیت، پروستاتیت مزمن یا سندرم درد لگنی التهابی و یا غیر التهابی دارندکه علت آن شناخته نشده است. و بقیه 10%مبتلا به عفونت باکتریایی می باشند.

پروستاتیت حاد و مزمن باکتریایی :

عفونت باکتریایی می تواند باعث ایجاد پروستاتیت حاد و یا پروستاتیت مزمن باکتریایی می شود.

باکتری ها از راه های زیر وارد پروستات می شوند:

  • از طریق پیشابراه
  • از طریق ادرار( در صورتی که فرد مبتلا به عفونت مثانه باشد.)
  • از طریق وسایل خارجی مانند کاتترها( سوندهای) ادراری

پروستاتیت مزمن ویا سنردم درد لگنی التهابی(پروستاتیت غیر باکتریایی) :

علت خاصی برای پروستاتیت مزمن التهابی شناخته نشده است.ولی متخصصین علل احتمالی زیر را برای آن مطرح می سازند:

  • انسداد جریان ادرار
  • حرکت غیرطبیعی ادرا و ترشحات پروستات به داخل غده پروستات
  • میکروارگانیسمهایی که باعث عفونت پروستات می شوند.این میکروارگانیسمها در صورت وجود در ادرار یافت نمی شوند.
  • بیماریهای خود ایمنی ناشی از واکنش سیستم ایمنی بدن بر ضد پروستات
  • مواد شیمیایی که به طور طبیعی در ادرار وجود دارند مثل اسید اوریک که ممکن است وارد پروستات شوند و باعث تحریک آن گردند.
  • عملکرد غیر طبیعی اعصاب و عضلات پروستات

تحقیقات نشان می دهد دربیمارانی که اختلالات افسردگی و سوماتیزاسیون هستند این بیماری بیشتر دیده می شود.

پروستاتیت یا سندرم درد لگنی غیر التهابی(پروستوداینی) :

علل آن شبیه پروستاتیت مزمن التهابی است. به عقیده بعضی از متخصصین ممکن است اصلا پروستات درگیر نباشد و این امر ناشی از مخلوطی از عوامل شامل مشکلات سیستم عصبی، کشش عضلات کف لگن و عوامل التهابی باشد که درد ایجاد می کند.

در بیماری پروستاتیت چه اتفاقی می افتد؟

پروستاتیت به خصوص اگر مدت زیادی ادامه یابد می تواند استرس، اضطراب و افسردگی ایجاد کند.در پروستاتیت حاد، بیماران تب و لرز دارند و گاه بستری می شوند. بیشتر بیماران با آنتی بیوتیک به طور کامل بهبود می یابند. درمان تاخیری خطر ایجاد عوارض را افزایش می دهد مانند عفونت خون، سپسیس، آبسه پروستات

در پروستاتیت باکتریایی مزمن، درمان مشکل است چون بسیاری از داروها به سختی به پروستات میرسند. آقایانی که پروستاتیت باکتریایی مزمن دارند به طور مرتب دچار عفونتهای مکرر ادراری میشوند. عفونت ممکن است به اپیدیدیم هم گسترش یابد. وجود سنگهای عفونی پروستات ممکن است درمان پروستاتیت باکتریایی را مشکل تر کند.

پروستاتیت مزمن یا سندرم درد لگنی التهابی و غیر التهابی معمولا در طول زمان بدون عوارض جدی بهتر می شود ولی علائم آن گاهی به صورت غیر منتظره برمی گردد.

چه عواملی میزان خطر را افزایش می دهد؟

عواملی که خطر ابتلا به پروستاتیت را افزایش می دهند:

  • عفونت اخیر دستگاه ادراری
  • انجام سیستوسکوپی( دیدن مستقیم داخل مثانه با دستگاه) و یا گذاشتن کاتتر و یا سوند ادراری
  • بیماریهای مقاربتی
  • آسیبهایی مانند افتادن از دوچرخه و اسب

اگر بیماری پروستاتیت باکتریایی مزمن داشته باشد، شانس ابتلای مجدد وی افزایش می یابد.

چه موقع لازم است بیمار توسط پزشک ویزیت گردد؟

اگر تب و لرز ناگهانی همراه با مشکلات ادرای نظیر درد، سوزش ادرار و یا مشاهده خون یا چرک در ادرار داشتید فورا باید به اورژانس یا پزشک مراجعه کنید چون این علائم ممکن است علائم پروستاتیت باکتریایی حاد باشد.در صورتی که دچار علائم ادراری ، درد مداوم کمر، درد اسکروتوم و یا آلت تناسلی و یا درد ناحیه بین اسکروتوم و مقعد شدید و یا پس از انزال یا حرکات روده ای دچار درد شدید باید حتما به پزشک مراجعه کنید. اگر دچار عفونتهای مکرر دستگاه ادراری می شوید و یا ترشحاتی از آلت دارید و یا دچار زخمهای ناحیه تناسلی هستید و یا اگر مشکلاتی در ادرار کردن دارید نظیر ادرارهای مکرر شبانه، مشکل در شروع ادرار، کاهش جریان ادرار و ادرار مکرری که با نوشیدن زیاد مایعات همراه نباشد حتما به پزشک مراجعه کنید.

بعضی از آقایان در دورانی از زندگی خود در ناحیه پروستات خود درد مبهم و یا یک ناراحتی احساس میکنند ؛ اگر شما دچار چنین حالتی شدید ولی تب و لرز نداشتید شاید بهتر باشد برای چند هفته در منزل خود را درمان کنید و از داروهای ضد دردی که بدون نسخه داده می شود نظیر آسپیرین، ایبوپروفن و یا استامینوفن برای رفع درد استفاده نمایید. ولی اگر علائم ادراری پیدا کردید و درد هم ادامه یافت بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
پزشک شرح حال کاملی از بیماری شما و سوابق پزشکی شما خواهد پرسید تا علت و نوع پروستاتیت را تشخیص دهد.

پروستاتیت حاد که کم شیوع ترین نوع است ولی ساده ترین نوع تشخیص را دارد. اگر پزشک به نوع حاد مشکوک شود یک کشت ادرار انجام خواهد شد تا وجود باکتری بررسی شود.اگر شرح حال و معاینه بالینی شما، به نفع پروستاتیت حاد نبود، یک تست ادرار قبل و بعد از ماساژ پروستات و جمع آوری ترشحات مایع منی ممکن است درخواست گردد.

اگر علائم شما با درمان بهتر نشد و یا عفونت پروستات شما ادامه یافت و یا علائم و یافته های بالینی امکان وجود علل مثانه ای و یا سرطان پروستات را مطرح کند و یا اگر پزشک به عوارض ناشی از پروستاتیت مشکوک شود ممکن است آزمایشات دیگری درخواست شود.این آزمایشان ممکن است شامل آزمایش خون، کشت خون، سی تی اسکن و یا ام. آر آی، سونوگرافی لگن و یا آزمایشات تخصص دیگری باشد.

چشم انداز درمان :

درمان پروستاتیت معمولا با تجویز آنتی بیوتیک برای هفته های متمادی آغاز می گردد. اگر احساس بهبود هم داشتید ممکن است طبق توصیه پزشک دارو برای 2 تا 3 ماه ادامه یابد و اگر بهتر نشدید ، ضمن ادامه درمان آنتی بیوتیکی آزمایشات دیگری نیز درخواست شود.در پروستاتیت حاد هدف، درمان کامل عفونت و پیشگیری از عوارض است. پروستاتیت حاد باکتریایی با آنتی بیوتیک درمان می شود و داروهای ضد تب و ضد درد، مصرف مایعات و استراحت برای بیمار تجویز می گردد.

در مواردی که نیاز به آنتی بیوتیک تزریقی داخل وریدی هست و یا در مواردی که بیمار قادر به ادرار کردن نیست بیمار بستری خواهد شد.اکثر آقایان به سرعت به درمان پاسخ می دهند و درمان آنها 4 تا 6 هفته طول می کشد.در پروستاتیت مزمن باکتریایی هدف، درمان عفونت و پیشگیری از عوارض است ؛ در این موارد درمان آنتی بیوتیکی حدود 6 تا 12 هفته طول می کشد.ممکن است درمان آنتی بیوتیکی برای پیشگیری از عفونت نیز لازم باشد.

سنگهای پروستاتی مزمن ممکن است درمان عفونت را مشکلتر کند. لذا در صورت وجود باید به روش جراحی خارج شوند.ممکن است به خاطر مشکلات دستگاه ادراری مانند تنگی گردن مثانه جراحی لازم باشد.بندرت در صورت عفونتهای بسیار مکرر، به عنوان آخرین راه حل می توان پروستات را به روش جراحی خارج کرد.

در پروستاتیت مزمن التهابی درمان ممکن است مشکل باشد. اول از همه آنتی بیوتیک حداقل برای مدت 4 هفته داده می شود ، اگر علائم بهبود نیافت این درمان معمولا قطع می شود . در صورتی که علت درد و مشکلات بیمار ناشی از اسپاسم عضلات باشد از شل کننده های عضلانی مانند داروهای بلوک کننده آلفا استفاده خواهد شد.درمان با هدف کاهش التهاب نیز ممکن است در از بین رفتن درد موثر باشد.

فیناستراید دارویی است که رشد پروستات را کند می کند. ممکن است از این دارو نیز استفاده شود.ماساژ پروستات 3 تا 4 بار در هفته، ممکن لست به از بین رفتن علائم کمک کند.مشاوره، بیوفیدبک و تکنیکهای آرامش یابی ممکن است در کاهش استرسی که باعث ایجاد درد میشود موثر باشد.

در پروستاتیت مزمن غیر التهابی، درمان مشکل است چون علت دقیق آن مشخص نشده است . هدف اولیه درمان از بین رفتن علائم است. داروهای ضد درد غیر مخدر، شل کننده های عضلانی و بلوک کننده های گیرنده آلفا در درمان کاربرد دارد. درمان فیزیکی، درمان برای کاهش اضطراب، ورزش، ماساژ درمانی ، تمرینات بیوفیدبک ویا کاهش استرس به هر طریق، ممکن است به آقایان کمک کند.گاهی پرهیز از مصرف الکل، کافئین و ادویه جاتی مثل فلفل قرمز می تواند موثر باشد به ویژه اگر مصرف این مواد علائم را بدتر می کند.

پیشگیری :

برای پیشگیری از ایجاد پروستاتیت اقدامات زیر مفید است:

  • رعایت بهداشت و تمییز نگهداشتن آلت تناسلی
  • نوشیدن مقادیر کافی مایعات برای داشتن ادرارهای منظم
  • درمان زودهنگام عفونت های ادراری احتمالی

درمانهای خانگی :

در پروستاتیت باکتریایی حاد یا مزمن حتما برای گرفتن آنتی بیوتیک به پزشک مراجعه کنید به ویژه اگر تب و لرز دارید.استفاده از داروهای ضد درد مثل آسپیرین و یا مسکن های ضد التهابی و یا استامینوفن ممکن است مفید باشد.نشستن در لگن آب گرم به طوری که تمام ناحیه باسن و لگن در آب قرار گیرد.هنگام عفونت از خود مراقبت کنید؛ بیشتر استراحت کنید و مقادیر زیادی مایع بنوشید. این کار باعث می شود احساس بهتری داشته باشید و شانس بهبودی شما افزایش یابد.

مقادیر زیادی غذاهای فیبردار مثل میوه، سبزی و نانها و غلات سبوس دار مصرف کنید و آب فراوان بنوشید تا مانع ایجاد یبوست شود. هنگام التهاب پروستات، حرکات روده ممکن است دردناک باشد لذا استفاده از نرم کننده های مدفوع توصیه می شود.در پروستاتیت یا سندرم درد لگنی التهابی و غیر التهابی درمان خانگی ممکن است به کنترل علائم و از ین رفتن درد کمک کند. در این موارد توصیه های بالا را رعایت کنید و به موارد زیر نیز توجه فرمایید:

  • از خوردن الکل، کافئین و غذاهای ادویه دار بپرهیزید.
  • سعی کنید استرسهای خود را اداره کنید: تنفس عمیق، تمرینات آرامش یابی، ورزش و حذف محیط پر استرس می تواند موثر باشد. چون استرس و اضطراب می تواند باعث بدتر شدن علائم گردد.

درمانهای دیگر :

ماساژ پروستات در هنگام پروستاتیت یک درمان قدیمی است که به تازگی مجددا مورد توجه قرار گرفته است چون داروها همیشه در درمان پروستاتیت چندان موفق نیستند. یک پرسنل آموزش دیده بهداشتی با یک دستکش آغشته به ژل از طریق مقعد و رکتوم یک انگشت خود را نزدیم می کند و آنرا ماساژ میدهد.به هر حال باید دانست که درمان این بیماری، مانند بسیاری از بیماریهای مزمن نیاز به همکاری تنگاتنگ پزشک و بیمار دارد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
↓ Advertisement ↓
TakPorn
مرد

 
انزال‌پس‌گرد چيست و چه مشکل‌هايي ايجاد مي‌کند؟
انزال پس‌گرد ممکن است ناشي از جراحي‌هاي قبلي روي پروستات يا پيشابراه، ديابت، برخي از داروها، از جمله داروهايي که براي درمان فشارخون بالا به کار مي‌روند و برخي از داروهاي روان‌گردان باشد. اين عارضه نسبتا ناشايع است و ممکن است به صورت کامل يا ناقص رخ دهد. وجود مني در مثانه ضرري ندارد. مني با ادرار مخلوط و با ادرار کردن طبيعي از بدن خارج مي‌شود.

علائم انزال پس‌‌گرد :

  • هنگام اوج لذت جنسي مرد (انزال) يا مني از پيشابراه خارج نمي‌شود يا مقدار خيلي کمي خارج مي‌شود.
  • کدرشدن ادرار پس از رسيدن به اوج لذت جنسي.
  • در آزمايش ادرار روي نمونه‌اي که مدت کوتاهي پس از انزال گرفته شده، مقادير زيادي اسپرم درون ادرار مشاهده مي‌شود.

درمان انزال پس گرد :

اگر انزال عقب‌گرد ناشي از داروها باشد، قطع مصرف آن داروي خاص ممکن است مشکل را برطرف کند. انزال عقب‌گردي که ناشي از ديابت يا جراحي‌هاي ادراري- تناسلي باشد، ممکن است به داروهاي داراي خواص شبيه اپي‌نفرين مانند سودواپي‌نفرين يا ايمي‌پرامين پاسخ دهد. اگر انزال زودرس ناشي از دارو باشد، ‌در اغلب موارد با قطع دارو انزال طبيعي بازمي‌گردد‌ اما اگر انزال عقب‌گرد ناشي از جراحي يا ديابت باشد،‌ در اغلب موارد قابل‌ تصحيح نيست. انزال عقب‌گرد ممکن است به ناباروري بينجامد.

پيشگيری از انزال پس گرد :

در افراد مبتلا به ديابت تحت کنترل نگه‌داشتن ديابت ممکن است از ايجاد اين عارضه جلوگيري کند. پرهيز از داروهايي که باعث انزال عقب‌‌گرد مي‌شوند،‌ از ايجاد اين عارضه به علت مصرف اين داروها جلوگيري مي‌کند.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
معاینه بیضه جهت تشخیص سرطان
معاینه بیضه توسط خود فرد (Testicular Self Examination) جهت کشف سرطان بیضه

سرطان بیضه شایعترین بدخیمی مردان 25 تا 35 ساله می باشد. این سرطان به طور کلی یک درصد انواع سرطان های آقایان را تشکیل می دهد، لذا بسیاری از افراد غیر پزشک با آن آشنایی ندارند.

دو گروه از مردان جوان بیشتر از سایر همسالان خود در معرض ابتلای این بیماری می باشند :

الف: آن هایی که به طور کلی بیضه در کیسه موجود در زیر آلتشان وجود ندارد.

ب: آن هایی که بعد از 6 سالگی بیضه شان در محل مزبور قرار می گیرد. در این افراد شانس سرطان بیضه 3 تا 17 برابر سایر افراد می باشد.

بیضه ها اعضای باروری مردانه بوده و کارشان ساختن اسپرماتوزویید و ترشح هورمون مردانه یعنی تستوسترون می باشد. ماده اخیر عامل صفات ثانویه جنسی مثل رشد موهای صورت و تون صدا است.

بیضه طبیعی :

بیضه ها به طور معمول، صاف، بیضوی شکل و تا حدودی سفت بوده و در زیر آلت، در داخل کیسه های بیضه قرار گرفته اند. بیضه ها به طور طبیعی قبل از تولد در محل اصلی قرار می گیرند. اولیای نوزادان باید پس از تولد، از طریق پزشک اطفال از وجود بیضه ها در کیسه مطلع گردیده و اطمینان خاطر پیدا کنند. در صورت عدم استقرار بیضه ها در محل طبیعی خود، مشکل قرار گرفتن بیضه ها در محل طبیعی خود به راحتی با عمل جراحی برطرف می شود.

15 سال قبل، سرطان بیضه اغلب کشنده بوده و بسیار سریع به سایر اندام های بدن منتشر می شد، در حالی که امروزه به علت پیشرفت های انجام شده در اکثر مواقع کاملاً قابل درمان است، به خصوص اگر سریعاً تشخیص داده شود.

بیضه غیرطبیعی :

از نظر علایم، ابتدا برجستگی سخت، کوچک و بدون درد را می توان روی بیضه لمس نمود. گه گاه اندازه بیضه بزرگتر از معمول احساس می گردد. غالباً لازم است افراد با قوام و اندازه بیضه خود آشنا باشند تا هر نوع تغییری را حس نمایند.

احساس سنگینی و درد مبهم بیضه، کشاله ران و زیر شکم از دیگر علایم بیماری است. این اتفاقات ممکن است همراه با بعضی بیماری های دیگر مثل عفونت بیضه نیز مشاهده گردد. همین جا است که پزشک به شما در تشخیص و درمان کمک خواهد نمود.

روش معاینه بیضه :

یک روش ساده به نام معاینه بیضه به وسیله خود فرد (TSE) اگر حداقل به طور ماهانه در حمام و زیر دوش آب گرم انجام شود، در حالیکه چند دقیقه بیشتر طول نمی کشد در تشخیص زودرس سرطان بیضه کمک فراوانی می نماید. لازم به ذکر است که این روش یعنی معاینه عضو توسط خود فرد در خانم ها جهت معاینه پستان ها توصیه می گردد.

روش انجام معاینه بیضه توسط خود فرد:

  • معاینه بیضه به آرامی با قرار دادن انگشت وسط و نشانه در زیر بیضه و انگشت شست در روی بیضه انجام می شود. بیضه ها با آرامش در زیر انگشتان غلطانده می شود تا هر نوع تغییری مشخص گردد.

  • در لمس هر نوع برجستگی در بیضه، نباید در مراجعه سریع به جراح کلیه و مجاری ادراری درنگ نمود. اگر عفونت وجود نداشته باشد احتمال سرطان وجود دارد به خاطر داشته باشید که این بیماری بسیار خوب به درمان جواب داده و بیماران می توانند عمر طبیعی داشته باشند. در ضمن وجود فقط یک بیضه سالم برای فعالیت جنسی کافی می باشد.

  • اگر چه معاینه بیضه توسط شخص مفید است ولی هیچگاه جایگزین معاینه پزشک نمی گردد. از پزشک خود بخواهید تا معاینه بیضه را به شما آموزش دهد. نهایتاً هدف از معاینه، مراجعه سریع شما به پزشک می باشد.

منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
سرطان پروستات چیست
پروستات چیست؟

پروستات غده ای است به اندازه یک گردو که ما بین قضیب و مثانه در اندام مردان وجود دارد و وظیفه آن فراهم آوردن جریان منی (ماده ای شیری رنگ) برای تغذیه اسپرم ها می باشد.
برداشتن کامل پروستات مشکل خاصی را برای مردها به وجود نمی آورد و هیچ گونه تاثیر منفی بر روی باروری آنها ندارد

سرطان پروستات چیست؟

غده پروستات غده‌ ای است که تنها در مردان یافت می‌ شود. این غده در زیر مثانه قرار دارد و مایعی به داخل منی ترشح می‌ کند.سرطان پروستات نوعی بیماری است که در آن سلولهای بدخیم از بافتهای پروستات نشات می گیرد و به طور نامنظم و فزاینده‌ای تکثیر و منجر به افزایش حجم در هر یک از اجزای سلولی غده پروستات می‌شود.

سرطان پروستات دومین سرطان شایع بعد از سرطان ریه در میان مردان است. اطلاعات آماری و علائم بالینی میزان مرگ و میر ناشی از سرطان پروستات مبین سه طیف گسترده روند رشد این بیماری است. سرطان پروستات می‌تواند دارای رشد آهسته بوده و زمانی طولانی تا بروز علائم بالینی آن داشته باشد. در مواردی دیگر تومور به سرعت رشد کرده و تهاجم تومور به بافت‌های دیگر امکانپذیر می شود. در چنین مواردی مدت فاصله زمانی بین شروع بیماری و گسترش دامنه آن بسیار کوتاه است. مابین این دو طیف رشد، تومورهایی وجود دارند که سرعت روند رشد آنها در حد متوسطی است.

سرطان پروستات با نشانه‌های مرتبط با دفع ادرار و یا درد شکم تظاهر می‌کند. این نشانه‌ها با علائم بیماریهای رایجی مانند عفونت و هیتروفی (بزرگی) خوش خیم پروستات (Benign Prostatic Hyperplasia) مشترک است.

علائم هشدار دهنده سرطان پروستات عبارتند از:

  • ادرار کردن پی در پی یا سخت
  • جاری شدن ضعیف ادرار
  • عدم توانایی در ادرار
  • بی‌ اختیاری ادراری
  • جریان منقطع و ضعیف ادرار
  • وجود خون در ادرار
  • خروج منی همراه با درد
  • درد مداوم قسمت پائین کمر
  • سوزش
  • ناتوانی جنسی

سبب‌شناسی: سرطان‌ زایی پروستات

علت ابتلا به سرطان پروستات هنوز ناشناخته است اما تحقیقات آماری و بالینی، روند بدخیمی بیماری سرطان پروستات را به این عوامل ارتباط می دهد:

سن ‌ـ سرطان پروستات اغلب در افراد سالمند دیده می‌شود و افراد زیر ?? سال به ندرت به آن مبتلا می شوند. مردان بالای ?? سال بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان پروستات هستند و باید بیشتر متوجه علائم هشدار دهنده این بیماری باشند.در حقیقت با بالا رفتن سن ریسک ابتلا به سرطان پروستات نیز افزایش پیدا می کند. افراد زیر 40 سال در حدود 01/0 ریسک ابتلا به سرطان را دارند؛ در حالیکه این رقم در مردان بین 60-79 سال به 15/0 افزایش پیدا می کند.

وجود سرطان در خویشاوندان :

احتمال بروز سرطان پروستات در افرادی که در خانواده خود (چه از طرف مادر و چه از سوی پدر) دارای فامیلی با سرطان پروستات باشند در مقایسه با افرادی که هیچ یک از افراد خانواده شان دارای سرطان نیستند، دو برابر می باشد. مردانی که از هر دو طرف دارای فامیل مبتلا به سرطان هستند دارای ریسک 5 درصدی هستند و کسانی که 3 نفر یا بیشتر را در اقوام خود داشته باشند به طور 100% دچار این بیماری خواهند شد.

عوامل ژنتیکی – سابقه ارثی سرطان پروستات عامل مهمی در ابتلا به این سرطان است. وجود سابقه سرطان پروستات بین اعضای نزدیک خانواده از جمله پدر و برادر احتمال ابتلا به این سرطان را افزایش می ‌دهد.

نژاد:

سیاه پوستان امریکایی 65% بیشتر از سایر مردها به این بیماری مبتلا می شوند و آمار مرگ و میر نیز در آنها دو برابر می باشد. از سوی دیگر شیوع این بیماری در مردان آسیایی بسیار پایین است.

عوامل هورمونی ـ هورمون‌های استروئیدی (تستوسترون و آندروژنها) برای رشد و حفظ و عمل طبیعی آن در مردان بالغ نقش مهمی را ایفا می کند. افزایش میزان ترشح هورمون تستوسترون در خون اغلب موجب تسریع روند بدخیمی سرطان پروستات می شود.

تغذیه – رژیم غذایی دارای اثرات بالقوه ‌ای در پیشگیری و یا پیشتازی ایجاد سرطان پروستات به شمار می رود. مطالعات و تحقیقات علمی ثابت کرده ‌اند که سبزیجات حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C و E، به خصوص گوجه فرنگی، عاملی محافظتی در مقابل سرطان پروستات تلقی می شوند در حالی که استفاده از مقادیر زیاد چربی حیوانی عامل مستعد کننده و پیشتاز در ایجاد سرطان پروستات شناخته شده است.

مواد شیمیایی – تماس با مواد شیمیایی سرطان‌زا در محیط مانند کادمیم، که در تهیه برخی آلیاژها و باتری کاربرد دارد، عامل مستعد کننده و پیشتاز در ایجاد سرطان پروستات است.

بیماری های مقاربتی – وجود بیماریهای مقاربتی احتمال ابتلاء به سرطان پروستات را افزایش می‌دهد.

الگوهای غربالگر سرطان پروستات

معاینه غده پروستات از طریق معاینه مقعد (Digital rectal examination) از الگوهای غربالگر سرطان پروستات است. در این روش پزشک از داخل مقعد بیمار، غده پروستات را معاینه می ‌کند. وجود سطح خشن و نامنظم بافت از علائم هشدار دهنده سرطان پروستات محسوب می ‌شود.

تومورهای سرطانی آنتی‌ ژن‌های مشخصی را تولید می ‌کنند که ممکن است از طریق آزمایش خون کشف شوند. آنتی ‌ژنی که به طور کامل توسط غده پروستات تولید می ‌شود، آنتی ‌ژن اختصاصی پروستات (Prostate Specific Antigen ,PSA) است. تشخیص سریع سرطان پروستات با اندازه‌ گیری آنتی‌ ژن اختصاصی پروستات از آزمایش های غربالگر این بیماری است. در بیمارانی که مبتلا به سرطان پروستات هستند، مقدار این آنتی ژن در سطح بالاتری است.

البته تنها سطح PSA در آزمایش خون فرد نمایانگر ابتلا به سرطان پروستات نیست. در برخی از موارد عفونت و یا "بزرگی خوش ‌خیم" حجم غده پروستات می ‌تواند سبب افزایش میزان PSA در خون شود. از این رو، ترکیب معاینه مقعد توأم با آزمایش تعیین سطح PSA از طریق خون روش دقیق‌تری برای تشخیص سرطان پروستات است و برای اطمینان بیشتر، در مراحل بعدی آزمایشات دیگری مانند تصویرنگاری باز آوای مغناطیسی (MRI)، سونوگرافی (Ultrasound)، توموگرافی کامپیوتری (CT SCAN) و نمونه ‌برداری از غده (Biopsy) نیز انجام می‌گیرد.

تشخیص به موقع بیماری، دست کم ? سال بیشتر به زندگی مبتلایان به سرطان پروستات اضافه می‌کند. توصیه می‌شود مردان در سنین بالای ?? سال سالیانه مورد معاینه غده پروستات ازطریق معاینه مقعد قرار گیرند و در سنین بالای ?? سال، هر سال آزمایش آنتی‌ژن مخصوص پروستات را انجام دهند.

درمان سرطان پروستات

با در نظر گرفتن شرایط بیمار ممکن است یک یا ترکیبی از این الگوها تجویز شود:

  • تحت نظر گرفتن بیماری: در این روش بیمار به طور دقیق تحت نظر پزشک قرار می گیرد، بدون اینکه الگوی درمانی بر روی او اعمال شود. این روش برای بیمارانی تجویز می‌ شود که جراحی برایشان مفید نیست و یا رشد غده سرطانی پروستات آنها بسیار کند و آهسته است و در درازمدت تأثیر سوء بر سلامتی او نخواهد گذاشت.

  • کرایوتراپی (Cryotherapy) : استفاده درمانی از سرمای شدید. در این روش سوند (probe) سونوگرافی به داخل مقعد انداخته می شود تا پزشک تصویر محل مورد نظر را بر روی صفحه ببیند. در این روش پزشک با انداختن سوند درون غده پروستات از طریق شکاف کوچکی بین مقعد و کیسه حاوی بیضه‌‌ ها نیتروژن مایع را به غده پروستات هدایت می‌ کند. نیتروژن مایع در داخل بافت منجر به انجماد بافت و انهدام سلول‌های سرطانی بافت غده پروستات می‌ شود. کرایوتراپی روشی موثر برای درمان مقاطع کوچک ابتلا به سرطان است. احتمال آسیب دیدگی مثانه و التهاب دستگاه تناسلی از عوارض جانبی این روش است.

  • شیمی درمانی: استفاده از داروهای شیمیایی منجر به انهدام سلولهای سرطانی می ‌شود. عوارض جانبی شیمی درمانی عبارتند از: ریزش موی سر و ابرو، کاهش گلبولهای سفید خون، ضعف سیستم ایمنی و دفاعی بدن، عفونت، احساس درد، خشکی دهان و پوکی استخوان.

  • رادیوتراپی: از آنجا که تومور ممکن است بافتهای اطراف غده پروستات را در بر گرفته باشد انجام جراحی و برداشتن غده پروستات کافی نیست و هر تظاهری از وجود PSA در آزمایش حاکی از گستردگی تومور است. در چنین وضعیتی الگوهای درمانی وسیع‌ تری مانند رادیوتراپی پی ‌گیری می ‌شود. هدف از رادیوتراپی کنترل رشد سلولهای سرطانی است. تابش اشعه به محل تومور ممکن است به صورت خارجی یا داخلی باشد.

رادیوتراپی خارجی: در این روش بیمار در معرض تشعشع قرار می‌ گیرد. اشعه از چند زاویه مختلف از خارج از بدن به تومور هدایت می ‌شود. این روش کاملا بدون درد است و به مدت ? تا ? هفته ادامه دارد. ولی بیمار از عوارض جانبی مانند تحریک‌ پذیری مقعد، اسهال و خستگی مفرط ناشی از تابش پرتو گزارش می ‌دهد. اثرات اشعه ممکن است واکنشهای پوستی به صورت التهاب، خارش، سوزش، ترشح یا پوسته پوسته شدن پوست را به دنبال داشته باشد. تهوع، ‌استفراغ، بی‌ اشتهایی و آسیب‌های عروقی و تنفسی می تواند از دیگر عوارض جانبی رادیو تراپی باشد. همچنین رادیوتراپی ممکن است باعث سرکوب سیستم خونساز بدن و کاهش گلبولهای سفید و ضعف سیستم ایمنی بدن و نهایتا بروز عفونت شود.

رادیو تراپی داخلی یا براکی تراپی (Brachy therapy): براکی تراپی برای رساندن مستقیم مقدار زیادی اشعه به ضایعه بدخیم است. در این روش، در اتاق عمل با استفاده از سرنج‌ های نازک مواد یونیزه در بدن بیمار کاشته می‌ شود.

  • هورمون درمانی : از آنجا که هورمون تستوسترون به رشد سرطان غده پروستات کمک می کند، هدف از هورمون درمانی کاهش هورمون جنسی در بدن است. این روش با به کارگیری داروهای ضد تستوسترون انجام می‌ گیرد و شامل تجویز هورمون استروژن به عنوان قرص است که تاثیر ضد تستوسترون دارد. عوارض جانبی استفاده از قرصهای حاوی استروژن شامل درد در پستان و رشد پستان است که با قطع مصرف قرص‌ ها از بین می ‌رود.

جلوگیری از مرگ و میر ناشی از سرطان پروستات با تشخیص زودرس امکان‌پذیر است. اکنون با اطلاعات و روشهای جدید الگوهای درمانی، برای درصد بالایی از بیماران مبتلا به سرطان پروستات، امکان بهبودی کامل فراهم شده است.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
علائم مشکلات جنسی در مردان چیست؟
نشانه های مشکلات جنسی در مردان عبارتند از:

  • فقدان میل جنسی، خیال پردازی جنسی
  • عدم توانایی برای حفظ حالت نعوظ
  • ناتوانی در رسیدن به اوج لذت جنسی با وجود تحریک های مناسب و نشانه های برانگیختگی
  • توانایی رسیدن به اوج لذت جنسی تنها پس از یک دوره طولانی
  • توانایی رسیدن به اوج لذت جنسی فقط در حین استمنا و یا رابطه جنسی دهانی
  • مشکل کنترل زمان ارگاسم و انزال به طوریکه پس از تماس به سرعت ارضاء شده و همسر خود را ناراضی ترک می کنند.
  • عدم انزال
  • نعوظ مداوم

نعوظ مداوم :

در صورت بروز مشکلات زیر به سرعت به پزشک مراجعه کنید:

  • نعوظ شما طولانی، بدون میل جنسی و بیش از چند ساعت پایدار است
  • مقاربت دردناک
  • عدم توانایی به حفظ نعوظ
  • قادر به ارگاسم نیستید
  • دچار انزال زودرس هستید
  • فاقد هر گونه میل به تماس جنسی هستید

:::::: >>>>> چترها را باید بست <<<<< ::::::
::::: <<<<<< زیر باران باید رفت >>>>>> :::::
     
  
مرد

 
درمان شایع ترین اختلال مردانه
در مقاله ی قبل با عنوان « شایع ترین اختلال مردانه »، راجع به مشکلات انزال زودرس در مردان صحبت کردیم.و در این مقاله راه هایی را در جهت رفع این مشکل بیان می کنیم.
رفتار جنسی انسان گوناگون است و تحت تاثیر متقابل عوامل پیچیده است. مثلا تحت تاثیر روابط مشخص با دیگران، موقعیتهای زندگی و فرهنگی است که شخص در آن زندگی می کند سایر عوامل شخصیتی یا ساختار زیست شناختی و احساس کلی شخص از خود نیز به تمایلات جنسی او تاثیر می گذارد. از جمله ادراک شخص از مرد یا زن بودن که بازتاب تجارب رشدی مربوط به تمایلات جنسی در سراسر زندگی است.
از طرف دیگر رابطه جنسی دارای مراحل مختلفی است که یکی از این مراحل البته در مردان، مرحله انزال است که در برخی از مردان این مرحله با خلل مواجه می گردد و می تواند دچار تاخیر و یا مشکلات زودرس شود.
همانطور که در یادداشت قبلی نیز عنوان کردیم انزال زودرس شروع مستمر یا برگشت کننده اوج لذت جنسی و انزال با کمترین تحریک جنسی قبل از دخول و یا بلافاصله بعد از آن است.
امروزه انزال زودرس درمردهایی که دارای تحصیلات بالاتری هستند بیشتر از افراد کم سواد دیده شده و یا حداقل گزارش می شود و علت آن ظاهرا اهمیتی است که این افراد برای ارضا همسر خویش قایل هستند.
در ضمن عنوان کردیم که مردان جوان همراه با افزایش تجربه جنسی و پا گذاشتن به مرحله میانسالی به تاخیر انداختن اوج لذت جنسی را می آموزند اما در برخی انزال زودرس ادامه می یابد و ممکن است که مشکلاتی را برای شخص بوجود آورد.
در ادامه این مقاله قصد داریم پیشنهاداتی را برای درمان این مشکل به افرادی ارایه دهیم که از آن رنج می برند.

برای درمان انزال زود رس روشهای مختلفی وجود دارد که ما به اختصار برخی از آنها را برای شما توضیح می دهیم:

1- رفتار درمانی
2- دارو درمانی
3- استفاده از دستگاه های پزشکی خاصی

استفاده از دستگاه های پزشکی خاصی که برای رفع این دسته از مشکلات طراحی شده است و به علت اینکه تبلیغی در این زمینه صورت نگیرد از معرفی کامل این دستگاهها خودداری می کنیم. لذا اگر خوانندگان نیاز به استفاده از این نوع دستگاهها را احساس کردند باید با مراکز پزشکی مشورت کنند . این دستگاه ها هم در حفظ نعوظ و هم درجلوگیری از انزال زودرس موثر است.
رابطه جنسی دارای مراحل مختلفی است که یکی از این مراحل البته در مردان، مرحله انزال است که در برخی از مردان این مرحله با خلل مواجه می گردد و می تواند دچار تاخیر و یا مشکلات زودرس شود.

تکنیکهای رفتاری

این تکنیک ها باید به تدریج و تحت راهنمایی درمانگر انجام شود. هر فردی با توجه به اینکه مشکلش چه مقدار روانی و چه مقدار فیزیکی باشد ، می تواند از این تکنیک ها کمک بگیرد.حفظ آرامش و کمک همسر می تواند در نتیجه بخش بودن این روش ها بسیار موثر باشد.
البته درمان انزال زودرس دارای توضیحات بسیار مفصلی است که در اینجا امکان توضیح نمی باشد. هدف از این توضیحات ارایه اطلاعات کلی در مورد درمان این مشکل است تا افراد دیدگاهشان را درمورد مشکل خود عوض کرده و برای درمانهای تخصصی و مطالعه کتاب های مرتبط اقدامات لازم را داشته باشند.
2- استفاده از محلول های تاخیر اندازکه برای به تاخیر انداختن انزال است که البته این روش یک روش درمانی قطعی نیست و برای استفاده از این نوع مواد حتما باید با متخصص مشورت داشت.
3- دستگاه های پزشکی به تاخیر انداختن انزال، که بدلیل وجود حلقه فشاری در انتهای آلت، نعوظ حتی پس از انزال باقی مانده و تا زمانی که حلقه در قاعده آلت قرار دارد مانع برگشت آلت تناسلی به حالت عادی می گردد. که البته همانطور که در ابتدای مقاله نیز عنوان کردیم برای استفاده از این نوع دستگاهها حتما باید از نظر متخصصین ذی ربط بهره برد چرا که این دستگاهها دارای سایزها و جنس های متفاوتی است.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
بیماری هیدروسل (آب آوردن بیضه) در بالغین
تجمع مایع در اطراف بیضه را که توسط یکی از پوشش های بیضه ترشح می شود، هیدروسل نامیده می شود. هیدروسل معمولا بدون درد است. اگر قوام توده سفت باشد باید مشکوک به سرطان بیضه شد و بلافاصله به پزشک مراجعه کرد.

هیدروسل عبارت از تجمع مایع در اطراف بیضه می باشد که توسط یکی از پوشش های بیضه ترشح می شود. هیدروسل در اکثر موارد یک بیماری بدون خطر بوده و مشکلی برای بیمار ایجاد نمی کند ولی در 10 درصد موارد علت ایجاد کننده آن یک بیماری خطیر مثل سرطان بیضه است. هیدروسل معمولا یک طرفه است ولی گاهی نیز دو طرفه می باشد.

بیضه دارای یک پوشش بسیار نازک سروزی است که به طور مداوم یک مقدار مایع ترشح می کند تا سطح بیضه ها نرم باقی بمانند. این مایعی که ترشح می شود از طریق وریدها از بیضه خارج می گردد. حال اگر تعادل در میزان مایع ترشح شده و خارج شده از بیضه بهم بخورد، زیادی آن در اطراف بیضه تجمع پیدا کرده و سبب هیدروسل می شود. این مایع رفته رفته زیاد می شود، طوری که گاهی کیسه بیضه در افرادی که از مراجعه به پزشک خجالت می کشند، حجم بسیار بزرگی پیدا می کند.

در افرادی که دارای هیدروسل هستند، در لمس، قوام بیضه مثل بادکنک است. هیدروسل معمولا بدون درد است و اگر خیلی بزرگ شود در فعالیت روزانه بیمار مداخله می کند. اگر در لمس قوام توده سفت باشد باید مشکوک به سرطان بیضه شد و بلافاصله به پزشک مراجعه کرد.



greenshot

علل هیدروسل کدام ها هستند:
· اکثر موارد علت خاصی نمی توان یافت.
· در 10 درصد موارد علت، عفونت بیضه، سرطان، ضربه به بیضه و یا سایر موارد است.

موضوع مهم افتراق ادم یا تجمع مایع در جدار کیسه بیضه با هیدروسل است. در بعضی بیماری ها مثل نارسایی قلب، نارسایی کلیه و نارسایی کبد؛ همچنان که مایع در سایر نقاط بدن مثل شکم جمع می شود، جدار کیسه بیضه نیز متورم شده و پر از مایع می گردد. در این بیماران علی رغم حجم بسیار بزرگ کیسه بیضه ها، نمی توان آن ها را عمل جراحی کرد؛ چون مایع در داخل پوست جمع شده است و جراحی بدون اثر است. درمان این بیماران همان درمان بیماری اصلی، مثلا نارسایی قلب می باشد.

تشخیص
در بسیاری از موارد می توان با معاینه بالینی بیماری را تشخیص داد ولی گاهی جهت تائید تشخیص و موارد مشکوک باید از پاراکلینیک استفاده کرد. بهترین اقدام پاراکلینیک، انجام سونوگرافی است. سونوگرافی از کیسه های بیضه نه تنها هیدروسل بلکه سایر موارد مثل فتق و سرطان بیضه را به راحتی می تواند تشخیص دهد.

در مردی که با تورم کیسه بیضه مراجعه کرده است باید تشخیص های افتراقی زیر مطرح شوند:
· عفونت بیضه
· سرطان بیضه
· فتق
· تورم جدار کیسه بیضه


درمان
تنها راه درمانی جراحی است. کشیدن آب دور بیضه توسط سرنگ نه تنها بی فایده است (چون بعد از چند روز مجددا مایع جمع می شود) بلکه خطر ایجاد عفونت و بهم زدن راه های لنفاوی بیضه را نیز به همراه دارد. دست نخورده ماندن راه های لنفاوی بیضه در درمان سرطان بیضه اهمیت خیلی زیادی دارد. هیدروسلی که جا افتاده است باید به موقع عمل جراحی شود، به تاخیر انداختن عمل جراحی سبب بزرگ تر شدن کیسه بیضه و ظاهر نامناسب پس از عمل جراحی می شود.

در عمل جراحی هیدروسل، فقط پوششی که سبب ترشح مایع می گردد، برداشته می شود و خود کیسه بیضه‌ دست نخورده باقی می ماند و اگر کیسه بیضه خیلی بزرگ شده باشد، پس از عمل جراحی خود را نمی تواند جمع کند و همیشه بزرگ تر از طرف مقابل باقی می ماند.

به طور خلاصه
· هیدروسل در بالغین معمولا یک بیماری خوش خیم است.
· در 10 درصد موارد یک عامل زمینه ای مثل عفونت بیضه و سرطان وجود دارد.
· اگر در لمس قوام کیسه بیضه سفت باشد (نه شبیه بادکنک) باید مشکوک به سرطان بیضه شد و بلافاصله به پزشک مراجعه کرد.
· اگر هیدروسل به ناگهان ایجاد شده باشد، باید به وجود سرطان بیضه مشکوک شد.
· برخلاف هیدروسل در بچه ها، بهبودی خود به خودی در هیدروسل بالغین وجود ندارد.
· بهتر است قبل از این که اندازه هیدروسل بسیار بزرگ شده باشد، آن را عمل جراحی کرد.
· عمل جراحی هیدروسل ساده و کم عارضه می باشد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
راه های بهبود بوی بد دستگاه تناسلی آقایان

بوی دستگاه تناسلی آقایان اگر خیلی تند و ناخوشایند باشد می تواند مانعی اجتماعی و جنسی به شمار رود. خوشبختانه، راه هایی برای کاهش این بوی تند وجود دارد. این بو را می توان از طریق نظافت و پوشیدن لباس های مناسب تا حد زیادی برطرف کرد.

اگر می خواهید همسرتان را جذب خودتان کنید، یا سر کار با اعتماد به نفس بیشتری ظاهر شوید به نکته هایی که در این مقاله آورده ایم خوب عمل کنید.

قدم اول:

باید بدانید که کمی بو برای دستگاه تناسلی طبیعی و سالم است. درواقع، غدد عرق در دستگاه تناسلی ترکیباتی بدون بو به نام فرومون ترشح می کنند که جنس مخالف را جذب می کند. پس کمی از این بو برای زندگی جنسیتان لازم و ضروری است!

قدم دوم:

برای کم کردن شدت بوی ناخوشایند، سعی کنید هر روز دوش بگیرید و دستگاه تناسلیتان را به طور کامل با آب و صابون شستشو دهید. اینکار عرق ها، سلول های مرده و موادزائدی که آنجا جمع شده و بوی ناخوشایند ایجاد می کند را از بین می برد.

قدم سوم:

شلوارها و لباس زیر راحت بپوشید. لباس های تنگ باعث می شود که دستگاه تناسلیتان بیشتر عرق کند و بوی بیشتری تولید شود.

قدم چهارم:

لباس زیرتان را با مواد خوشبو کننده شستشو دهید. اگر کارتان سخت است و فعالیت فیزیکی زیادی می برد یا جایی می خواهید بروید که فعالیتتان زیاد است مثلاً یک مهمانی، از قبل به لباس زیرتان عطر یا پودر خوشبو کننده بزنید.

قدم پنجم:

یکبار در ماه موهای زائد اطراف دستگاه تناسلی را اصلاح کنید. اینکار از عرق کردن بیش از حد این ناحیه جلوگیری می کند.

قدم ششم:

رابطه جنسی ایمن داشته باشید. موقع سکس حتماً از کاندوم استفاده کنید. اینکار احتمال ابتلا به بیماری های مقاربتی را کاهش می دهد و بیماری های مقاربتی یکی از عوامل ایجاد بوی بد دستگاه تناسلی هستند.

قدم هفتم:

بوی سرتاسر بدنتان را بهبود بخشید. بوی تند ناحیه تناسلی اگر با بوی زیربغل همراه شود واقعاً ناخوشایندتر می شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 3 از 4:  « پیشین  1  2  3  4  پسین » 
Sexology - سکسولوژی

شايع ترين اختلالات جنسی مردان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA