ارسالها: 50
#12
Posted: 6 Mar 2012 02:46
سلام دوستان
ختنه مردان خوبه چون در دوران بچگی که پوشک دور بچه هست که عفونت نمیره زیر این پوست اضافی و بمونه و باعث التهاب و اینا بشه،تو بزرگسالی هم ادرار ممکنه بره اون زیر و بمونه و باعث آلودگی بشه و مریضی بیاره( مثل ناخن بلند که هررررچی هم تمیزش کنی باااازم زیرش پر از میکروبه و تمیز نیست)
در زمان ازدواج و تاهل هم بدتر که واژن زن به این حساسی که با کوچکترین آلودگی عفونت و قارچی میشه سر آلتت زیر این پوست میکروب جمع شده شما میدی تو واژن و اونجا رو عفونی میکنی،به نظر من اگه بلند کردن ناخن خوب و تمیزه ختنه نکردن هم مانعی نداره.
درمورد ختنه زنان :
به نظر من کام هر انسانی رابطه جنسیه،طوری که اگه یه مجرد بمیره تو اعلامیه اش میزنن ناکام یعنی اینقدر مهمه و بزرگه و در ضمن زن یه موجود لطیف و حساس و نازه(حتی نازتر از گلبرگ گل) بعد بیای از یه همچین موجودی بزرگترین لذت دنیا رو ازش بگیری که میخای باکره بمونه؟
به نظر من تجاوز جنسی پدر به دختر و گرفتن باکرگیش شرف داره به ختنه کردن دختر من چندجا خوندم که اصولا پدربزرگ دختر رو ختنه میکنه و بدون بیهوشی و بیحسی موضعی باید این پدربزرگ رو بگیرن کیرش رو ببرن بندازن جلو گربه که این پدربزرگ به مادربزرگ خیانت نکنه و حواسش باشه که ....
شاد باشید
خدایا
آنکه در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم گذاشت
در تنهاترین تنهاییش تنهای تنهایش نذار
ارسالها: 9253
#18
Posted: 18 Nov 2013 21:10
«ختنهی پسران»
به نظرم «ختنهی پسران» از تابوهایی است که باید به تدریج در جامعه شکسته شود، شبیه باکرهگی. ختنه آیینی کهن و اساطیری است که اسلام از دین یهود برگرفته است، بدون آنکه آن را به آیین تشرف بدل کند. یکی از موضوعهای نادری که بهودیان و مسلمانان را در اروپا یا آمریکا متحد میکند ساختن ائتلاف علیه نهادها یا قانونهای مخالف ختنه است.
با وجود اختلافها بر سر وجوب یا استحباب آن (جز در حج)، ختنه در فرهنگ عمومی آیینی واجب قلمداد میشود. آرش نراقی به درستی میگوید اگر کسی بخواهد صرفاً با استناد به مذهب در تن فرزند خود تصرفی بازگشتناپذیر کند، البته کاری غیراخلاقی کرده است.
ممکن است کسی بگوید ختنه از نظر پزشکی و بهداشتی موجه است. بسیار خوب. این بدان معناست که ختنه هیچ تقدس و ضرورتی مذهبی ندارد و اگر پزشکانی کسانی را قانع کردند که از نظر پزشکی توجیهی ندارد، نباید ختنه کرد. به هیچ روی، استدلال پزشکی یا علمی نمیتواند تقدس آیینی را اثبات کند.
کاش کسی میتوانست با روشهای جدید تاریخنگاری «تاریخ ختنه» در ایران را بنویسد. رسالهی دکترای خوبی خواهد بود در تاریخ فرهنگ عمومی، دانش پزشکی، بهداشت و دین در ایران.
اگر کسی به بحث دینی و فرهنگی دربارهی ختنه علاقمند است آثار سامی الذیب (سامی عوض الذیب ابوساحلیه)، حقوقدان فلسطینیتبار مقیم سوئیس، را بسیار سودمند خواهد یافت. او مدیر مرکز قانون عربی و اسلامی و از فعالان ضدختنهی پسران و دختران در جهان عرب است. آثار او به زبان فرانسه و عربی نشر یافته و هواداران و مخالفان بسیار دارد.
بودی تـــــــو تو بغلم
گردنت بود رو لبم
ارسالها: 9253
#19
Posted: 18 Nov 2013 21:14
ختنه، یهودیان و مسلمانان اروپا را متحد کرد
گروههای مسلمان و یهودی اروپا دست به دست هم دادهاند تا از حق ختنه پسران خردسال دفاع کنند. دادگاهی در آلمان گفته است که ختنه به بدن کودک آسیب میزند.
گروههای مسلمان و یهودی در بیانیهای مشترک ختنه را بخشی از تکالیف مذهبی خود دانستهاند و خواستار حفظ حق خود برای انجام آن شدهاند. این بیانیه نامعمول توسط رهبران گروههایی چون مجلس یهودیان اروپا، مرکز اسلامی بروکسل، انجمن یهودیان اروپا و اتحادیه اسلامی-ترکیهای آلمان امضا شده است.
حکم دادگاه کلن، که انتقاد مجلس اسرائیل را نیز برانگیخته است، برای تمام آلمان معتبر نیست. با این حال انجمن پزشکی آلمان از پزشکان خواسته است که کسی را ختنه نکنند.
همه ساله هزاران پسربچه مسلمان و یهودی در آلمان ختنه میشوند.
گروههای یهودی و مسلمان در بیانیه مشترکشان ممنوعیت ختنه را "نقض آشکار مبانی مذهبی و حقوق بشر" خود دانستهاند.
در این بیانیه آمده است: "ختنه رسمی کهن است و بخشی واجب از باورهای فردی ما است و ما اعتراض خود به حکم این دادگاه را به شدیدترین شکل ممکن ابراز میکنیم."
این گروهها خواستهاند تا مجلس و احزاب سیاسی آلمان، فوری نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و از حق آنان برای حفظ سنت مشترکشان دفاع کنند.
استفان اوانس، خبرنگار بیبیسی از برلین، میگوید حکم دادگاه کلن برای محدودیت یک سنت جاافتاده یهودی، در کشوری که هولوکاست در آن رخ داده نابهجا به نظر میرسد.
به نقل از بی بی سی فارسی
بودی تـــــــو تو بغلم
گردنت بود رو لبم
ارسالها: 12930
#20
Posted: 17 Mar 2014 06:12
بریدن آلت جنسی زنان ( ختنه زنان )
بریدن آلت تناسلی زنان (به انگلیسی: Female Genital Cutting) یا ختنه زنان (به عربی: ختان الإناث) یا ناقصسازی جنسی زنان یا مثله کردن جنسی زنان (به انگلیسی: Female Genital Mutilation)
ختنه کردن زنان بر اساس تقسیم بندی سازمان بهداشت جهانی به یکی از چهار عمل زیر اشاره دارد: مثله کردن آلت تناسلی زنان از نوع اول شامل برداشتن جزئی یا کلی کلیتوریس و/یا غلفه است (کلیتوریدکتومی)، نوع دوم شامل برداشتن جزئی یا کلی کلیتوریس و لبهای کوچک فرج با/بدون بریدن لبهای بزرگ فرج، نوع سوم شامل تنگ کردن مجرای مهبل با ایجاد یک مهر و موم پوششی با قطع کردن و تغییر مکان دادن لبهای کوچک فرج و/یا لبهای بزرگ فرج، با یا بدون برش کلیتوریس، و نوع چهارم شامل هرگونه عمل خطرناک دیگر بر روی آلت تناسلی زنان به مقصودی غیر پزشکی مانند: سوراخ کردن، سوزن زدن، شکافتن و غیره میباشد.
این عمل پیامدهای منفی بسیاری بر سلامت و روان دختران و زنان دارد. در بین سالهای ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۰ میلادی، برش دستگاه تناسلی زنان به شکل عمدهای مشکلی پزشکی در نظر گرفته میشد، ولی از سال ۱۹۹۰ میلادی به بعد گفتمانهای پیرامون این موضوع به نقض حقوق اصلی انسانی نیز توجه میکنند و این عمل نقض حقوق اساسی زنان و کودکان شمرده میشود. از سال ۲۰۰۳ میلادی، ۶ فوریه به عنوان روز بینالمللی عدم هرگونه مدارا با مثله کردن جنسی زنان نامگذاری شدهاست. سازمان ملل متحد برنامهای برای کاهش قابل ملاحظه میزان انجام این عمل تا سال ۲۰۱۵ دارد و اقداماتی برای برچیدن این رسم در دو سطح جامعه و ملی پیشنهاد کردهاست.
پیامدهای جنسی
یکی از مهمترین دلایل سنتی انجام ناقص سازی جنسی زنان، برای کنترل یا کم کردن میل جنسی زنان است. اما طبق تحقیق کومو توماس، عملی که قرار بوده بی قاعدگی در امور جنسی را بکاهد، عملاً سبب تشدید آن شدهاست چرا که موجب شده زنانی که رضایت جنسی کمتری از آمیزش جنسی یافتهاند بهدنبال مردانی بگردند که رضایت جنسی بیشتری به آنها بدهند. در نظرسنجیهایی که در مصر و سودان انجام گرفته زنان گزارش از آمیزش دردناک دادهاند ولی اعتقاد نداشتند که میزان شهوت آنها یا قابلیت آنها برای رسیدن به ارگاسم کاهش یافتهاست.
برخی از منتقدان بریدن آلت تناسلی زنان آن را تضمین باکرهگی نمیدانند: در تحقیقات انجام شده زنان سودانی گفتهاند که برخی از زنان برای مردانشان خودشان را مجدد ختنه کرده زیرا این کار باعث میشود که کانال مهبل تنگ تر شده و باکرهگی شبیهسازی شود. بعلاوه زنان مطلقه و بیوهها نیز قبل از ازدواج مجدد این کار را انجام میدهند. بر پایه این مشاهدات، منتقدان اینگونه نتیجه گیری کرده که ختنه باعث تضمین باکرهگی نیست.
باورهای محلی در مورد ناقصسازی زنان
دلایل انجام این عمل باورهای زیر است :
- جنسی (برای کنترل یا کم کردن میل جنسی زنان)
- اجتماعی (دلایلی مانند ورود دختران به مرحله زنانگی (مناسک گذار)، اتحاد اجتماعی و حفظ پیوستگی اجتماعی)
- باورهای بهداشتی و زیباییشناختی (باور به اینکه آلت تناسلی زنانه کثیف یا زشت است. در کردستان عراق از دست زنی که ختنه نشده باشد غذا نمیخورند و آن غذا را پاک نمیدانند.)
- سلامتی (باور به اینکه این عمل قدرت باروری زن را بالا میبرد یا موجب زنده ماندن نوزاد میشود)
- باورهای مذهبی (باور به اینکه بریدن آلت جنسی زنان دستوری مذهبی است)
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟