انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
گفتگوی آزاد
  
صفحه  صفحه 22 از 32:  « پیشین  1  ...  21  22  23  ...  31  32  پسین »

The Conference | میزگرد بچه های لوتی...!!!!


مرد

 
واکنش‌ها به اظهارات منسوب به هاشمی‌رفسنجانی در خصوص سوریه




سخنان اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ایران، در خصوص بحران سوریه همچنان خبرساز است.

روز گذشته سخنانی منسوب به آقای هاشمی منتشر شد که در آن از قول او نوشته شده بود: "مردم (سوریه) از طرف حکومت خودشان مورد حمله شیمیایی واقع شده اند و حالا هم باید منتظر حمله خارجی ها باشند".
پیش از آن سخنان دیگری منسوب به او منتشر شده بود که حاکی از اعتقاد او به انجام حمله شیمیایی از سوی دولت سوریه به نظر می رسید.

یک وب سایت خبری نزدیک به اصولگرایان صدای سخنان آقای رفسنجانی را منتشر کرده است.

بی بی سی فارسی مستقلا نمی تواند صحت و سقم آن صداها را تایید کند.

این سخنان ابتدا از سوی روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام و سپس از سوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران تکذیب شد.

مرضیه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت که سخنان آقای هاشمی رفسنجانی تحریف شده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، خانم افخم گفت: "رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، سوریه را دژ مستحکم مقابله با رژیم صهیونیستی خوانده است که با بهانه قرار دادن استفاده سلاح شیمیایی به دنبال حمله به این کشورند."

با این حال امروز (دوشنبه، ۱۱ شهریور) چند وبسایت نزدیک به اصولگرایان فایلی صوتی منسوب به آقای هاشمی را منتشر کرده اند که در آن شنیده می شود که "مردم سوریه از سوی حکومت خودشان بمباران شیمیایی می شوند."

برخی از رسانه های منتقد آقای هاشمی رفسنجانی مدعیند که این سخنان روز گذشته در مراسمی در شهرستان سوادکوه گفته شده است.
در پایگاه اطلاع رسانی اکبر هاشمی رفسنجانی بخش هایی از سخنرانی او در سوادکوه منتشر شده که در آن اشاره به حمله شیمیایی در سوریه دیده نمی شود اما در بخشی از آن آمده است: "اکنون در سوریه گوش‌ها منتظر شنیدن صدای انفجار بمب هستند و صدها هزار نفر از مردم سوریه کشته شدند و هشت میلیون آواره در داخل و خارج از کشور دارد و تعدادی در زندان‌ها به سر می برند و از ورزشگاه‌ها برای زندان استفاده می شود."

چند روز پیش نیز نعمیه اشراقی، نوه آیت الله روح الله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی در صفحه فیس بوک خود از قول آقای هاشمی رفسنجانی نوشت: "دولتی که ملت خود را بمباران شیمیایی کند عواقب سخت آن را خواهد دید همانگونه که صدام در بمباران حلبچه ننگ ابدی را بر خود خرید و دچار چنین سرنوشت هولناکی شد." به گفته خانم اشراقی آقای هاشمی رفسنجانی این سخنان را روز هفتم شهریور در حسینیه جماران گفته که از سوی نزدیکان خانم اشراقی به او منتقل شده بود.

خانم اشراقی روز گذشته در صفحه فیس بوک خود تاکید کرد: "اگر برداشت نزدیکان من از سخنان آقای هاشمی در حسینیه جماران برداشت صحیحی نبوده از همین جا و بعدا حضوری از ایشان عذرخواهی می کنم."

مدیرکل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص این سخنان گفت: "آقای هاشمی آنجا گفت که بنده به حلبچه رفتم و دیدم که مردم مثل برگ خزان کشته شده بودند؛ سلاح شیمیایی سلاح مخوفی است و یکی از دلایل ختم جنگ احساس خطر از احتمال استفاده صدام از این سلاح علیه کشورمان بود."

رضا سلیمانی در گفت و گو با خبرگزاری فارس افزود: "آقای هاشمی در آن دیدار گفت در سوریه هم این سلاح شیمیایی به کار برده شده اما اصلا بحث دولت اسد را در این زمینه مطرح نکرد و گفت آمریکا می‌خواهد با این بهانه به سوریه حمله کند لذا سخنان هاشمی تحریف شده و خانم اشراقی تفسیر خود را مبنا قرار داده است."

با این حال انتشار سخنان منسوب به آقای رفسنجانی بازتاب گسترده ای در خبرگزاری‌ها و وبسایت های خبری ایران داشته است و پایگاه های خبری نزدیک به محافظه کاران سخنان منسوب به او را به شدت مورد انتقاد قرار داده اند.

نزدیکان آقای هاشمی بارها گفته اند که صرفا اظهارات و خبرهای مربوط به او که طریق روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت و وبسایت رسمی او منتشر می شود، قابل تایید است.

ایران از متحدان اصلی سوریه به شمار می رود. مقام های ایرانی همواره از مواضع دولت سوریه حمایت کرده و گفته اند بحران دو سال و نیم اخیر به دلیل دخالت های خارجی و حمایت آمریکا و اسرائیل از شورشیان مخالف دولت به وجود آمده است.
     
  ویرایش شده توسط: nisha2552   
مرد

 
سازمان ملل: شمار پناهجویان سوریه به دو میلیون نفر رسید



همزمان با فعالیت مقامات آمریکایی و فرانسوی برای جلب حمایت از عملیات نظامی علیه سوریه و تلاش روسیه برای جلوگیری از چنین عملیاتی، سازمان ملل گفته است که شمار پناهجویان سوری به مرز دو میلیون نفر رسیده است.
روز سه شنبه، ۱۲ شهریور (۳ سپتامبر)، کمیساریای عالی آوارگان سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد که شمار شهروندان سوری که از زمان آغاز بحران سیاسی در این کشور به خارج گریخته اند از مرز دو میلیون نفر گذشته و روند خروج پناهجویان همچنان ادامه دارد.

آنتونیو گوترس، کمیسر عالی آوارگان سازمان ملل، با اعلام این آمار گفته است که در روزهای اخیر، تعداد کسانی که با عبور از مرز سوریه به کشورهای دیگر پناهنده می شوند هر روز به حدود پنج هزار نفر رسیده است. افزایش احتمال عملیات نظامی کشورهای غربی در واکنش به گزارش های حاکی از کاربرد اسلحه شیمیایی باعث تشدید نگرانی شهروندان سوری و خروج تعداد بیشتری از آنان شده است.

در آنچه که حاکی از وخامت بیشتر اوضاع داخلی سوریه و فشار بر مردم آن کشور است، تنها طی دوازده ماه گذشته، حدود یک میلیون و هشتصد هزار نفر از مردم سوریه کشور خود را ترک کرده و عمدتا به کشورهای مجاور پناهنده شده‌اند و طی سه ماه گذشته، سرعت خروج پناهجویان تقریبا پنجاه درصد افزایش یافته است.

با توجه به آوارگی داخلی مردم سوریه، که رقم آن را تا بیش از چهار میلیون نفر تخمین زده‌اند، در حال حاضر این کشور دارای بیشتر شمار بیجاشدگان درجهان است. بیش از هفتصد هزار تن از شهروندان سوریه به شکل پناهجو در لبنان زندگی می‌کنند و بیش از یکصد و بیست هزار تن دیگر در اردوگاه زعتر در اردن اسکان یافته‌اند.

چند ده هزار تن از آوارگان سوریه نیز در اردوگاه‌های آوارگان در داخل مرز ترکیه به سر می‌برند و طی چند هفته اخیر، بر شمار کسانی که به کردستان عراق گریخته‌اند نیز به طرز قابل توجهی افزوده شده و سازمان ملل، شمار پناهندگان سوری به عراق را حدود یکصد و هفتاد هزار نفر برآورد کرده است.

کمیسر عالی آوارگان گفته است که با وجود این تعداد پناهجو، این نهاد تنها ۴۷ درصد از نیاز مالی حمایت و کمک به این آوارگان را دریافت می‌کند و برای ادامه ارائه خدمات به آنان، به کمک گسترده جامعه‌بین المللی نیاز دارد.

موضعگیری در مورد عملیات نظامی


همزمان، فعالیت برای جلب حمایت یا مخالفت با عملیات نظامی در واکنش به گزارش کاربرد اسلحه شیمیایی در سوریه ادامه داشته است.
همزمان با اعلام نظر دولت فرانسه در مورد کاربرد اسلحه شیمیایی توسط حکومت سوریه، در ایالات متحده، جان کری و چاگ هیگل، وزیران امور خارجه و دفاع روز سه‌شنبه در برابر کمیته روابط خارجی سنای آمریکا حضور می‌یابند و دلایل دولت در حمایت از عملیات نظامی علیه سوریه را با رهبران ارشد سنا مطرح می‌کنند. رئیس جمهوری آمریکا ضمن تاکید بر حمایت خود از عملیات تنبیهی علیه سوریه، گفته است که در صورتی به چنین عملیاتی دست خواهد زد که کنگره آمریکا با آن موافقت کند.

قرار است ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز با حضور در برابر سناتورها، به سئوالات آنان در مورد جنبه‌های نظامی عملیات تنبیهی علیه حکومت سوریه پاسخ دهد.

آقایان کری و هیگل شواهدی را در کمیته روابط خارجی سنا مطرح خواهند کرد که به گفته دولت آمریکا نشان می‌دهد حکومت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، مسئول حمله شیمیایی به منطقه‌ای در شرق پایتخت بوده است. در جریان آتشباری سنگین نیروهای دولتی علیه این منطقه در چهارشنبه دو هفته پیش، گزارش‌هایی از کاربرد اسلحه شیمیایی انتشار یافت که به گفته منابع خبری، چند صد نفر، از جمله دهها کودک را کشت و به چند هزار نفر دیگر آسیب رساند.

روز گذشته، یک مقام ارشد وزارت خارجه گفت که دویست تن از سیاستمداران از حزب دموکرات - حزب آقای اوباما - با امضای نامه‌ای، رای منفی کنگره به پیشنهاد رئیس جمهوری برای حمله به سوریه را به "سازش مونیخ" تشبیه کرده‌اند. اشاره آنان به تفاهم‌نامه صلح بین آدولف هیتلر، رهبر آلمان نازی، و نخست وزیر بریتانیا برای نادیده گرفتن سیاست تهاجمی آلمان است که گفته می‌شود آلمان را به تشدید اقدامات تهاجمی تشویق کرد و زمینه بروز جنگ دوم جهانی را فراهم آورد.

برخی ناظران آمریکایی گفته‌اند که در صورتی که ایالات متحده کاربرد تسلیحات کشتار جمعی توسط دولت سوریه را نادیده بگیرد، برخی دیگر از حکومت‌ها، از جمله جمهوری اسلامی، آن را به منزله مجوزی برای تولید و حتی کاربرد انواع دیگر این نوع تسلیحات تلقی خواهند کرد و امنیت منطقه و جهان را به مخاطره خواهند انداخت.

در مقابل، دولت روسیه، که سوریه را از کشورهای حوزه نفوذ خود در خاورمیانه محسوب می‌کند، کوشیده است مانع از حمله نظامی آمریکا شود زیرا چنین حمله‌ای را باعث تضعیف توان دولت سوریه در مقابله با مخالفان مسلح می‌داند. روز سه شنبه اعلام شد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، با رد مجدد اتهام کاربرد اسلحه شیمیایی توسط حکومت سوریه، تصمیم دارد هیاتی از سیاستمداران روسی را عازم آمریکا کند تا از نمایندگان کنگره بخواهند به پیشنهاد عملیات نظامی علیه سوریه رای منفی دهند.

در ایران، مرضیه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه، موضعگیری اتحادیه عرب در مورد حمله شیمیایی در سوریه را مورد انتقاد قرار داد و گفت که "این موضعگیری‌ها به روند جاری کمک نمی‌کند و به بحرانی شدن اوضاع می‌انجامد." اتحادیه عرب در پایان اجلاس اخیر خود در مصر، دولت سوریه را به استفاده از اسلحه شیمیایی برای کشتار شهروندان غیرنظامی سوری متهم کرد و حمایت خود را از اقدامات تنبیهی علیه حکومت سوریه ابراز داشت.

خانم افخمی گفته است "تحریک و تشویق توسل به زور امری خطرناک است."
     
  
مرد

 
فرانسه می‌گوید حمله شیمیایی کار دولت سوریه بوده

فرانسه می گوید که حمله شیمیایی ماه گذشته در اطراف دمشق "نمی توانسته به دستور و اجرای کسی به جز دولت سوریه بوده باشد."

ژان مارک ایرو، نخست وزیر فرانسه، در گزارشی که به مجلس این کشور فرستاده درباره حمله بیست و یکم اوت نوشته که در آن "به صورت گسترده از سلاح‌های شیمیایی استفاده شده است."

مطالب مرتبطاستراتژی اوباما برای جلب حمایت کنگره برای اقدام علیه سوریهموضع محتاطانه حماس در قبال سناریوی جنگ سوریهچه کسی به نیروهای درگیر در سوریه سلاح می فرستد؟موضوعات مرتبطسوریه
در این گزارش نتیجه گرفته شده که۲۸۱ نفر از کشته شدگان آن حمله به وسیله سلاح های شیمیایی جانشان را از دست داده اند.

فرانسه و آمریکا خواهان حمله ای تنبیهی علیه دولت سوریه هستند. دولت بریتانیا هم قصد این کار را داشت که پارلمان این کشور جلوی آن را گرفت.

بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، بار دیگر اتهام حمله شیمیایی را رد کرد و در گفتگویی با روزنامه فرانسوی فیگارو، گفت که حمله شیمیایی توسط او "منطقی نیست."

او همچنین هشدار داد که حمله خارجی می تواند آتش به "انبار باروت" منطقه بیاندازد.

گزارش به مجلس فرانسه


حمله ای که کشورهای غربی معتقدند با سلاح های شیمیایی انجام شده، در حومه پایتخت سوریه انجام شده که بیشتر زمین هایش کشاورزی است.

آمریکا بر اساس "اطلاعاتی" که کسب کرده، می گوید آن حمله کار دولت بوده و در جریان آن ۱۴۲۹ نفر کشته شدند که ۴۲۶ نفرشان کودک بودند.
در روز دوشنبه آقای ایرو، گزارشی ۹ صفحه ای را منتشر کرد که در آن اتهام های مشابهی به دولت سوریه وارد شده بود. گزارش فرانسوی ها بر اساس گزارش های ارتش این کشور و اطلاعات سرویس های خارجی تنظیم شده.

در این گزارش آمده که زرادخانه سلاح های شیمیایی سوریه "گسترده و متنوع" است. دولت فرانسه نوشته که صدها تن گاز سارین دارند.

ارتش سوریه، به نوشته این گزارش پیش از این هم علیه مردم از گاز سارین استفاده کرده بود اما این بار آنها "به طور گسترده از سلاح های شیمیایی استفاده کردند."

گزارش می گوید که تنها بشار اسد و بعضی از نزدیکانش اجازه صدور فرمان استفاده از سلاح شیمیایی را دارند. در عین حال نویسندگان گزارش معتقدند که مخالفان توانایی حمله شیمیایی را ندارند.

نخست وزیر فرانسه همچنین از تلاش های رئیس جمهوری این کشور، فرانسوا اولاند، سخن گفت که می خواهد برای حمله به سوریه با کشورهای همسو ائتلافی تشکیل دهد.

هر چند رئیس جمهوری فرانسه به لحاظ قانونی اجازه دارد که فرمان حمله صادر کند اما آقای اولاند تصمیم گیری درباره این موضوع را به مجلس این کشور موکول کرده است.

حمایت مک کین از طرح اوباما

در آمریکا هم قرار است که کنگره این کشور، هفته آینده درباره حمله به سوریه تصمیم بگیرد.

کاخ سفید معتقد است که طرح رئیس جمهوری آمریکا برای حمله تنبیهی علیه مواضع بشار اسد، در کنگره رای می آورد.

جان مک کین، سناتور جمهوری خواه که مدتهاست از مسلح کردن مخالفان دفاع می کند، می گوید که شاید مدتی طول بکشد تا بتوان مردم آمریکا را به لزوم دخالت در درگیری های سوریه متقاعد کرد.

با این حال او گفت که اگر کنگره آمریکا به حمله رای ندهد، نتیجه "فاجعه بار" خواهد بود.

آقای اوباما پیش از این گفته بود که استفاده از سلاح های شیمیایی، خط قرمز آمریکاست و منجر به دخالت آمریکا می شود.

آقای مک کین گفت که رای ندادن به حمله، بی اهمیت کردن حرف ایالات متحده آمریکا و رئیس جمهوری این کشور خواهد بود.

جان مک کین و لیندزی گراهام، دو سناتوری هستند که امروز به دعوت باراک اوباما به کاخ سفید رفتند. سینا علی‌نژاد، خبرنگارمان در واشنگتن می گوید کهکلیک این صحبت ها نشان از نزدیک شدن موضع این دو سناتور به موضع کاخ سفید دارد

در رویدادی دیگر آنرس فو راسموسن، دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو، روز دوشنبه گفت که پاسخ نظامی به سوریه باید "کوتاه مدت و با هدف باشد."
     
  
مرد

 
حمله آمریکا به سوریه 'فراتر از حمله هوایی محدود خواهد بود'



ژنرال جک کین، معاون اسبق ستاد نیروی زمینی ایالات متحده، به بی‌بی‌سی گفت ابعاد حمله احتمالی آمریکا به سوریه ممکن است بیش از آن چیزی باشد که تاکنون گفته شده است.

بنا به گفته او اقدام نظامی موردنظر باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا، فراتر از حمله هوایی محدود به امکانات شیمیایی دولت سوریه خواهد بود.

مقام‌های آمریکایی تاکنون اعلام کرده‌اند که اقدام نظامی‌شان علیه سوریه تنها شامل حملات هوایی محدود است که امکان استفاده از تسلیحات شیمیایی از حکومت سوریه را بگیرد.

سوریه استفاده از سلاح شیمیایی علیه شهروندان خود را رد می‌کند و می‌گوید این ادعا تنها بهانه‌ای برای آغاز جنگ است.

ژنرال جک کین با سناتورهای جمهوری‌خواهی که در جریان برنامه‌های کاخ سفید قرار گرفته‌اند صحبت کرده و می‌گوید به این سناتورها اطمینان داده شده است که باراک اوباما قصد دارد ضربه‌ای چشمگیر به توان نظامی نیروهای بشار اسد بزند.


معاون اسبق ستاد نیروی زمینی آمریکا همچنین گفته که آمریکا برنامه‌هایی برای پشتیبانی گسترده‌تر از شورشیان مخالف اسد دارد.

قطر موافق حمله

با نزدیک شدن به موعد تصمیم‌گیری کنگره آمریکا درباره حمله به سوریه قطر نیز حمایت خود را از این حمله اعلام کرده است.

خالد بن محمد بن عطیه، وزیر خارجه قطر، به بی‌بی‌سی گفت اقدام نظامی خارجی برای حمایت از مردم سوریه ضروری است. او گفته قطر خواهان تغییر رژیم در سوریه نیست، اما اگر بشار اسد در قدرت بماند افراد بیشتری را خواهد کشت.

قطر یکی از اصلی‌ترین پشتیبانان مخالفان بشار اسد است و پیش از این به همراه عربستان سعودی خواستار مداخله نظامی اتحادیه عرب در سوریه شده بود.
     
  
مرد

 
موضع محتاطانه حماس در قبال سناریوی جنگ سوریه




گروه اسلامگرای حماس که کنترل نوار غزه را در دست دارد صراحتا اعلام کرده است که در صورت حمله آمریکا به سوریه، علیه اسرائیل دست به اقدام نظامی نخواهد زد.

غازی حمد، معاون وزیر امور خارجه دولت حماس، ‌ به بی‌بی سی فارسی می‌گوید: ‌ «از حماس که در شرایط بسیار سختی در غزه بسر می‌برد این انتظار نمی‌رود که وارد چنین درگیری عظیمی شود. ما باید خردمندانه عمل کنیم و محتاط باشیم.»

منابع بی‌بی سی در غزه می‌گویند که حماس از چند روز پیش به نواحی مرزی غزه نیروهایی اعزام کرده است تا از راکت اندازی احتمالی گروه‌های فلسطینی کوچک‌تر به خاک اسرائیل جلوگیری کند.

حماس همچنین در اقدامی احتیاطی تعدادی از مراکز امنیتی و آموزشی خود را تخلیه کرده است.

علاوه بر حماس، شاخه‌های نظامی گروه‌های جهاد اسلامی و فتح نیز توافق کرده‌اند که در سناریوی احتمالی حمله آمریکا به سوریه، ‌ از پرتاب راکت به اسرائیل خودداری کنند.

گروه‌های فلسطینی از جمله حماس در عین حال تاکید دارند که از حمله احتمالی کشورهای غربی به یک کشور عرب حمایت نمی‌کنند.

محمود عباس، رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطینی، نیز به طور اصولی با حمله هوایی به سوریه مخالفت کرده است.

او روز یکشنبه (اول سپتامبر) در رام الله گفت: «برای ما قابل قبول نیست که یک کشور عرب توسط نیروهای خارجی بمباران شود. ما استفاده از سلاح شیمیایی توسط هر جناحی را محکوم می‌کنیم. راه حل بحران سوریه باید سیاسی باشد. یک راه حل نظامی‌ برای آن وجود ندارد.»

تحت فشار از دو طرف

حماس در بحران سوریه پس از ماه‌ها سکوت و اعلام بی‌طرفی، سرانجام علیه حکومت بشار اسد، رئیس‌ جمهوری سوریه، موضع گیری کرد و دفاترش را از دمشق به قاهره و دوحه، پایتخت قطر نقل مکان کرد.

بحران سوریه در عمل باعث شد که رهبران حماس با ایران هم پیمان بشار اسد نیز دچار اختلاف کم سابقه‌ای شوند.

از سوی دیگر،‌ حماس در تابستان امسال متحد جدید خود در قاهره، محمد مرسی، رئیس‌ جمهوری برکنار شده مصر از گروه اخوان المسلمین را نیز از دست داد.

ارتش مصر محمد مرسی را به رابطه با حماس و شبه نظامیان حماس را به ناامن کردن صحرای سینا متهم کرده است.

از چند هفته پیش به دستور ژنرال‌های مصری، بیشتر تونل‌های بین مرز رفح و نوار غزه تخریب یا مسدود شده‌اند.

منابع بی‌بی سی در غزه می‌گویند که با مسدود شدن تونل‌های قاچاق اجناس، حدود سه هفته است که قیمت سوخت در غزه افزایش یافته و مصالح ساختمانی نیز نایاب شده است.

به نظر می‌رسد که جنگ داخلی سوریه و کودتای مصر بیش از همیشه حماس را تحت فشار قرار داده باشد و شاید به همین خاطر است که رهبری این گروه اکنون تمام تلاش خود را بکار گرفته است که در صورت وقوع حمله هوایی آمریکا و متحدانش به سوریه، ‌هزینه سنگین تری از جانب اسرائیل نپردازد.
     
  
مرد

 
تهدید پوتین به ارسال موشک اس-۳۰۰ به 'مناطق حساس' در صورت حمله آمریکا به سوریه


ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه ضمن تشریح شرط روسیه برای حمایت از عملیات نظامی علیه سوریه، تهدیدکرده که ممکن است ارسال شبکه موشکی اس-۳۰۰ به "نقاط حساس جهان" را از سر بگیرد.

روز چهارشنبه، ۱۳ شهریور (۴ سپتامبر)، ولادیمیر پوتین در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آسوشیتدپرس که از تلویزیون دولتی روسیه نیز پخش شد، هرگونه عملیات نظامی یکجانبه غرب علیه سوریه را مغایر موازین حقوق بین‌الملل و غیرقانونی توصیف کرد.

در این مصاحبه، که تنها یک روز قبل از آغاز به کار اجلاس سران کشورهای گروه ۲۰ در سن‌پترزبورگ روسیه انجام شد، آقای پوتین اتهام کشورهای غربی در مورد کاربرد اسلحه شیمیایی توسط حکومت سوریه را رد کرده و گفته است که توسل به اسلحه شیمیایی در زمانی که نیروهای دولتی سوریه به پیشرفت‌هایی در برابر مخالفان مسلح دست یافته بودند "مضحک" است.

ولادیمیر پوتین با اشاره به تصاویری که از قربانیان حمله شیمیایی دو هفته پیش در نزدیکی دمشق منتشر شده، گفت: "اینها تصاویری هولناک است اما سئوال این است که چه کسی مرتکب این عمل شده و مسئول این فاجعه چه کسی است؟"

آقای پوتین این نظر مقامات روسی را تکرار کرد که شواهد ارائه شده توسط آمریکا و برخی کشورهای غربی در مورد مسئولیت دولت سوریه "قانع کننده نیست." مقامات روسی خواستار "شواهد انکارناپذیر" از مسئولیت حکومت سوریه در قبال حمله شیمیایی علیه مخالفان شده‌اند اما ماهیت چنین شواهدی را مشخص نکرده‌اند.

رئیس جمهوری روسیه در عین حال گفت که او نیز اقدام نظامی علیه سوریه را مردود نمی‌داند مشروط به اینکه شورای امنیت سازمان ملل متحد مجوز چنین اقدامی را صادر کند. روسیه یکی از پنج عضو دایم شورای امنیت و دارای حق وتو در این شوراست و تا کنون از تصویب هر قطعنامه حاوی فشار بر دولت سوریه جلوگیری کرده است و در نتیجه، کسب مجوز شورای امنیت برای حمله به سوریه کمابیش محال است.

آقای پوتین تاکید کرد که اقدام نظامی آمریکا علیه یک کشور دیگر عضو سازمان ملل بدون مجوز شورای امنیت از نظر حقوق بین الملل، "تجاوز" محسوب می‌شود و مغایر هنجارهای بین‌المللی است.

در مورد واکنش احتمالی روسیه به چنین اقدامی، ولادیمیر پوتین گفت که کشورش دارای قرارداد ایجاد شبکه موشک‌های ضدهوایی اس-۳۰۰ با سوریه بود و قطعاتی از این شبکه را هم به آن کشور ارسال کرد، اما ادامه اجرای این قرارداد را فعلا به حالت تعلیق در آورده است.

وی تهدید کرد که "اگر ببینیم که اقداماتی در جهت تخطی از هنجارهای رایج بین‌المللی صورت می‌گیرد، ممکن است فکر کنیم که باید در آینده دست به کار شویم و به خصوص، ارسال چنین تسلیحاتی به برخی مناطق حساس جهان را مورد توجه قرار دهیم."

آقای پوتین در این مورد توضیح بیشتری نداد اما در پی تصویب قطعنامه شورای امنیت شامل تحریم فروش تسلیحات سنگین به ایران و تحت فشار آمریکا و اسرائیل، روسیه قرارداد ایجاد شبکه موشکی اس-۳۰۰ با ایران را به حالت تعلیق در آورد که باعث انتقاد شدید مقامات سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی هم شد.

استقرار این سامانه موشکی در ایران می‌توانست مخاطرات عملیات نظامی احتمالی علیه تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی را افزایش دهد.

پیشتر، برخی ناظران گفته بودند که یکی از معدود گزینه‌های روسیه برای واکنش به عملیات نظامی غرب علیه حکومت سوریه، استفاده از امکانات تجارت تسلیحاتی از جمله فروش تسلیحات پیشرفته به سوریه یا سایر کشورهای مخالف غرب است هر چند چنین اقدامی می تواند واکنش متقابل غرب را در پی آورد.

اقدام آمریکا در گسترش سپردفاع موشکی به کشورهای واقع در "حوزه نفوذ" روسیه و افزایش همکاری نظامی غرب با این کشورها از جمله گزینه‌هایی است که می‌تواند فشار قابل توجهی را بر روسیه وارد کند.
     
  
مرد

 
اختلاف بر سر سوریه نتیجه اجلاس گروه ٢٠ را به مخاطره انداخته است





بحران شیمیایی سوریه بر جهتگیری اجلاس گروه ٢٠ سایه افکنده و تفاهم را نامحتمل کرده است

اختلاف در مورد واکنش نسبت به کاربرد اسلحه شیمایی در سوریه نتیجه اجلاس رهبران گروه ٢٠ را به مخاطره انداخته است.
روز جمعه، ١٥ شهریور (٦ سپتامبر)، دومین روز از اجلاس رهبران کشورها گروه ٢٠ در شهر سن پترزبورگ در روسیه آغاز برگزار می‌شود در حالیکه دستور کار اجلاس برای حل مشکلات اقتصاد جهانی تحت‌الشعاع اختلاف نظر بر سر جنگ داخلی سوریه قرار گرفته است.

در این اجلاس، رهبران و مقامات ارشد آمریکا، آلمان، استرالیا، ایتالیا، بریتانیا، ژاپن، فرانسه، کانادا، کره جنوبی، روسیه، چین، آرژانتین، آفریقای جنوبی، اندونزی، برزیل، ترکیه، عربستان سعودی، مکزیک، هند و اتحادیه اروپا به میزبانی روسیه شرکت دارند و دستور کار اصلی آن، بررسی برخی از مسایل اقتصادی و مالی بین‌المللی است.

با اینهمه، موضعگیری متفاوت شرکت کنندگان اصلی، به خصوص آمریکا و روسیه، بر سر موضوع کاربرد اسلحه شیمیایی در جنگ داخلی سوریه باعث شده است که بخش عمده‌ای از گفتگوهای جانبی اجلاس به این موضوع اختصاص یابد و اختلاف نظر موجود، به وضوح باعث سردی فضای اجلاس شود.

چنین گردهمایی‌هایی معمولا علاوه بر نشست های عمومی برای بررسی دستور کار اعلام شده، فرصت مناسبی را هم برای مذاکرات خصوصی در اختیار رهبران کشورهای بزرگ جهان قرار می‌دهد تا روابط دوجانبه و بین‌المللی را مورد بررسی قرار دهند و به توافق‌هایی دست یابند. در اجلاس سن پترزبورگ، بخش عمده‌ای از چنین مذاکراتی به مساله سوریه اختصاص یافته در حالیکه به نظر نمی‌رسد که مواضع دو طرف تغییر چندانی یافته باشد.

همچنین، دولت آمریکا در واکنش به تصمیم روسیه در اعطای پناهندگی به ادوارد اسنودن، افشاگر اطلاعاتی آمریکایی، از پیش اعلام کرده بود که باراک اوباما، رئیس جمهوری، برنامه ملاقات و گفتگوی خصوصی با رئیس جمهوری روسیه را لغو کرده است. بحران شیمیایی سوریه روابط دوجانبه را حتی سردتر کرده است.

نگاه‌های متفاوت اوباما و پوتین به بحران شیمیایی سوریه اجلاس را گرفتار شکافی عمیق کرده است


ایالات متحده معتقد است که حکومت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، علیه مردم آن کشور اسلحه شیمیایی به کار گرفته و جامعه جهانی، در اعمال اراده بین‌المللی در جلوگیری از کاربرد چنین تسلیحاتی، ملزم به مجازات این حکومت است. مقامات آمریکایی گفته‌اند که از آنجا که روسیه مانع از صدور مجوز شورای امنیت برای اقدام در این زمینه می‌شود، کشورهای دیگر باید تعهد خود در این زمینه را در نظر بگیرند و بدون مجوز شورا، وارد عمل شوند.

دولت روسیه با وجود اینکه کاربرد اسلحه شیمیایی در سوریه را مردود ندانسته، اما موضع اعلام شده دولت بشار اسد را پذیرفته و حمله شیمیایی به حومه دمشق را به نیروهای مخالف نسبت داده است. مقامات روسی گفته‌اند که شواهد ارائه شده توسط ایالات متحده و برخی دیگر از کشورهای غربی مسئولیت حکومت سوریه را اثبات نمی‌کند و تاکید داشته‌اند که اقدام نظامی بدون مجوز شورای امنیت، از لحاظ حقوق بین‌الملل، غیرقانونی است.

علاوه بر روسیه، دولت چین نیز با دخالت نظامی در سوریه مخالفت کرده و به خصوص نگران تاثیر چنین عملیاتی بر بهای نفت خام است.

تلاش "جزیره کوچک"
در اجلاس سن پترزبورگ، فرانسه، بریتانیا و کانادا و همچنین دو کشور مسلمان ترکیه و عربستان سعودی، مشخصا از موضع ایالات متحده حمایت کرده‌اند. برخی دیگر از شرکت‌کنندگان، ضمن همسویی در محکومیت حکومت سوریه، عملیات نظامی را مناسب ندانسته‌اند یا حمایت خود از چنین عملیاتی را به صدور مجوز شورای امنیت مشروط کرده‌اند. تعدادی از این کشورها، به خصوص ژاپن و کره جنوبی، نگران تاثیر جنگ بر شرایط اقتصادی جهان هستند.

در روزهای اخیر، دولت های آمریکا و فرانسه اقداماتی را جهت زمینه سازی انجام عملیات نظامی در سوریه به جریان انداخته و رهبران این کشورها به تلاش برای قانع کردن افکار عمومی داخلی و بین المللی در مورد لزوم چنین عملیات دست زده اند.
این تلاش ها از کمک و حمایت سیاسی دولت بریتانیا برخوردار بوده هر چند به دلیل رای منفی پارلمان به خواست دیوید کامرون، نخست وزیر، برای کسب مجوز مشارکت در عملیات نظامی علیه سوریه، این کشور نمی تواند در عملیات نظامی شرکت کند.

برخی از ناظران بریتانیایی گفته اند که تصمیم پارلمان بریتانیا باعث تضعیف موقعیت آقای کامرون در صحنه بین المللی و به خصوص در اجلاس سن پترزبورگ شده هر چند وی کوشیده است همچنان چهره ای فعال در این زمینه به نظر برسد.

روز گذشته، خبرگزاری ها گزارش کردند که یکی از دستیاران رئیس جمهوری روسیه در واکنش به تلاش دیوید کامرون برای جلب حمایت اجلاس به تنبیه حکومت سوریه، گفت که بریتانیا "یک جزیره کوچک است که کسی هم به آن اهمیتی نمی دهد." یک مقام دفتر نخست وزیر بریتانیا در واکنش به این سخنان گفته است که اظهارات مقام روسی "نشان می دهد چگونه یک جزیره کوچک با مردمی بزرگ می تواند در جهان تاثیرگذار باشد."

نخست وزیر بریتانیا در حاشیه اجلاس با رئیس جمهوری روسیه گفتگو کرده و به گفته سخنگوی آقای پوتین، دو طرف تاکید کردند که "به تلاش مجدانه برای گسترش همکاری دوجانبه در مورد مسایل گوناگون ادامه خواهند داد." وی گفته است که رهبران دو کشور "بار دیگر به تبادل نظر درباره وضعیت سوریه پرداختند."
     
  
مرد

 
یازده کشور گروه ۲۰ در بیانیه‌ای خواستار اقدامی قاطع علیه سوریه شدند

یازده کشور شرکت کننده در نشست گروه ۲۰ خواستار پاسخی قاطع از سوی جامعه بین‌المللی در قبال استفاده از تسلیحات شیمیایی در سوریه شده‌اند.

رهبران کشورهای آمریکا، بریتانیا، فرانسه، عربستان سعودی و ژاپن در بیانیه‌ای مشترک گفته‌اند که استفاده از تسلیحات شیمیایی در هر جایی امنیت مردم را کاهش می دهد.

امضا کنندگان این بیانیه گفته اند از اقدام قاطع شورای امنیت سازمان ملل حمایت می کنند اما جهان نمی‌تواند تا ابد منتظر بماند.

پیشتر باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در کنفرانسی خبری که در پایان نشست گروه ۲۰ برگزار شد گفت که رهبران کشورهای اروپایی، آسیایی و خاورمیانه در جریان این نشست استفاده از تسلیحات شیمیایی توسط دولت سوریه را محکوم کرده و خواستار پاسخی قاطع شده‌اند.

آقای اوباما از رژیم بشار اسد به عنوان تهدیدی برای صلح و امنیت جهانی یاد کرد.

رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از سخنانش گفت که اکثر مردم بشار اسد را مسئول حمله شیمیایی ماه گذشته در حومه دمشق می‌دانند، هر چند که آقای پوتین با او موافق نیست.

آقای اوباما گفت که او بدبینی موجود در بین مردم آمریکا را نسبت به حمله نظامی به سوریه درک می کند، اما در عین حال افزود که او می‌تواند کنگره را متقاعد کند که چنین حمله ای محدود و نسبی خواهد بود، این حمله با هدف از کار انداختن تسلیحات شیمیایی که در اختیار دولت سوریه قرار دارد، انجام خواهد شد و کاربرد این سلاح ها را در آینده به تعویق خواهد انداخت.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه هم در کنفرانسی خبری گفت که اکثر رهبران شرکت کننده در این نشست با اقدام نظامی علیه سوریه مخالف هستند.

آقای پوتین در ادامه صحبت هایش افزود در جریان مذاکراتی که تا ساعت یک بامداد ادامه داشت تنها آمریکا، فرانسه، کانادا، عربستان سعودی و ترکیه بدون موافقت شورای امنیت سازمان ملل با انجام حمله نظامی موافق بودند.

رئیس جمهور روسیه گفت که مذاکراتی خصوصی با باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا داشته است.

رهبران آمریکا و روسیه مواضع کاملا متفاوتی در قبال واکنش به حمله شیمیایی در سوریه دارند.

آقای پوتین بار دیگر تاکید کرد که هر گونه اقدام نظامی ناقض قوانین بین‌المللی است.

رئیس جمهور روسیه از حمله شیمیایی به حومه دمشق که ماه گذشته صورت گرفت به عنوان اقدامی تحریک آمیز از سوی مخالفان مسلح دولت سوریه نام برد.

به گفته آقای پوتین مخالفان با هدف انجام مداخله نظامی در سوریه دست به این اقدام زدند.
     
  
مرد

 
آمریکا از افزایش حامیان حمله به سوریه خبر داد

جان کری، وزیر امور خارجه ایالات متحده می گوید تعداد کشورهایی که آماده اقدام نظامی علیه حکومت بشار اسد هستند، "دو رقمی" شده است.

آقای کری که در یک کنفرانس خبری در پاریس صحبت می کرد، گفت جامعه جهانی قصد ندارد "شاهد خاموش کشتار" غیرنظامیان در سوریه باشد.
آقای کری به کاربرد تسلیحات شیمیایی در سوریه اشاره می کرد.

فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه هم که از حمله به سوریه حمایت می کند، گفته است که پیش از انتشار گزارش هیات تحقیق سازمان ملل متحد نباید دست به اقدام نظامی دست زد.

آقای اولاند گفته است که انتظار دارد گزارش اولیه هیات تحقیق تا پایان هفته آینده منتشر شود.

همزمان، پاپ فرانسیس، رهبر کلیسای کاتولیک خواهان پیشگیری از بروز جنگ در سوریه شده است.

پاپ فرانسیس خواهان جلوگیری از گسترش مناقشه در سوریه شد و از رهبران کشورهای جهان خواست بشریت را از "چرخه اندوه و مرگ" نجات دهند.

باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا خواهان اقدام نظامی علیه حکومت سوریه در واکنش به کاربرد جنگ افزار شیمیایی است.

بنا بر گزارش منتشر شده به وسیله دولت آمریکا، ۱۴۲۹ نفر در ۲۱ اوت در اثر کاربرد گاز اعصاب سارین در حومه دمشق جان خود را از دست دادند.

حکومت سوریه مخالفان را به کاربرد این تسلیحات متهم کرده است.

دیدار در پاریس

آقای کری که برای سفری چهار روزه به اروپا سفر کرده، شنبه با لوران فابیوس، همتای فرانسوی خود دیدار کرد.

هر دو در این دیدار بر عزم کشورشان برای اقدام نظامی علیه حکومت بشار اسد تاکید کردند.

آقای کری در سخنان خود با اشاره به "سیاست مماشات" کشورهای اروپایی در سال های پایانی دهه ۱۹۳۰ در برابر آلمان نازی گفت که جامعه جهانی در حال تکرار "تجربه مونیخ" است.

او گفت: "ما در آمریکا می دانیم و متحدان فرانسوی ما هم می دانند که زمانه ای نیستیم که بخواهیم شاهد خاموش کشتار باشیم."

آقای کری خواهان اقدام محدود ولی موثر علیه "دیکتاتورهایی مانند بشار اسد" شد.

به گفته آقای کری تعداد کشورهایی که خواهان اقدام نظامی علیه حکومت سوریه هستند، دو رقمی شده است.

جان کری پیش از سفر به پاریس، در ویلنیوس پایتخت لیتوانی از بیانیه نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا استقبال کرده بود.

وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا که در ویلنیوس گردهم آمده بودند، در بیانیه ای خواهان "پاسخ واضح و قاطع" به حکومت اسد شدند.

آنها در بیانیه خود اعلام کردند که شواهد قاطعی وجود دارد که نشان می دهد حکومت سوریه از تسلیحات شیمیایی علیه مخالفانش استفاده کرده است.

وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا در این حال از موضع فرانسوا اولاند، رئیس جمهوری فرانسه مبنی بر خودداری از اقدام نظامی پیش از انتشار گزارش هیات تحقیق سازمان ملل متحد حمایت کردند.

آقای کری قرار است در پاریس با نمایندگان اتحادیه عرب دیدار کند.
     
  
مرد

 
تشدید برخورد پلیس با شهروندان تهرانی به دلیل نوع پوشش


خبرگزاری مهر گزارش داده که سرتیپ اسماعیل احمدی‌مقدم، رئیس پلیس ایران، دستور داده برخورد با شهروندانی که پوشش مناسب ندارند تشدید شود.

به گزارش مهر، پلیس تهران از روز گذشته اقدامات ویژه‌ای را برای اجرای این دستور اجرا کرده و از جمله ماموران خود در مراکز پر رفت و آمد شهر تهران را افزایش داده و سختگیری را بیشتر کرده‌اند.

روز گذشته شماری از کسانی که می‌خواستند به کنسرتی در برج میلاد، در شمال غربی تهران بروند به دلیل نوع لباسی که به تن داشته‌اند بازداشت شده‌اند.

مقام‌های جمهوری اسلامی که پیشتر از عنوان "بد حجابی" برای توصیف نوع پوششی که مورد انتقادشان بود استفاده می‌کردند، اخیرا از عنوان "بد پوششی" برای آن استفاده می‌کنند.

برخورد با زنان و دخترانی که شلوار "ساپورت"، نوعی شلوار چسبان، می‌پوشند از جمله سیاست‌های طرح جدید است.

برخی رسانه‌های محافظه‌کار اخیرا درباره استفاده دختران، به ویژه دختران تهرانی، از این نوع شلوارها هشدار داده و آن را "غیراسلامی" خوانده‌اند.

چند سال پس از انقلاب ۵۷ ایران و به دنبال بسته شدن فضای سیاسی و اجتماعی توسط مقام‌های جمهوری اسلامی، زنان ایرانی مجبور شدند از پوششی که توسط حکومت مناسب و همخوان با باورهای اسلامی تلقی می‌شد استفاده کنند.

محدودیت نوع پوشش، مردان را نیز شامل می‌شده است.

[aligncenter] [/align]تمرکز برخوردهای امنیتی با پوشش شهروندان بر پوشش دختران جوان است، اما پلیس با پسران هم برخورد می‌کند.

در سال‌های اخیر پوشش شهروندان ایرانی دگرگونی‌های بسیاری داشته که نارضایتی بخش‌های سنتی و محافظه کارتر حکومت را برانگیخته است.

از سال ۱۳۸۶ طرحی با عنوان "ارتقای امنیت اجتماعی" در ایران اجرا می‌شود که در آن پلیس پوشش و روابط اجتماعی شهروندان را زیر نظر می‌گیرد و در مواردی که صلاح می‌داند با تذکر و اخطار و یا بازداشت افراد وارد عمل می‌شود.

این طرح منتقدان بسیاری در میان شهروندان ایرانی دارد.


شما چه مشاهده‌ای از برخورد پلیس با افراد به دلیل پوشش آنها دارید؟ نظر دهید:
     
  ویرایش شده توسط: nisha2552   
صفحه  صفحه 22 از 32:  « پیشین  1  ...  21  22  23  ...  31  32  پسین » 
گفتگوی آزاد

The Conference | میزگرد بچه های لوتی...!!!!

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA