ارسالها: 2470
#81
Posted: 25 Oct 2011 19:26
Avizoon2: حرف شما درسته. منم با احترام به شخصیت افراد موافقم و قبول دارم کمی تند رفتم. حقیقتش اینه که من اون مرحوم و خانوادشو دورادور میشناختم و مرگ اون اونم با این وضعیت برام سنگین بود. بعد از گمشدنش عکساشو میدیدم که رو در و دیوار محلشون نصب شده و خانوادش که به این درو اون در میزدند تا اون پسر زحمتکشو پیدا کنند غافل از اینکه در چندصد متری خونشون پسرشون با اون وضعیت داره شکنجه می
منم واقعا وقتی این خبر رو خوندم باور كن موهای تنم سیخ شد و گریم گرفته بود..مدام تو ذهنم تصویر یه پسر تجسم میشد كه داره چه زجری میكشه..واقعا قابل تصور نیست این انسان وقتی به غرایزش متوسل میشه چقدر وحشی میتونه باشه....از صمیم قلبم امیدوارم این زنجیره های خبرهای تجاوز و قتل و خشونت از هر ملیتی تو كشور عزیزمون پایان بگیره..باور كن از بس هر روز این اخبار رو میشونه ادم دچار نوعی سرخوردگی میشه از ادمها...
Avizoon2: در هر صورت معذرت میخوام قبول کن لحن پرنسس هم بیشتر دلسوزی برا قاتلین بود تا مقتول
خواهس می كنم عزیزم..من باور كن منظورم این نبود كه كسی عذر بخواد یا چیز دیگری فقط خواستم بگم همیشه از روی احساسات قضاوت نكنیم..
پرنسس فكر میكنم منظورش همین حرفهای من بود ولی با لحن خودشون..به نظرم منظورشون این بود در جامعه ای كه همه چیز به عقده تبدیل میشه باید هم انتظار داشت مهاجرینی كه غیر قانونی هم هستند هنجار گریز و عقده ای تر باشن.
.
دنیای غریبی است نازنین!
چون مات توام
دگر چه بازم ...!!؟!
ارسالها: 2470
#82
Posted: 25 Oct 2011 20:08
satann: لی خب اونا روحیات خاصی دارن به خاطر شرایط خاصی كه داشتن این وسط طالبان بی تاثیر نبوده ولی خب این روحیاتی كه ازش صحبت شد در اكثر مناطق افغانستان وجود داره و میشه گفت اكثر بافت های افغانستان به همین صورت هستش ...
باید كنترل شده باهاشون رفتار كرد ...
یه سوال كوتاه؟
وقتی میگی این روحیات در اكثر مناطق افغانستان وجود داره ایا شما مسافرتی داشتی به اونجا؟
ایا با یه خانواده ی افغانی سالها همخونه و همسایه بودی؟
چرا ما همیشه از همه چیز مطلع میدونیم خودمونو..وقتی از ورزش حرف می زنیم انگار ما پرفسورای تربیت بدن داریم..وقتی از سیاست حرف میزنیم ما فوق لیسانس علوم سیاسی داریم و وقتی از مذهب حرف میزنی همه یا عالم دینی هستیم یا متفكر و روشنفكری كه 50سال عمرشو در این راه گذرونده..
من در همه ی این حرفهام تنها معیاری كه قرار دادم شعور انسانها و انسانیت انسانهاست..برای اینكه بگیم اونا شرایطشون پایین تر بوده باید بگیم شعور و انسانیتشون پایین تره حالا ترازوی ما در شعور و انسانیت چیه؟
كه اونها طبق این ترازو اونو كم دارن و باید كنترل شده باهاشون برخورد كرد
بزارید بهتون بگم در هر مملكتی باید قشر مهاجر رو كنترل شده رفتار كرده اما نه تحقیر شده و با پابند الكتریكی..بلكه با قانون..با حكومت كارامد..با بستن راههای فساد و رشوه تا نتونه كسی حتی پاشو اینور بزاره...
satann: اسیب كه در این حد و احوالات نیستن ترجیح میدم چیزی نگم
خب اگه اونا اینقدر ضعیفن در حد و احوالات اسیب رسوندن به شما نبودن چرا اینقدر در موردشون صد در صد میگین همشون فلان و بهمانن؟
satann: ازم یادم نمیاد چنین صحبتی كرده باشم
یكی دو پست قبلیم كه همینجان میتونین ببینین
اهان بازم اشتباه برداشت كردین
ابجی من در مورد عقاید خاص خودم ترجیح دادم اینجا صحبتی نداشته باشم
منظورم یه وقتایی بود كه گاهی در مورد عقایدتون یه چیزهایی می گفتید..یادم هست كه شما هم به اومانیسم به معنای انسانیت گرایی معتقد بودین..شاید برداشت اشتباه من بوده...
satann: خب ابجی اگه یه وقتی ناراحتت كردم معذرت میخوام
هر چند میدونم فوق العاده با ظرفیتی
و بحث هم كه در كل به ما ربط نداشت بیخیالش ابجی
اختلاف عقاید و سلیقه ها همیشه هست...ما حرف میزنیم تا بدونیم واقعا یه جاهایی ممكنه من اشتباه فكر كنم بفهمم و یه وقتای شمای نوعی...كسی قصد ناراحتی كس دیگر رو نداره وگرنه این تاپیكای مذهب باید خون به پا می شد...
satann: خب اینجا بزا یه چیزی رو اعتراف كنم
كلا ابجی من از همون اولش كه امدم لوتی از طرز فكرت واقعا خوشم امد
قشنگ میفكری
ممنون..شما لطف دارید
.
پ.ن:این صحبت ها رو منتقل كردم میزگرد تا در جای مناسبش باشه
چون مات توام
دگر چه بازم ...!!؟!
ارسالها: 106
#83
Posted: 25 Oct 2011 20:11
satann: ولی خب اونا روحیات خاصی دارن به خاطر شرایط خاصی كه داشتن این وسط طالبان بی تاثیر نبوده ولی خب این روحیاتی كه ازش صحبت شد در اكثر مناطق افغانستان وجود داره و میشه گفت اكثر بافت های افغانستان به همین صورت هستش ...
ببخشید..فكر كنید من یك افغانی هستم..میشه لطف كنید بگید شما تو كدوم یكی از مناطق افغانستان بودید یا چند سال در افغانستان بودید كه اینقدر دقیق از وضعیت اونجا اطلاع دارید؟جالبه كه واسه ما از بافت مردمی افغانستان بگید شاید به اطلاعاتمون اضافه بشه...
satann: اسیب كه در این حد و احوالات نیستن ترجیح میدم چیزی نگم
اخه .... ای بابا ...
من 5 سالی هست كه مستقیم با كارگر افغانی در ارتباط هستم و حدود 10 تا 15 كارگر افغانی دارن برای من كار میكنن..منطقه ای هم كه من هستم مركز افغانیهایی هست كه تو ایران زندگی میكنن..اگه از حد و احوالات بگید بد نیست شاید من هم روشن شدم و حواسم رو بیشتر جمع كردم..چون به جرات میگم كارگرهای ایرانی كه دارن كار میكنن پیش من به اندازه نصف كارگرهای افغانی بهره وری،صداقت،و تعهد به كار ندارن..
satann: دیگه بیخیال من چیزی نمیگم خسته شدم بس تایپ كردم
از اونجایی كه خسته شدین دیگه انتظاری نمیره جوابی بدید..فقط اگه تو خصوصی هم جواب سوالات من رو بدید ممنون میشم..
.:. خاموشی به هزار زبان در سخن است .:.
ارسالها: 106
#84
Posted: 25 Oct 2011 20:30
چند سال پیش در مرزهای شرقی مسئله ای امنیتی بوجود اومد...نفوذ و تسلط اشرار بر مناطق مرزی و شرقی...
برداشت و تلقین به جامعه اینگونه بود كه این اشرار تماما ارز مناطق مرزی و كشور افغانستان وارد خاك ایران شده و آشوب و ناامنی در اونجا بوجود اورده اند...تا جایی كه مردم محلی مسلح شده و با كمك نیروهای نظامی به مقابله با اشرار مبادرت كردند.این میان حقایقی بود كه هرگز در رسانه ها منتشر نشد.اشرار چه كسانی بودند؟
در اواسط دهه 70 گروگان گیریهای در شرق كشور رخ داد .كه یك طرف قضیه قاچاقچی های نفوذی به خاك ایران بودند.كسانی كه ایرانی ها در تجارتشون بهشون خیانت كرده و نارو میزدن.اونا وارد خاك ایران میشدند و كسی از نزدیكان رو به عنوان گروگان میگرفتند.رفته رفته این روند شدت پیدا كرد و ظاهرا تمام قضایا شامل افغانیهایی میشد كه وارد خاك ایران میشدند.اما...
مسیله مهمتری كه هرگر عنوان نشد این بود كه در همون اوایل نفوذ طالبان و ورود افغانها به ایران چیزی حدود 70 درصد اشرار مسلح همون ایرانیهایی بودند كه مبادرت به ادم ربایی ،قاچاق،تجاوز و ....میكردند اما در اونجا فقط افغانهای مهاجم در تیررس حملات قرار داشتند و اینگونه مشكل اجتماعی و فقر فرهنگی مردم مناطق شرقی كه باعث عمده ناآرامیها میشد از دید پنهان میموند.
همیشه افغانهای مهاجم بعنوان اشرار مسلح شناخته میشدند در حالیكه اكثر گروههای جنایی اون مناطق از مردم همون مناطق بودند.
تا جایی برای به دست اوردن جایزه هایی تعیین شده از سوی دستگاه حكومت ،مردم مسلح اقدام به دعوت افغانهای به خاك كشور و قتل اونها و تحویل اجساد به نیروهای نظامی میكردند.
این حضور افغانها و طالبان در شرق كشور در اون زمان بیشتر سبب میشد تا بسیاری از معضلات اجتماعی و ناهنجاریهای مردم محروم مناطق مرزی از دید پنهان بشه و همیشه یك مقصر ثالثی وجود داشته باشه ...
به همین منوال هم بسیاری از مهاجرین بودند و هستند كه حضورشان برای سرپوش گذاشتن بر مشكلات اجتماعی و اقتصادی ما مفیده ولازم..و میشه همیشه اونها رو در نوك پیكان حملات و مقصرین قرار داد....
.:. خاموشی به هزار زبان در سخن است .:.
ارسالها: 3620
#87
Posted: 25 Oct 2011 21:08
حالا كه بحث در مورد افغانیهای نامرد هستش ببینید تو كشورشون چه خبره
کاهش قیمت و افزایش سرعت اینترنت در افغانستان
در حال حاضر چهار شرکت خصوصي و يک شرکت نيمه دولتي درافغانستان خدمات مخابراتي را به بيش از 10 ميليون نفر عرضه مي کنند و شمار کاربران اينترنت به يک ميليون نفر مي رسد.
وزير مخابرات و فناوري اطلاعات افغانستان روزيکشنبه اعلام کرد که کشورش براي اولين بار از طريق شبکه فيبرنوري به پاکستان و از آنجا به شبکه جهاني اينترنت متصل شد.
به گزارش "بی بی سی"، "اميرزي سنگين" در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با اتصال شبکه نوري به پاکستان، سهولت هاي قابل توجهي درعرضه خدمات تلفن، فاکس، اينترنت و فناوري هاي اطلاعاتي ايجاد مي شود.
وي با اشاره به دستاورد هاي وزارتخانه متبوع گفت: در هشت سال گذشته بزرگترين رقم سرمايه گذاري خارجي با يک و نيم ميليارد دلار مربوط به عرصه ارتباطات کشور است.
وزير مخابرات افغانستان نحوه گسترش فعاليت هاي مخابراتي را خوب ارزيابي کرد و افزود: در حال حاضر 11 ميليون نفر از خدمات تلفن همراه استفاده مي کنند که 80 درصد جمعيت کشور را شامل مي شود.
مهندس "سنگين" با تاييد پايين بودن کيفيت خدمات اينترنتي درافغانستان گفت: ارائه خدمات اينترنتي به لحاظ موقعيت نامناسب جغرافيايي اين کشور کوهستاني از طريق ماهواره صورت مي گيرد و علي رغم فعاليت 20 شرکت خدمات اينترنتي، هنوزهم کاربران از عرضه خدمات به دليل کيفيت و سرعت پايين شکايت دارند.
اين مقام افغان ادامه داد که با فعاليت رسمي شبکه فيبر نوري از اول دي ماه ، تغييرات اساسي در خدمات تلفن و اينترنت درکشور فراهم خواهد شد و علاوه بر افزايش کيفيت خدمات ، قيمت ها نيز کاهش خواهد يافت.
در حال حاضر هزينه استفاده از اينترنت در افغانستان هر ساعت 60 افغاني است که به گفته مهندس سنگين وزير مخابرات افغانستان ، اين رقم به 10 افغاني در ساعت کاهش مي يابد.
هر افغاني معادل 208ريال ايران است.
ايجاد طرح شبکه فيبر نوري در افغانستان از سال 1386 هجري شمسي آغاز شده است و پيشتر ارتباط اين کشور از طريق شبکه فيبرنوري با ايران، تاجيکستان و ازبکستان برقرار شده بود.
اين پروژه با 102 ميليون دلار سرمايه گذاري در افغانستان گسترش مي يابد.
در حال حاضر چهار شرکت خصوصي و يک شرکت نيمه دولتي درافغانستان خدمات مخابراتي را به بيش از 10 ميليون نفر عرضه مي کنند و شمار کاربران اينترنت به يک ميليون نفر مي رسد.
80 درصد عمليات اجرايي طرح شبکه فيبرنوري در افغانستان انجام شده که باقي مانده به علت مشکلات امنيتي در محدوده کابل به غزني و بالعکس و هرات به زابل و بالعکس همچنان باقي مانده است.
دیگه همینمون مونده بود. آقایان در وزارت ارتباطات خسته نباشند.
واقعا هر روز بجای پیشرفت پسرفت می کنیم.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 3620
#88
Posted: 25 Oct 2011 21:11
و این مطالب
۱) تعداد مشترکان استاندارد پیشرفته تر CDMA که هنوز در ایران در دسترس نیست در افغانستان به ۵۳/۸۶۷ نفر رسیده است.
۲) هم اکنون ۴ اپراتور به نامهای روشن، افغان بیسیم، اریبا و اتصالات در افغانستان در حال فعالیت هستند.
۳) جالب آنکه در این کشور تلفنهای ثابت چندان محلی از اعراب ندارند و هزینه نسبتا پایین مکالمه با تلفن همراه و تحت پوشش قرار گرفتن ۷۰ درصد کل خاک این کشور باعث شده تنها ۴۵/۲۳۵ خط تلفن ثابت در افغانستان وجود داشته باشد.
۴) Voice mail از جمله خدمات ارزش افزوده تلفن همراه در افغانستان است که به تماس گیرندگان امکان میدهد پیام خود را برای مشترک ضبط کنند تا وی بعدا بتواند به این پیام گوش کند.
۵) سرویس قابل ذکر دیگر ارسال و دریافت فاکس از طریق گوشی است که متاسفانه هنوز در ایران در دسترس نیست
۶) هزینه مکالمه با سیمکارتهای عادی و غیر اعتباری این اپراتور حدود ۶۰ تومان در دقیقه و هزینه ارسال هر پیامک حدود ۵۰ تومان است. در مقابل هزینه مکالمه با سیمکارتهای اعتباری از ۲۰ تومان تا ۱۰۰ تومان در دقیقه در نوسان است.
۷) قیمت سیمکارت دائمی و دو نوع سیمکارت اعتباری این اپراتور به ترتیب ۱۰۰ هزار تومان و ۳ هزار تومان است.
مدل اول سیمکارت اعتباری با ۱۰۰ هزار تومان اعتبار و مدل دوم با تنها هزار تومان اعتبار عرضه میشود. البته برای تشویق مشتریان به خرید سیمکارت دائمی هر ماه ۵۰ دقیقه مکالمه مجانی هدیه داده میشود.
۹) سرویسهای متنوعی از طریق اتصالات برای مشترکان افغانی در دسترس است. از جمله این سرویسها میتوان به MMS اشاره کرد که هزینه ارسال هر ۵۰ کیلوبایت دیتا از طریق آن معادل ۳۰۰ تومان است. خدمات Voice mail این اپراتور برای مشترکان رایگان است و سرویس WAP نیز برای دسترسی به خدمات دیتا و اینترنت از سوی این اپراتور پیشبینی شده است، هر چند این سرویس به تازگی راهاندازی شده است.
۱۰) این اپراتور با دریافت هزینهای کمتر از ۲۰ هزار تومان در ماه و بدون هیچ گونه محدودیت ترافیکی دسترسی به اینترنت بر روی تلفن همراه را با سرعت ۱۱۵ کیلوبیت در ثانیه ممکن میکند. این سرعت تقریبا معادل سریع ترین سرویس اینترنت ADSL در ایران با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه است و جالب آن که قیمت این دو سرویس هم تفاوت چندانی با هم ندارد.
* الان پارس آنلاین خودمون سرویس ADSl 128 که ارائه می ده با محدودیت ۵ گیگابایت در ماهش معادل قیمت اینترنت موبایل افغانستان تازه اون هم بدون محدودیت دانلوده !** و اونجا افغانستانه ها ، اینجا ایرانه : کشوری که قراره تا سال ۱۴۰۴ پیشرفته ترین کشور منطقه باشه !
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
ارسالها: 2470
#89
Posted: 7 Nov 2011 13:15
یه مدت خواستم در مورد جریان شیث رضایی و محمد نصرتی یه چیزی بنویسم اما حسش نمیومد..امروز وبلاگ اقای موسوی متنی رو خوندم كه حرف دل خودم بود..براتون میزارم..میخوام ببینم نظر شما چیه در این جریانات ؟
هفته ی گذشته هم تمام شد تا روزنامه های زرد با تیتر «انگشت نماها» بفروشند و ما درباره ی این موضوع جوک بسازیم و بحث کنیم و نقد کنیم و محکوم کنیم و دفاع کنیم و ارضا شویم... سالهاست حرف زدن درباره ی تابوها و نمایش آنها برای تمام ما وسیله ای برای ارضا شده است.
به نظر من بین آن کسی که فیلم تجاوز گروهی به یک دختر را با لذت می بیند و برای دوستانش بلوتوث می کند با آن کسی که می بیند و تمام مدت فیلم می گوید: کثافتا! خدا لعنتشون کنه! بیچاره دختره!... با منی که نمی بینم و در وبلاگم ده ها بار درباره ی آن می نویسم و در مورد ضرورت ندیدن تجاوز و جزئیات آن فیلم بحث می کنم فرقی نیست. ما همه با علاقه صفحه ی حوادث را می خوانیم و لذت می بریم...
ما به دنبال سوژه های داغ هستیم زیرا زندگی مان چیز خوشایندی نیست. زیرا به دنبال پرداختن به چیزی فرای خودمان هستیم. زیرا پرداختن به دیگران مانند شرابی کهن ما را از خودمان فارغ می کند. نه ما مقصریم نه روزنامه های زرد نه محمد نصرتی و بغض های شبانه اش... تقصیر از زندگی ماست که ما را آنقدر خوشحال و خوشبخت نمی کند که به فرافکنی احتیاج نداشته باشیم.
تقصیر از دوستی های ماست که برای اس ام اس زدن به هم گوسفند سلاخی شده ی عید قربان را تبریک می گوییم یا از انگشت محمد و باسن شیث مایه می گذاریم... ما آدم های درجه دویی هستیم که برای حرف زدن، برای خندیدن، برای قهرمان شدن، برای کار سیاسی، برای هنر... همیشه و همیشه باید یک «قربانی» داشته باشیم...
چون مات توام
دگر چه بازم ...!!؟!