انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
گفتگوی آزاد
  
صفحه  صفحه 20 از 77:  « پیشین  1  ...  19  20  21  ...  76  77  پسین »

Non-political News | اخبار روز (غير سياسى)


مرد

 
اسدالله امرایی: ناشران بی‌انگیزه شده‌اند/ هیچ نوشته‌ای در کشو نمی‌ماند

در ماه‌های اخیر، نوسانات اقتصادی بر تمام بخش‌های زندگی مردم تاثیر گذاشته است. چیزی که شاید بیشتر از همه به چشم بیاید، خرج‌های روزمره و جاری زندگی است و مقوله‌هایی مثل کالاهای فرهنگی، تقریبآ فراموش شده‌اند. مسالهٔ قابل توجه در این میان، وضعیت خود نویسنده‌ها به عنوان تولید کنندگان آثار است.

به گزارش ایلنا، اسدالله امرایی؛ نویسنده و مترجم در این باره گفت: با ایجاد تورم و گرانی، قیمت همه چیز بیشتر شده و کتاب هم از آن مستثنی نبوده است. مثلآ کتابی که تا چند ماه پیش ۶ هزار تومان قیمت داشت، امروز ۱۰ هزار تومان قیمت خورده. ظاهر قضیه این است که دریافتی بنده نویسنده و مترجم نوعی بیشتر شده است، اما وقتی قیمت همه چیز چند برابر شده، قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده و دریافتی آن‌ها به نسبت پائین‌تر آمده است. نویسندگان هم بخشی از همین جامعه هستند با همه دردها و مشکلات آن.

این نویسنده افزود: از طرف دیگر تمایل ناشران برای سرمایه‌گزاری بر روی آثار بسیار کمتر شده است و نسبت به تولید آثار جدید بی‌انگیزه شده‌اند.

او در مورد ادامهٔ این وضعیت و امکان بی‌کار شدن نویسنده‌ها و روی آوردن به مشاغل دیگر گفت: نویسندگی نوعی عشق است که در هیچ فرهنگ مادی نمی‌توان آن را تعریف کرد، ممکن است در مقطعی به دلیل مشکلات اقتصادی چاپ شدن آثار مدتی به تعویق بیافتد، اما نوشتن آثار هرگز متوقف نمی‌شود. شما ببینید کدام یک از نویسندگان و مترجمان و شاعران ما نوشتن را کنار گذاشته‌اند. به قول دوست هنرمندم خانم رخشان بنی‌اعتماد که گفته بود هیچ فیلمی در کمد نمی‌ماند، باید گفت «هیچ نوشته‌ای هم در کشو نمی‌ماند» و سرانجام روزی شرایط برای انتشار آن مهیا خواهد شد.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
۱۲۰۰ دانش آموز دختر جیرفتی مسافر کاروان های راهیان نور شدند
در حالی که تاکنون کاروان راهیان نور، ده ها قربانی داشته است، فرمانده ناحیه بسیج مقاومت سپاه جیرفت از اعزام هزار و ۲۰۰ دانش آموز دختر این شهرستان به اردوهای راهیان نور خبر داد.

ماه گذشته خبر تصادف اتوبوس راهیان نور و کشته شدن ۲۶ دانش آموز بر اثر بی مبالاتی و عدم رعایت نکات ایمنی سفر بازتاب وسیعی در میان محافل خبری و سیاسی کشور داشت، به طوری حتی رهبری نیز پیام تسلیتی به خانواده ها ارسال کرد.

انتقادات به نحوه اعزام دانش آموزان به مناطق بازمانده از هشت سال دفاع مقدس و اجباری بودن این اردوها مقامات بسیج و آموزش و پرورش را وادار به اظهارنظر کرد و هر کس انگشت اتهام را به سمت دیگری گرفت، تا آنجا که بعد از روزها بحث و گفت و گو، با مقصر خواندن راننده و پرداخت بیمه به خانواده های بازمانده، پرونده تلخ مرگ ۲۶ نفر از دانش آموزان و معلمان را بستند.

سرهنگ شهداد نژاد دانش آموزان را آینده سازان مملکت دانست و ابراز داشت: جوانان و نوجوانان باید با درس های بی نظیر هشت سال دفاع مقدس آشنا شوند.

وی شهدا را بهترین الگو برای جوانان دانست و گفت: دفاع از ارزش های اسلامی و آرمان های انقلاب هدف والای این بزرگواران بود.

فرمانده ناحیه بسیج مقاومت سپاه جیرفت ادامه داد: گروه هزار و ۲۰۰ نفری دانش آموزان به منظور آشنایی با رشادت های رزمندگان اسلام به مناطق جنگی اعزام شدند.

وی یادآور شد: این دانش آموزان با ۲۷ اتوبوس و در قالب سه کاروان راهی این اردوها شدند و امید است که از فضای معنوی اردوهای راهیان نور بهره کافی را ببرند.

با توجه به اینکه بر اساس آمار رسمی اعلام شده از سوی مسئولان هر سال بیش از سیصد هزار نفر در اثر تصادفات جاده ای کشته می شوند و این رقم نه تنها کاهش نیافته که به علت نقض فنی خودروها و ناامنی و عدم استاندار بودن جاده ها روز به روز افزایش هم می یابد، کسی نمی پرسد چرا در اعزام داوطلبانه و مشتاقانه دانش آموزان به مناطق جنگی و اردوهای مستحبی اندکی تامل صورت نمی گیرد و به جای اصرار به توجیه امری که منجر به کشته شدن ده ها تن می شود، باز اصرار است که این کاروان ها راهی جاده های مرگ شوند؟
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
درگذشت شکرالله بابان، گوینده پیشکسوت رادیو و تلویزیون
شکرالله بابان چهره نام‌آشنای صداو سیما، گوینده پیشکسوت و فعال فرهنگی در سن ۸۹ سالگی در تهران دار فانی را وداع گفت.

به گزارش مهر، شکرالله بابان چهره نام آشنای رادیو و تلویزیون و از گویندگان پیشکسوت صداو سیما در اولین ساعت بامداد روز شنبه ۲۷ آبان ۹۱ درگذشت. او در قطعه نام آوران فرهیختگان و هنرمندان بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.

شکرالله بابان در سال ۱۳۰۲ هجری شمسی در سنندج متولد شد و فعالیت رادیویی‌اش را سال ۱۳۳۴ در تهران آغاز کرد. وی به عنوان گوینده، مفسر، شاعر، نویسنده، مترجم و مدیرکل مراکز صداو سیمای آذربایجان غربی، کرمانشاه و کردستان فعالیت کرده ‌است.

کتاب‌ صلاح‌الدین ایوبی، جغرافیای کردستان و کرد و کردستان فرهنگ لغت هزار صفحه‌ای فارسی به کردی از جمله تالیفات مرحوم بابان است.

وی دارای ۸ فرزند (۵پسر و ۳ دختر) است که فواد بابان گوینده قدیمی صدا و سیما، بابک بابان گوینده اخبار ورزشی شبکه خبر و بختیار بابان کاپیتان پیشین تیم ملی بسکتبال ایران از جمله فرزندان سرشناس شکرالله بابان هستند.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
راننده تاکسی کرمانشاهی ۲۳ میلیون تومان وجه نقد را به صاحبش برگرداند
راننده تاکسی امانت‌دار کرمانشاهی ۲۳۰ میلیون ریال وجه نقد به‌جا مانده در خودرواش را به صاحبش بازگرداند.

به گزارش ایسنا، رضا قاسمی‌فر، مدیرعامل سازمان تاکسی‌رانی کرمانشاه، در این‌باره گفت: «داریوش خسروی» راننده تاکسی کرمانشاهی پس از یافتن پاکتی حاوی ۲۳۰ میلیون ریال وجه نقد در تاکسی خود آن را به صاحبش بازگرداند.

وی گفت: این راننده‌ی نمونه و خوشرفتار حتی مژدگانی صاحب پول را نپذیرفت و در کمال صداقت و درستکاری پاکتی را که حاوی این مبلغ بود بدون دریافت پاداشی به صاحبش تحویل داد.

مدیرعامل سازمان تاکسی‌رانی کرمانشاه افزود: این راننده‌ی تاکسی، امانتداری را وظیفه انسانی خود می‌داند و کسب رضای خدا را تنها پاداش برای این عمل جوانمردانه خود دانست.

قاسمی‌فر یادآور شد: سازمان تاکسیرانی با تقدیر از این اقدام نیک راننده که نمونه‌ای از امانتداری رانندگان تاکسی است، وی را به عنوان راننده‌ی نمونه معرفی کرد.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
۴۵ میلیون ایرانی از چاقی رنج می برند؟!
در حالی که با گرانی بیش از حد کالاهای ضروری و افزایش افرادی که زیر خط فقر زندگی می کنند، امروز رسانه ها به انتشار مقاله ای با عنوان آمارها نگران کننده است! کردند.

در کنگره علمی بررسی چاقی در کشور که سال گذشته برگزار شد، عنوان گردید که ۲۵ میلیون نفر از ایرانیان از چاقی رنج می برند، این در حالی است که در این گزارش ادعا شده که ۴۵ میلیون ایرانی دچار اضافه وزن یا چاقی هستند، یعنی ۶۰ درصد از هموطنان‌مان هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوند سنگینی اضافه وزن را بر پاهای خود می‌کشند.

رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران از گستردگی سوء تغذیه در کشور خبر داده و گفته است: تنها ۲۰ درصد مردم ایران با دریافت مواد غذایی، نیاز بدنشان تأمین می‌شود و بقیه به دلیل تغذیه نادرست دچار سوء تغذیه هستند.

در ادامه این گزارش آمده است: داروهای کاهش قند و چربی خون می‌خورند یا حتی برای لاغری دست به دامان قرص‌ها و کمربندهای لاغری می‌شوند. با نگاهی به آمار سکته‌ها و انواع سرطان به عنوان عوامل مهم مرگ و میر در کشور، بازهم می‌توان ردپای چاقی را مشاهده کرد.
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
نظر شما چيست!
جنجالی که آقای زبانشناس به پا كرد
پیشنهاد کوروش صفوی درباره تغییر رسم الخط فارسی واکنش های فراوانی را در جامعه دانشگاهی و ادبی ایران در پی داشته است. بسیاری از پژوهشگران ادبیات فارسی این پیشنهاد را مورد نقد و بررسی قرار داده‌اند.
به گزارش فرارو، چندی پیش کوروش صفوی، زبانشناس و استاد برجسته دانشگاه علامه طباطبایی در پیشنهادی بحث برانگیز خواستار تغییر خط فارسی شد. وی با با برشمردن مشکلات خط فارسی در نهایت به این نتیجه رسید "اصلاح خط جوابگو نیست" و باید "خط فارسی را به خط رومی تغییر دهیم."
صفوی با بیان این که "خط فارسی با قرن بیستم سازگاری ندارد"، این مسئله را یکی از مهمترین مشکلات این رسم الخط دانست و گفت: «اگر ما از خط رومی استفاده نکنیم، نسل بعد ازما در حال استفاده از خط رومیایی است؛ یعنی دیگر جوری نیست که من بتوانم جلویش را بگیرم.»
وی افزود: «یک بچه ۱۶ ساله درطول روز پنج خط به فارسی نمی‌نویسد، اما در پیامک و کامپیو‌تر، ۳۰۰ خط به رومیایی تایپ می‌کند. این خط خودش آرام آرام دارد جا می‌افتد؛ بنابراین اگر ما پیش‌بینی می ‌کنیم که نسل بعدمان مسیر دیگری را جلو می‌رود، حداقل ما این مسیر را برایش درست کنیم.»
صفوی تغییر خط در ترکیه و تاجیکستان را به عنوان نمونه ‌های موفق ذکر کرد.
به اعتقاد این استاد برجسته زبانشناسی؛ ما می‌توانیم پیش‌بینی کنیم که اگر قرار است بچه‌ ها از خط رومیایی استفاده کنند، حداقل یک هماهنگی بینشان باشد. ما می‌توانیم در این مسیر‌ها جلو برویم و می‌توانیم هم بگوییم نه، خطمان باید حتما همین خط عربی باشد. در این صورت، همین است که هست.
صفوی همچنین متذکر شد: «باید یک چیز را همیشه به یاد داشته باشیم؛ خطوطی که مثل عربی، کانجی یا دِواناگِری یادگیریشان خیلی سخت است، باعث می‌شوند که تعداد بی‌سوادهای کشورهایی که از این خطوط استفاده می‌کنند، نه تنها کم نشود، مدام بیشتر هم بشود.»
وی تصریح کرد: «محال است بتوانیم در چین روزی را درنظر بگیریم که مثل ایسلند، هیچ بی‌سوادی وجود نداشته باشد، چرا که خط رومیایی تصحیح‌ شده برای نظام نوشتاری ایسلندی را در سه ربع ساعت می‌توان یاد گرفت، اما در خط فارسی که برای یادگیری‌اش باید این همه مشق بنویسیم، در ‌‌نهایت از بچگی تابزرگی هم بالأخره نمی‌فهمیم که اسطرلاب را باید با «سین» و«ت» نوشت یا با «صاد» و «طا»؟»
سبحانی: صفوی از روی حساب و کتاب حرف می زند
=============== =============== ==
پس از انتشار این موضع کوروش صفوی توسط خبرگزاری ایسنا، بسیاری از پژوهشگران زبان و ادبیات فارسی به این سخنان واکنش نشان دادند.
دکتر توفیق سبحانی با بیان این که "کسانی که می‌گویند خط باید تغییر کند، باید آن را اجرا کنند تا ببینند مشکلاتش چیست."، افزود: «ممکن است در عمل ببینند مشکلات خط جدید آنقدر زیاد است که باید گفت رحمت به خط فارسی خودمان.»
وی افزود: «ما تا امروز هیچ کتابی نداشته‌ایم که زبان فارسی را با خط دیگری و از چپ به راست نوشته باشد. بنابراین نمی‌دانیم که این نوع نوشتن چه مشکلاتی ایجاد می‌کند و با تغییر خط چه پیش می‌آید. باید یک کتاب، به عنوان نمونه، «گلستان» سعدی را به این ترتیب بنویسیم تا ببینیم می‌شود آن را خواند یا نه.»
این استاد دانشگاه با اشاره به پروژه تغییر خط در ترکیه تاکید کرد: «ترکیه این کار را کرده است، اما بسیاری از کتاب‌های آن‌ها امروز در گوشه‌ی کتابخانه مانده و نمی‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.»
سبحانی در ادامه هنگامی که پی برد این پیشنهاد از سوی کوروش صفوی مطرح شده است، با اشاره به انتقادات خود از پیشنهاد تاکید
کرد "دکتر صفوی از روی حساب و کتاب حرف می زنند، چرا که کارشان این است. اگر دکتر صفوی این پیشنهاد را داده باشند، من مقدار زیادی از حرف‌هایم را پس می‌گیرم!"
کمالی سروستانی: تغییر خط شرایط خاصی می‌خواهد
=============== =============== ===
کوروش کمالی سروستانی پژوهشگر و مدیر دانش‌ نامه‌ی فارس، در پاسخ به پیشنهاد کوروش صفوی مبنی بر استفاده از خط رومیایی به‌جای خط کنونی فارسی، می‌گوید، حتي اگرتغییر خط به صلاح و کارا باشد، جامعه‌ امروز ایران آمادگی این تحول را ندارد.
کمالی سروستانی، گفت: « موضوع استفاده از «خط رومیایی»به عنوان کالبد زبان فارسی و نظام نوشتاری این زبان، بیش از 160 سال است که در بین روشنفکران و تجددخواهان ایرانی رواج دارد. از سال 1271 هجری قمری که میرزا فتحعلی‌ آخوند زاده الفبای پیشنهادی خود را«رسم الخط جدید اسلام» نامید، تا امروز که استاد کوروش صفوی بار دیگر این پیشنهاد را عنوان کرده ‌اند، گفت‌وگوها و جدال‌های گوناگونی بین موافقان و مخالفان تغییر خط فارسی مطرح بوده است.»
وی با بیان این‌که "مسأله‌ی تغییر خط هرچند گاه یک‌بار با شدت و حدّت شدیدی مطرح و پس از مدتی آتشَش به خاکستر تبدیل شده است"، گفت: «جناب صفوی نیز با همه‌ی دانش و تعهدشان نیک می‌دانند که تغییر خط نیازمند شرایط خاص سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و روانیِ جامعه است و جامعه‌ی امروز ایران آمادگی این تحول را ندارد؛ حتا اگر به صلاح و کارا باشد.»
این پژوهشگر همچنین اظهار کرد: «شاید بتوان با برخی دیگراز بزرگان هم‌ داستان شد که می‌گویند تغییر خط فارسی نه ممکن است و نه لازم، اما ابداع خط جدید با الفبای رومیایی برای نوشتن فارسی در کالبدی جدید بویژه در متون فنی و نیز پیامک‌ها، ایمیل‌ها و تابلوها ضروری است و ما می‌توانیم دو خط با کارکردهای مختلف داشته باشیم.»
سجودی: تغییر خط ممکن است بحران ایجاد کند
=============== =============
فرزان سجودی، زبانشناس، نشانه شناس و استاد دانشگاه هنر نیز درباره‌ی پیشنهاد کوروش صفوی گفت که تغییر خط ‌مشکلات ابزاری را حل می‌کند، اما به لحاظ فرهنگی مشکلی را حل نمی‌کند و یک بحران جدی ایجاد می‌کند.
وی معتقد است که می‌توان مسائل خط فارسی را با برنامه ‌ریزی زبانی حل کرد.
سجودی گفت: «تغییر خط، نقاط قوت و ضعف، طرفداران و مخالفانی دارد. نقطه‌ی قوتش این است که مسائل و همه‌ی مشکلات خط فارسی را، حل می‌کند، خوانش‌پذیری خط خیلی بالا می‌رود. بعضی می‌گویند اگر مابه آن خط بنویسیم، تکلیف متون کهنمان مثل دیوان حافظ چه می‌شود؟ من در جواب می‌گویم که اتفاقا با آن خط می‌توان حافظ را به دقت و درست خواند، اما کسی که با ادبیات کهن آشنا نیست، با خط متعارف فعلی حافظ را صد بار غلط می‌خواند.»
وی در ادامه درباره‌ی جنبه‌های منفی تغییر خط فارسی، گفت: «در مقابل، ‌مخالفان تغییر خط، نقاط منفی تغییر خط را بیان می‌کنند. نکته‌ی منفی این است که خط فقط یک جعبه ابزار نیست، ‌بلکه در واقع یک فضای زیست فرهنگی است، به همین دلیل وقتی خط عوض می‌شود، ‌مشکلات رابه لحاظ ابزاری حل می‌کند، اما به لحاظ فرهنگی حل نمی‌کند و فرد ناگهان به احساس فقدان تاریخ، از خودبیگانگی فرهنگی و ...دچار می‌شود، چون در واقع غریبه هستی و انگار به خانه‌ی یک بیگانه از فرهنگی دیگر وارد شده‌ای و حالا می‌خواهی زندگی خود را با ابزارآلات آن خانه اداره کنی. زمان می‌بَرَد تا بتوانی به آن خو بگیرید.»
این زبانشناس تاکید کرد: «من هم خیلی دوست دارم خیلی انقلابی باشم و بگویم خط باید فردا عوض بشود. اما مسائل را بسیار روشمند بررسی می‌کنم، هم مشکلات این خط را، هم مشکلاتی را که تغییر خط به وجود می‌آورد، ‌می‌بینم. دفاع قدسی، آیینی، سنتی و آرمانی هم از خط نمی‌کنم. بعضی از دوستان خط را به هویت ملی و سنت‌های ما وابسته می‌دانند. حتي در دوران پهلوی، بسیاری از علماکه با تغییر خط مخالفت می‌کردند، می‌گفتند، تغییر خط باعث کافر شدن مردم می‌شود. اما من این‌گونه به قضیه نگاه نمی‌کنم.»
شکراللهی: صفوی از جامعه مصرف کننده زبان فارسی شناخت ندارد
=============== =============== ===========
رضا شکراللهی، پژوهشگر و ویراستار نیز به انتقاد از ایده کوروش صفوی پرداخته است. ویمعتقد است صفوی از جامعه‌ی مصرف‌کننده‌ی‌ خط فارسی شناخت کافی ندارد.
این پژوهشگر عنوان کرد: «تنها معیاری که دکتر صفوی در آن مصاحبه مطرح و بر اساس آن استدلال می‌کنند، این است که قشری از نسل جوان هستند که بهاصطلاح خودشان «پینگلیش» یا به قول دکتر صفوی «رومیایی» می‌نویسند و در آن دچار تشتت هستند. حال می‌گویند حداقل بیاییم شیوه‌نامه‌ای برای آن ارائه دهیم، اما من چون در فضایوب فعالیت می‌کنم،‌ با رسانه‌های دیجیتال خیلی سروکار دارم و سنم هم کمی کم‌تر از دکتر صفوی است و بیش‌تر بین جوان‌ها می‌چرخم، این رویکرد را غالب نمی‌دانم.»
وی سپس گفت: «در آغاز گسترشفضای وب در ایران، ما دچار کمبود پردازش در زبان فارسی بودیم، اما به مرور این اتفاق شکل معکوس گرفته است. از وقتی گوشی‌های هوشمند و نسخه‌های جدیدی از ویندوز و سیستم‌های عامل، آمده، این‌ها به مرور توانسته‌اند به زبان فارسی رسمیت ببخشند.».
شکراللهی تاکید کرد که این خلاف تصور و شناخت ناقصی است که
آقای صفوی از این قضیه دارند و بر اساس آن استدلال می‌کنند و پیشنهاد قطعی می‌دهند. من اشتیاق زیادی در کاربران می‌بینم که مایل هستند به جای پینگلیش یا رومیایی نوشتن،‌ فارسی بنویسند.
ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﺪﻓﺶ ﺧﺪﻣﺖ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﺳﺖ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺎﺷﺪ، ﺍﻣﺎ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ
ﻫﺪﻓﺶ ﺧﺪﻣﺖ ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﻗﻄﻌﺎ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺑﯽ ﺍﺳﺖ


سودای حجر ندارم
از تولد مهاجرم
     
  ویرایش شده توسط: SHERL0CK   
مرد

 
۷ فروردين ۱۳۹۲
استقبال چشمگیر مردم آمریکا از منشور کوروش

با گذشت حدود دو هفته از آغاز تور نمایش «منشور کوروش» در آمریکا، استقبال شهروندان پایتخت آمریکا از این اثر تاریخی منحصر به فرد چشمگیر بوده است.

با گذشت حدود دو هفته از آغاز تور نمایش «منشور کوروش» در آمریکا از ۱۹ اسفند، استقبال شهروندان شهر واشینگتن، پایتخت آمریکا از این اثر تاریخی منحصر به فرد که در گالری «اسمیت سونیان سالکر» به نمایش درآمده، چشمگیر بوده است.

به گزارش واشینگتن پست، منشور کوروش به عنوان یکی از گنجینه‌های ارزشمند موزه‌ بریتانیا به مدت دو ماه در در این گالری در معرض دید عموم قرار می‌گیرد و سپس به مدت شش ماه در موزه‌های چهار شهر هیوستون، نیویورک، سانفرانسیسکو و لس‌آنجلس به نمایش درمی‌آید.

«جولیان ریبی»، مدیر گالری اسمیت سونیان سالکر با اشاره به بازدید روزانه هزاران نفر از منشور کورش، رفتار کوروش در اعطای آزادی دینی به اتباع سرزمین های فتح شده و به رسمیت شناختن خدایان آنها را نمونه خوبی برای حکمرانان و متفکران تمامی دوران می‌داند و یکی از اهداف اصلی نمایش این اثر تاریخی منحصر به فرد را مطلع کردن مخاطبان آمریکایی‌ها از خدمات خارق‌العاده ایرانی ها به تاریخ بشریت اعلام کرده است.

این برای نخستین بار است که منشور کوروش در آمریکا نمایش داده می‌شود؛ هرچند نسخه‌ای از آن به عنوان یکی از نخستین اسناد تاریخی در حمایت از آزادی و مداراگری دینی و فرهنگی در ساختمان سازمان ملل در نیویورک نصب شده است.این اثر تاریخی منحصر به فرد که در سال ۱۸۷۹ به وسیله «هورمزد رسام»، دیپلمات و باستان‌شناس انگلیسی در بین النهرین کشف شد، قدمتی بیش از ۲۵۰۰ سال دارد و تاریخدانان از آن به عنوان نخستین اعلامیه حقوق بشر نام می‌برند.

موزه بریتانیا دو سال قبل منشور کوروش را به موزه‌ ملی ایران امانت داده بود. منشور حقوق بشر کوروش که با نام «استوانه‌ کوروش» نیز شناخته می‌شود، از جنس سفال است و در سال ۵۲۹ پیش از میلاد ساخته شده و روی آن داستان فتح بابل به وسیله کوروش و فرمان وی برای آزادی همه بردگان و اسیران در بابل و بازگشت آنها به سرزمین هایشان به خط میخی نوشته شده است.

به گزارش ایسنا،دور تا دور این استوانه‌ سفالین که ۲۳ سانتی‌متر طول و ۱۱ سانتی‌متر عرض دارد، در حدود ۴۰ خط به زبان میخی بابلی، فرمان‌های کوروش حک شده است.

منبع : آفتاب

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
مرد

 
در تمام کشورها، هنگامه ی جدال های انتخاباتی، فرصتی مغتنم است که گاه و بیگاه در پی نزاع جریان ها و چهره های سیاسی و ارکان قدرت و ثروت و لابی های پرنفوذ، بخشی از جریان جاری در کشور نمایان می شود . . .

به همه ی شما دوستان، در این روزهای مانده به انتخابات ریاست جمهوری ایران، توصیه می کنم که خوب و اساسی پیگیر مطالب مطروحه در فضای نت باشید تا ببینید چه کشمکش ها و ستیزه ها می کنند بر سر این گوشت فربه، برای تصاحب گوسفندان این مزرعه . . .

یک نمونه از این مناظره های تبلیغاتی که حاوی نکاتی است در زیر می آید .


عصر ايران
پاسخ متکی به جوابیه دبیر انجمن خودروسازان: دستاوردهای شما را هر روز در خیابان ها و جاده ها می بینیم


جوابیه دبیرمحترم انجمن خودروسازان را خواندم و مواردی هر چند کوتاه، در این باب عرضه می کنم تا اول خداوند و سپس مردم قضاوت کنند:

1. فرموده اند که آنچه در صنعت خودرو می گذرد، اگر بهتر از سایر صنایع کشور نباشد، بدتر از دیگران نیست.

درباره مقایسه ایشان با سایر حوزه های صنعت باید گفت: اولاً بسیاری از حوزه های صنعتی و علمی کشور، وضعیتی به مراتب بهتر از صنعت خودرو سازی در ایران دارند و مقایسه آنها، از جمله آنچه در حوزه نانو، سلول های بنیادین، صنایع دفاعی و ... می گذرد با خودروسازی، اهانتی ناروا به سایر بخش هاست.

ثانیاً حتی اگر سخن ایشان را مبنی بر این که وضعیت خودروسازی همانند سایر حوزه هاست بپذیریم، باید بر مبنای این «اعتراف» به حال این صنعت گریست که به رغم آن که از بی نظیرترین و گسترده ترین حمایت های مادی و سیاسی طی دهه ها برخوردار بوده است، اینک اعتراف می کند همسان سایر حوزه هاست، حوزه هایی که نه از رانت انحصار برخوردار بوده اند و نه از حمایت های دولتی مانند تعرفه و نظایر آن.

چنین حمایتی اگر از سایر صنایع، مانند کشت و صنعت می شد، اکنون ایران به یکی از قطب های تولید و صادرات محصولات کشاورزی و فراورده های آن در جهان تبدیل شده بود و همین طور در خصوص اکثر رشته های صنعتی.

2. در جای دیگر آورده اند: «خوب است آقای متکی که درس خوانده هند است در بیان خاطرات سفرشان به این سو و آن سوی جهان، گزارشی نیز از اوضاع کیفیت تولید خودروها در هند ارائه می کردند در آن صورت بی تردید شرایط دو کشور ایران و هند به یکدیگر نزدیک تر است.»

واقعاً جای تأسف است که دبیر انجمن خودروسازان ایران، برای این که خودروسازی ایران را تبرئه کند و رنگ و لعابی بر آن بزند، پیشنهاد می کند آن را با هندی ها مقایسه کنیم تا بلکه ما قدبلندتر به نظر برسیم!

اگر این گونه است ، چرا خود را با برخی کشورهای آفریقایی مقایسه نکنیم تا خوشحال تر شویم؟!


این بخش از نامه دبیر انجمن خودروسازان، در واقع پرده برداری از «نوع نگاه» آقایان است که مبیّن خیلی چیزهاست.

آنها به جای این که بهترین خودروهای روز دنیا را مدّ نظر قرار دهند و بکوشند به سمت روزآمد شدن بروند، خود را با هندی ها مقایسه می کنند و نه مثلاً با ژاپنی ها یا کره جنوبی که روزگاری بعد از مونتاژ پیکان در ایران، با حسرت تولید خودرو در کشورش را آغاز و امروز در رقابت با خودروهای طراز نخست دنیا قرار دارد.

البته پروسه انتقال تکنولوژی در هندوستان در سایه مونتاژ اعم از صنایع سنگین و سبک و تولیدات نرم افزاری آن که صادراتش تنها از یک ایالت جنوب هند(کارناتاکا) به 50 میلیلرد دلار می رسد پرونده ای خواندنی است که این دسته از مدیران حتما نیازمند مطالعه چند باره آن هستند.

جالب است! به جای این که به انتقادات پاسخ منطقی بدهند، از یک سو فرافکنی می کنند و بعد هم می گویند به هند نگاه کنید تا ببینید اوضاع ما چقدر خوب است؟!

3. افاضه کردند که پرداختن به موضوع خودروسازی ، با توجه به کاندیداتوری برای ریاست جمهوری ، بخشی از برنامه تبلیغاتی ایشان برای انتخابات است.

بله؛ همین طور است. پرداختن به خودروسازی، نه تنها بخشی از برنامه تبلیغاتی، بلکه بخشی از برنامه جدی کاری در صورت پیروزی در انتخابات است و دقیقاً به دلیل این که در این خصوص برنامه راهبردی تدوین شده است، به موضوع پرداخته می شود تا مردم بدانند که کاندیدای آنها چه رویکرد، نگرش و برنامه هایی در خصوص صنعت خودروسازی دارد.

قرار نیست رئیس جمهور آینده - هر که خواهد بود - از مردم رأی بگیرد و سپس برخی از رأی دهندگانش، در خودروهای نا ایمن، تکه تکه شوند یا آتش بگیرند.

حفظ جان مردم، اولین وظیفه هر مسئولی است. فهمیدن این نکته، کار چندان سختی نیست.

4. ادعای جالبی کرده اند مبنی بر این که همه خودروهای داخلی، استاندارد 55 گانه EES اروپا را دارند. اولاً وقتی سازمان استاندارد و صنایع در یک کشور، همگی «عملاً» زیر مجموعه یک مدیریت باشند وضعیت استاندارد سازی همین خواهد بود که هست. سازمان استاندارد استقلال ندارد، حتماً یکی از برنامه های کاری رئیس جمهور آتی باید توجه جدی به این موضوع باشد.

وانگهی، همین سازمان استاندارد که استاندارد بودن خودروهای داخلی را تأیید می کند، آیا مراکز تست و بررسی خودرو در داخل دارد یا بر مبنای گواهی هایی که خودروسازان از مؤسسات خارجی - با شرایطی که خود می دانند(!) - می آورند، آنها را استاندارد می کند؟!

مگر ماجرای «هوو» و استانداردش که بعداً معلوم شد چگونه گرفته اند را یادشان رفته است؟ همانی که خانواده های متعددی را تا همیشه عزادار کرد؟!

اگر این محصولات بی کیفیت و ناایمن، استاندارد اروپا را دارند، پس خودروهای اروپایی - که مردم ما نیز بعضاً از آن بی بهره نیستند- چه استانداردی دارند؟


اگر این خودروها استاندارد اروپا را دارند، آیا اروپایی ها حاضرند همین خودروها را تولید و خانواده هایشان را بر آن سوار کنند؟!

از این گذشته، استاندارد هر کالایی یک سطح حداقلی دارد که اگر انحصار از بین برود و رقابتی در میان باشد، هیچ تولید کننده ای خود را در حداقل ها محدود نمی کند و حتی فراتر از استاندارد هم می رود.

5 - مرقوم داشته اند: «زیر سؤال بردن تمامی دستاورد ها کارگران و مهندسان ایرانی در سال تولید ملی و اظهارات غیر کارشناسی ریختن آب به آسیاب دشمن است.»

این که هر انتقادی را «آب به آسیاب دشمن ریختن» بدانیم، از آن ادبیاتی است که متأسفانه هر کس، هر جا کم می آورد، فوری علمش می کند. به باور من، این انتقاد نکردن و همدیگر را امر به معروف و نهی از منکر نکردن است که آب به آسیاب دشمن می ریزد.

آیا باید مردم و مسوولان با چشمان خود، مرگ خانواده ها را در برخی خودروهای ناایمن داخلی ببینند و دم برنیاورند چون مسوولان خودروسازی متعقدند که انتقاد از آنها آب به آسیاب دشمن ریختن است؟

یکی از لوازم مسوولیت داشتن در عصر جدید، «شنیدن انتقادات با سعه صدر» است. کسی که چنین ظرفیتی ندارد، اساسا شایستگی داشتن پست و مسئولیت را ندارد.

اما درباره زحمات و دستاوردهای کارگران و مهندسان ایران باید گفت که هیچ کس زحمات این عزیزان را نادیده نمی گیرد، بلکه گروه خاصی از این قشر زحمتکش سوء استفاده کرده و پشت آنها سنگر می گیرند و محصول زحمات شبانه روزی کارگران و مهندسان، تبدیل به مواهب برای آن گروه خاص می شود.

همان طور که پیشتر نیز نوشته ام، مجموعه خودروسازی در ایران، آنقدر ظرفیت دارد که بتواند با تغییر در رویکردها و روش ها، به حیات خود ادامه دهد و به جای تولید محصولات نازل و کم کیفیت، خودروهایی با استاندارد واقعی بسازد و حتی در کنار بهبود شرایط سیاسی، اقتصادی و بین المللی، به قطب خودروسازی برای تأمین خودروهای منطقه شود.

برای همان کارگر و مهندسی که از آنان دم زده می شود، حتماً مناسب تر است که به جای آن که خودروهای کنونی را بسازند، خط تولید خودروهای روزآمد را به راه اندازند و توان فنی و مهندسی و کاری خود را در مسیر بهتری به کار گیرند.

اگر چنین شود، نه تنها از میزان شاغلان مستقیم و غیر مستقیم در این حوزه کاسته نمی شود، بلکه بر تعدادشان نیز افزوده می شود و اوضاع کاری و مالی شان نیز بهتر خواهد شد.

6. و اما در خصوص دعوت ایشان برای بازدید از آخرین دستاوردهای خودروسازان در خصوص ایمنی و کیفیت خودروها، ضمن تجلیل از همه زحماتی که بدنه کاری و کارشناسی در طول سال های اخیر متحمل شده اند و انصافاً باید کارهای انجام شده را نادیده نگرفت، به اطلاع دعوت کننده محترم می رسانم که همه مردم، همه روزه به نظاره این دستاوردها در خیابان ها و جاده ها دعوت هستند و با چشم خود می بینند که یک تصادف ساده که در اغلب نقاط جهان، تنها کمی از بدنه خودرو را معیوب می کند، در اینجا مراسم ختم و عزا به دنبال می آورد.

امید که رئیس جمهور آینده، هر که خواهد بود ، واقعاً آنقدر جرأت و جسارت و البته انسان دوستی داشته باشد که مساله خودرو در ایران را یک بار برای همیشه حل کند تا سوار شدن بر خودروهای روزآمد و ایمن، حسرت بسیاری از خانواده های ایرانی نباشد و مهم تر از همه این که مردمان کمتری در خودروهای ناایمن جان بدهند. انشاءالله

منوچهر متکی

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
مرد

 
آغاز تفكیك جنسیتی در صدا و سیما

كافه سینما نوشت: تذكرات درباره نوع برخورد مجریان و مهمانان زن و مرد در برنامه‌های زنده تلویزیونی، موجب شد تا از آخرین ماه‌های سال 91، شایعه «ابلاغ قانون تفكیك جنسیتی در برنامه‌های تلویزیونی» قوت بگیرد و سپس طرح این قانون رسانه‌ای شد. در ادامه، در برخی برنامه‌ها ردپایی از این تفكیك دیده شد تا برنامه «سین مثل سریال» نوروز 92 كه به عینه می‌توان تفكیك مجریان و بازیگران زن و مرد را دید چنانكه مجری مرد با مهمان مرد این برنامه صحبت می‌كند و مجری زن با مهمان زن.




در این كه قواعد تلویزیون می‌تواند در كشور ما بومی باشد، شكی نیست اما آیا كسی هست كه نسبت به شخصیت و باورهای اخلاقی و عرفی مجریان و هنرمندان فعال در عرصه‌های مختلف هنری و رسانه‌ای شك داشته باشد؟ آیا هیچ مجری مردی تاكنون در سیما حرمت یك مهمان زن را زیر سئوال برده؟ آیا اصولا «حفظ حرمت‌ها» با «رعایت مساله محرم و نامحرم میان مجریان و میهمانان» در كارهای نمایشی برابر است؟ و آیا این دست تفكیك‌ها كه بیشتر به بدعت می‌ماند (آن هم بعد از سالها كه از پیروزی انقلاب اسلامی زمان می‌گذرد) از منطق جامعه‌شناسانه و روانشناسانه درستی بهره می‌گیرند؟

البته به نظر می‌رسد این طرح در مرحله آزمایشی خود باشد اما به واقع باید گفت اگر قرار باشد اینگونه تصمیم‌گیری در سایر كارهای نمایشی نیز در نظر گرفته شود، دیگر نمی‌توان به باورپذیری سریال‌ها و سایر برنامه‌هایی كه قرار است برشی از جامعه باشند، امیدوار بود.

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
مرد

 
کمک نیم میلیارد دلاری بنیان‌گذار فیس‌بوک به خیریه

مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیس‌بوک، ۵۰۰ میلیون دلار به یک موسسه خیریه کمک کرد

زاکربرگ؛ از نظر جمهوری اسلامی کسی است که عامل سیا است، یک یهودی آتئیست (بی خدا) است،
توسط فیس بوک به «آزار سایبری کودکان و نوجوانان» مشغول است و «صدها مجرم از شبکه اجتماعی اش برای اغفال کودکان استفاده می‌کنند»


بنیانگذار و مدیر عامل فیس‌بوک این مبلغ را به صورت سهام فیس بوک به یک موسسه خیریه فعال در امر آموزش و بهداشت در سیلیکون ولی اعطا کرده است.

این دومین بار است که مارک زاکربرگ به موسسات خیریه کمک می‌کند و این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که وی متعهد شده است تا بخش عمده ثروت خود را ببخشد.

مارک زاکربرگ در صفحه فیس بوکی خود نوشت که قصد دارد تا با بنیاد خیریه "سیلیکون ولی" در بخش‌های آموزشی و بهداشتی همکاری خواهد کرد.

به گزارش رویترز، زاکربرگ که ارزش سهامش در فیس بوک حدود ۱۱ میلیارد دلار برآورد شده است در سال ۲۰۱۰ نیز ۱۰۰ میلیون دلار به یک مدرسه عمومی در نیوجرسی کمک کرده بود.

این کمک زاکربرگ بخشی از تعهدش به موسسه خیریه The Giving Pledge است که در سال ۲۰۱۰ توسط بیل گیتس و وارن بافت تاسیس شده است.

این دو میلیاردر جهان با تاسیس این موسسه خیریه عنوان کردند که قصد دارند تا نیمی از دارایی خود را صرف امور خیریه در جهان کنند.

منبع: ايسنا

ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود

حکیم عمر خیام


*******

مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
     
  
صفحه  صفحه 20 از 77:  « پیشین  1  ...  19  20  21  ...  76  77  پسین » 
گفتگوی آزاد

Non-political News | اخبار روز (غير سياسى)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA