انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
گفتگوی آزاد
  
صفحه  صفحه 59 از 77:  « پیشین  1  ...  58  59  60  ...  76  77  پسین »

Non-political News | اخبار روز (غير سياسى)


مرد

 
'۷ درصد ایرانیان در خارج از کشور زندگی می‌کنند'

دبیر شورای عالی ایرانیان خارج از کشور می‌گوید ۷ درصد از ایرانیان در خارج از کشور زندگی می‌کنند.
جواد قوام شهیدی تعداد ایرانیان خارج از کشور را پنج تا شش میلیون نفر تخمین زده است که هفت درصد از جمعیت کل کشور را شامل می‌شود.
به گزارش خبرگزاری‌های ایران، این مقام ایرانی گفته است دولت آقای روحانی به دنبال ساماندهی امور ایرانیان خارج از کشور است تا فهم صحیح و دقیقی از مهاجرت و سرمایه ایرانیان مقیم خارج از کشور به دست بیاورد.
آقای شهیدی همچنین گفته است "بخش اعظم" ایرانیان خارج از کشور توان علمی و اقتصادی بالایی دارند و خواستار آن شده که "در سیاست‌ها و برنامه‌ها به این موضوع" توجه شود.
آقای قوام شهیدی "نبود نگاه استراتژیک" به ایرانیان خارج از کشور را "حلقه‌ای مفقود در اقتصاد و بحث‌های هویتی و ملی" ارزیابی کرده و خواستار "توجه جدی" به این موضوع شده است.
دولت ایران در دو دهه اخیر کوشیده است سرمایه ایرانیان مقیم خارج از کشور را در پروژه‌های اقتصادی داخلی جذب کند.
در تازه‌ترین تلاش‌ها علی لاریجانی رئیس مجلس ایران روز دوشنبه در دیدارش با ایرانیان مقیم سوئیس گفته است که "زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش صنعت در ایران فراهم شده و قوانینی برای تسهیل سرمایه گذاری در کشور به تصویب رسیده است."
در آخرین آماری که در سال ۱۳۹۱ اعلام شد، سازمان ثبت احوال ایران تعداد ایرانیان مقیم خارج را نزدیک به ۳ میلیون و پانصد هزار نفر اعلام کرده بود اما اکنون دبیرکل شورای عالی ایرانیان می‌گوید این آمار پنج تا شش میلیون نفر برآورد می‌شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ماری‌جوانا در ایران؛ از ورود در مرزهای شرقی تا کشت در گلدان‌های آپارتمانی

خبر آنلاین : ماری‌جوانا در ایران کم کم پرمشتری می شود. اما نکته اینجاست که مصرف کننده های این مخدر، فقط مواد وارداتی مصرف نمی کنند؛ کشت گیاه ماری‌جوانا در آپارتمان ها انجام می شود.
مواد مخدر اگر پیش از این در چهار راه ها و پستوها دست به دست می شد، حالا ردپایش را در خانه ها جا گذاشته است. کنج حیاط خلوت یک خانه معمولی، توی باغچه یکی از همین پلاک ها، یا حتی گلدان کوچک کنار آشپزخانه. مواد مخدر، این روزها نه در مزرعه، که در گلدان های خانگی کشت می شوند.
اردیبهشت ماه سال گذشته، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشت ماری جوانا در کشور را رد کرد و گفت: «شاید عده ای اقدام به کشت آن در گلدان های خانگی کنند اما این موضوع فراگیر و قابل توجه نیست.» با این حال سردار مویدی وعده برخورد با همان تعداد کم پرورش دهندگان ماری جوانا در گلدان های خانگی را داد؛ وعده ای که 5ماه بعد عملی شد و نیروی انتظامی ماهان 60کیلوگرم ماری‌جوانا را از یک منزل مسکونی کشف کرد.
این محصول از 54 بوته ماریجوانا به دست آمده بود که به گفته فرمانده نیروی انتظامی این شهر، می توانست هزاران جوان را دچار توهم، خواب آلودگی، ناتوانی در راه رفتن، ترس و اضطراب شدید، توهم گویی و هذیان و در نهایت بیماری های روانی کند.
کشت گلدانی ماری‌جوانا در ماهان یک نمونه از پرونده های جدیدی بود که پلیس مواد مخدر با آن رو برو شده است. این تولید خانگی، اگرچه آمار شفاف و روشنی ندارد اما یکی از سرفصل های مطالعاتی ستاد مبارزه با مواد مخدر است که اعضای این ستاد از صاحبنظران دعوت کرده اند نتایج پژوهش هایشان را در این باره ارائه کنند.
دکتر محمدرضا یزدان نیاز، درمانگر و پژوهشگر اعتیاد درباره رواج کشت گلدانی مواد مخدر می گوید: به شدت زیاد شده و من با موارد فراوانی از این نوع تولید رو به رو بوده ام. بیشترین ماده مخدری که کشت خانگی می شود، گل است که در واقع یک نوع از ماری‌جوانا است (اینجا را بخوانید). اما گیاه ماری‌جوانای طبیعی گل های کمی دارد. با ایجاد تغییر ژنتیکی در این گیاه، ماری‌جوانایی حاصل شده که گل های بسیار زیادی می دهد، خاصیت نشئه کنندگی بالایی دارد و به شدت اعتیاد آور است.
او ادامه می دهد: ماری‌جوانای گل 180 نوع متفاوت دارد که مصرف کنندگان، اغلب از آن اطلاعی ندارند و همه را به نام گل می شناسند در صورتی که هرکدام از این 180 نوع خصوصیات مختلفی دارند و میزان نشئگی و اعتیاد دهی آنها متفاوت است. گلی که این روزها در بازار خرید و فروش می شود، یکی از خطرناک ترین انواع آنها است.
آن طور که یزدان نیاز می گوید، کشت گلدانی و گلخانه ای ماری‌جوانا از نظر اقتصادی برای تولید کننده ها به صرفه است و به همین دلیل، بیشتر از سایر مخدرها کشت می شود. او ادامه می دهد: یکی دیگر از مخدرهایی که کشت گلدانی می شود، قارچ جادویی است که هاگ های آن به دو طریق وارد کشور می شود. یا در سرنگ و یا روی برگه هایی که به آنها پرینت گفته می شود.
قارچ مخدر گران قیمتی است و به همین دلیل بازار فروش خوبی ندارد. به گفته دکتر یزدان نیاز، بیشتر مصرف کنندگان آن اقشار خاصی مثل هنرمندان هستند که به واسطه نشئگی عرفانی حاصل از این مخدر، سراغ آن می روند چون معتقدند به آفرینش هنری شان کمک می کند. با این حال یزدان نیاز می گوید: کشت از خانه ها به مراکز صنعتی به ویژه در اطراف تهران کشیده شده.


از مرز تا گلدان
دانه های ماری‌جوانا معمولا به صورت قاچاق از مرز افغانستان یا به صورت سفارشی از هلند به افغانستان و سپس ایران وارد می شوند. اما خیلی وقت ها گل های ماری‌جوانا حاوی این دانه ها هستند و کسانی که مخدر گل مصرف می کنند، ممکن است بتوانند به این دانه ها دسترسی پیدا کنند.
با کاشتن این دانه ها در گلدان می توان در هر نوبت 200 تا 300 گل به دست آورد. برخی گلخانه ها هم همراه دیگر محصولاتشان اقدام به کاشت و پرورش ماری‌جوانا می کنند که در این صورت، معمولا تعداد گلدان ها بیشتر از 100عدد است. یعنی تولید انبوه یک ماده مخدر در فضایی که ظاهرا مجوز رسمی فعالیت دارد.
دانه های ماری‌جوانا معمولا به صورت قاچاق از مرز افغانستان یا به صورت سفارشی از هلند به افغانستان و سپس ایران وارد می شوند. اما خیلی وقت ها گل های ماری‌جوانا حاوی این دانه ها هستند و کسانی که مخدر گل مصرف می کنند، ممکن است بتوانند به این دانه ها دسترسی پیدا کنند. کشت گلدانی و گلخانه ای ماری‌جوانا از نظر اقتصادی برای تولید کننده ها به صرفه است و به همین دلیل، بیشتر از سایر مخدرها کشت می شود.
با این حال، دکتر یزدان نیاز می گوید: ماری‌جوانا به نور خیلی زیاد نیاز دارد. هر چه نور بیشتر باشد، میزان ماده مخدری که تولید می کند بیشتر و در نتیجه گیاه، با کیفیت تر است. بنابراین پرورش دهندگان این گیاه از لامپ های زنون قوی استفاده می کنند که به صورت شبانه روزی روشن است.
معمولا همین استفاده زیاد از برق هم عاملی می شود که پرورش دهندگان ماری‌جوانا در دام قانون بیفتند. دکتر یزدان نیاز می گوید: در برخی از کشورهای دنیا، از روی میزان مصرف برق گلخانه ها می توانند موارد مشکوک را شناسایی کنند. در واقع پلیس فهرستی از تمام گلخانه ها دارد که مساحت، میزان برق مصرفی و مقدار نرمال مصرف در آن قید شده. بر همین اساس هر گاه مصرف برق گلخانه ای افزایش چشمگیری داشته باشد، دلیل آن را بررسی می کند.
او می گوید که پیشنهاد استفاده از همین روش به ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور هم داده شده، اما به نظر نمی رسد اجرایی شده باشد.
یزدان نیاز، پیش بینی می کند که بعد از اشباع بازار از گل، عرضه مواد مخدر به سمت یک مخدر صنعتی جدید به سمت اسپایس (ماری‌جوانا صنعتی) برود. ماده ای که تاثیر آن 200 برابر ماری‌جوانا ارزیابی شده و به همین نسبت تخریبگری آن هم بیشتر است.


در آرزوی شادی از دست رفته
باز شدن پای مواد مخدر به گلدان های خانگی، یک معنای ساده و صریح دارد. مصرف کنندگان تصمیم گرفته اند خودکفا باشند. آنها راهی را پیدا کرده اند تا نیازشان به مواد مخدر را در خانه تامین کنند و هم ریسک کمتری را به جان بخرند، هم هزینه کمتری متحمل شوند.
با این حال، عباس دیلمی زاده، محقق اعتیاد و مدیر عامل جمعیت تولد دوباره تحلیل متفاوتی از کشت گلدانی مواد مخدر ارائه می کند. او این نوع کشت را نشانه ای از بالا رفتن تقاضا برای تامین مواد می داند و می گوید: مدتی قبل معاون وزیر رفاه اعلام کرد که ایران در میان کشورهای دنیا از لحاظ شادی اجتماعی رتبه 110 را دارد. همان زمان قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت که نشاط اجتماعی باعث پیشگیری از اعتیاد می شود. اگر این دو داده را کنار هم بگذارید، جواب مجهولات ما داده می شود.
دیلمی زاده ادامه می دهد: نظر سیاستمداران شاید این باشد که باید جلوی کشت گلدانی مواد مخدر را بگیریم. به فرض که در این کار موفق شویم. آیا باز هم تقاضا کاهش پیدا می کند؟ باید بپذیریم که کتمان تقاضا، مشکلی را حل نمی کند. اما مدیریت کردن آن تقاضا می تواند موثر باشد. نشاط اجتماعی یک پاسخ مناسب به تقاضای مواد مخدر است. هر انسانی نیاز به نشاط دارد و نمی توان این را نفی کرد.
این نیاز به نشاط، به اعتقاد دیلمی زاده با تغییرات هشدار دهنده ای هم همراه شده است. تغییر الگوی استفاده از مواد مخدر، تصویر جمعیتی را ترسیم می کند که دیگر تنها به دنبال خوشحال شدن نیست. شادی و را با آرامش و شور زندگی را همراه با فراموشکاری و بی خیالی، یکجا می خواهد.
دیلمی زاده می گوید: پیش بینی من این است که الگوی مصرف مواد محرک رو به افول است. مصرف کننده های دائمی ما به چند مصرفی روی آورده اند و مواد محرک و مخدر را همزمان مصرف می کنند. مثلا شیشه را با هرویین یا تریاک. این نشان می دهد که ذائقه مخاطب ما مدام در حال تغییر است. چیزی که از تحولات اجتماعی و موضوعات مبتلا به جوانان و نوجوانان نشات می گیرد. ماده مخدر، فراموشی می آورد و ماده محرک بیداری و نشاط. مصرف همزمان این دو مواد، حتما ارتباطی با مسایل اجتماعی کشور دارد. هر تغییر الگوی مصرفی باید با تحولات سیستم اقتصادی، اجتماعی تحلیل شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
شوخی یک دختر دبیرستانی با همکلاسی اش، او را راهی بیمارستان کرد

دانش آموز ۱۷ ساله هنگامی که خواست بنشیند ناگهان زیرپایش خالی شد؛ اتفاقی که حاصل یک شوخی بچگانه بود و اکنون این دانش آموز را برای مدتی از پشت میز مدرسه به بستر بیماری کشانده است.
اتفاقی که در چشم بر هم زدنی رخ داد شوخی بچگانهای بود. دختر نوجوان در یکلحظه خود را معلق در هوا دید. او دیگر کنترلی نداشت انگار جاذبه زمین چندین برابر شده بود. دختر دانشآموز فریادی کشید، صندلی نبود. او روی هوا چرخی زد و بعد در پلک بر هم زدنی دنیا روی سرش هوار شد. چشمانش سیاهی رفت درد تا کالبد استخوانش را فرا گرفت و...همکلاسی این دانشآموز ۱۷ ساله نمیدانست که با اقدام بچگانهاش شرایطی را به وجود میآورد که دوست و همکلاسیاش تا مدتهای طولانی قادر به رفتن به مدرسه نخواهد بود. او از روی شیطنت برای لحظهای خواست با دوستش شوخی کند. خیلی دفعات این شوخی را با دوستانش انجام داده بود. این بار اما چرخ روزگار سرنوشت را به نوعی دیگر برای معصومه رقم زده بود. وقتی صندلی از پشتسر او کنار گذاشته شد ناگهان زیر پایش خالی شد. دختر نوجوان با شدت به پشت سقوط کرد. گردنش به تیزی صندلی خورد. دانشآموز ۱۷ ساله از درد فریادی کشید و دیگر چیزی نفهمید، وقتی به هوش آمد روی تخت بیمارستان بود. حادثه ساعت ۹ صبح یک هفته قبل در هنرستان شهید سازگار بهشهر رخ داد. اولیای مدرسه به دنبال وقوع این حادثه به سرعت او را به بیمارستان منتقل کردند.
معصومه در این باره میگوید: در کلاس درس نشسته بودیم که معلم از در وارد شد. همه ما از روی صندلیهایمان به احترام معلم بلند شدیم. معلم اجازه نشستن داد. وقتی خواستم روی صندلی بنشینم ناگهان احساس کردم زیر پایم خالی شده است تعادلم را از دست داده و با شدت به زمین سقوط کردم. گردنم به لبه صندلی برخورد کرد و درد زیادی داشتم.
بعد از اینکه در بیمارستان حالم بهتر شد شنیدم یکی از همکلاسیهایم وقتی قصد نشستن داشتم صندلی را از زیرم کشیده و باعث افتادن من شده است. وی افزود: سه روز در بیمارستان بستری بودم اما بعد از آن برای ادامه درمان به خانه آمدم. پزشکان گفتهاند باید استراحت کنم، درد زیادی دارم، گردنم درد میکند. امکان حرکت راحت از من سلب شده است. پزشکان مقداری دارو دادهاند. بخشی از هزینه درمان را آموزش و پرورش متقبل شد اما از این پس دیگر هزینهها شامل بیمه مدرسه نمیشود. با وجود اینکه پدرم فوت کرده و مادرم بیکار است مجبوریم به طریقی هزینه درمان را خودمان تقبل کنیم.

مادر این دانش آموز در این باره گفت: متأسفانه یک شوخی نابجا صدمهای را به دخترم وارد کرد که معلوم نیست در آینده چه عواقبی را برای وی به همراه خواهد داشت. رئیس اداره آموزش و پرورش بهشهر با اظهار تأسف شدید از بروز این حادثه وعده داد علاوه بر بررسی سریع وقوع این حادثه، حمایت لازم را از دانشآموز صدمه دیده انجام دهد. دانشآموز آسیب دیده با گذشت چند روز از حادثه هنوز سلامتی خود را بازنیافته است و دوران درمان را سپری میکند. پزشکان معالج این دانشآموز اعلام کردهاند این حادثه میتوانست به قطعی نخاع و حتی مرگ بینجامد.
الف




نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
ورود کامیون به ۶فروشگاه‌ در میدان هفت تیر

یک کامیون به دلیل انحراف از مسیر خارج شده و وارد چند فروشگاه در حوالی میدان هفت تیر شد.

سید جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به خبرآنلاین گفت: ساعت ۳:۵۶ بامداد امروز یکشنبه حادثه تصادف در شمال به جنوب اتوبان مدرس، قبل از میدان هفت تیر به سامانه ۱۲۵ آتش نشانی اعلام می شود که بلافاصله آتش نشانان ۳ ایستگاه با جرثقیل به محل حادثه اعزام می شوند.

به گفته ملکی، در این حادثه کامیون کمپرسی به دلیل نامشخصی از مسیر اصلی خود منحرف شده و پس از تصادف با گاردریل های کناری، از آنها عبور کرده و وارد پیاده رو شد، سپس با ۵ الی ۶ مغازه تصادف کرد و در محل واژگون شد.

در این حادثه راننده کامیون آسیب دید که آتش نشانان او را از کامیون خارج کرده و تحویل عوامل اورژانس دادند.

آتش نشانان با کمک پلیس راهور اتوبان را مسدود کرده و کامیون را با جرثقیل به حالت اولیه بازگردانده و با تحویل کامیون و محل حادثه به عوامل پلیس راهور به عملیاتشان پایان دادند.

خسارت وارده به تعدادی از مغازه ها سطحی است، اما به برخی از مغازه ها خسارات بیشتری وارد شده است.

الف

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
نسخه چاپيارسال به دوستان
فارس گزارش می‌دهد
«پالم» عاملی برای رونق فروشگاه‌های لبنیات سنتی

در یخچالش همه جور ماست داشت؛ ماست پرچرب و کم‌چرب، کوچک و بزرگ، گوسفندی، گاوی و گاومیش؛ اما تنها شیر گاو را به عموم می‌فروخت و وقتی از او طلب شیر گاومیش کردم گفت: این شیر خیلی چرب است و تنها به افراد خاص فروخته می‌شود.
خبرگزاری فارس: «پالم» عاملی برای رونق فروشگاه‌های لبنیات سنتی

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، امیر عابد: با توسعه و افزایش شیر و لبنیات پاستوریزه و ممنوعیت عرضه لبنیات سنتی در شهرها ماست بندی‌ها و لبنیاتی‌های سنتی در شهرهای بزرگی مانند تهران خبری نبود کم کم داشت به خاطره تبدیل می شد اما در ماههای اخیر و به خصوص بعد از اعلام وجود ناخالصی هایی مانند پالم در لبنیات بار دیگر کار و بار ماست بندها و لبنیاتی‌های سنتی سکه شده و مثل قارچ در هر محله ای می رویند.

توصیه های وزارت بهداشت و نگرانی از گسترش بیماریهای مشترک بین انسان و دام مانند تب مالت باعث شده بود تا بسیاری از مردم ترجیح دهند ماست و شیر خود را از فرآورده های بسته بندی و مجوز دار خریداری کنند که به آنها سالم بودن این محصلات را تضمین می‌دادند.

صنعت شیر پاستوریزه خیلی زود توانست میان مردم جای خود را باز کند و مردم بدون ترس از ابتلا به بیماری‌هایی مانند تب مالت از محصولات لبنی استفاده کنند.

صف‌های طولانی برای گرفتن شیر شیشه‌ای در مقابل بقالی‌ها شکل می‌گرفت و زن و بچه و پیر و جوان صبح زود در انتظار خودروی حامل شیر می‌ایستادند. خیلی‌ها از شب قبل در صف زنبیل می‌گذاشتند تا شیرشان را بخرند.
خبر تکمیلی در فارس

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
نسخه چاپيارسال به دوستان
در جلسه امروز دادگاه مطبوعات
مدیرمسئول «انتخاب» مجرم شناخته شد

در جلسه امروز دادگاه مطبوعات، مدیرمسئول سایت انتخاب بر اساس آرای اعضای هیأت منصفه دادگاه مطبوعات مجرم شناخته شد.
خبرگزاری فارس: مدیرمسئول «انتخاب» مجرم شناخته شد

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، در جلسه امروز دادگاه مطبوعات پرونده صراط‌نیوز، مهرنامه و سایت انتخاب مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه مدیرمسئول سایت انتخاب( مصطفی فقیهی) با شکایت بانک سپه و به اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی بر اساس آرای اعضای هیأت منصفه دادگاه مطبوعات مجرم شناخته شد. وی مستحق تخفیف نیز دانسته نشد.

این در حالی است که متهم پرونده صراط‌نیوز نیز از دادگاه درخواست استمهال کرد که دادگاه آن را پذیرفت و همچنین متهم پرونده مهرنامه نیز در دادگاه حاضر نشد و پرونده آن مورد بررسی قرار نگرفت.

پرونده‌های مزبور امروز در شعبه 79 دادگاه کیفری استان تهران و به ریاست قاضی محمدی کشکولی مورد بررسی قرار گرفت.
فارس

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
در شهرستان راور استان کرمان رخ داد
رد رشوه ۱۷۰ میلیونی توسط ماموران پلیس

فرمانده انتظامی راور استان کرمان از رد 170 میلیون ریال رشوه در یک عملیات توسط ماموران این شهرستان خبر داد.
خبرگزاری فارس: رد رشوه ۱۷۰ میلیونی توسط ماموران پلیس

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی راور استان کرمان از رد 170 میلیون ریال رشوه در یک عملیات توسط ماموران این شهرستان خبر داد.

سرهنگ پاسدار هادی میرزایی در تشریح این خبر گفت: ماموران ایستگاه ایست و بازرسی شهید جهانگرد هنگام کنترل خودروهای عبوری در محور راور به مشهد به یک دستگاه خودروی پژو مشکوک شدند.

سرهنگ میرزایی افزود: بلافاصله خودرو متوقف و پس از بازرسی بدنی راننده و سرنشین خودرو، مقدار 50 گرم هروئین، 19 سانت شیشه و آلات استعمال مواد مخدر از آنان کشف و ضبط شد.

وی در ادامه عنوان کرد: در این رابطه دو نفر متهم دستگیر و اقدامات لازم جهت تشکیل پرونده آغاز، که یکی از متهمان جهت تطمیع ماموران و فرار از دست قانون پیشنهاد مبلغ 170 میلیون ریال رشوه را به ماموران دخیل در امر دستگیری داد.

فرمانده انتظامی شهرستان راور در پایان گفت: ماموران وظیفه شناس این پلیس ضمن رد رشوه و تنظیم صورتجلسه ،متهمان را به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل دستگاه قضائی دادند.
فارس

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
فرزندخواندگی موجب محرمیت نمی‌شود/ بهزیستی تنگ‌نظری‌اش را در بحث فرزندخواندگی کنار بگذارد

رئیس شعبه 45 دادگاه عمومی انقلاب تهران گفت: قرار نیست هر کسی که پول دارد کودکی را به فرزندی قبول کند به همین جهت بهزیستی باید تنگ‌نظری‌اش را در بحث فرزندخواندگی کنار بگذارد.
خبرگزاری فارس: فرزندخواندگی موجب محرمیت نمی‌شود/ بهزیستی تنگ‌نظری‌اش را در بحث فرزندخواندگی کنار بگذارد

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام موسوی در نشست حقوقی با موضوع نگرشی در قانون جدیدالتصویب حمایت از کودکان بی‌سرپرست که عصر امروز در سازمان بسیج حقوقدانان برگزار شد، اظهار داشت: هدف اصلی فرزندخواندگی تامین منافع مادی و معنوی کودکان بی‌سرپرست است.

وی با اشاره به اینکه قانون حمایت از کودکان بی‌سرپرست در تاریخ 29 اسفند 1353 با 17 ماده به تصویب رسید،‌ گفت: این قانون در کشور ما سابقه طولانی دارد و قانون جدید به نوعی قانون قدیمی را گسترش داده است.

رئیس شعبه 45 دادگاه عمومی و انقلاب تهران تصریح کرد: در اسلام هیچ مخالفتی با فرزندخواندگی نشده اما نکته این است که فرزندخواندگی موجب معنویت نمی‌شود بنابراین قانون با این اصل وضع شد که محرمیت ایجاد نمی‌شود و آخر قانون ماده‌ای اضافه شد که خانواده‌هایی که می‌خواهند فرزند را محرم کنند باید شیوه‌های آن را از مرجع تقلید بپرسند.

حجت‌الاسلام موسوی در ادامه با اشاره به یکی از مباحث فرزندخواندگی مبنی بر ارث بردن فرزند از والدین گفت: فرزندخواندگی موجب ارث بردن فرزند از والدین نمی‌شود و بعد از فوت والدین فرزند هیچ ارثی نمی‌برد اما متاسفانه دوستان ما در سازمان بهزیستی آنقدر روی موضوع ارث بردن حساسیت نشان دادند که خانواده‌ها کلا از گرفتن فرزند پشیمان می‌شود.

وی افزود: بر اساس قانون زن و شوهری که صاحب اولاد نیستند، زن و شوهری که صاحب اولاد هستند اما بچه می‌خواهند و خانم‌های مجردی که 30 سال به بالا دارند و به هر دلیلی شر ایط بزرگ کردن بچه را دارند می‌توانند کودکی را به فرزندخواندگی بپذیرند اما خانم‌ها تنها می‌توانند یک کودک دختر را به عنوان فرزندخوانده بپذیرند.

وی با اشاره به اینکه در قانون قبلی حمایت از کودکان بی‌سرپرست زوجین ایرانی مقیم خارج از کشور نمی‌توانستند فرزندی را بگیرند، گفت: در قانون جدید این موضوع اصلاح شده و این گونه زوج‌ها می‌توانند تقاضای خود را از طریق سفارت اعلام کنند. ضمن اینکه در قانون جدید سن فرزندخواندگی به 16 سال ارتقا پیدا کرده است.

رئیس شعبه 45 دادگاه عمومی انقلاب تهران در ادامه تصریح کرد: بهزیستی باید در بحث فرزندخواندگی تنگ‌نظری‌اش را کنار بگذارد قرار نیست هر کسی که پول دارد بچه ببرد در حالی که قانون این را نگفته و باید از لحاظ حقوقی فشار بیاوریم.
فارس

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
بگویید "صیغه دائم"، نگویید "ازدواج سفید"

خبر آنلاین : چند وقتی است که رسانه ها کلمه "ازدواج سفید" را برای نوعی از زندگی مشترک به کار می برند که این نوع زندگی در حوزه شرع و قانون همان صیغه است که نه مدت دار، بلکه دائم مورد نظر است.


چرا این نوع زندگی "صیغه دائم" است و "ازدواج سفید" واژه نادرستی برای آن است؟
ازدواج عقد دائم است و تکالیف مشخصی را برای زن و مرد تعیین می کند. صیغه یا عقد موقت هم در شرع و عرف و قانون تعریف شده و قوانین خودش را دارد که رضایت طرفین شرط اول آن است و سایر شرایطی که خود می گذارد از تعیین مدت و مقدار مهریه. بعضی این رابطه را در عین حال که عقد دائم نمی کنند در عمل صیغه دائم می کنند و نمی خواهند مدت ارتباطشان محدود تعیین شود از قدیم هم این گونه صیغه بوده که آن را صیغه 99 ساله می خوانده اند. ارتباطی که امروز رسانه ها آن را ازدواج سفید نام نهاده اند همان صیغه دائم است که در آغاز مدت محدود برایش نمی گذارند.


واژه ازدواج سفید از کجا آمده؟
ازدواج سفید "white marriage" برگرفته از معادل فرانسوی آن است که به معنای یک ازدواج ناتمام یا غیرکامل می باشد. یک ازدواج ثبت شده بدون ارتباط واقعی ازدواج که در واقع یک ازدواج صوری و روی کاغذ است. در این ازدواج اهداف اقتصادی، اجتماعی یا حقوقی و از این قبیل مورد نظر است مثل گرفتن کارت اقامت و و یزا و غیره. ازدواجی برای پوشش که در کاربرد نقطه مقابل مفهومی است که در رسانه ها به کار می رود.
آن چه رسانه ها از ازدواج سفید می رسانند زندگی مشترک است بی آن که ازدواجی ثبت شده باشد و این در واقع همان صیغه است که در عرف و شرع و قانون دیده شده. این نوع ارتباط در مفهوم غربی نه ازدواج سفید بلکه زندگی دو نفر به عنوان دوست است که با هم به خانه مشترک آمده اند نه آن چه ازدواج سفید در آن جا کاربرد دارد.


چند نکته قابل تامل مرتبط:
· صیغه در جامعه ما به دلیل سوء استفاده هایی که از آن شده بار منفی داشته که ذهنیت جامعه را نسبت به آن منفی کرده است. از جمله خیانت مردان متاهل نسبت به زندگی مشترک و آسیب های همراه با آن برای خانواده بوده است، یا بهره بری کارگری جنسی از زن که کرامت انسانی او را خدشه دار کرده. این کاربردها می تواند از عوامل مهم در عدم به کارگیری این واژه برای این نوع ارتباط باشد که با تبیین و قانونمند کردن صیغه و کاربرد آن در جامعه متناسب با واقعیت های امروز به دور از سوء استفاده ها از آن می توان آن ذهنیت را اصلاح کرد.

· قانونی مدون لازم است تا ابعاد و زوایای این زندگی را ببیند و از آسیب هایی که برای جوانان و خاصه زنان به همراه می آورد کم کند. به عنوان مثال یک سری قوانین که در صورت تداوم یک مدت از این نوع زندگی قانون از زنان حمایت کند. خاصه که در این نوع زندگی زن از همان ابتدا نقش اقتصادی پررنگی ایفا می کند و مهریه ای با ارزش مالی مطالبه نکرده است. خشونت خانگی در این نوع زندگی و ابزارهای حمایتی در مقابل آن برای زن دیده شود.

· لازم است کودک حاصل از این زندگی حمایت های کامل تر و همه جانبه داشته باشد. زوجی که زندگی خود را بر اساس توافق های شخصی شروع کرده اند فرزند آن ها حمایت های قانونی احتیاج دارد. به علاوه حمایت های مالی مصوب برای مادر در این نوع زندگی لازم است. قرآن در مدت شیردهی مخارج مادر کودک را به عهده پدر فرزند گذاشته است.

· با توجه به واقعیت های موجود در جامعه از جمله نقش اقتصادی و توانمندی های زنان، و نقش و جایگاه انسانی آن ها قوانین مدنی در حوزه خانواده احتیاج به اصلاح و رفع خلاء قوانین متناسب با این جامعه دارد. از طرف دیگر آموزش ها و فرهنگسازی لازم است که همه اعضای خانواده را در جایگاه انسانی قرار دهد و روابط را این گونه ببیند و آموزش دهد. کم کاری در این زمینه ها و مشکلات موجود در روی آوردن جوانان به این نوع زندگی مشترک موثر است.

· بلوغ اقتصادی آخرین مرحله بلوغ است که وقتی یک دختر بتواند زندگی خود را به لحاظ اقتصادی مدیریت کند به مرحله ای رسیده است که بتواند شریک جنسی خود را هم انتخاب کند. یا وقتی دختری به این سن رسید می تواند از طرف پدر در این انتخاب وکالت داشته باشد.

· اجازه فسخ و خارج شدن از این رابطه برای هر دو طرف منظور می شود همچنان که شرکت هر دو در مخارج زندگی و کارها از جمله عواملی هستند که در گزینش این زندگی برای جوانان نقش دارند.

· اگر نظر کارشناسان بر این است که انتخاب این نوع زندگی آسیب زا و فرصت سوزی است بهتر است در جهت رفع مشکلات بر سر راه ازدواج و سلامت خانواده اقدام کنند و به جامعه نیز آموزش های لازم را بدهند.

· این مهم نیست که دو نفری که ازدواج می کنند چه دین و چه آیینی دارند مهم این است که قوانین به گونه ای باشند که جامعه به سمت قانون شکنی نرود. در یک جامعه مدنی فارغ از اعتقادات فردی قانون شکنی خود جرم است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
مدیر عامل پست ایران:

پست نمونه بارز شاخص‌های پیشرفتگی در کشور

مدیر عامل شرکت پست گفت: 130 درصد سرانه رشد مرسولات در استان کرمان است که نسبت متوسط کشوری رشد پایینی است اما برای استان کرمان یک جهش قابل توجهی است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، منطقه‌ کویر، حسین مهری در نشست با استاندار کرمان با بیان اینکه، پست نمونه بارز شاخص‌های پیشرفتگی است تصریح کرد: 130 درصد سرانه رشد مرسولات در استان کرمان است که نسبت متوسط کشوری رشد پایینی است اما برای استان کرمان یک جهش قابل توجهی است.

وی افزود: تا سال گذشته بحث بر سر این موضوع بود که پست را به بخش خصوصی واگذار کنند اما وقتی بررسی شد در هیچ جای دنیا اینکار را انجام نمی دهند تصمیم گرفته شد که پست دولتی باشد و با تغییر نام از پست ملی به شرکت ملی موافقت شد.

مهری گفت: این اعتقاد که همه بخش‌های پست به بخش خصوصی واگذار شود، اعتقاد صحیحی نیست و در واقع دولت باید همواره بخش حاکمیتی این شرکت را در اختیار داشته باشد. زیرا اگر زمانی چه خصوصی از بار مسوولیت انجام کارهای خود شانه خالی کند در این صورت شرکت پست کارایی خود را از دست می‌دهد. بنابراین حداقل 20 درصد از این شرکت باید در اختیار دولت و بخش حاکمیتی باقی بماند.

مدیر عامل شرکت پست گفت: پست در حال حاضر 17 هزار نقطه تماس در کشور دارد که 85 درصد آن مربوط به بخش خصوصی و دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر ICT روستایی است. این نقاط تماس اهرام شرکت پست هستند که در صورتی که از آنها استفاده شود، می‌تواند مفید واقع شود و این در حالی است که 75 درصد این دفاتر زیان‌ده هستند.

وی ادامه داد: علاوه بر این پست یک شبکه توزیع قوی و 3600 هزار خط فیزیکی پست دارد که اگر از تمام این خدمات استفاده نشود زیان‌ده خواهند شد. اعتقاد ما این است که دفاتر ICT روستایی باید کلیه‌ی خدمات دولتی را به مردم ارائه کند، زیرا در این دفاتر، اینترنت و پست مالی نیز فعال شده است.

مهری خاطر نشان کرد: در کشور ما در سال‌های اخیر توجه کمتری به صنعت پست شده است. پست یک رابط امین بین دولت و مردم است و باید تقویت شود. در دنیا شکل‌گیری دولت الکترونیک بدون پست امکان‌پذیر نیست. اگر دولت الکترونیک در کشور ما نیز بخواهد عملیاتی شود گام اول تقویت شرکت‌ پست است.
ایسنا

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
صفحه  صفحه 59 از 77:  « پیشین  1  ...  58  59  60  ...  76  77  پسین » 
گفتگوی آزاد

Non-political News | اخبار روز (غير سياسى)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA