انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
گفتگوی آزاد
  
صفحه  صفحه 60 از 77:  « پیشین  1  ...  59  60  61  ...  76  77  پسین »

Non-political News | اخبار روز (غير سياسى)


مرد

 
جلوی ریزش 300 هزار نیروی کار گرفته شد

hemmat khahi-13-92.jpg

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تثبیت وضعیت اشتغال در سال 93 خبر داد و گفت: با اقدامات و برخوردهای کلینیکی جلوی ریزش 300 هزار نیروی کار در بنگاهها گرفته شد.

حسن طایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: اگرچه موضوع ریزش نیروی انسانی تا پایان سال 92 همچنان ادامه داشت اما از ابتدای سال جاری تاکنون از ریزش نیروی انسانی به طور جدی جلوگیری شده و مجموعه تلاشها درجهت حفظ و تثبیت اشتغال موجود و نیروهای کار شاغل در بنگاهها بوده است.

وی ادامه داد: دولت تدبیر و امید حفظ و تثبیت اشتغال موجود را سرلوحه کار خود قرار داده و بر این اساس تلاش کرده تا با توجه به بودجه‌ها و اعتباراتی که در اختیار دارد سطح اشتغال موجود را حفظ کند.

طایی در ادامه از توانمندسازی مهارتی روستاییان و عشایر خبرداد و گفت: یکی از مواردی که می‌تواند به کمک بازار کار بیاید " اشتغال روستایی" است و در این راستا موضوع توانمندسازی مهارتی روستاییان و عشایر در جلسه آذرماه شورای عالی کار مطرح و مقرر شد تا سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور این مسئولیت را برعهده بگیرد.

به گفته معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار 30 درصد جمعیت کشور در روستاها ساکن هستند و به همین میزان پتانسیل استفاده از اشتغال در بازار کار وجود دارد که می تواند منبع خوبی برای بازار کار به شمار آید.

طایی تصریح کرد: با هدایت جمعیت به روستاها و جلوگیری از پدیده مهاجرت روستاییان به شهرها می‌توان امکان استفاده از منابع و امکانات بالقوه سرزمینی را فراهم و به بازار کار کشور کمک کرد.

وی گفت:در راستای بسته سیاستی اجرایی توسعه اشتغال پایدار و به منظور هماهنگی بیشتر در زمینه اشتغال روستایی، چندین جلسه بین دستگاههای موثر در روستاها برگزار و تلاش شد تا از توانایی دستگاههای مذکور برای نقش آفرینی در روستاها استفاده شود که خوشبختانه این کار هم اکنون آغاز شده است.
ایسنا

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
اینترنت پرسرعت در 12 هزار روستای کشور


هنوز بحث ارائه تلفن ثابت و همراه به تمام روستاهای کشور به پایان نرسیده که با پیشرفت تکنولوژی بحث ارائه اینترنت به روستاها هم مطرح شده است.

به گزارش خبرنگار ایسنا، بر اساس سرشماری کشوری صورت گرفته در سال 1390 کشور دارای 96 هزار و 549 روستا و آبادی است که بنا بر آمارهای رسمی تا پایان سه ماهه اول امسال از میان روستاهای کشور بالغ بر 48 هزار روستا از تلفن بهره‌مند شده‌اند.

البته بحث ارائه تلفن در روستاهای کشور موضوعی است که طی سال‌های گذشته بارها مطرح شده و در موارد متعدد این بحث از مخابرات به دولت و از دولت به مخابراتی که چند سالی است مجموعه‌ای خصوصی شده، واگذار شده است.

اکنون بر اساس آخرین آمارهای رسمی که از سوی وزارت ارتباطات مطرح شده تا پایان سه ماهه اول امسال 48 هزار و 689 روستا صاحب تلفن خانگی شده‌اند که البته آمارهای مخابرات در این زمینه متفاوت است و بنابر آنچه روی سایت این شرکت آمده تا پایان سال گذشته تعداد روستاهای بهره‌مند از تلفن خانگی بیش از 52 هزار روستا بوده است.

اما آمار روستاهای بهره‌مند از تلفن ثابت از این منظر دارای اهمیت است که بی‌شک برای ارائه اینترنت پرسرعت خانگی یا ADSL به روستاها دسترسی به خطوط تلفن ثابت از اهمیتی ویژه برخوردار است.

در ارتباط با ارائه اینترنت به روستاها نیز دولت یازدهم در موارد متعدد از تاکید بر تسریع این روند خبر داده و در ایام دهه فجر اولین سال فعالیتهای دولت، وعده داده شد که تا پایان سال 4000 روستا مجهز به اینترنت پرسرعت خانگی شوند که برای این مهم 2.1 میلیارد تومان نیز هزینه در نظر گرفته شده بود.

امسال نیز به مناسبت هفته دولت روستاهای دیگری از اینترنت پرسرعت بهره‌مند شدند و درنهایت حاصل فعالیتهای صورت گرفته در این زمینه به گونه‌ای بود که وزیر ارتباطات چندی پیش در گفت‌وگویی با ایسنا اعلام کرد: در حال حاضر حدود 8000 روستا به اینترنت پرسرعت خانگی دسترسی دارند که این رقم تا پایان امسال به 12 تا 13 هزار روستا خواهد رسید.

محمود واعظی که در سال‌های جنگ تحمیلی در مقطعی مدیر عامل مخابرات نیز بوده در ارتباط با وضعیت خدمت رسانی به روستاها در سال های قبل اظهار کرد: در زمانی که در مخابرات حضور داشتم در آن دوره تقریبا 500 روستا در کشور بود که از تلفن بهره می‌برد، آن روستاها نیز روستاهایی بودند که در نزدیکی شهرهای بزرگ واقع شده بودند.

وی ادامه داد: ما در آن زمان و حتی پس از این که دوره جنگ شروع شد، تصمیم جدی گرفتیم تا روستاها نیز به تلفن دسترسی داشته باشند و بر همین اساس قرار بر آن شد که در ابتدا در هر روستا یک خط تلفن برده شود و یک مرکز مخابراتی ایجاد شود.

وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات اضافه کرد:‌ اکنون فکر نمی‌کنم در کشور هیچ روستای بالای 20 خانواری باشد که دسترسی به تلفن نداشته باشد مگر این که آبادی‌هایی باشند که تعداد خانواده‌های آن‌ها مثلا حدود پنج خانوار باشد.
خبرهای تکمیلی در ایسنا

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
مدیر عامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی خبر داد

درآمد 56 میلیارد دلاری کشور از پارس جنوبی/ تولید روزانه 430 میلیون مترمکعب گاز

مدیر عامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی از درآمدزایی سالانه 56 میلیارد دلاری در پی برداشت از مخزن گازی پارس جنوبی خبر داد و گفت: تا پایان امسال حجم تولید گاز به 430 میلیون متر مکعب می‌رسد.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به منطقه پارس جنوبی، مسعود حسنی با اشاره به تولید روزانه 270 میلیون متر مکعب گاز 400 هزار بشکه میعانات گازی، 8000 تن گاز مایع، هزار تن گوگرد و 5200 تن گاز اتان اظهار کرد: حجم تولید گاز در این مجتمع گاز پارس جنوبی تا پایان سال جاری روزانه 430 میلیون مترمکعب و تا پایان سال 96 به 750 میلیون مترمکعب در روز می‌رسد.

افزایش 20 درصدی از مخزن پارس جنوبی در نیمه نخست امسال

مدیر شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به این که با احتساب بهره‌برداری از فازهای جدید برداشت گاز از مخزن پارس جنوبی در شش ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته از افزایش 20 درصدی برخوردار شده است، گفت: در نیمه نخست سال گذشته در مجموع 42 میلیارد و 299 میلیون مترمکعب گاز از مخزن پارس جنوبی برداشت شده که این مقدار در مدت مشابه امسال به 50 میلیارد و 716 میلیون مترمکعب رسیده است.
خبرهای تکمیلی در ایسنا

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
معاون وزیر راه به ایسنا خبر داد


معاون وزیر راه و شهرسازی از برنامه ریزی برای افزایش جرائم رانندگی در صورت تصویب هیات دولت خبر داد.

کشاورزیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این‌ مطلب تصریح کرد: طبق قانون جرائم رانندگی باید براساس میزان تورم موجود در جامعه قدرت بازدارندگی خود را حفظ کند. با توجه به بالا بودن این شاخص در سال‌های گذشته نیاز به افزایش این جرائم وجود دارد.

وی با بیان این‌که طبق قانون هر سه سال یکبار می‌توان جرائم رانندگی را تغییر داد اظهار کرد: این جرائم در چهار سال گذشته ثابت مانده است و از این رو امکان قانونی افزایش آن وجود دارد البته این مساله نیاز به تصویب هیات دولت دارد که هنوز دراین رابطه هیچ تصمیم خاصی نگرفته‌ است.

معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: با توجه به فشار بالای اقتصادی چند سال گذشته به روی مردم دولت چندان قصدی برای بالا بردن این فشارها نداشته و شاید حفظ کردن سطح جرائم رانندگی در سال‌های گذشته نیز به همین منظور بوده اما با توجه به این که اصل اساسی جرائم رانندگی مبنی بر قدرت بازدارندگی آن‌ها به نظر می رسد افزایش آن ها به این قدرت کمک می کند.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: ما این مساله را در سازمان راهداری کشور بررسی می کنیم و طرح آن نیز در هیات دولت مورد بررسی و نظردهی قرار خواهد گرفت تا در صورت موافقت این جرائم افزایش پیدا کند.
ایسنا

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
هدفمندی یارانه‌ها 4 ساله شد


امروز 28 آذرماه، قانون هدفمندی یارانه‌ها چهارمین سال اجرای خود را نیز پشت سر خواهد گذاشت؛ طرحی که در این سال‌ها درآمدهایش کفاف هزینه‌های گزافش را نداد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، هدفمندی یارانه‌ها لایحه‌ای از طرح تحول اقتصادی بود که در زمستان 1387 از سوی دولت نهم به مجلس ارائه و با توجه به اختلاف بین این دو قوه در رابطه با نحوه در اختیار گرفتن منابع ناشی از اجرای قانون هدفمندی، این طرح به شورای نگهبان سپرده شد و در نهایت رای به واگذاری درآمدهای حاصله به دولت صادر و در 15 دی سال 1388 به تصویب نهایی رسید.

نگاهی گذرا بر مفاد اصلی قانون هدفمندی یارانه‌ها

قانون هدفمندی یارانه‌ها حاوی 16 ماده بر تغییر فرآیند پرداخت یارانه دلالت دارد؛ به گونه ای که با حذف تدریجی یارانه از مواد سوختنی، خوراکی، آب، برق، گاز و سایر اقلام، بخشی از درآمد بدست آمده به صورت نقدی و غیر نقدی بین مردم توزیع شده و سایر درآمدهای آن صرف تولید، طرح های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و سلامت جامعه می شود.

براین اساس در صدر مفاد قانون هدفمندی یارانه ها اصلاح قیمت حامل های انرژی قرار گرفت تا در رأس همه موارد با کاهش فاصله قیمت داخلی و خارجی سوخت از درصد بالای قاچاق آن و هدر رفت این منابع جلوگیری شود.

در ماده (ا) این قانون تاکید شده قیمت فروش داخلی بنزین، نفت، گاز، نفت کوره، نفت سفید، گاز مایع و سایر مشتقات نفت با لحاظ کیفیت حامل ها و احتساب برخی هزینه ها به تدریج تا پایان برنامه پنجم توسعه کمتر از 90 درصد قیمت تحویل روی کشتی (فوب) در خلیج فارس نباشد.

همچنین اصلاح قیمت آب و برق و هدفمند کردن یارانه نان، گندم، شکر، برنج، شیر، خدمات پستی، هواپیمایی و ریلی جزو وظایف دولت در اجرای این قانون تعیین شد.

این در حالی است که هزینه منابع بدست آمده از اصلاح قیمت‌ها در سه بخش عمده قانونگذاری شد؛ به گونه ای که تا 50 درصد این درآمدها برای توزیع یارانه در قالب پرداخت نقدی و غیر نقدی با لحاظ میزان درآمد خانوار نسبت به کلیه خانوارهای کشور به سرپرست آنها پرداخت شود.

در عین حال 30 درصد دیگر از منابع ناشی از اصلاح قیمت حامل های انرژی و هدفمند کردن سایر یارانه ها برای پرداخت کمک های بلاعوض یا یارانه سود تسهیلات و یا وجوه اداره شده در تولید و بخش های مرتبط با آن تعیین و 20 درصد مابقی نیز به دولت اختصاص یافت تا برای جبران آثار اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها بر اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی های سرمایه‌ای (طرح های عمرانی) هزینه کند.
ایسنا

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  ویرایش شده توسط: I_R_IRAN   
مرد

 
چگونگی کمک کمیته‌امداد به ایرانیان خارج از کشور تشریح شد

معاون هماهنگی امور بین‌الملل کمیته امداد گفت: نیازهای ایرانیان خارج از کشور اغلب به صورت موردی و فوری بوده و کمیته امداد نیز در جهت فهم و رفع این مشکلات و نیازها تلاش می‌کند.

محمد محمدی فرد در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت:‌ کمیته امداد با هماهنگی شورای عالی ایرانیان و یا نمایندگی‌های سیاسی فرهنگی کشور در خارج از کشور و یا نمایندگی‌های اسلامی تلاش در جهت فهم و رفع مشکل ایرانیان خارج از کشور دارد.

وی ضمن اشاره به اینکه نیازهای هم وطنان خارج از کشور در قالب چند گروه اصلی تقسیم می‌شود گفت: گروهی از این افراد خصوصا کسانی که از لحاظ حقوقی دچار مشکل می‌شوند اغلب سرپرست خانوار بوده و خانواده‌شان در داخل کشور حضور داشته که برخی خانواده‌های آنان نیز از اقشار متوسط و یا ضعیف هستند و در حال حاضر به علت مساله پیش آمده برای فرد سرپرست خانوار در خارج از کشور، خانواده وی در داخل مورد حمایت کمیته امداد قرار می‌گیرد.

وی در این باره تصریح‌ کرد: برای مثال ممکن است فرد در خارج از کشور راننده بوده و دچار تصادف شده و به همین دلیل زندانی ، جریمه و غیره شده است و نمی‌تواند وظیفه خود را به عنوان سرپرست خانوار ایفا کند؛ در این حالت با همکاری اداره کل ایرانیان وزارت خارجه و همچنین سایر دستگاه‌های مربوطه در جهت رفع مشکل و حمایت خانواده‌های آنان در داخل کشور تلاش کرده که این افراد از حمایت ولو حمایت‌های موردی برخوردار شوند.

محمدی فرد در ارتباط با انواع دیگر این نیازمندیها گفت:‌ نوع دیگر بانوانی هستند که همسر تبعه خارجی داشته و به همراه همسر خود در خارج از کشور زندگی می‌کنند. (به ویژه کشورهای همجوار) و یک قشری از آن‌ها به دلایلی دچار برخی مشکلات و ناامیدی‌هایی می شوند و با مراجعه به کنسولگری‌ها و نمایندگان سیاسی ایران در کشورهای مختلف کمیته امداد در جهت فهم مشکل و نیاز آن‌ها و همچنین کاهش آلام این افراد تلاش می‌کند.

وی در این باره ادامه داد: در بعضی از کشورهای همجوار تلاش کردیم در جهت مهارت آموزی و یا اهدای لوازم کار در منزل به آنان کمک کنیم که این افراد بتوانند بخشی از معیشت خود را تامین و مشکلات اقتصادی خود را کاهش دهند.

معاون هماهنگی امور بین الملل کمیته امداد در ارتباط با ایرانی تبارهایی که در سوریه بودند و به دلیل جنگ مجبور شدند به ایران بازگردند نیز گفت: بعضی از اینها افراد ایرانی تبار بوده که اجدادشان در چندین سال گذشته ایران را ترک و به سوریه رفتند و حالا به دلیل شرایط پیش آمده به کشور بازگشته و کمیته امداد با همکاری وزارت کشور و مجمع جهانی اهل بیت و شورای عالی ایرانیان اداره کل ایرانیان وزات خارجه که در این موضوع سرمایه گذاری داشته سعی درایفای نقش و سهم و حمایت از این خانواده‌ها در تامین موردی معیشت آن‌ها و یا تامین بعضی از اقلام موردنیاز این افراد از طریق کمیته امداد دارد.

وی همچنین ضمن اشاره به ایرانیانی که به دلیل درمان و یا اهداف دیگر به خارج از کشور رفته و به هر دلیل اعم از سرقت اموال و غیره دچار مشکل شده‌اند نیز گفت: بعضا این افراد حتی هزینه بلیط برای بازگشت به کشور را هم نداشته و معمولا نمایندگان سیاسی ایران در کشورهای مختلف به این افراد کمک می‌کنند و در موارد خاص به کمیته امداد نیز ارجاع شده و سعی در فهم مشکلات آنان و کمک به این هموطنان داریم.

محمدی فرد همچنین به مشکلات خاص حقوقی، مالی، نظام وظیفه و غیره اشاره کرد و گفت: در این موارد سایر مراجع قانونی کشور با همکاری شورای عالی ایرانیان و اداره کل ایرانیان وزارت خارجه به مراجع ذیربط معرفی و مشکل‌شان مورد پیگیری قرار می‌گیرد تا در حد امکان برطرف شود.

معاون هماهنگی امور بین الملل کمیته امداد در ارتباط با شورای عالی ایرانیان گفت: نقش شورای عالی ایرانیان با ریاست رییس جمهوری و مصوبات آن که در حد مصوبات هیات وزیران تلقی می‌شود (چندین وزیر عضو این شورا هستند) در حوزه هموطنان نیازمند خارج از کشور نیاز به بازتعریف و فعال شدن بیشتر دارد و احساس می‌کنیم در این زمینه به دقت و حمایت بیشتری نیاز است.

وی در این خصوص ادامه داد: حتی اگر کمیته امداد منابعی را در اختیار داشته باشد به ویژه در کشورهایی که دارای دفتر نمایندگی و یا رابطینی است می‌تواند به عنوان بازوان توانمندی برای دولت جمهوری اسلامی ایران در سایر کشورها بوده و از هموطنان ایرانی حمایت‌های لازم را به عمل آورد.

محمدی فرد همچنین ضمن بیان اینکه خدمات امداد فراتر از دفاتر نمایندگی امداد در کشورهای مختلف است و همه گزارش‌هایی که کمیته امداد دریافت می‌کند از طریق نمایندگی‌های سیاسی سفارت‌خانه‌ها و همچنین رایزنی‌های فرهنگی و غیره ارجاع می‌شود گفت: شاید نتوانیم در رفع همه مشکلات ایرانیان نیازمند خارج از کشور موثر و سهیم باشیم اما تلاش خود را برای حداقل رفع بخشی از مشکلات آنان داریم.

وی همچنین در ارتباط با افرادی که خانواده‌شان در داخل کشور اقامت داشته و می‌خواهند فردی را در خارج از کشور مورد حمایت کمیته امداد قرار دهند گفت: در این مورد معمولا خود افراد که دچار مشکل می‌شوند در خارج به نزدیک ترین کنسولگری و سفارتخانه و ... جمهوری اسلامی ایران مراجعه کرده و معمولا مراجعه آنان را از خارج از کشور دریافت می‌کنیم و تا الان به این صورت که خانواده فرد در داخل کشور خواهان حمایت فرزند خود در خارج از کشور توسط کمیته امداد باشد را نداشته‌ایم.

وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا که تا چه میزان به صحت این نیازمندی‌ها اطمینان دارید؟ گفت: در کمیته امداد به بررسی‌هایی که سفارتخانه‌ها انجام می‌دهند اعتماد کرده زیرا سفارتخانه‌ها این امکان را دارند که صحت موضوع گزارش شده را بررسی و کنترل کنند.

وی در این باره تصریح کرد: حتی در مواردی مراجعین نیز برای سفارتخانه ها شناخته شده هستند برای مثال افرادی هستند که دچار تعدد مراجعات بوده و دارای سابقه هستند، در دفتر نمایندگی محرز است که نیازمندی هایی دارند برای مثال دارای فرزند بیمار، مشکلات مالی و غیره هستند.

وی ادامه داد: عمده دقت ما به تحقیق و دقت عملی است که نمایندگان ایران در سفارتخانه‌ها و کنسولگریها و همچنین رایزنی‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور درخصوص شناسایی ایرانیان نیازمند انجام می‌دهند.

محمدی فرد همچنین در ارتباط با اعتبار و بودجه کمک به ایرانیان خارج از کشور گفت: ردیف بودجه مستقلی برای کمک به ایرانیان مستقل خارج از کشور نداریم و در حال حاضر از محل منابع عمومی امداد و به صورت موردی در این باره اقدام می‌کنیم.

وی همچنین ادامه داد: البته امداد این آمادگی را دارد که اگر دولت و شورای عالی ایرانیان مصلحت بدانند ردیف اعتباری خاصی برای ایرانیان خارج از کشور درنظر گرفته شود زیرا سازوکار آن برای امداد فراهم است که اگر اعتبار آن به امداد تعلق بگیرد بسیار نظام مندتر و منسجم‌تر از گذشته در جهت رفع نیازمندی‌های ایرانیان خارج از کشور اقدام کند.

معاون هماهنگی امور بین الملل کمیته امداد درخصوص همکار امداد با سایر NGOهای خارج از کشور اظهار کرد: در قالب نهادهای همکار با مجموعه‌ای از NGOها و خیریه‌هایی که در کشورهای مختلف توسط هموطنان ثبت شده و برای امور خیریه اقدام و صحت عمل آن‌ها برای ما ثابت شده است همکاری داریم برای مثال در تعدادی از کشورهای اروپایی و بعضی از کشورهای آسیایی این شبکه‌های همکاری را ایجاد کردیم.

وی افزود: شیوه عمل با این NGOها و خیره‌ها به این صورت است که آنان را ترغیب کنیم تا با استفاده از الگوهای امداد بتوانند به منابع پایدارتری در امور خیریه دست یابند به طور مثال در بعضی از کشورهای اروپایی حتی صندوق‌های صدقات امداد را در اختیار این NGOها قرار داده و همچنین به صورت محدود و هدفمند این صندوق‌ها را در اختیار خانواده‌های متمکن ایرانی و یا حتی بعضی خانواده‌های غیرایرانی خیر قرار داده و از این طریق جمع آوری‌های ماهیانه داشته و از محل همین صندوق‌های صدقات این امکان را برای آن NGOها و خیریه ها فراهم می‌کنیم که بتوانند مراجعات محلی از جمله مراجعات ایرانیان مقیم خارج را پاسخگو باشند.
ایسنا

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
با دستگیری و به هلاکت رسیدن سارقان گلپایگان

اشتری: حادثه گلپایگان ارتباطی به داعش ندارد


جانشین فرمانده نیروی انتظامی جزییات دستگیری مجرمان حادثه گلپایگان را تشریح کرد و گفت: آنچه در گلپایگان و فولادشهر اتفاق افتاده، هیچ ارتباطی به الیگودرز ندارد و اصلا هم با داعش مرتبط نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه اصفهان، صبح امروز سردار حسین اشتری در جمع خبرنگاران اصفهان با تبریک امامت حضرت ولیعصر (عج) اظهار کرد: دستگیری مجرمان حادثه گلپایگان با یک کار علمی و پلیسی دقیق به سرانجام رسید و شامگاه گذشته دو برادر سارق مسلح که سه نفر از ماموران و دو نفر از شهروندان را کشته بودند، به دام افتادند.

وی با بیان اینکه این دستگیری با کار و پیگیری شبانه‌روزی صورت گرفت، اظهار کرد: شامگاه روز گذشته در شهرستان فولادشهر اصفهان مخفیگاه متهمان متواری شناسایی و در ساعت 23 ماموران فرماندهی استان اصفهان با برنامه‌ریزی و اجرای یک طرح دقیق و بسیار هوشمندانه که توسط تیم‌های عملیاتی این پلیس انجام شد، به مخفیگاه وارد شدند که در این درگیری یک نفر از متهمان به هلاکت رسید و نفر دیگر که برادر او بود، دستگیر شد.

وی به کشفیات از این گروه سه نفره اشاره کرد و گفت: تعداد سه قبضه کلاشینکف، بیش از هزار فشنگ جنگی و سه قبضه نارنجک جنگی از این افراد کشف شده است.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: متهم دستگیر شده در تحقیقات صورت گرفته اقرار کرد که علاوه بر حادثه خمین و گلپایگان، 10 فقره سرقت مسلحانه توام با قتل طی سال‌های گذشته در اصفهان، زرین‌شهر، مبارکه، شهرکرد و لردگان داشته‌اند.

اشتری در تشریح فعالیت‌های این گروه از شش دی‌ماه تا به امروز گفت: بامداد شش دی‌ماه بود که ماموران ایست و بازرسی شهرستان خمین به خودرویی مشکوک و به آن فرمان ایست می‌دهند اما این خودرو علاوه بر آنکه نمی‌ایستد، به سمت ماموران تیراندازی به اطراف متواری می‌شوند.

وی اضافه کرد: سپس فرماندهی ناجای کل کشور استان‌های همجوار را آماده‌باش می‌کند و به دو استان اصفهان و مرکزی دستور اجرای طرح مهار را می‌دهد سپس متهمان وارد گلپایگان شده و با یک خودروی تیبا که متعلق به یک استاد دانشگاه بوده را دزدیده و از گلپایگان خارج می‌شوند. در همین حین جانشین فرماندهی گلپایگان که در شهر حضور داشتند متوجه این موضوع شده و خودرو را تحت تعقیب قرار می‌دهند، اما به دلیل اینکه نیروی انتظامی در هر مکانی نمی‌تواند تیراندازی کند، ماموران ما در شهرستان گلپایگان مجبور می‌شود که در مکانی مناسب تیراندازی کنند که در همین گیر و دار یک نفر از گروه باند مخوف و سه نفر از ماموران ما به شهادت می‌رسند. سپس آنها به فولادشهر اصفهان متواری شده که نیروهای ویژه نیروی انتظامی استان اصفهان با یک عملیات ویژه که مانند یک جنگ کوچک است، درگیری را شروع می‌کنند. در این درگیری یک نفر کشته و یک نفر از این باند، سالم دستگیر می‌شوند.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به مجرمان کل کشور گفت: کسانی که خلاف قانون عمل می‌کنند و می‌خواهند امنیت و نظم کشور را به چالش بکشند، عاقبتی جز دستگیری و کشته شدن ندارند و آنچه که در اصفهان اتفاق افتاده است، با موضوع خمین ارتباطی نداشته و به موضوع الیگودرز نیز هیچ‌گونه ربطی ندارد بلکه هر یک از این موضوعات به صورت جداگانه اتفاق افتاده است.

اشتری درخصوص آخرین وضعیت نیروی انتظامی برای مقابله با چنین باندهایی گفت: راهبرد نیروی انتظامی این است که نیروهایی چابک، زبده و حرفه‌ای تربیت کند و روزانه تعداد زیادی مجرم دستگیر می‌کنیم. بیشتر این اقدامات پیش‌دستانه است و قبل از وقوع جرم انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: آمادگی نیروی انتظامی ایران، خوب است اما هنوز با ایده‌آل‌ها فاصله دارد و باید تجهیزاتمان را هر روز به روزتر کنیم، اما یک نکته قابل اشاره است که شرایط نیروی انتظامی در هر استان و آمادگی نیروها بستگی به شرایط همان استان دارد، برای مثال استان‌هایی که شرارت بالایی دارند، نیروهای زبده و چابک‌تری نسبت به استانی که از امنیت بالاتری برخوردار است، وجود دارد.

وی تاکید کرد: آنچه که تا به امروز در سال جاری اتفاق افتاده و تمام نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند، وضعیت امنیتی در کشور و احساس امنیت در میان مردم وضعیت خوبی دارد و در اصفهان نیز با توجه به اقداماتی که انجام می‌گیرد وضعیت بسیار مناسب‌تر است.

اشتری به تعداد شهدای خود در سال جاری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر آماری از شهدای نیروی انتظامی در دست من وجود ندارد اما آنچه که من می‌دانم، اکثر شهدای نیروی انتظامی اغلب به دلیل درگیری با قاچاقچیان موادمخدر شهید می‌شوند و استان‌های شرقی ما نیز بیشتر درگیر قاچاقچیان موادمخدر می‌شوند اما باید در کل گفت با توجه به وضعیت منطقه و کشورهای اطراف، آنچه که در ایران اتفاق می‌افتد، نشان می‌دهد که یک امنیت خوبی و حتی بسیار خوب در کشور وجود دارد.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی درخصوص مرزهای کشور گفت: مرزهای کشور امروز در بالاترین امنیت خود قرار دارد و هیچ‌کس نمی‌تواند مرزهای ایران را به خطر بیندازد، اما آنچه که ما آمار می‌دهیم به دلیل این است که سعی کرده‌ایم با مردم و رسانه‌ها صادقانه عمل کنیم؛ البته ممکن است در جایی اطلاعی ندهیم تا مجرمان از دستمان فرار نکنند اما اگر در برابر خبرنگاران قرار گرفتیم و راجع به موضوعی صحبت کردیم، قطعا چیزی را کتمان نخواهیم کرد و آن را به صورت شفاف به همه توضیح می‌دهیم.

وی درخصوص همکاری ارگان‌ها و دستگاه‌های دیگر کشور گفت: همه دستگاه‌های با نیروی انتظامی به خصوص دستگاه قضایی هماهنگ هستند اما باید گفت که هرکه به هر اندازه‌ای که می‌تواند باید کمک کند اما دستگاهی نباید در کار نیروی انتظامی کارشکنی کند بلکه باید همکاری‌ها را با ما بیشتر کند.

اشتری درخصوص اعتماد مردم به نیروی انتظامی گفت: ما به دنبال منافع خاصی نیستیم، وظیفه خود می‌دانیم که نظم و امنیت در کشور برقرار باشد و همین موضوع باعث شده که مردم به نیروی انتظامی اعتماد بالایی داشته باشند، اما آنچه برخی مواقع در کار ما اخلال ایجاد می کند، آن است که برخی می‌خواهند اصل موضوع را به حاشیه ببرند که این کار برای ناجا، چه خواسته و چه ناخواسته مشکل ایجاد می‌کند.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: باز هم تکرار می‌کنم، آنچه در گلپایگان و فولادشهر اتفاق افتاده است، هیچ ارتباطی به الیگودرز ندارد و اصلا هم با داعش مرتبط نیست.
ایسنا

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
مهاجران رهاشده در کشتی باری، وارد ایتالیا شدند


یک کشتی حامل 450 مهاجر رهاشده در آب‌های مدیترانه و در نزدیکی ایتالیا در بندر «کوریلیانو کالابرو»ی این کشور پهلو گرفت.

به گزارش سرویس حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این کشتی «عزالدین» نام دارد و روز گذشته (جمعه) امدادگران پس از آگاه شدن از غیبت خدمه، وارد آن شدند. عزالدین با پرچم سیرالئون حرکت می کرد و خدمه آن پس از تمام شدن سوخت، کشتی را در آب‌های خروشان جنوب‌شرقی ایتالیا رها کردند.

گارد ساحلی ایتالیا جمعه شب با تایید پهلو گرفتن کشتی عزالدین در بندر کوریلیانو کالابرو از وجود کودکان و زنان باردار در میان سرنشینان آن خبر داده است. بنا بر گزارش‌های اولیه، کشتی عزالدین از قبرس حرکت کرده است.

«ایزابلا کوپر»، سخنگوی کشتی یدک‌کشی که عزالدین را تا ساحل هدایت کرده، می گوید که این مهاجران، قربانی قاچاقچیانی هستند که برای رسیدن به اروپا از مسیرهای تازه استفاده می‌کنند. به گفته کوپر، قاچاقچیان انسان از کشتی‌های کهنه در این مسیر تازه که از ترکیه آغاز می شود استفاده می کنند و این مسیر طولانی‌تر است و به همین دلیل قاچاقچیان حدود سه برابر مسیر پیشین که از لیبی آغاز می شد از مسافران پول می گیرند.

به گزارش بی‌بی‌سی، اوایل هفته قبل نیز امدادگران 796 مهاجر در یک کشتی رها شده دیگر در آب‌های مدیترانه را نجات دادند. «وینسنت کاشتل»، مدیر بخش اروپایی کمیساریای عالی پناهندگان، رها شدن کشتی‌های حامل مهاجران در دریا توسط قاچاقچیان انسان را رویدادی نگران‌کننده خواند و تاکید کرد که دیگر دولت‌های اروپایی نمی‌توانند این جرائم را نادیده بگیرند
ایسنا

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


جوان آمریکایی گردن مادرش را زد

پلیس فلوریدا اعلام کرد: جوان 23 ساله‌ای پس از به قتل رساندن مادرش سر او را از تنش جدا کرد.

به گزارش سرویس «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این جوان به بهانه رفتار نامناسب مادرش با او با استفاده از یک تبر مادرش را به قتل رسانده و سپس سر او را از تنش جدا کرده است.

پلیس فلوریدا با بیان اینکه این جوان دستگیر شده است، اعلام کرد: او در ساعات اولیه بازجویی به قتل مادرش اعتراف کرد.

یکی از اعضای خانواده این جوان جسد مادر او را بیرون از محوطه خانه محل سکونتشان پیدا کرد و پلیس را از موضوع مطلع ساخت که در بررسی‌های بیشتر سر مقتول نیز داخل یک سطل زباله کشف شد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتد پرس، پلیس فلوریدا اعلام کرد بررسی‌های اولیه حاکی از آن است این جوان به بیماری شیزوفرنی مبتلا بوده است.
ایسنا


نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
باید زلزله را باور کنیم


رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه برای مقابله با حوادثی نظیر زلزله شرط اول باور کردن آن است، گفت: تا زمانی که واقعیت چنین حوادثی را باور نکرده‌ایم، قطعا نمی‌توانیم برنامه‌ریزی درستی برای پیشگیری خسارات و مقابله با آن انجام دهیم.

مهندس اسماعیل نجار در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به موقعیت کشورمان و امکان وقوع دوسوم از بلایای طبیعی شناخته شده در جهان در ایران افزود: در میان بلایا شاید بتوان زلزله را از مهم‌ترین و پرتلفات و پرخسارت‌ تلفاتی دانست که همواره کشورمان را تهدید می‌کند.

وی با بیان اینکه حوادثی نظیر صاعقه، رانش زمین وغیره عمدتا خسارات جانی بر جای نمی‌گذارد و یا در مواردی معدود نیز یک یا دو قربانی می‌گیرد، گفت: اما در کشورمان زلزله از جمله حوادثی است که در عرض چند ثانیه می‌تواند هزاران قربانی بگیرد همانطور که 12 ثانیه رانش زمین در بم جان 34 هزار نفر را گرفت، 19 هزار نفر را مجروح کرد و تمام ساکنان شهر را نیز بی‌خانمان کرد.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه به همین دلیل باید برای زلزله و مقابله و پیشگیری از خسارات احتمالی آن چاره‌ای اندیشیده شود، گفت: مهم‌ترین اصل برای برنامه‌ریزی در این خصوص باور کردن حادثه‌ای به نام زلزله است. ما باید زلزله را باور کنیم و تا زمانی که وقوع چنین حوادثی را باور نکرده‌ایم، قطعا نخواهیم توانست برنامه‌ریزی جامع و صحیحی برای آن انجام دهیم.

به گفته نجار، برخی گمان می‌کنند که زلزله برای همسایه رخ خواهد داد و هیچ‌گاه خودشان در معرض آن نیستند بنابراین اقدامات مناسبی برای ایمن‌سازی محیط، استانداردسازی نکرده و حتی آموزش‌های اولیه هنگام بروز زلزله و پس از آن را نیز نمی‌دانند.

وی با اذعان به اینکه توجه به موضوع حوادث و بحران‌های طبیعی به ویژه زلزله کم است، گفت: اقداماتی انجام شده اما به نظر من این اقدامات کافی نیست و باید اقدامات بیشتری در این خصوص انجام شود.

ایمنی ساخت و سازها عاملی مهم برای پیشگیری از خسارات زلزله

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به غیرقابل پیش‌بینی بودن زلزله گفت: درست است که زلزله را نمی‌توان پیش‌بینی کرد اما بیایید فرض کنید که هر لحظه وقوع زلزله وجود دارد. اگر چنین فرضی را در کارهایمان انجام دهیم می‌توان از بسیاری از خسارات جانی و حتی مالی زلزله جلوگیری کرد. معنی پیش‌بینی زلزله این است که بتوانیم خسارات آن را کاهش دهیم، در کشور ما نیز همواره در معرض خطر زلزله است باید فرض را بر این بگذاریم که یک زمین لرزه پیش‌بینی شده، از همین رو باید در ساخت و سازهایمان استانداردهای کافی را رعایت کنیم.

نجار با بیان اینکه بحث ساخت و سازها امری بسیار مهم است، گفت: نمونه‌های موفقی در دنیا وجود دارد که توانسته‌اند به خوبی با پدیده زلزله کنار بیایند. ژاپن نمونه بارز چنین کشوری است که بعد از هر زمین لرزه از آن درس گرفته و امروزه شاهد آن هستیم که علی‌رغم وقوع روزانه چندین لرزه کوچک و بزرگ در این کشور نه تنها سازه‌ها آسیبی نمی‌بیند بلکه شهروندان و مردم نیز به کار عادی خود ادامه می‌دهند بنابراین ما باید از چنین الگویی پیروی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه در ساخت و سازها باید به موارد متعددی توجه شده و مقاومت سازه در برابر زلزله نیز حساب شود، گفت: متاسفانه مهندسان ناظر نیز نظارت کافی را ندارند. امیدوارم اقداماتی انجام شود تا تمام حلقه‌های مرتبط پای کار بیایند و در بحث ساخت و سازها تحولی عظیم ایجاد شود.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به افرادی که معتقدند نباید موضوع زلزله را بارها در رسانه‌ها مطرح و افکار عمومی را نسبت به آن حساس کرد، گفت: نباید ترس از زلزله را در مردم ایجاد کرد اما باید آموزش‌های لازم به مردم داده شود و آنان همواره آمادگی‌های لازم برای مواجهه با زمین لرزه را داشته باشند.

نجار ادامه داد: از طرف دیگر در میان مسوولان و دیگر دستگاه‌های مرتبط در بحث ایمنی، ساختمان‌سازی، راه‌سازی و... باید همواره دغدغه وقوع زمین لرزه و ایمنی در برابر آن وجود داشته باشد در غیراینصورت نمی‌توان آنطور که باید و شاید در بحث مدیریت بحران نتیجه گرفت.
ایسنا

نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
صفحه  صفحه 60 از 77:  « پیشین  1  ...  59  60  61  ...  76  77  پسین » 
گفتگوی آزاد

Non-political News | اخبار روز (غير سياسى)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA