انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
گفتگوی آزاد
  
صفحه  صفحه 63 از 77:  « پیشین  1  ...  62  63  64  ...  76  77  پسین »

Non-political News | اخبار روز (غير سياسى)


مرد

 

مدیرکل موسسات عام المنفعه کمیته امداد:

رویکرد مراکز کمیته امداد در حوزه حمایتی درمان‌گرا باشد


مدیرکل هماهنگی شبکه های مردمی و موسسات عام المنفعه کمیته امداد گفت: رویکرد مراکز در حوزه حمایتی باید درمان گرا باشد و کارهای فرهنگی و اشتغال ما باید در مراکز برجسته شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر، "حمید نصیری" در جلسه ستاد نیکوکاری کمیته امداد استان کرمان که با حضور مدیرکل انفاقات، صدقات و امور اجرایی مشارکت های مردمی کمیته امداد کشور، مدیر کل کمیته امداد استان کرمان، معاونان کمیته امداد استان و جمعی از هیات عاملین مراکز نیکوکاری در مهمانسرای کمیته امداد استان برگزار شد، ضمن تقدیر از مدیر کل کمیته امداد استان کرمان افزود: نخستین کاری که باید در مراکز نیکوکاری انجام شود، اطلاع رسانی و بستر سازی اجتماعی در محله ها است.

وی با اشاره به این که شبکه مردمی یک سازمان مردمی است، بیان کرد: از روز اول راه اندازی مراکز نیکوکاری به دنبال این نبوده و نیستیم که یک مرکز اداری راه اندازی کنیم ، بلکه می خواهیم یک مرکز اجتماعی تشکیل دهیم.

مدیرکل هماهنگی شبکه های مردمی و موسسات عامل المنفعه کمیته امداد ادامه داد: ما به دنبال یک امداد مردمی و مردمی امدادگر هستیم، یعنی می خواهیم با راه اندازی مراکز امداد را مردمی ومردم را هم امداد گر کنیم.

نصیری خاطرنشان کرد: خیلی از حمایت های عمومی ما که 120 بسته ی خدمتی می شود را مردم می توانند از طریق مراکز نیکوکاری انجام دهند.

وی با اشاره به این که مشکل نیازمندان جامعه امروز ما فقط فقر اقتصادی نیست، افزود: در جامعه امروزی ما خیلی از خانواده ها نیاز به حمایت های معنوی و اجتماعی دارند.

نصیری با بیان این که نخستین نیاز شبکه نیکوکاری تغییر در دیدگاه و نگرش خود ما است، گفت: خوشبختانه مدیرکل کمیته امداد استان کرمان با همراهی سایر همکاران بستر سازمانی در این زمینه در استان کرمان فراهم کرده است.

مدیر کل امورهماهنگی شبکه های مردمی و موسسات عامل المنفعه کمیته امداد افزود: باید با راه اندازی مراکز نیکوکاری در محلات اعتماد ایجاد کنیم، و کاری کنیم مردم احساس کنند یک مرکز معنوی در محله ایجاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: امور خیر با پرچم مسجد در محله جاری می شود و اگر مردم محله بدانند که مسجد به یاد یتیم محله است نگاهشان عوض می شود.

نصیری به اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر این که کارکرد اجتماعی مساجد باید تقویت شود، بیان داشت: اگر بتوانیم خدمات به هنگام و موثر به مردم ارائه کنیم نگاه آنان نسبت به مراکز نیکوکاری عوض خواهد شد.

وی تاکید کرد: مرکز نیکوکاری یعنی خدمت به هنگام و براین اساس باید خدمت در زمان نیاز فرد به وی ارائه شود.

مدیر کل امورهماهنگی شبکه های مردمی و موسسات عامل المنفعه کمیته امداد با بیان این که هزینه پیشگری خیلی کمتر از هزینه درمان است؛ گفت: براین اساس مراکز باید قبل از این که مشکلی در خانواده در یک محله ای رخ دهد جلوی آن مشکل را بگیرند.

وی با بیان این که پرداخت های بلاعوض و مستقیم از طرف مراکز به مردم مشکلی را از آنان حل نمی کند بلکه باعث مراجعه مستقیم و حضوری بیشتر مردم به مراکزخواهد شد افزود: پرداخت ها از طریق مراکز نیکوکاری باید به صورت قرض الحسنه باشد.

نصیری خاطرنشان کرد: رویکرد مراکز در حوزه حمایتی باید درمان گرا باشد و کارهای فرهنگی و اشتغال ما باید در مراکز برجسته شود.

وی با تاکید برای که تمام هستی یک نیازمند آبروی او است، گفت: با ارائه خدمات محترمانه و محرمانه به نیازمندان آبروی آنان را حفظ کنیم، و ملاک کار مراکز نیز باید حفط آبروی خانواده ها باشد.

نصیری بیان کرد: در شبکه های نیکوکاری دادن پول به مردم مهم نیست بلکه باید بر اساس نیاز خانواده به او خدمات ارائه کنیم و موضوع مهم در شبکه های نیکوکاری بعد ازآمایش محله بستر سازی برای شبکه سازی است.

مدیر کل امورهماهنگی شبکه های مردمی و موسسات عامل المنفعه کمیته امداد کشور تصریح کرد: تمام تلاش ما در شبکه های نیکوکاری این است، که مسئولیت اجتماعی مردم را تقویت کنیم.

وی گفت: امیدواریم شاهد ارتقاء شاخص های کمی و کیفی مراکز در استان کرمان و سراسر کشور باشیم.
ایسنا


نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
متوسط سن ازدواج مردان در ایران به «۲۸ سال» رسیده است

یک مقام ارشد سازمان ثبت احوال ایران می‌گوید میانگین سن ازدواج برای مردان به ۲۸ سال و برای زنان به ۲۴ سال رسیده است. میانگین سن ازدواج اکثر مردان و زنان ایرانی در سال ۱۳۹۲، ۲۷ و ۲۲ سال اعلام شده بود.
علی‌اکبر محزون، مدیر کل دفتر آمار و اطلاعات جمیعتی سازمان ثبت احوال ایران، در گفت‌وگویی که خبرگزاری ایسنا آن را ۱۳ دی ماه منتشر کرده، افزوده است «نرخ باروری یا متوسط تعداد فرزند، کمتر از ۲.۱ یعنی سطح جانشینی است، بطوری‌که رشد جمعیت در کشور با این شرایط در سال‌های آینده به صفر می‌رسد و سپس رشد منفی را تجربه می‌کند».
آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، خود شخصا خواستار تغییرات سیاست‌های جمعیتی در ایران جهت رشد جمعیت است. او در عین حال در ابلاغیه‌ای ۱۴ ماده‌ای که در اردیبهشت ماه منتشر کرده بود، دستور به رفع موانع ازدواج و کاهش سن آن داده بود.
این در حالی‌ست که علاوه بر افزایش سن ازدواج، میانگین فرزندآوری نیز در خانواده‌های ایرانی کاهش پیدا کرده است.
در پایان آبان ماه رئیس کمیته بهداشت شورای زنان و خانواده ایران گفته بود که میانگین فرزندآوری خانواده‌های ایرانی طی ۲۵ سال گذشته، سه برابر کاهش یافته است.
در سال ۱۳۹۲، مدیر کل دفتر آمار و اطلاعات جمیعتی سازمان ثبت احوال ایران گفته بود که عمده ازدواج‌ها در میان مردان بین ۲۰ تا ۳۴ سالگی (میانگین: ۲۷ سال) و در میان زنان بین ۱۵ تا ۲۹ سالگی (میانگین: ۲۲ سال) است.
در آبان ماه، محمداسماعیل مطلق، مدیرکل دفتر سلامت، جمعیت و خانواده در وزارت بهداشت، گفته بود که آمار ازدواج در سال ۹۲ در مقایسه با سال ۹۱ نزدیک به ۶۰ هزار مورد کاهش داشته است.
او پیش‌بینی کرده است که این آمار در سال جاری نیز کاهش بیشتری پیدا کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 


گردشگری 2014؛ رکوردها و رکودها



فکر می‌کنید چند نفر در سال 2014 سفر کردند؟ اگر هر کس که یک شب را در کشوری غیر از کشور خودش بماند، مسافر محسوب کنیم (طبق تعریف سازمان جهانی جهانگردی)، حدس می‌زنید چند مسافر بین‌المللی در سال 2014 وجود داشته است؟ جواب باورنکردنی است: 1.100.000.000 نفر!

این یعنی حدود یک ششم جمعیت دنیا در سالی که گذشت به سفر رفته‌اند و از کشورهای مختلف بازدید کرده‌اند. این یعنی رکوردی که هرگز تا به حال در جهان رقم نخورده بود و حتی پیش‌بینی هم نمی‌شد. چرا که سازمان جهانی جهانگردی در سال 2010 پیش‌بینی کرده بود ضریب رشد گردشگر بین‌المللی در حد فاصل 2010 تا 2020 میلادی حدود 3/8 درصد باشد؛ اما ضریب رشد گردشگر در سال 2014 نسبت به سال قبل، به 5 درصد رسید!

به گزارش ایسنا، قاره آمریکا در این رکوردزنی پیشتاز بوده و میهمانان ساکنان این قاره، امسال 8 درصد بیشتر از سال 2013 بوده‌اند. آسیا و اقیانوسیه رتبه‌اش بعد از آمریکا است. این منطقه که ایران را نیز در خود جای داده، حدودا 5 درصد بیشتر از سال قبل میزبان مسافران خارجی بوده است. رشد اروپا و خاورمیانه هم در این زمینه حدود 4 درصد بوده و آفریقا هم 3 درصد رشد جذب مسافر داشته است.

ایران چه خبر؟

به آمارها که نگاه می‌کنیم (اگر آمار دقیقی پیدا کنیم و به آن اعتماد کنیم!) رشد ورود گردشگر خارجی در ایران بیش از 20 درصد بوده و جزو رکوردداران دنیا بوده‌ایم. تازه این در حالی است که کلی از گردشگرها به خاطر مشکلاتی، مثل نگرفتن ویزا و پُر بودن هتل‌ها و نبودن پروازهای مستقیم و... سفر به ایران را از دست داده‌اند، وگرنه دست هیچ کشوری به رکوردهای ما نمی‌رسید! اوضاع عالی است و به نظر می‌رسد و رونق گردشگری بدجور چشمک می‌زند. اگر خدا با همین فرمان پیش برود، نان گردشگری‌مان در رونق است.

فرض کنیم اگر امسال (با اعتماد محتاطانه به آمارها) 5 میلیون نفر به ایران آمده باشند (اعم از عراقی‌ها، آذربایجانی‌ها، افغانستانی‌ها، ترکیه‌ای‌ها، پاکستانی‌ها، ترکمنستانی‌ها، عربستانی‌ها، کویتی‌ها و هندوستانی‌ها که پیشتاز ورود به ایران بوده‌اند) و در سال جدید میلادی هم با همین شیب 20 درصدی رشد پیش برویم، پس سال دیگر به حول و قوه الهی و یاری همسایه‌ها حدود 6 میلیون گردشگر خواهیم داشت.

اما یک سوال؟ تا جایی که با دوستان آژانس‌دار و همکاران آژانس‌کار در طول ماه‌های پیش صحبت می‌کردم، همه در حسرت هتل و فضاهای اقامتی مناسب بودند و از بی‌اتاقی نمی‌توانستند مسافران اروپایی‌ و شرق آسیایی‌شان را به ایران بیاورند. صبر کنید! پس چرا در بین 9 کشوری که بیشترین مسافر را به ایران می‌فرستند، نامی از هیچ کشور اروپایی (بجز ترکیه که در تردید بین اروپا و آسیا است) و شرق آسیایی وجود ندارد؟ معادله کمی پیچیده شد! از طرفی هتل‌های اصفهان و شیراز و یزد اغلب با مسافرانی از کشورهای غربی و شرقی پر می‌شوند؛ اما از طرف دیگر نام هیچ یک از کشورهای غربی و شرقی در فهرست 9 کشور اول مسافرفرست به ایران نیست! شاید آن‌هایی که از این 9 کشور می‌آیند گردشگرِان هتل‌دوست نیستند. وگرنه باید هتل‌های ما با عراقی‌ها و افغانستانی‌ها پر می‌شد، نه غربی‌ها و شرقی‌ها! (شهر مشهد البته مستثنا از این قاعده است). شاید هم تعداد هتل‌های ما خیلی کم است. آنقدر کم که همه هتل‌های خوب شهرهای گردشگرپسندمان، با درصدی ناچیز از گردشگران ورودی پُر می‌شود. این یعنی ظرفیت هتل‌های ما تنها به اندازه اقامت مسافرانی است که از لحاظ آماری جزو 9 کشور اصلی مسافرفرست به ایران قرار نمی‌گیرند!

اثرات آتش‌بازی سال نو!

اما چه کاری است این اول سال نویی، چُرتکه به دست گرفته‌ام و حساب و کتاب می‌کنم؟ مطمئنم مسؤولان برای معضلات موجود راه حل‌هایی دارند. شاید پروژه‌های متعدد هتل‌سازی به صورت مخفیانه در شهرهای گردشگرپذیر در حال ساخت باشد و ظرف روزهای آتی به صورت پی‌در‌پی هتل افتتاح شود. بالاخره مطمئنم همه به وضوح می‌دانند که اگر تعداد هتل‌های ما بیشتر نشود، آمار گردشگرهای ما افزایش نمی‌یابد، چون جایی وجود ندارد که افزایش یابد. حتا اگر تقاضای آمدن به ایران 100 درصد رشد کند.

البته با توجه به آن‌که مسافران 9 کشور نخست مسافرفرست به ایران، حتما دست‌کم یک شب در ایران می‌مانند و با توجه به این‌که اگر قرار بود در هتل‌ها بمانند، آنگاه جایی برای اروپایی‌ها نمی‌ماند، حدس می‌زنم شاید بیشتر این مسافران عزیز، دوستان و یا اقوامی در ایران دارند که در خانه آن‌ها اقامت می‌کنند. شاید هم آن‌ها کارهایشان را در روز انجام می‌دهند و شب زود به کشور خود بازمی‌گردند. به هر صورت اگر میهمانان غربی و شرقی متقاضی هم بپذیرند که به خانه اقوامِ مسافران کشورهای همسایه بروند و خانواده‌های میزبان هم میهمان‌نوازی ایرانی را اثبات کنند، آن‌وقت می‌توانیم امیدوار باشیم که بتوانیم گردشگر بیشتری را در سال 2015 جذب کنیم. البته راهکار دیگر هم این است که مسافران اروپایی با تورهای یک روزه به ایران سفر کنند و نگران فضای اقامتی در ایران نباشند، چون اینجا هم نگرانی زیادی دیده نمی‌شود.

فکر کنم این‌که در بین این همه رکوردهای خیره‌کننده جهانی، به رُکودِ اراده برای توسعه گردشگری فکر می‌کنم، اثر آتش‌بازی‌های سال نو میلادی باشد!
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


انگ ایرانی بودن می‌زنند!


یک پژوهشگر ایران‌شناسی گفت: وضعیت ایران‌هراسی در افغانستان به حدی است که کسانی که تلاش می‌کنند در افغانستان تاریخ و هویت واقعی خود در رابطه با ایران نشان دهند، سریعاً انگ مزدور و جاسوس ایران بودن می‌خورند. تا حدی که هم‌تباران افغانستانی نیز باورشان شده که هر کسی با نهادها و شخصیت‌های علمی و رسانه‌ای ایران همکاری کند، مزدور ایرانی‌هاست.

امیر هاشمی مقدم - پژوهشگر ایران‌شناسی - در گفت و گو با خبرنگار بخش فرهنگ ایسنا، اظهار کرد: پیش از این، ایران بزرگ فرهنگی سرزمینی یکپارچه بوده که در دوره‌های مختلف و تحت تأثیر جنگ‌ها و عموماً حملاتی که به آن صورت می‌گرفت، مرزهایش عقب و جلو رفته است؛ ولی به‌هرحال کلیت ایران بزرگ فرهنگی برای پژوهشگران و ایران‌شناسان دنیا عموماً شناخته شده است.

او ادامه داد: با این وجود در برخی کشورها تلاش می‌شود این کلیت نادیده گرفته شده، تاریخ تحریف شود. افغانستان یکی از کشورهایی است که در آن عده‌ای در این راستا تلاش می‌کنند که تحریف‌های زیادی در تاریخ ایجاد کنند. من بسیاری از کتاب‌هایی را که به‌عنوان مرجع دانشجویان و اهل مطالعه علاقمند به تاریخ در این کشور نوشته و منتشر شده است، خوانده‌ام. همچنین دوره‌ی کامل کتاب‌های تاریخی مدارس در پایه‌های مختلف را هم خط به خط خوانده‌ام و به این نتیجه رسیده‌ام که جریانی که کتاب‌های درسی تاریخی را در این کشور تدوین می‌کند، بدون رودرواسی جریانی ایران‌ستیز و یا در حالت خوشبینانه، ایران‌هراس است!

این پژوهشگر بیان کرد: در ذهن کودکان و دانش‌آموزان افغانستانی این‌گونه القا می‌شود که ایران در دوره‌های مختلف، بویژه در دوره‌هایی مانند هخامنشیان، ساسانیان و صفویان، افغانستان کنونی را استثمار می‌کرده است. اما در دوره‌هایی دیگر به‌ویژه در دوره غزنویان این سرزمین نه تنها توانسته از زیر یوغ ایران بیرون بیاید، بلکه بخش‌هایی از ایران را نیز زیر سلطه خود داشته است. باید به این نکته توجه کرد که همان سلاطین غزنوی نیز خود را به‌عنوان شاهان ایران می‌شناختند و شاعرانی مانند سنایی غزنوی، کسایی مروزی، فرخی سیستانی، عنصری بلخی و... از سلاطین غزنوی به‌عنوان شاهان ایران مدح و ثنا کرده‌اند. حتی محمود و اشراف افغان نیز خود را پادشاه ایران می‌نامیدند نه افغانستان یا خراسان و... و در مهرهای سلطنتی‌شان هم این امر پیدا است.

مقدم اضافه کرد: یکی از پیشگامان و در واقع چهره‌های اثرگذار در تحریف تاریخ افغانستان و ایران بزرگ فرهنگی، «عبدالحی حبیبی» - تاریخ‌نگار افغانستانی - است که نگاه نامناسبی به ایران دارد و روی نسل‌های بعد از خودش هم اثر بسیاری گذاشته است. وی کتاب‌ها و مقالات بسیاری درباره تاریخ افغانستان نوشته که هر جا به ایران رسیده، نگاه منفی‌اش کاملاً آشکار است. این نوع نگاه کمابیش در آثار دیگر مورخان افغانستان مانند احمدعلی کهزاد نیز دیده می‌شود؛ هرچند چهره اخیر، خودش گاهی نسبت به افراط‌هایی که در این زمینه صورت گرفته تلویحاً گلایه می‌کند.

او با بیان اینکه در زمینه‌ی تاریخ مشترک گذشته و باستانی‌مان تاجیکستان استثنا است، بیان کرد: مردم و دولتمردان این کشور همیشه به تاریخ گذشته مشترک‌مان با افتخار می‌نگریستند. دوره‌ی هخامنشیان برای این مردم (مانند ایرانیان) یک نقطه‌ی عطف است. تندیس‌های شاهان هخامنشی و نقاشی‌هایی از تخت جمشید در بسیاری از موزه‌های این کشور خودنمایی می‌کند. همچنین مردم «استروشن» همچنان شهر خود را «کورش‌کده» می‌نامند و به اینکه کورش آن را در بیش از 2500 سال پیش بنا کرده است، به خود می‌بالند. از همین رو در سال 2003 جشن‌های 2500 سالگی شهرشان را برگزار کردند.

هاشمی مقدم در بخشی از سخنانش گفت: در پس همه این تحریف‌ها، آنچه که نتیجه‌ی مورد نظر تحریف‌کنندگان بوده است رخ داده و آن، ایران‌هراسی در بین بسیاری از افغانستانی‌ها شایع است. بویژه آنانکه تلاش دارند تاریخ و هویت واقعی خویش را نشان دهند، سریعاً انگ مزدور و جاسوس ایران بودن به پیشانی‌شان می‌خورد. این انگ آنچنان پررنگ شده که بسیاری از هم‌تباران افغانستانی نیز باورشان شده که هر کسی با نهادها و شخصیت‌های علمی و رسانه‌ای ایران همکاری کند، یا درباره فرهنگ و هویت و تاریخ مشترک این دو سرزمین سخن بگوید، یا هرگونه ارتباط دیگری با ایران داشته باشد، مزدور ایرانی‌ها است.

این پژوهشگر ایران‌شناس که مدتی را برای مطالعه در افغانستان و تاجیکستان به سر برده است، اظهار کرد: در نتیجه‌ی چنین وضعیتی حتی دوستی با ایرانی‌ها هم می‌تواند نشانه‌ای از سرسپردگی به ایران باشد. برای نمونه زمانی که به هرات سفر کرده بودم، مشکلی در آن شهر برایم به وجود آمد. یکی از شیعیان تاجیک آن شهر که اتفاقاً سالیان زیادی در مشهد زندگی کرده بود، پیگیر کارهایم شد تا مشکلم برطرف شود. اما چندین بار تأکید کرد که مطلقاً نامش را جایی نبرم و حتی با او هیچ تماسی نگیرم؛ چون می‌ترسید او را جاسوس ایران بنامند.

او همچنین ادامه داد: شوربختانه در فضای این کشور ایران را در کنار پاکستان که یکی از کشورهای بدخواه افغانستان است، معرفی می‌کنند. درحالی‌که پاکستان به برقراری ثبات در افغانستان تمایلی ندارد و پاکستان نه تنها پرورشگاه و مأمن طالبان و دیگر دهشت‌افکنان و تروریست‌ها است، بلکه در بسیاری مواقع مستقیماً اقدام به موشک‌پرانی به خاک افغانستان می‌کند که در پی هزاران موشکی که در این سال‌ها به افغانستان شلیک کرده، جان ده‌ها مرد و زن و کودک بی‌گناه غیرنظامی را به بهانه‌های مختلف گرفته است. همچنانکه بسیاری از مسائل و مشکلات امنیتی مرزهای شرقی ایران، مانند گروگان‌گیری‌ها و آمد و شد دهشت‌افکنان به استان سیستان و بلوچستان نیز بی‌ارتباط با پاکستان نیست.

این پژوهشگر تاکید کرد: افغانستان ایران را در کنار پاکستان قرار می‌دهد، در حالی‌که ایران هیچگاه حتی یک موشک هم به خاک این کشور پرتاب نکرد و همیشه حامی جریان‌های مردمی در این کشور بوده است. نه تنها در دوره دخالت نظامی قوای روس، بلکه در دوره ظهور طالبان هم بیشترین حمایت را از مجاهدین کرده است. البته طبیعتاً در منازعات سیاسی در این کشور، ایران معمولاً جانب هم‌تبارانی را می‌گرفته و می‌گیرد که هم سوابق درخشانی در مبارزه با تروریسم داشته‌اند و هم تحصیل‌کرده و روشنفکرتر بودند که این امر، ناخشنودی کشورهای دیگر و جریان‌های افراطی را در پی داشته و دارد.

او افزود: علاوه بر این افغانستان و پاکستان با یکدیگر مسئله و مشکل خط مرزی «دیورند» را دارند که اختلافی دیرینه است و همین را یکی از عوامل ایجاد اختلال در افغانستان توسط پاکستان می‌دانند؛ درحالی‌که ایران بر خلاف جدایی تاریخی این دو سرزمین از یکدیگر به حیلت انگلیس، هرگز مدعایی درباره‌ی خاک این کشور نداشته است، البته در کتاب‌های تاریخی افغانستان نوشته‌اند که در زمان جدایی، انگلستان علیه افغانستان جانب ایران را گرفته است. گویا این افراد معاهده بین ایران و انگلستان را نخوانده‌اند.

هاشمی مقدم بیان کرد: برای نمونه در فصل پنجم آن به صراحت قید شده: «اعلیحضرت پادشاه ایران متعهد میشوند که اقدامات فوری بعمل آورند برای اینکه از خاک و شهر هرات و تمام نقاط افغانستان عساکر و مأمورین ایران را که فعلاً در آنجا هستند بیرون آورند». و در فصل ششم آن هم آمده «اعلیحضرت پادشاه ایران قبول میفرمایند که از هر نوع ادعا به سلطنت و خاک هرات و مسالک افغانستان صرفنظر نموده و هیچوقت از روسای هرات و ممالک افغانستان هیچگونه علامت اطاعت از قبیل سکه و خطبه یا باج مطالبه ننمایند. و نیز اعلیحضرت پادشاه ایران متعهد میشوند که من بعد از هرگونه مداخله در امور داخله افغانستان احتراز کنند و قول میدهند که هرات و تمام افغانستان را مستقل شناخته و هرگز در صدد اختلال استقلال این ولایات بر نیایند».

او ادامه داد: بنابراین مشخص نیست در کجا انگلستان جانب ایران را گرفته است؟ نیازی به بیان این نکته نیست که اگر دخالت قوای انگلیس و تصرف بخش‌های جنوبی ایران توسط این پیر استعمار نبود، هرگز هرات از ایران جدا نمی‌شد. هرچند ایران دیگر هرگز چشم طمعی به این سرزمین نداشت و آنرا به‌عنوان پاره‌ای از افغانستان مستقل همیشه به رسمیت می‌شناخت.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


یک عمل غیراخلاقی در وسعت جهانی


پیوستن به قانون جهانی کپی‌رایت، صنعت‌مان را فلج می‌کند؟ رعایت نکردن قانون به ما احساس خوشایندی می‌دهد؟ ما یک عمل غیرقانونی را در وسعت جهانی انجام می‌دهیم؟ این‌ها پرسش‌هایی است که حول مقوله‌ی وجود نداشتن قانون کپی‌رایت، در ذهن نقش می‌بندد.

به گزارش خبرنگار بخش موسیقی ایسنا، «کپی‌رایت» یا حق تکثیر، به معنی داشتن حق کنترل در تکثیر آثار است. «حق تکثیر» یک حق انحصاری قانونی است، برای اعمال کنترل تکثیر و بهره‌برداری از آثار برای یک مدت زمان خاص. مالک حق تکثیر، حق انحصاری برای تکثیر و بهره‌برداری از اثر یا انتقال این حقوق به شخص یا اشخاص دیگر را دارد. حقی که مولفان کشور ما از آن بی‌بهره هستند.

ایران از سال ۲۰۰۱ عضو سازمان جهانی مالکیت فکری است و تابه‌حال تعدادی از پیمان‌های مربوط به مالکیت فکری را پذیرفته‌ است. ایران در سال ۱۳۸۰ به پیمان مادرید برای ثبت بین‌المللی علائم ملحق شد، اما عضو «کنوانسیون برن» و هیچ‌یک از کنوانسیون‌های بین‌المللی مربوط به حق تکثیر نیست و در سازمان تجارت جهانی فقط ناظر است و به موافقت‌نامه‌ی «تریپس» نپیوسته است. بعضی آثار ایرانی از جمله آثاری که در حال حاضر پدید می‌آیند، شامل حق تکثیر در آمریکا نمی‌شوند و به حوزه‌ی عمومی تعلق دارند.

این روزها در حالی که بسیاری از هنرمندان و ناشران ایرانی از عضو نبودن ایران در WIPO احساس نگرانی می‌کنند، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد با دیدگاه دیگری این موضوع را بررسی و سخنان متفاوتی بیان کرد.

پیوستن به قانون کپی‌رایت صنعت ما را فلج می‌:ند

پیروز ارجمند - مدیرکل دفتر موسیقی - در نشستی با موضوع «اقتصاد فردی هنرمند، اقتصاد منطقه‌ای و کلان» گفت: با این‌که این مقوله برای کشورها منافع زیادی دارد، اما معتقدم این کار در وضعیتی که داریم، برای ما چندان مناسب نیست، چراکه مستلزم قواعدی است که ما نمی‌توانیم به دلایل گوناگون از جمله تحریم، آن‌ها را اجرا کنیم. این کار برای ما بیشتر هزینه خواهد داشت تا منفعت. این کار مستلزم آن است که ما سالانه مبلغی را بپردازیم، در حالی که سهم ایران در اقتصاد جهانی هنر به‌قدری ناچیز است که نیازی نیست پول بدهیم تا از منافعی که نداریم، دفاع کنیم. این را قبول داریم که این کار منافع اقتصادی هنرمندانی را که جهانی کار می‌کنند، در معرض خطر قرار می‌دهد، اما ما چند هنرمند جهانی داریم؟ بنابراین معتقدم پیوستن ما به قانون جهانی کپی‌رایت، صنعت ما را فلج خواهد کرد.

او درباره‌ی اقداماتی که می‌توان برای حمایت از اقتصاد هنر در کشور انجام داد نیز اظهار کرد: یکی از این موارد این است که به میراث معنوی و دفاع از آن در عرصه‌های جهانی توجه شود. یکی دیگر از کارهایی که می‌توان انجام داد، این است که مانند سایر کشورها، قیمت‌گذاری کالاها و خدمات هنری براساس کیفیت آثار باشد. به‌عنوان مثال در کشورهای دیگر، قیمت سی‌دی‌ها متفاوت است و براساس کیفیت هنری و میزان هزینه‌کردشان، قیمت‌گذاری می‌شوند، در حالی که در کشور ما این‌طور نیست.

ارجمند همچنین اضافه کرد: نقش نظارتی دولت‌ها بر روند جریان هنری موثر است، اما در ایران بیش از این‌که جنبه‌ی حمایتی وجود داشته باشد، جنبه‌ی نظارتی و ممیزی وجود دارد. ضمن این‌که در تمام دنیا، فرهنگستان‌ها وظیفه‌ی شناسایی و حمایت از هنرمندان را برعهده دارند، اما در کشور ما این کار صورت نمی‌گیرد. قرار بود وزارت ارشاد این وظیفه را داشته باشد که بیشتر از حمایت، در حال نظارت است. بنابراین نیاز داریم نهادها را بازتعریف و ایجاد کنیم، مانند حوزه‌ی هنری که در نیروسازی و حمایت از هنرمندان وارد فعالیت شد.

30 سال از دنیا عقبیم!

اما رییس کانون ناشران خانه‌ی موسیقی در این زمینه، نظر دیگری دارد. او به خبرنگار ایسنا،‌ گفت: من با کلیت صحبت‌های آقای ارجمند مخالف هستم؛ به هر حال، انجام چنین کاری هزینه دارد و شاید هم با خسارت همراه باشد، ولی این موضوع کافی نیست که ما از انجام آن سر باز بزنیم.

رامین صدیقی اظهار کرد: ما در حال حاضر هم 30 سال از دنیا عقب‌ هستیم. در تمام دوره‌ها گفته‌ایم، چون قانون کپی‌رایت خسارت دارد، ما این کار را انجام نمی‌دهیم. موضوع کپی‌رایت در ایران حکایت بیماری است که ما او را به بیمارستان نمی‌رسانیم، چون فکر می‌کنیم، در راه می‌میرد.

مدیر انتشارات «هرمس» همچنین گفت: من از حرف‌های آقای ارجمند این‌گونه تلقی می‌کنم که حضور ما در عرصه‌ی بین‌المللی کم‌رمق است. خب، وقتی ما مشمول این قانون نمی‌شویم، هزاران جا از موسیقی ما استفاده می‌کنند و کسی متوجه نمی‌شود. ما باید وارد این چرخه شویم. در خیلی از شبکه‌های رادیو و تلویزیون دنیا، از موسیقی‌های ما استفاده می‌شود، اما از آنجا که ایران عضو کپی‌رایت نیست، آثار ما در حوزه‌ی عمومی قرار می‌گیرد و از ما اجازه‌ای برای پخش آثار نمی‌گیرند.

او درباره‌ی اقدامات انجام‌شده توسط کانون ناشران خانه موسیقی درباره‌ی «کپی‌رایت» نیز بیان کرد: ما در کانون ناشران، جلساتی درباره‌ی «کپی رایت» داشتیم؛ ولی تا وقتی که این قانون لاز‌م‌الاجرا نشود، به جایی نمی‌رسیم. عضویت ما در wipo شرط اول است. در حال حاضر خیلی از ناشران به‌صورت شخصی در خارج از کشور، از آثارشان حفاظت می‌کنند. تا زمانی که ایران عضو این نهاد بین‌المللی نشود، ما هر فعالیتی که در کانون انجام دهیم، این راه به جایی نمی‌رسد.

وی افزود: من با موضع رییس دفتر موسیقی مخالفم و حتما در جلسه‌ی بعدی در خانه‌ی موسیقی، این موضوع را مطرح می‌کنم، زیرا این صحبت نگران‌کننده و در عین حال یک موضوع مهم است.

***

قوانین را زیر پا می‌گذاریم و حس خوشایند داریم!

کیاوش صاحب‌نسق نیز که آثارش در حوزه‌ی بین‌المللی منتشر و اجرا می‌شوند، در همین‌باره به خبرنگار ایسنا، گفت: در مقوله‌ی کپی‌رایت دو بحث داریم که یک بخش، حقوق مولف و خالق اثر در مرزهای داخلی یک کشور است و بخش دیگر نیز که نمونه‌ی توسعه‌یافته‌تر همان حقوق است، به خارج از مرزهای یک کشور برمی‌گردد. طبیعتا قانون مولف، قانونی است که به‌طور جهان‌شمول، کامل و بی‌نقص باشد و در تمام حوزه‌ها، کار خود را انجام دهد.

این آهنگساز ادامه داد: آقای ارجمند می‌گوید، به نفع ما نیست که از این قانون تبعیت کنیم و از اقتصاد در موسیقی سخن می‌گوید. پیش از این، در حوزه‌ی ادبیات نیز چنین نگرانی‌ای وجود داشت که یک کتاب بدون اجازه‌ی مولف ترجمه می‌شد و بدون این‌که او در جریان قرار گیرد و حقوق درستی به خالق اثر و ناشر تعلق بگیرد، کار منتشر می‌شد. همچنین بی‌قانونی در کپی‌رایت را با صداوسیما تجربه کردیم که از بخش ورزش شروع شد؛ همان موضوع که صداوسیما اجازه‌ی پخش بازی‌های جهانی را نمی‌گرفت. حالا هم این موضوع به حوزه‌ی موسیقی سرایت کرده است. نکته‌ای که نباید آن را فراموش کنیم، مثلث مولف، ناشر و برگزارکننده است که در حقیقت، این مثلث باید درست کار کند.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: من اگر مولف اثری باشم، چه به‌صورت کاغذی، چه سی‌دی و چه نت پارتیتور، برگزارکننده موظف است براساس رعایت فرمولی خاص، یعنی تعداد نوازنده‌ها، تعداد صندلی‌های سالن و چند پارامتر دیگر، درآمد حاصل از این کنسرت را که شاید هم درآمد بالایی باشد، حقوق کوچکی را به منِ مولف پرداخت کند. این حقوق تضمینی بر این است که من، صاحب اثر هستم.

صاحب‌نسق بیان کرد: در خارج از کشور، وقتی کنسرتی برگزار یا اثری از رادیو شنیده می‌شود، هر کدام تعرفه‌ی خاص خود را دارند. مثلا درباره‌ی آثار من با توجه به سبک موسیقی و طیف مخاطبانم، سالانه هزار و 500 یورو در ازای اجرای آثارم به من پرداخت می‌شود که رقمی برای یک موزیسین در برنامه‌ریزی‌های کلان نیست؛ اما سالن‌ها همیشه سوبسیدی را اختصاص می‌دهند تا حق مولف پرداخت شود.

او درباره‌ی مقوله نشر نیز گفت: اگر شما اثری را روی لوح فشرده تولید کنید، ارگان دیگری وظیفه دارد که بگوید شما فلان‌قدر سی‌دی‌ تولید کردید و اثر شما در اختیار این تعداد شنونده قرار گرفته است. در این صورت، چرخه‌ی موسیقی درست می‌چرخد. نگرانی پیروز ارجمند در این رابطه این است که تولید موسیقی هزینه دارد؛ اما من می‌خواهم بگویم، اگر کپی‌رایت برای دفتر موسیقی هزینه‌بردار نباشد، پس برای چه کسی باید باشد؟

صاحب‌نسق همچنین ادامه داد: اگر بخواهیم کشور ما در عرصه‌ی بین‌المللی حضور پیدا کند، باید هزینه بپردازیم. نباید سرمان را زیر برف کنیم و بگوییم هر چه می‌خواهد، بشود. کار ما یک عمل غیراخلاقی در وسعت جهانی است.

این آهنگساز معتقد است: فعالان عرصه‌ی فیلم توانستند تا حد زیادی از این شرایط مراقبت کنند و شرایط بهتری را رقم بزنند. ما تا زمانی که هزینه پرداخت نکنیم، به رسمیت شناخته نمی‌شویم. اکنون داریم با بی‌توجهی، تمام قوانین را زیر پا می‌گذاریم و انگار این موضوع حس خوشایندی به ما می‌دهد! این موضوع اگر در خارج از کشور رخ می‌داد، ما را بازخواست و جریمه‌های کلان دریافت می‌کردند.

او در پایان سخنانش با بیان مثالی گفت: در دنیا، این‌گونه است که مثلا اگر کسی بخواهد اثری از «اشتراوس» را اجرا کند، باید برود، پارتیتور اثر را از خانواده‌ی اشتراوس بگیرد، مثلا اگر کنسرت در ایران باشد، دو نفر پارتیتور را به ایران می‌آورند، کار اجرا می‌شود و پارتیتور دوباره به خانواده‌ی آن‌ها تحویل داده می‌شود.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


ساختن پرنده و گاو با قاشق و چنگال!

1420293799007_965.jpg


سعید درخشان زنگنه مجموعه‌ای از مجسمه‌هایش را که بخشی از آن‌ها با قاشق و چنگال درست شده‌اند، به‌نمایش گذاشته است.

این هنرمند در گفت‌وگو با خبرنگار بخش هنرهای تجسمی ایسنا، درباره‌ی آثارش اظهار کرد: این کارها از سه قسمت مختلف تشکیل شده‌اند؛ یکسری از کارها با استفاده از قاشق و چنگال‌اند، قسمت دوم کارهای تلفیقی و مفهومی هستند و بخش سوم با متریال مفتول است. این‌ها همه از خانواده‌ی مجسمه هستند و ذات‌شان فلز است.

او ادامه داد: برخی کارها، حجم‌هایی از پرنده و گاو هستند. به‌خاطر دغدغه و علاقه‌ای که به این دو موجود داشتم، آن‌ها را سوژه‌ی کارهایم قرار داده‌ام.

درخشان زنگنه همچنین بیان کرد: پیش از این، سه‌هزار پرنده را تصویرسازی کرده بودم و تصمیم گرفتم، آن‌ها را از حالت دوبعدی درآورم و به آن‌ها حجم بدهم. این مجسمه‌ها که حالت تندیس‌وار دارند، برای دکور مناسب‌اند.

او به سادگی و در دسترس بودن متریال کارها اشاره کرد و گفت: ابتدا با مفتول شروع کردم تا بتوانم مخاطبم را جذب کنم. بخش بعدی که حرفه‌ای‌تر است، استفاده از متریال‌هایی است که از دایره‌ی مواد در دسترس در خانه‌ها خارج می‌شود. بخش بعدی هم که مورد تأکید اساتید مجسمه‌سازی است، ترکیب متریال‌ها برای ساخت اثر هنری است.

این مجسمه‌ساز همچنین اضافه کرد: من گرافیک خوانده‌ام و مجسمه‌سازی را به‌صورت تجربی کار می‌کنم و از تجربیات اساتید هم در این مسیر استفاده کرده‌ام. برای این‌که بتوانم به‌نوعی این مسیر را ادامه دهم، هنرجویانی دارم که به آن‌ها آموزش می‌دهم.

نمایشگاه مجسمه‌های سعید درخشان زنگنه از 12 تا 17 دی‌ماه از ساعت 16 تا 20 در گالری «هفت ثمر» به نشانی خیابان مطهری، خیابان کوه نور، کوچه پنجم، شماره 8 میزبان علاقه‌مندان به هنر مجسمه‌سازی است.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


کرمان در انتظار ورود گردشگران زمستانی

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان درباره تقویت جذب توریسم زمستانی گفت: وضعیت اقتصادی مردم چندان خوب نیست و باید کمی شرایط بهتر شود. ما هر کاری که از دست‌مان برآمده، برای سفر ارزان انجام داده‌ایم.

علی مهاجری در گفت‌وگو با خبرنگار گردشگری ایسنا، درباره برنامه‌های توریسم زمستانی این استان اظهار کرد: تبلیغات و بهینه‌سازی مربوط به جذب توریسم را انجام داده‌ایم و آمادگی میزبانی از گردشگران را داریم و تنها منتظر گردشگر هستیم تا ما از آن پذیرایی کنیم. ورود گردشگر در این مقطع از سال کمی اُفت می‌کند و هر چه به تعطیلات نوروز نزدیک‌ شویم، فعال‌تر می‌شود. ما هیچ مشکل خاصی در این زمینه نداریم.

او در پاسخ به اینکه چرا زیرساخت‌های جذب گردشگر در فصل زمستان در کرمان آماده نیست؟ گفت: شهرستان بم که نیازی به آمادگی زیرساخت ندارد و شرایط آن از چندین سال پیش آماده بود و "ارگ بم" تمام شرایط جذب گردشگر را دارد. در مجموعه کلوت‌های "شهداد" هم یک کمپ کویری داریم که آن را برای گردشگران زمستانی آماده کرده‌ایم. در این فصل تنها کمی با اُفت گردشگر روبرو بودیم که آن هم مربوط به گردشگر داخلی است.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمان افزود: اُفت گردشگر در این فصل از سال طبیعی است، برای مثال گردشگرانی که می‌خواهند از استان‌های همدان یا آذربایجان به کرمان سفر کنند، به دلیل برف‌گیر بودن جاده‌ها کارشان سخت می‌شود، به همین دلیل سعی می‌کنند این سفر را چند ماه دیگر که تعطیلات نوروز شروع می‌شود، انجام دهند و ما نمی‌توانیم فرهنگ کلان گردشگری را تغییر دهیم.

او با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت توریسم‌ خارجی نسبت به قبل کمی بهتر شده است، بیان کرد: هتل‌های کرمان تا سال آینده هم رزرو هستند و اگر تعداد گردشگر بیشتر شود، با مشکل اقامت مواجه می‌شویم. ان‌شاالله زمینه‌ای برای ساخت هتل هم فراهم می‌شود.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


بودجه عمرانی آب می‌رود؟

هر چند بحث کنار گذاشتن درآمدهای نفتی از بودجه کشور سال‌هاست مهمان دولت‌های مختلف شده و پس از طرح‌های ناموفق دست به دست شده است، اما هنوز فروش دارایی‌های سرمایه‌ای اصلی‌ترین عامل تعیین کننده در بودجه کشور به حساب می‌آید و این یعنی کاهش بهای نفت در بازارهای جهانی باز هم بودجه را متاثر می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هر چند قیمت نفت در چند روزه گذشته در حوالی نرخ 57 دلار توقف کرده و فراز و فرود چندانی نداشته است اما کاهش بیش از 40 درصدی آن در طول کمتر از چند ماه بیش از هر چیز کشورهای فروشنده نفت و اقتصاد تک محصولی را تحت تاثیر خود قرار داده است.

ایران نیز هر چند تلاش کرده به شکل سالانه نقش نفت در بودجه خود را کاهش دهد هنوز در جمع این کشورها به حساب آمده و مجبور است بودجه سال آینده خود را تحت تاثیر نوسانات نفتی تدوین کند.

اما با توجه به این که بودجه اجرایی کشور به عنوان اصلی ترین حوزه هزینه‌ای دولت کمترین میزان انعطاف را می‌پذیرد قطعا دولت برای جبران این کاستی باید به سمت حوزه‌ دیگر برود و در این زمینه بودجه عمرانی اولین گزینه خواهد بود.

انعطاف پذیری بالای این بودجه و نبود بسیاری از طرح‌های عمرانی در لیست اولویت های مدنظر مردم در قیاس با حقوق ماهیانه‌شان باعث شده دولت‌های گذشته هر گاه از لحاظ منابع درآمدی با مشکل و محدودیتی روبرو شدند در اولین انتخاب به سمت بودجه عمرانی بروند.

این بودجه در سال های گذشته چندان از نظر درصد عملیاتی شدن جایگاه قابل دفاعی نداشته و بسیاری از دولت‌ها ترجیح داده‌اند در زمان‌هایی که به محدودیت مالی برمی‌خورند از بودجه عمرانی برای هزینه‌های جاری بهره ببرند.

هر چند دولت یازدهم بارها اعلام کرده در زمینه اجرایی شدن بودجه عمرانی ثابت قدم است و هیچ گونه تغییری در آن نخواهد داد اما با توجه به کاهش درآمدهای دولت در سال آینده شاید افزایش 16 درصدی بودجه عمرانی و رساندن عدد آن به بیش از 48 هزار میلیارد تومان چندان با واقعیت‌ها سازگار نباشد.

این در شرایطی است که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در تیم اقتصادی دولت برای پیشبرد اهداف مدنظر در طرح‌های زیربنایی به خصوص پروژه‌هایی که با توجه به میزان پیشرفت کار اجرایی در لیست اولویت‌ها قرار گرفته‌اند از توان سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در سطح کلان و با فروش اوراق مشارکت در سطح خرد استفاده شود.

هر چند با توجه به تعداد بالای پروژه‌های زیربنایی کلنگ زنی شده در سال‌های گذشته حتی این روش های جدید پول سازی نیز چندان کفاف بودجه مورد نیاز را نخواهد داد اما شاید این طرح‌های جدید بتواند جای خالی بودجه‌ای را پر کند که از هم اکنون تصویب و تامین آن در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

با رای دیوان عدالت اداری

یک مصوبه مربوط به قانون «مقررات صادرات و واردات» ابطال شد


هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه وزیران عضو کمیسیون ماده 1 آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات را غیرقانونی دانست.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، طبق گردشکار این پرونده خلاصه شکایت شکات به قرار زیر است:

وزیران عضو کمیسیون ماده 1 آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات، به موجب بند 5 مصوبه شماره 118232/ت46992ک- 12/ 6/ 1390، سود بازرگانی کاغذ روزنامه را که سابقاً صفر بوده 6 درصد تعیین کردند، ولی اجرای آن را از تاریخ 1/ 1/ 1390 تعیین و تصویب کرده‌اند و این مصوبه در تاریخ 7/ 6/ 1390 توسط مقام ریاست جمهوری تایید شده و در روزنامه رسمی مورخ 14/ 6/ 1390 منتشر شده است، در حالی که به استناد مواد 2 و 4 قانون مدنی، اثر قانون نسبت به آتیه است و قانون نسبت به ماقبل خود اثر ندارد و عطف به ماسبق نمی‌گردد و آیین‌نامه‌ها و تصویب نامه‌های دولتی هم به طریق اولی باید از این قاعده تبعیت نمایند؛ لذا چون مصوبه مزبور برخلاف این قاعده وضع شده است و تاریخ اجرای آن را 1/ 1/ 1390 به بعد تعیین کرده اند، تسری آن به ماقبل صحیح نیست.

با عنایت به مراتب فوق تقاضا دارد به استناد ماده 20 قانون دیوان عدالت اداری و به منظور جلوگیری از تضییع حقوق شکات، این قسمت از بند 5 مصوبه مزبور که تاریخ اجرای آن را از 1/ 1/ 1390 به بعد می داند از تاریخ تصویب آن ابطال نمایند.»

در پاسخ به شکایت مذکور، معاون امور حقوقی دولت (حوزه معاونت حقوقی رئیس جمهور) به موجب لایحه شماره 65572/16789- 4/ 6/ 1391 اعلام کرده است:

1- همان گونه که مستحضرند مواد (2 و 4) قانون مدنی مبنی بر این که اثر قانون نسبت به آتیه است، محدود به قانون بوده و شامل مصوبات دولت نمی شود. از سوی دیگر در ماده (30) آیین نامه داخلی هیأت دولت صراحتاً امکان پیش بینی زمان قبل از وضع جهت اجرای مصوبه پیش بینی شده است و این حکم نه تنها مورد ایراد و ابطال مرجعی قرار نگرفته است بلکه نظرات شماره 8298/7- 26/ 9/ 1379 و 253/7- 21/ 4/ 1359 اداره حقوقی قوه قضاییه دلالت بر امکان وضع زمان مقدم جهت اجرای مصوبات دارد.

2- در خصوص مورد مشابه هیأت عمومی دیوان عدالت اداری رأی بر امکان وضع زمان مقدم داده است. تصویر دادنامه شماره 209 الی 215 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری متضمن اعلام عدم مغایرت قانونی بند « 3» مصوبه شماره 25082/ت34994ک- 6/ 4/ 1385 هیأت وزیران که تاریخ اجرای مصوباتی را قبل از تصویب مقرر کرده بود تقدیم می شود. با عنایت به مراتب فوق استدعای رد دعوا داده است."

به گزارش ایسنا، هیات عمومی دیوان عدالت اداری با حضور رؤسا، مستشاران و دادرسان شعب دیوان تشکیل شد و پس از بحث و بررسی، با اکثریت آراء مبادرت به صدور رای شماره 1420 الی 1422 هیات عمومی دیوان عدالت اداری کرد که متن آن به شرح زیر است:

« به‌موجب ماده 4 قانون مقررات صادرات و واردات مصوب سال 1372 مقرر شده است که تغییرات کلی آیین‌نامه اجرایی قانون و جداول ضمیمه مقررات صادرات و واردات پس از طی تشریفات مقرر و قبل از پایان هر سال باید صورت پذیرد و برای سال بعد منتشر شود و اعمال این ماده قانونی به منظور نمودن حقوق مکتسب نیز موکول شده است.

در مصوبه شماره 118232/ت46992ک - 12/ 6/ 1390 وزیران عضو کمیسیون ماده 1 آیین نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات سود بازرگانی کالاهایی مشخص شده و تاریخ اجرای آن از 1/ 1/ 1390 تعیین شده است.

نظر به این که تاخیر در انجام این تکلیف قانونی صدرالذکر و انتشار تغییرات مورد نظر مقنن پس از موعد پیش بینی شده در قانون به شرح مقرر در مصوبه مورد اعتراض و تعیین اجرای آن از 1/ 1/ 1390 نافی حقوق مکتسب واردکنندگانی است که با تعرفه سال گذشته که تا پیش از تصویب مصوبه مورد اعتراض حاکم بوده است نسبت به واردات کالا به کشور اقدام کرده اند و سود بازرگانی را بر اساس تعرفه قبلی پرداخته اند؛ بنابراین عبارت مقرر در مصوبه مبنی بر این که « سود بازرگانی کالاهای مشمول ردیف‌های تعرفه در 5 ردیف برای اجرا از تاریخ 1/ 1/ 1390 به شرح زیر تعیین می شود» از جهت لحاظ نکردن حقوق مکتسب وارد کنندگان مغایر حکم فوق الذکر مقنن است و مستند به بند 1 ماده 12 و ماده 88 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال 1392، آن قسمت از مصوبه که تاریخ اجرای آن را از 1/ 1/ 1390 تعیین کرده است، ابطال می شود.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


فراخوانهای جدید جنرال موتورز

جنرال موتورز در شرایطی که بحران سوییچ احتراق خودروهای این شرکت ادامه دارد، سال جدید را با سه فراخوان جدید آغاز کرد.

به گزارش ایسنا، هیچ تصادف یا صدمه‌ای در جدیدترین دور فراخوان‌های جنرال موتورز که شامل 83 هزار و 572 دستگاه خودروی اسپورت یوتیلیتی و پیکاپ است گزارش نشده با اینهمه این خودروساز برای اطمینان بخشیدن به مصرف کنندگان و سرمایه گذاران اقدام به فراخوان‌ها کرده است.

مشکلات سیستم احتراق عمده‌ترین دلیل فراخوان‌های صادر شده از سوی جنرال موتورز در سال 2014 بود و این شرکت را برای احیای شهرتش پس از ورشکستگی سال 2009 با چالش روبرو کرد.

فراخوان‌های متعدد به ارزش سهام جنرال موتورز ضربه زد و سهام این شرکت با سقوط 14.6 درصدی در سال 2014 روبرو شد در حالیکه ارزش سهام فورد موتور حدود 0.5 درصد رشد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، جنرال موتورز پس از تصادفات مربوط به سوییچ احتراق معیوب که بیش از 40 کشته برجای گذاشت، در سال 2014 برای بیش از 2.5 میلیون خودرو فراخوان داد. برنامه جبران خسارت که این شرکت به این منظور به اجرا گذاشته است و تا پایان ماه جاری رسیدگی به درخواست‌های غرامت را خواهد پذیرفت، تاکنون بیش از 2200 درخواست غرامت دریافت کرده است.

مدل‌های تحت فراخوان شامل شورولت سیلورادو، اولانش، تاهوئه و سوبربان، کادیلاک اسکالاد و جی ام سی سیرا و یوکون هستند.

جنرال موتورز در بیانیه‌ای اعلام کرد انتظار می‌رود کمتر از 500 خودرو مشکل داشته باشند.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
صفحه  صفحه 63 از 77:  « پیشین  1  ...  62  63  64  ...  76  77  پسین » 
گفتگوی آزاد

Non-political News | اخبار روز (غير سياسى)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA