انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
گفتگوی آزاد
  
صفحه  صفحه 65 از 77:  « پیشین  1  ...  64  65  66  ...  76  77  پسین »

Non-political News | اخبار روز (غير سياسى)


مرد

 

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران در گفت‌وگو با فارس:
آتش‌سوزی در خوابگاه دانشجویی/ ۴۰۰ دانشجو نجات پیدا کردند


سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران گفت:‌ ساعاتی پیش آتش‌سوزی گسترده‌ای در خوابگاه دانشجویی پسرانه اتفاق افتاد که با حضور به موقع عوامل آتش‌نشانی ۴۰۰ نفر از دانشجویان نجات پیدا کردند.
خبرگزاری فارس: آتش‌سوزی در خوابگاه دانشجویی/ ۴۰۰ دانشجو نجات پیدا کردند

جلال ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس درباره حادثه آتش‌سوزی در یک خوابگاه دانشجویی اظهار داشت:‌در ساعت 19 و 21 دقیقه امروز خبر حادثه آتش‌سوزی در یک خوابگاه دانشجویی واقع در خیابان کریم‌خان، خیابان به‌آفرین خوابگاه دانشجوی به‌آفرین به سامانه 125 آتش‌نشانی شهر تهران دریافت شد که بلافاصله عوامل امدادی سه ایستگاه به همراه نرده‌بان، دستگاه تنفسی و تشک نجات به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: با حضور آتش‌نشانان در محل حادثه مشاهده شد طبقه منفی 3 یک خوابگاه دانشجویی 14 طبقه که محل نگهداری تشک و سایر ملزومات خوابگاه بود دچار آتش‌سوزی شده و حریق به طبقه همکف نیز سرایت کرده‌است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران بیان داشت: در پی مهار این آتش‌سوزی، 400 نفر از دانشجویان پسر که در این خوابگاه سکونت داشتند، نجات پیدا کردند و به خارج ساختمان منتقل شدند که تمامی آنها در صحت و سلامت کامل هستند.

ملکی یادآور شد: در طبقه منفی 4 این ساختمان نیز 4 نفر از دانشجویان در حمام بودند که توسط عوامل آتش‌نشانی از محل حادثه خارج شدند و به دلیل دودگرفتگی تحویل عوامل اورژانس شدند.

وی بیان داشت: در ساعت 20 و 50 دقیقه عملیات نجات و امداد این حادثه به اتمام رسید.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


۲۱ دی سال جاری انجام می‌شود
رونمایی از مجسمه امیرکبیر در موزه مشاهیر

مجسمه امیرکبیر روز ۲۱ دی‌ماه سال جاری در موزه مشاهیر برج میلاد تهران رونمایی می‌شود.
خبرگزاری فارس: رونمایی از مجسمه امیرکبیر در موزه مشاهیر

به گزارش خبرنگار فارس، مجسمه امیر کبیر همزمان با سالروز درگذشت این بزرگ مرد سیاست و دانش و بنیان گذار مدرسه دارالفنون ساعت 10 صبح 21 دی ماه در موزه مشاهیر برج میلاد تهران رونمایی می شود.

این مراسم با حضور وزیر آموزش و پرورش، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری،شهردار تهران ، جمعی از مدیران شهرداری تهران و جمعی از دانش آموختگان دهه 30 و 40 مدرسه دارالفنون برگزار می شود.

بر اساس این گزارش مجسمه امیر کبیر از ساخته های استاد علیرضا خاقانی است که در موزه مشاهیر برج میلاد تهران به نمایش گذاشته می شود.

این موزه سال گذشته در ارتفاع 271 متر و با ساخت 15 مجسمه از مشاهیر ایرانی شامل شهید دکتر چمران، استاد شهریار، پروین اعتصامی، ستارخان، نیما یوشیج، استاد محمد تقی بهار و ... بر فراز برج میلاد تهران افتتاح شد.



نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  ویرایش شده توسط: I_R_IRAN   
مرد

 
کارگاه ۲۵۰۰ متری ساخت مبل در یافت آباد طعمه حریق شد

عصر امروز یک کارگاه ۲۵۰۰ متری ساخت مبل در منطقه یافت آباد تهران دچار حریق شد.
خبرگزاری فارس: کارگاه ۲۵۰۰ متری ساخت مبل در یافت آباد طعمه حریق شد


-------------------------------

به گزارش خبرنگار حوادث فارس، عصر امروز بخشی از بازار مبل تهران در منطقه یافت آباد طعمه حریق شد.

براساس مشاهدات خبرنگار فارس دود حاصل از این آتش سوزی از کیلومتر‌ها دورتر قابل رویت بوده اما هنوز علت وقوع این حادثه مشخص نشده است.

جلال ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس در این رابطه اظهار داشت: در ساعت 16:11 امروز حادثه آتش‌سوزی در کارگاه مبل‌سازی واقع در یافت‌آباد به سامانه آتش‌نشانی شهر تهران اعلام و تاکنون 7 ایستگاه به همراه تانکرهای آب و گروه نجات در محل حادثه حضور دارند.

وی با تأکید بر اینکه عملیات این حادثه هنوز به اتمام نرسیده است، گفت: آتش‌نشانان در چند جهت مشغول عملیات هستند و چند سوله به وسعت 2500 متر شعله‌ور است.

ملکی بیان داشت: این حادثه تاکنون مصدومی نداشته است و میزان خسارت و علت حادثه نیز پس از اتمام عملیات مشخص می‌شود.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

فارس گزارش می‌دهد
شعله مرگ همچنان در مدارس خراسان رضوی زبانه می‌کشد


زمستان از راه رسید اما شعله مرگبار بخاری‌های نفتی همچنان در دل چهار دیواری مدارس محروم خراسان رضوی زبانه می‌کشد، این بار هم همانند هزاران بار دیگر موضوع جمع کردن بخاری‌های نفتی در اوایل سال تحصیلی خبرساز شد اما کمی که آب‌ها از آسیاب افتاد دیگر کسی از این حکایت همیشگی سراغی نگرفت.
خبرگزاری فارس: شعله مرگ همچنان در مدارس خراسان رضوی زبانه می‌کشد

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، سال‌هاست که شعله بخاری‌های نفتی در مدارس مناطق دور افتاده خراسان رضوی خاموش نشده، انگار رسمی نمادین است که در ایام پاییز و زمستان برای دلگرم کردن پدران و مادران از جمع کردن بخاری‌های نفتی سخن به میان می‌آید اما کمی که زمان می‌گذرد، می‌بینیم این بخاری‌ها همچنان در دل این مدارس جا خوش کرده‌اند.

*بخاری نفتی، همکلاسی ناخوانده دانش‌آموزان

بخاری نفتی همکلاسی ناخوانده‌ای است که هر سال با فرا رسیدن فصل سرما در کنج کلاس‌های درس مناطق محروم و روستایی این استان، حادثه تلخ و نامیمون شین‌آباد را در خاطره‌ها زنده می‌سازد؛ اکنون دانش‌آموزان روستای «نوق» هر صبح وقتی که هنوز خورشید در پشت ابر پنهان است بر سر کلاس درس حاضر می‌شوند و پیش از آمدن معلم دستان سرد و یخ زده‌شان را با حلقه زدن به دور بخاری‌های نفتی گرم می‌کنند تا بتوانند مداد در دست بگیرند و دیکته و انشاء بنویسند.

فرشاد کاملوخ یکی از‌‌ همان 20 دانش‌آموز سال سومی این مدرسه است، او که دستانش با پوشیدن دستکش‌های بافتنی هم گرم نمی‌شود، اظهار کرد: هوا در روستای ما خیلی سرد است اما بخاری نفتی هم می‌تواند وجودمان را گرم کند، شکایتی نداریم همین قدر که محیط کلاس با این بخاری گرم شود، برای ما عالی است.

حسین دیلمانی که معلم این روستاست نیز گفت: سه سال آزگار است که در این روستا درس می‌دهم و هر سال بچه‌های روستا با بخاری نفتی خود را گرم می‌کنند، دانش‌آموزان اینجا عادت کرده‌اند که با این بخاری‌ها بسوزند و بسازند، اهالی روستا از کمبود‌ها دم برنمی‌آورند، ولی من به عنوان یک معلم برای سلامت این دانش‌آموزان نگرانم و بار‌ها از ناظم خواسته‌ام که از آموزش و پرورش بخاری گازی درخواست کند اما پشت گوش می‌اندازد و به همین علت هر سال این بخاری نفتی کهنه گوشه این اتاق شعله می‌کشد.

دانش آموزان روستای چراغ چین هم وضعیت بهتری ندارند، معلم این روستا در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: بچه‌های چراغ‌چین بعد از حادثه شین‌آباد از بخاری نفتی می‌ترسند و اکنون از اول پاییز وعده‌هایی برای جمع کردن این بخاری‌ها داده شده و حتی گفته‌اند که استفاده از این نوع وسایل گرمایشی غیرقانونی است؛ هرچند که هنوز برای تغییر بخاری این مدرسه اتفاقی نیفتاده است.

کلاس‌های درس حیدرآباد نیز در صف دیگر مدرسه‌هایی است که با آتش بخاری‌های نفتی می‌سوزد، دانش‌آموزان این روستا سال‌هاست که در حسرت داشتن بخاری گازی مانده‌اند، ولی دلخوش وعده‌ها هم نیستند و امیدی به داشتن بخاری تابشی و پکیج و رادیاتور هم ندارند.

*نیمی از مدارس خراسان رضوی با چراغ نفتی گرم می‌شود

هنگامی که بسیاری از مسئولان آموزش و پرورش تاکید کردند؛ امسال اقدامات خوبی در راستای جمع‌آوری بخاری‌های نفتی چکه‌ای و غیر استاندارد صورت پذیرفته، دیگر داشت درد و دل‌های این روستائیان فراموشمان می‌شد، به همین علت رفته رفته با وعده مسئولان، خاطرمان از بابت وسایل گرمایشی غیر استاندارد جمع شده بود و گمان کردیم که این بار موضوع کنار گذاشتن بخاری‌های نفتی جدی است اما واکنش یکی از نمایندگان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی به این مسئله ته دلمان را خالی و به دنیای واقعیت‌ها پرتمان کرد، آنجایی که ابوالقاسم خسروی سهل‌آبادی با صراحت اعلام کرد، نیمی از مدارس این استان با چراغ و بخاری نفتی گرم می‌شوند دیگر جای هیچ شک و تردید باقی نماند که هنوز هم ردپای بخاری‌های نفتی در مدارس این استان پیدا می‌شود.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تائید این خبر تاکید کرد: بسیاری از کلاس‌های درس این استان به ویژه مدارسی که در نقاط محروم قرار گرفته به سیستم گرمایشی ایمن مجهز نیست؛ البته این موضوع در مناطق برخوردار نیز به چشم می‌خورد.

وی تصریح کرد: بیشتر دانش‌آموزان در شهرستان‌های محروم‌تر و یا حتی در نقاط توسعه یافته این استان در حالی پشت میز کلاس‌های درس مشغول به تحصیل هستند که شعله بخاری‌های نفتی سلامت آنان را تهدید می‌کند.

*تاکید نمایندگان مجلس بر نوسازی سیستم گرمایشی در مدارس

این نماینده مجلس با بیان اینکه نوسازی سیستم گرمایشی در مدارس از مباحث مورد تاکید نمایندگان مجلس است، یادآور شد: ضرورت دارد تا دولت با اختصاص بودجه لازم به آموزش و پرورش زمینه‌ای را فراهم کند تا تمامی وسایل گرمایشی خطرساز و بخاری‌های نفتی از سطح مدارس جمع‌آوری شود.

وی خواستار تدبیر و چاره‌اندیشی برای این موضوع شد تا باری دیگر در سرمای زمستان حادثه‌ای همانند شین‌آباد در این استان روی ندهد.

ابراز نگرانی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در کنار اظهارات مسئولان آموزش و پرورش، معمای وجود یا نبود بخاری نفتی در این استان را حل می‌سازد طوری که به اعتقاد مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی، هنوز مدرسه‌های این استان دارای بخاری نفتی هستند اما این بخاری‌های نفتی، کاربراتوری استاندارد بوده و با بخاری‌های نفتی چکه‌ای از زمین تا آسمان تفاوت دارد.

*استفاده خودسرانه مدارس روستایی از بخاری نفتی چکه‌ای

سید هدایت‌الله هاشمی با اشاره به اینکه هیچ گونه بخاری نفتی چکه‌ای در سطح استان وجود ندارد، بیان کرد: تمامی مدارس می‌توانند با تحویل بخاری‌های نفتی چکه‌ای به اداره‌کل نوسازی یک دستگاه بخاری نفتی کاربراتوری استاندارد دریافت کنند.

وی عنوان کرد: هم‌اکنون این احتمال وجود دارد که برخی مدارس در مناطق محروم و روستایی به صورت خودسرانه از بخاری‌های نفتی چکه‌ای استفاده کنند، البته در این راستا به مدارس و مدیران در رابطه با استفاده نکردن از این نوع وسایل گرمایشی هشدارهای لازم داده شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی به این مسئله نیز اشاره کرد که این استان در گذشته در مقایسه با مدارس دیگر استان‌های کشور دارای بیشترین بخاری‌های نفتی و گازی بود، افزود: در حال حاضر با توجه به افزایش اعتبارات هیچ گونه بخاری نفتی چکه‌ای در این استان وجود ندارد، البته امکان دارد که برخی از مدارس در روستا‌ها به صورت خودسرانه از این نوع بخاری‌ها استفاده کنند.

وی اظهار کرد: اعتبارات نوسازی سامانه گرمایشی و سرمایشی مدارس در امسال دو برابر نسبت به گذشته افزایش یافته و به رقم 560 میلیارد ریال رسیده است.

هاشمی بیان کرد: در سال گذشته 4 هزار بخاری تابشی در مدارس روستایی استان توزیع و نصب شده و هم‌اکنون طبق گزارشات دریافتی هیچ یک از مدارس سطح استان دارای بخاری نفتی چکه‌ای نیستند و امروز مسئله ایمنی مدارس و مقابله با حوادثی نظیر آتش‌سوزی و گاز گرفتگی در صدر مسائل مورد توجه آموزش و پرورش است.

به گفته وی برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای صورت گرفته تا به زودی بخاری‌های نفتی و حتی گازی جمع‌آوری شده و سیستم‌های حرارتی مدارس را به موتورخانه، تابشی و پکیج‌رادیاتور مجهز کنیم.

*اطمینان خاطر مدیرکل آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز این اطمینان خاطر را داد که ایمنی مدارس این استان در دستور کار این نهاد قرار داشته و ما نمی‌خواهیم تا باری دیگر حادثه‌ای همانند شین‌آباد، مدرسه و دانش‌آموزان خراسانی را تهدید کند.

جواد حسینی بیان کرد: مسئولیت ایمنی مدارس بر دوش ماست و امسال تلاش شده تا اکثر بخاری‌های نفتی از سطح مدارس استان جمع‌آوری شود.

وی یادآور شد: هم‌اکنون جمع‌آوری بخاری‌های گازی نیز در دستور کار قرار دارد و بنا داریم؛ در تمامی مدارس سیستم موتورخانه مرکزی را نصب و تجهیز کنیم.

حسینی گفت: یکی از هدف‌گذاری‌ها و اولویت‌های جدی آموزش و پرورش این است که 100 درصد از وقوع حوادث پیشگیری کرده و آسیب‌ها را به حداقل برساند.

استفاده‌ از بخاری نفتی غیر قانونی نیست!

موضوع حذف وسایل گرمایشی غیراستاندارد یکی از مسائل پر اهمیتی است که فارغ از عملیاتی شدن یا نشدن، بار‌ها در صدر اخبار قرار گرفته و در همین راستا به تازگی رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، مرتضی رئیسی بر این مسئله تاکید و اعلام کرد: بخاری‌های غیراستاندارد تا سال 95 از تمام مدارس حذف می‌شود و تلاش می‌کنیم تا مدارس را به سیستم حرارتی شامل موتورخانه، رادیاتور و پکیج‌رادیاتور مجهز کنیم.

*بخاری نفتی چکه‌ای یا بخاری‌ نفتی کاربراتوری مسئله این است

وی با اعلام اینکه استفاده‌ از بخاری نفتی غیر قانونی نیست، اظهار کرد: بخاری‌های نفتی کاربراتوری استاندارد و تأیید شده هستند و مدارس می‌توانند در محیط کلاس‌ها از این بخاری‌ها استفاده کنند.

بخاری نفتی چکه‌ای یا بخاری‌ نفتی کاربراتوری؛ مسئله این است! زیرا تا پیش از این بار‌ها اعلام شده بود که گذاشتن بخاری‌های نفتی در مدارس غیرقانونی و ممنوع بوده اما اکنون گفته می شود که استفاده از بخاری‌ نفتی کاربراتوری ایرادی ندارد ولی بخاری نفتی چکه‌ای به علت خطرناک بودن از سطح مدارس استان حذف شده است
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌وگو با فارس تأکید کرد
احتمال استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مجلس


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بر قوت گرفتن احتمال استیضاح وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد.
خبرگزاری فارس: احتمال استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مجلس

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، درباره این پرسش که طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مجلس در چه مرحله‌ای است، گفت: این موضوع در مجلس خیلی قوی است.

وی با بیان اینکه از ابتدا روی کارکرد این تیم آموزش و پرورش مشکل داشتیم، گفت: همان حرف‌هایی که می‌زدیم اتفاق افتاد و این تیم بیشتر به‌جای اینکه عملکردی فعالیت کند، تیم سیاسی است.

قاضی‌زاده ادامه داد: روز به روز، آثار این نگاه بیشتر دیده می‌شود و آموزش و پرورش از یک سازمان که در دو سال گذشته از سطح بالای رضایتمندی برخوردار بود و فرهنگیان رضایت نسبی داشتند، تبدیل به یک سازمان معترض شده است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش جزو رتبه‌های بالای دریافت بودجه عمومی کشور است و سالانه منابع هنگفتی از بودجه عمومی را به خود اختصاص می‌دهد، گفت:‌ این وزارتخانه در اداره کردن مالی و اداری خود گرفتاری دارد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: به نظر می‌رسد مشکل در مدیریت منابع آموزش و پرورش است، البته بر روی کارکردهای دیگر نیز بحث داریم اما اصل موضوع، این است.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


تحلیل نوبخت از تغییرات قیمت نفت در بودجه


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی با اعتقاد به اینکه روند کاهشی بازار نفت به هر حال به پایان می‌رسد، تاکید کرد که در بدترین شرایط هم تخصیص منابع بهینه و هوشمندانه خواهد بود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمدباقر نوبخت در اولین کنفرانس اقتصاد ایران در مورد پیش بینی‌های مختلفی که برای تغییرات بازار نفت و اثر آن در بودجه سال آینده وجود دارد، اظهار کرد: با 72 دلاری که برای هر بشکه در بودجه گنجانده‌ایم، حدود 71 هزار میلیارد تومان از درآمدهای سال آینده را تشکیل می‌دهد که حدود یک سوم از بودجه عمومی را شامل می‌شود؛ بنابراین آن قدر رقم بالایی نیست که تغییر آن نگران کننده باشد.

وی با اشاره به تعیین قیمت نفت در بودجه سال جاری گفت: وقتی که در سال گذشته برای لایحه بودجه امسال قیمت 100 دلاری را برای نفت تعیین کردیم این نرخ در بازار بالغ بر 108 دلار در هر بشکه بود و چندان هم قابل پیش بینی نبود که این قیمت تا این حد پایین بیاید؛ بنابراین از اکنون هم نمی توان به طور صد درصد گفت که قیمت نفت در سال آینده باز هم در همین شیب نزولی حرکت می‌کند و فاصله زیادی از 72 دلار می‌گیرد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی افزود: با توجه به این که قیمت 72 دلار نفت در بودجه 1394 حدود یک ماه پیش به مجلس پیشنهاد شده است، تا زمان تصویب قابل بررسی خواهد بود.

نوبخت با بیان این‌که برای آینده دو نظر وجود دارد، توضیح داد: در یک مورد قیمت نفت می تواند به کمتر از حد فعلی کاهش یافته و حتی نصف شود که در این حالت میزان درآمدهای نفتی ما در بودجه سال آینده به حدود 35 هزار میلیارد تومان می‌رسد و در چنین شرایطی در همین حد هم عدم تحقق منابع خواهیم داشت که دراین حالت ما در مصارف صرفه جویی کرده و آن را با هزینه های خود منطبق می‌کنیم.

وی تاکید کرد:‌ کاهش درآمدهای نفتی حتما به معنای کسری بودجه نیست چرا که کسری زمانی اتفاق می افتد که ما نتوانیم منابع و مصارف را منطبق کنیم و از جای دیگر نظیر بانک مرکزی قرض بگیریم، ولی به هیچ عنوان چنین اتفاقی نخواهد افتاد. در عین حال که اگر عدم تحقق منابع داشته باشیم حتما هوشمندانه عمل خواهیم کرد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی این را هم گفت که در بدترین شرایط از لحاظ درآمدی در سال آینده حتما بودجه پروژه های عمرانی تخصیص می یابد و این رقم کمتر از امسال که تاکنون 24 هزار میلیارد تومان پرداخته‌ایم نخواهیم بود.

بالاخره خود کاهش‌دهندگان قیمت نفت هم متضرر می‌شوند

وی در ادامه به برخی پیش بینی ها مبنی بر افزایش قیمت نفت و بازگشت به ارقام قبلی اشاره کرد و افزود: به هر حال کسانی که می خواهند از طریق قیمت نفت به کشورمان فشار بیاورند تا حدی می‌توانند به این روند خود ادامه دهند و بالاخره زمانی می رسد که خودشان هم از این تغییر قیمتی متضرر شده و از ادامه آن منصرف می‌شوند.

نوبخت گفت: باید توجه داشته باشیم که فقط ما در یک عرصه اقتصادی نیستیم بلکه در عرصه سیاسی نیز حضور داشته و نمی توانیم به راحتی دستاوردهای خود را درمقابل کسانی که می خواهند مغرضانه ما را تحت فشار قرار دهند از دست بدهیم.

توضیحات نوبخت درباره پرداخت یارانه تولید

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود اشاره ای هم به آخرین پرداخت ها در یارانه تولید داشت و گفت: تاکنون از رقم 5727 میلیارد تومانی مصوب برای تولید که 1200 میلیارد به صنعت، 1200 میلیارد به حمل ونقل و هزار میلیارد تومان برای کشاورزی اختصاص دارد حدود 500 میلیارد تومان برای صنعت، 300 میلیارد برای کشاورزی و 175 میلیارد برای حمل ونقل پرداخت شده است.

نوبخت با اشاره به جلساتی که اخیرا با مدیران عامل بانک ها داشته بیان کرد: سازوکاری که تعریف کردیم که بر مبنای آن بنگاه‌هایی که شایسته دریافت تسهیلات هستند معرفی شده و همزمان سازمان مدیریت و برنامه ریزی ضمانت کند تا مابه التفاوت سود آن ها را بپردازد.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

کردبچه مطرح کرد

پیشنهاد تهیه برنامه‌ توسعه 2ساله به جای 5ساله


مشاور معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور با اشاره به برخی دلایل عدم اجرای کامل برنامه‌های توسعه بر تهیه برنامه‌های دو تا سه سالانه تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد کردبچه در اولین کنفرانس اقتصاد ایران با اشاره به این‌که براساس قانون برنامه نظام برنامه‌ی ایران یک نظام "بودجه برنامه‌"‌ای است اظهار کرد: بدین ترتیب باید بودجه‌ هر سال بر مبنای برنامه‌ سالانه و این برنامه طبق برنامه‌های پنج ساله و برنامه پنج ساله براساس برنامه‌های بلندمدت تهیه شود، اما با این وجود هیچ گاه به‌طور کامل به اجرا در نیامده است.

وی در ادامه به دو دسته از موانع موجود برای اجرایی‌شدن برنامه‌های بلندمدت اشاره کرد و توضیح داد: دسته اول مشکلات فنی و ساختاری هستند که از جمله آنها می‌توان به غیرقابل انعطاف‌بودن احکام، نبودن جداول مبنا، عدم وجود اولویت‌ها و شاخص‌های بخشی اشاره کرد.

مشاور معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور همچنین مشکلات ناشی از ساختار و رفتار سیاسی را به عنوان عامل دیگر برشمرد و گفت: با توجه به این‌که دوره‌های برنامه‌های پنج ساله با دوره ریاست جمهوری و مجلس منطبق نیست، همواره دولت‌ها با نمایندگان ادوار مختلف نسبت به برنامه‌های تصویب شده ملاحظاتی داشته که همین امر مانعی در اجرای موفقیت‌آمیز برنامه‌ها به‌شمار می‌رود.

کردبچه خاطر نشان کرد: یادم هست برنامه چهارم که در مجلس ششم نهایی شد هنگامی که به شورای نگهبان رفت و ایرادات آن را به مجلس هفتم اعلام کردم در آن دوره نمایندگان بنا را بر رفع تمام ایرادات بدون هیچ‌گونه بحثی گذاشته و آنها را حذف کردند. در این حالت چون احکام متناظر با جداول حذف شد علی‌رغم این‌که برنامه چهارم جداول زیادی داشت، اما نمی‌توانست مبنا قرار گیرد.

به گفته مشاور معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور تدوین برنامه‌های دوسالانه می‌تواند این مسائل را نیز تا حدی برطرف کند.

وی با بیان این‌که خوشبختانه دولت یازدهم در تحقق اهداف برنامه پنج ساله تاکید دارد، افزود: این در حالی است که بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد در دستور کار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی قرار داشته و می‌تواند مبنای تهیه بودجه‌های سالانه باشد. اما با توجه به این‌که تحقق شاخص‌های عملکرد به زمان طولانی‌تر از یکسال نیاز دارد لازم است چارچوب‌ها یا افق زمانی بلند‌مدتی پیش‌بینی شود.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

انتقاد کمیجانی از بانک‌ها

دلیلی ندارد که بانک‌ها به همه درخواست‌ها پاسخ مثبت دهند



قائم مقام بانک مرکزی از رشد اضافه برداشت بانک‌ها در ماه‌های اخیر گله‌مند است. او معتقد است در حالی که بانک‌ها با کمبود منابع روبه‌رو هستند، دلیلی ندارد که به هر تقاضایی برای دریافت تسهیلات پاسخ مثبت بدهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اکبر کمیجانی در اولین کنفرانس اقتصاد ایران با اشاره به این‌که بررسی نسبت ذخائر اضافی به کل سپرده‌ها نشان می‌دهد که از روند کاهشی برخوردار بوده و در هشت ماهه امسال حدود 42 درصد کاهش یافته است، اظهار کرد: این در حالی است که نه تنها بدهی بانک‌ها نسبت به دوره قبلی افزایش یافته، بلکه نسبت ذخائر اضافی و مازاد آنها کاهش داشته و حتی نسبت به اضافه برداشت هم حرکت کرده‌ است.

وی با بیان این‌که بانک‌ها هم‌اکنون با کمبود منابع مواجه‌اند، تاکید کرد: در این شرایط هیچ دلیلی ندارد که سیستم بانکی به تمامی متقاضیانی که با آنها روبه‌روست بدون توجه به کیفیت و یا توجیه فنی طرح‌های پیشنهادی برای دریافت تسهیلات پاسخ دهد.

به گفته قائم مقام بانک مرکزی شرایط فعلی می‌طلبد که با انضباط پولی شدید‌تر و با دقت بالاتر بانک‌ها از اضافه برداشت بیشتر خودداری کرده و به نظم درآیند.

زمان بروز اثرات کاهش درآمدهای نفتی

کمیجانی در ادامه با اشاره به روند رشد نقدینگی به خصوص در حدود 15 ماه گذشته بیان کرد: در حالی رقم نقدینگی در پایان سال 1392 حدود 594 هزار میلیارد تومان بود که در ادامه با اضافه‌شدن حجم نقدینگی تعداد موسسات مالی که در حال قرار گرفتن تحت نظارتند به این رقم اضافه شد تا حدی آن را افزایش داد.

وی با اشاره به 94 هزار میلیارد تومانی که به عنوان سپرده در شش موسسه مالی غیرمجاز قرار دارد که در شرف ساماندهی هستند، گفت: این جزو خالص دارایی‌هاست که اگر به نقدینگی سال گذشته اضافه شود آن را به بالغ بر 680 هزار میلیارد تومان افزایش داده؛ بنابراین در حال حاضر کمبود نقدینگی وجود نداشته و انضباط پولی برقرار است.

قائم مقام بانک مرکزی با اشاره به این‌که روند کنترل نقدینگی ادامه خواهد داشت، یادآور شد: در اینجا مساله‌ی مورد توجه کاهش درآمد‌های نقدی است که اثر واقعی آن در ماه‌های پایانی سال بروز خواهد کرد که از روی ناچاری اثر بیشتر آن در مورد بودجه‌های عمرانی است.

وی تاکید کرد: اما با توجه به تعهد دولت در ماه‌های اخیر می‌توان مطمئن بود در صورت هرگونه کسری منابع دولت به طرف استقراض از بانک مرکزی که موجبات افزایش پایه پولی را فراهم می‌آورد حرکت نخواهد کرد
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

سیف مطرح کرد

بانک‌ها صف متقاضیان دریافت تسهیلات را فیلتر کنند



رییس کل بانک مرکزی با بیان این‌که نظام بانکی در شرایط خاصی قرار گرفته است، تاکید کرد: باید تقاضای دریافت تسهیلات از بانک‌ها فیلتر شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ولی‌الله سیف در میزگردی در اولین کنفرانس اقتصادی ایران با اشاره به قفل شدن 15 درصد تسهیلات نظام بانکی در قالب معوقات گفت: متاسفانه این پدیده‌ای است که نباید ادامه یابد. بنابراین باید ساختار بانک‌ها اصلاح شود.

وی با بیان این‌که اگر تقاضایی برای تسهیلات پاسخ داده نمی‌شود، نباید از آن به عنوان کمبود نقدینگی و عدم همکاری بانک‌ها تعبیر کرد، گفت: این در حالی است که باید برای متقاضیان دریافت تسهیلات و منابع بانکی استاندارد‌هایی تعریف شده و براساس آن وام دریافت کنند. به‌طوری که طرح‌های دریافت‌کننده از توجیه فنی و کیفی برخوردار باشند.

سیف یکی از مسائل پیش‌روی نظام بانکی برای ایجاد انضباط را خلا استاندارد حاکمیت شرکتی عنوان کرد و گفت: متاسفانه در حالی در بسیاری از کشور‌های دنیا این استاندارد‌ها تعریف شده و بنگاه‌های اقتصادی دارای حداقلی برای دریافت تسهیلات بانکی هستند که در کشور ما چنین مساله‌ای مورد توجه نبوده است.

رییس کل بانک مرکزی همچنین با تاکید بر لزوم افزایش سرمایه در بانک‌ها به ناکافی‌بودن نسبت کفایت سرمایه اشاره داشت و گفت: هم‌اکنون نسبت کفایت سرمایه به‌طور متوسط در کشور ما حدود چهار درصد است در حالی که استاندارد جهانی آن حدود هشت درصد بوده که به 12 درصد افزایش یافته است.

رییس کل بانک مرکزی در ادامه در مورد برخی انتقادات مبنی بر این‌که مدت سه ساله برای واگذاری مازاد بنگاهداری بانک‌ها زمان مناسبی نیست، یادآور شد: ما در صدد اقدامات جدی برای کاراتر‌کردن بانک ‌ها و حداکثر سازی توان تسهیلاتی آنها هستیم. این در حالی است که بخشی از این موضوع بتواند با واگذاری مازاد شرکت‌داری آنها و بازگشت به استاندارد قانونی آن تامین شود.

سیف گفت: ما نگفته‌ایم که بانک‌ها تمامی بنگاه‌های خود را واگذار کنند، بلکه می‌خواهیم آنها به مسیر اصلی بازگشته و تا 40 درصد سرمایه خود را به شرکت‌داری اختصاص دهند.

وی با بیان این‌که تاکید ما برای خروج بانک‌ها از بنگاهداری تنها واگذاری سهام خود نبوده گفت: واگذاری بخشی از سهام در مدت سه سال یکی از راهکارهای بانک‌هاست. ضمن این‌که آنها می‌توانند از طریق افزایش سرمایه نیز خود را به حد مجاز بنگاهداری برسانند.

رییس کل بانک مرکزی افزود: درست است که بانک‌ها در برخی از زمینه‌ها سرمایه‌گذاری مثبت داشته و نقش موثری دارند، اما می‌توانند حتی بدون مداخله مستقیم نسبت به این موارد اقدام کنند.

وی مورد دیگر انحراف بانک‌ها را در مورد املاک و مستغلات آنها دانست و گفت: در حالی باید 30 درصد پایه سرمایه آنها به املاک و مستغلات اختصاص یابد که می‌بینیم در بسیاری از موارد از این مسیر فراتر رفته است. بنابراین باید شبکه بانکی به گونه‌ای حرکت کند که بدون توجیه، منابع و مصارف خود را با یکدیگر تراز کند.

سیف همچنین در جمع خبرنگاران در مورد اظهارات اخیر معاون وزیر راه که گفته بود مسکن مهر تا سال 1397 نهایی می‌شود. با این شرایط آیا مشکلی در تامین مالی آن وجود دارد؟ گفت: پیشرفت‌های فیزیکی پروژه به عهده وزارت مسکن است و فقط مسوول تامین مالی آن بانک مرکزی خواهد بود که ما هم در این زمینه هیچ مشکلی نداریم.

وی در رابطه با این‌که آیا دولت مجاز به خرید شرکتهای بانکها است؟ تاکید کرد: دولت نمی‌تواند بنگاه‌های آنها را خریداری کند و این وظیفه‌ی بازار سرمایه است تا با تجهیز منابع نسبت به خرید آنها اقدام کند.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


نظر رییس سازمان نظام مهندسی تهران درمورد اتفاقات پاساژ علاء‌الدین


رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران گفت: پاساژ علاء‌الدین تحمل بار اضافه را نداشت ولی طبقات تخریب شده این ساختمان در صورت تقویت می‌توانست باقی بماند.

سعید غفرانی - رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران - در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره‌ی تخریب دو طبقه از پاساژ علاء‌الدین اظهار کرد: هر ساختمانی که ساخته می‌شود می‌تواند تقویت شود. ما اعلام کرده بودیم این پاساژ در صورت انجام محاسبات فنی توسط مهندس مشاور و همچنین داشتن مجوز از نظر شهرسازی و شهرداری امکان تقویت دارد.

رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران با اشاره به این‌که تقویت ساختمان‌ها امری نشدنی نیست و فقط باید سیر طبیعی آن طی شود، تصریح کرد: برای این ساختمان شرکت‌های مقاوم‌سازی که صلاحیت مقاوم‌سازی دارند می‌توانستند تقویت این ساختمان را برعهده گیرند.

غفرانی تاکید کرد: برای این ساختمان‌ها اگر سیر طبیعی طی می‌شد این امکان وجود داشت که مقاوم‌سازی صورت گیرد، اما در حال حاضر با زیر سوال رفتن مجوز آن دیگر مقاوم‌سازی معنایی ندارد.

وی با اشاره به این‌که سازمان نظام مهندسی اعلام کرده بود که در صورت تایید مجوز شهرداری و حل شدن مباحث شهرسازی، مقاوم‌سازی این ساختمان زیر نظر مهندسین مشاور و شرکت‌های مقاوم‌ساز مستمر می‌تواند صورت گیرد تصریح کرد: اما این اتفاق نیفتاد و محاسبات درستی صورت نگرفته و در نهایت به تقاضاها هم توجه درستی نشده است.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
صفحه  صفحه 65 از 77:  « پیشین  1  ...  64  65  66  ...  76  77  پسین » 
گفتگوی آزاد

Non-political News | اخبار روز (غير سياسى)

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA