انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
گفتگوی آزاد
  
صفحه  صفحه 7 از 18:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  17  18  پسین »

آیا انسان اشرف مخلوقاته؟


زن

 
لابد هست دیگه.
مـــن..
عــاشـــق نــيــســـتـــم..فقط گاهي حرف تو كه ميشود..
دلــم مــثــل ايــنــكــه تــب كــنـــد....گرم و سرد ميشود..
آب مــيــشـــود... تــنـــگ مــيـشــود..
ايــن عــشـــق نــيســـت..
هـــــســـــــت ؟؟؟؟؟
     
  

 
انسان صفوت مخلوقات مسخر کاینات و افریده خداست.
hi dr!
     
  
مرد

 
بنظرم انسان اشرف مخلوقاته چون قدرت تفكر و اختيار داره و تصميم گيرنده خودشه.
تحت تاثير قرار ميگيره
مرگ آن نیست که در قبر سیاه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ی خاطره ها محو شوم
     
  
مرد

 
اره عزیز
عمر گران میگذرخواهی نخواهی سعی بران کن نرود رو به تباهی
a . p
     
  
مرد

 
بعضیها ادعا می کنند که انسان اشرف مخلوقاته و همۀ موجودات اعم از جمادات؛ گیاهان و حیوانات برای انسان آفریده شده اند تا اون راحت و خوشحال به زندگیش ادامه بده و کیف کنه. برای همین درختها رو می برند و جنگلها رو ویران می کنند. و جاش کارخانه هایی احداث می کنند که خیلی از اونها در تخریب محیط زیست و آلودگی آبها و نتیجتاً کشتار حیوانات آبزی و پرندگان و حیواناتی که از ماهیها تغذیه می کنند و از اون آب، رفع تشنگی می کنند؛ دخیل هستند.

بنظر شما انسان اشرف مخلوقاته؟ یا قراره با تلاش و سعی، روزی روزگاری، به این مقام نائل بشه؟ بنظر شما افراد جنایتکار، قاتل، بزهکار، مخرب و... رو می تونیم فقط به دلیل اینکه انسان هستند، اشرف مخلوقات قلمداد کنیم و به اونها اجازه بدیم هرکاری که مایلند وبه قول معروف، باهاش حال میکنند، انجام بدهند. بسیاری از دوستان مسلمان به این باورند که قربانی گوسفند، در عید قربان، دستور خداست و تا بهشون می گی، حضرت علی (ع) فرموده : « شکم خود را گورستان حیوانات نکنید »؛ سریع دست حضرت ابراهیم و اون قوچ بیچاره رو می گیرن و میارن جلو چشمت و خودشون رو پشت اونها قایم می کنن. و خلاصه همش تقصیر اونه که یک گوسفند کشت و ما بخاطرش همۀ موجودات اعم از آبزی و خشکی زی، پرنده و چرنده و.... رو قتل عام می کنیم؛ و همین داستان ابراهیم تا به کشتن قوچ خوشمزه می رسه، می شه نقطه پایانی و دیگه هیچکس نمی پرسه چرا؟

اگر ازشون بپرسی در این مورد تحقیق کردین؟ می گن: «آره بابا، من شبانه روز دراین زمینه تحقیق کردم»؛ احتمالاً در مورد غذاهای مختلفی که می شه با این حیونکیها پخت، تهِ اینترنت و کتاب و آشپزخونه رو درآوردن و خوب حق دارن...تحقیق کردن دیگه.

معلوم نیست این واحد روش تحقیق واسه چی درست شده و به خورد دانشجو داده می شه.

مثل بعضی از افراد که میگن ما دربارۀ دینمون تحقیق کردیم و الان...هستیم. روش تحقیق به این شکله که فقط دربارۀ دین خودشون تحقیق می کنند نه ادیان دیگه؛ و اون قسمت از دین که توش پره از چیزهایی که دوست دارند نه قسمتهای دیگه، و وقتی به جاهای خوبش رسیدن که ظاهراً بنظر می رسه که به نفعشونه دیگه سوال نمی کنند که بقیه اش چی شد و جریان اون قبلیها رو ما درست فهمیدیم آیا؟ یا نه، غرق ظاهر ماجرا شدیم و از هفت باطن قرآن غافل موندیم.

به اون دسته از آدمهایی که که قوچِ حضرت ابراهیم رو بهونه می کنند تا حیوانهای بیشتری رو بکشند و کبابهای بیشتر بخورند و اینجوری اشرف مخلوقات باشند، بگید موضوع چیز دیگه ای هست. شاید بشه اینجوری هم به این قضیه نگاه کرد :

اسماعیل برای ابراهیم سَمبل وابستگی دنیاست. قلابی که انسان رو به زمین وصل می کنه و نمی زاره اوج بگیره، سمبل نفس ماست. شاید دیده اید کسانی رو که گوسفند و یا گاو فربه ای رو انتخاب می کنند و هی دنبال گنده هاش می گردن؛ درواقع اونها در ضمیر ناخودآگاهشون دارن خودشون رو قربانی می کنند و انگار با وزن گوسفند نفسانیات بیشتری رو در وجودشون برای خدا قربانی می کنند. خدا در لحظۀ دودلی و تزرّع ابراهیم، یک درس دیگه هم به اون داد؛ خدا، نفس عمل کشتن رو به ابراهیم پیامبر نشون داد و اون قباحت و پلیدی این عمل رو لمس کرد. و در اون زمان که ابراهیم تسلیم شد، گوسفند آسمانیشو فرستاد تا حرفی که زده بود دوتا نشه ولی فکر نمی کنم انتظار داشت یا منظورش این بود که انسانها هرسال اینو تبدیل کنند به یک مراسم خوشمزه، و به این بهانه میلیونها زندگی رو نابود کنند. اونها مردمان زمان خودشون بودند، زمان جاهلیت عرب که دخترانشون رو زنده به گور و زنان رو خرید و فروش می کردند و تا مرز مرگ گوشت می خوردند و مثل آب خوردن آدم می کشتند و یه جورایی وحشی می زدن. ولی اگر خوب به زندگینامۀ همۀ پیامبران نگاه کنیم، می بینیم توی سفرۀ غذاشون جز شیر و نان جو و خرما،چیزی پیدا نمی کنید؛ یعنی نداشتن که بخورند؟ البته که داشتند، اکثرشون چوپان بودن و اگه مثل عیسیِ مریم (ع)، نجار بودند، بازهم داشتند که لا اقل یه مرغ سر ببرند و کباب کنند و بخورند؛ ولی می بینیم که همچین اتفاقی نمی افته، بعضیها می گن بخاطر همدردی با فقرا نمی خوردند ولی حتی حضرت علی (ع) که شبانه برای فقرا و نیازمندان پنهانی غذا می برد که می تونست یه ذره گوشت هم براشون تدارک ببینه ولی از شواهد و قرائن، ایشون هم جز شیر و نان و از همون غذایی که خودش می خورد، چیز مفصل تری براشون تدارک نمی دید، مرغی نمی کشت، گوسفندی سر نمی برید حتی به بهانۀ سیر کردن شکم فقرا. این یعنی رفتاری شایستۀ انسانهای آسمانی؛ این یعنی شفقت و مهربانی و احترام به کائنات. ولی عیسی معجزۀ نان و ماهی داشت. بله خوب؛ داشت. چون اون به این درک رسیده بود و پیامبر بود، دیگران پله پله باید به این درک برسند والا، کل ماجرا از دست می رفت. هیچ پیامبری نمی تونست بیاد به عرب دوران جاهلیت بگه بیاید گیاهخواری بکنید؛ وقتی هنوز دخترانشونو زنده بگور می کردند و جنس مخالفشون رو داخل آدم حساب نمی آوردند و هنوز بویی از انسانیت نبرده بودند.با این اوصاف در اون دوران چطور می تونستند از گوشت بگذرند؟ آهسته آهسته و با سیاست. این بود روش پیامبران بزرگ در همۀ ادیان. اما خودشون به بهانۀ زندگی با مردمی جاهل، نمی آمدند از نظر فکری در اون سطح ظاهر بشن. ما که الان در اون حد نیستیم؛ هستیم؟ هرچند بعضیها سعی می کنند هنوز ادای اعراب دوران جاهلیت رو در بیارن ولی آیا واقعاً شعور جمعی می پسنده؟ آیا طردشون نمی کنه؟ پس چرا نمی آییم در مورد تغذیه از حیونهای بیگناه؛ تجدید نظر کنیم.

اگر یه سری به سورۀ انعام بزنیم، خداوند با ملاحظه و سیاست همه چیز رو توضیح داده.[ من آیه رو نمی گم چون یادم نیست و بهتره خودتون به همین بهانه کل سوره رو بخونید چون مطالب جالب برای همه داره] خدا گفته « برای شما درختان میوۀ بسیار خلق کردیم؛ از میوه اونها بخورید و به دیگران هم بدهید »؛ جای دیگه هم گفته، « برای شما چهارپایان رو آفریدیم که از آنها بهرمند شوید.» نگفته از اونها بخورید و به دیگران هم بدید. بهرمند شوید یعنی در مزارع ازشون کمک بگیرید، از پشمشون استفاده کنید، از شیرشون تغذیه کنید؛ و در سورۀ دیگری هم داریم که معنیش این می شه؛« ما حیوانات رو خلق کردیم چراکه در شیوۀ زندگی آنها نشانه هایی هست برای آنهایی که تفکر می کنند»؛ درسوره انعام، خدا از شیوۀ ذبح حیوان توسط قوم یهود، ناراضیه و به پیامبر گفته تا ازشون بخواد که در ابتدا نام خدا رو ببرند. چرا؟ آیا به این دلیل نیست که با بردن نام خدا دلشون به رحم بیاد و شفقت خداوند در دل اونها نفوذ کنه و از خیر کشتن بگذرند؟ آیا به این دلیل نیست که اگر انسان، هنگام ذبح بگه؛ به نام خداوند بخشندۀ مهربان؛ ممکنه قلبش بتونه از مهربانی خداوند لبریز بشه و مثل خدای خودش بخشنده بشه و زندگیِ حیوان رو بهش ببخشه و اونو رها کنه؟ چقدر خداوند با ملاحظه و سیاست منتظر جوانه زدن دانۀ شفقت و بخشندگی در دل انسان بوده و هست. هیچوقت اختیار رو ازش نگرفت ولی سوء استفاده از اختیار، بهای سنگینی داره و اون اینه که ممکنه هیچوقت اشرف مخلوقات نشه.

بنظر نمی یاد که دنیای پیرامون ما دقیقاً همونیه که ما می بینیم، همۀ موجودات،علاوه بر اینکه برای کمک به رشد معنویِ ما خلق شدند، نیاز دارند تا ما اونها رو درک کنیم. اونها هم مثل ما در حال رشد معنوی هستند و البته وظیفه شناس تر از ما بنظر می رسند. حیوانات هم مثل ما برای حیات خودشون ارزش قائلند و برای از دست دادنش نگران. کافیه به چشمهای مضطزب گوسفند، گاو یا مرغی که داره ذبح می شه نگاه کنیم، به دست و پا زدنش نگاه کنیم. چرا به زندگیِ آنها بی احترامی کنیم در حالیکه غذای گیاهی سالم ترین غذاییه که خدا در زمین و در بهشت توصیه کرده ؟

می دونید شتر رو چطور قربانی می کنند؟ اول برای اینکه فرار نکنه باید پا یا دستش رو بدون بیهوشی و هر روش شبه انسانیِ دیگه ای قطع کنند و بعد در حالیکه حیوان بیچاره از درد و سوزش نعره می کشه به زیر گلوش چاقو می زنن. چرا باید با معصومترین و بی گناهترین موجودات خداوند به این شکل، وحشیانه رفتار بشه؟ آیا ما می تونیم بعد از ارتکاب این جنایات خودمون رو اشرف مخلوقات بدونیم؟ چرا نمی بینیم ماهیی رو که از آب گرفتیم داره نفس نفس می زنه و دلش می خواد برگرده به آب و زندگی کنه؟ چرا فکر نمی کنیم زندگیِ اونها همونقدر براشون عزیزه که زندگی ما برای خودمون. چرا فرصت زنگی و لذت بردن از زندگی رو از اونها می گیریم؟

حیوانات غذای ما نیستند، اونها بیشتر به استادانی شبیه هستند که هرکدوم با شیوۀ زندگیِ متفاوتشون درسهای زیادی برای ما دارند. در واقع برای کمک به ما روی زمین هستند و مثل ما مراحلی از رشد معنوی رو در پیش دارند. بیاید از این به بعد به مفهوم اشرف مخلوقات نزدیکتر بشیم و با حیوانات اطرافمون تا وقتی مورد حمله اونها قرار نگرفتیم در صلح زندگی کنیم.
     
  
مرد

 
آیا انسان اشرف مخلوقات است؟

معمولا به ما اینگونه گفته اند که انسان اشرف مخلوقات است!

اما چنین چیزی نه تنها هیچ جایگاه قرآنی ندارد، بلکه تا آنجا که بنده بررسی کرده ام حتی جایگاه دینی هم ندارد!

در احادیث متعدد از ائمه معصومین از انسانها و موجودات مختار دیگری که همچون ما در سیارات دیگر وجود دارند و حتی بسیار بهتر از ما عبودیت خالق می کنند، یاد شده است.

از جهت علمی معادله ای وجود دارد به نام معادله دِرِک، این معادله از حاصل ضرب چند احتمال ساده استخراج می شود:

The Drake equation states that:


where:
N = the number of civilizations in our galaxy with which communication might be possible; and
R* = the average rate of star formation per year in our galaxy
fp = the fraction of those stars that have planets
ne = the average number of planets that can potentially support life per star that has planets
fℓ = the fraction of the above that actually go on to develop life at some point
fi = the fraction of the above that actually go on to develop intelligent life
fc = the fraction of civilizations that develop a technology that releases detectable signs of their existence into space
L = the length of time such civilizations release detectable signals into space

چنانکه می بینید این معادله از ضرب چند عدد مثل تعداد ستارگانی که هر سال در کهکشان راه شیری ایجاد می شوند، درصد ستارگانی که سیاره دارند، درصد سیاره هایی که می توانند حامل حیات باشند، درصدی که حیات در آنها به وجود آمده، درصد آنهایی که امکان رسیدن به حیات هوشمند دارند و درصد آنها که به تکنولوژی بالایی رسیده اند و زمانی که لازم است تا بتوانیم با آنها تماس بگیریم، به تعداد تمدنهایی در کهکشان راه شیری می رسد که امکان برقراری ارتباط بالقوه با آنها را داریم.

آخرین کشفیات بشر در سال ۲۰۰۹ برای معادله دِرِک عدد ۲٫۳۱ است. یعنی غیر از کره زمین بر اساس اخرین اطلاعات، حداقل یک کره حامل حیات دیگر در کهکشان راه شیری وجود دارد که به رشدی از تکنولوژی رسیده اند که می توان با آنها ارتباط رادیوئی برقرار کرد! این درحالیست که برآوردهای خوشبینانه عدد معادل ۵۰۰۰ را برای معادله درک محاسبه می کنند!

البته معادله درک اساسا در جستجوی برقراری ارتباط با حیات هوشمند، تنها در کهکشان راه شیری است!

مثلا اگر ضریب fc را از معادله درک حذف کنیم تا به تعداد سیاراتی که دارای حیات هوشمندند اما هنوز دارای تکنولوژی که بتوانیم با آنها ارتباط پیدا کنیم، نیستند، برسیم، آخرین یافته های بشر در سال ۲۰۰۹ به ما می گوید که احتمالا ۲۳۰ سیاره دیگر در کهکشان راه شیری وجود دارند که در آنها حیات هوشمند وجود دارد، اما هنوز نمی توانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم!

از سوی دیگر، ما چند کهکشان در جهان پیرامون خود داریم؟؟؟ برآورد ستاره شناسان آن است که ما چیزی در حود ۱۷۰ میلیارد کهکشان مثل کهکشان راه شیری خودمان در کیهان قابل رویت، داریم!!!

لذا اگر فرض کنیم احتمال وجود حیات هوشمند در آن کهکشانها با کهکشان راه شیری برابر است، براساس آخرین اطلاعات بشر در سال ۲۰۰۹ احتمالا چیزی در حدود ۴۰ هزار میلیارد سیاره در کیهان قابل رویت ماست که در آنها حیات هوشمند وجود دارد!!!!

لذا به گمان حقیر، مسلما ما در جهانی هستیم که سرشار از موجودات هوشمند دیگری غیر از ماست!

و ما به هیچ روی نمی توانیم ادعا کنیم، تنها مخلوقات و بهترین مخلوقات هوشمند حضرت پروردگار هستیم!
بل
     
  
مرد

 
۱-آیا انسان اشرف مخلوقات است؟ کسی میتواند پاسخ این سوال را بدهد که محیط به همه مخلوقات الهی باشد و با مقایسه ویژگیهای آنها بگوید که شریف ترین آنها کدام است. پس یا قران باید پاسخ بدهد یا معصومین. و فکر میکنم این پاسخ داده شده است.
توضیح اینکه وقتی میگوییم انسان اشرف مخلوقات است، منظور بنده و امثال بنده نیستیم. بلکه مراد نوع بشر است. مثل اینکه بپرسن سریعترین اتومبیل دنیا کدام است؟ مراد این نیست که اتومبیل های در حال حرکت را نگاه کنیم و بعد پاسخ دهیم ممکن است اتومبیلی الان پارک باشد ولی پر سرعت ترین باشد.
و ما میدانیم که رسول خدا اشرف مخلوقات است که اگر چنین نبود خداوند خلقت در رتبه مشیت را از نور حضرتش (ص) آعاز نمی نمود. پس میتوان گفت در میان حیوان و نبات و جن و ملک و … انسان اشرف مخلوقات است چون برخی از انسانها همجون رسول خدا و ایمه به این مقام رسیده اند.
(اینکه قران میفرماید فَضَّلْناهُمْ عَلى‏ کَثیرٍ مِمَّنْ خَلَقْنا تَفْضیلاً اصلا ارتباطی با اشرف بودن یا نبودن ندارد چون قبلش صحبت از بر و بحر و رزق و … مانند اینهاست. بله شاید موجودی مثل جن قدرتش در بر و بحر و … بر بنی آدم تفضیل داشته باشد. ضمن اینکه کثیر میتواند صفت برای خلقنا باشد یعنی مخلوقات دیگر که تعدادشان کثیر است)

۲-آقای محمدی فرمودن در احادیث متعدد از موجودات مختار در سیارات دیگر صحبت شده که ینده عرض میکنم با مطالعات میدانی که قبلا داشتم بسیاری از اون روایات را جعلی و ضعیف یافتم.

۳-همچنین ایشان در پایان فرمودند: «ذا به گمان حقیر، مسلما ما در جهانی هستیم که سرشار از موجودات هوشمند دیگری غیر از ماست!»، من نفهمیدم ایشان با بهره گیری از قانون درک جگونه ادعای مسلم بودن کردند.
     
  
مرد

 
بله كه اشرف مخلوقاته،
چون قدرت تفكر و انتخاب داره
مرگ آن نیست که در قبر سیاه دفن شوم مرگ آن است که از خاطر تو با همه ی خاطره ها محو شوم
     
  
مرد

 
وقتی به خودم نگاه می كنم یقیین پیدا می كنم كه انسان اشرف مخلوقاته
این كاربر به علت تخلف در قوانین انجمن بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
     
  
مرد

 
بله اشرف مخولوقاته به شرطی که انسانش انسان باشه
در این قمار عشق ؛ به خود بیش از تو بد کردم.
     
  
صفحه  صفحه 7 از 18:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  17  18  پسین » 
گفتگوی آزاد

آیا انسان اشرف مخلوقاته؟

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA