انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
گفتگوی آزاد
  
صفحه  صفحه 4 از 130:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  127  128  129  130  پسین »

The sad news from Iran | اخبار تاسف بار از ایران


مرد

 
درخواست ۸۰ فعال سیاسی و اجتماعی کرد: استعفای وزیر و عزل و محاکمه مسئولان آموزش و پرورش

کلمه_ گروه اجتماعی: در ادامه واکنش ها به فاجعه دلخراش آتش سوزی در مدرسه دخترانه شین آباد پیرانشهر، بیش از هشتاد فعال سیاسی و مدنی، استاد دانشگاه و نمایندگان پیشین مجلس در بیانیه ای خواستار استعفای وزیر آموزش و پرورش شدند.

پس از آنکه توضیحات وزیر آموزش و پرورش در مجلس شورای اسلامی در خصوص حادثه آتش سوزی مدرسه دخترانه پیرانشهر قانع کننده نبود، بیش از هشتاد فعال کرد با تاکید بر محاکمه و عزل مسئولان محلی، خواستار استعفای وزیر آموزش و پرورش شدند.

به گزارش کلمه در این بیانیه با ابراز تاسف از وقوع چنین اتفاقاتی آورده است: در مناطق محروم خصوصاً شهرها و روستاهای کردستان، که محرومیتی تاریخی بر آنها چنبره زده است، وضع به گونه دیگریست و دانش آموزان دارای حداقل امکانات و فضای آموزشی هستند و وضعیت دانش-آموزان این مناطق با حداقل استانداردها و شرایط نسبتاً مطلوب انطباق چندانی ندارد.

این فعالان افزوده اند: تحصیل دانش آموزان در مدارس فرسوده و نمور و قدیمی، گنجاندن تعداد دانش آموز بیش از دو برابر ظرفیت استاندارد در هر کلاس، محرومیت از روشهای نوین و استاندارد آموزشی، فقدان برنامه های کمک آموزشی، افت فاحش سطح دانش و آموزش کودکان و موارد دیگر همزاد همیشگی دانش آموزان کردستان بوده و هست.

هفته گذشته در اثر نشت نفت از بخاری در یک کلاس درس ۳۴ دختر دانش آموز در شین آباد پیرانشهر طعمه حریق شدند.

این آتش سوزی در ساعت حدود ۳۰/ ۸ صبح امروز چهارشنبه ۱۵ آذرماه در پی نشت نفت از بخاری مدرسه و منفجر شدن آن رخ داد که متاسفانه باعث شد تا ۳۴ تن از دانش آموزان کلاس چهارم مدرسه دخترانه انقلاب اسلامی شین آباد بشدت دچار آتش سوزی شوند و یک تن از آنان روز گذشته فوت کرد.

این حادثه بازتاب های گسترده ای در جامعه به همراه داشت. نماینده پیرانشهر در همان روز اول خواستار استعفای وزیر آموزش و پرورش شد. رسول خضری نماینده پیرانشهر نیز در تذکری با اشاره به حادثه دلخراشی در روستای شین‌آباد شهرستان پیرانشهر، گفت: واقعا نمی دانم تاسف می‌تواند پاسخگویی این حادثه باشد؟ درهر جایی دنیا این اتفاقی می‌افتاد وزیر آموزش و پرورش آن استعفا می‌داد و در حال حاضر وزیر از سمت خود استعفا دهد.

متن کامل این بیانیه که در اختیار کلمه قرار گرفت، به شرح زیر است:

از آنجا که آموزش و پرورش زیر بنای توسعه هر جامعه ای محسوب می شود، توجه همه جانبه به این نهاد تأثیری مثبت بر جوامع انسانی دارد و در مقابل نیز هر نوع بی توجهی و اهمال در این زمینه بر آینده ایده آل گرایانه جامعه تأثیری بس جبران ناپذیر خواهد داشت. از سویی دیگر، زمانی که در برنامه ریزی و مدیریت آموزشی به نوعی تبعیض عیان و مبرهن بین مرکز و سایر مناطق وجود دارد حوادث دلخراشی از قبیل آتش سوزی اخیر مدرسه ابتدایی شین آباد پیرانشهر دور از انتظار نخواهد بود.

هر چند در سالهای اخیر امکانات رفاهی و آموزشی بعضی مدارس تا حدودی ارتقاء پیدا کرده و وضعیت بسیاری از مدارس نسبتاً به استانداردهای رایج نزدیکتر شده؛ ولی در مناطق محروم خصوصاً شهرها و روستاهای کردستان، که محرومیتی تاریخی بر آنها چنبره زده است، وضع به گونه دیگریست و دانش آموزان دارای حداقل امکانات و فضای آموزشی هستند و وضعیت دانش آموزان این مناطق با حداقل استانداردها و شرایط نسبتاً مطلوب انطباق چندانی ندارد. تحصیل دانش آموزان در مدارس فرسوده و نمور و قدیمی، گنجاندن تعداد دانش آموز بیش از دو برابر ظرفیت استاندارد در هر کلاس، محرومیت از روشهای نوین و استاندارد آموزشی، فقدان برنامه های کمک آموزشی، افت فاحش سطح دانش و آموزش کودکان و موارد دیگر همزاد همیشگی دانش آموزان کردستان بوده و هست که ما امضاء کنندگان این بیانیه ضمن توجه فوری در مداوا و بهبود شرایط ناگوار کودکان قربانی شیناوی(شین آباد) پیرانشهر و ضرورت جبران خسارتهای فراوان جسمی، مادی و معنوی وارده به آنان و ارتقای وضعیت رفاهی و آموزشی مدارس کردستان سازگار با استانداردهای جهانی به طور جد خواستار:

۱- عزل و محاکمه رئیس آموزش و پرورش پیرانشهر ودیگر کارکنان مقصر و اهمال کار به دلیل عدم توجه به وضعیت نامناسب مدرسه شیناوی و خودداری از اختصاص گاز به این مکان آموزشی آن هم با اطلاع از اینکه در روزهای گذشته همین مدرسه با حادثه آتش سوزی مواجه شده بود.

۲- عزل و محاکمه مدیرکل آموزش و پرورش استان به دلیل وقوع این حادثه ناگوار در مجموعه تحت مدیریت ایشان و اینکه وجود مدارس غیراستاندارد در استان میتواند حاکی ازسوء مدیریت و سهل انگاری وی در انجام مسئولیت باشد.

۳- استعفا یا استیضاح فوری وزیر آموزش و پرورش به دلیل وقوع حوادث بیشمار برای دانش آموزان در مدارس و حین فعالیت ها و اردوهای آموزشی و بی توجهی وزیری برآمده از بدنه آموزش و پرورش و منتخب مردم برای نمایندگی آنان در مجلس شورای اسلامی نسبت به جان و جسم دانش آموزان هستیم.

واضح است عقوبت و مجازات مسئولینی که اهمال در پست و مسئولیت اداری شان منجر به تضییع حقوق قانونی شهروندان و صدمه به جان و جسم آنها شده است، موجب تشفی خاطر زیان دیدگان و کاهش سوء انجام وظایف اداری و مربوط به حقوق عامه وضامن سلامت اداری خواهد بود.

۱٫ جلال محمودزاده . نماینده پیشین مهاباد
۲٫ حاصل داسه. نماینده پیشین سردشت و پیرانشهر
۳٫ جلال جلالی زاده. نماینده پیشین مجلس و استاد دانشگاه
۴٫ صالح نیکبخت . وکیل دادگستری
۵٫ هاشم هدایتی. فعال مدنی
۶٫ عثمان مزیّن. وکیل دادگستری
۷٫ علی ساکنی. کارشناس ارشد حقوق و وکیل دادگستری
۸٫ خالد توکلی. دکترای جامعه شناسی
۹٫ امید امینی پور. کارشناس ارشد جامعه شناسی
۱۰٫ عبدالله مهربان. دانشجوی دکترای علوم سیاسی
۱۱٫ ریباز قربانی نژاد. دکترای جغرافبای سیاسی
۱۲٫ امید حسینی. کارشناسی ارشد روابط بین الملل
۱۳٫ امیر سالار داودی. وکیل دادگستری و وبلاگ نویس
۱۴٫ طنّاز کلاهچیان. وکیل دادگستری و روزنامه نگار
۱۵٫ امیر رییسیان. وکیل دادگستری
۱۶٫ ارشاد رشید رستمی. کارشناسی ارشد علوم سیاسی
۱۷٫ جلال حاجی زاده. کارشناسی ارشد علوم سیاسی
۱۸٫ ابوبکر شریعت پناه. کارشناسی ارشد جامعه شناسی
۱۹٫ نریمان محمدی. کارشناسی ارشد جامعه شناسی
۲۰٫ مسعود کورد پور. کارشناس ارشد جغرافیا و روزنامه نگار
۲۱٫ زانیار مینایی. کارشناس ارشد حقوق و وکیل دادگستری
۲۲٫ سلیمان محمدی . روزنامه نگار
۲۳٫ شورش سعید پور. روزنامه نگار
۲۴٫ فردین کمانگر. روزنامه نگار
۲۵٫ جبار دست باز. روزنامه نگار و فعال مدنی
۲۶٫ محمد احمدیان . دبیر فیزیک
۲۷٫ محمد ابراهیم زادگان. استاد دانشگاه
۲۸٫ سیروان صالح زاده. دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی
۲۹٫ فریدون ملایی. فعال مدنی
۳۰٫ یوسف حسن زاده. کارشناس موزه ملی ایران و عضو هیئت مدیره انجمن ایزیرتو
۳۱٫ انجمن دوستداران یادگارهای تاریخی ایزیرتو
۳۲٫ رقیب انجوی . دبیر کانون سوران دانشگاه علوم پزشکی سنندج
۳۳٫ محمد عباسی. دبیر انجمن اسلامی دانشگاه آزاد سنندج
۳۴٫ ریبوار کرمی. دبیر دبیران انجمن های دانشگاه پیام نور سنندج
۳۵٫ هوشمند ملایی. دبیر انجمن پوشپه ر دانشگاه آزاد سردشت
۳۶٫ سحرا میرزایی. نویسنده
۳۷٫ کامیاب امین عشایری. هنرمند
۳۸٫ نافع علی نیا. فعال مدنی
۳۹٫ شورش ابوبکری. هنرمند
۴۰٫ عادل قصابی. هنرمند
۴۱٫ وریا فرجی. هنرمند
۴۲٫ منصور بهرام بیگی. هنرمند
۴۳٫ هومن عزیزی. هنرمند
۴۴٫ اسماعیل عزمی. شاعر
۴۵٫ صلاح ابراهیم پور. فعال مدنی
۴۶٫ سردار موکریانی. فعال مدنی
۴۷٫ دکتر هدایت صالح نیا. فعال دانشجویی
۴۸٫ دکتر مختار پولادی. فعال دانشجویی
۴۹٫ سلمان انفرادی. فعال دانشجویی
۵۰٫ ریبوار کامران پور. . فعال دانشجویی
۵۱٫ سمیه عبداللهی. فعال دانشجویی
۵۲٫ اشکین یوسف پور. فعال دانشجویی
۵۳٫ ناصر باپیرپور. فعال مدنی
۵۴٫ مختار زارعی. روزنامه نگار و فعال مدنی
۵۵٫ سوران دانشور. فعال مدنی
۵۶٫ دانا لنج آبادی. فعال مدنی
۵۷٫ دانا رستمی. فعال مدنی
۵۸٫ داود قسیمی. فعال مدنی
۵۹٫ هوشیار حسینی. فعال مدنی
۶۰٫ رضا یادگار نوین. فعال مدنی
۶۱٫ بختیار بالند. فعال مدنی
۶۲٫ امید حسین زاده. فعال مدنی
۶۳٫ سعید احمدی. فعال دانشجویی
۶۴٫ آیت احمدی. فعال دانشجویی
۶۵٫ کمال جمالی. فعال دانشجویی
۶۶٫ سعید محمدی. فعال دانشجویی
۶۷٫ سامان عزیزی. فعال دانشجویی
۶۸٫ نعمان محمدی. فعال دانشجویی
۶۹٫ ظاهر حسین پور. فعال دانشجویی
۷۰٫ آرام داستان. فعال دانشجویی
۷۱٫ سوران محمدی. فعال دانشجویی
۷۲٫ داود ملا. فعال دانشجویی
۷۳٫ سینا مهر خواه. فعال دانشجویی
۷۴٫ بدیع محمد نژاد. فعال دانشجویی
۷۵٫ محمد حسینی. فعال دانشجویی
۷۶٫ کیوان صالحی. فعال دانشجویی
۷۷٫ لیلا امینی. فعال دانشجویی
۷۸٫ دلنیا پرورش. فعال دانشجویی
۷۹٫ اسرین فاطمه سالمی. فعال دانشجویی
۸۰٫ زرین یاری. فعال دانشجویی
۸۱٫ حسین محمدیان. فعال مدنی
۸۲٫رحیمکریمی واحد. فعال مدنی
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
هرانا؛ مرگ دوتن از دانش آموزان مدرسه شین‌آباد

خبرگزاری هرانا – طی ۲۴ ساعت گذشته دوتن از کودکان مدرسه شین‌آباد که در طی آتش سوزی بخاری مدرسه مصدوم شده بودند فوت کردند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، طی ۲۴ ساعت گذشته دو تن از مصدومان حادثه مدرسه شین‌آباد در بیمارستان تبریز جان خود را از دست دادند.

سیدان یگانه و الهام (آمنه) اسماعیل‌پور نام دو کودکی هستند که در بیمارستان "سینا" ی تبریز جان خود را از دست دادند.

همچنین یک شهروند از پیرانشهر که خواست نامش فاش نشود به گزارشگر هرانا گفت: "رسول خضری نماینده پیرانشهر زمانی که قصد داشت در بین خانواده مصدومین و جانباختگان حاضر شود و سخنرانی کند، با اعتراض مردم رو برو شد و مجبور شد محل را ترک کند."

لازم به یادآوریست، ساعت ۸ صبح چهارشنبه ۱۵ آذرماه بخاری نفتی کلاس چهارم ابتدایی مدرسه دخترانه شین‌آباد از توابع پیرانشهر آتش گرفت و تعداد زیادی از دانش آموزان در حالی که در کلاس گرفتار شده بودند دچار سوختگیهای شدید شدند.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
:امسال حتی تعطیلی تهران به بهانه آلودگی هوا هم مانع از برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشگاه تهران نشد و روز دوشنبه در این مراسم غیر حکومتی، جمعیت قابل توجهی از دانشجویان با نمادهای سبز و شعارهای اعتراضی حاضر شدند و بعد از مدت ها سکوت و خفقان در دانشگاه و جامعه، رخوت فضای عمومی را شکستند. خاتمی هم در پیام تصویری به این مراسم، هشدار داد که سلامتی میرحسین، رهنورد، کروبی و دیگر زندانیان سیاسی در معرض تهدید است....

سید محمد خاتمی رییس دولت اصلاحات در پیامی که برای مراسم غیر حکومتی روز دانشجو در دانشگاه تهران ارسال کرد، نسبت به سلامتی میرحسین، رهنورد و کروبی هشدار داد و خواستار آزادی آنها و دیگر زندانیان سیاسی شد. اما خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) که در سالهای اخیر به دولت گرایش پیدا کرده، به جعل و تحریف سخنان خاتمی پرداخت و مدعی شد که خاتمی خواستار شرکت همه در انتخابات شده است!

به گزارش کلمه، خاتمی در این پیام تصویری که در قالب گفت و گو با دو فعال دانشجویی صورت گرفته بود، از برخوردها با دانشجویان و دانشگاهیان انتقاد کرد و ضمن آن خواستار فراهم شدن شرایط برای برگزاری انتخابات آزاد شد و با نام بردن از موسوی و رهنورد و کروبی، راه حل مشکلات را رفع حصر از آنها و آزادی زندانیان سیاسی و برگزاری انتخابات آزاد عنوان کرد. او اظهار امیدواری کرد که با آزادی میرحسین، رهنورد و کروبی و سایر زندانیان سیاسی شاهد گشایش فضای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی در جامعه باشیم.
روز سبز دانشگاه تهران/ خاتمی: سلامتی موسوی، کروبی، رهنورد و دیگر زندانیان ما در معرض تهدید است


این پیام به مراسم روز دانشجو در دانشگاه تهران ارسال شده بود که بعد از مدت ها سکوت و خفقان در دانشگاه و جامعه، روزی سبز را برای دانشگاه مادر رقم زد.

دانشگاه تهران بار دیگر یک روز سبز را تجربه کرد

شرکت کنندگان در این مراسم، رخوت چندین ماهه در فضای عمومی را شکستند و با شعارهای «الله اکبر»، «یاحسین میرحسین» و «هیهات منا الذله» و درخواست آزادی زندانیان سیاسی، و با همراه داشتن نمادهای سبز و پلاکاردهایی از سخنان میرحسین و دیگر شعارهای اعتراضی، تصویری متفاوت از واقعیت دانشگاه و فضای دانشجویی را ارائه می کرد.

امسال حتی تعطیلی تهران به بهانه آلودگی هوا هم مانع از برگزاری مراسم روز دانشجو نشد و تنها این مراسم به جای ۱۶ آذر، با ۴ روز تاخیر در روز بیستم آذر ماه توسط انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه های تهران و علوم پزشکی تهران برگزار شد.

استقبال از این مراسم در حدی بود که باعث تجمع انبوه دانشجویان پشت درهای سالن محل برگزاری شد. بسیاری از دانشجویان هم این مراسم را از طریق ویدئو پروژکتورهای تعبیه شده در بیرون سالن مشاهده می‌کردند.

برخی دانشجویان با نمادهای سبز خود (شال، سربند و مچ بندهای سبز) و برخی دیگر با پلاکاردهایی در مراسم حاضر شدند که شعارهایی همچون «الملک یبقی مع الکفر و لا یبقی مع الظلم»، «آگاهی چشم اسفندیار خودکامان است»، «مانده ایم تا کاری زینبی کنیم»، «بهاره هدایت را آزاد کنید»، «ما زنده به آنیم که آرام نگیریم»، «ایمان، آگاهی، مدارا »، «زندانی سیاسی را آزاد کنید»، «دانشجو می‌میرد ذلت نمی‌پذیرد»، «هیهات منا الذله»، «الهم فک کل اسیر»، «اوین دانشجو می‌پذیرد» و … بر روی آنها نوشته شده بود.

شعار یا حسین میرحسین در حین برگزاری مراسم

گزارش ها حاکی است که دانشجویان با تحمل تاخیر یک ساعته، تا ساعت ۱۴ پشت در‌ها منتظر مانده‌ بودند تا درهای سالن باز شود. ازدحام به حدی بوده که هنگام بازگشایی درهای سالن، یکی از در‌های ورودی شکسته است. این در حالی است که بسیاری از دانشجویان هم این مراسم را از ویدئو پروژکتورهای تعبیه شده در بیرون سالن مشاهده می‌کردند.

جمعیت حاضر در سالن در ابتدای مراسم، آهنگ ها و سرودهای «یار دبستانی »، «راه ما راه حق»، «سر به پای آزادی»‌، «گنجشکک اشی مشی» و «ای ایران» با صدای شجریان را شنید و زمزمه کرد تا به استقبال مراسم روز دانشجو برود.

شعار یاحسین میرحسین، یکی دیگر از شعارهایی بود که بعد از مدت ها بار دیگر در یک مراسم رسمی از سوی دانشجویان شنیده شد. خبرآنلاین این بخش از مراسم را اینگونه گزارش کرد: دانشجویان در حین برنامه شعار‌های الله اکبر و هیهات مناالذله سر می‌دادند. در زمانی هم که شعار یا حسین گفته می‌شد مجری برنامه سعی می‌کرد شعار همین «یاحسین » باقی بماند و وقتی دانشجویان شعارهای دیگری می‌دادند از ادامه شعار دادن‌ها ممانعت می‌کرد!

پخش کلیپ به مناسبت روز دانشجو یکی دیگر از برنامه‌های امروز در سالن دانشکده ادبیات دانشگاه تهران بود. اما کلیپی که انجمن اسلامی دانشجویان برای این مراسم تهیه کرده بود نیز به محض رسیدن به تصویر احمدی نژاد، قطع شد و نیمه کاره ماند. مجری برنامه هم اعلام کرد که علت ناتمام ماندن پخش این کلیپ، اعمال فشار مسئولان دانشگاه بوده است.

در این مراسم همچنین یاد تمامی اساتید سبز دانشگاه تهران گرامی داشته شد.

تحریف سخنان خاتمی در خبرگزاری ایسنا

مراسم امروز دانشگاه تهران سه سخنران اصلی داشت: حسین ظفرقندی رییس پیشین دانشگاه تهران، محسن رهامی استاد دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه و فرشاد مومنی استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، که گزارش از سخنان ایشان در ادامه می آید.

اما همانطور که ذکر شد، سید محمد خاتمی هم به این مراسم پیام تصویری ارسال کرد که متاسفانه خبرگزاری ایسنا که بعد از مدت ها به بایکوت خبری خاتمی خاتمه می داد و به انتشار یک سخنرانی از خاتمی می پرداخت، هم بخشی سخنان وی را سانسور کرد و هم در آن دست برد و به جعل و تحریف آن پرداخت.

ایسنا نه تنها اشاره خاتمی به جنبش اصلاحی را به جنبش اسلامی تبدیل کرد و بخشهای مهمی از پیام خاتمی را هم سانسور کرد، بلکه تصریح خاتمی به اینکه انتخابات باید آزاد باشد به گونه ای که همه بتوانند در آن شرکت کنند را به این تبدیل کرد که: همه باید در انتخابات شرکت کنند!!

متن کامل پیام سید محمد خاتمی

دفتر خاتمی هم در واکنش به این انعکاس ناقص و همراه با دخل و تصرف، بلافاصله متن کامل پیام تصویری پخش شده از سید محمد خاتمی در مراسم روز دانشجو را منتشر کرد، که عینا در ادامه نقل می شود:

بسم اله الرحمن الرحیم

درود بر روان پاک شهیدان پاک باز شانزدهم آذر و همه شهیدان پیش و پس از انقلاب اسلامی. شهیدانی که برای اعتلای جان ملت ایران و رسیدن او به حقوق حقه ی خود فداکاری کردند و گرامی می داریم روز شانزدهم آذر ، روزی بزرگ که خوشبختانه به عنوان روز دانشجو هم مطرح شده و نشان دهنده جایگاه دانشگاه و دانشجو در روند تحولاتی است که جامعه ما به سوی سرفرازی و آبادی داشته است.

این تصور باطل است که ما تاریخ را مجموعه ای از حوادث و رویدادهایی بدانیم که به تصادف کنار هم قرار گرفته اند. تاریخ یک جریان مستمری است که حوادث و رویدادها در جایگاه خود و با توجه به پیشامدها و پسامدهای آنها معنا پیدا می کنند و جهت را مشخص می کند که البته در این جریان، فهم و انتخاب و آگاهی انسان هم موثر است. برای اینکه ما حوادث تاریخی را درست بفهمیم قطعاً باید آن را در ظرف خود و شرایطی که آن حادثه روی داده و تاثری که از حوادث قبلی پذیرفته وتاثیری که بر حوادث بعدی داشته است مورد ارزیابی قرار بدهیم.

شانزده آذر حادثه مهمی است در تاریخ مبارزات یکصد و پنجاه سال گذشته ملت ایران و باید بدانیم که حدود صد سال قبل ازاین جریان، حرکت اصلاحی ملت ایران برای رهایی از قید استعمار و دخالت بیگانه در سرنوشت کشور و دفع و رفع خودکامگی و استبداد و رسیدن به حاکمیت خود بر سرنوشت خویش، برای آزادی، برای استقلال و برای پیشرفت کشور آغاز شده بود که اوج آن را در جریان مشروطیت می توان دید. با کمال تاسف مشروطیت ناکام ماند و از دل آن ، به علل و دلایلی که مجال بیان آن نیست ، استبداد سیاه بیرون آمد و سرکوب ها ، فشارها، اختناق ها و مهمتر از آن کنار گذاشتن قانون اساسی که خون بهای مردم در انقلاب مشروطیت بود. اما جنبش اصلاحی مردم به سوی آزادی و سرفرازی متوقف نشد، گرچه هزینه های فراوانی مردم دادند. تا بعد از شهریور ۱۳۲۰، باز جنبش خود را در جریان آزادی خواهی و استقلال طلبی نهضت ملی نشان داد و نتیجه آن حکومت مردمی و آزادی خواه مصدق و حکومت ضد استعماری و ضد استبدادی او بود. این حاصل مرحله دومم جنبش ضداستبدادی ملت ایران بود که با کمال تاسف با کودتای ننگین ۲۸ مرداد سرکوب شد.

کودتایی که با دخالت مستقیم قدرت های بزرگ بیگانه به خصوص آمریکا انجام شدکه بعدها اسناد آن از طرف خودشان انتشار یافت و حاکمیت یک استبداد سیاه تر و نفس گیرتر از استبداد دوران رضاخانی بر جامعه ما به وجود امد. دستگیری ها ، سرکوب ها ، کشتن ها و حصر و طرد همه نیروهایی که به نحوی می توانستند در خدمت ملت ایران باشند اعم از مذهبی و ملی و آزادی خواهان دیگر و پرشدن زندان ها.

از یاد نبریم که شانزدهم آذر چند ماه بعد از این کودتای ننگین رخ داد یعنی در این روز فریاد اعتراض و بیداری ملت شریف ایران از نای فرزندان خوب او در دانشگاه بلند شد و سه قطره خونی که از این دانشجویان که به نمایندگی از این ملت به زمین ریخت ، سه شهاب تابناکی شد که در سیاه ترین و سرد ترین شب تاریخ ایران در آسمان ایران درخشید و نوید روزهای بهتر را می داد. نوید روزهایی که در آن از استبداد و خودکامگی خبری نباشد. از استعمار و حاکمیت بیگانه خبری نباشد. مملکت و مردم احساس آزادی بکنند. آزادی در انتخاب، آزادی در بیان و نیز به کار گیری عقلانیت با رعایت مصالح ملی برای پیشرفت و اعتلای وضعیت کشور در داخل و در عرصه بین المللی. شانزده آذر نوید این روزها را می داد.

از جهت دیگر شانزده آذر پیشگامی و پیشتازی دانشگاه را در عرصه های سرنوشت ساز ملت ایران و تاریخ مبارزات او روشن می کند. جایگاه ارزنده ای که همواره او را حفظ کرده است و علی رغم عزم بنیانگذاران دانشگاه برای جدا کردن نیروهای نخبه از مردم دانشگاه همواره تعهد خود را نسبت به ارزش هایی که ملت به آن پایبند است و مصالحی که ملت باید داشته باشد نشان داده است. در واقع شانزده آذر حلقه ای است از زنجیره ممتد و مستمر که در انقلاب اسلامی ایران به ثمر می نشیند. انقلابی که با شعار آزادی ، استقلال و جمهوری اسلامی آمد، اما یک نقطه امتیاز هم داشت ، با توجه به جایگاه دین در عمق وجدان و تاریخ ملت، قرائت رحمانی از دین را مطرح کرد. امری که دردنیای ما و امروز ، می تواند جایگاه ما و اسلام را در موقعیت بسیار بالایی نشان دهد. دین ضدخشونت ، دین طرفدار مردم، دین ناسازگار با دشمنان مردم، دینی که به آزادی فرا می خواند ، دینی که به استقلال فرا می خواند، خودکامگی را نفی می کند ، استعمار را نفی می کند. استفلال و آزادی وجمهوری اسلامی و جمهوری اسلامی ای که در آن هم آزادی باشد، هم استقلال باشد، هم اخلاق و معنویت و ارزش هایی که گمشده روگار ماست. دانشگاه خوشبختانه چه پیش و چه پس از انقلاب حضور فعال و پرهزینه ای درهمه صحنه ها داشته است. هزاران شهید استاد و دانشجو ، هزاران جانباز و هزاران آزاده ، هدیه ای است که دانشگاه به ملت ایران تقدیم کرده است. مدیران برجسته ای که دانشگاه به جامعه ما تحویل داده است. تشکل هایی که متاسفانه این روزها در خمودی به سر می برند ، تشکل های مستقل و دلسوز ملت حاصل کار دانشگاه بوده است واز جمله که لازم می دانم در اینجا نام ببرم دانشجویان مسلمان پیروخط امام بود که با کمال تاسف تعدادی از برجسته ترین آنها اکنون در زندان به سر می برند.

با کمال تاسف دانشگاه که باید مظهر آزادی و رهایی و بحث و اندیشه ورزی و خردورزی باشد، امروز با تنگناهای زیادی روبروست . تنگناهایی که منجر به حذف نیروهای باتجربه و به دردبخور جامعه می شود. از اساتیدی که بازنشسته می شوند یا به عناوین مختلف از ادامه کار محروم می شوند. از دانشجویانی که تحت فشار واقع می شوند و مشکلی که به خصوص خاص جامعه و دانشگاه ماست ، این است که بسیاری از استعدادهای شایسته از تحصیلات تکمیلی که حق مسلم آنان هست محروم می مانند و تبعیضات جنسی که می تواند به زیان جامعه و دانشگاه ما باشد. اگر ارمغان انقلاب اسلامی ما آزادی اندیشه و قلم و آزادی اجتماعات و آزادی مردم و حق حاکمیت بر سرنوشت خود بود و اگر انقلاب ما نفی کننده خشونت و رسمیت بخشنده به گفتگو و مذاکره بود ، دانشگاه باید بیش از هر جای دیگر این امور را که روح انقلاب ما و روح خواست تاریخی ملت ما بود، نشان بدهد اما متاسفانه با مشکلات و تنگناهایی مواجه است.

آزادی و حاکمیت مردم بر سرنوشت، مهمترین نویدی بود که انقلاب اسلامی ما می داد و می دانیم که از آغاز انقلاب اسلامی تاکنون کشور ما هم در تاسیس قانون اساسی، هم در رفراندوم ، هم دررای های مختلفی که ملت داده است نشان داده که برای ما و انقلاب ما انتخابات یک شاه کلید و شاه بیت حیات انقلابی واقعی ملت ماست. انتخابات آزاد که هدیه انقلاب اسلامی ما بود و امروز باید همه ما برای آن تلاش کنیم. ایجاد هر گونه محدودیت در امر انتخاب مردم و در جلوگیری از بیان آزاد اطلاعات و آگاهی های جامعه، دورشدن از آرمانهایی است که ملت ما داشته است و نویدهایی که در انقلاب ما به تجلی رسید. امروز هم معتقدم، رفع مشکلات و تهدیدهایی که از بیرون و درون کشور ما با آنها مواجه است و رفتن به سوی وضعیتی که صلاح حکومت و ملت در آن باشد ، بازگشت به موازین مورد خواست ملت ما که در انقلاب ما تجلی داشتبه خصوص انتخابات آزاد، فراگیر و سالم در کشور ما است و این یعنی رعایت حق و حرمت مردم که صاحب اصلی کشور مردم و مملکت اند وحاکمیت عقلانیت و اعتدال که همه اینها از مسیر انتخابات آزاد به گونه ای که همه گروهها و تشکل ها و همه پایندان به اصل عمل در چارچوب قانون اساسی در آن بتوانند حضور داشته باشند تحقق پیدا می کند. و مطمئناً هم مشکلات ما در داخل از این طریق رفع خواهد شد و تحریم ها وتهدیدهایی که از بیرون است کاهش خواهد یافت و گشاینده راه به این سوی افق روشن که خواست همه شهیدان ما و شانزده آذر و تمام ملت انقلابی ما بود. گشاینده این راه یعنی ایجاد تفاهم ملی برای تامین خواست های ملت ایران و به خصوص آزادی های اساسی و حقوق اساسی ملت و آزادی انتخابات ، این است که ما شاهد باشیم زندانیان ما آزاد بشوند ، کسانی که در حصر هستند ، حصر از آنها برداشته شود که این باعث تلطیف فضا و گشاینده راه به سوی آینده ای بهتر خواهد بود.

امروز علاوه بر ناخشنودی از دربندبودن بسیاری از نیروهای شایسته، ما به جد نگران سلامتی این عزیزان هستیم. به خصوص جناب آقای مهندس موسوی، جناب آقای کروبی و خانم رهنورد که در این موقعیت، سلامت آنها و دیگران تهدید می شود.

امیدواریم که ما هرچه زودتر هم شاهد آزادی این عزیزان، هم گشایش فضای اقتصادی ، سیاسی ، فرهنگی در جامعه باشیم که این به نفع همه است. به نفع حکومت ، به نفع مردم ، به نفع همه کسانی که دلشان به عشق وطن و به عشق انقلاب می تپد. آنچه که مهم است ، من ضمن تقدیر از دانشجویان عزیز که با وجود همه تنگناها همواره امیدوارانه در صحنه بودند، به خصوص می خواهم ازانجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران که بقیه السلف تشکلها و جریانهای دانشجویی فعال در دهه های قبلی بودند و ادامه دهنده راه همه نیروهای انقلاب و کسانی که به آرمانهای انقلاب دل بستند و به آزادی و سربلندی ملت می اندیشند هستند و با وجود همه محدودیت بدون اینکه از اصول منحرف بشود ، راهی که راه مصلحت ملت و کشور است ادامه داده است و امروز هم برگزاری این مراسم باشکوه .با همت آنها است تقدیر کنم و عرض بکنم که آنجه بر ما فرض است به خصوص شما دانشجویان عزیز لزوم پافشاری برآرمان ها و ارزش ها و خواست های منطقی و ادامه راه عزت و تامین جایگاه ایران و ملت ایران در درون و در عرصه بین الملل با وجود همه تنگناهاست که امیدوارم دانشجویان و دانشگاهیان عزیز بازهم در این راه پیشتاز و پیشگام باشند.

ظفرقندی: اسامی همه دانشجویان ستاره دار را دارم/ ابراز نگرانی درباره سلامت میرحسین موسوی

دکتر محمدرضا ظفرقندی، رییس اسبق دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان اولین سخنران این مراسم، در سخنان خود به انتقاد از حصر خانگی میرحسین موسوی رهبر جنبش سبز، نسبت به وضعیت سلامتی وی ابراز نگرانی کرد.

او با اشاره به وضعیت پزشکی وی که با سکته قلبی و ممانعت از انتقال به موقع به بیمارستان همراه بود، از اینکه پس از سه ماه تاخیر میرحسین را بیمارستان منتقل کردند، به شدت انتقاد کرد.

او با بیان این مطالب بر رعایت حق شهروندی، آزادی بیان و حق دانشجویان در این باب تاکید کرد و به نقد رفتار حکومت در تکذیب واقعیات و موراد واضحی هم چون دانشجویان ستاره دار پرداخت.

وی تصریح کرد: بنده نام تمامی دانشجویانی که مشمول این قضیه هستند را در اختیار دارم.

دکتر ظفرقندی در ادامه از نمایشی شدن مراسم ۱۶آذر و آمدن افرادی از بیرون دانشگاه انتقاد کرد و در توصیف دوران اصلاحات گفت: دورانی که انتخابات‌ها واقعی بودند و مشارکت آزادانه دانشجویان وجود داشت.

وی در سخنان خود با اشاره به حادثه کوی دانشگاه در سال ۷۸ و ۸۸ گفت که دانشجویان حافظه قوی‌ای دارند و آن‌هایی که ۶۰ سال پیش به دانشگاه و دانشجو بی حرمتی کردند هنوز مخاطب دانشجویان هستند. ظفرقندی همچنین گفت که به اعتقاد من ۱۶ آذر یک دماسنج از میزان آزادی و شاخص‌های آن در کل جامعه است، اگر امروز مراسم ۱۶ آذر به راحتی و در آزادی برگزار می‌شود جامعه هم وضعیت آزادی دارد اما اگر امروز در برگزاری این مراسم محدودیتی هست بدانید که وضعیت جامعه نیز اینگونه است.

وی با دفاع از حیثیت مستقل و آزاد دانشگاه ، استقلال دانشگاه را از شاخص‌های توسعه یافته‌گی دانشگاه دانست و از اعمال محدودیت های مختلف دردانشگاه ها از جمله از محدودیت‌‌‌های برناه‌های انجمن اسلامی انتقادی کرد.

او با تاکید بر حق انتخاب آزاد به این نکته امروز حتی انتخاب مدیر گروه‌ها هم آزاد نیست تاکید کرد: این مسائل به استقلال دانشگاه لطمه خواهد زد. او ضمن ابراز نگرانی از دیدگاهی که حق انتخاب را برای مردم قائل نیست، از عدم استقلال کنونی دانشگاه انتقاد کرد و گفت: اینکه به رئیس دانشگاه دستور می‌دهند که یک دانشجو حق ادامه تحصیل ندارد این مساله برای دانشگاه فاجعه است.

دکتر ظفرقندی، روز ۱۶ آذر را روز مبارزه با استبداد خواند و با اشاره به شصتمین سالگرد ۱۶آذر یاد شهدای ۱۶آذر، شهدای دانشجوی جنگ و تمام شهدای دانشجویی که مظلومانه در کهریزک شهید شدند را گرامی داشت.

او با تاکید بر نقش انتقادی دانشجو و پاسخ‌گویی مسئولان، وظیفه هر قدرتی را پاسخ‌گویی دانست.

دکتر ظفرقندی با یادآوری در زمان اصلاحات و بیان اینکه آقای خاتمی هر سال به دانشگاه می‌آمدند، از اینکه در سال آخر عدّه‌ای نگذاشتند که آقای خاتمی به بیان سخنان خویش بپردازند، انتقاد کرد. او افزود: آقای خاتمی گفته‌بودند: «پس از من افرادی خواهند آمد و شما نتیجه رفتار آنان را خواهید دید.»

مواردی هم چون ممنوعیت عضویت اقلیت‌های مذهبی در هیئت مدیره‌های نظام‌پزشکی بنا به دستور شورای نگهبان، اینکه زنان تا چهل‌سالگی رشیده محسوب نمی‌شوند، نیز از سوی وی مورد انتقاد قرار گرفت.

ممانعت از حضور شکوری راد و داود سلیمانی/ کلیپی که نیمه تمام ماند

پس از سخنرانی دکتر ظفرقندی، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران اقدام به پخش کلیپی کرد که به علت مخالفت مسئولان دانشگاه نسخه کامل آن پخش نشد.

در این کلیپ تصاویری از دکتر مصدق، جریانات انقلاب اسلامی، آیت‌الله طالقانی، مرحوم مهندس بازرگان، امام خمینی (ره)، دکتر شریعتی، شهید بهشتی، شهید مطهری، شهید چمران، شهدای دفاع مقدس، سید محمد خاتمی، رخدادهای اصلاحات و کوی دانشگاه ۷۸ پخش گردید.

پس ار اتمام پخش کلیپ، مجری برنامه به عدم امکان گرفتن مجوز برای حضور دکتر داوود سلیمانی و دکتر شکوری راد اشاره کرد و پیام دکتر داوود سلیمانی، زندانی سیاسی سابق، را برای دانشجویان قرائت کرد.

سلیمانی در این پیام به شهدای روز ۱۶ آذر ادای احترام کرد و ضمن ابراز تاسف از حضور جریانات دروغ، تاکید کرد که دست زدن دانشجویان نه به جهت بی حرمتی به ایام عزاداری که به جهت نفرت دانشجویان از تنگ نظری دانشگاه است.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان هم با اشاره به صادر نشدن مجوز توسط دانشگاه جهت پخش فیلم های کوی ۸۸ و ۱۶ و ۱۷ آذر ۸۸ در کلیپ انجمن اسلامی، از محدودیت های ایجاد شده برای انجمن اسلامی در برگزاری این برنامه سخن گفت و سپس به قرائت بیانیه این انجمن پرداخت.

بیانیه انجمن اسلامی: انتقاد از فتنه گر خواندن منتقدان و زندانی شدن دانشجویان

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران با درود به حضرت سید الشهدا آغاز و با تاکید بر زنده بودن دانشگاه ادامه یافت. همچنین در این بیانیه بر وظیفه نقد قدرت انجمن اسلامی تاکید شد. این بیانیه از برچسب زندان بر منتقدان و فتنه گر خواندن ایشان و از زندانی شدن دانشجویان انتقاد کرده و بر پایان دادن به حصرها و حبس ها و امکان برگزاری تجمعات مسالمت آمیز و اجرای انتخابات آزاد و … تاکید داشت.

دبیر انجمن اسلامی با انتقاد از بی عدالتی های دستگاه قضایی و هم چنین وضعیت نا بسامان قضایی کشور در محاکمه عوامل کوی ۷۸، قوه قضاییه را عامل این اتفاقات و بی عدالتی های پس از آن دانست.

این بیانیه فاجعه مرگ هدی و هاله سحابی انتقاد کرده و به اعتصاب غذای نسرین ستوده نیز به جهت ممنوع الخروجی فرزند ۱۲ ساله اش و بر لزوم اصلاح آن تاکید کرد. همچنین دانشجویان انجمن اسلامی در بیانیه خود خواستار آموزش نیروهای شاغل در زندان ها، شناسایی عوامل اصلی و … شدند.

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان در ادامه بر انتخابات آزاد تاکید کرده و از مجلس فعلی انتقاد و تصریح کرد که آنها نماینده اقشار مختلف جامعه نیستند. همچنین در این بیانیه، از صدا و سیما، که بازتاب دهنده دیدگاه‌های همه مردم نیست، انتقاد شد. این بیانیه، از تعر
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
دیدار خانواده ستار بهشتی با ۴ تن از متهمان اصلی مرگ ستار

چکیده :این ملاقات بنا به درخواست خانواده ستار بهشتی و با موافقت دادستان تهران برای پیگیری مسیر پرونده در محل دادسرای جنایی تهران انجام شد....

با گذشت بیش از یک ماه از مرگ ستار بهشتی در جریان بازجویی، خانواده وی با تعدادی از متهمان این پرونده در دادسرای جنایی ملاقات کردند.

به گزارش «بازتاب»، این ملاقات بنا به درخواست خانواده ستار بهشتی و با موافقت دادستان تهران برای پیگیری مسیر پرونده در محل دادسرای جنایی تهران انجام شد.

در این ملاقات، ۴ تن از متهمان این پرونده که از افسران پلیس فتای تهران بوده و در این پرونده نقش داشتند، از زندان به دادسرای جنایی آورده شدند و خانواده ستار بهشتی از نزدیک با آنان ملاقات کرده و در جریان برخورد قاطع دستگاه قضایی با متهمان و رسیدگی به این پرونده قرار گرفتند.

خانواده ستار بهشتی در این ملاقات خواستار قصاص عامل قتل وی شدند و از رسیدگی جدی دستگاه قضایی به این پرونده تشکر کردند.

ستار بهشتی، کارگر و وبلاگ‌نویس در تاریخ ۹ آبان به اتّهام “اقدام علیه امنیّت ملی از طریق فعالیت در شبکهٔ اجتماعی و فیس بوک” توسط پلیس فتا دستگیر شد و در جریان بازجویی درگذشت و در گورستان رباط کریم (محل زندگی‌اش) به خاک سپرده شد.

بعد از درگذشت وی و انتشار اخبار مرگ او در رسانه ها، مجلس وارد عمل شد و با ورود دستگاه قضایی، شماری از عوامل درگیر در پرونده وی بازداشت شدند و دادستانی تهران هم در بیانیه ای با تایید ضرب و شتم وی، اعلام کرد احتمالا مرگ وی در اثر شوک بوده است.

اگرچه برخی مسئولان نظیر نمایندگانی چون بروجردی و کریمی قدوسی و همچنین برخی مسئولان ناجا می خواستند این پرونده را مرگ طبیعی یا توطئه زندانیان بند ۳۵۰ جلوه دهند، اما با اطلاعیه دادستانی تهران این گونه تلاشها شکست خورد و اکنون که حدود ۱۱ نفر از افسران پلیس فتا که در این پرونده نقش داشته اند، دستگیر یا بازجویی شده اند، حقایق مرگ ستار بهشتی در آستانه اثبات در محاکم قضایی هست.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
افزایش قیمت کاغذ و کاهش صدور مجوز کتابفروشی آبی را به تعطیلی کشاند

چکیده :شر آبی دچار مشکل نشده ولی با توجه به کاهش تعداد کتاب‌های ما که می‌توانند مجوز بگیرند و نیز مشکلات مالی ناشی از کاهش جمعیت کتابخوان و همچنین افزایش شدید قیمت کاغذ، ناچار به تعطیلی کتابفروشی شدیم....

کتابفروشی آبی در خیابان کریم‌خان زند تهران پس از حدود سه دهه فعالیت و به دلیل مشکلات مالی و شرایط دشوار فعالیت در حوزه فرهنگ در سال‌‌های اخیر، تعطیل شد.

محمدحسن طباطبایی مدیر انتشارات آبی در این‌باره گفت: نشر آبی دچار مشکل نشده ولی با توجه به کاهش تعداد کتاب‌های ما که می‌توانند مجوز بگیرند و نیز مشکلات مالی ناشی از کاهش جمعیت کتابخوان و همچنین افزایش شدید قیمت کاغذ، ناچار به تعطیلی کتابفروشی شدیم.

به گزارش آرمان، وی افزود: من در کار نشر آدم تازه‌کاری نیستم و بیش از ۳۰ سال سابقه فعالیت در این حوزه دارم و بیش از ۱۷‌سال هم هست که در خیابان کریم‌خان تهران، کتابفروشی داریم اما شما فقط این مورد را تصور کنید، ما که در سال ۸۷ هر بند کاغذ را با سوبسید ۶۰۰۰ تا ۶۹۰۰ تومان می‌خریدیم، الان ۹۰ هزار تومان می‌خریم، چگونه می‌توانیم دوام بیاوریم؟مدیر نشر آبی به مهر گفت: با توجه به جمیع مشکلاتی که عرض کردم دیگر ادامه فعالیت کتابفروشی آبی توجیهی نداشت و توانمان نکشید و تعطیلش کردیم.

طباطبایی تاکید کرد که به فعالیت در حوزه نشر ادامه می‌دهد اما به هیچ وجه دیگر قصد راه‌اندازی فروشگاه کتاب ندارد.همچنین به گفته وی، محل کتابفروشی آبی ملکی بوده و قبل از فروش آن، کتاب‌ها و قفسه‌های آن را با تخفیف ۲۵ درصدی حراج کرده و با این حال بسیاری از آنها خریدار نداشته و به گفته خودش روی دستش مانده است. وی گفت: تعطیلی کتابفروشی آبی در خیابان کریم‌خان زند که بعد از راسته خیابان انقلاب، دومین گذر فرهنگی تهران به حساب می‌آید تأسف‌آور است.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
تشییع پیکر سوخته سیران بر شانه های داغداران


چکیده :دخترک بر دوش مردان روستا تشییع می شود و مادر تاب ماندن بر سر قبر دختر را ندارد و پدر در آغوش مردان روستا اشک می ریزد. سیران دچار ۴۵ درصد سوختگی شده بود و بدحال ترین مجروح این حادثه بود که با رفتنش خانه را برای همیشه از خنده هایش خالی کرد.در مراسم تششیع جنازه او مرتضی رئیسی، معاون وزیر و رئیس سازمان تجهیز و نوسازی مدارس نیز حضور داشتند و چون تمامی این مراسم دست ها را در هم گره کرده بودند و سر به پایین ایستاده بودند، رییس که استعفا نمی دهد، آنها نیز چند روز دیگر زندگی عادی را از سرخواهند گرفت. ...

کلمه_ گروه اجتماعی: دخترکان با مرگ دست و پنجه نرم می کنند، خوابیده بر روی تخت ها، سفید پوش، زیر اکسیژن نفس می کشند، دست هایشان سوخته و صورت هایشان زیر باند پنهان است؛ مادران دختران دشت، مادران انتظارند، شب را با دلهره صبح می کنند و صبح را با دلهره شب از ترس بیدار نشدن دختران برای همیشه. یکی از آنها پرکشید و به سادگی رفت، از تمام درد های آتش بخاری خلاص شد، پدر و مادرش امروز بر خاک سپردنش، او رفت اما خانواده ایی را برای همیشه در حسرت خنده هایش گذاشت.

دیگری با مرگ درحال جنگیدن است؛ انقدر به مرگ نزدیک شده که خبر فوتش را نیز حتی به اشتباه مخابره کنند و مسوولان که در اینجور مواقع مسوول می شوند خبر رفتنش را تکذیب کنند. انگار که خبر مرگ عادی میشود؛ می دهند و پس می گیرند، انگار که قرار نبود این دختران سالها زندگی کنند، درس بخوانند خانم دکتر و خانم معلم و مادر بشوند. مهناز افشار در این باره در روزنامه اعتماد می نویسد:”چه اتفاقی افتاده، چه چیزی از من کم و چه چیزی به من اضافه شده است. مشکل دغدغه‌ها و زندگی روزمره است؟ تکرار این سوال بی‌جواب است که مسئولان چه می‌کنند؟ مشکل آستانه تحمل ما است که هی بالاتر می‌رود و وسیع‌تر می‌شود؟ و آیا سرخوردگی از نیافتن این سوال که چه کسی مسئول است، من را خنثی کرده.

چند کودک در یک تصادف می‌میرند، این خبر چند روز یا شاید حتی چند ساعت فکر ما را مشغول می‌کند و تمام می‌شود. چند کودک در فاصله کمی در یک کلاس درس طعمه آتش می‌شوند، خبر را می‌شنویم و باز زندگی‌مان را بی هیچ خللی ادامه می‌دهیم. … یاد حادثه زمین لرزه بم افتادم و فضایی که مردم در کنار مسئولان برای یاری به مردم از هم پیشی می‌گرفتند. مسابقه‌ای بود برای بودن و قدم برداشتن در راه ساختن ویرانی‌ای که کسی هم در آن مقصر نبود. شاید این چند سوال، این چهار فاکتور باشد که از من به عنوان شهروندی که مسئولیتی دارد، فردی خنثی ساخته است. من نسبت به این سکوت و بی‌واکنشی آگاهم. هنوز دارم با سکوت می‌جنگم و سعی می‌کنم قدم بردارم. چه مسئول و ارگان و فردی همراه من باشد چه نباشد، باید قدم برداشت.” یک تشیع؛ یک تکذیب سیران یگانه دانش آموز حادثه دیده مدرسه انقلاب اسلامی که بر اثر شدت جراحات در بیمارستان سینا تبریز فوت کرد، در میان شهروندان خود در پیرانشهر به خاک سپرده شد و محمود احمدی نژاد هیچ پیام تسلیتی نفرستاده است.


دخترک بر دوش مردان روستا تشییع می شود و مادر تاب ماندن بر سر قبر دختر را ندارد و پدر در آغوش مردان روستا اشک می ریزد. سیران دچار ۴۵ درصد سوختگی شده بود و بدحال ترین مجروح این حادثه بود که با رفتنش خانه را برای همیشه از خنده هایش خالی کرد.در مراسم تششیع جنازه او مرتضی رئیسی، معاون وزیر و رئیس سازمان تجهیز و نوسازی مدارس نیز حضور داشتند و چون تمامی این مراسم دست ها را در هم گره کرده بودند و سر به پایین ایستاده بودند، رییس که استعفا نمی دهد، آنها نیز چند روز دیگر زندگی عادی را از سرخواهند گرفت.

از طرفی دیگر خبر دیگری رسید که یکی دیگر از دانش آموزان نیز فوت کرده است اما رسول خضری نماینده مردم پیران شهر خبر فوت او را تکذیب کرد و با اشاره به وضعیت سه دانش آموز دیگر گفت: این دانش آموزان در بخش ویژه بستری هستند و به دلیل سوختگی ریه نیاز به زمان است که مشخص شود روند بهبودی را طی می‌کنند یا مشکلشان حادتر می شود.

بر اساس گزارش خبرگزاری ها کادر پزشکی با وجود وخامت حال دومین دانش آموز امیدوارند حال او رو به بهبودی رود اما همچنان این سه دانش آموز در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند. در واقع دلیل اصلی وخامت حال این دانش آموزان شدت سوختگی نیست بلکه به دلیل مشکلات تنفسی و سوختگی ریه وضعیتی بحرانی دارند.در حال حاضر این دانش آموزان به دلیل ورم قسمت فوقانی ریه در اثر سوختگی با دستگاه تنفس مصنوعی نفس می کشند.

بخاری نفتی هدیه دانشجویی به حاجی‌بابایی به دنبال حادثه آتش‌سوزی مدرسه دخترانه شین‌آباد پیرانشهر و فوت یکی از دانش آموزان آسیب دیده، فارس نوشته است که جنبش عدالتخواه دانشجویی یک بخاری نفتی به وزیر آموزش و پرورش هدیه می‌کند. همچنین، جنبش عدالتخواه دانشجویی در اعتراض به این واقعه که ناشی از بی‌عدالتی در بهره‌مندی از امکانات آموزشی است، به حمیدرضا حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش توصیه می‌کند، اتاق کار خود را با بخاری نفتی گرم کند.استعفای حاجی بابایی استعفا واژه ای بیگانه برای مسوولان ایرانی است، فرق نمی کند اتوبوسی واژگون شود، تماشاچی در ورزشگاه به دلیل نرسیدن آمبولانس واژگون فوت کند و یا دخترکانی خردسال سر کلاس درس بسوزند؛ مسوولان حاضر به استعفا نمی شوند، نخست یکدیگر را محکوم کرده و سپس عذرخواهی می کنند و در آخر نیز مردم همیشه در صحنه ایران را دعوت به صبوری خواهند کرد.

چند روزی از فاجعه آتش سوزی مدرسه ای در استان آذربایجان غربی می گذرد و نگاهی به واکنش های وزیر اموزش و پرورش پس از این فاجعه، نشان می دهد که حاجی بابایی در چندمین حادثه دانش آموزی به دلایل مختلف در زمان وزارتش، نه تنها خیال استعفا ندارد، بلکه بی اعتنا به فشارهای نمایندگان مجلس و افکار عمومی، با جدیت از ادامه حضورش در وزارتخانه و اهداف مهم تر می گوید.

نماینده پیرانشهر با انتقاد از سخنان وزیر آموزش و پرورش در صحن مجلس گفته است: متاسفانه وزیر آموزش و پرورش به جای جواب قانع کننده معلم را مقصر اعلام کرد هر چند در این حادثه اقدام معلم به عنوان خطای انسانی بی تاثیر نبوده ولی در حالت کلی آموزش و پرورش باید جوابگو باشد.

خضری در ادامه همچنین از عدم همراهی مجمع نمایندگان استان در زمینه سوال و جواب از وزیر آموزش و پرورش و تقاضای استعفای وی گلایه کرد و گفت: متاسفانه در حالی که انتظار داشتم مجمع نمایندگان استان روز یکشنبه در مجلس همدل و یکصدا در خصوص حادثه آتش سوزی پیرانشهر متحد عمل کنند بنده را همراهی نکردند و این موضوع جای گلایه زیاد دارد.وی با بیان اینکه مجمع نمایندگان آذربایجان غربی باید در این حادثه به عنوان نه تنها یک موضوع استانی بلکه حادثه تاسف بار ملی قوی تر عمل می کرد گفت: حتی برخی نمایندگان استان از امضای بیانیه ای که توسط بنده در خصوص وزیر آموزش و پرورش تنظیم شده بود استنکاف کردند.

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس ادامه داد: این اقدام مجمع نمایندگان استان درحالی صورت می گیرد که من به عنوان نماینده پیرانشهر و سردشت یکشنبه در مجلس پیگیر علت عدم تحقق مصوبه هئیت دولت در استان مبنی بر احداث بیمارستان سوختگی ۶۰ تختخوابی بیمارستان شهید قلی پور ارومیه بودم .

وی ادامه داد: با پیگیری این موضوع معتقدم برای رشد و تعالی تمام بخش های مختلف آذربایجان غربی همه نمایندگان با هم و متحد عمل کنند که در حادثه آتش سوزی دبستان شین آباد نکردند.

خضری در ادامه از عملکرد صدا و سیمای مرکز آذربایجان غربی نیز انتقاد کرد و گفت: متاسفانه تاکنون صدا و سیمای مرکز استان با وجود عمق حادثه آتش سوزی پرداخت مناسبی از این حادثه نداشته است.ارج محکوم است از طرفی دیگر معاون وزیر آموزش و پروش بخاری شرکت ارج را عامل آتش سوزی مدرسه روستای شین آباد پیرانشهر اعلام کرد.این سخنان معاون وزیر واکنش علی لاریجانی رئیس مجلس را به دنبال داشت.

به گزارش ایسنا، رئیسی معاون وزیر آموزش و پرورش در جلسه علنی مجلس گفت: در گزارش آتش‌نشانی، عامل آتش‌سوزی بخاری نفتی شرکت ارج گزارش شده است.

لاریجانی در این هنگام با قطع سخنان رییسی، گفت: اینکه مشخص است که هنگام آتش‌سوزی عامل “بخاری” بوده است. صحبت از این است که چرا چنین اتفاقی افتاد؟همچنین مرتضی رییسی معاون عمرانی وزیر و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز در جلسه مجلس در ارتباط با موضوع آتش سوزی گفت: برای استقرار سیستم حرارت مرکزی در ۱۵۰ هزار کلاس درس و ۵۰ هزار اتاق جانبی در آموزش و پرورش به یک هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
خواهر ستار بهشتی: مادرم را کتک زدند/ محمد نوری زاد: اگر ضرب و شتم و بی ادبی نمی کردند تعجب می کردیم+ فیلم

چکیده :مردم را ترسانده اند. و این ترس ناشی از ماجراهایی است که تا به حال شاهدش بودیم. وقتی شما را گرفتند معلوم نیست چه جوری از اینجا خارج خواهید شد. چنین چیزی یک ترس گسترده را در ذهن همه ایجاد کرده است که وقتی وارد مراسمی می شویم معلوم نیست انتهای این مراسم به کجا منجر می شود. و از این جهت باید بگویم که نیروهای امنیتی ما انصافا موفق بودند و باید بهشان تبریک گفت که مردم را ترسانده اند و امنیت خاطر آنها را برآشفتند. بله می ترسند. مردم می ترسند....




کلمه- زهرا صدر: سحر بهشتی خواهر ستار پس از بازگشت از مراسم چهلم برادر خود با اعلام اینکه خانواده اش در این مراسم توسط ماموران ناجا کتک خورده اند می گوید که مادرش را طوری کتک زده اند که پایش بشدت آسیب دیده است. محمد نوریزاد نیز با اشاره به جمعیت کمی که در مراسم چهلم ستار بهشتی شرکت کرده بودند به کلمه می گوید که مردم را ترسانده اند، آنقدر که تنها چهل نفر توانسته بودند در این قبرستان و در کنار خانواده حاضر شوند.

به گزارش کلمه، خانواده ستار بهشتی که امیدوار بودند حداقل بتوانند با برگزاری مراسم چهلم تسلی خاطری برای دل های داغدارشان پیدا کنند، عصر امروز در قبرستان رباط کریم با حضور سنگین نیروهای امنیتی رو به رو شدند که نه تنها برای اندک افراد شرکت کننده ایجاد مزاحمت کرد، بلکه مادر بیمار ستار بهشتی را نیز مجروح کردند.

سکوت نسبی خانواده ستار بهشتی طی چهل روز گذشته با این امید بود که ماموران قول برگزاری یک مراسم معمولی چهلم را به آنان داده بودند. اما مراسمی که قرار بود در آرامش کامل برگزار شود با دخالت پلیس به خشونت کشیده شد و نیمه کاره به پایان نرسید.

بر اساس این گزارش قرار بود این مراسم از ساعت ۳ تا ساعت ۵ بعدازظهر‬ برگزار شود اما اجازه ندادند حتی قبل از ساعت ۵ مردم با آرامش از امامزاده خارج شوند.

این در حالی است که شب پیش از مراسم نیز ماموران ناجا اعلامیه ها ی ستار بهشتی را پاره کرده و مغازه داران و شهروندان را تهدید کرده بودند که در مراسم شرکت نکنند.

گفتگوی کلمه با محمد نوریزاد و سحر بهشتی را با هم می خوانیم:

سحر بهشتی: خانواده ام را کتک زدند؛ پای مادرم به شدت آسیب دید‬

سحر بهشتی خواهر ستار با اعلام اینکه خانواده اش در این مراسم توسط ماموران ناجا کتک خورده اند می گوید که مادرش را طوری کتک زده اند که پایش بشدت آسیب دیده است.

خواهر ستار بهشتی همچنین با بیان اینکه ماموران تلاش کردند برادرش را بازداشت کنند به کلمه می گوید که با وساطت مردم و حضار برادرش را رها کردند اما در حال حاضر اعضای خانواده از نظر روحی در شرایط بسیار نامناسبی هستند.

به گفته ی وی درگیری ها و تنش ها در پایان مراسم در امامزاده رخ داده و ماموران همزمان با ضرب و شتم و بازداشت اقدام به پراکنده کردن حاضران کردند.

محمد نوری زاد: اگر فحاشی و ضرب و شتم نمی کردند باید تعجب می کردیم

محمد نوریزاد، جهادگر و مستند ساز منتقد نیز در گفتگو با کلمه با اشاره به جمعیت کمی که در مراسم چهلم ستار بهشتی شرکت کرده بودند به کلمه می گوید که مردم را ترسانده اند، آنقدر که تنها چهل نفر توانسته بودند در این قبرستان و در کنار خانواده حاضر شوند.

نوریزاد که خود از زندانیان سیاسی پس از انتخابات است با اشاره به تنش های به وجود آمده در این مراسم می گوید: ماجرای ضرب و شتم و تندی و تنش و برخوردهای بی ادبانه و گستاخانه چیز تازه ای نیست همیشه بوده و از این به بعد هم خواهد بود یعنی غیر از این را ما باید تعجب کنیم. یعنی اگر یک روز دیدیم که مردمی یک مراسم برگزار کردند به آرامی سپری شده است، باید تعجب کنیم. وگرنه یک مامور امنیتی جوری تربیت شده یا او را طوری تنظیم کرده اند که فحاشی و ضرب و شتم کند و ناسزا بگوید و ماموریت خودش را انجام دهد.

این نویسنده ی منتقد در ادامه می افزاید: منتهی در نقطه مقابل ناراحتی، نگرانی، افسردگی و دلگیری من برای این بود که مراسم چهلم این مرد شریف با ۴۰ نفر برگزار شد آن هم با یک مرثیه خوانی که ماموران امنیتی گذاشته بودند بی وقفه توی باند بلندگو فریاد می کشید و چیزهایی را می گفت و حتی فرصت نمی داد که صدای مادر ستار بهشتی که اعتراض می کرد و فریاد می کشید، به گوش کسی برسد. به هر حال این، همه ی آن چیزهایی بود که می خواستم به شما بگویم.

محمد نوریزاد با تاکید دوباره بر اینکه “من بیش از آنکه گله مند یا نگران باشم از ضرب و شتم خانواده ستار بهشتی بسیار مکدر شدم از جمعیتی که آنجا بودند، چیزی حدود ۲۰ آقا و ۲۰ خانم مجموعا ۴۰ نفر”، می گوید: این همه ی جمعیتی بود که در چهلم این مرد بزرگ جمع شده بودند. این بود خروجی هزاران ابراز علاقه مردمانی باشد که نسبت به مرگ این جوان معترض بودند و ابراز نگرانی می کردند؟ همه هیاهو سر دادیم و اعتراض کردیم و خواستار برخورد شدیم و بعد چهلم او ۴۰ نفر بتوانند بر سر مزار او بیایند؟ من اصلا تصور نمی کردم یک چنین اتفاقی رخ دهد.

مردم را ترسانده اند/ کسی نمی داند اگر بگیرندش، چطور از بازداشت خارج خواهد شد‬

این فعال سیاسی در پاسخ به چرایی حضور نیافتن مردم در این مراسم تصریح می کند: من شخصا احساسم این است که ترس. یعنی مردم را ترسانده اند. و این ترس ناشی از ماجراهایی است که تا به حال شاهدش بودیم. که یک جوانی را می گیرند و می برند از تحصیل محرومش می کنند و در زندان شاهد ماجراهایی بودیم. که خود ستار بهشتی هم یکی از همان هاست. که وقتی شما را گرفتند معلوم نیست چه جوری از اینجا خارج خواهید شد. چنین چیزی یک ترس گسترده را در ذهن همه ایجاد کرده است که وقتی وارد مراسمی می شویم معلوم نیست انتهای این مراسم به کجا منجر می شود. و از این جهت باید بگویم که نیروهای امنیتی ما انصافا موفق بودند و باید بهشان تبریک گفت که مردم را ترسانده اند و امنیت خاطر آنها را برآشفتند. بله می ترسند. مردم می ترسند.

با مشت به سینه یک خانم کوبیدند/ برای غربت این جوان گریستم

وی در ادامه می افزاید: برخی را گرفتند، بعضی ها را بردند، بعضی ها را هم برخی از دوستان وساطت کردند که آزاد کنند. واقعا برخوردها پرتنش بود. با مشت به سینه یکی از خانم ها کوفتند.

نوریزاد همچنین می گوید: به هر حال من باز هم می خواهم بگویم که این چیز عجیبی نیست ما از چنین برخوردی نباید تعجب کنیم عمده نگاهمان باید متوجه برگزاری یک مراسم غریبانه برای این عزیز باشد.

وی در پایان تصریح می کند: من آنچنان می گریستم برای غربت این جوان که در هیچ مراسمی این چنین نگریسته بودم. غربت جوانی که هستیش را از او گرفتیم و بعد اجازه نمی دهیم که خانواده اش ضجه بزنند و ناله کنند و خودشان را تخلیه کنند بر سر مزار عزیزشان. و آنچه که بسیار بسیار آزار دهنده بود حضور لباس شخصی ها و ماموران امنیتی در همه جا یعنی حضور فراگیرشان بود ۴۰ نفر شرکت کننده در محاصره ۴۰ مامور امنیتی بودند. جدای از پلیس هایی که با لباس فرم و یونیفرم رسمی مراقبت می کردند. ولی واقعا ۴۰ زن و مردی که آمده بودند از جاهای مختلف با بستگان خود ستار بهشتی در محاصره ۴۰ ماموران امنیتی و لباس شخصی بودند که مراقب بودند و عکس و فیلم گرفتند از همه.


دانلود فایل صوتی

static3.kaleme.com/Sattar_Beheshti_Grave_23_09_1391.mp4
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
علی مطهری: آقای جنتی! سخنان شما درباره موسوی و کروبی وجاهت قانونی ندارد

چکیده :فرضا آقایان موسوی و کروبی هم کاندیدای ریاست جمهوری شوند، قطع نظر از اعتقاد شخصی ما درباره میزان قصور یا تقصیر آنها در بحران مذکور، چون در هیچ دادگاهی به طور علنی محاکمه نشده و از خود دفاع نکرده اند، مجوز قانونی برای رد صلاحیت آنها وجود ندارد. ...

در پی اظهارات احمد جنتی در رابطه با رد صلاحیت ها، علی مطهری در نامه ای از سخنان وی انتقاد کرد و با دعوت وی به قانون پذیری نوشت: فرضا آقایان موسوی و کروبی هم کاندیدای ریاست جمهوری شوند، قطع نظر از اعتقاد شخصی ما درباره میزان قصور یا تقصیر آنها در بحران مذکور، چون در هیچ دادگاهی به طور علنی محاکمه نشده و از خود دفاع نکرده اند، مجوز قانونی برای رد صلاحیت آنها وجود ندارد.

نماینده تهران همچنین در نامه خود پرسیده است که چرا پس از مناظره مشهور در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ هیچ اقدامی از طریق شورای نگهبان نکردید که اگر می کردید فتنه ای با آن وسعت پدید نمی آمد و شاید اصلا فتنه ای رخ نمی داد.

جنتی دبیر شورای نگهبان روز گذشته در گفت و گویی با تاکید بر اینکه معترضان به نتایج انتخابات مهندسی شده ریاست جمهوری ۸۸ تایید صلاحیت نخواهند شد، در خصوص تبلیغات انتخاباتی گفته بود: اگر مردم ببینند فردی ضعف نفس دارد و به دنبال تخریب دیگران است به او رای نمی دهند.

سخنان وی در حالی مطرح شد که وی برخلاف نص صریح قانون در انتخابات پیشین ریاست جمهوری از احمدی نژاد حمایت کرد و در زمانی که وی در مناظره های تلویزیونی به تخریب چهره های انقلاب پرداخت، هیچ واکنشی نشان نداد و به حمایت های خود ادامه داد.

علی مطهری در نامه ای به دبیر شورای نگهبان با اشاره به این سخن جنتی که گفته بود” آیا اسلام اجازه می دهد که برخی در رقابت های انتخاباتی فحاشی کنند، تهمت بزنند، آبروی اشخاص را ببرند، افراد دیگر را تخریب کنند؟”پرسیده است: جناب عالی که چنین اعتقادی دارید، چرا پس از مناظره مشهور در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ هیچ اقدامی از طریق شورای نگهبان نکردید که اگر می کردید فتنه ای با آن وسعت پدید نمی آمد و شاید اصلا فتنه ای رخ نمی داد.

در نامه علی مطهری همچنین آمده است: به تعبیر امیرالمومنین علی علیه السلام”حق، وسیعترین میدانها در مقام توصیف است و تنگ ترین میدانها در مقام عمل.”

فرزند آیت الله مطهری در رابطه با بخش دیگری از گفته های جنتی که تاکید کرده بود ” امکانی برای حضور مجدد فتنه گران در صحنه انتخابات وجود ندارد و آنها حتی نباید توهم این حضور مجدد را داشته باشند” نوشته است” اگر مقصود شما افرادی است که جرم آنها در دادگاه صالح اثبات شده و حکم دادگاه موجب محرومیت آنها از حقوق اجتماعی است، سخن جناب عالی درست است، در غیر این صورت وجاهت قانونی ندارد.

در نامه مطهری تصریح شده است که فرضا آقایان موسوی و کروبی هم کاندیدای ریاست جمهوری شوند، قطع نظر از اعتقاد شخصی ما درباره میزان قصور یا تقصیر آنها در بحران مذکور، چون در هیچ دادگاهی به طور علنی محاکمه نشده و از خود دفاع نکرده اند، مجوز قانونی برای رد صلاحیت آنها وجود ندارد.

این نماینده مجلس به جنتی پیشنهاد کرده است که به جای صدور این گونه احکام مِن عندی راه قانون را طی کنیم.

احمد جنتی روز گذشته در گفت وگویی ادعا کرده بود که فتنه گران بزرگترین خیانت را به نظام اسلامی و مردم انجام دادند و لطمه سنگینی به کشور زدند. اینها نشان دادند نه به قانون اساسی، نه به فقه اسلامی و نه اخلاق اسلامی اعتقاد و التزامی ندارند. امروز ارتباط فتنه گران با خارج و دشمنان انقلاب کاملا محرز شده است و این مسئله در پرونده های این افراد که در دادگاه ها تشکیل شده و در اعترافات آنها کاملا روشن است.

متن نامه علی مطهری به احمد جنتی به نقل از فردا به شرح زیر است:

آیت الله جنتی
دبیر محترم شورای نگهبان

با اهداء سلام و تحیت، در مصاحبه اخیرتان فرموده اید ” آیا اسلام اجازه می دهد که برخی در رقابت های انتخاباتی فحاشی کنند، تهمت بزنند، آبروی اشخاص را ببرند، افراد دیگر را تخریب کنند؟”

سخن درستی است اما این سوال مطرح می شود که جناب عالی که چنین اعتقادی دارید، چرا پس از مناظره مشهور در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ هیچ اقدامی از طریق شورای نگهبان نکردید که اگر می کردید فتنه ای با آن وسعت پدید نمی آمد و شاید اصلا فتنه ای رخ نمی داد.
به تعبیر امیرالمومنین علی علیه السلام”حق، وسیعترین میدانها در مقام توصیف است و تنگ ترین میدانها در مقام عمل.”

همچنین فرموده اید ” امکانی برای حضور مجدد فتنه گران در صحنه انتخابات وجود ندارد و آنها حتی نباید توهم این حضور مجدد را داشته باشند.”

اگر مقصود شما افرادی است که جرم آنها در دادگاه صالح اثبات شده و حکم دادگاه موجب محرومیت آنها از حقوق اجتماعی است، سخن جناب عالی درست است، در غیر این صورت وجاهت قانونی ندارد.
فرضا آقایان موسوی و کروبی هم کاندیدای ریاست جمهوری شوند، قطع نظر از اعتقاد شخصی ما درباره میزان قصور یا تقصیر آنها در بحران مذکور، چون در هیچ دادگاهی به طور علنی محاکمه نشده و از خود دفاع نکرده اند، مجوز قانونی برای رد صلاحیت آنها وجود ندارد.

پس بهتر است به جای صدور این گونه احکام مِن عندی راه قانون را طی کنیم. توفیق بیشتر حضرت عالی را از خدای متعال خواستارم.

با تقدیم احترام
علی مطهری
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
انتقال چند ساعته مادر ستار بهشتی به بیمارستان، در پی حمله ماموران به مراسم چهلم فرزندش

چکیده :در پی اقدام روز گذشته ماموران و ایجاد فشار و شوک روانی و همچنین شرایط جسمی مادر ستار بهشتی، حوالی ظهر حال خانم عشقی بد شده و خانواده وی، او را سریعا به بیمارستان منتقل کرده و وی تحت نظر پزشک اورژانس قرار گرفته است....

کلمه – گروه خبر: ظهر امروز مادر ستار بهشتی به بیمارستان منتقل شد و پس از انتقال به منزل همچنان تحت مداوا و سرم قرار دارد.

سحام گزارش داده که در پی اقدام روز گذشته ماموران و ایجاد فشار و شوک روانی و همچنین شرایط جسمی مادر ستار بهشتی، حوالی ظهر حال خانم عشقی بد شده و خانواده وی، او را سریعا به بیمارستان منتقل کرده و وی تحت نظر پزشک اورژانس قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش مادر ستار بهشتی روز گذشته از عدم توان جسمی مادر ستار برای مصاحبه پس از ضرب و شتم توسط ماموران؛ خبر داده و تنها به این سخن بسنده کرده بود که “تمام بدنم کوفته است و نای حرف زدن ندارم”.

کلمه شب گذشته گزارش داده بود که عصر پنجشنبه مراسم چهلمین روز درگذشت ستار بهشتی که در بازداشتگاه پلیس کشته شد، بر سر مزار او واقع در امامزاده محمدتقی رباط کریم برگزار شد. اما ماموران نیروی انتظامی که این وبلاگ نویس/ کارگر/ جوان/ زندانی سیاسی را در بازداشتگاهی غیرقانونی شکنجه داده و کشته اند، حتی به مراسم یادبود او هم رحم نکردند.

یازدهم آبان ماه سال جاری کلمه از بازداشت و ضرب و شتم ستار بهشتی توسط پلیس امنیت خبر داده بود و کمتر از یک هفته پس از آن خواهر این سبز گمنام اعلام کرد که از پلیس امنیت به وی اعلام کرده اند که این جوان ۳۵ ساله جان خود را از دست داده و آنها باید روز آینده برای دریافت پیکرش مراجعه کنند.

سحر بهشتی خواهر ستار پس از بازگشت از مراسم چهلم برادر خود با اعلام اینکه خانواده اش در این مراسم توسط ماموران ناجا کتک خورده اند می گوید که مادرش را طوری کتک زده اند که پایش بشدت آسیب دیده است. محمد نوریزاد نیز با اشاره به جمعیت کمی که در مراسم چهلم ستار بهشتی شرکت کرده بودند به کلمه می گوید که مردم را ترسانده اند، آنقدر که تنها چهل نفر توانسته بودند در این قبرستان و در کنار خانواده حاضر شوند.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
مرد

 
درخواست پناهندگی قهرمان شطرنج ایران در نروژ



کیمیا مرادی نوجوان ۱۶ ساله ای است که در اوج موفقیت یازده سال گذشته ناچار می گردد به دنبال فشارهای سیاسی و اجتماعی در ماه پیش ایران را ترک کند. در مرداد ماه گذشته به دلیل نداشتنن حجاب و اتهام واهی رابطه نامشروع توسط مامورین منکرات بازداشت می گردد و به همراه دوست صمیمی خود و دو پسر عمویش به وزرا منتقل می شود. ایشان در وزا ساعتها بازجویی شده و تهدید می شود تا اینکه با تلاش های پدرشان و تماس های برخی از مسولین آزاد می گردند اما بازداشت ایشان باعث می گردد که کیمیا نتواند در حالی که شانزده ساله بود و در رده بیست سال قهرمان کشور شده بود در مسابقات جهانی شرکت کند. ایشان از آن زمان بارها به فدراسیون شطرنج مراجعه می کنند ولی متاسفانه مسولین فدراسیون به جای اینکه این قهرمان کشور را مورد توجه بیشتری قرار دهند، وی را تهدید به بازداشت می کنند. فشارهای روحی و روانی به کیمیا در سالهای گذشته باعث می گردد که ایشان نتوانند به خواسته خود که شرکت در مسابقات جهانی است برسند و زمانی که در یک سفر توریستی به نروژ می آیند تصمیم می گیرند به ایران بر نگشته و به اداره مهاجرت نروژ رفته درخواست پناهندگی دهند.
کیمیا در سال 1381 در حالی که پنج و نیم ساله بود برای اولین بار در رده سنی 8 سال مسابقات قهرمانی نوجوانان کشور حضور یافت. در سال 1382 بار دیگر در همین رده حضور یافت و برای نخستین بار با کسب مقام سوم به روی سکوی قهرمانی رفت. در سال 83 برای سومین سال پیاپی در رده 8 سال حاضر شد و این بار با اقتدار به مقام قهرمانی دست یافت. در سال 84 نفر سوم رده 10 سال شد. پس از آن به همراه خانواده از همدان به تهران نقل مکان کرد و در سال 85 با درخششی خیره کننده قهرمان رده سنی 10 سال شد. در همین سال، عنوان نخست مسابقات بین المللی فجر نوجوان را نیز به خود اختصاص داد.
در سال 86 نایب قهرمان رده 12 سال شد اما با پیروزی در رویارویی اش با زهرا آزادواری، جواز حضور در مسابقات جهانی را کسب نمود. در سال 87 قهرمان رده 12 سال شد. در سال 88 برای نخستین بار در جمع نفرات قرار نگرفت و در رده 14 سال، پنجم شد اما در سال 89 با اقتدار عنوان قهرمانی این رده را به خود اختصاص داد. در سال 90، نایب قهرمان رده 16 سال شد اما در سال بعد بار دیگر در این رده حضور یافت و قهرمان مطلق رقابت ها شد.
چندی پیش نیز به عنوان نخست مسابقات شطرنج بین المللی جام خزر بانوان دست یافت. کیمیا مرادی در سال 1391، با اقتدار و کسب 6.5 امتیاز از 7 دیدار، به مقام نخست مسابقات شطرنج قهرمانی جوانان (زیر 20 سال) کشور دست یافت. 
کیمکیمیا روز یکشنبه مورخ 20 فروردین ماه ۱۳۹۱ با حضور 31 شرکت کننده از از 11 استان کشور به مقام قهرمانی دست یافت.
حال این قهرمان کشور مجبور شده است به دلیل وضعیت سیاسی و اجتماعی کشور و فشارهای روحی و روانی و تهدیدهایی که به وی می شده است ایران را ترک و در کشور نروژ پناهنده شد

همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
     
  
صفحه  صفحه 4 از 130:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  127  128  129  130  پسین » 
گفتگوی آزاد

The sad news from Iran | اخبار تاسف بار از ایران

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA