ارسالها: 58
#84
Posted: 31 Oct 2011 01:02
بعضی وقتا واقعا نیاز میشه که آدم ازشون مصرف کنه
این كاربر به علت تخلف در قوانین انجمن بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
ارسالها: 2557
#86
Posted: 17 Sep 2012 14:38
نميدونم چرا ى عده اى اينقدر به مصرف مواد مخدر علاقه نشون ميدن!؟
روزگار غریبی ست نازنین ...
ارسالها: 63
#87
Posted: 20 Sep 2012 10:57
من همش فکر میکنم اینا چی دارن که آدما بهش معتاد میشنواین خمه آدمو گوشه خیابون نمیبینن یا وقتی اونا رو مصرف میکنن کور میشن
ای که در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم گذاشتی
الهی در تنهاترین تنهاییت تنهاترین تنها کست تنهای تنهایت گذارد
ارسالها: 316
#88
Posted: 2 Dec 2012 22:14
درخواست تایپیکی با موضوع _ اعتیاد به مواد مخدر _ رو دارم
موضوعات تایپیک :
۱.توضیح درباره ی انواع مواد مخدر
۲.بررسی آثار مخدرها بر بدن _ خانواده و جامعه
۳.بررسی مصرف الکل
۴.معتاد کیست ؟
۵.سنت های ۱۲ گانه معتادان گمنام
۶.بهبودی و لغزش
۷.فقط برای امروز _ زندگی به روال برنامه
۸.الهامات جدید بعد از ترک اعتیاد
اکثر مطالب رو از کتاب های ان ای برداشت کردم و درکل میخام به مصرف کننده های الکل یا مواد مخدر کمک کنم تا به واقعیت اعتیاد پی ببرن و بتونن ترک کنن
با سپاس از مدیران عزیز مخصوصا دوست عزیزم سکسی بوی
از دوستان لوتی هم خواهش میکنم که اگر به این بیماری مبتلا هستن و برای بهبودی تلاش میکنن ، بیان و خودشون رو معرفی کنن و بگن که به چه مخدری اعتیاد دارن و چه مدتی مصرف میکنن و چه ممدتی که ترک کردن
از همه شما عزیزان دعوت میکنم که بیاین تا به هموطن خودمون کمک کنیم و تجربه های همدیگرو در میان بذاریم
بیا هموطن ...
بیا دست همو بگیریم تا آینده ی ایران ، به اسم من و تو افتخار کنه ...
بیا...
برین به فلسفه هنر به هرچه بود و هست و نیست . برین به دین برین بدین نگو نپرس چند
http://postimg.org/image/prdpo8iul/
ارسالها: 316
#89
Posted: 3 Dec 2012 01:07
به نام آفریدگار اهورا مزدا
• آشنایی با انواع مواد مخدر
- از روزگاران کهن , مردم از داروها برای تحریک شدن یا آرامش یافتن , خوابیدن یا بیدارماندن , حدت بخشیدن به ادراکهای عادی یا برای ایجاد توهم استفاده می کردند .
- واژه ی دارو , در اشاره به هر نوع ماده ( به جز غذا ) که به طور شیمیایی کارکرد ارگانیسم را تغییر دهد به کار می رود.
- داروهایی که بر رفتار , هشیاری و یا خلق و خو تاثیر می گذارند را روانگردانمی گویند .
- هم داروهای غیر مجاز مانند آرامش بخش ها و داروهای محرک و هم داروهای آشنا از قبیل : الکل , نیکوتین , کافئین در زمره ی این دسته از داروها به حساب می آیند . باید یادآوری کرد که مجاز یا غیر مجاز بودن کاربرد دارو , تابع یا بازتاب خطرات آن نیست. مثلا , کافئین ( قهوه ) بطور کلی پذیرفته شده است . مقرراتی برای آن وجود ندارد , برای نیکوتین (توتون ) مقررات اندکی وجود دارد و در حال حاضر حتی تحت نظارت اداره ی غذا و دارو نیست , برای مصرف الکل هرچند مقررات زیادی وضع شده , اما غیرقانونی نیست ماری جوآنا ( حشیش ) غیرقانونی است . با این همه باید گفت نیکوتین از همه ی این مواد زیان آورتر است زیرا همه ساله موجب مرگ تقریبا 360.000 هزار نفر می شود . بنابراین اگر امروزه کسی بخواهد نیکوتین را برای نخستین بار عرضه کند , باید ابتدا معلوم شود که اصلا می تواند قانونی و مجاز باشد یا خیر .
- پیش از دهه ی 1950 مصرف دارو های غیرمجاز مانند ماری جوآنا بویژه درمیان جوانان چندان رواج نداشت اما از آن زمان تا کنون , تغییرات عمده ای در الگوهای مصرف مواد مخدر رخ داده است . از آغاز دهه ی 1960 مصرف مواد مخدر مرتبا رو به افزایش نهاده و در اواخر دهه ی 1970 به اوج خود رسید , اما در دهه ی 1980 به تدریج کاهش یافت , روندی که تا 1992 ادامه داشت .
- آموزش جوانان درباره ی خطرات مصرف مواد مخدر به این کاهش کمک کرد . چرخشی که درسال 1992 اتفاق افتاد در خور توجه است , زیرا به نظر می رسد درصد نوجوانانی که موافق با مصرف این قبیل مواد نیستند روبه کاهش نهاده است.(بچمن- جانستون - یومالی1998 )
- داروهایی که به آن اشاره خواهیم کرد , رفتار و هوشیاری را تحت تاثیر قرار می دهند , زیرا از راه های خاص زیستی _ شیمیایی بر مغز اثر میگذارند و با تکرار مصرف دارو ممکن است , شخص به هر یک از این داروها وابستگی پیدا کند.
- وابستگی دارویی سه ویژگی عمده دارد که عبارت اند از :
1) تحمل ) یعنی اینکه شخص با ادامه ی مصرف مجبور می شود مرتبا مقدار مصرف ماده را افزایش دهد تا به همان احساس خوشایند قبلی دست یابد .
2) علائم ترک دارو ) با قطع مصرف , شخص واکنشهای جسمی و روانی ناخوشایندی را تجربه می کند .
3) احساس اجبار در مصرف ) شخص بیشتر از آنچه قصد داشته مصرف می کند و می کوشد میزان مصرف را کنترل کند اما نمی تواند , و وقت زیادی را صرف بدست آوردن مواد می کند .
- میزان تحمل دارو و شدت نشانه های ترک اعتیاد در مورد مواد مختلف فرق میکند مثلا میزان تحمل مواد افیونی نسبتا افزایش می یابدو تحمل معتادان ممکن است به حدی برسد که مصرف هر وعده آنها برای غیرمعتادان کشنده باشد . بر عکس ,میزان تحمل کسانی که ماری جوآنا را دود می کنند به ندرت بالا میرود .
نشانه های ترک دارو پدیده ای رایج , به دنبال مصرف طولانی و زیاده از حد الکل , مواد افیونی و مسکن ها است . این نشانه ها در مورد داروهای محرک رایجترند اما کم تر آشکار اند , ولیکن در مورد توهم زاها حتی در پی مصرف مکرر ایجاد نمیشوند.
برین به فلسفه هنر به هرچه بود و هست و نیست . برین به دین برین بدین نگو نپرس چند
http://postimg.org/image/prdpo8iul/
ارسالها: 316
#90
Posted: 3 Dec 2012 01:08
- در این بخش من به بحث در مورد چند نوع از داروهای روانگردان و اثرات آنها برمصرف کنندگان میپردازم .
• دارو های کند کننده ( کند ساز ها )
- داروهای کندساز داروهایی هستند که در دستگاه عصبی مرکزی ایجاد رخوت می کنند که عبارتند از : آرامبخش ها , باربیتوراتها(قرص های خواب آور) داروهای استنشاقی و الکل اتیلیک , از میان این ها بیشتز ازهمه الکل مصرف و سوء مصرف می شود .
برین به فلسفه هنر به هرچه بود و هست و نیست . برین به دین برین بدین نگو نپرس چند
http://postimg.org/image/prdpo8iul/