ارسالها: 168
#121
Posted: 22 Jul 2012 17:38
کلا حجاب زن بزرگترین توهین به مرد البته اگه خود آقایون اینو بفهمن یا اینطور بگم معنیش اینکه ما مردا انقدر اوضاعمون خرابه که با دیدن یه خانوم بالباس معمولی که در اکثر کشورهای دنیا میگردن نمیتونیم خودمونو کنترل کنیم مثلا اسم ما در دنیای جانداران انسانه با مغزی رشد یافته تراز بقیه موجودات زنده!!
مسئله بعدی در مورد حجاب مخصوصا در کشورهای جهان سومی متحجر از نظر فکری وایدئولوژی که ارزش زن رو نصف یک مرد میدونن واز همون اول ازدواج زن رو جزو ناموس و خود رو مالک زن میدونن نحت کنترل نگه دارن.
گی نیستم و هیچ گرایشی به جنس موافق نداشتم و ندارم لطفا پیغام نذارید A.L
ویرایش شده توسط: ALBATRAS
ارسالها: 2642
#122
Posted: 4 Sep 2012 00:00
mohan1978: ادم باید در انتخابس ازاد باشه
mohan1978: هر پیز اجباری بده البته شخصی هاش مثل نماز و دین و حجاب
hamidrjj: باید ازاد باشه
درسته. کاش یکم بیشتر توضیج میدادین
ALBATRAS: کلا حجاب زن بزرگترین توهین به مرد البته اگه خود آقایون اینو بفهمن یا اینطور بگم معنیش اینکه ما مردا انقدر اوضاعمون خرابه که با دیدن یه خانوم بالباس معمولی که در اکثر کشورهای دنیا میگردن نمیتونیم خودمونو کنترل کنیم مثلا اسم ما در دنیای جانداران انسانه با مغزی رشد یافته تراز بقیه موجودات زنده!!
منم قبول دارم که نباید به زن و دخترا سخت گرفت. من به کسی کار ندارم ولی در مورد زن خودم این اجبار حجاب رو پیاده میکنم. چرا؟ نه واسه دینم یا چیزی مثل این
واسه این که الان چه بخوایم چه نخوایم آدمای هیز تو ایران خیلی زیادترن. و تا وقتی اوضاع این طوریه، من اجازه نمیدم زنم بی حجاب بره جایی. و اگه میخوایم هیزی ایرانیا رو از بین ببریم، منم موافقم ولی تا اون روزی که آدم هیز تو کشورم نباشه، نمیخوام قربانی چشم ناپاک مردم بشم.
عقده یعنی کسی که اولین بار میره تو لیست، مدتش طبق قوانین باید سه روز باشه ولی یهو میشه دو ماه
ارسالها: 2557
#124
Posted: 5 Sep 2012 16:26
ي امر شخصي ك هر كس با توجه ب اعتقاداتش ميزاني از پوشش رو داره
روزگار غریبی ست نازنین ...
ارسالها: 2642
#125
Posted: 9 Sep 2012 00:15
abidar: من به شخصا حجاب روقبول ندارم ولی معتقدم که نباید درهیچ کاری اجبار وجود داشته باشه باید هرشخصی به اختیار خود تصمیم بگیره
کاش دلیل مخالفت خودتونم میگفتید
rezassi7: ي امر شخصي ك هر كس با توجه ب اعتقاداتش ميزاني از پوشش رو داره
خب ما هم میخوایم همین میزان رو برای هر کس بدونیم و یه جورایی بفهمیم اکثریت تا چه حد و میزانی حجاب رو درست و موجه میدونن
عقده یعنی کسی که اولین بار میره تو لیست، مدتش طبق قوانین باید سه روز باشه ولی یهو میشه دو ماه
ارسالها: 2554
#126
Posted: 25 Sep 2012 00:34
حجاب و مسایل دینی نباید اجباری باشه
سعی کن از گناه نفرت داشته باشی نه از گناهکار.
هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت کاملا توضیحش بدی ! "آلبرت انیشتین"
ارسالها: 1495
#127
Posted: 14 Oct 2012 18:58
من کلا با هر چیز ی که مسئله شخصی به حساب بیاد و باعث مزاحمت برای دیگران نباشه رو که اجباری کنن مخالفم صد در صد
هر کی دوست داره حجاب بذاره و هر کی نداره بردارش
اینجوری معلوم میشه هر کی چه جوریه و سو استفاده هم نمیشه
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
ارسالها: 1495
#128
Posted: 15 Oct 2012 09:50
چن سال پيش از روي علاقه شخصي تصميم گرفتم يك كار تحقيقي ساده درباره تاريخچه اجباري شدن حجاب در ابتداي انقلاب انجام دهم. نتيجه مقاله طولانياي شد كه در چهار بخش در سايت ميدان زنان منتشر شد. در اين سالها بارها ديدهام كه بخشهايي از آن مطالب (اغلب بدون ذكر منبع) اينور و آن ور استفاده شده و از اين جهت كه كمكي به آگاهي بخشي بوده خوشحال شدهام. اين روزها كه بحث مخالفت با حجاب اجباري داغ شده بد نديدم لينك آن چهار مطلب را بازنشر كنم.
۱- گام اول، چادر براي عروسك فرنگي
۲- گام دوم، حجاب اختیاری است به شرط آنکه با حجاب باشی!
۳- گام سوم، یا حجاب یا اخراج!
۴-گام آخر، مرگ بر بدحجاب
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
ارسالها: 1495
#129
Posted: 15 Oct 2012 09:57
۱- گام اول، چادر براي عروسك فرنگي
شما هم بیشمار تصاویری رو که زنان تا یکی دوسال بعد انقلاب بدون حجاب بودن رو در لابلای سانسورهای جمهوری اسلامی حتما دیدید حالا قصه اون رو هم بشنوید
حجاب چگونه اجباري شد؟ پاسخ اين سوال را گاهي افرادي كه از نزديك شاهد واقعه انقلاب سال 1357 بودند هم دقيق و كامل نميدانند. واقعيت آن است كه حجاب اسلامي پيش از آنكه در قالب حكمي قانوني اجباري شود در فرايندي سياسي و امنيتي به جامعه القا شد. بازخواني اين روايت، ميتواند شناخت دقيقتر حجاب اسلامي به مثابه بخشي از ايدئولوژي نظام برخاسته از انقلاب اسلامي را تسهيل كند. ضمن اينكه براي ارزيابي ميزان موفقيت حجاب اجباري در دست يابي به اهدافي كه در ابتداي انقلاب براي آن تصوير شد هم اين بازخواني ضرورت زيادي دارد. در اين نوشتار و بخشهاي بعدي كه به زودي انتشار خواهد يافت تلاش شده صرفا با استفاده از مندرجات روزنامه كيهان در ابتداي انقلاب اين روايت بازآفريني شود.
اتحاد روشنفكر و روحاني بر ضد زنان جلف
در همان روزي كه محمد رضا پهلوي ايران را ترك كرد روزنامه كيهان مصاحبهاي از آیت الله منتظری كه تازه از زندان آزاد شده بود با روزنامه فرانسوی لوسووار منتشر كرد كه در آن از حجاب اسلامي هم صحبت شده بود. او در پاسخ به اين سوال كه آيا به نظر شما دختران و زنان باید حتما در چادر پوشیده باشند مي گويد:
اصلا حجاب اسلامی به معنی پوشیده شدن در چادر و انزوای اجتماعی نیست هدف آن است که زن در جامعه لخت نباشد که وسیله شهوت رانی قرار گیرد. وگرنه با مراعات حجاب اسلامی و عدم اختلاط دختر و پسر از نظر اسلام آزادیهای مورد نیاز برای زنان و دختران تامین می شود و آنها از تمام مزایا و حقوق اجتماعی مشروع بهره مند می شوند.(26 دی 57 شماره 10614صفحه 3)
واژه « لخت » از اين پس مدام در ادبيات انقلابيون مذهبي تكرار ميشود. در ستون «كيهان و شما» در روزنامه كيهان كه بازتاب دهنده تلفنهاي خوانندگان روزنامه است هم پيامهاي جالبي در مورد حجاب ميتوان ديد. مثلا در 27 دی پروین افشار ميگويد:
این روزها خانمهای چادری رفتار بسیار بدی با زنان بی حجاب دارند و هر جا که زن بیچادری را ببینند به او توهین می کنند. حتی بعضی از جوانان ضمن متلک گفتن به این گروه از زنان موجبات آزار بدنی آنان را نیز فراهم می کنند. شما را بهخدا در روزنامه به این گونه افراد تذکر بدهید و بگوئید این کارها شایسته افراد مومن و با تقوا نیست.
و يا در 27 دي بتول اخوت پور گفته است:
امروز تظاهراتی در خیابان بلوار برپا بود. به دلیل علاقه ای که به رشد نهضت ملی ایران و سرکوب استبداد دارم با شور و شوق فراوان به میان تظاهر کنندگان رفتم و با آنان همصدا شدم. اما با کمال تعجب گروهی به سوی من آمدند و با این بهانه که من چادر به سر ندارم مرا از صف تظاهر کنندگان بیرون انداختند.
بايد توجه داشت كه اين گونه برخوردها در زماني رخ ميدهد كه انقلاب هنوز به پيروزي نرسيده و حكومت اسلامي مستقر نشده بود. آزار زنان بيحجاب در آن حد جدي شد كه برخي تشكلهاي سياسي در واكنش به آن بيانيه صادر كردند. به عنوان مثال دانشگاهيان دانشگاه آزاد بيانيه داده و به بيانيه گروه ديگري به نام زنان مجاهد اشاره كردند
:
photo upload
انتشار بیانیه افشاگرانه زنان مجاهد در رابطه با برخی حرکات ناآگاهانه گروههای پراکنده همانند تهدید زنان و دختران بی چادر و آتش زدن و چاقو کشی و اسیدپاشی که در حقیقت ناشی از عدم آگاهی آنها و تاثیر تبلیغات خائنانه عناصر مزدور می باشد زنگ خطر تازه ای را به صدا در می آورد. (کیهان 27 دی 57 شماره 10615 صفحه 7)
احتمالا به دليل همين اخبار است كه گفت و گوي امام خمینی با روزنامه السفیر درمورد مساله زنان، تا آن حد مهم تلقي ميشود كه يكي از تيترهاي صفحه اول روزنامه كيهان به اين جمله از ايشان اختصاص مييابد كه چادر برای زنان اجباری نیست. اظهارات كامل ايشان چنين بوده است:
زن باید دارای حقوق مساوی با مرد باشد. اسلام بر تساوی زن و مرد تاکید کرده و به هر دوی آنها حق تعیین سرنوشت خویش را داده است یعنی اینکه باید از همه آزادیها بهره مند باشند، آزادی انتخاب کردن و انتخاب شدن، آزادی آموزش خویشتن و کار کردن و مبادرت به هر نوع فعالیتهای اقتصادی. زن مسلمان به دلیل تربیت اسلامی خود پوشیدن چادر را انتخاب کرده است در آینده زنان آزاد خواهند بود که در این باره خود تصمیم بگیرند ما فقط لباسهای جلف را ممنوع خواهیم کرد. (کیهان 1 بهمن 57 شماره 10618 صفحه 3)
اما اظهارات روشنفكران كراواتي در مورد زنان تازگي بيشتري نسبت به اظهارات آيت الله خميني دارد. به عنوان مثال صادق قطب زاده كه بعدا در معيت امام خميني به تهران ميآيد به خبرنگار كيهان ميگويد:
مرد به حکم اینکه وظیفه تامین زندگی را دارد باید ارث بیشتر هم ببرد.(کیهان 2 بهمن 57 شماره 10619 صفحه 7).
اين جملات را كسي ميگويد كه نيمي از عمر چهل ساله خود را در آمريكا گذرانده است. يا دکتر ابرهیم یزدی، دبيركل فعلي نهضت آزادي ايران در گفت و گو با حمیده امیری خبرنگار کیهان مي گويد:
آنچه در نظام اسلامی باید رعایت شود عفت و عصمت است. ولو اینکه کسی معتقد به حجاب نباشد باید یک اصولی را رعایت کند این مختص به زنان نیست.(کیهان 5 بهمن 57 شماره 10622 صفحه 1)
مساله زنان و جايگاه آنان در انقلاب تقريبا سوال ثابت تمام مصاحبههاي امام خميني بوده است. يكي از جالبترين پرسش و پاسخها، گفتوگوي خبرنگار کیهان با ايشان است:
- خبرنگار: نقش زنان در حکومت اسلامی چگونه خواهد بود؟ مثلا آیا وزیر خواهند شد البته اگر استعداد و لیاقت نشان بدهند؟
- امام: اینها بسته به این است که حکومتی كه پیش میآید تکالیف را معين کند. الان وقت این حرفها نیست.
- خبرنگار: چون مرا به عنوان یک زن پذیرفته اید این نشان دهنده این است که نهضت ما نهضتی مترقی است ولی دیگران کوشیده اند آن را عقب مانده نشان بدهند. فکر می کنید آیا زنان ما باید حتما حجاب داشته باشند؟ و مثلا روسری رو سر داشته باشند؟
- امام: اینکه شما را پذیرفتم بنده شما را نپذیرفتم شما آمدید اینجا و من نمی دانستم شما می خواهید بیائید اینجا که پذیرفتم این هم دلیل بر این نیست که اسلام مترقی است که به مجرد اینکه شما به اینجا آمدید دلیل بر این است که اسلام مترقی است. ترقی هم به این نیست که زنها خیال کرده اند یا مردها خیال کرده اند. ترقی به کمالات انسانی و با اثر بودن یک زن در مملکت است نه به اینکه سینما برویم که دانس برویم و اینها ترقیاتی است که محمدرضا برای شما درست کرد که شما را به عقب رانده که ما باید بعدها جبران کنیم. شما آزادید در کارهای صحیح دانشگاه بروید هر کاری را که صحیح است بکنید و همه ملت آزادند در اینها اما اگر بخواهند کارهای خلاف عفت بکنند و یا کارهای خلاف ملیت بکنند از آنها جلوگیری می شود و این دلیل بر ترقی و مترقی بودن است. (كيهان3 بهمن 57 شماره 10620 صفحه 3)
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
ارسالها: 1495
#130
Posted: 15 Oct 2012 10:00
امام خميني : زنان بايد با حجاب به ادارات بروند
با ورود امام خميني به تهران در تاريخ 12 بهمن 57 انقلاب وارد فاز جديدي شده و انقلابيون از توفيق انقلاب اطمينان يافتند. همزمان با معرفي دولت موقت به نخستوزيري مهندس مهدي بازرگان روند مذهبي و انقلابي شدن نظام ديوانسالاري دولتي آغاز ميشود. کیهان 14 بهمن در صفحه 4 خبر داده كه نام سازمان زنان به سازمان رفاه و ارشاد خانواده تغییر کرد. و در كنار اين خبر اطلاعيه کمیته رفاه و تنظیم برنامههای امام خمینی را منتشر كرده مبني بر اينكه مردان و زنان باید به صورت جداگانه به ملاقات امام بروند و به همين دليل صبحها به آقایان و بعد از ظهرها به خانمها اختصاص یافته است.
در دوران تعليق قانوني ناشي از گذار به حكومت جديد، انتقادهائي نسبت به برخورد با زنان شنيده ميشود. اما جالب اينجاست روشنفكران لائيك بيشتر از انقلابيون مذهبي تلاش ميكنند به اين انتقادها پاسخ دهند. به عنوان مثال ناصر تکمیل همایون عضو جبهه ملی ایران مجموعه مقالاتی با نام زن ایرانی در روند انقلاب ملی را آغاز کرده و در اولین مقاله با عنوان «می خواستند زن ایرانی عروس فرنگی باشد» از بزرگ کردن مساله حقوق زن در اسلام انتقاد کرده و آن را منشا تفرقه در نیروهای انقلابی میخواند. او در این مقاله مدارس دخترانه ملی و دولتی را به دلیل دور بودن از آموزشهای سنتی، ابزاری برای غربی کردن زنان ایرانی دانسته و اغلب فعالیتهای عصر پهلوی را با هدف غربی کردن زنان زیر سوال می برد و این گونه مقاله را پایان می دهد:
این گروه ویران ساز و چپاولگر و هرزه با اینکه کوشش کردند بنام آزاد کردن زنان و شرکت دادن آنان در انتخابات قلابی و وکیل ساختن چند زن در همان سیستم رستاخیزی اختناق و ترور و عدم آزادی و دموکراسی، به نوعی نیرنگ دست یازند و به اصطلاح بیان دارند که زنان ایران را از سیاه چالهای قرون وسطائی بیرون آورده اند اما هدف اصلی آنان که تشکیل پروسه غربی کردن حیات اجتماعی زنان آن هم در سطح بسیار مبتذل فرنگی بود، خوشبختانه به یمن حرکت عظیم اجتماعی و سیاسی ملت ستمدیده ایران و شرکت زنان دلیر و هوشمند ناتمام ماندو مسلما خطر تزلزل بدفرجامی که خانواده های ایرانی و زنان (و مردان) کشور را تهیدید میکرد در شکل و ترکیب جدبد پیکار ملی و خودسازیهای فرهنگی برطرف خواهد شد. (کیهان 16 بهمن 57 شماره 10630 صفحه 6)
او در بخش بعدي اين مقاله كه در كيهان 19 بهمن منتشر شده بر وجه آزادی بخش انقلاب برای زنان ایرانی تاکید کرده و آن را بسیار مهم تر از نحوه پوشش یا دیگر مسائل جزئی زندگی اجتماعی می خواند. هما ناطق، روشنفكر لائيك و از اعضاي كانون نويسندگان، در سخنرانی خود در دانشگاه تهران ضمن زیر سوال بردن تمام فعالیتهای حکومت پهلوی برای زنان و ظاهری خواندن آنها، اعلام می کند که آزادی زنان منوط به آزادی کل جامعه است و روزی که انقلاب واقعی به ثمر رسید زنان نیز آزاد خواهیم شد. او در اشاره به مساله حجاب ترجيح ميدهد ضمن حمله شدید به كشف حجاب رضا شاه بگويد:
زنی که پوشش خود را نمی تواند آزادنه برگزیند عقاید خود را نیز نمی تواند آزادنه انتخاب کند.این خود سازش است و با ستیزه جوئی در تضاد است. (کیهان 17 بهمن 57 شماره 10631 صفحه 6)
لغو قانون حمايت از خانواده به عنوان اولين قانون لغو شده توسط دفتر امام خميني نشانه روشني از حساسيت روحانيت و انقلابيون مذهبي به مساله زنان بود. اين عمل اگر چه با انتقادهائي روبرو شد اما باز هم روشنفكران ترجيح دادند با سكوت يا توجيه از كنار آن عبور كنند. سرمقاله 13 اسفند كيهان به قلم ثریا صدر دانش با عنوان «زنان را فراموش نکنیم» از معدود انتقادات علني از اين اقدام بود. او از لغو قانون حمایت خانواده انتقاد کرده و پرسید آیا در میان تمام این قوانین نادرست و غیر عادلانه و درحالیکه هنوز مسائل و مشکلات بسیاری مطرح است تنها می بایست قانون حمایت خانواده لغو شود؟ همین روزنامه از اعتراض گروه وکلای مدافع حقوق زن و جبهه ملی ایران به این دستور خبر داده است.
اما نقطه عطف داستان حجاب اجباري به سخنراني 16 اسفند امام خميني در مدرسه رفاه اختصاص دارد. ايشان در آن سخنراني ضمن انتقاد شديد از دولت مهندس بازرگان به دليل انقلابي نبودن، ميگويند:
در وزارتخانه اسلامی نباید معصیت بشود. در وزارتخانه های اسلامی نباید زنهای لخت بیایند. زنها بروند اما باحجاب باشند. مانعی ندارد بروند کار کنند لیکن با حجاب شرعی باشند.(کیهان 16 اسفند 57 شماره 10655 صفحه 1)
image hosting sites
چنين ميشود كه کیهان در صفحه اول خود به نقل از امام تيتر ميزند كه زنان باید با حجاب به ادارات بروند. تقریبا اغلب تیترهای صفحه اول کیهان در روز بعد به مساله زنان مربوط می شد. برخی از این تیترها به برگزاری مراسمهای باشکوه روز جهانی زن در نقاط مختلف کشور اختصاص داشته که گزارش آنها نیز در صفحات متعدد روزنامه آمده است. این در حالی است که شب قبل از این برنامه، تلویزیون اعلام کرده بود که این روز يک سنت غربی است و به زودی روز زن در حکومت اسلامی اعلام میشود. همچنين در کنار تیتر فتوای آیت الله شریعتمداری مبنی بر بلامانع بودن جلوگیری از بارداری، کیهان 17 اسفند خبر داده که به زودی نظر آیتالله طالقانی در مورد حقوق زنان از تلویزیون پخش خواهد شد. اما مهمترین تیتر این صفحه به گزارشی بر می گردد که کیهان در مورد حجاب اسلامی زنان تهیه کرده است. در اين گزارش كه واكنشها به فرمان امام خميني در مورد اجباري شدن حجاب در ادارات دولتي را پوشش ميدهد آمده است:
ادامه در پست یعد
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت