ارسالها: 2517
#62
Posted: 4 Oct 2012 16:48
از ایران خودرو هیچی نخرید همه قطعاتش چینی شده.همش باید خرج ماشین کنی
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
ارسالها: 1460
#64
Posted: 9 Mar 2013 21:03
جنس ایرانی نخرید چون نه صداقت دارن (تولید کشور چین هستن اکثرا) خدمات پس از فروش ندارن
نمونه ی بارزش محصولات خونگی حال حاضر سامسونگ مثل ال سی دی - ماشین لباس شویی
مرد=زن
جداسازیهای جنسیتی توهین به انسانیت است
ارسالها: 120
#67
Posted: 17 Apr 2013 21:13
حالا مبل خوبه من یه تندر ۹۰ دارم مدل ۸۸ !!! انقدر خوبه این عموم رفته ازش خریده از بس آشغال اش کردن هر روز فحش ام میده میگه گول ات رو خوردم این رو خریدم !!!
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .
ارسالها: 642
#69
Posted: 12 Jun 2013 17:58
KAAAMYAAAR: من مطمئنم شماها که دارید اینجوری راجع به این کشور نظر میدید...یا اصلا ایرانی نیستید...یا واقعا نمی فهمید چی دارید میگید... تو با یه قابلمه ای که خریدی و میگی اونجوری شده یا توای که ۱جفت لاستیکت حالا به هر دلیلی خراب شدن و یکی هم لنگ الیاز دور۲تا قاب عکسش...به هیچ وجه حق ندارید راجع به این مملکت این مردم اینجوری حرف بزنید و بخواهید واسه اقتصاد ایران نظر بدید...
این داداشمون هنوز متوجه نیس که چه کلاه گشادی سرمون رفته . . .
البته و صد البته به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، که انصافا گنجشک رو جا قناری می ندازن به این ملت غیور و بی بته و سیب زمینی و گوسفند . . .
این آخریا رو با شما نبودم ، بیشتر برای گذشته ی خودم تاسف می خورم که گول اینا رو خوردم، واقعا عجب گوسفندی بودما
__________________________________________________________________________________
اینم یه مقاله، باسه اینکه چشممون رو باز کنیم و رای ندیم ( خصوصا اگه طرف آخوند باشه!!! )
يادداشتي بر بيدقتي ايرانيان
ضربالمثلهاي توجيهكننده بيدقتي
در زبان فارسي ضربالمثلهايي وجود دارد كه بيدقتي را تئوريزه كرده است. به عنوان نمونه «چه عليخواجه، چه خواجهعلي» اين ضربالمثل ميگويد عليخواجه با خواجهعلي فرقي ندارد و اصلاً اگر فرق هم داشته باشد مهم نيست و هر دو با هم برابرند. آيا واقعاً همين طور است؟ يعني مثلاً اگر كسي اسمش عليمحمد است، او را محمدعلي صدا كنيم يا بنويسيم باز هم يكسان است؟ باز از همين نوع است ضرب المثل «چه حسنكچل، چه كچلحسن».
«آب كه از سر گذشت چه يك وجب، چه صد وجب» اين ضربالمثل نيز با بياني نااميد كننده ميخواهد بگويد وقتي مصيبت به سراغ آدم بيايد چه تفاوتي دارد كه كم باشد يا زياد. در حالي كه در همين مثال وقتي آب از سر بگذرد اگر يك وجب باشد شما با اندكي دست و پا زدن و احياناً قدري پا دوچرخه زدن ميتوانيد خودتان را نجات دهيد و اگر آبي كه از سر شما ميگذرد صد وجب باشد، جنازهي شما هم پيدا نخواهد شد. پس حتي اگر از سر يك فرد غرق شده هم آب يك وجب گذشته باشد يا صد وجب در كمكهاي اوليه و پيدا كردن جنازه با هم فرق دارند.
تازه اگر يك نفر هم مثل من پيدا شود و به اين بيدقتيها اعتراض كند، ميگويند: «اي آقا! اين قدر مته به خشخاش نگذاريد، لطفاً»
هزار پا يا چهل و دو پا؟
وقتي به كشورهاي ديگر سفر ميكنيد يا با زبانها و تمدنهاي ديگر آشنا ميشويد بيش از پيش به بيدقتي ايرانيها پي ميبريد. در زبان عربي به هزار پا ميگويند ام أربعة و أربعين يعني مادر چهل و چهار، چون چهل و دو پا و دو شاخك دارد.
همين عربهايي كه ما آنها را با انواع القاب و عناوين تحقير ميكنيم، در هنگام انتخاب نام اين حيوان خيلي از ما دقيقتر عمل كردهاند.
موضوع فقط به اينجا ختم نميشود. عربزبان به آن چيزي كه ما ميگوييم هفتتير، ميگويد مسدّس يعني ششتايي. چون به واقع هفتتير 6 عدد تير دارد. حالا معلوم نيست اولين نفري كه اين اسم هفتتير را انتخاب كرده، از شدت هيجان براي شمارش تعداد تيرها هول شده است يا طبق قاعدهي يك كلاغ چهل كلاغ يكي هم از طرف خودش اضافه كرده است، معلوم نيست. اما اين همه ايراني و فارسي زبان كه بعد از آن نفر اول هفتتير را ديدهاند و از آن استفاده كردهاند آيا نبايد با خودشان ميگفتند اين كه 6 تير بيشتر ندارد پس تير هفتم كجاست؟
پرايد GTXi يا GLXi؟
تمامي خودروهاي پرايد صبا صندوقدار كه از سال 1384 تا سال 1389 توليد شدهاند در سند خودرو و كارت شناسايي آنها عبارت پرايد جيتيايكسآي و روي در راننده بالاتر از زه عبارت GLXi نقش بسته است و هيچ كس هم به اين موضوع اعتراضي ندارد. اين اشتباه مربوط به يك روز و يك ماه نيست. پنج سال در يك كشور عبارت حك شده بر روي پرفروشترين خودروي آن يعني پرايد صندوقدار با سند آن مطابقت نداشته است. چرا هيچ يك از مراكز شمارهگذاري خودرو و مؤسسه استاندارد و حتي مشتريان به اين مسأله واكنش نشان ندادهاند؟
قرار ملاقاتهاي ايراني
ميخواهيم قرار ملاقات بگذاريم، ميگويد: «در اصلي دانشگاه، ساعت 5 تا 5:30» يعني بالاخره ساعت 5 يا ساعت 5:30؟ آن وقت شما انتظار داريد كسي كه در قرار ملاقاتش منها و مثبت نيم ساعت تلورانس دارد، در توليدات و كيفيت زندگي و رفاقت و صداقتش چقدر تلورانس داشته باشد؟
*******
نتيجه اين بيدقتيها چيست؟
نتيجهي اين بيدقتيها اين ميشود كه «گنه كرد در بلخ آهنگري، به شوشتر زدند گردن مسگري»
نتيجهي اين بيدقتيها اين ميشود كه «گنه كرد در بلخ آهنگري، به شوشتر زدند گردن مسگري».
نتيجهي اين بيدقتيها اين است كه شما به ندرت كوچه و خياباني را در ايران ميتوانيد پيدا كنيد كه تمام خانهها و مغازههاي آن دقيقاً در يك راستا ساخته شده باشد. اين قدر عقبنشيني و جلورفتگي در خيابانهاي و كوچهها وجود دارد كه نظم ديداري شهر را به هم ريخته است. همين مسأله در خصوص عدم رعايت «خط آسمان» در بناهاي شهري نيز مصداق دارد.
نتيجه اين بيدقتيها اين است كه شما به راحتي ميتوانيد شعر فريدون حلمي را به جاي مولانا غالب كنيد.
نتيجه اين بيدقتيها اين ميشود كه فردي مثل مهدي خزعلي، صداي يك خانم جلسهاي را با دعاي جوشن كبير هايده، عوضي ميگيرد و براي وي طلب استغفار ميكند.
نتيجه اين بيدقتيها اين است كه به راحتي لوازم آشپزخانه چيني را ميتوان با نام DESSINI محصول ايتاليا به ايراني جماعت غالب كرد و يك نفر هم نميپرسد كه چرا دامنه اين سايت ايتاليايي در چين ثبت شده است (درستش کردن ) و چرا اين سايت زبان ايتاليايي ندارد و حتي يك شماره تلفن در تمام بخشهاي سايت براي پشتيباني خدمات يا سفارش خريد قيد نشده است؟
نتيجه اين بيدقتيها اتلاف هزاران ساعت وقت مسافران در تأخير پروازهاي داخلي و خارجي شركتهاي هواپيمايي ايراني است. نتيجه اين بيدقتيها اين است كه اكثر جلسات در سازمانهاي دولتي سر وقت شروع نميشود. نتيجه اين بيدقتيها اين است كه پنجاه سال ميتوان خرماي بم را به اسم «رطب مضافتي بم» فروخت و يك نفر هم اعتراض نميكند كه اين خرماست نه رطب. رطب آن ميوهي تازه و شيرهداري است كه رنگش بين قهوهاي و زرد است.
نتيجهي اين بيدقتيها را شما به وضوح ميتوانيد در محصولات ايراني ببينيد. اگر از محصولات پلاستيكي ايراني استفاده كرده باشيد، لبههاي تيز پلاستيك روي محل خط تزريق قالب پلاستيك هنوز باقي است. حال آن كه اين لبهها در نهايت بايد با ابزار تسطيح شود تا باعث ايجاد خراش روي پوست بدن نشود. محصولات دو شركت بزرگ خودروساز كشور يعني ايرانخودرو و سايپا كه ديگر گل سرسبد اين بيدقتيها در هنگام مونتاژ است.
جمعبندی
مردمي كه برايشان مهم نيست رطب ميخرند يا خرما، دسيني محصول چين است يا ايتاليا، پرايد GTXi درست است يا GLXi، هزارپا 42 پا دارد يا هزار تا، هفتتير شش تير دارد يا هفتتا، دههي فجر يازده روز است يا ده روز، هفتهي وحدت شش روز است يا يك هفته و ... انتظار داريد كه در تعامل با حاكميّت سرشان كلاه نرود؟ انتظار داريد كه اگر به آنها وعدهي مردمسالاري داده شد و آنها هم به مردمسالاري رأي دادند، فردا صبح مردمسالاري را درب منزل تحويل بگيرند؟
من به ازاي هر بيدقتي در جامعهي ايراني، يك سوراخ در ديگي ميبينم كه قرار است آش توسعه و پيشرفت براي اين مردم در آن پخته شود. تا اين سوراخها و منافذ مسدود نشود، اين ديگي كه بر آتش نهادهايم ديگ نيست بلكه آبكشي است كه هيچ آشي از آن بيرون نخواهد آمد و آتش را نيز خاموش خواهد كرد. اين بار كج به منزل نميرسد.
لطفاً دقت كنيد! و دقت كنيد و دقيق باشيد تا سرتان كلاه نرود!
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود
حکیم عمر خیام
*******
مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
ارسالها: 642
#70
Posted: 12 Jun 2013 18:16
نمونه ی دیگری از کرامات شیوخ جمهوری اسلامی
کلاه های گشادی که بر سر این ملت غیور گذاشته اند!!!
این متن در سال ۲۰۱۱ نوشته شده است
کلاهبرداری به نام دسینی
نمی دانم جریان مارک اوهیادتان هست؟ اگر خبر ندارید این را بگویم که این نام مدتها در تبلیغات تلویزیونی ادعا میکرد تحت لیسانس شرکت پیتراندجورج انگلستان است تا اینکه یک نفر از بین ما و از افرادی که گاهی فکر می کنند و هر چیز را به راحتی قبول نمی کنند (که متاسفانه تعدادشان بسیار کم اند) ته قضیه را در آورد که بله این شرکت پیتر اند جورج یک شرکت صوری است که آقای مهدی فضلی صاحب شرکت گلرنگ خودش در انگلستان ثبت کرده و اصلا هیچ وجود خارجی ندارد و در واقع هیچ تولیداتی ندارد در واقع کارخانه ای در کار نیست و فقط یک نام تجاری است و کلیه محصولات در شرکت پاکشو در کیلومتر 10 جاده قدیم کرج و مثلاً تحت لیسانس تولید می شود
به مارک او اضافه کنید : دیگر نامهای جعلی و... شرکت گلرنگ مثل (سافتلن ، مریت ، اسپیف ، مرسی ، نانسی ، هوم پلاس ، اکتیو و از همه مهم تر کرم های مای myکه با ادعای تحت لیسانس کهل اند کوهل آلمان و در منطقه سلفچگان قم تولید میشود) کهل اند کوهل هم شرکتی جعلیست که توسط مهدی فضلی ، مدیر شرکت گلرنگ ثبت شده است.
داستان دسینی DESSINI GROUP
من چند وقتی بود که می دیدم نمایندگی های تفال فرانسه (منظورم ظروف آشپز خانه است) یکی یکی نا پدید می شوند و خیلی از آنها جای خود را به دسینی می دهند. از طرفی فهمیدم که تفال تولیدات خود در ایران را متوقف کرده و فقط محصولات فرانسه را می توان تهیه کرد. حدس زدم کاسه ای زیر نیم کاسه است و این دسینی یک جاش می لنگد بعد از جست و جو در اینترنت متوجه شدم تنها یک سایت با این عنوان هست که آن هم فاقد هر گونه آدرس و شماره تلفن از سازنده است.
از طرفی با یک جست و جوی حرفه ای تر متوجه می شویم ثبت کننده دامنه آن هم یک آقای ایرانی است به نام آرام غریبی که نماینده شرکتی بوده که این دامنه را برای دسینی خریداری کرده. با جست و جوی بیشتر متوجه شدم یک نام تجاری با همین عنوان در دبی ثبت شده که هیچ تولید کننده ای به اون مربوط نیست.
حال داستان چیست ؟
آقای جورابی که دفترشان در تقاطع کارگر و جمهوری واقع می باشد زمانی توزیع انحصاری محصولات تفال را از شرکت پرکیش نمایندگی رسمی این محصولات دریافت می کنند ، سپس اقدام به ثبت نام دسینی در دوبی مینمایند و کم کم محصولات دسینی را به جای تفال وارد کانال توزیع می کنند و خریدارن به خیال آنکه برند متعلق به تفال است اغفال می شوند. به هر حال مهم این است که این ها اجناس چینی هستند که با رنگ و لعاب و کلاه برداری وارد کشور می شوند و شما به عنوان جنس خارجی و اروپایی می خرید.محل تولید آنها هم در شهر شین زن در چین می باشد.
اخیراً نیز در فروشگاهها نوعی از لوازم منزل به نام مرسی MERCI عرضه میگردد که عنوان شده است از ایتالیا وارد می شود. برگه ای نیز تحت عنوان گواهی تصدیق از سوی یک نفر کارشناس رسمی دادگستری به ضمیمه وجود دارد که حاکی از وجود دفتری تحت عنوان مرسی ( یاد و خاطره پیتر اند جورج) در ایتالیاست و اینکه این لوازم نیز از از مرز بازرگان وارد ایران می شود - حال با کمی کنکاش متوجه می شوید که هیچ سایتی در خصوص کارخانه مرسی در دنیا وجود ندارد و فقط یک سایت دو زبانه فارسی - انگلیسی است که کاملاً رنگ و لعاب طراحی های زپرتی را دارد. به نظر میرسد که این لوازم نیز از چین تمام و کمال وارد ایران میشوند و به نام اجناس ایتالیائی به خرد مردم بدبخت میدهند.
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود
حکیم عمر خیام
*******
مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .