انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
گفتگوی آزاد
  
صفحه  صفحه 6 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  پسین »

دنیای معلولان


زن

 
معلولیت نابینایی ناشنوایی چیست؟

قسمت دوم



سندرم آلستروم ( AS ) :

این سندرم نخستین بار در سال 1959 در كشور سوئد و توسط كارل هنری آلستروم 1 معرفی شد . سندرم آلستروم نوعی بیماری ارثی خیلی نادر و مهلك است كه در اوان كودكی ظاهر می شود و با افزایش سن شدیدتر می شود .

تشخیص بیماری :

این سندرم از نوع اتوزوم مغلوب ( والدین به ظاهر سالم اند ) است كه در دوران بارداری قابل شناسایی نیست . اگر 4 مشخصه از 5 مشخصه بارز این سندرم در فردی مشاهده شد ، تشخیص آن قطعی است . این مشخصات عبارتند از : دژنراسیون شبكیه پیش از یك سالگی ( معمولا" نیستاگموس – حركات چشمی - خودبخودی و حساسیت مرضی به نور دارند ) ، فربهی بیش از حد نوزاد ، كاردیومیوپاتی ( آسیب عضله قلب در كودكی یا بزرگسالی ) ، كم شنوایی ملایم تا متوسط در كودكی ، دیابت ملیتوس نوع 2 ( میزان بالای انسولین در خون ) .

طریقه انتقال :

ازآنجا كه این سندرم اتوزوم مغلوب است ، در هر حاملگی والدین مبتلا با احتمال 25% فرزند سالم 25% فرزند مبتلا و 50% فرزندان سالم حامل ژن بیمار ممكن است داشته باشند . شانس ابتلا برای دختران و پسران یكسان است . در سال 1997 محققین كروموزوم 2 را حامل این ژن دانستند .

راهكارها:

كودكان مبتلا به سندرم آلستروم می توانند زندگی كامل و ثمر بخشی داشته باشند و دارند . گرچه این بیماری هیچ درمانی ندارد اما میتوان برخی از نشانه ها را بهبود بخشید . دیابت را با دارو ، رژیم و تمرینات ویژه كنترل می كنند و برای كم شنوایی آنان سمعك تجویز می شود .

توكسوپلاسموز

یكی دیگر از علل ناشنوایی – نابینایی در كودكان بیماری توكسوپلاسموز است . توكسوپلاسموز توسط انگلی بنام توكسوپلاسما گوندی 1 ایجاد می شود . این انگل كیستهایی درست می كند كه از طریق مدفوع اولین میزبانش ، گربه دفع می شود. كودكان در هنگام خاك بازی ممكن است آلوده به این انگل شوند . خوردن میوه و سبزیجات آلوده و لبنیات غیر پاستوریزه و گوشت نپخته هم می تواند موجب آلودگی شود . توكسوپلاسموز قابل انتقال به حیوانات دیگر و انسان است .

خوشبختانه عفونت منتقل شده خیلی ضعیف است و یك تورم غده مانند یا علائم سرماخوردگی خفیف را ایجاد می كند . اما در صورت ابتلا خانمهای باردار ، سبب بروز ناهنجاری در كودك درون رحم می شود ، در اوایل بارداری احتمال ابتلاء كودك كم است اما در صورت بروز ، بیماری بسیار شدید است .

نوزادانی كه مبتلا به توكسوپلاسموز به دنیا می آیند ( به ویژه اگر در ماه 6-3 جنینی مبتلا شده باشند ) علائم شدیدی نشان می دهند . این علائم عبارتند از هیدروسفالی ، كلسیفیكاسیون مغز و از بین رفتن شبكیه . صرع و ناشنوایی هم ممكن است ایجاد شود . مهم ترین نگرانی این است كه ممكن است بیماری چشمی تا دوران جوانی بروز نكند . این عفونت در 2 نفر از هر 1000 زن باردار ایجاد می شود.

بیشتر بزرگسالانی كه مبتلا به توكسوپلاسموز می شوند بدون هیچ درمانی بهبودی می یابند گر چه می توان از داروهای سولفا نیز استفاده كرد . درمان عفونتهای چشمی در این بیماری بسیار پیچیده است و زنان باردار مبتلا باید از داروهای چنــدی استفاده كنند زیرا داروی اصلی بسیار قوی و مضر است . برای كیست ها درمان خاصی وجود ندارد بنابراین ممكن است كیست ها باز هم عود كنند .

سیتومگالوویروس :

سندرمهای مختلفی می توانند گوش و چشم را هر دو را متاثر كنند . این امر بیشتر به دلیل شكل گیری همزمان گوش و چشم در جنین ( 12 هفته نخست بارداری ) است . همچنین شباهتهایی بین دو عضو وجود دارد از جمله اینكه خاستگاه مشتركی دارند . بنابراین بیماری های بسیاری هر دو عضو را متاثر می كنند و سبب معلولیت حسی دو گانه ای نظیر ناشنوایی ـ نابینایی می شوند . از این رو بسیاری از علل ناشنوایی پیش از تولد همراه با اختلالات بینائی اند . حال آنكه در علل پس از تولد ارتباطی بین این دو مشاهده نمی شود .

سیتومگالوویروس یا CMV یكی از علل پیش از تولد معلولیت ناشنوایی نابینائی است . سیتومگالوویــروس به معنای " سلول ویروس بزرگ " و ویروسی شایع است . معمــولا" ابتــلا بــه آن بی علامت است ( گاه ممكن است نشانه های سرماخوردگی خفیفی مشاهده شود ) . زمانی كه فرد یكبار دچار این عفونت شود ویروس غالبا" بدون هیچ علامتی در بدن در حالت كمون باقی میماند . اما می تواند هر چند وقت یكبار فعال شود . CMV به قدری شایع است كه حدود نیمی از جمعیت بریتانیا تا 30 سالگی دچار آن شده اند . ستیومگالو ویروس از طریق بزاق دهان ، ادرار و دیگر مایع بدنی منتشر می شود و پیشگیری از آن بسیار دشوار است زیرا معمولا" از فردی به ما سرایت می كند كه ظاهرا" هیچگونه علائم نشان نمی دهد .

در صورتی كه خانمی دوران بارداری مبتلا به CMV شود ممكن است آنرا به جنین خود انتقال دهد . در این صورت احتمال دارد برخی نوزادان صدمه ببینند اما نشانــه های بیماری تنها در 10% كودكان مبتلا بروز می كند و تنها نیمی از این كودكان دچار معلولیت های جدی می شوند .

مشكلات ایجاد شده در اثر سیتومگالوویروس مادرزادی بسیار متفاوت است اما شامل این موارد می شود: یرقان ، دانه های قرمز پوستی ، بزرگ شدن كبد و طحال ، اسپاستی سیتی ( عدم كنترل حركت ) كلسیفیكاسیون درون جمجمه ای یا دیگر نقاط بدن ، عقب ماندگی و حملات ناگهانی . در برخی موارد ممكن است كم شنوایی تنها نشانه باشد برخی افراد هم دچار اختلالات بینایی شدید می شوند . میزان شیوع سیتومگالوویروس در حدود 3 نوزاد از هر 1000 نوزاد ( آمار كشور انگلستان) است .

این ویــروس واكسن خاصی ندارد ، تشخیص پیش از تولد غیر ممكن است و اكثر نوزادان مبتلا نشانه خاصی ندارند .

مننژیت :

مننژیت نوعی بیماری است كه در آن مننژهای مغز و نخاع در اثر عفونتی ویروسی یا باكتریایی ملتهب می شوند . در موارد نادری این بیماری منشاء قارچی دارد . نوع باكتریایی مننژیت مهلك اما نوع ویروسی آن كم خطرتر است .

مننژیت باكتریائی بیش از 50 نوع باكتری می توانند سبب بروز مننژیت شوند كه برخی از آنها ممكن است سبب سپتی سمی ( مسمومیت خونی ) شوند كه كشنده است .

مننژیت در بزرگسالان معمولا" از نوع پرخطرتر است و سبب ضایعات عصبی دراز مدت و حتی مرگ می‌شود . در نوزادی غالبا" این بیماری از نوع كم خطرتر می باشد . این بیماری بیشتر كودكان ، سالمندان و افرادی را مبتلا می كند كه دستگاه ایمنی ضعیفی دارند .



مننژیت ویروسی :

این نوع مننژیت غالبا" بیماری خفیفی است كه با علائم سردرد ، تب ، بی حالی عمومی مشخص می شود و شایع تر از نوع باكتریایی است . معمولا" بدون درمان بالینی به خودی خود بهبود می یابد و دوره یكی دو روزه ای بیش ندارد .



نشانه های بیماری :

مننژیت یك بیماری پرخطر است كه می تواند در عرض چند ساعت منجر به مرگ فرد مبتلا شود . از این رو شناخت علائم بیماری و اقدام فوری در نجات جان مبتلایان حائز اهمیت است .

نشانه های مننژیت عبارتند از : تحریكات پوستی ( گر چه در همه موارد مشاهده نمی شود ) . خواب آلودگی یا كاهش سطح هشیاری ، تب ، استفراغ ، سردرد شدید ، سفتی گردن ، بیزاری از نور شدید . همچنین ممكن است سپتی سمی ایجاد شود ( كه علائم آن دستها و پاهای سرد ، تنفس سریع ، درد شكم ، ماهیچه ها و مفاصل و گاه اسهال است ) . همه علائم لزوما" در همه افراد مشاهده نمی شود .

در كودكان ، تورم یا سفتی ملاج ، رنگ پریدگی یا ایجاد لك هایی روی پوست ، بی اشتهایی ، بی قراری همراه با گریه ای جیغ مانند یا ناله ( هنگامی كه در آغوش گرفته می شوند ) ، سفتی بدن و حركات غیر ارادی یا شلی بدن مشاهده می شود . كودكان نارس یا با وزن كم هنگام تولد بیشتر در معرض مننژیت نوزادی اند . زایمان طولانی مدت هم خطر ابتلا را افزایش می دهد .
     
  
زن

 
مشكلات و ناتوانی های پس از بیماری :

¨ اختلالات شنوایی / ناشنوایی / وزوز گوش

¨ فقدان بینایی / تغییراتی در میزان دید

¨ ضایعات مغزی ( اختلالات شدید فقط در 2% موارد اتفاق می افتد )

¨ سفتی مفاصل

¨ عدم تعادل

¨ حملات صرع ( 4% موارد )

¨ ضایعات پوستی ( در اثر سپتی سمی )

¨ قطع عضو ( در اثر سپتی سمی شدید )

¨ ورم مفاصل

¨ ضعف / فلج / اسپاسم

نه تنها بیشتر افراد مبتلا به مننژیت و سپتی سمی ناشی از آن درمان می شوند بلكه در اكثر موارد بهبودی كامل می یابند و نشانه ای از بیماری در آنها باقی نمی ماند
     
  
زن

 
روشهای ارتباطی افراد ناشنوا – نابینا :
افراد ناشنوا _ نابینا دچار اختلال شدیدی در دستگاه شنوایی و بینایی خود هستند . برخی كاملاً ناشنوا و نابینا هستند اما برخی دیگر از یك یا هر دو حس خود اندك باقیمانده ای دارند .

95% از آنچه ما در مورد خود و دنیای پیرامون خود می آموزیم از طریق شنیدن و بینایی است ، از این رو افراد ناشنوا – نابینا با چالش های فراوانی به ویژه در زمینه برقراری ارتباط ، دستیابی به اطلاعات و كاوش در دنیای پیرامون خود روبرو هستند.

افراد ناشنوا – نابینا می توانند از روش های ارتباطی متفاوتی استفاده كنند. برخی همزمان چند روش ارتباطی به كار می برند.

مشكلات ارتباطی افراد دچار اختلالات مادرزادی سیستم بینایی و شنوایی با افرادی كه در سالهای نخست زندگی اندكی شنوایی و بینایی خود را تجربه كرده اند تفاوت بسیاری دارد . نیازهای ارتباطی افراد ناشنوا – نابینا محدوده گسترده ای را در بر می گیرد و در زمانهای مختلف ممكن است بسیار متفاوت باشد . همچنین ممكن است برخی از افراد ناشنوا – نابینا برای بیان احساس خود از دو یا چند روش ارتباطی و برای دریافت اطلاعات از روش دیگری استفاده كنند. به عنوان مثال :

- كودكی كه بینایی اندكی دارد ، ناشنوای عمیق و دارای ناتوانی های فیزیكی است ممكن است متوجه زبان اشاره شود اما برای بیان احساسات خود نیاز به روش ارتباطی دیگری دارد.

- فردی دچار سندرم آشر ممكن است در جوانی زبان اشاره را آموخته باشد اما با كاهش بینایی خود به تدریج باید به روش دیگری اشاره را درك كند.

- افراد سالمند یك عمر برای برقراری ارتباط از شنوایی و گفتار خود استفاده كرده اند اما با كاهش میزان دید و شنوایی اجباراً باید از سمعك و عینك های ویژه استفاده كنند.

نكته حائز اهمیت این است كه هنگام كمك به یك فرد ناشنوا نابینا جهت برقراری ارتباط ، انعطاف پذیری داشته باشید. همچنین استفاده از چند روش ارتباطی می تواند مفید باشد . این شیوه را معمولاً روش ارتباط كلی می گویند.

شیوه های مورد استفاده در روش ارتباط كلی عبارتند از :

- استفاده از گفتار - نوشتن كلمات

- هجی كردن با انگشت - انواع مختلف زبان اشاره

- زبان بدنی - ژستها و بیان چهره ای

- استفاده از تصاویر - استفاده از اشیاء خاصی برای موضوعی خاص

- الگوها - سمبلها

- كشیدن خطوط - نوار

- خط بریل و مون
     
  
زن

 
استفاده از زبان بدنی :

برخی افراد به ویژه آن دسته كه ناشنوا – نابینا به دنیا آمده اند ، هیچ روش ارتباطی مشخصی ندارند. در این موارد مهم این است كه فرد را در یك دوره زمانی كاملاً تحت نظر داشته باشیم تا متوجه هر گونه حركت ظریف در صورت یا بدن وی شویم . این حركات نشان می دهد كه آنها از وقایع پیرامون خود مطلع اند .

با گذشت زمان می توان روش ارتباطی ایجاد كرد تا فرد بتواند متوجه شود چه فعالیتهایی پیرامونش رخ می‌دهد و همچنین بفهمد حركات بدنی اندك وی نیز توسط دیگران درك می شود.

ضروری است فردی كه با یك ناشنوا – نابینا در تماس است از راههای مختلف مورد استفاده برای برقراری ارتباط – نظیر زبان بدنی و برخی ژستها – آگاه باشد .

ایجاد محیط مناسب :

برای رفع نیازهای ارتباطی فرد ناشنوا – نابینا نباید از هیچ تلاشی دریغ كرد تا محیطی با شرایط مناسب ایجاد شود ، شرایطی از قبیل روشنایی كافی ، عدم وجود نویز زمینه و … تا ارتباط با فرد در محیطی با شرایط تا حد ممكن مطلوب صورت گیرد .
     
  
زن

 
دیگر روشهای ارتباطی افراد ناشنوا – نابینا :
استفاده از اشیاء خاص

برخی از افراد ناشنوا – نابینا می آموزند از برای بیان فعالیت مورد نظر خود از اشیاء خاصی به عنوان سمبل استفاده كنند . به عنوان مثال ممكن است فرد برای درخواست چایی به فنجان خود اشاره كند .



انواع زبان اشاره :

دراین زبان خاص كه ویژگی های خود را دارد افراد با استفاده ازاشارات دست وبیان چهره ای از طریق دیــــداری ارتبــاط برقرار می كنند . این نوع زبان غالبـاً توسـط اجتماع ناشنوایان مورداستفاده قرارمی گیرد و دستور زبان و لغـت معنـی خاص خود را دارد. اما افراد ناشنوا – نابینا به ویژه افراد دچار سندرم آشر هم می توانند از آن استفاده كنند.
     
  
زن

 
بچه ها میدانید اف ام چیه؟(برای کودکان کم شنوا)


زمانی كه شما در یك جای خیلی پر سروصدا و شلوغ هستید و یا فردی كه می خواهید صدایش را بشنوید خیلی دور از شما ایستاده است ، برای خوب شنیدن به چیزی بیش از یك سمعك نیاز دارید. چیزی كه شما نیاز دارید ، اف – ام FM نامیده می شود .

دستگاه اف – ام صداها را خیلی به شما نزدیك می كند. زمانی كه معلم دور از شما ایستاده است یا كلاس درس خیلی پرسرو صداست ، اف – ام می تواند به شما كمك كند. اف – ام به شما كمك می كند در محلهایی مثل رستورانهای شلوغ یا جشن تولدها هم بهتر بشنوید.دستگاه اف – ام در مدرسه و در منزل به شما كمك می كند .

در كلاسهای درس خیلی پر سروصدا شنیدن صدای معلم حتی با سمعك می تواند برای شما گاهی بسیار مشكل باشد . هر چه معلم از شما دورتر باشد شنیدن صدایش برای شما مشكل تر است .

دستگاه اف – ام به راحتی به سمعک شما وصل می شود و می تواند به شما كمك كند. برای گرفتن دستگاه اف-ام از پدر و مادرتان بخواهید با شنوایی شناس شما صحبت كنند. آنها به شما خواهند گفت باید چه كار كنید.
     
  
زن

 
چك كردن روزانه سمعك


برای كودك دچار كم شنوایی بسیاراهمیت دارد كه سمعكش درست كار كند . از این رو لازم است هر روز سمعكش چك شود.



· چك دیداری :

چك كنید شكستگی ، ترك یا خراشی روی خود سمعك نباشد . چك كنید شكستگی در لوله پلاستیكی ،‌جرم داخل قالب گوش ، رطوبت در لوله پلاستیكی و خودرگی در قسمت جاباتری نباشد.



· چك شنیداری :

نوك قلاب سر سمعك[1] را محكم در داخل استتوكلیپ[2] قرار دهید. سمعك را روشن كنید و در میكروفن آن صحبت كنید سپس دكمه كنترل ولوم را بچرخانید ( اگر سمعكتان این دكمه را داشت ) و همزمان به آن گوش دهید.



· چك باتری :

باتری ها را چك و در صورت لزوم آنها را عوض كنید.
     
  
زن

 
روانشناسی معلولان ، سنگ بنای نظام توانبخشی


توانبخشی فرآیندی است منسجم ، مستمر و پویا ، چرا كه وقتی سخن از قادر سازی فرد معلول به میان می آید ، نه تنها نظام خانواده و آموزش و پرورش بلكه سازمانهای حمایتی ، طراحان معماری شهری ، رسانه های ارتباط جمعی ، صاحبان مشاغل و نظام آموزش عالی و ... هر كدام به نوعی می كوشند تا زیرساخت های توانبخشی بر اساس اركان زندگی اجتماعی شكل یابد و در نهایت این فرآیند توانمند سازی بر پایه عناصر موجود در ساختار جامعه امروز محقق گردد . حال بد نیست تا به نقطه آغازین این سلسله تلاشها بازگردیم .

از زمانی كه معلولیت یك فرد برای خانواده محرز می گردد ، نه تنها شخص مبتلا بلكه والدین و سایر اعضای خانواده نیز عملاً وارد حوزه توانبخشی می شوند . تأمین سلامت روانی خانواده ی دارای فرزند معلول مهمترین موضوعی است كه در این مرحله از توانبخشی مد نظر روانشناسان و متخصصان بهداشت روانی قرار دارد ؛ زیرا مادام كه والدین آگاهی لازم در خصوص علل زیست محیطی و اجتماعی معلولیت فرزندان خود و شیوه برخورد با آنان نداشته باشند ، انگیزه لازم برای مشاركت در فعالیت های توانبخشی نخواهند داشت . اینجا است كه روانشناس با استعانت از اصول روانشناسی معلولان و بهره مندی از شیوه های مؤثر در زمینه مشاوره خانواده ، می كوشد تا از خلال بحث و گفت و گو با پدران و مادران و با توجه به نوع ارزشها ، اعتقادات و میزان دانش و آگاهی آنان ، معلولیت فرزندان را برای آنان تشریح نماید . روانشناسان همچنین می كوشند تا با بررسی نوع رابطه سایر اعضای خانواده (اعم از خواهران و برادران و دیگر بستگان) با فرد معلول ، بافت ارتباطی مناسبی در محیط منزل ایجاد كنند تا عضو معلول خانواده بتواند در سایه چنین روابطی ، خود را برای كسب استقلال در زندگی آتی مهیا سازد . بنابراین جایی برای انكار این واقعیت نیست كه روانشناسی معلولان ، سنگ بنای نظام توانبخشی است ؛ زیرا تا زمانی كه سلامت روانی والدین فرزندان معلول تضمین نشود ، ارائه خدمات اجتماعی و توانپزشكی به فرد دارای معلولیت و خانواده وی بی معنا خواهد بود . بدیهی است كه قرار گرفتن والدین در مدار توانبخشی نیز از اعتقاد آنان نسبت به اثر بخشی این فعالیتها منبعث می گردد .

فرد معلول نیز همچون سایرین ، مراحل مختلف تحول را پشت سر می گذارد و با ورود به مرحله نوجوانی ، ذهن و روان خود را با مسائل تازه ای مواجه می یابد . آیا وی می تواند همچون دیگر دانش آموزان آزادانه رشته تحصیلی خود را انتخاب كند ؟ جاذبه فردی و اجتماعی وی تا چه اندازه متأثر از معلولیت او خواهد بود ؟ چگونه می تواند با جنس مخالف ارتباط برقرار كند و آیا اساساً موفقیتی در این رابطه خواهد داشت ؟ اینها بخشی از سؤالاتی هستند كه كه روانشناس متخصص در امور معلولان می كوشد تا با توجه به گستره ی دانش و آگاهی خود ، پاسخی مقتضی برای آنها یافته و روح و روان نوجوان معلول را از رنج ناشی از ناآگاهی نسبت به این مسائل برهاند . وی تلاش می كند تا والدین انتظارات خود را با قابلیت های فرزند كم توان ذهنی خود متناسب سازند ؛ شیوه آموزش رفتارهای اجتماعی به نوجوانان نابینا و ناشنوا را بیاموزند و فرزندان دارای مشكلات جسمی و حركتی را به منظور افزایش مشاركت های اجتماعی ترغیب كنند . آنچه بر اهمیت كار روانشناسان در این دوره می افزاید وجود این حقیقت است كه نوجوانان دارای معلولیت و خانواده های آنان ، به منابع آموزشی خاص این دوره از رشد ، (به ویژه در خصوص كودكان و نوجوانان مبتلا به نارسایی های ذهنی ، حسی و حركتی) دسترسی چندانی ندارند و بهره مندی از مشورت توأم با همدلی مشاوران و روانشناسان ، تنها امكان ارزشمندی است كه آنان می توانند در این مرحله از زندگی از آن بهره گیرند . گستره موضوعات روانشناسی معلولان تنها به مراحل كودكی و نوجوانی افراد معلول محدود نمی گردد. رشد و تحول شخصیت فرد معلول و ورود وی به مرحله جوانی ، بستری نو برای طرح مسائل تازه تری فراهم می كند كه از مهمترین آنها می توان به مقوله ی ازدواج و چگونگی سازگاری شغلی و اجتماعی اشاره نمود . روانشناسان می كوشند تا جوانان معلول را نسبت به قابلیت ها ، محدودیت ها و نقش و پایگاهی كه در جامعه قادر به احراز آن هستند ، آشنا سازند و به آنها بیاموزند كه چگونه در تمامی گزینش های خود در طول زندگی از این شناخت استفاده كنند . یك روانشناس یا مشاور حوزه توانبخشی به فرد معلول می آموزد كه با توجه به شرایط خاص خود ، در انتخاب همسر چه نكاتی را لحاظ نماید و چگونه به خود باوری لازم در این رابطه دست یابد . وی همچنین نیازمند آن است تا بر اساس علائق و ویژگی های شخصیتی خویش شغلی را با تمامی محدودیت های موجود برگزیند و علاوه بر آن ، چگونگی سازگاری با محیط كار و ایجاد روابط انسانی مؤثر با افرادی را كه در مدار تعامل با وی قرار دارند ، فراگیرد . در اینجا نیز یك روانشناس متعهد تلاش می كند تا مددجوی وی ، به تفسیر درستی از موقعیتهای پیرامون خود دست یافته و با مشكلات موجود به نحو شایسته ای سازگار شود . بررسی خصوصیات روانشناختی و رفتاری كودكان و نوجوانان معلول به ما می آموزد كه چگونه با آنان تعامل نماییم ، محتوای برنامه های آموزشی را از چه طرقی با ویژگی های شناختی و عاطفی این دسته از مهارت آموزان منطبق ساخته و در نهایت چگونه آنان را با زندگی و فراز و نشیب های آن سازگار نماییم . اهمیت نقش و جایگاه روانشناسان در عرصه فعالیت های توانبخشی ما را بر آن می دارد تا به طور جدی به خلائی بیندیشیم كه در زمینه ارائه خدمات مشاوره ی روانشناختی به افراد معلول وجود دارد . از آنجا كه تا به حال هیچ گونه برنامه مشخصی برای فعالیت روانشناسان شاغل به كار در مراكز توانبخشی ارائه نگردیده است آموزش خانواده و مشاوره با مددجویان معلول چنان كه باید مورد توجه واقع نشده و در نتیجه ، این تلاشها تنها به صورت موردی و در قالبی كاملاً سلیقه ای در مراكز مزبور صورت می پذیرد .

واضح است كه راه حل این مسئله را نه در این مجتمع ها ، بلكه باید در مراكز ستادی سازمان بهزیستی جستجو كرد . در نخستین گام باید مدیران و مسئولان امر را نسبت به ضرورت ترویج اصول روانشناسی معلولان در زمینه توانبخشی توجیه نمود . گام بعدی آن است كه با ایجاد تغییرات لازم در ساختار تشكیلاتی حوزه معاونت توانبخشی ، شرایطی را فراهم نمود تا هر یك از گروههای تخصصی مراكز ، ستادی اعم از تیمهای كارشناسی امور ناشنوایان ، نابینایان ، معلولان جسمی متخصص در امور معلولان ایجاد نموده و در سایه آن به تدوین برنامه های آموزشی جامع و كاربردی ، به منظور آموزش و مشاوره با افراد معلول و خانواده های آنان بپردازند . باشد كه در راستای این تلاش ها بتوانیم توانبخشی معلولان و استعدادهای شگرف این افراد را چنان كه باید به جامعه امروز معرفی نماییم.
     
  
مرد

 
متاسفانه خعلی از ما با معلولان بد رفتار می کنیم امیدوارم دیگه اینجوری نباشه
هی زمان داره میره
منم یه پسر جوون که حسابی پیره
یه عاشق که از عشقش سیره
__________________
alinumber7
     
  
مرد

 
rezassi7: كاش اونا هم مثل ما سالم بودن تا زندگيشون بهتر ميشد
شاید زندگیشوون از خیلیایی که سالم هستن بهتر بااشه فقط تو ظاهرشونو میبینی که معلول هستن ولی تو زندگیاشوون که میری میبینی با وجوود معلولیتشوون از سالم ها بهتر زندگی میکنن
Signature
     
  
صفحه  صفحه 6 از 9:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  7  8  9  پسین » 
گفتگوی آزاد

دنیای معلولان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA