ارسالها: 489
#121
Posted: 21 Apr 2014 19:01
anahita34: قبول اين ماجرا كمي سخته
اره ولی اینو فکر کنم طرف مرگ مغزی شده مرگش حتمی در طی ۱هفته بهتره بره زیر خاک یا ۱۰انسان را زنده کنه دوباره؟ و جون بهشون بده
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
ارسالها: 3525
#124
Posted: 25 Apr 2014 19:11
چند اهداکننده عضو در سال ۹۲
شهید امید عباسی _ آرش بلاغی خاتون _ فاطیمارنجبر _ امیررضاغلامعلی پور
یادشان گرامی باد.
ویرایش شده توسط: nisha2552
ارسالها: 489
#126
Posted: 29 Apr 2014 00:32
اهدای اعضای جوان 19 ساله به سه بیمار منتظر زندگی دوباره بخشید.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ مدیرانجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان فارس گفت: اهدای اعضای جوان 19 ساله مرحومه "مریم فرزانه" که دچار مرگ مغزی شده بود به سه بیمار نیازمند پیوند عضو در شیراز زندگی دوباره بخشید.
نادر معینی ادامه داد: یکی از کلیه های این مرحومه به بیمار کلیوی محمد یزدان پناه 24 ساله از داراب و کلیه دیگر و پانکراس وی به مصطفی اعلامی زاده 26 ساله از اهواز و کبد این شادروان به مارال شجری 21 ساله از اصفهان اهدا شد.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
ارسالها: 489
#127
Posted: 29 Apr 2014 00:33
فوت روزانه ۷ تا ۱۰ نفر از بیماران نیازمند
ز، درمان و آموزش پزشکی گفت: میزان بیماران نیازمند به عضو پیوندی در کشور ۲۵ هزار نفر بوده و میزان فوت بیماران نیازمند هفت تا ۱۰ نفر در روز است.
آفتاب: فارس نوشت: کتایون نجفی زاده بعد از ظهر امروز در کنفرانس علمی مرگ مغزی و اهدای عضو مازندران در سالن اجتماعات بیمارستان آیت الله روحانی بابل اظهار داشت: آمار اهدا عضو شهرستان بابل با توجه به تلاش ها و پیگیری های مثبتی که در سال های گذشته انجام شده آمار قابل قبولی بوده است.
وی با اشاره به اینکه pmp بابل قابل قبول و نزدیک به حداقل قابل قبول pmp 20 است، افزود: اهدا عضو، کار فردی نبوده و نیاز به تلاش تیمی دارد.
رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه بابل در سال 91 پنج مورد اهدا عضو داشت که در سال 92 به هفت مورد ارتقا یافت، تصریح کرد: نسبت به میزان جمعیت 500 هزار نفری شهرستان بابل pmp بابل از 10 به 14 رسیده که حداقل pmp قابل قبول است در حالیکه pmp مازندران بدون لحاظ شهرستان بابل تنها هفت است.
نجفی زاده اذعان داشت: تعداد اهداء عضو کشور در سال 92 تنها 665 نفر و تعداد مرگ و میر ناشی از تصادفات 20 هزار نفر بوده است.
رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پنج تا هشت هزار مرگ مغزی در سال خبر داد و تصریح کرد: از این تعداد تنها 2 هزار و 500 تا 4 هزار نفر قابل اهداء بودند.
نجفی زاده افزود: میزان بیماران نیازمند به عضو پیوندی در کشور 25 هزار نفر بوده و میزان فوت بیماران نیازمند هفت تا 10 نفر در روز است.
وی با اشاره به اینکه pmp قابل قبول دنیا 20 است، اظهار داشت: pmp ایران در سال 1392 8.7 بوده و pmp قابل قبول ایران به 30.8 و pmp ایده آل 48 است.
این مسئول با اشاره به اینکه pmp ایران از سال 79 شیب افزایشی خوبی داشته است، اذعان داشت: در سال گذشته 665 اهدا پیوند کلیه داشتیم که از عضو افراد زنده بیشتر از مرگ مغزی ها استفاده شد این در حالی است که 2 هزار و 700 پیوند کلیه در کشور انجام گرفت.
وی بیان داشت: 20 هزار نفر بیمار دیالیزی در کشور داریم که 20 درصد آنها قادر به پیوند نیستند اما آمار نشان داده 10 هزار بیمار نیازمند به کلیه داریم.
رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی گفت: مهم ترین دغدغه ما در گذشته برای بیماران دیالیزی خرید دستگاه دیالیز و افزایش مراکز دیالیز برای بیماران کلیوی بوده اما امروزه مهم ترین دغدغه ما پیوند کلیه به جای دیالیز است.
نجفی زاده با اشاره به اینکه شیراز سومین مرکز پیوند کبد جهان است، خاطر نشان کرد: دانشگاه شهید بهشتی در کنگره استرالیا رتبه اول رضایت مندی جهان و رتبه سوم جهان در آمار اهدا عضو از مرگ مغزی را اخذ کرد.
وی بیان داشت: تعداد جمعیت در پوشش دانشگاه شهید بهشتی 8 میلیون و 500 هزار نفر، تعداد بیمارستان های تحت پوشش 113 بیمارستان، عدد سرویس جراحی آن 44 و میانگین اهدا آن در ماه 27 مورد، میانگین رضایت مندی از خانواده بیمار مرگ مغزی 96.3 درصد و pmp هم 32.4 بوده است.
رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اجرای طرح های نوین را رمز موفقیت این دانشگاه برشمرد و اظهار داشت: مهم ترین مسئله شناسایی بیماران مرگ مغزی است و مهم ترین مشکل دانشگاه ها عدم رضایت خانواده ها از اهدا عضو عزیزان شان است که این امر به اهمیت مشاوره و نحوه برخورد با خانواده بیمار را نشان می دهد که نوعی فن ارزنده محسوب می شود.
این مسئول تصریح کرد: 72 درصد خانواده هایی که رضایت به اهدا عضو می دهند زیر 12 ساعت بوده که سعی داریم این مدت زمان رضایت را به زیر 6 ساعت برسانیم.
وی از ارائه طرح نوین poptn در ایران خبر داد و گفت: این طرح معدل ایرانی شبکه فراهم آوری و پیوند اعضا بوده که اقدام به شناسایی بیمار مرگ مغزی از سراسر کشور می کند.
رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بزرگترین مزیت این طرح ارتقا کیفیت ارگان ها، ایجاد شبکه کشوری، انتقال ارگان، بهبود کیفیت زندگی بیماران نیازمند به پیوند اعضا، ارتقا سلامت جامعه، کاهش هزینه های نگهداری و مراقبت از افراد نیازمند به پیوند است.
نجفی زاده با اشاره به اینکه سعی داریم حداقل pmp کشور را به 20 برسانیم، گفت: برای رسیدن به وضعیت مطلوب باید درمانگاه های تخصصی در کنار مرکز تروما، فراهم آوری اعضا و مرکز پیوند باشد.
رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه تعداد واحد فرآوری فعال کشور هشت واحد است، خاطر نشان کرد: باید تعداد این مراکز به 48 واحد فعال برسد.
وی بیان داشت: تعداد مراکز پیوند کلیه در کشور 32 مرکز بوده که تنها 10 مرکز آن فعال است در حالیکه باید به 73 مرکز فعال برسد.
رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه میزان پیوند کلیه از زنده 33 مرکز بوده که تنها 21 مرکز فعال است، اذعان داشت: در بخش پیوند کبد نیز 6 مرکز داریم که تنها چهار مرکز فعال بوده و باید به 11 مرکز فعال برسد.
نجفی زاده تصریح کرد: در بخش پیوند قلب 10 مرکز داریم که تنها دو مرکز فعال بوده و باید به 11 مرکز فعال برسد.
این مسئول با اشاره به اینکه در بخش پیوند ریه دو مرکز داریم که تنها یک مرکز فعال بوده و باید به 10 مرکز فعال برسد، گفت: در بخش پیوند پانکراس یک مرکز فعال داریم که باید به دو مرکز فعال برسد.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
ارسالها: 489
#128
Posted: 29 Apr 2014 01:11
دکتر امید قبادی سن افراد مرگ مغزی در ایران بین 20 تا 40 سال است :
دکتر امید قبادی در حاشیه نخستین کنفرانس علمی مرگ مغزی و اهدای عضو مازندران در سالن اجتماعات بیمارستان آیتالله روحانی بابل در بابل اظهار داشت: 90 درصد مرگ مغزی براثر مرگ قلبی و 10 درصد براثر مرگ مغزی است، هر بیمار مرگ مغزی با اهدا عضو یک تا هفت نفر را از مرگ حتمی و با اهدای نسج، یک تا 43 نفر را از معلولیت نجات میدهد.
وی با اشاره به اینکه 90 درصد خانوادههایی که اهدا عضو میکنند وضع اقتصادی مناسبی ندارند، افزود: آمار رضایت خانوادهها در اهدای عضو در سال 84 تنها پنج درصد بوده که این میزان در سال 90 به 37 درصد و در حال حاضر به 93 درصد ارتقا یافت.
این مسئول عنوان کرد: مهمترین عاملی که ما در مسئله مرگ مغزی با آن مواجه هستیم مسئله فرهنگسازی مناسب بین خانوادهها، پزشکان و مدیران دولتی است که با گروه پیوند همکاری کنند.
دکتر قبادی از توزیع فرانشیز از 20 اردیبهشت سالجاری خبر داد و گفت: در این بسته میزان پرداخت هزینه توسط بیمار برای تمامی مردم تنها 10 درصد و برای روستاییان پنج درصد بوده که در استانهای فارس و مازندران به دلیل اجرا موفق پزشک خانواده پنج درصد است که شامل بستری طولانی مدت نیز میشود.
معاون و مسئول واحد نظارت و بازرسی اداره پیوند و بیماریهای خاص وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در صدد انعقاد قراردادی با ارگانهای حمایتی از جمله کمیته امداد و بهزیستی هستیم تا سه بسته خدمتی در اختیار سه گروه خانوادههای در لیست انتظار، خانوادههای گیرنده پیوند و خانوادههای اهدا کننده قرار گیرد.
وی از صدور یک میلیون و 300 هزار کارت عضویت در کشور اشاره کرد و ابراز داشت: از پنج تا هشت هزار مرگ مغزی در کشور برای چهار هزار نفر قابلیت اهدا عضو وجود داشت اما تنها 665 نفر توانستند عضو را دریافت کنند.
معاون اداره بیماریهای خاص وزارت بهداشت فرصت زمانی را مهمترین و حیاتیترین فاکتور در بحث اهدا عضو برشمرد و متذکر شد: تایید مرگ مغزی تنها از طریق معاینات بالینی، پزشکان متخصص آموزش دیده و چهار گروه پزشک متخصص وزارت بهداشت امکانپذیر بوده و مردم باید به ما همانگونه که در زمان درمان اعتماد دارند اعتماد کنند.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.
ارسالها: 489
#129
Posted: 29 Apr 2014 17:30
50 درصد افراد "مرگ مغزی" شده باید به اهدا برسند :
دکتر کتایون نجفیزاده رئیس اداره پیوند وزارت بهداشت با بیان اینکه سال گذشته ۴۲% پیوندهای کلیه از افراد مرگ مغزی شده، بوده است گفت: حدود ۶۰ % مابقی باید از افراد زنده کلیه دریافت کنند که طبق آمار باید از این تعداد حدود ۱۰ درصد از افراد فامیل و نزدیک خود گیرنده باشد که متاسفانه هنوز ما در کشور به این آمار نرسیدهایم.
وی ادامه داد: اگر ما بتوانیم از افراد مرگ مغزی کلیه پیوندی دریافت کنیم میزان نیاز کشور به کلیه پیوندی برطرف میشود.
در واقع به طور متوسط سالانه ۵ تا ۸ هزار مرگ مغزی در کشور داریم که طبق آمار جهانی باید ۵۰ درصد آنها به اهدا برسند با این اوصاف اگر سالانه حدود شش هزار مرگ مغزی در کشور داشته باشیم که به اهدا برسند و هر کدام هم دو کلیه دارند، نیاز کل کشور به پیوند کلیه برطرف میشود.
نجفیزاده خاطر نشان کرد: ما باید فرهنگ اهدای عضو را در کشور ارتقا دهیم تا بتوانیم با اهدای یک عضو یک زندگی را به یک فرد بیمار و نیازمند پیوند برگردانیم.
همه از آدمای عوضی بیزارن غافل ازاینکه خودشون آدم عوضی قصه زندگی یکی دیگه ن.