انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 18 از 23:  « پیشین  1  ...  17  18  19  ...  23  پسین »

The World Of Kids | دنیای کودکان


زن

 
خیالپردازی کودکان ۲ تا ۴ ساله طبیعی است

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان گفت: کودکان ۲ تا ۴ ساله این توانمندی را دارند که با تصور دوستانی خیالی، فضای فکری خود را پر کنند اما در سنین بالاتر که کودک به تفکر انتزاعی می‌رسد، این تصور باید بررسی‌ شود.

پرویز مولوی اظهار داشت: خیالپردازی کودکان با توجه به رنج و رده سنی مورد بررسی قرار می‌گیرد چرا که گاهی ممکن است خیالپردازی یک علامت پاتولوژیک باشد و از سوی دیگر ممکن است یک علامت نرمال رشدی باشد.

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان گفت: کودکان در حیطه سنی 2 تا 4 سال دوستان خیالی دارند مخصوصاً کودکانی که در فضای خانه تنها هستند و خواهر و برادر ندارند، این دسته از کودکان در بازی‌های سمبلیک خود دوستانی خیالی تصور می‌کنند که این پدیده در این دوره سنی نرمال است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: کودکان در این دوره سنی این توانمندی را دارند که دوستانی خیالی را تصور کنند و فضای فکری خود را پر کنند اما در سنین بالاتر که کودک به تفکر انتزاعی می‌رسد، تصور این دوستان خیالی به عنوان یک علامت روانشناختی باید بررسی‌ شود.

این روانپزشک تصریح کرد: از محدوده سنی 10 سال به بالا صحبت‌کردن با خود و تصور آدم فضایی و خیالی می‌تواند در کودکان درون‌گرا به اختلالات اسکیزوفرنی، اختلالات نافذ رشد و اختلالات اوتیسم مربوط باشد.

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان ادامه داد: در این محدوده سنی کودک درک و شعور پیدا می‌کند و تصور کردن دوستان خیالی و انجام بازی‌های بدون هدف باید از جنبه روانپزشکی مورد بررسی قرار گیرد.
آشفته سریم !
شانه‌ی دوست کجاست ؟
     
  
زن

 
مزايا و معايب پستانك

● مزایا


برای بعضی کودکان استفاده از پستانک روشی رضایت بخش در فاصله بین شیر دهی است. ولی مزایایی که برای این کار در نظر گرفته شده عبارتند از:


پستانک ، کودکان بی قرار را آرام می کند: بعضی از نوزادان با مکیدن چیزی آرام می شوند.


پستانک روشی برای ایجاد حواس پرتی موقت است: زمانی که کودک گرسنه است تا آماده شدن برای شیردهی و یا درست کردن شیشه شیر برای او می توان پستانک را واسطه قرار داد. همچنین در هنگام تزریق واکسن و ... می تواند کودک را تا حدودی آرام کند


پستانک به خوابیدن کودک کمک می کند.



پستانک خطر بروز ناگهانی سندرم مرگ نوزاد را کاهش می دهد. مطالعات ثابت کرده است که استفاده از پستانک در هنگام خواب باعث کاهش بروز این سندرم ناگهانی می شود.


پستانک دور انداختنی است: اگر زمانی رسیده که کودک باید این عادت را ترک کند ، شما می توانید به راحتی پستانک را دور بیاندازید ولی اگر کودک عادت به مکیدن انگشتان داشته باشد ترک آن بسیار مشکل تر است.



● معایب


استفاده سریع از پستانک باعث ایجاد اختلال در شیر دهی می شود: نوزادی که از همان ابتدا عادت به مکیدن پستانک کند، در شیر خوردن صحیح دچار مشکل خواهد شد.


کودک وابسته به پستانک می شود: اگر کودک از پستانک در هنگام خواب استفاد کند، چنانچه نیمه شب از دهان وی افتاد با گریه از خواب بیدار می شود.


پستانک خطر ابتلا به عفونت گوش میانی را افزایش می دهد: البته باید گفت که سرعت ابتلا به عفونت گوش میانی از زمان تولد تا ۶ ماهگی بسیار اندک است و این درست زمانی است که خطر بروز ناگهانی سندرم مرگ نوزاد بالا است.


استفاده دراز مدت از پستانک باعث بروز مشکلات دندانی می شود: استفاده نرمال از این وسیله دراولین سالهای تولد مشکل چندان جدی برای سلامت دندانها ندارد. اما اگر کودک سماجت به استفاده از پستانک داشته باشد، به مرور زمان دندانهای جلو و بالا به سمت بیرون کج شده و فک بالا و پایین ناهمتراز می شود.

▪ نکته ها


با توجه به آنچه گفته شد، اگر به کودک خود پستانک می دهید نکات زیر را همیشه به خاطر داشته باشید:


1) تا زمانی که فرایند شیردهی به طرز صحیح انجام نشده از دادن پستانک به کودک اجتناب کنید. ممکن است چند هفته طول بکش تا فرآیند شیردهی به طرز صحیح انجام شود. بنابراین به طور کلی توصیه می شود که تا ۱ ماهگی به نوزاد پستانک ندهید.

2) اجازه دهید کودک پیشگام شود: اگر کودک علاقه ای به پستانک ندارد ، او را وادار به این کار نکنید.

3) پستانک یک تکه انتخاب کنید: پستانک های دوتکه چنانچه بشکند خطر خفگی نوزاد را در پی دارد. بنابراین مدل یک قطعه آن را انتخاب کنید.

4) پستانک را تمیز نگه دارید: قبل از استفاده ، پستانک را با آب و صابون بشویید. برای پیشگیری از عفونت قارچی هر روز به مدت چند دقیقه پستانک را در مقدار مساوی آب و سرکه و سپس در هوای خشک قرار دهید. از قرار دادن پستانک در دهان خود به منظور شست و شو اجتناب کنید. زیرا با این کار میکروب بیشتری وارد دهان نوزاد می کنید.

5) مراقب علائم مربوط به تخریب پستانک باشید: در صورت هر نوع خرابی در پستانک سریعا آن را تعویض کنید.

6) هرگز از زنجیر و نوار برای ثابت کردن پستانک به گردن استفاده نکنید.

7) از روش های دیگر برای آرام کردن کودک استفاده کنید: از پستانک به عنوان اولین وسیله برای آرام کردن کودک استفاده نکنید. شاید عوض کردن حالت و وضعیت کودک به تنهایی برای آرام کردن او کافی است. اگر کودک گرسنه است تا آنجا که امکان دارد سریعا پستان و یا شیشه شیر را به او بدهید.

8) بدانیدکه چه زمانی عادت مکیدن پستانک باید ترک شود: اغلب کودکان در فاصله سنی ۲ تا ۴ سال عادت مکیدن را ترک می کنند.

9) شب هنگام در حین خواب اگر پستانک از دهان کودک افتاد تا عکس العملی نشان نداده پستانک را داخل دهان او قرار ندهید.


و یا بدون آنکه متوجه باشید دچار افسردگی پس از زایمان و تحریک پذیر شده اید، بدانید بچه های شیرخوار و نوپا ترازویشان برای درک این مطلب قوی است. آنها نه ماه تمام صدای قلب شما را در استرس و در آرامش شنیده و نیاز آنها به شما برای کسب آرامش است. بچه ها بسیار ناتوان اند و چون می ترسند آسیب ببینند دنبال مامن آرام می گردند. پس مادرها نباید از این موضوع مهم غافل شوند و گمان کنند به دلیل مهد رفتن یا سپردن کودک شان به دیگری، چنین اتفاقی افتاده است.


نکته بعدی اینکه برای کمک به بچه ها در سنینی که شروع به کسب مهارت های اجتماعی می کنند و از مادر و پدر و دیگران همانندسازی کرده تا بخش سوم شخصیت، یعنی قسمت والد را بسازند بهتر است از سه، چهار سالگی به مهد کودک بروند و یا با گروه همسالان در مراوده باشند. این با هم بودن آنهاست که موجب می شود ارزش های اجتماعی را یاد بگیرند و در واقع شخصیت آنها ساخته می شود. بهتر است در این خصوص دوستان و خانواده هایی را برگزینید که آنها هم به تربیت و سلامت بچه هایشان اهمیت می دهند.
آشفته سریم !
شانه‌ی دوست کجاست ؟
     
  
زن

 
بگذار کودک خاک بازی کند!
امروزه مردم نسبت به میکرب ها، نظافت و بهداشت بسیار حساس شده اند. والدین دائماً در حال شستن دست های فرزندانشان هستند و از صابون های آنتی باکتریال، دستمال مرطوب و ... استفاده می کنند. ولی اشکالی ندارد که فرزندانمان را به طبیعت نزدیک کنیم و حتی تحقیقاتی صورت گرفته است درباره اینکه چه رابطه ای بین خاک بازی و قویتر شدن سیستم ایمنی بدن وجود دارد. دانشمندان کشف کرده اند که حساسیت و وسواس انسان ها درباره بهداشت و نظافت ممکن است منجر به آلرژی، آسم و بیماری های التهابی شود.



چرا کودکان به خاک بازی علاقه دارند؟

به گفته مری روبوش، پزشک و نویسنده کتاب "چرا خاک خوب است: 5 روش برای دوست شدن با میکرب ها" این علاقه کودکان به خاک به میلیون ها سال پیش برمی گردد. دستگاه ایمنی مانند عضلات بدن باید تمرین داشته باشد تا کاملاً رشد کند و قوی شود تا در برابر بیماری ها مقاومت نماید. اینکه کودکی خاک بخورد، یک تمرین ایده آل برای دستگاه ایمنی بدن او و رسیدن به تناسب است. وقتی کودک چیزهایی را در دهانش می گذارد، در واقع به دستگاه ایمنی بدنش امکان کشف محیط زیست پیرامون را می دهد. نه تنها این کار باعث می شود که واکنش های ایمنی بدن قویتر شوند، که برای محافظت از بدن لازم است، بلکه بهترین واکنش ها را به دستگاه ایمنی نابالغ آموزش می دهد. ثابت شده است که بچه هایی که در مزرعه بزرگ می شوند و در معرض انواع و اقسام حشرات، کرم ها و عناصر طبیعی محیط زیست قرار دارند، آلرژی های کمتر و مشکلات کمتری در دستگاه ایمنی شان دارند تا بچه های شهری که بیشتر وقت خود را در خانه می گذرانند. بیرون بازی کردن با پای برهنه و خاک بازی کردن، برای سلامت بچه های امروزی اهمیت زیادی دارد.


غریزه طبیعی ما خاک را دوست دارد

پژوهش های اخیر نشان می دهند که ممکن است بچه هایی که خیلی تمیز هستند، باید به غریزه طبیعی خود رو بیاورند. در سال 2012 آزمایشی انجام شد تا ببینند که موش هایی که بدون باکتری معده به دنیا می آیند و بزرگ می شوند، دستگاه ایمنی شان چطور عمل می کند. مشخص شد که قرار گرفتن در معرض میکرب ها در ابتدای زندگی به تقویت سلول های ایمنی در برابر بیماری هایی که بعداً شخص بدان مبتلا می شود بسیار اهمیت دارد. وقتی همان کودک بزرگ می شود و در برابر همان میکرب ها قرار می گیرد، دیگر آن میکرب اثر قبلی را بر روی او ندارند. مهمترین نکته ای که از این آزمایش کشف شد این بود که در سال های اولیه زندگی، رشد بیولوژیکی قابل توجهی صورت می گیرد که در سال های بعدی زندگی دیگر اتفاق نمی افتد و ساخته شدن دستگاه ایمنی قوی یکی از آن رشدها است.



خاک بازی موجب ساخته شدن دستگاه ایمنی قوی در کودکان می شود.

به هیچ وجه نباید بگذارید که کودکتان خاک بخورد، ولی اضطراب هم نداشته باشید. والدین بچه ها آنقدر نگران آنها و سرما خوردن و آنفلوانزا گرفتن آنها هستند که دائماً وسواس دارند که کودکشان تمیز و بدون میکرب باشد. ولی ظاهراً این بر خلاف ریتم طبیعی زندگی است. علم ثابت کرده است که خاک برای زندگی کودک مفید است. کودکان عاشق خاک بازی هستند چون غریزتاً می دانند که خاک برایشان خوب است و باعث می شود که دستگاه ایمنی قویتری داشته باشند. حالا می توانیم بگذاریم که آنها خاک بازی شان را بکنند و خیالمان راحت باشد که با این کار قوی تر و سالم تر می شوند. نفس عمیقی بکشید و از خوشحالی کودکتان به هنگام خاک بازی خوشحال باشید.
آشفته سریم !
شانه‌ی دوست کجاست ؟
     
  
زن

 
بهترین سن برای یادگیری زبان دوم برای کودکان !

پژوهشگران فرانسوی دریافتند كه ذهن كودكان از 20 ماهگی برای یادگیری پایه های زبان دوم آمادگی لازم را پیدا می كنند. به اعتقاد دانشمندان دانشگاه پاریس دسكارته، كودكان در 20 ماهگی شروع به توسعه فرایندهای شناختی مفید برای یادگیری زبان می كنند و به نظر می رسد كه بیشترین آمادگی را برای آموختن یك زبان خارجی به دست می آورند، حتی اگر در این سن شناخت عمیقی از زبان مادری خود نداشته باشند.
در این تحقیقات، محققان برای گروهی از كودكان فرانسوی یادگیری مختصر زبان انگلیسی را تجویز كردند.
نتایج این تحقیقات نشان داد كه كودكان بالای 20 ماه توانستند به همان روشی كه فرانسوی را حرف می زدند به انگلیسی نیز مسلط شوند. به گفته این محققان، ذهن كودكان در این سن به طور مطلوبی می تواند اشكال مختلف واژگانی زبان های مختلف را درك و یاد بگیرد.

براساس گزارش دیلی اكسپرس، این دانشمندان به والدین با ملیت های مختلف توصیه كردند كه فرزندان خود را پس از 20 ماهگی در معرض گوش دادن به اشكال مختلف زبان های خود قرار دهند. به این ترتیب ذهن كودك می تواند اطلاعات مختلف را دسته بندی كرده و هر دو زبان را تا سن 5/2سالگی با یك كیفیت یاد بگیرد.
آشفته سریم !
شانه‌ی دوست کجاست ؟
     
  
مرد

 
از کودک برای تایید ادعای خود در مسائل زناشویی استفاده کردن

توجه: پای کودک تان را به مسائل زناشویی نکشانید. اگر با همسر خود مشکل دارید و نمی توانید همدیگر را متقاعد کرده و مشکلات تان را حل کنید، لطفاً از کودک خود برای تایید و القاء حرف تان به همسر گرامی خودداری فرمایید. کودکان قادر به تحلیل مشکلات زناشویی شما نیستند.
"ببین بچه ها هم تو رو خوب شناختند"، یکی دیگر از تکیه کلام های زن و شوهرها در این نوع روش می باشد.
در برخی خانواده ها این اتفاق به صورت آگاهانه رخ نمی دهد، بلکه پدر و مادر بدون در نظر گرفتن حضور کودک، به طرح مشکلات ارتباطی یا زناشویی خود می پردازند. در این قبیل موارد، کودک که قدرت تحلیل و درک کامل از مسائل را ندارد، بر اساس عواطف و شرایط خود یا خواستار پایان یافتن این نزاع می گردد و یا بی دلیل به طرفداری از یکی از والدین خود می پردازد. گاهی مشاهده می شود که در برخی خانواده ها، فرزندان در دفاع از یکی از والدین خود، در مقابل والد دیگر رفتار مناسبی نشان نمی دهند. مثلاً وقتی پدر با مادر در مقابل کودک جر و بحث کرده و برخورد فیزیکی به وجود می آید، کودک با پدر خود یا مادر خود سرد می شود. وقتی با این والدین صحبت می کنم و از آنها می خواهم که دعوا و بگو مگوی خود را در مواقعی که کودک حضور ندارد انجام دهند، این قبیل حرف ها را می زنند:
بچه باید بفهمه که توی خونه چه مشکلاتی وجود داره
بچه ها خودشون همه چیز رو می دونند
ما کاری به بچه ها نداریم، بین خودمون بحث می کنیم
ما به بچه ها اجازه ی دخالت نمی دهیم
ولی گاهی یکی از والدین یا هر دو آنها برای اثبات حقانیت خود و تایید حرف هایشان و محکوم نمودن همسر، از کودکان کمک می گیرند. مثلاً مادر با عصبانیت یا لحن نیش دار به همسر خود می گوید: "فقط من نمی گویم که تو احساس و عاطفه نداری، حتی بچه ها هم فهمیدند که پدرشان بی احساس و عاطفه است. اگر باور نمی کنی، از خودشان بپرس".
در برخی از خانواده ها هم یکی از والدین یا هر دو آنها در غیاب همسرش، برای فرزند خود از بدی های همسرش می گوید. در این خانواده ها، بچه ها با شنیدن درد دل های هر دو والد خود، گیج و سرگردان از اینکه حق با کیست، یا با بی تفاوتی برخورد می کنند و یا به دلیل عدم مهارت تحلیل مسئله، به طرفداری از یکی از والدین خود می پردازند. در هر حالت نه تنها مشکل ارتباط زناشویی پدر و مادر حل نمی شود، بلکه اعتبار و جایگاه والدین در ذهن و دل فرزندان نیز متزلزل می گردد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
آیا میدانید موارد زیر به عنوان کودک آزاری مطرح میشود ؟

تنها گذاشتن کودک در منزل

کتک زدن و تنبیه جسمی کودک

محروم کردن کودکان از بازی

سرزنش کودک در حضور دیگران

مسخره کردن و تحقیر کودک

قرار دادن کودک در مکانهای ترسناک

مشاجرات خانوادگی در حضور کودک

عدم ارتباط چشمی و گوش ندادن به کودک

بی توجهی به بهداشت ،تغذیه و پوشاک کودک

بهره کشی و توقعات نامعقول از کودک

محروم نمودن کودک از محبت و آغوش گرم

استفاده نادرست از داروهای خواب آور برای کودک

استفاده از الکل و مواد مخدر در حضور کودک
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
کودک چه زمانی و چرا شروع به بازی می کند؟

بازی یکی از طبیعی ترین تظاهرات رفتاری کودک برای برقراری ارتباط با دنیای پیرامونش است. از این رو بازی با تولد کودک آغاز شده و کودک از طریق بازی خود را با دنیای اطراف سازگار می نماید.
بازی علاوه بر خاصیت سازگار کنندگی، به عنوان یکی از موثرترین وسایل تربیتی مطرح می شود، چرا که بازی هم وسیله ای برای آموزش مفاهیم به کودکان بوده و هم از طریق بازی درمانی می توان به درمان برخی از بیماریهای روانی و مشکلات رفتاری کودکان پرداخت.

از سوی دیگر بازی، هم به عنوان روش یادگیری و یا تقویت یادگیری و پیشرفت اجتماعی کودک و هم به عنوان وسیله ای برای بیان عواطف و احساسها در نظر گرفته می شود و از این رو دارای ظرفیت های تربیتی و سازندگی مفیدی بوده و به کودک فرصت رشد پویا، خودیابی و خودسازی را می دهد.
البته تمامی پتانسیل های بازی به شرطی تحقق می یابند که شما والدین دلسوز، کودکتان رادرانتخاب بازی آزاد بگذارید تاکودکتان آنچه راکه نیاز دارد در قالب بازی کسب کند و این را هرگز فراموش نکنید که کودکان حتی باید شغل دلخواه آینده خود را به صورت بازی تمرین کنند و بیابند!
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
آیا کودک شما هم بعد از مدتی کوتاه، اسباب بازی خود را رها کرده و مشغول بازی با کنترل تلوزیون یا قاشق می شود؟!!!

بحث اسباب بازی اغلب اوقات برای کودکان نوپا و سنین پیش دبستانی مطرح می شود زیرا در این سنین کودکان علاقه فراوانی به اسباب بازی از خود نشان می دهند. اسباب بازی هایی که به خوبی طراحی شده اند می توانند کودکان را به طرف خود جذب نمایند و علاوه بر اینکه باعث سرگرمیشان شوند در آنها انگیزه کاوشگری و اکتشاف را نیز بوجود آورند. اسباب بازی ها همچنین نقش زیادی در یادگیری مفاهیم پایه و ایجاد خلاقیت دارند.
امروزه وقتی والدین وارد فروشگاههای اسباب بازی می شوند با قفسه هایی مملو از اسباب بازی مواجه می شوند که ادعا می شود هم آموزشی و هم سرگرم کننده اند. والدین دوست دارند مبلغی را که به خرید اسباب بازی اختصاص داده اند صرف خرید بهترین اسباب بازی ها شود که ساعت ها فرزندشان را سرگرم سازد. با وجود این اغلب والدین در می یابند که خودشان زمان بیشتری با این اسباب بازی ها مشغول هستند تا فرزندانشان. والدینی که پول زیادی بابت خرید یک اسباب بازی گران قیمت و زیبا پرداخته اند، وقتی می بینند که کودک نوپایشان بعد از یکی دو ساعت بازی آن را رها کرده و مشغول بازی با کنترل تلوزیون و یا قاشق می باشد ممکن است احساس ناامیدی نمایند.
کودکان نوپا در حال کشف دنیای اطرافشان هستند آنان به هر گوشه ای که نگاه می کنند چیز جدیدی آنان را به طرف خود می کشد. اسباب بازی ها هم همانند سایر اشیا در ابتدا کودکان را به خود جذب می کنند ولی بعد از مدتی کودک آن ها را تجربه کرده و رها می کنند. با وجود این گفته های بالا به این معنی نیست که اسباب بازی ها غیرضروری اند زیرا وسایل خانه برای کودکان نوپایی که توانایی هایشان به سرعت رشد می کند، به اندازه کافی چالش انگیز نیستند و اسباب بازیهای مناسب می توانند این چالش را برای آنان ایجاد نمایند.
بهترین اسباب بازی، اسباب بازی هایی ایست که به صورت نامحدود کودک را جذب خود کرده، تجربه های یادگیری زیادی را برای کودک فراهم ساخته و او از بازی با آن لذت ببرد.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
فرزندانتان را لای پر قو بزرگ نکنید

عادات سالم درافراد از سنین ابتدایی زندگی شکل میگیرد،به فرزندانتان کمک کنید زندگی بهتری داشته باشند

نکاتی از تعلیم و تربیت کودکان - فروشگاه اسباب بازی جیمبو شاپ

الگو باشید:

کتک زدن،سرزنش کردن و تحقیر کردن به کودکان می آموزد که میتوانند با دیگران چنین رفتارهایی را داشته باشند و این گونه، مشکلات را حل کنند. هرگز برای تربیت فرزندانتان از تنبیه بدنی استفاده نکنید.

از ابتدا زمانی که فرزندتان تازه متولد شده با لحن آرام با او صحبت کنید حتی زمانی که از او عصبانی می شوید سر او داد نکشید. این کار دو اشکال عمده دارد : اول اینکه داد زدن شما برایش عادی میشود و در آینده برای تربیت او دچار مشکل میشوید دوم اینکه می آموزد برای رسیدن به اهدافش باید فریاد بکشد و با دیگران دعوا کند. تردید نکنید روشهای تربیتی که درآنها با کودکانتان آرام و بدن خشونت برخورد میکنید تاثیر بهتری دارند.

فضای بدون دخانیات:

امروزه همه در فضایی زندگی میکنیم پر از آلودگی و مواد مضر برای سلامتی. هوای شهرها آلوده اند در اطرافمان انواع و اقسام امواج مضر برای سلامتی وجود دارند و متاسفانه نمیتوانیم خودمان را از مضرات این آلودگی ها حفظ کنیم.

در این میان استعمال دخانیات خطرات احتمالی برای سلامتی را چندین برابر میکند پس برای حفظ سلامت فرزندانتان هر گز در حضور آنها سیگار نکشید.

هر روز برای فرزندانتان کتاب بخوانید:

از زمانی که فرزندتان شش ماهه شد برای او کتاب بخوانید .این کار از اوایل زندگی اهمیت مطالعه را به او می آموزد و برایش به یکی از بهترین عادات تبدیل میشود. فرزندان از شما می آموزند که مطالعه کنند، با این کار آینده بهتری برایش رقم میزنید.

مراقب آنچه کودکان می بینند و می شنوند باشید:

بسیاری از والدین زمانی که از دست فرزندانشان خسته می شوند او را مقابل تلوزیون می نشانند تا حداقل چند دقیقه ای آرامش بگیرند. اگر شما هم از این روش استفاده میکنید به آنچه که فرزندانتان میبیند دقت کنید شاید فرزندتان بسیار کوچک باشد اما آنچه می بیند و می شنود از همین زمان روی او تاثیر میگذارد. بهتر است خودتان تصمیم بگیرید چه زمانی مسائل مختلف را به او بیاموزید.

به او عشق بدهید:

به گونه ای رفتار کنید که فرزندتان همواره مطمئن باشد والدینش او را تحت هر شرایطی عاشقانه دوست دارند و همیشه برای آنها مهم هستند. حس ارزشمندی و اعتماد بنفس از ماهها و سال های آغازین زندگی در فرد ایجاد میشود. زمانی که فرزندان با شما صحبت میکنند به او ارزش بدهید و با دقت به حرف های او گوش کنید، برایش وقت بگذارید. به او ثابت کنید تحت حمایت شماست اما مراقب باشید به گونه ای رفتار نکنید که بیش از حد به شما وابسته شود. درهر سنی در حد تواناییهایش به او مسئولیت بدهید و به میزان لازم از او حمایت کنید. با کودکانتان همراهی کنید. با او بخندید ،با او خوشحالی کنید و زمانی که ناراحت است با او ناراحت شوید. به او بفهمانید که درکش میکنید تا به خاطر نیاز به یک همدم واقعی سراغ افراد ناشایست نرود. مسلما مشکلاتی که فرزند خردسال شما را ناراحت و آزرده میکند برای شما چندان اهمیتی ندارد و به نظرتان کوچک وخنده دار می آیند اما توجه داشته باشید که این مشکلات برای او بسیار بزرگ هستند.

فرزندتان را لای پر قو بزرگ نکنید:

طبیعی است که والدین برای فرزند عزیزتر از جانشان بهترین ها را بخواهند اما به یاد داشته باشید شاید شما بتوانید هر چه فرزندانتان میخواهد را برای او فراهم کنید اما زمانی که او بزرگ شده و وارد اجتماع میشود و شرایط برایش تغییر میکند .همکلاسی ها ،معلمان ،همکاران و دیگر افرادی که فرزندانتان بعد از ورود به دانشگاه با آنها در ارتباط است دلیلی نمی بینند که مانند شما برای او از خود گذشتگی کرده و همه چیز را برایش فراهم کنند چون آنها هم عزیز دردانه والدینشان خودشان هستند و بهترین ها را برای خودشان میخواهند نه فرزند شما.

به او بیاموزید انتقادها را بپذیرد:

والدین امروزی متاسفانه به ندرت به فرزندانشان می آموزند که طبیعی است اشتباه کنند و ممکن است مورد انتقاد قرار بگیرند. به فرزندانتان کمک کنید بیاموزند دربرابر انتقاد ها واکنش بد ی نشان ندهند و آنها را بپذیرند. به فرزندانتان بیاموزید گاهی وقت ها انتقاد به آنها کمک میکند به فردی موفق تر وبهتر تبدیل شوند و اگر انتقاد نادرست و نابجا بود میتوانند با رعایت ادب و احترام دلایل خود را ارائه دهند.

بیش از حد کمک نکنید:

به فرزندانتان اجازه دهید کارهایش را خودش انجام دهد . یکی از بزرگترین اشتباهات والدین که آینده فرزندان را تباه میکند از آغاز ورود به مدرسه شروع میشود.

کودکان مدارس ابتدایی تکالیف زیادی دارند تا مهارت های لازم در نوشتم و خواندن را بیاموزند والدین در مواجه شدن با چنین شرایطی معمولا تکالیف فرزندشان را انجام میدهند چون تصور میکنند انها بسیار کوچک هستند و از انجام دادن تکالیف خسته میشوند.

این کار اشتباه بزرگی است، تمام کودکان هم سن و سال فرزند شما هم این تکالیف را انجام میدهند کمک های نابجای شما توانایی های ضروری برای موفقیت در زندگی را از آنها میگیرد چون نمیتوانند مهارت های لازم برای داشتن یک زندگی موفق را کسب کنند. درآینده حتی زمانی که بزرگ و بالغ شدند نیز اعتماد بنفس لازم برای انجام امور مختلف را نخواهند داشت و آن زمان است که شما را به خاطرمحبت های دیروز سرزنش خواهند کرد.

کودکانتان را با واقعیت آشنا کنید:

پنهان کردن واقعیت ها از کودکان نه تنها به سلامت روحی و روانی آنها کمک نمی کند بلکه در آینده آنها را دچار مشکلات روحی جدی میکند.با توجه به سن سال کودکتان با در نظر گرفتن فهم و درک او از مسائل زندگی به فرزندانتان بیاموزید که هر کسی در زندگی مشکلاتی دارد و زندگی سراسر خوشبختی و راحتی نیست .مسلما کودکان در سنین کم نمیتوتنند بسیاری از مشکلات را درک کنند اما این که آنها را به طور کامل از دنیای واقعی دور نگه دارید نیز به هیچ وجه صحیح نیست .به کودکان بیاموزید هر کسی در زندگی مشکلاتی دارد و آنها همه طبیعی هستند و با مواجه شدن با مشکلات نباید نا امید شد بلکه باید بیشتر تلاش کرد تا مشکلات را با موفقیت پشت سر گذاشت.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
مرد

 
آیا واقعا "آبی" رنگ پسرانه و "صورتی" رنگ دخترانه است؟!!!

سالهاست که والدین رنگ آبی را به عنوان رنگ پسرانه و رنگ صورتی را به عنوان رنگ دخترانه پذیرفته اند تا جایی که این تفکر بر روی انتخاب سیسمونی و اسباب بازی های کودکان مان نیز تاثیر گذاشته است. اما آیا واقعا "آبی" رنگ پسرانه و "صورتی" رنگ دخترانه است؟ آیا این امر منعکس کننده تفاوت ذاتی بیولوژیکی بین دختر و پسر است یا یک پدیده فرهنگی؟
تحقیقات "جو پائولتی"، مورخ دانشگاه مریلند حاکی از آن است که تا دهه ۱۹۵۰ میلادی هیچ نماد رنگی متعلق به جنس خاصی وجود نداشته است. وی ترویج رنگ صورتی و یا آبی به جنسیت خاصی از کودکان را متعلق به دوران بعد از جنگ جهانی دوم می داند. که از این امر می‌توان نتیجه گرفت که این پدیده از هیچ نوع تفاوت ذاتی تکامل‌یافته‌ای بین رنگ‌های مورد علاقه دختران و پسران نشات نگرفته‌اند.
تا قبل از قرن ۲۰ میلادی فرهنگ سنتی هر کشور در این خصوص متفاوت بوده است به گونه ای که بلژیکی ها و کاتولیک های آلمان درست برعکس این نظریه را داشتند. جو پائولتی ظهور و صدور چنین پدیده و فرهنگی را به کشور فرانسه نسبت می دهد. فرانسویان صورتی را به دختران و آبی را به پسران اختصاص داده بودند، و از آنجایی که فرانسه در قرن بیستم مروج فرهنگ و مد بود، این سنت نیز بر بسیاری از فرهنگ ها غالب شد.
برخی جامعه شناسان نیز بر این باورند که امروزه ما کودکان را از لحاظ جنسیت بیشتر تمییز می‌دهیم تا ۱۵۰ سال قبل، زیرا در آن زمان بیشتر رنگ سفید برای هر دو جنس استفاده می‌شد. آنان همچنین چنین ایده هایی را محصول استراتژی های بازاریابی می دانند.
"فیلیپ کوهن" جامعه‌شناس دانشگاه مریلند می‌افزاید که پررنگ شدن ارتباط رنگ با جنسیت باید پدیده‌یی فرهنگی باشد و این امر ایده بیولوژیک بودن هنجار مزبور را با چالش جدی مواجه می‌کند.
بودی تـــــــو تو بغلم

گردنت بود رو لبم
     
  
صفحه  صفحه 18 از 23:  « پیشین  1  ...  17  18  19  ...  23  پسین » 
خانه و خانواده

The World Of Kids | دنیای کودکان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA