انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 22 از 23:  « پیشین  1  ...  20  21  22  23  پسین »

The World Of Kids | دنیای کودکان


مرد

 
اصول پیشگیری از آزار جنسی کودکان

بیشتر خانواده ها به کودکان خود می‌گویند که با غریبه ها صحبت نکن و چیزی از آنها نگیر و دنبال آنها را نیفت و چیزهای دیگری از همین قبیل. اما من می‌خواهم اینجا به این نکته اشاره کنم که این قبیل توصیه ها لازم است اما کافی نیست؛ چرا که بسیاری از کسانی که دست به سوء استفاده جنسی از کودک می‌زنند به طور معمول جزو آشنایان کودک هستند.به یاد داشته باشید که کودکان به راحتی اعتماد می‌کنند و حتما لازم نیست برای سوء استفاده جنسی از آنها فرد به زور متوسل شده باشد. به هر حال شما باید نکاتی را به کودکان تان بیاموزید می‌توانید با ۹ توصیه زیر شروع کنید:
۱) به کودکان بگویید بدون حضور شما سوار ماشین هیچ کس حتی آشنایان نشوند.
۲) تلاش کنید دوستان کودکان تان و خانواده آنها را به خوبی بشناسید.
۳) رابطه مناسب عاطفی با کودکان برقرار کنید و از آنان بخواهید درباره سوالاتی که در ذهن خود دارند صحبت کنند و بگویید که مسایل آنان برای شما بااهمیت است.
۴) به کودکان خود آموزش های ابتدایی جنسی را بدهید و بگویید هیچ کس حق ندارد قسمت های خصوصی بدن آنها را لمس کند.
۵) اگر درباره شیوه بازگو کردن این مسایل با کودک راحت نیستید, این نقش را به یک مشاور واگذار کنید
۶) ذکر این نکته ضروری است که کودک بداند گاهی پزشکان برای معاینه ممکن است نقاط خصوصی بدن آنها را لمس کنند.
۷) به بچه ها بگویید رابطه جنسی میان کودکان و افراد بزرگ تر برخلاف قانون محسوب می‌شود.
۸) به آنها یاد بدهید در صورتی که هرگونه رفتار مشکوک را مشاهده کردند به شما اطلاع بدهند.
۹) حواستان باشد درلحن گفتار این آموزش ها دقت و مهارت کافی را کسب کنید.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تربیت جنسی فرزندتان را جدی بگیرید

بچه‌ها وقتی کوچک‌اند، یک جور نگرانی برای والدین دارند و وقتی بزرگ می‌شوند، به طور دیگری بر نگرانی‌های والدین می‌افزایند. وقتی به نوجوانی می‌رسند، با دنیای جدید و پر تلاطمی ‌که برایشان به وجود می‌آید،‌ پدر و مادر می‌مانند که آیا می‌توانند از آنان توقع بیشتری داشته باشند یا هنوز به اصطلاح وابسته‌اند. شاید یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های پدر و مادرها در جامعه شلوغ و پر همهمه امروزی، تربیت و سلامت جنسی نوجوان‌شان باشد. در شرایطی که کارشناس خبره در این زمینه کم است و بسیاری از افراد مدعی،‌ با اطلاعات ناقص و در بیشتر موارد نادرست خود موجب انحراف افکار عمومی ‌می‌شوند، جا دارد با توجه ویژه و عمیق به مبانی دین مبین اسلام و پیشرفت‌های علمی‌دانشمندان متعهد و انطباق آن با موازین شرع اسلامی، زمینه آموزش جوانان و نوجوانان‌مان را فراهم سازیم.
دوره نوجوانی از بحرانی‌ترین دوره‌ها است و زمان دلبستگی‌های بزرگ و‌اندیشه درباره آنهاست. تاثیرات نیرومند احساسات مربوط به تمایلات جنسی، جای بسیاری از تصورات و مفاهیم ذهنی را می‌گیرد، آثار دلبستگی جنسی در رفتار آنان آشکارا منعکس می‌شود، اغلب نوجوانان مهربان، دلسوز و دقیق که به تاثیرات و اضطرابات جنسی متمایل شده‌اند، نسبت به اطرافیان کینه جو، عصبانی، ‌و بی‌عاطفه می‌شوند، و این تحولات ممکن است در نتیجه ارضا نشدن میل جنسی و فقدان اقدامات لازم از قبیل: ورزش،‌ کار، گردش،‌ یا سیری بیش از حد جنسی باشد،‌ مسلم است که طبیعت نوجوانان در دوره بلوغ جنسی تغییر می‌یابد، آنها بیشتر عصبانی و سرکش می‌شوند و این تغییرات با ظهور میل جنسی اعم از امیال ارضا شده یا نشده در برخی از آنها آشکار است.


یک طبقه بندی علمی

متخصصان اطفال امریکا نوعی طبقه بندی کلی را مطرح می‌کنند که برای ادامه مباحث ما در رابطه با دوره نوجوانی مفید است، به این صورت که به سنین ۱۰ یا ۱۱ تا ۱۴ سالگی در دختر‌ها و ۱۲ تا ۱۵ سالگی در پسرها، اوایل نوجوانی و به دو سال پس از آن، اواسط نوجوانی و ادامه این سنین تا زمان شروع بزرگسالی را اواخر نوجوانی می‌گویند.
آغاز دوران بلوغ که با اوایل نوجوانی آغاز می‌شود، دوران دگرگونی‌های عظیمی‌است. در این دوران نه تنها تغییرات جسمی‌ مهمی‌در نوجوان پدید می‌آید، بلکه دگرگونی‌های برجسته اجتماعی و روانی نیز در او ایجاد می‌شود. سه نقطه عطف زندگی هر کسی را می‌توان تولد، بلوغ و مرگ نامید. نظر به اهمیت حیاتی این دوران در زندگی نوجوان به ویژه از نظر جنبه‌های تربیتی، ضروری است کهبرخی از حقایق خاص این دوران تشریح شود تا هم نوجوان به موقعیت حیاتی خود پی ببرد و به تکالیف، وظایف و مسئولیت‌های شرعی، اجتماعی و اخلاقی که از این پس به او تعلق می‌گیرد، آگاهی یابد و هم اولیا و مربیان از این طریق به درک روحی نوجوان خود نایل آیند.
مهم‌ترین نگرانی‌های دوره اول بلوغ عبارتند از: نگرای درباره عادی بودن، نگرانی درباره خصایص جنسی،‌نگرانی درباره قد،‌ نگرانی درباره وزن، نگرانی درباه آلت تناسلی و نگرانی درباره خصایص ثانوی جنسی (مانند رشد سینه در دختران، رشد ریش و سبیل در پسران) که در این زمینه والدین و مربیان با دادن آگاهی‌های مناسب باید منشا این نگرانی‌ها را از نوجوانان بزدایند.


والدین و بلوغ فرزندان

بیشتر والدین از آشفتگی دوران بلوغ آگاهند و دوران بلوغ را با احساساتی متناقض به خاطر می‌آورند،‌ مانند بهترین زمان یا بدترین زمان، سن دانایی یا سن نادانی،‌ بهار امید یا زمستان ناامیدی که این احساسات حاکی از فراز و نشیب‌های روح یک نوجوان است. او گاهی شاداب، خوشحال، سرزنده و گاهی پژمرده، ‌اندوهگین و ساکت است.
نوجوانان به دلیل احساس توانایی برای عمل جنسی، تشدید انگیزه‌های جنسی، کنجکاوی در مورد موضوعات جنسی، تلاش برای تعیین نقش جنسی و ترس شدید از نتایج فعالیت جنسی نسبت به امور جنسی حساس هستند، این حساسیت مفرط که با ترشح هورمون‌های جنسی توأم است تمایلات جنسی نوجوان را تشدید می‌کند؛ اگر طریقه مشروع و قانونی برای تشفی امیال جنسی مقدور نباشد، امکان انحراف نوجوان می‌رود، و این انحراف اغلب به صورت کامجویی‌های بدلی (خود ارضایی، همجنس بازی،‌ نظر بازی) تجلی می‌کند برای حل چنین مشکلاتی باید قبل از هر چیز به ارزیابی پرداخت. در ارزیابی و شناخت مشکلات جنسی باید ابتدا تاریخچه زندگی فرد را به دست آورد و براساس آن روش‌های تغییر رفتار را انتخاب و شیوه‌های شناختی همچون افزایش بصیرت فرد را در سرلوحه برنامه‌ها قرار داد. با توجه به اینکه تربیت نفس در دوران نوجوانی از عوامل سلامت روان و رفتار دوره جوانی است، این موضوع بر بسیاری از جنبه‌های شخصیت جوانان نیز تاثیر می‌گذارد و جوانان امروز باید با درک موضوع و مطالعه،‌ به تربیت نفس خود بکوشند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
چگونگی آموزش مسائل جنسی به فرزندان

آموزش مسایل جنسی مثل آموزش مسایل پزشکی دیگر است، همانطور که به بچه ها یاد می دهیم دستهایشان را قبل از غذا بشویند و یا واکسن به آنها میزنیم ، آموزش مسائل جنسی هم به همین سادگی می باشد و کار سختی نیست. منتهی مسئله این است که ما بر حسب فرهنگ حاکم بر جامعه بعضی از مواقع این واقعیت را که دانستن بعضی از اطلاعات مفید است انکار می کنیم.
مثلا یکی از اولین سوالاتی که دخترها در سنین پایین می پرسند در مورد چگونگی زایمان است. مادران می توانند به یک زبان بسیار ساده این موضوع را برای آنها توضیح دهند.
با تفکیک سنی میشود گفت که سوالات بچه ها در مورد مسایل جنسی از پنج سال به بالا شروع میشود و والدین باید در این سن واقعیتها را به زبان خیلی ساده برای بچه ها توضیح دهند و اگر جواب دادن به سوال را جایز ندانستند اصلاً جواب ندهند. بد ترین نوع جواب ، جواب غیر واقعی دادن به سوال کودکان است .قبل از سن بلوغ ، پدر و مادرها باید در مورد بلوغ و تغییرات فیزیکی که در بچه ها ایجاد میشود، با کودکان صحبت نموده و آنها را آماده این تغییرات بنمایند. بسیار زیباست که با مشاهده اولین نشانه ها ی بلوغ برای آنها جشن کوچکی گرفته شود. زمانی که والدین بچه ها را ازنظر ذهنی آماده کرده باشند و اطلاعات کافی را به آنها داده باشند، دیگر بچه ها با مشاده علائم بلوغ دچار ترس و وحشت نمی شوند. در سنین بالاتر، اطلاعات مورد نیاز درباره ازدواج را میشود با خواندن کتاب یا با مراجعه به مشاور کسب کرد ولی در صورتی که هیچکدام از این روشها ممکن نباشد ، پدر و مادرها باید دانش و تجربه خودشان را در اختیار بچه قرار دهند. در بعضی از خانوادها اگر فرزندان با سایر افراد فامیل (مثل عمو، عمه، خاله یا دایی) احساس نزدیکی بیشتری می نمایند،آنها می توانند این نقش را در آموزش بچه هابه عهده بگیرند.
یک نکته مهم دیگر در آموزش کودکان در سنین پایین مربوط میشود به علاقه شدید دختر بچه ها به پدرهایشان و پسر بچه ها به مادرانشان. گاهی این علاقه به حدی زیاد است که به عنوان مثال پسر بچه ها آرزو می کنند که پدرهایشان نباشند تا آنها بتوانند با مادرهایشان تنها باشند. در این سنین خیلی مهم است که پدرها بیشتر پسرهایشان را به طرف خود جلب کرده تا پسرها رفتار مردانه را یاد بگیرند.مادرهانیز باید چنین رفتاری را در قبال دخترانشان داشته باشند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
زن

andishmand
 
روشهای مؤثر برای حرف شنوی کودکان

همه ی ما می خواهیم فرزندانمان حرف شنو باشند . وقتی فریاد می زنیم که بایست ! نرو وسط خیابان ؛ توقع داریم کودکمان اطاعت کند . یا اگر به او می گوییم که برو مسواک بزن ، یا بخواب ، توقع داریم بدون هیچ حرفی این کار را انجام دهد .

خیلی اوقات ، وادار کردن بچه ها به این که رفتار شایسته ای داشته باشند مشکل است . روش " هر چه می گویم همان است " که بیشتر والدین به آن متوسل می شوند ، معمولاً بی فایده است .
خوشبختانه روش هایی برای اداره رفتار بچه ها وجود دارد که بدون برخورد ، بدون اشک و قهر ، فریاد ، کتک کاری ، یا توهین ِ زبانی است . در این مبحث سعی کرده ایم اصولی را ارائه دهیم که عمل به آنها به شما و فرزندتان کمک می کند تا به هدف مطلوب برسید . شروع واقعی این گونه تربیت ، از سال های آغاز کودکی است .
به خاطر داشته باشید که در سنین پیش دبستانی ، بچه ها کارهای عادی روزمره و مهارت نظم و انضباط را که لازمه ی زندگی است ، به راحتی یاد می گیرند . برای تسلیم کردن کودکان روشی کلی وجود دارد که در همه ی شرایط ، مفید است . آن را یاد بگیرید و بعد در زمینه های مختلف امتحان کنید .

۱ – برخورد مثبت داشته باشید
به رفتار مناسب فرزند خود توجه کنید و در همان لحظه از آن تعریف کنید . سپس از او درخواست نمایید ( یا او را راهنمایی کنید ) تا فعالیت بعدی را انجام دهد . در این روش برای هر کاری که کودک درست انجام می دهد امتیازی قائل شوید ، به نوعی که گویی جادویی در کار است ، او به طور باور نکردنی ، درخواست های بعدی را اجابت می کند. به طور مثال به او بگویید :
- آفرین که یک لیوان شیر خوردی . حالا بیا کمی تخم مرغ بخور .
- خیلی خوب مسواک زدی . حالا بیا لباس خوابت را بپوش .

۲ – برای کنترل او به نرمی رفتار کنید
هر گاه ازکودک خود خواهشی دارید ، به سمت او بروید و به نرمی او را لمس کنید . به طوری که حضور شما تقریباً موافقت کودکتان را ضمانت کند . اکنون درست در جایی هستید که فرمان شما به یک عمل تبدیل می شود .
شما می خواهید فرزندتان میز را بچیند ، اگر با فریاد از او بخواهید که از آن طرف خانه بیاید و میز را بچیند ، حتماً مؤثر نخواهد بود ؛ بهتر است نزد او بروید و آنچه که می خواهید به او بگویید ، سپس با او به آشپزخانه بروید .
هنگامی که خواهر و برادر مشغول نزاع و درگیری هستند ، نباید با داد و بیداد دعوا را متوقف کنید . به جای آن ، به طرف آنها بروید و صحبت کنید . خیلی اوقات همین آرامش شما برای ساکت کردن بچه ها کافی است .
اگر می خواهید موافقت کودک خود را جلب کنید کمتر از " نه مؤکد " استفاده کنید و حتی المقدور از حبس کردن او در اتاقش خودداری نمایید .

۳ – فرزند خود را دوباره راهنمایی کنید

فرزند خود را به سمت رفتار پسندیده هدایت کنید . اگر او به چیزی دست می زند که نباید دست بزند ، به او بفهمانید که دقیقاً چه چیزهایی را می تواند لمس کند یا بردارد . اگر او روی مبل بالا و پایین می پرد ، به جای اینکه او را سرزنش کنید ، جایی را که می تواند جست و خیز کند به او نشان دهید .

۴ – اشیاء مخرب را از دسترس کودک دور کنید .
اگر فرزندتان روی دیوار رنگ آمیزی می کند ، مداد رنگی را از دسترسش دور کنید و برایش توضیح دهید که چطور می تواند از مداد رنگی به درستی استفاده کند .

۵ - عزت نفس کودکان را از بین نبرید .
اگر فرزند خردسالتان روی میز ایستاده و می خواهید او را پایین بیاورید ، به او بگویید " اجازه نداری روی میز بایستی ، خودت پایین می آیی یا من کمکت کنم ؟ " در این صورت شما به نوعی ناتوانی های او را مهار می کنید و اعتماد به نفس از شما به فرزندتان انتقال می یابد .

۶ – فرزند خود را برای حضور در جمع آماده کنید
اگر فرزند شما در حضور دیگران بد رفتاری کند ، باعث خجالت شما می شود و افرادی که شاهد خرابکاری او هستند رنجیده می شوند . در این زمان اگر به او بگویید " ساکت بنشین " ، معمولاً رفتارش بهبود نمی یابد .
قبل از هر وضع جدیدی همچون سوار شدن به هواپیما یا حضور در جشن تولد ، موقعیت را برای او شرح دهید و انتظارات واقعی خود را بیان کنید . به طور مثال بگویید :
وقتی سوار هواپیما می شویم ، در آنجا صندلی مخصوص خودت را داری و باید کمربندت را ببندی . می توانی کتاب بخوانی ، چیزی بخوری یا با اسباب بازی کوچکی بازی کنی .
وقتی فردا به جشن تولد می رویم ، از تو انتظار دارم شلوغ نکنی و هنگامی که دوستت کادوهایش را باز می کند ، بنشینی و تماشا کنی .

۷ – به کودک کمک کنید که کمی جلوتر را ببیند .

بچه ها در هر موقعیتی که قرار دارند ، رویدادهای بعدی را نمی بینند و فقط در لحظه زندگی می کنند . برای همین ، هنگام گــذر از مرحله ای دیگر ، دچار مشکل می شوند . بنا براین بهتر است هنگامی که می خواهید او را از جایی که دوست دارد به جای دیگری ببرید ، ابتدا پنج دقیقه قبل او را مطلع کنید که تا چند لحظه دیگر باید اینجا را ترک کنید . اگر بی خبر دست او را بگیرید و به جای دیگری ببرید باعث آزار او می شوید .

۸ – از جایی که برای او مشکل ساز است دور شوید
اگر هر بار با کودکتان به سوپر مارکت رفتید و با مشکلاتی روبرو شدید ، زمانی به آنجا بروید که کسی از او نگهداری می کند . بهتر است مدت یک ماه به او فرصت دهید و او را همراه خود به خرید نبرید ، این مدت ، زمان مناسبی است که این چرخه ی منفی بشکند و به شما و فرزندتان اجازه دهد که روال عادی پیدا کنید .

۹ – کودکتان را به جای دیگری ببرید

اگر در رستوران هستید و او بهانه گیری می کند ، کودکتان را بردارید و از آنجا خارج شوید . اغلب بیرون رفتن و انتقال او به جایی دیگر ، باعث آرامش او می شود .
کارهای روزمره را به طور منظم انجام دهید . لباس پوشیدن ، مسواک زدن ، باز کردن در ، تمیز کردن اسباب بازیها ، رفتن به رختخواب ، همه ی اینها مجموعه ای هستند که رویدادهای مهم روزانه محسوب می شوند. شما می خواهید فرزندتان هر یک را با موفقیت پشت سر بگذارد و در گذر از هر مرحله ، رفتار مناسبی داشته باشد . اما ممکن است رفتارهای منفی مثل فریاد زدن نیز به سرعت در روال عادی روزمره جای بگیرد .

۱۰– در هر مرحله او را راهنمایی کنید
دقت کنید که هر یک از مراحل رشد کودکتان در کارهای روزمره پنهان شده است . او به تدریج می تواند کفشهایش را بپوشد و یا به حمام برود . شما نخست باید او را از لحاظ فیزیکی ( در هر مرحله انجام امور روزانه ) راهنمایی کنید و بعد فقط نظاره گر باشید .
مثلاً به او بگویید : " من نمی توانم لباست را دربیاورم ؛ اما تو را تماشا می کنم که چطور این کار را می کنی ."

۱۱ – گاهی بعضی امور را به کودک یادآوری کنید

بچه ها به راحتی ممکن است چیزی را فراموش کنند . این وظیفه شماست که بعضی موارد را به آنها تذکر دهید . مثلاً اگر کودک شما فراموش کرد به دستشویی برود . باید با مهربانی به او بگویید " وقت دستشویی" رفتن است . یک کلمه ی یاد آوری برای او بسیار مفید خواهد بود .

۱۲ – هنگام فرمان دادن به کودک ، از دستورات واضح و روشن استفاده کنید
به جای اینکه بگویید " اتاقت را مرتب کن " بهتر است به مورد مشخصی اشاره کنید . یعنی بگویید کتاب ها را در قفسه آبی ، و اسباب بازی ها را در قفسه پایینی بگذار. هر قدر فرمان های شما واضحتر باشد پذیرفتن آنها برای کودک آسانتراست .

۱۳ – علت انجام هر کاری را برای کودک توضیح دهید

1 ) همانطور که شما و فرزندتان در حال مسواک زدن هستید ، برای آگاهی او توضیح دهید که چه کار می کنید و چرا . مثلاً بگویید : " ببین من خمیر دندان را به تمام دندانم می رسانم . می خواهم همه ی جوجوهایی که آنجا زندگی می کنند را در بیاورم . حالا با آب ، دهانم را می شویم ، غرغره می کنم و بعد آب دهانم را بیرون می ریزم . بیا با هم این طوری مسواک بزنیم ".
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
     
  
زن

 
هیچکس به اندازه خود انسان نمی تونه روان شناس خودش باشه این که چرا درجایگاه امروزش قرار داره ..کودکی یعنی فونداسیون و زیر بنای انسان برای رشد و رسیدن به تعالی ..قبل از این که برم خدمت و اونجا با خاطره نویسی به جنگ افسردگی برم تصمیم گرفتم یک دفتر دیگه ای رو سیاه کنم و کردم به عنوان از کودکی تا اغاز خدمت .. خیلی راحت تونستم خودمو تفسیر و بررسی کنم . چرا در این قسمت ضعف دارم ..چرا در اون قسمت قدرت دارم .. چرا ضعف من نقطه قوت خیلی هاست .. دربچگی چه عواملی درساختار روانی و اجتماعی من تاثیر داشته .....چرا نقاط مثبت و قدرت من برای بعضی ها مثل کوه بلندیه که رفتن به قله اش سخته البته چون این دفتر علاوه بر کودکی .. سنین نوجوانی و اوایل جوانی منو هم شرح میده درمورد این که چرا عاشق شدم چرا دوست داشتم اولین عشقم آخرین عشقم باشه هم مطالبی نوشتم و خودمو بر رسی کردم . .. همه شما می تونین خیلی راحت به موشکافی خودتون بپردازید و همینو در تربیت فرزندانتون به کار بگیرین . دوست دارم بدون مراجعه به دفتر خاطراتم ..سر فرصت به تجزیه و تحلیل خودم دراون دوران بپرداز م فعلا دیروقت شد .. ولی خب یه چیزی رو فراموش نکنیم که ما تا لحظه مرگمون کودکی بیش نیستیم .. درکل بیشتر ما حسرت دوران کودکی خودمونو می خوریم ..دورانی که به این روزا فکر نمی کردیم ..امید وارم هرگز حسرت گذشته ها و روزهای از دست رفته یا از دست داده زندگی رو نخورید . : یک مردتقریبا میانسال ایرانی که هنوز باور نمی کنه بزرگ شده
     
  ویرایش شده توسط: shahrzadc   
مرد

 
آیا باید کودکان را از دنیای دیجیتال نجات داد؟

فرزندان من به همان اندازه ای که در عالم واقعیت هستند در دنیای دیجیتال نیز زندگی می کنند.
آنها از طریق پیامک، تماس ویدیویی و یا اینستاگرام با دوستان خود در ارتباط هستند و در این میان به نظر می‌رسد که همیشه یک یا چند مهمان مجازی در خانه حضور دارد.
آرزوها و انتظارات آنها از زندگی در مقایسه با زمانی که من هشت و یا ده ساله بودم کاملا متفاوت است. فرزندان من جزو اولین نسلی هستند که در همان سنین پایین صفحه هر وسیله دیجتیال را با دست لمس می کردند و اگر اتفاقی روی صفحه نمی افتاد سخت تعجب می کردند.
آنها جزء اولین نسلی هستند که وقتی اسباب بازیهای آنها از کار می افتد می گویند:" بی خیال، می توانیم یک بازی تازه تر را دانلود کنیم." آنها اولین نسلی هستند که به خوبی درک کرده اند عالم واقعیت به اشکال گوناگون با جهان دیجیتال گره خورده است.
این بومیان دنیای دیجیتال تمام آداب و رسوم این دنیا مثل نحوه نگارش پیامک، ارسال ای میل، نحوه دسترسی به وای فای و تماشای هر چیزی را در هر کجا و هر زمانی که می خواهند یادگرفته اند. انجام تکالیف مدرسه برای آنها بسیار ساده تر شده و دنیایی از اطلاعات و دانش به ساده ترین شکل روی وب سایت جستجوگر گوگل در اختیار آنها است.
دان تاپسکات نویسنده کتابی با عنوان بزرگ شدن به شیوه دیجیتال، در مورد تفاوت های نسلی که در دوران کامپیوتر متولد شده با نسل های قبلی پژوهش های زیادی انجام داده است. او می گوید:"نسل ام (موبایل) به گونه دیگری رشد می کند و مغز آنها کاملا متفاوت است."
به اعتقاد دان تاپسکات نحوه پرورش بخش های مختلف مغز و ارتباط آنها با یکدیگر به شدت تحت تاثیر شرایطی است که کودکان وقت خود را سپری می کنند.
او می افزاید:"در نسلهای گذشته مشغولیت اصلی کودکان تماشای تلویزیون بود و آنها بیننده و نظاره گر منفعل این وسیله بودند. اما امروزه آنها از وسایل مختلف دیجیتال مثل تلفن موبایل، بازیهای کامپیوتری و امثال آن استفاده می کنند و خود آنها به شکلی فعال تصمیم می گیرند که کدامیک از این کارها را انجام دهند."


پایان عمر حریم خصوصی

تمام اطلاعاتی که فرزندان ما تولید و آن را روی انواع و اقسام دریچه های اینترنتی قرار می دهند و یا برقراری ارتباط زنده ویدیویی با دوستانشان و آوردن آنها به حریم خصوصی خانواده، این سئوال را برای والدین مطرح کرده که آیا نسل امروزی در دنیایی پرورش می یابد که در آن حریم خصوصی دیگر معنایی ندارد؟
اما کار از مسئولان یک نهاد مدنی مدافع آزادیهای فردی و حریم خصوصی در بریتانیا به نام بیگ برادر واچ می گوید:"در دورانی که تمام جزییات زندگی مردم توسط حکومت ها، موسسات مالی و شرکت های تجاری ضبط و تجزیه و تحلیل می شود آموزش کودکان در مورد اهمیت اطلاعات شخصی و مراقبت از حریم خصوصی موضوع بسیار مهمی است . ما اکنون می بینیم که در برخی موارد صاحب کاران قبل از استخدام حرف رمز صفحه شخصی افراد روی شبکه های اجتماعی را طلب می کنند. زورگویی و آزار افراد روی وب سایت ها و شبکه های اجتماعی به یک مشکل بدل شده و می بینیم که حکومت ها و شرکت های تجاری به اشکال مختلف سعی دارند اطلاعات شخصی ما را جمع آوری و کنترل کنند."
اما کار می افزاید:"آموزش به کودکان در مورد تمام مسایلی که به روشهای جدید ارتباطی و پیامدهای آن مربوط می شود امروزه یک کار مهم و بسیار ضروری است."
اما دان تاپسکات که در مورد رابطه نسل جدید و دنیای دیجیتال تحقیقات فراوانی انجام داده با این نگرانی ها موافق نیست. او می گوید:"این ادعا که حریم خصوصی افراد از بین رفته هیچ مبنا و اساسی ندارد. اما این حقیقت دارد که روشهای حفاظت از حریم خصوصی به طور کلی دگرگون شده اند. کودکان از تمام مسائلی که به حریم خصوصی برمی گردد به خوبی اطلاع دارند و به شکل غریزی استفاده مسئولانه از نشر اطلاعات را درک می کنند."
این نکته برای من کاملا آشنا است . این اواخر هرگاه که من می خواهم عکس بگیرم فرزندانم با لحنی شک برانگیز از من می پرسند:" می خواهی این عکس را در صفحه فیسبوک منتشر کنی؟"
حتی وقتی می خواستم برای این مطلب از آنها عکس بگیرم من را سئوال پیچ کردند و پرسیدند :"موضوع مقاله ای که می خواهی بنویسی چیست؟ " و یا می پرسیدند " چرا از روی سایت گوگل عکس بچه هایی را که با آی پد کار می کنند دانلود نمی کنی؟"
سئوالهای آنها به من نشان داد که فرزندان من به مسئله حقوق معنوی صاحبان عکس ها توجه چندانی نمی کنند ولی در عین حال فهمیدم که آنها با همین سن کم در دنیای دیجیتال، کاربران و مصرف کنندگان هوشیاری هستند.
دان تاپسکات می گوید:"حقیقت این است که کودکان خیلی خوب همه این مسائل را موشکافی و بررسی می کنند. زمانی که نسل ما بزرگ می شد اگر عکسی را می دیدیم برای ما صرفا یک عکس بود. ولی کودکان امروزی وقتی به یک عکس نگاه می کنند اول از همه دقت می کنند که آیا با فتوشاپ دستکاری شده و یا نه."
در مورد نگرانی مربوط به اطلاعات شخصی و خصوصی نیز به نظر می رسد که شرکت های خصوصی به مرور درمی یابند که مردم می خواهند کنترل اطلاعات شخصی خود را که بزرگترین سرمایه هر فردی محسوب می شود از این شرکت ها پس بگیرند. امروزه اکثر موسسات مالی و تجاری نرم افزارهایی ساخته و در اختیار مشتریان قرار می دهند که مردم با استفاده از آن می توانند اطلاعات قابل اشتراک خود را در یک بایگانی آنلاین و نسبتا خصوصی انبار کنند.
برخی معتقدند که حتی در آینده ممکن است افراد اطلاعات شخصی خود را به شرکت های آگهی های تجاری بفروشند چون این موسسات حاضر هستند برای هدفمند کردن تبلیغات خود این نوع اطلاعات را به هر قیمتی به دست بیاورند.
وب سایت جدیدی به نام رسپکت نت ورک اخیرا یک پلاتفورم عمومی تاسیس کرده است که به مردم امکان می دهد خودشان در مورد نحوه اشتراک اطلاعات شخصی خود تصمیم بگیرند.
همزمان مسئله کنترل هر فرد بر اطلاعات شخصی او که در اینترنت قابل دسترسی است به یک چالش جدید بدل شده است.
ماه گذشته دیوان عدالت اتحادیه اروپا رای داد که وب سایت گوگل باید تقاضای افراد برای حذف مطالب مربوط به آنها در این وب سایت را پذیرفته و این مطالب را حذف کند.
مسلما فرزندان ما از چنین اصلاحاتی استقبال خواهند کرد چون به آنها امکان خواهد داد که با رسیدن به سنین بالاتر آنچه را که در دوران کودکی و نوجوانی روی شبکه اینترنت قرار داده اند مرور کرده و زندگینامه دیجیتال خود را به عنوان یک فرد بالغ و مسئول و آنطور که می خواهند تغییر دهند.
مسلما در یک چنین روندی حجم زیادی از اطلاعات که کودکان و نوجوانان در مورد خود منتشر کرده اند پاک خواهد شد. طبق بررسی های موسسه نظر سنجی پیو ( Pew ) حدود نیمی از کودکان آمریکایی از سن شش سالگی تلفن موبایل دارند و تعداد زیادی از والدین نیز برای نوزادان خود حساب ای میل و صفحه ای روی شبکه های اجتماعی راه اندازی می کنند.
شواهد حکایت از آن دارد که بسیاری از والدین به جای اسباب بازیهای نرم و پشمالو برای کودکان خردسال خود تبلت می خرند.


فیلترهای پورنوگرافی

استفاده فعال از فن آوریهای دیجیتال در چنین سنین پایینی باعث شده که این بحث مطرح شود که آیا فرزندان ما به جای بازی و رفت و آمد در دنیای واقعی وقت زیادی را صرف فعالیت هایی نمی کنند که بسیار اعتیاد آور است؟
دان تاپسکات معتقد است که این موضوع تا حد زیادی به هوشمندی و نحوه رفتار والدین بستگی دارد. او می افزاید: "والدین باید تصمیم های خیلی مشخصی بگیرند. آنها باید دقیقا برای فرزندان خود مشخص کنند که در چه مواقع و شرایطی حق ندارند از این ابزارها استفاده کنند."
نگرانی دیگر مسئله پورنوگرافی است. به خاطر افزایش نگرانی والدین در این مورد اکنون بسیاری از شرکت های ارائه کننده خدمات اینترنتی در سراسر دنیا به خانواده ها امکان می دهند که در صورت تمایل سایت های پورنوگرافیک را فیلتر کنند.
دان تاپسکات چندان با این روش موافق نیست و می گوید:"بهترین راه مقابله با پورنوگرافی نه سانسور بلکه صحبت کردن با کودکان در مورد این موضوع است. برای اولین بار در تاریخ بشر کودکان به یک مرجع مهم برای تصمیم گیری بدل شده اند و آنها تاثیرگذاری دوران دیجیتال بر نحوه سازماندهی زندگی جمعی و فردی انسانها را تعیین خواهند کرد."
او مطمئن نیست که محیط های آموزشی و مدارس اهمیت این موضوع را به خوبی دریافته باشند و تاکید می کند:"کودکان به شکلی کاملا متفاوت از نسل ما یاد می گیرند ولی روش آموزش در مدارس از زمان انقلاب صنعتی تاکنون هیچ تغییری نکرده است."
با وجودیکه بسیاری از مدارس در کشورهای پیشرفته روشهای نوآورانه ای را برای استفاده از فن آوری جدید به کار بسته اند ولی شواهد نشان می دهد که بسیاری از معلمان از ظرفیت های بالقوه این روشها هراس دارند.
اخیرا انجمن معلمان بریتانیا ازدولت خواست که برای کنترل ساعاتی که کودکان صرف استفاده از وسایل دیجیتال می کنند، مقرراتی وضع کند.
مارک لنگهمر مدیر این انجمن می گوید:"ما گزارشهای متعددی دریافت کرده ایم که نشان می دهد کودکان به خاطر صرف اوقات زیاد با این وسایل وقتی که به مدرسه می آیند کاملا خسته هستند و نمی توانند روی درس و فعالیت های جمعی در مدرسه تمرکز کنند."
اما دان تاپسکات معتقد است نباید دسترسی کودکان را به دنیای دیجیتال محدود کرد. به گفته او تکرار این نکته که "دنیای واقعی خوب و عالم دیجیتال بد است" درست نیست.
او می افزاید:" صحبت های زیادی در مورد اعتیاد به اینترنت، کاهش قابلیت ها و تجارب اجتماعی کودکان و تبدیل شدن جوانان امروزی به یک نسل خودخواه و معتاد به فیس بوک مطرح می شود. به نظر من هیچکدام از این ادعاها حقیقت ندارد و نوجوانان و جوانان امروزی هوشمندترین نسل در تاریخ بشر هستند."


جین ویکفیلد،بی‌بی‌سی
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
استفاده از دستگاه‌های هوشمند در رشد کودکان اختلال ایجاد می‌کند

یافته‌های جدید نشان می‌دهد استفاده از دستگاه‌های هوشمند نظیر گوشی‌ها و تبلت‌ها برای جلب توجه کودکان و آرام کردن آن‌ها می‌تواند برای رشد احساسات اجتماعی آن‌ها مخرب باشد.
محققان دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه بوستون به این یافته دست پیدا کرده‌اند که استفاده از صفحات نمایش تعاملی برای کودکان زیر ۳۰ ماه، ضمن تاثیر منفی بر رشد احساسات اجتماعی، بر رشد توانمندی و مهارت‌های مورد نیاز برای ریاضیات و علوم نیز آسیب‌زا خواهد بود. تحقیقات جدید نشان می‌دهد استفاده از گوشی هوشمند یا تبلت برای آرام کردن کودکان نوپا موجب تاثیر منفی بر توانایی یادگیری خودکنترلی نیز خواهد شد.
تحقیقات همچنین مدعی هستند که استفاده‌ی طولانی مدت از دستگاه‌های موبایل برای کودکان با سن کم موجب اثرات نامشخصی بر رشد و رفتار آن‌ها خواهد شد. محققان دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه بوستون هشدار داده‌اند که اگرچه اثرات مضر تلویزیون و ویدیو بر کودکان بسیار کم‌سن به خوبی مشخص و درک شده، اما درک عمومی از اثرات مخرب دستگاه‌های موبایل بر مغز کودکان پیش از سن مدرسه هنوز توسط جامعه جدی گرفته نشده است. این مساله به خوبی از آمار استفاده‌ی کودکان از اینگونه دستگاه‌ها مشخص است.
این محققان هشدار داده‌اند که استفاده از دستگاه‌هایی نظیر گوشی‌ها و تبلت‌ها که از نمایشگرهای تعاملی برخوردار هستند برای جلب توجه کودکان و آرام کردن آن‌ها می‌تواند برای رشد احساسات اجتماعی آن‌ها مخرب باشد.
اگر این دستگاه‌ها به روش غالب آرام کردن و پرت کردن حواس کودکان بدل شود، تصور می‌کنید آن‌ها قادر خواهند بود مکانیسم خودتنظیمی خود را برای رفتارهای‌شان توسعه دهند؟
این یافته‌ها به وضوح نشان می‌دهد که استفاده از نمایشگرهای تعاملی برای کودکان زیر ۳ سال موجب تخریب مهارت‌های مورد نیاز برای درک ریاضیات و علوم خواهد شد. جنی ردسکی، مربی بالینی پزشکی رفتاری-رشدی کودکان، یافته‌های تیم تحقیقاتی خود را در نشریه‌ی آکادمی آمریکایی طب اطفال به چاپ رسانده است. وی از والدین درخواست کرده تا حد امکان تعامل‌های مستقیم انسان به انسان را در قبال فرزندان خود به کار گیرند.
ردسکی در کل به تشویق روابط خانوادگی آفلاین پرداخته و پیشنهاد می‌کند که کودکان احتمالا از زمان‌های از پیش تعیین شده‌ی خانوادگی برای ارتباط با خویشاوندان بهره‌ی خوبی خواهند برد؛ زمان‌هایی که در آن‌ها خبری از تلویزیون یا دستگاه‌های موبایل نباشد.
محققان ضمن اشاره به این مساله‌ی اثبات شده که کودکان زیر 30 ماه، به اندازه‌ای که تعامل‌های انسانی را درک کرده و از آن تجربه کسب می‌کنند قادر به یادگیری از تلویزیون و ویدیو نیستند، اما هنوز به اندازه‌ی کافی برای تعیین اثرات تعامل با اپلیکیشن‌ها تحقیق صورت نگرفته و مشخص نیست که اثرات مشابهی را شاهد هستیم یا خیر.
ردسکی به طرح این مساله می‌پردازد که آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها قادر است بر حس همدردی و مهارت حل مساله‌ی کودکان تاثیرگذار باشد یا خیر. همچنین اثرات این فناوری‌ها بر المان‌های تعامل اجتماعی که بواسطه‌ی بازی‌های روزمره و برقراری ارتباط با همسالان شکل می‌گیرد نیز باید مورد تحلیل‌های عمیق‌تری قرار گیرد.
بازی کردن با قطعات اسباب‌بازی جورچین و ساختمان‌سازی نظیر لگو در قیاس با استفاده از دستگاه‌های الکترونیکی و بازی‌های آن، تاثیر بیشتر و صحیح‌تری بر توانایی‌های اولیه‌ی ریاضی کودکان دارد.
این دستگاه‌ها ممکن است جایگزین فعالیت‌های دستی مهمی شود که موجب رشد توانمندی‌های حسی-حرکتی و بصری هستند؛ توامندی‌هایی که برای یادگیری و برنامه‌ریزی ریاضی و علوم در کودکان اهمیت فراوانی دارد.
اسناد و مدارک محکمی مبنی بر این مساله وجود دارد که برنامه‌های تلویزیونی که بر پایه‌ی تحقیقات برای آموزش‌های اولیه تدارک دیده شده‌اند، یا اپلیکیشن‌های آموزش خواندن در دستگاه‌های هوشمند و نیز کتاب‌های الکترونیک می‌تواند موجب بهبود گنجینه واژگان و مهارت درک مطلب شود؛ اما این مساله نیز تنها در صورتی روی خواهد داد که کودک به سن مدرسه نزدیک باشد.
ردسکی پیشنهاد می‌کند که والدین پیش از اجازه به کودکان برای استفاده از یک اپلیکیشن، حتما ابتدا خودشان به آزمایش آن بپردازند. آنطور که واضح است، در حال حاضر سوال‌های موجود حول محور رسانه‌های موبایل بسیار بیشتر از پاسخ‌های یافت شده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
بچه‌داری در عصر اینترنت

بچه‌ها را در عصر یوتیوب و فیس بوک چطور باید بزرگ کرد؟ زمانی بود که بازی در کوچه، بخشی از بار مسئولیت پدر و مادر کم می‌کرد و شاید به آنها فرصتی می‌داد که نفسی تازه کنند. اما در دنیای خیابان‌های شلوغ و آپارتمانی که دیگر کسی همسایه‌هایش را نمی‌شناسد و کوچه‌ای هم برای بازی وجود ندارد. پدر و مادرها از طرفی می‌خواهند از تکنولوژی که دیگر جنبه‌های زندگی آنها را راحت‌تر کرده برای بچه‌داری استفاده کنند و از طرفی می‌دانند که دادن موبایل و تبلت به بچه‌ها- با آنکه آنها را ساعت‌ها سرگرم می‌کند- می‌تواند در روند رشد آنها اختلال ایجاد کند. یافتن حد وسط همیشه کار راحتی نیست.
بیبی سنتر (Baby Center)، که در سال ۲۰۰۱ و توسط شرکت معروف جانسون اند جانسون در سن فرانسیسکو راه‌اندازی شد، مختص به حاملگی و نوزادان است. از اینکه چطور برای حاملگی آماده شوید، چطور مدت زمان حاملگی و زمان وضع حمل را محاسبه کنید، در هر هفته حاملگی چه تغییراتی در وضع جنین بوجود می‌آید و... همه و همه را می‌توانید در ای سایت و اپلیکشن آن روی تلفن هوشمندتان ببینید.
کافه مام (Cafe Mom) که در سال ۲۰۰۶ و در نیویورک راه‌اندازی شد و تا به حال توانسته بیش از هفده میلیون دلار سرمایه جذب کند یک شبکه اجتماعی برای مادرها و مادرهای آینده است. در این وبسایت، مادرها می‌توانند مادرهای نزدیک به خودشان را پیدا کنند، درباره تجربیاتشان با هم تبادل نظر کنند و نظرات کارشناسی را در مورد بچه‌ها و بچه‌داری بخوانند. در سال ۲۰۱۰ این شرکت، وبسایت استیر را راه‌اندازی کرد که به گفته خودشان، مثل گفت‌وگوی چند دوست در یک کافه است که هر لحظه ممکن است از چیزی حرف بزنند و در آن از غیبت در خصوص ستاره‌های سینما تا نکاتی برای بچه‌داری و خرید پیدا می‌شود.
اگر سر و کارتان به فروشگاه‌های لوازم نوزادن و بچه‌ها افتاده باشد احتمالا می‌دانید که برخی از لباس‌ها و کفش‌های طراحی شده برای آنها آنقدر جذاب و بامزه است که حتی اگر بچه‌دار هم نباشید دلتان می‌خواهد آنها را بخرید! خب این مشکل برای پدر و مادرها هم وجود دارد، اما مسئله این است که بچه‌ها آنقدر سریع رشد می‌کنند که ممکن است اصلا وقت نشود که از این وسایل استفاده کنند. کیدزن(Kidzen) یک بازار آنلاین برای لوازم دست دوم بچه‌هاست. این اپلیکشن که در سال ۲۰۱۰ و در شهر مینیاپولیس راه‌اندازی شد و توانسته نزدیک به نیم میلیون‌ دلار سرمایه جذب کند.
اما یکی دیگر از اپلیکشن‌های پر طرف بین پدر و مادرها، چور مانستر(Chore Monster) است که کاری می‌کند بچه‌ها از پدر و مادرها خواهش کنند که بخشی از کارهای خانه را به آنها بسپارند. بله!‌ درست خواندید!‌ این اپلیکشن، کارهای خانه مثل تمییز کردن اتاق، گذاشتن آشغال‌ها دم در، جارو کشیدن کف حمام و ...را به صورت یک بازی برای بچه‌ها تعریف می‌کند. پدر و مادرها و بچه‌ها هر کدام به طور جداگانه می‌توانند وارد این اپلیکشن‌ شوند. پدر و مادرها شرح وظیفه را به آن می‌دهند، و بچه‌ها آن را به صورت یک بازی جذاب و مفرح دریافت می‌کنند که باید انجامش دهند و بعد گزارشش را هم به اپلیکشن بدهند. و بر اساس امتیازاتی که می‌گیرند جایزه دریافت کنند. این جایزه‌ها را پدر و مادرها از قبل برای بچه‌ها مشخص می‌کنند که می‌تواند از یک بستنی شروع شود و به سفری به والت دیسنی ختم شود. این شرکت در سال ۲۰۱۱ و در شهر سینسیناتی ایالت اوهایو در آمریکا راه‌اندازی شد و توانسته تا به حال نزدیک به چهار میلیون دلار سرمایه جذب کرده است.
حالا به اپلیکشنی می‌رسیم که در خصوص آن حرف و حدیث زیاد است. ماما بر(Mama Bear) در سال ۲۰۱۲ در شهر تمپای ایالت فلوریدا راه‌اندازی شد و هم والدین و هم بچه‌ها آن را روی تلفن هوشمند خود نصب می‌کنند. این اپلیکشن به پدر و مادرها می‌گوید که بچه‌ها در هر لحظه کجا هستند (با استفاده از سیستم جی پی اس)، چه وقت وارد خانه یا از آن خارج می‌شوند، دوستان تازه آنها در فیس بوک و اینستاگرام و بقیه شبکه‌های اجتماعی چه کسانی هستند، چه عکس‌هایی را در اینترنت منتشر می‌کنند، سرعت رانندگی آنها چقدر است و یا حتی اگر در ماشین دوستانشان هستند، سرعت رانندگی آنها چقدر است. پدر و مادرها همچنین می‌توانند فهرستی از کلماتی را که ممکن است زنگ خطری برای بچه‌ها به حساب بیاید (کلماتی که مبنی بر مسخره شدن آنها توسط دیگران یا بالعکس است یا کلماتی که مناسب گروه سنی آنها نباشد)‌ را به این اپلیکشن بدهند و در صورت مشاهده این کلمات، اپلیکشن آنها را با خبر می‌کند. با آنکه مامابر تاکنون بیش از دو میلیون دلار سرمایه جذب کرده، اما منتقد هم کم ندارد. خیلی‌ها معتقدند این حد از کنترل بچه‌ها توسط والدین نه تنها مفید نیست بلکه به رشد طبیعی آنها در جامعه لطمه می‌زند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
عاقبت تربیت یک کودک لوس

اگر شما یک زوج لوس پرور هستید و از لوس‌بازی‌های بچه خود کلافه شده‌اید، راه ساده اما سختی در پیش دارید. کافی است به قوانین احترام بگذارید و نرمش نشان ندهید.روان‌شناسان راه‌حل قدیمی جایزه به دلیل کار خوب و تنبیه به دلیل کار بد را هنوز هم راه مناسبی برای تقویت رفتار درست می‌دانند.
«من اَره می‌خوام!» این دستور تحکم‌آمیز سینا کودک چهار ساله‌ای است که به محض مشاهده پدربزرگ که دارد در حیاط خانه با اره یک چهار پایه درست می‌کند، هوس اره کرده است.پدربزرگ می‌گوید: «باباجان این اره تیز است مال بزرگ‌ترهاست، دستت را می‌بری. برو بشین دورتر نگاه کن.»
سینای چهار ساله دستش را دراز می‌کند، روی دسته اره که آن را بگیرد و با قاطعیت می‌گوید نه! من نمی‌برم. من اره می‌خوام.
پدربزرگ تشر می‌زند که برو بچه فضولی نکن. سینا تمام زور و قدرت چهار سالگی‌اش را می‌اندازد توی گلویش و فریاد می‌زند می‌خوام! می‌خوام! و پاهایش را به زمین می‌کوبد.چنان فریاد می‌کشد که مادرش که داخل خانه پیش مادر بزرگ نشسته بیرون می‌آید و می‌گوید: چی شده؟ و می‌دود و بچه را بغل می‌کند و اشک‌هایش را پاک می‌کند و می‌پرسد: مادر قربونت بره چی می‌خوای؟
و بچه درخواستش را با فریاد تکرار می‌کند.
مادر از پدرش خواهش می‌کند که اره را به بچه بدهد و بچه با رضایت و حس پیروزمندانه می‌آید، پایین و شروع به اره‌کشی می‌کند و چند لحظه بعد دوباره صدای فریادش بلند می‌شود. او دستش را بریده ‌ و مادر بسیار ناراحت است و برای این‌که بچه خوشحال شود اره را می‌زند!
این بچه لوس یکی از هزاران بچه‌ای است که عادت نکرده‌اند، «نه» بشنوند.
بچه‌های لوس زیادند، اما والدین به سختی می‌پذیرند که بچه‌های خود را لوس بار آورده‌اند.
برای این‌که بدانید کودکان لوس چگونه‌اند این سوال را از ‌مهناز رضایی‌ روان‌شناس و مشاور خانواده‌ پرسیدیم. وی کودک لوس را کودکی گریزان از نظم و قانون می‌داند که توقع والدین را کمتر از سنی که در آن است برآورده می‌کند. این کودکان خودخواه، بهانه‌گیر و بی‌ملاحظه‌اند و درخواست‌هایشان جمع را به ستوه می‌آورد.
این کودکان از دستور‌ها پیروی نمی‌کنند و دائم نق می‌زنند و وسایل مختلف دیگران را برای خود برمی‌دارند.نالیدن، جیغ و فریاد و اعتراض دائمی از هرگونه مخالفتی از خصوصیات آنان است و نیاز به توجه همه به صورت تمام وقت درخواستی است که به طرزی غیرمنطقی برآن پافشاری می‌کنند.


یک کودک لوس و خودرای چگونه است؟
رضایی می‌گوید: وقتی‌ بچه‌ها صدای شما را که به آنها می‌گویید کاری را بکنید کلا نشنیده می‌گیرند، به دلایل گوناگون و حتی در خیابان خود را روی زمین پخش می‌کنند و از جایشان تکان نمی‌خورند، روی بزرگ‌ترها دست بلند کرده و گستاخی می‌کنند رفتارشان لوس‌بازی تلقی می‌شود.
آنها به هر بهانه‌ای وقتی روی کار خود تمرکز دارید، کارتان را به هم می‌ریزند و جلوی تمرکزتان را می‌گیرند‌ تا به جای هرچیز دیگری به آنها فکر و توجه کنید.
آنها حسود و تمامیت خواه هستند و هیچ قواعدی را نمی‌پذیرند.آنها باهوش هستند و می‌دانند نقطه ضعف شما چیست و با پافشاری بر آن شما را آنقدر کلافه می‌کنند که تسلیم شوید.
اگر شما یک زوج لوس پرور هستید و از لوس‌بازی‌های بچه خود کلافه شده‌اید، راه ساده اما سختی در پیش دارید. کافی است به قوانین احترام بگذارید و نرمش نشان ندهید.روان‌شناسان راه‌حل قدیمی جایزه به دلیل کار خوب و تنبیه به دلیل کار بد را هنوز هم راه مناسبی برای تقویت رفتار درست می‌دانند.
برای این‌که کودکی لوس بار نیاورید سعی کنید امکانات را فقط در شرایط معقول و طبق معیارهای پذیرفته شده درخواست به آنها بدهید. مثلا وقتی کودک می‌گوید: مامان لطفا پازل من را بده.
به جای پاسخ به درخواست: بهت گفتم اون پازل را بده من!
در صورت جار و جنجال او را به اتاقش ببرید و وادار کنید آنجا بماند تا عذرخواهی کند.ایستادن در یک گوشه، ماندن در اتاق، محروم شدن از برنامه مورد علاقه یا وسایل بازی از تنبیهات مناسبی است که می‌توانید به کار ببندید.
چیزها را فقط وقتی برایشان بخرید که استحقاق آن را داشته باشند و برایش کاری کرده باشند. نظم اتاق، مسواک زدن و ساعت خواب را مثل یک قانون تغییرناپذیر از او بخواهید.
فرزند شما به شما علاقه دارد، حتی اگر گاهی به او تحکم کنید. نگران این نباشید که قاطعیت، شما را در نظر او نفرت‌انگیز جلوه می‌دهد. یک روز کودک بزرگ می‌شود و از شما به خاطر تربیت صحیح‌تان تشکر می‌کند و شما را علت همه موفقیت‌هایش می‌داند، همان‌طور که اگر کودکی لوس و ضعیف تربیت کنید، همیشه باید از او حمایت کنید و تا وقتی که زنده هستید او کودک لوس شماست و شما را برای این مشکل مقصر می‌داند.
اگر گریه کودک برای نیاز است، فورا نیازش رارفع کنید اما گریه ناشی از کج‌خلقی کودک باید نادیده گرفته شود.
با کودک بحث و لجبازی نکنید، فقط قانون را یادآوری کنید و تنبیه متناسب با قانون‌شکنی را اعمال کنید.
البته کودکان زیر چهار سال چیز زیادی از قانون نمی‌فهمند و پس از آن هنوز با بهانه‌جویی از انجام وظایف خود طفره می‌روند، اما با آغاز شش سالگی می‌توانند مشتاقانه قوانین را دنبال و در سن نوجوانی حتی قوانین را مثل یک بزرگسال وضع یا نقد کنند.
شما اسباب‌بازی تمام وقت کودک نیستید. او باید بیاموزد خود را سرگرم کند و ساعاتی را در خلوت خود بگذراند و شما و کارهایتان را رها کند. او باید صبر کردن و انتظار و زحمت کشیدن برای حصول نتیجه را بیاموزد.
کاری که می‌خواهید کودک انجام ندهد (مثل بازی کردن با غذا) شما یا فرزند بزرگ‌ترتان نیز نباید انجام دهید تا به شکل یک قانون درآید. وادار کردن کودک به خوردن غذایی خاص می‌تواند عق زدن و تف کردن غذا را به بار بیاورد، اما قانون بچه‌های گرسنه شیرینی نمی‌خورند، می‌تواند کمک کند.
به کودک‌تان بیاموزید مسئولیت کارهایش را شخصا به عهده بگیرد و نه تنها با عذرخواهی زبانی بلکه با جبران کردن خطا، رفتارش را بهبود بخشد.
به‌دلیل قلدری، قدر ناشناسی و طلبکار رفتار کردن و گناهکار و بدخواندن والدین توسط کودک هرگز برایش هدیه نگیرید این کار رفتارهای بد او را تقویت می‌کند.
بچه‌ها رفتار شما را تکرار می‌کنند، پس خود اولین مجری قوانین باشید.
در قوانین میان همسران باید توافق نظر و همدلی وجود داشته باشد وگرنه خیلی زود یک سوء‌استفاده‌گر کوچک در خانه رشد می‌کند و بزودی باج‌گیری و توطئه چینی علیه والدین به سود خود را آغاز می‌کند.
همچنین فراموش نکنید که تشویق‌ها و تنبیه‌ها باید بجا و اصولی و در حد سن و سال کودک باشد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
کودکان دروغگو حافظه بهتری دارند

جام جم آنلاین: پژوهشگران روان شناسی در مجموعه آزمایش هایی روی کودکان شش و هفت ساله، فرصت تقلب در بازی و دروغ گفتن درباره رفتارشان را برای آنها فراهم کردند.
آنها به این نتیجه رسیدند که کودکانی که راحت تر دروغ می گویند، در امتحان های شفاهی حافظه و به خاطر سپردن کلمات بهتر عمل می کنند. آنها می توانند با وجود گفتن دروغ های خرده ریز، به خوبی از پس لاپوشانی آن بربیایند و خود را لو ندهند.
محققان دانشگاه فلوریدای شمالی، شفیلد و استرلینگ، در مقاله ای در نشریه روان شناسی تجربی کودک نتیجه تحقیق شان روی ۱۱۴ کودک از مدارس بریتانیا را منتشر کردند.
آنها با استفاده از دوربین مخفی در جریان یک بازی پرسش و پاسخ، کودکانی را که یواشکی به جواب ها سرک می کشیدند را تحت نظر قرار دادند.


قدرت لاپوشانی
یک یافته تا حدودی غیرمنتظره این تحقیق این بود که تنها یک چهارم کودکان با نگاه به جواب ها تقلب کردند.
سوال و جواب های بیشتر این امکان را برای محققان فراهم آورد که دریابند کدام یک از کودکان دروغ گوهای خوبی هستند و کدام یک بلد نیستند خوب دروغ بگویند.
پژوهشگران بیش از هر چیز به دنبال ارزیابی توان کودکان برای لاپوشانی دروغ هایشان بودند.
در آزمایش هایی، دروغ گوهای بهتر نشان دادند که حافظه بهتری برای به خاطر سپردن کلمات دارند، اما لزوما در به خاطر سپردن تصاویر (حافظه بصری) بهتر عمل نمی کنند.
محققان می گویند دلیل این مسئله آن است که دروغگویی مستلزم به خاطر سپردن حجمی از اطلاعات شفاهی (برای لو نرفتن) است که در عمل باعث کم اهمیت شدن اطلاعات تصویری می شود.
دکتر النا هویکا از محققان دانشگاه شفیلد می گوید:«درست است که والدین معمولا از دروغ گویی فرزندانشان خیلی خوشحال نمی شوند، اما دست کم می توانند دلخوش باشند که کودکانشان در روند فکر کردن و همین طور مهارت های مربوط به حافظه بهتر از دیگران عمل می کنند».(بی بی سی)
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 22 از 23:  « پیشین  1  ...  20  21  22  23  پسین » 
خانه و خانواده

The World Of Kids | دنیای کودکان

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA