انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 23 از 59:  « پیشین  1  ...  22  23  24  ...  58  59  پسین »

Housework | ‏نكات خانه داری


زن

 
صرفه جویی در مصرف برق کولر گازی-آکاایران
نوشته شده توسط akairan

توصیه های كاربردی :

- لازم است در موقع خرید كولر گازی به مساحت فضایی كه نیاز به برودت دارد توجه نماییم.

در جدول زیر ظرفیت مورد نیاز كولر گازی به نسبت مساحت فضای مورد استفاده، درج شده است.

pic_table







- چنانچه فضای مورد نظر آفتابگیر باشد به ظرفیتهای مندرج در جدول بالا، 10 درصد اضافه می گردد و اگر فضای مورد نظر سایه باشد، 10 درصد از ظرفیت مذكور كم خواهد شد و چنانچه كولر صرفا برای آشپزخانه بكار می رود، می توان از یك رده بالاتر استفاده كرد.

- با توجه به جریان مصرفی بالا، نصب كولر گازی میبایست توسط تكنسین مجرب صورت پذیرد.

- نصب اینورتر در كولرهای گازی پنجره ای باعث افزایش راندمان آنها می شود.

- تمیز بودن كندانسور كولر به لحاظ عبور جریان هوا تا میزان زیادی از جریان برق مصرفی كولر می كاهد.

- نصب كندانسور كولرهای گازی در سایه باعث جلوگیری از اتلاف میزان قابل توجهی از انرژی مصرفی آنها خواهد شد.



- در صورت امكان كولر گازی را در مسیر باد نصب كنید، زیرا این كار باعث انتقال حرارت بهتر در كندانسور شده و در نتیجه افزایش بازده و كاهش مصرف انرژی حاصل خواهد شد.

- سعی شود محوطه پشت كولر دارای فضای مناسبی جهت گردش هوا باشد.

- درزگیری مناسب اطراف كولر، قرار نداشتن در معرض تابش مستقیم خورشید، سرویس به موقع و تمیز نمودن فیلترهای هوا و رادیاتور، تاثیر به سزایی در كاهش مصرف انرژی الكتریكی دارند.

- در شهرهای جنوبی كشور كه دارای آب و هوای بسیار گم و مرطوب هستند، قراردادن كولر گازی در نزدیكی یا زیر یك درخت ، حدود 10 تا 15 درصد كاهش مصرف انرژی الكتریكی را به همراه خواهد داشت. علاوه بر این كاشتن درخت در مجاورت ساختمان ها باعث زیبایی و عایق سرما و گرمای ساختمان نیز می گردد.

- برق مصرفی كولرهای گازی بواسطه استفاده از لامپ های كم مصرف (به دلیل تشعشع حرارتی كمتر این لامپ ها) به جای لامپ های رشته ای به میزان قابل توجهی كاهش می یابد.

- تمامی كولرهای گازی دارای درجه تنظیم دما (ترموستات) هستند. لذا با توجه به اینكه بهترین درجه برودت منزل در فصل تابستان بین 20 تا 25 درجه سانتی گراد است. می بایست از سرد كردن بیش از حد محل سكونت خودداری كرد.

- اتاق های خواب را از 25 درجه سانتیگراد خنك تر نكنید.

- استفاده بی مورد و یا همزمان از وسایل خانگی گرمازا مانند اجاق گاز، سماور، لامپ رشته ای و ... باعث افزایش بار گرمایی محیط می شود، كه این امر زمان كار كولر گازی را جهت رسیدن به برودت مطلوب، افزایش داده و در نتیجه منجر به مصرف بیش از اندازه انرژی الكتریكی در كولر گازی خواهد شد. بنابراین كارهایی نظیر پخت و پز، اتوكشی و ... را در ساعاتی انجام دهید كه گرمای هوا كمتر است.

- جهت استفاده بهینه از انرژی و پایداری بیشتر شبكه برق در ساعات اوج بار( در تابستان از ساعت 19 تا 23 در مناطق عادی و از 13 تا 18 و یا 24 تا 6 صبح روز بعد در مناطق گرمسیری) از استفاده همزمان چند كولر، حتی المقدور خودداری نمایید.

- در تابستان معمولاً سه منبع عمده گرمای ناخواسته در منزل وجود دارد، گرمای هوای خارج كه از طریق سقف و دیوار هدایت می شود،گرمایی كه از لامپ ها و لوازم خانگی انتشار می یابد و نور خورشید كه از راه پنجره ها به داخل می تابد. با استفاده از سایبان، پرده كركره و یا پرده پارچه ای با رنگ روشن، تاحدی میتوان نور خورشید را به سمت بیرون منعكس نمود

منبع : شرکت برق منطقه ای زنجان
     
  ویرایش شده توسط: anna_nemati   
زن

 
صرفه جویی در مصرف برق لوازم خانگی -آکاایران
نوشته شده توسط akairan

بهینه سازی مصرف برق در لوازم خانگی پر مصرف

مقدمه
بدون شک بهبود عملکرد مصرف کننده‌های انرژی با هدف استفاده بهینه از منابع انرژی از جمله سر فصلهای مهم در تحقیقات محسوب می‌گردد. پس از بحران انرژی در سال 1973 فعالیتهای پژوهشی دامنه داری در زمینه کاهش مصرف انرژی در شاخه‌های مختلف مصرف کننده شروع گردید. به گونه‌ای که بحران انرژی در سال مذکور نقطه عطفی در روند بهینه سازی مصرف انرژی در تمامی زمینه‌های مرتبط با انرژی به شمار می‌رود.


صنعت لوازم خانگی نیز از این امر مستثنی نبوده و طی سه دهه اخیر تحولات قابل توجهی را در مصرف برق شاهد بوده است. لوازم خانگی به دلیل گستردگی موارد مصرف آن سهم قابل توجهی از مصرف برق بخش خانگی را شامل می‌گردد. به گونه‌ای که مصرف سرانه برق و بهره‌مندی خانوار از لوازم خانگی به عنوان شاخصهایی برای تعین سطح رفاه عمومی در کشورهای مختلف مطرح گردیده است. در میان لوازم خانگی ، یخچال - فریزرهای خانگی ، کولرهای آبی ، کولرهای گازی و ماشینهای لباسشویی از جمله پرمصرفترین لوازم به شمار می‌روند.

تجارب دیگر کشورها مؤید آن است که پتانسیل کاهش مصرف انرژی در محصولات مذکور به میزان قابل توجهی وجود دارد. در این راستا تحقیقات وسیعی در زمینه بهینه سازی مصرف برق در لوازم خانگی مذکور در بخش انرژی مرکز تحقیقات نیرو انجام پذیرفته و امکان کاهش مصرف برق در محصولات تولید داخل مورد بررسی همه جانبه قرار گرفته است.

در بررسیهای به عمل آمده علاوه بر ارزیابی وضع موجود صنایع لوازم خانگی داخلی ، به محدودیتها و امکانات موجود به منظور اجرای طرحهای بهینه سازی پرداخته شده و امکان انجام اصلاحات پیشنهادی در قالب ارزیابیهای فنی و اقتصادی طرحهای مذکور ارائه گردیده است. علاوه بر این با توجه به اینکه لزوم صرفه جویی انرژی در تمامی وسایل و تجهیزات انرژی در کشور بصورت قانون در آمده و آئین نامه‌های اجرایی آن نیز به تصویب رسیده است، بنابراین نتایج بدست آمده در طرحهای بهینه سازی می‌تواند در تعیین خط مشی و اجرای برنامه‌های اجرایی به منظور دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده کمک شایانی نماید.

طرحهای بهینه سازی در لوازم خانگی پر مصرف
طرحهای بهینه سازی مصرف برق در یخچال - فریزرهای خانگی
امروزه ، یخچال فریزرهای خانگی از جمله ضروری‌ترین نیازهای اولیه هر خانواده به شمار می‌روند. با توجه به درصد خانواده‌های بهره‌مند از این وسیله خانگی و در مقایسه با سایر لوازم خانگی؛ در ردیف اولین و مهمترین وسیله خانگی در کشور قرار داده شده‌اند. اگر هر یخچال بطور متوسط 500 کیلووات ساعت در سال برق مصرف نماید، توان مصرفی ناشی از یخچال فریزرها معادل 1085 مگاوات بدست می‌آید که با توجه به هزینه‌های تولید ، انتقال و توزیع برق ، اهمیت بهینه سازی مصرف برق این وسیله پر مصرف بیش از پیش روشن می‌گردد.

برای تعیین پتانسیلهای صرفه جویی در این وسیله خانگی تحقیقات نظری و تجربی بر روی تعدادی از یخچال - فریزرهای تولید داخل انجام و عوامل مؤثر بر مصرف انرژی یخچالهای مورد بررسی تعیین گردید. در یک بررسی اجمالی روشن شد که افزایش ضخامت عایق مورد استفاده در کابینت ، استفاده از کمپرسورهای پر بازده ، افزایش سحط حرارتی کندانسور و اپراتور و بهبود واشر دور درب از جمله مهمترین عوامل مؤثر بر کاهش مصرف برق یخچال فریزرهای خانگی می باشد.








در یک بررسی اجمالی مشخص گردید پتانسیل کاهش مصرف برق در یخچالهای تولید داخل حدود هفتاد درصد می‌باشد، سیر تحول بهبود یخچال فریزرهای خانگی در کشورهای صنعتی این روند را تأیید می‌کند. به عنوان مثال مصرف برق یخچال فریزرهای مدل 1995 نسبت به مدل 1973 در کشور آمریکا حدود 62 درصد کاهش یافته است. با توجه به این نکته که تکنولوژی تولید یخچال فریزرهای خانگی در ایران عموما به دهه هفتاد میلادی باز می‌گردد، بنابراین وجود چنین پتانسیلی در کاهش مصرف برق دور از انتظار نمی‌باشد. اگر یخچالهای مورد استفاده در کشور با یخچالهای سربازده جایگزین شوند، توان مورد نیاز برای تأمین برق ناشی از مصرف یخچال فریزرهای خانگی از 1085 مگاوات به 325 مگاوات کاهش خواهد یافت.

طرحهای بهینه سازی مصرف برق در کولرهای گازی
تنوع مناطق آب و هوایی باعث بکارگیری سیستمهای برودتی متنوعی در کشور شده است. بکارگیری سیستمهای مختلف سرمایشی بر اساس محدودیتها و مزیتهای نسبی سیستمهای مذکور صورت می‌گیرد. استفاده از کولرهای گازی در فصل گرما در نواحی شمالی و جنوبی کشور که در مجاورت ساحل قرار دارند بسیار رایج است. از آنجا که کولرهای گازی از جمله پرمصرف ترین لوازم انرژی بر، در میان لوازم خانگی به شمار می آیند، سهم مصرف برق ناشی از بکارگیری آنها چشمگیر است. مصرف برق آنها بویژه در فصل تابستان نقش قابل توجهی در ایجاد پیک فصلی در شبکه دارد.

بنابراین استفاده از کولرهای گازی پربازده با هدف استفاده بهینه از انرژی الکتریکی که به کاهش هزینه‌های سرمایه گذاری در تأمین برق مورد نیاز کمک شایانی می‌نماید. شواهد و قرائن نشان می‌دهد که پتانسیل قابل توجهی برای صرفه جویی مصرف برق در کولرهای گازی وجود دارد. مطابق بررسی انجام شده در انجمن تولید کنندگان لوازم خانگی آمریکا برای یک نمونه از تولیدات آن کشور مصرف برق از 1282 کیلووات ساعت در سال 1972 به 843 کیلووات ساعت در سال 1994 تقلیل یافته است.

در این پژوهش به منظور تعیین پتانسیلهای صرفه جویی در مصرف برق کولرهای گازی ابتدا یک نرم افزار رایانه‌ای به منظور نمونه سازی عملکرد آن تهیه و صحت عملکرد آن با نتایج تجربی مقایسه گردید. پس از اطمینان از صحت محاسبات انجام شده توسط نرم افزار مذکور یک نمونه کولر گازی تولید داخل کشور مورد ساخت قرار گرفت و راهکارهای دستیابی به شرایط بهینه معین گردید. در این بررسی ، طرح اصلاحی در هشت مرحله تغییرات طراحی لازم به منظور دستیابی به یک محصول پر بازده را معین می‌نماید.

نتایج بدست آمده از نمونه‌های عددی نشان می‌دهد که با انجام این تغییرات میزان مصرف انرژی کولر گازی مذکور به میزان 56.2 درصد قابل کاهش است. از جمله مهمترین عوامل مؤثر در مصرف انرژی کولرهای گازی می‌توان به استفاده از کمپرسورهای پربازده اشاره کرد. روند بهبود مصرف انرژی محصولات تولیدی در کشور آمریکا طی سالهای 1972 تا 1994 وجود پتانسیلهای پیش گفته تأیید می‌کند.

بهینه سازی مصرف برق در کولرهای آبی
کولرهای آبی به دلیل قیمت ارزان ، سادگی استفاده و مصرف برق کمتر ، نسبت به این سیستمهای سرمایش از مزیت نبی برخوردار است. علاوه بر موارد پیش گفته انطباق این وسیله خانگی را در ردیف مهمترین مصرف کنندگان بخش خانگی را قرار داده است. بنابراین ملاحظه می‌شود که این وسیله خانگی در ایجاد پیک شبکه در فصل تابستان نقش مؤثری ایفا می‌نماید و بهینه سازی این وسیله خانگی پر مصرف از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
به منظور بررسی راهکارهای بهبود مصرف برق کولرهای آبی مطالعاتی جامعی در این زمینه انجام پذیرفت و موضوع بهینه سازی مصرف برق در کولرهای آبی با توجه به محدودیتهای موجود به تفصیل مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی عملکرد کولر آبی ، مورد نمونه سازی نظری و تجربی قرار گرفت و رفتار آن به همراه طرحهای بهینه سازی مورد بررسی فنی و اقتصادی قرار گرفت. در بررسی نظری عملکرد کولرهای آبی به کمک یک برنامه رایانه‌ای شبیه سازی گردید. معادلات حاکم در این شبیه سازی به یک معادله دیفرانسیل غیر خطی منتهی و معادله مذکور به کمک روشهای عددی حل گردید و رفتار کولر بصورت نظری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

راهکارهای بدست آمده از بررسی نظری نشان داد که الحاق یک روش کنترل که ترکیبهای مختلف عملکرد کولر آبی (دور تند ، دورکند با پمپ و بدون پمپ) را متناسب با نیروهای سرمایشی ایجاد کند، می‌تواند به میزان قابل توجهی مصرف برق کولرهای آبی را کاهش داده و همچنین شرایط محیطی مطلوبتری را ایجاد نماید. طراحی دستگاه کنترل بصورت 8 راهکار مطرح و هر یک از راهکارها از لحاظ فنی و اقتصادی مورد ارزیابی قرار گرفت و بهترین راهکار حاصل از بررسی نظری انتخاب و روش کنترلی مبتنی بر بهترین انتخاب ، طراحی ساخته شد. دستگاه ساخته شده بر مصرف برق کولرهای مجهز به دستگاه کنترل نسبت به کولرهای بدون کنترل بیش از 55 درصد کاهش یافته بود.

ارزیابی پتانسیلی صرفه جویی برق در ماشینهای لباسشویی
اگر تعداد ماشینهای لباسشویی مورد استفاده معادل 2 میلیون دستگاه در نظر گرفته شود با توجه به اینکه در هر دور شستشو ، هر ماشین لباسشویی بطور متوسط 3 کیلوات ساعت برق مصرف می‌کند. میزان مصرف برق ناشی از ماشینهای لباسشویی مقدار قابل توجهی خواهد بود. عمده‌ترین بخش مصرف کننده برق ماشینهای لباسشویی به بخش تولید آب گرم و خشک کن اختصاص دارد. بنابراین مهمترین راهکار پبشنهادی در رابطه با کاهش مصرف برق ماشینهای لباسشویی توسط آب گرم الکتریکی ماشین لباسشویی توسط آب گرم ساختمان اختصاص دارد.

انجام این امر مستلزم استفاده از یک مجموعه مخلوط کننده آب گرم و آب سرد خودکار می‌باشد که آب مورد نیاز ماشین لباسشوی را با دمای معین آماده و وارد ماشین لباسشوی می‌نماید. برای نیل به این هدف مجموعه آزمایشگاهی لوازم صرفه جوی مصرف برق در ماشینهای لباسشویی در بخش انرژی و با همکاری بخش تکنولوژی اطلاعات مرکز تحقیقات نیرو طراحی و ساخته شد. نتایج بدست امده حاکی از آن است که در صورت استفاده از لوازم صرفه جویی انرژی در ماشینهای لباسشوی ، می‌توان بطور متوسط 50 درصد از برق مصرفی ماشینهای لباسشویی کاست.

اگر چه با توجه به نرخ تعرفه برق در سال اجرای طرح (1375) انجام اصلاحات پیش گفته از دیدگاه مصرف کننده از توجیه اقتصادی برخوردار نیست اما با توجه به یارانه قابل توجه به منظور تولید ، انتقال و توزیع برق ، از دیدگاه منافع ملی استفاده از لوازم صرفه جو عواید قابل توجهی را به دنبال خواهد داشت.

نتیجه گیری
مصرف برق لوازم خانگی طی سه دهه گذشته بهبود قابل توجهی را شاهد بوده است. در بین لوازم خانگی یخچال فریزرهای خانگی ، کولرهای آبی ، کولرهای گازی و ماشینهای لباشویی سهم قابل توجهی از مصرف برق بخش خانگی را به خود اختصاص می‌دهند. علاوه بر این شواهد و قرائن نشان می‌دهد که پتانسیلهای بهسازی مصرف برق در لوازم مذکور بیش از سایر لوازم مطرح می‌باشد. در این پژوهش نشان داده شد که بهینه سازی مصرف برق در لوازم خانگی پیش گفته به کمک راهکارهای ارائه شده به میزان قابل توجهی از مصرف برق لوازم خانگی تولید داخل کشور می‌کاهد.

البته این امر مستلزم بررسی فنی - اقتصادی طرحهای ارائه شده از دیدگاه تولید کنندگان و مصرف کنندگان لوازم خانگی و وزارت نیرو می‌باشد. اگر چه به نظر می‌رسد اعمال بعضی از طرحهای مذکور با توجه به قیمت برق در حال حاضر از دیدگاه مصرف کننده جذابیت زیادی نداشته باشد، اما آنچه مسلم است این است که از دیدگاه منافع ملی اعمال طرحهای مذکور عواید قابل توجهی را به دنبال داشته و با توجه به افزایش نرخ برق به نظر می‌رسد در سالهای آینده اعمال طرحهای مذکور از دیدگاه مصرف کننده نیز از توجیه مالی برخوردار گردد. بنابراین فراهم سازی بستری مناسب برای اجرای طرحهای مذکور اجتناب ناپذیر بوده و لزوم ایجاد آن به خوبی احساس می‌گردد.
منبع : دانشنامه رشد
     
  ویرایش شده توسط: anna_nemati   
زن

 
راهنمای استفاده از بخاری برقی و صرفه جویی در برق

همانطور كه پیشتر گفته شد ایجاد گرمایش و سرمایش از مهمترین زمینه­های مصرف انرژی الكتریكی در منازل هستند. بخاری‌های برقی از جمله لوازم گرمازا و پرمصرفی هستند كه در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرند.

راهنمای استفاده از بخاری برقی و صرفه جویی در برق

این وسیله به طور كلی در دو مدل ساخته می‌شود.

مدل كنوكشن:
این مدلها، با گرم كردن هوای اطراف خود و ایجاد جریان كنوكسیونی فضای موردنظر را گرم می­كنند. این نوع بخاری برقی اصولاَ ایمنی مناسبی دارد.

مدلهای تابشی:
در این مدلها با ایجاد یك منبع تابشی امواج فروسرخ كه یك كویل یا تیوب كوارتز می‌باشد، گرمادهی میكنند. این مدلها اصولاَ در حمامها مورد استفاده قرار می‌گیرند و نكات ایمنی در مورد آنها باید كاملاً رعایت شود.

‌ اطلاعات نوعی

بخاری‌های برقی به طور معمول دارای توان میانگینی در حدود 2000 وات بوده و در هر دوره از قرائت كنتور در ماه­های سرد در حدود 480 كیلووات ساعت برق مصرف می‌كنند. این وسایل برای گرمایش فضاهای نسبتاً كوچك ساخته می‌شوند.



نحوه استفاده صحیح برای کاهش مصرف انرژی الکتریکی

برای پرهیز از مصرف انرژی زیاد برای گرمایش، بهترین راه جلوگیری از هدر رفتن گرما است. منافذ و درزهای درب و پنجره‌ها و كانالهای باز كولر از جمله راههای هدررفتن گرما است، لذا باید آنها را بر طرف كرد.

بخاری­های برقی برای گرمایش پیوسته و محیط­های بزرگ طراحی نشده­اند. استفاده از آنها در چنین شرایطی هزینه بالای برق و به مخاطره انداختن امنیت را بدنبال خواهد داشت.

در ساعات اوج بار از این وسیله استفاده نكنید.

توصیه­های مفید

حتی‌الامكان از بخاری‌های گازی برای گرمایش منزل خود استفاده كنید. مزیت این كار سوخت ارزان‌تر است.

استاندارد بودن این وسیله از شرایط لازم برای انتخاب است.
منبع : دفتر مدیریت مصرف برق شرکت توانیر
     
  ویرایش شده توسط: anna_nemati   
زن

 
صرفه جویی- در مصرف برق صرفه جویی کنید - آکاایران
نوشته شده توسط akairan

ترجمه: سمیه مقصودعلی
هوای پاک می‌خواهید؟ در مصرف برق صرفه‌جویی کنید!


این روزها همه از آلودگی‌ هوا، گرم شدن کره زمین و اثرات مخرب آن بر محیط زیست صحبت می‌کنند. شاید شما هم در برنامه‌های تلویزیونی یا مطالب روزنامه‌ها خوانده یا شنیده باشید که صرفه‌جویی در مصرف برق یعنی کمک به آلودگی کمتر محیط. شاید از خود بپرسید این حرف چه معنی دارد و مثلا برقی که یخچال استفاده می‌کند چگونه ممکن است سبب آلودگی محیط شود؟ جواب این سوال روشن است. در بسیاری از مناطق دنیا به ویژه مناطق حاره‌ای برای تولید برق از فیول که سوختی مایع حاصل از نفت و بسیار آلوده‌کننده است، استفاده می‌شود. حال که موضوع برای شما روشن شد، بهتر است در هنگام خرید وسایل برقی ابتدا در مورد میزان برق آن اطلاعات جمع کنید...

از سال 1995 تاکنون نصب برچسب انرژی روی وسایل برقی در اروپا و آمریکا الزامی شده است. دستگاه‌هایی که روی آنان برچسب A وB نصب باشد، دستگاه‌هایی کارآمد، کم‌مصرف و اقتصادی‌اند و در عوض دستگاه‌های با برچسب G و F پرمصرف با کارایی کم‌اند.

هزینه‌ از دست رفته، جبران می‌شود!

کاملا واضح است که شما برای خرید یک دستگاه برقی با برچسب انرژی A یا B مجبورید هزینه بیشتری بپردازید اما خوب فکر کنید این هدر رفتن پول نیست بلکه هزینه اصلی با کاهش مبلغ فیش برق ماهانه شما جبران خواهد شد.

درست مصرف کنید

اجازه بدهید این موضوع را با چند مثال ساده روشن کنیم. فرض کنیم شما عادت دارید در یخچال را چند دقیقه باز بگذارید. ظرف داغ غذا را فورا در یخچال قرار دهید یا اگر یخچال شما برفک می‌بندد تنها 2 بار در سال آن را تمیز کنید. حال شخص دیگری را در نظر بگیرید که ماه به ماه یخچالش را تمیز می‌کند. در آن را به سرعت پس از اتمام کار می‌بندد. به هیچ وجه ظرف گرم را درون یخچال نمی‌گذارد و یخچالش به دیوار نچسبیده است حتی اگر هر دو یخچال برچسب A داشته باشند میزان مصرف برق آنها یکسان نخواهد بود. نحوه مراقبت شما از وسایل برقی‌تان می‌تواند در میزان مصرف برق آنها دخیل باشد.یک مثال دیگر، فرض کنید شما به تنهایی زندگی می‌کنید یا یک خانواده 6 نفره هستید. آیا فکر می‌کنید برای هر دو خانواده یخچالی به یک اندازه مناسب است. اگر تنها زندگی می‌کنید یا دو نفر هستید یک یخچال 25 فوت آمریکایی به کارتان نمی‌آید و تنها مبلغ قبض برق‌تان بالا می‌رود.

شستشو با درجه حرارت پایین

میزان مصرف برق در ماشین‌های لباس‌شویی و ظرف‌شویی به میزان درجه حرارتی انتخابی شما بستگی دارد. در برخی از ماشین‌های جدید شما این امکان را دارید که درجه حرارت را خود تنظیم کنید یا زمان شستشو را کمتر کنید. وقتی درجه حرارت آب 30 تا 40 درجه سانتی‌گراد باشد برق مصرفی دستگاه به نسبت درجه حرارت، 30، 90 درجه کاهش می‌یابد. شما می‌توانید با انتخاب برنامه‌هایی که درجه حرارت آب کمتر یا مدت شستشو کوتاه‌تر است، کمی در مصرف آب و برق صرفه‌جویی کنید. البته اگر شما دستگاه‌تان را نیمه‌پر روشن کنید یا آن‌قدر آن را پر کنید که خوب شستشو نشوند و شما مجبور به آبکشی مجدد شوید، مطمئن باشید هیچ نوع صرفه‌جویی انجام نگرفته است!

4 نکته برای صرفه‌جویی در مصرف برق

1 درجه حرارت یخچال را به گونه‌ای تنظیم کنید که سبب خرابی غذاها و رشد باکتری‌ها نشود. افزایش بیش از حد درجه خنکی یخچال سبب یخ زدن مواد غذایی و اتلاف انرژی می‌شود.

2 اگر یخچال شما برفک‌ساز است،‌ آن را هر ماه و فریزر را هر سال تمیز کنید.

3 از سالم بودن وسایل برقی‌تان قبل از استفاده اطمینان حاصل کنید.

4 همیشه ظرفی مناسب با غذایتان انتخاب کنید. ماهیتابه بزرگ برداشتن برای پختن یک تخم‌مرغ تنها اتلاف آب و برق است.

www.salamatiran.com
     
  ویرایش شده توسط: anna_nemati   
زن

 
صرفه جویی در مصرف برق سماور برقی -آکاایران
نوشته شده توسط akairan

راهنمای صرفه جویی در استفاده از سماور برقی

معرفی سماور برقی

سماور برقی از لوازم پرتوان و پرمصرف است. و به همین دلیل در آینده برای اینگونه لوازم برچسب انرژی و استاندارد مصرف انرژی فراگیر خواهد شد.

akaelectric



اطلاعات نوعی سماور برقی

میزان توان این گروه از لوازم در حدود 1000 وات می‌باشد. مصرف برق این لوازم در یك دوره قرائت كنتور در حدود 12 كیلووات ساعت است. این مقدار بستگی بسیار زیادی به الگوی مصرف و بهره‌گیری از وسیله دارد، كه در خانوارهای گوناگون متفاوت می‌باشد. عمر مفید این وسیله در مجموع حدوداً 5000 ساعت برآورد می‌شود.



نحوه استفاده صحیح برای کاهش مصرف انرژی الکتریکی

درجه سماور را همیشه بر روی درجه اتوماتیك تنظیم كنید.

از روشن گذاشتن مداوم سماور برقی خودداری كنید.

برای تهیه مقدار كمی چای سعی شود از كتری‌های كوچك استفاده شود.



توصیه­های مفید برای خرید سماور برقی

از سماور برقی دارای نشان استاندارد استفاده نمایید.

سماورهای گازی، با توجه به سوخت ارزان­تر، هزینه تمام شده بسیار كمتری، دارند. حتی­الامكان برای كاهش هزینه برق خود از آنها استفاده كنید.

توجه داشته باشید، سماور همیشه دارای آب باشد.
منبع : دفتر مدیریت مصرف برق شرکت توانیر
     
  ویرایش شده توسط: anna_nemati   
زن

 
نقش كلیدی خانواده در اصلاح الگوی مصرف

كارشناسان كشورمان در سال های اخیر به منظور مصرف بهینه انرژی آمارهای بسیاری ارائه كرده اند كه تنها توجه به برخی از آن ها می تواند اهمیت اصلاح الگوی مصرف و فرهنگ سازی در این زمینه را نشان دهد.جالب است بدانیم «ایرانیان یك درصد جمعیت جهان را تشكیل می دهند اما 2 درصد فرآورده های نفتی را مصرف می كنند» و یا «در ایران در مقایسه با میانگین جهانی 4 تا 5 برابر بیشتر سوخت مصرف می شود» و یا این كه «رشد مصرف انرژی در كشور ما طی 10 سال گذشته 3 برابر نرخ جهان بوده است»!

همه ما می دانیم كه برخورداری از رفاه و آسایش در زندگی حق تمام افراد جامعه است و رسیدن به این مهم میسر نیست مگر فرد فرد ما شیوه های «درست مصرف كردن» را بیاموزیم و خانواده ها در آموزش فرهنگ صحیح مصرف به فرزندان خود بكوشند.


مصرف گرایی نشانه تشخص نیست
یك جامعه شناس عقیده دارد: «مصرف گرایی» یكی از ضعف های فرهنگی عصر حاضر است و این كه تصور شود مصرف زدگی و اسراف نشانه اشرافی گری و برتری اقتصادی خواهد بود، اشتباهی محض است.

«حسینی» می گوید: ساخت استخر و جكوزی در منزل، استفاده از لوسترها و چلچراغ های مجلل و چندین شعله و شومینه های بزرگ نه تنها «ارزش» نیست بلكه ضد ارزش هایی هستند كه تنها ثمره آن ها مصرف بیش از حد انرژی است.


مشكل ما «بد مصرف كردن» است!
یك كارشناس علوم اجتماعی عنوان می كند: مصرف صحیح به معنای «كم مصرف كردن» نیست بلكه به معنای «استفاده مناسب و به جا» از منابع مختلف است.«اكرمی» تصریح می كند: شاید مردم جامعه ما در بیشتر موارد زیاد مصرف نكنند بلكه بد مصرف كنند به عنوان مثال مصرف لبنیات و ماهی در كشور ما كمتر از میانگین جهانی است اما در مصرف نوشابه و شكر و استفاده از لوازم آرایشی در زمره كشورهای پر مصرف هستیم!


یك سوم مصرف برق كشور مربوط به مصارف خانگی است!
یك كارشناس مطالعات خانواده می گوید: مطابق آمار یك سوم مصرف برق كشور مربوط به مصارف خانگی است و زنان نقش مهمی در كنترل و كاهش مصرف بی رویه این انرژی دارند.

«افتخاری» یادآور می شود: با تمیز نگاه داشتن یخچال و فریزر از برفك و باز و بسته كردن به اندازه در این وسایل الكترونیكی، ضمن مصرف به اندازه برق به عمر این دستگاه ها نیز افزوده می شود.

وی می افزاید: كدبانوهای خانه باید برای حجم مناسبی از لباس ها و ظرف ها ماشین لباسشویی یا ظرفشویی را روشن كنند و از كلیدهای زمان دار به ویژه در راه پله ها و مناطق كم تردد كه امكان روشن ماندن چراغ در آن ها بیشتر است استفاده شود تا بتوان به كاهش مصرف برق كمك كرد.

به گفته وی می توان دكوراسیون منزل را به گونه ای انتخاب كرد كه فضا روشن تر جلوه كند و بتوان از نور طبیعی نیز تا حد امكان بهره برد.

كدبانوگری در مصرف هم تجلی پیدا می كند!
یك بانوی خانه دار در مورد راه های مصرف بهینه می گوید: باید در خرید وسایل و نیازهای خانه از اسراف پرهیز و به اندازه خرید كنیم تا به طور نمونه مقادیر مازاد بر نیاز مواد غذایی فاسد و غیر قابل استفاده نشوند.

«صدیق زاده» عنوان می كند: می توان از نایلون وسایل خریداری شده به عنوان كیسه زباله استفاده كرد و یا از میوه های اضافه بر نیاز خانواده مربا و ترشی تهیه كرد و آب حاصل از شست وشوی میوه و سبزی را پای گل ها و گیاهان خانه ریخت.

وی تأكید می كند: زنان به عنوان مدیر خانه می توانند از اسراف و مصرف گرایی سایر اعضای خانواده جلوگیری كنند و روش های صحیح مصرف را به فرزندان بیاموزند.


75 درصد آب خانه ها در سرویس های بهداشتی مصرف می شود
یك تكنیسین تأسیسات نیز در مورد اصلاح الگوی مصرف در خانه ها می گوید: اگر چه سرویس های بهداشتی كوچك ترین فضا را در خانه ها اشغال می كنند اما75 درصد آب منازل در این فضا مصرف می شود و در طی یك دوش گرفتن 5 دقیقه ای، حدود 60 لیتر آب استفاده می شود.

«احمدی» تصریح می كند: برای جلوگیری از هدر رفتن آب در حمام می توان از شیرهای آب با دریچه قطع و وصل خودكار استفاده كرد و به طور كلی باید به تعمیر به موقع شیرهای آب نیز توجه داشت چرا كه اگر شیر آبی در هر ثانیه یك بار چكه كند می تواند سالانه 6 هزار لیتر آب هدر دهد!

وی تذكر می دهد: باید سلامت دستگاه های الكترونیكی و سایر ابزارهای برقی را در خانه جدی گرفت و در اسرع وقت مشكل آن ها را برطرف كرد به عنوان مثال تعویض سالانه پوشال كولرهای آبی، عوض كردن به موقع كیسه جارو برقی یا فیلتر هواكش آشپزخانه و تنظیم ترموستات یخچال، فریزر و كولر متناسب با دمای هوا و هم چنین استفاده از لامپ های كم مصرف راه های مناسبی برای كاهش مصرف انرژی است.

«اكرمی» كارشناس علوم اجتماعی یادآور می شود: با توجه به این كه بیشتر جمعیت جهان مصرف کننده هستند و درصد كمی به تولید مشغولند، باید الگوی مصرف اصلاح و در جامعه نهادینه شود.

وی تصریح می كند: الگوسازی صحیح در امر مصرف منابع و انرژی باید از خانواده آغاز شود و والدین می توانند با نشان دادن رفتارهای صحیح از خود، تذكرهای به جا و منطقی، شركت دادن فرزندان در گفت و گوها و تصمیم گیری های كاربردی و مشخص كردن انتظارات و خواسته های خود از آنان و بالا بردن آگاهی های همه اعضای خانواده در زمینه مصرف بهینه، فرزندانشان را از كودكی به درستی پرورش دهند.


اصلاح الگوی مصرف یك رسالت ملی است
مدیر كل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان شمالی تأكید می كند: اصلاح الگوی مصرف یك رسالت ملی و برگزار كردن آن تنها به صورت یك شعار خیانتی بزرگ است.

«محمودی مظفر» می گوید: باید با پیروی از ارزش های اخلاقی و اسلامی و توجه به مفهوم قناعت و بهینه سازی الگوی مصرف، تا جایی كه امكان دارد از اتلاف مواهب الهی جلوگیری كنیم.

به عقیده وی باید از خودمان شروع كنیم و اگر هر نفر به اندازه وسع و توان خود در این راه گام بردارد و خشتی بر دیوار این بنا بگذارد، می توانیم با اصلاح الگوی مصرف به استمرار استفاده از منابع و انرژی ها كمك كنیم.

وی تصریح می كند: زنان و مادران در آموزش سایر افراد خانواده نقش اساسی دارند و با اصلاح الگوی مصرف در خانواده ها و توجه به عوامل ریشه ای و ساختاری در جامعه می توان فرهنگ مصرف را در كشور تغییر و ارتقا داد.
منبع : روزنامه خراسان
     
  ویرایش شده توسط: anna_nemati   
زن

 
فرهنگ صرفه جویی در مصرف



تغییر کوچکی که در یک پریز برق ایجاد شده است تا این طرح یادآور اندوختن ثروت به جای مصرف برق باشد

sarfejooi-bargh_400




صرفه جویی در مصرف ، درست مصرف کردن ، کم مصرف کردن و مصرف اقتصادی هر چه هست یک مفهوم بیشتر نیست و آن در نظر گرفتن صرفه و صلاح همگان در مصرف. صرفه جویی به هیچ عنوان یک مفهوم شخصی و حتی اجتماعی در داخل مرزهای یک کشور نیست. صرفه جویی باور و تفکری است که نهایتاً به صلاح جامعه ، بشریت و زمین و زمانی است که خداوند برای زندگی کردن در اختیار ما گذارده است و در حقیقت شکرگزاری به درگاه الهی است.



فرهنگ سازی و وجدان کردن این باور البته کار سختی است . هنوز حتی در کشورهای اروپایی با وجود تمام توان رسانه ای و فرهنگی که دارند لحظه ای از یادآوری و آموزش این فرهنگ غافل نیستند. در کشور ما که سالها منابع و سرمایه های نسل های آینده ارزان در اختیار مردم قرار گرفته است ، به ظرافت و شیوه های پیچیده تری برای پذیرش و رعایت فرهنگ صرفه جویی از جانب عامه نیاز میباشد. مردم باید بیاموزند که صرفه جویی یک دستور حکومتی نیست و ه منافع آن اجتماعی و جهانی است نه سیاسی. حقیقتی که متاسفانه در سهمیه بندی بنزین و شعارهای کم مصرف کردن همیشه سیاسی شده است و مردم هم همیشه در پی راهی برای رعایت نکردن آن
منبع : shekkar
     
  ویرایش شده توسط: anna_nemati   
زن

 
راهنمای استفاده از اطوی برقی

معرفی اتوی برقی
اطوی برقی از لوازمی است كه جای خود را در خانواده‌های ایرانی به خوبی باز كرده است. این وسیله با مصرف انرژی الكتریكی و گرم نمودن یك سطح صاف در برطرف كردن چین و چروك‌های البسه كاربرد دارد.

ootoo



اطلاعات نوعی اتوی برقی
اطوی برقی به طور میانگین در حدود 1500 وات توان داشته و در هر دوره از قرائت كنتور تقریباً 30 كیلووات ساعت برق مصرف می‌كند.



نحوه استفاده صحیح برای کاهش مصرف برق اتوی برقی

- برای اطوكشی خود برنامه‌ریزی كنید. كار را با مواردی كه حرارت كمتری نیاز دارند شروع كنید تا از گرم كردن مجدد و بیشتر جلوگیری شود.

- در اتو زدن از حرارت مناسب برای هر لباس استفاده كنید.

- اطوكشی در ساعات اوج مصرف بار بسیار زیانبار است. ساعت دیگری را برای این كار انتخاب كنید.

- چند لحظه قبل از اتمام اطوكشی وسیله را از برق جدا كنید تا از باقیمانده حرارت آن استفاده كنید.

- یكی از بهترین و ابتدایی­ترین راههای كاهش مصرف انرژی این وسیله پرتوان، جلوگیری از چروك شدن بدون دلیل لباس­ها است. بسادگی با قرار دادن لباس­ها در محل مناسب می‌توان به این مهم رسید.



توصیه­های مفید برای خرید اطو ( اتو )

توجه به استاندارد بودن این وسیله از شرایط لازم انتخاب است.

منبع : دفتر مدیریت مصرف برق شرکت توانیر
     
  ویرایش شده توسط: anna_nemati   
زن

 
راهنمای صرفه جویی در مصرف برق جاروبرقی

معرفی جاروبرقی

جاروی برقی از لوازم پرتوان برقی است كه امروزه به دلیل افزایش سطح رفاه خانواده‌ها جایگاه خود را به خوبی تحكیم نموده است. به طوریكه امروزه اغلب خانواده‌ها از این وسیله استفاده می‌كنند. میزان مصرف انرژی این وسیله بستگی بسیار زیاد به نحوه استفاده از آن دارد. از این رو رعایت یك الگوی مناسب و توجه به نكاتی كه در این راهنما ارائه می‌شود اهمیت زیادی دارد.



sarfejooi-bargh_400


اطلاعات نوعی ومصرف برق جاروبرقی

به صورت میانگین جاروهای برقی‌ كوچك در حدود 1000 وات و جاروهای برقی‌ بزرگ در حدود 1500 وات توان دارند. معمولا در هر دوره از قرائت كنتور جاروهای برقی كوچك در حدود 18 كیلووات ساعت و جاروهای برقی بزرگ در حدود 30 كیلووات ساعت برق مصرف می‌كنند.



نحوه استفاده صحیح برای کاهش مصرف برق جاروبرقی

در ساعات اوج مصرف برق هرگز از جاروبرقی استفاده نكنید.

در موارد جزئی حتی­الامكان از جاروهای دستی­ استفاده كنید.

- جارو برقی باید همیشه كاملاً تمیز و لوله‌های آن گرفتگی نداشته باشد تا فشاری به موتور آن وارد نشده و انرژی بیش از حد نیاز مصرف نشود.

كیسة آشغال جاروبرقی را باید همیشه قبل از پر شدن كامل عوض كنید و فیلتر آن را لااقل دو بار در سال شسته یا تعویض نمایید.

در هنگام استفاده از جاروبرقی حتماً باید دقت كنید كه زباله­‌های مرطوب، ته سیگار روشن و اشیاء بزرگ و تیز را از سر راه دور كنید، زیرا این اشیاء می‌توانند به موتور دستگاه ضربه وارد كنند و توان آن را كاهش دهند و به این ترتیب مصرف برق را افزایش دهند.

در جاروهای برقی، معمولاً چندین درجة قدرت مكش وجود دارد، برای نظافت هر بخش از منزل، باید از قدرت لازم و نه قدرت بیشتر استفاده كنید.

جاروبرقی را نزدیك منابع گرمازا نظیر شوفاژ، اجاق و همچنین منابع سوخت آتش‌زا مثل نفت، حشره‌كش و ... قرار ندهید.



توصیه­های مفید در خرید جاروبرقی

در هنگام خرید جاروبرقی به این نكته توجه كنید كه نوعی را انتخاب نمایید كه دارای نشان استاندارد باشد و قدرت‌ آن متناسب با نیاز شما باشد. برای انتخاب جاروبرقی متناسب با نیاز به عوامل زیر دقت كنید:

- برای انتخاب جاروبرقی مناسب حتماً به توان دستگاه و تناسب آن با نیاز خود دقت كنید. انتخاب جاروبرقی بسیار پرقدرت، لزوماً بهترین انتخاب نیست. همچنین ابتدائی ترین شرط انتخاب یك وسیله برقی از جمله جاروبرقی، استاندارد بودن آن می­باشد. رعایت چند نكته در پایین آوردن مصرف جاروبرقی (گاه بیشتر از یك كیلووات ساعت در هر بار استفاده)، مؤثر می‌باشد:

از كار مداوم با جاروبرقی جداً پرهیز كنید، زیرا روشن بودن درازمدت (بیش از 30 دقیقه) به موتور دستگاه فشار زیادی وارد می‌كند.

سطوحی با امكان چسبندگی مانند موكت و سطوح پرزدار به توان بالاتری برای جداسازی خرده­های اضافات نیاز دارند. برای سطوح صاف توان كمتری مورد نیاز است.

اضافاتی كه امكان چسبندگی به سطوح را دارند به توان بالاتری برای جداسازی نیاز دارند.

برای رفع بعضی از انواع اضافات اصولاً نیازی به استفاده از جاروبرقی نمی­باشد.مانند قطعات بزرگ كاغذ و دستمال كه باعث صرف توان بالا و فشار به دستگاه می­شوند.
منبع : دفتر مدیریت مصرف برق شرکت توانیر
     
  ویرایش شده توسط: anna_nemati   
زن

 
راهنمایی در خرید بخاری


برای انتخاب یك بخاری گازی مناسب به چه چیزهایی باید توجه كرد؟
آدم عاقل هیچ‌وقت 50نفر را به آپارتمان 45متری‌اش مهمان نمی‌كند و بی‌دلیل هم وسایلی كه تازه توی بازار سر و كله‌شان پیدا شده را نمی‌خرد؛ وقتی هم خواست بخرد، از یكی كه اطلاعات بیشتری دارد می‌پرسد یا حتی می‌آید سبد خرید می‌خواند، ببیند اوضاع از چه قرار است.شرح این معنی را كه گفتیم، در مطالب این صفحه می‌خوانید و دست‌تان می‌آید اوضاع «بخاری گازی» از چه قرار است

راهنمایی در خرید بخاری

خانه‌تان چند متری است؟
یكی از مهم‌ترین و بدیهی‌ترین معیارها برای انتخاب بخاری، درنظر گرفتن متراژ خانه یا محلی است كه قرار است بخاری، گرمابخش آنجا باشد. این مسئله حتی در مورد گرفتار نشدن با حجم بالای یك بخاری 14 هزار در فروشگاهی كوچك اهمیت دارد. توصیه كارشناس‌ها بدین شرح است:

متراژ محل (متر مربع)
نوع و قدرت بخاری گازی

زیر 50 در محیط بسته
بخاری دیواری دودكش‌ دار

زیر 50 در محیط نیمه ‌بسته
بخاری بدون دودكش

بین 50 تا 70
بخاری 8 تا 12هزار

بالاتر ارز 70
12 هزار به بالا

سالن
بخاری‌های طرح شومینه



رده انرژی‌اش چیست؟


سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت، به صورت مرتب از خط تولید محصولاتی كه مصرف انرژی دارند حتی یخچال، نمونه‌برداری می‌كند تا میزان مصرف و به‌ویژه درصد مصرف بهینه و بازده انرژی را در آنها مشخص كند.

اگر به محصولی برخوردید كه این رده انرژی را نداشت، بدانید كه ریگی در بخاری‌شان است؛ برای نمونه‌گیری همكاری نكرده‌اند یا محصول‌شان اصلا استاندارد نیست. این جدول، آخرین رده مصرف بهینه انرژی به وسیله بخاری‌های گازی ساخت داخل را نشان می‌دهد.

بهترین انتخاب، رده A و B است اما چون دردسترس نیست، فعلا به همین ردیف‌های اول C و D اكتفا كنید كه غنیمت‌اند. توضیح دیگر اینكه بخاری‌های دودكش‌دار 30درصد و شومینه‌ها تا 50درصد انرژی را تلف می‌كنند اما بدون دودكش‌ها، تا 99درصد بهینه‌اند.



با دود یا بی‌دود؟
یك مثل تركمنی می‌گوید: «آتش بدون دود نمی‌شود، جوان بدون گناه(!)»؛ با وجود این، اصحاب تكنولوژی‌های جدید، مدعی هستند كه آتشی در جان بخاری گازی انداخته‌اند كه فقط سوز دارد و از دود خبری نیست.

اما چشم بسته گول تبلیغات اولیه شركت‌ها را نخورید. آنها در كنار تعریف و تمجیدهاشان - از روی ناچاری - اخطار می‌دهند كه از این بخاری‌ها همه‌جا هم نمی‌توان استفاده كرد.چیزی كه در بخاری‌های بدون دودكش اهمیت دارد، به‌كارگیری سیستم ایمنی ODS است. این سیستم به محض اینكه - به هر دلیل - اكسیژن محیط به 18درصد و پایین‌تر برسد، جریان گاز ورودی به بخاری را قطع می‌كند و تا زمانی كه تركیب هوا مناسب نشده و روشن شدن بخاری خطرناك باشد، اجازه روشن كردن آن را هم نمی‌دهد (نكته: این بخاری برای خودكشی بر اثر مسمومیت با گاز منوكسیدكربن به درد نمی‌خورد).
استفاده از این بخاری در محیط‌های بسته‌ای مانند اتاق خواب، اتاق زیرشیروانی، زیرپله، انباری، پاركینگ، حمام، هتل، شیرخوارگاه، كودكستان و هر جایی كه تهویه خوبی نداشته باشد، ممنوع است؛ حواستان باشد.

گرما هزاری چند؟
همیشه در روزهای سرد، بازار این وسیله گرم است اما به طور كلی، قیمت‌ها در بازار بخاری بر اساس چند منطق مشخص تغییر می‌كنند كه اصلی‌ترین آنها، حجم بخاری و به نوعی قدرت تولید حرارت است. به طور طبیعی هر چه بخاری بزرگ‌تر و قوی‌تر باشد، ورقه‌های فلزی به كار رفته و ضخامت رنگ نسوز در آن بیشتر بوده و به همین نسبت هم گران‌تر می‌شود.
غیر از این، اغلب پول طراحی قشنگ و متفاوت‌تر را هم روی قیمت بخاری می‌كشند. اما با پذیرفتن یك اختلاف حدود 5 تا 10هزار تومانی - بدون توجه به مارك شركت تولیدكننده بخاری گازی – می‌شود بخاری‌های گازی را بر اساس قدرت‌شان (6، 8، 10، 12، 14 هزار و بیشتر) از لحاظ قیمت دسته‌بندی كرد. اما شاید شما به مارك خاصی اهمیت می‌دهید.



داغ، مثل شومینه
شومینه وسیله باكلاسی است كه اغلب، دورنمای یك گوشه از خانه را زیبا و متفاوت می‌كند اما به عنوان یك وسیله گرم‌كننده، نمی‌شود به تنهایی با طناب شومینه توی چاه ننه سرما رفت. شاید بهتر باشد به جای روشن كردن این وسیله، به آن نگاه كنیم تا گرم شویم! چرا؟
به‌چند دلیل: شومینه مثل آب خوردن 50درصد حرارت تولیدی را از دودكش‌اش هدر می‌دهد؛ ضمن اینكه خطر مسمومیت با گازهای تولیدی - كه شومینه آن را كامل نمی‌سوزاند - بیشتر از بخاری‌های معمولی است.

این بخاری آجری دیواری - نسبت به بخاری‌های معمولی - بیشتر هوا را خشك می‌كند و به دلیل مخلوط شدن گازهای تولیدی با هوای چرب تهران - كه توی آشپزخانه هم غنی‌تر شده - حساسیت تنفسی و چشمی را محتمل می‌كند. می‌گویند برای مقابله با این مشكل، استفاده از پوست مركبات روی آن تا حدودی كارساز است.
منبع : همشهری آنلاین
hamshahrionline.ir
     
  ویرایش شده توسط: anna_nemati   
صفحه  صفحه 23 از 59:  « پیشین  1  ...  22  23  24  ...  58  59  پسین » 
خانه و خانواده

Housework | ‏نكات خانه داری

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA