انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 8 از 25:  « پیشین  1  ...  7  8  9  ...  24  25  پسین »

The Couples Problems | مشكلات زوج ها


زن

 

رابطه تان با این نشانه‌ها حتما شکست می‌خورد !



آیا رابطه ای که دارید، موجب ناراحتی شما می شود؟ اگر احساس خوب و مثبتی دارید، احتمالا در رابطه ای سالم و شاد به سر می برید. اما گاهی هم پیش می آید که یک رابطه به بن بست می رسد. دلایل این شکست چه می تواند باشد؟ ما در اینجا 7 دلیل این که چرا یک رابطه با شکست مواجه می شود، برایتان آورده ایم.

اغلب رابطه ها به این دلایل شکست می خورند

برای رابطه خود چک لیست دارید
این که بدانید از یک رابطه چه چیزی می خواهید یا حتی نمی خواهید، بسیار خوب است اما آماده کردن فهرستی از خصوصیات شریک زندگی تان، تنها انتظارات و خواسته های شما را بالا می برد و در مدت کوتاهی منجر به دعوا و اتمام رابطه می شود. یک رابطه ایده آل بیشتر بر پایه احساس است تا عقل. به توانایی های شریک زندگی خود اعتماد کنید.

بیش از حد یکدیگر را نقد می کنید
صداقت در هر رابطه ای ضروری است اما اگر مدام از شریک زندگی تان انتقاد کنید، اعتماد به نفس او پس از مدتی کاهش می یابد و موجب افسردگی اش می شود. این که یکی مدام از وزن، ظاهر، قد، دوستان، سبک زندگی و کارتان انتقاد کند، احساس بی ارزشی به شما دست می دهد. قبل از هر انتقاد از خودتان بپرسید: «آیا انتقاد من واقعا صادقانه و به جا است یا خیر؟»

حسادت خود را کنترل نمی کنید
هر رابطه ای احتیاج به عشق و حمایت دارد اما حسادت می تواند این زیبایی را از بین ببرد. شما می توانید نشانه های حسادت را در شریک زندگی تان به سادگی بیابید. آیا او از شنیدن این که دوست اش در شرکتی معتبر استخدام شده ناراحت می شود؟ آیا از این که شما با جنس مخالف صحبت می کنید به خشم می آید و شما را متهم به خیانت می کند؟

فکر می کنید صداقت در رابطه اهمیتی ندارد
ممکن است دروغ مصلحتی به رابطه آسیب نزند اما عدم صداقت نشان دهنده بی احترامی شما به شریک زندگی تان است. دروغ گفتن منجر به بی اعتمادی، ناراحتی و عصبانیت می شود. این که در شرایط گوناگون با همدم تان صادق باشید، بسیار اهمیت دارد. شما باید تحت هر شرایطی این دو جمله را از خود بپرسید: «آیا می توانم به او اطمینان کنم؟ آیا او نیز همین انتظار را از من دارد؟»

ناعادلانه یگدیگر را سرزنش می کنید
سرزنش کردن مداوم، واقعا آزار دهنده است و موجب می شود که فرد احساس کند همیشه در اشتباه است. بهتر است به جای سرزنش کردن، مسئولیت کارهای خود را به عهده بگیریم و با شریک خود تحت هر شرایطی، با احترام برخورد کنیم.

به بلوغ احساسی نرسیده اید
بلوغ در رابطه ربطی به سن ندارد. مراقب افرادی که به هر دلیلی از کوره در می روند، باشید. در ابتدای رابطه بیشتر افراد جلوی احساسات منفی خود مانند حسادت، خشم و عصبانیت را می گیرند اما شما باید رفتار طرف مقابل تان را در موقعیت های مختلف زیر نظر داشته باشید. گاهی افراد نابالغ برای رشد خود از شما کمک می خواهند اما مراقب باشید، تغییر دادن افراد کار ساده ای نیست.

یکدیگر را کنترل می کنید
رابطه با فردی که مدام می خواهد شما را کنترل کند، خسته کننده است و خشنود کردن چنین آدمی کار ساده ای نیست. آنها دوست دارند زندگی شما را با قوانین خود پیش ببرند. به این نشانه ها دقت کنید: به شیوه لباس پوشیدن شما انتقاد می کند، گوشی و ایمیل تان را کنترل می کند، بدون خبر به خانه یا محیط کار شما می آید.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

نارضایتی در زندگی زناشویی به دلایل زیر است



نارضایتی در زندگی زناشویی به دلیل بی توجهی به تفاوت های فردی و انتظارات نامعقول
در این مقاله به عواملی که منجر به نارضایتی طرفین در زندگی زناشویی می شود اشاره می کنیم ؟

1 - نارضایتی در زندگی زناشویی به دلیل بی توجهی به تفاوت های فردی و انتظارات نامعقول :
در بسیاری موارد مشاهده می شود که زن و شوهر بدون توجه به این که طرف مقابلشان دارای افکار و سلیقه های خاص خود است و یا جنسیت مخالف دارد، انتظار دارند که دقیقا مانند او فکر و رفتار کند. اگر هر یک از زوجین قبل از بیان انتظارات و خواسته های خود، قدری در رابطه با ویژگی های شخصیتی و شرایط و توانمندی های طرف مقابل بیندیشند بسیاری از دلخوری ها به وجود نخواهد آمد . زیرا تا زمانی که خواسته ای مطرح نشده است طبیعتا گلایه ای هم وجود ندارد ولی اگر تقاضایی غیرمعقول و غیرمنطقی مطرح شد و پاسخ داده نشد آنگاه فرد متقاضی خود را مغبون و شکست خورده و یا بی ارزش تلقی می کند و طرف مقابل هم در صدد بیان دلایل و توجیه رفتار خود بر خواهد آمد و این یعنی شروع مجادله و درگیری. نکته مهمی که زوجین باید به آن توجه داشته باشند این است که هیچ دو نفری وجود ندارند که همیشه و در همه موارد دقیقا مثل هم فکر کنند و رفتاریکسانی داشته باشند . حتی دوقلوهای همسان نیز در زمینه افکار و رفتارهای خود، ویژگی هایشان کاملا منطبق بر هم نیست. در واقع وجود اختلاف سلیقه ها و مطابقت نداشتن عقاید و نیازها به ویژه در اوایل زندگی مشترک طبیعی است زیرا این دو نفر در دو خانواده مختلف با فرهنگ های مختلف و شیوه های متفاوت تربیت شده و رشد کرده اند. در این فرآیند زن و شوهری موفق خواهند بود که بتوانند به درستی این تفاوت ها را مدیریت کنند و با تعدیل انتظارات خود و پذیرش برخی خواسته های طرف مقابل به یک توافق نسبی دست پیدا کنند .

2 -نارضایتی در زندگی مشترک به دلیل نداشتن درک متقابل :
شناخت ویژگی های فردی و روحیات طرف مقابل و نیز شناخت قابلیت ها و توانمندی های او یکی از پیش نیازهای رسیدن به درک متقابل زوجین است . بنابر این مادامی که این شناخت کامل نشده است و یا شناخت حاصله بر مبنای واقعیت نباشد یقینا درک شدن و درک کردنی در کار نخواهد بود . اگر زن و شوهر بخواهند روحیات و خواسته های خود را به دیگری تعمیم دهند و یا افکار و سلایق خود را به همسر خود تحمیل کنند زمینه بی اعتمادی و رنجوری یکدیگر را فراهم کرده اند زیرا کسی که سالیان زیادی را با این روحیات زندگی کرده و خو گرفته است به راحتی نمی تواند این تغییرات را بپذیرد و در مقابل آن مقاومت می کند . بسیاری از خانم ها اظهار می کنند که شوهرانشان اصلا به حرفشان گوش نمی دهند و به همین دلیل هم ناراحت هستند ولی اگر یک خانم وقت شناسی نداشته باشد، انتظاراتش هم منطبق بر توانایی های شوهرش نباشد و خارج از توان او باشد و بدون مقدمه و بدون اینکه اجازه بدهد شوهرش رفع خستگی کند و بلافاصله به محض روبه رو شدن با او و قبل از هرگونه سلام و احوالپرسی شروع کند به گلایه کردن و مطرح کردن خواسته ها، آیا باز هم حق دارد که ناراحت باشد؟ آیا شوهر چنین خانمی مستحق مجازات خواهد بود؟

3 - نارضایتی در زندگی زناشویی به دلیل آشنایی نداشتن با مهارت های زندگی و ارتباطی :
بسیاری از اختلافات و نارضایتی ها بر اثر نداشتن آگاهی به وجود می آید. وقتی که بیشتر آقایان درباره شخصیت زن و خواسته های او هیچ اطلاعاتی نداشته باشند و حتی ندانند که چه مردهایی و با چه ویژگی هایی مورد علاقه خانم ها هستند یا بیشتر خانم ها نمی دانند که یک مرد از همسرش چه انتظاراتی دارد و یا حتی به بدیهی ترین وظایف زناشویی در قبال مردان آشنا نیستند چگونه می خواهند در انجام تعهدات و تکالیف خود نسبت به همسر و فرزندان به درستی رفتار کنند ؟ شاید بخشی از این ناآگاهی مربوط به خانواده و والدین باشد ولی نقش جامعه و سازمان های مسئول در این فرآیند را نباید نادیده گرفت . اگر امر آموزش قبل از ازدواج و به ویژه از سن ازدواج شروع شود و در هر مرحله مهارت های لازم به دختران و پسران جوان داده شود و مسائلی که برای رسیدن به یک توافق در زندگی نیاز دارند به طور صحیح برایشان مطرح شود، آن‌ها با آمادگی بیشتری وارد زندگی مشترک می شوند و اختلافات موجود را بهتر مدیریت خواهند کرد. ادامه روند آموزش برای زوجین اهمیت حیاتی دارد چرا که در هر مرحله از زندگی مشترک ممکن است نوع خاصی از مشکلات و نیازها بروز کند که به عنوان مثال مسائلی مانند نحوه رفتار با همسر در محیط های خصوصی و عمومی، شیوه های تربیت فرزندان ، مسائل اقتصادی و ... هر یک در یک برهه از زمان اولویت بیشتری پیدا خواهد کرد و آموزش ها نیز باید متناسب با این اولویت ها باشد.

سایر عوامل موثر در ایجاد نارضایتی در زندگی زناشویی
سایر عواملی که در ایجاد این نارضایتی می تواند نقش داشته باشد مانند اهمیت دادن زیاد به مادیات، تجمل گرایی ، چشم و هم چشمی، دخالت های اطرافیان و مقایسه کردن ها را نیز نباید از نظر دور داشت؛ زیرا هرکدام از این عوامل به نوبه خود بخشی از تنش ها و درگیری ها را رقم می زند. ازدواج بدون تحقیق و آگاهی نیز در شکل گیری این وضعیت دخالت دارد. نکته آخر اینکه شایسته است که نتایج این گونه بررسی ها باعث شود افراد یک بازنگری اساسی در وضعیت زندگی خانوادگی خود داشته باشند و مسئولان امر نیز توجه بیشتری به این مقوله کنند و تمهیدات لازم برای خروج از این وضعیت را بیندیشند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

استقلال مالی زن چه معایب و مزایایی دارد ؟



کار کردن خانم ها در بیرون از منزل
کار کردن خانم ها در بیرون از منزل برخی از مشکلات را به همراه دارد


کار کردن خانم ها در بیرون از منزل برخی از مشکلات را به همراه دارد اما کار اداری خانم ها مزایایی را هم برای زندگی مشترک و آینده خانواده دارد. کارکردن و حضور نداشتن خانم ها در خانه، منشأ بسیاری از اختلاف های همسران امروزی است.
دو عامل مهم و تعیین کننده زندگی عصر نوین، یکی فراهم شدن امکان تحصیل و دیگری دشواری های اقتصادی است که موجب شده خانم ها دوش به دوش آقایون در خارج از خانه کار کنند. انگیزه اولیه بسیاری از خانم ها برای اشتغال بیرون از خانه فقط مادی نیست.

بیشتر خانم ها به این دلیل تمایل دارند کار کنند که از این راه «رضایت خاطر» به دست می آورند، زیرا بیکاری، بطالت و افسردگی می آورد. این روزها زندگی ماشینی امکاناتی برای خانم ها فراهم کرده تا کارهای خانه را در کمترین زمان ممکن به انجام برسانند؛ برای همین وقت اضافی فراوانی دارند که می توانند در آن زمان برای جامعه خود مفید واقع شوند. از طرفی، بیشتر خانم هایی که به دلیل «تمکین» از همسرشان، از کار بیرون از خانه چشم پوشی می کنند، بعدها احساس می کنند به آن ها ظلم شده و با تاسف می گویند: «اگر کار می کردم آزادی عمل بیشتری داشتم!»

کارکردن و حضور نداشتن خانم ها در خانه، منشأ بسیاری از اختلاف های همسران امروزی است. زنان امروز با زنان دیروز که فقط همراه شوهرانشان به کار کشاورزی و دامداری می پرداختند، فرق دارند. عصر فناوری جدید همه چیز را در هم ریخته و نوع کارها هم عوض شده است.

معايب اشتغال زن در بيرون از خانه
- اشتغال زن در بيرون از منزل مسلما وقت و انرژي بسياري را از وي مي گيرد و لذا طبيعي است كه چنين زماني با خستگي رواني و جسمي بيشتري(نسبت به زن خانه دار)در منزل حضور يافته و آن انرژي را كه بايد صرف همسر و فرزندانش كند را نمي تواند بگذارد.

- يكي از مسايلي كه باعث مراوده و گفتگوي بيشتر زن و مرد با يكديگر مي شود، مسايل اقتصادي و مالي است. اين در حاليست كه در زنان شاغل به علت استقلال مالي، ميزان گفتگو پيرامون اين مسايل بسيار كاهش يافته و لذا مي تواند باعث ايجاد گسل عاطفي ميان زن و مرد گردد.

- زنان شاغل علاوه بر كار خارج از خانه ناچارند عمده ترين كارهاي داخل خانه را هم به تنهايي به دوش بكشند. در حاليكه اكثريت مردان يا مهارتهاي مربوط به خانه داري را نياموخته اند و يا همكاري لازم را با همسري كه پا به پاي آنها در بيرون از منزل مشغول به كار است ندارند. اين مساله از يك طرف باعث خستگي بيش از حد زن مي شود كه نتيجه آن كاهش توجه و رسيدگي به همسر و فرزندان مي شود و از طرف ديگر مي تواند موجبات اختلاف ميان زن و مرد را پديد آورد.

- و در نهايت آخرين و و مهمترين عيبي كه اشتغال زن در بيرون از خانه دارد، مشكل نگهداري و تربيت فرزند(يا فرزندان)است. در بسياري از موارد كار مادر و بچه داري در تضاد يكديگر قرار مي گيرد. براي مثال با توجه به تعهدات مادر در محل كار و مسئوليتهايي كه وي بر عهده دارد هميشه اين نگراني را دارد كه مي تواند وقت براي فرزندش بگذارد و با او حرف بزند؟ مي تواند در امر تربيت وي نقش اصلي و اساسي را داشته باشد؟ و ....

طبعاً تحمل مسؤوليت‌ها و دغدغه‌هاي كار بيرون از خانه، بسيار سخت است؛ چه بسا كه وقتي مرارت‌ها و مشقت‌هاي داخل خانه نيز به آن افزوده گردد؛ زن در طول زمان به بيماري‌هاي مزمن دچار خواهد شد- اگر كار زن همراه با اختلاط با مردان باشد، زن به مرور زمان ويژگي‌هاي زنانه خود را از دست خواهد داد.
استقلال مالی زن

مزاياي اشتغال زن در بيرون از خانه
- اشتغال در بيرون از منزل به زنان كمك مي كند تا از تخصص و تحصيلات خود بهره ببرد كه اين مساله در امنيت رواني و احساس كارآمدي شان بسيار موثر است.

- اين دسته از زنان، با كار كردن در بيرون از منزل، باري از مشكلات اقتصادي را از دوش همسر برداشته و موجب مي گردد كه خانواده از لحاظ مالي در رفاه بيشتري به سر ببرد.

- در دوران كهنسالي و كهولت سن و در نبود همسر به علت برخورداري از مستمري، وابسته و نيازمند فرزندان نخواهند بود كه خود اين مساله در سلامت روان دوران پيري و استقلال بيشترشان موثر خواهد بود.

- مشاركت اجتماعي زن در جامعه، مراودات وسيع اجتماعي و به خصوص اشتغال در بخشهاي فرهنگي باعث افزايش آگاهي ها و دانستني هاي زن شده و او را در تربيت فرزندان حمايت بسياري مي كند.

- خانم شاغل، از نظر روحی دچار پیری زودرس نمی شود و کمتر افسردگی به سراغش می آید.

- وقتی خانمی در خارج از خانه کار می کند، با مشکلات کسب درآمد و به اصطلاح پول درآوردن آشنا می شود، بنابراین به ارزش کار همسرش بیشتر پی می برد و او را بهتر درک می کند!

- در دوره سالمندی سربار دختر یا پسر نخواهدبود، زیرا یک مستمری و حقوق بازنشستگی برای دوران کهولت خود دریافت می کند؛ بنابراین از این خانه به آن خانه فرستاده نمی شود که کشنده ترین دردهای نگفتنی در کهنسالی است.

- چون به اقتصاد خانواده کمک می کند، در اندوخته خانواده هم شریک و سهیم خواهد بود. همین مشارکت، به او احساس امنیت بیشتری می دهد.

- به دلیل حضورش در خارج از خانه و در متن جامعه، از معلومات و دانش اجتماعی روز بی بهره نمی ماند؛ به خصوص اگر به خاطر پیشرفت در کارش مجبور باشد کمی مطالعه و تحقیق هم کند. از طرفی، مطالعه باعث می شود در تربیت فرزندان از آگاهی بیشتری برخوردار شود.

- از نظر حفظ زیبایی، تناسب اندام و خوش لباسی تا حدی مطابق فرهنگ روز خواهدبود. همین امر به شادابی روحیه اش کمک فراوانی می کند.

- بیشتر خانم ها دوست ندارند برای رفع نیازهای مالی شان، که این روزها بسیار هم حیاتی است، مدام از همسرشان پول تقاضا کنند. آن ها می خواهند بخشی از نیازهای خانواده را تامین کنند.

- خانمی که در خارج از خانه کار می کند و از کارکردن احساس رضایت دارد، مقدار زیادی از وابستگی افراطی اش به همسرش کاسته می شود، به طوری که قادر است از نظر روانی هم خود را اداره کند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

حرف زدن های پولکی بین زن وشوهر



در زندگی مشترک اهداف مالی تان را هم بررسی کنید

زن ، مرد و یک ارتباط . این تمام چیزی است که ما در زندگی مشترک داریم و باید پازل را جوری بچینیم که همه چیز آن باهم جور شود. نحوه ی ارتباط زن و شوهر است که تعیین می کند آیا پول ، خانه و ماشین ، باعث اختلاف می شود و یا وسیله ای برای ادامه ی زندگی !

مثل تمام مسائل ارتباطی زندگی باید در این مورد گفتگو کرد. شاه کلید یک ارتباط موفق در زندگی مشترک گفتگوی اصولی و بی حاشیه در مورد مسائل است. فکر نکنید اگر در باره ی موضوعات مالی گفتگو کنید یعنی انسان مادی هستید و همسرتان ناراحت می شود. وقتی نارضایتی ها تلمبار می شود و هر کدام روش خود را پیش می گیرید ، آسیب جدی تری به زندگی مشترک تان می خورد. پس از این که توانستید ارتباطی مناسب با همسرتان برقرار کنید و در این مورد یک گفتگوی اصولی داشته باشید ، می توانید اهداف مالی تان را هم بررسی کنید.

ممکن است مردی نسبت به موضوعات مالی با دید آینده نگرتر نگاه کند و زنی به فکر حفظ ظاهر زندگی باشد. این ها باید در این موارد حرف بزنند. باید عینک پیش داوری ها را برداریم.شاید از دید مردی که همسرش به اقتصاد خانواده کمک نمی کند، همسرش خودخواه باشد، ولی لازم است پیش از قضاوت یک طرفه به دلایل و نگرانی های وی هم گوش کنید. همان طور که شما سعی در بهبود شرایط زندگی دارید همسرتان نیز تلاش می کند با حفظ موقعیت ها، به بهتر شدن زندگی مشترکتان کمک کند. منتها شاید روش و شیوه برخورد هر کدام از شما با دیگری متفاوت است.

برای رسیدن به هدفی مشترک، مثلا بهبود اوضاع اقتصادی خانواده یا خرید یک وسیله، لازم است هر دو نفربا اعتماد به یکدیگر، به حل موضوع بپردازند. حفظ احترام، لطمه نزدن به اقتدار و اعتبار یکدیگر و ایجاد فضایی امن از دیگر مسائلی است که حائز اهمیت است. به یاد داشته باشید مادامی که همسرتان از لحاظ تأمین منابع مالی در آینده احساس امنیت روانی نکند نمی توانید از او بخواهید در حل مسائل مالی با شما شریک شود. بهتر است برنامه های مالی تان را برای یکدیگر شفافانه توضیح دهید، اهدافتان را عنوان کنید و پس از آن به حل مشکلات بپردازید.

زندگی مشترک یعنی چه !
برای حل مشکلات اقتصادی بین لیلی و مجنون دیروز که امروز برای چند تا صفر ناقابل قصد جدایی از هم را دارند باید یک بازنگری کلی و ریشه ای داشته باشیم. اول از همه مفهوم زندگی مشترک باید دوباره در خانه ی آنها بازنگری شود. زندگی مشترک یعنی چه؟ تا بحال از خودتان پرسیده اید؟ زندگی مشترک، یعنی اشتراک در همه چیز . اشتراک در خود زندگی . در مال و اموال، در تصمیم گیری ها، در خورد و خوراک، در استراحت و تفریح ، در کار و پیشرفت، در تحصیل و مطالعه ، در مسافرت و بازی و ...

وقتی دو نفر باهم زن و شوهر می شوند در عین اینکه دو انسان هستند یک «ما»ی مشترک را می سازند که با خود الزاماتی را می آورد. شاید در نگاه اول این اشتراک در همه چیز کار سختی نباشد اما اصولا همین مشترک بودن هاست که باعث اختلاف می شود مثلا یک روز تعطیل مشترک و دعوت شدن توسط خانواده ی هردوی شان! حال باید تصمیم گرفته شود به دعوت کدام یک پاسخ مثبت بدهند . زن و شوهر نمی توانند این روز مشترک را هر کدام به فکر بودن با خانواده ی خود باشند زیرا باید به طور مشترک تصمیم بگیرند.مثال دیگر هم همین بحث دخل و خرج مشترک است که باید در مورد آن به تفاهم برسند. وقتی بعد از ازدواج بدانیم زندگی مشترک یعنی چه ، آنوقت خیلی بهتر در مورد هر چیز تصمیم می گیریم.

داشتن حساب بانکی مشترک می تواند به همراهی مالی کمک کند


پول من، مال من است ، پول تو مال من !
وقتی در مورد موضوعی صحبت می کنیم باید مناسبات فرهنگی که آن موضوع در بسترش اتفاق می افتد را در نظر بگیریم.مثلا اینکه در کشور ما نفقه بر عهده ی مرد است و با توجه به تغییر نقش ها اما هنوز در بسیاری از خانواده ها این وظیفه پا برجاست. یعنی با اینکه خانم خانه کار می کند اما وظیفه ای در قبال خرج خانه ندارد.

طبق ماده ۱۱۱۸ قانون مدنی، زن مستقلا می تواند در دارایی خود هر تصرفی را که می خواهد، داشته باشد. با این وصف، درباره زنانی که مشغول کار هستند - اگر با اجازه شوهر باشد - شوهر نمی تواند به حقوق زنش چشم داشتی داشته باشد چون متعلق به زن است و مرد خودش به او اذن داده است که کار کند. در این مواقع، مرد درباره حقوق و درآمد همسرش هیچ حقی ندارد و وظیفه خود اوست که مخارج خانواده را پرداخت کند، مگر این که زن با رضایت خود مقداری از حقوق خود را برای کمک به هزینه های زندگی مشترک به همسرش اختصاص دهد، ولی این امر برای زن واجب نیست. البته ذکر این نکته هم ضروری به نظر می رسد که برابر با ماده ۱۱۱۷ قانون مدنی، شوهر می تواند زن را از حرفه یا صنعتی که منافی مصالح خانوادگی یا حیثیت خود یا زن باشد، منع کند.

البته چیزی که در بالا گفته شد یک ماده ی قانونی است که فقط حد و مرز قانون ، باید و نباید را مشخص می کند.همه ی افرادی که در یک چهاردیواری زندگی می کنند و اسمشان در شناسنامه ی هم به عناون زن و شوهر ثبت شده ، خوب می دانند که قانون برای مرحله ایست که عشق نتوانسته مشکلات را حل کند وگرنه خانم های شاغل زیادی بدون هیچ چشم داشتی در دخل خانه سهیم شده اند. حتی درهمان فرهنگی که در ابتدای بحث گفتیم خرج خانه را وظیفه ی مرد می داند ،زنان زیادی بدون اینکه شاغل باشند در بیرون از خانه ، سهم بسزایی در اقتصاد خانواده دارند مانند زنان صبور عشایر و زحمت کش در روستا!

چند راه حل کوچک
بهتر است زن و شوهر یاد بگیرند به عنوان یک گروه مالی با مسائلی که در زندگی مشترک‌شان پیش می‌آید، برخورد کنند. این ایده به آن معناست که زن و مرد باید در ابتدای زندگی، اهداف‌شان را به طور مشترک طراحی کنند و بدانند از زندگی مشترک‌شان چه انتظاری دارند. آنها باید به طور دقیق هزینه‌های مختلف زندگی مانند اجاره یا خریدن خانه و اتومبیل، تامین مخارج تحصیل بچه‌ها، برنامه‌ریزی برای سفرهای مختلف، هزینه تفریح و گردش‌های خانوادگی و هزینه‌های درمانی را مشخص کنند و بدانند برای رسیدن به هر یک از این اهداف چه کارهایی باید انجام شود.

داشتن حساب بانکی مشترک می تواند به همراهی مالی بیشتر کمک کند البته این حساب به این معنی نیست که هر کدام از همسران نمی توانند هیچ پولی را برای خود داشته باشند بلکه می شود بخشی از درآمد را در حساب مشترک گذاشت و بخشی را در یک حساب فردی.زن و شوهر می توانند باهم قرار بگذارند که چیزهایی که بعد از تشکیل زندگی و به کمک هم به دست می آورند را به نام هر دو کنند. این قرارها به صورت اجبار نباشد اما یک قول و قرار زن وشوهری است که با رعایت آن هر دو احساس بهتری دارند. فراموش نکنید حساب حسابه اما کاکا برادر در زیر یک سقف درست نیست و باید زن و شوهر حسابشان باهم فرق کند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

اگر طعم ازدواج تان شیرین و خوشمزه نیست ...



یکی از موارد مهم و تاثیرگذار در ازدواج تفاوت های فرهنگی است.


می گویند ازدواج مانند هندوانه سر بسته است. به هر حال وقتی قرار است وارد مسیر ازدواج شوید، باید خودتان را برای هر شرایطی آماده کنید و اگر می بینید که طعم ازدواج برخلاف تصورتان شیرین و خوشمزه نیست، ببینید که برای بهبود وضعیت چه کاری می توانید انجام دهید.

وقتی دو نفر ازدواج می کنند روابط اجتماعی شان عوض می شود و رفت و آمدهای تازه ای به وجود می آید. در این میان کنار آمدن با فرهنگ خانواده همسر اهمیت زیادی دارد. طبیعی است که عضو جدید در هر خانواده باید پذیرفته شود اما گاهی وجه اشتراک ها به حدی کم است که نه تنها پذیرشی صورت نمی گیرد بلکه بحث و مشاجره و نارضایتی هم به وجود می آورد. دکتر قدرتی، مشاور خانواده و مدرس دانشگاه، به شما می گوید چطور با رعایت اعتدال و داشتن مهارت های لازم می توانید این مسئله را به خوبی مدیریت کرده و از ایجاد مشکلات پیشگیری کنید.

تفاوت های فرهنگی چقدر مهم است ؟
تطابق فرهنگی دو نفری که قرار است با هم ازدواج کنند یکی از موارد مهم و تاثیرگذار در ازدواج آنهاست، اینکه خانواده دو نفر تاچه حد از نظر فرهنگی به هم شبیه هستند و چقدر با هم تفاوت دارند. موارد زیادی از قبیل آداب و رسوم، ارزش ها، نحوه برقراری ارتباط، باید و نبایدها وخط قرمزها جزء فرهنگ یک خانواده محسوب می شوند.

داشتن تفاوت های فرهنگی در ازدواج دو نفر یکی از ملاک های مهمی است که نباید به سادگی از آن گذشت چون تفاوت های جدی فرهنگی نشان دهنده نوع خاصی از تفکر و جهان بینی و وجود تفاوت در مجموعه هنجارها و بایدها و نبایدهاست. وجود تفاوت های زیاد در باورها و عقاید فرد جدیدی که به عنوان عروس یا داماد وارد خانواده دیگری می شود در طولانی مدت باعث اختلاف نظر، بحث و مشاجره می شود و میزان رضایت متقابل را پایین می آورد.

چگونه فرهنگ او را بشناسیم ؟
وقتی دختر یا پسری به عنوان عروس یا داماد وارد خانواده می شود درواقع یک نفر به اعضای آن خانواده اضافه می شود. حضور او در خانواده روی جنبه های مختلف زندگی خانوادگی و همه اعضای خانواده تاثیرات زیادی دارد، بنابراین بهتر است قبل از اینکه ازدواج صورت بگیرد آگاهی های لازم درباره فرهنگ خانوادگی فردی که قرار است به خانواده بپیوندند کسب شود.

آیتم های فرهنگی را می توان با بررسی عادات و عرف هایی که در خانواده حاکم است مثل نحوه پوشش و آرایش، میزان اعتقادات مذهبی، نحوه احترام گذاشتن افراد به یکدیگر، حد و حدود روابط با فامیل، بستگان و دوستان سنجید.

میزان فرهنگ پذیری او چقدر است ؟
هنگام انتخاب عروس یا داماد افراد هرقدر هم تلاش کنند فرد مورد نظر از لحاظ فرهنگی بیشترین تطابق و شباهت را با خانواده آنها داشته باشد باز هم تفاوت ها و اختلاف نظرهایی به وجود می آید. درواقع میزان فرهنگ پذیری فرد جدیدی که وارد خانواده می شود تعیین کننده است.

به عنوان مثال دختری که به عنوان عروس وارد خانواده ای می شود و از نظر فرهنگی تفاوت هایی با آنها دارد هرچه بیشتر بتواند خودش را با فرهنگ خانواده ای که وارد آن شده تطبیق دهد و هرچه خانواده شوهر بیشتر بتوانند تفاوت های فرهنگی که عروس شان با آنها دارد را درک کنند، سازگاری و تفاهم بیشتری در روابط آنها ایجاد شده و از ایجاد مشکل و بروز تنش جلوگیری می شود.

وقتی دو نفر ازدواج می کنند روابط اجتماعی شان عوض می شود.


چه کسی حرف آخر را می زند ؟
به هرحال تفاوت های فرهنگی وجود دارد. اگر افراد با ذهن بسته و از روی تعصب به این تفاوت ها نگاه کنند یعنی طرز تفکرشان این باشد که «هر اعتقادی که من دارم درست است، همه افراد باید به مسائل آن گونه نگاه کنند که من نگاه می کنم و همه افراد باید نظرشان با نظر من یکسان باشد» هنگام رویارویی با این تفاوت ها قطعا مشکلات زیادی به وجود خواهد آمد.

برعکس اگر افراد با ذهن باز و بدون هیچ تعصبی با قضایا برخورد کنند یعنی با این طرز تفکر وارد شوند که در هر فرهنگی یک سری موارد مثبت وجود دارد و یک سری موارد محدودکننده و هر آنچه در فرهنگ دیگران با فرهنگ من متفاوت است برای من نامناسب نیست، چه بسا که بسیار هم مثبت و سازنده باشد و نه تنها مشکلات و تنش های کمتری ایجاد می شود بلکه همدلی و درک متقابل بیشتری هم به وجود خواهد آمد.

مشکل از کجا شروع می شود ؟
مشکل از آنجایی شروع می شود که هر کدام از طرفین مثلا هم عروس و هم خانواده شوهرش معتقدند که فرهنگ شان درست است و باید طبق آن پیش بروند و طرف مقابل هم از آن پیروی کند. درواقع تصمیم می گیرند روی عقیده و نظر خودشان پافشاری کنند، طرف مقابل را مجبور به عقب نشینی کرده و حرف خودشان را به کرسی بنشانند. درواقع فرهنگ شان را به طرف مقابل تحمیل کنند.

در خانواده هایی که به درستی فرهنگ خودشان را نمی شناسند، ارزش ها و ضدارزش های شان کاملا مشخص نیست و به باورهای شان خیلی پایبند نیستند، به محض اینکه عضو جدیدی به عنوان عروس یا داماد وارد می شود و از نظر فرهنگی و اعتقادی با آنها تفاوت دارد، سریعا باورها و ارزش های خودشان را زیر سوال می برند و بیش از حد تحت تاثیر قرار می گیرند و شروع به پیروی از یکسری عقاید و عادات او می کنند.

در چه خانواده ای بزرگ شده ؟
اصالت و نحوه تربیت خانوادگی فردی که به عنوان عروس یا داماد انتخاب می کنیم هم اهمیت بسیار زیادی دارد و نباید نادیده گرفته شود. روانشناسان معتقدند باورها و اعتقادات فرد در نهاد خانواده ای که در آن رشد و پرورش پیدا می کند شکل می گیرد. والدین و افرادی که در چند سال اول زندگی وظیفه تربیت و مراقبت از کودک را برعهده دارند در رشد وجدان اخلاقی و شکل گیری بایدها و نبایدها در وجود کودک نقش بسیار مهمی دارند.

اگر آنها افرادی قابل اعتماد و پایبند به اصول و ارزش های اخلاقی باشند طبیعتا فرزندی که تربیت کرده اند هم همین گونه خواهد بود و بالعکس .

آیا همه چیز تقصیر اوست ؟
درواقع خانواده ای که نتوانسته به درستی باورها و اعتقادش را به فرزندانش منتقل کند و اصول و ارزش هایی که به آن پایبند است را در وجود آنها نهادینه کند در چنین مواردی بیشتر در معرض لغزش و آسیب قرار می گیرد و ورود یک فرد جدید می تواند تغییرات زیادی را ایجاد کند.

البته این مسئله به میزان تاثیرپذیری افراد هم بستگی دارد. عضو جدید و خط فکری او روی همه اعضای خانواده به یک میزان تاثیر نمی گذارد. هر کدام از اعضا که بیشتر به باورهای حاکم بر خانواده اعتقاد داشته باشد و اصول و ارزش ها در وجودش بیشتر نهادینه شده باشد کمتر تحت تاثیر قرار می گیرد. چه بسا اگر از مهارت و درایت کافی برخوردار باشد، بتواند به درستی از ارزش های خانواده دفاع کند و عضو جدید را هم به آنها پایبند کند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

تقلب هایی برای خانم ها در زندگی مشترک
مردها دوست دارند که ببینند در زندگی شما مهم هستند‎




این‌که زن و مرد دارای تفاوت‌های روحی و خلقی و جسمی فراوانی هستند شبیه یک کلیشه روانشناسی شده است، اما چاره‌ای جز بیان هر لحظه این قبیل جملات نیست تا بالاخره به صورت ملکه در بیایند و دریافت زندگی زن‌ و مرد حل شود. مادامی که این تفاوت‌ها برای افراد جامعه شناخته نشده باشد مشکلات و عدم تفاهم در زندگی‌ها بروز می‌کند و منجر به نارضایتی از زندگی می‌شوند.

این جمله را هم داخل در این کلیشه همیشگی ببرید که :
در زندگی مشترک در مقابل شوهرتان هرگز همدردی نکنید. مردها همدردی کردن را دوست ندارند و ناخواسته در مقابل همدردی شما واکنش‌های مردانه‌ای از قبیل :

* تو نمی‌فهمی من چه می‌گویم !
* اصلا چرا برای تو این‌ها را گفتم !؟
* اگر خوابیده بودم بهتر بود تا این‌ها را برایت بگویم و فایده‌ای نداشته باشد.
* میشه انقدر وسط حرف من نپری !؟

این جملات و هر جمله دیگری که در پاسخ به همدردی شما گفته شود، قطعاً خوشایند روحیه زنانه نخواهد بود. چه می‌شود کرد!؟ دو انسان متفاوت با دو ساختار جدا از هم باید یاد بگیرند چگونه به تبادل نظر و گفتمان بنشینند.

شوهری که تازه به خانه آمده
بی‌شک احساسات و عواطف زنانه شما به نحوی است که وقتی وارد خانه شوید و شوهرتان را ببینید، دلتان می‌خواهد از پیاده‌روی ساده‌ای که در پارک انجام داده‌اید به اندازه لا‌اقل پانزده دقیقه برای همسرتان صحبت کنید و صدالبته تمام جزییات را هم مو به مو تعریف خواهید کرد، اما مردها این‌گونه نیستند.

در طول زندگی اگر همسر شما از محل کار به خانه برگردد، خوشایندترین حس برایش سکوتی است که شما زمینه‌ساز می‌شوید؛ البته با بیان جملات متداولی مانند سلام و احوالپرسی و خسته نباشید و یک استکان چای.

وقتی شوهرتان به خانه برمی‌گردد، قدری امان بدهید باور کنید ظرف نیم ساعت خستگی‌اش برطرف می‌شود و آن وقت شروع به پرسیدن چه خبرها و تعریف ماوقع آنچه از صبح اتفاق افتاده کنید. مردها به این آرامش نیم‌ ساعته احتیاج دارند.

خبرهای خوب و بد را قورت ندهید
این‌که قرار است نیم‌ساعت به شوهرتان زمان استراحت بدهید، اصلاً به این معنی نیست که اگر خبرهای خوبی هست یا خدای نکرده خبر بدی شنیده‌اید به همسرتان نگویید.

* اگر قرار است خبر خوبی بدهید قطعاً شادی‌اش از چهره‌تان تا حدی نمایان خواهد شد. دادن خبرهای خوب با چاشنی یک پذیرایی مختصر عصرانه برای همسرتان بی‌شک جذاب خواهد بود و شاید زودتر از نیم‌ساعت خستگی‌اش از بین رفت، خدا را چه دیدید

* اگر قرار است خبر بدی بدهید یا از یک جریان تلخ وی را مطلع کنید، سعی کنید لااقل در صورت‌تان ناراحتی مربوط به آن موضوع موج نزند. مطلب را کم‌کم و با مقدمه‌ای که همسرتان را از نظر روحی آماده شنیدن خبر کند، بیان کنید.

گفتن یک باره خبر ناخوشایند ممکن است شب تلخی برای شما به‌وجود بیاورند. به هرحال یک خبر ناخوشایند می‌تواند عقبه تلخی برای خستگی از کار روزانه باشد. مردها این‌گونه‌اند دیگر.

در زندگی مشترک در مقابل شوهرتان هرگز همدردی نکنید‎


فقط قرار است بشنوید
شاید برایتان پیش آمده باشد که وقتی همسرتان از کار روزانه به خانه برمی‌گردد از او بخواهید که از روز کاری‌اش برایتان تعریف کند. تعداد کمی از مردها شاید خودشان با توجه به کتاب‌ها و مطالعات روانشناسی‌ای که داشته‌اند، بدانند شما مشتاقید کمی از روز کاری‌اش بدانید و برایتان خلاصه‌ای از روز را می‌گویند.

اما اکثر مردها در ساختارشان بیان وقایع روز برنامه‌ریزی نشده است. پس اگر شما از این نمونه مردان بخواهید برایتان از روز کاری‌شان تعریف کنند، باید بدانید که فقط باید یک شنونده باشید بدون هیچ ابراز همدردی.

ممکن است همدردی شما خیلی زود آن‌ها را به جوش بیاورد. نه این‌که همدردی شما یک موضوع ناپسند باشد. اصلاً اینطور نیست. بلکه ساختار وجودی مرد به گونه‌ای است که همدردی شما را به مثابه یک ضعف در خود می‌پندارند و از این حس فراری اند.

وقتی همسرتان صحبت می‌کند آرام فقط گوش بدهید و در صدد همدردی یا دادن راهکار به او نباشید. همین که به این مرحله دستیافته‌اید که بتوانید از روز کاری خود صحبت کنید خیلی عالی است. مطمئن باشید در گام‌های بعدی موفق‌تر خواهید شد.

برای آمدنش آماده باشید
مردها دوست دارند که ببینند در زندگی شما مهم هستند .آنها این اهمیت را در ظاهر شما و آمادگی خانه تان برای مراجعت او می بینند. نمی گویم همیشه باید در حال کار خانه باشید اما سعی کنید نشان دهید که قدر زحمات او را می دانید و محیطی امن برایش مهیا می کنید. بعد از یک روز کاری هیچ چیز به اندازه ی یک چهره ی ارام و خندان شما خستگی او را به در نمی کند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

عوامل و راهکارهای سرد شدن روابط عاطفی همسران



حفظ ارتباط عاشقانه در طول سالیان نیاز به توجه و همراهی طرفین دارد


عشق بعد از ازدواج به عقیده ی خیلی از زوجین طعم دیگری از عشق را در خود دارد که متاسفانه با یک سری اشتباهات نادانسته آن را از دست می دهند.
در اینجا به عواملی که باعث سرد شدن روابط عاطفی همسران بعد از ازدواج میشود اشاره می کنیم.

عوامل سرد شدن روابط عاطفی همسران

صاحب فرزند شدن
ورود فرزندان به زندگی همان قدر که علتی برای امکان بیشتر با هم بودن است، در اثر غفلت زن و شوهر بخصوص زن می تواند خود علتی برای فراموش کردن و کم رنگ شدن طرف مقابل باشد.

حل نکردن اختلافات در زمان مناسب
زن و شوهر هر چقدر هم که زندگی خوبی داشته باشند بالاخره گاهی اختلاف پیدا کرده و ممکن است در حین بگو مگو حرف هایی را که نباید، بگویند. بعضی از همسران کدورت ها را از بین نمی برند، راجع به آن با یکدیگر حرف نمی زنند و بدین صورت گره های کوچک را تبدیل به گره یی کور می کنند که به این سادگی ها قابل گشودن نیست و همین باعث می شود تا هرگاه به زندگی مشترک شان فکر می کنند، یاد ناملایمات و خاطرات تلخ شان بیفتند.

از بین رفتن جاذبه های زن و شوهری
خیلی از همسران بعد از بچه دار شدن و گذشت چند سال احساس می کنند دیگر از آنها گذشته است! حلال خداوند را بر خود حرام کرده و از هر گونه ابراز محبت نسبت به همسر اجتناب می کنند، در صورتی که نیازها به قوت خود باقی است و همین دوری کردن از نیاز طبیعی باعث بد خلقی و بهانه گیری طرفین می شود.

ادامه ی تحصیل و علایق شغلی
هر کدام از همسران ممکن است در طول زندگی مشترک به فکر ادامه ی تحصیل بیفتند یا در شغل شان پیشرفت کرده و وقت بیشتری را صرف آن کنند یا حتی زمانی که در کارشان دچار بحران شده اند، هم وقت بیشتری را بیرون از خانه صرف کنند و هم از لحاظ روحی تحت فشار باشند. هر کدام از این عوامل اگر درست مدیریت نشود، می تواند به ارتباط زن و شوهر لطمه وارد کند.

تغییر در طول زمان
بین دو نفر که تصمیم به ازدواج می گیرند نقاط مشترک زیادی وجود دارد، ولی از آن جا که انسان ها در طول زمان تغییر می کنند هر کدام از همسران هم در طول سالیان تغییر کرده، اما با هم و به یک سمت تغییر نمی کنند. به همین دلیل بعد از ده سال هر کدام کیلومترها از نقطه ی آغاز و در مسیرهای مختلف فاصله گرفتند.

عدم تلاش برای جذب یکدیگر
دختر و پسری که برای جای شدن در دل یکدیگر هر کاری می کردند و زیبا ترین واژه ها را به کار می بردند، دیگر اهمیتی به احساس همسرشان در قبال عملکرد خود نمی دهند و برای شان دیگران(فامیل، همکار، همسایه و...)مهم تر از شریک زندگی شان است.
برقرارکردن رابطه صحیح بین همسران

تعهد احساسی عاطفی زندگی مشترک را تا پایان عمر ضمانت می کند


قانون هایی مهم برای رابطه صحیح
درباره احساسات و عواطف واقعی تان با همسرتان صادق باشید: زمانی که درباره احساسات و عواطف درونی خود صداقت نداشته باشیم، روابط ما دستخوش ناملایمات روحی و اخلاقی می شود. فیلم بازی کردن، تظاهرکردن، پنهانکاری ها و حتی دروغ گفتن ها نشانه های عدم صداقت در یک زندگی زناشویی است.

از نظر عاطفی ـ احساسی سخاوتمند باشید و هرگز خساست به خرج ندهید: سخاوت احساسی ـ عاطفی به این معناست که شما بدون هیچ گونه قید و شرطی آزادانه عشق، محبت و قدردانی و تشکر خود را به همسرتان ابراز کنید. البته منظور این نیست که هر پنج دقیقه یکبار قربان صدقه او بروید، بلکه باید سنجیده و مناسب سخاوت خود را نشان دهید.

به همسرتان تعهد روحی ـ قلبی داشته باشید، البته این تعهد باید دوجانبه باشد: به خاطر داشته باشید مراسم ازدواج باشکوه، حلقه الماس، شیک ترین لباس عروسی​ یا دامادی هیچ کدام نمی تواند به شما در داشتن یک ازدواج موفق و شاد کمک کند و تنها تعهد احساسی ـ عاطفی است که زندگی مشترکتان را تا پایان عمر ضمانت می کند.

همسرتان را دوستدار تفکر و ذهنیت خود کنید: جذاب ترین بخش از وجود زنان و مردان را فکر و ذهنیت آنها تشکیل می دهد. پس سعی کنید همسرتان را عاشق تفکر و ذهنیت خود کنید و هر گز از ظاهر و اندام خود برای شیفته کردن وی استفاده نکنید؛ چراکه این امر، واهی و زودگذر است و با گذشت زمان و پیر شدن از جذابیت ها و زیبایی هایتان کم می شود.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  ویرایش شده توسط: SARA_2014   
زن

 

دعواهای زن و شوهری و راه حل آن



زوج‌هایی موفق هستند که از یکدیگر به روشی درست عذرخواهی کرده و دلجویی کنند


ازدواج و رفتن به منزل مشترک با کسی از یک خانواده دیگر، جنسیت متفاوت و احتمالاً دنیا و دیدگاه‌هایی که رونوشتی از ما نخواهد بود، در حکم شروع به نوشتن دیکته‌ایست که نمی‌توان توقع داشت بدون غلط باشد.

این جمله را شنیده‌اید: دیکته نانوشته همیشه بدون غلط است، اما وقتی شروع به نوشتن می‌کنیم، ممکن است دیکته‌مان بدون غلط باشد، اما اصولاً در ابتدای راه پر از غلط خواهد بود و به‌مرور و تمرین یاد می‌گیریم بدون غلط بنویسیم. این حکایت بسیاری از کارهای زندگی ماست که تا وقتی شروعش نکردیم، می‌توانیم فکر کنیم بدون غلط پیش می‌رویم، اما وقتی شروع می‌کنیم، با تعداد زیادی اشتباه روبه‌رو می‌شویم که باید یاد بگیریم آن‌ها را اصلاح کنیم و زمانی موفق هستیم که به‌مرور بتوانیم به دیکته بدون غلط در رفتارها و مناسبات زندگی‌مان برسیم.

ازدواج و رفتن به منزل مشترک با کسی از یک خانواده دیگر، جنسیت متفاوت و احتمالاً دنیا و دیدگاه‌هایی که رونوشتی از ما نخواهد بود، در حکم شروع به نوشتن دیکته‌ایست که نمی‌توان توقع داشت بدون غلط باشد. همه ازدواج‌ها پر است از غلط‌های رفتاری، کلامی، احساسی و سوءتفاهم‌هایی که باید به‌مرور و با تمرین برطرف شود تا زن و شوهر به تفاهم و یا بهتر بگویم همان دیکته بی‌غلط و یا کم‌غلط در رابطه‌شان برسند. اما در این مسیر چیزی که زیاد اتفاق خواهد افتاد، دلخوری‌های کوچک و بزرگ است و زوج‌هایی موفق هستند که می‌توانند از یکدیگر به روشی درست عذرخواهی کرده و دلجویی کنند و همچنین آن‌هایی که می‌توانند ببخشند و عذرخواهی را بپذیرند. اما چگونه می‌توانیم در صورت بروز یک دلخوری از همسرمان، عذرخواهی کنیم که ناراحتی‌اش برطرف شود؟ گاهی یک عذرخواهی اشتباه، شرایط را بدتر می‌کند. پس با ما همراه باشید تا بتوانید اصولی بگویید: معذرت می‌خواهم!

نبش قبر نکنید
اگر برای عذرخواهی از اشتباه‌تان و یا برطرف‌شدن یک سوءتفاهم، پیش‌قدم شده‌اید، سعی کنید اول دلخوری را برطرف کنید و بعد در فرصتی بهتر در این مورد حرف بزنید. خیلی اوقات فردی برای از بین بردن کدورت اقدام می‌کند، اما در همان زمان سعی دارد بگوید که اشتباه نکرده و طرف مقابل به‌غلط ناراحت شده است و این یعنی به‌جای از بین بردن کدورت، دامن‌زدن به آن. وقتی برای عذرخواهی می‌روید، فقط عذرخواهی کنید.

خلاقیت به کارتان می‌آید
این‌که خیلی خشک و رسمی عذرخواهی کنید یا مثل دفعات قبل رفتار کنید، اصلاً خوب نیست. سعی کنید خلاقیت به خرج دهید. مثلاً گل بخرید، روی یخچال با ماژیک مخصوص چیزی بنویسید، جملات زیبا آماده کنید. مخصوصاً خانم‌ها برای بخشیدن تحت‌تأثیر احساساتشان قرار می‌گیرند.

نیت‌تان خیر باشد
اگر اشتباهی از شما رخ‌ داده است، واقعاً پشیمان باشید و در دل‌ با خود عهد ببندید که دیگر چنین اشتباهی را تکرار نکنید. اگر عذرخواهی برای خاموش‌کردن اختلافات زناشویی صورت بگیرد و فرد قصد اصلاح و تغییر رفتار خود را نداشته باشد، نتیجه‌اش کوتاه‌مدت خواهد بود و بار بعد دیگر به این آسانی نمی‌توانید همسرتان را متقاعد کنید که شما را ببخشد.

وقتی همسرتان خطایی کرد، به خوبی‌هایش هم ‌فکر کنید


روی دیگر سکه آشتی‌کنون
اما همان‌طور که در بالا اشاره کردیم، یک ویژگی دیگر همسرانی با دیکته بدون غلط و یا با کم‌ترین غلط این است که هم می‌توانند عذرخواهی کنند و هم در مواقعی که همسرشان خطایی کرد، این توانایی را دارند که او را ببخشند! این توانایی بزرگی است. با خودتان می‌گویید که افراد زیادی روزانه همین کار را می‌کنند، اما واقعیت این است که آن‌ها در بیشتر مواقع تنها تحمل می‌کنند و در ظاهر موضوع را تمام‌شده نشان می‌دهند، اما در قلب‌شان در پستویی مخفی‌اش می‌کنند و همین باعث تخریب رابطه می‌شود.

به خودتان زمان بدهید
وقتی از همسرتان دلخور هستید، لازم نیست همان‌لحظه و همان‌موقع در موردش حرف بزنید. اگر خیلی عصبانی بودید و همسرتان برای عذرخواهی و یا توضیح مسئله پیش‌آمده اقدام کرد، خیلی مودبانه از او بخواهید که کمی به شما فرصت بدهد تا هم با خودتان خلوت کنید و در مورد ناراحتی‌تان بدون تعصب فکر کنید و هم آرام شوید که بتوانید در موردش بدون پرخاشگری حرف بزنید.

فکرتان را دستگیر کنید
اصولاً در زمان پیش‌آمدن یک دلخوری، افراد علاقه دارند که آن‌قدر حول مشکل پیش‌آمده کنکاش کنند تا به چیزهای جدید هم برسند و یا موضوعات قدیمی را دوباره روی میز بگذارند. وقتی در حال فکرکردن هستید، نگذارید که درگیر حاشیه‌ها بشوید. به موضوع پیش‌آمده فکر کنید و این پیش‌فرض را فراموش نکنید که همسرتان به احتمال زیاد غیرعمد باعث رنجش شما شده و میزان حساسیت این موضوع نزد شما را خوب درک نکرده است.

همسرتان همان کسی است که ...
می‌گویند رابطه مانند ساختن یک دیوار است و وقتی از کسی ناراحت شدی به‌جای تخریب کل دیوار، یک آجر از روی آن بردار نه این‌که کل دیوار را خراب کن. وقتی از همسرتان دلخور هستید و او برای عذرخواهی می‌آید، به خوبی‌های او فکر کنید؛ به دلایلی که به خاطر آن‌ها دوستش دارید. همین‌که خطایش را می‌پذیرد، خود امتیاز بزرگی است. کار سختی است، اما وقتی همسرتان خطایی کرد، به خوبی‌هایش هم ‌فکر کنید.

رفتار شما بهترین مشوق
این‌که در مقابل عذرخواهی همسرتان چه برخوردی داشته باشید، در رفتارهای بعد او تأثیر دارد. اگر خیلی سرسخت باشید و غرور او را بشکنید، احتمال دارد دیگر برای عذرخواهی نیاید. پس متعادل رفتار کنید. نه آن‌قدر نرم که گویی اتفاقی نیفتاده، نه آن‌قدر سخت که باعث شود غرور همسرتان بشکند.

برای این‌که عشق شما همیشگی شود و تا آخر عمر با تفاهم و آرامش کنار هم زندگی کنید، نیاز دارید تا خطاهای یکدیگر را اصلاح‌کرده و در مورد چیزهایی که باعث دلخوری‌تان می‌شود، گفتگو کنید. عشق حق مسلم شماست، اما برای رسیدن به این حق باید تلاش کرد.

یاد بگیرید که خطا در زندگی طبیعی است و زمان می‌برد تا چم‌وخم روحیات یکدیگر را بشناسید، اما این‌که زمان لازم دارید، به‌خودی‌خود کافی نیست؛ یعنی اگر در طول زمان درست عمل نکنید، به‌جای شناخت بهتر، از هم دور می‌شوید و کلاف رابطه‌تان گره می‌خورد. صبر داشته باشید، گفتگو کنید، بخواهید و اراده کنید تا یکدیگر را بشناسید و برای خوشبختی خودتان و همسرتان تلاش کنید.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

۸ چیزی که نباید از شوهرتان انتظار داشته باشید



در هنگام مشکلات با شوهرتان حرف بزنید‎
تفاوت زیادی که بین دنیای زنانه و مردانه وجود دارد دیگر مسئله ای شناخته شده است و همه ما می دانیم که انتظارات آنها از شوهرشان با هم فرق می کند. اما هنوز راه زیادی در پیش داریم که به تمامی این تفاوت ها پی ببریم. البته بسیاری از ما حتی چیزهایی که می دانیم را به کار نمی گیریم و اهمیت آن ها را دست کم می گیریم.

در این مطلب 8 چیزی که اگر از شوهرتان انتظار داشته باشید باعث سرخوردگیتان خواهند شد را با شما به اشتراک گذاشته ایم.

شوهرتان نباید بین شما و مادرش یکی را انتخاب کند
مشکل شما با مادر همسرتان هر چیزی که باشد، اگر بعضی رفتارهای مادر شوهرتان شما را ناراحت می کند و یا اگر گاهی مادرش را نسبت به شما در اولویت قرار می دهد، به خاطر همسرتان و رابطه تان کوتاه بیایید.

چه اهمیتی دارد اگر مادر شوهرتان روی صندلی جلوی ماشین بنشیند؟ هر چه باشد به لطف او است که امروز شوهرتان را دارید. با تحت فشار دادن همسرتان بین او و مادرش فاصله ایجاد نمی کنید، تنها او را از خودتان دور می کنید.

مثل دوست هایتان به حرف هایتان گوش کند
این که در هنگام مشکلات با شوهرتان حرف بزنید و درد دلتان را به او بگویید حق مسلم شماست. اما اصلا انتظار نداشته باشید مثل دوستانتان با شما برخورد کند. هدف مردها از حرف زدن و گفتن مشکلات پیدا کردن راه حلی برای آنها است، در حالی که زن ها بیشتر به دنبال یک گوش شنوا هستند که درد دلشان را بشنود و با آنها همراهی کند.

بر خلاف مردها آنها از شما نمی خواهند مشکلشان را حل کنید، آنها فقط می خواهند ارتباط عاطفی برقرار کرده و احساسشان را بیان کنند. به همین دلیل هم حرف زدن با مردها برای آنها بی فایده است و فقط باعث کلافگی آقایان می شود. به ویژه وقتی موضوع مورد بحث غیبت درباره دوستان و اعضای خانواده باشد.

از علایق شخصی یا حرفه ای خودش بگذرد
علایق و فعالیت های شوهرتان بخشی از خصوصیات او هستند که شما را به او علاقه مند کره اند، پس انتظار نداشته باشید که پس از ازدواج به خاطر شما از صرف کردن وقت و انرژی برای آنها دست بکشد.

زمان گذاشتن همسرتان برای انجام کارهای مورد علاقه اش به شرط این که به صورت منطقی و بدون کم گذاشتن برای خانه و خانواده باشد هیچ اشکالی ندارد. به یاد داشته باشید که در هر چیزی جانب اعتدال باید رعایت شود.

علایق و فعالیت های شوهرتان بخشی از خصوصیات او هستند‎


خودش را عوض کند
بعد از گذشتن چند سال از ازدواج، این که از خودتان بپرسید چرا من با این مرد ازدوج کردم امری بسیار طبیعی است. اما زمانی که از یک رفتار شوهرتان بدتان می آید به خاطر بیاورید این ویژگی همسرتان که مورد نفرت شماست در مقایسه با ویژگی هایی که روزی باعث شدند با او ازدواج کنید از اهمیت زیادی برخوردار نیست.

به جای این که به طور مرتب او را مورد بازخواست قرار دهید سعی کنید دعواهایتان را درست انتخاب کنید. به عنوان مثال او را به خاطر تاخیر در آوردن بچه ها از مدسه سرزنش کنید، اما با دیر آمدنش از سر کار کنار بیایید.

ارتباطش را با دوستانش قطع کند
همانطور که شما نیاز دارید زمانی را با همجنس های خود بگذرانید، شوهرتان نیز احتیاج دارد زمانی را خارج از خانه و در کنار دوستان خود و در فضایی مردانه بگذراند.

چنانچه این فرصت را از او بگیرید سلامت و خوشبختی او به خطر خواهد افتاد و به احتمال زیاد شما را مقصر این امر خواهد دانست. البته اگر شوهرتان دوستانی از جنس مخالف دارد که رفتار نامناسبی دارند این حق مسلم شما است که از همسرتان بخواهید ارتباطش رابا آنها قطع کند.

تمام خاطراتی که برای شما عزیز هستند را به یاد داشته باشد
زن ها در حفظ و به خاطر آوردن خاطرات احساسی بسیار قویتر از مردان هستند. در حالی که شما روز و تاریخ دقیق نامزدیتان را به یاد دارید شوهرتان به احتمال زیاد کاملا تاریخ آن را فراموش کرده است.

اگر تاریخ یا مناسبت خاصی برای شما از اهمیت ویژه ای برخوردار است، این موضوع را با شوهرتان در میان بگذارید و اگر باز هم به آن اهمیت نداد در مورد این مسئله با آرامش و بدون دعوا با او صحبت کنید. مطمئنا او از اخم و بدخلقی بدون دلیل و توضیح شما متوجه این مسئله نخواهد شد.

او نیز از سرگرمی های شما لذت ببرد
از او انتظار نداشته باشید همیشه در انجام کارهایی که شما دوست دارید ولی او ندارد با شما همراه شود. این که به طور جداگانه از فعالیت های مورد علاقه خود لذت ببرید و وقتی را جدا از هم بگذرانید باعث تقویت رابطه تان خواهد شد.

بگذارید گاهی نبودنتان را حس کند تا از زمان با هم بودنتان لذت بیشتری ببرد و با رفتارهای عاشقانه ای که خودتان هم انتظارش را ندارید غافلگیرتان کند. کارهایی را که هر دو دوست دارید و از انجام آنها لذت می برید را با هم انجام دهید، تا زمان خوشایند و خاطره انگیزی را با هم سپری کنید.

وقتی شما رفتارهای بچگانه می کنید او نقش آدم بزرگ ها را ایفا کند
وقتی شما قهر می کنید، لجبازی می کنید، یا هر رفتار بچگانه دیگری از خود بروز می دهید، اصلا انتظار نداشته باشید که عکس العمل شوهرتان طبق انتظار شما باشد، برعکس او نیز خودش را کنار می کشد و مثل خودتان رفتار می کند. این رفتارها مخرب ترین نوع از ارتباط بین زوجین هستند و بدترین تاثیر را روی زندگی و رابطه شما خواهند داشت.
وقتی فکر می کنید شوهرتان باید از شما عذرخواهی کند با سکوت و یا با رفتار خشم آمیز نارضایتی خود را نشان ندهید و از اهمیت احساس خود نکاهید؛ بلکه با او حرف زده و مشکلتان را با او در میان گذاشته و به او بگویید که از او چه انتظاری دارید و چه چیزی شما را ناراحت کرده است.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
زن

 

چقدر به همسرتان وابستگی دارید؟



لازم نیست برای اینکه یک زوج موفق باشید به هم وابسته باشید


اگر شما هم از آن آدم‌هایی هستید که زندگی مشترک را یک کاسه شدن تعریف می‌کنید این یادداشت برای شما است. شما یک زندگی مشترک دارید و این زندگی تا جایی که مربوط به رابطه و تعامل دو نفر باشد مشترک محسوب می‌شود. با این حال هر کدام از شما آدم‌هایی متفاوت با خواسته‌ها، علاقمندی‌ها و روحیات ویژه‌ای هستید که لزوماً با شریک زندگی‌تان یکسان نیست. واقعیت این است که هویت و استقلال هر دوی شما به یک اندازه برای رابطه سالم ضروری هستند. لازم نیست برای اینکه یک زوج موفق باشید شبیه هم باشید.

برای اینکه به میزان وابستگی خودتان و همسرتان آگاه شوید به این پرسش‌ها پاسخ دهید.
آیا شما و همسرتان هرکاری را با نظر و تأیید هم انجام می‌دهید؟ آیا می‌توانید برای اوقات فراغت‌تان بدون حضور همسرتان برنامه‌ریزی کنید؟ آیا می‌توانید بدون احساس گناه کاری برای خودتان انجام بدهید یا چیزی برای خودتان بخرید؟

آیا شما و همسرتان یک رابطه « هم وابسته » دارید ؟
«هم وابستگی» یک نوع بیماری است که شما و همسرتان را در یک رابطه تنگاتنگ و کنترل شده قرار می‌دهد. آدم وابسته هم همیشه ترس از دست دادن شریک زندگیش را دارد و از تنها ماندن، تصمیم گرفتن و حتی تنها فکر کردن می‌ترسد. اگر پاسخ شما به بیشتر این پرسش‌ها مثبت است شما معنای حریم خصوصی را درک نکرده‌اید.ابتدا باید روی احساساتتان کار کنید. ترس از دست دادن،ترس تنها ماندن، اعتماد به نفس پایین، ترس از تصمیم‌گیری‌های مهم و ضروری، بسیار طبیعی هستند. اما اگر بیش از اندازه به آنها پرداخته شود مشکل ساز خواهند شد. وابستگی شدید نتیجه توجه بیش از اندازه به این احساسات منفی است.

در گام بعدی یاد بگیرید که به علاقمندی‌هایتان بپردازید.هم شما و هم همسرتان باید برای خودتان سرگرمی‌های متفاوت داشته باشید.شاید بعد از یک دوره طولانی مدت برنامه‌های مشترک، این کار برای‌تان سخت باشد و نتوانید آن را عملی کنید به همین دلیل باید تعریف‌تان را از رابطه مشترک کمی دستکاری کنید. اگر این وابستگی به خاطر باورها و برداشت غلط از رابطه زناشویی است باید آن را تغییر بدهید.اگر شما و همسرتان ازدواج را یک اتحاد ناگسستنی و اشتراک در همه امور زندگی می‌دانید باید کمی در این تعریف از ازدواج دست ببرید و آن را تغییر بدهید.

از قالب یک زوج خارج شوید. زمانی که وابستگی شما و همسرتان آنقدر شدید است که حتی نمی‌توانید بدون هم یک تصمیم ساده بگیرید یا یک کار ساده را انجام بدهید لازم است که به هر شکلی این وابستگی را عوض کنید.

شاید حتی لازم باشد کمی به همسرتان اطمینان بدهید. به او بگویید که این مستقل شدن نیاز هردوی شماست و فرصتی برای تجربه و رسیدن به رشد و بلوغ بیشتر است.
یادتان باشد حفظ حریم شخصی به معنای فاصله گرفتن یا کنار زدن همسرتان از زندگی نیست. این حریم، فضایی برای تجربه و رشد است و رابطه عاطفی شما همچنان پابرجا خواهد ماند.
... الله ...
با هر چه عشق نام تو را می توان نوشت
با هر چه رود نام تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
با دست های روشن تو می توان گشود
     
  
صفحه  صفحه 8 از 25:  « پیشین  1  ...  7  8  9  ...  24  25  پسین » 
خانه و خانواده

The Couples Problems | مشكلات زوج ها

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA