انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 2 از 23:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  20  21  22  23  پسین »

Child More or Less ? | فرزند بیشتر یا كمتر ؟


مرد

 
هرچی بچه بیشتر باشه دقته و حوصله ی پدر مادر برای تربیته فرزند میاد پایین و اینجوری فرهنگ میره پایین فقر و فساد و جمعیت میره بالا.
     
  
زن

 
تو این شرایط به نظرم یدونه خوب باشه
مـــن..
عــاشـــق نــيــســـتـــم..فقط گاهي حرف تو كه ميشود..
دلــم مــثــل ايــنــكــه تــب كــنـــد....گرم و سرد ميشود..
آب مــيــشـــود... تــنـــگ مــيـشــود..
ايــن عــشـــق نــيســـت..
هـــــســـــــت ؟؟؟؟؟
     
  
مرد

 
فرزند کمتر یا بیشتر؟


یکی از دلایلی که افراد ازدواج می کنند ، علاوه بر رفع نیازها و رسیدن به آرامش ،فرزند آوری و تغییر نقش ها از زن و شوهری به مادر و پدری است. داشتن فرزندی که با خنده اش فضای خانه را حال و هوایی دیگر دهد ، همیشه مطبوع و دلنشین بوده است .تاجایی که زوج های نابارور برای فرزند دارشدن متحمل سختی ها و مشکلات زیادی می شوند.

فرزند

آموزش‌های پنهان و آشکار، مانند ترویج ایده فرزند کمتر و زندگی بهتر، رشد جمعیت و میل به داشتن فرزند را کاهش داده‌است.امان الله قرایی‌مقدم عضو هیات علمی دانشگاه تربیت معلم درباره بی‌رغبتی برخی از جوانان به داشتن فرزند عنوان کرد: تغییر نگرش و طرز تفکر جوانان امروزه باعث شده است آنها میل کمتری به داشتن فرزند داشته باشند.


این جامعه شناس در ادامه تصریح کرد: نگرش زوج های جوان در این دوره بر اثر عوامل مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی چنین شده است که به خود می‌گوید تنها کار ما در این دنیا فرزنددار شدن نیست، یک بار به دنیا می‌آییم و حق داریم زندگی کنیم. (داشتن فرزند با خود محدودیت هایی را به دنبال دارد.)


قرایی‌مقدم با تاکید بر این نکته که این روند از مدت‌ها قبل آغاز شده است، خاطر نشان کرد: علاوه بر تعلیم و تربیت مستقیم از سوی رسانه‌ها و شرایط جامعه، تغییر الگوی زندگی، برگزاری مراسم ها،گفت‌وگوها و مجامعی که زنان در آن حضور دارند باعث شده است که نگرش آن‌ها درباره زندگی و فرزنددار شدن عوض شود.


علاوه بر تعلیم و تربیت مستقیم از سوی رسانه‌ها و شرایط جامعه، تغییر الگوی زندگی، برگزاری مراسم ها،گفت‌وگوها و مجامعی که زنان در آن حضور دارند باعث شده است که نگرش آن‌ها درباره زندگی و فرزنددار شدن عوض شود.

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت معلم مواردی مانند موضوعات مربوط به جمعیت شناسی عامل‌هایی چون فقر، اقتصاد و سیاست را به اندازه تعلیم و تربیت در کاهش جمعیت موثر ندانست و اظهار داشت: کاهش جمعیت بحثی بود که جامعه‌شناسان از دهه 70 و به بعد از سخنان دبیر کل وقت سازمان ملل که خطر انفجار جمعیت را مطرح کردند، شروع شد و ما هم چند مقاله در این باره نوشتیم که در آن به موضوعاتی از جمله مسائل جمعیتی مانندخطر انفجار جمعیت یا کاهش آن در ایران اشاره شده بود.

وی ادامه داد: امروزه براثر ارائه آموزش های پنهان و آشکار، مانند شعارهایی که روی در و دیوار نوشته می شود از جمله فرزند کمتر و زندگی بهتر، رشد جمعیت و میل به داشتن فرزند کاهش یافته است.


قرائی مقدم مسائلی را چون آینده شغلی و مسکن فرزندان را عامل عدم تمایل زنان به داشتن فرزند دانست و تصریح کرد: علاوه بر زنان تحصیل کرده، بی‌سوادان نیز به این مسئله می‌اندیشند. در مسئله باور شدن نیز زنان نقش اساسی دارند و اگر مردان هم بچه بخواهند زنان زیر بار مسئولیت نمی‌روند.

خانواده

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت معلم عدم تمایل به داشتن فرزند را نگاهی افراطی به این مسئله عنوان و تصریح کرد: این که زوج ها در کل بچه نخواهند نوعی افراط در این نگرش است. درست است که فرزند آوری زمینه های لازم خود را می طلبد و زن و شوهر باید زمانی اقدام کنند که هم در روابط فی مابین به آرامش و تفاهم نسبی رسیده باشند و هم برای آینده ی فرزندشان برنامه ریزی کرده باشند اما افراط در این موضوع درست نیست. گاهی زوج جوانی فرزنددار شدن را به تاخیر می اندازند تا زمانی که خانه ای برای خودشان خریداری کنند اما زمانی که این اتفاق می افتد ،دیگر از نظر سن و سال و حوصله ،توانایی تربیت کردن فرزند را به خوبی گذشته ندارند.


طبق اعتقادات دینی ما ، تلاش و حرکت و برنامه ریزی لازم است اما بنای خانواده آنقدر مقدس است که برکت زندگی زمانی که فرزندی متولد می شود ، متفاوت خواهد شد.خانواده ی ایرانی متشکل از پدر و مادر و فرزند است و تصور خانواده در شرایطی که فرزندی در آن نیست ، دور از ذهن است.ممکن است در زندگی غربی این مدل خانواده تعریف شده باشد و حتی در برخی مواقع آنان حیوان خانگی را به جمع خود اضافه کنند اما در ایران چنین چیزی پذیرفته شده نیست .باید تلاش کنیم تا گرفتار افراط و تفریط نشویم .
     
  
مرد

 
فرزند بيشتر يارانه بيشتر!
همه لات بازیات واسه مامانه بوده خون ریزیاتم که عادت ماهانه بوده
...
     
  
زن

 
من میگم یکی بسه ..کم باشه بهتره یا یکی یا نهایتا دو تا
.....
     
  
مرد

 
اگر تمام شرایط در بهترین حالت باشه زیاد...انقده که انگار مهد کودکه!
     
  
مرد

 
اول آدم باید شرایط تربیت و نگهداری بچه رو از نظر مالی، فرهنگی و ... داشته باشه بعدش به فکر بچه دار شدن بیفته وگرنه اضافه کردن یه بدبخت دیگه به این دنیا چه فایده ای داره، اگه تمام شرایط فراهم باشه به نظرم ۲ بچه (یک پسر و یک دختر) کافی و ایده آله.
من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن رسیدن حق کسانیست که هرگز نمیدوند و دویدن سهم کسانیست که هرگز نمیرسند
     
  
مرد

 
در این زمان که فقر و تورم و مشکلات اقتصادی در ایران و جهان بیداد میکنه،فرزند کمتر کار عاقلانه ای هست.
هله
     
  
زن

 
نگهداری فرزند نیازمند شرایط خاصیه!
رفع نیازهای مادی و عاطفی و مخصوصا تربیت فرزند خیلی مهمه و کسایی که از پسش بر نمیان بهتره اصلا به فکر داشتن فرزند نباشند و به عبارتی یکی هم برای سرشون زیاده چه برسه به تعداد بیشتر
     
  
مرد

 
خب طبیعتا کمتر چون میشه زندگیه راحت تری رو داشت
جایی که همه ادعای خاص بودن دارن، تو عادی باش،
.
.

اینجوری خاص ترین آدمی
     
  
صفحه  صفحه 2 از 23:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  20  21  22  23  پسین » 
خانه و خانواده

Child More or Less ? | فرزند بیشتر یا كمتر ؟

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA