انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 7 از 13:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  12  13  پسین »

مباحث حقوقی ،كیفری ،خانوادگی،ملكی،تجاری، جرایم رایانه ای،شركتهای هرمی..


مرد

 
آرائه وحدت رویه » تجزیه و تحلیل رأی دادگاه حقوقی(در مورد چک)
به تاریخ 23/5/89 دادنامه ای به شرح زیر در خصوص چکی بلامحل و وعده دار از دادگاه حقوقی صادر می شود:

رأی دادگاه

در خصوص دعوی آقای......بطرفیت خواندگان بخواسته مطالبه مبلغ.......ريال مستنداً به یک فقره چک بشماره........مورخ........عهده بانک ملی با احتساب هزینه دادرسی و خسارت تأخیر تأدیه با توجه به محتویات پرونده و رونوشت مصدق چک و گواهینامه عدم پرداخت بانک محال علیه نظر باینکه مستندات ابرازی خواهان دلالت بر استقرار دین به میزان خواسته به عهده خواندگان داشته و بقاء اصول آن در ید مدعی دلالت بر بقاء دین و اشتغال ذمه خواندگان و استحقاق خواهان در مطالبه وجه آن دارد و چون خواندگان علیرغم ابلاغ اخطاریه بدون عذر موجه در جلسه دادگاه حاضر نشده و در قبال دعوی مطروحه دفاعی به عمل نیاورده و دلیلی بر پرداخت دین و یا برائت ذمه خویش به دادگاه ارائه نداده لذا دادگاه به لحاظ مصون ماندن دعوی و مستندات خواهان از هرگونه خدشه و تعرض قانونی دعوی مطروحه را محمول بر صحت تلقی و با استحصاب بقاء دین بر ذمه خواندگان به استناد مواد 198 و 515 و 519 قانون آئین دادرسی مدنی و ماده 310،311،312،313،314 قانون تجارت حکم به محکومیت تضامنی خواندگان به پرداخت مبلغ.......ريال بابت هزینه دادرسی و پرداخت خسارت تأخیر تأدیه از زمان سررسید چک تا زمان وصول آن بر مبنای نرخ تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی و پرداخت حق اوکاله وکیل..........در حق خواهان صادر و اعلام می دارد، این رأی غیابی بوده و.........در محاکم تجدیدنظر می باشد.





خلاصه ای از دادخواست واخواهی



ریاست محترم شعبه......دادگاه حقوقی

احتراماً، به وکالت از آقای محسن «محکوم علیه غایب»، و در واخواهی از دادنامه غیابی شماره 89 پرونده کلاسه 194به استحضار رسانده، عنایت و بذل توجه به مراتب آتی که مؤید عدم مدیونیت موکل می باشد، مورد استدعاست.

با عنایت به دلایل زیر موکل مدیون نبوده و با توجه به مادتین310 و 311 قانون تجارت و ماده ی 698 قانون مدنی «ضامن» مدیون اصلی، منحصراً آقای اسماعیل می باشد.

مادتین310و311 قانون تجارت:

با عنایت به لزوم رعایت شرایط شکلی آمرانه مندرج در مادتین 310و311 قانون تجارت، برگه یا نوشته ای که در اختیار واخوانده قرار دارد، به شرح ذیل سندی عادی است و آثار و تضمینات قانونی چک را در برندارد،همانطورکه مستحضرید طبق دو ماده فوق، نوشته ی مورد نظر قانون تجارت، هنگامی چک محسوب می شود و از آثار مقرر در قانون تجارت برخوردار است که اولاً، طبق ماده 310 ،نوشته ای باشد که به موجب آن صادرکننده وجوهی را که درنزد بانک محال علیه دارد کلاً یا بعضاً مسترد یا به دیگری واگذار نماید،. ثانیاً،وفق ماده 311 قانون اخیرالذکر در چک باید محل و تاریخ صدور قید شده و به امضای صادر کننده برسد، پرداخت وجه چک نباید وعده دار باشد، لذا در صورت عدم رعایت شرایط شکلی و قانونی و مفهوم مخالف، چنانچه وجهی در حساب صادر کننده، نباشد و پرداخت وجه آن وعده دار باشد، ، نوشته ی استنادی واخوانده چک محسوب نشده و فاقد اعتبارات و تضمینات چک است و سندی عادی محسوب می شود و تبعاً دفاعیات کسی که وجود یک برگ چک برخلاف حقیقت او را مدیون قلمداد می نماید، مسموع بوده و این حق قانونی برای وی موجود است که برائت ذمه خود را ثابت نماید.

نقل ذمه به ذمه:

از جمله آثار و تضمینات چک «در صورت رعایت شرایط قانونی» ضم ذمه به ذمه و مسئولیت تضامنی صادرکننده و ظهرنویس «ضامن» است، لذا از آنجا که نوشته ی استنادی فاقد اوصاف قانون تجارت بوده و سندی عادی می باشد و مقررات قانون مدنی لازم الاتباع است، همانطور که مستحضرید وفق مقررات قانون مدنی در صورت ضمانت از مدیون، به علت نقل ذمه به ذمه، مدیون اصلی بری الذمه و ضامن مدیون و مسئول پرداخت دین خود می باشد و در مانحن فیه به لحاظ عدم انطباق شرایط نوشته ای استنادی واخوانده با مادتین 310و311 قانون تجارت، محکومیت تضامنی واخواندگان فاقد وجاهت قانونی بوده و ظهرنویس «ضامن» مکلف به پرداخت وجه سند عادی «چک» می باشد،

بنا بمراتب معروضه فوق و عدم حاکمیت قانون تجارت و با عنایت به دلایل و قرائن فوق که بیانگر عدم مدیونیت آقای محسن می باشد، رد دعوای آقای یوسف به طرفیت آقای محسن مورد استدعاست.

ایراد وارده به رأی عبارت است از عدم توجه به شرایط احصائی و آمرانه ی مادتین 310و311 قانون تجارت، برای نوشته ای عادی که درصورت رعایت، چک محسوب می شود.



جهات دفاع از واخواه

مادتین 310 و 311 قانون تجارت فاقد وجاهت قانونی است.
عادی بودن نوشته ی «چک» استنادی واخوانده و حاکمیت مقررات قانون مدنی «نقل ذمه به ذمه».
مادتین 310و311 قانون تجارت: با عنایت به تعریف چک در دو ماده ی موضوع بحث، نوشته ای که فاقد اوصاف و شرایط مندرج در این دو ماده قانونی است، بدون تردید فاقد آثار و تضمینات اسناد تجاری «چک» می باشد و تنها به عنوان دلیل و سند عادی مدیونیت، قابل توجه و رسیدگی است، البته شمول مقررات قانون صدور چک بلامحل در خصوص چنین نوشته ای خارج از موضوع می باشد.

ماده310 قانون تجارت: چک نوشته ای است که به موجب آن صادر کننده وجوهی را که نزد محال علیه دارد کلاً یا بعضاً مسترد یا به دیگری واگذار می نماید.

ماده 311 قانون تجارت: در چک باید محل و تاریخ صدور قید شده و به امضای صادر کننده برسد، پرداخت وجه نباید وعده داشته باشد.

از آنجا که مقنن به منظور حصول اطمینان و تحکیم روابط معاملاتی و تجاری مردم، نوشته ی موضوع دو ماده فوق را با لحاظ و رعایت اوصاف و شرایط تعریفی، استثنائاً زیر مجموعه ی اسناد تجاری قرار داده و آثار و تضمیناتی خاص غیر از آثار اسناد عادی برای آن منظور نموده، رعایت شرایط و اوصاف مورد نظر قانون گذار جهت استفاده از تضمینات خاص و استثنائی، الزامی است، لذا چنانچه نوشته ی مورد نظر یکی از شرایط فوق الذکر از جمله خالی الوجه نبودن حساب یا وعده دار نبودن را نداشته باشد، نباید آنرا چک دانست تا دارنده ی چک بتواند با سندی عادی از آثار یک سند تجاری «چک» از جمله وصف تجریدی، مسئولیت تضامنی، رجوع به ظهرنویس، ضم ذمه به ذمه و.......... بهره مند شود.

علاوه بر صراحت مادتین 310 و 311 قانون تجارت، به منظور تأیید مطلب فوق به برخی آراء صادره از دیوان عالی کشور اشاره می شود.

رأی شماره 1490- 13/4/17 شعبه 1 دیوان عالی کشور

نظر باینکه مطابق ماده310 قانون تجارت صدور نوشته از طرف تاجر به عنوان چک وقتی چک محسوب است و آثار قانونی چک بر آن مترتب می شود که صادر کننده در موقع صدور آن ورقه نزد محال علیه وجه و اعتباری داشته باشد، بنابراین اگر در موردی از طرف محال علیه اشعار شود که محیل وجهی نزد او ندارد و دلیلی هم برخلاف اشعار مزبور از طرف مدعی اقامه نگردد در ان صورت ورقه مذکور از اسناد عادی تشخیص می شود و.......

رأی شماره 1686 – 3/10/25 شعبه 8 دیوان عالی کشور

به موجب ماده310 قانون تجارت: چک نوشته ای است که به موجب آن صادر کننده وجوهی را که نزد محال علیه دارد کلاً یا بعضاً مسترد یا به دیگری واگذار می نماید.

بدیهی است که شامل اوراقی که بدون داشتن وجه صادر می شود نخواهد بود، همچنین به موجب ماده311 قانون مذکور پرداخت وجه نباید وعده داشته باشد و چکی که در تاریخ مقدم به تاریخ مؤخر صادر می شود به منزله وعده دار است و عنوان چک که عنوان مسئولیت تضامنی صادره کننده و ظهرنویسان است بر چنین اقدامی صادق نیست.

رأی وحدت رویه شماره 536- 10/7/69 دیوان عالی کشور

قانون صدور چک مصوب 1355 در مادتین 2و 3 و قانون تجارت به شرح مواد310 تا 315 شرایط خاصی را در مورد چک مقرر داشته که از آن جمله کیفیت چک و تکلیف دارنده چک از لحاظ موعد مراجعه به بانک و اقدام بانک محال علیه به پرداخت وجه چک یا صدور گواهی عدم تأدیه وجه آن و وظیفه قانونی بانک دایر به اخطار مراتب به صادرکننده چک می باشد و مسئولیت ظهرنویس چک موضوع ماده 314 قانون تجارت هم براساس این شرایط تحقق می یابد و ...........

عادی بودن نوشته ی «چک» استنادی واخوانده و حاکمیت مقررات قانون مدنی «نقل ذمه به ذمه».

بنابراین دادگاه نمی تواند با فقدان اوصاف قانونی، نوشته ی مذکور را چک تلقی و با اعمال آثار و تضمینات چک صادر کننده و ظهرنویس را متضامناً محکوم نماید.

همانطورکه مستحضرید، چنانچه سند مدیونیت عادی و خارج از تعریف قانون تجارت باشد به ناچار تنها مقررات قانون مدنی در قضاوت بین طرفین دعوی قابل استناد و عمل است. طبق ماده ی698 قانون مدنی، بعد از اینکه ضَمان به طور صحیح واقع شد، ذمه مضمون عنه بری و ذمه ضامن به مضمون له مشغول می شود.

بنابراین با عنایت به اینکه چک مورد استناد واخوانده، اولاً، خالی الوجه بوده «برخلاف صراحت ماده310» ثانیاً، وعده دار بوده «برخلاف تصریح ماده 311» اعمال آثار و تضمینات چک و در مانحن فیه مسئولیت تضامنی صادر کننده و ظهرنویس «ضامن» فاقد وجاهت قانونی بوده و وفق ماده 698 قانون مدنی و با توجه به قاعده نقل ذمه به ذمه، محکومیت ضامن قانونی به نظر می رسد.
منبع اینجا


کلید واژه ها : رای دادگاه حقوقی ، کار تحقیقی ، تحلیل رای حقوقی
     
  
مرد

 
حقوق اینترنت(سایبر لا )


در كشورهای صنعتی حقوق و قوانین و مقررات و قواعد و احكام حقوقی همگام با پیشرفت صنایع فنآوری و علوم جدید پیشمیرود. اختراع، توسعه و گسترش كامپیوتر (رایانه) در كشورهای بزرگ صنعتی قوانین خاص و مقررات حقوقی ویژهای به وجود آورده و درنتیجه نهادهای جدید حقوقی نیز پابه منصه ظهور گذاشته اند.


اختراع اینترنت و توسعه دانش سایبرنتیك «Cybernetics» و پیدایش انواع ماهوارهها و پستهای الكترونیكی و روباتهای هوشمند نهادهای حقوقی تازهای پدیدآوردهاست كه مهمترین آنها، حقوق اینترنت Cyber Law میباشد. كامپیوترها در سرتاسر دنیا به هم وصل شده و با یكدیگر ارتباط دارند. آنها انواع اطلاعات و دادههای گوناگون را در سرتاسر دنیا در اختیار استفادهكنندگان از كامپیوتر قرار میدهند. كامپیوترها دنیا را بسیار كوچك كرده و ملتها را به هم نزدیكتر كردهاند و همه در اطلاعات، آگاهی، دانایی و كشفیات هم شركت میكنند.شبكههای كامپیوتری از شبكههای پشتیبانی جهانی، متوسطه و محلی تشكیل میشود. این شبكهها شامل شبكههای تجاری، آموزشی، دولتی و شبكههای تحقیقاتی هستند كه در شبكههای فیزیكی دنیا با پروتكل اینترنت توزیع شدهاند. اینترنت اساساً یك شبكه جهانی است كه سبب میشود كامپیوترها با هم صحبت كنند. اینترنت یا شبكه جهانی رایانهای آثار حقوقی فراوانی را ایجاد كردهاست كه ما در «حقوق اینترنت» یا Cyber Law آن را مورد بررسی قرارمیدهیم :

درحقوق آمریكا سه اصطلاح وارد «حقوق اینترنت» Cyber Law شدهاست. این سه اصطلاح عبارتند از :

۱ـ فضای رایانهای یا Cyber – Space

فضای رایانهای نخستین بار به وسیله یكی از نویسندگان آمریكایی به نام ویلیامگیبون مورداستفاده قرارگرفت. او این كلمه را در زمان خود «Neuro mancer» به كاربرد. او در داستان علمی تخیلی خود به قهرمانانی اشاره میكند كه هنگام كاربرروی كامپیوتر خود از طریق ذهن و نیروی ذهنی خود به درون ماتریسهای اطلاعات و دادههای كامپیوتر سفر میكنند و درواقع از طریق ذهن به اطلاعات درون كامپیوتر دسترسی پیدا میكنند. گرچه این مطلب یك داستان تخیلی است اما درحقوق اینترنت جا افتادهاست. بهطوری كه اگر كسی از اطلاعات كامپیوترها بدون اجازه صاحبان آن سوءاستفاده كند از لحاظ حقوقی قابل تعقیب است.

۲- پویندگان كامپیوتر یا Cybe - Squatter

كسانی كه از اینترنت استفاده میكنند تا علایم بازرگانی متعلق به شركتهای دیگر را استخراج كرده و به كمپانیهایی كه علایم بازرگانی خود را توسعه میدهند فروخته و یا دست به ثبت آنها میزنند اصطلاحاً پویندگان كامپیوتر Cybe – Squatter گفته میشود.

۳- قلمرو كامپیوتری : Domain

قلمرو كامپیوتری كه در انگلیسی Domain میگویند، در كامپیوتر «قلمرو كامپیوتری» یك آدرس سازمانی ثبت شدهاست كه دیگران حق استفاده از آنها را بدون اجازه ندارند.برای مثال به این فرم دقت كنید:

Military. Mil یا Org یا Some shere. Here. Com

در قلمرو كامپیوتری این كلمات اگر بهكار روند یك سایت راحتتر پیدا میشود، اما اگر این كلمات نباشد شخص باید یك صورت از آدرسهای عددی اینترنت داشتهباشد تا بتواند سایت خود را پیداكند. به همین دلیل كلمات قلمرو كامپیوتری برای صاحب آن ایجاد حق میكند. حقوق اینترنت در دو بخش كیفری و تجاری منشأ آثار حقوقی است.

۱ـ حقوق اینترنت و مسایل كیفری:

دزدی اطلاعات از فضای رایانهای و پخش صور قبیحه و فیلمهای خلاف اخلاق حسنه و افشاء اسرار مردم و زندگی خصوص آنان از طریق كامپیوتر و اینترنت ممنوع است. مرتكبین در قوانین فدرال آمریكا قابل تعقیب هستند. برای مثال: شعبه ششم دادگاه عالی استیناف آمریكا، رأی دادگاه تنسی را تأیید كردهاست.گردش كار بدین ترتیب است كه شخصی به نام توماس در ۱۹۹۶ درخانه خود در كالیفرنیای شمالی از طریق كامپیوتر یك سیستم وسیع انتشار بولتن به وجودآورد و ارسال این بولتن را از طریق اینترنت درخانه خود انجام میداد. او برای سیستم بولتن مشتریانی را یافت كه به خط اینترنت او حق عضویت پرداخت میكردند. اعضای این خط از طریق یك مودم «Modem» میتوانستند به بولتنی كه دارای عكسها و صور فبیحه بود دسترسی پیداكنند. یكی از بازرسان ادارة پست به عضویت این خط درآمد، آنگاه از توماس به عنوان فعالیت تجاری علیه عفت عمومی به دادگاه ناحیه تنسی شكایت كرد. دادگاه آمریكا پس از بررسی پرونده توماس را به اتهام فعالیت علیه عفت عمومی محكوم كرد و شعبه ششم دادگاه استیناف آمریكا آن را تأیید كرد. قانون عفت عمومی فدرال آمریكا برای اشخاصی كه عمداً به منظور تجارت یا استفاده و بهرهبرداری از هرنوع عكس، تصویر و یا انتقال الكترونیكی فعالیت نمایند و وسایل و تسهیلاتی دراین مورد ایجاد بكنند كه خلاف عفت عمومی و یا غیراخلاقی باشد مجازات حبس درنظر گرفتهاست. بنابراین استفاده تجاری از اینترنت برای گسترش و بهرهبرداری از صور قبیحه با توجه به رأی شعبه ۶ دادگاه استیناف آمریكا ناظر به «قانون اخلاق حسنه عمومی» Community – Decency Act ممنوع است.

۱ـ حقوق اینترنت وسایل تجاری :

شبكه جهانی اینترنت یك شبكه جهانی اطلاعات است و كل پیكره دانش بشری را دربرمیگیرد. استفاده از این اطلاعات باید مطابق با پروتكل انتقال اطلاعات باشد. یكی از مهمترین نهادهای حقوق تجارت علایم بازرگانی است. امروز علایم بازرگانی، طرحهای صنعتی، اختراعات و گواهی اختراعات از اهمیت ویژهای برخوردارند. علایم بازرگانی و طرحهای صنعتی و گواهی اختراعات (Patent) مورد حمایت قوانین كشورهای صنعتی است. در فعالیت اینترنت نیز علایم بازرگانی و كارمایههای بازرگانی بسیار مهم هستند.امروز كار تجارت با اینترنت در كشورهای توسعه یافته صنعتی بویژه آمریكا بسیار وسیع و گستردهاست. اینترنت یك واسطة بزرگ برای فروش محصول و تولید اطلاعات است. و یك بازار اقتصادی برای مذاكره است. به همین دلیل علایم بازرگانی طرحهای صنعتی و اختراعات و دیگراندیشههای پیشرو اقتصادی و مالی یا مدیریتی نیز مورد حمایت قانونگزاری میباشد. كلیه علایم بازرگانی،كلمات و نامههای بازرگانی چه ژنریك و چه تخیلی و چه ساختگی باید مورد حمایت قانونگزار قرارگیرند تا مورد دستبرد اطلاعاتی قرارنگیرند. كلمات ژنریك در آمریكا حمایت نمیشوند. درقانون ایران نیز برای كلمات ژنریك و حمایت از آنها قانون خاصی وجودندارد كلمات ژنریك مانند: تلویزیون- توستر- صابون، همه جا بهكار میرود و كسی آنها را از لحاظ قانونی حمایت نمیكند. گاهی كلماتی در مقابل اسامی ژنریك بهكار میرود مانند صابون نرم، نوشابه گازدار، لاستیك عاجدار،اینها نیز كلمات ژنریك هستند كه صفتی از كالا را نشان میدهد. آنها نیز مورد حمایت قانونگزار آمریكا قرارنگرفتند اما میتوان آنها را ثبت كرد. درقانون ایران نیز كلمات ژنریك با صفت و كیفیت خاص مورد حمایت قانونگزار نیستند و هركس میتواند آنها را مورد استفاده قراردهد.سؤال ایناست كه از طریق اینترنت درایران میتوان اطلاعاتی را دربارة تجاری یك شركت به خارج از مرزهای ایران منتقل كرد؟ به نظر میرسد كه اگر انتقال این اطلاعات موجب ورود خسارت به یك شركت شود از بابت مسؤولیت مدنی بتوان از شركت منتقل كنندة اطلاعات درخواست خسارت كرد. اشكال برسر اثبات انتقال این اطلاعات است كه به نظر میرسد درمورد اینترنت به این سادگی نباشد.

درخصوص كلمات ژنریك امروز یك زبان سایبرنتیك وجوددارد. كلماتی نظیر تلویزیون، صابون،نوشابه، com. Net.web ، كلماتی هستند كه ظاهراً معانی معمولی دارند و هیچچیز مشتركی ندارند اما با توسعه اینترنت این كلمات «كلمات ژنریك» هستند و با آمدن اینترنت زبان سایبر Cyber زبان دوم شدهاست.بسیاری از مصرفكنندگان میپرسند كه زبان سایبرنتیك یا سایبر چیست؟ گاهی میپرسند این كلمات چگونه به صورت علایم بازرگانی درمیآیند؟ مطابق قانون فدرال آمریكا از لحاظ قانونی این كلمات مانند كلمات ژنریك مورد حمایت قانونگزار هستند و زبان سایبرنتیك در دنیای كامپیوتر و فضای اینترنت رشد كردهاست.

چگونه علامت بازرگانی درمورد web. و كلمات مورد استفاده در اینترنت و كلمات ژنریك به كار میرود؟ قانونگزاران كشورهای صنعتی كوشش كردهاند كه استفاده از برخی كلمات را مانند com. Net.web منظم و قانونمند نمایند و سوءاستفاده از این كلمات را برای بهرهبرداریهای اقتصادی و تجاری ممنوع نمایند.كنگره آمریكا در ۱۹۹۹ قانون ضد سوءاستفاده از اینترنت را تصویب كرد تا بهرهبرداری غیرقانونی و و حشتناك از اینترنت را كنترل كند. این قانون بیشتر متمركز روی نامها و علایم بازرگانی است و به شدت با دزدی علایم و نامهای بازرگانی مبارزه میكند.درحقوق اینترنت رابطه كلمات ژنریك یا علایم و نامهای بازرگانی بررسی میشود. كلمات زیادی در اینترنت به كار میرود كه با زبان سایبرنتیك ساختهاند این یك زبان جدید است برای درك این زبان تعاریف خیلی مهم هستند.

كامپیوتر و زندگی خصوصی مردم

درحقوق خصوصی، حقوق شخصیت انسانی یكی از رشتههای حقوقی پیشرفته دنیا است این حقوق از یكطرف با زندگی خصوصی مردم سروكار دارد و ازطرف دیگر مقررات حقوق بشر جهانی آن را مورد حمایت قرار میدهد.

زندگی خصوصی اشخاص

بهطور كلی مطبوعات، رسانههای گروهی و كامپیوترها مجاز نیستند كه زندگی خصوصی اشخاص را افشا كرده و بدون اجازة آنان وارد حریم زندگی خصوصی آنان شده و یا عكس آنها را چاپ كنند. دراین مورد دادگاههای كشورهایی نظیر فرانسه، انگلستان و آمریكا آراء بسیاری را صدر كردهاند و مطبوعات و رسانههای كشورهایی نظیر فرانسه، انگلستان و آمریكا آراء بسیاری را صادر كردهاند و مطبوعات و رسانههای گروهی را كه بدون اجازة صاحبان آنها به انتشار زندگی خصوصی و یا عكس آنها مبادرت ورزیدهاند محكوم و جریمه كردهاند. مطابق مادة یك قانون مسؤولیت مدنی ایران نیز از باب مسؤولیت مدنی و ورود خسارت معنوی میتوان مطبوعات، رسانههای گروهی و یا خطوط كامپیوتری را كه به افشاء اسرار و زندگی خصوصی اشخاص بدون اجازة آنها میپردازند تحت تعقیب قانونی قرارداد.در كامپیوتر بویژه خطوط اینترنت به راحتی میتوان با بهدست آوردن سایتهای ویژه به اسرار زندگی خصوصی اشخاص پیبرد،اما افشاء آنان موجب تعقیب قضایی مرتكبین عمل خواهدشد.

۱ـ درحقوق بشر بهطور كلی هرگونه تجاوز به حریم زندگی خصوصی اشخاص ممنوع اعلام شدهاست. بنابراین چه از طریق كامپیوتر و خطوط اینترنت و یا مطبوعات، افشاء زندگی خصوصی اشخاص دارای مجازات كیفری است و در حقوق بشر بهطور كلی منع شدهاست.

سوء استفاده از اینترنت برای افشاء اسرار تجارتی و اقتصادی زندگی خصوصی اشخاص و انتشار انواع عكسها و فیلمهای خلاف اخلاق حسنه مطابق قانون ۱۹۹۹ كنگره آمریكا منع شدهاست.مطابق مادة یك قانون مسؤولیت مدنی ایران هركس بدون مجوز قانونی عمداً یا در نتیجه بیاحتیاطی به جان و یا سلامتی یا مال یا آزادی یا حیثیت یا شهرت تجاری یا به هر حق دیگر كه به موجب قانون برای افراد ایجادگردیدهاست،لطمهای وارد نماید كه موجب ضرر مادی و معنوی گردد مسؤول جبران خسارت ناشی از عمل خود میباشد. باتوجه به مادة فوق اگر از طریق كامپیوتر و اینترنت علایم تجاری و یا اختراعات و یا آثار هنری، علمی، صنعتی دیگران به سرقت برود و یا مورد اقتباس قراربگیرد مرتكب قابل تعقیب قانونی است و باید جبران خسارت كند. همچنین اگر از طریق رایانه و اینترنت به زندگی خصوصی اشخاص لطمه وارد آید و آنها دچار زیان شوند این زیان، زیان معنوی است و واردكنندة زیان از بابت خسارت معنوی و مسؤولیت مدنی باید جبران خسارت كند.

بنابراین كلیه دستاوردهای علمی، صنعتی، هنری، تجاری و اقتصادی اشخاص نباید مورد سوءاستفاده اینترنت و یا رسانههای گروهی و یا اختراعات بعدی قراربگیرد.امروز كشورهای پیشرفته صنعتی با تصویب قانون به حمایت از حقوق مردم دربرابر حقوق اینترنت و امواج و یا ماهوارهها میپردازند. هرنوع نصب شنود و یا استراقسمع از طریق دستگاههای پیشرفته الكترونیك ممنوع است و مرتكب، طبق ماده یك قانون مسؤولیت مدنی قابل تعقیب خواهدبود.امیداست كه انسان در سایه پیشرفتهای جدید از حمایت قانون و فرشته عدالت برخوردار بوده و مردم كشور ما نیز با كوشش فراوان برای اكتساب علوم وفنون جدید از پشتیبانی قوانین و دستگاههای قضایی برای حفظ حرمت اسرار و زندگی خصوصی خود برخوردار باشند.
     
  
مرد

 
ازدواج اینترنتی


مفهوم ازدواج اینترنتی (E-Marriage) مفهوم جدیدی است که از دهه نود، وارد ادبیات عام آی تی شد و در حقیقت به ازدواجی اشاره می کند که طرفین ...
با استفاده از قابلیت های موجود در رسانه مالتی مدیای وب، همدیگر را شناخته و پس از تبادل اطلاعات متنی، صوتی و تصویری با یکدیگر، زمینه برای برقراری یک آشنایی در محیطی غیرمجازی فراهم می شود و در نهایت امر، رضایت طرفین است که اساس ازدواج را شکل می دهد.
پیش از این در محیط های سنتی، به دلیل نبود تمرکز افراد از مذاهب، افکار....

و ملل مختلف در محیطی مبتنی بر اطلاعات و ارتباطات، امر شناسایی افراد و برقراری لینک تعاملی جهت شناخت زوجین از یکدیگر، تنها بر مبنای رفتارهای سنتی و بومی خانواده ها یا آشنائیت های دیگر صورت می گرفت.
با استقرار شبکه های اطلاع رسانی، کاریابی، خرید و فروش و آموزش از راه دور و گسترش فازهای مختلفی از بسته های دولت الکترونیک در کشورهای مختلف جهان، آرام آرام، زمینه برای شکل گیری ازدواج هایی بر مبنای وب، فراهم شد.
کلبه های الکترونیکی جدیدی که در قالب دهکده جهانی مک لوهان کانادایی در حال شکل گرفتن است، مختصات مناسبی برای روی دادن ازدواج با بستر های الکترونیکی و جهت بخشی به فرهنگ های ملل با رویکردهای پست مدرنیسم، پدیدار کرده است که به عقیده برخی کارشناسان جامعه شناسی، خیلی هم نباید به فال نیک گرفته شود.
ابزارهایی که فرهنگ ساز هستند و به ایدئولوژی های انسان ها شکل و جهت می دهند، به خودی خود ساخته نمی شوند. ساختارهای هدفمند و هوشمندی، با طرح ریزی مبانی علمی و عملی فراگیری، قصد به وجود آوردن سلاح هایی برای هدایت فرهنگ های مختلف ملل را دارند. این مقاصد، براساس خواسته های تعریف شده و در محدوده زمانی و مکانی معین و در قالب تابعی با متغیرهای رفتارهای متنوع شکل می گیرد.
هر ابزاری برای انهدام، ترغیب، تهدید و تهییج مبانی فکری و عقیدتی هر ملتی، متفاوت است. ابزارهای فرهنگ ساز، ابزارهایی هستند که با شناخت حداکثری از ظرفیت ها و پتانسیل های فرهنگ های محلی، بومی و ملی کشورها، قصد هدایت آرام آنها را به سمت و سوی مشخصی در نظر دارند. امروزه، بنا به گفته متخصصان جامعه شناسی و ارتباطات، ابزار رسانه ها و در صدر آن رسانه های آی تی مدار را به عنوان یکی از برترین ابزارهای موثر در زمینه فرهنگ سازی برشمرده اند.
این ابزار می تواند در وسعتی گسترده و با تحت تاثیر قراردادن حجم زیادی از مخاطبان، بیشترین اثربخشی فکری و رفتاری را بر روی مخاطب ایجاد کرده و با ظرفیت های مالتی مدیا و فراگیر، زمینه بروز فرهنگ هایی که امروزه از آنها به فرهنگ های سایبرنتیکی یاد می کنند، فراهم کند. اینترنت، از قوی ترین ابزارهای فرهنگ ساز در جامعه امروزی ما به شمار می آید. یک میلیارد کاربر باسواد، علاقه مند و با جامعه آماری متنوع از ملل مختلف، در بزرگترین رسانه آن لاین جهان، جمع شده اند و روزانه هزاران گیگابایت داده را بر روی صفحات html منتقل می کنند.
در بین میلیون ها داده ای که مورد تبادل قرار می گیرد، پست الکترونیک، انجمن های تخصصی متنی و مسنجرهای صوتی و تصویری، بیشترین حجم بازدید کاربران و بالاترین میزان استفاده از ابزارهای آی تی را به خود اختصاص داده اند.
این ابزارها، حامل و حاوی پیام هایی هستند که بسیاری از آنها به دلیل ضریب اثربخشی رسانه ای و ارتباطی خود، به تنهایی یک ابزار فرهنگ سازی قوی به شمار می روند. فرهنگی که ماحصل محیط های گفت وگو است، تا حدی فرهنگ مبتذلی است که نرم های یک ارتباط صحیح و منطقی در عالم غیرمجازی، آن را تایید نمی کند. مبتذل شدن اینچنین ارتباطاتی، به معنای فساد اخلاقی نیست! بلکه متغیرهای اثرگذار که نوع نگارش، گفتار و عقاید کاربران تالارهای کنفرانس اینترنتی را شکل می دهد، به دلیل نبود حس فیزیکی و شناخت حداقل کاربران از یکدیگر، در تبیین شاخص های انسانی محیط سنتی با مشکل روبه رو می شوند.
ازدواج اینترنتی نیز معمولاً در چنین محیط هایی شکل می گیرد. اپل تاک، چت یاهو، گوگل و برخی از محیط های گفت وگو و دوست یابی متنی و تصویری فارسی، امروزه قرارگاه عاشقان چت دوست و وبگرد ایرانی به شمار می رود. گستردگی و فراگیری این نوع ارتباطات، هر روز در سایت های معتبر و حتی خبری اینترنت تبلیغ و ستایش می شود.
اگر چه چنین بسترهایی، در تمرکز شناخت کاربران مختلف با یکدیگر موثر است، اما از سویی، نمونه های آشکار نقض حقوق کاربران مونث را به همراه دارد. انتقال ناخواسته تصاویر و متون مختلف، هک سیستم کامپیوتری کاربران زن و تشویش و مخاطراتی که برخی از کاربران ناقض حقوق سایبر، برای این دسته از user ها به وجود می آوردند، از نمونه های چنین نقض حقوقی در سایه تمایلات ازدواج اینترنتی! تلقی می شود. به هر حال شاید در آینده ای نزدیک، همان طور که تاکنون ۷ دادگاه الکترونیکی در کشور تشکیل شده است، شاهد دفاتر رسمی ازدواج و طلاق در اینترنت باشیم، اما به هر حال، در آرمانی ترین شرایط الکترونیکی دهکده جهانی، و با همه خوبی ها و بعضاً کاستی هایی که فناوری نوین برای ما به ارمغان آورده است، ازدواج اینترنتی راه حل حکم شده مناسبی برای کل بشریت، حتی تا سده های آینده نیست.
البته برخی مراکز رسمی و غیررسمی در دنیا، بانک اطلاعات الکترونیکی همسریابی را برای علاقه مندان فراهم کرده اند، تا آنها بتوانند با مراجعه به این مراکز، اطلاعات حداقلی را نسبت به فرد مورد نظر خود انتخاب کنند و بر روی آن به تحقیق بپردازند. اما این روش نیز با وجود آن که بستر ارتباطی آن الکترونیکی و شاخص های ارتباطی طرفین با یکدیگر، آی تی مدار است، باز هم حکم نهایی ازدواج را، رفتارها و اعتقادات فارغ از محیط مجازی (سنتی) تعریف و تبیین می کند که باید به آن توجه داشت.
در ایران نیز دولت نباید نقش انفعالی در مورد بحث های اجتماعی اینترنت نظیر ازدواج اینترنتی و آسیب های فرهنگی آی تی مدار، داشته باشد. چرا که عدم هدایت و آگاهی صحیح و فراگیر کاربران از چالش ها و حتی پتانسیل های موجود، با توجه به جمعیت جوان کشور، در آینده ای نزدیک، فناوری روز با اشکال ماهواره ای و اینترنتی خود، بسته های فرهنگی مزین شده جالبی را به فرهنگ و باورهای ملی و بومی ما تحمیل می کند که تقابل غیرهوشمندانه، آسیب های فراوانی را به امنیت اجتماعی و فکری شهروندان ایرانی خواهد زد .
     
  
مرد

 
حقوق اینترنت » دسترسي غير مجاز جلوه‌اي از جرائم رايانه‌اي نوين
عنوان مقاله: دسترسي غير مجاز جلوه‌اي از جرائم رايانه‌اي نوين
نویسنده : فرزاد تحيري
تعداد صفحات : 22 زیرشاخه : حقوق اینترنت
حجم فایل : 216 kb شماره ثبت : 1389-9-21-18141
مقدمه
دسترسي غير مجاز، به عنوان يكي از جرائم رايانه‌اي محض، از جمله جرائمي مي‌باشد كه داراي نقشي زاينده در ارتكاب ساير جرائم رايانه‌اي، خصوصاً جرائم رايانه‌اي محض مي‌باشد. به همين دليل در محيط سايبر، جرمي مادر تلقي مي‌شود. ما در اين مقدمه ابتدا، تاريخچه‌اي مختصر از اين پديده مجرمانه و مفاهيم اتخاذ شده توسط متخصصين را مورد اشاره قرار مي‌دهيم و سپس به بيان ويژگي‌هاي دسترسي غيرمجاز و ارزش‌ها و منافع مورد تعرض در دسترسي غيرمجاز مي‌پردازيم. آنگاه مختصراًً، مطالعه‌اي آماري در خصوص دسترسي غيرمجاز را بيان مي‌داريم و سرانجام، به ذكر جايگاه دسترسي غيرمجاز و نيزطبقه‌بندي‌هاي مختلف از آن مي‌پردازيم


http://www.haghgostar.ir/ShowPost.aspx?ID=232
     
  
مرد

 
حقوق اینترنت » کلاهبرداری اینترنتی HYIP

کلاهبرداری های میلیاردی اینترنتی

در کشور های اروپایی و آمریکایی بسیاری از افراد بخشی از در آمد خود را در شرکتهای معتبر جهت سرمایه گذاری در پروژه ها و فرصت های سرمایه گذاری قرار می دهند و در سود آنها خود را سهیم می نمایند و به اصطلاح امروزINVEST می نمایند .

به دلیل درصد پایین سود های بانکی در این کشورها افراد تمام سرمایه خود را در بانک پس انداز نمی کنند بلکه بخشی از آن را اینوست می نمایند. بنابر این سرمایه های جزء در شرکتهای مختلف جمع می شوند و به سرمایه های کلان تبدیل و در پرژه های زیادی سرمایه گذاری می شوند . این سرمایه گذاری ها در زمینه های مختلفی مانند بازار بورس ، فارکس ، بازار نفت ، خرید و فروش طلا و جواهر ، مسکن و ... سرمایه گذاری می شوند . مانند بسیاری از نوآوری ها و ابتکارات جدید در دنیا ، INVESTORها هم سالم و ناسالم هستند . اعتماد مردم به سرمایه گذاری ها و جذب سرمایه های کلان باعث وسوسه بسیاری از افراد جهت سود جویی و کلاهبرداری شده و متأسفانه از این روش های مطلوب که می توانست با جمع آوری سرمایه های خرد و پراکنده در کشور سرمایه گذاری های سازنده ای انجام گیرد، توسط افراد کلاهبردار و با نام های شرکت های معتبر داخلی و خارجی مورد سوء استفاده قرار میگیرند.

این شرکتها در اصطلاح HYIP مخفف High Yield Investment Program (برنامه سرمايه‌گذاري با بازگشت بالا) نامیده می شوند كه %100 با انگيزه دزديدن پول مردم ايجاد مي‌شوند که سابقه تاریخی 100 ساله دارد که شرح آن به وقت دیگر نیاز هست.

شیوه های معمول این افراد و شرکتها جهت اخاذی به شرح ذیل می باشد :
1- می گویند اگر 500 ، 1000 ، 5000 ... تا میلیون ها دلار سرمایه گذاری کنید ماهانه 15 تا 30 % و حتی بیشتر به شما سود تعلق می گیرد . مثلا اگر 10 میلیون تومان سرمایه گذاری کنید بعد از یک سال بیش از 30 میلیون تومان به شما پرداخت خواهد شد . یعنی حدود 30 % ماهانه و 360 % سالیانه .

2- اگر فرد یا افراد دیگری را معرفی کنید ، از 2 تا 10% مستقیماً سود به شما تعلق می گیرد ، این تعداد معرفی افراد تا بی نهایت ادامه دارد و محدودیتی جهت معرفی ندارند .


3- گفته می شود اگر به میزان خاصی سرمایه گذاری مستقیم و یا غیر مستقیم انجام شد ، درصد های دیگری به حساب شما واریز می شود .


4- اگر مبلغ کل سرمایه گذاری به حد قابل توجهی رسید ، سفر های خارج از کشور و هدیه های گران قیمت و ... به افراد وعده داده می شود

5- جهت جلب اعتماد افراد قرار داد های رنگی مبنی بر سرمایه گذاری افراد در شرکت به آنها نشان داده می شود .


6- مدارکی مبنی بر سرمایه گذاری های شرکت در پروژه های بزرگ و معتبر ارائه می شود .و گفته می شود فعالیت های کمپانی آنها در زمینه های زیرصورت می گیرد:
– بورس و سهام های بلو چیپس (BLUE CHIPS) بازارهای بورس معتبر دنیا و سهام های بسیار باارزش و نادر

- بازارهای تهاتری (BARTER MARKET) مبادله پایاپای یا کالا با کالا

– ETF (Exchange Trading Fund) و (MUTUAL FUND)


جذب سرمایه های خرد از افراد سرمایه گذار و انجام سرمایه گذاری های بزرگ در زمینه های مختلف به ویژه در زمینه خرید و فروش سهام و اوراق مشارکت و تقسیم سود با نسبت تعیین شده در قرارداد بین شرکت و مشتری

- کارگزاری سهام انلاین(ONLINE BROKRAGE) : شرکت بخشی از سرمایه خود را در اختیار تعدادی از شرکت ها که در زمینه خرید و فروش سهام و اوراق مشارکت فعالیت می نمایند ،قرار می دهد و سود دریافت می نماید.

- بازار فلزات گرانبها از جمله طلا و نقره

- بازار فارکس (FOREX) بازار جهانی خرید وفروش ارز یا فارکس

- همچنین مباحث سرمایه گذاری دیگری مانند مشاور مالی صنعت پتروشیمی ، ذوب آهن ، بودجه ، اجاره بوئینگ برای خطوط هوایی فلان کشور ، تاسیس واحد بانک داری و ...مطرح می شود.


7- مدارکی مبنی بر حمایت و ساپورت شرکت توسط شرکتهای معتبر و خوشنام در دنیا ارائه می شود .

8- و همچنین جهت تضمین نقل و انتقالات مالی مدارکی دال بر امنیت سایت توسط شرکتهای امنیتی همچون Geo trust ژئوتراست ارائه می شود .

9- در این اواخر هم جهت واریز سود ماهانه آنها شماره حساب هایی از از افرادحتی در بانکهای ایرانی در خواست می شود .

و اما آن روی سکه :
-با 100 درصد اطمینان شرکتهای با مشخصات بالا از نوع هایپ HYPI می باشند که فقط دنبال پارو کردن پول افرادی هستند که از واقعیتهای سرمایه گذاری در دنیا و با سابقه دیرینه کلاهبرداری های این قبیل شرکتها در خارج کشور آشنا نیستند.

-در عمل هیچ کدام از این به اصطلاح کمپانی ها حتی یک ریال نقدی ، نه اصل سرمایه و نه سود آن را به افراد پرداخت نمی نمایند و در واقع پول نقدی در کار نیست و سود و اصل پول را « پوینت » یا امتیاز می دهند .


-تنها راه نقد کردن این پولها توسط سرمایه گذاری های افراد دیگر می باشد و اگر ثبت نام افراد جدید متوقف شود حتی یک ریال هم از افراد نقد نخواهد شد بنابر این تا زمانی که میزان ورودی سرمایه به این شرکتها از خروجی آنها بیشتر باشد کار ادامه خواهد داشت و گر نه مانند شرکت Swiss cash بعد از چپاول هزاران میلیارد تومان هزاران انسان را ورشکست خواهند نمود و عمرشان به پایان خواهد رسید.

-در این اواخر حتی تعدادی ازاین شرکتها جهت جلب اعتماد مردم تا چندین ماه پوینت های آنها را نقد می نمایند و جهت اعتماد بیشتر سود های حاصله را حتی به شماره حساب های داخلی افراد هم واریز می نمایند.


-تمام این سایت ها که خود را جهانی معرفی می نمایند و ادعای آن دارند که سرمایه گذاران و سرمایه گذاری های جهانی دارند در خارج از کشور کمترین بازدید کننده گان را دارند و بیش از 90% بازدید کنندگان از این سایت ها را ایرانی ها تشکیل می دهند .
وجهت سر پوش گذاشتن به این دروغ بزرگ ، ادعا می کنند که اینوست شان را در ایران استارت زده اند.(لابد کاسه داغ تر از آش شده اند و به فکر جوانان بیکار و اشتغال زایی در کشور ما افتاده اند.و از راه دلسوزی و انسانیت کار خود را از ایران شروع کرده اند )

برخی دیگر از این شرکتها جهت فریب سرمایه گذاران بازدید کنندگانی را هم در برخی کشورهای دیگر اجیر می نمایند. جهت اطلاعات بیشتر به سایت www.alexa.com مراجعه نمایید و سایت مورد نظر را جهت سرمایه گذاری Search (جستجو ) نمایید.
-این شرکتها ادعا می نمایند تحت پوشش کمپانی های غول پیکر کار می کنند در صورتی که IP این شرکت ها در سایت رسمی کمپانی های معتبر وجود ندارد و فقط از نام آنها سوء استفاده می شود . جهت اطمینان به سایت آن کمپانی ها مراجعه نمایید و لینک شرکت خودتان را ملاحظه فرمایید !!!

-خرید Domain این سایتها با 10 دلار و به مدت یک سال قابل خرید می باشد و داشتن سایت رسمی و Domain دلیل بر حقانیت فعالیت آنها نیست.

-اگر در معرفی شرکت گفته شد شرکت در فلان کشور ثبت شده است حتما از طریق مراجع رسمی هویت آنها مشخص شود .در برخی موارد از طریق سفارتخانه ها قابل پیگیری هستند.حتی اگر هویت شرکت به تایید رسید این دلیل بر غیر هایپ بودن آن نمی باشد حتما در قوانین شرکت باید اجازه اینوست و جذب سرمایه به آنها داده شده باشد .متاسفانه این شرکت ها بیشتر خودشان را آمریکایی معرفی می نمایند و این هم بدلیل نبود سفارت آمریکا در ایران جهت شناسایی هویت آنها و همچنین توجیه عدم انتقال دلار(سود سرمایه گذاری ) به حساب بانک های ایرانی می باشد.

مستندات زیادی جهت اثبات هویت جعلی این شرکتها و هایپ بودن آنها وجود دارد که در صورت لزوم ارایه خواهد شد.

دهها سایت که هر روز به مانند قارچ توسط ایرانی های خودمان اما با زبان لاتین و با رنگ و لعاب خارجی بالا می آیند و چند صباحی پول هنگفتی جمع می کنند و غیب می شوند.

در خارج از کشور اگر سایتی با مشخصات ذیل و غیر هایپ فعالیت نماید برخی افراد مقدار کمی از سرمایه اضافی خود را اینوست می نمایند.از آنجایکه هر سرمایه گذاری با ریسک روبروست بنابراین هیچوقت کل سرمایه خود را اینوست نمی نمایند و یا خانه ،ماشین و یا املاک خود را جهت سرمایه گذاری نمی فروشند که اینوست نمایند .

و اما شرکت اینوستور سالم :
1- سایت متعلق به فرد نباشد : بلکه متعلق به یک شخص حقوقی و یا در واقع یک شرکت باشد . در کشور معتبری ثبت شده باشد . سایت باید داری شماره ی تماس ، فکس و محل فیزیکی باشد .


2- شرکت اجازه اینوست و یا دریافت پول و سرمایه از مردم داشته باشد: حتی معتبر بودن شرکت دلیل بر اینوستور بودن آن نمی باشد . اینوستور بودن شرکت به صورت شفاف در اساسنامه ی شرکت وجود داشته باشد و منابع معتبر آن را تأیید نمایند ( مانند بانک مرکزی ) .

3- شفاف بودن قوانین :روش دریافت پول و نحوه ی پرداخت سود به سرمایه گذاران کاملاً شفاف و روشن باشد .

4- سود دهی منطقی داشته باشد: وقتی در آمار می بینیم در کشور های خارجی میزان سود بانکی حد اقل 0.5 درصد در چین و حد اکثر 5/7 % در نیوزلند و در کشور خودمان حدود 17 % در سال می باشد ، پرداخت های 15 ، 20 ، 30 ، و گاهی 50 % در ماه که به ترتیب 180 ، 240 ، 360 ، و 600% در سال می باشد قطعاً سرابی بیش نیست . بنا براین شرکتهای ذکر شده در بالابا سود نجومی شان چشم ها را کور نکند . هر چند برخی دیگر سود خود را جهت معقول جلوه نمودن بسیار کاهش داده اند.

5- پلان در آمد زایی منطقی : اگر دیدید جایی پلان باینری جهت سود دهی دارد و شرط تعادل برای دریافت سود بیشتر دارد یاد تمام پلان های باینری قبلی بیفتید و به خاطر داشته باشید که 100% دچار مشکل می شوند . بهترین ، مطمئن ترین ، و ماندگار ترین پلان های دنیا که در همه جا مورد قبول است MLM(Multi Level Marketing) و فروش مستقیم کالا(Selling Direct) می باشد .


6-Referral Commission ( پورسانت معرفی مستقیم ) : اگر در شرکتی به ازای افرادی که معرفی می کنید قسمتی از سرمایه آنها ( 2 تا 10% ) به شما تعلق می گیرد ، شک نکنید که گرفتار یک شرکت « هایپ » شده اید .

7- Refund ( بازگشت سرمایه ) : شرکتهای هایپ معمولاً بازگشت سرمایه ندارند و اگر هم داشته باشند تحت یک سری شرایط خیلی خاص اتفاق می افتد ، که عملاً امکان پذیر نمی باشد . قانوناً افراد باید بتوانند در تمام مراحل سرمایه گذاری خود، قسمتی یا تمام مبلغ خود را Refund نمایند . البته جریمه خاصی هم در نظر می گیرند .


8- معرفی کار : شرکت باید به صورت دوره ای قالب کاری خود را به سرمایه گذاران معرفی نماید تا سرمایه گذاران از انواع کار های انجام شده در قسمت های مختلف اطلاع داشته باشند . صرف نشان دادن چند منحنی کافی نیست نمودارها باید واقعی و تایید شده باشند.

9- معرفی ریسک های کار : پس از معرفی کار باید ریسک های آن هم اطلاع داده شود تا فرد در انتخاب سرمایه گذاری حق انتخاب داشته باشد . هر سرمایه گذاری در دنیا همراه ریسک می باشد ، بنا بر این اعلام سود قطعی غیر منطقی به نظر می رشد .

10- موارد مربوط به سایت : شرکت می بایست تمام دومین های مربوطه را خریداری نماید . Net, Com, Org, Info و آنها را چند ساله ثبت نمایند . همچنین ssl را از جای معتبری مانند وری ساین و ژئو تراست تهیه نماید .


11- پشتوانه کاری : اگر سایت پشتوانه کاری خود را شرکتهای معتبری در دنیا معرفی می نماید می بایست IP و یا آدرس این سایت در شرکت موجود باشد . تمام شرکتها معتبر در دنیا شرکتهای اقماری وابسته به خود را لینک می نمایند .


12- روش سود دهی : اگر شرکتی سود حاصله از سرمایه گذارزی را به صورت پوینت ( امتیاز ) و یا ای کارت پرداخت نمود به آن شرکت شک نمائید .


13- نقد کردن سود : اگر شرکتی شرط نقد کردن پورسانت ها را توسط سرمایه گذاران جدید اعلام نمود بدانید که گرفتار یک شرکت هایپ شده اید . چند روز پیش ایمیلی دریافت نمودم که اعلام داشته بود حدود یک سال پیش در شرکت سوئیس کش و شرکت پالینور 100 میلیون تومان سرمایه گذاری نموده است و در حال حاضر مبلغ 170 میلیون تومان ( پوینت) در حساب خود دارد و جهت نقد کردن آن کمک می خواست . بنا براین از آنجایی که ورودی ها به این سایت بسیار کم شده اند و تنها راه نقد کردن آنها سرمایه گذاری افراد جدید می باشد . 170 میلیون پوینت ایشان متاسفانه حتی 1000 تومان هم ارزش ندارد .

14 - نوع سود : در خارج از کشور حتی شرکتهای هایپ جنس پول ورودی آنها از نوع E- gold , liberty reserve - money bookers و سایر پولهای اینترنتی می باشد ، جنس پولهای خروجی هم از این نوع می باشد . اما در شرکتهای هایپ داخل کشور ، جنس پول ورودی به سیستم ، پول واقعی است اما پولهای خروجی از طریق پولهای اینترنتی است . (پوینت - ای کارت و ... ) . و عملاً پولی از طرف بانک و شرکت خارج نمی شود .


15- حرف آخر : در آخر یک توصیه دوستانه دارم ، در حال حاضر تمام شرکتهای ورودی به داخل کشور و یا شرکتهای تأسیس شده داخلی که رنگ و لعاب خارجی دارند صد در صد در گروه شرکتهای هایپ قرار دارند ،و هیچ مرجع رسمی دولتی در داخل کشور مجوزی برای دریافت سرمایه از مردم از طریق این شرکتها صادر ننموده است . بنابر این پیشنهاد می نمایم از هزاران و شاید میلیونها مال باخته عبرت بگیریم و در این شرکتها سرمایه گذاری نکنیم . هر چند به عنوان یک ایرانی دارای تاریخ و تمدن و فرهنگ می بایست بر خود عیب بدانیم که اگر شرکتی خارجی و حتی مطمئن پیدا نمودیم سرمایه این مرز و بوم را به حساب های رقبای غربی سرازیر کنیم.و جهت اشتغال زایی در داخل کشور بکار بگیریم که امید وارم دولتمردان در این زمینه راهگشا باشند.
     
  
مرد

 
مزاحمین اینترنتی


اینترنت مکانی بسیار مناسب برای مزاحمان و افراد ناباب اینترنتی است، کسانی که هدفشان خوشنودی و کسب قدرت از طریق آزار و اذیت و همچنین ایجاد وحشت و اندوه در دیگران است.
ناشناس بودن، سهولت تحریک دیگران و منبع تقریبا پایان ناپذیر افرادی که میتوانند هدف این شکنجه ها قرار گیرند، به این معناست که اینترنت پر از مهاجمین است که طیف وسیعی را، از منحرفان جنسی که به دنبال کودکان هستند گرفته تا مزاحمین زنجیره ای که به هرشخص ممکن آزار میرسانند، دربر میگیرد.

این مزاحمان اینترنتی یا Cyberbully از فرستادن ای-میلهای آتشین یا flame mail و ای-میلهای کینه توزانه یا hate mail، دچار حسی از کامروایی و خوشنودی تبهکارانه میشوند. ای-میل آتشین، نامه الکترونیکی است که محتویات آن برای خشمگین کردن و به اصطلاح "آتش زدن" گیرنده طراحی شده است. ای-میل کینه توزانه نیز حاوی مطالبی تعصب آمیز، نژاد پرستانه، تبعیض جنسی و مانند اینهاست که با خشم و ابراز کینه بیان شده اند.

مزاحمین زنجیره ای یا Serial bullies، خشم و غضب فراوانی را نسبت به تمام افراد دیگر در درون خود انباشته اند. این احساسات میتواند شامل فرافکنی، انتقاد و عیب جویی ناروا و تمسخر و سرزنشی رئیس مآب باشد. این مزاحمان گاهی از شیوه ای استفاده میکنند که در آن مدعی میشوند محتوای نامه ایشان (که بر فرض به گیرنده اتهام نژاد پرستی وارد کرده)، مورد تایید عده بسیاری است که با ای-میلهای خود وی را حمایت کرده اند. این گفته ها تقریبا در تمام موارد جعلی یا تحریف شده است. هدف به کارگیری چنین روشی تحلیل بردن اعصاب و روان گیرنده است. گول ظاهر چنین نامه هایی را نخورید زیرا هیچ پایه و اساسی ندارد.

افرادی که به آزار دیگران میپردازند، در ایجاد اختلاف میان افرادی میپردازند که در صورت رفاقت، میتوانند اطلاعاتی بر ضد او رد و بدل کنند.روش ایجاد اختلاف، تحریک و تهییج طرفین است که برای شخص مردم آزار بسیار لذت بخش است. زیرا او میداند که همواره میتواند لااقل یک نفر را وادار به انجام عملی کند که بعدها بتواند با تحریف آن موجب افزایش خشم و غب دیگران شود. این رفتار تا جایی ادامه میابد که او با خوشنودی تمام مینشیند و برخوردهای ویرانگرانه دیگران نسبت به همدیگر را تماشا میکند.

بسیاری از این مزاحمان زنجیره ای، به دنبال کسب توجه هستند. آنها بیش از هرچیز به دنبال توجه هستند. و مهم نیست که این توجه منفی یا مثبت باشد، مهم این است که آنان موفق شوند کسی را تا حدی تحریک کنند که به آنها توجه کند و حتی بر سر آنها فریاد بکشد. درست مانند کودک دو ساله ای که با جیغ و دادهایش به دنبال جلب توجه والدین خود برمی آید.

بهترین روش مقابله با این افراد، اجتناب از دادن پاسخ به آنان و نادیده گرفتن آنهاست که به شدت از آن متنفرند. به عبارت دیگر، به آنچه از سمت این افراد براتان ارسال میشود پاسخ ندهیدو در اتاقهای عمومی یا forumها، مطالب ود را بدون کوچکترین اشاره به مطالب پست شده توسط آنان، پست کنید. چنان که انگار او وجود ندارد. به عبارت دیگر، با هیچکس مانند هیچکس رفتار کنید.

خشم مزاحمان زنجیره ای به خصوص هنگامی بر انگیخته میشود که با فردی مواجه شوند که بتواند درونشان را ببیند و موجود ضعیف، ناقص، نابلغ، ناهنجار و مهاجم واقعی را کشف کند.

اگر شما گیرنده نامه های الکترونیک توهین آمیز، آتشین یا کینه توزانه بودید، میتوانید آن را به abuse@isp ارسال کنید، به جای isp باید نام سازمان خدمات اینترنتی را که شخص مزاحم از طریق آن برایتان نامه ارسال میکند، بنویسید. برای مثال yahoo.com .

هرچند که این سازمانها ممکن است نسبت به هر اعتراض واکنش نشان ندهند، اما هرچه شکایات رسیده از یک مزاحم به خصوص بیشتر باشد، (همراه با نمونه نامه های او)، امکان بستن account او بیشتر خواهد شد.

اهداف این افراد رسیدن به قدرت، کنترل، سلطه گری و مطیع سازی دیگران است. آنها با دیدن واکنش شما لذت میبرند. چگونگی واکنش شما اهمیی ندارد، تنها اطمینان یافتن از اینکه موفق به برانگیتن شما شده اند، برایشان کافی است زیرا نشانه ای بر داشتن "قدرت" و "کنترل" بر شما است. پس از موفقیت در این مرحله، او باید شما را فرسوده کرده و از پا درآورد. شما هرچه بیشتر برای فرار از این موقعیت توضیح دهید، مشورت کنید و یا از در دوستی درآیید و در کل هرچه نا امیدانه تر برای رهایی از این وضعیت و ایجاد ارتباط با آنها کوشش کنید، بیشتر موجب شادی وی خواهید شد.

شما باید این نکته را بخوبی درک کنید که ایجاد ارتباط به شیوه بزرگسالان عاقل و بالغ، با موجودی ناهنجار و دچار عقب افتادگی احساسی، ممکن نیست. قانون شماره یک برای مقابله با چنین رفتاری این است: پاسخ ندهید، ارتباط برقرار نکرده و خود را درگیر نکنید. انجام این کارها آنقدر که به نظر میرسد ساده نیست. طبیعی است که شما بخواهید در مقابل چنین مطالب از خئد دفاع کنید و شخص مزاحم را سرجای خودش بنشانید. خلاصه کلام اینکه هرگز با یک مزاحم زنجیره ای بحث نکنید. زیرا این فرد هرچند دارای ظاهر یک بزرگسال است، اما درواقع کودکی است که بالغ نشده و هرگز هم نخواهد شد. این افراد معمولا در الگوهای فکری خود دچار ناهنجاریهایی هستند و افکار و ارزشهایشان به هیچ وجه مانند شما نیست.

قانون دوم این است: تمام ای-میلهای شخص مزاحم را نگه دارید. یک پوشه جدید در صندوق پستی خود بسازید و تمام ای-میلهای مربوطه را به آن منتقل کنید. مجبور نیستید این نامه ها را بخوانید. فقط بدانید که هر زمان نوبت عمل شما رسید، این پوشه حاوی ای-میلهای مزاحم، شاهد شما خواهد بود. مزاحمان اینترنتی، افرادی وسواسی هستند و اگر یک account آنها بسته شود، از نشانی دیگری به فرستادن این نامه ها ادامه میدهند. حفظ ای-میلها به مقایسه و تشخیص فرد مزاحم کمک فراوانی خواهد کرد. زیرا این نامه ها دارای کلمات، جملات یا فرم کلی مشابهی خواهند بود.

قانون سوم درک و شناخت این مزاحمتها است. شما باید متوجه شوید که با شخصی دارای ذهن مشابه خود طرف نیستید. در مقالات بعدی به شرح مفصل شخصیت چنین افرادی خواهیم پرداخت.

قانون بعدی، کمک گرفتن است. اگر شما جوان و کم تجربه هستید، اجرای این قانون کاملا حیاتی است. گاهی حتی بزرگسالان پرتجربه و بالغ نیز نمیتوانند به تنهایی در مقابل مزاحمتها و آزارهای این چنین مقاومت کنند. به صوص که گاهی طرف مقابل شما فردی خطرناک با مشکلی حاد است.

قانون پنجم، گوش به زنگ تحریکات او باشید. این روش، طعمع اصلی او برای به دام انداختن شماست. یک اظهار نظر تحریک کننده برای شما فرستاده میشود و شما در مقابل فرد دیگری قرار میگیرید. شخصی که هردوی شما را به این مقابله وادار کرده است، کناری می ایستد و بر آشوب دست ساخته خود نگریسته و لذت میبرد و گاهی بر آتش معرکه می افزاید.

قانون ششم این است: به یک ناظر مبدل شوید. هرچند ممکن است شما خود هدف یک خشم یک مزاحم اینترنتی باشید، اما میتوانید خود را طوری تعلیم دهید که به یک ناظر تبدیل شوید. اینکار شما را از خط مقدم خارج کرده و امکان مطالعه و بررسی این شخص و جمع آوری مدرک را برایتان فراهم میکند. هنگامی که شخصی رفتارهای آزارنده را در پیش میگیرد، به صورت ناخودآگاه نقاط ضعف، نقصها و کمبودهای خود را در معرض دید همگان قرار میدهد. به عبارت دیگر، آنها با بهم بافتن داستانی جعلی که برپایه خطاهای خوشان استوار شده است، شما و دیگران را در معرض اتهام قرار میدهند. از این به بعد، اگر نامه آزارنده، توهین آمیز یا کینه توزانه ای دریافت کردید، از خود بپرسید "این شخص این بار به افشای چه نقاط ضعفی در خود دست زده است؟"

قانون هفتم این است که تصمیم بگیرید که چه زمانی باید وارد عمل شوید. برای چنین کاری بایدبا دقت آماده شده و حمله سخت و پرقدرتی را طرح ریزی کنید. گاهی پاسخ ندادن و نادیده گرفتن کوششهای این شخص، او را دلزده کرده و از ادامه کار منصرف میکند. اما گاهی پیش می آید که این شخص مزاحم- بخصوص اگر سابق بر این واکنش شما را دیده باشد- چنان وسواسی در مورد برانگیختن شما دارد که نمیتواند از ادامه کار دست بردارد. شما باید کاری کنید که او از رفتار خود دست بردارد و این کار تنها با روشهای سریع و قانونی و تنها در زمان مناسب، قابل اجراست. هرگز به تنهایی با شخص مزاحم روبرو نشوید، زیرا آنها را به ادامه آزار خود تشویق خواهید کرد. همواره از شخص سومی-مانند یک مشاور- کمک بخواهید.

بازهم تکرار میکنیم:
هرگز کوشش نکنید که شخصا با یک مزاحم اینترنتی مذاکره کرده، ارتباط برقرار کرده یا از در دوستی درآیید. قانون اول را هرگز فراموش نکنید: پاسخ ندهید، ارتباط برقرار نکرده و خود را درگیر نکنید
     
  
مرد

 
سلام مرد جذاب
بابت مسئله بابات بگم موضوع ربط به کمیسیون ماده100 شهرداری داره
اول بگو کدوم منطقه هستش
بعد آیا کمسیون رای داده رایش را میل کن
مدارکتو میل کن کمکت کنم
     
  
مرد

 
بابت شناسنامه بله میشه
1موکل داشتم عید میخواست با یه پسره تو تورنتو ازدواج کنه
33 ساله بود پسره 27 اومد ظرف 2ماه سنشو از 33 به 26 رسوندم
تمام مدارکشم تغییر کرد
اینا کلک نیست حرفه و تخصص وکالته
     
  
مرد

 
بابت مهریه پیچوندن ....چقدر سوال میکنیا..زنگ بزن
     
  
مرد

 
دوستان عزیز تصمیم گرفتم تا به مهمترین سوالات حقوقی شما جواب بدم
     
  
صفحه  صفحه 7 از 13:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  12  13  پسین » 
خانه و خانواده

مباحث حقوقی ،كیفری ،خانوادگی،ملكی،تجاری، جرایم رایانه ای،شركتهای هرمی..

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA