انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 17 از 43:  « پیشین  1  ...  16  17  18  ...  42  43  پسین »

مراحل رشد از جنینی تا بزرگسالی


زن

 
آمپول، لولو نیست!

تاریک‌ترین خاطره دندانپزشکی در ذهن بسیاری از کودکان و حتی بزرگسالان، خاطره تزریق آمپول بی‌حسی است.
خاطره‌ای که ممکن است آنها را کاملا از دندانپزشکی گریزان کند و پوسیدگی و تخریب دندان‌هاشان را تا جایی پیش ببرد که تحت هیچ تدبیری نتوان آنها را در دهان نگه‌داشت.

آمپول، لولو نیست!

ترس از تزریق، تنها محدود به درمان‌های دندانپزشکی نیست. شاید پیش‌تر از آنکه بسیاری از کودکان با آمپول بی‌حسی دندانپزشکی آشنا شوند، بارها و بارها تزریق عضلانی و زیر پوستی آمپول را به علت ابتلا به بیماری‌های گوناگون تجربه کرده باشند و همین تجربه است که آنها را هنگام تزریق آمپول بی‌حسی در دندانپزشکی دچار اضطراب می‌کند. در صورتی‌که بسیاری از کودکان و حتی بزرگسالان، پس از یک‌بار تجربه تزریق داروی بی‌حسی درون بافت لثه، به صداقت گفتار دندانپزشک، که درد حاصل از تزریق داروی بی‌حسی را با درد تزریق آمپول‌های آنتی‌بیوتیک قابل‌مقایسه نمی‌داند، ایمان می‌آورند. البته ثبت یک خاطره خوش از درمان دندانپزشکی و تزریق داروی بی‌حسی در ذهن کودکان، باید و نبایدهایی دارد که والدین و دندانپزشک باید آنها را رعایت کنند.
● از آمپول لولو نسازید!
به جرات می‌توان گفت علت اصلی ترس کودکان از ‌آمپول، ذهنیت غلطی است که پیش از مراجعه به پزشک یا دندانپزشک در ذهن آنها ایجاد می‌شود. در بسیاری از خانواده‌ها رسم معمولی است که برای بازداشتن کودک از انجام برخی کارها یا واداشتن او به رعایت برخی قوانین، از آمپول به عنوان یک ابزار تهدید و تنبیه استفاده می‌کنند. اگرچه ممکن است نام بردن از غولی به نام آمپول بچه را سر جای خویش بنشاند، اما بعید نیست روزگاری نه چندان دور، همین ابزار تنبیهی تنها راهکار درمانی برای بهبودی فرزند بیمارشان باشد. واکنش کودک در مواجهه با غولی که حال قرار است در هیبت یک فرشته نجات برای او عمل کند، چیزی جز اضطراب و عدم همکاری با پزشک یا دندانپزشک نخواهد بود. در چنین مواردی کودک خود را متقاعد به فهم این کنید که تزریقات تنها راه گرفتن برخی داروها درون بدن است که پیشگیری از بیماری می‌کند. هرگز به کودک خود اجازه ندهید که درباره راه‌های نگرفتن یک تزریق صحبت کند.
صادق باشید و به بچه خود بگویید که تزریق احتمالا آزار می‌رساند. درد را تشبیه کنید به گزش یک حشره، تایید کنید که شاید چند ثانیه هم طول بکشد.
اگر شما به بچه خود قول دهید که تزریقی در کار نخواهد بود و بعد با خبر شود در خلال ملاقات با دندانپزشک تزریق بی‌حسی دریافت خواهد کرد، شما در ذهن کودکتان یک تعارض ایجاد کرده‌اید. به‌جای آن بگویید، «دکتر به ما خواهد گفت، ولی من آگاه از این که تزریقی مورد نیاز باشد نیستم.»
● زودتر به دندانپزشک مراجعه کنید
معمولا کودکانی که در اولین ملاقات با دندانپزشک، داروی بی‌حسی دریافت کرده‌اند یا دندان کشیده‌اند، ذهنیت روشنی از درمان‌های دندانپزشکی ندارند. اما اگر پیش از آنکه دندان دچار درد و پوسیدگی عمیق شود، به نیت انجام درمان‌های پیشگیرانه به دندانپزشک مراجعه کنید، خاطره دیگرگونه‌ای از این مکان درمانی برای کودکتان ساخته‌اید. درمان‌های پیشگیرانه دندانپزشکی، مانند شیاربندی و فلورایدتراپی دندان‌ها، دندان‌ها را در برابر پوسیدگی مقاوم می‌کند و آن را به تاخیر می‌اندازد. انجام درمان‌های سبک و بدون درد برای کودک او را با محیط دندانپزشکی آشنا می‌کند و از اضطراب او حین دریافت تزریق بی‌حسی می‌کاهد.
● کودک را برای درمان دندانپزشکی آماده کنید
طبیعی است که پا گذاشتن کودک در محیط ناشناخته و عجیبی مثل مطب دندانپزشکی برای کودک همراه با اضطراب و استرس باشد. کودک مضطرب آمادگی پذیرش درمان‌های دندانپزشکی را نخواهد داشت. در چنین مواقعی دندانپزشکان برای کاهش استرس کودک و جلب همکاری او، تلاش می‌کنند با کودک ارتباط صمیمانه‌ای برقرار کنند. جلب اعتماد کودک از راه معرفی وسایل دندانپزشکی و توضیح جزییات درمان‌های دندانپزشکی راهکار دیگر دندانپزشکان است. والدین نیز در این میان می‌توانند نقش موثری بازی کنند. آنها نیز می‌توانند پیش از مراجعه به مطب دندانپزشکی، آنچه را که در این مکان در انتظار کودکشان است، به زبان ساده برای او توضیح دهند اما نباید در این کار مبالغه کنند یا به کودک وعده دروغ بدهند.
● در کار دندانپزشک مداخله نکنید
در مطب دندانپزشکی، کنترل رفتاری کودک خود را به دندانپزشک بسپارید. معمولا حضور والدین در اتاق مطب، در برقراری ارتباط دندانپزشک با کودک ایجاد اختلال می‌کند. به همین دلیل بسیاری از دندانپزشکان از والدین کودک می‌خواهند که اتاق کار را ترک کنند. اگر هم به شما اجازه حضور در اتاق داده شد، تلاش نکنید حرف‌های دندانپزشک را برای کودک ترجمه کرده یا دستورات او را تکرار کنید. تلقین کاذب شما روی بدون درد بودن تزریق بی‌حسی، بیشتر کودک را مضطرب می‌کند. دندانپزشکان معمولا سعی می‌کنند ضمن پرت‌کردن حواس کودک تزریق بی‌حسی را انجام دهند. آنها برای کاهش درد بی‌حسی از روش‌های دیگری مانند استفاده از بی‌حسی موضعی یا ماساژ لثه حین و پس از انجام تزریق نیز استفاده می‌کنند.
● مراقب عوارض بی‌حسی باشید
اثر داروی بی‌حسی معمولا تا چند ساعت پس از پایان درمان دندانپزشکی باقی می‌ماند. این اثر مخصوصا در فک پایین، به دلیل روش خاص تزریق، ملموس‌تر و طولانی‌تر است. احساس گزگز و تورم لب و گونه، به صورت ناخودآگاه کودک را به صرافت لب و گونه بی‌حس شده می‌اندازد. این جویدن حتی ممکن است منجر به زخمی‌شدن و خونریزی نسج شود. برای جلوگیری از این اتفاق تا پایان اثر بی‌حسی مراقب کودک خود باشید و در صورت لزوم با قرار دادن یک قطعه یخ روی لب و گونه کودک، طی شدن دوره بی‌حسی را سرعت ببخشید.
     
  
زن

 
آموزش مسائل جنسی به کودکان و نوجوانان

نوجوانی دوران پرتلاطمی است که تغییرات شدید جسمانی، سنی، روانی و اجتماعی را دربردارد. شکی نیست که واقعه بلوغ و نوجوانی یکی از حساس‌ترین مراحل زندگی انسان است. در بیشتر کشورهای در حال توسعه غالباً برنامه‌ها و سیاست‌های منسجم و مدونی برای حفظ و حمایت بهداشت جنسی نوجوانان وجود ندارد که خود از موانع اصلی ترویج بهداشت باروری در نوجوانان به‌شمار می‌رود.

آموزش مسائل جنسی به کودکان و نوجوانان

از طرفی جامعه و حتی تصمیم‌گیرندگان کلیدی نیز از حساسیت موضوع و نیاز به فعالیت مشترک آگاهی نداشته و در نتیجه شناخت درستی از نیازهای جسمی، روانی این دوران ندارند که عامل مهم سد راه ارائه خدمات آموزشی و مراقبت‌های بهداشتی به‌شمار می‌رود. زنان و مردان جوان، والدین فعلی یا والدین نسل آینده هستند که باید به آنها فرصت داده شود تا ظرفیت خود را در جهت سلامت کامل توسعه داده، نحوه پرورش فرزندان سالم را بیاموزند و از خطرات ناشی از شروع زودرس فعالیت‌های جنسی و حاملگی در سنین پایین برای خود و جامعه آگاه شوند و از آن اجتناب نمایند. اهمیت این قضیه به دلیل حجم بالای جمعیت جوان در سنین ۲۴ – ۱۵ سال است.
در حال حاضر متوسط سن بلوغ کاهش یافته و سن ازدواج در حال افزایش است. همچنین عقاید سنتی نیز در حال تغییر بوده، کاهش نفوذ و تأثیر خانواده رواج شهرنشینی مهاجرت توسعه توریسم و ارتباط جمعی در مجموع تغییرات وسیعی در رفتار جنسی و اجتماعی به‌وجود آورده است و در نتیجه نوجوانان امروزی بیشتر از سابق در معرض ارتباط‌های جنسی زودرس قرار دارند.
مطالعات نشان می‌دهد که در بعضی از مناطق آفریقا ۸۰ – ۵۰ درصد افراد ۱۹ – ۱۵ ساله و در بررسی دیگری در آمریکا دو سوم زنان مجرد روابط جنسی داشته‌اند. حاملگی و زایمان در سنین نوجوانی نرخ مرگ و میر مادر و نوزاد را افزایش می‌دهد. همچنین چون نوجوانان به استفاده از روش‌های پیشگیری از بارداری تمایلی نشان نمی‌دهند، بنابراین تعداد حاملگی‌های ناخواسته، سقط‌های غیرقانونی و بیماری‌های آمیزشی در اثر مقاومت‌های محافظت نشده افزایش می‌یابد. در فرزندان حاصل از این نوع بارداری‌ها، نارسی و کم وزنی شایع‌تر است. همچنین کودکان این مادران جوان در معرض بدرفتارهای‌های مختلف قرار گرفته و رها می‌شوند. تا زمانی که این‌گونه مسائل ادامه داشته باشد. خلاقیت و آرمان‌گرائی جوانان در جامعه در حال تحلیل و تصنیف خواهد بود. برای پیشگیری از این مشکلات با مشارکت خود جوانان و با توجه به فرهنگ خاص آنان باید راه‌های مناسب در نظر گرفته شود. سازمان بهداشت جهانی، صندوق جمعیت ملل متحد و صندوق کودکان ملل متحد آمادگی خود را برای حمایت‌های لازم در این زمینه اعلام نموده‌اند در کنفرانس بین‌المللی جمعیت در سال ۱۹۸۴ دولت‌ها به‌انجام اقداماتی در زمینه پیشگیری از حاملگی‌های زودرس، آموزش جنسی و راهنمایی در مورد تنظیم خانواده و نیز در دسترس قرار دادن این خدمات به نوجوانان فراخوانده شده‌اند.
▪ در بررسی جهانی باروری به این نتیجه رسیده‌ایم که:
ـ زنان تحصیل کرده توانمندتر هستند
ـ موقعیت آنان در خانواده ارتقاء پیدا می‌کند
ـ قدرت بیشتری در اداره زندگی خود دارند
تا زمانی‌که امور جنسی در نوجوانان در اکثر جوامع به‌صورت محرمانه باشد این قشر نسبت به خطرات فعالیت‌های جنسی محافظت نشده بی‌توجه خواهند ماند. منابع اطلاعاتی و وسایل پیشگیری از حاملگی به ندرت در دسترس نوجوانان است فعالیت‌های جنسی غیرآگاهانه و محافظت‌ نشده سبب افزایش بیماری‌های آمیزشی از جمله ایدز می‌شود.
بنابراین تأکید بر ادامه تحصیل نوجوانان به‌ویژه دختران و ارتقاء سطح فرهنگ جامعه از ضروریات است و چون الگوهای باروری و رفتار جنسی جوانان متأثر از عوامل اجتماعی و در ارتباط با احساسات و رضایت روانی آنها است، بالا بردن مهارت‌ها و درک افرادی که بر جوانان اثر می‌گذارند منافع زیادی را دربردارد. در مواجهه با نیازهای خاص جوانان و ارائه خدمات مناسب و قابل دسترس باید تلاش بسیاری صورت گیرد.
تا زمانی که امور جنسی در نوجوانان در اکثر جوامع به صورت محرمانه باشد این قشر نسبت به خطرات فعالیت‌های جنسی محافظت نشده بی‌توجه خواهند ماند منابع اطلاعاتی و وسایل پیشگیری از حاملگی به ندرت در دسترس نوجوانان است. فعالیت‌های جنسی غیرآگاهانه و محافظت نشده سبب افزایش بیماری‌های آمیزشی از جمله ایدز می‌شود اطلاعات موجود نشان می‌دهد که میزان بیماری‌های آمیزشی اختصاصی جنسی در گروه سنی ۱۹ – ۱۵ سال بالاترین میزان را داشته و میزان بستری شدن اختصاصی سنی در اثر بیماری‌های لگن سرطان گردن رحم در کشورهای صنعتی افزایش یافته است.
اطلاعات آماری در مورد بیماران مبتلا به ایدز نشان‌دهنده آن است که در بسیاری از موارد عفونت HIV نتیجه ارتباطات جنسی دوران نوجوانی است.
▪ در پژوهشی که در کشورمان ایران صورت گرفت، نتایج زیر به‌دست آمد:
۱) موانع اجتماعی و خانوادگی برای آموزش مسائل بهداشت بلوغ بر خلاف تصور عمومی وجود ندارد یا بسیار کم است که این موفقیت را ناشی از توجیه و توضیح طرح برای مسئولین سیاسی ـ مذهبی قبل از اجراء هماهنگی آموزش‌ها یا اعتقادات و باورهای مذهبی، توجه به ظرایف فرهنگی، استفاده از افراد مورد وثوق و رابطین مورد اعتماد مردم، توجه به باورها و اعتقادات و باورهای مذهبی، توجه به باورها و عتقادات محلی، احترام گذاشتن به خانواده‌ها و استفاده از شیوه‌های صحیح آموزشی دانسته‌اند.
۲) میزان سواد مادران می‌تواند نقش مؤثری در انتقال آموزش‌ها به دختران داشته است.
۳) لازم است آموز‌ها از سنین پایین‌تر ۱۰ – ۹ سالگی شروع شود تا هنگام برخورد دختران با علائم بلوغ و قاعدگی نکته مبهمی برایشان وجود نداشته باشد. همچنین ضروری است در سنین بالاتر نیز وجوه دیگر بهداشت باروری آموزش داده شود.
۴) دختران در مورد تغییرات جسمی و علائم خلقی، روانی و اجتماعی بلوغ اطلاعات بسیار کمی دارند و این امر در مورد علائم روانی و تکامل رفتاری و تشخیصی محسوس‌تر است. آموزش، سبب افزایش اطلاعات بهبود نگرش و ارتقاء عملکرد دختران شده و موجب نگرش مثبت نسبت به پدیده بلوغ و قبول تغییرات بلوغ به‌عنوان تغییرات فیزیولوژیک شده است که این امر باعث رفع نگرانی‌ها، تقویت حس اعتماد به نفس و احترام به خویشتن می‌شود.
۵) از بین راه‌های مختلف آموزشی مثل کتاب درسی، پرسنل بهداشتی ـ درمانی و...”دختران صالح‌ترین و مطمئن‌ترین راه کسب اطلاعات را مادران خود دانسته‌اند بنابراین استراتژی آموزش از طریق خانواده به‌وسیله نیروی متشکل و دوطلب مردمی یعنی رابطین بهداشتی، با توجه به استمرار ارتباط آنان با خانواده‌ها و هماهنگی طبقاتی، تحصیلی و اجتماعی با آنان مطمئن‌ترین مؤثرترین امکان‌پذیرترین و مستمرترین راه برای آموزش دختران است. این استراتژی به‌عنوان رویکرد آموزشی مردم مدار (community base) بهترین راه برای تأمین نیازهای آموزشی و همچنین تغییر فرهنگی و اجتماعی محسوب می‌شود.
▪ موانع بهداشت باروری نوجوانان
۱) غالباً سیاست منسجمی برای حمایت و حفظ بهداشت باروری نوجوانان وجود ندارد و در صورت وجود جوابگوی نیازهای حاضر و آتی نیست. به‌طور کلی جامعه و حتی تصمیم‌گیرندگان کلیدی از نیاز به فعالیت مشترک و حساسیت موضوع آگاهی ندارند.
۲) نوجوانان اطلاعات و راهنمایی‌های لازم را در خانه و مدرسه کسب نمی‌کنند.
۳) متأسفانه تنها راه کسب اطلاعات این کنجکاوان، نشریه‌های غیرعلمی، تلویزیون و فیلم‌های غربی با تصاویری است که بیش از آموزش روابط نسی صحیح و عاقلانه، نشانگر و اشاعه‌دهنده انحرافات و بدآموزی‌ها است.
۴) افراد جوان و بزرگ‌ترها (شامل اولیاء مدرسه و والدین و...) نه تنها اغلب نسبت به مسائل خاص جوانان آگاهی و حساسیت ندارند بلکه این افراد معمولاً به‌علت معذب بودن و شرم از صحبت و بحث در امور جنسی نمی‌توانند رابطه‌ مؤثری در زمینه رفع نیازهای آموزشی با آنان برقرار نمایند. این امر سبب می‌شود که مشارکت جوانان در برنامه‌های آموزشی و خدماتی برای همسالان خود چه از نظر شناخت نیازهای خاص آنان و یا تعیین کمیت و کیفیت این خدمات اندک باشد.
     
  
زن

 
آموزش والدین کودکان مبتلابه کم شنوایی

میزان شناخت والدین از کودک خود، میتواند در تسریع و پیشبرد اهداف درمانی بسیار مؤثر باشد. زمانیکه خانواده به مشکل کم شنوایی کودک پی می برد و سعی در بازگرداندن توان شنوایی کودک با مراجعه به متخصصین مربوطه می نماید بخشی از شناخت والدین نسبت به کودک را تشکیل می دهد. جهت آشنایی خانواده با راه حلهای موجود در کمک به کودکان کم شنوا آموزشهای خانواده نقش مؤثری ایفا می کند. در این نوشتار به بخشی از موارد آموزشی می پردازیم:

آموزش والدین کودکان مبتلابه کم شنوایی

۱) با توجه به اینکه همیشه بهترین راه درمان، پیشگیری است، خانواده باید به عواملی که سبب بروز ناشنوایی و کم شنوایی می شود توجه بسیار داشته باشد؛ عواملی چون: وجود سابقه کم شنوایی در خانواده، ازدواج فامیلی، بیماریهای عفونی مادر در دوران بارداری، زردی و…
۲) بروز مشکل شنوایی در زمینه های رشدی دیگر کودک نیز تأثیرگذار میباشد. اختلال در گفتار کودک، کاهش توانائیهای شناختی و مشکلات عاطفی و روانی کودک و خانواده وی و...
۳) لازم است بدانیم اختلال موجود در یک کودک کم شنوا تنها مربوط به حس شنوایی اوست و سایر حواس وی سالم می باشد و در نتیجه حواس دیگر مثل بینایی و یا لامسه باید جایگزین شنوایی گردد. استفاده مناسب از هوش کودک و رشد آن نیز می تواند تاحدودی نقص شنوایی را پوشش دهد.
۴) توجه خانواده به باقیمانده شنوایی کودک و استفاده مناسب از آن (با پیگیری جهت تجویز به موقع سمعک و برنامه های توانبخشی) سیر رشد کودک را هموار می نماید.
۵) ایجاد جو مناسب در خانواده جهت کمک به کودک کم شنوا می تواند علاوه بر اینکه سلامت روانی خانواده را در پی داشته باشد در ایجاد برنامه ریزی مناسب برای کودک کم شنوا بسیار مؤثر واقع شود. ارتباط مناسب والدین با یکدیگر، صمیمت موجود بین والدین و کودکانشان و ارتباط مناسب بین کودک کم شنوا و سایر فرزندان خانواده برنامه اصلی تربیتی خانواده محسوب می گردد.
۶) تقسیم وظایف در منزل نیز می تواند مادر را (که بیشترین نقش در تربیت فرزند را بر عهده دارد) در پیگیری برنامه های آموزشی و توانبخشی یاری دهد.
۷) توجه داشته باشیم خانواده ها می توانند با ایجاد ارتباط با یکدیگر، آموزشهای مفیدی را دریافت نمایند. بهترین افرادی که می توانند ما را در یاری رساندن به کودکانمان همراهی نمایند خانواده هایی هستند که کودک کم شنوایی دارند که از لحاظ سنی از کودک ما بزرگتر بوده و در رفع مشکل کودکشان خانواده های موفقی بوده اند.
۸) تنظیم فعالیتهای روزمره کودک، آموزش او را تسهیل می کند. زمان و میزان خواب، زمان غذاخوردن، زمان بازی و فعالیتهای گروهی و تفریحی تماماً بایستی توسط خانواده تنظیم گردد.
۹) بکار بردن سیستم های مناسب تشویق و تنبیه برای کودک نیز، علاوه بر تسهیل فعالیتهای آموزشی شما، در رشد شخصیت کودک بسیار مؤثر است.
     
  
زن

 
ممنون آنا جان
مطالبت خییییییییییییییییلی مفیده گلم
چراغی در دست، چراغی در دلم.
زنگار ِ روحم را صیقل می‌زنم.
آینه‌ای برابر ِ آینه‌ات می‌گذارم
تا با تو
ابدیتی بسازم
     
  
زن

 
آنتی بیوتیکها – چه وقت ضروری هستند؟

آنتی بیوتیکها – چه وقت ضروری هستند؟کودکتان مریض است و اندکی تب دارد – سرفه های سختی میکند و مخاطش بی رنگ شده است. سئوال این است که آیا او به آنتی بیوتیک نیاز دارد؟ ممکن است دکتر او تشخیص دهد که او باید آنتی بیوتیک مصرف کند اما بهتر است که این اتفاق نیافتد. باید گفت که معمولا برای اکثر بچه ها نیازی به این تجویز نیست.

آنتی بیوتیکها – چه وقت ضروری هستند؟

بعضی از پزشکان اعتقاد دارند که مصرف آنتی بیوتیک برای اکثر کودکان بیش از اندازه انجام میشود. این مسئله بیشتر در جاهایی اتفاق می افتد که تجمعی از کودکان دیده میشوند مانند مهدهای کودک. بدین ترتیب با مصرف آنتی بیوتیک – باکتری در مقابل آن مقاوم میشود. حتما میدانید برعکس آنچه پدر و مادرها فکر میکنند بچه ها در محیطی استریل بزرگ نمیشوند. بلکه هر بچه ای در پوست و بینی و گلو و شکم یا روده خود حداقل چند باکتری دارد. تعدادی از این باکتریها بد هستند که معمولا بوسیله سیستم دفاعی بدن شناسایی و دفع میشوند. اما بعضی از این باکتریها واقعا مضر هستند و برعکس تعدادی دیگر مفید (مانند نمونه ای که در شکم زندگی میکند) میباشند.
● خوب و بد
حال فرض کنید که بچه ای بخاطر عفونت گوش درونی و یا دلیل بی اهمیت دیگری تحت مداوای با آنتی بیوتیک قرار بگیرد. در حالی که آنتی بیوتیک مشغول کشتن باکتریهای بد میباشد تعدادی از باکتریهای مضر و خوب را هم همزمان از بین میبرد. وقتی کودک مصرف آنتی بیوتیک را قطع کرده و یا آنرا به پایان میبرد باکتریهای خوب و بدی که باقی میمانند در مقابل آنتی بیوتیک مصرف شده مقاوم میشوند. در این جریان اگر این باکتریهای مقاوم به نوعی از سد مقاومتی طبیعی بدن کودک عبور کنند مانند یک خراش در سطح پوست – میتوانند عامل بیماری شوند که درمان آن بسیار مشکل خواهد بود.
پدر و مادرها باید این مسئله را درک کنند که هر باری که کودک خود را تحت درمان آنتی بیوتیک قرار میدهند ریسک این موضوع را که بعدا با بیماری مقاومتری روبرو شوند را افزایش میدهند. حتی این خطر هم وجود دارد که باکتریهای مقاوم به بدن کودکان دیگر هم نفوذ کنند. بنابراین فوق العاده مهم است که فقط و فقط در مواقع خیلی ضروری به کودک آنتی بیوتیک داده شود – مانند وقتی که کودک درگیر یک گلودرد میکروبی یا عفونت گوش درونی است.
پزشکان بر این عقیده هستند که بسیار مهم است که پدر و مادرها بفهمند که اختلافی بین بیماریهای باکتریایی و بیماریهای ویروسی وجود دارد که هر کدام نیز راه درمان خود را دارند. توجه به این نکته ضروری است که آنتی بیوتیک فقط در مورد درمان بیماریهای باکتریایی تجویز میگردد. برعکس مصرف آنتی بیوتیک هیچگونه کمکی به درمان بیماریهای ویروسی نمیکند. ویروسها عامل اصلی بیماریها عمومی مانند سرما خوردگی و سرفه و آبریزش بینی هستند. برای درمان بیماریهای ویروسی باید آثار آنها را مانند تب خفیف – سرفه یا گرفتگی بینی برطرف کرد که این کار هم با مصرف داروهای مایع که در دسترس میباشد براحتی امکان پذیر است فقط باید صبر کرد تا دوران بیماری سپری شود. معمولا بیماریهایی که عامل آنها ویروسی باشد خودبخود از بین میروند.
● خود درمانی نکنید
اکثر مردم فکر میکنند که باکتریها عامل اساسی بیماریها هستند. اما این واقعیت ندارد. اولیا وقتی کودک خود را در حال بیماری میبینند میخواهند که او زودتر خوب شود بنابراین بلافاصله تقاضای مصرف آنتی بیوتیک را میکنند و گاهی بر این تقاضا اصرار هم میورزند. بعضی از اولیا نمیدانند که مخاط تغییر رنگ داده علامتی بر وجود باکتری نیست. بسیار طبیعی است که در ابتدای سرماخوردگی مخاط تمیز باشد سپس تغییر رنگ دهد. در یک سرماخوردگی ساده این مسئله و به تبع آن خود بیماری بعد از مدتی برطرف میگردد.
پزشکتان میگوید که آیا کودک شما به آنتی بیوتیک نیاز دارد یا خیر. معمولا میتوانید با تلفن هم با پزشک یا پرستار در این رابطه مشورت کنید که آیا بیماری از نوع ویروسی است یا باکتری عامل آن است. از نوضیحاتی که به دکتر میدهید او میتواند برایتان وقت ملاقات بگیرد و آنگاه در صورت نیاز آنتی بیوتیک تجویز کند. در این رابطه دکترتان با شما بحث خواهد کرد و میگوید:
ـ انواع مختلف گوش درد وجود دارد که بعضی از آنها نیاز به آنتی بیوتیک دارند.
ـ آنتی بیوتیکها ممکن است در درمان عفونتهای مزمن سینوسی بکار رود.
ـ اغلب گلودردها عامل ویروسی دارند. فقط یک نوع بنام strep نیاز به آنتی بیوتیک دارد. این نمونه را هم فقط میتوان از روی تست آزمایشگاهی تشخیص داد.
ـ سرماخوردگی که معمولا طول عمری حدود دو هفته دارد بوسیله ویروس بوجود می آید. بسیار عادی است که در دوران سرماخوردگی مخاط کلفت شده و تغییر رنگ دهد. آنتی بیوتیکها روی این ناراحتیها اثری ندارد.
حال توجه کنید که اگر شما یا کسی در خانواده تان باید آنتی بیوتیک مصرف نماید مطمئن شوید که دارو دقیقا به شکلی که تجویز شده است مصرف شود و مهمتر اینکه حتما تا انتها مصرف شود. وقتی آنتی بیوتیک مصرف میکنید معمولا بعد از چند روز آثار بیماری برطرف میشود اما باید مصرف دارو را به انتها برسانید تا تمام باکتریهای بد کشته شوند. در غیر این صورت فقط نمونه های ضعیفتر کشته میشوند و قویترها زنده باقیمانده و در مقابل دارو هم مقاوم میشوند. هیچوقت آنتی بیوتیکها را با دیگران شریک نکنید و حرف آخر اینکه به محض پایان یافتن مصرفتان – دارو را سریعا دور بیاندازید.
     
  
زن

 
saye_sexi: ممنون آنا جان
مطالبت خییییییییییییییییلی مفیده گلم
______________________________________________________

خواهش میکنم
     
  
زن

 
آنچه تازه مادران باید بدانند

پس از ۹ ماه انتظار و پشت سر گذاشتن دردسرهای بارداری و پس از زایمان و سختی‌های آن، فکر می‌کنید می‌توانید یک نفس راحت بکشید؟ شاید خیلی‌ها به شما بگویند که نه و این تازه شروع دردسرهای دیگر است اما این‌طور نیست. نگهداری از نوزاد، اگر برخی اصول کلی را در ذهن داشته باشید، آن قدرها هم کار سختی نیست...

آنچه تازه مادران باید بدانند

برای نگهداری بهتر از یک نوزاد باید ابتدا در مورد نیازهای او اطلاعات به دست بیاورید. تجربیات یک بزرگ‌تر، دوست یا حتی یک مربی که خود سابقه نگهداری از نوزاد را داشته است در این مواقع خیلی به کار می‌آید. در روزهای اول بهتر است یک همراه داشته باشید. این همراه حتی اگر یک نوجوان بی‌تجربه هم باشد می‌تواند بسیار به شما کمک کند.
● نگه داشتن نوزاد
اولین و مهم‌ترین اصل در مراقبت از نوزاد، روش صحیح نگه داشتن اوست. تا زمانی که نوزاد قدرت کنترل سر و گردن خود را به دست نیاورده است باید با دقت تمام مراقب سر و گردن او بود. حمایت مناسب از سر موقع در آغوش گرفتن و یا به طور عمودی نگه داشتن کودک یک اصل مهم است.
به هیچ‌وجه کودک را تکان ندهید و یا نلرزانید. بعضی از والدین اغلب موقع بازی کردن یا موقع ناراحتی او، نوزاد را تکان می‌دهند. این مساله حتی می‌تواند عوارض وحشتناکی مانند خون‌ریزی مغزی را هم به دنبال داشته باشد. موقع حمل کودک در سبد نوزاد، گهواره یا صندلی مخصوص او مطمئن شوید که نوزاد به خوبی در جای خود قرار گرفته و محکم شده است و احتمال لغزیدن یا افتادن وجود ندارد.
● غذا دادن به نوزاد
تفاوتی نمی‌کند که نوزاد شما از شیر مادر استفاده می‌کند یا شیرخشک؛ در هر دو صورت شما باید روزانه چند بار به او غذا بدهید. توصیه می‌شود که شیر دادن به نوزاد فقط به درخواست او انجام شود.
گریه کردن نوزاد موقع گرسنگی بهترین علامت برای زمان شیر دادن به اوست اما بعضی نوزادها هم به جای گریه کردن از علایم دیگری استفاده می‌کنند، کارهایی مانند مکیدن انگشت، بردن دست به دهان با ایجاد صدای مکیدن، می‌تواند از علایم گرسنگی باشد.
یک نوزاد به طور معمول هر دو تا سه ساعت به شیر احتیاج دارد. اگر به او شیر مادر می‌دهید اجازه بدهید هر بار تغذیه از پستان مادر، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول بکشد.
در صورت استفاده از شیرخشک باید در هر وعده ۶۰ تا ۹۰ میلی‌لیتر فرمولا (شیر خشک و آب جوشیده) تهیه کنید.
برای اطمینان از تغذیه مناسب بعضی از نوزادن را باید هر چند ساعت بیدار کرد اما اگر این مساله در مورد نوزاد شما زیاد اتفاق می‌افتد یا او علاقه زیادی به غذا خوردن یا مکیدن ندارد با پزشک تماس بگیرید.
در مورد نوزادانی که از شیر مادر استفاده می‌کنند تشخیص اینکه کودک به اندازه کافی شیر می‌خورد یا نه کمی سخت‌تر از تغذیه با شیرخشک است. این نوزادان اگر در روز شش بار خود را خیس می‌کنند، چند نوبت مدفوع دفع می‌کنند، راحت می‌خوابند و به طور طبیعی وزن می‌گیرند به این معنی است که تغذیه مناسبی دارند.
● آروغ زدن
نوزادان اغلب موقع شیر خوردن مقداری هوا هم می‌بلعند که موجب می‌شود بعدا نفخ کنند و به همین دلیل گریه می‌کنند. برای جلوگیری از نفخ نوزاد باید به طور مرتب او را وادار به آروغ زدن کنید.
در مورد نوزادانی که از شیرخشک استفاده می‌کنند بعد از خوردن ۶۰ تا ۹۰ میلی‌لیتر. و در تغذیه از شیرمادر پس از یک بار خوردن از هر پستان باید این کار انجام شود.
در نوزادانی که زیاد نفخ می‌کنند پس از ۳۰ میلی‌لیتر شیرخشک یا ۵ دقیقه شیرخوردن از مادر باید کودک چند دقیقه برای آروغ زدن تحریک شود و بعد ادامه تغذیه انجام شود.
● برای آروغ زدن کودک روش‌های زیر را به کار ببرید:
کودک را در آغوش بگیرد و سرش را روی شانه‌تان قرار دهید. مراقب سر کودک باشید و با دست دیگر آرام روی پشتش بزنید.
بنشینید و کودک را روی پاهایتان بگذارید. با یک دست سینه و سر نوزاد را نگهداری و با دست دیگر به آرامی به پشتش ضربه بزنید اگر نوزاد را روی پای خود می‌خوابانید باید توجه داشته باشید که صورت نوزاد به سمت پایین باشد و سر کودک باید بالاتر از سینه‌اش باشد.
اگر با این روش‌ها نوزاد آروغ نزد، حالتش را عوض کنید و پیش از غذا دادن دوباره، در وضعیت دیگری چند دقیقه تحریکش کنید. همیشه پس از تمام شدن زمان شیر خوردن نوزاد را وادار به آروغ زدن کنید و حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه او را به صورت عمودی نگه دارید تا بالا نیاورد.
● پوشک کردن
پیش از بچه‌دار شدن، این نکته را به یاد داشته باشید که نوزاد شما در روز حداقل ۱۰ بار نیاز به عوض کردن پوشک پیدا می‌کند و این یعنی ۷۰ بار در هفته.
پیش از عوض کردن پوشک اطمینان پیدا کنید که تمام لوازم مورد نیاز در دسترستان است و لازم نیست تا برای تهیه چیزی نوزاد را تنها بگذارید.
پوشک تمیز، روغن یا پودر بچه‌، یک ظرف آب گرم برای شستشوی بچه‌، یک حوله تمیز و ظرف زباله حداقل لوازم مورد نیاز تعویض پوشک است.
پس از هر بار کار کردن شکم یا خیس شدن پوشک باید آن را تعویض کرد. نوزاد را به پشت بخوابانید و پوشک کثیف را جدا کنید. با استفاده از آب ولرم و حوله تمیز به آرامی نوزاد را تمیز کنید. وقتی که پوشک یک نوزاد پسر را تعویض می‌کنید، مراقب باشید چون تماس پوست لخت او با هوای سرد ممکن است موجب ادرار کردن نوزاد شود. موقع تمیز کردن نوزاد دختر دقت کنید حوله را از جلو به عقب بکشید تا مانع به وجود آمدن عفونت ادراری شوید.
برای جلوگیری از به وجود آمدن راش یا کهیر ناشی از پوشک هم باید حتما از روغن یا پودر بچه استفاده کنید.
سوختگی پوشک یا کهیر ناشی از آن اغلب یک تورم قرمز رنگ و دردناک است که ظرف چند روز و پس از شستن با آب گرم و چرب کردن پوست و مدتی استفاده نکردن از پوشک از بین می‌رود اما برای جلوگیری از به وجود آمدن آن می‌توانید کارهای زیر را انجام دهید.
پوشک بچه را مرتب عوض کنید و نگذارید پوشک کثیف زیاد دور بدن نوزاد باقی بماند.
پس از عوض کردن پوشک با یک صابون لطیف و آب ولرم نوزاد را بشویید و با یک حوله نرم پاک کنید و کرم بچه بزنید.
اگر از پارچه‌های نرم به عنوان کهنه بچه استفاده می‌کنید برای استفاده مجدد آنها را با مواد پاک‌کننده ضد حساسیت و بدون رنگ بشویید.
در روز مدتی نوزاد را بدون پوشک رها کنید تا پوست تنفس طبیعی داشته باشد. اگر سوختگی پوشک پس از سه روز مراقبت خوب نشد یا بدتر شد حتما با پزشک تماس بگیرید.
● خوابیدن نوزاد
اگر اولین بارتان است که بچه‌دار می‌شوید شاید روزهای اول تعجب کنید وقتی می‌بینید که نوزادتان روزی ۱۶ ساعت می‌خوابد. نوزادان اغلب هر سه تا چهار ساعت یک بار می‌خوابند و شب و روز زیاد برایشان فرقی نمی‌کند. در سه ماه اول زندگی آنها در شب حداقل شش تا هشت ساعت می‌خوابند اما در این مدت حداقل یک بار برای شیر خوردن بیدار می‌شوند. به تدریج نوزادان با بالا رفتن سن عادات خواب خاص خود را پیدا می‌کنند. به همین دلیل تا زمانی که وزن طبیعی دارند و سالم به نظر می‌رسند، نباید زیاد نگران زمان خواب یا بیدار شدن آنها بود.
به یاد داشته باشید موقع خواب حتما کودک را به پشت بخوابانید تا جلوی نشانگان مرگ ناگهانی نوزاد که اغلب موقع خواب به وجود می‌آید، گرفته شود. از رخت‌خواب‌های شل‌ و گشاد که احتمال خفه کردن کودک و گرفتن راه تنفس او را دارد استفاده نکنید. نوزاد را روی بالش نخوابانید و موقع خواب در صورت داشتن حیوانات خانگی آنها را از نوزاد دور کنید. دقت کنید که هر شب وضعیت سر کودک را تغییر دهید (یک شب روی سمت چپ و یک شب روی سمت راست) تا جلوی تخت شدن یک سمت سر گرفته شود. تهویه محل خواب نوزاد باید طبیعی باشد. هیچ‌وقت نوزاد را حتی اگر خواب است تنها نگذارید و حواستان به او باشد.
     
  
زن

 
آنسفالیت - سرسام

ـ نشانه‌های کلیدی:
۱. سفتی گردن (به‌سختی به عقب و جلو حرکت می‌کند).
۲. ناتوانی در نشستن بدون کمک خواستن و نشستن بدون کمک از حالت خوابیده.

آنسفالیت - سرسام

ـ نشانه‌های دیگر:
۱. سردرد
۲. استفراغ
۳. خواب‌آلودگی
۴. گیجی (موقعیت ناشناسی)
۵. تب ملایم تا بالا
۶. تشنج یا از دست رفتن هوشیاری
ـ موارد مهم:
۱. آنسفالیت یا سرسام یک بیماری خطرناک و مرگ آفرین است. در صورت بروز نشانه‌های کلیدی سریعاً به پزشک مراجعه کنید.
ـ مراقبت خانگی:
۱. ندارد. سریعاً به پزشک مراجعه کنید.
ـ موارد احتیاط:
۱. در صورت بروز علائم آنسفالیت پزشک را از سابقه قبلی مسمومیت (از جمله با جیوه و سرب) آگاه کنید.
۲. اگر کودک شما واکنش شدیدی نسبت به یکی از واکسن‌ها نشان داد، قبل از این‌که کودک یادآورها را تزریق کند، به پزشک اطلاع دهید.
     
  
زن

 
شب ادراری کودکان نیاز به درمان ندارد

رفتار نامناسب با کودکانی که دچار شب ادراری هستند موجب ادامه این مشکل و ابتلای یبوست در آنان می شود و شب ادارای در کودکان زیر ۵/۵ سال به درمان نیاز ندارد...

شب ادراری کودکان نیاز به درمان ندارد

کودکانی که شب ادراری دارند نباید مواد رنگی مثل شیر کاکائو، شکلات، آب میوه های صنعتی و همچنین سوسیس و کالباس که مثانه را تحریک می کند، مصرف کنند.
شب ادراری در کودکان بالای ۵/۵ سال هر سال ۱۵ درصد کاهش می یابد و در ۱۴ سالگی به یک درصد می سد.
     
  
زن

 
سنگ کلیه و کودکان ابتلا به بیماری سنگ‌ کلیه

یکی از انواع اختلالات شایع، اما قابل کنترل و پیشگیری است. مطابق با آمارهای انجام شده، شمار مبتلایان به این اختلال در میان کودکان در حال افزایش است، بطوری‌که آمار کودکان مبتلا به سنگ کلیه در مقایسه با ۱۰ سال گذشته رشدی برابر ۵۰ درصد داشته است...

سنگ کلیه و کودکان ابتلا به بیماری سنگ‌ کلیه

محققان سبک زندگی و پیروی از رژیم‌های غذایی غلط مانند موادغذایی پر نمک و فست‌فودها و کاهش مصرف آب روزانه را عامل اصلی افزایش شمار مبتلایان به این بیماری می‌دانند. از آنجایی که سابقه فامیلی و نوع رژیم غذایی، دو عامل مهم، افزایش احتمال ابتلا به سنگ کلیه در کودکان است، مراجعه والدین به پزشک متخصص و پیروی از الگوهای غذایی صحیح در افرادی که زمینه ابتلا به بیماری در آنها وجود دارد، توصیه محققان است.
رژیم غذایی حاوی میوه و سبزیجات، مصرف رژیم‌های غذایی کم نمک به همراه آب کافی متناسب با سن و وزن کودک از جمله راهکارهای پیشگیری از ابتلا به سنگ کلیه در کودکان است. مواد غذایی عمل آوری شده، کنسروها، تنقلات شور از انواع مواد غذایی است که احتمال ابتلا به این اختلال را افزایش می‌دهد.
درمان این بیماری بسته به اندازه سنگ‌ها، با روش‌هایی از جمله لیزر درمانی، دارو درمانی و درمان با اعمال جراحی امکان پذیر است اما از آن‌جا‌یی که مراحل درمان با درد و ناراحتی برای کودک همراه است، پیشگیری توصیه اکید متخصصان و محققان است
     
  
صفحه  صفحه 17 از 43:  « پیشین  1  ...  16  17  18  ...  42  43  پسین » 
خانه و خانواده

مراحل رشد از جنینی تا بزرگسالی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA