انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 24 از 43:  « پیشین  1  ...  23  24  25  ...  42  43  پسین »

مراحل رشد از جنینی تا بزرگسالی


زن

 
پیچ‌خوردگی بیضه‌ها

ـ نشانه‌ها:
۱. درد فزاینده و باد کردن بیضه‌ها
۲. تغییر رنگ پوست بیضه‌ها
۳. تهوع
۴. استفراغ
۵. درد زیر شکم
۶. تب

پیچ‌خوردگی بیضه‌ها

ـ مراقبت خانگی:
ندارد. پیچ‌خوردگی بیضه‌ها یک اورژانس پزشکی است و نیاز به مراقبت تخصصی پزشکی دارد.
ـ موارد احتیاط:
۱. سعی نکنید که این عارضه را در منزل درمان کنید. کودک باید سریعاً توسط پزشک معاینه شود.
۲. اگر درد در ناحیه بیضه افزایش پیدا می‌کند و اگر بیضه‌ها باد کرده‌اند، سفت شده‌اند و تغییر رنگ داده‌اند، کودک را سریعاً به پزشک ببرید.
۳. درد ناحیه پائین شکم یا درد در ناحیه ران می‌تواند به‌علت پیچ‌خوردگی بیضه در کودکی باشد که بیضه‌هایش در شکم مانده‌اند و این بیماری را درمان نکرده‌اند.
۴. اگر پس از آسیب یا ضربه به بیضه‌ها درد افزایش پیدا کرد، به پیچ‌خوردگی بیضه‌ها مشکوک شوید.
۵. هیچ‌گاه در درمان پیچ‌خوردگی بیضه تأخیر نکنید. در این مورد، زمان بسیار حیاتی است.
     
  
زن

 
پیچ خوردگی

● علائم : - تورم و حساسیت - احساس درد در مفصل آسیب دیده زمانیکه به آن فشار یا وزنی وارد میشود - کوفتگی
پیچ خوردگی عبارت است از پارگی بافتهای سفت و تسمه مانندی به اسم رباط که کارشان حمایت از مفصل و محدود کردن حرکات آن است. پیچ معمولاً زمانی رخ می‌دهد که کشیدگی بیش از حد یا حرکت پیچشی ناگهانی باعث شود که مفصل بیشتر از محدوده مجاز حرکتش بچرخد.

پیچ خوردگی

پارگی موجب خونریزی در مفصل میشود که نهایتاً ورم، درد و کوفتگی شدید را از خود به جا می‌ گذارد. (اگر فقط چند رشته از رباط پاره شوند به آن کشیدگی یا strain می‌گویند). شایعترین جاهای پیچ خوردگی عبارتند از مچ پا، زانو و مچ دست. از آنجا که رباطها نزدیک به سطح پوست این مفصلها قرار دارند و در زیر آنها استخوان مکحم وجود دارد ورم سریعاً ایجاد میشود و کودک شما نمی‌تواند بر روی مفصل، پیچ خورده تکیه داده و وزن خود را بر آن قرار دهد.
در اطفال کوچک کمتر پیچ خوردگی رخ میدهد. زیرا مفاصل آنها خیلی نرم و قابل انعطاف‌اند. اما در کودکان ۶ تا ۱۲ ساله کاملاً شایع است.
● آیا خطرناک است؟
پیچ خوردگی دردناک است اما خطری در بر ندارد اگر چه بدون عکسبرداری (رادیولوژی) به سختی می‌توان پیچ خوردگی را از شکستگی استخوان و در رفتگی مفصلی تشخیص وافتراق داد.
● ابتدا چه کار باید بکنید؟
۱) اگر مفصل یا عضو آسیب دیده تغییر شکل نداده است (که در آنصورت می‌توانست نشان دهنده یک در رفتگی یا شکستگی باشد) کودک خود را خوابانده و عضو صدمه دیده را بلند کنید.
۲) برای کاهش تورم از کمپرس سرد استفاده کنید.
۳) برای حمایت از مفصل ابتدا روی آنرا یک لایه ضخیم از پنبه طبیعی بپوشانید سپس با باندکشی مفصل را باندپیچی کنید. متعاقباً برای آنکه تورم آتی موضع آسیب دیده منجر به سختی بیش از حد باند نشود باندپیچی را مرتباً چک کنید.
۴) از کودک خود بخواهید حداقل برای ۲۴ ساعت مفصل را استراحت دهد.
● آیا مشورت با دکتر لازم است؟
اگر درد شدید باشد و مفصل یا عضو آسیب دیده تغییر شکل داده باشد که نشانگر در رفتگی یا شکستگی است باید بلافاصله به دکتر مراجعه کنید اگر بعد از ۴۸ ساعت تورم فروننشست و یا کودک شما هنگام فشار بر عضو آسیب دیده درد شدیدی احساس می‌کند مشورت با دکتر ضروری است.
● دکتر چه اقدامی انجام خواهد داد؟
اگر دکتر به در رفتگی یا شکستگی مشکوک است کودک شما را به بخش سوانح یا اورژانس بیمارستان ارجاع می‌دهد.
اگر آسیب وارده پیچ خوردگی باشد دکتر مفصل آسیب دیده را باندپیچی می‌کند.
     
  
زن

 
پورپورای هنوخ‌شوئن‌لاین

نشانه‌ها:
۱. ضایعات پوستی ریز بنفش یا خون مردگی‌های بنفش
۲. دل درد
۳. وجود خون در ادرار
۴. درد و تورم در مفاصل

پورپورای هنوخ‌شوئن‌لاین

ـ مراقبت خانگی:
پزشک باید درمان آن را زیر نظر بگیرد
ـ موارد احتیاط:
۱. اگر کودک شما ضایعات پوستی ریز بنفش یا خون مردگی‌های بزرگ پیدا می‌کنند، سریعاً با پزشک تماس بگیرید.
یکی از راه‌هائی که می‌توان ضایعات پورپورا را تشخیص داد، این است که ته یک لیوان را به پوست فشار دهید. اگر بثورات باز هم قابل دیدن بودند، پورپوراست.
۲. یک ضایعه پورپورائی همچنین می‌تواند نشانگر یک بیماری وخیم خونی باشد.
۳. اگر کودک دارای پورپورای شدید هنوخ‌شوئن، دل درد شدید یا آثار خون در مدفوع دارد، سریعاً پزشک را خبر کنید.
۴. کودک مبتلا به این عارضه، باید آزمایش‌های مفصل و تست‌های ادراری و کلیوی را تا شش ماه بعد از بهبودی انجام دهد.
     
  
زن

 
خونریزی بینی

● علائم :
ازبینی، زمانی خون می‌آید که رگ‌های کوچک داخل سطح بینی پاره شوند. حوادث زیر می‌توانند خونریزی بینی را پدید آورند: ضربه به بینی، عطسه کردن هنگام سرماخوردگی یا تب یونجه، وجود شی خارجی در بینی، دست در دماغ کردن و امثال آن، اگر شی خارجی در بینی فرو رفته باشد ترشحات بدبو همراه با خون خارج میشود. خونریزی بینی ممکن است شدید باشد اما معمولاً مقدار خیلی کمی خون از آن بیرون می‌ریزد.

خونریزی بینی

● آیا خطرناک است؟
خون دماغ بندرت خطر دارد. اما اگر کودک مرتباً خون دماغ شود و زود بند نیاید و یا اگر بعد از یک ضربه به سر خون دماغ ایجاد شود باید برای درمان اقدام کنید.
● ابتدا چه کار باید بکنیم؟
سعی نکنید با چپاندن چیزی داخل بینی جلوی خونریزی را بگیرید. سر کودک را بدرون یک ظرف یا دستشویی خم کنید یا انگشت شصت و انگشت اشاره، بینی را از جایی که استخوانی نیست محکم بگیرید. بمدت ۱۰ دقیقه و یا تا زمان توقف خونریزی نگهدارید. نگذارید کودک،‌سرش را بهنگام خون دماغ به عقب خم کند. این کار موجب میشود خون به پشت بینی و سپس داخل معده برود و موجب تحریک و استفراغ شود.
● آیا مشورت با دکتر لازم است؟
چنانچه بعد از ۳۰ دقیقه خونریزی متوقف نشد و کودک دچار سرگیجه و رنگ پریدگی شده باشد فوراً به دکتر مراجعه کنید. چنانچه فکر می‌کنید یک شی خارجی در بینی کودکتان فرو رفته است و یا اینکه خون دماغ مرتباً تکرار میشود با دکتر مشورت کنید.
● دکتر چه اقدامی انجام خواهد داد؟
اگر به سر کودک ضربه خورده است دکتر برای بررسی ورد شکستگی از جمجمه عکس خواهد گرفت.
اگر خون دماغ متوقف نشود برای بندآوردن از گاز استفاده می‌کند. این کار با بی حسی موضعی انجام میشود. بعد از چند ساعت می‌توان گاز را برداشت.
اگر شی خارجی در بینی کودک باشد دکتر در صورت لزوم با بی حسی موضعی آنرا خارج می‌کند.
اگر خون دماغ مکرراً ایجاد شود دکتر شما را به یک متخصص گوش و حلق و بینی معرفی می‌کند. اگر عود خونریزی از دماغ بخاطر شکننده بودن رگهای خونی باشد دکتر متخصص از طریق سوزاندن (کوتر کردن) انتهای رگ تحت بیهوشی عمومی به درمان آن می‌پردازد.
● شما چه کمکی می‌توانید بکنید؟
نگذارید کودک اقلاً ۳ ساعت بعد از خون دماغ، بینی خود را دستکاری کند. زیرا امکان شروع مجدد خونریزی هست.
     
  
زن

 
بیماریهای کودک و فتق ناف

تنها ارتیاط خونی جنین با مادر از طریق جفت و بند ناف است . بند ناف واسطه ارسال مواد غذیی از بدن مادر از طریق جفت به کودک است . با تولد نوزاد ین بزرگترین پل ارتباطی مادر و کودک قطع می شود و از آن پس خون نوزاد مستقل شده و سیستم گردش خونی جفتی کاملاً معکوس شده و کودک زندگی دوباره ی پیدا می کند .

بیماریهای کودک و فتق ناف

تنها ارتیاط خونی جنین با مادر از طریق جفت و بند ناف است . بند ناف واسطه ارسال مواد غذایی از بدن مادر از طریق جفت به کودک است . با تولد نوزاد این بزرگترین پل ارتباطی مادر و کودک قطع می شود و از آن پس خون نوزاد مستقل شده و سیستم گردش خونی جفتی کاملاً معکوس شده و کودک زندگی دوباره ی پیدا می کند . بند ناف ممکن است در موقع تولد بسیار کوتاه و یا بسیار بلند باشد . اختلالات عروقی بند ناف ، عفونت بند ناف ، و ضربه های وارده به آن و غیره می تواند نوزاد را با مخاطراتی روبه ور کند بعد از تولد بند ناف قطع شده و محکم بسته می شود ، بلافاصله در اثر انقباض و کم کم مسدود شدن عروق بند ناف خونریزی آن متوقف شده و سپس خشک شده ، حداکثر تا هفته دوم بعد از تولد از بدن نوزاد جدا می شود .
چنانچه محیط ناف خشک باشد ین جداشدن زودتر اتفاق می افتد ولی اگر مرطوب نگه داشته شود یا عفونت پیدا کند و یا در بعضی از بیماریهی نوزاد ممکن است دیرتر جدا شود ، بند ناف تا زمانی که خشک باشد و عاری از عفونت باشد به هیچ داروی خاص یا دستکاری یا گاز استریل نیازی ندارد . ولی چنانچه خونریزی داشته باشد و یا التهاب و تورم و قرمزی اطراف آن نباشد و یا ترشحات چرکی داشته باشد و توسط پزشک معینه درمان سریع شروع شود نوزادان به علت اختلالات انعقادی طبیعی که دارند ممکن است دچار خونریزی از محل ناف شوند که خوشبختانه با تزریق دارو مناسب این خونگیری قابل کنترل است و هیچ گونه نگرانی یجاد نمی کند .
پوشاندن ناف نوزاد یا قنداق کردن نوزاد یا پوشاندن ناف با پوشک ، باعث تأخیر در جدا شدن ناف کودک می شود . همچنین شستن مداوم و مرطوب نگه داشتن پوست و ناف نوزاد تأخیر در جداشدن بند ناف را به دنبال دارد و عفونت ثانویه نیز یجاد می کند . در بعضی از موارد اختلالات مادرزادی ناف در اثر ارتباط با مثانه یا روده یا سیر احشاء داخل شکمی ممکن است باعث ترشحات غیر عادی ناف و یا مسائل اداری و ... شود که نیاز به اقدام جراحی دارند .
بعضی از نوزادان ممکن از همان ابتدای تولد داری فتق نافی باشند که با افتادن بند ناف فتق مشخص شده و توجه و توجه خانواده را جلب می کند . فتق های نافی کوچک در زیر یک سالگی نیاز به اقدام خاصی ندارد ولی چنانچه بزرگ باشد حتماً بید توسط جراحی اقدام لازم انجام شود .
از مشخصات فتق نوزاد این است که در شریط مختلف تغییر اندازه پیدا می کند و روده را به راحتی در فتق های بزرگتر می توان لمس کرد و صدی روده را نیز می توان شنید . هر گونه دستکاری فتق ممکن است عوارضی را به دنبال داشته باشد .توده هی نافی در نوزاد و کودک غیر طبیعی است چنانچه اشکالات مادرزادی در دیواره شکم و ناف باشد و باعث بیرون آمدن قسمتی از روده ها به بیرون از شکم شود و یا همراه با سیر اختلالات مادرزادی باشد باید بررسی و درمان جدی صورت گیرد . هر گونه عفونت ناف ممکن است مستقیماً باعث عفونت خون نوزاد شده و حتی منجر به مرگ نوزاد شود . استفاده از پماد ، خمیر ، دارو ، بتادین ، الکل و یا هر داروی دیگر برای ناف ممکن است مخاطرات جدی بری سلامت کودک داشته باشد . از طرفی یکی از راههای مهم تغذیه نوزاد بعد از شیر مادر در کودکان بسیار بد حال در بیمارستان همین بند ناف است باید در حفظ آن خصوصاً در کودکان نارس و یا کودکانی که زردی تلاش کرد!
● بیماریهی کودک و فتق ناف
فتق ناف در نوزاد ممکن است علامتی از بیماریهی دیگر نوزاد باشد یکی از مهمترین بیماریهیی که می تواند همراه با فتق ناف باشد کم کاری مادرزادی تیروئید است که تشخیص و درمان به موقع آن می تواند از عقب افتادگی کودک جلوگیری کند . در ضمن بسیاری از بیماریهای دیگر مثل : سندرم دان ، اختلالات کروموزومی ، اختلالات اسکلتی و عضلانی می تواند باعث یجاد فتق نافی شود .
     
  
زن

 
بیماری مسافرت

● علائم : - حالت تهوع - استفراغ - پیشانی مرطوب و رنگ پریده - ضعف یا سرگیجه - غش
بیماری مسافرت زمانی روی می‌دهد که اندامهای تعادل در گوش بر اثر حرکت آشفته شوند. اگر این احساس که بخاطر حرکت بوجود می‌آید با آنچه که چشم می‌بیند مطابقت نکند و یا هماهنگ نباشد منجر به گیجی در مغز میشود این مشکل را موقعی می‌توان دید که کودک سوار کالسکه، تاب، ماشین، قایق، هواپیما و امثال آنها باشد. نشانه‌های آن می‌تواند از یک حالت تهوع مختصر تا استفراغ و غش باشد کودکان بیشتر از افراد بزرگ مستعد بیماری مسافرت هستند اگر چه علت آن معلوم نیست اما بیشتر آنها تا دوره بلوغ خوب می‌شوند.

بیماری مسافرت

● آیا خطرناک است؟
بیماری مسافرت خطری ندارد اما ناراحت کننده است. برای کودکان کوچکتر استفراغ دراز مدت می‌تواند منجر به (Dehydration) بی‌آب شدن بدن شود.
● ابتدا چه کار باید بکنیم؟
۱) اگر کودک احساس تهوع می‌کند رنگش پریده است و یا هنگام مسافرت بطور غیرطبیعی آرام است پیشانی او را از نظر سردبودن و رطوبت لمس کنید.
۲) از کودک بخواهید چشمهایش را ببندد و در صورت امکان دراز بکشد این عمل باعث میشود علائم گیجی توسط مغز کمتر دریافت شود.
● آیا مشورت با دکتر لازم است؟
اگر کودک حتی بعد از یک مسافرت کوتاه دچار ناراحتی میشود و داروهای مخصوص مسافرت نیز بی‌تأثیرند فوراً با دکتر مشورت کنید.
● دکتر چه اقدامی انجام خواهد داد؟
بعد از آنکه دکتر از شما درباره نشانه‌ها و دفعات تکرار آنها پرسش کرد می‌تواند داروهایی از قبیل آنتی هیستامینها تجویز کند، هر چند ممکن است عوارض جانبی از قبیل خواب‌آلودگی در پی داشته باشد.
● شما چه کمکی می‌توانید بکنید؟
قبل از رفتن به سفر، قیل و قال زیاد راه نیاندازد این می‌تواند هیجان و نگرانی کودک را بیشتر کند.
با دادن دوای مخصوص بیماری مسافرت به کودک خود قبل از مسافرت کردن از بروز ناراحتی جلوگیری نمائید داروهای مناسب را می‌توان در داروخانه‌ها تهیه کرد.
قبل از حرکت کردن یک خوردنی سبک به کودک بدهید و نگذارید با معده خالی یا پر مسافرت کند.
نوشیدنیهای فراوان همراه با خود داشته باشید و یامطمئن شوید در مسیر خود به مایعات دسترسی دارید تا بر اثر استفراغ، بدن دچار کم آبی نشود نوشیدنیهای تازه و خنک نیز احساس تهوع را کاهش می‌دهند.کیسه‌های استفراغ مناسب با خود همراه ببرید.
     
  
زن

 
بیماری فیبروزکیستیک

ـ نشانه‌ها:
۱. عفونت‌های مکرر تنفسی
۲. بروز مکرر برونشیت (التهاب نایژه یا ذات‌الریه
۳. سرفه‌های مزمن
۴. کاهش وزن
۵. یبوست یا اسهال مکرر با مدفوع بدبو
۶. بیرون زدگی راست روده (انتهای روده) از مقعد
۷. پهن شدن انتهای دست و پا
۸. در هنگام بوسیدن، پوست شور است.

بیماری فیبروزکیستیک

ـ مراقبت خانگی:
اگر به بیماری فیبروزکیستیک مشکوک هستید، به پزشک مراجعه کنید. اگر پزشک تشخیص فیبروزکیستیک داد، از دستورات پزشک برای مراقبت خانگی پیروی کنید.
ـ موارد احتیاط:
۱. اگر کودک شما یکی از علائم فیبروزکیستیک را نشان می‌دهد، از پزشک خود بخواهید که برای کودک تست عرق انجام دهد.
۲. اگر در خانواده شما سابقه خانوادگی فیبروزکیستیک وجود دارد، برای تمام کودکان حتی اگر سالم باشند، باید تست عرق انجام گیرد. تست عرق قبل از سن یک ماهگی قابل اعتماد نیست و در دوران نوجوانی حتی کمتر قابل اعتماد است. فیبروزکیستیک شایع‌ترین بیماری وخیم ارثی در ایالات متحده است.
۳. هر قدر فیبروزکیستیک زودتر تشخیص داده شود و درمان شود، نتیجه آن بهتر خواهد بود.
     
  
زن

 
بیماری ای دی اچ دی چیست؟

بیماری ADHD؟؟؟ کودکانی هستند که بی مقدمه از کلاس بیرون میروند یا بی قرارند، نمیتوانند نقاشی، ساختن پازل یا نوشتن تکالیف خود را در یک نشست به پایان برسانند...
این بیماری که در جوامع غربی به نام Attention Deficit / Hyperactivity Disorder و در ایران به نام کم توجهی / بیش فعالی تعریف میشود.

بیماری ای دی اچ دی چیست؟



این بیماری در واقع نوعی ناهنجاری است که در چند سال اخیر توجه والدین و مسئولان آموزشی را به شدت به خود جلب کرده است، اما هنوز در بین بسیاری از بزرگسالان به غلط تعبیر شده یا معنای آن به درستی دریافت نشده است. علاوه بر این عدم درک صحیح، این ناهنجاری را در مواقعی مانند اضطراب، افسردگی یا ناامیدی به دلایل مختلف نیز، به کودکان نسبت میدهند و در نتیجه به دنبال علت واقعی مشکل آنها برنمی آیند.
دکتر لری ب. سیلور (Larry B. Silver)، روانشناس و نویسنده کتاب "اندرزهای دکتر سیلور درباره ADHD به والدین" گفته است: از آنجایی که گاهی معلمین و پزشکان، هردو به این اشتباه دچار میشوند، لازم است که برای پرهیز از این مساله، والدین کاملا با حالات و روحیات فرزند خود و با این ناهنجاری آشنا باشند تا بتوانند در صورت بروز چنین اشتباهی از طرف پزشک یا معلم، به دفاع از کودک خود برخیزند تا از داوری نادرست و تجویز داروی نامناسب جلوگیری کنند.
به دنبال چه علائمی باشیم؟
به نسبت تعداد کودکانی که در سن مدرسه هستند، این ناهنجاری بین ۳ تا ۷ درصد در بین آنان وجود دارد. ایا فرزند شما یکی از آنان است؟ برای اینکه از این مطلب اطمینان حاصل کنید به این سه علامت اصلی از این ناهنجاری که توسط راسل بارکلیRussell A. Barkley، روان پزشک و نویسنده، معرفی شده اند توجه کنید. هرچند به گفته ایشان لزوما تمام این نشانه ها در یک نفر وجود ندارد.
● بیش فعالی (Hyperactivity) ، تکانشگری (impulsiveness) : منظور کودکانی است که بی مقدمه از کلاس بیرون میروند یا بی قرارند، نمیتوانند نقاشی، ساختن پازل یا نوشتن تکالیف خود را در یک نشست به پایان برسانند، مدام با دست و پا بر روی میز و زمین ضرب میگیرند و بیش از حد به فعالیتهای حرکتی میپردازند. منظور از تکانشگری، عدم توانایی در فکر کردن قبل از انجام عمل یا حرف زدن و به عبارتی عمل کردن به واسطه انگیزه آنی، است.
● حواس پرتی : کودکانی که با حذف و نادیده گرفتن اصوات و مناظر بی اهمیت مشکل دلرند و کوچکترین صدا و حرکتی آنها را از کاری که به آن مشغولند منفک میکند دارای عدم تمرکز هستند. این موارد طیف وسیعی را، از صدای پرندگان و موتور خودرو ها گرفته تا سرو صدای مردم رهگذر و رادیوی همسایه، دربر میگیرد. بعضی از کودکان نسبت به موارد دیداری حساس هستند.برای مثال اگر چنین کودکی را به دنبال کاری مانند لباس پوشیدن بفرستید، حواس او با دیدن هر چیزی در مسیر حرکتش پرت میشود و ممکن است به تماشای منظره بیرون یا بازی با توپ و هر کار دیگری غیر از لباس پوشیدن پرداخته و آنرا به کلی از یاد ببرد. این کودکان قادر نیستند کار واحدی را در طی دقایق متمادی ادامه دهند.
● عدم تمرکز: این عده از خردسالان نمیتوانند اطلاعات را به سرعت تجزیه و تحلیل کنند. آنها در مقابل پیچیدگیها سردرگم میشوند و مدام درحال رویابافی هستند و در افکار خود غرق میشوند، نمیتوانند به کاری که درحال انجامش هستند توجه کنند، افکارشان در جای دیگری سیر میکند و کاملا گیج هستند.
گونه های مختلف
متخصصین برای تشخیص بیماری، دستورالعملهای موجود در کتاب " راهنمای تشخیصی و آماری ناهنجاریهای روانی" Diagnostic and Statistical Manual for Mental Disorders را به کار میبندند. در این کتاب سه گونه اصلی برای این بیماری معرفی شده است:
▪ ترکیب بیش فعالی و عدم تمرکز- اکثر کودکان مبتلا به ADHD متعلق به این دسته هستند.
▪ بی اعتنایی دایم (بدون نشانه مشخص از بیش فعالی)
▪ بیش فعالی و تکانشگری دایم (بدون نشانه مشخصی از عدم تمرکز در سنین پایینتر)
این تقسیم بندی برای کمک به تشخیص هرچه دقیق تر ایجاد شده است، تفاوت در گروهها بسیار اندک و در حد تعداد و تنوع علایم است. یکی از دلایل کم و زیاد شدن نشانه ها، شرایط سنی و رشد کودک است چرا که کودکان عادی به تدریج از حالت بیش فعالی و جنب و جوش ذاتی سن خود خارج شده و با بالاتر رفتن سن، آرامتر میشوند اما اگر این نشانه همچنان در سنین مدرسه باقی بماند، باید به عنوان یک ناهنجاری مورد مطالعه و درمان قرار گیرد.
     
  
زن

 
بیماری دست، پا و دهان

بیماری شایع و مسری است که در اثر ویروس‌های کوکساکی ایجاد می‌شود. این بیماری در اثر تماس دهان به دهان با شخصی که بیمار است یا به‌وسیله خوردن چیزی که با مدفوع آلوده شده است، منتقل می‌شود.
علائم بیماری ظرف سه تا پنج روز بعد از مواجهه با ویروس ظاهر می‌شود.

بیماری دست، پا و دهان

● علائم و نشانه‌ها
بیماری به‌راحتی قابل تشخیص است. تاول‌ها و زخم‌های شبیه آفت دهانی در داخل دهان، روی زبان و داخل گونه‌ها، لب‌ها و گلو ظاهر می‌شوند. تاول‌های ریز صاف (نیم تا یک سانتی‌متر قطر) در روی انگشتان دست‌ها و انگشتان پاها پیدا می‌شوند. معمولاً تب کودک پائین (حدود ۳۸ درجه) است. بیماری سه تا هفت روز طول می‌کشد. اگر موارد دیگری از بیماری‌های ویروس کوکساکی در خانواده شما یا در میان دوستان فرزندتان وجود دارد، طبیعتاً احتمال بروز این بیماری بیشتر است.
● مراقبت خانگی
برای تسکین تب و گلودرد به کودک استامینوفن بدهید. از دادن غذاهائی که دهان را می‌سوزانند نظیر آب‌پرتقال، زنجفیل و ادویه‌جات به کودک خودداری کنید. یخمک‌ها تسکین‌دهنده هستند و در ضمن منبع خوبی برای مایعات نیز می‌باشند. قبل از اینکه برای خارش از آنتی‌هیستامین‌های بدون نسخه استفاده کنید با پزشک مشورت کنید.
● موارد احتیاط
بیماری دست و پا و دهان می‌تواند برای نوزادان نورس خطرناک باشد. بنابراین، سعی کنید که نوزاد را از کودکانی که این بیماری را دارند، جدا کنید. اگر نوزاد شما به این بیماری دچار شد، با پزشک تماس بگیرید.
- اگر کودک به‌علت درد دهان، هیچ مایعی ننوشد کم‌آب خواهد شد و این حالت برای او خطرناک است.
● درمان پزشکی
پزشک علل احتمالی دیگر را رد خواهد کرد. در موارد نادر، کودکی که بیماری وخیم دارد بستری خواهد شد.
● عناوین مرتبط
از دست رفتن آب بدن (کم‌آبی)، بثورات، عفونت‌های ویروسی.
     
  
زن

 
بیش فعالی و بیماری های قلبی

یکی از اختلالات رفتاری کودکان، بیش فعالی و کمبود توجه است. تحرک بیش از حد، محدودیت میدان توجه و اجبار درونی برای انجام کار سه خصیصه این اختلال است. اگرچه تمام کودکان به طور عادی تا اندازه ای بی قرارند، ولی چنانچه این بی قراری شدید و دائمی بوده و در رفتار کودک هماهنگی وجود نداشته باشد در این صورت بی قراری جنبه مرضی پیدا می کند.

بیش فعالی و بیماری های قلبی

ناپایداری در این کودکان از ماه های اول زندگی به صورت حساسیت به نور، صدا، حرارت، گریه زیاد و خواب کم، فرار از آغوش مادر، جیغ زدن و... ظاهر می شود.اکثر این کودکان از قوای درک و هوش طبیعی و یا حسی بسیار بالا برخوردارند. خواب و خوراکشان معمولاً عادی است، در منزل بسیار ناراحت و در مدرسه غیرقابل تحملند، در انجام دادن تکالیف تحصیلی نظم و ترتیب خاصی ندارند و به دشواری غذا می خورند. به علاوه به راحتی نمی توان آنها را حمام کرد، لباس پوشاند و خواباند.حواس پرتی، منفی گری، لجبازی، عدم ثبات عاطفی و هیجان پذیری از دیگر خصوصیات این کودکان است. مطالعات نشان می دهند که در پسران این اختلال سه تا پنج برابر بیشتر از دختران است. این کودکان بیشتر احتمال دارد در بزرگسالی به رفتارهایی مانند استعمال دخانیات که برای قلب مضر است روی آورند. وضع عاطفی افراد مورد مطالعه در سنین ۳ تا ۹ سالگی در اوایل دهه ۱۹۸۰ ارزیابی شد، سپس در سال های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵، سلامت سرخرگ های افراد شرکت کننده با سونوگرافی مورد مطالعه قرار گرفت. از این افراد همچنین درباره عادات سلامتی آنها از جمله سیگار کشیدن سؤالاتی پرسیده شد. نتیجه این بود افرادی که در دوران کودکی خود بیش فعال بوده و از سایر کودکان منزوی بوده اند، روحیه منفی داشته و چندان خویشتن دار نبوده اند، احتمال این که در بزرگسالی به استعمال دخانیات روی آورند بیشتر است. همچنین احتمال بروز ازدیاد فشار خون و داشتن اضافه وزن در سنین بزرگسالی در این کودکان بیشتر دیده شد.
ممکن است عامل اصلی همه این موارد تنش و نه خود بیش فعالی باشد. محققان می گویند تذکر مکرر به کودکان بیش فعال که آرام باش، سر و صدا نکن و... به آنها تنش وارد می کند
     
  
صفحه  صفحه 24 از 43:  « پیشین  1  ...  23  24  25  ...  42  43  پسین » 
خانه و خانواده

مراحل رشد از جنینی تا بزرگسالی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA