انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 2 از 6:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  پسین »

حل و بررسی مشكلات خانم ها


مرد

 
سلام و درود بر شما
تا چه حد خسیس؟
توی چه موضوعی خساست بروز داده؟
میخندم...ساده میگیرم...ساده میگذرم...بلند می خندم و با هر سازی میرقصم...نه اینکه دل خوشم! نه اینکه شادم و از هفت دولت آزاد!
مدتی طولانی شکســــتم،زمین خوردم،سخــــتی دیدم،گــــریه کردم و حالا...
برای 'زنده ماندن' خودم را به 'کوچه ی علی چپ' زده ام
     
  
زن

 
سلام بچه ها من مشکلم خیلی جدی اگه کسی راحی داره بهم بگه:
من حشریم و خیلی سکسدلم میخاد عاشق لز هستم.شوهرم سرده خیلی
Signature
اوس کــریم:گنــاهامو نادیده بگیرهمونطور که دعاهامو نشنیده میگیری :
(سلام به همه لزبین های لوتی)
     
  
مرد

 
mahsa_love3103: من حشریم و خیلی سکسدلم میخاد عاشق لز هستم.شوهرم سرده خیلی
یه دوست پسر پیدا کن

من اگه شوهرم هر وقت میخوام با من سکس نکنه یک دوست پیدا میکنم
Signature
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
     
  
زن

 
بزرگ شدن پروستات در مردان

بزرگی خوش خیم پروستات چیست؟


بیش از نیمی از مردان بالای سن ۶۰ سال دچار بزرگی پروستات هستند و احتمال بروز بزرگ شدن پروستات با افزایش سن افزایش می یابد. در سن ۸۰ سالگی حدود ۸۰ درصد مبتلا خواهند بود. اما فقط ۴۰ تا ۵۰ درصد موارد واقعاً دچار علائم ناشی از بزرگی پروستات خواهند بود. در بزرگی خوش خیم پروستات اول قسمتهای مرکزی پروستات بزرگ می شود، بزرگی این ناحیه معمولاً بر روی پیشابراهی که از داخل پروستات عبور می کند فشار می آورد.



گاهی اوقات این حالت منجر به بروز علایم و مشکلات ادراری خواهد شد. معمولاً بزرگی خوش خیم پروستات در عملکرد جنسی اختلالی ایجاد نخواهد کرد. باید بخاطر داشت که بزرگی خوش خیم پروستات سرطان نبوده و منجر به بروز سرطان نیز نخواهد شد. اما ممکن است فرد همزمان دچار بزرگی پروستات و سرطان پروستات باشد.



علایم اختلال بزرگی پروستات چگونه است ؟

همانطور که گفته شد بسیاری از مردان مبتلا به بیماری بزرگی پروستات فاقد علائم می باشند. اما زمانیکه بزرگی پروستات در روند ادرار کردن دخالت کند منجر به بروز علایمی نظیر جریان ضعیف ادراری، احساس عدم تخلیه کامل مثانه، تأخیر در شروع ادرار، احساس ادرار کردن مکرر، بیدار شدن از خواب در شب جهت ادرار کردن و نیاز به زور زدن برای ادرار کردن خواهد شد.



این علائم ثانویه به اثر بزرگی پروستات برروی پیشابراه و بعد از آن برروی مثانه می باشد. در مراحل اولیه عضلات مثانه می توانند بر تنگی پیشابراه غلبه کند، اما بعداً عضلات مثانه ضخیم تر، حساستر، و قوی تر خواهند شد که سبب احساس ادرار مکرر می شود.در بعضی موارد زمانیکه پروستات بزرگ می شود، چنان پیشابراه را تحت فشار قرار می دهد که مثانه قادر نیست بر این نیرو غلبه کند، لذا نمی تواند بطور کامل تخلیه شود.



اگر عفونت ادراری ایجاد شود ممکن است علایمی نظیر حس درد و سوزش در ادرار کردن رخ دهد. در تعداد کمی از موارد مبتلا به بزرگی خوش خیم پروستات، این حالت ممکن است منجر به بروز عفونتهای مکرر ادراری، عدم تخلیه کامل ادرار و آسیب های تدریجی به مثانه و کلیه ها شود.



غده پروستات چیست ؟

پروستات بخشی از عضو جنسی مردان است که به شکل و اندازه تقریبی گردو، زیر مثانه قرار گرفته و مجرای خروجی آن را احاطه کرده است.



نقش پروستات چیست ؟

نقش پروستات تولید مایع وروان کردن حرکت اسپرماتوزوئیدها به خارج است.



تشخیص بزرگی خوش خیم پروستات چگونه است؟

بعد از اخذ شرح حال کامل باید معاینه انجام شود که معمولاً جهت انجام معاینه پروستات باید از طریق انگشت، راست روده بیمار مورد معاینه قرار گیرد. از این طریق پزشک می تواند بزرگی پروستات یا وجود توده یا هر گونه بافت غیر طبیعی که نشاندهنده سرطان باشد را مورد ارزیابی قرار دهد. اگر چه ممکن است این معاینه تا حدی ناراحت کننده باشد اما سبب بروز آسیب نشده و دردی نیز ایجاد نخواهد کرد. از آنجایی که معمولاً قسمت مرکزی پروستات بزرگ می شود. ممکن است گاهی فرد دچار علائم باشد اما در معاینه پروستات بزرگ نباشد. از طرف دیگر بسیاری از مردان مبتلا به بزرگی پروستات ممکن است بدون علامت باشند.بعد از تشخیص وجود این مشکل باید جهت پیگیری درمانهای لازم، فرد به متخصصین کلیه و مجاری ادراری مراجعه نماید.



بیماری پروستات سه نوع دارد:

اول بزرگی خوش خیم سرطانی یا بزرگ شدگی غیر سرطانی پروستات است که در اثر آن بافت پروستات بزرگ و متورم شده و نهایتا جریان خروج ادرار را قطع می‌کند، در نتیجه ادرار درون مثانه باقی می‌ماند. بزرگی خوش خیم پروستات معمولا در مردان بالای ۶۰ سال رخ می‌دهد‌ (مردان زیر ۵۰ سال ندرتا دچار آن می‌شوند). علت غالب بزرگ شدگیهای پروستات بزرگی خوش خیم می‌باشد.



عوارض احتمالی این نوع بیماری پروستات عبارتند از:

-یکی از عوارض احتمالی بزرگ شدن پروستات این است که مثانه ضعیف و ممکن است متسع و به سایر اعضای بدن فشار وارد کند.



-یکی دیگر از عوارض احتمالی بزرگ شدن پروستات این است که ممکن است آسیب کلیه و گردش خون تصفیه نشده در بدن به دلیل پس زدن ادرار از مثانه به کلیه به وجود آید.

علائم و نشانه‌های آن احساس نیاز مکرر به تخلیه ادرار به ویژه در شب، نیاز مبرم اضطراری به ادرار کردن، دشواری در آغاز ادرار، جریان کم فشار ادرار، چکیدن یا قطره قطره آمدن غیر طبیعی ادرار و احساس پر بودن مثانه و ناتوانی در ادرار کردن است.



چگونگی تشخیص بیماریهای پروستات:

معاینه مقعدی:

با پوشیدن یک دستکش لاستیکی دکتر از طریق دیواره راست روده پروستات شما را احساس می‌کند. او می‌تواند توده‌ها، تورم و یا ناراحتی که نشانگر بیماری باشد را تشخیص دهد. گرچه بسیاری از آقایان از انجام معاینه مقعدی طفره می‌روند ولی این معاینه فقط ناراحتی مختصری ایجاد کرده و تنها چند ثانیه طول می‌کشد.



بزرگ شدن پروستات



-آزمایش آنتی ژن ویژه پروستات در خون (PSA):

پروستات بزرگ شده یک پروتئین را به میزان بیشتری ترشح می‌کند. این آزمایش میزان آن پروتئین را در خون اندازه می‌گیرد. این آزمایش ۱۰۰ درصد دقیق نیست و ممکن است همراه با سایر آزمایشات مورد استفاده قرار گیرد.



-آزمایشات دیگر:

ممکن است لازم باشد آزمایشات دیگری انجام شود. مانند انجام آزمایش سیستوسکوپی، سی تی اسکن یا MRI که برای دید بهتر درون پیشابراه و پروستات صورت می‌گیرد.



بیماری بزرگ شدن پروستات در چه زمانی و چگونه باید درمان شود؟

بیماری پروستات فقط زمانیکه منجر به بروز علائم شدید شود یا اینکه سبب بروز اختلال در عملکرد کلیه ها و مجاری ادراری شود. باید تحت درمان قرار گیرد. تنها وجود یک پروستات بزرگ دلیل بر درمان نیست. اگر بزرگی پروستات وجود دارد اما علامتی نباشد ممکن است تنها نیاز به انتظار باشد. البته باید در طی این مدت فرد تحت نظارت دقیق پزشک بوده و سالانه یک یا دو بار مورد معاینه قرار گیرد. گاهی اوقات ممکن است علائم بدون درمان بهبود یابند. اما در صورت تشدید علایم نسبت به قبل حتماً باید به پزشک مراجعه نمود.



درمان احتمالی پروستات غیر سرطانی عبارتست از:

-درمان دارویی که به تحلیل رفتن بافت پروستات یا شل شدن عضلات کمک می‌کند.

-جراحی برای برداشتن بافت اضافی پروستات و کاهش فشار بر پیشابراه، انجام می‌شود.



-اتساع با بادکنک که در آن بادکنک در داخل پیشابراه قرار داده می‌شود و متورم می‌شود تا پیشابراه را گشاد نماید.



-درمانهای جدید شامل جراحی لیزری، منجمد کردن بافت پروستات و درمان گرمایی با میکروویو (حرارت دادن بافت پروستات با میکروویو) می‌باشد.



دومین نوع پروستات التهاب پروستات است که می‌تواند حاد یا مزمن باشد و در هر سنی مردان را مبتلا سازد.

پروستات حاد وقتی رخ می‌دهد که پروستات ناگهان ملتهب شود. گرچه این مورد نادر است ولی می‌تواند موجب عفونت چرکی و بند آمدن ادرار در موارد وخیم شود. پروستات مزمن که در دراز مدت و مکررا رخ می‌دهد، این التهاب از التهاب حاد پروستات شایع تر است و معمولا مانند آن وخیم نیست. التهاب حاد پروستات ممکن است به التهاب مزمن تبدیل شود.



عواقب احتمالی التهاب پروستات عبارتند از: بزرگ شدگی پروستات، تنگی پیشابراه، کندی یا بند آمدن ادرار و سایر مشکلات جدی مجرای ادرار، درمان این نوع پروستات بسته به حاد یا مزمن بودن آن متفاوت است .درمان برای پروستات حاد با مصرف آنتی بیوتیک‌های خوراکی، تخلیه با سوند یا تخلیه با عمل جراحی در موارد وخیم مقدور می‌باشد و پروستات مزمن را نیز می‌توان با مصرف آنتی بیوتیک‌ها، ماساژ پروستات برای افزایش تخلیه و جراحی در صورتی که داروها‌ و ماساژ اثر بخش نباشد درمان کرد.البته درمان بسته به بیماری و بیمار تغییر می‌کند. آمیزش برای افزایش تخلیه پروستات پیشنهاد می‌شود .آب گرم و مصرف نکردن ادویه جات نیز ایرادی ندارد.



سومین نوع پروستات که جدی ترین نوع این بیماری است سرطان پروستات است البته این شکل از سرطان پروستات در میان آقایان کمتر از ۴۰ سال نادر است ولی در آقایان بالای ۶۰ سال شایع می‌باشد. علت این بیماری نامشخص است.

در این نوع بیماری سلولهای سرطانی به بافت طبیعی پروستات هجوم آورده، آن را تخریب کرده و جایگزین آن می‌شوند. اگر سرطان تشخیص داده نشود ممکن است به سایر قسمتهای بدن انتشار یابد.



علایم سرطان پروستات عبارتند از:

درد در ناحیه لگن، کمر، رانها، تورم در ناحیه لگن، پشت و رانها، علایم مهمی نظیر جریان ادرار ضعیف و دردناک، وقفه دار یا با شروع آهسته و همچنین وجود خون در ادرار.



نشانه‌های عمومی سرطان که ممکن است مربوط به سرطان پروستات نیز باشد عبارتند از تهوع، استفراغ، درد ممتد، کاهش شدید وزن و خستگی.
     
  
زن

 
سرطان ولو و واژن Cancer of the vulva and vagina

سرطان ولو و وازن نادر است و معمولاً خانمهای بالای 60 سال را مبتلا می نماید . تعداد آن حدود یک بیستم سرطانهای دستگاه تولید مثل می باشد . هر چند این سرطانها با همدیگر ایجاد نمی شوند ، اما هر دو نوع آن ممکن است با نوع خاصی از پاپیلوماویروس انسانی (HPV) مرتبط باشند که این ویروس از طریق جنسی سرایت می نماید . سیگار نیز ممکن است عامل خطری برای ایجاد این سرطان باشد . در صورت عدم درمان ، این سرطانها ممکن است به غده های لنفازی لگنی و سایر قسمتهای بدن انتشار یابند .سرطان ولو ممکن است موجب خارش در ناحیه ولو گردد ، اما اغلب اولین علامت این توده سفت یا زخم در ولو می باشد . در صورتیکه زخم درمان نشود ممکن است موجب ترشح خون آلود شدیدی شود . سرطان واژن اغلب تا هنگامیکه تومور به مرحله پیشرفته برسد علامتی ندارد ، هر چند که خونریزی و درد ممکن است پس از مقاربت وجود داشته باشد . اگر در فردی هر یک از این علائم بروز نمود ، باید سریعاً با پزشک مشورت نماید .


اقدامات درمانی


پزشک احتمالاً با توجه به علائم ، سرطان ولو و واژن را تشخیص می دهد . یک نمونه بافتی نیز ممکن است از نواحی مبتلا جهت آزمایش برداشته شود و از نظر وجود سلولهای سرطانی بررسی گردد . سرطان ولو معمولاً با روش جراحی و برداشتن نواحی مبتلا درمان می شود . در صورت گسترش سرطان ، غده های لنفازی مجاور نیز برداشته می شود و مورد بررسی قرار میگیرند و در این صورت درمان تکمیلی ضرورت می یابد . سرطان واژن معمولاً با رادیوتراپی درمان می شود . در هر حال ممکن است نیاز به برداشتن قسمتهایی از واژن و غده های لنفازی مجاور باشد .

پیش آگهی هر دو نوع سرطان بستگی به انتشار و متاستاز آنها دارد . در صورت تشخیص و درمان به موقع اغلب بهبودی کامل خواهد بود .
     
  
زن

 
پدیده سیکل قاعدگی:

در فاصله زمانی میان بلوغ ویایسگی ،هر ماه در زن سیکل قاعدگی بوجود می آید که این سیکل به منظور آمادگی برای حاملگی می باشد . هر ماه تخمک رسیده ای آزادمی شود و لایه داخلی رحم که آندومتر نامیده می شود ضخیم ترگر دیده وآماده برای سلول تخم بارور شده می گردد.اگر تخمک بارور نگردیده باشد در طی قاعدگی از بدن عبور نموده و با خون قاعدگی خارج می گردد . به طور متوسط سیکل ماهانه 28 روز می باشد ، اماممکن است طول زمان این سیکل هر ماه یکی نباشد و از هر خانمی با خانم دیگر متفاوت است . این سیکل بوسیله مجموعه ای از تاثیرات متقابل میان چها هورمون محرکه فوکیلول (FSH) و هورمون لوتئینی (LK) می باشدکه در غده صنوبری تولید شده همچنین شامل هورمونهای استروژن وپروژسترون هستند که توسط تخمدانها ترشح می گردند.


قاعدگی نامنظم Irregular periods

قاعدگی نامنظم به سیکل قاعدگی گفته می شود که در آن مدت زمان بین قاعدگی های متوالی اختلاف زیادی با یکدیگر دارند.
سن:شایعترین سندرست بعد از بلوغ و درست قبل از یائسگی است .
نحوه زندگی:استرس و ورزشهای سنگین و شدید و کم وزنی شدید عوامل خطر می باشند .
ژنتیک:عامل قال توجهی به شمار نمی آید .


قاعدگی در هنگام بلوغ آغاز می شود و تا هنگام یائسگی ادامه می یابد.میانگین سیکل قاعدگی 28 روز می باشد . اما ممکن است قاعدگی ه همان اندازه هر 24 روز یا ه ندرت هر35 روز اتفاق افتد .پس از بلوغ ، در اغلب خانمها یک سیکل قاعدگی منظم با یک طول زمان نسبتا ًثابت ین دو قاعدگی رخ می دهد.به هر حال در بعضی خانمها ،قاعدگی بی نظم باقی می ماند .خونریزی در قاعدگی بطور طبیعی بین7-2 روز طول می کشد . میانگین مدت زمان خونریزی 5 روز می باشد.


علل بی نظمی

اختلاف و تغییر در طول سیکل قاعدگی معمولا نتیجه یک عدم تعادل موقتی هورمونی است .تغییرات مقادیر هورمونی در طی بلوغ موج می گردد که قاعدگی ها در ماه های اولیه بی نظم باشند و تغییرات زیادی در الگوهای خونریزی طبیعی خانمها در چند ماه اول پس از زایمان و در نزدیک یائسگی شایع است .در سایر مواقع عدم تعادل هورمونی ممکن است بعلت عواملی چون استرس ،افسردگی و بیماریهای شدید طولانی مدت ایجاد شود . ورزشهای سنگین و از دست دادن شدید وزن ،همچنین از عوامل شایع ایجاد اختلالات هورمونی می باشند که می توانند موج قاعدگی نامرتب گردند . گاهی پلی کیستیک قاعدگی نامنظم ممکن است علامتی از بیماری تخمدان یا رحم باشد. برای مثال سندرم تخمدان پلی کیستیک که در آن سندرم عدم تعادل هورمونهای جنسی وجود دارد ، یا آندومتریوز که در این بیماری تکه ای از بافت رحم جابجا می گردد و به عضو دیگری در لگن می چسبد، می توانند باعث اختلال قاعدگی شوند . در بعضی موارد که فرد نسبت ه حاملگی بی اطلاع است خونریزیهای نا منظمی ایجاد می شوند که می تواند ه آسانی به عنوان یک قاعدگی اشتباه تلقی شود . روز یک قاعدگی تاخیری و شدید می تواند ناشی از سقط جنین اشد . اگر شما یک قاعدگی تاخیری که ا دردهای شدید شکمی همراه است دارید، باید در جستجوی فوری توجهات طبی باشید. زیرا این امر ممکن است ناشی از یک حاملگی خارج از رحم باشد. در عضی موارد ، علت بی نظمی قاعدگی نا شناخته است .


اقدامات درمانی

قاعدگی های بی نظم ناشی از تغییرات هور مونی طبیعی که به دنبال بلوغ یا زایمان است معمولا ً در طول زمان منظم می گردند. در خانمهایی که در سن یائسگی هستند ، قاعدگی های بی نظم سر انجام ه کلی متوقف خواهد شد در تمام این موارد ، معمولاً درمان ضرورت ندارد . به هر حال اگر این مشکل مداومت یافته یا ر نحوۀزندگی خانمی تاثیر گذارد ، ممکن است داروهایی برای تنظیم قاعدگی تجویز شوند . این داروها شامل داروهای ضد حاملگی خوراکی رای خانمهای جوان و درمان جایگزینی هورمونی برای خانمهای نزدیک یائسگی است . قاعدگی بی نظمی که ه دلیل از دست دادن شدید وزن ، تمرینات و ورزشهای سخت ،استرس یا افسردگی باشد به محض رفع این مشکلات از میان بروند ،منظم تر می گردند .اگر عامل واضحی برای بی نظمی در قاعدگی شما وجود نداشته و الگوی آشکاری برای خونریزی قاعدگی وجود ندارد ، پزشک ممکن است آزمایشاتی برای جستجوی یک بیماری زمینه ای ترتیب دهد . این آزمایشات شامل تستهای حاملگی ،تستهای خون جهت اندازه گیری میزان هورمونها و اولتراسونوگرافی از ناحیه لگن باشد که به منظور بررسی تخمدانها و رحم انجام می گیرد . اگر بیماری زمینه ای کشف گردید ،درمان آن در اکثر موارد باید موجب تنظیم قاعدگی گردد.


آمنوره Amenorrhoea

عدم قاعدگی برای حداقل سه ماه در خانمی که به طور معمول قاعدگی داشته است را آمنوره گویند .
سن :بین بلوغ و یائسگی اتفاق می افتد .
ژنتیک :در بعضی موارد ناشی از ناهنجاریهای کروموزومی است .
نحوه زندگی : استرس و ورزشهای شدید و کم وزنی از عوامل خطرند .

دو نوع آمنوره وجود دارد :اولیه و ثانویه . در صورتیکه در دختری تا سن شانزده سالگی قاعدگی شروع نشود به آن آمنوره اولیه گفته می شود . در صورتی که قاعدگی در طی بلوغ ایجاد شده است توقف آن در دوران حاملگی و چند ماه پس از زایمان تا هنگام شیر دادن ، موقتا ً پس از قطع قرصهای ضد حاملگی و به طور دائمی در منوپوز یا یائسگی ،طیعی می باشد . اگر در غیر این مواقع ، قاعدگی حداقل رای سه ماه قطع گردید ، این حالت به عنوان آمنوره ثانویه شناخته می شود .


علل آمنوره

اغلب آمنوره به علت اختلال هورمونهای جنسی زنانه ایجاد می شود که این اختلال می تواند ه دلیل عوامل استرسی یا افسردگی باشد . تمرینات و ورزشهای سخت یا کاهش وزن ناگهانی ممکن است منجر به اختلال هورمونی گردند و عوامل شایع آمنوره در ورزشکاران ، ژیمناستها و بالرین ها می باشند . تغییرات هورمونی ممکن است منجر به آمنوره اولیه یا ثانویه گردند که این ستگی به زمان رخ دادن آمنوره دارد . آمنوره اولیه مشخصه و اختصاصی تاخیر بلوغ می باشد و ممکن است به علت ناهنجاری کروموزومی باشد . عدم توانایی شروع قاعدگی در بلوغ ممکن است ناشی از وضعیت پرده بکارت باشد که در این مورد پرده کارت سوراخی ندارد و خون قاعدگی قادر به خارج شدن از بدن نیست . در موارد نادر، رحم از هنگام تولید وجود ندارد . بنا براین قاعدگی نمی تواند بوجود آید. آمنوره ثانویه ممکن است ناشی از اختلال غده صنوبری باشد که از این اختلالات می توان تومورصنوری را نام برد . بعضی خانمها یائسگی زود رس دارند که در این موارد قاعدگی قبل از 35 سالگی متوقف می شود. سایر عوامل ممکن آمنوره شامل اختلالات تخمدانها نظیر سندرم تخمدان پلی کیستیک و درمانهایی نظیر رادیو تراپی و شیمی درمانی می باشند که این عوامل می توانند باعث آسیب به تخمدان گردند.

اقدامات درمانی

در صورتیکه آمنوره فقط چند ماهی پس از قطع مصرف داروهای ضد حاملگی خوراکی طول بکشد یا در طی حاملگی و یا شیردهی باشد، درمانی نیاز نمی باشد . طور طبیعی چند ماهی پس از زایمان در صورت عدم شیر دهی ، قاعدگی دوباره آغاز می شود یا حدود یک ماه پس از قطع شیردهی قاعدگی شروع می گردد. پس از یائسگی آمنوره دائمی است . آمنوره ای که در اثر سایر عوامل ایجاد شود باید بررسی گردد. پزشک فرد را معاینه خواهند نمود و ممکن است تست حاملگی انجام شود همچنین فرد ممکن است نیاز به آزمایش خون جهت ررسی سطوح هورمونی داشته باشد . سونوگرافی از تخمدانها و رحم ممکن است نیاز باشد و گاه CTاسکن غده صنوبری انجام می گیرد . درمان بیماریهای زمینه ای در اغلب موارد موجب قاعدگی می شود . اگر عامل بیماری قابل درمان نباشد ، اگر قاعدگی در اثر استرس ، کاهش وزن یا ورزشهای سخت قطع شده باشد ، در صورت از بین رفتن این مشکلات باید قاعدگی شروع شود .
     
  
زن

 
دیافراگم


دیافراگم وسیله ای است گنبدی شکل ، که دور قاعده آن حلقه ای قابل انعطاف وجود دارد . این وسیله جهت جلوگیری از بارداری در داخل واژن زن قرار می گیرد ، و در صورت تمایل از شش ساعت قبل از نزدیکی می توان آن را در محل خود قرار داد .

اثر جلوگیری کننده دیافراگم تا حدی بستگی به مادۀ اسپرم کش موجود در آن و کاهش مجاورت اسپرم با مجرای تناسلی زن دارد .

بهتر است 6 تا8 ساعت بعد از نزدیکی ، دیافراگم در محل خود باقی بماند زیرا ممکن است با خارج کردن دیافراگم اسپرماتوزوئیدهایی که هنوز زنده مانده اند موجب بارداری شوند.

در صورتیکه فاصلۀ دو بار نزدیکی 6 تا8 ساعت باشد می توان بدون خارج کردن دیافراگم فقط آن را به ژل کشنده اسپرم آغشته کرد .

بهتر است حداکثر به مدت یک شبانه روز از یک وسیله استفاده کرد و سپس آن را از محل خارج نمود ، زیرا ماندن وسیله در مهبل بیش از 24 ساعت می تواند موجب تحریک و التهاب مخاط شده و احتمالاً باعث عفونت می گردد .



نکات مثبت استفاده از دیافراگم :



-وسیله ای است بی خطر ، و در صورت استفادۀ صحیح ، کار آیی بالایی دارد.

-جهت استفاده از این وسیله ، نیازی ه همکاری جنس مذکر نیست .

-به دلیل امکان استفاده از وسیله قبل از نزدیکی ، لزومی برای قطع نزدیکی وجود ندارد .

-مواد اسپرم کش موجود در دیافراگم می تواند نقش مهمی در پیشگیری از انتقال بیماریهای مقاربتی نیز داشته باشد .

-در صورتیکه بعد از استفاده ، وسیله با آ و صابون شسته و با پودر تالک آغشته شود می توان به مدت حداقل یک سال از آن استفاده کرد . به شرطی که دیافراگم سوراخ نشده و حلقۀ آن سالم باشد .


نکات منفی استفاده از دیافراگم :

-جهت استفاده از این وسیله ، لازم است دیافراگم مناسب برای واژن ، توسط پزشک یا فردی آموزش دیده ، انتخاب شود .

-در صورتی که قبل از نزدیکی ، وسیله در جای خود قرار داده نشود ، باید نزدیکی جهت استفاده از وسیله قطع شود .

-در بعضی از عقاید و فرهنگها ، دستکاری داخل واژن ، قال پذیرش نیست .

-وسیله ای نسبتاً بزرگ و در محل خود قابل رویت است .

-استفاده از آن تا اندازه ای مشکل است .

-وسیله ای نسبتاً گران است و استفاده نادرست می تواند کارآیی آن را کاهش دهد .

-در بعضی موارد سبب روز حساسیت یا عفونت مثانه می گردد .

-دیافراگم هیچگاه نباید بیشتر از 24 ساعت در داخل واژن بماند .

-میزان عدم موفقیت این وسیله را به شرطی که همراه کرم های اسپرم کش مورد استفاده قرار گیرد تا 5 درصد ذکر کرده اند ، ولی به علت عدم دقت در اندازه گیری و قرار دادن وسیله در محل مورد نظر ، خطای وسیله مورد نظر تا 15 درصد نیز افزایش می یابد .



کلاهک گردن رحم Cervical Cap



کلاهک ، وسیله ای از جنس مادۀ پلاستیکی ( لاتکس ) است و در سه نوع مختلف وجود دارد . نوع اول که از یک حلقۀ حفره دار تشکیل شده است و معمولاً به نام کلاهک گردن رحم نامیده می شود . نوع دوم ، کلاهک Vimule و نوع سوم ، کلاهک Vault یا گنبدی نام دارد .

این وسیله بیشتر در کشورهای آمریکا ، انگلستان ، استرالیا و نیوزیلند مورد استفاده قرار می گیرد . این وسیله ، که در اندازه ها و اقطار مختلف وجود دارد قبل از نزدیکی ، بطور مستقیم روی سرویکس ( قسمت باریک پایین رحم که بین تنگه و دهانۀ رحم قرار دارد .) و قسمت بالای واژن قرار می گیرد و به صورت یک مانع و اسپرم کش ، از بارداری جلوگیری می کند .
     
  
زن

 
عفونت باکتریال واژن:

عفونت باکتریال واژن در اثر رشد زیاد بعضی از باکتریهایی است که بطور طبیعی در واژن زندگی میکنند به خصوص گاردنرلا واژینالیس ( Gadnerella vaginalis ) و مایکوپلاسما هومینیس ( Mycoplasma hominis ) . در نتیجۀ این امر ، تعادل طبیعی ارگانیسم های واژن تغییر می یابد . علت این امر ناشناخته است ، اما این حالت بیشتر در خانمهایی که از لحاظ جنسی فعال می باشند شایع است و اغلب با عفونتهای مسری جنسی همراه می باشد . اما همیشه اینطور نیست . عفونتهای واژن می توانند در اثر رشد شدید قارچ کاندیدا و تک سلولی تریکوموناس واژینالیس باشند . عفونتهای باکتری واژن اغلب علائمی ایجاد نمی نمایند . در هر حال بعضی خانمها ممکن است ترشح واژنی سفید متمایل به خاکستری با بوی شبیه کپک یا ماهی و خارش واژن و ولو داشته باشند . به ندرت این بیماری منجر به بیماری التهابی لگن می شود . در بیماری التهابی لگن بعضی از اعضاء تولید مثل دچار التهاب می گردند .



اقدامات درمانی



پزشک ممکن است قادر به تشخیص این بیماری با توجه با علائم آن باشد . سوآبی از هر نوع ترشح ممکن است برداشته شود و مورد آزمایش قرار بگیرد و در این صورت بیماری تائید می گردد. عفونت واژن معمولاً با آنتی بیوتیک درمان می شود و از آنتی بیوتیک های خوراکی یا از شیافهای داخل واژن می توان استفاده نمود . همسر فرد مبتلا باید از نظر عفونت بررسی و در صورت نیاز درمان شود . عفونت واژن معمولاً پس از شروع دو روز درمان کاملاً از بین می رود ، اما ممکن است عود مجدد داشته باشد .
     
  
زن

 
کوریوکارسینوما Choriocarcinoma :


تومور سرطانی که پس از حاملگی از جفت رشد می نماید را کوریوکارسینوما گویند .


سن : خانمها را در سن حاملگی مبتلا می سازد .

ژنتیک و نحوۀ زندگی : عامل قابل توجهی به شمار نمی آید .



کوریوکارسینوما تومور نادری است که از هر 20000 زن حامله در یک نفر اتفاق می افتد . این تومور از بافت جفت رشد نموده و معمولاً از یک تومور غیر سرطانی جفتی به نام مول هیداتی فرم Hydatid form mole ، ناشی می شود . کوریوکارسینوما ممکن است پس از یک حاملگی خارج از رحم اتفاق افتد یا به ندرت پس از تولد نوزاد یا ختم حاملگی در صورت باقی ماندن سلولهای جفت ایجاد شود . گاهی تومور ممکن است تا ماهها و یا حتی سالها پس از حاملگی رشد نکرده و گسترش نیابد . علامت اصلی آن خونریزی واژینال مداوم و مزمن است . در صورتیکه درمان انجام نشود ، تومور به سرعت رشد نموده ، بیماری ابتدا به دیواره های رحم و سپس به سایر اعضاء مانند کبد منتشر می شود .



اقدامات درمانی

کوریوکارسینوما معمولاً توسط آزمایش خون یا ادرار با اندازه گیری مقدار هورمون (Human chorionic gonadotropin) HCG تشخیص داده می شود . HCG به طور طبیعی توسط جفت در زمان حاملگی ساخته می شود ، اما مقادیر بسیار زیاد این هورمون به علت کوریوکارسینوما می باشد . خانمی که حاملگی به شکل مول داشته است ، در خطر ابتلا به این بیماری می باشد و به طور مرتب آزمایشاتی جهت اندازه گیری سطوح HCG آنها انجام می شود . خانمهایی که خونریزی مداوم و مزمن پس از زایمان ، ختم حاملگی یا حاملگی خارج از رحمی دارند نیز باید مقدار هورمون HCG آنها چک و کنترل شود . در صورتی که سطح HCG آنها بالا بود سونوگرافی انجام می شود و با وارد کردن میله ای به داخل واژن به جستجوی تومور می پردازند . در صورتیکه کوریوکارسینوما تأیید شد ، آزمایشات بعدی نظیر CT اسکن شکمی و آزمایشات خونی برای ارزیابی عملکرد کبد ، ممکن است ترتیب داده شود و این بدین منظور است که بیماری از نظر انتشار و متاستاز مورد بررسی قرار گیرد .

کوریوکارسینوما معمولاً با شیمی درمانی معالجه می شود ، چه این بیماری به سایر اعضاء گسترش یافته یا نیافته باشد . ممکن است به ندرت هیسترکتومی ضرورت داشته باشد . اغلب خانمها با درمان ذکر شده به طور کامل بهبود می یابند .



اروزیون سرویکس Cervical Erosion



کشیدگی سلولهای پوشاننده داخل کانال سرویکس بر روی سطح سرویکس را اروزیون گویند .



سن : بیشتر پس از بلوغ شایع است .

نحوۀ زندگی : استفاده طولانی مدت از قرصهای ضد حاملگی از عوامل خطرند .

ژنتیک : عامل قابل توجهی به شمار نمی آید .



در اروزیون سرویکس ، لایه ای از سلولهای نازک و حساسی که کانال سرویکس را می پوشانند بر روی سطح خارجی سرویکس کشیده شده و امتداد می یابند . لایۀ سطح خارجی سرویکس به طور معمول با بافت محکم تری پوشیده می شود، اما در اروزیون لایۀ نازک و حساس داخلی جای آنرا می گیرد . مدت و دوره این اروزیون گمراه کننده است . زیرا در واقع بافت سرویکس از بین نرفته است . در عوض ، چون سرویکس با بافت حساس و نازکی پوشیده می شود ، آسانتر از وضعیت طبیعی خود دچار آسیب می شود و مستعد خونریزی می گردد .

در موارد بسیاری علت مشهودی برای اروزیون سرویکس وجود ندارد ، اما این حالت با مصرف طولانی مدت قرصهای ضد حاملگی مربوط بوده و یا پس از زایمان که سرویکس دچار کشیدگی می شود این اروزیون رخ می دهد . به هر حال تعدادی از خانمها ممکن است متوجه افزایش ترشحات واژینال بین دو دوره پریود و یا در حین مقاربت شوند .



اقدامات درمانی

اروزیون سرویکس معمولاً با انجام آزمایش سرویکس مشخص می شود . معمولاً درمان ضرورت ندارد ، اما اگر علائم مشکل آفرین گسترش یافت ، سلولهای غیر طبیعی با استفاده از تکنیک منجمد سازی (freezing) بنام کرایوتراپیCryothreapy ، از بین می روند . این سلولها نیز می توانند با یک روش الکتریکی بنام دیاترمی Diathermy یا جراحی لیزی درمان شوند . به دنبال درمان ، فرد ممکن است به مدت 3- 2 هفته ترشح داشته باشد و توصیه می شود از مقاربت در طول این دوره بپرهیزند . سلولهای سرویکس پس از درمان به حالت طبیعی خود برگشته و بیماری معمولاً عود نمی نماید .
     
  
زن

 
بارتولینیت Bartholinitis:


عفونت یک یا هر دو غدۀ بارتولن موجود در ولو یا مجاری آنها را بارتولینیت گویند .


سن : بیشتر پس از بلوغ شایع است .

نحوۀ زندگی : فقر بهداشت و ارتباط جنسی بدون استفاده از لوازم حفاظتی ( کاندوم ) با افراد مختلف از عوامل خطرند .

ژنتیک : عامل قابل توجهی به شمار نمی آید .


غدد بارتولن دو غده به اندازه نخود هستند که مجرای آنها به داخل ولو باز می شوند . این غدد مایعی تولید می کنند که نواحی تناسلی را به هنگام مقاربت لیز می نماید . در بارتولینیت یک یا هر دو این غدد و یا مجاری آنها عفونی می شوند . در بعضی موارد ، این بیماری در اثر باکتریهایی که از سطح مدفوع وارد این غدد می شوند ایجاد می شود و این در نتیجه عدم رعایت نظافت و فقر بهداشتی است . این حالت موجب ایجاد تورم در بافتهای اطراف شده و ممکن است موجب ایجاد آبسه گردد . یک یا هر دو مجرا ممکن است مسدود گردیده و موجب تورم بدون دردی بنام کیست بارتولن گردد .

جهت درمان بارتولینیت پزشک آنتی بیوتیک تجویز می نماید و بیماری در عرض چند روز باید بهبود یابد . مسکن نیز ممکن است جهت تسکین درد تجویز شود . آبسه تحت بی حسی موضعی تخلیه می گردد. کیست بارتولن معمولاً برداشته نمی شود ، مگر اینکه بزرگ شده یا موجب ناراحتی گردد . بارتولینیت ممکن است عود نماید .
     
  
صفحه  صفحه 2 از 6:  « پیشین  1  2  3  4  5  6  پسین » 
خانه و خانواده

حل و بررسی مشكلات خانم ها

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA