انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 95 از 111:  « پیشین  1  ...  94  95  96  ...  110  111  پسین »

همه چیز درباره بیماری ها


مرد

 
ترشح چشم همراه با آبریزش بینی به آنتی‌بیوتیک نیاز ندارد

محمدرضا اسماعیلی اظهار داشت:اگر کودکی ترشح چشم داشته باشد، در درجه اول باید به عفونت‌های چشمی مشکوک شد، خصوصاً اگر طی روزهای اخیر این علائم بروز پیدا کرده باشد.
در نوزادانی که روزهای اول بعد از تولد را سپری می‌کنند، ترشح چشم ممکن است همراه با گرفتگی مجاری اشکی باشد که یکی از علت‌های بروز آن می‌تواند عفونت‌های حین زایمان باشد.
در سنین بالاتر عفونت‌های ویروسی که سبب ترشح چشم می‌شود ممکن است علائمی نظیر علائم سرماخوردگی را نیز با خود همراه داشته باشند.
همراه بودن ترشحات چشم همراه با تب جزئی، آبریزش بینی و سرفه غالباً نشان از عفونت‌های ویروسی است که اکثر این کودکان برای برطرف کردن سرماخوردگی خود به آنتی‌بیوتیک نیاز ندارند.
متخصص اطفال گفت: عفونت‌های ویروسی بسته به علت خود خودبخود بهبود پیدا می‌کنند، اما عفونت‌های میکروبی چشم که ترشحاتی غلیظ‌تر و شدیدتر هستند، باید توسط چشم‌پزشک معاینه شود و ممکن است نیاز به آنتی‌بیوتیک چشمی داشته باشند.
اسماعیلی در پاسخ به پرسش مبنی بر شستن ترشحات چشم با چای تازه‌دم و مایعات دیگر، گفت: این مطالب از نظر علمی در جایی مکتوب نیست و به طور کلی شست و شو دادن چشم با مایعات غیر بهداشتی ممکن است به تشدید عفونت چشم منجر شود.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تعویض مفصل زانو دردهای ناشی از آن را رفع می‌کند

یک فوق تخصص زانو گفت: تعویض سطوح مفصلی می‌تواند مشکل درد زانو و تغییر شکل آن را حل کند و بیمار را به فعالیت‌های روزمره برگرداند.
دکتر علیرضا وریانی ، با اشاره به اینکه در مواقعی که به علت آسیب‌های زانو این مفصل تخریب شده است، دردهای شدیدی در آن ایجاد می‌شود، گفت: در این حالت ممکن است فرد از انجام فعالیت‌های ساده‌ای نظیر بالا رفتن از پله و یا راه رفتن ناتوان شود.
وی گفت: درد حتی ممکن است در هنگام نشستن و خوابیدن هم وجود داشته باشد. اگر استفاده از دارو، تغییر سطح فعالیت‌های روزمره زندگی و استفاده از عصا هم نتواند کمکی به کاهش مشکلات بیمار بکند معمولا آخرین اقدام درمانی تعویض مفصل زانو است.
این متخصص ارتوپدی گفت: تعویض سطوح مفصلی می تواند مشکل درد زانو و تغییر شکل آنرا حل کند و بیمار را به فعالیت های روزمره برگرداند.
دکتر وریانی با بیان اینکه زانو بزرگترین مفصل بدن است، گفت: این مفصل از کنار هم قرار گرفتن سه استخوان تشکیل شده است. قسمت پایینی استخوان ران، قسمت بالایی استخوان ساق و استخوان کشکک. قسمت انتهای پایینی ران روی ساق حرکات لولایی دارد و کشکک در فرورفتگی شیار مانند پهنی که در جلوی انتهای پایینی ران قرار دارد می تواند به طرف بالا و پایین حرکت کند.
وی در ادامه افزود: در قسمت هایی که این سه استخوان با یکدیگر تماس دارند سطح آنها پوشیده از غضروف است و همین سطح لغزنده موجب می شود که این سه استخوان به راحتی روی یکدیگر حرکت کنند. همچنین داخل مفصل زانو مایع غلیظ و لزجی به نام مایع مفصلی یا مایع سینوویال وجود دارد که روی غضروف‌ها را لیز می‌کند و موجب تسهیل بیشتر حرکت مفصل می‌شود.
دکتر وریانی در خصوص علل شایع درد شدید و محدودیت حرکتی زانو گفت: آرتروز یا استئوآرتریت از علل شایع درد زانو است که در سنین بالاتر از 50 سالگی بروز می‌کند. در این بیماری غضروف مفصل کم کم از بین می رود. در نتیجه استخوان‌های بدون غضروف روی یکدیگر سائیده می شوند که نتیجه آن درد و محدودیت حرکت ایجاد می شود.
وی گفت: در آرتریت روماتویید لایه سینوویال (که سطح داخلی کپسول مفصلی را پوشانده و مسئول ترش مایع سینوویال است) رشد کرده و ملتهب می شود و مایع زیادی ترشح می‌کند. این التهاب بتدریج موجب آسیب و از دست رفتن غضروف مفصلی شده که نتیجه آن درد و محدودیت حرکتی است.
این فوق تخصص زانو یادآور شد: ضربات زانو که از علل شایع درد زانواست، ممکن است به علت بد جوش خوردن محل شکستگی یا آسیب شدید لیگامان‌های زانو باشد. این ضایعات می‌توانند بتدریج به غضروف مفصل صدمه زده و موجب درد و محدودیت حرکت شوند.
دکتر وریانی تصریح کرد: تصمیم گیری برای جراحی تعویض مفصل فقط به عهده پزشک ارتوپد نیست. این یک تصمیم دسته جمعی است که در آن خود بیمار و خانواده وی نیز باید دخالت کنند.
وی در پایان گفت: در بیمارانی که درد شدید مفصل زانو وجود دارد، بطوریکه فعالیت‌های روزمره مثل راه رفتن، بالا رفتن از پله و نشستن و بلند شدن از روی صندلی را هم محدود می کند، درد متوسط یا شدید زانو حتی در موقع استراحت، درد زانو همراه با تغییر شکل و انحراف زانو، درد همراه با خشکی در حرکت مفصل زانو، دردی که با استفاده از داروهای ضد التهابی کاهش نمی یابد از مشکلاتی هستند که در این حالت بیمار می تواند کاندید مناسبی جهت جراحی و تعویض مفصل زانو باشد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
ارتودنسی و درمانهای نگهدارنده ارتودنسی

درمانهای نگهدارنده ارتودنسی

درمانهای ارتودنسی معمولا دارای دو بخش هستند : بخش اول که درمان فعال است و در آن دندانها حرکت داده می شوند یا رشد اسکلتی فکین کنترل می گردد و بخش دوم که درمان نگهدارنده است و در آن حرکت یا کنترل فعال دندانها و فکین صورت نمی گیرد، بلکه نتایج درمان فعال قبلی حفظ می گردد. موفقیت هر دو بخش به همکاری مطلوب بیمار در استفاده از وسایل ارتودنسی و ویزیتهای های منظم توسط متخصص ارتودنسی وابسته است.

درمانهای نگهدارنده خود شامل دو گروه عمده هستند : درمانهای گروه اول در کودکان و نوجوانان پس از درمان فعال "تصحیح رشد" (Growth Modification) برای کنترل رشد فکی بکار می روند و تا زمان اتمام رشد فک و صورت در اواخر دهه دوم زندگی (۱۸ تا ۲۰ سالگی) ادامه خواهند داشت، در این درمانها معمولا همان ابزار و وسایل ارتودنسی که در طی درمان فعال به صورت تمام وقت (Full Time) استفاده می شد، به صورت نیمه وقت (Part Time) و عمدتا به صورت شبانه بکار می روند.
درمانهای نگهدارنده گروه دوم که پس از منظم شدن دندانها توسط درمان فعال اعمال می گردند و هدف از آنها ممانعت از بازگشت بی نظمی و شلوغی دندانهاست. این درمانها می توانند توسط وسایل ارتودنسی متحرک (پلاکهای ارتودنسی) و یا ابزار ارتودنسی ثابت (Fixed Retainer) انجام شوند.
پلاکهای ارتودنسی وسایلی از جنس پلاستیک و سیمهای فلزی هستند که بیمار می تواند در طی درمان نگهدارنده در صورت لزوم (مانند زمان صرف غذا یا مسواک) آنها را موقتا از دهان خارج نماید. اما نگهدارنده ثابت معمولا قطعه سیمی است که در پشت دندانها (عمدتا دندانهای جلویی) متصل می گردد، قابلیت برداشتن و گذاشتن توسط بیمار را ندارد و برای چندین سال موقعیت دندانها را حفظ نموده و مانع بی نظمی آنها می شوند.
بهداشت دهانی مطلوب بیمار در هنگام کاربرد نگهدارنده ها بویژه نگهدارنده های ثابت برای ممانعت از پوسیدگی دندانها و ابتلا به بیماریهای لثه الزامی است. اگرچه طی درمان نگهدارنده، اغلب فاصله ویزیتهای ارتودنسی طولانی تر است، اما کنترل وضعیت رشدی فکین و مرحله رویشی دندانها بویژه دندانهای عقل توسط متخصص ارتودنسی الزامی است. مدت زمان درمان نگهدارنده ارتودنسی بسته به نوع آن، از حداقل یک سال تا چندین سال (در مورد نگهدارنده های ثابت) متفاوت است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  ویرایش شده توسط: pixy_666   
مرد

 
چند راه حل ساده برای رفع خرخر!

اگر از آن دسته افرادی هستید که خروپف می کنند، احتمالاً شما تنها کسی هستید که در خانه به خوبی می‌خوابد!
در اینجا راه‌هایی برای درمان خرناس پیشنهاد شده که با رعایت آنها هم شما راحت می شوید، هم خانواده‌تان!

· از چیزهایی که خروپف را تشدید می کنند، دوری کنید. مثل قرص‌های خواب‌آور، قهوه و خوردن غذاهای سنگین قبل از خواب.

· اگر دارویی مصرف می‌کنید، از پزشک خود درمورد اینکه آیا جایگزین داروی دیگری می‌شوند سوال کنید. شاید همین داروها عامل خروپف هستند. قرص‌های خواب‌آور و سایر مسکن‌ها باعث سست‌شدن ماهیچه‌های گلو و حنجره شده و مجرای هوا را تنگ می‌کنند که نتیجه آن خر و پف شبانه است.

· سعی کنید گرفتگی بینی را برطرف کنید. اگر گرفتگی بینی باعث خرناس شماست، می‌توانید از ضد احتقان ها یا آنتی‌هیستامین استفاده کنید. در صورتی که سرما خورده‌اید یا آلرژی دارد، مصرف این داروها را محدود کنید. چرا که مصرف طولانی مدت آنها مضر است.

· غرغره کردن دهانشویه نعنایی در کاهش مخاط بینی و گلو موثر است. بخصوص اگر سرما خورده باشید یا دچار آلرژی باشید.

· به بینی خود چسب بینی بزنید تا مجرا را باز کند. این چسب ها در اکثر داروخانه‌ها وجود دارند. آنها را خریداری کرده، دستور عمل روی بسته را بخوانید و چسب را به بینی خود بزنید.

· ورزش‌های مخصوص خروپف انجام دهید. زبان خود را تا جایی که می توانید بیرون بیاورید و بعد رها کنید. این کار را ۱۰ بار تکرار کنید. سعی کنید زبان خود را به چانه بزنید. نگه دارید و رها کنید. این کار را تکرار کنید، حداقل برای ۱۰ بار.

- تا جایی که می‌توانید دهان را باز کرده و لبخند بزنید. ۱۰ ثانیه این حالت را نگه داشته و رها کنید. در طول روز هرچقدر که می توانید این حرکت را تکرار کنید.

- با صدای بلند لا لا لا لا بگویید. هر لا را ۳ ثانیه نگه دارید. ۵ بار این کار را تکرار کنید. بعد کا کا کا کا بگویید. بعد از آن ما ما ما ما. این کار باعث تقویت حنجره و گلو شده و جلوی سست شدن را می گیرد.

· اگر به پشت می‌خوابید، چندتا بالش زیر سر خود بگذارید تا کمی بالاتر باشید و روی تخت صاف نخوابید. یا اینکه سر تخت را بلند کنید. برای این کار می‌توانید چند عدد تخته زیر تخت گذاشته یا زیر هر پایه تخت چندتا دفترچه تلفن قدیمی بگذارید. اینگونه می‌توانید سر تخت را بالاتر بیاورید.

· به پهلو بخوابید. وقتی که به پشت می خوابید، زبان شما به گلو چسبیده و مانع جریان هوا می‌شود. یکی از راه‌هایی که می‌توانید خود را مجبور به این کار کنید این است که یک توپ تنیس را به پشت لباس بدوزید تا هر بار که خواستید به پشت برگردید شما را ناراحت کند و مجبور شوید به پهلو بخوابید.

توصیه‌های بالا را جدی بگیرید. رهایی از خرناس‌های شبانه بر اطرافیان شما موثر است، اما تحقیقاتی نیز نشان داده که ریسک بروز بیماری‌های قلبی در افرادی که دچار خرناس‌های شبانه هستند بیش از سایرین است. پس رعایت تکنیک‌های فوق می‌تواند برای خودتان نیز مفید باشد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
چگونه از شر سینوزیت خلاص شوید؟

سینوزیت بیماری شایع و آزاردهنده‌ای است و چه بسا بسیاری از مردم گرفتار آن هستند و خیلی از آنها نیز به غلط تصور می‌کنند به این بیماری مبتلا شده‌اند، زیرا تعداد زیادی از مردم ما سردرد را پیامد اصلی سینوزیت می‌دانند؛ اما سینوزیت نشانه‌های دیگری غیر از سردرد دارد. امروزه درمان‌های مختلفی برای این بیماری ارائه می‌شود که کیفیت زندگی بیماران را ارتقا می‌دهد و تا حد زیادی بیماری را درمان یا علائم را کنترل می‌کند.
سینوزیت از دو کلمه سینوس و یت گرفته شده است. سینوس‌ها حفره‌هایی توخالی در استخوان‌های جمجمه و صورت ما هستند و یت به معنای التهاب است.
در این بیماری، مخاطی که سطح سینوس‌ها را می‌پوشاند دچار التهاب می‌شود و بیماری‌ای به نام سینوزیت اتفاق می‌افتد. این حفره‌های توخالی از طریق سوراخ‌هایی به بینی راه پیدا می‌کند. التهاب و تورم سینوس‌ها مجاری را تنگ‌تر کرده و مانع از خروج ترشحات بینی به خارج شده و تخلیه با مشکل روبه‌رو می‌شود و فرد نیز احساس ناراحتی زیادی می‌کند.
سینوزیت به دو نوع حاد و مزمن تقسیم می‌شود؛ نوع حاد کمتر از یک ماه و نوع مزمن بیش از سه ماه طول می‌کشد.


سینوزیت حاد

اغلب بیماران به نوع حاد مبتلا هستند. شاید هر یک از ما دست‌کم یک بار در طول زندگی این بیماری را تجربه کنیم. بروز سینوزیت حاد در اغلب اوقات علت ویروسی دارد که ویروس سرما خوردگی در آن دخیل است.
بیماران علائم زیادی را ذکر می‌کنند؛ از جمله گرفتگی و انسداد بینی. احساس فشار در دندان‌ها و درد، خروج ترشحات غلیظ به رنگ زرد یا سبز از بینی،سرفه، سردرد، بوی بد تنفس، احساس کوفتگی و خستگی مفرط، کم‌شنوایی و احساس پری در گوش و کاهش حس بویایی از نشانه‌های بارز این بیماری است. شروع بیماری تا بهبود آن حدود هفت الی ده روز است، ولی گاه مدت بیماری به درازا می‌کشد یا بیماران دچار علائم دیگر از قبیل تب، تاری دید، تنگی نفس و... می‌شوند که حتما باید به پزشک مراجعه کنند.


درمان سینوزیت حاد

درمان این گروه از بیماران چندان دشوار نیست. اغلب مواقع درمان‌های ساده‌ای مانند تجویز مسکن، ضدالتهاب‌ها و قطره‌های بینی (این قطره‌ها نباید به طور مداوم مصرف شود و استفاده از آنها باید محدود و با نظر پزشک باشد) و آنتی‌بیوتیک‌ ـ در صورت بودن عامل عفونی ـ کفایت می‌کند. شست‌وشوی مرتب سینوس‌ها نیز کمک‌کننده است.


فواید شست‌وشو با سرم

شست‌وشوی بینی با سرم یا آب نمک باعث پاکسازی ترشحات آلوده و مواد محرک از بینی می‌شود. به علاوه، شست‌وشو در مرطوب‌سازی سینوس‌ها و مجاری بینی نیز موثر است و مطالعات نقش آن را در بهبود کارکرد سلول‌های پاکسازی‌ کننده بینی نشان داده‌ است.
برای شست‌وشو می‌توان از یک سرنگ 30 سی‌سی یا بطری‌های پلاستیکی قابل فشرده‌شدن یا ظرف‌های مخصوص شست‌وشوی بینی که بی شباهت به قوری نیست، استفاده کرد. در صورت استفاده از سرنگ باید هر دو تا سه هفته آن را با یک سرنگ جدید جایگزین کرد تا باعث انتقال آلودگی و عفونت نشود. برای تهیه محلول شست‌وشو در منزل می‌توان یک تا یک و نیم قاشق چایخوری پر از نمک خالص را به حدود یک لیتر آب جوشیده خنک‌شده اضافه کرد. می‌توانید به این محلول یک قاشق چایخوری بیکربنات (بیکینگ پودر) هم اضافه نمود.
محلول تهیه شده در منزل یا سرم شست‌وشو باید در دمای اتاق نگهداری شود.
این محلول‌ها حداکثر تا یک هفته قابل استفاده است و پس از آن باید دور ریخته شود. دست‌کم دو بار شست‌وشو در روز ضروری است. در صورتی که بیمار همزمان از سایر داروهای بینی مثل اسپری استفاده می‌کند، شست‌وشو باید حتما پیش از استفاده از دارو انجام شود، زیرا وقتی دارو روی مخاط تمیز اسپری شود تاثیر بسیار بیشتری خواهد داشت. مقدار مایع لازم برای شست‌وشو را باید داخل یک کاسه کوچک ریخت، زیرا سرنگ استفاده‌ شده نباید هیچ‌وقت با ظرف اصلی محلول شست‌وشو یا سرم تماس پیدا کند. می‌توان برای گرم‌کردن سرم از مایکروفر استفاده کرد، اما باید مواظب بود محلول شست‌وشو داغ نشود.
برای شست‌وشو، سر خود را روی سینک دستشویی خم کنید و مایع را به داخل بینی بریزید. دقت کنید در این حالت جهت جریان مایع باید به سمت پشت بینی باشد، نه رو به بالا. بلعیدن غیرارادی اندکی از مایع شست‌وشو اشکالی ندارد. احساس سوزش جزئی در دفعات اول استفاده از محلول شست‌وشو طبیعی است.


سینوزیت مزمن

همان‌طور که از نامش پیداست، سینوزیت مزمن بیماری‌ای است که مدت زمان بیشتری برای بهبود طول می‌کشد. این زمان بیش از سه ماه است. علل آن متنوع‌تر و درمان نیز دشوارتر است. علائٔ
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
نشانه هایی که می تواند علایم «ام اس» باشد

معمولاً افراد بعد از بروز علایمی مانند بی حسی و سوزن شدن دست و پا و یا از دست دادن تعادل به پزشک مراجعه می کنند و با انجام آزمایش و معاینه متوجه می شوند که به بیماری MS مبتلا شده اند.


در این مطلب به علایمی که می تواند نشانه ای از این بیماری باشد اشاره می کنیم.

سوزش در انگشتان:این حالت ممکن است برای هر فردی به وجود بیاید اما در صورت دائمی شدن آن، بهتر است به پزشک مراجعه کنید شاید این نشانه ام اس نباشد اما می تواند با یک مشکل عضله یا عصب در ارتباط باشد. بنابراین بهتر است که به پزشک مراجعه کنید تا معاینه شوید.

التهاب عصب بینایی و مشکلات چشم:این مشکل برای بیش از ۵۰ درصد مبتلایان به ام اس ایجاد می شود و در ۱۵ درصد افراد، جزو اولین علایم است. این مشکل می تواند به شکل دوبینی، چشم درد و دید غیر واضح بروز کند.

خستگی مفرط:خستگی مفرط در بیماری های متعددی دیده می شود از جمله «ام اس»؛ در مرحله اول این بیماری، حدود ۲۰ درصد بیماران دچار خستگی مفرط می شوند.

احساس ضعف در دست و پاها و ضعف عضله:احساس ضعف، خستگی یا سستی دست و پا علامت شایع این بیماری است.

از دست دادن تعادل:در موارد متعدد، نداشتن تعادل یا راه رفتن به صورت غیرعادی می تواند علایم اولیه این بیماری باشد. برخی از مبتلایان در مستقیم راه رفتن مشکل دارند و به آسانی تعادل خود را از دست می دهند.

نوعی احساس شوک الکتریکی:علامت لرمیت یا نوعی حس الکتریکی شوک که به پشت و اندام تحتانی انتشار می یابد و اغلب هنگام خم کردن گردن بروز می کند، می تواند نشانه ام اس باشد.

اسپاستیسیتی (Spasticity):این حالت، ناتوانی در کنترل عضله است که در مبتلایان به ام اس، بسیار شایع است.

بی اختیاری ادرار:مشکل مثانه یا روده در مبتلایان به ام اس شایع است. در صورت مشکل ساز بودن این مسئله بهتر است به پزشک مراجعه کنید.

علایم دیگر:سرگیجه، لرزش، درد صورت، اسپاسم عضله، مشکل گفتاری، علایم دیگر بیماری ام اس است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
زمان طلایی برای انجام ارتودنسی

32 دندان موجود در فک در موقعیتی طبیعی به‌صورت 2 قوس فک بالا و پایین به‌‌طوری قرار می‌گیرند که عمل جویدن و آسیاب کردن غذا به نحو مطلوب ممکن شود.
هر نوع انحراف از این موقعیت طبیعی دندان‌ها باعث ایجاد مشکلاتی می‌شود که ضرورت ردیف کردن یا برگرداندن موقعیت مناسب دندان‌ها را ایجاب می‌کند که این عمل با درمان‌های ارتودنسی میسر می‌شود. البته درمان‌های ارتودنسی فقط به ردیف کردن دندان‌ها محدود نمی‌شود و به تغییر یا هدایت رشدی استخوان‌های فک بالا و پایین نیز مربوط می‌شود.
ضرورت این کار تا حدی است که رشته تخصصی مهم و جداگانه‌ای در رشته دندانپزشکی به نام رشته تخصصی ارتودنسی ایجاد شده که از مهم‌ترین رشته‌های تخصصی دندانپزشکی است. پس یک متخصص ارتودنسی قادر است با هدایت رشدی در سنین رشد و با کمک روش‌های جدید و جراحی در افراد بالغ هماهنگی بین اجزای صورت را برقرار کرده و با ردیف‌کردن دندان‌ها زیبایی و جذابیت لبخند را به شما هدیه کند.
یکی از مشکلات دندانپزشکی که خیلی‌ها با آن روبه‌رو هستند، مشکل نامرتب‌بودن دندان‌ها یا ناهماهنگی اجزای صورت است. دکتر محمد امین نریمانی گفت: زمان مناسب برای شروع درمان ارتودنسی در این افراد متفاوت است؛ در مورد بیمارانی که مشکلات اسکلتی دارند، به‌عنوان مثال فک بالای آنها جلوتر از موقعیت طبیعی است یا برعکس فک پایین‌شان عقب‌تر از موقعیت مناسب خود قرار گرفته، بهترین زمان برای شروع درمان، سال‌های قبل از بلوغ است چون می‌توان از رشد قبل و طی بلوغ برای درمان این ناهنجاری‌ها استفاده کرد، بنابراین حوالی سن 9 سالگی برای دختر خانم‌ها و حوالی سن 11سالگی‌ برای پسرها توصیه می‌شود.
در مورد مشکلاتی که صرفا مربوط به دندان‌ها می‌شود محدودیت سنی وجود نداشته ولی زمان طلایی برای درمان حوالی 12سالگی است. از نظر انجمن ارتودنتیست‌های آمریکا و ایران نخستین مشاوره با متخصص ارتودنسی باید در سن 7سالگی باشد تا درصورت نیاز به اقدامات پیشگیری فرصتی از دست نرود.
وی که متخصص ارتودنسی و ناهنجاری‌های فک و صورت است افزود: مشکلات فکی شدید و بسیار شدید که در سنین رشد درمان نشده باشند در بزرگسالی با درمان توأم ارتودنسی و جراحی درمان می‌شوند. با روش‌های جدیدی که در ارتودنسی اخیرا استفاده می‌شود و اتفاقا در کنگره امسال هم جزو محورهای اصلی است برخی از این بیماران با روش‌های غیرجراحی و صرفا با ارتودنسی نیز قابل درمان هستند.


سؤال بسیاری از والدین این است که آیا لازم است درمان زودتر شروع شود تا درمان راحت بوده و حالت پیشگیری نیز داشته باشد؟

این عضو هیأت علمی دانشگاه در این مورد گفت: درمان زودهنگام ارتودنسی همیشه مطلوب نیست و علاوه بر احتمال برگشت مشکلات قبلی و همکاری ضعیف کودک در مراحل بعدی، احتمال طولانی‌‌کردن بی‌مورد درمان یا حتی تکرار آن نیز وجود دارد؛ در نتیجه درمان باید در زمان صحیح خود صورت گیرد (مختصر و مفید). مثلا نباید درمانی را که باید حدود ۱۰ سالگی برای بیمار آغاز شود و تا ۱۲ سالگی ادامه یابد از ۸سالگی شروع کنید چون احتمال آن می‌رود که درمان باز هم تا ۱۲ سالگی ادامه یابد و این به معنی اتلاف وقت و خستگی بی‌مورد کودک است.
اگر سن برای درمان مناسب باشد (که معمولا تعداد کمی را شامل می‌شود)، متخصص ارتودنسی در همان مقطع، درمان را آغاز می‌کند و اگر سن مناسب هنوز فرا نرسیده باشد (که تعداد بیشتری از بیماران دارای مشکل فکی را شامل می‌شود) متخصص ارتودنسی زمان مراجعه بعدی را مشخص خواهد کرد؛ پس به‌طور خلاصه، مراجعه به متخصص ارتودنسی در 7-8سالگی موجب می‌شود:

* اگر روش‌های پیشگیری مناسب باشد اقدامات لازم آغاز می‌شود و در نتیجه دیر نشده است.

* اگر سن برای درمان هنوز زود باشد درمان مناسب به تعویق می‌افتد و باز هم درمان دیر نشده است.

کودکان در این سنین در2 دوره دندانی مختلط هستند؛ یعنی دوره‌ای که هم دندان‌های شیری و هم دندان‌های دائمی در دهان قرار دارند و به علاوه سرعت رشد در کودکان زیاد است.
بهترین زمان، سن 6-7 سالگی که همزمان با رویش نخستین دندان آسیای دائمی است، کودک باید از سوی یک متخصص ارتودنسی معاینه شود تا تابلویی از آینده بیمار برای والدین تصویر شود، به این ترتیب وضعیت مشکلات بیمار در آینده به والدین گوشزد می‌شود و اگر قرار است در سن مشخصی اختلالی برای کودک به‌وجود‌آید، پیش‌بینی شده و اقدامات پیشگیری و درمانی به موقع انجام خواهد گرفت. این مشاوره فقط با هدف هدایت والدین انجام می‌گیرد و لازم است درمان‌های ارتودنسی بسیار محدودی از این سن آغاز ‌شود.


دندان‌های کج و مشکلات آن

مشکلاتی که ردیف نبودن دندان‌ها ایجاد می‌کند به 3دسته مهم تقسیم می‌شود که هر کدام را به‌صورت جداگانه بررسی می‌کنیم:

تغذیه مناسب: ما برای یک تغذیه مناسب علاوه بر اینکه نیازمند دندان‌های سالم هستیم نیاز داریم که این دندان‌ها در سر جای خود قرار گیرد تا از عهده آسیاب کردن غذا نیز برآید. برای آسیاب کردن غذا یا به‌اصطلاح جویدن غذا دندان‌های فک پایین و بالا بایستی در موقعیتی قرارگیرند که در یک هماهنگی با عضلات، عمل جویدن ممکن شود.
هر نوع عدم‌تعادل یا جابه‌جایی دندان‌ها به‌صورتی که یک سیکل کامل جویدن را به هم بزند، سیستم جویدن مختل می‌شود. این ضرورت اولی بود که ما را وادار می‌کند تا بتوانیم دندان‌ها را در موقعیت مناسب قرار دهیم.

زیبایی: زیبایی صورت امری است که نمی‌شود آن را جدی نگرفت. به‌هر حال خداوند هر کدام از ما را به یک صورت آفریده و خیلی از مشخصات صورت ما به‌‌طور ژنتیک تعیین می‌شود. ولی عوامل محیطی هم در شکل‌گیری صورت بی‌تأثیر نیست. به‌عنوان مثال وجود لوزه سوم یا لوزه‌های بزرگ در سنین 7-8 سالگی باعث تنفس دهانی در بچه شده و همین امر درصورت تداوم با فشار منفی‌ای که در سقف دهان ایجاد می‌کند به مرور باعث کشیده‌تر شدن صورت و در نتیجه بسته‌تر شدن قوس فک بالا می‌شود که در موارد شدیدتر واقعاً به زیبایی لطمه می‌زند. با تشخیص به‌موقع و رفع تنفس دهانی به‌خوبی می‌شود از ایجاد این مشکل در بچه جلوگیری کرد.
بسیاری از درمان‌های ارتودنسی برای رفع ناهنجاری‌هایی که در ظاهر صورت، اثر نامطلوب دارد صورت می‌گیرد. پس و پیش‌بودن دندان‌های جلویی یا جلو و یا عقب بودن فک و عدم‌تناسب آن با صورت که باعث عدم‌زیبایی می‌شود، نیاز به ارتودنسی را ایجاب می‌کند و این حق طبیعی هر فردی است که به فکر زیبایی خود باشد چون برای یک شخصیت سالم واقعاً مؤثر است.

مسائل بهداشتی: یکی از مشکلاتی که ردیف نبودن دندان‌ها ایجاد می‌کند عدم‌توانایی در تمیزکردن مناسب این دندان‌هاست. شما فکر کنید که در قوس فک بالای شما که همه در یک ردیف قرار گرفته‌اند یک دندان نسبت به بقیه داخل‌تر قرار گرفته باشد.

خب چه اتفاقی می‌افتد؟ به‌طور معمول که مسواک می‌زنیم این دندان کمتر مسواک می‌خورد و در دراز مدت می‌بینیم که همین دندان همراه با دندان‌های کناری زودتر از دندان‌های دیگر می‌پوسد. شاید این مسئله را زیاد جدی نگیرید اما چنین دندان‌هایی چطور زود خراب می‌شود.به‌قول معروف در نمونه‌های انبوه خود را به‌خوبی نشان می‌دهد. خوب با اصلاح وضعیت و هم ردیف کردن این دندان‌ها ما زمینه را برای بهتر تمیز کردن این دندان فراهم می‌کنیم.
پس به‌طور خلاصه ما برای درک موضوع ارتودنسی باید اول از همه بدانیم که یک دندان نرمال و ردیف شده چه مشخصاتی دارد و دوم چه ناهنجاری‌هایی بر اثر ردیف نبودن دندان‌ها ممکن است پیش بیاید و سوم اینکه چه ضرورتی دارد که این دندان‌هایی که ردیف نیستند را ردیف کنیم.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تعویض مفصل ساییده شده

مفاصل در محل اتصال همه استخوان‌ها وجود دارند. برخی از آنها متحرک، برخی نیمه‌متحرک و تعدادی نیز ثابت هستند. طبیعی است مفاصل متحرک بیشتر در معرض خطر تخریب و ساییدگی هستند.
یکی از این مفاصل در معرض خطر، مفصل زانوست که فشار زیادی را در طول عمر متقبل می‌شود. هرگونه آسیب به مفصل غضروفی آرتروز نام دارد. آرتروز زانو در حالت شدید آن، بیماری محدودکننده‌ای است که زندگی فرد را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد. خانه‌نشینی و ناتوانی در حرکت، بسیاری از بیماران را کاملا ناامید و افسرده می‌کند. ولی دانش پزشکی پیشرفته برای این گروه از بیماران نیز راه چاره‌ای اندیشیده است و آن نیز تعویض مفصل است. تعویض مفصل کیفیت زندگی بیمار را ارتقا بخشیده و او را به زندگی بازمی‌گرداند.
آرتروز از نظر درجه‌بندی به سه دسته خفیف، متوسط و شدید تقسیم می‌شود. اغلب در نوع خفیف می‌توانیم علائم را با آموزش صحیح تا حد زیادی کنترل و حتی درمان کنیم و مانع پیشرفت آن شویم. این افراد نیازی به درمان دارویی هم ندارند. عمده این بیماران در سنین چهل تا پنجاه سالگی قرار دارند. با افزایش سن، آرتروز شدت می‌یابد. نوع بعدی آرتروز متوسط است این افراد نسبت به نوع قبلی مشکلات بیشتری دارند و در بالا و پایین رفتن از پله‌ها، چهارزانو و دوزانو نشستن، ورزش کردن و... دچار درد هستند.
این بیماران علاوه بر آموزش، به دارو هم نیاز دارند. البته این گروه نیز اگر بیماری‌شان تشخیص داده شود قابل کنترلند. با شدیدتر شدن آرتروز مبتلایان حتی در حالت نشسته هم دچار درد و ناراحتی هستند. اغلب این بیماران زن بوده و اضافه وزن دارند. خوردگی مفصل آنقدر شدید است که استخوان‌ها کاملا روی همدیگر قرار می‌گیرند، زیرا دیگر غضروفی باقی نمانده است.
این بیماران گاه تغییر شکل‌های مفصلی دارند به طوری که پا به شکل پرانتزی در می‌آید و آنها اصلا قادر به صاف کردن کامل زانو نیستند. چنین بیمارانی به دلیل درد شدید و ناتوانی بناچار از حضور در اجتماع دور می‌مانند. گاه فعالیت آنها آنقدر کاهش می‌یابد که کاملا زمینگیر می‌شوند و دیگر نمی‌توانند از منزل خارج شوند و استقلال‌شان کاملا از بین می‌رود.


جراحی تعویض مفصل

عمل تعویض مفصل نتیجه بسیار خوبی برای بیماران دارد و درصد موفقیت آن بسیار است. در این جراحی خود مفصل جابه‌جا نمی‌شود بلکه روکش آن تعویض می‌شود. به طور طبیعی دو استخوان ران و ساق در محل زانو به هم می‌رسند. محل تلاقی آنها با مفصلی جدا می‌شود روی هر کدام از این استخوان‌ها حدود 3 میلی‌متر غضروف مفصلی وجود دارد. که این غضروف در حالت عادی صاف و صیقلی است ولی در بیماری آرتروز تکه تکه، خورده شده و سطحی ناصاف دارد. در بیمارانی که مفصل تخریب شده است، بروز صدا در مفصل، درد، آب‌آوردگی و تورم زیاد دیده می‌شود. در این جراحی مقداری از مفصل تراشیده می‌شود و روکشی فلزی جایگزین می‌شود.


تعویض مفصل مختص چه بیمارانی است

این جراحی محدود به سن خاصی نیست و هرگاه بیمار با خوردگی شدید مفصلی مراجعه کند، به طوری که دیگر قادر به انجام حرکات روزمره خود نباشد، نامزد تعویض مفصل می‌شود. خوردگی مفصل فقط به دلیل کهولت سن نیست. بیماری‌هایی مانند روماتیسم مفصلی،شکستگی‌های شدید زانو و از بین رفتن غضروف عوامل دیگری است که موجب از بین رفتن مفصل می‌شود. این بیماران ممکن است در سنین جوانی باشند، ولی این جراحی بیشتر برای افراد مسن (بیشتر از 60 سال) جامعه است.


آمادگی بیمار برای عمل جراحی

پیش از عمل جراحی آنچه مد نظر ماست، تقویت عضلات اطراف مفصل است. البته بیماران آنقدر درد و حرکات محدودی دارند که بندرت می‌توانند حرکات ورزشی مناسبی انجام دهند و مهم‌ترین مساله‌ای که در جراحی‌های تعویض مفصل روی آن تاکید داریم کاهش وزن بیمار است زیرا بیشتر بیماران دچار اضافه وزن هستند.
گرچه در سنین میانسالی پایین آوردن وزن کمی دشوار به نظر می‌رسد (افزایش وزن به مفصل سالم یا مفصل تعویض شده فشار زیادی وارد می‌کند.) اما اگر بیمار بتواند وزن خود را کاهش دهد، عمر و دوام مفصل تعویض شده بسیار بیشتر خواهد شد. عمل جراحی عمل دشواری نیست و حدود یک تا یک ساعت و نیم زمان می‌برد. البته زمان جراحی بیشتر به دلیل بدشکلی‌های ایجاد شده در مفصل است، زیرا هنگام تعویض مفصل جراح لازم است بدشکلی‌های ایجاد شده را نیز اصلاح کند.
بعد از عمل بیماران باید حرکات خود را بتدریج آغاز کنند. دیگر درد بیمار از بین رفته و می‌تواند براحتی زانوی خود را حرکت دهد. همه بیماران باید عضلات اطراف مفصل را تقویت کنند. ورزش‌های آموزش داده شده و فیزیوتراپی به قوی‌تر شدن ع
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
چگونه درد کمر را از درد کلیه تشخیص دهیم؟

یک جراح کلیه و مجاری ادراری گفت: وجود درد شدید در قسمت بالایی کمر و درد یک طرفه خصوصا اگر همراه با تب و مشکلات ادراری باشد، می تواند نشان دهنده درد واقعی کلیه‌ها باشد.
دکتر سیمین وحیدی با اشاره به اینکه درد کلیه در اثر عفونت کلیه یا آسیب رسیدن به آن ایجاد می‌شود، گفت: اگر پشت یا پهلوی فردی آسیب ببیند مثل برخورد ضربه، افراد تصور می‌کنند که کلیه‌هایشان درد می‌کند اما اغلب اوقات اینطور نیست و کلیه‌ها مشکلی ندارند.
وی گفت: کلیه‌ها در قسمت پشت بدن و بالای کمر (درست پایین دنده ها) واقع شده‌اند، اغلب افراد تمایل دارند که بدانند درد کمر مربوط به ایجاد مشکلی در کلیه‌ها است یا خیر، راه قطعی برای این کار وجود ندارد، اما با شناخت برخی علائم و انجام برخی آزمایش‌ها که توسط پزشک توصیه می‌شود، می توان مشکلات احتمالی کلیه ها را بررسی کرد.
این جراح کلیه و مجاری ادراری گفت: وجود درد شدید در قسمت بالایی کمر و درد یک طرفه خصوصا اگر همراه با تب و مشکلات ادراری باشد، می تواند نشان دهنده درد واقعی کلیه ها باشد.
دکتر وحیدی گفت: درد می‌تواند در اثر عفونت کلیه ها (پیلونفریت) ایجاد شود. وجود سنگ در کلیه نیز باعث بروز درد کلیه می‌شود. حرکت سنگ در کلیه نیز باعث ایجاد درد می شود، وقتی سنگ کلیه شروع به حرکت می کند و از قسمت میزنای (حالب) عبور می‌کند و به سمت مثانه می رود، دردهای شدید و متناوبی را ایجاد می‌کند که قولنج کلیوی یا قولنج میزنای نامیده می شود.
وی با اشاره به اینکه قولنج کلیوی نوعی کولیک است که در اثر سنگ کلیه ایجاد می‌شود، گفت: این درد معمولاً از ناحیه کلیه یا زیر آن آغاز می‌شود و تا مثانه ادامه می‌یابد. درد قولنج کلیوی به صورت اسپاسمی است، بدین معنی که تیر می‌کشد و موج‌های ناگهانی دارد. این درد در دو نوع خفیف و حاد بروز می‌کند. نوع حاد آن را دردناک‌ترین حس تجربه‌ شده توسط انسان توصیف کرده‌اند.
عفونت‌های ادراری از علل شایعی است که موجب ایجاد دردهای کلیوی می شود، برخی مشکلات باعث انسداد تدریجی جریان ادرار می‌شود (انسداد ناگهانی جریان ادرار در سنگ کلیه دیده می شود) در این حالت نیز کلیه‌ها کش می‌آیند و درد شدیدی بروز می‌کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
آسیب‌های شانه را جدی بگیرید

شانه یکی از اعضای بدن است که بیشترین آستانه حرکتی را دارد. در واقع یک مفصل ناپایدار بوده و ممکن است بر اثر حادثه یا یک وضع نادرست صدمه ببیند. آسیب‌های وارد شده به شانه متنوع است. این آسیب‌ها در بیشتر موارد جدی گرفته نمی‌شود و مشکلاتی رادر آینده برای بیماران به وجود می‌آورد.


انواع صدمات شانه

اول آسیب‌هایی که با شدت بالا وارد می‌شود، مثل کسانی که تصادف می‌کنند یا از ارتفاع پرت می‌شوند (آسیب‌های بزرگ ناشی از حوادث و سوانح آنقدر شدید است که بیمار را حتما به پزشک سوق می‌دهد و درمان مناسبی هم اتخاذ می‌شود) و نوع دیگر آسیب‌های جزئی است که در زندگی روزمره یا محیط کار اتفاق می‌افتد.
نوع دوم شایع‌تر است و مشکلات کمتری برای بیماران فراهم می‌کند و اتفاقا همین موارد است که تشخیص و درمان را کمی مشکل‌تر و مبهم‌تر می‌کند، زیرا بیماران کمتر به آن توجه می‌کنند و احساس می‌کنند درد ناحیه چندان مهم نیست و به پزشک مراجعه نمی‌کنند و همین باعث می‌شود بیماری کهنه و درمانش دشوارتر شود.
در واقع مفصل شانه، یک مفصل متحرک است و بر خلاف سایر مفاصل در جهات مختلفی حرکت می‌کند. تعداد زیادی از عضلات، کپسول مفصلی، تاندون‌ها و استخوان‌ها در ساخت شانه دخالت دارند. مفصل شانه اساسا ناپایدار بوده و پایداری آن به عضلات شانه متکی است که این عضلات نیز توسط تاندون‌ها به استخوان‌ها متصل می‌شود. بنابراین ضربات وارده یا به پایداری شانه آسیب می‌رساند یا به تاندون‌های اطراف شانه صدمه می‌زند.
در افراد مسن یا برخی از ورزشکاران، شاید این درد‌های کوچک مدام وجود داشته باشد و آن را طبیعی تلقی کنند، ولی درد مداوم همیشه یک علامت هشدار است و بیمار حتما باید به فکر چاره باشد. البته مورد مهم‌تر این که درد‌های شانه با درد‌های گردنی اشتباه گرفته می‌شود. درد گردن، درد شایعی است و افراد معمولی قادر به افتراق این دو نوع از درد نیستند. زیرا درد‌های گردن به شانه منتشر می‌شود و برعکس.
به همین دلیل اصلا برای شانه به پزشک مراجعه نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند بالش خود را عوض کرده یا از مسکن و ... استفاده کنند. گاهی فردی سال‌های طولانی دردی را در پهلوی شانه و گردن دارد و بعد از معاینه دقیق مشخص می‌شود این درد متعلق به تاندون شانه است.البته افرادی که سال‌ها از این درد رنج می‌برند، در اثر یک حادثه کوچک مانند برخورد در آسانسور با شانه یا تنه‌خوردن یا زمین‌خوردن با کف دست دچار مشکلات اساسی می‌شوند.


تفاوت درد شانه با درد گردن

درد در ناحیه شانه، بالای شانه یا قاعده گردن علامت شاخص آسیب به تاندون‌های شانه است که در سن بالا هم خیلی شایع است. این آسیب بتدریج بیشتر شده تا این که با کوچک‌ترین آسیبی تاندون (چرخاننده شانه) پاره می‌شود. پارگی تاندون بسیار دردناک بوده و باعث اختلال در خواب شبانه و کار و زندگی روزمره خواهد شد. اگر درمان بخوبی انجام نشود، ممکن است به تعویض مفصل شانه منتهی شود، اما بیماران معمولی نیز با کمی دقت می‌توانند متوجه شوند درد مربوط به گردن است یا شانه، زیرا مشخص‌ترین علامت این است که درد‌ شانه با حرکت این عضو بدتر می‌شود. (بالابردن دست یا بردن دست به پشت و طرفین)‌
بیماری بیشتر در افراد بالای 40 سال و کسانی که به مدت طولانی کارهایی بالاتر از سطح سرانجام می‌دهند، رخ می‌دهد. افرادی که ورزش‌هایی مانند والیبال، بسکتبال و وزنه‌برداری انجام می‌دهند یا مشاغلی مثل نقاش ساختمان، برقکار، نصاب پرده و... بیشتر در معرض خطر ابتلا به آسیب‌های شانه هستند چرا که این افراد باید به مدت طولانی دست‌های خود را بالای سر نگه دارند و این حالت فشار زیادی را به تاندون‌ها وارد می‌کند.
البته همیشه علت فقط نحوه قرار دادن نادرست شانه نیست. بلکه افزایش سن و زمینه ژنتیکی نیز در بروز بیماری نقش دارد. در برخی افراد به طور مادرزادی استخوانی داخل شانه وجود دارد که به علت کجی بالای تاندون چرخاننده شانه قرار نمی‌گیرد و موجب می‌شود تاندون براحتی پاره شود.


درمان درد شانه

تاندون‌ها، با بالا رفتن سن و بدون هیچ درد و علامتی می‌توانند پاره شوند، اما درمان وقتی الزامی است که بیمار درد داشته باشد. اگر ما به طور اتفاقی به چنین مواردی برخورد کنیم فقط بیمار را تحت نظر می‌گیریم تا بعدها و در صورت علامتدار شدن درمان را آغاز کنیم، اما بیماران دچار پارگی با درد را حتما درمان می‌کنیم و درمان عمدتا جراحی است.
عمده‌ترین مشکل در درد شانه بالا بردن دست‌ها بالای سر است. پس این حرکت حتما باید به حداقل برسد. (حتی در کسانی که شغل‌های اینچنینی دارند). به هر ح\iI هرکس در شانه خود احساس درد می‌کند، لازم است سریع‌تر به پزشک مراجعه کند، اما برخی حرکات ورزشی وجود دارد - که متخصصان فیزیوتراپ به بیماران آموزش می‌دهند - که می‌تواند وضع قرار گیری کتف را روی بدن تا حد زیادی اصلاح کند و ایجاد مشکل را به تاخیر اندازد.
چون قرارگیری درست استخوان کتف پشت قفسه سینه برای ما بسیار مهم است. کسانی که سرشانه‌های پایین دارند یا قوز می‌کنند هم ممکن است با این وضع غیرعادی به اعضای تشکیل دهنده شانه آسیب برسانند. فیزیوتراپی موجب صاف نگهداشتن کتف‌ها شده و وضع آناتومیک بدن را اصلاح می‌کند.


آسیب کپسول مفصلی

ورزشکارانی که بدون گرم کردن بدن و بدون مربی، ورزش سرشانه انجام می‌دهند، ناگهان دچار حالتی می‌شوند که در اصطلاح خالی کردن شانه نام دارد. این خالی کردن به معنای آن است که آسیب به کپسول مفصلی وارد شده است.
ورزشکاران دیگری هم هستند که ورزش‌های پرتابی انجام می‌دهند مانند والیبال و بدمینتون. این حالت در افرادی که ناگهان دستشان را به جلو پرت می‌کنند مثل کسی که کنار آب ایستاده و سنگی را به درون آب پرت می‌کند نیز دیده می‌شود. این افراد با پرت کردن سنگ احساس می‌کنند دست بی‌حال شده است. تکرار چنین مشکلی نشانه مهمی است؛ زیرا احتمال آسیب کپسول مفصلی بسیار بالاست. لق زدن شانه به مرور باعث تخریب سر استخوان خواهد شد و درمان در آسیب‌های مفصلی به صورت جراحی است.
بیمارانی که دچار لقی در شانه هستند، باید حتما از شنا کردن در آب‌های عمیق خودداری کنند.حرکت کرال یا پروانه ممکن است باعث در رفتن شانه در این بیماران شود که می‌تواند به غرق شدن آنها منجر شود. البته به استثنای ورزشکاران، لقی را بیشتر در افرادی می‌بینیم که به طور مادرزادی مفاصل شلی دارند مانند کسانی که انگشتان دستشان را براحتی وبیش از حد خم می‌کنند.
در‌رفتگی شانه باید با بیهوشی عمومی اصلاح شود. وقتی فرد هوشیار است عضلاتش نیز سفت بوده و در این حالت ممکن است حتی سر استخوان شکسته شود (از رفتن به شکسته‌بند‌های خانگی جدا خودداری کنید) اگر دو بار شانه در برود یا دو بار لق بزند، قریب به یقین عمل جراحی ضرورت می‌یابد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 95 از 111:  « پیشین  1  ...  94  95  96  ...  110  111  پسین » 
خانه و خانواده

همه چیز درباره بیماری ها

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA