ارسالها: 1495
#91
Posted: 15 Oct 2012 11:47
برای چاقی و لاغری باید یک مسئله رو بخاطر داشت که تاثیر ماندگار رژیم بین ۲ تا ۳ ماه بعد دیده میشه و زودتر از این مقطعیه مثلا سه رو ز کم میخوری و میبینی ۲ کیلو کم شدی اما تا اولین غذارو بخوری بر میگرده و چاقی و لاغری چون به اب شدن و کم شدن چربی و گئشت بر میگرده یا تشکیل اونها شما از امروز که شروه کنی تا ذهایر بدنت به شکل چربی اب بشه یا تشکیل بشه مدتی طولانی زمان میبره و این باعث میشه اغلب دوستان تا یک هفته رژیم میگیرن و تعییر نحسوس نمیبینن بی خیال میشن
مکن آنگونه که آزرده شوم از خویت .....دست بر دل نهم و پا بکشم از کویت
ارسالها: 24568
#92
Posted: 11 Nov 2012 11:23
لاغری درپائیز
در فصل پائیز بدلیل سرد بودن و زود تاریک شدن هوا فعالیت بدنی نسبت به فصول گرم کاهش پیدا می کند ولی میوه و سبزیجات مختلفی برای کاهش وزن در فصول سرد یافت می شود که بسیار کمک کننده می باشند .
۱- سیر : افرادی که از چاقی بیزار می باشند ولی شیرینیجات را دوست دارند و نمی توانند از مصرف آن چشم پوشی کنند سیر را در رژیم غذائی خود قرار دهند . سیر خاصیت لاغر کنندگی دارد.
۲- قارچ : مصرف روزانه قارچ به مدت دو هفته به طور شگفت آوری شما را لاغر می کند . البته این بدان معنا نیست که رژیم پر چرب و پر کالری داشته و منتظر لاغری باشند . یک فنجان فارچ خدود ۳۰ کالری دارد !
۳- کلم بروکلی : کلم بروکلی علاوه بر این که کم کالری است احسای سیری طولانی می دهد . در میان وعده هایتان می توانید بروکلی را در یک قاشق روغن زیتون تفت داده و میل کنید.
۴- فلفل : متابولیسم ( سوخت و ساز ) بدن را تنظیم کرده و در از بین بردن چربی ها موثر است .
۵- بلال : سرشار از پتاسیم ، فیبر و پروتئین است . جلو اشتهای کاذب را گرفته و سیری طولانی مدت ایجاد می کند. هر بلال حدود ۸۰ کالری دارد.
۶- زغال اخته : کم کالری و حاوی فیبر فراوان است ، یک فنجان زغال اخته حاوی ۵۰ کالری است .
۷- کرفس : خاصیت ضد چاقی داشته و سرشار از فیبر فراوان است . آب کرفس نیز چربی خون را از بین میبرد.
۸- چغندر (لبو) و کدو تنبل : این دو ماده غذائی کم کالری و سرشار از مواد معدنی و ویتامینهای مختلف هستند . این سبزیجات به لاغری کمک می کنند به شرطی که هنگام پخت برای شیرین کردنشان از شکر استفاده نشود.
بی تو
اینجا همه در حبس ابد تبعیدند
سالها، هجری و شمسی، همه بی خورشیدند
ارسالها: 196
#94
Posted: 29 Jul 2013 00:05
نشاسته روازتوبرنامه غذاییت حذف کنی وبه جای اون سبزیجات بذاری وگوشت کمتربخوری طی3دوره15روزی راحت15کیلوکم میکنی..مثلابرنج تعطیل نون سنگک سبوسدارنون جووعده ای اندازه 4انگشت گوشت فقط ران وسینه مرغ..صبحانه یه فنجون قهوه یایه لیوان اب پرتغال بایه تیکه نان تست جو...سبزیجات کرفس کاهو خیارومیوه جات.من تاحالاخیلی ازاین رژیماگرفتم وتاثیرزیادی داشته
پادشاه رم به کوروش گفت:
مابرای شرف می جنگیم وشمابرای ثروت.
کوروش گفت:هرکس برای نداشته هایش می جنگد
ارسالها: 866
#95
Posted: 26 Oct 2013 15:38
آیا قند بر سلامتی شما تاثیری دارد؟ بله! من اینجا نیستم که شما را همچون دنیای بیرون از قند بترسانم. خسته شدهام از مردمی که مدام به من میگویند: آه قند برات بده
قند هم همانند هر خوردنی دیگری، مصرف بیش از اندازه اش ضرر دارد. چیزی که ما هیچوقت به دنبالش نبوده ایم این است که محدودیت مصرف قند چقدر است؟ یا اینکه اگر قند بر سلامتی ما تأثیرگزار است، چطور و چرا؟
[b]
اهمیت قند
قندها کربوهیدرات هستند و منبع تأمین انرژی غذاهای ما بحساب میآیند. قند، به طور طبیعی در غذاهایی همچون میوهها، و محصولات لبنی و خیلی مواد غذایی دیگر وجود دارد. مشکل اینجاست که ما مفهوم اعتدال را درک نکردهایم.
کارشناسان، مصرف معتدل قند را 10٪ از کل انرژی دریافتی روزانه میدانند. به طور متوسط یک بطری نوشابه 600 میلی لیتری، حاوی 12 تا 15 قاشق شکر است که برای یک دختر بچه حدود 10 تا 15 درصد انرژی مورد نیاز روزانهاش به حساب میآید.
پیراشکی، کیک، شکلات، آب نبات و... این فهرست پایانی ندارد! افزایش مصرف چنین مواد غذایی است که مصرف قند را در زندگی روزمره ما را چند برابر میکند.
آیا از اینکه یک قاشق شکر به فنجان قهوهتان اضافه کنید اجتناب میکنید؟ نیازی به انجام این کار و محروم ساختن حس چشایی تان از این طعم و مزه نیست! پیشنهاد میکنم مصرف غذاهایی که بیش از حد متوسط حاوی شکر هستند را کاهش دهید.
هر چیزی بیش از اندازهاش بد است – حتی آب! پس حواستان باشد که چه میخورید، نیازی نیست قند و شکر را در کل حذف کنید. شما مستحق شیرینی در زندگی هستید.
قند و چاقی
خیلی خب، دوباره به این بحث رسیدیم. هر کسی که به شما میگوید قند چاق میکند – به آنها بگویید «قند هم مثل همهی کربوهیدراتهاست، نادان!» مصرف شکر کنترل مستقیمی بر روی چاقی ندارد. شکر هم کربوهیدرات است و دقیقاً به همان مقدار انرژی انواع دیگر کربوهیدراتها همانند غذاهایی مثل برنج، نان، ماکارونی و... را تولید میکند. پس ساده لوح نباشید – نگویید که قند شما را چاق میکند.
قند و دیابت
اجازه دهید بگویم که هیچ شواهدی بر این وجود ندارد که قند عامل بوجود آمدن دیابت نوع 1 یا 2 است. احتمالا میپرسید که پس به چه علت کارشناسان به بیماران مبتلا به دیابت توصیه میکنند مصرف قند را کاهش دهند.
علتش این است که چاقی، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش میدهد – و احتمالا شخصی که اضافه وزن دارد قند و شکر زیادی مصرف میکند، مستقیم یا غیر مستقیم.
کسانی که از دیابت رنج میبرند باید از غذاهایی که شکر جزء اصلی آن است دوری کنند، غذاهایی همچون پیراشکی، کیک، شیرینی و... من و شما میدانیم که برای کسی که دیابت دارد خیلی مهم است که وزنش را در سطحی سلامت کنترل کند.
قند و پوسیدگی دندان
بله، قند و پوسیدگی دندان دست در دست هم هستند! همهی کربوهیدراتها به چنین اتفاقی کمک میکنند، اما قند و غذاهای خیلی شیرین مثل شیرینیها و نوشیدنیها مجرمان اصلی هستند! پلاک دندان، برای تولید اسید که باعث شکست مینای دندان و سرانجام باعث شروع پوسیدگی دندان خواهد شد به قند نیاز دارد.
راههایی وجود دارد که تاثیر قند بر دندانهایتان را کاهش دهید – بصورت منظم مسواک کرده و نخ دندان استفاده کنید، بجای مصرف انواع نوشیدنیها آب بنوشید، مصرف خوردنیهای شیرین همچون پاستیل، شیرینی و... را کاهش دهید و هر چند وقت یک بار به دندان پزشکتان مراجعه کنید.
آیا قند واقعا بد است؟
قبل از پاسخ به این سوال، اجازه دهید که از شما بپرسم آیا قند و شکر اعتیاد آور است؟ احتمالا خواهید گفت: چگونه قند میتواند اعتیاد آور باشد؟ قند به شکلهای شکلات، پاستیل، نوشابه، کیک، پودینگ و خیلی خوردنیهای دیگر، میتوانند!
من خودم اعتیاد شدید به مواد قندی دارم
بیایید همان سوال را دوباره بپرسیم. آیا قند واقعا بد است؟ بله!
چرا؟ اینجا میتوانید برترین دلایل من را ببینید:
بخاطر اینکه در مقادیر زیاد مصرف میشوند
عملا همهی ما در بعضی از اشکال به آن معتادیم
مقصر اصلی مشکلات دندان است
سطح قند خون را در بدن افزایش میدهد
قند بصورت مستقیم تأثیر نمیگذارد، اما استفادهی بیش از اندازهی آن میتواند باعث بوجود آمدن یا بدتر شدن وضعیت بیماریهای قلبی، افسردگی، بیماریهای روانی، چاقی و دیابت شود.
بسیار خب، بیایید به سوال اصلیمان بازگردیم. آیا قند بر بدن شما تاثیری دارد؟ بله. آیا این بد است؟ بله. آیا باید مصرف قند و شکر را قطع کنید؟
خیر. پاسخ خیلی سادهست – اعتدال را یاد بگیرید.[/b]
ویرایش شده توسط: gay_tehran
ارسالها: 9253
#99
Posted: 15 Nov 2013 20:35
سوپ چربی سوز- سوپ چربی سوز، یک وعده غذایی مفصل و خوش مزه!
این سوپ حاوی ترکیباتی است که مجموعاً باعث افزایش متابولیسم بدن می شود. در عین حال به دلیل غنای کافی از مواد غذایی یک وعده کامل و سیرکننده میباشد.
تقریباً محال است که با خوردن این سوپ لذیذ تا 6 ساعت گرسنه شوید.
بهترین زمان صرف این وعده غذایی ساعت 7 شب میباشد.
1 کاسه میزان واحد :
250 کالری کالری واحد :
پس از تهیه، آن را به 2 کاسه تقسیم نمایید. نحوه ســـرو :
مواد لازم جهت تهیه این سوپ چربی سوزِ 250 کالری:
60 گرم لوبیا سفید شسته و خشک شده.
4 فنجان آب مرغ
1 قاشق غذاخوری روغن کانولا
2 عدد سینه مرغ
نمک و فلفل
2 عدد پیاز متوسط خرد شده
4 عدد سیر متوسط خرد شده
1 قاشق غذا خوری زیره
طرز تهیه و پخت
لوبیا ها را در آب مرغ ریخته و آنرا به مدت 2 ساعت بر روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزد.
در یک ماهیتابه سینه های مرغ را با روغن کانولا خوب سرخ کنید تا آنجا که رنگ مرغ ها قهوه ای شود. نمک و فلفل را در هنگام سرخ کردن به مرغ ها اضافه کنید.
سپس مرغ ها را از ظرف بیرون آورده، روغن آن را گرفته و پوست مرغ ها را جدا کنید.
سپس در یک ظرف بزرگ مرغ ها، پیاز و سیر های خرد شده را به همراه یک فنجان آب ریخته و به مدت 6 ساعت آنها را بر روی دمای بسیار ملایم قرار دهید.
بعد از 6 ساعت 1 فنجان لوبیا را با نصف فنجان از آب ظرفی که مرغ ها در آن در حال پخت هستند را درون میکسر ریخته و پس از مخلوط شده به ظرف مرغ ها اضافه می کنیم.
سپس مرغ ها را از ظرف خارج کرده و آنها را ریز می کنیم ( ریش ریش ) و به همراه بقیه لوبیا ها به ظرف در حال پخت اضافه می کنیم.
محتویات ظرف را به آرامی با یکدیگر هم می زنیم.
کل سوپ را در 2 کاسه ریخته و تا داغ است آن را سرو می کنیم.
بودی تـــــــو تو بغلم
گردنت بود رو لبم
ارسالها: 9253
#100
Posted: 15 Nov 2013 20:37
اثر حبوبات در کاهش وزن
حبوبات به دلیل دارا بودن فیبر زیاد، حجم زیادی از معده را پُر می کند، موجب احساس سیری شده و به کاهش وزن کمک می کند و سبب می شود کمتر غذا بخوریم .
به دلیل آن که قند موجود در حبوبات (یعنی انرژی آن) به تدریج آزاد می شود، دیرتر گرسنه می شویم (یعنی احساس سیری طولانی تر)، در حالی که غذاهایی مانند نان های سفید (باگت، لواش و نان های فانتزی)، سیب زمینی، برنج و شکر به سرعت هضم شده و قند یا انرژی موجود در آنها به سرعت آزاد می شود و زودتر گرسنه می شویم.لازم است بدانیم فیبرها، الیاف گیاهی هستند و در میوهها، سبزی ها و حبوباتی که روزانه مصرف می کنیم به مقدار فراوانی وجود دارند. آنها در بدن انسان انرژی تولید نمی کنند، ولی مصرف آنها موجب عملکرد بهتر دستگاه گوارش می شود.
مطالعات نشان دادهاند که مصرف حبوبات می تواند بر رفتارهای غذایی ما نیز تأثیر بگذارد؛ بدین ترتیب که اگر در یک وعدهی غذایی از حبوبات استفاده کنیم، تمایل به انتخاب مصرف غذاهایی داریم که مانند حبوبات انرژی آنها دیرتر آزاد می شود. این امر موجب می شود که در مجموع، برنامه ی غذایی با انرژی کمتر (کم کالری) داشته باشیم؛ در حالی که مصرف غذاهایی که انرژی آنها به سرعت آزاد می شود، مانند نان های سفید، انواع شیرینی و شکر موجب می شود که وعدهی غذایی بعدی در زمان کوتاه تری مصرف شود و در این وعده این نوع غذاها انتخاب شده و انرژی زیادتر از نیاز بدن، مصرف شود که می تواند موجب چاقی یا بروز دیابت نوع 2 شود.
کاهش وزن اضافی و حفظ آن نیز به انتخاب غذاهای غنی از مواد مغذی که موجب احساس سیری شوند، بستگی دارد. در ضمن انرژی کافی فراهم کرده و احساس گرسنگی زود هنگام ایجاد نمی کند.انواع حبوبات گروه غذایی هستند که این خاصیت را داشته و منبع خوب پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی ضروری، کم چربی، کم نمک، بدون کلسترول و سرشار از فیبر بوده و انرژی کمی دارند.
هر لیوان حبوبات پخته حاوی 15 گرم فیبر است که بیشتر از نیمی از نیاز روزانه ی انسان به فیبر را بر طرف می کند.فیبرها در بدن انسان انرژی تولید نمی کنند، ولی کارهای مفیدی انجام می دهند:
مقدار بالای فیبر موجود در حبوبات، موجب پایین آمدن قند خون در افراد دیابتی می شود.
همچنین فیبر موجود در حبوبات که از انواع فیبرهای محلول است، موجب کاهش سطح کلسترول خون می شود که یکی از عوامل خطر عمده ی بیماریهای قلبی- عروقی است.
فیبر موجود در حبوبات از بروز ناراحتی های گوارشی مثل بواسیر و یبوست پیشگیری می کند.
جانشینی پروتئین سویا با گوشت قرمز در غذاها می تواند موجب کاهش سطح چربی های خون شود. حبوبات، دارای ترکیبات "سلامتی بخش" نظیر فلاوونوئیدها، تانن، آنتوسیانین، مهارکنندههای پروتئاز، اسید فیتیک و ساپونین هستند. این ترکیبات جزو مواد مغذی ضروری نیستند، ولی می توانند در پیشگیری از انواع سرطان ها و دیگر بیماری های غیر واگیر موثر باشند.
با مصرف حبوبات، دریافت فیبر و فولات (یکی از ویتامینهای گروه B ) افزایش می یابد که در کاهش خطر بیماری قلبی- عروقی موثرند.
بودی تـــــــو تو بغلم
گردنت بود رو لبم