انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 3 از 24:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  21  22  23  24  پسین »

Slimming and Obesity Diets | انواع رژیم لاغری و چاقی


زن

 
چهار ماده غذایی برای لاغری در پاییز و زمستان

به نوشته «MSN»، در این فصل ۴ نوع ماده غذایی وجود دارد که در کاهش وزن بسیار موثر است که در این مطلب به آنها اشاره می کنیم.

چهار ماده غذایی برای لاغری در پاییز و زمستان

با آغاز فصل پاییز و سردشدن هوا بدن به غذاهای بیشتری نیاز دارد. غذاهای گرم و لباس های گرم جای غذاها و نوشیدنی های خنک و لباس های تابستانی را می گیرد.

به نوشته «MSN»، در این فصل ۴ نوع ماده غذایی وجود دارد که در کاهش وزن بسیار موثر است که در این مطلب به آنها اشاره می کنیم.

* سیب: هر نوع سیبی که مصرف کنید سرشار از فیبر، فلاوانوئیدز و آنتی اکسیدان های مهم است و علاوه بر آن در کاهش وزن نیز موثر است.

* گلابی: این میوه سرشار از فیبر، ویتامین C و مس است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

* کدو حلوایی: این سبزی اگرچه خیلی کم کالری است اما سرشار از پتاسیم، ویتامین A و بتاکاروتن است. علاوه بر آن مانع از بروز سرطان و بیماری قلبی می شود.

* کدو سبز: این گیاه کم کالری اما سرشار از مواد مغذی است و در کاهش وزن بسیار موثر است.
منبع :salamatnews.com
     
  
زن

 
سلامت - رژیم غذایی - بهترین راه حل برای لاغری

آه من نمی‌توانم جلوی خودم را بگیرم! این خیلی خوشمزه است و من خیلی گرسنه ام، خیلی هوس کرده ام، نمی‌توانم از خیرش بگذرم. اگر قبل از اینکه چیزی بخوریم، کمی فکر کنیم چه می‌شود؟ ما اغلب با این کلمات غیرممکن بودن لاغر شدن را به خاطر امیال مان توجیه می‌کنیم، همین امیال ما را به سمت خوراکی های خوشمزه که بیشترشان چاق کننده هستند، هل می‌دهند. چگونه می‌توان این تمایلات را مدیریت کرد بدون اینکه زندگی مان سرشار از محرومیت باشد...

میل مفرط به جایزه
در نانوایی بوی خوشی می‌آید، احتمالاً بو، مربوط به پخت تارت سیب است که از نانوایی خارج می‌شود. تارت سیب را برای شام می‌خریم، همه از آن لذت می‌برند. نمی‌توانیم جلوی خودمان را برای خوردن تکه ای تارت سیب بگیریم، این یک جایزۀ کوچک است که به خودمان می‌دهیم.
برای خرید به سوپر مارکت می‌روید، چرخ دستی را به دنبال خود می‌کشید که پر است از مواد شوینده، کیسه های زباله، غذای حیوانات، بطری های شیر و... حالا به ردیف بیسکویت ها می‌رسید. در خانه، همه عاشق این بیسکویت های چرب و شیرین هستند چون حسابی ترد و لذیذ هستند و با خوردن شان مزۀ خوبی در دهان احساس می‌کنید. سه بسته از این بیسکویت خریداری می‌کنید و مدتی که در صف صندوق منتظر هستید، با تمایل بسیار نصف یک بسته را می‌خورید.

در محل کار، چندین بسته از شکلات هایی دارید که بین انگشتان آب نمی‌شوند. خیلی این نوع شکلات را دوست دارید زیرا می‌توانید به آرامی آن را بجوید (ضمناً نیازی نیست که بعد از خوردن دست تان را بشویید تا صفحه کلید کامپیوترتان کثیف نشود)؛ وقتی که خسته هستید یا کلافه شده اید، یا یک مراجعه کنندۀ سمج داشته اید یا نرم افزارتان خوب کار نمی‌کند، یک تکه از این شکلات به خودتان جایزه می‌دهید.

نورون های جایزه
فرصت های متفاوت جایزه دادن به خود را در طی روز از دست نمی‌دهید. و هر بار یک محرک بسیار جذاب، ذهن تان را تحریک می‌کند، به سمت آن می‌روید.
در واقع، یک ناحیۀ کوچک نرونی وجود دارد، یک ناحیۀ عصبی که سیستم جایزه نام دارد، در آن محل انتقال دهنده های عصبی (نورونی) فعال هستند، این انتقال دهنده های عصبی مولکول هایی هستند که احساس لذت را به ما می‌دهند. این همان سیستم است که در رابطه با داروها، دخانیات و الکل عمل می‌کند.

جایزه و عادت
یک بازی پینگ پنگ را در نظر بگیرید، در این بازی توپ ها انتقال دهنده های عصبی هستند و در مغز ما بازی می‌کنند، یکی از آنها از یک ناحیه به ناحیۀ دیگر فرستاده می‌شود، سپس یکی دیگر، چیزی شبیه به حافظه.

نتیجۀ این بازی بسیار جذاب است و باعث می‌شود که مدام دنبال لذت بردن از خوراکی های چرب یا شیرین یا فقثط شیرین (آب نبات، سودا) یا صرفاً چرب باشید.
بنابراین هر وقت به مغازۀ نانوایی می‌روید حتی اگر بوی خوش تارت سیب هم به مشام نرسد، ممکن است تمایل داشته باشید تکه ای از آن بخرید تا شب از خوردنش لذت ببرید!
اما خطرناک تر زمانی است که خاطرۀ بیسکویت های کوچک یا شکلات های لذیذ، مدام تمایل شما به سمت آنها را تشدید کنند.

بنابراین، زمانی که بیسکویت ها در کابینت آشپزخانه اند یا شکلات ها در دسترس هستند، سریع به سمت شان می‌رویم و یک تکه از آنها را در دهان می‌گذاریم.
نتیجه: به آنها عادت می‌کنیم، نیاز پیدا می‌کنیم و وابسته می‌شویم. اگر بیشتر بخوریم، چاق می‌شویم زیرا حاوی کالری بالایی هستند که به آن میزان کالری نیاز نداریم. و اگر بخواهیم لاغر شویم، تقریباً برای مان غیر ممکن است که از خیر این خوراکی های لذیذ بگذریم!

ژن، استرس و محیط
این ناحیۀ جایزه در همۀ افراد به یک شکل عمل نمی‌کند. برخی از افراد نسبت به آن حساس تر هستند، ضمناً آسیب پذیرتر هم هستند.
استرس هم نقش مهمی بازی می‌کند: استرس به شدت باعث ایجاد این تمایلات می‌شود زیرا بعد از بروز یک ناراحتی و رنجش، هر چه که باشد، نیاز به مصرف را تشدید می‌کند.
در این شرایط محیط هم بسیار اهمیت دارد. اگر ما بیسکویت ها یا تکه های شکلات را نبینیم، احتمال اینکه هوس کنیم یک تکه از آن را بخوریم، کمتر می‌شود.

خودمان را از آنها محروم کنیم؟
آیا باید خودمان را از خوردن این خوراکی های لذیذ محروم کنیم؟ آیا باید بسته های بیسکویت را دور از دسترس قرار دهیم یا در محل کار اگر خواستیم تکه ای شکلات بخوریم، مدام به خود بگوییم این من را چاق می‌کند؟
این روش ممکن است جواب بدهد اما نه همیشه! زیرا عامل زمان هم نقش مهمی بازی می‌کند. لذت فوری از خوردن، تأثیر زیادی بر ارادۀ ما در ترسیم چاق شدن در آینده دارد. خصوصاً اگر به خود قول بدهیم که به زودی این کالری اضافه را با دوچرخه سواری، پیاده روی و... خواهیم سوزاند!

ضمناً برای مقاومت در برابر این تمایلات باید اراده ای آهنین داشته باشید. مطمئناً، باید ذهن تان را به کار بیاندازید و فکر کنید، اما برای این کار هم باید بهترین مسیر را انتخاب کنید. زیرا برخی افراد خود را از همۀ لذات محروم می‌کنند و با خودشان مبارزه می‌کنند، این کار منجر به کشمکشی بین انتقال دهنده های عصبی و سیستم جایزه خواهد شد!

خنثی کردن سیستم
باید کاری کنیم که این سیستم معیوب جایزه از کار بیافتد. این اقدام روشی خوب برای به کار انداختن ذهن است، برای این کار چندین ترفند وجود دارد. اولین راه حل این است زمانی که می‌خواهید به خرید بروید، لیستی از بهترین مواد خوراکی سالم تهیه کنید. با این کار بخش دیگری از مغز را به فعالیت می‌اندازیم، این بخش که در کُرتکس جلو مغزی قرار دارد، تمایلات ما را کنترل می‌کند و مانع این می‌شود که هنگام خرید هوس به سراغ مان بیاید. اگر بیسکویت یا شکلات در لیست خریدتان وجود ندارند، نخریدشان.
این ترفند زمانی که از فروشگاه های آنلاین خرید می‌کنید هم به کار می‌آید. این روش زمانی که خسته و پر استرس به خرید می‌روید، هم به مؤثر خواهد بود.

یک ترفند بدیهی دیگر این است که این خوراکی های چرب و شیرین را در خانه نگه ندارید. اصلاً راحت تر این است که آنها را نخرید. وقتی وجود نداشته باشند، خورده نمی‌شوند!
بنابراین بهترین کار این است که هنگام خرید ذهن تان را به کار بیاندازید و خودتان را کنترل کنید، سعی کنید بهترین انتخاب ها را داشته باشید، مثلاً میوه ها.
تمرین دادن ذهن و به کار انداختن عقل سلیم هنگام خرید کردن، اصلاً سخت نیست! قطعاً این بهترین روش برای جلوگیری از خوردن خوراکی های چرب و شیرین است که تغذیه را نامتعادل و شما را چاق می‌کنند یا مانع لاغر شدن تان می‌شوند.
منبع:سیمرغ
     
  
زن

 
چاقی در ایران - آکاایران

دوسوم ايرانيان اضافه وزن دارند

مساله اضافه وزن در ايران کم‌‌كم حالت فراگير به‌خودش گرفته و در اين بين آماري که وجود دارد، زنگ هشدار را به صدا درآورده است.

به نوشته «تهران امروز»، براساس استاندارد بومي ايران، افرادي كه دور كمر بالاي 84 داشته باشند در معرض خطر چاقي هستند و نبايد اجازه دهند چاقي شكمي آنها بيشتر شود. دور كمر بالاي 94 نشانه چاقي است و اگر دور كمر بيش از 94 باشد، فرد حتما به درمان نياز دارد.

چاقی در ایران - آکاایران

چه بخوريم تا لاغر شويم؟ اين يكي از سوالات مورد علاقه افراد چاق است در حالي كه بهتر آن است كه بپرسند «چه نخوريم تا لاغر شويم؟» ولي از آنجا كه خوردن غذا يك عشق پنهان براي آنهاست، راه‌حل لاغري خود را نيز در آن جست‌وجو مي‌كنند.

فريدون عزيزي، رئيس مركز تحقيقات غدد درون ريز و متابوليسم دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در اين‌باره مي‌گويد: ديابت و چاقي دو بيماري قرن هستند كه به علت تغيير شيوه زندگي، افزايش مصرف مواد غذاهاي پركالري و كم‌تحركي، هر سال شاهد افزايش و گسترش آن هستيم. نتايج يك تحقيق در تهران نشان داد كه 60 تا 70 درصد افراد بالاي 20 سال شهر دچار چاقي يا اضافه وزن هستند يعني از هر سه نفر، دو نفر مبتلا به چاقي يا اضافه‌وزن هستند.

چاقي و اضافه وزن مهمترين زمينه براي بروز ديابت نوع 2 است كه پزشكان با آگاهي بخشي به مردم براي پيشگيري از اضافه وزن و چاقي اقداماتي را براي بيماران انجام مي‌دهند، به دليل اينكه درمان آن بسيار سخت است.

اكثر افراد به دليل اينكه با خودرو تردد مي‌كنند و فعاليت كمي دارند، هنگام كار پشت ميز هستند و از مواد انرژي‌زا و پركالري مانند نان و برنج استفاده مي‌كنند،بنابراين در معرض خطر چاقي و اضافه وزن هستند. مصرف غذاهاي آماده و پرچرب مانند همبرگر، پيتزا و فست‌فودها و در كنار آن تنقلات مضر و چاق‌كننده مانند چيپس و پفك كه اكنون بچه‌ها از سنين كودكي به خوردن آن عادت مي‌كنند نيز باعث بروز چاقي مي‌شود.
منبع : تابناک
     
  
زن

 
اضافه وزن و مضرات اضافه وزن


چنانچه وزن فرد 20 درصد از وزن ایده آل بیشتر شود، خطر بروز فشار خون، بیماری های قلب و عروق، چربی خون و ابتلا به مرض قند افزایش می یابد . از سوی دیگر، چاقی زمینه ساز بروز مشکلات موضعی نظیر زانو درد، کمر دردهای شدید، سنگ صفرا و بعضی بیماری های تنفسی می باشد.تحقیقاتی که طی 4 سال در ایالات متحده انجام گرفت، بیانگر آن است که وقتیBMI افراد بالاتر از 28 است، دو برابر بیشتر به عوارض ناتوانی در حرکت و درد در اندام ها
مبتلا می شوند.

اضافه وزن و مضرات اضافه وزن

همچنین مطالعاتی که بر روی حیوانات صورت گرفته، نشانگر کاهش سطح ایمنی و کاهش مقاومت در برابر عفونت در حیوانات چاق است.
پژوهش هایی که در مورد انسان انجام گرفته، نشان می دهد که افزایش بروز سرطان با چاقی ارتباط مستقیم دارد.
بروز بعضی اختلالات مزمن با یکدیگر را سندرمX نامگذاری کرده اند.
سندرم X زمانی به وجود می آید که فرد دچار عدم تحمل گلوکز و مقاومت در مقابل انسولین( که پله اول ابتلا به دیابت است)، افزایش فشار خون و افزایش چربی خون می گردد. همه این عوارض را مجموعا سندرم X گویند که بروز آن ارتباط مستقیم با چاقی در منطقه شکم دارد.
اگر BMI در محدوده 20 تا 25 باشد که محدوده ی سلامت وزنی است، میزان مرگ و میر در کم ترین حد است. با افزایشBMI (افزایش وزن )مرگ و میر بالا می رود و به همین ترتیب کاهش زیاد وزن یعنی لاغری مفرط نیز موجب افزایش مرگ و میر زودرس می شود.
از دیگر عوارض چاقی می توان به سکته های مغزی، توقف تنفس در خواب، بیماری کبد چرب و بیماری عروق کرونر اشاره کرد.
موفق باشید.
     
  
زن

 
تاثیر تلویزیون در چاقی

امروزه تلویزیون جزء مهمی از لوازم خانگی ما شده است، طوری که در بیشتر شهرها و روستاها، نمی توان خانه ای را یافت که در آن تلویزیون وجود نداشته باشد.تلویزیون خیلی چیزها را در زندگی ما تحت تاثیر قرار داده است. ما حتی جای وسایل و دکوراسیون خانه را هم بر اساس محل تلویزیون تعیین می کنیم. میز غذاخوری را جایی می گذاریم و سفره را طوری پهن می کنیم که همه بتوانند تلویزیون را تماشا کنند و کسی مجبور نباشد برای دیدن آن خود را اذیت کند یا لحظه ای از آن را از دست بدهد.

تاثیر تلویزیون در چاقی

برنامه های تلویزیون گاه حتی برنامه های کاری و خانوادگی ما را هم تحت تاثیر قرار می دهد. ساعت مهمانی ها و رفت و آمدمان را طوری تنظیم می کنیم که با زمان پخش سریال یا فیلم محبوبمان تداخل نداشته باشد.

اما آیا تا به حال فکر کرده ایم که از این همه تاثیری که تلویزیون روی زندگی ما میگذارد، کدامش درست و کدامش نادرست است؟

به تازگی محققان مرکز بهداشت نیویورک به نتایج جالبی در همین رابطه دست یافته اند. این محققان متوجه شده اند روشن بودن تلویزیون زمان صرف شام در خانه، باعث می شود خیلی از فایده هایی که یک غذا در جمع خانوادگی می تواند داشته باشد، از دست برود؛ فایده هایی مثل خوردن غذاهای سالم تر.

محققان آمریکایی با بررسی حدود 1300 خانواده با درآمد پایین که یک کودک در سنین پیش دبستانی داشتند، دریافتند که اگر این خانواده ها شام را با هم صرف کنند، احتمال این که 2 واحد میوه یا 3 واحد سبزی مصرف کنند، بیشتر از سایر خانواده هاست، اما به شرطی که موقع صرف شام، تلویزیون روشن نباشد!

یک یافته دیگر محققان این بود که در خانواده هایی با سطح تحصیلات بالاتر، کمتر از سایر خانواده ها این تمایل وجود داشت که شام خود را همراه با برنامه های تلویزیون صرف کنند. بنابراین چنین خانواده هایی نشان می دهند که چگونه تحصیلات بالاتر والدین می تواند به سطح بهداشت بالاتر خانواده ها منجر شود.

این مطالعه، که خبرگزاری رویترز آن را گزارش کرده است، در آخرین شماره نشریه انجمن تغذیه آمریکا چاپ شده است.درباره تاثیر نامطلوب تلویزیون بر شیوه غذا خوردن و رفتارهای تغذیه ای، پیش از این نیز تحقیقات متعددی انجام شده بود.

کارشناسان می گویند خوردن تنقلات گوناگون پای تلویزیون، از نوشیدنی های ناسالمی مثل نوشابه های گازدار و قندی گرفته، تا خوراکی های شور و پُرکالری، شیوع زیادی به خصوص در بین نوجوانان دارد و متاسفانه موقع تماشای برنامه های جالب تر و مهیج تر، خودآگاهی فرد نسبت به چیزی که می خورد یا می نوشد کمتر است و شاید متوجه نشود که در موقع تماشای 90 دقیقه بازی فوتبال یا دو ساعت تماشای یک فیلم سینمایی، چند تا پاکت چیپس و پفک خورده یا چند کاسه تخمه و پسته را خالی کرده است.

بر اساس نتایج مطالعه جدیدی كه در كشورهای مختلف به انجام رسیده است، سطح قند خون در كودكان دیابتی، ارتباط قابل توجهی با مدت زمان نشستن پای گیرنده‌های تلویزیون دارد بنابراین پژوهشگران، این یافته خود را دلیل دیگری برای مقابله با تماشای طولانی‌مدت تلویزیون از سوی بچه‌ها می‌‌دانند...

در کنار این موضوع که برای ما به اثبات رسیده تماشای بیش از حد تلویزیون موجب بروز چاقی در بچه‌ها و دور ماندن آنها از فعالیت‌های مفید روزانه‌شان می‌شود و با توجه به این یافته‌ها می‌توان گفت تماشای تلویزیون به افزایش دیابت، خصوصا در بچه‌ها نیز منجر می‌گردد.

به علاوه کنترل دیابت در بچه‌هایی که وقت بیشتری را نسبت به بقیه افراد به تماشای تلویزیون اختصاص می‌دهند، مشکل‌تر می‌باشد.

حتما می‌دانید که دیابت در بچه‌ها و نوجوانان به طور معمول از نوع یك یا همان نوع وابسته به انسولین است و بیشتر پزشكان و پژوهشگران معتقدند كه هر چه كاهش فعالیت بدنی بچه‌ها بیشتر شود، احتمال عدم كنترل قند خون هم بالاتر می‌‌رود. این ارتباط بسیار قوی‌ است، به طوری كه هر چه ساعات نشستن پای تلویزیون بیشتر باشد، سطح قند خون كودك دیابتی هم بالاتر می‌رود.
با توجه به اهمیت بیماری دیابت در بچه‌ها، به نظر می‌رسد باید به هر شكل ممكن كنترل قند خون در این كودكان را بهبود بخشید.
طبق آمار، تنها در كشور نروژ 25 هزار كودك و نوجوان به این بیماری مبتلا هستند. این رقم در سطح جهان به حدود 30 میلیون نفر می‌‌رسد. دكتر فرانسیس كوفمن، یكی از اساتید بیمارستان كودكان لس‌آنجلس هم در تأیید یافته‌های این مطالعه بزرگ نروژ می‌گوید: "ما مدت‌هاست كه خاموش ‌كردن تلویزیون را به عنوان یك درمان كم‌هزینه به خانواده كودكان دیابتی توصیه می‌كنیم.

ما معتقدیم افزایش فعالیت بدنی باعث بهبود كنترل دیابت حتی در كودكان و نوجوانان و مبتلایان به نوع یك دیابت می‌شود. به همین دلیل حتی در بیمارستان خودمان یك تیم بسكتبال نوجوانان تشكیل داده‌ایم تا از این طریق بتوانیم فعالیت بدنی آنها را افزایش دهیم."

توصیه ما به خانواده‌های ایرانی نیز تاکید بر همین موضوع است که تماشای طولانی‌مدت تلویزیون و بی‌‌حركت‌ شدن در جلوی گیرنده‌ها، برای این كودكان بسیار مضر است و خانواده‌ها باید با این پدیده مضر مقابله كنند.

موفق باشید
     
  
زن

 
حفظ تناسب اندام در تابستان

تابستان فرصت خوبی است که خانواده ها دور هم باشند و با هم به گردش بروند و خوش بگذرانند. در تابستان، مردم بیشتر بیرون می روند و تمایل به سفر کردن دارند. لذا ممکن است در این ایام به علت استراحت بیشتر، دچار افزایش وزن شوند.

حفظ تناسب اندام در تابستان

ولی باید متذکر شد گرسنگی، روش مناسبی برای حفظ تناسب اندام نیست، بلکه باید غذاهایی را انتخاب کنید که سالم باشند و مقدار کمی کالری وارد بدنتان کنند. بهترین ویژگی برای یک غذا، ساده و سالم بودن آن است و از همه مهم تر آن که برای نگهداری غذاها، باید آن ها را دور از گرمای آشپزخانه بگذارید.

برای تناسب اندام، راهکارهای زیر را پیشنهاد می کنیم:
1- برای آنکه کالری دریافتی خود را کاهش دهید، یکی از بهترین غذاها، میوه ها و سبزیجات تازه می باشند. آن ها مقدار کمی کالری دارند و محتوی مقدار زیادی ویتامین، املاح، آنتی اکسیدان و فیبر می باشند.

2- در گرمای تابستان، چیزی بهتر از هندوانه نیست، زیرا همان طور که می دانید، بیشتر هندوانه از آب تشکیل شده، پس هم تشنگی را برطرف می کند و هم مقدار کمی قند وارد خون می کند.

3- شما می توانید یک بشقاب سبزیجات را مصرف کنید. این بشقاب می تواند سبزیجات بخارپز به همراه ماکارونی یا تن ماهی(بدون روغن) باشد.

4- برای جلوگیری از کم آبی بدن، آب بنوشید، حتی اگر تشنه نبودید. روزانه 8 - 6 لیوان آب بنوشید.

5- آب یخ مصرف نکنید، زیرا باعث تنگ شدن و انقباض رگ های خونی می گردد و تشنگی را تشدید می کنند.

6- از نوشیدن نوشابه های گازدار و شیرین جدا خودداری کنید، به چند دلیل:

الف) تمام این نوشیدنی ها دارای رنگ مصنوعی و قند اضافی می باشند. لذا باعث افزایش وزن می شوند.

ب) خاصیت اسیدی دارند و مانند داروهای ادرارآور(دیورتیک) عمل می کنند، پس آب بدن را کم می کنند.

ج) استفاده زیاد از این نوشیدنی های شیرین باعث می شود که مقدار فسفر در خون زیاد شده، کلسیم از استخوان جدا شود و وارد خون شود. این کلسیم جدا شده از استخوان باعث خرابی دندان ها، سنگ کلیه و ورم مفاصل و تخریب استخوان ها می شود.

8- از انجام فعالیت های بدنی فوق العاده شدید، بپرهیزید.

9- غذاهای مغذی و بدون چربی را در حجم کم مصرف کنید.

10- میوه ها را به صورت تازه مصرف کنید.

11- از غذاهای شیرین خودداری کنید.

12- از خوردن غذاهای تند و شور دوری کنید.

13- هنگامی که هوا گرم می شود، غالبا اشتها نیز کم می گردد، بنابراین لازم است که مقدار کمی غذا برای خودتان بکشید؛ به طور مثال به جای یک کاسه بزرگ سوپ، یک کاسه کوچک سوپ میل کنید و یا به جای خوردن یک ساندویچ کامل، نصف ساندویچ را مصرف کنید.

مراقب مسمومیت های غذایی نیز باشید
بسیاری از غذاها به علت گرما ، فاسد می شوند. به همین خاطر به شما پیشنهاد می کنیم که غذاهای سالم و شسته شده را میل کنید. به موارد زیر توجه کنید:

1- بهتر است تا جایی که می توانید از مصرف غذاهای سرخ شده و چرب خودداری کنید.

2- گوشت، مرغ و دیگر مواد غذایی را که لازم ندارید، در یخچال یا محل سردی قرار دهید.

3- سبزیجات را قبل از خوردن، کاملا با آب سالم بشویید.

4- سبزیجات و میوه جات را بیشتر از چند روز در یخچال نگهداری نکنید.

5- هیچ گاه در ظرفی که قبلا گوشت، مرغ و ماهی در آن درست کرده اید و آن را نشسته اید، غذا نپزید.

6- هیچ گاه غذای سرد را در محل گرم و غذای گرم را در محل سرد قرار ندهید.

7- هیچ گاه غذا را بیشتر از 2 ساعت در دمای اتاق قرار ندهید.

8- از چاقویی که با گوشت تماس پیدا کرده است، برای خرد کردن سبزیجات خام استفاده نکنید.

9- گوشت، مرغ و تخم مرغ را کاملا بپزید.

تابستان خوبی را داشته باشید و از فرصت های خود به نحو احسن استفاده کنید.

مریم سجادپور- کارشناس تغذیه
     
  
زن

 
باورهای غلط در مورد چاقی - چاقی چیست

آیا هر فردی که به ظاهر چاق به نظر می ‌رسد، دچار بیماری‌ چاقی است؟ خیر. در اصل چاقی ناشی از بافت چربی است نه بافت عضلانی، بنابراین خیلی از افرادی که دارای بافت عضلانی پرورش یافته (به اصطلاح باد کرده) هستند، چاق نمی باشند.

باورهای غلط در مورد چاقی

در مورد چاقی باورهای نادرست دیگری نیز وجود دارد، برای مثال خیلی از افراد فکر می‌ کنند چاقی آنها به دلیل کم‌ کاری تیروئید است، اما واقعیت این است که کم‌ کاری تیروئید خفیف، هیچ ‌گونه تاثیری بر چاقی ندارد و در موارد شدید نیز در نهایت 2 تا 3 کیلو موجب چاقی می شود. بیماری ‌هایی که موجب چاقی می‌ شوند خیلی شایع نیستند.

یکی دیگر از باورهای غلط نیز این است که افراد لاغر چربی خون بالا ندارند، یا افراد چاق حتما چربی خون دارند. دلیل اصلی چاقی عدم تحرک بدنی است. وقتی کمترین مسافت را با خودروی شخصی خود طی می کنیم یا خرید خود را با پیک تحویل می گیریم، آن وقت باید انتظار چاقی افراد جامعه را داشته باشیم، بنابراین ممکن است زمینه‌های ژنتیکی موجب شوند که وزن ما افزایش یابد، ولی ما می‌ توانیم با در پیش گرفتن سبک زندگی صحیح، وزن خود را کنترل کنیم.

سرعت کاهش وزن استاندارد چه مقدار است؟
هر یک کیلو وزن بدن، حدود هشت هزار کالری دارد. توصیه ما این است که هر فردی در ماه، حدود 2 کیلو وزن کم کند، بنابراین رژیم ‌هایی که مبتنی بر کاهش 6 کیلو وزن در یک ماه هستند، استاندارد نیستند.

کاهش وزن دو بال دارد. یادمان باشد که رژیم لاغری گرفتن، فقط یک بال وزن کم کردن است و بال دیگر آن ورزش کردن است.

ورزش باید چگونه باشد تا همراه با رژیم گرفتن موجب دور شدن چربی‌ ها از بدن‌ ما شود؟
با ورزش کردن خالی، معجزه ای اتفاق نمی ‌افتد؛ برای مثال بسیاری از ما، بعد از نیم ساعت شنا کردن یک ساندویچ چرب می ‌خوریم و تمام رشته‌ هایی را که بافته ‌ایم پنبه می‌ کنیم، بنابراین بعد از ورزش باید غذای کم‌ کالری مانند سالاد بخوریم. دوچرخه ‌سواری و پیاده ‌روی با سرعتی متوسط یا تند، بهترین ورزش‌ها برای کم کردن وزن هستند.

ورزش‌های مناسب برای کاهش وزن، ورزش ‌های هوازی و یا استقامتی هستند.

{توضیح کارشناس تغذیه تبیان: ورزش های هوازی، ورزش هایی هستند که دارای شدت کم و مدت زمان طولانی هستند، مثل دویدن، دوچرخه سواری، شنا، پیاده روی سریع، بالا رفتن از پله. در این ورزش ها برای تامین انرژی، چربی های بدن می سوزند.}


در نهایت یادمان باشد هدف از رژیم غذایی این نیست که تبدیل به مانکن شویم، بلکه هدف از آن حفظ سلامت بدن است.
دکتر علیرضا استقامتی - فوق‌ تخصص غدد
     
  
زن

 
بهترین شاخص برای سنجش چاقی

مردم در همه جای دنیا البته به استثنای جنوب و شرق آسیا، در حال چاق‌تر شدن هستند.آمارهای سال 2006 میلادی نشان می ‌دهند چیزی حدود دو سوم مردان و زنان در 63 كشور از 5 قاره جهان اضافه وزن داشته یا مبتلا به چاقی مفرط هستند.

بهترین شاخص برای سنجش چاقی

طبق هشدار محققان، اگر با چاقی (پدیده‌ای كه خطر آن با خطر گرمایش زمین مقایسه می‌شود) مبارزه نشود، این عارضه كه بر اساس اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، علت اصلی بیش از 40 درصد موارد مرگ و میر در سال است، به معضل شماره یك جهان تبدیل می‌شود.

در ایران نیز چالش‌های ناشی از تغذیه، طی 20 سال گذشته تغییر كرده است. كارشناسان می‌گویند، 20 سال پیش، "سوء تغذیه شدید" چالش اصلی سلامت مردم ایران بود. اما این مشكل اكنون به شدت كاهش یافته و به‌زودی مشكل اصلی تغذیه‌ای ایران نیز بحث "چاقی" خواهد بود.

دكتر فریدون عزیزی، متخصص داخلی و فوق تخصص غدد درون‌ریز و متابولیسم، استاد دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی و رئیس انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران درباره باورهای غلط مردم در مورد این بیماری و روش‌های صحیح پیشگیری و درمان چاقی توضیح می‌دهد. او معتقد است: چاقی تقریبا مثل اعتیاد است، به این معنی كه اعتیاد را شاید بتوان متوقف كرد، ولی بعد از مدتی این بیماری دوباره برمی‌گردد. چاقی هم همین‌طور است.

آقای دكتر، ‌هنوز خیلی از ما درست نمی‌دانیم كه اصلا تعریف چاقی چیست؟ شما به چه كسی چاق می‌گویید؟


ببینید ما چاقی را یك اختلال متابولیسم چربی در بدن می‌دانیم، یعنی تجمع چربی در بدن بیش از مقداری كه لازم است.
علاوه بر این طبق استانداردهای بین‌المللی برای هر كسی، بر اساس قد و سنش، یك وزن متعادل در نظر گرفته شده كه وقتی وزن از این حد افزایش یابد، در اكثر موارد علتش افزایش چربی های بدن است، به‌جز موارد خیلی محدودی كه ممكن است اضافه وزن به این علت باشد كه فرد ورزشكار بوده و توده عضلانی‌اش افزایش پیدا كرده باشد.

متاسفانه در كنار افرادی كه بیش از حد، از اضافه وزنی(كه شاید اصلا نداشته باشند) نگران هستند و دچار بی‌اشتهایی عصبی هم می‌شوند، بعضی از مردم فكر می‌كنند كه چاقی قدرت بیشتری برای فرد ایجاد كرده و او را در برابر بیماری‌ها مقاوم می‌كند.

البته عده‌ای هم علت چاقی را فقط مربوط به ژنتیك می‌دانند، در حالی‌كه یك زمینه ژنتیك برای این بیماری قطعا وجود دارد، ولی ژنتیك فقط 35 درصد ماجرا را شاید تشكیل دهد.

خب، 65 درصد باقیمانده شامل چه عواملی هستند؟


عوامل محیطی. تقریبا واضح است كه با در دسترس قرار گرفتن مواد غذایی و تنوع آنها و همچنین بالا رفتن مصرف غذاهای آماده و... در كنار كمی فعالیت بدنی، نباید انتظاری غیر از شیوع چاقی داشته باشیم.
در واقع افزایش انرژی دریافتی و عادات غلط غذایی در اكثر خانواده‌ها، به همراه عدم تحرك از عواملی هستند كه حتی بر عوامل ژنتیك غالب شده‌اند.

آیا شاخصBMI هنوز بهترین شاخص برای سنجش همه افراد چاق است؟


شاخص‌های زیادی برای چاقی در نظر گرفته شده است. امروزه كمتر روی وزن به تنهایی صحبت می‌كنیم، چون وزن در افراد مختلف بر ‌اساس قدشان متفاوت است. بنابراین در سطح بین‌المللی شاخصی را تعریف كردیم به‌عنوان BMI كه عبارت است از وزن به كیلوگرم تقسیم بر مجذور قد به متر. البته برای افرادی كه از نژاد سفید قفقازی هستند، مثل اروپایی‌ها آمریكایی‌ها و ایرانی ها، این شاخص بیشتر پذیرفته شده است، ولی برای نژاد زرد باید تغییراتی در نحوه محاسبه اعمال کرد.منظورتان از این تغییرات چیست؟
ببینید برای نژاد‌های نام‌برده شده كه نمایه توده بدنی بیشتر برای آنها پذیرفته شده، BMI بین 5/18 تا 25 نمایه توده بدنی سالم است، نمایه پایین‌تر از 5/18 فردی است كه دچار كم وزنی است و نمایه بیشتر از 25 فرد دچار اضافه وزن را نشان می‌دهد. اما این عدد برای نژاد زرد باید از عدد 23 به بالا شروع شود.

افراد دارای چاقی مرضی، در چه گروهی قرار دارند؟

الان اكثریت مردم بیشتر در معرض اضافه وزن هستند، ولی ما افرادی كه BMIیشان بالای 25 است را به دو گروه تقسیم می‌كنیم:
یك گروه كسانی كه BMIیشان بین 25 تا 9/29 است كه دچار اضافه وزن هستند و گروه دیگر دارای نمایه بالای 30 هستند كه به این گروه "چاق" می‌گوییم.

البته چاق‌ها خود به سه گروه تقسیم می‌شوند؛ كسانی كه چاقی‌شان درجه یك است، یعنی دارای نمایه بین 30 تا 9/34، گروه دوم كسانی كه چاقی درجه دو و نمایه بین 35 و 9/39 دارند و سوم افراد دارای چاقی مفرط یعنی كسانی كه BMI مساوی 40 یا بالاتردارند.

علاوه بر شاخص توده بدنی، شاخص‌های دیگر مثل اندازه دور كمر به دور باسن یا شاخص دور مچ و ... چقدر در سنجش چاقی قابل استناد هستند؟


خب، البته علاوه بر BMI كه وضعیت چاقی عمومی بدن را مشخص می‌كند، بعضی از شاخص‌ها را هم داریم كه به آنها شاخص‌های "چاقی شكمی" گفته می‌شود، چون چاقی شكمی ارتباط بیشتری را با بیماری‌های قلبی عروقی و عوارض چاقی دارد.
یعنی چاقی كه به صورت احشایی در داخل شكم وجود دارد، فرد را در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سكته‌های قلبی و مغزی قرار می‌دهد.

این نوع چاقی را چطور می‌توان سنجید؟


این نوع چاقی را از دو جهت می‌توان سنجید:
یكی به‌وسیله شاخص اندازه‌گیری دور كمر كه معمولا در مردها از 102 سانتی‌متر به بالا و در زن‌‌ها از 88 به بالا غیر طبیعی محسوب می‌شود.

روش دوم هم به این صورت است كه نسبت دور كمر به دور باسن را اندازه می‌گیریم.

ولی امروزه برای سهولت كار از همان شاخص دور كمر استفاده می‌كنیم.

شاخص دور مچ چطور؟ اصلا كاربردی دارد؟


ببینید، اصل برای ما همان شاخص دور كمر و نمایه توده بدنی به عنوان شاخص‌های عمومی هستند. شاخص‌ دور مچ یا شاخص‌های دیگر هم برای ما خیلی معمول نیست و بیشتر در كودكان از آنها استفاده می‌شود.
البته باید تأكید كنم كه سومین شاخص مهم برای ما شاخص سنجش عوارضی است كه چاقی می‌تواند به همراه داشته باشد. چون علاوه بر ابتلا به بیماری‌های قلبی در افراد دارای چاقی مفرط، باید منتظر بیماری‌هایی از قبیل پُرفشاری خون، دیابت نوع 2، سكته مغزی، بیماری كیسه صفرا، آرتروز، آپنه خواب، بیماری‌های تنفسی، سرطان‌های رحم، سینه، پروستات و سرطان روده بزرگ هم باشیم.
     
  
زن

 
عوارض چاقی -خطرات چاق شدن

به راستی عوارض چاقی چیست؟ و کاهش وزن با تحمل این همه مرارت و سختی، چه منافعی دارد؟ در قسمت زیر به بعضی از عوارض مهم چاقی اشاره می شود:

عوارض چاقی -خطرات چاق شدن


- پُر فشاری خون
هرچه وزن شما بیشتر شود، بافت چربی شما نیز بیشتر می شود. این بافت برای زنده ماندن نیاز به اکسیژن و سایر مواد غذایی دارد که باید توسط جریان خون تأمین شود.

هر چه نیاز به اکسیژن و مواد مغذی بیشتر شود، حجم خون و مقدار فشاری که روی سیستم گردش خون وارد می شود، افزایش می یابد و هر چه حرکت خون در سیستم گردش خون بیشتر شود، فشار بیشتری بر دیواره ی سرخرگ های شما وارد می شود.

علاوه بر این، چاقی باعث افزایش سطح هورمون انسولین در خون می گردد که این هورمون علاوه بر کنترل قند خون، باعث نگه داشتن آب و نمک در رگ ها می شود که این خود باعث افزایش حجم خون می گردد.

همچنین چاقی باعث افزایش تعداد ضربان قلب و کاهش ظرفیت عروق برای جابجایی خون می شود که تمام این عوامل باعث پرفشاری خون می گردد.

دیابت
چاقی عامل اصلی ایجاد دیابت نوع 2 می باشد، زیرا افزایش چربی باعث افزایش مقاومت بدن به اثر هورمون انسولین می شود. لذا این هورمون نمی تواند با مقادیر نرمال قبلی، وظیفه ی خود را که کنترل قند خون است، به درستی انجام دهد و قند خون بالا می رود که خود یکی از عوامل مهم خطر برای سلامتی فرد است.

اختلال در چربی های خون
رژیم های غذایی که دارای مقدار زیادی چربی های اشباع شده مثل گوشت قرمز یا غذاهای سرخ شده هستند، می توانند علاوه بر ایجاد چاقی باعث بالا رفتن کلسترول بد خون (به نام LDL) شوند. چاقی همچنین باعث پایین آمدن سطح کلسترول خوب خون (به نام HDL) و بالا رفتن سطح تری گلیسیرید خون می شود.

تری گلیسیریدها بیشترین میزان چربی در غذاهای شما و همچنین بیشترین درصد چربی در بدن شما را شامل می شوند، و در طولانی مدت اختلال در سطح چربی های خون، باعث تصلب شرائین می شود، زیرا چربی های اضافه در جدار رگ ها رسوب می کنند. تصلب شرائین خود باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر و سکته ی مغزی می شود.

بیماری عروق کرونر
این بیماری یکی از اشکال بیماری های قلبی – عروقی است که از رسوب چربی در جدار سرخرگ های کرونر(سرخرگ هایی که به قلب خون رسانی می کنند) ایجاد می شود. پس از مدتی، رسوب این چربی ها باعث تنگ تر شدن دیواره ی داخلی عروق شده و خون کمتری به بافت قلب می رسد. کاهش خون رسانی به قلب، باعث آنژین صدری (درد قفسه ی سینه) می شود. انسداد کامل عروق قلبی می تواند باعث سکته ی قلبی شود.

سکته ی مغزی
چاقی باعث تصلب شرائین و رسوب چربی در جدار سرخرگ ها می شود که می تواند سرخرگ های مغزی را نیز درگیر کند و باعث تنگ شدن عروق مغزی شود. حالا اگر لخته ی خونی در این عروق باریک ایجاد شود، می تواند به طور ناگهانی باعث انسداد جریان خون به منطقه ای از مغز شما شده و منجر به سکته ی مغزی گردد.

سایش مفاصل (استئوآرتریت)
در افراد چاق به علت افزایش فشار وارده بر مفاصل(خصوصاً مفاصل زانو، ران و مهره های پایین کمری)، غضروف مفصلی تخریب شده و باعث ایجاد درد مفصل و سفتی آنها می شود.

توقف تنفس در خواب
توقف تنفس در خواب، خصوصاً در افراد چاقی که زیاد خور خور می کنند، دیده می شود.

این افراد به هنگام خواب شبانه، به علت انسداد مسیرهای هوایی ریه ها، برای مدت کوتاهی دچار توقف تنفس شده و مکررا در طول شب بیدار می شوند. در نتیجه خواب با کیفیتی در شب ندارند و در طول روز نیز به علت اختلال در خواب شبانه ی خود، دچار گیجی بوده و مرتب چرت می زنند.

تحقیقات نشان داده، بیشتر افرادی که دچار وقفه ی تنفسی در خواب می شوند، دارای اضافه وزن بوده و گردنی بزرگ و راه هوایی باریکی دارند.

سرطان
انواعی از سرطان ها با اضافه وزن همراه هستند که در زنان می توان به سرطان پستان، سرطان رحم، سرطان تخمدان، سرطان گردن رحم و سرطان کیسه ی صفرا اشاره کرد. مردان چاق نیز نسبتاً در معرض خطر بالاتری برای ابتلا به سرطان های کولون، رکتوم و پروستات هستند.

بیماری کبد چرب
در اثر چاقی، چربی بیشتری در ساختار کبد وارد می شود که این تجمع چربی در کبد، می تواند باعث ایجاد التهاب و حتی تخریب بافت کبد شود و نهایتاً به بیماری نارسایی کبدی (سیروز) منجر شود، حتی اگر فرد هم زمان از مشروبات الکلی استفاده نکند( زیرا کبد چرب و سیروز کبدی بیشتر در افرادی که مقادیر زیادی الکل مصرف می کنند، بروز می کند).

بیماری کیسه ی صفرا
به علت تجمع چربی اضافی در بدن افراد چاق، کلسترول بیشتری نیز در بدن آنها وجود دارد که این کلسترول اضافی می تواند در کیسه ی صفرا رسوب کند و باعث سنگ کیسه ی صفرا شود.

همچنین کاهش وزن سریع( یعنی بیش از 5/1 کیلو گرم در هفته) نیز باعث ایجاد سنگ کیسه ی صفرا می شود.

منبع:WWW.BPUMS.COM
     
  
زن

 
چه کنیم تا همیشه خوش اندام بمانیم ؟

حتما دیده اید که بسیاری از افراد چاق با رژیم های سخت و کوتاه مدت اقدام به کاهش وزن سریع می کنند و پس از مدتی دچار ضعف و ناتوانی ، بیماری های دستگاه گوارش و حتی گاهی بیماری های روانی می شوند و با ادعای اینکه " ضعیف شده ام ، رژیم به من نمی سازد" شروع به پرخوری مجدد کرده و به حالت اولیه یا شاید بدتر بازمی گردند . چرا این افراد دچار چنین حالتی می شوند ؟ و چاره آن چیست ؟

چه کنیم تا همیشه خوش اندام بمانیم ؟



انجمن رژیم آمریکا بیان کرده است ، افراد چاق عموماً وزن ایده آلی را در نظر می گیرند که رسیدن به آن عملاً غیر ممکن است ! فرد چاق زود خسته می شود و کنار می کشد ولی هدفی که توسط یک رژیم شناس ارائه می شود دست یافتنی است .

خانمها تمایل زیادی به خوش اندام بودن و رژیم گرفتن دارند . در سال 1992طبق آماری از ایالات متحده ، 40 درصد خانمها در حال رژیم بودند . نکته مهم اینجاست که هدف از رژیم گرفتن رسیدن به ثبات وزنی و الگوی مناسب زندگی است. شما با رژیم لاغری اقدام به کاهش وزن می کنید و با تغییر الگوی زندگی به حفظ این وزن می پردازید فردی که رژیم می گیرد باید بداند رویه غذایی که تاکنون داشته است غلط بوده ، اگر آزادانه از انواع شیرینی می خورده ، بدون اندازه گیری روغن مصرف می کرده و از هرچه در دسترس داشته می خورده است یعنی در واقع حدی برای غذا خوردن نداشته ، اینها همه غلط است . میزان انرژی مورد نیاز و مواد غذایی که باید به فرد برسد با یک رژیم سالم تعیین می شود که باید الگوی همیشگی فرد برای غذا خوردن باشد نه فقط برای کاهش وزن !

با کاهش وزن ، فرد هم توده چربی بدن خود را از دست می دهد هم توده عضلانی ؛ رژیمهای کوتاه مدت موجب هدر رفتن سریع توده عضلانی خصوصاً عضلات دستگاه گوارش می شود و فرد دچار سوء هاضمه می گردد ، برای جلوگیری از کاهش توده عضلانی در حد امکان ، توصیه می شود سالانه تنها اقدام به کاهش 10 درصد از وزن خود بکنید یعنی اگر یک فرد 70 کیلوگرمی هستید بهترین و سالم ترین میزان کاهش وزن برای شما 7 کیلوگرم در سال می باشد .

توصیه های حفظ وزن :

1- برای حفظ وزن کاهش یافته باید شیوه زندگی خود را تغییر دهید و آنرا بر اساس یک رژیم غذایی مناسب پایه ریزی کنید .

2- یک برنامه ورزشی منظم را که مناسب وضعیت جسمیتان است ، دنبال کنید .

3-

از استرس های خود بکاهید .
4- از راهنمایی های غذایی (که پیشتر در بخش هرم ذکر شد) تا حد امکان پیروی کنید .

5- از مصرف غذاهایی که با آرد سفید و شکر افزوده تهیه شده مثل انواع شیرینی و غذاهای پرچربی پرهیز کنید .


کارشناس تغذیه
     
  
صفحه  صفحه 3 از 24:  « پیشین  1  2  3  4  5  ...  21  22  23  24  پسین » 
خانه و خانواده

Slimming and Obesity Diets | انواع رژیم لاغری و چاقی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA