انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 6 از 24:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  23  24  پسین »

Slimming and Obesity Diets | انواع رژیم لاغری و چاقی


زن

 
اختلالات خوردن در رژیم های سخت

رژیم های سخت و طولانی مدت کاهش وزن ممکن است موجب به وجود آمدن اختلال در خوردن و خطرات جدی در سلامتی افراد باشد و بیماری های جسمی و روحی شدیدی را به وجود آورد. مهم ترین اختلال مربوط به خوردن، پرخوری و بی اشتهایی عصبی است که هر دو از تأثیر روانی وسوسه داشتن وزن کم نشأت می گیرد و صدمات زیانباری را برای افراد به دنبال دارد که گاهی غیرقابل جبران است. شیوع این اختلال در دختران و زنان جوان و یا بعضی از ورزشکاران که به وزن بدنشان توجه بیش از حد دارند، بیشتر از سایر افراد است. نگرش و فرهنگ جامعه در به وجود آمدن این اختلال بی تأثیر نیست. زمانی که لاغر بودن بیش از حد به عنوان زیبایی به شمار می رود، این افراد برای رسیدن به این هدف سعی در کاهش وزن، بیش از حد مجاز دارند که سلامتی آنها را به خطر می اندازد. در مورد ورزشکاران نیز در برخی از رشته ها مانند ایروبیک، شنا، ژیمناستیک و … کاهش وزن در عملکرد ورزشی آنها تأثیر دارد. در این ورزشکاران نیز به نوعی اختلال خوردن در حال شیوع است. البته همان طور که قبلاً گفته شد فقط در ورزشکارانی دیده می شود که توجه افراطی به وزن خود دارند.

ekhtelal-khordan_400

بی اشتهایی عصبی در دختران و زنان جوان زیر ۲۵ سال شایع تر است. افرادی که دچار بی اشتهایی عصبی هستند با وجود این که وزن بسیار کمی دارند، ترس شدید از چاق شدن موجب می شود از غذاخوردن امتناع کنند. این افراد معمولاً تصور نادرستی از وزن و ظاهر خود دارند و مرتب خود را در آینه نگاه می کنند و با وجود لاغری مفرط و وزن پائین فکر می کنند که چاق هستند و اضافه وزن دارند و باید وزن خود را کم کنند. اگر این افراد در سن رشد باشند افزایش وزن و قد آنها نسبت به همسالانشان کمتر است و رشد خوبی ندارند و در آینده دچار مشکلات جسمی و بیماری های سخت و بی علاج می شوند. آمنوره یا اختلال در عادت ماهیانه در این افراد وجود دارد که ورزش های سخت با شدت و زمان طولانی انجام می دهند.
در پرخوری عصبی فرد کنترلی بر خوردن ندارد و ممکن است در کوتاه مدت حجم زیادی از غذا را مصرف کند و بعد با استفراغ عمدی و یا استفاده از مسهل سعی در دفاع غذای مصرفی کند یا از خوردن چند وعده غذای بعدی پرهیز کند و به خود گرسنگی طولانی مدت بدهد و برای جبران یک وعده پرخوری ورزش های شدید انجام دهد تا وزن اضافه شده را کم کند. افرادی که دچار این ۲اختلال هستند، اعتماد به نفس پائینی دارند و افسردگی و اضطراب از شکل ظاهری خود، در آنها دیده می شود. شیوع پرخوری عصبی بیشتر از بی اشتهایی عصبی است. بی اشتهایی عصبی حدود یک درصد کل جمعیت را دربرمی گیرد. ولی ۱۰ درصد جمعیت به پرخوری عصبی مبتلا هستند. دلایل مشترکی که در هر ۲اختلال وجود دارد، اعتماد به نفس پائین و علاقه شدید به لاغری و مشکلات روانی در این افراد است که نیاز به مشاوره روانشناسی دارند.
     
  
زن

 
چرا چاق می شویم؟ - آکاایران

جنسیت

چاقی در زنان شایع تر از مردان است که معمولاً روند آن از دوران بلوغ آغاز شده وپس از ازدواج و بارداری افزایش می یابد .گاهی اوقات این نوع چاقی پس از یائسگی ایجاد می شود.چنین به نظر می رسد که نقش هورمون های زنانه استروژن و پروژسترون)در ایجاد چاقی خانم ها بیشتر از نوع پایین تنه (شکم ران ها وباسن)است اما بعد از یائسگی که سطح هورمون های زنانه کاهش می یابد چاقی بالا تنه بیشتر دیده می شود.



چرا چاق می شویم؟

اختلالات هورمونی

اختلالات و بیماری های هورمونی نیز می توانند منجر به بروز چاقی شوند که از مهم ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کم کاری تیروئید:
در این بیماری به علت پایین بودن سطح هورمون های غده تیرویید متابولسیم بدن کاهش یافته و تمایل بدن به ذخیره انرژی و چاقی بیشتر می شود.از طرف دیگر کمبود هورمون های تیروییدی منجر به حبس آب در بدن و ادم می شود و در نهایت به دنبال تجمع چربی و آب وزن بدن افزایش می یابد.

اختلالات غده هیپوفیز:
پاره ای از اختلالات غده هیپوفیز منجر به افزایش ترشح هورمون های استروییدی و چاقی می شود

اختلال در عملکرد غده فوق کلیوی:
اختلال در عملکرد غده فوق کلیوی موجب بروز سندرم کوشینگ و چاقی می شود.
بیماری سندرم کوشینگ:در این حالت میزان هورمون های استروییدی در خون افزایش می یابد.هورمون های استروییدی موجب تجمع و ذخیره چربی در ناحیه شکم ران ها باسن و چاقی مرکزی می شود.
چاقی در این بیماری در حد متوسط می باشد.

بیماری تخمدان پلی کیستیک:
در این بیماری تخمدان دارای کیست های متعدد است.نیمی از این بیماران چاق هستند.
انسولینوما:بیماری نادری است که با افزایش بیش از حد ترشح انسولین و چاقی همراه است.

اختلالات هیپوتالاموس:
گاهی اوقات در جریان التهاب، ضربه یا تومور ناحیه هیپوتالاموس اشتهای فرد زیاد شده و بدنبال آن پرخوری و چاقی بروز می کند.

مشکلات روحی - عصبی

به طور کلی اضطراب و استرس و داشتن روحیه ای عصبی می تواند به افزایش وزن منجر شود.واضح است که در دنیای کنونی به دلایل مختلف استرس در افراد زیاد است و اکثر انسان ها از آرامش کافی برخوردار نیستند (لازم به ذکر است که اضطراب و استرس در افراد مستعد چاقی موجب چاقی می شود.)
اضطراب از طریق زیر می تواند منجر به افزایش وزن شود:
1-ترشح اسید معده را افزایش داده و باعث احساس گرسنگی زود هنگام می شود .به این ترتیب شخص مضطرب زود به زود غذا می خورد.در نتیجه به مرور چاق می شود.
2-بعضی افراد برای تخفیف استرس به غذا خوردن روی می آورند و حتی در مواقعی که گرسنه نیستند غذا می خورند یا خورده خواری می کنند.به نظر می رسد غذا خوردن موجب آرامش آنها می شود.
توصیه می شود این افراد وقتی عصبی یا مضطرب می شوند قبل از اینکه چیزی بخورند آیا برای تخریب استرس حتماً باید چیزی بخورند؟!آیا کار دیگری نمی توانند انجام دهند؟!به عنوان مثال چرا در این مواقع تلویزیون نگاه نمی کنند موسیقی گوش نمی دهند مطالعه نمی کنند و یا هرکاری دیگری که می تواند به آنها آرامش بدهد مانند پیاده روی انجام نمی دهند؟!
حداقل بهتر است در این شرایط از مواد سالم و مفید استفاده شود مانند آب میوه های طبیعی و میوه جات.
3-دیده شده است که اضطراب حتی اگر با پرخوری و خرده خواری همراه نباشد با ایجاد تغییراتی در نظم هورمونی بدن استعداد و تمایل به چاقی را افزایش می دهد.بدین ترتیب که هیجانات و اضطراب موجب افزایش ترشح انسولین می شود.
انسولین به دو طریق وزن بدن را افزایش می دهد:
الف-موجب حبس آب و نمک در بدن و ادم می شود (بدن پف می کند.)
ب-موجب افزایش ذخیره چربی در بدن می شود .(چاقی عارض می شود.)افسردگی نیز در پاره ای موارد باعث پرخوری و کم تحرکی شخص افسرده شده و ایجاد چاقی می کند.بعضی از این موارد عارضه پرخوری عصبی است که به نظر می رسد شخص مبتلا در خوردن وسواس دارد و به هیچ عنوان نمی تواند غذا خوردن خود را کنترل کند.
سؤال :آیا کسی که از اختلالات هورمونی و یا مشکلات روحی-روانی رنج می برد می تواند با رژیم غذایی لاغر شود؟
-پاسخ مثبت است اما لازم است برای بهتر لاغر شدن علاوه بر داشتن رژیم غذایی ،بیماری فرد نیز درمان شود تا نتیجه بهتری حاصل شود.به علاوه این بیماری ها علاوه بر چاقی مشکلات دیگری نیز برای فرد بیمار ایجاد می کنند
نیاز به رسیدگی و درمان دارد.برای درمان اختلالات هورمونی مراجعه به متخصص بیماری های غدد و برای درمان مشکلات عصبی-روحی مراجعه به مشاور خانواده و روانشناس لازم است.

داروها:

مصرف بعضی داروها به صورت خوراکی و تزریقی در ایجاد چاقی موثر است.این داروها عبارتند از:
الف-برخی داروهای اعصاب
ب-داروهای هورمونی نظیر کورتونی و...وهورمون های جنسی زنانه(ترکیبات حاوی استروژن و پروژسترون داروهای ضدبارداری و...)
ج-داروهای مسکن
د-سایر داروها نظیر انسولین و بعضی از ویتامین ها

آیا کسی که دچار چاقی شده است باید مصرف دارو را قطع کند؟

-پاسخ منفی است.از آنجا که این داروها برای بیماری خاصی تجویز شده اند قطع مصرف داروها ممکن است اشتباه و حتی خطرناک باشد.در اینگونه موارد لازم است بیمار با پزشک معالج خود مشورت کند و چنانچه پزشک صلاح بداند دارو را قطع یا تعویض کرده و یا مصرف آن را کاهش دهد.
بیماری ها و مشکلات ناشی از چاقی و اضافه وزن
چاقی و اضافه وزن خطرات جدی برای سلامت بدن ایجاد می کنند.چاقی موجب بروز بعضی بیماری ها شده وشیوع برخی بیماری ها را افزایش می دهد و در کل عمر انسان را کاهش می دهد.به طوری که به طور متوسط به ازای هر دو کیلوگرم اضافه وزن یک ساعت از طول عمر فرد کاسته می شود(کسی که بیست کیلوگرم اضافه وزن دارد حدود ده سال کمتر از حد طبیعی عمر می کند).
بعضی از مشکلات و بیماری های ناشی از چاقی و اضافه وزن عبارتند از:

الف-بیماری ها و مشکلات ظاهری

-خستگی زودرس و تنگی نفس
-افزایش بروز آرتروز کمردرد و بیماری های ستون مهره(فتق دیسک مهره ای و بیماری سیاتیک و...)
هرچه وزن وزن بیشتر شود خطر بروز آرتروز بیشتر می شود به طوری که با ده کیلوگرم افزایش وزن احتمال بروز آرتروز دو برابر و با بیست کیلوگرم اضافه وزن سه برابر می شود و...
-مشکلات پوستی نظیر ترک خوردن پوست و...
-رشد موهای زاید و پر موشدن بدن بخصوص در خانم های چاق
-عدم تناسب اندام و بد حالت بدن و چهره و....

ب-بیماری ها ومشکلات داخلی

-افزایش ابتلا به بیماری های قلب و عروق
حملات قلبی در افراد دارای اضافه وزن دو برابرو در افراد چاق سه برابر بیشتر از افراد نرمال است و چاقی شدید منجر به نارسایی قلبی می شود.
-افزایش ابتلا به سرطان های مختلف
ابتلا به سرطان کیسه صفرا، پستان ،رحم و تخمدان ها و کلیه ها در خانم های چاق و ابتلا به سرطان پروستات و روده بزرگ در مردان چاق بیش از سایرین است.
-بروز سنگ کلیه کیسه صفرا تا 7 برابر میزان طبیعی.
-افزایش میزان کلسترول و تری گلیسرید خون که خطر بیماری های قلبی را افزایش می دهد.
-افزایش بروز سکته مغزی و فشار خون بالا تا3 برابر افراد عادی.
افزایش ابتلا به دیابت تا 4 برابر میزان طبیعی.
نکته:
وقتی انسان چاق می شود به همان صورت که چربی در ناحیه شکم و ران ها توجه می کند.به عنوان مثال لایه ای از چربی قلب را پوشانده و درون رگ های قلب نیز پلاک های چربی به وجود می آید
و آنها را تنگ و مسدود می کند.در این حالت کار قلب دشوار و تغذیه آن با مشکل مواجه می شود.این مساله می تواند به نارسایی و سکته قلبی و سرانجام مرگ منجر می شود.
-افزایش بروز بیماری های زنان نظیر اختلال در سیکل ماهیانه و افزایش احتمال نازایی
-افزایش مشکلات بارداری و زایمان برای مادر و نوزاد نظیر فشار خون و مسمومیت حاملگی سزارین های اضطراری مرگ های مادر زادی نوزادان و افزایش خطر مرگ مادر و جنین.متخصصان بیماری های زنان همواره اصرار دارند خانم ها قبل از بارداری وزن اضافه خود را کاهش دهند.چاقی برای خانم های حامله خطرناک است و می تواند یک بارداری آسان را به یک فاجعه تبدیل کند.
-مشکلات تنفسی نظیر خرخر شبانه و وقفه تنفس هنگام خواب که می تواند سبب بی نظمی ضربان قلب شود.
-افزایش ابتلا به بیماری نقرس و واریس و...

ج-پیامدهای روحی - عصبی

سرانجام در نتیجه عدم تناسب اندام و مشکلات ظاهری و یا ابتلا به بیماری های مختلف روحیه و اعتماد به نفس انسان کاهش یافته و این مساله می تواند به اضطراب و افسردگی منجر شود و موجب انزوا و گوشه گیری فرد چاق شود.این مشکل به خصوص در کودکان و سنین مدرسه دیده می شود و اثر نامطلوبی بر رشد روحی - روانی کودک می گذارد.
نکته امید بخش آن است که وقتی با دریافت رژیم غذایی صحیح و فعالیت بدنی مناسب وزن کاهش یافته و چاقی اصلاح می شود این بیماری ها یا از بین رفته یا بهبود چشمگیری پیدا می کنند.به اعتقاد متخصصان کاهش وزن خطرات ناشی چاقی را به میزان زیادی کاهش می دهد.روش ها موقت و نا کارآمد درمان چاقی دانستیم که چاقی مشکلات بسیاری برای سلامت روحی و جسمی انسان ایجاد می کند و لازم است برای درمان این بیماری ها دست یابی به تندرستی و تناسب و طول عمر چاقی را درمان نمود.گرچه امروزه اغلب افراد می دانند که درمان منطقی و اصولی چاقی تنها با رژیم غذایی صحیح و فعالیت بدنی مناسب امکان پذیر است اما روش های دیگری نیز برای درمان چاقی پیشنهاد می شود که درواقع غیر علمی سودجویانه کم اثر و گاه خطرناک است.قبل از آنکه به بررسی این روشها و مشکلات و عوارض ناشی از آنها بپردازیم لازم است تعریفی از لاغری و کاهش وزن ارایه دهیم.آیا کاهش وزن همان لاغری است ؟هرچند در وهله اول به نظر می رسد این دو دارای معنی یکسانی باشند اما همیشه این طور نیست.
منبع:تغذیه و سلامتی شماره 74 /س
     
  
زن

 
سلامت - رژیم غذایی - معایب و مزایای رژیم غذایی پر پروتئین

آیا رژیم غذایی پر از پروتئین هم یکی از آن رژیم های زودگذر است؟ بسیاری از افراد دوست دارند برنامه غذایی را انتخاب کنند که براحتی بتوانند آن را ادامه داده و در کوتاه ترین زمان به نتیجه مطلوب خود که همان کاهش وزن است دست یابند. اما متاسفانه ، این برنامه های غذایی تنها باعث می شوند که فرد خسته شده و آن را ادامه ندهد.

protein01

مزایای رژیم غذایی پر پروتئین
یکی از مهمترین مزایای رژیم غذایی پر پروتئین این است که شما مجبور نیستید به دنبال خریدن و یا پختن نوع خاصی از غذاها باشید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که غذاهایی که پروتئین و کربوهیدرات بیشتری دارند را در برنامه غذایی تان بگنجانید. به علاوه ،‌ ممکن است شما تا ساعت ها احساس گرسنگی نکنید ، چرا که بدن شما در حال هضم کردن کربوهیدرات ها و چربی ها و پروتئین های غذا است و این کار زمان بیشتری را صرف می کند.


معایب رژیم غذایی پر پروتئین
شاید در خلال این رژیم غذایی احساس کنید که وزن زیادی کم کرده اید ، اما این را بدانید که بیشتر کاهش وزن شما به خاطر از دست دادن آب بدن است. این نکته به این معنی است که شما به محض قطع کردن رژیم غذایی تان در زمان کوتاهی وزن از دست داده تان را دوباره بدست خواهید آورد. به علاوه ، انتخاب رژیم غذایی پر پروتئین به این معنی نیست که شما غذاها و مواد خوراکی سالم مصرف می کنید. پس ، با انتخاب این رژیم تنها آب بدن تان را از دست می دهید و رژیم تان را که قطع کنید دوباره آن را بدست خواهید آورد.

از دیگر معایب این رژیم غذایی این است که اگر شما بخواهید تنها از مواد پر پروتئین استفاده کنید ممکن است دچار سردرد مزمن و زودرنج و حساس شوید.


ریسک های استفاده از رژیم غذایی پر پروتئین
استفاده طولانی مدت از مواد غذایی پر پروتئین مشکلات بسیاری برای شما به همراه خواهد داشت. ممکن است در اثر استفاده از پروتئین و کربوهیدرات زیاد چربی های اشباع شده بدن شما زیاد شده و باعث بوجود آمدن بیماری های قلبی و حملات عصبی و قلبی شود ،‌چرا که معمولا مواد غذایی پر پروتئین دارای کلسترول زیادی هستند. استفاده زیاده از حد از پروتئین و کلسترول احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

به علاوه کسانی که از این رژیم استفاده می کنند نسبت به افرادی که از رژیم های معمولی دیگر استفاده می کنند کلسیم بیشتری را از طریق ادرارشان از دست می دهند. این حالت باعث بوجود آمدن بیماری های کلیوی و سنگ مثانه خواهد شد.

پس سعی کنید عادت های بد غذایی تان را ترک کرده و ورزش کنید. اگر تصمیم دارید از رژیم غذایی برای کاهش وزن کمک بگیرید سعی کنید برنامه غذایی انتخاب کنید که سالم و مورد تایید متخصص تغذیه باشد. برای کاهش وزن به رژیم های غذایی کوتاه مدت روی نیاورید چرا که تاثیر آن کمتر و معایب و ریسک بیشتری خواهد داشت.
منبع:seemorgh
     
  
زن

 
نکاتی برای کنترل وزن در میانسالی


شاید شما نیز اگر از افرادی باشید که پس از 40 سالگی با آن که فکر می کنید در نحوه تغذیه تان تغییری رخ نداده است، دچار افزایش وزن می شوید. همین مساله شما را دچار افسردگی نموده چراکه بعضی نیز به شما می گویند این نشانه بالا رفتن سن شما است و راهی برای رهایی از این معضل وجود ندارد.

miansali


شما در ابتدا متوجه می شوید که دیگر خرید لباس به آسانی گذشته نیست و به ویژه در خانم ها این احساس ایجاد می شود که شما لذتی از خرید لباس نمی برید و بعد متوجه پهلوهای خود می شوید که روی شلوار و یا کمربند تان می افتد و سپس ترازو، اعداد وحشتناکی را نشان می دهد: وزن شما 5 یا 7 و یا حتی 10 کیلوگرم بیشتر از وزن نرمال همیشگی شما شده است.

باید بدانید این مساله فقط مربوط به شما نیست و افزایش وزن در دوران میانسالی، شایع است. شواهد حاکی از آن است که بسیاری از افراد به ازای هر سال که از دوران جوانی خود فاصله می گیرند، یک کیلو یا بیشتر وزن اضافه می کنند و در 40 سالگی یا بعد از آن به فردی چاق و با عضلات شل تبدیل می شوند. اگرچه این امر اجتناب ناپذیر است ولی شما می توانید آن را مدیریت و محدود نمایید.


چرا بسیاری از مردم در میانسالی وزن اضافه می کنند؟
بعضی این موضوع را به ویژه در خانم ها مرتبط با تغییرات هورمونی مرتبط با این سن می دانند. ولی واقعیت آن است که علل مختلفی در این مورد موثر می باشند.

در این میان عدم تعادل هورمونی، عادات نادرست غذایی، پُرخوری به دلیل مسوولیت ها و استرس های، عدم فعالیت بدنی و یا ترک ورزش های روزمره در این پدیده مقصر هستند.

جالب است که بدانید بر عکس تصور خیلی از افراد که این موضوع را فقط به تغییرات هورمونی قبل از یائسگی مربوط می دانند، هورمون ها تنها مسوول 1 تا 2.5 کیلو اضافه وزن هستند. افزایش وزن بیش از این میزان، مربوط به سایر عوامل از قبیل پُرخوری، سبک زندگی غلط مثل عدم فعالیت بدنی کافی و استرس می باشد.


شما چگونه می توانید جزو افرادی باشید که در این سنین دچار اضافه وزن بی رویه نمی شوند؟
راه حل آن در سه چیز است: ذهن، دهان، عضله.


ذهن:
* از ذهن خود برای کنترل استرس استفاده نمایید. اگر فکر می کنید هر چیزی که در اطراف تان است سبب ایجاد استرس در شما می شود، حتما شما مشکلی دارید. شما باید حساسیت خود را به عوامل استرس زا کنترل نمایید.

نکته قابل توجه دیگر آن است که شما خیلی از اوقات به دلیل آن که نمی توانید استرس را در خود مدیریت کنید با خوردن مواد غذایی سعی می کنید آن را به فراموشی بسپارید. اتفاقا در این بین نیز بییشتر به مواد غذایی و تنقلات پُرانرژی به دلیل در دسترس بودن روی می آورید. نتیجه آن که به دلیل شیوه نادرست غذایی مثل مصرف نکردن غذاهای سالم و ورزش نکردن کافی، اولا در هنگام استرس معمولا حجم قابل توجهی از غذاهای پُرانرژی و کم حجم را دریافت می کنید. ثانیا همین مواد غذایی ناسالم باعث می شود شما به عوامل استرس زا بیشتر حساس شوید.


دهان:
* مراقب تغذیه خود باشید، شما باید هم از لحاظ کیفی و هم کمی به مواد غذایی خود توجه نمایید. علاوه بر این رفتارهای غذایی اعم از نظم غذایی، تناوب غذا خوردن وسرعت غذا خوردن شما در این زمینه موثر است.

شما باید تعداد وعده های غذایی منظم بیشتری را در طی روز به جای وعده های کم و با حجم بالا استفاده کنید.

کیفیت به معنی استفاده بیشتراز غلات کامل، میوه و سبزیجات و پروتئین کم چرب است. غذاهای فرآوری شده نیز برای شما مضر هستند.

کمیت مواد غذایی و نیز وعده های غذایی مهم هستند، لذا از هر غذایی که در حجم بالا جلوی تان گذاشته می شود، دوری کنید. کمیت جایی است که اکثر افراد در مورد آن به اشتباه می افتند. اغلب افراد در مورد حجم یک واحد غذایی گیج می شوند. اگر بیرون از منزل غذا می خورید و دچار شک و تردید شده اید، نصف یا مقدار کمتری از غذا را مصرف کنید.

به کالری مصرفی خود توجه کنید. شما باید بدانید که بدن شما به چه میزان کالری نیاز دارد. به طور میانگین یک خانم 40 تا 50 ساله که ورزشکار حرفه ای نباشد ولی ورزش منظم انجام دهد به 1500 تا 1600 کالری در روز نیاز دارد و یک مرد میانسال با قد معمولی که ورزش حرفه ای انجام ندهد ولی ورزش روزانه داشته باشد به 1800 تا 2000 کالری نیازمند است.


عضله:
* عضلات خود را تقویت نمایید. در افرادی که حجم عضلات بیشتر می باشد نیاز به کالری افزایش خواهد یافت ولی باید بدانید که بدون شک ساختن عضلات، نیازمند ورزش است البته ورزش نیز باید ترکیبی از ورزش های هوازی و نیز ورزش های کششی و یا مقاومتی باشد. نکته مهم تر در ورزش علاوه بر شروع آن، ادامه ی آن نوع فعالیت بدنی است.

کم نیستند افرادی که پس از سال ها بدون تحرکی می خواهند با یک هفته فعالیت بدنی و دویدن بر روی تردمیل مشکل افزایش وزن خود را حل نمایند. این افراد پس از یک هفته به دلیل دردهای اسکلتی ورزش را رها کرده و وزنی به مراتب بالاتر خواهند یافت. لذا علاوه بر شروع ورزش، به تداوم آن نیز فکر کنید.
     
  
زن

 
آیا مصرف فیبر از چاقی جلوگیری می کند؟

تحقیقات جدید نشان داده است، کسانیکه از وزنی متعادل برخوردارند بیشتر از افرادی که از وزن بالایی برخوردارند و
مبتلاء به بیماری...


آیا مصرف فیبر از چاقی جلوگیری می کند؟ - آکاایران

در حالیکه غذاهایی با کالری کم و پروتئین زیاد جزء غذاهای مورد علاقه مردم قرار گرفته است، تحقیقات جدید نشان داده است، کسانیکه از وزنی متعادل برخوردارند بیشتر از افرادی که از وزن بالایی برخوردارند و مبتلاء به بیماری چاقی هستند از فیبر و میوه استفاده می‌کنند.

در تحقیقاتی که در دانشگاه تگزاس انجام شده است بعد از مطالعه بر روی غذاهای مصرفی 100 نفر در یک رده سنی و قد یکسان که نیمی ار آنها وزنی طبیعی و نیمه دیگر از وزن بالایی برخوردار بودند،‌ دانشمندان متوجه شدند که غذاهای هر دو گروه در بعضی از موارد مانند میزان شکر، نان، لبنیات و سبزیجات بسیار مشابه هم بودند. تنها تفاوت اصلی در آنها این بود که گروهی که از وزن متعادلی برخوردار بودند روزانه تقریباً 33٪ فیبر و 43٪ کربوهیدرات بیشتر از افراد چاق مصرف می‌نمودند. بنابراین بر طبق تحقیقات انجام شده در دانشگاه تگزاس مصرف روزانه فیبر و کربوهیدرات به متعادل ساختن وزن کمک می‌نماید.
منبع : سیمرغ
     
  
زن

 
سلامت - چاق شدن - دلیل لاغری

مشکلاتی چون پرکاری تیروئید واختلالات هورمونی،ناراحتی روحی که تأثیر مستقیم بر غذا خوردن فرد داردو تنهایی ، همه می توانند دلایل تأثیر گذاری باشند وجود انگل در روده ها و یابیماری های عفونی دوره ای هم دلایل دیگری برای لاغری مفرط است

با شناسایی دلیل خیلی راحت تر می توان برای حل این مسئله اقدام کرد ، دراین صورت راه درمان را می شناسیم و موانع را یکی یکی از سر راه بر می داریم . برای مثال، مینا در دانشگاهی تحصیل می کند که مجبور است دور از خانه وتنها باشد . غذای دانشگاه را دوست ندارد و حوصله غذا درست کردن هم ندارد. اصلاً حوصله غذا خوردن هم ندارد . هر دفعه که به خانه می رود مادر از لاغر شن روز به روزش شکایت می کند . خودش هم احساس می کند ریزش موهایش خیلی زیاد شده.... تا اینکه یک روز از ضعف و معده درد شدید به پزشک مراجعه می کند، دکتر داروهای مناسب درمان التهاب معده را به او داده و به متخصص تغذیه ارجاعش می دهد

مشکل مینا تنهایی است . او به کمک مشاور راه مناسبی می یابد تا دوستان جدیدی پیدا کند و مشاور تغذیه نیز یک برنامه غذایی صحیح به او ارائه می دهد . مینا نیز پس از 3 ماه سلامتی کامل خود را به دست می آورد پس بهتر است اول دلایل لاغری را پیدا می کنیم قدم بعدی، برنامه غذایی درست است اگر احساس می کنید که لاغر هستید و نیاز دارید چند کیلو گرمی اضافه کنید، راه حل این نیست که فقط به خوردن غذاهای پرچرب و شیرین اقدام کنید . با چنین راه حلی فقط چربی های ذخیره ای بدنتان را افزایش داده اید

مرحله اول

با انجام فعالیتهای ورزشی و نرمش های منظم ، نیاز بدن به انرژی افزایش می یابد و این 2 حسن دارد اول اینکه؛ اشتها شما به غذا خوردن بیشتر می شود و احساس کسالت شما از بین می رود دوم اینکه؛ غذایی که می خورید در بدن شما ، صرف ساخته شدن عضلات می شود کم تحرکی موجب تحلیل عضلات شده و دراین صورت فرد حتی قدرت ندارد فعالیت های روزمره مثل بالاوپائین رفتن از پله را انجام دهد، اضافه کردن چربی به این بدن ضعیف هیچ فایده ای نخواهد داشت. یک فرد مسن و فرتوت عضلات تحلیل رفته ای دارد اما فرد مسن و چاق با فعالیت کم و همان میزان عضله ، باید وزنی حدود دو برابر را حمل کند

مرحله دوم

افزایش انرژی دریافتی است یک زن جوان و سالم روزانه به 2000 کیلو کالری و یک مرد جوان و سالم به 2200 کیلو کالری انرژی نیاز دارد . یک برنامه غذایی تأمین کننده 2000 کالری ، به شرح زیر است صبحانه ساعت7 صبح:1 لیوان شیر پرچرب + 60 گرم غلات صبحانه ویتامینه + 2 قاشق چایخوری عسل که به شیر و غلات اضافه شود ساعت 10 : یک لقمه نان و پنیر که به اندازه 2 کف دست نان و 30 گرم پنیر (1 قوطی کبریت) و 1 عدد گردو است: میان وعده مناسبی در بین کار یا زنگ تفریح کلاس خواهد بود نهارساعت12: زرشک پلو و مرغ که برنج آن 15 قاشق است و با یک قاشق غذا خوری روغن مایع پخته شده ، مرغ به اندازه130 گرم گوشت داشته باشد(یک ران کامل) ، به علاوه 1 کاسه ماست پر چرب ( 240سی سی) ، 2 عدد خیار و یک گوجه ریز شده به عنوان سالاد در کنار غذا با یک قاشق مربا خوری سس مایونز و 1 قاشق مربا خوری روغن زیتون عصرانه ساعت 4: چای و یک عدد شیرینی یا 3 تا 4 بیسکویت ترد ساعت6: 1 لیوان آب میوه طبیعی یا یک عدد میوه شام ساعت5/8: یک آش استثنایی ، دارای 1 لیوان حبوبات پخته + 30 گرم گوشت+ نصف لیوان سبزیجات پخته+ نصف لیوان رشته پخته ( این چیزی است که شما باید بخورید و می توانید مقادیر آن را به تعداد افراد خانواده چند برابر کنید) یا ماکارانی دارای نصف لیوان ماکارانی پخته ،60 گرم گوشت چرخ کرده + یک سالاد کاهوی استثنایی ، دارای 1 لیوان کاهو، خیار و گوجه فرنگی ریز شده که نصف لیوان لوبیا سفید پخته نیز به آن اضافه شده است (برای شام دو انتخاب دارید هر کدام را که دوست دارید بخورید) قبل از خواب: یک عدد میوه

یک رژیم غذایی مناسب برای کسی که قصد دارد وزنش را افزاش دهد باید به گونه ای باشد که از همه گروه های غذایی به اندازه مورد نیاز میل کند و سعی نماید در هر وعده ، از همه گروهها بخورد - نان و غلات ، میوه ها ، سبزی ها ، گوشت و حبوبات ، شیر و لبنیات - مثلاً ناهار تنها نان و یک تکه کباب نخورد بلکه به همراه آن سبزی یا سالاد و ماست یا دوغ میل کند

منبع: زن روز
     
  
زن

 
سلامت - رژیم غذایی - مقایسه کالری چربیها و کربوهیدراتها

آیا میخواهید وزنتان را کاهش دهید؟ آیا در حال رژیم گرفتن هستید؟ شاید دلتان می خواست رژیم موثرتری داشته باشید. و اگر دچار تردید هستید که رژیم کم چربی بهتر است یا رژیم کربوهیدرات، پاسخ ساده است.
اگر شما یکی از میلیونها افرادی هستید که سعی در کاهش وزن خود دارند، شاید دلتان می خواست رژیم موثرتری داشته باشید. و اگر دچار تردید هستید که رژیم کم چربی بهتر است یا رژیم کربوهیدرات، پاسخ ساده است.

دانشمندان امروزه می دانند که در یک مقیاس مولکولی انواع مختلف نشاسته و انواع مختلف چربی ها تاثیرات متفاوتی در متابولیسم بدن دارند اما در رده کاهش وزن تاثیر آنها برابر است.

دکتر والتر ویلت از مرکز آموزشی بهداشت و تغذیه هاروارد به این سئوال پاسخ داده است.

سئوال: آیا مصرف یک کالری چربی شما را چاقتر می کند یا یک کالری کربو هیدرات؟

پاسخ: بعد از سالها مطالعه ما تقریبا مطمئنیم که یک کالری همانقدر باعث بالا رفتن وزن می شود که یک کالری کربوهیدرات. اما بر اساس آنچه شما در دهانتان می گذارید، کاملاً مشخص است که این منبع کالری در افزایش و کاهش وزن اهمیت چندانی ندارد.

این سئوال همیشه وجود داشته است که کدام یک چاق کننده تر است؟
بهترین راه برای رسیدن به جواب اینست که نگاهی به مطالعات طولانی مدت در این باره بیندازیم . در این حالت ما اشخاصی را بصورت تصادفی انتخاب کردیم که انها دارای رژیم غذایی پر چرب/ کم کربوهیدرات یا کم چرب/پرکربوهیدرات بوده اند و وضعیتشان را حداقل یک سال یا بیشتر دنبال کرده ایم.

در این مطالعات مشاهده شد که با کالری یکسان، افرادی که چربی اشباع نشده بیشتری مصرف می کنند افزایش وزنشان بیشتر است. از آنجا که اندازه گیری کالری ها برای انسان دشوار است و حتی خود فرد گاهی در گزارش آنچه می خورد اشتباه می کند، این آزمایشات به میزان پنج سال بروی میمون ها بصورت کنترل شده انجام گرفت (زیرا کنترل رژیم غذایی حیوانات آسان تر است) و مشخص شد آنهایی که چربی اشباع نشده مصرف می کنند هفت درصد افزایش وزن داشتند و آنها که رژیمشان کم چرب بود یک و نیم درصد افزایش وزن داشتند

دلیل این امر آن است که وقتی شما رژیم پر از چربی اشباع نشده استفاده می کنید انگار کالری ها را بزور وارد سلولهای چربی تان می کنید بجای آنکه آنها را وارد ماهیچه ها کنید. زیرا ماهیچه ها در بیست و چهار ساعت شبانه روز در حال سوخت و سازند.

در این مطالعات دویست و پنجاه هزار زن و مرد بمدت بسیار طولانی مورد بررسی قرار گرفتند و تفاوتی بین تاثیر کالری چربی و کالری کربوهیدرات موجود در رژیم غذایی بر بیماری های قلبی یا انواع سرطان و سکته مشاهده نشد.

گفته شد که نوع چربی مصرف شده یا کربوهیدرات بسیار مهم است.
چربی اشباع نشده برای بیماریهای قلبی و دیابت نوع دوم بسیار مضر است. درباره کربوهیدرات نیز همینطور است. جذب بالای نشاسته و شکر برای قلب و دیابت مضر است و از سوی دیگر فیبر و دانه های کامل ریسک کمتری دارند.

پس این کیفیت رژیم است که اهمیت دارد نه مقدار آن و نباید تمام توجه خود را به منبع این کالری ها معطوف کنید.
منبع:مجله الکترونیکی فریا
     
  
زن

 
نکات مهم برای رژیم داران - آکاایران

عدم موفقیت در پیروی از رژیم های غذایی صحیح، یکی از مشکلاتی است که امروزه در بین بسیاری از مردم دیده می شود. در این نوشتار، راه کارهایی را برای اجرای بهتر رژیم های غذایی و موفقیت در آن پیشنهاد می کنیم.

1- واقع بین باشید:

هر نوع برنامه غذایی باید هم برای افراد خانواده ی شما و هم برای موفقیت شما مناسب باشد. یک رژیم خوب باید منطبق با بودجه، برنامه ی روزانه و مهارت های آشپزی شما باشد.

2- قول بدهید:

روی یک تکه کاغذ، مهم ترین دلایل عادات غذایی خود را که راغب به تعویض آن ها هستید بنویسید و آن را برای دوستان و یا خانواده خود بخوانید و به آن ها قول بدهید که از این به بعد غذاهای سالم تری انتخاب و میل می کنید.

3- آرام شروع کنید:

تغییرات زیاد و خیلی بزرگ در برنامه ی شما برابر است با شکست. در صورتی که، ایجاد تغییرات کوچک و کم می تواند باعث به وجود آمدن نتایج بزرگ و پایدار شود. برای مثال شما می توانید برای شروع، فقط یک تغییر کوچک در برنامه ی غذایی خود به وجود بیاورید (مثلا اضافه کردن صبحانه به برنامه غذایی) و آن را به عادت تبدیل کنید.

4- اراده داشته باشید:

بدن انسان خیلی خوب به اراده جواب مثبت می دهد، برای مثال اگر شما واقعا تصمیم بگیرید که صبحانه بخورید، هر روز صبحانه(حتی کوچک) خواهید خورد.

5- به آن بچسبید:

تحقیقات نشان می دهد برای این که یک تغییر رفتاری تبدیل به عادت شود، تقریباً به 12 روز زمان نیاز است، بنابراین مثلاً اگر می خواهید صبحانه را به برنامه غذایی خود اضافه نمایید، می توانید همیشه از شب قبل برنامه ریزی کنید که چه چیزی برای صبح خواهید خورد و آن را هر روز داشته باشید.

6- انعطاف پذیر باشید:

زندگی پُر از حوادث پیش بینی نشده است، بنابراین برنامه های ما گاهی اوقات احتیاج به عوض شدن خواهد داشت. اگر شما یک روز صبح به خاطر کار غیر منتظره ای که برای تان پیش آمده بود مجبور شدید خانه را زودتر از همیشه ترک کنید می توانید صبحانه خود را بسته بندی کرده و در راه میل نمایید.

7- خلاق باشید:

یک لیست از تمام غذاهای ممکن درست کنید، مثلا یک لیست راجع به تمام صبحانه های موجود که شما هم در خانه، هم در ماشین، هم در اتوبوس و هم در محل کار می توانید بخورید و از آن لذت ببرید.

8- همیشه مواد را در دسترس خود داشته باشید:

زمانی که از غذاهای موجود لیستی درست کردید، می توانید مواد موجود در آن غذا را تهیه کنید و همیشه (چه در خانه، چه در محل کار و یا هر جای دیگر) در دسترس خود داشته باشید.

9- خودتان را عفو کنید و ببخشید:

سالم خوردن به معنای عالی خوردن و بدون اشتباه خوردن نیست. اگر شما زمانی یک اشتباه کردید و یا چند روز غذای سالم نخوردید، اشکال ندارد. به سرعت بعد از آن به روال سابق صحیح خوردن خود باز گردید و به آن ادامه دهید.

10- به خودتان تبریک بگویید:

عوض کردن عادت غذایی می تواند خیلی سخت باشد، بنابراین شما فقط به این فکر کنید که برای چه مدت طولانی این عادات غذایی را داشته اید. سپس برای انجام هر تغییری که در عادت خود می دهید، یک جایزه برای خود بخرید و به خودتان تبریک بگویید. البته بهتر است این جایزه یک غذای نامناسب نباشد!

مونا ارباب ها - کارشناس تغذیه


از این رهگذر برخی افراد فرصت طلب ( بعضاً متخصص) با بهره‎گیری ظاهری از یکسری اصول علمی تا حدی ثابت شده ( و یا کلاً ثابت نشده) رژیم‎های غذایی نوینی ! ارائه نموده‎اند که البته برخی در کوتاه مدت نیز اقناع کننده بوده و نُقل محفل‎های دوستانه شده‎اند. اما به هر حال زمان می‎گذرد و دروس خود را به همه تحمیل می‎کند اما باز پس از کسب این تجارب نا خوشایند، البته محصولات و فرمول‎های جدیدی از راه می‎رسند و ماجرا تکرار می‎شود.

به صورت چکیده اگر بخواهیم دلایل شکست رژیم‎های رایج را بر شمریم – به جزء جنبه‎های تجاری - می‎توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- توانایی شگفت آور بدن برای تطابق با شرایط دشوار (تطبیق انرژی دریافتی با مصرفی بدن) به عنوان مثال در زمان محدودیت انرژی دریافتی. این امر ناشی از اصل اول ترمودینامیک است و نتیجه آن عدم کارآیی رژیم‎های تکراری و قدیمی است.

2- ناشناخته بودن برخی مکانیسم‎های جبرانی بدن و دخیل بون طیف گسترده‎ای از نروترانسمیترها (نوروهورمون‎ها) در پدیده کنترل وزن انسان.

3- وجود تنظیمات متابولیک بدن در سطح سلولی به گونه‎ای که گاه در برخی افراد علیرغم عدم دریافت انرژی (غذا) مازاد، آنزیم‎های کلیدی ( نظیر HSL, LPL ) بیشتر متمایل به ذخیره سازی انرژی (رسوب چربی ) و نه سوزانیدن آن هستند.

4- میل ذاتی بدن (بر اساس فرضیه تکامل انسان) برای حفظ انرژی و بقاء. این تئوری براین نکته دلالت دارد که طی قرن‎ها کمبود از زمان انسان اولیه، بدن ما برای گرفتن و ذخیره سازی انرژی حریص شده است (Thrifty gene) حال آن که امروزه دیگر به آن ذخیره نیازی نیست.

5- یاد آوری این نکته کلیدی ضروری است مرکز گرسنگی درانسان همواره فعال است ولی مرکز سیری به صورت دوره‎ای برای مهار مرکز گرسنگی به کار می‎افتد و تنها به همین دلیل می‎توان نتیجه را حدس زد : دهانی همیشه باز برای خوردن !

6- عوارضی که برخی رژیم‎های کاهش وزن غیر اصولی در پی داشته‎اند افراد را از واژه « رژیم غذائی» بیزار کرده است .

7- ما روز به روز شاهد پیشرفت فن آوری‎های نوین و عدم نیاز به استفاده از عضلات خود هستیم. بنابراین نتیجه نهایی موارد یاد شده پدیده است که امروزه درهر دو نوع جوامع توسعه یافته و در حال توسعه (کمتر توسعه یافته ) شاهد آن هستیم. شاید زمان آن فرا رسیده که بگوییم: خود کرده را تدبیر باید.
دكتر رضا امانی
     
  
زن

 
دلایل عدم موفقیت رژیم های غذایی

در زندگی امروز شاید معدود مواردی را بتوان یافت که همچون تناسب اندام و تمایل به جذابیت فیزیکی – بویژه در نسل جوان – خواهان داشته باشد و علت (علل) آن هر چه باشد توانسته است در آمد سرشاری را نصیب مؤسسات تجاری در این زمینه نماید. به هر حال آنچه مهم تر از هر چیز جلوه نموده، حصول نتیجه درکمترین زمان ممکن حتی با صرف هزینه‎های غیر معقول و پذیرش ریسک بروز عوارض ناخواسته آن بوده است.

rejim-19


از این رهگذر برخی افراد فرصت طلب ( بعضاً متخصص) با بهره‎گیری ظاهری از یکسری اصول علمی تا حدی ثابت شده ( و یا کلاً ثابت نشده) رژیم‎های غذایی نوینی ! ارائه نموده‎اند که البته برخی در کوتاه مدت نیز اقناع کننده بوده و نُقل محفل‎های دوستانه شده‎اند. اما به هر حال زمان می‎گذرد و دروس خود را به همه تحمیل می‎کند اما باز پس از کسب این تجارب نا خوشایند، البته محصولات و فرمول‎های جدیدی از راه می‎رسند و ماجرا تکرار می‎شود.

به صورت چکیده اگر بخواهیم دلایل شکست رژیم‎های رایج را بر شمریم – به جزء جنبه‎های تجاری - می‎توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- توانایی شگفت آور بدن برای تطابق با شرایط دشوار (تطبیق انرژی دریافتی با مصرفی بدن) به عنوان مثال در زمان محدودیت انرژی دریافتی. این امر ناشی از اصل اول ترمودینامیک است و نتیجه آن عدم کارآیی رژیم‎های تکراری و قدیمی است.

2- ناشناخته بودن برخی مکانیسم‎های جبرانی بدن و دخیل بون طیف گسترده‎ای از نروترانسمیترها (نوروهورمون‎ها) در پدیده کنترل وزن انسان.

3- وجود تنظیمات متابولیک بدن در سطح سلولی به گونه‎ای که گاه در برخی افراد علیرغم عدم دریافت انرژی (غذا) مازاد، آنزیم‎های کلیدی ( نظیر HSL, LPL ) بیشتر متمایل به ذخیره سازی انرژی (رسوب چربی ) و نه سوزانیدن آن هستند.

4- میل ذاتی بدن (بر اساس فرضیه تکامل انسان) برای حفظ انرژی و بقاء. این تئوری براین نکته دلالت دارد که طی قرن‎ها کمبود از زمان انسان اولیه، بدن ما برای گرفتن و ذخیره سازی انرژی حریص شده است (Thrifty gene) حال آن که امروزه دیگر به آن ذخیره نیازی نیست.

5- یاد آوری این نکته کلیدی ضروری است مرکز گرسنگی درانسان همواره فعال است ولی مرکز سیری به صورت دوره‎ای برای مهار مرکز گرسنگی به کار می‎افتد و تنها به همین دلیل می‎توان نتیجه را حدس زد : دهانی همیشه باز برای خوردن !

6- عوارضی که برخی رژیم‎های کاهش وزن غیر اصولی در پی داشته‎اند افراد را از واژه « رژیم غذائی» بیزار کرده است .

7- ما روز به روز شاهد پیشرفت فن آوری‎های نوین و عدم نیاز به استفاده از عضلات خود هستیم. بنابراین نتیجه نهایی موارد یاد شده پدیده است که امروزه درهر دو نوع جوامع توسعه یافته و در حال توسعه (کمتر توسعه یافته ) شاهد آن هستیم. شاید زمان آن فرا رسیده که بگوییم: خود کرده را تدبیر باید.
دكتر رضا امانی
     
  
زن

 
اسرار یك رژیم غذایی متفاوت



اما آیا واقعا رژیم غذایی شامل نخوردن و حذف كامل مواد‌غذایی پرچرب نظیر كره، خامه و كره بادام زمینی و برنج و سیب‌زمینی است؟

واژه رژیم غذایی در بسیاری از مواقع افراد را به یاد كم خوردن، یا نخوردن و حذف پاره‌ای از مواد‌غذایی می‌اندازد.

اما آیا واقعا رژیم غذایی شامل نخوردن و حذف كامل مواد‌غذایی پرچرب نظیر كره، خامه و كره بادام زمینی و برنج و سیب‌زمینی است؟ مناسب‌ترین راه‌حل برای كاهش وزن و به‌دست آوردن سلامت جسمانی چیست؟برای پاسخ به پرسش‌های فوق و حل ابهامات در این زمینه دانستن تعریف رژیم غذایی ضروری به‌نظر می‌رسد. بر مبنای تعریفی كه در ویكی‌پدیا به آن اشاره شده است، رژیم غذایی مجموعه غذایی است كه یك موجود زنده مصرف می‌كند.

rejim_400



در برخی مواقع انسان‌ها از رژیم غذایی خاصی پیروی می‌كنند كه این رژیم غذایی ممكن است به‌علت بیماری آنها توسط پزشك یا متخصص تغذیه توصیه شده باشد كه به آن رژیمِ درمانی می‌گویند، مانند رژیمی كه در بیماری دیابت رعایت می‌شود. گاهی نیز برای لاغر شدن یا چاق شدن از رژیم لاغری یا رژیم چاقی (رژیم افزایش وزن) پیروی می‌كنند.

همچنین بعضی از افراد مایل هستند در رژیم غذایی خود فقط از گیاهان استفاده كنند كه به رژیم غذایی آنها گیاهخواری گفته می‌شود.رژیم لاغری اما مبحثی است كه قصد داریم در این مطلب به بررسی آن بپردازیم. بسیاری از افراد به‌طور ناخودآگاه یا خود‌آگاه و با رجوع به كتاب‌ها و مقالاتی كه درباره رژیم لاغری نگاشته می‌شود تصور می‌كنند كه جهت كاهش وزن و رهایی از چربی‌هایی كه دور كمرشان جمع شده باید حتما و حكما مواردی را از رژیم غذایی خود حذف كنند. در نتیجه بدون درنظر گرفتن این مسئله كه پیش‌تر چه میزان غذا می‌خوردند و بدون مراجعه به پزشك، رژیم غذایی را آغاز می‌كنند.


این افراد در واقع با امساك از خوردن به رژیم‌های غذایی سخت و شدید روی می‌آورند، درحالی‌كه مسئله اصلی آنگونه كه در دین مبین اسلام نیز به آن توصیه شده رعایت تعادل و حد وسط است. در واقع افراد بسیار چاقی كه پرخوری عامل ازدیاد وزن آنها بوده باید این مسئله را مد نظر قرار دهند كه با افراط در نخوردن نمی‌توان به رژیم ادامه داد و زمانی فراخواهد رسید كه افرادی كه خود را به كل از لذایذ غذایی محروم كرده‌اند، دوباره با حرص و ولع به سوی پرخوری روی آورند، درحالی‌كه افرادی كه به‌دلیل پرخوری بیش از حد چاق شده‌اند می‌توانند با رعایت یك رژیم غذایی متعادل وزن خود را دوباره به وضعیت عادی بازگردانند.

در این نوع رژیم غذایی حرفی از حذف كردن و نخوردن ناهار یا شام در میان نیست بلكه آنچه در این نوع رژیم غذایی اهمیت دارد اندازه خوردن است زیرا تمامی مواد‌غذایی حتی چربی‌ها نیز برای بدن درصورتی كه تا حد متناسب مصرف شوند و باعث گرفتگی عروق و بروز مشكلات قلبی نشوند، مفید هستند.

به‌عنوان مثال افراد می‌توانند با صبحانه خود كره یا خامه نیز مصرف كنند اما كمتر از آنچه قبلا مصرف می‌كردند، مصرف برنج برای ناهار یا مصرف نان برای شام نیز ضرری ندارد به شرط آنكه حجم آن زیاد نباشد و كمتر از گذشته باشد.
منبع:hamshahrionline.ir
     
  
صفحه  صفحه 6 از 24:  « پیشین  1  ...  5  6  7  ...  23  24  پسین » 
خانه و خانواده

Slimming and Obesity Diets | انواع رژیم لاغری و چاقی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA