انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 7 از 52:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  51  52  پسین »

سالم زندگی كنیم


مرد

 
عوامل ارثي و هورموني در بروز جوش‌هاي زيرپوستي نقش دارند

در ايجاد جوش‌هاي زيرپوستي فاكتورهاي مختلفي نظير ارث، علل هورموني كه در سنين بلوغ و زمان‌هايي كه برخي اختلالات هورموني بروز مي‌كند و برخي باكتري‌هاي طبيعي كه روي پوست وجود دارند، نقش دارند.

دكتر توكل متخصص بيماري‌هاي پوست و مو و استاديار دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه در گفت‌و گو با خبرنگار سرويس بهداشت و درمان ايسنا، در مورد جوش‌هاي زيرپوستي (كمودن) بيان كرد: اين جوش‌ها داراي دو نو

سرسياه (كمودن باز) و سرسفيد (كمودن بسته) تقسيم مي‌شوند .

وي افزود: كمودن‌هاي سر سياه اصولا حالت غيرالتهابي و آكنه‌اي دارند.

دكتر توكل در خصوص ريشه‌يابي و پاتولوژيك جوش‌هاي زيرپوستي گفت: از نظر ريشه‌يابي و پاتولوژيك افزايش كراتينه شدن در مجراي فوليكول مو يعني زياد شدن كراتين يا بافت مرده در مجراي فوليكول مو باعث بسته شدن دهانه‌ي فوليكول مي‌شود و مي‌تواند آغازگر يك حالت التهابي باشد كه اگر بيمار نتواند آن را درمان كند، تبديل به آكنه مي‌شود و اين كمودن‌ها پيش ضايعات چربي هستند .

اين متخصص در مورد روش‌هاي درماني اين جوش‌ها خاطرنشان كرد: درمان موضعي شامل كرم‌ها يا مايعاتي است كه بر روي پوست مي‌مالند و آنها باعث باز شدن دهانه‌ي فوليكول‌ها و جلوگيري از كراتينه شدن مي‌گردد، در واقع هنگامي كه درمان صورت بگيرد، از بروز آكنه‌هاي شديد و چركي جلوگيري مي‌شود .

دكتر توكل در خاتمه خاطرنشان كرد: در صورت شدت ضايعات و يا پاسخ ندادن به دارو از وسايل ديگري كه كاربرد تخصصي دارد، استفاده مي‌شود
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
كمبود ويتامين C پوست را مستعد جوش و آكنه مي‌كند

« همزمان با رشد طفل، والدين بايد كودك را به خوردن ميوه، آب ميوه تازه و خانگي عادت دهند در غير اين صورت در سنين سه تا پنج سالگي كه كودك حق انتخاب نسبي را در تغذيه خود بدست مي‌آورد بيشتر از مواد غذايي فاقد ارزش يا آماده در بازار ( كه قطعا از نظر ويتامين C فقير هستند ) استفاده مي‌كند. »

دكتر انصاري، متخصص تغذيه و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي‌شاپور اهواز، در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران - منطقه خوزستان - اظهاركرد: « در سالهاي پيش از مدرسه و سنين دبستاني، بايد در ميان وعده‌هاي پيش از ظهر كودك، ميوه گنجانده شود. در دوران بعدي زندگي يعني نوجواني و جواني، نيز بايد مصرف مقداري سبزي و ميوه در رژيم غذايي رعايت شود.»

وي افزود: « پس از دوران دبيرستان كه جوان به دلايلي از منزل خارج مي‌شود ( سربازي، دانشجويي، كارمندي و ..)

به دليل اين كه اينگونه افراد با تغذيه گروهي يا جمعي تغذيه مي‌شوند و معمولا در اينگونه تغذيه‌ها از سبزيهاي تازه و خام (سبزي خوردن و سالاد) استفاده نمي‌شود، بايد افراد به طور مستقل در زماني كه غذا را در غير رستوران مصرف مي‌كند از ميوه‌ها و سبزيهاي سالادي و سبزي خوردن استفاده كنند.»

انصاري خاطرنشان كرد: « طبق بررسيهاي انجام شده افراد 50 تا 75 درصد ميزان RDA ( ميزان انرژي دريافتي توصيه شده روزانه ) ويتامين C را مصرف مي‌كنند.»

اين متخصص تغذيه متذكر شد: « افرادي كه 2 وعده غذا را در رستورانهاي جمعي مصرف مي‌كنند و نيز كاركنان شيفتي، سالمندان ( به ويژه سالمنداني كه تنها زندگي مي‌كنند يا در خانه سالمندان به سر مي‌برند) و بيماراني كه مدت طولاني بستري هستند از جمله افرادي هستند كه در معرض كمبود ويتامين C هستند و بايد اطرفيان اين گونه افراد آموزشهاي لازم را در رابطه با تغذيه ببينند.»

انصاري يادآور شد: « در افراد سالمند به علت عجز و ناتواني در جويدن و خريد مواد غذايي به طور روزانه و همچنين عجز در تهيه غذاي روزانه، بيشتر از كنسروها و غذاهاي آماده يا غذاهاي تهيه شده روزهاي قبل استفاده مي‌كنند به همين دليل از جمله افرادي هستند كه در معرض كمبود ويتامين C هستند .

وي با تاكيد بر اين كه مصرف يك ليوان آب ميوه يا آب سبزي تازه‌ مانند ‌آب گوجه، خيار و كاهو توصيه مي‌شود خاطرنشان كرد: « در صورت كمبود ويتامين C پوست ترنم و شادابي خود را از دست داده و مستعد ابتلا به جوش و آكنه مي‌شود و مكمل هاي ويتامين C در موارد خاص تا اندازه‌اي مي‌توانند جانشين ويتامين C شوند اما هرگز در شرايط عادي و زماني كه افراد مي‌توانند به سادگي به ميوه‌ها و سبزيهاي دسترسي پيدا كند، توصيه نمي‌شوند.»

انصاري با اشاره به اين كه مصرف يك عدد پرتقال يا ليمو ترش كه به اندازه هفت سانتي‌متر باشد، ويتامين C مورد نياز يك فرد معمولي را در شرايط متعارف تامين مي‌كند، تصريح كرد:« چنانچه اينگونه ميوه‌ها در دسترس نباشند 200 گرم از ساير ميوه‌ها ( نظير 2 عدد سيب يا يك عدد سيب و يك هلو يا چند عدد زردآلو ) مي‌توانند ويتامين C مورد نياز بدن را تامين مي‌كند.»
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
مصرف كدو و كرفس در درمان جوش صورت موثر است

يك مشاورتغذيه و رژيم درماني گفت: مصرف كدو و كرفس درپيشگيري ودرمان جوش صورت موثر است.

دكتر "رضا آمري‌نيا" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا مركز استان تهران افزود: مصرف ميوه‌وسبزي‌هاي تازه، حبوبات، برنج كامل سبوس‌دار، لوبيا، گردو، تخم‌مرغ، گوشت ماكيان، صدف‌هاي خوراكي، هويج، خيار، كاهو و اسفناج نيز در درمان جوش و پيشگيري از بروز آن نقش موثري دارد.

"جوش دراثراختلال در غدد چربي پوست درنواحي صورت، بازوان، سينه، شانه و پشت كمر ديده مي‌شود."
وي اظهار داشت: از علل مهم بروز جوش بر روي پوست تغييرات هورمون‌هاي جنسي درسنين بلوغ است كه‌سبب افزايش ترشح ماده‌اي به‌نام "سبوم" (نقش مهمي در نرمي و لطافت پوست دارد) مي‌شود.

وي افزود: اين تغييرات هورموني همراه با ساير عوامل همچون حساسيت‌هاي غذايي، مصرف داروهاي ضد بارداري، يد موجود در نمك‌هاي يددار، شير، غذاهاي آماده، ماهي و جلبرگ‌هاي خوراكي سبب بروز جوش بر روي پوست مي‌شود.

آمري‌نيا گفت: تحقيقات نشان داده كاهش ميزان عنصر روي در بدن نيز سبب افزايش بروز جوش بر روي پوست مي‌شود.

وي به راه‌هاي پيشگيري از بروز جوش بر روي پوست اشاره كرد و افزود:
تميز نگهداشتن پوست و پرهيز از مصرف داروها يا كرم‌هاي روغني در پيشگيري از بروز جوش روي پوست موثر است.

وي درخصوص درمان جوش گفت: بخور دادن پوست، جلوگيري از تركاندن جوش، كاهش مصرف كربوهيدرات‌ها، كاهش استرس، شستشوي مكرر پوست، مصرف ويتامين‌هاي گروه ‪ A‬همراه‌با داروهاي آنتي‌بيوتيك، ويتامين ‪ ،B6‬كپسول روي و ژل‌هايي از نوع "نياسيناميد" در درمان جوش موثر است.

وي يادآور شد: مصرف داروهاي آنتي‌بيوتيك نبايد طولاني مدت شود چرا كه سبب كمبود ويتامين‌هاي گروه ‪ B‬در بدن مي‌شود
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
مصرف زیاد ید موجب بروز جوش صورت می شود

مصرف بیش از اندازه ید باعث ایجاد آکنه و جوش های پوستی می شود. به گزارش مهر ، محققان دانشگاه نیویورک دریافته اند افراد در سنین نوجوانی به دلیل وضعیت خاص هورمونی بدن بیشتر مستعد بروز اینگونه جوش ها هستند و چنانچه در غذاهای مصرفی از ید زیاد استفاده شده باشد ، این عارضه تشدید می شود.از طرفی به دلیل لزوم مصرف شیر و محصولات لبنی در سنین رشد نمی توان مصرف آنها را محدود نمود ، پس باید از عدم وجود ید زیاد در آن اطمینان خاطر حاصل کرد. تا مدتی قبل تصور می شد مصرف زیاد شیر و محصولات لبنی موجب بروز چنین جوش ها و عوارض پوستی می شود اما محققان دانشگاه نیویورک دریافتند که در بسیاری از دامداری ها علاوه بر ضد عفونی ظروف دوشیدن شیر باید به منظور جلوگیری از بروز عفونت در دامها نیز به آنها ید داده می شود که عامل اصلی در ایجاد جوش ها در واقع ید است نه صرفا مصرف زیاد شیر و لبنیات. مطالعات انجام شده حاکی از آن است که تولید شیر در کشورهایی نظیر امریکا ، انگلستان ، دانمارک ، نروژ و ایتالیا از دهه 60 با استفاده از مقادیر قابل ملاحظه ید همراه بوده است.

البته آزمایشات نشان می دهند که جوش ها و آکنه های پوستی ناشی از مصرف ید زیاد بسیار سریعتر از جوش های ناشی از اختلالات هورمونی به روشهای درمانی پاسخ می دهند اما به منظور قطعیت بیشتر در مورد ارتباط مقدار دقیق ید و بروز عوارض پوستی نیاز به آزمایشات بیشتر در آینده است.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
درمان جوش صورت

یبوست، كم خونی، تغذیه نادرست و استرس از عواملی است كه موجب ایجاد جوش می شود افرادی كه پوست شان زیاد جوش می زند باید از مصرف كردن موادقندی و چرب خودداری كنند و به جای خوردن شیرینی، شكلات و غذاهای سرخ شده و پرادویه در رژیم غذایی روزانه خود از آب، سبزی و میوه های تازه استفاده كنند.
ویتامین های C, E, B, A در درمان كردن جوش تأثیر فوق العاده ای دارد این ویتامین ها را در سبزی ها، میوه ها، سبوس غلات و جگر می توانید پیدا كنید در حالیكه رژیم غذایی مناسبی گرفته اید. نكات زیرا را نیز فراموش نكنید:
* جوش صورت را با نوك ناخن تان تحریك نكرده و آن را جدا نكنید. قشری كه روی جوش را پوشانده محافظ پوست است و نمی گذارد آلودگی ها وارد پوست شود. این قشر اگر از بین برود جوش عفونی می شود و حتی پس از بهبود جوش جای آن در صورت می ماند.

با صابون های ضدعفونی كننده پوست تان را تمیز كنید و روی جوشها را پاك كنید تا ازگسترش آن جلوگیری شود.

* برای اینكه پوستان جوش نزد باید چربی ها را از سطح پوست پاك كنید. هر روز صبح و آخر شب پوست صورتتان را شسته و پاك كنید بهتر است برای اینكه همه پوستتان را تمیز كنید و هم دانه های سرسیاه را از بین ببرید، از صابونهای ضدعفونی كننده استفاده كنید.
* اگر می خواهید پوست صورتتان صاف و درخشان باشد باید به كمك پوست سر و موهایتان بروید زیرا ارتباط مستقیم و تنگاتنگی میان این دو وجود دارد. اگر موهایتان شوره می زند و یا بیش از اندازه چرب است از سركه سیب یا آب لیموترش استفاده كنید.
* هر وقت می خواهیدبه پاك سازی پوست و سرتان بپردازید به یاد داشته باشید كه باید اول از همه دستتان عاری از هرگونه میكروب و آلودگی باشد.

* وجود نقاط عفونی در بدن موجب بروز جوش می شود به این علت به سلامت دندانها توجه كنید.
* داشتن آرامش عصبی باعث می شود كه پوست تان صاف باشد. تا می توانید ورزش كنید.
* از خوردن آجیل، سس، ادویه، غذاهای سرخ شده، شكلات، كاكائو، بستنی، شیرینی،نوشابه های گازدار، پنیرهای چرب، قهوه و چای داغ پرهیز كنید زیرا این مواد باعث افزایش جوش در صورت خواهدشد.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
جوش چیست؟

جوش یک بیماری است که غدد چربی پوست را درگیر می نماید. منافذ کوچک روی پوست شما در زیر پوست با غدد چربی در ارتباط می باشد. این غدد یک ماده روغنی به نام سبوم تولید می نمایند. منافذ از طریق کانال هایی به نام فولیکل با غدد در ارتباط هستند.
داخل فولیک ها این ماده روغنی سلولهای مرده پوست راه به سطح پوست انتقال میدهند یک موی نازک معمولاً از طریق فولیکول در سطح خارجی پوست رشد مینماید.

هنگامی که فولیکول یک غده پوستی مسدود میگردد یک جوش رشد می نماید. اغلب جوش بر روی صورت، گردن، کمر، سینه و شانه ها دیده میشوند . جوش یک مشکل جدی تهدید کننده حیات نیست اما میتواند منجر به ایجاد اسکار گردد .
چگونه جوش ایجاد میگردد ؟
گاهی اوقات ، مو ، سبوم و سلولهای پوستی در یک پلاک قرار میگیرند. باکتریهای موجود در پلاک منجر به تورم میگردند و سپس هنگامی که پلاک تجزیه میشود یک جوش رشد می نماید .
انواع مختلفی جوشها وجود دارند که مهمترین آنها عبارتند از :
▪ سر سفید : این جوشها زیر سطح پوست باقی می مانند .
▪ سر سیاه : این جوشها در سطح پوست ظاهر میشوند و سیاه رنگ میباشند . این رنگ سیاه باعث کثیف بودن نیست .
▪ پاپولها : برآمدگیهای صورتی رنگی هستند که میتوانند دردناک باشند .
▪ پوسچولها : این جوشها در قاعده قرمز رنگ و در نوک حاوی چرک میباشند .
▪ ندولها : این جوشها بزرگ ، دردناک و جامد بوده و در عمق پوست قرار دارند .
▪ کیستها : این جوشها عمقی ، دردناک ، حاوی چرک هستند و میتواند باعث ایجاد اسکار گردند .
چه کسی به جوش مبتلا می شود ؟
جوش یک بیماری پوستی بسیار شایع میباشد .

نزدیک به ۱۷ میلیون نفر در ایالت متحده مبتلا هستند افراد با هر نژاد و سنی به این بیماری مبتلا میشوند. اما این بیماری در جوانان و نوجوانان شایع تر است. نزدیک به ۸۵% از افراد در سن بین ۱۲ تا ۲۳ سال به این بیماری مبتلا میشوند.در اکثر افراد آکنه در ۳۰ سالگی بهبود می یابد. اما در برخی افراد در ۴۰ تا ۵۰ سالگی به این بیماری مبتلا میشوند.

● علل جوش چیست ؟ ▪ علل جوش شناخته نیست . پزشکان فاکتورهای ویژه ای را علل احتمالی جوش میدانند :
هورمونها در دوران نوجوانی افزایش می یابند.
هورمون طی حاملگی تغییر می نمایند.
شروع و قطع مصرف داروهای ضدبارداری .
وراثت ( اگر والدین شما جوش داشته باشند شما نیز احتمالاً مبتلا خواهید شد ) .
برخی از انواع داروها
مواد آرایشی روغنی
جوش چگونه درمان میشود ؟
جوش توسط پزشکی که با مشکلات پوستی در ارتباط است درمان میشود (درماتولوژیست ) اهداف درمانی عبارتند از :
بهبود جوشها
ممانعت از تشکیل جوشهای جدید
جلوگیری از ایجاد اسکار
کمک به کاهش شرم ناشی از داشتن جوش
درمان سریع اولیه ، بهترین راه جلوگیری از تشکیل اسکار میباشد . پزشک شما ممکن است داروهای دردسترس یا داروهای خاصی را تجویز نماید . برخی از درمانها درست بر روی پوست قرار میگیرند . دیگر درمانها قرصهایی هستند که باید بصورت خوراکی مصرف شوند . گاهی اوقات پزشک به شما توصیه مینماید بیش از یک روش درمانی استفاده نمائید.
چگونه افراد مبتلا به جوش از پوست خود محافظت مینمایند ؟
در این جا به چند روش محافظت از پوست اشاره شده است.
پوست خود را با ملایمت تمییز نمائید به هنگام صبح، و بعد از کار سنگین از یک ماده تمییز کننده خفیف استفاده نمائید. سائیدن پوست روند جوش را متوقف نمی کند.

این عمل منجر به بدترشدن این بیماری می شود.
عدم دستکاری پوست: فشار دادن ، نیشگون گرفتن یا کندن جوش ها باعث ایجاد اسکار و نقطه های سیاه روی پوست می گردد.
اصلاح ملایم : اگر شما اصلاح می نمائید، شما می توانید از ریش تراش های الکتریکی و مطمئن استفاده نمائید. در این صورت از تیغه های تیز استفاده کنید. هم چنین ریش خود را قبل از مالیدن خمیر اصلاح با آب و صابون نرم نمائید.

به آرامی و فقط در مواقعی که مجبور هستید صورت خود را اصلاح نمائید.
عدم قرار گرفتن در معرض نور خورشید: بسیاری از داروهای ضدجوش می توانند فرد را مستعد آفتاب سوختگی نمایند. قرار گرفتن در معرض خورشید باعث ایجاد چین و چروک پوستی و افزایش خطر سرطان پوست می گردد.
لوازم آرایشی را با دقت انتخاب نمائید : همه لوازم آرایشی باید بدون چربی ( روغن ) باشند. به دنبال کلمه « Non Comedogenic » بر روی جعبه لوازم آرایش باشید. این بدین معنی است که لوازم آرایشی نباید منافذ پوستی شما را مسدود نماید. اما برخی افراد حتی با مصرف این لوازم آرایشی نیز به جوش مبتلا می شوند.
چه عواملی جوش را بدتر می نماید؟
تغییر سطح هورمونی در دختران نوجوان و زنان بالغ ۷-۲ روز قبل از شروع قاعدگی
تکیه دادن طولانی به پوست
فشار ناشی از کلاه موتورسیکلت، یقه تنگ
آلودگی و رطوبت بالا
فشار دادن و کندن جوش ها
مالش شدید پوست
عقاید غیر علمی در مورد علل جوش:
عقاید غیر علمی فراوانی در مورد علل جوش وجود دارد. پوست کثیف و استرس علل جوش نیستند. هم چنین ، شکلات و غذاهای چرب نمی توانند علت جوش در بسیاری از افراد باشند.
چه تحقیقاتی بر روی جوش صورت گرفته است؟
دانشمندان به دنبال روش های جدید درمان جوش هستند.
کار روی داروهای جدید درمان جوش
جستجوی روش هایی جهت جلوگیری از تشکیل پلاک
جستجوی روش هایی جهت متوقف کردن اثر هورمون تستوسترون بر ایجاد جوش.
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
مرد

 
جوش های صورت ؛ سرآغاز فصل تلخ افسردگی

آکنه یک پدیده فیزیولوژیک است که مختص دوران نوجوانی و جوانی است و به شکل های مختلف همچون ندول، پاپول، مادول و ... تظاهر می کند و تا زمانی که ترشح هورمون های جنسی به طور نامنظم ادامه دارد فرد کماکان با مشکل آکنه روبرو است، این پدیده روز به روز در اثر آلودگی هوا افزایش می یابد و عامل اصلی آن نوعی میکروب عفونت زا است که در هوای آلوده بسیار زیاد است و با نشستن روی پوست صورت تولید زخمی چرکی می کند که در واقع همان آکنه یا جوش صورت است و به راحتی تحت درمان قرار می گیرد.
دکتر «مونا بهاد» متخصص پوست، مو و زیبایی در این زمینه معتقد است: ترشح هورمون های جنسی متعاقب پدیده بلوغ، باعث افزایش میزان چربی غدد پوستی شده و میکروب های ساکن این منطقه را مبدل به عوامل بیماریزایی می کند که با فعالیت بیش از حد روی پوست چرب باعث ایجاد آکنه می شوند.

زمینه ژنتیکی فرد در شدت بروز آکنه بسیار مهم است به این معنا فردی که پدر، مادر یا اقوام نزدیک وی در نوجوانی مرتباً دچار مشکل آکنه می شدند، به احتمال زیاد خود حین نوجوانی آکنه را تجربه خواهند کرد.
وی معتقد است: در برخی از افراد بروز آکنه تنها به دوران نوجوانی محدود نمی شود و تا زمانی که ترشح هورمون های جنسی قطع شود (مثل یائسگی در زنان) همچنان ادامه دارد و این مسأله تنها به نوع وضعیت فیزیکی فرد برمی گردد.
وی می گوید: تشدید آکنه بعد از توقف دوره درمان یک امر کاملاً طبیعی بوده و تا زمانی که فرد از دارو استفاده می کند، هورمون های جنسی وی به طور مرتب ترشح کرده و یا میکروب های مولد آکنه دائماً سرکوب می شوند؛ اما به محض اینکه دارو قطع شود، روند فیزیولوژیک ترشح نامرتب هورمون ادامه پیدا می کند و زمانی که بدن فرد با این بحران روبرو است نوجوان یا جوان با مسأله آکنه مواجه خواهدبود.
«دکتر حسن صیرفی» متخصص بیماری های پوست و مو نیز معتقد است: در بروز آکنه عوامل متعددی مانند شروع دوره بلوغ و افزایش هورمون های مردساز، افزایش چربی پوست و یا فعالیت یک میکروب بی خطر به نام p.acnes در فولیکول مو باعث شروع بیماری آکنه و یا جوشهای غرور جوانی می شوند.

وی می گوید: درمان اصلی در آکنه های معمولی استفاده از آنتی بیوتیک های موضعی یا خوراکی و ترکیبات مختلف موضعی هستند. این در حالی است که در صورت عدم تأثیر این داروها می توان درمانهای هورمونی را جایگزین آنها کرد. درمانهای هورمونی جهت از بین بردن آکنه شامل ترکیبات استروژن، پروژسترون، اسپیرولاکتون و کورتون است که این ترکیبات هورمونی یا از طریق مهار رهاسازی هورمونهای گوناد و تروپین از غدد داخلی و یا از طریق محیطی مانع از فعالیت غدد چربی پوست می شوند. وی در رابطه با ترکیبات کورتون واسپیرولاکتون می گوید: کورتونها باعث کاهش ترشح هورمونهای مردانه از غدد فوق کلیه می شود و قرص اسپیرولاکتون هم که یک ترکیب ضدهورمون مردانه است، برای درمان آکنه در زنان بالاتر از ۳۰سال و به مدت شش ماه استفاده می شود. همچنین مصرف قرص های جلوگیری از بارداری نیز در برخی مواقع در درمان آکنه مؤثرند ولی باید دانست به علت وجود هورمون استروژن در این ترکیبات خطر ایجاد عوارض عروقی مانند انسداد عروق وریدی وجود دارد؛ بنابراین لازم است هنگام استفاده از این قرص ها برای جلوگیری از عوارض بیشتر، از قرص هایی با مقادیر کم استروژن و یا قرص های «تری فازیک» استفاده کرد.

وی معتقد است: به طور کلی اصول درمان قرص های جلوگیری در آکنه هنگامی است که این بیماری به تمام درمانهای متداول مقاوم باشد. همچنین در مواجهه با آکنه شدید نیز می توان در صورتی که استفاده از یک ترکیب اسیدی ویتامینA یا ایزوترتیتوئین جوابگو نباشد از ترکیبات هورمونی جهت درمان بهره برد.
دکتر «مریم فرخی نسب» متخصص پوست و مو نیز در ادامه می گوید:
کرمهای جوان کننده هم که حاوی آلفاهیدروکسی اسید هستند علاوه بر از بین بردن چین و چروکهای سطحی، در رفع جوشها و آکنه های پوستی نیز مؤثرند. استفاده از این کرمها، چربی پوست را متعادل کرده، پوست استحکام می یابد و همچنین، ترکیبات آلفاهیدروکسی اسید موجود در این کرمها با تسریع فرآیند ترمیمی لایه خارجی پوست، شفافیت را برای پوست به ارمغان می آورند. وی می گوید: افراد می توانند هر شب به مقدار کافی از این کرم ها برای تمام قسمتهای پوست صورت به جز دور چشم و لب استفاده کنند، البته در طول درمان و پس از آن استفاده از کرمهای ضدآفتاب و مرطوب کننده را فراموش نکنند.

در ادامه دکتر «ثریا قاسم پور» متخصص پوست،مو و زیبایی نیز می گوید: برای درمان آکنه (جوش صورت) و برای متعادل کردن چربی صورت باید ازخوردن چربیهای جامد که نقطه ذوب آنها بیش از ۳۷درجه است پرهیز کرد و به جای آنها از روغن های مایع و سیال که در هوای معمولی کمتر از ۳۷درجه هستند استفاده کرد؛ همچنین باید از خوردن قند و شکر، شیرین های تازه و خامه ای پرهیز کرد، همچنین توصیه می شود که آنها روی غذاهای پرچرب کمی دارچین بپاشند تا چربی آنها گرفته شده و عوارض ناشی از آن کاهش یابد. خوردن شکلات و خوراک مغزدار مانند گردو، فندوق، پسته، بادام و... برای نوجوانان و جوانان مضر است زیرا جوشهای صورت آنها را افزایش می دهد.

مصرف خیسانده برگ هلو و زردآلو نیز برای آن دسته از جوانانی که صورت آنها جوش می زند، مفید است. در صورتی که با این دستورات جوش صورت بهبود پیدا نکرد آنها باید از کاسنی و کاهو استفاده نمایند.
وی معتقد است: افرادی که در هوای آلوده زندگی می کنند باید مصرف روزانه یک لیوان شیر را در برنامه غذای خود بگنجانند زیرا یکی از عوامل آلودگی های هوا سرب است که در اثر ترافیک ایجاد می شود؛ بنابراین با مصرف شیر می توان جلوی عوارض ناشی از آن را گرفت.
همچنین جوانانی که به طور مکرر دچار آکنه می شوند باید از شستن صورت خود با صابونهای حاوی سود سوزآور (Naoh) خودداری کنند و صورت خود را با آب ماست ترش و سدر و یا آب گرم بشویند
منم فرزند ایران از نسل کوروش و داریوش بزرگ نه از نسل دروغ و فریب
     
  
زن

Princess
 
مراقب مسمومیت با قارچ ‌ها باشید


قارچ‌ ها از گیاهانی هستند که به عنوان ماده ی غذایی کاربرد پیدا کرده‌ اند. قارچ ‌ها همگی خوراکی نبوده و دارای انواع سمی نیز بوده و استفاده از انواع سمی آن می ‌تواند اثرات زودرس و دیررس داشته باشد.


مسمومیت قارچ ها از 3 طریق ممکن است:

1-‌ مسمومیت اتفاقی که عموما در کودکان هنگام بازی رخ می ‌دهد. مسمومیت در این روش خفیف است.

2-‌ خوردن قارچ سمی به جای نوع غیر سمی(خوراکی) که عموما با علائم شدید همراه است.

3-‌ استفاده از قارچ به واسطه ی خواص روانی آن که به عنوان سوء مصرف در جوانان دیده می‌ شود.

شناسایی نوع قارچ در درمان کمک کننده است. اگر مرکزی برای شناسایی نوع قارچ در دسترس است، می ‌توان نمونه‌ ای از قارچ را درون کیسه ‌ای کاغذی در هوای اتاق نگهداری کرد و در اولین فرصت به مراکز شناسایی قارچ ارسال کرد. حتی مواد استفراغی بیمار به دلیل داشتن قطعاتی از قارچ قابل استفاده است.
اما با به کار بستن تمامی اقدامات تشخیصی همچون ارسال نمونه تا گرفتن عکس و ایمیل به مراکز شناسایی تخصصی قارچ، هنوز در 90 درصد موارد، قارچ مولد ناشناخته می ‌ماند. تشخیص نوع قارچ دشوار و وقت گیر است. به همین دلیل در تمام موارد، درمان باید بر اساس بالین بیمار باشد. اغلب گزارش ‌ها از مسمومیت خفیف یا عدم مسمومیت حکایت دارد.

علائم بالینی

تقسیم‌ بندی قارچ ‌ها بر 10 گروه است، اما از نظر مسمومیت 3 دسته می ‌شوند؛
گروهی که علائم مسمومیت آن ها طی 4 ساعت بروز می ‌کند.
گروهی که بروز علائم مسمومیت در آن ها با تأخیر 6 ساعتی همراه است؛
و دسته دیگر که علامتی ایجاد نمی ‌کنند.
بیشترین سمیت و خطر در نوع دیررس علائم است، اما به دلیل همزیستی چندین گونه با هم، ممکن است بیمار علائم زودرس داشته باشد. بنابراین بروز زودرس علائم، رد کننده ی مسمومیت جدی ‌تر نیست.
به یاد داشته باشید که علائم دیررس همیشه به نارسایی کبدی منجر نشده بلکه تعدادی از قارچ‌ ها مولد نارسایی کلیوی یا علائم مغزی هستند

علائم زودرس

الف) علائم گوارشی(تهوع، استفراغ، اسهال و درد شکمی) علائمی است که طی 30 دقیقه تا 3 ساعت پس از مصرف بروز می ‌کند. این علائم طی 24 ساعت بهبود می ‌یابد.
ب) علائم مغزی(توهم، خواب ‌آلودگی، تشنج و بی‌ قراری شدید) که عموما در یک تا 2 ساعت پس از مصرف شروع می ‌شود. با درمان حمایتی و به موقع می ‌توان انتظار عاقبت خوشی برای بیماران با علائم زودرس داشت.

علائم دیررس

پس از 6 تا 24 ساعت از مصرف قارچ علائم گوارشی همچون تهوع شدید، استفراغ، اسهال و درد شکمی آغاز می ‌شود که درمان حمایتی و مایع درمانی اغلب به کنترل علائم منجر می ‌شود. طی روزها تا هفته‌ ها بعد مسمومیت کبدی بروز می ‌کند.
گاهی سیر بیماری می ‌تواند به مرگ منجر شود. منطقی ‌ترین این درمان‌ ها زغال فعال است که ماده ‌ای سیاه رنگ بوده و توانایی اتصال به سم را داراست. پیوند کبد در بعضی از بیماران با موفقیت همراه بوده است. به همین دلیل در بیماران با علائم و نشانه‌ های کبدی شدید باید بیمار را به ‌مرکز پیوند انتقال داد.
به یاد داشته باشید که علائم دیررس همیشه به نارسایی کبدی منجر نشده بلکه تعدادی از قارچ‌ ها مولد نارسایی کلیوی یا علائم مغزی هستند.

در فصل بهار مراقب مسمومیت قارچی باشید
آمارها حاكی از آن است كه در فصل بهار بیشترین مسمومیت در اثر مصرف قارچ های سمی در كشور مشاهده شده است. محمدرضا آصف، عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات گیاه پزشكی كشور در این باره گفت: قارچ ها به دو گروه كارخانه ای و طبیعی تقسیم می شوند كه در نوع كارخانه ای به نام دكمه ای و قارچ های صدفی معروف هستند كه از طبیعت به سمت كارخانه برای بهنژادی منتقل می شوند.
این قارچ شناس افزود: در طبیعت قارچ های متنوعی رشد می كنند كه بستگی به مناطق كشور به شكل های متنوعی رشد می كنند.

آصف، به آمار مسمومیت در كشورمان اشاره كرد و گفت: بنابر آماری كه در سال 85 برای مسمومیت گزارش شده، نه مورد مرگ در ایران به وسیله قارچ های سمی به ثبت رسیده كه در فصل بهار این‌ آمار بیشتر مشاهده شده است. افراد در فصل بهار مراقب مسمومیت ناشی از مصرف قارچ های سمی باشند زیرا در فصل بهار بیشترین مسمومیت مشاهده شده است.
وی، به افراد در تهیه قارچ های خوراكی توصیه كرد: باید محصولی تهیه شود كه از كارخانه معتبر به صورت استاندارد بوده و در تولیدش از كمترین سموم استفاده شده باشد و در انتخاب قارچ دقت به عمل آید تا مسمومیتی به وجود نیاید.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
8 راه برای تقویت حافظه


صحبت کردن مفید و مثبت با یک فرد دیگر، حفظ آرامش در زندگی، یادگیری زبان هایی غیر از زبان مادری، ورزش دادن به مغز، درمان وقفه تنفسی در خواب، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، مصرف سبزیجات تازه، ماهی، روغن زیتون و حبوبات و نوشیدن آب چغندر از 8 راه مفید برای تقویت حافظه و کاهش قدرت آن می باشند.

1- مکالمه و حرف زدن
هنگامی که شما با یک نفر مشغول صحبت کردن هستید، احساس رضایتمندی می کنید. تحقیقاتی در دانشگاه میشیگان راجع به انواع مختلف ارتباطات کلامی و اثر آنها بر روی مغز انجام گرفته است. این تحقیقات نشان داده که صحبت های منفی هیچ فایده ای ندارند. در حالی که اگر مکالمه ای مفید صورت گیرد، افراد مکالمه کننده عملکرد اجرایی و ادراکی خوبی را به دست می آورند و این عملکردها همان حافظه می باشد.
تحقیقات دیگری بر روی مکالمات سودمند و معنی دار انجام شد و محققان به این نتیجه رسیدند که فرد مکالمه کننده بیشتر سعی می کند که فکر طرف مقابل را بفهمد و حتی صحبت های بعدی را حدس بزند که این کار باعث تحریک منطقه ای در مغز می گردد که وابسته به حافظه است.

2- نداشتن استرس
آیا تا به حال برای شما اتفاق افتاده است که به آشپزخانه بروید و از خودتان بپرسید که چرا من اینجا هستم و چه کاری می خواستم انجام دهم؟ این یکی از مشکلات رایج حافظه می باشد که از استرس منشا می گیرد.
هنگامی که شما استرس دارید، هورمون کورتیزول در مغز افزایش می یابد و حافظه کوتاه مدت را از بین می برد
پس بهتر است به مغزتان آموزش دهید که در صورت مواجهه با استرس و عصبانیت، بهتر عمل کند. مدیتیشن و تنفس عمیق باعث دوری از استرس و آرامش فرد می گردد.

3- یادگیری یک زبان دیگر
محققان به این نتیجه رسیده اند که یادگیری یک زبان جدید بر روی قدرت حافظه اثر فوق العاده زیادی دارد. تحقیقات نشان داه است افرادی که با بیشتر از دو زبان صحبت می کنند (مثلا فارسی و ترکی)، کمتر قدرت حافظه خود را در طول زندگی از دست می دهند.
در ضمن هر چه قدر تعداد زبان هایی که فرد می تواند با آنها صحبت کند بیشتر باشد، کاهش حافظه کمتر است؛ برای مثال، فردی که به 4 زبان و بیشتر می تواند صحبت کند، نسبت به فردی که به 2 زبان صحبت می کند، پنج بار کمتر دچار مشکلات حافظه می گردد. و یا فردی که به 3 زبان حرف می زند، نسبت به فردی که به 2 زبان حرف می زند، سه بار کمتر دچار مشکلات فهمی می گردد.
پس از همین امروز تصمیم بگیرید یک زبان دیگر را هم بیاموزید تا حافظه تان قوی تر گردد.

4- نوشیدن آب چغندر
آب چغندر حافظه را تقویت می کند. آب چغندر دارای نیترات می باشد که در بدن تبدیل به نیتریت می شود و باعث تسریع در جریان خون و اکسیژن رسانی بیشتر می شود.
تحقیقات نشان داده است که دیوانگان و افرادی که قدرت فهم کمی دارند، فاقد اکسیژن در منطقه خاصی از مغز می باشند. نیترات می داند که کدام قسمت از بدن نیاز به جریان خون بیشتر و اکسیژن بالاتری دارد. پس این نظریه ثابت شد که غذاهای غنی از نیترات مانند: چغندر، کلم، کرفس و اسفناج می توانند قدرت فهم را افزایش دهند و باعث تقویت مغز و فکر گردند.

5- رژیم غذایی مدیترانه ای
رژیم غذایی مدیترانه ای سرعت کاهش فهم و حافظه را در افراد بزرگسال کم می کند. به طور کلی، افرادی که بیشتر از سبزیجات تازه، حبوبات، روغن زیتون و ماهی استفاده می کنند، کمتر دچار کاهش فهم می شوند.

6- وقفه تنفسی در خواب (آپنه خواب)
آپنه خواب باعث بیدار شدن فرد در نصف شب می گردد. اگر این مشکل را درمان نکنید، باعث خواب آلودگی و فراموشی می گردد. افراد مبتلا به آپنه از اکسیژن کافی محروم هستند که این امر، بر روی قشر خاکستری مغز (بافت عصبی مغز) اثر منفی می گذارد. بیشترین اثرات منفی نیز در قسمت حافظه می باشد.

7- بیماری قلبی
اگر شما دارای کلسترول بالا و فشار خون بالا باشید، علاوه بر احتمال بروز بیماری های قلبی در شما، مغزتان نیز در معرض خطر قرار دارد. 10 تحقیق در انجمن اعصاب شناسی در امریکا انجام شد و نشان داد افرادی که در معرض خطر بیماری قلبی وجود دارند، دارای نقصان عملکردهای ادراکی هستند و برعکس.

8- ورزش مغز
مغز نیز همانند عضلات، نیاز به ورزش دارد. اگر آرنج دست چپ تان به مدت 6 ماه بی تحرک باشد، برای آن چه کار می کنید؟ مغز نیز همانند آن است.
بهترین راه برای تقویت حافظه، استفاده روزانه از آن است؛ برای مثال اگر برای شما حفظ کردن شماره های تلفن سخت است، برای حفظ کردن آنها وقت بگذارید. بعد از چند وقت می بینید که تمام شماره های تلفن را حفظ هستید
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
زن

Princess
 
آواکادو و سویا، درمان زانو درد


درد و التهاب ناشی از بیماری آرتریت با مصرف مخلوطی از آواکادو و روغن سویا مشخصاً کاهش می یابد. آواکادو و سویا دارای ویتامین های متعدد و ترکیبات ضد التهابی هستند که مصرف خوراکی آن ها به طور منظم موجب تخفیف دردهای زانو و مفاصل می شود.



بسیاری از اطرافیان ما مثل پدر و مادرمان از درد و مشکلات التهابی استخوان‌ ها و مفاصل، خصوصا زانو درد رنج می ‌برند شاید خود ما هم مبتلا به درد زانو باشیم.
جهت درمان این درد، بسیاری از افراد به داروهای ضدالتهابی و ضددرد پناه می ‌برند. این داروها به ‌طور موقت بر درد غلبه می ‌کنند، ولی درمان دائمی فراتر از این حرف‌ ها است.
طبیعت زمین در ذات خود درمان تمامی بیماری ‌ها را داراست. در حقیقت طبیعت، مواد غذایی را که بهترین درمان برای بیماری‌ های گوناگون است، برای انسان ‌ها فراهم نموده است.
درد زانو دلایل متعددی از جمله التهاب استخوان‌ ها و مفاصل، جابه‌جایی مفاصل و خشکی و سختی استخوان‌ ها دارد.
افراد دچار زانودرد، بسیاری از شیوه‌ های درمانی از جمله تمرینات ورزشی، تزریقات استروییدی و جراحی را متحمل می ‌شوند، ولی با رژیم غذایی مناسب بسیاری از مشکلات التهابی آن ها حل می ‌گردد.
عشق من عاشقتم!
≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
پرنسس
     
  
صفحه  صفحه 7 از 52:  « پیشین  1  ...  6  7  8  ...  51  52  پسین » 
خانه و خانواده

سالم زندگی كنیم

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA