انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
خانه و خانواده
  
صفحه  صفحه 1 از 3:  1  2  3  پسین »

Women and Family Management | زنان و مدیریت خانواده


مرد

 
زنان و مدیریت خانواده


محتوای تاپیك:


دوستان لطف كنن نظر بدن كه زنان به عنوان مدیران خانه و خانواده چه نقشی میتونند در بهبود كیفیت سطح زندگی افراد خانواده از نظر
( تربیتی، فرهنگی، عاطفی و ... ) داشته باشند و چگونه خانوم ها میتونن به اهداف ذكر شده دست پید كنند؟
خدا حافظ برای همیشه

این كاربر به درخواست خودش بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
     
  ویرایش شده توسط: aria_2011   
مرد

 
به نظر من اولین قدم برای رسیدن به این مهم اینه كه باید نسل امروز زن ها رو باور كنن و بدونن كه خانوم ها هم درست مثل آقایون توانایی مدیریت و اداره كردن رو دارن و باید به اون ها میدون داد و به توانائی اونها اعتماد كرد، و از طرفی هم باید خود خانوم ها خودشون بتونن خودشونو باور كنن و بخوان كه پا به پای آقایون در امور مهم خانه، خانواده، كار و ... تاثیر گذار باشند، اونوقته كه میتونن یه نسل آگاه ، باسواد و با فرهنگ تحویل آینده كشور بدند.
خدا حافظ برای همیشه

این كاربر به درخواست خودش بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
     
  

 
اگه اقتصاد خانواده رو به زن کاردان بسپاری موفق میشی . اکثر خانمها توی اقتصاد و پول جمع کردن موفق هستن . تازه یه مطلبی هم اضافه کنم که پشت هر مرد موفق یه زن هستش پس مدیریت زنان هستش که یه مرد رو موفق می تونه بکنه ولی همه اینها به شرط این هستش که زن واقعا بخوادش
من عاشق سینه بزرگم
     
  
مرد

 
زنان و مدیریت اقتصاد خانواده

زنان در مدیریت و برنامه‌ریزی الگوهای مصرفی در خانواده نقش اصلی را دارند و در جوامع سنتی این نقش در مسیر قناعت در خانواده پر رنگ تر بود.
محمدرضا زیبایی‌نژاد(مسئول دفتر مطالعات و تحقیقات زنان)، در نشست تخصصی زن،‌ اقتصاد و خانواده بابیان اینكه مهمترین بخش در مقوله اقتصاد و خانواده،‌ پرداختن به مقوله مصرف و اصلاح الگوی مصرف در خانواده است،‌ گفت: برخی از كارشناسان مصرف را كلید تحلیل خانواده بیان می‌كنند چرا كه هرگونه تغییر در اصلاح الگوی مصرف می‌تواند بر رفتارهای افراد در خانواده تأثیر بگذارد.
برخی از كارشناسان مصرف را كلید فهم تحولات اجتماعی بیان می‌كنند چرا كه بر این اساس واقعیت خانواده را بهتر می‌توان شناخت. با توجه به اینكه سطح زندگی افراد در جامعه دچار تغییرات اساسی است نگاه امروز به اقتصاد در جامعه نگاهی وسیع و گسترده‌ای است.
وی به تفاوت ویژگی‌های مصرف در عصر جدید با جوامع سنتی اشاره كرد و گفت: در قدیم مصرف صرفاً یك رفتار اقتصادی بیان می‌شد به طوری كه افراد غنی به لحاظ درآمد بالا،‌ از كالاهای بیشتری هم مصرف می‌كردند حال آنكه امروزه مصرف وسیله‌ای شده كه افراد شخصیت خود را با آن به دیگران نشان دهند در واقع مصرف به یك رفتار اجتماعی تبدیل شده است.
در دنیای امروز افراد به دنبال این هستند كه با مصرف بیشتر خود را در سطح افراد غنی و ثروتمند نشان دهند نه اینكه بر اساس میزان درآمد یا دارایی شان به مصرف رو آورند.
در جوامع كنونی با وجود شبكه‌های تبلیغاتی، شبكه‌های عظیم بانكی همچنین فروشگاه‌های زنجیره‌ای مصرف به یك مقوله ساده تبدیل شده است.
خرید كالاهای قسطی همچنین استفاده از كارت‌های اعتباری برای اینكه فرد هر زمان كه بخواهد به پول دسترسی داشته باشد از عوامل ترویج مصرف‌گرایی است.
تكثر و تنوع،‌ ویژگی مصرف در عصر جدید است همچنین روی آوردن به كالاهای كم دوام و ارزان یكی دیگر از ویژگی‌های كالاهای مصرفی در عصر جدید است.
امروزه مصرف دارای بعد سیاسی هم شده است چراكه برخی نظام‌های سرمایه‌داری برای وابسته كردن اقتصاد كشورهای دیگر به خودشان با واردات بیشتر كالاهای مصرفی به كشورهای پرجمعیت به دنبال وابسته كردن این كشورها به خود هستند.
وی به جایگاه زن در مصرف و مصرف‌گرایی اشاره كرد و گفت: باتوجه به جایگاهی كه زن در خانواده به عنوان مادر و فردی كه در انتقال ارزشهای اخلاقی به نسل بعد مؤثر است می‌تواند در اصلاح الگوی مصرف نقش بسیار مهم داشته باشد.
اگر در خانواده‌ای مصرف و استفاده از كالاهای مصرفی توسط مادر خانواده مدیریت نشود اقتصاد خانواده دچار مشكل می‌شود.
همان طور كه نقش زن در جامعه سنتی در قناعت بسیار چشمگیر بوده است،‌ در جوامع مدرن هم در گرایش یاعدم گرایش افراد خانواده به مصرف گرایی بسیار مؤثر است.
زن با استفاده از جایگاه ویژه‌ای كه از لحاظ احساسات و عواطف در خانواده دارد نیز می‌تواند بر روی الگوی مصرف و نظام اقتصادی خانواده تأثیر مستقیم داشته باشد.
وی یكی از دلایل عمده جوامع كنونی به مصرف‌گرایی را وقت و ارزش‌دادن افراد برای خرید در زندگی بیان كرد و گفت: وقت و انرژی كه امروزه افراد برای خرید صرف می‌كنند از نكات مهمی در گرایش به مصرف‌گرایی است.
اگر مصرف كردن به عنوان یك الگوی رفتاری برای انسان به امری عادی تبدیل شود ممكن است در اخلاق جنسی وی هم تأثیر بگذارد. همان طور كه فرد برای ارضای احساسات مصرف گرایانه خود دائم به دنبال خرید است برای ارضای تمایلات نفسانی خود بر همین اساس عمل می‌كند.
وی ابراز داشت: مقوله مصرف امروزه تحت سیطره نظام سرمایه داری شكل گرفته است و هر قدر انتظارات افراد از زندگی بیشتر باشد،‌ رضایتمندی افراد از زندگی كمتر می‌شود.

منبع: فارس
خدا حافظ برای همیشه

این كاربر به درخواست خودش بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
     
  
مرد

 
نشست گفتمان دانشجويي با عنوان نقش زنان در مديريت خانواده برگزار شد

صبح روز سه شنبه 20 ارديبهشت ماه، نشست گفتمان دانشجويي با عنوان نقش زنان در مديريت خانواده با حضور دكتر محمود برجعلي، روان شناس و مدرس دانشگاه در سالن اجتماعات امام علي(ع) دانشگاه برگزار شد.

دكتر محمود برجعلي در ابتداي اين نشست به بررسي آسيب شناسانه وضعيت خانواده هاي امروز جامعه پرداخت.
وي در بيان آسيب شناسي خانواده هاي امروز جامعه، به كاهش نقش مرجعيت والدين در خانواده اشاره كرده و تصريح كرد: امروز نقش مرجعيت در جامعه را عمدتا رسانه ها ايفا مي نمايند و نتيجه اين امر را كاهش سن بروز اختلالات رفتاري دانست.
وي در ادامه به سرگشتگي و بي هدفي در نزد خانواده ها و نيز كار زدگي و دلزدگي را از ديگر آسيب هاي پيش روي خانواده ها برشمرد.
اين روان شناس در بخش ديگري از سخنان خود از ديگر مسايل پيش روي خانواده ها را تحقير، حسادت، كينه و مقايسه كردن دانست.
سپس وي به يك اصل طلايي براي مقابله با اين آسيب ها اشاره كرد و اين اصل را وجود تفاوت هاي فردي دانست و خاطرنشان كرد: اگر تفاوت هاي فردي وجود نداشت انسان ها از بين مي رفتند.
وي ادامه داد: ما بايد اين نگاه را هميشه در خود پرورش دهيم تا بر اساس اين اصل، انتظاراتمان را از افراد تعديل نماييم.
دكتر برجعلي در بخش ديگري از سخنان خود بر لزوم مديريت بحران در خانواده تأكيد و تصريح كرد: متأسفانه امروزه اين امر مهم در خانواده هاي ايراني نا ديده گرفته مي شود و كمبود آن در بسياري از مشكلات خانوادگي خودنمايي مي كند.
وي مسأله يابي را به جاي مسأله گشايي را به عنوان راهكاري براي موفقيت در زندگي دختران جوان دانسته و خطاب به دانشجويان توصيه كرد: قبل از ازدواج دقت بسيار زيادي و بعد از ازدواج چشم پوشي داشته باشند.
وي در ادامه گفت: نگاه انسان ها قابل تغيير نيست. به اعتقاد بسياري از روان شناسان انسان ها پس از تشكيل شخصيت امكان تغيير وجود ندارد.
اين مدرس دانشگاه اعمال قدرت در خانواده را از ديگر مشكلات پيش رو دانست و گفت: اين اعمال قدرت باعث تحقير و از بين رفتن الگوي عشق در خانواده مي شود. وي يافتن كارهاي پست از سوي زنان را به عنوان يكي از مصاديق اعمال قدرت دانست و راهكار اين امر را ايجاد نفوذ در قلب ها عنوان نمود.
وي يكي از مشكلات ديگر در خانواده ها را ناشي از هيجانات رفتاري از جمله خشم و پرخاشگري برشمرد و گفت: بايد بين عصبانيت و پرخاشگري تفاوت قائل شد.
برجعلي ادامه داد: عصبانيت، يك هيجان مثبت و پرخاشگري را يك هيجان منفي است و راهكارهايي به منظور جلوگيري از تبديل هيجان مثبت به منفي ارائه داد.
وي در پايان سخنان خود به بيان ده نكته طلايي به منظور مقاوم سازي زنان در مديريت خانواده ارائه داد.
اين مدرس دانشگاه در ادامه اين نشست پاسخگوي سؤالات حاضرين بود. و به طور تفصيلي به پرسش هاي دانشجويان پاسخ داد.
خدا حافظ برای همیشه

این كاربر به درخواست خودش بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
     
  
مرد

 
نقش زنان در مدیریت شهری

یكی از مسائل مهم در برنامه ریزی شهری در كشورهای پیشرفته، مشاركت پایدار مردم در همه بخش‌های مختلف برنامه ریزی شهری است.
برنامه ریزی و مدیریت شهری دارای جایگاهی مهم د رتكنیك برنامه‌ریزی كلان جامعه است.
اگر مشاركت را در یك رویكرد عملگرایانه به عرصه برنامه ریزی شهری وارد كنیم باید این مشاركت در محیط اجتماعی و اقتصادی و در همه رفتارها و فعالیت‌های روزانه افراد و ساكنان شهری تعیین و تبیین شود. به عبارتی هر نوع تغییر در ساختار برنامه ریزی به شكل قطعی اثرات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی خود را به كل جامعه خواهد گذاشت.
از آنجا كه در بسیاری از كشورها بستر فعالیت‌ شبكه‌های اجتماعی سنتی كه د رواقع تقویت‌كننده انسجام اجتماعی بوده‌اند(مانند خانواده‌های گسترده، گروه‌های مذهبی و سازمان‌های خیریه) تضعیف شده است یافتن راه‌های جدیدی برای احیای پیوستگی در جامعه ضروری به‌نظر می‌رسد. در راستای این هدف محلات شهری ظرفیت بالایی برای تولید اشكال جدید پیوستگی اجتماعی دارند.
تحقیقات اخیر درباره شهرسازی و برنامه ریزی و توسعه شهری نشان می‌دهد كه بهترین راهكار برای مواجهه با چالش‌های اصلی موجود تقویت منابع اجتماعی و سرمایه‌های انسانی است و نه تنها ساختن فیزیكی ساختمان‌ها. راهبرد بازسازی شهر از بهبود پیوستگی اجتماعی تقویت ارتباطات مردمی و مشاركت فعال شهروندان در جامعه بهره برده و به جای تمركز بر اكولوژی فیزیكی شهرها و محله‌ها بر بوم شناسی اجتماعی آنها متمركز شده است.
محله محوری، مشاركت شهروندان، زیر ساخت‌ها و افزایش توانمندی مدیریتی در اداره شهر یك راهبرد مهم در ارتباط با تدوین سیاست‌هاست

با فرایند درگیر كردن شهروندان در ساختمان جامعه خود می‌توان محله‌ها را زنده و پویا نگه داشت. هنگامی كه یك محله به جای آنكه محصول یك میز طراحی مهندسی یا اتاق سیاستگذاری باشد از طریق یك فرایند جامعه‌محور طراحی شده و توسعه یافته باشد نتایج حاصل به‌ویژه برای زنان فوق‌العاده سودمند خواهد بود.
بدیهی است زنان بیشترین نقش را به‌عنوان رهبران یا مشاركت‌كنندگان فعال در جوامع كوچك‌تر مانند محلات شهری ایفا می‌كنند.
به عبارت دیگر می‌توان گفت زنان نقش اساسی در پیوستگی اجتماعی محلی را دارند. این نوع پیوستگی به‌ویژه برای دستیابی به طرح اجتماعی و مدیریت موفق در جوامع چندفرهنگی ضروری است. زنان به‌عنوان مدیران خانه در جوامع كوچك نقش اساسی در همبستگی اجتماعی خانواده و محله دارند.
زنان عموماً زمان بیشتری را نسبت به مردان به كار در داخل و اطراف منزل اختصاص می‌دهند. بنابر این به‌دلیل تجارب روزانه‌شان به دانش و بینش عمیق‌تری از آنچه برای ساخت محیط موردنیاز است دست می‌یابند (مانند طراحی فضاهای عمومی، زیرساخت‌ها و خدمات موردنیاز همه اعضای جامعه).

به‌منظور پویا شدن و مؤثر بودن این دانش در سیاست و توسعه شهری باید با ایجاد مراكز آموزشی به‌دنبال راه‌هایی برای سازماندهی محله‌ها بود، در واقع باید به شهروندان فرصت داد تا در توسعه محله‌ها و شهرها مشاركت فعال داشته باشند. در نظریه مدیریت مشاركتی شهرها چنانچه زنان نه‌تنها با مشاركت فعالانه بلكه با ایفای نقش محوری خود در این عرصه حضور یابند توسعه شهری طولانی مدت، جامع‌تر و پایدارتر خواهد بود.
به‌طور كلی تجربه درگیر شدن و رهبری زنان در سیاست‌های محلی عموماً نشان‌دهنده پیشرفت‌های عمده در موفقیت مشاركت اجتماعی افراد و كارآمدی سیاسی است، زیرا زنان به ابعاد نیازهای همه گروه‌ها در اجتماع توجه می‌كنند و صرفاً به دیدگاه و تمایلات اعضای قدرتمند و مؤثر جامعه محدود نمی‌شوند و اغلب در پی ایجاد پل‌هایی روی تقسیم‌بندی‌های اجتماعی، فرهنگ و نژادی و نیز ناسازگاری‌ها در اجتماع هستند.

منبع: ایران
خدا حافظ برای همیشه

این كاربر به درخواست خودش بن شد
مدیریت انجمن پرنس و پرنسس
     
  

 
به عقیده من زن مدیر داخل خانه است.زن با قدرتی مضاعف امور تربیت فرزندان مدیریت هزینه ها و اموری را كه مرد در آن حضور ندارد را براحتی مدیریت می كند.
hi dr!
     
  
مرد

 
مدیریت زنان خانه دار در شاد کردن محیط خانواده


شادکامی یک احساس درونی با منشأ باطنی است که آثار بیرونی هم دارد و وقتی قلباً آماده ی خوش رفتاری شدیم در رفتارمان نیز تجلی می یابد. شادکامی یک احساس درونی با منشأ باطنی است که آثار بیرونی هم دارد و وقتی قلباً آماده ی خوش رفتاری شدیم در رفتارمان نیز تجلی می یابد. هر یک از زوجین در شادکامی زندگی نقش برجسته
ای دارند ولی زن به دلیل مدیریت و اداره ی فضای خانه در این زمینه مسئولیت سنگین تری دارد. همه ی اعضای خانواده با او درارتباط هستند، بنابراین زن شاد، خانواده شاد نیز تربیت می کند. در چنین فضایی زن باید علیه بی حالی و بی حوصلگی قیام کرده و سهم خود را در شادکامی ارتقا دهد و هرگز اجازه ندهد افکار منفی و یأس آلوده ریشه های مسرت و شادکامی را در زندگی او از بین ببرند.
شادکامی عمدتاً به ادراک صحیح واقعیت بستگی دارد. همواره به دست آوردن چیزی سود و از دست دادن آن زیان نخواهد بود. لذا زنان باید معیارهای شخصی خود را درباره ی سود و زیان از زندگی مورد بازبینی قرار دهند. معیارهای سود و ضرر باید از زوایای مختلف نگریسته شوند. وقتی چنین حالتی فراهم آید تعادل اشخاص ثابت مانده و در برابرر ناهمواری های زندگی مقاومت بیشتری احساس می کنند.
جهت شاد کردن محیط زیست و منزل، لازم است که از احساس نفرت و انزجار نسبت به خود فاصله گرفته و با نحوه ی بهتر زیستن، برخورد مثبت و عقلانی، از رنج ها و ناملایمات کاست .
اگر هر فردی با خود مهربان تر باشد و واقع بینی را از یاد نبرد، یقیناً زندگی بهتری را حس خواهد کرد. علاوه بر این بهتر است جهت دستیابی به شادکامی، از تجارب موفق اطرافیان نیز استفاده نمود. تجارب تلخ و نامطبوع دیگران، آدمی را متوجه ارزش های موجود زندگی و قدردانی از آن ها و در نتیجه شادکامی بیشتر خواهد نمود. هم چنین تجارب مطبوع دیگرن نیز قابل انتقال به زندگی شخصی هستند و بر نشاط و شادابی زندگی می افزایند.
حال این سوال پیش می آید که به راستی جایگاه و ارزش شادی چیست و چگونه باید آن را تأمین نمود؟ در پاسخ به این سوال باید به این موضوع اشاره کرد که در اسلام شادی و سرور مورد توجه بوده و بر شاد کردن دل ها تأکید فراوانی شده است . اما در مورد چگونگی تأمین آن باید گفت که در ابتدا مادران باید تلاش کنند تا فرزندان شاد و با نشاطی را تربیت کنند . این امر از چند طریق میسر می گردد.

روش های شاد کردن محیط خانواده
1- باید ظاهر خود را شاد و چهره ی خویش را بشاش نگاه دارید . در احادیث آمده است که :« حزن انسان مومن در دل اوست ولی چهره ی او بشاش است.» اگر خانم خانه این گونه باشد چهره ی او پیام آور شادی و شادمانی است که امکان مسرت همسر و فرزندان را فراهم می سازد. به همین دلیل بهتر است زمانی به استقبال همسر و فرزندان می روید دارای احساس شادی باشید . یقیناً شادی چهره ی از حزن درونی نیز می کاهد. زیرا همان گونه که نوع لباس بر روی رفتار شما تأثیر می گذارد خنده ی روی لب هم می تواند منجر به احساس شادمانی در وجودتان شود. در این زمینه حضرت علی (ع) می فرمایند :« کــسی که خود را به قومی تشبیه کند از آنان خواهد بود.» پس باید خود را با انسان های با نشاط همانند سازیم تا از آنان باشیم . ما می توانیم با اخذ تصمیم چنین کنیم، زیرا شکل بخشیدن به حالت چهره در دست خود ماست
ظهور خنده در چهره سبب نشاط خود و دیگری می گردد و امروزه به همین علت است که در روان شناسی از خنده درمانی به عنوان یک تکنیک درمانی استفاده می شود. پس سعی کنید که همراه با اعضای خانواده بخندید. با دیدن شادی شما، دیگران نیز احساس شادمانی و رضایت کرده و آن را پایدار تلقی می کنند.
2- .دستیابی به شادکامی توسط به دست آوردن رضایت خاطر همسر راه پیشنهادی دیگر است . زیرا زن هنگامی احساس شادی می کند که دریابد که رضایت خاطر همسر را فراهم آورده است. اما برای به دست آوردن این رضایت خاطر باید بداند که چه چیزهایی موجب دستیابی به رضایت خاطر می شود تأمین نیازهای اساسی روانی همسر مانند صمیمیت زن که موجب احساس امنیت می شود و یا احترام گذاشتن به همسر که موجب مسرت زندگی می شود، می توانند امکان بالندگی یکدیگر را فراهم سازد.
3- راه دیگر دستیابی به شادکامی محیط منزل، اخلاق نیکوی زن است. اخلاق خوب زن سایر اعضای خانواده را نیز شاد می سازد. معصومین (ع) خوش خلقی را از نشانه های فرد با ایمان دانسته اند. پیامبر (ص) فرموده است که هر کــس ایمانش بهتراست اخلاقش نیکوتر است. شادکامی در سایه ی خوش خلقی حاصل شده و خوش خلقی جذاب است و همسر سودازده را به سوی خود و خانواده می خواند.
4- یکی از راه هایی که خانم خانه می تواند برای شاد کردن محیط زندگی انجام دهد، تهیه ی وسایل مورد علاقه برای اعضای خانواده است که زنان به خوبی می توانند این موضوع را مدیریت نمایند. پی بردن به علایق اعضای خانواده و پرسش از آنان در این خصوص بسیار ضروری است. با تقدیم هدیه ی مورد علاقه ی هر یک از آنان می توان طراوت و شادابی را به چهره ی آورده و از این طریق خود نیز شاد گردید.
5- مسافرت نیز به شرط تمکن مالی موجب شاد نمودن اعضای خانواده می گردد. زنان خانه دار مهارت یافته به راحتی می توانند حتی با کمترین امکانات شرایط رفتن به یک سفر لذت بخش را برنامه ریزی نمایند و با توانمندی های ادراکی، فنی و انسانی که در خود به وجود آورده اند مشکلات را از سر راه خود بردارند. همین عامل موجب می شود که فضای روانی – عاطفی خانواده از نشاط روحی خوبی برخوردار شده و اعضای خانواده با حس شادتر و روشن تری با هم برخورد نمایند.
6- یکی از نکاتی که شادی آفرین است امید دادن و امید داشتن است . زنی که به اعضای خانواده امیدی تازه می بخشد، یعنی این که به آنان شادی هدیه داده و دوام زندگی خود ودیگران را رقم زده است. امید دادن همیشه در کلام نیست، بلکه عمل را نیز شامل می شود زیرا انسان امیدوار در حال حرکت و تکاپوست و حرکات همراه با پیشرفت و برنامه، موفقیت را در پی خواهد داشت و دست یافتن به توفیق، نشاط بخش و شورآفرین است.
7- شیوه ی دیگر ایجاد نشاط بیان لطایف است. البته توجه به این نکته ضروری است که در اظهار شوخی و مزاح باید به گونه ای رفتار نمود که در محیط خانه مناسب و به جا بوده و گزنده و آزاردهنده نباشد. به تعبیر حضرت علی (ع) : با مردم چنان مزاح کنید که از آن دلخوش شوند.

شادی در خانواده
ایجاد شادی به عنوان یکی از احساسات مثبت و انرژی زای انسانی در خانواده ها باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. ولی نکته ی مهم این است که ما چه تعریفی از شادی در خانواده داریم، زیرا همه ی اعضای خانواده درآن شادی سهیم و شریک هستند. وقتی احساس شادی، نشاط و مسرت در خانواده به وجود بیاوریم، در حقیقت به شادی در خانواده رسیده ایم. ولی نباید نقش مهارت های زندگی مادر به عنوان مدیر خانه و خانواده در پیدایش انبساط روحی و حس شادابی فرزندان را نادیده گرفت ، به همین دلیل است که مادر را سرچشمه ی عواطف و احساسات کل خانواده می دانند.
شاد کردن محیط منزل زمانی اتفاق می افتد که زن خانه دار به عنوان مدیر خانواده بتواند برخی رفتارها را تسهیل و برخی دیگر را هدایت یا منع نماید، یعنی، وقتی فرزند سوال کودکانه و شادی می پرسد باید بداند که کودکانه پرسش کردن یک فضای شاد و مطلوب را در خانواده ایجاد می کند. پس باید رفتار مثبت او را در این زمینه تشویق و تسهیل کرد. علاوه بر این که بیان دوستانه ی مسائل با فرزندان و فرصت دادن به همسر و فرزندان برای بازخوانی خاطرات شاد و روحیه بخش از جمله اقدام هایی است که می تواند فضای خانه را با نشاط نماید. مدیریت شادی در محیط خانه بر اساس ایجاد فرصت های تبسم، خنده و احساس مثبت شکل می گیرد و هر چه فرد در این رابطه موفق تر باشد بیشتر می تواند باعث شادکامی اعضای خانواده گردد.
یکی دیگر از فعالیت هایی که زنان خانه دار برای شادمانی در خانواده می توانند از خود نشان دهند پرهیز دادن خود، همسر و فرزندان از صفات و رفتارهای منفی گرایی، وابستگی افراطی، کناره گیری، علاقه ی یک طرفه، فقدان حساسیت، بی تفاوتی عاطفی، سلطه جویی، قدرت طلبی، عدم ابراز احساسات و بیان عواطف منفی، توهین، دروغ و انتقاد افراطی است؛ چرا که در این صورت فضای خانواده سرد و غمگین شده و دیگر فرصتی برای شاد بودن به وجود نمی آید. بنابراین پرهیز از صفات و رفتارهای ضد شادی در حقیقت مدیریت شرایط اجتماعی – روانی برای بروز و پیدایش شادی، احساس انبساط خاطر و روحیه ی مثبت است. این احساسات هستند که شادمانی را در انسان به وجود آورده و ضریب شادی دراعضای خانواده را افزایش می دهند.
     
  
مرد

 
زنان در مدیریت و کنترل مصرف انرژی در خانه نقش کلیدی به عهده دارند

زنان می توانند بهترین نقشها را در انتقال فرهنگ صحیح مصرف ارائه دهند زیرا آنان بیشتر وقت خود را در خانه سپری می نمایند و بنا به مسئولیت خانه داری که بر دوش دارند استفاده بیشتری از آب و برق نموده بطوریکه بخش عمده ای از فعالیت های آنان در روز با مصرف آب و برق همراه است.

به نقل از این گزارش، در حال حاضر با پیشرفتی که در تولید و عرضه محصولات برقی رخ داده و به تبع آن تحول فرهنگی که در گرایش مردم بویژه زنان در استفاده از اینگونه وسایل در کشور ما بوجود آمده تعداد این وسایل برقی خانهها بطور متوسط بین 15 تا 20 دستگاه افزایش یافته است. لذا با توجه به تعداد و تنوع این وسایل در خانواده ها زنان فهیم و با درایت ما بعنوان مدیران اقتصادی خانواده لازم است تا ضمن بهره مندی و استفاده صحیح و منطقی از اینگونه وسایل هزینه های برق مصرفی خانواده خود را کاهش داده و به اقتصاد کشور و بهره مندی سایر شهروندان از نعمت برق کمک نمایند.

این گزارش می افزاید: زنان در مدیریت و برنامه ریزی الگوهای مصرفی در خانواده نقش اصلی را دارند و در جوامع سنتی این نقش در مسیر قناعت بسیار پررنگ تر بوده است و با توجه به جایگاهی که آنان در خانواده بعنوان مادر و فردی که در انتقال ارزش های اخلاقی به نسل بعد به عهده دارند می توانند در اصلاح الگوی مصرف در جامعه و آشناسازی و تغییر رفتار اعضای خانواده نسبت به استفاده منطقی از انرژی نقش بسزائی را ایفا نمایند. لذا زنان خانه دار باید هم در هنگام خرید و هم در استفاده از لوازم برقی خانگی، به این نکته توجه نمایند که اولاً وسایل برقی خانگی را در صورت نیاز خریداری کنند و ثانیاً سعی نمایند وسایلی را خریداری کنند که علاوه بر مهر استاندارد دارای برچسب انرزی با رتبه بالا(AیاB)باشد
     
  
مرد

 
زن عشق مي كارد و كينه درو مي كند...

ديه اش نصف ديه توست و مجازات زنايش با تو برابر...

مي تواند تنها يك همسر داشته باشد

و تو مختار به داشتن چهار همسرهستي ....

براي ازدواجش ــ در هر سني ـ اجازه ولي لازم است

و تو هر زماني بخواهي به لطف قانونگذار ميتواني ازدواج كني ...

در محبسي به نام بكارت زنداني است و تو ...

او كتك مي خورد و تو محاكمه نمي شوي ...

او مي زايد و تو براي فرزندش نام انتخاب مي كني....

او درد مي كشد و تو نگراني كه كودك دختر نباشد ....

او بي خوابي مي كشد و تو خواب حوريان بهشتي را مي بيني ....

او مادر مي شود و همه جا مي پرسند نام پدر ...

و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛

پیر می شود و میمیرد...

و قرن هاست که او؛ عشق می کارد و کینه درو می کند

چرا که در چین و شیارهای صورت مردش به جای گذشت،

زمان جوانی بر باد رفته اش را می بیند و در قدم های لرزان مردش؛

گام های شتابزده جوانی برای رفتن و درد های منقطع قلب مرد؛

سینه ای را به یاد می اورد که تهی از دل بوده و پیری مرد رفتن و فقط رفتن را در دل او زنده می کند...

و اینها همه کینه است که کاشته می شود در قلب مالامال از درد...!

و این رنج است
از امروز این آیدی رو به بکی از دوستان واگذار کردم ...درپناه دوست
فرشاد
     
  
صفحه  صفحه 1 از 3:  1  2  3  پسین » 
خانه و خانواده

Women and Family Management | زنان و مدیریت خانواده

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA