انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 2 از 3:  « پیشین  1  2  3  پسین »

روان‌شناسی رنگ‌های مختلف


زن

 
»»تأثیر روانی دو رنگ آبی و قرمز بر انسان‌

چگونگی تأثیرپذیری ما انسانها از رنگ‌ها ماهیت کاملاً روانی دارد و به طور غیرمستقیم در هنجارها، واکنش‌ها، عکس العمل‌ها و رفتارهای فرد مؤثر است‌. با دانستن تأثیر رنگها، در استفاده و یا عدم استفاده آن با آگاهی کامل برای رسیدن به بسیاری از هنجارها و دوری از ناهنجاریها، به این اهداف نایل می‌شویم‌:
رنگ آبی‌:
آبی رنگی است‌، صاف‌، روشن‌، باطراوت‌، آرام‌، شیرین‌، ساکت و امیدوار کننده‌. اصولاً رنگ آبی یک رنگ مقدس در فرهنگ دین اسلام است و چون آسمان به رنگ آبی است و جایگاه فرشته‌ها و موجودات پاک است دارای تقدس می‌باشد. گنبدهای آبی رنگ و نیز مناره‌های آبی همانند پلی بین زمین و آسمان محسوب می‌شوند. رنگ آبی انسان را به سوی دقیق شدن در بی‌نهایت سوق می‌دهد. حضرت امام جعفر صادق (ع‌) خطاب به مفضل می‌فرمایند: تفکر شما در رنگ آسمان که خداوند آن را به این رنگ آفریده است و موافق‌ترین رنگهاست‌، دیده و نور بصر را تقویت می‌نماید. اطبأ می‌گویند که اگر کسی را ضعفی در دیده پدید آمده باشد باید نظر کند به کبود مایل به سیاهی‌. حضرت می‌فرمایند: پس تفکر کن که چگونه رنگ آسمان را کبود مایل به سیاهی گردانیده که مکرر نظر کردن به آسمان به دیده‌ها ضرر نرساند.» با توجه به رنگ‌ها حتی اگر در سطح وسیعی باشد ایجاد خستگی و یا آثار سوء دیگری نمی‌کند. رنگ آبی از لحاظ روانی نوعی تسکین دهند بوده و برای دردهای عصبی و بیداری بسیار مفید است‌. دکتر مک فوتون علت این مسئله را در خنثی کردن هیدروژن کربن اضافی از طریق تولید اکسیژن لازم توسط رنگ آبی می‌داند. این رنگ حرارت اضافه بدن را کاهش می‌دهد و برای بیماران تب دار، کم خواب‌، عصبی‌، وسواسی بسیار مفید است‌. براساس این که رنگ آبی نوعی حالت سردکنندگی دارد و نبض و تنفس را متعادل می‌کند. رنگ آبی نوعی آرامش درونی به فرد می‌دهد و به او کمک می‌کند تا بیرون گرا باشد و برای آرامش یافتن و گشاده‌رویی در مقابل دیگران بسیار مناسب است‌. آبی مظهر دوستی و صداقت‌، روشنی و آرامی کنایه از وفاداری است و نوعی توازن و هماهنگی بین فرد و سایرین برقرار می‌سازد.
رنگ قرمز:
این رنگ دارای کشش و قدرت زیادی است و مثبت و تهییج کننده است‌. از این رو استفاده از آن باید بر اساس اصول خاصی استفاده شود. افراد عصبی نباید در معرض این رنگ قرار بگیرند، زیرا موجب تشدید ناراحتی‌شان خواهد شد. قرمز فشارخون را بالا می‌برد و باعث می‌شود که کشش عضلانی بدن افزایش یابد و در واقع آثار قرمز معادل با فعالیت اعصاب سمپاتیک است‌. فعالیت عمومی انسان و حیوان را زیاد می‌کند. این رنگ خاصیت هشدار دهنده و اعلام خطر دارد و استفاده آن در تابلوهای قرمز رنگ خطر و چراغ‌های قرمز راهنمایی و رانندگی و... همگی نشانی از توجه دادن و آگاه کردن افراد درباره امر خاصی است‌. در بین حیوانات زنبورها بیشترین تأثیر را از رنگ قرمز می‌گیرند به واسطة این رنگ به سرعت جذب آن و به سوی گل‌های دارای رنگ قرمز متمایل می‌شوند. این رنگ خاصیت اشتهاآوری دارد و بدین جهت بهتر است که وسایل آشپزخانه و رستوران‌ها و غذاخوری‌ها از این رنگ انتخاب شوند. ظرف قرمز باعث تحریک اشتها در کودکان می‌شود. اما هم چنین رنگ قرمز گریه کودکان را تشدید می‌کند و نگاه طولانی به آن موجب سردرد می‌شود. رنگ قرمز برای مدت کوتاهی خوشایند است و پس از آن آزار دهنده و باعث اذیت روانی و ایجاد خستگی می‌شود. بیشترین تأثیر رنگ قرمز در رده‌های کوتاه مدت امتحانات و مسابقات ورزشی است که باعث تحریک روان فرد می‌شود.
این رنگ در معالجه و درمان بیماران مبتلا به سرخک و مخملک بسیار اهمیت دارد. این رنگ عامل مؤثری در تشدید رویش گیاهان است‌. رنگ قرمز اعصاب و خون را تحریک و با آثار مضر سرما مبارزه می‌کند. این رنگ در دامداری و کشاورزی فوق العاده مؤثر است زیرا عمل بلع را افزایش می‌دهد و شیر گاوها را زیاد می‌کند. در کابوکی ژاپن رنگ قرمز نشان دهنده هیجان است‌.
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
زن

 
»»رنگ درمانی
پژوهشگران بر این باورند که هریک از رنگ‌ها سودمندی درمانی محسوسی برای بدن انسان دارند و گزارشهای بیشماری در مورد استفاده‌های موفقیت آمیز از رنگ در درمان بسیاری از بیماریهای فیزیکی دریافت کرده‌اند.
برخی از دانشمندان معتقدند: تمایل ناخودآگاه ما به یک یا چند رنگ خاص می تواند نشانه‌ای از نیازهای بدن ما در جهت ترمیم خود باشد.
آگاهی از ویژگیهای درمانی گوناگونی که به هر یک از رنگ‌ها نسبت داده شده است، می‌تواند کمک زیادی به گزینش درست آنها، هنگام تهیه لوازم و طراحی دکوراسیون فضاهای مختلف خانه باشد.
رنگ قرمز
بر اساس این گزارش، رنگ "قرمز"، مهیج‌ترین رنگ در میان رنگ‌ها است
این رنگ علاوه بر ایجاد احساس هیجان در بیننده، فعالیت امواج مغزی را تحریک می‌کند و ضربان قلب، تعریق و فشار خون را نیز افزایش می‌دهد.
از این رو، اغلب افراد در صورت وجود مقادیر زیاد رنگ قرمز در محیط احساس ناآرامی و هیجان می‌کنند، اما مشتقات معتدل‌تر این رنگ مانند سرخابی و صورتی، رنگ‌هایی گرم و بسیار لطیف هستند.
رنگ سرخابی
مجموعه‌ای از سایه‌های مختلف رنگ سرخابی آرامش عضلات و رفع گرفتگی و خستگی از آنها را موجب می‌شود.
رنگ صورتی
صورتی نیز از آنجا که بازدارنده اشتها است،می‌تواند برای درمان‌های رژیمی سودمند باشد
رنگ نارنجی
"نارنجی"، رنگی گرم و صمیمی است که بسیاری از خواص رنگ قرمز را داراست، اما نه به غلظت و شدت آن.
نارنجی پرتوهای شادی آفرینی از خود ساطع می‌کند که موجب رفع خستگی می شود.
این رنگ محرک اشتها و دستگاه هاضمه است و در نتیجه برای استفاده در غذاخوری‌ها بسیار مناسب است.
نارنجی خالص ممکن است در سطوح بزرگ و به مقدار زیاد بیش از اندازه درخشان به نظر برسد، اما رنگ‌های دیگر خانواده نارنجی مانند هلویی، گلبهی، آجری و تنالیته‌های مختلف رنگ‌های خاکی، جذاب تر و مناسب تر از نارنجی خالص هستند.
رنگ زرد
جذابیت رنگ زرد بیشتر به سبب قدرت آن در روشن نمایاندن فضاهای تاریک است.
فضاهایی که با تنالیته‌های رنگ زرد رنگ آمیزی شده باشند، انرژی بخش هستند و موجب رفع خستگی در بیننده می‌شوند.
این رنگ تمرکزآفرین است و اگر به صورت خالص و به مقدار زیاد در محیط به کار گرفته شود، می‌تواند در بیننده خستگی عصبی ایجاد کند.
رنگ‌های خانواده زرد هر چه روشن تر باشند، انرژی ملایم‌تری به ما می‌دهند.
دانشمندان معتقدند، این رنگ برای درمان ناراحتی‌های روده‌ای سودمند است.
رنگ سبز
با درهم آمیختن گرمای زرد با آرامش رنگ آبی، رنگ "سبز" انرژی و زندگی به ما می‌بخشد.
این رنگ آرامش بخش، اضطراب را از ما دور می‌کند و موجب رفع تنش و گرفتگی‌های عضلانی می‌شود.
سبز رنگی ایده‌آل برای فضاهایی است که در آنها تمرکز و آرامش مورد نیاز است.
تحقیقات انجام شده، رنگ‌های خانواده سبز را برای افرادی که از افسردگی، اضطراب و یا ناراحتی‌های عصبی رنج می‌برند، مفید نشان می‌دهند.
رنگ آبی
"آبی" رنگ آرامش، قدرت و سلامت است و می‌توان گفت، دارای خواصی درست برخلاف رنگ قرمز است.
این رنگ موجب کاهش ضربان قلب و تعریق شده و همچنین فشار خون را پایین می آورد.
آبی‌های روشن یادآور آسمان و رنگ صلح و آرامش هستند.
تنالیته‌های تیره تر این رنگ، افکار عمیق را تحریک می‌کنند اما مقادیر زیاد رنگ آبی می‌تواند کسالت و اندوه و در نتیجه افسردگی خفیف را موجب شود.
رنگ بنفش
رنگ "بنفش" هیجان قرمز را با آرامش آبی درهم می‌آمیزد، اما رنگی نه مهیج و نه آرامش بخش است.
بنفش رنگی مرموز است و بعضی از مردم آن را ناآرام و اضطراب آور می دانند.
با این وصف، تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد، تنالیته‌های رنگ بنفش در درمان میگرن‌ها و اختلالات عصبی مفید هستند.
با پژوهش در خواص رنگ‌ها و استفاده بجا از آنها در فضاهای گوناگون خانه می توانیم وضعیت روحی و جسمی خود را بسیار بهبود بخشیم.
" تـــو " تکـرار نـمی شوی این
مــــنمـ ....
که وابســـته تر مـی شــوم....
     
  
مرد

 
روانشناسی رنگهای مختلف
سیاه تمام نورها در طیف رنگ‌ها را جذب می‌کند.

· سیاه معمولاً به عنوان نماد ترس یا شیطان مورد استفاده قرار می‌گیرد امّا به عنوان نشانگر قدرت نیز شناخته می‌شود. از رنگ سیاه برای نشان دادن شخصیت‌های خطرناک مثل دراکولا و یا جادوگران استفاده می‌شود...


رنگ سیاه در بسیاری از فرهنگ‌ها برای مراسم سوگواری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این رنگ همچنین نشانگر غمگینی، جذابیت جنسی و رسمی بودن است.

· در مصر قدیم، رنگ سیاه نشانگر زندگی و تولّد دوباره بود.

· رنگ سیاه معمولاً به دلیل لاغر نشان دادن در نمایش‌های مد مورد استفاده قرار می‌گیرد.
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
تاثیر رنگ بر دکوراسیون ۲
آیا می توانید دنیای اطراف خود را بدون وجود هیچ گونه رنگی تصور كنید؟ هر رنگ تاثیر فیزیكی و روحی خاصی را بر روی بیننده می گذارد و افراد واكنش های متفاوتی نسبت به رنگ های مختلف از خود نشان می دهند. محققان تاكنون نتوانسته اند یك سیستم منسجم جهانی كه قادر به دسته بندی كلیه واكنش های افراد نسبت به رنگ های مختلف باشد را پایه ریزی نمایند...



و معتقدند که عكس العمل افراد به فاكتورهای متعددی نظیر فرهنگ، جنسیت، سن، موقعیت احساسی و ذهنی، تجربه های خاص فردی بستگی دارد. البته نوع و شدت این واكنش ها نیز منحصر بفرد است. روانشناسی رنگ ها یك شاخه نظری نیست كه تنها به بخش آكادمیك محدود شود، بلكه گستره تحقیقات این حوزه در زندگی روزمره عموم مردم نمود پیدا می كند. روانشناسی رنگ ها در دنیای تجاری امروز حائز اهمیت است و می توان اظهار داشت كه هر چیزی را كه در اطراف خود می بینیم به گونه ای در ارتباط مستقیم با این علم است.
نگاهی به رنگ هایی كه در زیر لیست كرده ایم بیندازید، چند ثانیه صبر كنید و با خود بیندیشید كه هر كدام از آنها چه احساسی در شما ایجاد می كنند، بعد هم ادامه مطلب را بخوانید تا ببینید واقعیت چیست. این امكان وجود دارد كه با تغییر حالات درونی، ویژگی های فردی، و سایر فاكتورهای آماری برخی احساسات فردی دستخوش دگرگونی قرار گیرد. به عنوان مثال اگر كسی در اعماق اقیانوس ها گیر افتاده باشد و تا مرز غرق شدن پیش رفته باشد، به احتمال زیاد آبی به عنوان رنگ آرامبخشی برای او به شمار نمی رود. از سوی دیگر یك دختر خانم 8 ساله از هر رنگی بجز صورتی ایراد می گیرد. حال اجازه دهید نگاهی به 8 رنگ اصلی مداد رنگی داشته باشیم.

منزل و رنگ

روانشناسی رنگ ها می تواند فاكتور مهمی هم در فضای داخلی و هم در فضای خارجی خانه ها به شمار رود. به عنوان مثال اگر قصد فروش خانه خود را دارید یكی از بهترین كارهایی كه می توانید برای جذب مشتری بیشتری انجام دهید رنگ كردن است. رنگ سفید یكی از گزینه هایی است كه با انتخاب آن می توانید امید بیشتری به سریعتر فروش رفتن خانه خود داشته باشید.
ابتدا اجازه دهید در مورد فضای خارجی بحث كنیم. اصلاً مهم نیست كه شما تا چه اندازه عاشق رنگ نارنجی یا بنفش هستید، اما به هیچ وجه برای رنگ كردن نمای خارجی خانه خود از آنها استفاده نكنید. در زمان فروش هم باید ببینید كه خریدار از چه رنگی خوشش می آید. همچنین رنگ نمای خانه های اطراف نیز مهم هستند و رنگ خانه شما باید حتماً با آنها هماهنگی داشته باشد. خانه ای كه نمای آن رنگ نامتعارفی داشته باشد می تواند زیبایی كل خانه های محله را بگیرد. در این قسمت چند پیشنهاد برای رنگ نما می دهیم:

سفید استخوانی آبی كرم بژ سبز زرد

در انتخاب رنگ در و پنجره نیز باید دقت كنید. اگر آنقدر بودجه ندارید كه كل خانه را رنگ كنید، بهتر است فقط درها و پنجره ها را رنگ كنید. در این میان درب ورودی از سایر بخش ها مهم تر است. رنگ آنرا از میان خانواده رنگ های گرم انتخاب كنید كه هر كس وارد خانه می شود با دیدن درب ورودی خوش آمد گرمی را احساس كند. آجری، قهوه ای سوخته و آبی و سبز پر رنگ جزء بهترین گزینه ها محسوب می شوند.

در فضای داخلی هم همین مطالب صدق می كنند. رنگ های روشن و خنثی اتاق را روشن تر و بزرگتر جلوه می دهند و مثل همیشه سفید جزء اولین گزینه هاست. مشاهده رنگ های مختلف در خانه و تاثیر آنها بر روی حالات فردی پیش از انتخاب رنگ برای فضای داخلی خانه حتماً به مبحث روانشناسی رنگ ها توجه داشته باشید. با این كار هم حالت های روانی ساكنین خانه تعدیل می گردد و هم هر كس وارد خانه شما می شود احساس صمیمیت بالاتری را از جانب شما دریافت می كند. در اینجا توضیح مختصری در مورد بهترین گزینه های رنگی اتاق های مختلف را در اختیارتان قرار می دهیم:

قرمز: مشاهده قرمز فشار خون و ضربان قلب را بالا می برد. در عین حال اشتها را نیز زیاد میكند. اگر دقت كرده باشید می بینید كه در بسیاری از رستورانها از این رنگ استفاده می كنند. بنا براین بهترین گزینه برای رنگ كردن اتاق غذاخوری است.

توجه: مراقب تركیب رنگی قرمز و سایه روشن های آن باشید. قرمز كمرنگ معمولاً واكنش ها منفی را در افراد ایجاد می كند، و تابلوهای اخطار هم این رنگی هستند. پس سعی كنید تا جایی كه می توانید از قرمز پر رنگ استفاده كنید.

نارنجی: خصوصیاتی شبیه قرمز دارد اما در عین حال حس گرما و صمیمت ایجاد می كند. می توانید در اتاق نشیمن و جایی كه افراد خانواده دور هم جمع می شوند از آن استفاده كنید.

زرد: آفتابی و روشن و می تواند در اتاق های خانوادگی مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین برای پر نور جلوه دادن فضاهای كم نور مثل راهرو و كوریدور نیز مناسب است.

آبی: رنگ آرامبخش، تسكین دهنده، ریلكس كننده. به همین دلیل پزشكان سعی می كنند در مطب خود از این رنگ بیشتر استفاده كنند. بهتر است در اتاق خواب و سرویس بهداشتی حمام و دستشویی مورد استفاده قرار بگیرد. از آنجایی كه جلوی اشتها را می گیرد، برای اتاق غذاخوری مناسب نیست.

سبز: رنگ چند منظوره: هم می تواند گرما و حرارت ایجاد كند هم آرامش و خوشی. سبز همان احساسات آبی را در بر دارد با این تفاوت كه قدری گرم تر و انعطاف پذیرتر است. باز هم اگر دقت كرده باشید می بینید كه در اتاق عمل از این رنگ استفاده می كنند . سبز كمرنگ برای اتاق خواب و نشیمن مناسب است و تركیب های پر رنگ تر برای آشپزخانه و غذاخوری خوب است. این رنگ در ارتباط با غذا و سلامتی هم هست.
بنفش: كسانی كه طرفدار این رنگ هستند می توانند از آن در اتاق مطالعه و غذا خوری استفاده كنند. والدین می توانند فضای بازی بچه هایی كه این رنگ را دوست دارند استفاده كنند.در پایان باید به این نكته اشاره كنیم كه سلیقه رنگی افراد متفاوت است و اطرافیانتان بسته به رنگ هایی كه از شما می بینند برداشت خاصی می كنند. 60% از پذیرش و یا عدم پذیرش هر چیزی توسط یك انسان با توجه به رنگ ها انجام می پذیرد.

‌برای بدست آوردن چیدمانی مناسب از رنگ‌ها در فضاهای داخلی گام های اولیه زیر ضروری است:‌

1- آن مطلبی را که با زبان رنگ می خواهید به بیننده بگویید در اندیشه خود آماده داشته باشید.‌

2- یگ رنگ اصلی که سخن گوی پر قدرتی برای بیان آن مطلب باشد، پیدا کنید.‌

3- رنگ‌های دیگری که در اطراف آن می چینید، باید در هماهنگی کامل باشد.‌

4- آنگاه به عنوان یک رهبر طرح وارد شده و این بار سلیقه هنری خود را در چیدن این ابزار های فنی دخالت دهید.‌

به کاربردن رنگ در فضاها و یا مبلمانی ساده معمولا نیازمند مهارت زیاد و گران قیمت نیست. یک طراح معماری خوب می‌تواند بسیاری از نیاز های محرک روانی با استفاده از مطالبی که گفته شد و اندکی خلاقیت در جهت رفاه مصرف کنند‌گان به کار گیرد؛ مخصوصابه وسیله گوناگونی و اجتناب از تک رنگ بودن.

نکاتی در انتخاب رنگ در بخش های خانه

رنگ های روشن: استفاده از رنگ های شاد مانند سبز، آبی روشن، زرد و نارنجی، احساسات را بر انگیخته و موجب افزایش روحیه می شود. این رنگ ها نشان دوستی و مشوق ایجاد ارتباط هستند. اگر با انتخاب رنگ دیوارهای آشپزخانه و اتاق غذاخوری به مشکل برخورده اید، شاید استفاده از این رنگ ها انتخاب مناسبی باشد

رنگ های تیره: رنگ هایی مانند قرمز، بنفش، آبی پررنگ و سبز یشمی، می تواند حس محدود شدن و حتی غم را القا کند. اما استفاده آنها در جای مناسب و یا برای برخی از وسایل منزل حس آرامش و امنیت را در فرد ایجاد می کند.

رنگ های گرم: استفاده از رنگ هایی مانند نارنجی و زرد در برخی بخش های خانه یا وسایل منزل، می تواند حس حرارت و گرما را منتقل کند. به همین دلیل استفاده از چنین رنگ هایی در بخش هایی از خانه که مکان هایی برای راحتی و استراحت افراد هستند، توصیه می شود.

رنگ های سرد: رنگ هایی مانند آبی بسیار روشن و نزدیک به سفید یا طوسی و یا سبز روشن، اثر آرامبخش دارند. چنین رنگ هایی برای اتاق نشیمن و حتی اتاق خواب استفاده می شوند.

آبی تیره:
استفاده از این رنگ، موجب افزایش حس ارتباط متقابل خواهد بود و استفاده از آن در کنار رنگ های متضاد، برای مکان هایی مانند اتاق غذا خوری مناسب است.

قرمز
رنگ قرمز می تواند انرژی موجود در اتاق را افزایش دهد و تحریک پذیری بیشتر را منجر شود. پس بهتر است به جای استفاده از چنین رنگی در اتاق کودک، آن را برای بخش هایی از آشپزخانه و یا راهرو ها استفاده کنید.

طوسی یا فیلی:
از استفاده از این رنگ در اتاق غذاخوری و آشپزخانه اجتناب کنید؛ مگر اینکه بخواهید اشتهایتان کم شود. این رنگ، آرامش و البته بی تفاوتی را القا می کند.
سعی کنید با دریافت این نکات، رنگ های مناسب را برای اتاق ها و وسایل خانه خود انتخاب کنید تا از نهایت آرامش و انرژی در محیط منزل بهره مند شوید.
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  ویرایش شده توسط: shadok   
مرد

 
قرمز
قرمز یكی از رنگ هایی است كه اكثر افراد ارتباط قوی با آن برقرار می كنند و واكنش شدیدتری نسبت به آن نشان می دهند. احساساتی نظیر قدرت، رشادت، تخطی، بر انگیختگی جنسی و هیجان به آن نسبت داده می شود. قرمز ضربان قلب را افزایش داده و میزان انرژی را بالا می برد؛ و تنها هاله هایی از رنگ قرمز بر روی هر چیزی می تواند توجه بیننده را به آن جلب نماید. چه علامت خطر، چه روز ولنتاین، به هر حال قرمز آنجاست تا حواس شما را خود جلب كند و چشمانتان را خیره سازد.

نارنجی
نارنجی هم می تواند واكنش های جدی را برانگیزاند. افراد در برابر نارنجی دو واكنش نشان می دهند: یا عاشق آن می شوند یا از آن متنفر می شوند. نارنجی اصولا با زرق و برق، اشتعال، توانایی، انرژی، گرما، و آسایش در ارتباط است.

زرد
زرد رنگ خوشحالی، شادی، خرسندی، و سعادتمندی است. مردم اصولاً با مشاهده این رنگ اشتیاق، وجد و سرور، انرژی، خوش بینی، نیك اندیشی، و شور را تجربه می كنند. برخی از تركیبات و سایه های زرد می توانند فرد را از نظر ذهنی تحریك كرده و خلاقیت او را افزایش دهند، اما از طرفی برخی از تركیب های زرد نیز وجود دارند كه ممكن است سبب ایجاد ترس، وحشت، اضطراب، و نگرانی شوند.

سبز
سبز بیشتر برای به تصویر كشیدن عناصر سمبلیك مورد استفاده قرار می گرد و بعد از آبی دومین رنگ پر طرفدار در میان عموم افراد است. سایه های طبیعی سبز حس تازگی، طراوت، نو شدن، تعادل، آرامش، و تسكین را به افراد القا می كند. تركیب نادرست سبز ممكن است احساساتی نظیر بی حالی و ناخوشی، را در فرد ایجاد كند. به طور كلی سبز معمولاً نماد مفاهیمی نظیر: صلح، افتخار آفرینی، خوش شانسی، و باروری و حاصلخیزی است.

آبی
اكثریت قریب به اتفاق مردم موافقند كه: "آبی بهترین رنگ" است. شاید به آن خاطر باشد كه مشاهده این رنگ سبب ایجاد هورمون های شیمیایی خاصی در بدن می شود كه آرامش را ارتقا می بخشند. آبی اصولاً با احساساتی نظیر: اعتماد، اطمینان، صداقت، وفاداری، منطق، آرامش، سكون و سكوت، و توجه و تمركز همراه است. باید توجه داشت كه برخی از تركیبات رنگ آبی اثرات پویاتر و پرتحرك تری دارند و برخی از آنها سردتر و دور از دسترس می نمایند. در برخی پژوهش ها اثبات شده كه آبی توانایی كارمندان و ورزشكاران را نیز افزایش می دهد.

بنفش
بنفش عموماً حد تعادلی میان انرژی و هیجان قرمز و آرامش و سكون آبی ایجاد می كند. گاهی برخی از سایه روشن های بنفش ذهن افراد را درگیر می كند و آنها را مضطرب كرده و از آنها افراد درون گرای افراطی می سازد و از اینرو به سوی كسب عرفان، معرفت، دانش پیش می روند.

مشكی
مشكی یك رنگ كاملاً قدرتمند است و با خود سلطه طلبی و قدرتمندی ‌را به ذهن القا می كند. در برخی از فرهنگ ها این رنگ افراد را به یاد از دست دادن جان عزیزانشان می اندازد.

قهوه ای
قهوه ای احساس سادگی، طبیعی بودن، ثبات، استحكام، استواری، و پایداری را ایجاد می كند. مردم اصولا به رنگ قهوه ای اطمینان دارند و به آن اعتماد می كنند.در زندگی روزمره با رنگ های بسیار زیاد دیگری نیز برخورد می كنیم و این موارد تنها چند نمونه از رنگ های اصلی تر بودند. رنگ ها را می توان نسبت به میزان اشباع شدگی (به این معنا كه یك رنگ تا چه اندازه تیره –پر رنگ- و یا روشن-كمرنگ- هستند) و همینطور شفافیت (به این معنا كه چه مقدار مات و براق هستند) نیز به گروه های دیگری تقسیم كرد
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
تاثیر رنگ ها در هنرهای رزمی
در هنرهای رزمی نیز رنگها کاربرد اساسی دارند .

مثلا دررنگ لباسها و در شالبندها و کمربندهای رزمی که رزمی کاران استفاده می کنند.

در هر هنر رزمی تعدادی کمربند و یا شالبند با رنگهای مختلف وجود دارد .

در بیشتر سبکهای رزمی شالبندها و کمربندها به تعداد ۱ تا ۸ رنگ می رسد ...


هر کمربند یا شالبند رزمی با یک رنگ مشخص ودرجه و فلسفه خاص خودش به هنرجو معرفی میشود .

و در زمانی که هنرجو به درک هنر رزمی برسد آن شالبند و کمریند را به او می دهند .

اثر نوع رنگ در شالبند دریافتی از سوی هنرجو در ذهن و روان او بسیار مهم جلوه می کند و هنرجو را شاد و قدرتمند می کند که شما دیده اید هنرجویان در زمان دریافت شالبند رنگی احساس پیشرفت میکنند .

این همان تاثیر رنگها در روان انسان و روانشناسی است .
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
تاثیر رنگهای روشن برای لباس کودکان
از رنگ های روشن برای لباس کودکان پر جنب و جوش استفاده کنید .
رنگ ها در زندگی افراد به عنوان محرک های زندگی به شمار می روند اما در زندگی
کودکان حال و هوای خاص تری ایجاد می کنند به طوری که در روحیات آنان نیز تاثیرگذار
هستند...



دکتر « بهروز دولتشاهی » دارای دکترای روان شناسی بالینی و عضوهیات علمی
دانشگـاه توانبخشی ضمن بیان مطلب فوق در گفت و گو با ایسنا گفت : کودکان در
محیط با رنگ های خام مثل آبی و قرمز شادمانی و هیجانات بالاتری دارند و اغلب به
هنـگام شاد بودن از این رنگ ها در نقـاشی های خود استفاده بیشتری می کنند .
همچنین به هنگام ناراحتی نیز بیشتر از رنگ های غیرخامی مثل خاکستری و مشکی
استفاده می کنند.

دکتر دولتشاهی ادامه داد : توصیه می شود تا برای کودکانی که جنب و جوش و
فعالیت زیادی دارند کمتر از رنگ های قرمز و بنفش در محیط و لباس هایشان استفاده
شود و بیشتر از رنگ هایی مثل آبی و صورتی و رنگ های روشن تر استفاده گردد.
گفتنی است ؛ دکتر « مریم علمدار » متخصص اعصاب و روان در رابطه با علت تاثیر
رنگ ها نیزگفت : امواج نوری حاصل از رنگ ها الگوی خاصی دارند که منجر به رفتارهای
خاص می شود که در واقع در مغز به هنگام دریافت یک سری امواج با طول موج خاص
ایجاد یک حس خاص و یا نیاز به ارضای حس خاص بروز می کند.
دکتر علمداری ادامه داد : رنگ ها بر روی تونیسیته عضلانی اثر می گذارند . برای مثال
رنگ قرمز سبب افزایش تونیسیته می شود در حالی که رنگ آبی با کاهش ضربان قلب
و تونیسیته پایین عضلات ، سبب حس آرامش در کودکان می گردد
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
رنگ قرمز مردان را عاشق می کند
در این تحقیق مشخص شده است که رنگ قرمز می تواند احساسات مردان را تحت تاثیر قرار دهد و این در حالی است که خود متوجه چنین تاثیری نیستند. رنگ قرمز با عشق رمانتیک و شور و هیجان ارتباط داشته است ولی این اولین بار است که این ارتباط به صورت علمی ثابت می شود. اطلاعات زیادی راجع به خاصیت فیزیکی و ماهیت آن انجام شده است ولی از نظر تاثیر روانشناسی بحث کمتری در این زمینه شده است و این جالب است که چیزهایی مثل رنگ که در همه جا وجود دارد ، می تواند بر رفتار انسان تاثیر داشته باشد ...

حتی بدون آگاهی انسان از این تاثیر. در این مطالعه تصاویری چند از زنان که بلوز آنها به صورت دیجیتالی قرمز یا آبی شده بود در معرض دید مردان قرار داده شده و از مردان راجع به جذابیت هر تصویر سوال شد ونهایتا مشخص شد که در مقایسه با سایر رنگها ، رنگ قرمز تاثیر به سزایی در جذابیت برای مردان به عهده دارد.

اما باید خاطرنشان کرد که رنگ قرمز تاثیری بر ارزیابی مردان در مورد زکاوت ، مهربانی و ...زنان ندارد و بعلاوه چنین تاثیری در دیدگاه زنان نسبت به زنان دیگر مشاهده نشده است این ارتباط و تاثیر در حیوانات نخستین نیز ملاحظه شده است به عنوان مثال بوزینه ها و شامپانزه های مونث در هنگام تخمک گذاری قرمز می شدند واین بارزترین علامت جنسی برای مردان بود. چنین پاسخ موازی به رنگ قرمز در مردان انسان و حیوان می تواند ادعای زنان در مورد رفتار حیوان گونه مردان پیرامون مسائل جنسی را تا حدودی تصدیق کند.!

لذا بر خلاف تصور عام که فکر می کنند نظر مردان راجع به زنان بسیار فرهیخته و اندیشمندانه است باید گفت که این ارزیابی تا حدودی نیز بدوی است چنین یافته ای می تواند تولید کنندگان لباس و طراحان صنعت مد را تحت تاثیر قرار دهد.

یک نکته: در حالیکه این مطالعه ثابت کرده که رنگ قرمز احساسات عاشقانه مردان را ارتقا می بخشد ، مطالعات دیگر نشان می دهد که تاثیر رنگ ها وابسته به شرایط و زمینه نیز می باشد. برای مثال باید گفت که وجود رنگ قرمز در صحنه های هماوردی مثل مسابقات ورزشی و نوشتن امتحانات باعث بدتر شدن اجرا و ارائه می گردد.
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
مرد

 
قرمز آبی نارنجی رنگهای مورد علاقه نوزادان
برخلاف تصور برخی که گمان می کنند نوزادان رنگ ها را نمی بینند و رنگ های مختلف در روحیه آنها بی تاثیر است، نتایج تحقیقات نشان داده که نوزادان نه تنها کوررنگ نیستند بلکه نسبت به رنگ های آبی، قرمز، ارغوانی و نارنجی علاقه بیستری نشان داده و تمایل چندانی به دیدن رنگ های خاکستری و قهوه ای ندارند...




محققان رنگ های مختلفی را روی صفحه نمایش به نوزادان 4 ماهه نشان دادند و واکنش آنها را با اندازه گیری زمان و نحوه نگاه آنها به تصویر، مورد بررسی قرار دادند.

نتایج پژوهش بر روی 250 نوزاد نشان می دهد هر نوزاد هم واکنش ویژه خودش را از رنگها نشان می دهد به گونه ای که برخی نوزادان تنها به یک رنگ و برخی دیگر به چند رنگ علاقه دارند.

محققان می گویند اگر به یک نوزاد رنگ آبی را نشان داده و سپس رنگ های آبی روشن و تیره را نشان دهیم، نوزاد واکنش مشابهی داشته و زود خسته می شود اما اگر پس از رنگ آبی، رنگ سبز نشان داده شود، نوزاد سر خود را بالا می آورد و به این رنگ جدید خیره می شود.
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  ویرایش شده توسط: shadok   
مرد

 
رنگ وبافت در موسیقی
برای داشتن یک تنظیم خوب و نهایتا" یک موسیقی زیبا آگاهی از اصول رنگ امیزی در ارکستر امری بدیهی است که برای آهنگسازی هم باید ان را مد نظر داشت. هنگامی که یک ملودی با دو ساز و با دینامیکی یکسان اجرا میشود تاثیرات بیانی متفاوتی پدید می آورد و موجب تمییز دادن آن دو صدا از هم میشود که از آن به عنوان رنگ صوتی (timbre) یاد میکنند...



رنگ صدا در فیزیک توسط تعداد و شدت نسبی هارمونیک های آن صدا تعریف میشود و همانطوری که میدانید هارمونیک صدا مجموعه ای از امواج هستند که موقع ایجاد یک تک صدای موسیقی بوسیله ماده مرتعش مانند سیم یا ستون هوا همراه آن صدا تولید میشوند که از صدای مبنا(هارمونیک اول) زیرتر هستند.

در واقع آهنگسازان اغلب با در نظر داشتن رنگ صوتی ساز ها به خلق آهنگ میپردازند.رنگ صوتی را با واژهایی مثل روشن ، تیره ، درخشان و ... توصیف میکنند. دگرگونی رنگ صوتی همانند دگرگونی دینامیکی میتواند ارائه کننده حالات مختلف در یک اثر باشد. رنگهای صوتی متضاد ممکن است برای برجسته نمایی یک ملودی تازه بکار گرفته شوند و یا اینکه حس پیوستگی را ایجاد نمایند. همچنین برخی از سازها ممکن است تاثیر بر انگیزنده ملودی را شدت دهند مثلا" صدای درخشان ترومپت با نوای قهرمانی یا نظامی مناسبت دارد و رنگ تسکین بخش فلوت با حال و هوای یک ملودی آرام همخوان است و همینطور ساز های بادی چوبی معمولا" القا کننده حالاتی با مضمون مظلومیت میباشند و... .

در عمل گستره بیکرانی از رنگهای صوتی در دسترس آهنگساز است و تلفیق سازهای مختلف به پیدایش رنگهای تازه ای می انجامد که هیچ کدام از ساز ها به تنهایی قادر به انجام آن نیستند بعلاوه رنگ صوتی با تغییر تعداد نسبی سازها یا خطهای آوازی اجراکننده ملودی نیز دگرگون میشود و این خود باعث پیدایش فصل جدیدی از دنیای موسیقی با نام بافت (texture) موسیقی است

آهنگساز میتواند با استفاده از بافتهای دگرگون شونده در اثرش تنوع و تضاد در عین پیوستگی اجزا بیافریند. در واقع بافت موسیقی اصطلاحی است که به تعداد لایه های صوتی همزمان و به نوع آنها (ملودی و هارمونی) و همچنین چگونگی ارتباط آنها با هم اشاره دارد. بافت موسیقی مانند بافت پارچه با واژهایی همانند تنک و متراکم و نازک و ضخیم و سنگین و سبک توصیف میشود که آهنگساز برای آفرینش تضاد و جلوه های نمایشی میتواند بافت موسیقی را تغییر دهد. اکنون به بررسی سه بافت مهم موسیقایی میپردازیم:

1- بافت مونوفونیک (monophonic)
اگر شما به تنهایی آواز بخوانید آواز شما نوعی موسیقی مونو فونیک به حساب می آید. در حقیقت یک خط ملودی تنها و بدون همراهی را مونوفنیک گویند و اجرای همزمان یک خط ملودیک توسط چند ساز یا خواننده بصورت یونیسون را heterophony می نامند

2- بافت پلی فونیک (polyphonic)
اجرای همزمان دو یا چند خط ملودیک که اهمیت و جذابیت نسبتا" یکسانی دارند این نوع بافت را بوجود می آورد در این نوع بافت ملودی ها باهم رقابت میکنند. پلیفونی به موسیقی بعد میدهد و همانند پرسپکتیو در نقاشی که هر خط سبب غنا و تعالی خط دیگر است میباشد.

این ارتباط تعالی بخش متقابل نمایانگر تفاوت میان موسیقی و گفتار هم هست. اگر چند نفر همزمان مطالب متفاوتی را بیان کنند شما گیج میشوید اما اجرای همزمان ملودی های متفاوت توسط چند خواننده میتواند صدایی شیوا باشد.

موسیقی پلیفونی در برخی موارد حالت به اصطلاح"سئوال جوابی" دارد. برای آنکه این نوع موسیقی را به درستی درک نمایید بهتر است آن را چند بار و با زوایای دید ملودیکی مختلف بشنوید و بهتر آن است که اول به خط بالایی (زیرترین خط ملودیک) و بعد خط پایینی یا بمترین خط ملودیک و سپس خط میانی گوش دهید. این انتخاب شنیداری دریافت ما را از ریتمها و شکل های ملودیک متضاد افزایش میدهد و این امکان را فراهم می آورد که در هر لحظه به چگونگی تاکید بر خطهای ملودیک گوناگون گوش دهیم.
3- بافت هموفونیک(homophonic)
هنگامی که یک ملودی را با همراهی آکوردها و تزئینات (که به عنوان صرفا" تزیین ملودی و همراهی آن) میشنویم بافت موسیقی هموفونیک است. یک قطعه کرال نمونه ای از هموفونی میباشد که ملودی اصلی غالبا" توسط خطهای آوازی زیرتر اجرا میشود و خطوط آوازی دیگر(که بم تر بودند) اغلب نت هایی را میخوانند که با نتهای ملودی اصلی متفاوت اند ولی ریتمی مانند ملودی اصلی دارندکه با ملودی اصلی می آمیزند و آن را هارمونیزه میکنند.

این خطوط آوازی با هم توالی های آکوردی را پدید می آورند که در آنها اغلب هر هجا با آکوردی جداگانه هارمونیزه و خوانده میشود. همراهی در موسیقی هموفونیک بسیار متنوع است که این همراهی میتواند به صورت آکوردهای پس زمینهای و مطیع ملودی و یا خروشان باشد که ملودی اصلی را کم و بیش زیر سیطره قرار میدهند. حالت بیانی ملودی میتواند بر اثر ریتم یا هارمونی همراهی کننده آن تقویت شود . گاه یک خط ملودی فرعی به طور گذرا شاخص تر میشود و نقشی همسنگ ملودی اصلی میابد که در این گونه موارد توصیف بافتی میان هموفونیک و پلیفونیک مناسب تر مینماید
الاغ با اون خریتش از خیلی ها بهتره
     
  
صفحه  صفحه 2 از 3:  « پیشین  1  2  3  پسین » 
علم و دانش

روان‌شناسی رنگ‌های مختلف

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA