ارسالها: 642
#35
Posted: 25 Mar 2013 04:16
بال جیرجیرک،باکتریهاراقطعهقطعه میکند!
بال رگه دار جیرجیرک صحرایی، منحصرا به خاطر ساختار فیزیکی اش باکتری ها را میکشد.
مواد مبتنی بر این مدل روزی میتوانند در سطوح عمومی مانند میله های اتوبوس که معمولا میزبان عوامل بیماری زا هستند به کار روند.
گروهی بین المللی از زیست فیزیکدانان اکنون به مدلی دست یافته اند که توضیح میدهد این سازوکار دفاعی در مقیاس نانو چطور کار میکند. نتایج این پژوهش در آخرین شماره بیولوژیکال جورنال به چاپ رسیده است.
جیرجیرک صحرایی (Psaltoda claripennis) یک حشره شبیه ملخ است که بال او با آرایه شش گوشه از نانوستون ها (تیرهای تیزشده ای که هماندازه باکتری هستند) پوشیده است. وقتی یک باکتری روی سطح بال مینشیند، غشای سلولی آن به سطح نانوستون ها میچسبد و به درون شکافها میرود که دارای بیشترین کشش است. اگر غشا به اندازه کافی نرم باشد، پاره میشود.
نویسنده اصلی مطالعه، النا ایوانوا (Elena Ivanova) از دانشگاه فناوری سوییبرن استرالیا میگوید متعجب است که سلول های باکتریایی در واقع توسط نانوستون ها سوراخ نمیشوند. اثر پارگی بیشتر شبیه «کشیدن یک صفحه کشسان مانند دستکش لاتکس»است. اگر یک تکه لاتکس را در دو دستتان بگیرید و به آرامی بکشید، مرکز آن نازک تر میشود و شروع به پارهشدن میکند.
ایوانوا و گروهش برای آزمون این مدل به باکتری میکروویو تاباند تا سلول هایی تولید کند که غشای آن ها سطح سختی متفاوتی داشته باشند. فرضیه آن ها این بود که هرچه باکتری سخت تر باشد، با احتمال کمتری بین نانوستون ها پاره میشود. نتایج مدل را تایید و البته مشخص کردند که دفاع نانوستون جیرجیرک محدود به باکتریهایی است که غشای به اندازه کافی نرمی دارند.
آن ماری کیتزیگ (Anne-Marie Kietzig) مهندس شیمی در دانشگاه مک گیل در مونترال، کانادا که در این مطالعه شرکت نداشت، میگوید مواد مبتنی بر این مدل روزی میتوانند در سطوح عمومی مانند میله های اتوبوس که معمولا میزبان عوامل بیماری زا هستند به کار روند.
او میگوید: «این کار یک سطح منفعل برای کشتن باکتریها فراهم میکند» و میافزاید: «نیازی به عوامل فعال مانند پاک کننده ها ندارد که اغلب به لحاظ زیست محیطی خطرناکند.»
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود
حکیم عمر خیام
*******
مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
ارسالها: 75
#36
Posted: 14 Apr 2013 22:41
موسیقی درمانی برای عمل جراحی
موسیقی می تواند اضطراب قبل از عمل را کاهش دهد آرام بخش و ضد درد حین جراحی است و مورد افزایش رضایت بیمارمیباشد.
موسیقی ممکن است بخشی از یک استراتژی تحریک کم حسی برای کاهش اضطراب و افزایش همکاری در کودکان در تحت القای بیهوشی باشد
گفت بی احساسی....
میگم در حدی نیستی که حست کنم...چه برسه بخوام احساسی خرجت کنم....
ارسالها: 642
#37
Posted: 19 Apr 2013 21:35
شاید دیگر نیازی به اهدای کلیه نباشد
محققان نخستین گام به سوی ساخت کلیه انسانی در آزمایشگاه را با موفقیت برداشتند
The Guardian : A kidney in a bioreactor after seeding with cells. After transplantation it filtered blood and produced urine
به گزارش مهر، دانشمندان از راهبرد مشابهی که در حال حاضر برای تولید عضوهای زیست مهندسی شده بدن از جمله قلب، ریه و کبد به کارگرفته میشود، استفاده کردند.
محققان آمریکایی نخست سلولهای زنده را از کلیه اهدایی با یک محلول پاک کننده، جدا کرده و فقط داربستی از بافت رابط کلاژنی آن تهیه کردند. سپس سلولهای کلیوی موشهای نوزاد و سلولهای اندوتلیال انسانی را بر روی این داربست قرار داده تا رگهای خونی را جایگزین کند.
آنها این عضوها را به مدت 12 روز در یک بیوراکتور کشت داده و طی این مدت با اکسیژن و دیگر مواد مغذی، تغذیه کردند.
در طول این مدت سلولهای قرار داده شده روی داربست، رشد کرده و گسترش یافتند. بررسیهای آزمایشگاهی نشان میدهد کلیههای ساخته شده قادر به تصفیه خون و تولید ادرار تولید هستند. این عضو وقتی به موشها پیوند زده شد به تولید ادرار ادامه داد و هیچ نشانهای از خون ریزی یا شکل گیری لخته خون در آنها مشاهده نشد.
دکتر هارالد اوت از بیمارستان عمومی ماساچوست، میگوید: آنچه که در مورد این راهبرد منحصر به فرد است این است که معماری عضو اصلی-کلیه- حفظ میشود از این رو گرافت ایجاد شده از آن میتواند درست مانند یک کلیه اهدایی دوباره به بدن پیوند زده شده و به سیستم عروق و ادراری گیرنده پیوند مرتبط شود.
اگر این فناوری به اندازه و مقیاس گرافت انسانی ارتقا یابد، بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی که در حال حاضر در انتظار کلیههای اهدایی هستند و یا امکان پیوند برای آنها وجود ندارد از نظر تئوری میتوانند عضوهای جدید ساخته شده از سلولهای خودشان را دریافت کنند.
این دانشمندان، بکارگیری این فناوری را در مقیاسهای بزرگتر توسط گرفتن سلولها از کلیه خوک و انسان آغاز کردهاند.
در موشها عملکرد عضوهای تولید شده به طور چشمگیری کمتر از حد طبیعی کلیههای سالم بود. دانش پژوهان معتقدند این امر ممکن است به دلیل نابالغ بودن سلولهای نوزاد مورد استفاده برای داربست کلیه باشد.
دکتر اوت میگوید: اصلاحات بعدی انواع سلولی مورد استفاده برای قرار دادن بر روی این داربست و بلوغ این سلولها در محیط کشت میتواند به ما کمک کند به عضو عملکردی بهتری دست یابیم.
وی افزود: امیدواریم کلیههای زیست مهندسی شده بتوانند به طور کامل و درست مانند کلیههای اهدایی، عملکرد مناسبی داشته باشند.
در یک دنیای ایده آل چنین گرافتهایی میتوانند به طور سفارشی و با استفاده از سلولهای خود بیمار تولید شده و بر مشکلات ناشی از کمبود عضو و نیاز برای سرکوب سیستم ایمنی غلبه کند.
اوت اظهار داشت اکنون در حال بررسی روشهایی برای گرفتن انواع سلولهای لازم از بیمار، اصلاح روند قرار دادن سلولها بر روی داربست و روشهای کشت عضو برای ارائه کلیه انسانی هستیم.
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود
حکیم عمر خیام
*******
مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .
ارسالها: 489
#38
Posted: 15 Jul 2013 19:21
کدام قسمت از صورتتان جوش میزند؟!
هر جوش یا لکه در منطقهای از پوست حاکی از بروز یک بیماری یا مشکل در ناحیه خاصی از بدن است. بنابر این با این نقشه میتوانید علت آن را دریابید و برای رفع بیماری خود در زمانی مناسب قدم بردارید.
طب سوزنی در مناطق آسیایی طرفداران فراوانی دارد. این طب که یک طب سنتی است و خواستگاه اصلی آن کشور چین بوده، تا کنون بارها از لحاظ علمی نیز موفقیتهای بسیاری به منظور درمان بیماریهای مزمن بدست آورده است.
اطباء با تجربه این طب معتقدند اینکه هر یک از جوشهای صورت در کدام منطقه از صورت به وجود میآیند نشان دهنده وجود مشکل در یکی از اندامهای بدن است و از طریق طب سوزنی به راحتی میتوان این مشکل که خود را از طریق یک جوش نشان داده حل کرد و شاهد عود یک بیماری نبود.
موسسه طب سنتی چین اقدام به طراحی و چاپ یک نقشه از صورت انسان کرده و در حال حاضر میتوان این نقشه را در بسیاری از کلینیکهای پوست و زیبایی مشاهده کرد.
هر جوش یا لکه در منطقهای از پوست حاکی از بروز یک بیماری یا مشکل در ناحیه خاصی از بدن است. بنابر این با این نقشه میتوانید علت آن را دریابید و برای رفع بیماری خود در زمانی مناسب قدم بردارید.
۱و۲: دستگاه گوارش- برای رفع این مشکل باید غذاهای فرآوری شده کمتری مصرف کنید و همچنین از خوردن غذاهای آماده (فست فودها) بپرهیزید. میزان چربی را در رژیم غذایی خود کاهش دهید. آب بیشتر بنوشید و غذاهای خنک کننده همچون خیار را بیشتر بخورید.
۳: کبد- جوش یا لک در این ناحیه از صورت نشان دهنده مصرف الکل، مواد غذایی چرب یا لبنیات است. این منطقه همچنین حساسیت غذایی را نشان میدهد لذا بهتر است به مواد تشکیل دهنده آنچه که میخورید نگاهی بیاندازید. برای رفع این مشکلات بهتر است روزی ۳۰ دقیقه ورزش سبک انجام دهید و خواب کافی داشته باشید تا کبد شما استراحت کند.
۴و۵: کلیهها- هر لکه یا جوشس در اطراف چشم و حتی سیاهی دور چشم نشان دهنده کمآبی بدن است، پس بیشتر آب بنوشید!
۶: قلب- اگر در این منطقه جوش یا لک دارید فشار خون خود را چک کنید، همچنین ویتامین B بدنتان کم است. مصرف غذاهای تند، گوشت و چربی را از رژیم غذاییتان حذف کنید. از آنجایی که این منطقه مستعد باز شدن منافذ پوست است، مطمئن شوید تاریخ انقضاء لوازم آرایشتان نگذشته باشد.
۷و۸: کلیه- باز هم، بنوشید، مصرف نوشیدنیهای گازدار، قهوه و الکل را قطع کنید چرا که باعث از دست دادن آب بدنتان میشود.
۹و۱۰: سیستم تنفسی- آیا سیگار میکشید، آلرژی دارید؟ در مناطق آلوده رفت و آمد میکنید؟ اگر هیچکدام از اینها نیست، خوراکیهای با طبع گرم را نخورید، کمتر قند مصرف کنید و مدتی در هوای تازه و سالم قدم بزنید. همچنین جوش و لک در این ناحیه نشان دهنده این است که بدن شما قلیایی است، لذا از خوردن مواد غذایی اسیدی همچون گوشت، لبنیات، الکل، کافئین و شکر اجتناب کنید. به جای آن سبزیجات و آب را بیش از پیش در برنامه روزانهتان قرار دهید. یکی دیگر از مسائلی که باعث جوش و لک در این منطقه میشود، استفاده از تلفن همراه آلوده یا بالش آلوده است.
۱۱و ۱۲: هورمون- جوش و لک در این منطقه نشان دهنده استرس و تغییرات هورمونی است. گاهی هر دو این تغییرات اجتناب ناپذیرند، لذا با خواب کافی، نوشیدن آب به اندازه زیاد، خوردن سبزیجات برگدار و پاکیزه نگاه داشتن پوست این اثر را به حداقل برسانید.
۱۳: معده- بیشتر فیبر مصر کنید و با نوشیدن چای گیاهی سم را از بدنتان بزدائید.
۱۴: بیماری- جوش و لکه در این ناحیه نشان دهنده این است که بدنتان برای مبارزه با ویروسها و باکتریها تقلا میکند. با مراجعه به دکتر برای مطمئن شدن از مشکل و اینکه آیا بدنتان دچار عفونت شده یا نه به این مشکل پایان دهید، همچنین با خواب کافی، تنفس عمیق، نوشیدن آب فراوان زودتر بهبود خواهید یافت.
بنابر این اگه دفعه بعد جوش یا لکی در صورت خود مشاهده کردید به این نقشه مراجعه کنید و در اسرع وقت بیماری خود را برطرف کنید.
البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که گاهی برخی از جوشها تنها به دلیل مواد غذایی با طبع گرم به وجود میآیند، برای مثال همیشه هم جوش زدن در ناحیه میان دو ابرو نشان دهنده بیماری کبدی نیست.
تمام مشكل دنیا این است كه :
احمق های متعصب كاملا از حرفشان مطمئن هستند ،
اما آدمهای عاقل همیشه شك دارند...
" برتراند راسل "
ارسالها: 642
#39
Posted: 31 Jul 2013 10:03
مشاجره با شوهر براي سلامتي خانم ها خوب است!
دعوا نمک زندگي است! حتما شما هم بارها و بارها اين جمله را شنيده ايد، اما آيا واقعا دعواي ميان زن و شوهرها به معناي عدم تفاهم در ميان آنهاست؟
باشگاه خبرنگاران _ براساس نتايج اخير، پژوهش محققان انگليسي، جر و بحث نشان دهنده سلامت زندگي مشترک است، البته به شرطي که هميشگي نباشد و به دعوا و کشمکش منجر نشود.
بررسي ها نشان مي دهند، به گفته متخصصان 60 درصد زوج هاي جوان در يکسال اول زندگي مشترک دست کم 2 بار در هفته بر سر مسائل مختلف با هم بگو مگو مي کنند و بيشتر اختلاف ها در 6 ماهه نخست زندگي اتفاق مي افتد، به طوري که بيش از 30 درصد زوج ها به اين نتيجه رسيده اند که زندگي شان به بن بست رسيده است.
به همين دليل به زوج ها توصيه مي شود در چنين شرايطي با يک مشاور مشورت کنند، چرا که در 90 درصد موراد بحران جدي نيست و با گفتگو حل مي شود.
براساس پژوهش ها، خانمهايي که در جريان اختلافات خانوادگي با شوهرشان وارد گفتگو و بحث مي شوند، کمتر از ساير خانمها در معرض بيماري هاي قلبي قرار مي گيرند، اما خانمهايي که هنگام دعوا سکوت مي کنند، 4 برابر بيشتر از سايرين با بيماري هاي قلبي مواجه مي شوند.
ای بس که نباشیم و جهان خواهد بود
نی نام ز ما و نه نشان خواهد بود
زین پیش نبودیم و نبد هیچ خلل
زین پس چو نباشیم همان خواهد بود
حکیم عمر خیام
*******
مردم فقط "یک بار" بايد بمونن تا موفق بشن،
ولى جمهوری اسلامی "هر بار" باید موفق بشه تا بمونه . . .