انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 74 از 162:  « پیشین  1  ...  73  74  75  ...  161  162  پسین »

Science News | دانستنیهای علمی


مرد

 
تشخیص مواد منفجره با استفاده از نانوتکنولوژی در اسرائیل

دانشمندان اسرائیلی دستگاه حساسی ساخته‌اند که می‌تواند مواد منفجره را در چند ثانیه تشخیص دهد. به این ترتیب دیگر احتیاجی به سگ‌های آزموده‌ نیست که در میان اثاثیه مسافران به جست‌و‌جوی مواد منفجره بپردازند.
دانشمندان اسرائیلی موفق شده‌اند دستگاه حساسی بسازند که طی چند دقیقه می‌تواند انواع مواد منفجره و ترکیب آن را تشخیص دهد. حساسیت این دستگاه به حدی است که می‌تواند ذرات شیمیایی مواد منفجره را در میان میلیاردها مولکول موجود در هوا تشخیص دهد.
فرناندو پاتولسکی یکی از پژوهشگران دانشگاه تل آویو اسرائیل و همکارانش در مقاله‌ای در نشریه علمی "Nature Communications" این دستگاه را معرفی کرده‌اند.
پژوهشگران برای ساخت این دستگاه از یک اصل علمی بهره برده‌اند و آن این است که اجسام همواره بخش بسیار کوچکی از مولکول خود را در فضای اطراف‌شان آزاد می‌کنند.
به این ترتیب این دستگاه می‌تواند با بررسی هوای نزدیک به اجسام تشخیص دهد که آیا مثلا ماده منفجره "تی ان تی" در هوا وجود دارد یا نه.
پاتولسکی و همکارانش در مقاله خود در باره این دستگاه تاکید کرده‌اند که بررسی هوا برای تشخیص مواد منفجره امر ساده‌ای نیست، زیرا مولکول‌های آزاد شده در هوا به شدت کم هستند.
به همین دلیل این دستگاه با استفاده از فناوری نانو ترانزیستورهایی دارد که بسیار کوچک و حساس‌اند و می‌توانند اثر نمونه‌های مختلف مواد منفجره را در هوا ثبت کنند.
این دستگاه همچنین به بانک اطلاعاتی بزرگی دسترسی دارد که در آن نمونه‌های مواد منفجره گوناگون با درجات مختلف قدرت ثبت شده‌اند و به محض تشخیص مواد منفجره در هوا آن را با اطلاعات موجود در بانک اطلاعاتی مقایسه کرده و نتیجه را ثبت می‌کند.
پژوهشگران می‌گویند این دستگاه نسبت به عوامل مخرب نیز مقاوم است و می‌تواند وجود هم‌زمان چند مواد منفجره را نیز ثبت کند.
پژوهشگران دانشگاه تل آویو اسرائیل و همکارانش در مقاله‌ای در نشریه علمی "Nature Communications" همچنین اعلام کرده‌اند که این دستگاه را می‌توان توسعه داد و از آن در آینده برای تشخیص مواد دیگری جز مواد منفجره نیز سود جست.
فناوری نانو یا نانوتکنولوژی رشته‌ای از دانش کاربردی است که موضوع اصلی آن مهار ماده یا دستگاه‌های در ابعاد کمتر از یک میکرومتر است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
چه مشاغلی زوال عقل را عقب می‌اندازند؟


بر اساس یافته‌های جدید، مشاغل چالش‌برانگیز می‌توانند ابتلا به زوال عقل را در سالمندی به تاخیر بیندازند.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دانشمندان معتقدند فعال ‌نگه‌داشتن مغز طی زندگی هم در حیطه شغلی و هم با استفاده از سرگرمی‌های محرک، می‌تواند زوال عقل را تا 9 سال عقب بیندازد.
پزشکان مدت‌هاست بر این باورند آموزش مغز در سالمندی مانع از ابتلا به زوال عقل می‌شود اما این نخستین بار است که فعالیت ذهنی در سال‌های جوانی به عنوان اثری مهم در تاخیر بروز این اختلال عنوان شده است.
در مطالعه‌ای که روی دو هزار نفر انجام شد، مؤثرترین سرگرمی‌ها شامل مطالعه، داشتن زندگی اجتماعی فعال و استفاده از رایانه به طور منظم گزارش شدند.
«دکتر پراشانتهی وموری» رهبر ارشد این مطالعه از «کلینیک مایو» در مینه‌سوتا، معتقد است این یافته‌ها به کاهش اپیدمی زوال عقل قریب‌الوقوع کمک می‌کند.
جزئیات این پژوهش در مجله JAMA Neurology منتشر شده است


============================


اختلال حافظه در پیری نتیجه تنش‌های دوران جوانی است

محققان آمریکایی می‌گویند: افرادی که با تنش‌های روزانه زندگی می‌کنند سلول‌های مغزی‌شان در سالخوردگی آسیب دیده و دچار اختلال حافظه می‌شوند.
به گزارش ایرنا، محققان دانشگاه آیووا در آمریکا اعلام کردند: تنش موجب اختلال حافظه در سال‌های 65 سالگی به بعد می‌شود.
افرادی که روزانه با تنش زندگی می‌کنند نشانه‌هایی نظیر دل درد، خستگی و بیخوابی را تجربه می‌کنند اما سال‌ها بعد دچار تخریب حافظه نیز می‌شوند.
محققان می‌گویند: زمانی که تنش داریم همانند زمانی که احساس خطر می‌کنیم هورمون استرس (کورتیزول) در بدن ترشح می‌شود.
استرس بیش از اندازه و به دنبال آن افزایش هورمون کورتیزول سبب ایجاد مشکلات گوارشی، اضطراب، اضافه وزن و فشار خون می‌شود.
استرس سلول‌های مغزی را نیز بی تاثیر نمی‌گذارد؛ سطح بالای کورتیزول سیناپس‌های بخش کورتکس جلوی پیشانی که فرماندهی حافظه کوتاه مدت را بر عهده دارد تحت تاثیر قرار می‌دهد.
کورتیزول زیادی موجب فرسوده شدن اتصالات مغزی که کار ضبط و ذخیره اطلاعات را بر عهده دارند، می‌شود.
با فرا رسیدن پیری استرس به حدی سیناپس‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد که در نهایت از بین می‌روند و زوال حافظه را به همراه می‌آورند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
تلفن های هوشمند نماینده باکتریایی ما هستند

دانشمندان در آمریکا می گویند که تلفن های هوشمند امروزی حامل مجموعه میکروب های صاحبانشان هستند.
براساس مطالعه تازه بیش از ۸۰ درصد باکتری های شایع که تشکیل دهنده به اصطلاح اثر انگشت باکتریایی ماست روی صفحه تلفن منتقل می شود.
آنها در نشریه "پی یر جی" PeerJ گزارش می دهند که متعلقات شخصی مانند تلفن ممکن است برای ردگیری نحوه انتشار باکتری ها مفید باشد.
براساس مطالعات کاربران تلفن همراه به طور متوسط روزانه ۱۵۰ بار تلفنشان را لمس می کنند.
دانشمندان متوجه شدند که میان مجموعه میکروارگانیسم های طبیعی موجود در بدن و صفحه تلفن همپوشانی وجود دارد.
به گفته آنها از این مساله در آینده می توان برای تشخیص باکتری هایی که فرد در معرض آنهاست استفاده کرد.
زیست شناسان در دانشگاه اورگان دی ان اِی میکروب های کشف شده در انگشت اشاره و شست ۱۷ نفر را تحلیل کردند.
آنها همچنین میکروارگانیسم های صفحه تلفن این افراد را نمونه برداری کردند.
در مجموع هفت هزار نوع باکتری در ۵۱ نمونه پیدا شد.
به طور متوسط ۲۲ درصد خانواده های باکتریایی انگشتان و تلفن همپوشانی دارد.
حدود ۸۲ درصد شایع ترین باکتری های موجود در انگشتان دست همچنین روی تلفن آنها پیدا شد.
این شامل سه خانواده باکتری است که به طور معمول روی پوست یا در دهان وجود دارد.
و این ارتباط میان زنان و تلفن هایشان قوی تر بود.
بدن ما زیستگاه هزاران میلیارد میکرو ارگانیسم مختلف است. باکتری ها به طور طبیعی روی پوست و در دهان زندگی می کنند.
دکتر جیمز مدو سرپرست این مطالعه گفت که این مطالعه هرچند کوچک اما بسیار گویاست.
محققان گفتند که تصور نمی کنند تلفن های همراه خطر عفونت را بیش از سایر وسایل شخصی افزایش می دهند.
اما به گفته آنها تلفن های ما ممکن است روزی برای مطالعه اینکه مردم به خصوص کارمندان بخش های بهداشتی در معرض باکتری خاص هستند یا نه به کار گرفته شود.
باکتری های بدن در سال های اخیر بیش از پیش موضوع تحقیق و مطالعه بوده است.
این باکتری ها هرچند گاه زیانبار اما در بسیاری موارد مفید و لازمند. مثلا باکتری های معده که در هضم غذا و ساختن مغذی ها و ویتامین های اساسی بدن نقش دارند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
رایانه‌هایی که چشم‌هایمان را خشک می‌کنند

بدون تحرک بودن و عادت به یکجا‌نشینی بد است و این بد بودن به‌خاطر خطرات مختلفی است که متوجه سلامتی فرد می‌شود.
اکثر افراد گمان می‌کنند بدون تحرک و جنب و جوش بودن تنها می‌تواند منجر به چاقی در افراد شود و اگر فرد تغذیه خود را کنترل کند می‌تواند از عارضه چاقی ناشی از بی‌تحرکی نیز دور بماند. این در حالی است که مطالعات و آزمایش‌ها نشان می‌دهد فقرحرکتی ناشی از بی‌تحرکی و بی‌جنب وجوشی می‌تواند آسیب‌های مختلفی به سیستم ستون فقرات شخص نیز وارد کند. از طرفی این بی‌حرکتی اگر با کارهایی دیگر مثل خیره ماندن به صفحه تلویزیون و یا رایانه همراه باشد اثرات مخرب‌تر دیگری را نیز به همراه دارد. آنطور که مطالعات پژوهشگران ژاپنی نشان می‌دهد افرادی که بیشتر از 2ساعت در روز مجبور به خیره ماندن به رایانه هستند، در معرض ابتلا به خشکی چشم قرار می‌گیرند؛ عارضه‌ای که طی آن شخص احساس وجود جسم خارجی در چشم خود دارد و با علائمی مانند سوزش، خشکی چشم و ترس از نور مواجه می‌شود.
توضیح اینکه وقتی فرد برای مدتی طولانی و در زمان‌های زیاد به رایانه خیره می‌شود به‌تدریج پروتئینی که تشکیل‌دهنده بخشی از لایه طبیعی موکوس یا غشای اشک است و کارکرد آن تأمین رطوبت چشم است را از دست می‌دهد.
کارشناسان امر اما برای جلوگیری از این عارضه توصیه‌هایی دارند که با عمل به آنها می‌توان از این عارضه در امان ماند.
قرار دادن نمایشگر‌ها در سطوح کم ارتفاع و کج کردن صفحه نورانی نمایشگر به سمت بالا ازجمله روش‌هایی است که می‌توان از عارضه خشکی چشم در امان ماند.
توصیه دیگر در این زمینه استفاده از دستگاه‌های بخور آب در محیط‌های کاری برای رطوبت دار کردن هوای خشک اتاق‌ها به‌ویژه مکان‌های دربسته است.
جدا کردن چشم‌ها از صفحه نمایشگر حداقل هر 30دقیقه یک‌بار و استراحت چند دقیقه‌ای و قرار نگرفتن در مسیر مستقیم باد دستگاه‌های تهویه نیز راه‌حل‌های دیگری برای مبتلا نشدن به عارضه خشکی چشم است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 

تشخیص اوتیسم کودکان با اسباب بازی هوشمند ایرانی
محققان دانشگاه تهران موفق به ساخت اسباب بازی هوشمندی شدند که به کمک آن می‌توان کودکان مبتلا به اوتیسم را غربالگری کرد.به گزارش ایسنا، اوتیسم یا درخودماندگی نوعی اختلال رشد در روابط اجتماعی است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی غیر طبیعی مشخص می‌شود.علائم این اختلال که علت اصلی آن ناشناخته است، معمولا تا پیش از سه سالگی بروز می‌کند.کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم در ارتباطات کلامی و غیر کلامی، تعاملات اجتماعی و فعالیت‌های مربوط به بازی مشکل دارند.سرور اختیاری، دانشجوی کارشناسی ارشد الگورتیم محاسباتی دانشگاه تهران که با راهنمایی دکتر منوچهر مرادی موفق به ساخت این دستگاه شده است با اشاره به این که ایده تشخیص اوتیسم بهکمک اسباب‌بازی، ابتکاری و فاقد مشابه خارجی است، اظهار داشت: در این روش که اساسا برای غربالگری و هشدار در زمینه اوتیسم و نه تشخیص قطعی بیماری استفاده می‌شود،محققان با تحلیلاطلاعات مربوط به نحوه بازی کودک با این اسباب بازی کودکان مشکوک به ابتلا به اوتیسم را غربالگری می‌کنند.وی خاطرنشان کرد: اساس این روش بر تفاوت الگوی حرکتی کودکان مبتلا به اوتیسم با کودکان سالم است.در داخل این اسباب بازی هوشمند، سنسور شتاب سنجی وجود دارد که الگوی بازی کودکان با اسباب بازی را به رایانه می‌دهد و با تحلیل آن احتمال ابتلای کودک به اوتیسم تشخیص داده می‌شود.·اسباب بازی تشخیص اوتیسماختیاری تصریح کرد: رفتارهای تکراری و توجه به جزییات از رفتارهایی است که در کودکان اوتیسمی شایع است و در بازی آنها با اسباب بازی (خودرو) هوشمند هم تکرار یک حرکت خاص، توجه به جزئیات مثل چرخ خودرو و بازی کردن با آن به جای بازی با خودرو و بازی کردن آهستهاز مشخصه‌هایی است که با تحلیل داده‌های اسباب بازی، احتمال ابتلای کودک به اوتیسم را نشان می‌دهد.وی در پایان با اشاره به این که این اسباب بازی در حال حاضر در مرحله تحقیقاتی است، اظهار داشت: در جریان آزمایش‌ها، این طرح در 87 درصد موارد به درستی موفق به تشخیص اوتیسم شده است.

==================================


افزایش ناگهانی تعداد کودکان مبتلا به اوتیسم

«چرا بچه‌تان را تربیت نمی‌کنید؟!» این سؤال را در مواجهه با کودکی که رفتار اجتماعی مناسبی ندارد، با احتیاط بیشتری بپرسید، چرا که آن کودک ممکن است یکی از هزاران کودک ایرانی مبتلا به اوتیسم باشد؛بیمارانی که حالا و براساس هشدار سازمان بهزیستی کشور تعدادشان در ایران بالاتر از میانگین مبتلایان جهانی است.
معاون امور توانبخشی بهزیستی که سازمانش این روزها طرح غربالگری کودکان 2تا 5سال مبتلا به اوتیسم را انجام می‌دهد، اعلام کرده که تعداد مبتلایان به این بیماری بیشتر از آن چیزی است که فکرش را می‌کرده‌اند. دکتر یحیی سخنگویی گفت:متأسفانه تعداد کودکان شناسایی شده بالاتر از میانگین جهانی است؛ قبلا این آمار بسیار کم بود و به چشم نمی‌آمد، البته هنوز تمامی اطلاعات برای ارائه آمار نهایی جمع‌آوری نشده‌اند.


اوتیسم چیست؟

اوتیسم یا «درخودماندگی» نام نوعی اختلال رشدی در کودکان است. مشکل اصلی، اختلال در برقراری ارتباط با دیگران است. کودکان اوتیسمی معمولاً در تقابل‌های اجتماعی و مواجهه با اطرافیان مشکل دارند؛ به‌طوری که در پاسخ به دیگران عکس‌العمل‌های غیرمعمول بروزمی‌دهند و قادر به برقرار کردن تماس چشمی مناسب نیستند. نکته مهم اینکه این بیماری در همان ماه‌های اولیه تولد قابل شناسایی و حتی درمان است. در حالت طبیعی، نوزادان از 3‌ماهگی نشانه‌های دلبستگی را به مادرشان نشان می‌دهند اما درکودکان اوتیسم این دلبستگی اولیه کمتر مشهود است و معمولاً والدین کودکان اوتیسم تلاش زیادی می‌کنند تا با نوزادشان ارتباط برقرار کنند.
بهتر از این توضیحات درد دل‌های یک پدر که کودک مبتلا به اوتیسم دارد، شما را با این بیماری آشنا می‌کند. پدر محمد علی می‌گوید:برابر زحمت‎هایی که برای یک فرزند مبتلا به اوتیسم می‌کشی، نباید انتظار عکس‌العملی از جانب او داشته باشی؛ وقتی او را می‌بوسی یا به پارک می‌بری، او هیچ واکنشی ندارد و گاهی تحمل این موضوع خیلی سخت می‌شود. ممکن است اطرافیان نزدیک به‌خاطر بیش فعالی و عدم‌دستورپذیری این کودکان، با خانواده قطع رابطه ‌کنند بنابراین روابط اجتماعی به‌شدت کم و محدود می‌شود. مدام از ما می‌پرسند چرا این طوری است؟ چرا این رفتار را می‌کند؟ چرا کودک خود را تربیت نمی‌کنید؟ این کنایه‌ها خیلی ما را عذاب می‌دهد.


مشکل کجاست؟

همه مشکلات را می‌توان اینطور خلاصه کرد:بی اطلاعی والدین از بیماری، نا آشنایی جامعه با اوتیسم و شیوه برخورد با مبتلایان و البته کمبود امکانات و حمایت ها.
آشنایی پدر و مادر‌ها با این بیماری و الزام به جدی گرفتن طرح‌های شناسایی حتما مهم‌ترین گام است. کم نیستند خانواده‌هایی که با تأخیر چند ساله متوجه این مشکل می‌شوند و درمان در این شرایط پیچیده‌تر است. اینکه با یک کودک اوتیستیک چگونه باید زندگی کرد نیز مهارتی است که باید خانواده و اطرافیان این افراد یاد بگیرند. البته نگهداری این کودکان گاهی تقریباً غیرممکن است.
یحیی سخنگوی معاون امور توانبخشی بهزیستی می‌گوید: برخی خانواده‌ها از نگهداری فرزندانشان عاجز شده‌اند. اکنون علاوه بر تقاضای نگهداری از آنها در مراکز روزانه، با تقاضا برای مراکز شبانه‌روزی نگهداری از مبتلایان به اوتیسم روبه‌رو شده‌ایم که بی‌سابقه است.
تعدادی از این خانواده‌ها با نگهداری کودک‌شان در منزل مشکلی ندارند، آنچه آنها را مجبور به انتخاب مراکز شبانه روزی کرده، رفتار اطرافیان و جامعه است. خیلی‌ها کودکان مبتلا را عقب‌مانده ذهنی می‌دانند، درحالی‌که عقب ماندگی ذهنی مادرزادی است اما این افراد چون با محیط تعامل برقرار نمی‌کنند، ممکن است به آن دچار شوند. بعضی از این کودکان بعد از آموزش دیدن به مدرسه عادی رفته و درس خوانده‌اند. کمبود امکانات و حمایت‌ها نیز همچنان مشکل اصلی این افراد است. چندی پیش رئیس بیمارستان توانبخشی نورافشار هزینه درمان یک کودک مبتلا را 100میلیون تومان اعلام کرده بود، درحالی‌که بیمه‌ها‌ همه داروهای این افراد را پوشش نمی‌دهند.
سازمان بهزیستی در حالی از افزایش مبتلایان این بیماری خبر داده که اکنون حداکثر 32مرکز برای این بیماری فعال است. بهزیستی البته تنها به افزایش آمار اشاره کرده و جزئیات بیشتری اعلام نکرده است. گفته می‌شود از میان هر ۱۰‌هزار کودک زیر ۱۲ سال در جهان، ۲ تا ۵ کودک مبتلا به این اختلال هستند.
در ایران دست‌کم 200هزار کودک اوتیسمی در 250مرکز شبانه‌روزی نگهداری معلولان ذهنی سراسر کشور نگهداری می‌شوند. از آنجایی که آمار جهانی این بیماری یک تا 1/5درصد است، کارشناسان که تعداد 100هزار نفر در کشور به اوتیسم مبتلا باشند که هنوز شناسایی نشده است.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
آزمایش دی ان ای انجام دهید تا ببینید اصل و نسب هزار ساله تان به کجا می رسد

بی بی سی : خیلی از ما می دانیم اجدادمان دو سه نسل قبل کجا زندگی می کرده اند. اما یک هزار سال پیش چطور؟ تا پیش از این آزمایشهای دی ان ای می توانستند جواب این سوال را در یک محدوده چندصد کیلومتری بدهند. اما حالاا محققان می گویند روش تازه ای یافته اند که می توانند با آزمایش دی ان ای، ریشه یک نفر را - هر کجای کره زمین که باشد - تا یک هزار سال پیش رد یابی کنند. آناهیتا شمس در جست و جوی اطلاعات بیشتر، و پیدا کردن اجداد هزار سال پیشش، به دانشگاه شفیلد رفته و با یکی از محققان صحبت کرده است.

http://www.mediafire.com/watch/0r2867z9up895p0/_%D8%A2%D8%B2%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%D8%AF%DB%8C_%D8%A7%D9%86_%D8%A7%DB%8C_%D8%AA%D8%A7_%D8%A8%D8%A8% DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%AF_%D8%A7%D8%B5%D9%84_%D9%88_%D9%86%D8%B3%D8%A8_%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1_%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87_%D8%AA%D8%A7%D9%86_%D8%A8%D9%87 _%DA%A9%D8%AC%D8%A7_%D9%85%DB%8C_%D8%B1%D8%B3%D8%AF__.mp4
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
کم‌خواب‌ترین و پرخواب‌ترین کشورها کدامند

یک انسان سالم برای این که بتواند کارهای روزانه خود را انجام دهد به ۶ تا ۸ ساعت خواب شبانه نیاز دارد اما اکنون این رقم برای کارایی بیش‌تر در طول روز تغییر کرده است.
به گزارش مهر، احتیاجات خواب برای هر سنی تفاوت دارد. تاکنون به کرات این جمله را شنیده‌ایم که انسان باید بین 6 تا 8 ساعت خواب شبانه داشته باشد اما اکنون محققان معتقدند افرادی که بیشتر از این میزان و حدودا 10 ساعت از شبانه‌روز را به خواب اختصاص می دهند دارای عملکرد بهتری نسبت به سایرین هستند.


جهان متعلق به کسانی است که بیشتر می خوابند!

خواب همانند یک سرمایه گذاری مناسب است زیرا اگر توازن مناسبی بین خواب و فعالیت های روزمره وجود داشته باشد، ذهن و مغز می‌توانند به فعالیت‌های خلاقانه‌تری دست پیدا کنند در نتیجه میزان کارایی و عملکرد آنها نیز افزایش پیدا می‌کند. اما در این میان معیارهایی مانند نیاز شخص به خواب شبانه، ریتم زندگی، بیماری، وراثت، سن، شرایط شغلی و حرفه‌ای، افسردگی و غیره می‌تواند میزان ساعت خواب شبانه را متغییر کند.


آمارهایی از میزان خواب شبانه در کشورهای مختلف

فرانسه یکی از کشورهایی است که شهروندانش حدودا 7 تا 8 ساعت در طول شبانه‌روز را به استراحت و خواب اختصاص می‌دهند. اما این مقدار با افزایش سن تغییر می‌کند. کشورهای دیگری مانند آمریکا، انگلیس، آلمان، اسپانیا نیز همانند فرانسه حدودا 6 تا 8 خواب در طول شبانه‌روز دارند.


رتبه ممتاز خواب‌آلودگی به استرالیا رسید

استرالیا تنها کشوری است که مردمانش بیش از 9 ساعت در شب به استراحت می‌پردازند.


رتبه آخر خواب شبانه‌روز به کشورهای آسیایی رسید

کشورهای آسیایی کمتر از 6ساعت در طول شبانه‌روز می‌خوابند.




نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد، نیوزیلندی‌ها به طور متوسط ۷ ساعت و ۲۷ دقیقه را در رختخواب می‌گذرانند. بعد از آن‌ها هلندی‌ها هستند که با ۷ ساعت و ۲۴ دقیقه خواب شبانه، در رده دوم می‌ایستند. فنلاند، بریتانیا، استرالیا، ایرلند، سوئد، فرانسه و دانمارک ۱۰ کشور اول در زمینه میزان خواب شبانه را کامل می‌کنند. در انتهای جدول هم ژاپن است که به طور میانگین ۵ ساعت و ۵۲ دقیقه خواب شبانه دارد.

عربستان سعودی و کره جنوبی با ۶ ساعت و یک دقیقه، فیلیپین با ۶ ساعت و ۷ دقیقه و کویت با ۶ ساعت و ربع،‌ در انتهای این فهرست هستند.

این تحقیق را سازندگان اپلیکیشن «Sleep Cycle» انجام داده‌اند. این شرکت، اپلیکیشن زنگ ساعت می‌سازد.

یک تحقیق دیگر هم نشان داده،‌ مردم آفریقای جنوبی سحرخیزترین مردم دنیا هستند که خیلی از آن‌ها به طور میانگین ساعت ۶:۰۹ دقیقه صبح بیدار هستند.


از فواید بی‌شمار خواب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

انرژی مضاعف
قدرت مبارزه با بیماری‌ها و خستگی‌ها
تقویت و بهبود سیستم ایمنی بدن
تقویت حافظه
عملکرد بهتر در فعالیت‌های روزانه و ایجاد خلاقیت
تقویت روحیه و اخلاق
قدرت بهتر درک و تفسیر موضوعات مختلف
کاهش اشتباهات و خطرات
کاهش روند پیری
توقف افزایش وزن
عدم گسترش و توسعه اختلالات عصبی
کاهش احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
انسان از چند گیگابایت تشکیل می‌شود؟

انسانها با وجود همه تفاوت‌های ظاهری و رفتاری، از 99.9 درصد کدهای ژنتیکی مشترک برخوردارند؛ اکنون یک فیزیکدان استرالیایی برای تعیین میزان داده‌های درون این کدها، نظریه اطلاعات را بر ماهیت پیچیده دی‌ان‌ای اعمال کرده است.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، درک مولر، فیزیک مهندس استرالیایی با استفاده از اصل دودویی، دو بیت داده را برای هر مولکول در دی‌ان‌ای اختصاص داده و این بیتها را برای کشف کل کد معادل 1.5 گیگابایت به بایت تبدیل کرد.
متناوبا، این کد می‌تواند 511 تصویر دیجیتالی با میانگین اندازه سه مگابایت را در خود نگهدارد.
به گفته مولر، کوچکترین میزان اطلاعات موجود، پاسخ «بله» یا «خیر» و «صحیح» یا «غلط» است.
در کد دودویی، این پاسخ می‌تواند به شکل «1» برای صحیح و «0» برای غلط ساده‌تر شود.
در سال 1963، کد استاندارد آمریکایی برای تبادل اطلاعات (اسکی) اعلام کرد هفت بیت اطلاعات برای رمزگشایی همه حروف الفبا از جمله حروف بزرگ و کوچک و نمادها وجود دارد.
رایانه‌ها که به دلیل مبنای دودویی کد، به مضربی از دو برای عملکرد خود نیاز دارند، از هشت بیت به عنوان واحد محاسبه استفاده کرده و این یک بایت خوانده شد.
کد ژنتیکی انسان در یک توالی از چهار مولکول قرار دارد که با حروف A ،B ،G و C نمایش داده می‌شوند.
هرکدام از آنها می‌توانند با دو بیت داده - 00، 10، 11، 01 - رمزگشایی شوند. هنگامی که این مولکولها ضرب در شش میلیون حرف شده و سپس تقسیم بر هشت بیت در بایت شدند، مولر دریافت که کل کد حاوی 1.5 گیگابایت داده است.
وی سپس این محاسبات را گسترش داده و دریافت که هر سلول در بدن انسان حاوی این 1.5 گیگابایت داده بوده و اینکه 40 تریلیون سلول در بدن انسان وجود دارد. این میزان با 60 زتابایت (60 با21 صفر) اطلاعات مساوی است.
علاوه بر این، از آن جا که 99.9 درصد از این اطلاعات با انسانهای دیگر مشترک است، کمتر از یکی در هر 1000 داده منحصربفرد بوده که این میزان به آسانی در یک فلاپی جا می‌شود.
این کار مبتنی بر مفهوم عمومی نظریه اطلاعات است. در ساده‌ترین تعریف، این نظریه به بررسی چگونگی شکل‌گیری پیغامها از اطلاعات، ‌تفاوت آنها و شباهتشان می‌پردازد.
برای مثال اگر کسی بخواهد ایده‌ای را به اشتراک بگذارد، می‌تواند آن را ایمیل کرده، بنویسد، تصویر آن را بکشد یا درباره آن صحبت کند. همه این روشها با هم تفاوت دارند اما نتیجه آنها که به اشتراک‌گذاری اطلاعات است، یکی است.
مغزها از طریق زبان می‌توانند زبان یا تفکر را بدست بیاورند و آنها را به تکه‌هایی تبدیل کنند که بعد توسط نمادها و سیگنالها قابل بیرونی‌سازی است.
اطلاعات، جدای از شکل ذخیره و به اشتراک‌گذاری آن، می‌تواند توسط فرآیندی اساسی موسوم به آنتروپی سنجیده شود.
این سنجش با بیت صورت گرفته و اطلاعات بدون توجه به چگونگی به اشتراک‌گذاری آن،‌ از یک میزان مشابه بیتها ساخته شده که تنها در تراکم با هم تفاوت دارند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
گیاهان صدای خورده‌ شدن‌شان را می‌شنوند!

دانشمندان دریافته‌اند گیاهان به صورت تدافعی به صدای خورده‌شدنشان واکنش نشان می‌دهند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بر اساس مطالعات محققان دانشگاه میسوری، گیاهان می‌توانند صداهای نزدیک مانند صدای خوردن را بشنوند و سپس به تهدیدات موجود در محیط‌شان واکنش نشان دهند.
دانشمند ارشد این مطالعه به نام هایدی اپل، گفت: تحقیق پیشین نشان داده بود گیاهان چگونه به انرژی شنیداری مانند موسیقی واکنش نشان می‌دهند. با این حال مطالعه جدید نخستین بار است که چگونگی پاسخ‌دهی گیاهان به نوعی ارتعاش نسبی را بررسی می‌کند.
اپل و همکارانش دریافتند سیگنال ارتعاشات غذاخوردن در متابولیسم سلول‌های گیاه تغییر می‌کند و مواد شیمیایی‌ تدافعی‌تری ایجاد می‌کند که می‌تواند از حملات ممانعت کند.
در این مطالعه، کرم‌های حشره روی Arabidopsis که نوعی گیاه گل‌دهنده و مرتبط با کلم و خردل است، قرار داده شدند. دانشمندان با استفاده از لیزر و قراردادن نوعی ماده انعکاسی روی برگ گیاه، توانستند حرکت برگ را در پاسخ به کرم حشره در حال جویدن ارزیابی کنند. محققان سپس ماده ضبط‌شده از ارتعاشات خوردن را برای مجموعه‌ای از گیاهان پخش کردند اما برای گیاهان دیگر فقط سکوت را پخش کردند.
زمانی که کرم‌های حشره بعدها روی هر دوی این مجموعه گیاه تغذیه می‌کردند، محققان دریافتند گیاهانی که پیش‌تر در معرض ارتعاشات غذاخوردن کرم‌ها قرار گرفته بودند، نوعی ماده‌ای شیمیایی تولید کردند که برای بسیاری از کرم‌های حشره ناخوشانید بود.
در این جا گیاهانی که در معرض ارتعاشات مختلف از قبیل ارتعاشات تولیدشده توسط باد ملایم یا صداهای مختلف حشرات قرار گرفته بودند، تدافعات شیمیایی‌شان را افزایش ندادند. این صداهای مختلف حشرات با ویژگی‌های صوتی ارتعاشات غذاخوردن مشترک بود. چنین موضوعی نشان می‌دهد گیاهان قادر به تشخیص‌دادن ارتعاشات غذاخوردن از دیگر منابع معمول ارتعاش محیطی هستند.
جزئیات این مطالعه در مجله Oecologia منتشر شد.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
مرد

 
مغزهای بزرگ‌تر بهتر می‌بینند

پژوهش جدید دانشمندان دانشگاه بث نشان داد نواحی بزرگ‌تر مغز شاید به گونه‌ای تکامل یافته‌اند که درک بیشتر و دقیق‌تری داشته باشند.
به گزارش ایسنا، افزایش اندازه نواحی مغز مانند غشای بصری بخش اساسی تکامل به شمار می‌آید.
به عنوان بخشی از این مطالعه، محققان دریافتند افزایش اندازه بخش بصری مغز در گونه‌های پستاندار مختلف شامل انسان‌ها، بوزینه‌ها و میمون‌ها با پردازش بصری افزایش‌یافته، مرتبط است. افزون بر این، اندازه نواحی متخصص در درون مغز با تغییرات خاص در رفتار مانند کاهش آسیب‌پذیری در مقابل توهمات بصری و افزایش دقت بصری یا دیدن جزئیات ریز مرتبط است.
دکتر الکساندر دو سوسا، رهبر این مطالعه، گفت: پستانداران با غشای بصری بزرگ‌تر دارای تفکیک‌پذیری بصری و دقت بینایی بهتری هستند و قدرت توهم بصری آنها کاهش می‌یابد. در واقع هر چه این ناحیه از مغز بزرگ‌تر باشد، قابلیت پردازش بصری آن بالاتر می‌رود.
وی ادامه داد: اندازه نواحی مغز نه تنها وجود عصب‌های بیشتر (سلول‌های مغزی) را در آن ناحیه، بلکه احتمال اتصال بین عصب‌ها را نشان می‌دهد. این اتصالات امکان انجام محاسبات پیچیده را فراهم کرده و انجام این محاسبات نیز امکان درک بصری دقیق‌تر را فراهم می‌کند.
به راستی آیا این خداوند است که انسان را آفریده است یا عکس آن؟؟
     
  
صفحه  صفحه 74 از 162:  « پیشین  1  ...  73  74  75  ...  161  162  پسین » 
علم و دانش

Science News | دانستنیهای علمی

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2025 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA