انجمن لوتی: عکس سکسی جدید، فیلم سکسی جدید، داستان سکسی
علم و دانش
  
صفحه  صفحه 39 از 55:  « پیشین  1  ...  38  39  40  ...  54  55  پسین »

Technology News | اخبار فناوری


مرد

 


فناوری جدید ضدجعل اسکناس با الهام از سوسک خالدار


محققان با الهام از نوعی سوسک خالدار، موفق به ساخت نانوجوهری شدند که می‌تواند در چاپ اسکناس‌ها مورد استفاده قرار گیرد؛ این جوهر جعل اسکناس‌ها را دشوار می‌کند.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، همه دولت‌ها تلاش می‌کنند تا با افزودن اجزاء یا ویژگی‌هایی منحصر به فرد به اسکناس‌ها، آن‌ها را از گزند جعل به دور نگه دارند. اخیراً محققان از نوعی سوسک خالدار برای ارائه فناوری ضد جعل الهام گرفته‌اند. بر اساس مقاله‌ای که در نشریه ACSNANO منتشر شده، محققان نوعی جوهر با الهام از رنگ‌های پوست سوسک خالدار ساخته‌اند که دوام بالایی داشته و جعل آن بسیار دشوار است.

روی اسکناس‌های دلار، ویژگی‌هایی قرار داده شده که با تغییر رنگ خود، جعل این اسکناس‌ها را دشوار می‌کند. این ساختارها، به مرور با قرار گرفتن در معرض هوا و نور، رنگ باخته و عملکردشان ضعیف می‌شود. رنگی که این گروه تحقیقاتی تولید کرده‌اند بر اساس نانوبلورهای فتونیکی بوده که مقاومت بالایی در برابر رنگ‌پریدگی دارد.

در حال حاضر روش‌هایی که در آن‌ها از این نانوبلورها استفاده می‌شود، بسیار گرانقیمت است. اما این روش که مبتنی بر جوهر افشانی است، ارزان و ساده بوده و می‌تواند جایگزین بسیار سریعی برای روش‌های قبلی باشد. این گروه تحقیقاتی برای ساخت جوهر جدید خود از نوعی سوسک خالدار موسوم به Tmesisternus isabellae استفاده کردند که از زرد به قرمز امکان تغییر رنگ دارد؛ این رنگ بستگی به رطوبت محیط دارد.

پژوهشگران با الهام از پوست این سوسک ذرات رنگی ساختند که می‌تواند از سبز روشن تا زرد و قرمز تغییر رنگ دهد و در اثر تابش نور، دچار رنگ‌پریدگی نشود.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


هند به دنبال مأموریت فضایی سرنشین‌دار است


پس از موفقیت در پرتاب مدارگرد MOM و رسیدن به سیاره سرخ به عنوان نخستین کشور آسیایی، سازمان تحقیقات فضایی هند در حال توسعه فناوری مأموریت سرنشین‌دار به فضا است.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، رئیس سازمان تحقیقات فضایی هند (ISRO) تأکید کرد، این کشور درحال حاضر قادر به ارسال ربات به فضا است و فناوری‌های موجود، به چند گام اساسی برای آماده شدن جهت ارسال فضانورد به فضا نیاز دارد.

یه حداقل رساندن درصد خطا هنگام انجام مأموریت‌های فضایی و توسعه سیستم فرار، بخشی از این نیازها محسوب می‌شوند.

ساخت مدارگرد مریخ MOM در مدت چهار سال و دو ماه انجام شد و کاوشگر در بازه زمانی کوتاه 18 ماهه مورد آزمایش قرار گرفت که با وجود مدت زمان کوتاه ساخت تا آزمایش، در مأموریت اصلی بسیار موفق بود.

طول عمر فضاپیما شش ماه ارزیابی شده است و اکنون بیش از 100 روز از حضور آن در مدار مریخ می‌گذرد، عملکرد مدارگرد MOM در وضعیت مطلوب قرار داشته و محققان منتظر ماه ژوئن هستند.

در این زمان مدارگرد بمدت 15 روز از دسترس تیم کنترل زمینی خارج خواهد شد؛ درصورت برقراری تماس مجدد با مدارگرد، سازمان تحقیقات فضایی هند به موفقیت چشمگیری دست پیدا خواهد کرد.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


کشف توده‌های یخ عنکبوتی در مریخ ‌


مشاهدات اخیر مدارگرد مریخ از وجود توده‌های مرموز عنکبوتی شکل در مریخ خبر می‌دهد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خراسان، اگرچه سطح مریخ از مناظر متفاوتی پوشیده شده است، اما طبق مشاهدات اخیر مدارگرد مریخ وجود توده‌های یخ عنکبوتی اثبات شده است.

دانشمندان آمریکایی پس از بررسی تصاویر ارسالی از کاوشگر MRO که توسط دوربین پیشرفته HiRISE شکار شده بود، موفق به مشاهده اجسام عجیب شبیه به عنکبوت در قطب جنوب این سیاره شدند.

پروفسور کندیس هنسون، محقق و متخصص شناسایی تصاویر فضایی افزود: پس از بررسی تصاویر ارسالی از قطب جنوب مریخ موفق به کشف فرم‌های عجیب و شگفت‌انگیزی شدیم که در ابتدای امر باعث شگفتی دانشمندان شد. پس از بررسی بیشتر توده‌های عنکبوتی شکل موفق به شناخت ماهیت اصلی آنها شدیم.

وی در ادامه افزود: به خاطر سردی بیش از حد هوا در قطب جنوب مریخ حتی دی‌اکسیدکربن محلول در اتمسفر یخ می‌زند و در طول زمستان در قطب باقی می‌ماند.

دی‌اکسیدکربن موجود در اتمسفر مریخ به علت برودت هوای زیاد به صورت توده‌های یخی در طول زمستان باقی می‌ماند، اما هنگام بهار مستقیما به گاز تبدیل می‌شود.

محققان پس از مطالعه بیشتر اشکال ایجاد شده دریافتند که حذف شدن پروسه تبدیل دی‌اکسیدکربن به مایع و تبدیل شدن مستقیم آن به گاز باعث وجود فرسایش در سطح قطب این سیاره شده و این اشکال مرموز را به وجود آورده است.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


شناسایی رانندگان خشن با سیستم ابداعی


محققان اسپانیایی سیستم جدیدی ابداع کرده‌اند که قادر به شناسایی الگوهای رفتار خشن رانندگان بوده و می‌تواند از درصد قابل توجهی از تصادفات رانندگی پیشگیری کند.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، تصادفات رانندگی سالانه 1.3 میلیون کشته و 50 میلیون مجروح در جهان برجای گذاشته و علت اصلی مرگ جوانان 15 تا 29 ساله محسوب می‌شود؛ علاوه بر تلفات انسانی، تصادفات رانندگی هزینه‌های اقتصادی زیادی را به نظام سلامت و حمل و نقل وارده می‌کند.

حدود 70 درصد تصادفات رانندگی ناشی از خطاهای انسانی و شیوه‌های نادرست رانندگی است؛ تغییر الگوهای رانندگی خشن می‌تواند درصد حوادث رانندگی را بطور قابل ملاحظه‌ای کاهش دهد.

یکی از راه‌های نظارت بر الگوهای رانندگی، بررسی سیگنال‌های فیزیولوژیک مانند ضربان قلب، تنفس و سطح استرس است؛ اما محققان بدنبال روش‌هایی برای نظارت نامحسوس بر این الگوها هستند.

محققان دانشگاه پلی‌تکنیک مادرید (UPM) در تحقیقات خود دریافتند، امکان تشخیص رفتارهای خشن رانندگان از طریق نظارت بر سیگنال‌های خارجی رانندگی مانند سرعت یا شتاب وجود دارد.

مدل طراحی شده محققان در موقعیت‌های واقعی رانندگی، با رانندگان مختلف و در مسیرهای جاده‌ای متفاوت مورد آزمایش قرار گرفت که عملکرد 92 درصدی سیستم در تشخیص رفتارهای رانندگی خشن را تنها از طریق سیگنال‌های خارجی رانندگی نشان داد.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


اسراری از میدان مغناطیسی ماه


محققان موسسه فناوری ماساچوست (MIT)‌ شواهد جدیدی بدست آورده‌اند که نشان می‌دهد، ماه در حدود یک میلیارد سال قبل دارای هسته مغناطیسی قوی بوده که به شکل‌گیری یک میدان مغناطیسی قوی‌تر از زمین کمک کرده بود.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، فلز سیال در هسته زمین، قلب این سیاره را به یک دینام – ژنراتور جریان الکتریکی – تبدیل کرده است که باعث ایجاد میدان مغناطیسی زمین شده است.

دینام سیاره‌ای (Planetary dynamos) از طریق فرآیندی به نام القاء ایجاد می‌شود که در آن، انرژی مایعات رسانا به یک میدان مغناطیسی تبدیل می‌شود؛ حرکت هسته مایع زمین از طریق سرد کردن سیاره نیرودهی می‌شود.

محققان موسسه فناوری ماساچوست (MIT)‌ با استفاده از نمونه های جمع‌آوری شده در مأموریت آپولو دریافتند که ماه نیز یک دینام در هسته مذاب خود ایجاد کرده است؛ برخلاف اندازه ماه که تنها یک درصد جرم زمین است، دینام ماه بسیار شدید بوده و حتی قویتر از میدان مغناطیسی فعلی زمین است.

این نتایج نشان می‌دهد، هسته مذاب در مرکز ماه باعث ایجاد میدان مغناطیسی شدید در یک میلیارد سال قبل شده بود.

«بنجامین وایس» نویسنده ارشد این تحقیق تأکید کرد: تولید میدان مغناطیسی توسط سیارات از طریق حرکت مایعات رسانا در داخل آنها انجام می‌شود.

اما ماه در حال حاضر فاقد میدان مغناطیسی سراسری است و این میدان مغناطیسی شدید در حدود یک میلیارد سال قبل وجود داشته است؛ محققان در حال بررسی دلایل از بین رفتن میدان مغناطیسی قوی ماه هستند.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


کشف انگشتان تاریک جو خورشید


محققان مرکز تحقیقات سیستم‌های خورشیدی موسسه ماکس پلانک آلمان با همکاری محققان آمریکایی موفق به ارائه توضیحی درخصوص ساختار انگشت مانند خورشید شدند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، خورشید در پوشش گازی خود، ساختارهای پلاسمایی تیره‌رنگی شبیه انگشت تولید می‌کند.

انرژی مغناطیسی و الکتریکی در تاج خورشیدی به حرارت بسیار زیاد - بالغ بر 10 میلیون درجه سانتیگراد - تبدیل می‌شود. این حرارت منجر به عود جرقه در مجاورت لکه‌های خورشیدی می‌شود؛ توده گاز از سطح خورشید جدا و از بالای تاج خارج می‌شود.

در طی این فرآیند، ساختارهای عجیب تیره‌رنگ پلاسما به شکل انگشت ظاهر شده و تنها بمدت چند دقیقه در قسمت بالای جرقه خورشیدی قابل مشاهده هستند.

از زمان کشف این فرآیند در 15 سال قبل، محققان بدنبال شناسایی علت شکل‌گیری این ساختارهای تیره بودند.

محققان موسسه ماکس پلانک آلمان با همکاری محققان آمریکایی اقدام به ارزیابی تصاویر تهیه شده از جرقه خورشیدی توسط رصدخانه دینامیک خورشیدی (SDO) و مأموریت STEREO کردند.

از طریق این دو ابزار، امکان رصد خورشید در طول موج‌های مختلف نور فرابنفش فراهم می‌شود.

این تصاویر با وضوح بسیار بالا از فوران‌های تاج خورشیدی در سال‌های 2011 و 2012، برای بررسی این ساختارهای انگشت‌مانند با عمر کم بسیار مناسب هستند.

از مدل‌های رایانه‌ای برای شبیه‌سازی فرآیند مشابه استفاده شد؛ این محاسبات سه‌بعدی MHD بر پایه فرضیه‌ای است که فیزیکدانان برای توصیف مایعات رسانا استفاده می‌کنند و برای توصیف نحوه عملکرد پلاسمای خورشیدی نیز قابل استفاده است.

محققان برای توضیح این مسئله از یک پدیده طبیعی که در موقعیت‌های مختلف – در کائنات دوردست تا یک فنجان چای – قابل مشاهده است، استفاده کردند.

محققان در کمال شگفتی دریافتند که فرآیند شکل‌گیری ساختارهای پلاسمایی تیره‌رنگی شبیه انگشت از طریق نظریه بی‌ثباتی ریلی- تیلور – فرآیند اساسی در دینامیک سیالات – قابل توضیح است.

این بی‌ثباتی بین دو سیال با تراکم‌های مختلف، مانند افتادن یک قطره شیر درون یک فنجان چای قابل توضیح است؛ شیر سنگین‌تر از چای بوده و شتاب گرانشی موجب شکل‌گیری یک ساختار قارچی‌شکل در زمان برخورد شیر و چای می‌شود که نشانه‌ای از بی‌ثباتی است.

نتایج این تحقیق در مجله Astrophysical Journal Letters منتشر شد.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


نفوذ به قلب زلزله با سامانه مجازی جدید


ارائه نوعی سامانه سه‌بعدی مجازی به دانشمندان امکان نظارت بر اثرات زلزله یا تفحص در مناطق دورافتاده و غیرقابل‌دسترس جهان را فراهم می‌کند.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، مهندسان دانشگاه بریگهام یانگ در یوتای امریکا، با استفاده از صفحات 12 HD، سامانه‌ای موسوم به VuePod را خلق کرده‌اند که به کاربران امکان پرواز، تفحص یا گشت‌زنی در محیط‌های سه‌بعدی غیرقابل‌دسترس را می‌دهد.

تصاویر مطلوب بر روی صفحه نمایشی عظیم به ابعاد 32 متر و با استفاده از فناوری راه دور Wii کنترل می‌شوند. عینک‌های سه بعدی که کاربران به چشمشان می‌گذارند، ابعاد افزوده‌ای را به تصاویر حاصله اضافه می‌کند.

فناوری VuePod که می‌تواند مهندسی زلزله را دستخوش انقلاب کند، با استفاده از داده‌های نقطه‌ای حاصل از هواپیمایی مجهز به لیدار، تصاویرش را خلق می‌کند.

لیدار (رادار لیزرمحور) از چشم‌اندازی خاص اسکن می‌گیرد و میلیون‌ها داده نقطه‌ای‌ را ثبت می‌کند و این داده‌ها در نهایت به عنوان تصویر روی VuePod نمایش داده می‌شوند. می‌توان این داده‌های نقطه‌ای را با ترکیب‌کردن تصاویر گرفته‌شده توسط پهپادهای ارزان نیز خلق کرد.

در حال حاضر، مجموعه‌ای از این داده‌ها از دره‌ای واقع در زیر فلاتی در جنوب ایالت آیداهوی امریکا برای اعمال به سامانه VuePod در دسترس هستند. با استفاده از عینک‌های سه‌بعدی و کنترلر Wii، کاربر می‌تواند به طور مجازی از بالای این دره وارد آن شود و از یک سمت به سمت دیگرش پرواز کند.

با ترکیب‌کردن دو مجموعه از داده‌های حاصل از این دره که در فاصله پنج سال گرفته شده‌اند، فرد می‌تواند تغییراتی در چشم‌انداز طبیعی را مشاهده کند که برای چشم انسان قابل‌رویت نیستند.

علاوه بر شناسایی تغییرات طبیعی، سامانه مجازی جدید پتانسیل رهگیری ظهور ترک در بزرگراه‌ها با گذر زمان و همچنین مشاهده اثر ایجادشده بر روی ساختمان‌ها پس از قرارگرفتن در معرض آب‌و‌هوای شدید یا زلزله‌ها را دارد.

در حالی که VuePod نخستین سامانه از این دست نیست، یکی از فناوری‌های مقرون‌به‌صرفه در این زمینه تا به امروز است. در حالی که حفظ و نگهداری تعدادی از سامانه‌های مجازی مشابه، 10 میلیون دلار هزینه می‌برد، بهای لازم درباره سامانه جدید 30 هزار دلار گزارش شده است.

جزئیات این دستاورد فناورانه در نشریه Journal of Computing in Civil Engineering قابل‌مشاهده است
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 


اگر شهاب‌سنگی با اقیانوس‌ برخورد کند؟


محققان آمریکایی با استفاده از یک شبیه‌سازی رایانه‌ای جدید دریافته‌اند، برخورد احتمالی شهاب‌سنگ با اقیانوس‌ می‌تواند موج‌های عظیمی به ارتفاع بیش از هفت متر ایجاد کند که به مراتب خطرناک‌تر از برخورد شهاب‌سنگ با خشکی است.

به گزارش ایسنا منطقه خراسان، محققان پس از شبیه‌سازی شرایط برخورد شهاب‌سنگ با یکی از اقیانوس‌های زمین دریافتند که خسارات وارد شده ناشی از ایجاد این سونامی بسیار زیاد است، به نحوی که تمام سواحل آمریکا زیر آب می‌رود.

دانشمندان معتقدند اگر شاهد برخورد شهاب‌سنگ با ساحل مریلند باشیم، در این صورت موج‌های عظیمی به ارتفاع هفت متر شکل می‌گیرد که این امواج حتی باعث به زیر آب رفتن نیویورک و جورجیا می‌شود.

پروفسور «جی ملوش» محقق و زمین‌شناس دانشگاه ایندیانا تأکید کرد: اگر چه خطر برخورد شهاب‌سنگ‌ها همیشه وجود دارد، اما برخورد شهاب‌سنگ در اقیانوس‌ها با خطراتی جدی‌تری همراه است و این پدیده تاحدود زیادی غیرقابل پیش‌بینی است.

محققان معتقدند که احتمال برخورد شهاب‌سنگی عظیم مانند برخورد 65 میلیون سال قبل در مکزیک که باعث انقراض نسل دایناسورها شد، بسیار نادر است؛ همچنین احتمال برخورد شهاب‌سنگ با قطر 50 متر مانند حادثه 2013 روسیه نیز بسیار کم است.
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

بزرگترین رخداد جهانی نجوم
کنگره‌ی جهانی نجوم با اتخاذ تصمیمات مهم و کلیدی با حضور 2600 دانشمند برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ بیش از 2600 دانشمند نجوم و اخترفیزیک در 8 ژانویه قرار است دور هم گرد آیند.

این کنگره که در نوع خود بی نظیر است محققانی از سراسر جهان را دعوت کرده و اخبار و تصمیمات مهمی را در بر خواهد داشت.



اعطای 17 جایزه به محققان برتر و تشکیل کارگروه‌های علمی و تصمیم گیر در کنار این کنگره آنرا حائز اهمیت کرده است.

قرار است روسای ناسا و آژانس فضایی اروپا نیز در این کنگره شرکت داشته باشند تا از نزدیک نسبت به نظرات بهره مند شوند.

پیدا شدن حیات در کرات فرا زمینی و نحوه‌ی برخورد با آن از مهم ترین تصمیماتی است که قرار است در این کنگره گرفته شود
نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
مرد

 

پژوهشگر بر‌تر مرکز رشد واحدهای فناور معرفی شد
پژوهشگر شرکت نانوفناوران مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور عنوان پژوهشگر بر‌تر را به خود اختصاص داد.
محرمی‌پور مدیر شرکت دانش بنیان نانوفناوران در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: شرکت نانوفناوران دایا تولیدکننده آفت‌کش‌های گیاهی سالم برای انسان و محیط‌زیست است.

محرمی‌پور با بیان این مطلب که سونامی سرطان ارمغان سموم کشاورزی است، اظهار داشت: یکی از عواملی که سلامت انسان و محیط‌زیست را به خطر می‌اندازد و از نظر درمانی و سلامت متقبل هزینه‌های زیادی برای جامعه می‌شود مصرف بی‌رویه سموم شیمیایی کشاورزی و کودهای شیمیایی است.

وی با اعلام اینکه تولیدات کشاورزی بدون وجود این دو نهاده امکان‌پذیر نیست، اظهار داشت: از طرفی استفاده بی‌رویه از این موارد سموم خطراتی را برای محیط زیست به همراه دارد و از طرف دیگر از آنجا که وارد کننده این مواد شیمیایی هستیم سالانه مبالغ ارزی هنگفتی صرف ورود این سموم به کشور می‌شود.

محرمی‌پور افزود: از سوی دیگر هزینه مربوط به تولید سم نیز بسیار بالاست و امروزه تغییر نگرشی به سمت تولید آفت‌کش‌های زیستی و بیولوژیک داده شده‌است.

وی در ادامه تصریح کرد: تحقیقات پایه بر روی تولید این سموم جدید از دوازده سال پیش در دانشگاه تربیت مدرس آغاز شد و در حال حاضر هدف به ثمر رساندن این نتایج تحقیقات است.

محرمی‌پور افزود: برای عملیاتی کردن تحقیقات نیاز به ثبت شرکت و استقرار در یکی از مراکز رشد بود که با توجه به سوابق ارزنده قانونی و منطقی و علمی که مرکز رشد سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در میان سایر مراکز رشد به‌ دست آورده بود مراحل پذیرش و استقرار در این مرکز را طی کردیم.

وی تصریح کرد: حدود یک‌سال است که در مرکز رشد واحدهای فناور فعالیت خود را شروع کرده‌ایم که طی این مدت به خرید تجهیزات و لوازم و امکانات مورد نیاز اقدام کردیم و از حمایت‌های این مرکز نیز برخوردار بودیم.

وی خاطرنشان کرد: هزینه‌های مناسب برای تخصیص اجاره‌ بهای کارگاه مبلغی منطقی است و کمک بسیار زیادی که در رابطه با مصرف رایگان انرژی و دیگر موارد در اختیار ما گذاشته می‌شود در رشد و بالندگی شرکت‌های نوپایی چون شرکت نانو فناوران دایا کمک بزرگی به شمار می‌رود.




نمیدونم چکار کنم ؟!!!
     
  
صفحه  صفحه 39 از 55:  « پیشین  1  ...  38  39  40  ...  54  55  پسین » 
علم و دانش

Technology News | اخبار فناوری

رنگ ها List Insert YouTube video   

 ?

برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.

 

 
DMCA/Report Abuse (گزارش)  |  News  |  Rules  |  How To  |  FAQ  |  Moderator List  |  Sexy Pictures Archive  |  Adult Forums  |  Advertise on Looti
↑ بالا
Copyright © 2009-2024 Looti.net. Looti Forums is not responsible for the content of external sites

RTA